Gorillan och draken

Inskrivet onsdag 14/11 kl 22:49
 
Laurel säger till Bob att hon tror att Brenda vet om deras affär men Bob tror inte det är sant. Hon är övertygad men Bob blir arg på henne och kallar henne paranoid. Han får gå därifrån och då tar Laurel tag i en flaska whisky, öppnar korken och är på väg att dricka men då kommer Gabby och flaskan åker i golvet. Gabby ber henne låta bli.
 
Tracy får ett anonymt brev där det står att hon är en lögnaktig hora. Senare på dagen ser hon en lite flicka spraya samma ord på hennes dörr. Tracy säger åt henne och det visar sig att flickan är Phils dotter och hon är fylld av hat över att Tracy ljugit för att sätta dit hennes far. Charity som går förbi försvarar Tracy.
 
Robert får ett kontrakt på kvällen av Joe och det ska vara klart nästa morgon.
 
David och Jacob kommer hem från Spanien. De verkar ha hittat tillbaka till varann.
 
Ross och Rebecca fortsätter att umgås med varann framför tv:n. Plötsligt ser det ett program om den kända frisören Marcel i Hotten och när Daz får sin nya frisyr. De konfronterar sedan Daz som skäms.
 
Laurel och barnen avtäcker det lagade fönstret i kyrkan. Det gör att hon tänker efter och hon känner att barnen måste gå i första hand så hon gör slut med Bob när hon kommer hem.
 
Rodney har tagit hem sin flickvän Misty och de har massa sex uppe i hans rum hos Nicola och Jimmy.
 
Den unga flickan dyker upp igen och ska klottra men Charity hinner stoppa henne innan något händer. Hon skäller ut henne och påpekar att pappan är ett äckel och får vad han förtjänar.
 
Tracy har varit på rättegången mot Phil och han får fyra års fängelse. Charity kommer hem till Tracy för att stötta men plötsligt när de ser nyheterna på tv så stelnar hon till. Charity går därifrån och Tracy säger till Vanessa att prata med sin flickvän.
 
Polisen ställer frågor till Laurel angående kontokortsstölden. De kan bevisa att alla varor skickats till kaféet och de tror Daz är inblandad men då inser Laurel att det är Brenda så hon tar tillbaka anmälan.
 
Laurel går till kafeet och talar om för Brenda att hon vet vad som gjorts med kontokortet och att hon väntar hemma på att Brenda ska komma dit för de måste prata. Brenda låtsas inte förstå vad Laurel pratar om.
 
Vanessa tröstar Charity som är ledsen. Charity som först inte vill prata ändrar sig sedan. Vanessa inser att Charity blivit utsatt för övergrepp som ung så hon säger att de måste anmäla detta till polisen som hade hand om Tracys fall. Då säger Charity att det är den polisen som förgrep sig på henne.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Stackars Charity, kom ihåg poliskarln , figurerade väl för några år sedan. Jäkla typ. Är otroligt less på David som karaktär, han är så flamsig och vag . Rebecca och Ross tycker jag är söta som nyfunna kompisar

2018-11-13 @ 21:24:24
Postat av: Jag bara

Ross o Rebecka hade väl ihop det förut, innan hon blev gravid.

2018-11-13 @ 23:46:01
Postat av: Jennifer

Just det, glömt det men dom har ju faktiskt varit ihop tidigare.

2018-11-14 @ 06:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0