Ett barn till...

Inskrivet kl 14:41
 
Noah avslöjar för Debbie att han såg hennes och Joes kyss. Han utnyttjar det till att pressa Debbie till att få träffa Joe så han inte berättar något för sin mamma.
 
Gubbarna i byn ordnar en svensexa för Bob och de klär ut sig till fantasidjur och sitter i piratskeppet och dricker alkohol. När de skålar för vänner som inte kan vara med blir Bob tankfull så när de andra männen går ut så sitter han kvar och ber Ashley om ursäkt.
 
Misty ordnar Brendas möhippa men när de håller på med massa reningsdrycker så ändrar sig Brenda och vill ha en traditionell möhippa på puben. De går dit och när Laurel kommer till puben får hon vara med. Laurel tycker det blir jobbigt när de visar ett videoklipp på Bob som bedyrar sin kärlek för Brenda. Hon går ut därifrån och Doug ser detta. Han följer efter och påpekar att hon måste inse att hon ska göra det hon kan för att bli lycklig.
 
Tracy har sin presskonferens med Bails och den andra kvinnan. Hon håller sitt tal. Charity har kommit dit och när Bails håller sitt tal om att försvara utsatta kvinnor så applåderar Chariity långt efteråt. Hon vräker sedan ur sig hela sanningen även om han försöker stoppa henne med att säga att hon ljuger och är sjuk. Charity slänger pengarna hon fått på honom. Polisen kommer och tar med henne till stationen och Bails blir avstängd under utredningen.
 
Charity blir släppt och återvänder till byn. Hon möter Harriet som får henne att berätta sin historia för en poliskvinna. Tyvärr finns inga bevis kvar efter alla dessa år. Harriet märker att Charity döljer något och tillslut får hon veta att Charity fött en son men som dog och nu är begraven. Bails kan vara pappan med det är inte säkert då han lät sina vänner våldta Charity när han behövde extrapengar. Nu vill Charity inte att de gräver upp liket för att få dna.

Lagringsmoln

Inskrivet fredag 30/11 kl 13:33
 
Joe pratar med Noah som ber om ursäkt för att han fått Joe till att hoppa i vattnet. De pratar lite och Noah får veta att Joe fortfarande älskar Debbie. Så Noah säger till Debbie att göra något åt deras förälskelse eftersom han ser att hon också älskar Joe.
 
Gabby gör sin samhällstjänst och efteråt stannar hon till för att köpa en present till Liv.
 
Chas får veta att Liv inte vill träffa Aaron på grund av att hon skyller på att allt handlar alltid om Aaron.
 
Belle hör rösterna igen och tillslut blir det för mycket. Hon slår sönder massa saker på deras lilla bryggeri sen rusar hon ut.
 
Lachlan och Gerry kommer till bryggeriet och ser vad som hänt.  Priya som mötte Belle talar om att Belle knappt sett att hon kom. Lachlan blir orolig och tar med sig Gerry för att ut och leta. När de inte hittar henne får Lachlan panik och börjar prata om att det är hans fel och han vill inte att någon dör igen på grund av honom.
 
Debbie kommer till Home Farm och hon är irriterad på att Joe använt Noah för att tala om vad han känner. De blir dock sams och beslutar sig för att börja om från början för att lära känna varann.  Hon får hjälpa honom bygga ett modelflygplan för Joe har slagit vad med Graham om att klara det.
 
Charity åker tillbaka till Bails hus för att spionera på honom men denna gång upptäcker han det. Hon åker hem i rasande fart och Vanessa som kommer hem får veta vad som hänt. Då kommer polisen för att anhålla Charity. Hon säger att hon bara stannat till för att prata i mobilen.
 
Gerry frågar Lachlan vad han menar med att någon dött på grund av honom men Lachlan säger att han inte menade det så. Lachlan vill inte alls prata om det.
 
Lisa kommer hem med Belle efter att de varit på psykakuten. Belle mår bättre. Lisa berättar för Zak att hon fått jobb i Skottland och tänker åka dit. Lisa säger att hon kommer att komma tillbaka hem när hon är redo.
 
Gerry gör allt för att hitta sina raderade meddelanden och tillslut hittar han rätt i sitt lagringsmoln. Han lyssnar och hör hur olyckan gått till...

Kalkbrottsdopp

Inskrivet kl 22:18
 
Megan talar om för Graham att de inte kan jobba ihop längre. När hon berättar det för Frank så tror han att det är Grahams fel så han åker till Home Farm och skäller ut honom. Frank säger att han vet allt men ändå lyckas Graham med att behålla lugnet och inte avslöja något. Graham säger att han gav Megan sparken för att de inte var överens. Frank ber sedan Megan om ursäkt för att han sökt upp Graham.
 
Zak, Lachlan och Belle fortsätter att brygga öl i en lada. Priya som letar kunder blir tveksam om de kan fortsätta då det inte är en steril miljö.
 
Belle hör fortfarande röster i sitt huvud och hon tar på sig skulden för allt som hänt. Att det är hennes fel att hennes mamma fick ett anfall.
 
Aaron och Robert besöker Liv på anstalten och konfronterar henne om hennes alkoholvanor. Först så säger hon att det inte är så ofta men när de säger att de vet så kommer allt ur henne. Liv är ledsen för att hon måste ta hänsyn till Aaron så han inte blir upprörd eller ledsen så han börjar skära sig själv eller börjar med droger igen. Hon är trött på att allt handlar om Aaron jämt. Hon orkar inte vara stark hela tiden. Liv går därfrån gråtandes och hon vill inte att de kommer på besök fler gånger
 
Noah besöker Joe istället för att gå till skolan. Joe säger åt honom men då blir Noah besviken och tror att Joe bara utnyttjar honom för att ge igen på Charity. Noah går därifrån och cyklar iväg. Joe följer efter och de stannar till vid ett kalkbrott. Där berättar Joe om deras far som egentligen inte brydde sig om honom. Noah utmanar Joe till att hoppa i vattnet från det höga stupet. Joe hoppar och försvinner under ytan. Efter ett tag flyter han upp.
 
Debbie som tar ett samtal från skolan som egentligen Charity skulle haft och får då höra att Noah är olovligt frånvarande och det kan ge dem böter. Debbie åker direkt till Home Farm och får veta att Joe och Noah cyklat iväg. Hon hittar dem och ger Joe HLR. Noah ringer ambulans och när de åker iväg med Joe så åker Debbie och Noah hem. Noah är jätteorolig för Joe och han tror att det är hans fel att Joe kanske dör.
 
Debbie åker till sjukhuset för att kolla hur Joe mår. Han ser att hon är där så han kommer ut ur sjuksalen för att tacka henne. Han talar om hur mycket han älskar henne och att han ångrar sig över hur han betett sig mot henne. Plötsligt kysser de varann men sedan drar sig Debbie undan och går därifrån.
 
Uppehåll i serien vecka 52+ vecka 1

Mera svek och lögner

Inskrivet kl 23:23
 
Daz försöker be Bernice om ursäkt men hon är trött på att bli bedragen. Kerry övertalar sedan Bernice till att lyssna på Daz men hon säger inte hela sanningen. Daz och Bernice  blir sams igen.
 
Livs lärare uppmuntrar henne till att fortsätta plugga på anstalten men han märker att hon blir kallad alkis. När han tar upp det med henne svarar hon undvikande. Det gör att läraren påpekar detta för Aaron och Robert när de har varit på besök. Aaron tror inte det är sant men när de kommer hem kollar de Livs skolväska och hittar vodka i en vattenflaska.
 
Joe och Noah fortsätter att umgås men Joe vill inte gå bakom ryggen på Charity. När han kommer till puben för att berätta detta blir hon rasande. Det gör att Joe och Noah fortsätter att träffas i smyg istället.
 
Megan hör när Frank pratar i mobilen i smyg och han ljuger om vart han ska.
 
Charity kan inte sluta på att tänka på att kommisarie Bails sagt att han lever ett lyckligt liv nu. Hon följer efter honom efter hans jobb och upptäcker att han har en fru och två små barn. Det gör henne ännu mer irriterad.
 
Dan och Amelia åker till Liverpool för att ordna med begravningen. Tyvärr kommer den att ske samma dag som Bob och Brenda gifter sig.
 
Megan klipper sönder alla Franks kläder och sedan går hon på möte på Home Farm med Graham. Efteråt berömmer han henne.
 
Frank kommer hem till Megan för att prata med henne. Hon får veta att han inte alls varit otrogen men att han ljugit för att hålla sitt frieri hemligt och att han köpt en ring. Hon säger att hon inte litar på honom längre eftersom han ljuger  så hon säger åt honom att gå.
 
När Frank gått kommer Graham ned från sovrummet. (Varför är alla så snabba på att hoppa i säng med någon annan så fort det blir lite svårt, eller när de tror att det är svårt i förhållandet)
 
Megan ångrar sig och blir sams med Frank. När ha blir så överlycklg och vill fira på puben så kan hon inte säga sanningen om vad hon gjort. Tracy lyckas ändå upptäcka att något hänt så hon får ur Megan sanningen om Graham. Tracy säger åt henne att berätta det för Frank men när Megan är på väg att göra det stoppar Tracy henne.
 
Efteråt säger Tracy att hon kommer aldrig att säga något om att Megan varit otrogen om det var sista gången hon träffade Graham men hon är noga med att påpeka att det för sin fars skull för han skulle bli förkrossad om han visste.

Historien upprepar sig

Inskrivet kl 21:41
 
Vanessa vill att Charity pratar med Tracy för att varna henne för Bail. Charity säger då att hon fick ett erbjudande på 20 000£ av honom för att hålla tyst. Vanessa blir besviken när hon inser att Charity funderar på att ta emot pengarna.
 
Dan lovar Sean att hjälpa till med begravningen. Daz håller sig undan Dans vrede och besvikelse så han super sig full. När han i ett svagt ögonblick träffar Kerry så erkänner han för henne att han kan vara Amelias pappa.
 
Joe fortsätter att köpa saker till Noah. Noah får tv-spel och även ett aktivitetsarmband som han inte vågar visa sin mamma.
 
Frank hjälper Rishi till att bjuda ut affärskvinnan Helen (som påminner om Rishis exfru Georgia). Rishi blir nervös när hon tackar ja så han övertalar Frank att hjälpa honom med småpratet via en hörsnäcka.
 
Charity får sina pengar och hon säger åt Bail att låta bli Tracy. Hon får då veta att han är lyckligt omgift, tack vare henne.
 
Megan har varit på Home Farm på möte med Graham. Hon tackar sedan nej till ett glas champagne för att träffa Frank. Megan kommer till fabriken och hör Frank prata i telefon med vad hon tror är en okänd kvinna. Megan smyger därifrån.
 
Daz packar sin väska för att smita och han gör slut med Bernice. Kerry upptäcker honom och säger att han inte få lämna dem förrän han gjort ett DNA-test.
 
Juluppehållet är vecka 52 och vecka 1.

Någon som är lycklig?

Inskrivet kl 22:54
 
Ross berättar för Moira att det var Simon som attackerade honom. Hon konfronterar Cain och får reda på hela sanningen. Hon tänker inte gå till polisen eftersom hon är en Dingle. Moira säger att hon kan inte göra det eftersom hon förstår Debbie efter det som hände med Emma.
 
Megan träffar Graham på Home Farm för att diskutera bröllopet som kommer att ske där. De kommer bra överens och Graham öppnar sig för henne och berättar lite om sig själv. Megan glömmer bort tiden och missar att hon ska träffa Frank på puben. Hon kommer dit något föresnad. Han vill bjuda henne på champagne men har inte råd så han frågar Rishi om ett förskott. Rishi ger honom pengar och rådet att fria till Megan innan hon ångrar sig.
 
Dawns hallick kommer till byn för att bråka med Ross. Han får reda på var Ross bor när han är på kaféet. Pete som är på väg hem får massa stryk för han inte vill säga var Ross är. Strax efter kommer Ross hem och kastar ut hallicken som hotar med att komma tillbaka.
 
Dan struntar i att svara när Sean ringer utan han och Kerry går till puben för att äta fin middag. Daz är hemma med Bernice och Amelia så Sean ringer till honom. Det visar sig att Ali kört in i en mur på vägen till jobbet så hon klarade sig inte. Amelia blir jätteledsen. När Dan kommer hem och får reda på vad som hänt känner han att han svikit alla eftersom han borde ha svarat när sonen ringde och han borde ha varit den som berätta för Amelia om vad som hänt.
 
Vanessa visar Charity tidningen med bilden på Tracy och kommisarie Bail. Hon vill att Charity pratar med Tracy men det vill Charity först inte men går med på det sen. De kommer hem precis när Bail besöker Tracy så de försöker varna henne men hon lyssnar inte. Bail är på väg att gå så Charity följer efter honom och säger att hon tänker avslöja honom om han inte låter Tracy vara ifred. Tracy kommer efter och säger åt Charity att inte förstöra allt för henne.
 
Charity ger sig inte utan hon lovar Vanessa att hjälpa Tracy. Hon följer efter när Tracy och Bail åker på ett möte. När Bail sedan efter mötet ser till att Tracy åker hem så kommer han fram till Charity. Hon säger att hon inte är rädd för honom men då hotar han med att avslöja henne. Han är säker på att alla kommer att tro honom om det blir rättegång. Bail erbjuder henne 20 000£ för att hon ska hålla tyst.

Björnen och kråkan

Inskrivet kl 20:11
 
Harriet har ett projekt med kyrkan och det handlar om att prata mer med personer som utnyttjats sexuellt. Hon frågar Tracy om hon vill ställa upp och prata lite på något möte. Först tackar Tracy ja men sedan ändrar hon sig. David får höra det så han talar om för henne att hon inte ska tro att alla är lika oförstående som han var i början. Tracy ändrar sig och hon ska samarbeta med en polis, Mark Bail.
 
Pete dyker upp på rättegången för att stötta Ross, så Ross ber om ursäkt för gårdagen. Han får vittna och när han står i vittnesbåset så inser han vem det är som står anklagad. Ross känner igen Simon som den han och Adam var och slog ned när Holly hade dött. Åklagarens vittne har avlidit efter en överdos så rättegången läggs ned och Simon går fri.
 
Bob ber Arthur att inte straffa sin mamma för det de gjort.
 
Jimmy skäms för att han är impotent och han tror att alla skrattar åt honom. När han är ensam hemma kommer Misty hem och hon talar om att hon kan hjälpa honom att slappna av. De går upp till sovrummet och när Nicola kommer hem är Jimmy full av åtrå. Efteråt sitter de i soffan och Misty kommer fram. Hon hade gömt sig i Nicolas garderob. Nicola blir rasande när hon inser att Misty hört dem och att hon varit ensam i sovrummet med Jimmy innan. Senare får Nicola dock veta att Jimmy och Misty bara pratat med varann och Jimmy fått släppa ut sitt inre djur, björnen.
 
Graham frågar Megan om hennes företag vill hålla i ett bröllop för en av deras kunder på Home Farm. Megan tvekar men Frank övertalar henne till att tacka ja.
 
Frank söker jobb och när han hör att fabriken har fullt upp efter att Priya slutat så söker han jobb där. Jai är snabb att ge Frank jobb i produktionen istället.
 
Ross söker upp Simon som inte verkar bo där han bodde förut. I huset finns bara en nerknarkad tjej som heter Dawn. Ross försöker få henne att berätta var Simon är men hon vet inte. Han hotar henne genom att hälla ut hennes droger men sedan ger han henne den stulna burken med medicin när han hör att hon har barn som hon inte få ta hand om. Han lämnar sitt nummer och ber henne höra av sig om hon hör något om Simon.
 
Debbie söker upp Joe på Home Farm och för att fråga om han är ansvarig för vittnets död men Joe nekar. Precis då kommer Simon dit och vill ha sina pengar för att han hållit Debbie utanför rättegången. Simon får sina pengar och drar därifrån. Debbie mår dåligt för att Simon kommer undan så lätt.
 
Dawn ligger neddrogad på soffan när hennes hallick kommer hem. Han blir rasande när han ser att hon inte jobbat under dagen. Han lyckas få veta vad som hänt så han tar lappen med Ross telefonnummer eftersom han anser att det är Ross fel att Dawn inte dragit in någora pengar.
 
Ross lovar Pete att det är slut med drogerna för han ska inte svika Moses, aldrig någonsin.

Anstalt eller internat

Inskrivet kl 21:49
 
Arthur är sur på morgonen och fräser åt Laurel. När han kommer till skolan vill han inte visa läxan och plötsligt säger han att han mår dåligt. Jessie skickar honom till skolsyster medan hon kollar i hans läxbok. Laurel får komma till skolan för att hämta Arthur. Då visar Jessie henne att Arthur har skrivit om Bobs och Laurels kärleksaffär.
 
Rhona följer med Ross till läkaren för han ska prova ut en ansiktsmask att ha på så såren kan läkas men han vägrar att bära masken. De går hem och han börjar dricka. Då bestämmer sig Rhona att dricka med honom. Efter lite whisky så är Ross på väg att kyssa henne men hon backar och blir arg. Han säger att hon uppmuntrat honom men Rhona nekar och går därifrån.
 
Jessie tackar nej till att sjunga på Bobs och Brendas bröllop för hennes son kommer hem den helgen.
 
Liv får en mattelärare som peppar henne till att plugga och se anstalten som en variant av dyr internatskola som hon kan utnyttja genom att lära sig saker.
 
Nicola försöker få Jimmy att stanna hemma och ha sex med henne men han smiter ut. När de ses på kaféet råkar han säga högt att han är impotent fast Nicola egentligen pratade om en trasig tvättmaskin med Bernice. Nu vet alla i byn hur det ligger till.
 
Belle hör fortfarande rösterna i huvudet och hon tror att det är hennes fel att Zak och Lisa är osams.
 
Arthur är kaxig och vägrar gå till skolan nästa dag. Doug märker att Laurel gör som Arthur vill och det förvånar honom. Laurel berättar sedan hela sanningen om affären till Doug. Doug blir rasande och går och skäller ut Bob.
 
Rhona vågar inte säga sanningen till Pete om att Ross är tablettmissbrukare och försökt att kyssa henne. När hon kommer till kliniken så ser hon att medicinskåpet är uppbrutet. Ross kommer in och hon ser att han stulit en burk med smärtstillande. Hon hotar med att ringa polisen men då hotar han med att skvallra för Pete.
 
Pete och Rhona träffas på puben och hon berättar vad som hänt och förvarnar honom om att Ross kommer anklaga henne för att ha försökt kyssa honom. Ross dyker upp och mycket riktigt så försöker han få Pete att tro på honom. Pete blir arg och skäller ut sin bror. När Ross gått iväg så blir både Pete och Rhona oroliga för hur det ska gå för Ross nästa dag när rättegången mot Simon inleds.

En dejt är en dejt...eller en fika

Inskrivet onsdag 21/11 kl 19:29
 
Brenda ser att Arthur är ledsen så hon ger honom pengar så han kan följa med på skolutflykten. Laurel får reda på det och lämnar tillbaka pengarna. Hon skäller ut Brenda för att gå bakom ryggen.
 
Sam anklagar Belle för att ha gjort så deras far mår dåligt. Lydia passar på att flytta in för att stötta Sam. Belle börjar höra rösterna inom sig igen. Lachlan är orolig men Belle vill inte prata. Lachlan skäller ut Sam för att han orsakar lidande för Belle.
 
Bob försöker prata med Brenda om alla saker hon gömt i skåpet. Hon vill inte prata om det utan säger att det är en kompis saker som hon bara förvarar.
 
Moses råkar få tag på ett ark med Ross värktabletter när Ross inte ser.  När Ross gjort smörgåsarna upptäcker han att en tablett saknas men han hittar den på golvet så allt är lugnt. Han slänger de tabletter han har kvar och tar sedan fram en lapp med ett telefonnummer han fått av Rhona så han kan ringa till det stället där hon fick stöd i sitt missbruk.
 
Aaron och Robert hälsar på hos Liv. Hon är inte specillt glad men sedan släpper det. Hon får veta att de skaffat en ny advokat för överklagan av domen.
 
Bob söker upp Laurel för att berätta om sina misstankar om att Brenda fått tillbaka cancern. Då kan inte Laurel hålla tyst så hon berättar om det stulna kontokortet och alla saker Brenda beställt. Hon säger även att Brenda vet om deras förhållande. Då vill Bob att de blir ihop för det största hindret är ju redan borta i och med att Brenda vet om. Laurel säger ändå nej, hon vill inte vara en kvinna i raden för honom.
 
Marlon träffar Jessie på en fika men när hon får höra att han sagt till andra att de har en dejt känner hon att hon inte vill vilseleda honom. De är bara vänner så hon går därifrån.
 
Heath frågar Brenda om han får leda fram henne till altaret på bröllopet. Bob kommer precis och hör detta så han säger att det är en bra idé.
 
Sam ber Belle om ursäkt och säger att inget är hennes fel.
 
Bob går till piratskeppet och Laurel ser det. Hon säger åt honom att gå in i skeppet så de kan prata. Han säger att det var bäst det som hände, att hon hade rätt att de inte skulle säga något om deras förhållande för att skona sina familjer. När de går ut ur skeppet så kommer Arthur fram bakom ett draperi.

Sprit eller vatten

Inskrivet k 22:15
 
Laurel undviker Bob. Brenda ser det. Han kan inte låta bli så han besöker Laurel med ursäkten att han har en kaka till Gabby. Laurel säger ändå åt honom att gå.
 
Lisa besöker  Aaron och Robert för att erbjuda sin hjälp men de vill inte ha någon hjälp av henne. Aaron råder åt henne att undvika Zak under dagen om hon vill slippa bråk.
 
Liv försöker bli vän med den tjejen som bestämmer bland ungdomarna på anstalten. Tjejen lurar Liv att en flaska vatten är sprit. Liv blir alldeles skakig när hon inser att det bara är vatten. Tjejen retar Liv och säger att hon antingen är jättenervös eller alkoholist. Liv rusar därifrån.
 
Joe erbjuder Aaron att betala överklagan om han får huset. Aaron inser att Joe ligger bakom advokatbytet. Robert vill göra en anmälan men Aaron påpekar att de inte har några bevis.
 
Marlon är i skolan för att prata om vad som hände med Arnold. Jessie är med på lektionen. Var inte hon rektor, jag såg ingen lärare?
 
Lisa är upprörd efter att ha fått skäll av Zak så hon säger åt honom att försvinna. När han gått börjar hon gråta och plötsligt får hon en hjärtinfarkt. Belle kommer hem och ringer efter ambulans. Hon får veta att det var ett kärlkrampsanfall inte en infarkt när de kommer till sjukhuset.
 
Paddy har köpt en ring till Chas och hon blir överlycklig.
 
Lisa bestämmer sig för att resa iväg ett tag. Hon vet inte när hon kommer tillbaka. Lisa säger till Belle att inte oroa sig.
 
Arthur är tjurig för han inte får följa med på skolans aktivitetshelg. Doug vill erbjda sig att betala men Laurel tycker inte Arthur ska få som han vill bara för han tjurar.
 
Belle berättar för Zak, Sam och Lydia att Lisa åkt iväg, antagligen för gott. Hon berättar även om anfallet. När Belle inte vill tala om var Lisa är så kollar Zak i Belle mobil men han kan inte koden.
 
Brenda frågar Jessie om hon kan sjunga på bröllopsmottagningen. Bob bokar biljetter till Brenda för att koppla av på dubbla bioföreställningar i Hotten för hon verkar så stressad. När Bob är ensam med Heath så visar Heath Brendas hemliga skåp med massa nya saker. Bob blir orolig för att Brenda är sjuk igen
 
Paddy övertalar Marlon till att försöka bjuda ut Jessie igen. Denna gång går det lite bättre.
 
Zak super sig full och säger till Belle att det var nog bäst att Lisa åkte iväg i alla fall för allas skull. När Belle gått börjar han gråta.
 

Gravid Arnold = Junior

Inskrivet kl 19:42
 
Robert har anlitat en toppadvokat till Liv inför rättegången. Advokaten Louise är övertygad om att Liv kommer att bli frikänd med mest samhällstjänstgöring som straff. När hon är på väg hem möter hon Joeseph som hon tydligen känner sedan tidigare.
 
Ross hälsar på hos Rebecca bara för att umgås. Hon blir förvånad men släpper in honom. De tittar på tv tillsammans men när hon ska sträcka sig efter fjärrkontrollen så råkar hon slå till honom på det skadade området i ansiktet. Ross blir hoppar till av smärta. Rebecca ber om ursäkt men när hon inte tittar så tar han hennes medicinask ur hennes handväska. Ross går strax efter därifrån.
 
Chas är grinig efter allt illamående och hon tvivlar på sig själv som mamma och är orolig för barnet. Paddy lyckas ändå övertala henne till att gå på ultraljudet som hon först inte ville gå på för då skulle hon slippa dåliga nyheter. Allt verkar bra och Paddy gråter av glädje. Läkaren säger att hennes illamående är inte så vanligt men att det ändå inte är någon fara för barnet.
 
Jessie kommer till puben där Marlon är. Hon har med sig Arnold som visar sig vara gravid. Hon är arg på Marlon som ljugit och hon tvingar honom att komma till skolan någon dag för att erkänna för barnen att den riktiga Arnold har dött.
 
När Aaron, Liv och de andra kommer till rättssalen får de veta att deras advokat bytts ut av advokatfirman och att de fått en annan istället. De är lite besvikna men hoppas ändå att det kommer att gå bra.
 
Ross säger till Rhona att han pratat med läkaren och att han ska gå i terapi för sitt tablettmissbruk.
 
Chas säger till Paddy att hon vill gifta sig med honom för han är den hon vill leva med resten av livet. Paddy blir överlycklig.
 
Gabby får fyra månaders samhällstjänst och Liv får fyra månaders internering på ungdomsanstalt för att det var hon som la Ketaminet i glaset. Aaron blir förtvivlad och rasande på nya advokaten som inte gjort sitt bästa. Han skäller även ut Lisa som är orsaken till hela rättegången.
 
Zak skäller också ut Lisa för att hon inte brytt sig om att Liv tillhör familjen.
 
Joe ringer och tackar Louise för hjälpen.
 
Liv blir inlåst i väntan på att få åka till ungdomsanstalten.

Lögner, hot och stöld av sprit

Kan vi komma överens om att inte skriva elakt om varandra här i kommentarerna, att sluta med spydiga kommentarer eller sarkastiska som inte har med serien att göra?
 
Inskrivet kl 22:44
 
Liv kommer hem och hon får Doug till att göra så hon kan träffa Gabby på värdshuset. De pratar om oron över att de kanske hamnar i fängelse. När ingen ser så tar Liv en spritflaska.
 
Rhona upptäcker en tom läkemedelsförpackning i soporna hemma hos Ross och Pete. Hon inser att Ross tar alldeles för mycket tabletter. Hon kommer hem till dem på lunchen för att prata med Ross som förnekar att han missbrukar.
 
Vanessa och Tracy sitter hemma och tittar på film och äter glass. De gråter när de försöker trösta varann i deras usla kärleksliv.
 
Megan ska planera ett bröllop där två män som är vänner påbörjar planeringen tills den enda mannens bllivande fru ska komma dit. Hon känner igen den enda mannen så när hans kompis går ut för att ringa konfronterar hon den andre mannen. Jeff som han heter erkänner att han flirtade med Charity dagen innan men att han sedan blev utkastad då hon blev som galen.
 
Paddy gör allt han kan för att få Chas att må bättre mellan illamåendeattackerna. Ingenting duger så han vill hitta en superlösning.
 
Ross söker upp Rhona för hans tabletter är borta och han förstår att hon tagit dem. Han blir rasande och våldsam så han knuffar till henne så hon ramlar. Rhona blir ledsen. Efteråt ber Ross om ursäkt och erkänner att han har problem. Rhona lovar att hjälpa honom hitta rätt väg om han söker hjälp från en läkare. Ross vill inte att Pete får veta något.
 
Megan berättar för Vanessa att Charity ljög om killen på rummet. Vanessa inser att hon måste prata med Charity på rätt sätt. Hon går till puben och tvingar Charity att lyssna på vad hon har att säga. När hon avslutar allt med att säga att Charity är fantastisk så smälter Charity. Det slutar med en kyss.
 
Paddy vill överraska Chas så han visar ett hus som han lagt bud på. Han vill att de flyttar ihop i något rymligare och som inte är nära puben som inte är en lämplig miljö för ett litet barn. Chas blir rasande och vill inte alls flytta ihop. Hon är så arg så hon säger att hon inte vill vara med honom och sedan kör hon ut honom och kastar en kaktus på dörren framför näsan på honom.

Liten blå mössa

Inskrivet torsdag 15/11 kl 20:22
 
Charity berättar för Vanessa om när hon fick lämna ifrån sig Debbie efter födseln och hur hon blev prostituerad redan som 14 åring och att kommisarie Bail utnyttjade henne. Vanessa blir så upprörd att hon gör en polisanmälan när hon kommer hem.
 
Ross upptäcker att Rebecca har tabletter i väskan så han lurar henne att stanna kvar ett tag men lyckas inte få tag på dem.
 
Misty får en skönhetsbehandling på salongen när Nicola kommer in. Nicola beklagar sig över att hennes pappa håller på med sin flickvän inför barnen. Misty hör Nicolas missnöje och när hon hör att Nicola har problem med Jimmy så erbjuder hon sig att passa barnen så Nicola får ensamtid med Jimmy.
 
Brenda träffar Laurel och får höra att polisen har bevis för kontokortsstölden. Brenda låtsas vara oskyldig men när Laurel säger att hon inte sagt något till polisen och att hon tagit tillbaka anmälan så undrar Brenda varför. Laurel förklarar att hon gjort något dumt och nu vill hon gottgöra allt. Brenda låtsas fortfarande inte veta vad Laurel pratar om men när hon frågar om Bob vet något så säger Laurel att hon inget sagt. Brenda blir på gott humör när hon inser att Laurel gjort slut med Bob och att han inte kommer få veta något om kontokortsköpen.
 
Vanessa säger åt Charity att komma hem till henne och hon hinner precis erkänna att hon gjort en polisanmälan när en kvinnlig polis ringer på dörren. Charity vägrar säga något och när polisen tror att det är Vanessa som ska göra anmälan så tvingas Vanessa säga att hon ångrat sig. När polisen gått blir Charity rasande på Vanessa. Hon känner sig sviken så hon gör slut.
 
Ross söker upp doktor Cavanaugh för att få mer smärtstillande. Egentligen ska han inte få mer men när han säger att han tappat bort massa tabletter så får han en veckas dos till.
 
Jimmy och Nicola får en lugn barnfri dag eftersom Jimmy inte kan få till det sexuellt. Nicola tvingar sedan Jimmy till doktorn där hon får veta att han blivit ordinerad en hälsosammare livstil redan vid förra besöket. Hon blir besviken och orolig så Jimmy får bara sallad till middag. Han lyckas ändå övertala henne till att han ska få äta kött om han slutar med snacks och kakor.
 
Chas mår illa mest hela tiden så Paddy tror att det blir en flicka eftersom förra gången hon var gravid så mådde hon inte illa och då blev det en son.
 
Charity börjar flirta med en ung okänd man på puben. Megan säger åt henne att tänka på Vanessa men Charity vägrar. När mannen följer efter Charity in i lägenheten blir hon rasande och skäller ut honom och alla andra män för de är bara svin och borde utrotas. Noah hör detta och blir ledsen.
 
Vanessa kommer till Charity för att be om ursäkt men Charity vill inte träffa henne så hon säger att hon har en man som väntar uppe i sovrummet. Vanessa blir ledsen och ber Charity att inte göra något dumt. Charity svarar att det dumma hon gjorde var att bli ihop med henne.
 
Charity går upp med en flaska vin och hon tar fram en låda med lite babysaker i. Hon plockar upp en liten blå babymössa som hon kramar hårt och luktar på.

Gorillan och draken

Inskrivet onsdag 14/11 kl 22:49
 
Laurel säger till Bob att hon tror att Brenda vet om deras affär men Bob tror inte det är sant. Hon är övertygad men Bob blir arg på henne och kallar henne paranoid. Han får gå därifrån och då tar Laurel tag i en flaska whisky, öppnar korken och är på väg att dricka men då kommer Gabby och flaskan åker i golvet. Gabby ber henne låta bli.
 
Tracy får ett anonymt brev där det står att hon är en lögnaktig hora. Senare på dagen ser hon en lite flicka spraya samma ord på hennes dörr. Tracy säger åt henne och det visar sig att flickan är Phils dotter och hon är fylld av hat över att Tracy ljugit för att sätta dit hennes far. Charity som går förbi försvarar Tracy.
 
Robert får ett kontrakt på kvällen av Joe och det ska vara klart nästa morgon.
 
David och Jacob kommer hem från Spanien. De verkar ha hittat tillbaka till varann.
 
Ross och Rebecca fortsätter att umgås med varann framför tv:n. Plötsligt ser det ett program om den kända frisören Marcel i Hotten och när Daz får sin nya frisyr. De konfronterar sedan Daz som skäms.
 
Laurel och barnen avtäcker det lagade fönstret i kyrkan. Det gör att hon tänker efter och hon känner att barnen måste gå i första hand så hon gör slut med Bob när hon kommer hem.
 
Rodney har tagit hem sin flickvän Misty och de har massa sex uppe i hans rum hos Nicola och Jimmy.
 
Den unga flickan dyker upp igen och ska klottra men Charity hinner stoppa henne innan något händer. Hon skäller ut henne och påpekar att pappan är ett äckel och får vad han förtjänar.
 
Tracy har varit på rättegången mot Phil och han får fyra års fängelse. Charity kommer hem till Tracy för att stötta men plötsligt när de ser nyheterna på tv så stelnar hon till. Charity går därifrån och Tracy säger till Vanessa att prata med sin flickvän.
 
Polisen ställer frågor till Laurel angående kontokortsstölden. De kan bevisa att alla varor skickats till kaféet och de tror Daz är inblandad men då inser Laurel att det är Brenda så hon tar tillbaka anmälan.
 
Laurel går till kafeet och talar om för Brenda att hon vet vad som gjorts med kontokortet och att hon väntar hemma på att Brenda ska komma dit för de måste prata. Brenda låtsas inte förstå vad Laurel pratar om.
 
Vanessa tröstar Charity som är ledsen. Charity som först inte vill prata ändrar sig sedan. Vanessa inser att Charity blivit utsatt för övergrepp som ung så hon säger att de måste anmäla detta till polisen som hade hand om Tracys fall. Då säger Charity att det är den polisen som förgrep sig på henne.

Salut

Inskrivet kl 21:57
 
Robert söker upp Cain för att få hjälp att hitta Aaron. Medan Moira och Cain åker iväg för att leta så söker Robert upp Joe för att ordna pengar.
 
Bob väljer att umgås med familjen istället för att träffa Laurel. Brenda blir glad.
 
Bernice är full och ledsen men Kerry säger åt henne att söka upp Daz för att ta reda på vad som hänt.  Hon anklagar Daz för att ha varit otrogen men då kommer det fram att han menar att han anlitade hennes konkurrent för att fixa håret. Daz får tillslut veta att hon inte tänkt göra slut utan hon pratat om sin far. Bernice och Daz blir sams.
 
Belle frågar Priya om hon vill jobba med deras företag för att lansera Whingles. Priya tackar ja.
 
Lachlan är orolig för vad Rebecca kan minnas när hon kommer ut från psykologen men det visar sig att hon minns fortfarande ingenting. Han övertygar henne om att det är bäst eftersom olyckan var hennes fel men han tänker inte säga något till någon.
 
Robert, Moira och Cain åker till mötesplatsen för Aarons överlämnande. Syd får sina pengar och han drar iväg med sin kumpan. De har släppt Aaron så alla kan åka hem. Aaron frågar sedan Robert hur han fått tag på pengarna. Robert erkänner att han sålt sin del av åkeriet och att han sålt huset de bor i.
 
Det är en minneshögtid för att fira Ashley. De avtäcker hans gravsten och Gabby och Arthur håller tal. Laurel blir rörd och går iväg till piratskeppet. Bob söker upp henne för att trösta. Brenda ser att de går iväg så hon följer efter. Genom fönstret ser hon att Laurel och Bob kysser varann men plötsligt kommer Arthur dit. Brenda lyckas hålla honom ifrån skeppet. Laurel hör dem och kommer ut och tröstar sin ledsna son.
 
Jimmy får blir chef för åkeriet så Nicola säger åt honom att anställa Robert.
 
Bernice återställer Dazs hår och han råkar säga att han älskar henne. Bernice stelnar till och låtsas som ingenting. När han påpekar att han sagt det så säger hon att hon är glad för det men inte riktigt redo än för att säga samma sak.
 
Herrklubben ska skjuta salut för Ashley ute på gatan. De har sina leksakpistoler  och alla skjuter ett skott. Brenda smyger fram bakom Laurel och påpekar att Ashley är nog glad över hyllningen och att han ser allt, även det Laurel gör.

Hot, rosablått hår och blåmärken

Jag har kämpat en längre tid för att hitta motivation för att se på serien och sedan skriva här och det har hela tiden varit er glädje över att kunna diskutera avsnitten på detta ställe som gjort att jag fortsatt. När jag ser personliga påhopp och kommentarer för att  bara "röra om i grytan" så ruttnar jag. Jag vill inte behöva censurera eller moderera kommentarerna. Jag vill bara ha normalt hyfs och fason. Det är min fritid som går åt att driva denna blogg och jag tjänar inte en krona på den, är det för mycket begärt då att man behandlar varann med respekt och att man tänker på HUR man uttrycker sig?
 
TACK!
/Marie
 
Inskrivet söndag 11/11 kl 21:18
 
Bernice blir irriterad på sin far som läser högt ur sitt sex-sms som han skickar till Misty.  Hon beklagar sig för Gabby men Daz som är i närheten hör bara att hon klagar på någon hon ledsnat på och hans hemska frisyr. Det gör att Daz tackar nej till middagen hon bjuder ut honom på för han tror att hon ska göra slut.
 
En främlig förföljer Aaron hem och tar tag i Seb när Aaron vänder ryggen. Främlingen är Syd McFarlaine som blev fri när Adam fritogs ur fångtransporten. Nu vill Syd ha 100 000£ för att inte skvallra på Aaron och Cain.
 
Bob hör när Laurel påpekar att hon är ensam hemma och ska städa medan barnen är hos andra. Han kommer över till henne för att få en kärleksstund.
 
Brenda som tokshoppat på Laurels kreditkort blir nervös när hon får höra av Bob att Laurel polisanmält händelsen efter att banken hört av sig till henne.
 
Priya gör en arbetsintervju på puben men blir besviken när hon får veta att det är på grund av att Jai hört av sig till företaget som hon får chansen. Nu får hon dock inte jobbet ändå.
 
Eliza har nya blåmärken på benen trots att Priya inte varit i närheten. De åker till sjukhuset och efter undersökningar så visar det sig att det kan vara medicinen mot epilepsi som ger den biverkningen. Megan, Rishi och Jai måste be Priya om ursäkt för de misstänkt henne för barnmisshandel.
 
Robert, Cain och Aaron kontaktar Syd trots att de inte har några pengar. Syd kommer till skroten och då låser de in honom i ett släp som har galler som en bur. De drar iväg honom till en sjö och ställer släpet vid strandkanten och kastar nyckeln i sjön sedan går de iväg. Joe som är ute och joggar ser detta på avstånd.
 
Lachlan hör att Rebecca ska till en psykolog. Han följer med henne men får inte vara kvar i rummet när Rebecca ska få hypnosterapi.
 
Bernice får höra att Daz varit ute med grabbarna istället för att äta middag med henne så hon blir besviken. När hon söker upp honom stannar hon vid ytterdörren för hon hör när han pratar med Kerry. Bernice tror att han pratar om att han varit otrogen med en man men egentligen pratar han om sitt nyfärgade hår. Hon smyger iväg ledsen.
 
Joe stoppar Robert ute på gatan och talar om att han såg vad de gjorde nere vid sjön men Robert vill inte prata med honom för han får ett videosamtal från Aaron. Det han får se är att Aaron är bunden och har silvertejp över munnen. Syd säger att han vill ha pengarna annars...

En liiiiiten lastbil

Inskrivet kl 20:46
 
Joe kommer till åkeriet för att visa Robert kontraktet på att han äger halva företaget. Sedan tar han med sig Noah på en lastbilstur. Robert är rasande men när Joe åkt ringer han polisen som är där när Joe kommer tillbaka. Polisen arresterar Joe för att ha stulit lastbilen och för att ha kört lastbil utan lastbilskort.
 
Brenda vill åka iväg till ett hotell med Bob men han skyller på en läckande kran på kaféet för att stanna så hon får åka i förväg.
 
Em man som heter Paul är med sina vänner på puben och han flirtar med Laurel. Både Bernice och Kerry uppmuntrar henne till att prata med mannen. Bob kommer in på puben men får bråttom ut därifrån när han ser dem.
 
Ross och Rebecca finner varann över en fika på kaféet. De har mycket gemensamt så de går hem för att titta på dagtids-tv tillsammans.
 
Laurel får panik och smiter från puben till kaféet för att träffa Bob. De blir neddränkta av vattenläckan men sedan går de hem till Laurel som är barnfri över natten.
 
Joe kommer till åkeriet och det visar sig att Jimmy och Robert lurat honom att köpa halva företaget, ett nytt företag som bildades dagen innan och som bara har en leksaks lastbil. Han blir förbannad så när han träffar Jimmy säger han att Jimmy kommer se fram emot att anses skyldig till rivningsordern på Dingles hus. Enligt Joe har inte Jimmy sett att han skrev på orden istället för en sjukförsäkring.
 
Diane kommer med Arthur och Hetty på morgonen och plötsligt kommer Bob ned från övervåningen hos Laurel. Han säger att han lagat toaletten som läckt. Sedan går han.
 
Arthur kommer med Bobs jacka som han glömt hos Laurel. Arthur lämnar den till Brenda på kaféet som inser att Bob sovit över hos Laurel medan hon var ensam på hotellet med barnen.
 
Priya får jobb via en vän till Bernice men när hon inser att hon ska gå utklädd till kyckling tackar hon nej. Jai märker detta så han ser till att en av hans vänner hör av sig till Priya med ett chefsjobb, utan att hon får reda på att han ligger bakom.
 
Bob söker upp Laurel för han kan inte låta bli. Hon vill också att de ses när de kan utan att säga något till barnen eller Brenda.
 
Brenda sitter ensam hemma och har Laurels plånbok som hon glömde på kaféet. Brenda tar fram datorn och ett av Laurels kreditkort.

Vem lurar vem

Inskrivet kl 21:58
 
Pete kör Ross till sjukhuset. Rhona kommer dit för att hålla Pete sällskap. Ross vaknar och det finns en risk för att infektionen spridit sig till blodet. Han är inte så glad över att Rhona är där.
 
Joes revisor är på Home Farm och kollar Jimmys papper från åkeriet. De upptäcker att Robert lurat Jimmy och fört över massa pengar till hemliga konton. Joe berättar detta för Jimmy och erbjuder sig att köpa Jimmys del så kan Jimmy få pengar men ändå bli chef för företaget. Till Graham säger Joe sedan att han kanske överdrev lite, att Jimmy inte kommer att bli chef. Allt för att Kings lurat Tates på åkeriet en gång, på Zoes tid.
 
Brenda bestämmer sig för att förföra Bob men har verkar först tveksam. Efteråt erkänner Brenda att hon trodde att han inte ville ha henne längre men då svarar han att det vill han. Hon berättar högt för alla på väg till kyrkan att de haft sex, speciellt så Laurel hör. Bob ber sedan Laurel om ursäkt men hon säger att hon inte bryr sig.
 
Vanessa åker till London för att höra från veterinärförbundet hur det blir med hennes jobb. Hon blir avstängd i ett år.
 
Ross tar smärtstillande medicin i smyg på sjukhuset för han har kvar piller i fickan. När han kommer hem fortsätter han att ta alldeles för många tabletter.
 
Joe sitter på Home Farm och för över pengar för åkeriet till Jimmys konto medan Jimmy och Robert  sitter framför datorn för de har lurat Joe. Jag hängde inte riktigt med på vad de gjort...

Vadslagning

Inskrivet onsdag 7/11 kl 19:43
 
David försöker igen att prata med Tracy men hon vill inte ha honom tillbaka. Hon ber honom att försöka bli vän med Jacob igen. Det gör att David bokar en resa till Marbella för honom och Jacob.
 
Jimmy slits mellan jobbet på Home Farm och åkeriet. Robert vill att han tar en körning medan Joe vill att han hjälper till på Home Farm. Joe bearbetar Jimmy för att så småningom kunna köpa hans andel av åkeriet.
 
Pete får med sig Ross till puben. Där börjar en tjej flirta med Ross och de sätter sig vid ett bord och börjar prata. Pete går hem med Rhona så Ross blir kvar på puben med tjejen men när han går på toa så hör Rebecca att tjejen slagit vad med sina tjejkompisar om att flirta och kyssa Ross. Rebecca försvarar Ross men han hör allt när han kommer tillbaka. Han blir besviken och Rebecca kör ut tjejerna.
 
Liv tvekar på om hon ska åka hem till mamman men Robert och Aaron övertalar henne.
 
Vanessa städar kliniken och får hjälp av Charity som vill vara nära henne. När inspektören kommer visar det sig att det är en gammal kurskamrat till Paddy. Allt går bra tills Paddy asgarvar åt en gemensam klasskompis som det visar sig vara inspektörens fru.
 
Tracy får sms från okänd avsändare som anklagar henne för att vara en hora mm.
 
Bob och Laurel tillbringar massa tid ihop i piratskeppet för att laga fönstret men även när det är klart.
 
Ross mår dåligt och drar iväg med bilen och en flaska whisky. Pete får veta det och när han ringer Ross är det en okänd man som svarar att mobilen låg i en upplåst bil i skogen. Pete åker dit och hittar Ross vid en sjö. Allt verkar lugnt först men sedan bllir Ross sluddrig. Han har druckit sprit och tagit tabletter så han blir medvetslös.

Bråk och tråk

Inskrivet tisdag 6/11 kl 06:41
 
Jacob skäller ut Priya och han packar hennes väskor för att hon ska åka men hon vägrar. Han säger att hon bara förstör allt mellan David och Tracy men då svarar hon att det är Leyla som förstör. Precis då kommer David hem och hör att hon berättar om att han legat med Leyla. Jacob blir förvivlad och märker på David att det är sant. Han rusar ut.
 
Graham erbjudeer Debbie att bo i huset hon hade tidigare. Han berättar att Joe älskar henne mer än han älskat någon tidigare. Graham berättar för Debbie om sitt förflutna när han var full och körde ihjäl sin fru och ofödda barn. Sedan tände han eld på sitt hus för att dö men Joe räddade honom. Graham säger åt Debbie att ta till vara på kärleken för det hon och Joe känner för varann är äkta, mycket mer än det han kände för sin fru.
 
Aaron säger att Liv måste ringa sin mamma men hon vill inte men då hotar han med att ringa själv. Liv kommer sedan tillbaka och säger att hon pratat med henne. Sedan säger Liv att hon vill bo hos sin mamma ett tag för att få annat att tänka på.
 
Tracy ser att Jacob är ledsen så hon går fram och tröstar honom. Hon lovar att prata med David. När de kommer hem verkar inte David så glad över att hon är där. Priya gömmer sig bakom en bänk i köket. Tracy ser att det finns två vinglas med vin och Priyas skor i hallen. Tracy går ut och hör sedan hur de pratar och när hon tittar in  ser hon David krama Priya.
 
Moira ber Ross att sköta en visning av gården för en kund eftersom hon måste till läkaren med Isaac.  Precis när Ross ska gå iväg med kunden får han ett samtal som upprör honom. Han låter Sam gå visningen men när de kommer tillbaka så är Ross så ängslig att det blir tjafs och han går därifrån. Han erkänner sedan för Pete att rättegången oroar honom.
 
David kommer för att be Tracy om ursäkt för att han betett sig illa. Hon vill bara att han är ärlig och berättar om otroheten som hon vet om. David erkänner men när han förstår att hon menar Priya så är det försent. Han får erkänna att han varit med Leyla. Vanessa och Megan som varit där går ut så de andra får prata i fred.
 
Vanessa är påverkad av Tracys och Davids bråk så hon fräser åt Charity så de blir osams. Charity låtsas oberörd men beklagar sig för Debbie. Vanessa kommer dit och ber om ursäkt och de blir sams igen.
 
David vill att allt blir bra men Tracy vill inte ha honom längre. Hon är besviken över att han inte kunde acceptera hennes förflutna så hon kände sig ovärdig honom när det visade sig att han inte var värdig henne. David går därifrån och Tracy bryter ut i gråt.

Nytt jobb...eller inte

Inskrivet måndag 5/11 kl 16:45
 
Jag såg avsnitten i fredags så nu har jag glömt vad som hände, gjorde väl inget större intryck...
 
Priya har ingenstans att bo så David säger att hon kan bo hos dem. Jacob protesterar och säger att han bör prata med Tracy i alla fall men David vägrar så han får smyga med det istället.
 
Joe pikar Graham om hans dotter och då smäller Graham till Joe.
 
Liv fortsätter att dricka vodka i smyg när det blir jobbigt.
 
Arnold den lilla ökenråttan dör och Marlon får panik så Paddy får leta efter en likadan ersättare. Jessie kommer med tråkiga besked för Arnold har cancer och kommer inte att överleva så länge till. Paddy har precis köpt en ny för dyra pengar.
 
Priya pratar med Graham och får veta att det finns jobb att söka på Home Farm. Först vill hon inte bli personlig assistent men blir övertalad av Joe. Han vill även äta lunch med henne men precis då kommer Debbie så han avbokar Priya.  Det slutar med att Priya inte får jobbet eller lunchen och Debbie går därifrån (har jag för mig)
 
Jag har säkert glömt massa viktigt men då får det vara så....

Dinglesrätten

Inskrivet kl 20:50
 
Debbie har fått en dyr klänning av Joe för hon ska ha den på deras träff senare på kvällen. Sarah ser den och tror att Debbie träffar någon ny kille. Middagen blir stel för Debbie är inte speciellt entusiastisk. Det slutar med att Joe kör hem henne.
 
Charity försöker prata med Cain om Debbie men han har inte riktigt tid efter semestern men när han sedan får höra vad som hänt så pratar han med Debbie som berättar sanningen för honom, om Joes utpressning. Hon får Cain att lova att inte göra något åt det.
 
Sam är sur på Lisa som angett Liv. Det leder till att Dingles har ett av sina möten. Lisa står på sig, hon tycker Liv måste lära sig att stå för det hon gjort och att det var livsfarligt det hon gjorde. Chas är förbannad på Lisa och tycker att hon inte tillhör familjen när hon anger en av dem.
 
Harriet träffar biskopen som ställer massa frågor till henne angående jobbet som präst i byn. Han är inte så förtjust i att anställa henne och säger att det är inte han som bestämmer det.
 
Bob och Laurel sitter bredvid varann när Harriet ska ha körövning. Brenda har fått återbud på en träff med en barndomsvän så hon dyker upp på övningen och sätter sig mellan dem. Harriet får samtal från biskopen och går iväg för att prata med honom.
 
Priya har problem med rummet hon hyr på värdshuset. Det är en vattenläcka från taket men de har inte några andra rum lediga.
 
Jessie ger Marlon och April en ökenråtta som de får ta hand om för hon har fått den av en elev som var allergisk. Det gör att April ber Jessie om ursäkt för gårdagen.
 
Joe får med sig Debbie till en matvagn utefter vägen. De sitter och pratar men Debbie blir förbannad på honom och ger honom en örfil. Joe blir sur och åker hem så hon får ta sig tillbaka själv.
 
Liv mår inte bra, hon riskerar fängelse och alla verkar vara emot henne. Hon stjäl sprit och sätter sig bakom Dingles hus och dricker den. Hon tappar flaskan och råkar skära sig i handen. Lisa kommer precis ut och då bryter Liv ihop. Hon gråter när hon säger att hon inte vill hamna i fängelse. Lisa kramar henne.

RSS 2.0