"Mina sopsäckar får du INTE"

Cain ser att Debbie pratar i telefon när hon sitter på cafét. Han går fram och frågar vem det är hon pratar med och hon svarar Chas fast det egentligen var Michael.

Paddy kommer från kundbesök och har fått med sig ett vykort från Aaron som Jamie delat ut. Chas läser det men verkar inte riktigt glad och Paddy märker det. Han säger att "vi är bra föräldrar" så hon behöver inte oroa sig. De går till puben för lunch och när Carl kommer in så får hon bråttom därifrån men Paddy vill äta klart.

Gennie berättar för Jamie att hon sökt jobb på fabriken men hon har inte sagt något till sin mamma än. Viv säger sedan att det syns på Gennie att hon är intresserad av Jamie eftersom om hon fladdrar så där med ögonfransarna så kommer hon att blåsa bort snart. Gennie säger att hon önskar att de blev mer än bara vänner.

Diane är lite irriterad när hon får veta att två av hennes anställda ska vara med i matchen när Marlon har ledig dag. Moira erbjuder sig att ställa upp för Diane och skippa matchen. Hon får en meny som Marlon sagt att de ska ha men Moira ändrar givetvis på den.
Marlon kommer så småningom in på puben och upptäcker det och blir väldigt upprörd.

Debbie ber Betty att ta bort Alans skräphög men Betty vägrar. Då säger Debbie att hon får betala för att hyra platsen men Betty hänvisar till Alan.
Michael kommer hem till Debbie medan Cain är i Leeds. De hinner med sin kärleksträff och precis när Michael ska gå kommer Cain hem. Michael får gömma sig uppe i Debbies rum och hon försöker få sin far att åka till verkstan. Tillslut så går Cain iväg och Michael kan lämna huset. När de kysser varann farväl ute på trappan så går Ryan förbi och ser dem.
Cain är irrierad på Debbie när hon väl kommer till verkstan men hon skyller på revisorn, sedan när Cain gått så tackar hon Ryan för att han inget sagt.

Diane frågar Bob om hur det är mellan Gennie och Jamie för de såg väldigt kärvänliga ut men Bob blir irriterad över att folk tror så mycket mer för de är bara vänner.

Chas pratar med Katie eftersom hon har dåligt samvete och massa skuldkänslor. Katie får Chas att inse att  hon kommer att förlora allt om hon berättar för Paddy. Chas velar fram och tillbaka och kan inte bestämma sig för om hon ska säga något eller inte. Katie säger att Chas inte borde berätta för det blir inte bättre. (egentligen borde ju Paddy ha lite förståelse eftersom han var otrogen mot Emily med Viv, fast här är det nog mer känslor inblandade)
Under tiden så söker Carl upp Paddy precis innan match och Paddy inser att han vill prata om Chas. Carl säger att han legat med henne medan Paddy var bortrest. Paddy blir förkrossad och vill veta exakt vad som hänt men Carl hinner knappt säga något innan Paddy hoppar på honom och börjar slåss. Carl håller emot och Paddy ramlar baklänges och Carl går därifrån.

Jimmy skäller ut Carl för att han berättat för Paddy och Nicola skäller på Carl för att han bara tänker på sig själv hela tiden.

Dags för cricketmatchen och den börjar med en bön. Spelarna är otåliga men efter ett tag börjar allvaret.
Vincent hånar Ashley så fort han kan och det gör honom okoncentrerad. När Ashley sedan ska kasta ber han till gud för att få ett bra kast. Det slutar med att Ashley träffar Vincents arm med en jättehård boll och Vincent får åka till sjukhuset.
Tyvärr vinner Vincents lag ändå och Ashley får skäll av biskopen för att ha kastat den hårda bollen med flit.

Efter matchen vill Jamie gå till puben för att ta en öl och träffa Gennie men Bob håller honom kvar på cafét för att torka disk. Gennie kommer dit och hjälper till och det gör att Bob inte hör när Viv ropar på honom. Har han något emot att Gennie är intresserad av Jamie månntro?

Paddy är så förtvivlad, när han kommer in på kontoret river han runt och slänger saker på golvet. När han lugnat sig packar han hennes saker i två sopsäckar och går in på puben. Där häller han ut innehållet och skäller ut henne. Hon ser ledsen och förtvivlad ut men får inte en chans att säga något. Paddy lämnar puben och hon springer efter för att be om ursäkt och säger att det var ett misstag. Paddy säger då att det enda misstaget gjorde han och det var att han ägna sig åt henne. Han vill ha bort henne ur sitt liv.
Katie leder iväg Chas hem till henne och de möter Carl. Chas är förtvivlad och säger att allt är hans fel...

(ojj så här snabb har jag nog aldrig varit...antagligen har jag missat något)


Trevlig helg allihop, njut av hösten!Trassliga förhållanden

Paddy kommer hem med blommor och choklad. Chas är lite spänd över mötet. Han säger att han saknat henne och att han älskar henne. Chas svarar med att hon vet det och de kramas men Chas verkar lite stel. De går till puben och där sitter Carl. Chas blir lite nervös men Paddy märker inget. När Paddy går på toa möter han Carl där. De pratar lite med varann och Carl frågar honom om hur Chas mår. Carl går ut därifrån och strax efter går han ut från puben. Chas rusar efter för hon vill veta vad han sagt till Paddy på toa. Han säger att han inget sagt.
Chas blir lugnad och går in igen och Paddy hinner inte ens märka att hon varit ute.

Laurel nämner att hon ska söka jobb på fabriken.
Diane kommer med tröjorna till laget och Ashley är nöjd men han tänker avstå matchen eftersom han känner att det är bättre att låta bli än att förlora. Både Diane och Sandy säger att de måste spela matchen så Diane erbjuder gratis öl till de som kommer till träningen.
Nästa träning är lite mer välbesökt eftersom det finns öltörstande människor i byn. De får även med sig Paddy i laget. Efter träningen vill Laurel ha Ashleys hjälp med jobbansökan men han hinner inte för han ska prata taktik med Sally. Laurel blir besviken och går därifrån för att handla. När hon kommer hem ser hon Ashley och Sally i soffan och de skrattar och har kul men när hon frågar åt vad så säger de inte det.

Cain frågar Debbie om vad som hänt med Michael och får då veta allt. När han sedan ser Michael utanför verkstan säger han till honom att sticka för Debbie vill inte veta av honom. Michael är där för att be om ursäkt men Cain låter honom inte träffa Debbie. Cain säger åt honom att egentligen borde han få några skador så han inte åkt till byn i onödan men idag är han generös så han låter bli. Debbie får sedan veta att Michael varit där, hon är orolig för sin fars hetsiga humör och rädd för att han kan hamna i fängelse igen om han är våldsam.
Dagen efter så kommer Michael hem till Debbie. Han säger att han inte kan lämna henne och vill veta hur hon känner det. Hon får lite tid på sig, han har rum på hotell i stan och bor där till i morgon kl 14 så hon kan komma dit om hon vill.
Debbie kan inte hålla sig från Michael så hon söker upp honom på hotellet. Han får lova att om de ska fortsätta träffas så måste de ha kul, annars får det vara. Dessutom vill Debbie att Cain hålls utanför så han inte får veta något. Michael lovar att det får bli deras lilla hemlighet.

Nicola kommer till jobbet med Angelica och hon ställer ner barnstolen på skrivbordet så en kaffekopp välter ut över några papper. Natasha blir lite irriterad och ber Nicola att kanske jobba hemifrån i stället. Det är bara för Nicola att gå hem. Senare kommer Natasha över och det gör Nicola nervös för hon tror att hon ska få sparken. Natasha säger åt henne att stanna hemma och njuta av den första tiden med babyn så hon får fullt betalt för att stanna hemma.

Faye kommer in på puben och Maisie kan inte låta bli att pika henne om att ha ett patetiskt liv. Cain kommer fram och det gör att Maisie tystnar. Faye går till damrummet och Cain kommer in där. De står bara nära  och tittar på varann när Maisie kommer med toapapper. Hon försöker säga något till dem men de märker knappt att hon är där. Faye säger bara helt kallt att Cain måste ha gått fel sedan går hon ut därifrån.

Marlon blir mer och mer paranoid och tror att Moira är ute efter hans jobb. Hon får inte hjälpa honom med besticken och han blir väldigt upprörd när hon byter kanal på radion. Moira får lova dyrt och heligt att hon inte ska röra något av hans saker.

Faye är på cafét och pratar med Brenda. Hon talar om att hon sökt jobb på fabriken eftersom hon vill ha något att göra, sedan sätter hon sig vid datorn. Mark är också på cafét och blir nyfiken på vad Faye gör och inte blir det bättre när Cain kommer och sätter sig bredvid Faye.

När Cain sedan är på puben så kommer Maisie fram till honom och frågar var hans flickvän är. Han tar tag i hennes arm och säger åt henne att sköta sitt. Mark som ser det kommer fram och frågar om det är några problem men Maisie säger att det är lugnt.
Mark är irriterad och söker upp Faye hemma. Han säger åt henne att hålla reda på sin pojkvän så han låter Maisie vara i fred. Faye fattar inte vem han menar men inser sedan att det är Cain.
Hon går sedan fram till Cain på puben och säger att det är hon som bestämmer om och när det blir något mellan dem...

Carl ser när Paddy åker iväg ut på arbete. Han går in till Chas på kliniken och säger att han älskar henne. Chas försöker åter igen tala om att hon vill ha Paddy för att han är omtänksam och snäll mot henne och att hon känner sig trygg med honom. Carl säger då att han vet att hon inte älskar Paddy. Han lovar att låta henne vara om hon kan säga det, om hon kan säga att hon inte älskar Carl... Chas säger ingenting.
En till som inte kan säga nej...

Maisie försöker övertala Nathan till att glömma otrohetsaffären men han vill inte det. När Mark sedan kommer in på kontoret för att prata om pengarna Nathan fått så får han veta att det var Cain som skulle ha pengarna för att göra sig av med den stulna bilen.
Natasha ser några packade väskor i hallen och upptäcker att Nathan är på väg att flytta till några kompisar ett tag. Hon pratar med honom och han säger att han inte står ut med att vara nära sin far längre.
Mark som inte vet det föreslår att han och Natasha ska åka iväg över weekenden men hon vill inte det och så berättar hon för honom om hur Nathan känner det.

Laurel vill gå på en sing-a-long versin av Mamma Mia med Ashley men han hinner inte eftersom han måste träna cricket. När det är dags för träning så följer Laurel med Vincent.
Ashley och Sally ska träffa deras lag för träning ute på fältet men ingen kommer. När de sedan träffar sina respektive på puben så säger Sally att träningen gick utmärkt. Vincent bjuder Ashley och Laurel på middag i Spodes boning.
När de kommer hem till Spodes så visar det sig att deras prästgård är ganska mycket större och flottare än vad Laurel och Ashley har. Vincent bjuder på skaldjurssoppa men Laurel är allergisk och kan inte äta. Medan Vincent hämtar varmrätten passar Ashley och Laurel att tacka Sally för att hon inget sa om träningen igår.

Debbie frågar Chas om hon kan passa Sarah under kvällen eftersom hon ska laga mat till Michael. Chas hämtar Sarah precis när Michael kommer. Han lagar sedan maten medan Debbie byter om. Efter maten ska de mysa på soffan men mitt i kyssen så säger Michael att han inte kan fortsätta för det finns sen annan i hans liv. Han försöker förklara för Debbie men hon vill inte veta av honom något mer.
Michael ger sig inte utan kommer hem till Debbie dagen efter. Han får 20 min på sig att förklara för sedan måste hon hämta Sarah. Michael säger att han inte vill vara utan henne men Debbie vill inte vara hans älskarinna.

Debbie pratar med Chas om Michael och hans tjej. Chas säger då att hon förstår honom eftersom hon sitter i samma sits som han och därmed erkänner hon att hon varit med Carl. Hon säger att hon älskar Paddy men kan inte låta bli att dras till Carl även om hon inte vill det.

Moira får rycka in i köket på puben eftersom Marlon har migrän. Hon ska försöka klara av menyn men vill ha hjälp med grönsakerna och det blir Maisie som får hjälpa till, ytterst motvilligt.
Marlon kommer in på kvällen eftersom han har dåligt samvete över att vara sjuk en fredagkväll men han ser att allt funkar utan honom. Han blir inte gladare av att se att Moira ändrat i menyn och kommit på en rätt som säljer mycket bra.
Dagen efter är han mest orolig för att Moira ska vara ute efter hans jobb.

Faye vill ha sällskap av Ryan under dagen eftersom hon är trött på att shoppa och jogga. Ryan har jobb att sköta så han hinner inte.
Cain kommer hem till Ryan på lunchen och ger honom pengarna han fått av Nathan. Ryan vill inte ta emot något men Cain övertalar honom. Faye kommer precis hem och undrar vad Cain gör där men de säger att han bara skulle ha bjudit på lunch.
När Ryan gått går Faye in på hans rum och börjar leta i hans garderob och lådor. Hon hittar kuvertet med pengar och går direkt till Cain. Hon säger att Ryan inte ska ha hans skumma pengar men Cain försöker tala om att det bara var en bonus som Ryan fått. Faye är så arg så hon säger att Ryan inte får jobba kvar där.

Aaron och Chas kommer in på cafét och ser Carl där. Aaron säger till Carl att låta hans mamma vara ifred. Chas säger då att hon inte behöver någon livvakt.
Aaron fortsätter att tjata om Ibiza resan  men Chas säger nej. När de sedan sitter i soffan och tittar på tv börjar Aaron prata om Carl och då får Chas nog. Hon säger att hon ska be om förskott på lönen så han får åka.
Chas vinkar av Aaron dagen efter. Shadrack hämtar honom till flygplatsen och Carl ser när de åker.

Carl besöker sedan Chas på kliniken och han fortsätter att säga att hon vill ha honom. Hon ber honom gå därifrån men då frågar han henne vad hon ska säga till Paddy när han kommer hem. Hon vill inte säga något men Carl tror inte hon kan se Paddy i ögonen om hon inte är ärlig med sina känslor.

Ryan letar efter pengarna och frågar sin mor om hon vet var de är. Hon erkänner att hon lämnat tillbaka allt till Cain och att hon sagt att han inte får jobba kvar. Ryan blir arg och säger att han faktiskt fixat ett servicekontrakt värt massa pengar och därför fått en bonus. Sedan går han till verkstan för att kolla om jobbet finns kvar och det gör det eftersom Cain inget sagt till Debbie.

Faye kommer till verkstan för att be Cain om ursäkt. Han accepterar den och tycker att hon kan bjuda på ett glas eftersom han är lite sårad över att hon trott att han bara har skumraskaffärer på gång. Hon går med på det och de träffas på puben. De har såpass trevligt att hon faktiskt går med på ett glas till. Cain följer med henne hem och han frågar henne om Mark. Hon vill inte prata om det men erkänner att de haft en liten flirt som inte höll. Plötsligt dras de mot varann och börjar kyssas. Faye drar sig undan och säger att han ska gå. Då säger han att han ska gå "men att båda två vet att han kommer att komma tillbaka"5000£ i parkeringsavgift

Chas som vaknar på Kings kontor försöker smyga ut när hon hör att Nicola och Jimmy kommer in. Hon gömmer sig så de inte ska kunna se henne. Precis när de står med ryggen emot så ska hon krypa iväg till dörren så kommer Edna in och Carl ner för trappan. Chas blir givetvis avslöjad och hon rusar ut därifrån. Hemma igen så duschar hon och när hon kommer ner i köket så är Aaron där. Han han smitit hem för frukost. Hon frågar honom om han undrat var hon sovit men han antar att det varit hos Katie och hon håller med.

Michael kommer till verkstan för att träffa Debbie. Hon är inte speciellt glad över att se honom så hon säger att han får vänta på cafét eftersom hon har mycket att göra just nu.
Han ber om ursäkt med att han menade väl men gjorde fel vilket är konstigt eftersom han annars är perfekt.

Nathan är bakfull som vanligt men han kan ändå inte låta bli att pika sin far så fort han kan. Mark behöver bara nämna något så kommer Nathan med en kommentar om den andra kvinnan. Natasha säger åt honom att det inte är hans problem längre. Nathan får i uppdrag att delta på en affärslunch i Hotten.
Nathan är på lunchen och han blir bara fullare och fullare. Han står i entrén när en kille i hans ålder kommer med tjejsällskap. Ynglingen kastar bilnyckeln till Nathan och ber honom parkera bilen. Nathan försöker säga ifrån men ynglingen lyssnar inte.

Ryan och Cain är på puben. Först kommer Katie in och hon talar om att Faye är på väg dit. Det får Cain till att säga att han bjuder på lunch. Ryan sätter sig hos Katie men de pratar inte så mycket med varann. Plöstsligt får han samtal från Nathan som vill bli hämtad. Cain fortsätter att försöka flirta in sig hos Faye men hon är lika kall som vanligt mot honom.
Ryan lånar en lastbil från verkstan och åker för att hämta Nathan.  Han hittar honom utanför restaurangen och när de ska gå till lastbilen säger Nathan att de ska ta den nya bilen i stället. Ryan får köra medan Nathan sover. Väl framme i byn så säger Nathan att Ryan kan göra vad han vill med bilen. Då inser Ryan att bilen är stulen och han får panik. Han frågar Cain om han kan hjälpa honom. Cain går med på det bara Ryan ser till att Aaron inte kommer till verkstan den dagen.

Nicola börjar jobba men det blir inte mycket gjort eftersom hon måste hålla koll på Jimmy. Natasha blir lite irriterad på henne eftersom hon väljer privatsamtal före jobbsamtal. När Nicola sedan meddelar att hon måste hem så säger Natasha att Holly kanske ska ta över. Då säger Nicola att hon kommer snart tillbaka.
Jimmy som är på kontoret med Angelica får bråttom att packa ihop för att det inte ska märkas att han varit på jobbet. Nicola upptäcker att babyns korg verkar orörd och hon misstänker att Jimmy varit på jobbet men han säger att så är det inte.  Hon har bråttom tillbaka till jobbet och för att slippa oroa sig för dottern tar hon med sig babyn till Home Farm. Natasha är inte allt för glad över att Nicola tar med sig barnet men Nicola är så upptagen av sin mammaroll att hon inte märker något annat.

Ashley står i köket och över laguppställningar med blockljus på köksbordet. Vincent och Sally kommer in och stör. Han kan inte låta bli att pika Ashley som vanligt så Ashley blir upprörd och höjer rösten mot honom. Precis då kommer biskop George och hör allt. För att få lite mer samverkan mellan lagen så säger biskopen att Laurel och Sally ska byta lag med varann. Laurel försöker övertala honom att ändra sig men det gör han inte så när Vincent ska till cricketträningen får Laurel följa med honom för att träffa sitt nya lag. Ashley och Sally går till puben så länge och där sitter de och pratar om vad som hänt deras gemensamma gamla vänner.

Chas mår inte så bra över vad hon gjort. Katie som träffar henne på cafét märker att något har hänt och de går hem till Katie. Chas berättar allt och säger att hon absolut inte vill såra Paddy. Hon möter sedan Carl ute på gatan och han ber om ursäkt för i morse. Chas säger till honom att hon vill att de glömmer allt och att det kommer aldrig att hända igen. Carl är inte lika säker på det.
Han söker upp henne sedan på kliniken för att prata och han ber henne att inte ignorera sina känslor. Chas står där gråtandes och hon ber honom att inte lägga sig i hennes liv igen.

Debbie och Michael är på puben när han säger att han måste åka. Han säger att han har massa jobb att sköta. Debbie försöker att få honom till att stanna i stället. Han är kvar en liten stund och de går hem tilll Debbie. Där försöker hon erbjuda honom en drink eller att sova över men han måste fortfarande jobba. Hur hon än försöker övertala honom till att stanna så går det inte. Michael lämnar en frustrerad Debbie ensam.

Cain kommer till Home Farm för att prata med Nathan. Han vill ha 5000£ som "parkeringsavgift" för bilen Nathan stulit. Nathan går inte med på det men inser att han måste nog betala för att slippa problem. Nathan går til Mark och frågar om han får låna pengarna, eller rättare sagt vill han att Mark ger honom så mycket. Mark ställer frågor men Nathan svarar inte på vad pengarna är till men han får ändå den summan utan att Natasha får veta något.

Nathan träffar Cain på puben och de går till toaletten för att göra upp. Cain får pengarna men Nathan säger åt honom att det är det enda han får och att han kan inte komma och be efter mer.
Cain som inte gillar att någon säger till honom vad han ska göra blir förbannad, han greppar tag i skrevet på Nathan och säger till honom att han inte ska använda den tonen mot honom... Nathan vrider sig av smärta när Cain gått ut.


Nya delägare, fest och cricketförberedelser

Chas tjatar på Debbie om att följa med till cafét på fika och Ryan får ta hand om verkstan så länge.
Tjejerna sitter där på cafét när Carl kommer in och beställer kaffe. Viv undrar hur det kommer sig att Carl och Jimmy inte har några pengar kvar av sin förmögenhet men han vill inte prata om det. Däremot så stirrar han på Chas och säger till henne att han inte kan låta bli. Debbie får sms från Michael som vill ses och Chas retar henne för att se ut som en tonårstjej... vilket hon ju är.
När Debbie ska träffa Michael tar hon först en drink med Chas på puben. Då får hon ett sms där han ställer in träffen och Debbie blir besviken.

Ryan berättar för Faye att han råkat säga till Nathan om hennes och Marks affär. Hon söker då upp Mark på Home Farm för att få veta vad som hänt. Mark och Natasha säger åt henne att inte komma dit för att ställa frågor till dem men Faye vill ändå veta varför Ryan inte fick jobbet i Dubai. När varken Mark eller Natasha vill svara på frågan inser hon att Mark faktiskt har känslor för sin son och vill lära känna honom lite mer. Hon säger då att det kanske är dags att låta Ryan få reda på sanningen. Faye säger att de kan säga det tillsammans men Natasha säger åt henne att sluta men Faye fortsätter att prata med Mark för att övertala honom. Natasha får tillslut ut Faye därifrån.

Ashley får veta att Vincent frågat Natasha om hon kan sponsra deras lag i cricket tävlingen. När ha ska försöka få tag på Natasha träffar han Diane som får veta vad som är på gång. Hon erbjuder sig att sponsra laget om hon får Woolpack som text på tröjorna. Precis då dyker Sally Spode upp och vill prata med Ashley. De går in på puben och sätter sig. Hon vill be om ursäkt för att hon betedde sig illa när hon gjorde slut en gång i tiden och nu vill hon gottgöra honom. Laurel kommer in och undrar vad Sally gör där och då säger hon att hon bara ville be om ursäkt för Vincents beteende.
Senare har Ashley möte med de spelare han fått tag på men de behöver fler. Vilka ska de nu fråga?

Eric och Val ska iväg för att skriva på kontraktet och Val är väldigt ivrig för hon vill ändra om hela B&B:t. Han tror att hon kommer att göra om det till ett Versaillesliknande ställe. När de kommer hem så besöker de Terry som inte alls är så speciellt glad. Val är fast besluten om att det behövs ändringar.

Katie ser Ryan på verkstan och blir förvånad över att han inte åkt. Han förklarar att det inte blev av men att nu måste han jobba vidare. Då bjuder hon honom på sin fest och han säger kanske.

Aaron vill låna 1000£ eller kanske 500£ för att kunna åka med några vänner till Ibiza. Chas säger givetvis nej eftersom han betett sig illa senaste tiden. Carl går förbi och hör det och frågar Chas om hon behöver hjälp men hon tackar nej.
Carl är i butiken när Aaron kommer in. Aaron säger åt Carl att låta hans mamma vara ifred. Carl säger åt honom att växa upp. Jimmy kommer in och avbryter deras diskussion.
Senare säger Jimmy åt Carl att skärpa sig, han borde tänka på att Paddy står emellan Chas och honom. Carl säger då att det kommer att bli han och Chas för det vet han.

Natasha litar inte på Mark så hon säger att hon ska ta hand om Faye. Hon besöker Faye hemma hos henne och hon ber henne till att inte tala om något för Ryan. Natasha säger att Ryan skulle hata Mark om han får veta och dessutom skulle Nathan må väldigt dåligt och därmed skulle Mark anklaga Ryan och Faye för allt och tänk om Ryan får veta att hans mamma ljugit också hela livet. Faye säger tillslut att hon inget kommer att säga.

Jimmy försöker komma på vad han ska säga till Nicola när han vill att Carl ska få flytta hem. Nicola kommer med babyn och ger honom en massa råd och förmaningar som han ska hålla koll på medan hon besöker Natasha.
När hon kommer hem så sover Jimmy och Angelica i en fåtölj. När Jimmy vaknat så säger hon att hon tänkt börja jobba i morgon och han undrar hur de ska göra med dottern. Nicola tycker att de kan väl kompromissa lite och då passar Jimmy på att fråga henne om Carl får flytta hem. Hon vill inte det men han övertalar henne och hon går med på det om han tar hand om Angelica medan hon jobbar. Jimmy verkar rätt nöjd med det.
 
Maisie märker den tryckta stämningen som finns hemma och tillslut bestämmer sig Mark och Natasha att berätta för henne. De vill att hon inget säger till Will som ändå inte kommer att förstå. Maisie är rätt lugn men hon oroar sig för sin mamma och hur hon mår efter detta men Natasha säger att det är trots allt ok, hon vill inte ses som något offer.

Två tjejer kommer till B&B:t för att boka ett dubbelrum. Terry tar emot dem men Val tränger sig emellan för att få ta hand om första bokningen sedan de fått delat ägarskap. Hon gör sig till och babblar en massa så Eric skäms. Senare så bjuder hon flickorna på puben och de ser lite lidande ut eftersom de inte får vara ifred från Val.

Katie har sin födelsedagsfest och det börjar ramla in en hel del människor. Ryan dyker upp med en redan berusad Nathan. Gennie sitter och pratar med Jamie och de verkar ha det ganska trevligt. Leyla är lite ledsen eftersom David varit tvungen att gå på möte med cricketlaget. Carl knackar på och vill komma in och tillslut släpper Chas in honom. Carl står mest och stirrar på Chas under kvällen och hon känner sig lite obekväm. Han får stå och lyssna på Jamie som pratar om postgången men sedan kommer Gennie tillbaka och vill ha Jamie med till att handla mer sprit. Då passar Nathan på att flirta med Chas men han är rätt otrevlig och hon blir förbannad på honom. Då kommer Carl och kastar ut Nathan.
Ryan passar på att prata med Katie som föreslår att de går ut en stund. De hinner precis börja kyssas när Nathan blir utkastad. Nathan som är så besviken på allt påpekar att Ryan får hålla sig till hans rester...
Chas blir förbannad på Carl och säger åt honom att inte lägga sig i hennes liv och att han gör sig besvär i onödan.
Senare på kvällen går hon ut för att gå hem. Hon står kvar en stund utanför och märker då att Carl står där och väntar i mörkret. Han säger att han aldrig kunnat sluta att tänka på henne och att hon ska tänka på det bra som de hade förr. Hon försöker stå emot honom och när han kysser henne så puttar hon undan honom. Han säger då att hon ska säga åt honom att hålla sig borta om det är det hon verkligen vill men Chas inser att det vill hon inte.
Han kysser henne igen och sedan går de därfrån hand i hand.


Ännu en hemlighet avslöjad, eller nästan i alla fall...

Eric har ont i ryggen efter natten på B&B:t. Han vill checka ut på en gång men Val säger att nu har du provat första B:t och det är dags för det andra, frukost.
När de checkat ut säger Terry tyst för sig själv att han hoppas att de aldrig kommer tillbaka.

Ashley vill sätta ihop ett cricketlag som krossar Vincent. Han frågar Sam och sedan sitter de på puben och diskuterar vilka de ska fråga. Sam ska fråga om Zak vill delta.
Laurel möter Jamie på cafét och frågar om han vill vara med men han tvekar. Gennie säger att hon kommer att stötta honom och då tackar han ja. Laurel frågar även Terry men han tackar nej och då säger Jamie att han ändå är för gammal. Lite senare så möter Laurel Bob och hon frågar honom och han tackar nej tills han får höra att vad Jamie sagt om att vara för gammal. De frågar även John och Moira som gärna ställer upp.

Will vill ge Ryan en present som tack och Natasha föreslår att det blir en kombinerad tack/farvälpresent.
När Will kommer tillbaka har han köpt en solhatt och Mark föreslår att de ska iväg och lämna den. Natasha går inte med på det utan säger att hon kan göra det i stället. Hon och Will besöker Ryan en kort stund för att lämna presenten. Will hade gärna velat stanna längre men Natasha säger att de inte har tid. Hon pratar sedan med Holly och frågar om hon kan hjälpa till att hålla ett öga på Will. Holly är inte så entusiastisk över att vara barnvakt men hon behöver ju pengar.

Carl är tillbaka från Prag och han möter Chas på cafét. Han får veta att Paddy är bortrest så han frågar lite på skämt om de kan dela säng men precis då kommer Aaron in och hör det. Senare sitter Chas och Katie utanför puben och pratar och när Katie går in så kommer Carl förbi och pratar med Chas. Hon ber honom lämna henne i fred. Även denna gång så ser Aaron dem och det gör att han konfronterar sin mamma som säger att det kommer aldrig i livet ske något mellan henne och Carl igen.

Chas frågar om Debbie vill följa med och ta en drink för att dränka sorgerna men Debbie vill inte, hon skulle behöva barnvakt o dessutom har hon inga sorger att dränka.
Gennie, Leyla och Katie gör Chas sällskap och de sitter på uteserveringen utanför puben. De har väldigt kul ihop men tjejerna pikar Chas om att Paddy är borta för tillfället. Leyla avslöjar att hon alltid tänkt på hur det skulle vara att vara ihop med "chefen" och Chas säger att det är väl inget, hon har ju Paddy som exempel.. Gennie sätter nästan drinken i halsen när tjejerna säger att Gennie bara har Bob som chef i det läget, fast tjejerna ändrar sig till Jamie i nästa sekund och Gennie slår i från sig det.

Mark vill att Will följer med till hästarna men Will vågar inte. Mark får muta honom med glass för att sonen ska följa med. När de står där på stallbacken och Katie håller i hästen så kommer Ryan. Ryan viskar till Will att han också är rädd för hästar men att ingen får säga det till Katie men de kan klappa hästen tillsammans. Det går bra och Mark står och ler när han ser båda killarna som kommer så bra överens.
Natasha kommer förbi och stoppar allt genom att skicka iväg Will till att städa upp hemma och ber att Mark följer efter. Will inser att hans mamma inte gillar Ryan men han förstår inte varför eftersom han själv tycker att Ryan är toppen.

Eric beklagar sig över den usla frukosten hos Terry för Viv medan Val står en bit ifrån och berömmer samma frukost för Brenda. Val frågar lite om Louise hittat någon köpare och får veta att så är det inte.
Brenda rusar in till Terry på rasten och han klagar på hur jobbigt det var att ha Pollards där som gäster. Givetvis kommer både Eric och Val dit precis då och Terry ber dem att gå eftersom de redan checkat ut tidigare under dagen. Då berättar Val att de lagt ett bud till Louise om att köpa hennes halva. Terry ser inte alls glad ut.
Brenda tycker att det är en perfekt lösning. Val vill givetvis gå runt och planera vad som kan göras om även om hon inte skrivit på kontrakt än.

Mark inser att Ryan betyder mer än han trott så han ringer sin vän Roland som får ta tillbaka erbjudandet om jobb i Dubai. Natasha blir riktigt förbannad när hon får höra det och hon säger att han måste ändra det beslutet igen. Mark går inte med på det eftersom han inte kan släppa tanken på att Ryan är hans son.

Mark letar upp Ryan i byn och talar om de dåliga nyheterna och Ryan blir givetvis mycket besviken. Nathan som ser dem på avstånd undrar vad som händer när han ser att Ryan är förbannad och rusar därifrån. Nathan frågar sin far vad det handlade om men Mark säger att han bara sagt åt Ryan att inte köra så fort genom byn.

Ryan frågar Debbie om att få jobbet tillbaka och hon välkomnar honom. Nathan ser sin kompis på verkstan och frågar om de kan ta en öl innan han ska resa.
Då säger Ryan att det inte blir av och Nathan vill veta varför. Han ger sig inte och tillslut har han fått reda på att det var Mark som låg bakom allt och det var för att han haft ihop det med Faye.

Nathan blir chockad men pratar med sin far. Han får tillslut veta att Mark skulle ha haft en affär med Faye för ca 6 månader sen. Natasha kommer in och märker att sonen är upprörd. Nathan säger då att pappan haft en affär men han märker att Natasha redan vet om det. Hon ber honom att hålla det för sig själv eftersom Will inte kommer att förstå det hela. Nathan är så upprörd, tårarna rinner och han säger till sin far att han alltid sett upp till honom men nu gör han inte det längre.

Mark vill sedan prata med Natasha men hon är inte så intresserad. Hon säger bara att allt kommer att komma fram så småningom och att de kan inget göra åt det...

TREVLIG HELG!

"... pälsfodrad(?), guldkantad knäppgök"

Natasha kommer med ett meddelande till Katie om att en Luke Finney anmält sig till en ridlektion för att imponera på en tjej. När han sedan kommer visar det sig vara Ryan som vill be om ursäkt för gårdagen. Katie blir förvånad men låter honom hållas men han vill hellre gå till puben. Hon får honom till att ta sin lektion i alla fall och hästen han ska rida på heter Blixten. Maisie som är tillbaka från Brasilien ska ut på liten picknick med Will stannar och tittar på vad Ryan och Katie gör.
När Ryan ridit klart så presenterar han sig för Maisie och då får han veta att hästen heter egentligen Dolly sedan vill Will visa honom en stor mask.
Både Katie och Ryan stannar vid picknicken och börjar kasta boll. Will går in till stallet där han går in i en box. Hästen blir orolig och börjar stegra sig och det leder till att Will får en av hovarna i ansiktet och svimmar av.
De andra hör att det är oroligt hos en av hästarna och rusar dit. Ryan går in i boxen och hämtar ut Will.
Will klarar sig rätt bra utan större problem. När Natasha och Mark får veta vad som hänt så tackar de Ryan.

Viv tycker Bob är värd sin ledighet som hon ser att arbetet på puben är. Hon klagar på att Brenda är sen och att hon själv aldrig får någon rast. Viv ger Val ett påbörjat litet smörpaket från bordet bredvid när hon klagat på att hon inte fått smörat bröd.
Val läser hotellbroschyrer och kommer på att Terry borde modernisera B&B:t lite. Eric sitter och raderar gamla kontakter och sms på sin mobil.

Lisa är nyfiken på vem som ägen nya fabriken så hon frågar Eric som inte vet. När hon kommer in på puben berättar hon att det burits in massa maskiner med spakar och rattar, precis som hos Wallace&Gromit =)

John får samtal från polisen och det visar sig att det byråkratiska kan ta tid och att Aaron tagit tillbaka anmälan.
När han sedan ser Zak på puben tackar han så mycket för hjälpen och sedan vill han bjuda på en öl. Zak säger att han inte vill ha någon öl och om John rör någon i hans familj igen så kommer polisen att vara det minsta problemet.

Vincent Spode med fru kommer till Ashley och Laurel på besök. Det visar sig att Ashley haft en relation med frun förr i tiden men Laurel vet inte om det. De äter middag och Vincent pikar Ashley så fort han kan, bl.a. om att Ashley inte vågat sig utomlands i sitt kall som präst. De går ut och kollar cricketplanen. Laurel får en stund med Sally (fru Spode) och de kommer bra överens. När Spodes gått så säger Laurel till Ashley att hon haft trevligt och att hon gillar Sally men tycker Vincent är lite självupptagen. Då berättar Ashley att han och Sally varit ett par på college men att hon dumpat honom för Vincent. Han trodde då att Sally varit den rätta, den han skulle gifta sig med och därför hatade han Vincent ännu mer.

Eric sitter på puben med David och pratar. Han funderar på att bjuda Val på en hotellnatt, där det kostade 2500£ som hon önskat.
Val har andra planer så hon ringer och fixar en massa, hon vill ha massa rosor på rummet och 6 stjärnig service. Eric har ingen aning om vad hon ska hitta på och plötsligt kommer hon med två resväskor och säger att nu ska de iväg. Hon har bokat rum på B&B:t och Eric blir väldigt förvånad. Varför skulle ha vilja bo på ett sjabbigt B&B nära hans hem. Val förklarar att hon vill att han ska se potentialen på stället. Louise vill sälja och de kan då ge henne ett skambud, de har ju pengarna. Sedan kan de göra om hela stället till något mer modernt utan kretong...
Han säger att hon är en förstklassig, femstjärnig, pälsfodrad, guldkantad knäppgök

John, Moira, Hannah och Andy är på puben och äter lunch. När Marlon dukar av ser han att Moira inte ätit upp maten och frågar om det var något fel på den. Då säger Moira att den var lite för salt för hennes smak. Marlon tar illa upp och säger att den smakar precis som den ska. Strax efter frågar hon Marlon om det finns jobb för henne där på puben men Marlon säger att tyvärr nu när Bob har kommit dit så är det fullt. Diane hör det och säger att hon kan få några extrapass ibland om hon vill, kan hon börja redan i kväll?
Det  tyckte Marlon inte om så han går omkring och surar.
Utanför puben möter Bartons Aaron och Moira blir upprörd när hon ser honom. Hon skäller ut honom och precis då kommer Chas som också får sig en utskällning. John drar henne därifrån och säger att nu räcker det.
När Moira sedan ska jobba så berättar hon på en gång att hon rykt ihop med Chas tidigare. Första arbetspasset går bra och Marlon har släppt de negativa tankarna när Moira sagt att hon älskar hans mat. När puben stängt så frågar Diane om hon vill stanna och ta en drink och det vill hon. Marlon tittar lite nyfiket på de båda damerna som kommer bra överens.

Betty beklagar sig fortfarande över att Alan som håller sig borta men låter sitt skrot stå och skräpa. Undrar om inte mc:n är mer värdefull än hon anar...

Will har återhämtat sig efter olyckan och tjatar på att han vill att Ryan kommer dit. Natasha och Mark försöker få honom att tänka på annat men han ger sig inte. Då drar Natasha med sig Mark till köket för att prata. Hon säger att hon inte vill att Ryan visar sig där och att Mark får se till att det blir så.

Mark går hem till Ryan men det är Faye som öppnar. Hon säger att Ryan badar och att hon kan hälsa att han varit där. Mark säger då att han gärna vill tacka honom själv men Faye vill att han går. Precis då kommer Cain och vill bjuda Ryan på en öl. Mark går iväg så fort han ser att Cain kommer in och Faye säger till Cain att gå strax efter.

Natasha får veta att Mark varit där men inte hunnit träffa Ryan. Hon inser att Mark har faderskänslor för grabben och det gör henne rasande. Han är Nathans, Maisies och Wills far och har varit det sedan de föddes säger hon.
Mark säger att det inte är så enkelt och att han inte kan hjälpa det. Då säger Natasha att han måste vara stark och det för den familj han valt att stanna hos.  Han lovar att hålla sig borta, det gäller ju bara några dagar...

Bluffen är avslöjad

Eric packar väskan, fast besluten att åka till Austrlien för att hämta hem Val. David försöker stoppa honom med det fungerar inte. Då erbjuder han att skjutsa sin far till flygplatsen men Eric har redan beställt en taxi.
Val skickar iväg Terry för att försöka ta reda på om Eric vet att det kommit in pengar på kontot men Terry kommer precis när Eric drar iväg. Han frågar David om vad som står på och får då veta det. Han drar med sig David till B&B:t för att träffa Val. Val försöker gömma sig när hon ser att David är med men Terry ropar fram henne. Hon får också veta vart Eric är på väg. De skyndar sig till flygplatsen, nåja Val måste sminka sig först..
Eric hinner checka in på planet och Val blir stoppad vid incheckningen. Hon springer iväg och köper en biljett till sig själv. Sedan kliver hon in i planet och söker upp Eric som blir något chockad. Sedan blir han arg på henne och kallar henne för "en kvinna som gång på gång överträffar sig själv i blind själviskhet" och han säger att det är över mellan dem. Eric byter plats men efter en stund går han tillbaka till Val som sitter och gråter. Han kan inte leva utan henne...
När de återkommer till puben blir Diane förbannad och portar sin syster.
Val försöker förklara och tillslut går Diane med på att i alla fall prata med henne. Hon ber om ursäkt och talar om att Eric fått hälften av pengarna. Diane har svårt att tro det men Eric säger att det stämmer.

John ångrar sig inte och han är beredd att ta konsekvenserna men familjen är orolig. När han träffar Aaron i byn så får han veta att Holly försökt få honom att ändra sig. Aaron säger att hon är en riktig slampa och då tänder John till. Ashley och Laurel som precis går förbi hinner stoppa honom så det inte blir bråk.
 När John kommer hem frågar han Holly om vad som hänt och han blir inte glad. Moira blir så frustrerad över situationen att hon rusar ut för att söka upp Zak och Lisa för att prata med dem. Hon säger att Zak hade nog gjort samma sak om någon försökt tända eld på hans lada, hon berättar att barnen är oroliga och att hon kommer inte kunna sköta gården själv om John hamnar i fängelse. De förstår hennes oro men säger att de nog inte kan få Aaron att ändra sig. Då berättar Moira att Aaron var beredd att ändra sig om han fick ligga med deras dotter. Det får Zak att tända till. Han och Lisa åker direkt till Chas på jobbet och berättar allt för henne. Hon blir också förbannad och gänget åker till verkstan för att hämta Aaron. Han får följa med i skåpbilen och Dingles säger honom ett sanningens ord. Det slutar med att Aaron tar tillbaka anmälan hos polisen. Chas säger åt honom att aldrig behandla en kvinna på det sättet som han gjort och att inom Dingles så löser man problemen utan att blanda in polisen.

John kommer hem och får höra att Moira tagit hand om saken men han är inte lättad eftersom det är upp till polisen att avgöra om det leder vidare med åtalet.

Biskopen kommer hem till Ashley för att försöka övertala honom att ställa upp i "spela och be", cricketturneringen. Ashley säger att han inte har tid men då nämner biskopen att de kommer att möta Vincent Spode och då reagerar Ashley. Han ändrar sig på en gång. Det visar sig att Vincent är en gammal studiekamrat som stulit Ashleys forskning och fått det till att det var Ashley som gjort fel.

Brenda och Bob pikar Terry för att ha gömt sin flickvän på B&B:t. Terry gillar inte alls det de säger och han försöker försvara sig. Både Brenda och Bob skrattar och tycker det är roligt att reta honom.

Ryan är glad över att snart åka till Dubai. Han möter Mark på cafét och tackar honom för chansen.  Sedan går Ryan till jobbet och där möter han Nathan. De står och pratar med varann när Katie och Leyla går förbi. Då säger Nathan att Ryan bara har en vecka på sig att få omkull Katie. Tjejerna märker att killarna pratar om dem så Katie går fram och frågar om hon och Ryan ska ta en drink senare idag och han tackar ja. Nathan blir inte alls glad och när han är hemma så vill han inte följa med sin far till puben för att äta eftersom han inte vill se när Ryan dreglar över Katie.

Katie möter Ryan på puben och hon har Leyla med sig. Han blir lite besviken över att det inte bara blir de två men finner sig i det. Ganska snart märker han att Katie kanske inte är så intresserad och när hon säger att hon bjöd ut honom för att ge Nathan långnäsa så känner han sig lite lurad. Hon övertalar honom att självklart var det inte bara därför och det får Ryan att bjuda på en drink till. Efter ett tag får han nog och säger till Katie att han inte har lust att bjuda på drinkar  och höra att han bara är med för att göra hennes ex svartsjuk, sen går han därifrån.
Mark ser det och följer efter. Han pratar med Ryan utanför puben. Ryan är glad över att slippa en relation eftersom han ska åka snart och då behöver han bara höra av sig till sin mamma, den enda han bryr sig om.
Faye följde också med ut på avstånd, nöjd med att se att Mark verkar bry sig om sin son trots allt...

Pengar eller kärlek

Chas är arg på Aaron som gjort polisanmälan mot John. Hon tycker att han borde tänka på att John faktiskt rentvådde honom efter bilkraschen i butiken men Aaron lyssnar inte.
Han går till Dingles där han inte kan låta bli att stolt tala om vad han gjort men Zak blir arg han också. Han säger att Dingles inte är några tjallare. När han sedan får höra att John slagit till Aaron så blir det andra toner.

Moira är orolig för sin man så hon har inte sovit mycket under natten. Hon sitter uppe och ska slå in presenter till Hannah som fyller år. Adam kommer ner och gör henne sällskap. Hon säger då att "pappas principer har ställt till det för oss igen"
John ringer senare på dagen och berättar att han blir släppt. När han kommer hem får han veta att kalaset är inställt eftersom Moira inte ansåg att det var läge för att fira. Hon pratar med John och får veta att han kommer att åtalas för misshandel och olaga frihetsberövande och då ber hon honom att be om ursäkt men det tänker han inte göra.

Val ropar på Terry hela tiden eftersom hon har tråkigt uppe på rummet. Han har massor med att göra för han har fler gäster men Val vill ha sin service ändå, hon kan ju inte gå ner till matsalen. Han säger till henne att om hon har tråkigt kan hon ju ge sig till känna men hon vill att de ska märka hur mycket de behöver henne först.

Eric kommer in på puben med en säck med Vals saker. Han ber Diane posta den men hon vägrar. Hon talar om att Val inte är hos Paul och att de inte pratat med varann på flera månader.
Varken Eric eller Diane vill erkänna att de är oroliga men de kommer ganska snart underfund med att så är det. De kommer överens om att ringa Val för att höra att hon mår bra men de kommer inte förlåta henne bara för det.

Edna är upprörd över "monstret"som står utanför Bettys hus. Betty håller med henne, hon vill inte heller ha den där. När Debbie ser den blir hon imponerad och säger att en sådan skulle man ha. Betty är inte sen med att säga att hon kan få köpa den. Då säger Debbie att hon egentligen vill ha en med bara två hjul. Betty försöker ge den till henne men Debbie avböjer.

Bob pratar med Jamie som är på puben. Han råder sonen till att inget säga till Gennie om sina känslor eftersom det kan skrämma bort henne och då förlorar han en vän. Jamie påpekar att han tycker att det är lite jobbigt att vara vän med henne just nu eftersom han inte orkar höra mer om denna Dominic.

Gennie frågar Leyla om man kan se på en kille att han är intresserad av en. Hon säger sen att Bob tror att Jamie är intresserad av henne. Leyla råder henne till att ta reda på saken så hon har en reservplan om det skulle spricka mellan henne och Dominic. När de sedan sitter på puben så går Gennie fram till Jamie för att fråga om han villl sitta med dem eller följa med till en klubb på kvällen men Jamie avböjder båda förslagen och får bråttom därifrån. Gennie inser att Jamie inte alls är intresserad av henne.

Val fortsätter att tjata på Terry och hon påpekar ofta att han är hennes ögon och öron i byn och att hon betalar bra bara för det. Han säger att ingen i byn pratar om henne för de har fullt upp med Aaron och John historien men då säger hon att Eric lämnat meddelande på hennes mobilsvar. Nu är det dags för henne att gå in i fas 2 av hennes plan. Hon skickar iväg Terry för att köpa strumpbyxor till henne. Han har lite problem med att veta vilken storlek han borde köpa så han frågar Belle som är i butiken om hon vet vilken storlek Lisa har i sina. Belle tror Terry ska använda strumpbyxorna som rånarluva =)
Brenda blir riktigt nyfiken på den krävande gästen som Terry får göra massa ärenden åt.

John söker upp Chas för att prata med henne och för att träffa Aaron. Hon är först rätt motvillig till att prata men inser att det faktiskt är rätt allvarligt läge eftersom han kan åka i fängelse. Aaron kommer hem och har Zak med sig. John försöker be om ursäkt men Aaron bara står och hånflinar och säger att han inte kommer att stoppas från att skicka John i fängelse.

Terry möter Jamie utanför B&B:t och de pratar lite om Louise. Han inser att Jamie verkar ha gått vidare och kanske har någon annan på gång. När Terry är inne i butiken möter han Eric som berättar att Val inte är hos Paul och det gör honom orolig.

Val är väldigt uttråkad och hon ropar på Terry mest hela tiden. Hon kommer ner när en eventuell köpare varit där och hon ställer sig i baren och tar en drink. Terry blir arg på henne eftersom han måste ljuga för Brenda  och precis då kommer Brenda in med hans lunch. Val kastar sig bakom bardisken för att inte synas. Hon får höra hur Brenda klagar på Viv och önskar att hon hamnar i ett fängelse igen...
När Brenda gått så ringer Val från B&B:s telefon till puben för att prata med Diane. Hon låtsas att hon ringer från Thailand men när Eric tar luren så "bryts" samtalet. Sedan ringer hon banken för att ordna med något.
Hon har väldigt tråkigt så hon kommer ner för trappan för att påkalla Terrys uppmärksamhet. Han är tyvärr upptagen med nya gäster. Hon klagar på servicen och att han fortfarande inte bytt lakan osv så han blir väldigt irriterad och skäller ut henne. Det gör att de nya gästerna lämnar i stället för att boka in sig.

Gennie försöker prata med Jamie om Dominic. Hon säger att hon är lite osäker på sina känslor för honom, att det kan bli lite förmycket med alla hans sms, samtal och sånger. Hon har gjort slut med honom via mail och nu ringer han hela tiden men hon svarar inte.

Aaron kommer in till Chas som sitter och jobbar på kliniken. Han vill låna 20£ men hon säger nej. Betty som står och dammar i bakgrunden kan inte låta bli att lägga sig i. Hon säger till Chas att det är bra och att hon ska stå på sig i beslutet. Aaron blir sur för att Betty lägger sig i. Då säger Chas att han får 20£ om han tar tillbaka anmälan mot John men det går inte han med på.

Holly står utanför nya butiken och delar ut smakprover på viltpaj. Moira kommer förbi och de pratar lite. När de ser att Chas är på väg åt deras håll vill Holly gå därifrån men Moira stannar. De pratar med varann och Moira säger att John är man nog att be om ursäkt medan Aaron inte kunde acceptera det. Chas kan inget annat än hålla med.

Holly försöker lösa problemet på sitt sätt med att flirta in sig hos Aaron när han är på verkstan. Hon frågar om de ska ut och ta en drink men han inser att hon bara gör det för sin fars skull. Holly säger att visst är det så men att hon kan tänka sig att gå ut med honom efter han tagit tillbaka anmälan. Då säger han att han vill ha henne först. Hon blir förbannad på honom och säger åt honom att han är en sorglig och patetisk unge och han ska aldrig mer komma i närheten av henne.

Eric är på puben när David kommer in och säger att banken sökt honom. Han blir givetvis orolig och skyndar sig hem. Terry har också hört det och då får han nog så han rusar hem och säger till Val att packa ihop sina saker på en gång.
Eric pratar med banken och blir alldeles förstummad. Det visar sig att Val satt in hälften av pengarna hon fått för försäljningen av puben på hans konto. Han blir så rörd över den handlingen eftersom han vet hur mycket pengar betyder för henne. Det måste alltså vara kärlek när hon frivilligt avstår från en så stor summa..

Hemligt besök på B&B:t

Chas säger hejdå till Paddy som håller på att packa bilen. Han ska snart på kurs men först till John på gården för att kolla till fåren. Aaron går förbi dem när han ska ut med hunden. Han frågar om Paddy behöver hjälp. Chas blir genast misstänksam och undrar varför. Hon inser att det är för tjejernas skull.
När Paddy sen är på väg möter han Aaron som säger att han kan hålla koll på mamma medan Paddy är borta fast Paddy säger att han inte behöver det. Aaron får följa med till gården. Det första han får göra är att fixa te. Victoria som är där för att hjälpa till med festförberedelser retar honom för att han är där för Hollys skull men Aaron förnekar det. När han sedan kommer ut med teet så påpekar John att Holly inte är hemma och Adam säger att Aaron ändå inte har en chans hos henne. Aaron blir sur över pikarna och går därifrån.

Eric besöker Rodney för att höra om han hört något från Val men Rodney visste inte ens om att hon åkt. Han erbjuder sig att ringa Paul för att fråga honom men Eric säger att det inte behövs. Eric sätter sig på puben med David. David märker att Eric inte är så glad som han låtsas.

Bob förklarar för Gennie att han inte kan låna henne pengar eftersom Viv inte går med på det. Brenda föreslår att Gennie kanske kan hjälpa till i affären men Viv vägrar och Bob säger att de inte har råd.
Viv börjar tjafsa med Brenda som vanligt och Bob får ett utbrott eftersom han alltid får stå i mellan. Han beordrar Viv till butiken och Brenda till cafét, själv går han på rast till puben. Där möter han Terry och de pratar. Bob är lite orolig för att Brenda fått reda på något om honom och Gennie men Terry lovar att han inget sagt.
Diane står och är irriterad eftersom Val lämnat henne ensam med allt arbete. Det gör att Bob har en lösning. Han börjar på puben igen och Gennie får ta hans plats på cafét. Viv blir inte alls glad över den fördelningen.

Terry är på cafét och köper två gräddbakelser. Hans mobil ringer men han svarar inte. När det hänt två gånger efter varann börjar Brenda pika honom för att vara väldigt populär. Sedan undrar hon om varför han köper två gräddbakelser och han säger att det är till senare när hon kommer hem men hon vill inte bli påmind om cafét när hon är ledig. Han köper båda två ändå och går iväg.
När han kommer till B&B:t ringer mobilen igen och han blir irriterad och ber den som ringer att inte hålla på att ringa eftersom allt är hemligt. Han går upp på rummet och där sitter Val med kikare i handen. Hon vill kunna se vad alla i byn gör. Hon tycker det är jobbigt när hon måste ha mobilen avstängd men han säger att annars kan avsaknaden av den internationella ringsignalen avslöja henne. (någon som kan förklara eller har jag missuppfattat det?)


Aaron som är sur för att alla retar honom för att han är intresserad av Holly smyger sig in i en lada hos Bartons.
Där sitter han och leker med en tändare och tänder eld på en höbal som han snabbt släcker, sedan upprepar han proceduren. John kommer in och ser vad Aaron håller på med och blir förbannad. Först släcker han elden sedan säger han åt Aaron att han ska ha tändaren. De står och tjafsar med varann och tillslut tappar John tålamodet och slår till Aaron så han tappar tändaren.  De börjar brottas och John får in Aaron i stallet där han kan låsa in honom.
När Moira får reda på vad hennes man gjort blir hon förbannad, hon tycker att man inte får låsa in någon sådär och kräver att han ska släppa ut Aaron.
John släpper ut en rosenrasande Aaron. Paddy hör att det är upprörda röster i ladan så han kommer dit. När han fått reda på vad som hänt säger han åt Aaron att sätta sig i bilen men Aaron tänker inte gå förrän han fått en ursäkt. Då ryter Paddy till och Aaron gör som han blir tillsagd. De åker hem och Chas får veta vad som hänt. Aaron försöker med en bortförklaring men Chas vill inte lyssna så han går därifrån.
Han kommer hem en stund senare och säger att nu är det inte hans problem längre eftersom han polisanmält händelsen.

Betty sitter på puben och skvallrar för Pearl om vad Val gjort. Sedan börjar damerna att diskutera Alans överraskning. De är mycket nyfikna över vad det kan vara. Det visar sig senare att Alan köpt en gammal trehjulig MC som levereras till byn. Damerna är inte alls nöjda över överraskningen...

Jamie blir mer och mer sarkastisk när Gennie pratar om Dominic. Han sitter på cafét och Gennie får precis då samtal från sin käresta i Brighton. Viv kommer fram och ger henne en varning eftersom hon pratat i telefon på arbetstid. Jamie går till puben för en öl och Bob som serverar den märker direkt att det är något som Jamie grubblar på. Det visar sig att Jamie har känslor för Gennie men Bob försöker få sonen att inse att han bara är förvirrad och att han absolut inte ska säga något till Gennie än.
Terry kommer in och Jamie går därifrån, deprimerad.
När Terry ser att Eric är där passar han på att fråga hur det går för honom och be om ursäkt för att han skjutsat Val till flyget. Eric svarar att han gått vidare och inte bryr sig om det men David påpekar att hans far inte erkänner att han är ledsen.
Terry berättar det sedan för Val som genast blir lite gladare

Gennie kommer till puben och hon pratar med Bob. Han frågar henne om hur det går på cafét och om Jamie är där ofta. Hon säger att Jamie är en bra lyssnare. Bob säger då att hon borde tänka på vilka signaler hon sänder ut för Jamie kanske misstolkar det. Han försöker få reda på vad Gennie känner för han är orolig för att det som hänt mellan dem ska komma ut. Gennie blir sur och går därifrån.

Holly kommer hem till gården och hon är glad över sina betyg. Hon märker ganska snabbt att något hänt eftersom familjen verkar lite nedstämd. De berättar för henne om vad Aaron gjort. Då kommer polisen och vill prata med John. Han erkänner att han slagit till pojken och då säger polisen att det är misshandel. Familjen försöker förklara att det inte alls var så allvarligt som Aaron kanske försöker få det till men polisen står fast vid lagen. De anhåller John för misshandel och han måste följa med till stationen...
Inbjudan till barnkalas eller inflyttningsfest?

Jamie delar ut posten och möter Gennie. Hon blir glad när hon får sitt tredje brev samma vecka från Dominic i Brighton. Jamie ser mindre glad ut.
Gennie är på cafét när hon pratar med Dominic och hon skrattar och är glad. De har svårt för att avsluta samtalet för ingen av dem vill vara sist så Viv kommer fram och lägger på.
När Gennie sedan frågar Jamie om han kan låna henne pengar så hon kan åka till Brighton så säger han nej för han har så mycket utgifter just nu. Gennie frågar även Brenda om pengar men hon har ju heller inga.
Bob får höra det så han erbjuder Gennie att låna pengar från honom eftersom han tycker att hon förtjänar att vara med någon som hon tycker om precis som han förtjänar det. Tyvärr så råkar Viv får reda på lånet så hon stoppar Bob, hon anser att Gennie kan låna av sin mamma.

Pearl är tillbaka från HongKong (någon som visste att hon var där?) och hon vill givetvis höra allt skvaller. Betty berättar gärna men Edna orkar inte med det utan går därifrån.

Chas är så arg på Paddy att han fått sova på soffan. Hon vill inte prata med honom förrän han bestämmer sig för att åka på kursen. Det spelar ingen roll att han försöker göra allt bra med att komma med lunch till henne eller köpa blommor. Hon vill bara att han litar på henne.
Paddy har fullt med kunder i väntrummet men han är något försenad. Han stormar in på kliniken men låter folket fortsätta vänta. Efter ett tag blir Pearl otålig eftersom hon väntat så länge så hon ber Chas att kolla läget. Chas går in till Paddy som vill prata med henne. Han säger att han litar på henne och att han inte borde ha lyssnat på alla människor i byn utan på sitt hjärta i stället. Därför har han bestämt att åka på kursen i alla fall. Sedan ber han henne om en stor kyss och hon kastar sig på honom. Precis då har Pearl fått nog och öppnar dörren och få då se deras kyss.

John tror att Moira överreagerar över vad som hänt med Hannah. Hon är säker på att dottern var jätteledsen när hon rusade ut från husvagen. De försöker prata med Hannah men hon vill inte. När Moira sedan får tillfälle ensam med dottern så kommer det fram att Andy nobbat henne och hon kände sig så förödmjukad.

Victoria undrar varför Andy inte gått till jobbet än och får då veta att han tror att han sparkats för det som hände i husvagnen. Hon säger att han måste prata med dem men det vill han inte för han är rädd att polisen kan bli inblandad även om han är oskyldig. Victoria kan inte hålla tyst om det så hon pratar med Diane.
Diane råder Andy till att söka upp Bartons men han vill inte. Precis då kommer Moira och vill prata. Hon ber så mycket om ursäkt och vill att han börjar på gården igen. De pratar ut och hon säger att de behöver verkligen hans hjälp eftersom de inte klarar allt utan honom.

Pearl letar efter Alan och får då höra att han stuckit till Dubrovnik med Eddy och Lily. Då förstår hon varför han inte svarat när hon försökt ringa honom. Hon blir väldigt besviken men Betty säger att han ordnat med någon specialleverans till dem som kommer nästa vecka.

John träffar på Paddy i butiken och bjuder honom och frugan till kalas/inflyttningsfest men Paddy kan inte eftersom han ska iväg på kursen.
Aaron som hör det säger till Paddy att han är svag och han får skylla sig själv om något händer eftersom han varnat honom.
På gården så försöker Moria få Hannah att fixa te till Andy och sedan bjuder hon honom och Victoria på festen i helgen. Andy säger att han kommer om det inte blir för jobbigt för Hannah och då slappnar hon av och säger att det är lugnt.
Hon ber Andy om ursäkt och han säger att det gjorde att han och hennes mamma kunde prata ut och nu är det mycket lättare att jobba där.

Aaron träffar Holly utanför nya butiken och han försöker få en inbjudan till festen. Hon vägrar att bjuda honom men så kommer John förbi och frågar vad de pratar om. Aaron säger att de pratar om festen och då frågar John om han tänker komma. Om jag får en inbjudan så, svarar Aaron. John säger att han är välkommen...

Val träffar David och vill att han meddelar sin far, som inte svarar när hon ringer, att hon älskar honom och hon vet att han älskar henne fortfarande. Då säger David att hon kan säga det själv eftersom han är vid fabriken just nu.

Eric är nyfiken på fabriken och åker dit för att kolla. Han möter Sam utanför bygget och Sam tror att det är Eric som har något på gång där. Då kommer Val som vill prata och Sam sticker därifrån. Hon erbjuder honom pengar för att kunna satsa på affärerna igen men han tackar nej eftersom han inte vill ha pengar i från henne. Eric är så irriterad på henne att han ber henne sticka, han har inga känslor kvar och inget att säga henne mer än att han vill skiljas.
Val blir förkrossad när hon hör det. Hon går tillbaka till puben men kan inte arbeta. Diane skäller ut henne eftersom hon inte gör något utan bara står där.
Då går Val därifrån. Hon sitter på soffan i rummet bakom puben och är väldigt ledsen. Diane följer efter henne och får veta om skilsmässan och därefter säger Val att hon vill att Diane köper ut henne från puben. Hon har inget kvar och vill härifrån.

Nästa dag vaknar Val och är på strålande humör. Hon säger till Terry att hon insett att man inte ska slösa bort tiden med att vara deprimerad. Hon söker upp Diane för hon vill till advokaten på en gång för att skriva på överlåtelse papper.
Sedan går Val runt med brev. Dianes brev ställer hon på en hylla i hennes kök. Det andra lämnar hon till David som ska lämna det till Eric och sedan ber hon David att ta hand om sin far för hennes skull. Han får en stor kram innan hon går.
Terry får skjutsa henne till flygplatsen för hon har bestämt sig för att åka till den enda som bryr sig om henne, Paul i Australien.

David pratar med sin far om att det kanske är ett misstag att skiljas eftersom hon gör honom lycklig men Eric är helt säker på sitt beslut. Eric som rivit sönder brevet sitter och försöker pussla ihop det.
När han sedan vill prata med Val på B&B:t får han veta av Terry att hon redan gett sig av, att det är försent. Vad ska Eric göra nu när han ångrat sig?


Trevlig helg allihop!


Man ska ha husvagn...

Scarlett kommer upp på morgonen men vill inte prata med Carl. Han försöker men hon säger att hon inte kan låstsas som om inget har hänt. Hon hoppas att han kommer att få leva ensam resten av livet.
När hon sedan är på kontoret så har hon svårt att jobba så Edna pratar lite med henne. Scarlett saknar sin syster som inte längre bor kvar där.

Jimmy har tagit med sig ringen till Nicola och hon blir jätteglad. Han säger att han kan byta ut den så småningom men hon vill aldrig ha någon annan. Hon är fortfarande orolig och har mardrömmar om vad som hände och hon tänker på vad som kunde ha hänt. Hon vill inte ha Carl i närheten av babyn, aldrig någonsin.
Carl kommer till sjukhuset för att prata med dem men Nicola skickar iväg honom och Jimmy håller med. Carl är inte välkommen hos dem längre och nu har han ingen familj kvar. Han går iväg och Jimmy följer efter honom. Då säger Carl att valet är Jimmys, vill han förlora den sista familjemedlemmen han har.

Jimmy kommer hem för att ordna med hemkomsten. Han ser väskor i hallen och tror att Scarlett ska flytta men de är Carls. Hon säger att hon flyttar om inte Carl gör det men Jimmy försöker övertala henne till att han och Angelica behöver dem båda.
Sedan söker Jimmy upp Carl på kontoret för att prata med honom. Han förklarar att det inte är läge för Carl att visa sig hemma än på ett tag. Han säger även åt Carl att han inte är familjens minsting längre utan måste ta mer ansvar och han ska aldrig be Jimmy att välja mellan sin bror och dotter.

Paddy ska på kurs så Chas är lite stressad på cafét. Hon får höra av Brenda att Lexi lämnat Carl. Precis då kommer Paddy in och hör det. När han senare får tillfälle frågar han Chas om hon vill följa med på kursen eftersom de inte haft någon riktig semester än men hon tackar nej för hon vill inte umgås med massa andra veterinärer, hon vill ha en solsemester i bikini.
Zak åker förbi Paddy och varnar honom för vargen är lös. Paddy säger att han inte är orolig för Carl. Aaron hör det och säger till Zak att han i alla fall är orolig.

Carl möter Chas ute på gatan i byn. Han talar om för henne vad som hänt och att han sagt till Lexi att han inte älskade henne. Chas blir förbannad på honom och säger att Lexi älskade honom mer än han förtjänar.
Aaron ser dem tillsammans och undrar vad som är på gång. Han blir så orolig att han bjuder Paddy på lunch för att be honom att inte åka på den här kursen men Paddy litar på Chas. Då berättar Aaron att han sett dem under dagen och att han vet att de kysstes en gång när Aaron precis kommit tillbaka till byn.
Tillslut blir Paddy så osäker att han bestämmer sig för att avboka kursen. Chas blir förbannad för hon vet att Aaron påverkat honom. Hon blir ledsen för att ingen litar på henne, inte ens Paddy, att alla tror att hon kommer att kasta sig över Carl så fort han viftar med lillfingret.

Hannah fortsätter att smöra för Andy. Hon är uppe tidigt och fixar te så fort han kommer. När John märker att Andy sliter hårt och är trött för att han måste pendla fixar han en husvagn för Andy att sova i som han ställer på gården. Hannah blir jätteglad och börjar genast att piffa till den med kuddar och andra prydnadsföremål.

Aaron pratar med Leyla och Holly utanför butiken. Tjejerna tror han hänger där för deras skull och då säger han att det kanske behövs eftersom Holly har Andy hängandes på gården. Han berättar att kvinnor inte borde vara ensamma i närheten av Andy.
Holly frågar sin mamma om hon vet vad som hänt men det vet hon inte. Moira blir så nyfiken att hon går till puben för att prata med Diane om honom men hon är inte där. Då får hon höra från Lizzie att Andy är en mordbrännare som hade ihjäl sin egen mamma. Hon får höra mer av Betty som antagligen inte sparat på krutet.

Jake besöker Marlon för att berätta att han pratat med sin far om att inte komma ner till Spanien. Marlon blir glad eftersom han då får hjälp i köket men Lizzie säger åt honom att han borde åka.
När de sedan är på jobbet så kan inte Jake koncentrera sig. Han tappar en tallrik i golvet och Marlon inser att hans tankar är på annat håll. Han säger till Jake att ringa sin far och tala om att han kommer. Jake protesterar men inte länge, han får sedan pengar av Marlon för att kunna åka så fort som möjligt. Val blir inte alls glad när hon får höra det och hon säger till Jake att han får berätta det för Diane.
Diane kommer hem från sin lunch med en vän och Jake berättar att han ska till Spanien. Hon blir jätteglad för hans skull och önskar honom lycka till.

Eric står utanför Vivs butik och läser på anslagstavlan. Han ser att det startat en ny fabrik som det går bra för i närheten. Han frågar David som är med om vem som äger den men David vet inte det.

Leyla retar Katie när hon ser att hon tittar extra länge på Ryan. Katie förnekar att det är något på gång.
När tjejerna sedan är på puben så säger Leyla till Katie att ta chansen innan det är försent. De ser när Ryan och Nathan diskuterar fotboll och smågnabbas med varann. När Mark kommer in blir det lite annan stämning. Nathan går iväg och Mark försöker prata med Ryan om chansen i Dubai.

Jimmy packar väskan för att kunna hämta sin familj från sjukhuset. Han är väldigt nervös men Scarlett hjälper honom. Precis när han ska åka kommer Rodney men han får vänta hemma med Scarlett.
När Nicola och babyn kommer hem ska de fira med champagne. Då berättar Scarlett att hon kommer att åka till Kanada i några veckor för att hälsa på sin mamma. Sedan är det dags för familjefotografering och Jimmy märker att han faktiskt saknar Carl som borde vara där med dem.

Hannah som vill visa Andy vad hon ordnat ropar på honom när han är utanför husvagnen. Hon är stolt över att ha gjort det mysigt men Andy bryr sig inte så mycket eftersom han inte ska bo där mer än någon dag i veckan. Andy har fått höra av John att Hannah är lite förälskad i honom så när hon bjuder honom på sin födelsedagsfest så talar han om att han inte är intresserad av att gå på barnkalas och att han aldrig kommer att se på henne på det sättet som hon önskar. Hon blir jättebesviken och rusar ut ur husvagnen storgråtandes.
Moira som precis kommer körandes rusar ut ur bilen och undrar vad som gjort Hannah så upprörd. Hon varnar Andy för om han gjort hennes dotter illa så kommer han få lida för det, för hon vet allt om hans förflutna...Kidnappningsdrama uppe på taket

Jake räknar pengarna han gömt i köket. Eli kommer in så Jake låtsas att han gör armhävningar i stället. Han säger till Eli att han inte löst in lotten än och Eli blir förbannad eftersom han behöver pengarna. Marlon står utanför och hör hur rösterna börjar bli upprörda så han går in i köket. Jake och Eli säger inget utan låtsas att Jake gör armhävningar igen.
När Marlon sedan ska be om pengar till hyran från Eli så säger han att han och Jake ska fixa pengar i stan lite senare under dagen. Då orkar inte Jake hålla emot utan erkänner att det var en vinst på lotten och att Lizzies pengar ligger i köket.
Lizzie blir besviken och anklagar dem för att stjäla från blinda och hon är väldigt upprörd. Eli tröttnar på hennes tjat om att de svikit henne och säger då att hon ska tänka på hur hon lurat vänner  också. Han blir arg och säger åt henne att du behöver inte se för att rannsaka din själ. Det känns för Lizzie och hon börjar fundera, hon inser att han har rätt.

Andy blir bjuden på en kaka av Hannah men tackar nej till sötsaker.
Hannah går till nya gårdsbutiken för att köpa något annat gott, en pastej. Holly ser henne och undrar vad systern håller på med men inser att hon handlar för att ge något till Andy.

Katie har fått punktering på bilen när hon är ute på landsvägen. Ryan åker förbi och erbjuder sin hjälp men Katie säger att hon klarar av det själv. Han säger att han kan hjälpa henne ändå men hon vill inte det så han åker iväg.
Något senare kommer hon in på puben helt anfådd. Hon blir presenterad för Bartons och de undrar vad som hänt. Katie ska precis berätta när hon ser att Ryan är i närheten så hon säger att hon bara motionerat lite. Hon möter sedan Ryan utanför toaletterna och undrar om inte han ska säga något spydigt nu men han säger bara att hon måste ta fel på honom och Nathan.

Michael vill träffa Debbie men hon har mycket att göra. Senare så får de i alla fall tillfälle att umgås ett tag men sen kommer Cain hem och Michael går därifrån.

Lexi besöker Nicola på sjukhuset och kommer precis när Nicola ammat klart. Scarlett är också där. När Nicola vill att Lexi håller i babyn så vill hon inte det utan det blir Scarlett som får den äran. Rodney kommer in och gullar med sin dotterdotter precis som vanligt. Jimmy är på väg och hittar ingen parkering så Rodney ska lämna sin plats och Scarlett ska följa med. Sköterskan hämtar Angelica för en mindre undersökning och Nicola får passa på att duscha.
Lexi väntar i sjuksalen så länge och när sköterska kommer med babyn får Lexi hålla i henne.

Nicola dröjer och Lexi blir lite orolig och börjar gå runt med barnet. Hon ser Scarlett i korridoren men hon ska iväg och betala för Jimmys parkering. Lexi går ut i trapphuset och möter en sköterska som berömmer hennes baby och påtalar om att de är lika varann.
Lexi går upp för trapporna fast det står skyltat att obehöriga inte har tillträde.

Jimmy och Nicola är tillbaka men tänker inte på att Angelica kan vara borta utan tror att hon är med sköterskan. De passar på att krama varann i sängen och somnar. Scarlett kommer in med kaffe och då upptäcker de att Lexi inte är där. De börjar kolla i trapphuset eftersom det var där Scarlett såg Lexi senast. Carl kommer precis och hela gänget går upp  för trapporna tills de kommer till taket på sjukhuset.

Lexi står med babyn uppe på taket. Carl försöker prata med henne och få henne komma dit till dem. Nicola gråter och ber henne att komma med deras barn som är det viktigaste i deras liv, hon påpekar att hon varit den som lyssnat på Lexi och försökt hjälpa henne men Lexi vill bara att Carl ska lyssna på vad hon vill säga.
Lexi berättar att hon tänkt på det förlorade barnet hela tiden och att hon ångrat sig om att inte skaffa barn. Carl säger att han inte tänker ändra sig men då blir Jimmy förbannad på honom. Carl ger inte med sig, han står fast vid att han inte vill ha fler barn och då säger Lexi att hon vill att han säger varför.
Tillslut blir Carl så pressad att han skriker ut att han inte älskar henne.

Lexi fick höra det hon hela tiden innerst inne vetat och hon ger Nicola barnet. Jimmy och Nicola går ner till rummet och de är båda mycket skärrade över vad som hänt. Nicola är även ledsen för Lexis skull eftersom hon är hennes vän.
Scarlett skäller ut Carl och säger att han svikit sina båda barn, sin fd fru och nu även Lexi. Sedan går hon därifrån och säger att de får 10 minuter på sig att prata ut.
Lexi anklagar Carl för att ångra att han gjort slut med Chas och att det är hans stora misstag förutom att döda sin far.  Hon inser att han var med Chas på deras bröllopsdag och att det är därför han kom försent. Carl försöker inte ens försvara sig. Hon får ett utbrott för att han har gjort henne galen, hon har bara försökt att bli lycklig med någon som inte velat göra henne det. Då erkänner Carl att han stannat för att hon vetat om hans hemlighet.
Lexi blir så förbannad att hon börjar slå på honom och knuffa honom. De brottas och hamnar vid takkanten. Hon säger åt honom att knuffa henne över kanten eftersom det är det han vill men han knuffar in henne mot taket.
Lexi säge då åt honom att "vem skulle tro på henne om hon sa att han dödat sin far, han som redan är frikänd för det brottet och hon som är den försmådda frun" Hon lämnar honom och Carl ber henne att stanna hos honom med det vill hon inte.

Nicola frågar Jimmy om han älskar henne. Hon erkänner att hon känner för honom och att hon litar på honom helt och fullt men han måste vara ärlig om sina känslor. Han säger då att det är det finaste hon någonsin sagt till honom. Då frågar Nicola om han vill gifta sig med honom, hon vill att de blir en riktig familj. Jimmy blir chockad men sedan säger han JA och ler sådär fånigt som en lycklig Jimmy med ärr på näsan kan göra =)
 

En blind som skrapar lotter

Ryan frågar sin mamma om hon har något emot att han umgås med Nathan efter det som hänt men hon har inga problem med det och man ser hur nöjd hon är.
När Ryan jobbar på verkstan får han ett samtal och det är erbjudandet om att jobba i Dubai. Han säger att han måste tänka på saken innan han svarar.
Mark kommer fram till honom och säger att han gett Ryans namn till sin vän i Dubai och då inser Ryan att det är Mark som ligger bakom det. Han tror att Mark fixat det för att gottgöra det hans mamma fått utstå eftersom hon inte kan bli Marks fru och Mark erkänner det. Ryan ber då honom att hålla sig borta från deras liv.

Faye söker upp Mark på Home Farm för hon är arg på honom som försöker att få bort Ryan. Han säger då att hon utnyttjar ju Ryan för att komma åt honom.
Ryan berättar för Nathan om nya jobbet och han blir lite avundsjuk på erbjudandet. Då säger Ryan att han fått det för "någon idiot med mer pengar än förstånd är skyldig hans mamma en tjänst". Eftersom de står vid bardisken så hör Mark det som står en bit bort.

Natasha är glad när hon pratar med Rodney men så fort Mark kommer in på kontoret blir hon mer sammanbiten. Hon säger åt honom att de måste få bort Faye från byn eftersom hon är som en tidsbomb.
När hon sedan pratar med Faye så inser hon att det inte kommer att bli så enkelt. Faye säger att  det spelar ingen roll om Ryan bor borta i Dubai, hon kan ändå bo kvar i byn och det är endast hon själv som bestämmer det.

Jake måste fixa nytt pass och han ber Marlon att hälsa Diane att han blir lite sen. LIzzie som hör att han ska till stan ber då honom att lösa in hennes vinstlott till nya lotter. När Jake sedan kommer tillbaka får han hjälpa henne att skrapa. Han upptäcker precis en vinst men Eli som står bredvid inser att de kan tjäna på det välter ut Lizzies öl så hon måste gå därifrån. Eli tycker att de två kan dela på vinsten, 500£ men Jake vill inte stjäla från en blind kvinna. Eli säger då att man inte ska avstå från att stjäla från någon bara för att den är blind.
Senare ser man när Jake gömmer pengar i en burk i köket på puben.

Biskopen kommer hem till Ashley och vill att de ska återuppliva "Bishop's trophy" en crickettävling. Ashley säger att han inte riktigt har den tiden att arrangera något men biskopen står på sig.

Michael hämtar Debbie men hon vill inte gå iväg eftersom Sarah är sjuk. Han erbjuder sig att stanna kvar som sällskap men Debbie tycker att de kan ses i morgon istället.
De träffas dagen efter för en fördrink på puben och när Debbie sedan ska hem för att byta om följer Michael med. Han vill gärna stanna hemma men hon vill komma ut. Då försöker han med att de kan göra både och ...han kan följa med henne upp när hon byter om men Debbie säger att han får vänta där nere i vardagsrummet eller i bilen.

Ashely har satt familjen på någon slags vegetarisk diet så Laurel smiter till puben för att få sig en köttsmörgås.

Aaron går in på veterinärmottagningen och ser en kund flirta med Chas.
Hon förklarar att de fått in ett akutfall som Paddy håller på med så kunden får vänta. Aaron skyndar sig in till Paddy för att tala om att det är någon där inne som kommer väldigt bra överens med hans mamma och Paddy kan höra hur de skrattar. När akutbesöket är avklarat kommer Paddy ut i receptionen. Kunden som väntat frågar om han kan skjutsa Chas någonstans, hon tackar nej och talar om att hon bor i huset tillsammans med Paddy. När kunden åkt säger Paddy till Chas att hon inte borde flirta så eftersom vissa inte vet att det är på skoj även om han och hon vet om det. Aaron retar Paddy för att han är svartsjuk.

Andy hjälper Bartons att bära in möbler i huset på gården. Yngsta dottern Hannah har lite svårt att låta dem vara så hon frågar om Andy kan stanna på middag. Hon fyller 15 år och Andy grattar henne men han verkar inte stanna för att äta.

Jimmy besöker Nicola på sjukhuset, med sig har han nya stora kuddar så hon kan ligga bekvämt. Han har som förslag att babyn ska heta efter hans mamma. Nicola gillar inte Mary så han säger att hon kan heta Maria. Det gillar inte Nicola heller utan hon har bestämt sig att dottern ska heta Angelica. Då ser han rätt besviken ut.
När de sedan står vid kuvösen och tittar till babyn så ser han att det står Angelica King och då lyser han upp med hela ansiktet. Han blir oerhört glad över att dottern nu fått endast hans efternamn.

Lilla Angelica får komma upp till den vanliga avdelningen och vara med sina föräldrar. Nicola ska försöka amma babyn men det går inte så bra. Jimmy blir utskickad ur rummet eftersom hon säger att hon blir stressad av att ha honom där. Han möter Lexi och Carl i korridoren. De ska hälsa på men Carl får plötsligt bråttom därifrån. Han lämnar kvar Lexi på sjukhuset. Carl tycker att hon kan åka hem med Jimmy.

Lexi har det inte lätt. Hon får veta efteråt att Carl varit på och hälsat på Nicola med Jimmy dagen innan. När hon sedan är och hälsar på på sjukhuset ser hon hur alla gullar med babyn. När hon blir ensam med Nicola och Angelica vill hon inte hålla i barnet. Nicola säger åt henne att hon borde sätta ner foten när det gäller Carl eftersom han inte ens kunde vänta på henne medan hon besökte sjukhuset. Hon sa till Lexi att "man får det man nöjer sig med"...
Lexi går sedan iväg för att köpa milkshake till Nicola och när hon kommer tillbaka är Carl där och gullar med sin systerdotter. Hon blir förvånad eftersom hon inte visste att han skulle komma tillbaka. Nicola och Jimmy märker den tryckta stämningen mellan Lexi och Carl så de går ut och lämnar paret ensamma en stund.
Då konfronterar Lexi Carl. Hon frågar honom varför han undviker henne och inte ens vill titta på henne när de pratar. Hon säger att hon vill ha barn och vill inte han det så måste hon hitta någon annan som kan ge henne det...


Avocado, Marianna & Dubai

Jimmy står vid kuvösen och tittar på sin dotter. Han är orolig för att hon ser lite utmattad ut och har gulsot men sköterskan lugnar honom men han vill inte gå därifrån för att göra något annat.
Rodney kommer och hälsar på på sjukhuset med en jättestor nalle till den nya prinsessan.
Senare står Nicola och Jimmy och beundrar babyn och Nicola får hålla i henne. Hon är som vanligt väldigt taskig mot Jimmy som får ta emot elaka kommentarer om sit utseende.
Även Edna kommer med Kings för att titta på barnet. Hon erbjuder sig att hämta kaffe när Carl säger att det är fikadags men han tycker att Lexi kan gå och hämta det i stället.  Under tiden passar han på att hålla sin brorsdotter.

Debbie kommer tillbaka från semestern och hon börjar jobba på en gång.
Hon hinner inte vara på verkstan länge förrän Michael dyker upp och bjuder henne på en drink. Dagen efter dyker han upp igen för att bjuda på lunch. De går till puben och där träffar de Eli. Det visar sig att Eli känner igen honom men kan inte placera varifrån...än. Debbie ursäktar Elis beteende med att han alltid är så svartsjuk, även på Jasmine som varit hennes flickvän. Michael blir förvånad över att hon haft en flickvän men låter inte det avskräckas. Däremot när Debbie frågar om hans hemligheter så får han plötsligt bråttom till ett möte. De bestämmer att han kan ringa henne igen...

Bob står och fixar till smörgåsar i cafét tillsammans med Brenda. De står och småpratar med varann när han säger att avocado kommer från aztekernas ord för "klockspelet" männen har så hon borde tänka på det nästa gång hon ska mosa en avocado. Brenda berättar att hon är orolig för Terry som betalat hennes skulder så han inte kan köpa Louises del av B&B:t. Bob råder henne till att prata med Terry om Louise kanske kan vänta med försäljningen tills Brendas hus är sålt.
Terry pratar med Louise som tyvärr inte har tid att vänta. Så om någon annan hinner före med pengarna är det kört för Terry att få ensamt ägande. Vem tror ni hinner före?

Ashley sitter överhopad med arbete när Laurel kommer hem efter att han besökt Nicola på sjukhuset. Han klagar på biskop George som dumpat massa arbete på honom men han ser inte att Georges är med Laurel in. Hon bjuder biskopen på kaffe och Ashley är inte alls glad.

Sam, Lizzie och Eli står vid baren på puben och småtjafsar om vem som ska betala nästa runda. Marlon som hör det är förvånad eftersom de har svårt att betala hyran. Jake står och hör allt han också men får ett samtal från sin far. Efter det börjar han tänka på hur tråkigt det är i byn, det händer ju aldrig någonting där. Sandy som hör det säger att Nicola faktiskt nästan fick barn i en affär men Jake vill vara på en strandbar på Torremolinos där flickorna är lättpåverkade. Marlon vill att Jake stannar kvar som hjälp i köket.

Mark vill umgås med Nathan och frågar om de ska ta en öl och titta på en cricketmatch men Nathan säger att han tänkt vara med Ryan i stället. Mark får vara med dem om han vill men det vill han ju inte. Ryan kommer förbi och Nathan frågar honom om de ska hitta på något. När Ryan hör att eventuellt så kanske Mark kommer att vara med så säger han att han inte har tid för han har andra planer med nya vänner i stan.

Natasha kommer hem (Maisie är kvar i Rio) och låter taxin stå och vänta mitt i byn. Hon frågar Doug som hon ser ute på gatan var Ryan Lamb bor och han pekar ut huset. Hon ringer på och Faye öppnar dörren. Natasha får komma in.
Hon frågar Faye om hon glömt deras avtal och att hon faktiskt fortfarande kan få henne och Mark att hamna i fängelse. Faye tror inte på Natasha och hon bor i byn för att det brukar finnas frisk luft och trevliga människor på landet. Hon säger att hon flyttat dit för Ryans skull och tänker inte flytta därifrån. Hon säger att Mark fortfarande är hennes man och att han faktiskt räddade sin son ur butiken när olýckan skedde.

Nathan och Mark går in på puben och Nathan ser när Ryan kastar pil med Eli. Han frågar givetvis var Ryans nya vänner är som han skulle umgås med. De hinner knappt beställa förrän Cain kommer och berättar att Marks fru och den rödhåriga damen träffas just nu. De tror honom inte men Mark rusar ut för att kolla upp det.
Han möter en arg Natasha på väg i från Fayes hus. Hon frågar Mark om när han tänkt att berätta om olyckan. Dessutom är hon väldigt upprörd över Nathans och Ryans vänskap.
Hon vill inte leva med Marks misstag runt hörnet varje dag men han vill inte kalla Ryan för misstag. Han föreslår att de kan flytta istället med det vill inte Natasha gå med på så de får hitta på något annat för att lösa problemet.

Rodney är en väldigt stolt morfar. När han kommer in på puben så bjuder han alla på en omgång. De frågar honom om de har något namn till flickan men Rodney säger att "tyvärr kan hon inte heta Rodney".
Han får ledigt från Home Farm för att besöka Nicola och han är där hela dagen. När han ligger bredvid Nicola i sängen och gör magövningar får hon nog och säger åt honom att det är dags för honom att åka till jobbet för att han har varit där hela dagen.

Scarlett har problem på kontoret eftersom hon ofta trycker på delete istället för return-tangenten. Edna hjälper henne och får en kram som tack. Lexi kommmer in och vill börja jobba där men Carl säger att de inte har råd att anställa en till. Hon lyckas övertala honom att ändå låta henne göra något... frågan är bara vad. Tjejerna ska ut på lunch när Jimmy kommer in. Carl säger åt honom att de har lite att diskutera men Jimmy hävdar att han är pappaledig.  Carl och Jimmy ska ta några öl på The Malt för att fira dottern.
De kommer tillbaka till sjukhuset några timmar senare och något onyktra...

Nathan sitter och väntar på Ryan när Faye kommer hem. Han är glad över att någon har en så förstående mor som Ryan. Grabbarna ska ut på stan så de åker sedan till Home Farm för att Nathan ska byta om.
Will kommer in och ser Ryan i vardagsrummet, han frågar vem det är. Precis då kommer Mark in. Ryan säger att det här kommer inte att bli någon vana, tro mig och då svarar Mark att det inte är några problem.

Natasha blir irriterad över att stöta på Faye i byn så hon säger åt Mark att ringa sin vän Roland i Dubai. Roland ska fixa ett jobb åt Ryan och det ska vara så bra betalt att han inte kan tacka nej. På så sätt kanske de kan få bort Lambs från byn. Roland kan inte erbjuda så mycket som Mark tror men Natasha säger att de betalar lika mycket bara han ordnar saken...
Kommer Ryan att tacka nej till 50 000£/året + fri hyra?

Nå vad kommer Jimmys och Nicolas  dotter att heta. Jimmy provade Marianna men det gillade inte Nicola...

Lizzie vann 10£ på en skraplott och ska byta in den till 10 nya lotter... kommer det att leda till något?Baby King/De Souza/Blackstock

Brenda och Viv kan fortfarande inte hålla sams. De tjafsar med varann om allt. Bob får oftast gå emellan. Nar sedan Viv vill kasta ut Gennie från cafét för att hon inte handlat något får Brenda nog, hon portar Viv från stället. Viv blir rasande. Tillslut får Brenda nog och säger att hon ger upp, det är bara för dem att lösa ut hennes andel och då säger Viv att Bob ska ta fram checkhäftet på en gång.
Bob talar om för sin fru att de har inte pengar för att lösa ut Brenda.
Bob pratar sedan med Brenda och han råder henne att prata med Terry om sina skulder. Hon säger att hon inte vill förstöra för honom nu när han precis fått hela B&B:t för sig själv, hur ska hon kunna tala om att lånehajar är ute efter henne. Viv står skymd och hör allt ihop. Hon skyndar sig till Terry för att skvallra.
När Brenda kommer hem blir hon förvånad över att Viv är där. Viv går och Terry konfronterar Brenda som erkänner att hon gjort något dumt för att få pengar för att rädda cafét. Hon känner att hon kanske borde lämna Terry men det vill han inte veta av så han tar fram checkhäftet och ger henne en del av skulden eftersom han har en del besparingar. Han skulle dubbla den summan bara han får behålla henne.

Cain försöker bjuda ut Faye igen men hon vill inte, han säger att han ska visa henne hur en riktig man är och hon skrattar bara åt honom.
Ryan äter lunch med sin mamma på puben och berättar att han vet om att hon sökt jobb på Home Farm. Han antyder att hon gjort det för att få vara nära Mark men det förnekar hon.
Ryan säger att han tycker om att umgås med Nathan eftersom resten av byn går i blöjor eller bär inkontinensskydd.
Nathan och Ryan kastar sedan pil när Nathan får ett samtal. Under tiden passar Ryan på att prata lite med Katie. Nathan pratar med sin mamma som slänger på luren när han nämner att han umgås med Ryan.

Cain pratar med Sam och säger att Faye vill ha honom, hon vet bara inte om det än... (tror ni det blir något mellan dem?)

Mark gör allt för att försöka få Nathan till att inte umgås med Ryan. När det inte funkar vänder han sig till Faye och vill att hon gör något åt det. Hon tänker inte stoppa dem för de är ju trots allt bröder. När Mark ska gå därifrån kommer Ryan hem och han säger åt Mark att inte vara orolig han ska inte berätta något om det han vet för Nathan.

David pratar med Eric och säger att han måste komma ut lite så därför ska de ta en öl på puben efter jobbet.
Samtidigt sitter Val på B&B och frågar Terry om läppstiftsråd för hon ska försöka få sin man tillbaka. Han råder henne att ta bort läppstiftet för det verkar desperat, sedan vill han att hon betalar rummet på en gång. Hon vill betala när hon flyttar ut men han tror att det kan dröja länge och därför får hon allt ta och betala på en gång.

Val kommer till jobbet och är en timme försenad. Diane är inte alls glad men Val ber om ursäkt och säger att hon från och med nu är en ny människa och hon kommer att bättra sig, inte alls vara så spydig och hon kommer att tänka på andra inte sig själv. Diane satsar 50£ på att Val inte kommer att klara det, antagligen tar det inte mer än en halvtimme tror hon.

Eric och David kommer in och Val säger att hon svär inför alla dessa vittnen att hon ska ta hand om sin man och hon ska vara honom evigt trogen. Eric säger att det sa hon på bröllopsdagen också men nu är det försent.
När Viv kommer in på puben och beklagar sig över livet så säger Val att hon ska väl inte klaga eftersom hon satt sig i den sitsen själv genom att vilja synas i tidningen och därmed lockat till sig bedragaren. Diane märker den spydiga tonen Val har så hon tar pengarna, de 50 £ och säger att hon hade rätt...
Då får Val nog, hon ställer sig mitt bland borden och säger att eftersom stupstocken är avskaffad får de göra på annat sätt. Hon sätter upp ett foto på sig själv på darttavlan sedan erbjuder hon Eric att kasta pil på bilden. Han har ingen lust till det och ingen annan heller.

Lexi pratar med Nicola om fördelar med att inte ha barn men Nicola tror att Lexi kommer att längta efter barn ändå. Rodney dyker upp med en gammal trävagga men Nicola vill inte ha den. Hon går med på det efter att Jimmy lovat att fixa till den. Då kommer hon på att de ska inreda en barnkammare på en gång. Precis då kommer ett blombud med blombukett till henne. Den är från familjen Wylde eftersom hon börjat sin ledighet. Då blir Nicola arg på Jimmy som sagt så till dem så hon ska minasann jobba. Jimmy försöker stoppa henne men det går inte.
Nicola börjar jobba i butiken även om både Rodney och Doug försöker få henne att ta det lugnt. Hon blir så irriterad att hon kastar ut dem och låser dörren.
Hon är helt ensam när hon börjar få värkar så hon råkar tappa sin mobil samtidigt som vattnet går. Nicola ligger på golvet och försöker nå mobildelarna som spridit sig samtidigt som hon ropar på hjälp. Rodney kommer och ser henne genom rutan till dörren. Han får inte upp dörren men Cain kommer och slår in den. Kings kommer och Jimmy kör Nicola i den gamla skåpbilen till sjukhuset.

Det är dags för Nicola att föda något förtidigt och hon blir riktigt elak mot Jimmy som ser mer och mer hjälplös ut och säger bara att han älskar henne.
Tillslut föds barnet och det är en liten flicka. De blir lite oroliga eftersom hon inte skriker men personalen rensar luftvägarna på babyn och hon börjar skrika. Nicola och Jimmy är lättade men de får inte hålla i barnet än. Jimmy följer med när dottern förs iväg till en läkare och han vänder sig i dörren och ser lycklig ut, Nicola säger att hon älskar honom.
Senare så står de vid den lilla flickans kuvös och de är lite rädda att hålla henne i handen. De andra i Kings står bakom en fönterruta och tittar på. Alla ser glada ut förutom Lexi...

Trevlig helg allihop, ha det så bra som ni bara kan!

En hel by med folk rullade i tjära och fjädrar


David besöker Eric för att kolla hur han mår. Eric säger att han inte har tid för besök eftersom han är stressad och ska iväg till läkaren och så har han så mycket annat att göra. David erbjuder sin far att skjutsa honom men Eric tackar nej.
Senare kommer David och Leyla på besök och de ser en låda med micromat som Eric lagt åt sidan. De vill bjuda på lunch men Eric vill inte till puben eftersom det inte är hans favoritplats för tillfället, dessutom behöver han ingen barnvakt.
David ger sig inte utan kommer på att han ska flytta hem till sin far. Han säger att han inte står ut med Ednas bjäbbiga hund och att vakna till psalmer varje morgon. Eric kan inte annat än låta sonen flytta in.

Brenda kastar sig över posten när den kommer. Hon får ett brev från låneföretaget hon använt sig av för att kunna hjälpa Bob.
Väl på jobbet så förnekar hon att hon är hon när det ringer i mobilen men precis då kommer Terry in och hon får bråttom att lägga på. Terry ser ledsen ut men sedan skiner han upp eftersom det gått bra på banken. Han får lånet så han kan köpa ut Louise. Terry erbjuder Brenda att börja jobba hos honom i stället. Hon ser inte så glad ut men mest för att hon inte vågar säga till Terry att hon har problem.
Tillslut så pratar hon med Bob och visar honom brevet från lånehajarna. Hon ligger lite efter med en betalning och de vill givetvis ha ockerränta på det.

Viv tycker att menyn är för tråkig. Hon vill börja sälja massa indiska teer med konstiga namn men Brenda tror inte folket vill ha det. Precis då kommer Gennie hem från Brighton.
Senare sitter Leyla och Gennie och pratar på cafét. Gennie klagar på att Viv och Brenda bara bråkar med varann, just nu om det ska vara tomat i en smörgås med ceasarsallad, då kommer Leyla på att hon ska fråga Katie om inte Gennie också kan hyra ett rum hos henne.
Katie kommer senare in på cafét och säger att hon tömt ett rum men Gennie säger att hon inte sagt att hon vill ha det men när hon hör hur Viv och mamman bråkar så tackar hon ja.
Jamie frågar Gennie om vem Dominic är som hon fått vykort ifrån. Han menar att som brevbärare så förväntas det att han läser vykorten. Gennie berättar att det är någon hon träffat i Brightom och han kanske kan vara något hon kan tänka sig att satsa på.

Marlon frågar Diane om hur de ska fira den brittiska ost-veckan som närmar sig. Han vill ha en hel meny med massa brittiska ostar men hon är inte så intresserad. Val kommer in på puben och Diane blir irriterad eftersom hon inte vill vara i samma rum som sin syster och hon står ut med henne endast för att hon äger halva puben.
Bob som hör detta säger att det är så dålig atmosfär där inne att de borde kanske ringa FN. Precis då kommer Gennie in och han blir nervös och tänker gå. Gennie förklarar att han inte behöver oroa sig eftersom hon inte tänker säga något och att hon gått vidare. Just då kommer Viv in och hon är sur på Brenda som skrivit "fint te - 1£" på tavlan på cafét istället för vad teet heter. När hon hör om Dianes och Vals svårigheter att komma överens säger hon att "man kan inte driva ett företag om man bara bråkar" =)

Val försöker att få kontakt med David och Leyla på cafét man de är inte intresserade. Hon undrar då om hon måste rullas i tjära och fjädrar för att bli förlåten.
Då säger Viv att "om vi gjorde så med alla otrogna skulle hela byn se ut som fåglar" . Bobs min just då är inte glad... Han säger sedan till Val att hon måste visa att hon ångrar sig. Hon kommer på att hon ska skriva upp allt dåligt hon gjort och sedan ska hon be alla om ursäkt, en efter en. 
Sedan beger hon sig till puben och ber Jake om ursäkt för att hon gapat och skrikit åt honom. Han ser något förvånad ut men sen ber Val honom att laga lite mat som hon kan ge Eric. Jake gör en tomatsoppa och hon tar med sig den till sin man. Hon hittar honom på baksidan av huset där han grillar med Leyla och David. Val säger att hon mår dåligt av att veta att Eric måste vara ensam. Då svarar han att inte är ensam eftersom David flyttat hem så han behöver inte henne.

Nathan hämtar firmabilen från verkstan. Han betalar för det Ryan gjort men när han vill betala för oljefiltret så säger Ryan att Nathan kan bjuda på en öl i stället. När de sedan ses på puben kommer Katie in och skäller på Nathan som parkerat precis vid hennes ingång. Han skickar Sam till att flytta på bilen sedan muttrar han om att hon bestämmer väl inte var han får parkera. Ryan säger att han tycker att Katie är fin och då säger Nathan att de varit ihop ett tag. När de satt sig vid ett bord frågar Nathan om Faye fått något jobb än. Ryan fattar inget eftersom hans mamma inte söker jobb. Då berättar Nathan att hon sökt jobb på Home Farm för flera månader sedan.

Carl. Lexi, Rodney och Scarlett väntar på sjukhuset. När Nicola vaknar får de komma in till henne men Carl säger åt Lexi att inte följa med in.
Nicola frågar först efter Jimmy och sedan säger hon att det inte var någon olycka.
Efter en stund går besökarna iväg och då passar Lexi på att gå in till henne. Nicola skäller ut Lexi för det hon gjort men plötsligt får hon värkar och vårdpersonalen måste tillkallas.

Jimmy kommer inrusande och är orolig. Nicola mår bättre och lugnar honom innan hon blir förbannad för att han var borta medan hon hade värkar.
Carl kommer in och Jimmy säger åt honom att det är hans fel alltihop eftersom han borde ha pratat med Lexi för länge sen. Då inser Nicola att Jimmy vetat om allt utan att säga något till henne. Jimmy säger åt Carl att vara den äkta man han ska vara eller avsluta äktenskapet på en gång.

Nicola får komma hem och Jimmy åker och hämtar henne. Carl blir inte glad när Jimmy tagit hans täcke för att Nicola ska sitta bekvämt i bilen.
När de väl är hemma så säger Jimmy åt Lexi att inte gå nära Nicola igen men strax efter måste han åka och köpa glass och då passar Nicola på att prata med Lexi. Hon säger att Lexi borde ha knuffat Carl i stället och hon borde sluta ursäkta honom hela tiden.

Lexi går till kontoret för att prata med Carl. De börjar bråka om barn och framtiden och han säger att han inte tänker ändra sig. Hon frågar om han älskar henne och efter en liten stund svarar han att han gör det. Då säger hon att hon kan gå med på att leva utan barn för hans skull och de kommer överens om att försöka igen.
När Nicola får veta det frågar hon Lexi om vad hon kommer att göra om Carl tröttnar på henne om några år men Lexi säger att detta är hennes enda chans att få det här äktenskapet att fungera och hon tänker ta den.Barn till varje pris?

Eddy pratar med Alan och erkänner att han får ett yngre och mycket snyggare sällskap nu när Lily följer med.
Lily ska köpa åksjuketabletter i butiken men där finns inga då avslöjas hennes planer. Men hon har inte sagt något till Edna än.

Betty ska städa på B&B:t och ser Val sitta där vid ett frukostbord. Givetvis går hon fram för att få veta varför men Val vill inte prata utan går därifrån. Hon glömmer nyckeln på bordet och det ser Betty som ropar på henne.
Betty försöker få reda på vad som hänt men Val kallar henne för Bongotrumman Betty som får skvallret att sprida sig flera mil på fem minuter.

Eric sitter hemma och lyssnar på radion som har ett program som handlar om operan La Boheme (en kärlekshistoria om ett äktenskap som är på väg att krascha för damen är för flirtig). Val ringer på dörren och vill prata men han är inte intresserad. Hon försöker verkligen att be om ursäkt med orden "varför skulle jag äta sidfläsk om jag kan få rumpstek hemma" och sedan säger att hon vill göra allt för honom, ta hand om och skämma bort honom. Han är precis på väg att smälta när Rodney kommer för att be om ursäkt. Eric kommer till sans och går in och smäller igen dörren framför näsan på dem.

Lizzie och Betty sitter på cafét och skvallrar. Betty berättar att Bob och Val haft ihop det en gång i tiden. Eric kommer in för att beställa men ångrar sig när Rodney kommer dit.

Scarlett märker hur ledsen Lexi är så hon erbjuder henne pengar till provrörsbefruktningen från hennes sparfond. Lexi säger att hon inte kan ta emot det efter det som hänt tidigare.
Carl står ute på gatan och pratar i telefon med sin ex-fru, han ska tydligen hämta barnen. Chas kommer förbi och vill bjuda honom på en öl men precis då kommer Nicola och avbryter.
Carl hinner ändå ta en öl med Chas och de diskuterar vad han kan göra med barnen och hon föreslår att de ska till en nöjespark för att ha roligt. Hon minns när de två var ute med barnen och hur kul de hade det då. Lexi kommer in på puben och ser dem skratta ihop. Hon blir inte glad men Chas skyndar sig därifrån. Lexi frågar Diane om hon har jobb till henne, hon kan till och med tänka sig att jobba i köket. Tyvärr finns inget jobb ledigt.
Lexi äter lunch med Scarlett och tackar då ja till pengarna. Scarlett blir överlycklig över att få bli moster (i Sverige skulle hon även kunna kallas faster) De två går sedan till kontoret för att tala om det för Carl som inte alls blir lika glad.

Holly kommer till Home Farm för att prata med Nathan. Hon råkar kalla Nicola för Natashas vakthund =) Hon kanske får jobbet som Nicolas assistent men först ska hon äta lunch med honom för att få veta mer. Hon säger till Scarlett att Nathan har ett snyggt ansikte men dålig personlighet. Lunchen med Nathan går bra och hon får jobbet.
Nathan kommer till kontoret och säger till Nicola att Holly ska hjälpa henne och även ta hand om hennes jobb när hon är mammaledig.

Brenda frågar Edna om hon ska ha en fest för Lily men Edna fattar inte vad hon pratar om. Då kommer det fram om Lilys resa.
Edna besöker Lily som inte har tid att prata men Edna ger sig inte eftersom hon vet om planerna. Hon undrar när Lily tänkt berätta och får till svar "någon gång idag eftersom vi åker i morgon"
Edna pratar sedan med Betty och säger att hon är orolig för sin syster. Tänk om hon blir dumpad var som helst i världen, hon känner ju knappt den mannen. Eller om det händer en olycka på andra sidan jorden. Då säger Betty att det är dags att släppa taget, hon är ju trots allt en vuxen kvinna nu...

Brendas mobil ringer hela tiden men hon vill inte svara. Tillslut blir Betty så irriterad att hon säger att hon svarar om ingen annan gör det snart för hon har ont i huvudet av allt ringande. Då får Brenda bråttom och kastar sig på mobilen. Efter samtalet ser hon oroad ut men hon säger bara till Terry att det var Gennie som ringt.
Brenda får även ett brev så hon ser rätt bedrövad ut när Terry kommer och säger att de ska fira för Louise gått med på att sänka priset.  (Jag antar att Brenda har fått någon ekonomisk kris..)

Val stormar in på puben även om Diane försöker att få bort henne därifrån. Eftersom Val äger hälften så tänker hon inte ge sig iväg. De två systrarna har svårt att samarbeta och personalen blir förvirrad när den ena säger si och den andra säger så. Marlon föreslår att de gör ett rotationsschema så de slipper arbeta ihop.

Lily lämnar ifrån sig kläder och saker som inte kan följa med på resan. Betty får i uppdrag att lämna en säck kläder till kyrkan. Leyla får en tavla som eventuellt föreställer en naken man, men de har roligt åt den när de vände den upp och ner.
När det är dags att åka så kommer några av byborna för att ta farväl.  I sista sekunden tittar Edna ut och Lily går dit för att prata med henne. De blir sams och Lily får broschen och systrarna kramas.

Nicola har svårt att koncentrera sig och barnet sparkar i magen. Hon överlåter ansvaret till Holly för att hon måste gå i från. Hon går till Carl på kontoret och säger åt honom att han måste vara ärlig mot Lexi eftersom det syns på honom att han inte vill ha barn. Gör inte han det kommer hon att berätta för Lexi.
Carl går hem och ser Lexi på väg ut till ett möte på sjukhuset. Han säger då rakt ut att han inte vill ha fler barn.
Lexi blir givetvis alldeles förkrossad och undrar varför han inget sagt. Han säger att han väntat på rätt tillfälle. Hon blir så arg så hon ber honom att försvinna. Nicola kommer hem och det blir hon som får trösta henne.
När Nicola säger att det synts på Carl hela tiden att han inte velat ha barn och att hon pratat med honom om att han måste säga det till Lexi blir Lexi förbannad och anklagar att det är Nicolas fel att hon inte kommer att få någon riktig familj.
Hon är på väg upp i trappan samtidigt som hon anklagar Nicola för att planerat alltihop bara för att få ha huset för sig själv och inga andra barn som konkurrerar med hennes. Nicola följer efter henne för att förklara men när Lexi vänder sig om snubblar Nicola till och ramlar ned för trappan.
Lexi ringer efter ambulans och sitter bredvid en avsvimmad Nicola när Carl kommer hem. Han ser bara att något hänt och att Lexi säger att "Nicola snubblade, jag har INTE knuffat henne...hon snubblade...det är sant..."
Blir det skilsmässa?

Carl har fixat en ny firmabil till åkeriet så nu kan han skjutsa Lexi till mötet på sjukhuset. Lexi är så ivrig att de kommer alldeles för tidigt så de får vänta i väntrummet. Under tiden sitter de och fnissar åt receptionisten som måste rätta till sina glasögon var tionde sekund. När det sedan är deras tur får de prata med läkaren. Då får de veta att det är lång väntetid på provrörsbefrukning, från två månader upp till ett år. Fast det finns ett annat sätt och det är att anlita ett privat vårdbolag men det är dyrt, lika mycket som en ny bil. När de kommer hem vill Lexi att de satsar pengar på detta även om det är dyrt. Carl säger att de inte har råd. Lexi bryter ihop, hon känner sig värdelös som inte kan ge sin man ett barn.

Lily är på gott humör. Hon går runt och sjunger på "Born to be wild". Edna går runt och muttrar över sin systers leverne. Lily säger åt henne att hon har ett fint ansikte när hon ler så hon borde göra det oftare. Då svarar Edna med att  "hur tror du ditt ansikte kommer att se ut när det är nedsmetat på ett träd". Lily säger att hon vill leva och känna frihet inte bara gå runt och vara grå och trist.  Hon blir ledsen på sin syster som är så negativ. När Eddy fått reda på att Alan antagligen kommer att backa ur deras resa ut i världen på mc:n så erbjuder sig Lily att följa med honom i stället.

Betty försöker få gratis ost när hon handlar hos Viv men Viv är inte alls intresserad av att ge henne det. Då börjar Betty prata om affären i Robblesfield som har samma sorts varor men billigare, dessutom kommer de att starta en busslinje som är gratis för passagerarna till butiken. Då ger Viv med sig och ger henne en gratis ost.

Holly möter Scarlett ute på byn och hon frågar henne om jobb. Tjejerna finner varann och blir goda vänner. Eftersom Scarlett inte kan hjälpa henne frågar hon Doug och Leyla om det finns jobb i nya butiken när den blivit uppbyggd igen men även där får hon nobben.
Nathan får reda på det och när han ser Holly på cafét säger han att hon ska söka upp honom nästa dag så ska han se vad han kan göra för att hon ska få jobb.

Alan och Doug pratar om motorcyklar och de frågar Eric om han haft en hoj.
Eric svarar att han fått ärva sin mosters gamla gula med en korg framtill.... ;)

Cain försöker prata med Faye när hon är på cafét. Hon är inte intresserad men han bjuder henne på frukost ändå. Han följer sedan efter henne när hon går ut därifrån och han fortsätter att försöka bjuda ut henne men hon fortsätter att säga nej.
Mark ser dem och precis då kommer Ryan så han passar på att fråga grabben vad han tycker om Cains flirt med mamman. Ryan säger att Cain är inte gift i alla fall...

Den nya skylten till affären har kommit och Bob ska ta med Viv ut för att titta på den. Brenda följer efter lite på avstånd. Bob håller för Vivs ögon och låter henne sedan titta när de står framför skylten. Viv håller på att ramla baklänges när hon ser att det står "Walker & Hope shop"
Brenda kommer bra överens med TJ och Terry blir lite utanför när de gör sina "high five". TJ kallar Brenda för snygging eftersom pappa också gör det.
Terry försöker undvika att svara när Louise ringer men tillslut måste han ta det samtalet. Hon vill sälja sin del och han är beredd att ordna pengar om hon sänker priset något.

Eric frågar Val hur det gått hos tandläkaren men Val svarar kortfattat och styr över samtalet till annat.
Val söker upp Rodney för att prata med honom men han blir förbannad och vill inte det. Hon ber honom att inte säga något om det som hänt till Diane och Eric.

Diane märker att Val beter sig konstigt. När sedan Rodney kommer in på puben och hon ber Val servera honom och hon vägrar så tappar hon tålamodet.
Hon drar med sig båda två till rummet bakom puben för att få veta vad som pågår. Då kommer allt fram om vad som hänt. Hon skäller ut Val och säger att "vissa kvinnor, inte du, faktiskt kan njuta av en mans sällskap utan att det leder till sovrummet"  Hon säger att Val haft ett lösaktigt beteende och visat att äktenskapet är oviktigt. Precis då kommer Eric in i rummet och hör allt. Givetvis vill han veta vad de bråkar om men Val säger att det bara är ett missförstånd dem emellan. Eric ger sig inte men Val vågar inte prata med sin man så hon sticker därifrån.
Val låser in sig i hemmet och hon låter inte Eric komma in. Han konfronterar Rodney som går förbi på gatan men han kan inget säga och då går Eric  till fabriken och sätter sig på golvet på kontoret.

Val kommer till kontoret och hon berättar hela historien. När hon frågar sedan vad hon kan göra för honom så säger han att det finns tre saker: gå hem...packa..  och lämna mitt hus. Hon försöker att be om ursäkt men Eric säger att han är deprimerad efter att han förlorat företaget, sett fabriken stängas ner och hans oförmåga att åstadkomma en enda bra idé så det är inte hon som gjort honom sådan men nu hade hon slagit den sista spiken i hans värdighet... När hon gått blir han förbannad och kastar flaskan i väggen sedan brister han ut i gråt.

Val inser att hon inte har något hem så hon går till Diane som är väldigt förbannad. Val vägrar att förstå att hon gjort fel utan hon har ju bara försökt att hjälpa sin syster. När inte det hjälper blir Val förbannad och säger att Diane förstört hennes äktenskap.
Då får Diane nog och säger åt henne att hon är "trött på din dumhet, jag vill ha ut dig från min pub och mitt liv"


"Livet är som ett fint vin, man ska smutta på det, inte svepa..."
Eddy om att åka sakta på motorcykeln

Återigen en bilpresent, som ratas...

Lexi försöker få med Carl till läkaren för att få information om provrörsbefruktning men Carl vill vänta tills Jimmy kommer hem från affärsresan eftersom han har svårt att lämna arbetet på kontoret. När Nicola får veta det så säger hon till Lexi att bara boka en tid så kommer Carl att få lämna återbud till jobbet. Lexi gör det men Carl kan ändå inte komma ifrån eftersom han har ett viktigt affärsmöte just den dagen. Då blir Nicola sur på honom och retar honom för att vara en fegis som inte vågar. Lexi säger att hon förstår honom men Carl märker att det betyder så mycket för henne så han lovar att försöka hinna komma till mötet ändå.

Nicola har "gravnesia" så hon glömmer saker och ting, t.ex. plånboken så Rodney fick betala hennes frukost på cafét och då kunde hon öka sin beställning med lite mer mat...

Ryan börjar på verkstan och Aaron blir inte glad. Han undrar varför Ryan får göra vissa saker och Cain säger att det är för att han är snabbare. Faye kommer dit för att lämna in sin bil eftersom den "knackar".
Cain frågar Ryan om hur det är med tjejer eftersom han flyttat hem till mamma igen men Ryan säger att det är lugnt på den fronten just nu. Då nämner Aaron att han hört sin mamma och Paddy ha sex i morse och det var inte alls kul.
När Cain nämner Faye och hennes kärleksliv så blir Ryan förbannad eftersom han tror att han bara fått jobbet för att Cain ska imponera på hans mamma. Då säger Cain att det kanske bara är Mark Wylde som får visa sitt intresse men då blir Ryan så irriterad att han går därifrån.

Faye hämtar bilen på eftermiddagen och hon slipper betala för reparationen. Cain tycker hon borde byta bilen till en mer glamourös bil men hon är nöjd med den hon har.

Edna är upprörd när hon märker att Lily ska åka mc med Eddy till arbetsintervjun i Hotten. Hon tycker inte det passar sig. När Lily sedan kommer tillbaka så möter hon Sam som sitter utanför puben. Sam frågar hur det gått och hon säger att det gått vägen. Då frågar han henne om hon kan lägga ett gott ord för Lisa som också behöver ett jobb men Lily säger att det nog inte skulle passa Lisa och hon ser att Sam blir ledsen.
Hon möter Edna på puben som säger åt henne att det är otänkbart att åka på bönpallen i hennes ålder men Lily tycker att Edna borde prova på det själv i stället. Lily sitter sedan på puben och provar drinkar med Eddy.
Dagen efter kommer Edna för att hämta broschen men Lily orkar inte leta efter den.

Viv är sur och tycker inte om menyn de har på cafét. Hon tycker att de håller för låg klass för att kunna nå lite finare människor än bara lastbilschaufförer. Hon gör i ordning smörgåsar som hon skär upp i småbitar för att gästerna ska kunna provsmaka. Dessutom beställer hon en ny skylt till cafét och när Brenda får höra det blir hon lite irriterad eftersom hon vill ha sitt namn på skylten också. Viv säger tyvärr, det är försent.

Diane får en stor bukett blommor med bud. Det visar sig att blommorna är från Rodney. Val som ser det börjar bli orolig för vad han kan ha för avsikter, hon misstänker genast att han är ute efter puben.
Rodney kommer till puben för att prata med Diane men Val vill inte släppa in honom i utrymmet bakom disken. Tillslut måste hon ge med sig. Diane pratar med Rodney och förklarar för honom att de aldrig kan bli dem igen och då säger han att han inte varit ute efter något sådant utan han ville bara tacka för att hon ställer upp och stöttar honom. De börjar skratta åt "missförståndet" och de har väldigt roligt ihop.
Val står utanför och hör bara hur kul de har det.

Mark kommer in på cafét och ser att Ryan sitter där. Han går fram till honom för att höra hur han mår. Precis när han tänker sätta sig så säger Ryan att platsen är upptagen. Mark lyssnar inte utan försöker prata med honom ändå. Ryan går då ut och Mark följer efter. De börjar gräla för Mark försöker få Ryan till inse att de kanske borde flytta men Ryan tycker inte han ska lägga sig i. Då säger Mark att han får väl ta upp det med Faye själv men då tänder Ryan till och blir förbannad. Han säger åt Mark att låta hans mor va ifred. Faye står en bit bort och ser uppträdandet. När Ryan kommer hem frågar hon vad det hade handlat om.
Han förklarar att Mark egentligen haft rätt som tycker att de inte ska bo i byn, att hon faktiskt borde gå vidare med livet. Faye säger då till sin son att aldrig lägga sig i hennes privatliv igen.
Dagen efter hittar Faye en bilnyckel i brevinkastet och hon tror att det är Ryans nycklar. Han säger att det inte är det och hon blir förvånad. När de sedan ser en snygg ny sportbil framför huset förstår det inte alls vems det är. Ryan tror att det är Mark som köpt den för att muta dem. Faye söker upp Mark och säger att hon tänker inte flytta oavsett hur många bilar han köper till henne men han vet inte vad hon pratar om.
Det visar sig sedan att det är Cain som köpt bilen i "inflyttningpresent" men hon vill inte ha den...

Alan berättar för Edna att han tänker följa med Eddy på en resa ut i världen på mc:n. Hon tycker inte alls de tär någon bra idé och hon blir inte gladare när hon får veta att han inte ens pratat med Pearl och Betty om saken.

Val som är så intresserad av vad Rodney har för avsikter med Diane gör allt för att få reda på det. Hon ser till att få ledigt från puben, Eric får jobba istället för henne och inte Rodney som Diane föreslår. Sedan går hon hem och piffar till sig och beger sig sen hem till Rodney. Där börjar hon prata om att hon fortfarande är kär i honom och att han borde vara med henne. Hon pratar om gamla minnen medan hon försöker att förföra honom. Han gör allt för att komma undan hennes attacker men hon ger sig inte. Han säger att han inte är intresserad av henne men då börjar hon gråta. Hon ber om ursäkt och tillslut försöker han få henne att lugna ner sig. Hon stryker honom på benet och lutar sig närmare.
Han är på väg att pussa henne när hon flyger upp och påstår att hon minsann visste att han bara utnyttjar Diane.
Då blir han så arg att han följer efter henne ut på gatan och skäller ut henne.
Det är hon som är avskyvärd som till och med nästan är otrogen för att förstöra för sin syser och hon har svikit Eric. Val står där och plötsligt inser hon vad hon gjort. Kommer Rodney att hålla tyst?


Detta var inlägg nr 500, jubel och fanfarer kanske? ;)

Snillet och Storöra

Mark pratar med Natasha i telefon och han säger att allt går bra, "Snillet kör ut varorna och Storöra tar hand om butiken"

Nathan träffar Ryan och Faye ute på gatan. Han vill bjuda dem på en öl och Faye säger att det är väl ok vid lunchtid. Väl på puben så kastar grabbarna pil medan Faye sätter sig hos Mark. Hon påpekar att killarna är rätt snygga och att de kommer visst väldigt bra överens med varann. Mark vill inte prata om det. Faye går därifrån och på vägen ut frågar Cain om han får bjuda henne på en drink men hon avböjer. Strax efter ser han att Mark också går ut efter Faye.
När Faye kommer hem så är Mark redan där. Han säger att han inte har några känslor för Ryan eftersom han är som en främling för honom. Hon tror inte på det eftersom hon sett hans blick när han insåg att sonen var inne i butiken efter kraschen. Han säger åt henne att hon borde flytta och skaffa sig en ny familj. Det blir lite hetsigt och livligt så när Cain går förbi utanför hör han dem. Han kommer in för att se vad som händer men Faye säger att hon bara var lite upprörd. Mark går därifrån och Cain försöker pressa henne om vad som verkligen hänt.
Efteråt säger Ryan till Faye att det inte var så kul att bli lämnad med Nathan för det är inte så kul att veta att ens mamma ligger med "kompisens" pappa.

Betty var riktigt på hugget idag, synd bara att hon har så ful frisyr nu. Hon berömmer John inför hans fru och Holly på cafét och hon påpekar att han är väldigt välbygd för det hade hon minsann sett.

Viv kom hem från Donna och hon frågar Betty om hon sett Marlon. Betty svarar att Marlon jobbar säkert och då säger Viv att hon inte får säga något om att hon frågat efter honom eftersom hon vill överraska honom.
Betty är ju Betty så det första hon gör att säga till Marlon att Viv hälsar. Då inser han att Viv är tillbaka och det oroar honom.

Sam frågar Mark om pengar till fällor han ska sätta ut och Nathan var inte där just nu. Sam hade även fått tillstånd att plocka lite blommor som han skulle lägga på Alices grav. Mark lyssnar på honom och ställer lite frågor. Han frågar om Sam träffat någon annan och säger sen att han faktiskt har rätt att bli lycklig igen. Sam säger att han just nu lever för Samson och att det var nära att han mist honom när sonen fick hjärnhinneinflamation, det är något speciellt med den förstfödde. Sam skulle göra vad som helst för att få Alice levande igen.

Viv stoppar Nathan på gatan och frågar om han vill att de säljer sina produkter i hennes affär så länge deras lokaler rustas upp. Han avböjder hennes erbjudande med att det är fel sorts kunder i hennes butik.

Rodney är orolig för att förlora jobbet. Han är avstängd för tillfället och hans tankar börjar mala om att tänk om han ändå inte lagt i handbromsen..
Diane säger att han alltid är välkommen att jobba där, hon behöver extra hjälp nu när Maisie är borta och han kan få bo i ett rum bakom puben om han vill. Val hör det och protesterar, hon har redan erbjudit Eric jobb i puben.
Rodney går förbi Ryan och Nathan som sitter och pratar. Han vill veta hur det är med hans jobb och Nathan lovar att han har det kvar.

Moira och Holly sitter på puben och väntar på John. När Holly ser att Aaron är på väg ut så får hon bråttom hem. Hon skyndar sig i kapp honom och de börjar prata. Han erbjuder att visa henne runt på verkstan. Hon frågar om det finns några nöjesställen i närheten medan han börjar meka med en av bilarna. De pratar ett tag sedan får hon plötsligt bråttom därifrån.
John kommer in på puben och de tar en öl. Zak kommer och frågar om de inte vill sitta hos dem istället. John tackar nej med motiveringen att han inte vill dricka öl med någon som stjäl ifrån honom.

Viv kommer in i köket när Marlon står och dansar och lagar mat. Hon säger att han är ovanligt glad för att snart vara skild, sen anklagar hon honom att det är hans fel att hennes dotter inte bor där längre och hon vill att han ber om ursäkt. Han blir så irriterad att han ber om ursäkt på ett sarkastiskt sätt och Viv blir ännu surare.
När hon går ut från puben hör hon att Nathan nämner något om henne till Ryan. Hon blir ännu argare och skäller ut honom, hon säger att han bara gläfser med sin målbrottsstämma och om han vill henne något är det bättre att säga det direkt till henne för hon har minsann stilettklackar på skorna och en tegelsten i handväskan för så hade alla tjejer på det stället där hon kom ifrån.

Mark åker förbi Faye och stannar till. Han säger åt henne att hålla sig ifrån Cain Dingle för han ger en bara problem. Hon tycker inte att Mark har rätt att säga åt henne vad hon ska göra eller inte.

Betty kommer hem och ser att det är stökigt med massa motordelar överallt. Hon säger till Alan att Eddy måste ut därifrån och att Alan får se till att så sker. När hon sedan kommer hem efter ett nytt städpass och det fortfarande är stökigt och att hennes antimakasser inte är tvättade efter all motorolja så blir hon väldigt arg.

På puben så försöker Alan ta upp saken med Eddy. Först tackar han ja till Eddys förslag men han måste prata med Pearl först. Sedan nämner han att det kanske är lite för trångt hos Betty men precis då kommer Lily fram och erbjuder Eddy att bo hos henne medan Pearl är bortrest.

Nicola pratar med sin far och han påminner henne om att gå på förlossningskursen. Han vill gärna följa med henne men hon säger att Lexi ska göra det. När hon sedan kommer hem säger hon till Lexi att säga att hon ska med om Rodney undrar. Lexi säger att hon gärna följer med Nicola men det verkar Nicola inte vilja. Däremot så får Lexi följa med och shoppa.
När de kommer hem från shoppingen fullastade med kassar möter de Edna och då fräser Nicola till åt henne. Lexi säger sen att när hon blir gravid ska hon vara en riktig solstråle mot alla och hon säger att Carl gått med på provrörsbefruktning men att Nicola inte ska säga något till någon i fall det inte fungerar.

Cain ser Faye på cafét och han sätter sig hos henne. Hon vill först inte prata men sedan säger hon att hon är orolig för Ryan som behöver ett jobb för att inte flytta.
Det tar inte lång tid innan Cain säger till Ryan att han får jobb på verkstan eftersom Debbie är bortrest. Mark hör det när han står i deras butik och han ser inte glad ut.

Lilly ska på arbetsintervju i Hotten hos en juvelerarbutik. Hon frågar Edna om hon får låna mammans guldbrosch men Edna säger nej för det är för dyrbar. Givetvis lyckas Lilly få Edna att ändra sig. (undrar vad som händer med den...)

Rodney bjuder Diane på middag. Hon kommer dit med en flaska vin och han ger henne massa komplimanger. De pratar mycket om när de träffades första gången på ett nöjesfält och Diane blivit åksjuk. Han säger att hon alltid varit speciell för honom. (Undrar om inte han är ute efter hennes pub...)

Cain står vid baren på puben och säger till Eric som jobbar att han vill bjuda Faye på en drink. Sedan sätter han sig hos henne men hon är inte intresserad.
Mark kommer in och ser dem tillsammans och att Faye strax efter går därifrån. När han tittar på Cain så sitter han med ett flin på läpparna...


Trevlig helg allihop!

PANG BOOM KRASCH...

Zak stoppar John och Adam som är ute och åker. Han nämner att han har hittat fåren på ängen men Adam tycker det är konstigt eftersom han letat där redan. Zak menar att får kan vara luriga djur som gömt sig...
John och Adam åker hem till Dingles där fåren ska finnas för tillfället. De blir något förvånade när de ser att alla djuren är rakade. Dingles försöker att ge bortförklaringar men de märker att ingen tror dem ändå. När John ska åka så säger han att han vill ha en av deras grisar för att de ska vara kvitt. Vad kan Zak göra mer än att gå med på det.

Eric sitter och läser dödsannonser för att lokalisera om det finns ensamma personer som nyligen dött. Han funderar på att göra affärer med deras dödsbon.

Rodney stoppar Mark på gatan igen för att höra hur det går med firmabilen. Mark säger att Nathan precis ordnar den saken. Mycket riktigt dyker Nathan upp i en gammal brun skåpbil. Rodney blir förfärad men Doug har roligt åt det. Han tycker att bilen påminner om Rodney, en lantis på hjul och att Rodneys jobb som försäljningschef betyder förare av uttjänt skåpbil.

Även Val och Eric har roligt åt Rodneys nya bil men Diane försvarar honom med att han iallafall har ett jobb.

Leyla spanar in Ryan som kommer ut ur huset. Hon frågar honom om han vill provsmaka något från deras exotiska delikatesser. Ryan flinar och frågar om de ska ta det här ute på gatan. De går in i butiken och får då hjälpa Doug att sätta upp en hylla.

Betty kommer in på Home Farm för att städa. Hon frågar Mark om han har något att invända mot att en funktionshindrad hjälper till med städningen men han säger bara att ansvaret är helt hos Betty. Hon får börja städa själv eftersom Lizzie blivit sen. En och en halv timme senare dyker damen upp och förklarar att hon gått vilse. Betty märker att det kanske inte är så bra idé att låta en blind kvinna städa där eftersom Lizzie precis sagt att hon kanske råkar ha ner en dyrbar mingvas, så Betty föreslår att de ska ta en kopp te i stället.

Rodney är ute och kör sin nya firmabil. Han är något irriterad över att Nathan ringer och kollar upp honom. Dessutom måste han stanna för att höra något över huvud taget i mobilen. Nathan ber honom att göra ett arbete men Rodney vill inte just nu eftersom han precis sak gå på lunch. Han går därifrån och ser inte när bilen börjar rulla iväg utefter bygatan.
Aaron ser det och hoppar upp på fotsteget på sidan av bilen samtidigt som han försöker att få stopp på den. John ropar att han ska försöka öppna dörren och nå handbromsen men Aaron kan inte det. Bilen får fart eftersom det är en liten backe precis men Aaron lyckas svänga undan så han inte kör på Nicola som kastar sig i en buske. Tyvärr så lyckas inte han få stopp på bilen som kraschar in i nya butiken rätt emot Doug, Leyla och Ryan.

Cain och John som sett kraschen försöker ta sig in i butiken. Faye står utanför och är väldigt orolig för sin son som hon sett gå in där tidigare. Hon berättar det för Mark som får jättebråttom in för att hjälpa de utsatta.

Chas blir arg på Aaron för att han ställt till det och Paddy tror att han ljuger som vanligt så Aaron blir förbannad och rusar därifrån.
Flera bybor samlas på gatan utanför och skvallret går direkt om att Aaron försökt stjäla bilen och ingen är förvånad.

Nathan som är på Home Farm får reda på olyckan och han får bråttom till byn. Även Betty som är nyfiken skyndar sig dit och hon lämnar Lizzie kvar där ensam. Hon tycker att Lizzie kan passa på att lära känna omgivningarna så länge.

John som tagit traktorn till byn får användning av den när bärgningen av firmabilen ska göras. Mark är inne i butiken, han gick in genom vindrutan på den kraschade bilen och han lyfter upp bjälkar för att Ryan ska lite utrymme. Tillslut lyckas John och Cain få ut bilen och ambulansen kommer och får iväg de skadade till sjukhuset.

Faye tackar Mark och han säger att han gjorde det utan att tänka men hon säger att "vi vet båda två att det är en lögn". Hon vill först att han ska följa med i ambulansen men Mark säger att det skulle inte se så bra ut.

Polisen kommer för att höra efter om vad som verkligen hänt och Nathan påstår att Aaron stulit bilen. John hör det och kommer fram för att lämna sitt vittnesmål om att Aaron faktiskt försökt att stoppa bilen och hade han inte svängt hade han kört på en gravid kvinna.
Chas har svårt att tro på honom när hon hör det eftersom hon vet att hennes son inte är guds bästa barn.
Hon och Paddy träffar Aaron hemma och han säger att han bara försökt att stoppa bilen eftersom Rodney glömt lägga i handbromsen.

Polisen söker upp Rodney som är i chocktillstånd. Först är han orolig för Nicola som säger att hon och barnet mår bra sedan inser han att det kanske är hans fel alltihop men han erkänner inte att han glömt handbromsen.

Det visar sig att Doug brutit handen, Leyla mår bra och att Ryan bara brutit ett revben. (skönt, jag trodde nästan någon av dem skulle stryka med eller att Nicola skulle få problem)

Nathan står på puben och anklagar Aaron för olyckan men byborna försvarar honom och säger att han faktiskt bara försökt att få stopp på bilen.

Ryan kommer hem med Faye och han ser Mark ute på gatan. Han går fram och tackar för hjälpen. När Ryan gått säger Faye till Mark att Ryan kanske skulle ha varit mer tacksam om han vetat att det var hans far som räddat honom...RSS 2.0