14,36 £ för ett förtroende

Inskrivet onsdag 7/9 kl 19:38
 
Adam går runt och filmar livet i byn för att kunna visa lilla Johnny. Victoria följer efter honom hela tiden, även när han ska till sjukhuset för att träffa sonen.
 
Vanessa undviker att åka till sjukhuset utan hon stannar hellre hemma och blir övertalad av Carly att dricka några drinkar.
 
Eric fortsätter sina elakheter och vräker Kirin på grund av vinfläckar på mattan. Kirin inser att han måste flytta hem till sin far igen.
 
Zak lyckas övertala Moira att ta hand om Kyle eftersom grabben gillar djuren på bondgården. Cain blir irriterad när han ser sonen hemma i köket. Han blir rasande när han hör att Kyle kallar honom för pappa.
 
Bernice försvarar Lawrence inför Kerry. Hon säger att hon fortfarande är förlovad med honom.
 
Eric ger David en check för all förstörelse av butiken. Han ger ett väldigt högt belopp, långt mer än renoveringen kommer att kosta, bara för att säkerställa att David inte behöver ha någon kontakt mer honom. David blir jättebesviken på sin far.
 
April hör att Brenda inte kommer hem som planerat efter besöket i London. Hon är orolig att Brenda och Bob kommer sluta att vara gifta precis som pappa och Laurel. Därför erbjuder hon Bob sina sparpengar, 14,36£ som han kan ge Brenda för att få henne att lita på honom igen.
 
Leyla har fått tillstånd av Tracey att ha en fest på värdshuset men Eric blir vansinnig när han får reda på detta och vägrar låta festen vara där. Tracey lurar honom med att det kommer att ske en intervention strax där hans nära och kära kommer för att visa honom all sin kärlek. Eric får panik och rusar iväg.
 
Johnny blir akut sjuk och måste opereras. Adam och Victoria finns på sjukhuset men de får inte tag på Vanessa. Rhona söker efter henne på kaféet och Kirin hör att Johnny är sjuk.
Även Priya och Rakesh får veta det så hon försöker övertala Rakesh att besöka barnbarnet. Han svarar att det är försent att tala om sanningen.
 
Rhona får tag på Vanessa och de åker till sjukhuset. Vanessa får ett utbrott på Victoria som är där och hon skriker åt henne att sticka därifrån eftersom hon inte är Johnnys mamma.

En slägga löser alla problem

Inskrivet måndag 5/9 kl 22:57
 
Eric fortsätter att vara elak mot David som gör allt för sin far. Han ser till att nästa dags vinst i affären skall doneras till Vals stiftelse.
 
Megan får oväntat hembesök av sin nya barnmorska. Hon får iväg barnmorskan innan Jai hinner förstå vem det är.
 
Cain umgås hellre med Noah än med Kyle men när Kyle är nära att bli påkörd av en bil räddar Cain honom. När Joanie smäller till Kyle över benet för att han inte lyssnat på henne angående att springa över en gata utan att se sig för blir Cain förbannad på henne som slår barnet.
 
Leyla styr upp en begravning som sista arbete som bröllopsarrangör då brudgummen hastigt dött och bruden vill ha Leylas hjälp.
 
Lawrence berättar för Bernice om tiden i fängelse när han var ung och han vill inte att Chrissie får samma elände. Det leder sedan till att han erkänner att han sköt Robert så Chrissie släpps. När Bernice får reda på det söker hon upp Chrissie och berättar om förlovningen. Chrissie tar med sig Bernice till fängelset men Lawrence vägrar att säga att han inte skjutit Robert. Bernice bryter då förlovningen och rusar därifrån.
 
Belle pratar med Debbie om Kirin. Debbie råder henne att leva livet och träffa massa killar istället för att binda sig vid bara en. Belle berättar det för Kirin som tycker det är okej att de ses utan att det är allt för seriöst.
 
Kerry råkar säga till Cain att ta hand om sin son Kyle när barnet är i närheten och hör detta.
 
Andy vill inte besöka Robert på sjukhuset utan hoppas att Robert dör.
 
Eric får veta att Lawrence sitter inne istället för Chrissie och att David startar en insamling i butiken. Det gör Eric så rasande att han slår sönder hela affären med en slägga.
 
David upptäcker sin kraschade affär och får veta att det är hans far som ligger bakom. Han söker upp Eric och talar om att han vinner, från och med nu är de inte far och son längre...
 
 
 

Falskt vittne

Nu börjar det igen =)
På grund av sjukdom kan jag inte uppdatera just nu. Ni får fortsätta diskutera så gott det går ändå.
Jag återkommer så fort jag kan. Tyvärr kunde jag inte se sista avsnittet före uppehållet så det får nog ingen resumé. =(
 
 
Inskrivet måndag 5/9 kl 12:41
 
Rakesh ber Eric att prata med polisen om mötet med Chrissie under mordkvällen. Eric lovar att göra sin plikt. Han ljuger dock och säger att han mötte henne men att hon sagt att hon vill att Robert dör och sedan hade hon gått mot puben. Eric nämner också att han trott att hon haft en pistol skymtandes under jackan.
 
Lisa och Zak försöker få Cain att ta hand om sin son för Joanie har svårt när hon brytit benet. Cain vägrar. Kerry blir tillfrågad om hon kan passa Kyle och hon blir jätteglad. Tyvärr så lämnar de Kyle hos Moira så Kerry blir återigen besviken.
 
Belle talar om för Kirin att hon inte ska följa med på en skolresa för att hon vill hellre tillbringa tiden med honom eftersom hon älskar honom. Kirin blir tyst och Belle ångrar att hon sagt något. Hon ber honom gå därifrån.
 
Aaron gömmer en pistol under motorhuven på en skrotbil som ska bli bortfraktad senare under dagen. Han blir lite stressad när Adam säger att bilarna inte blir hämtade förrän om någon vecka.
 
Chrissie blir anhållen för mordet på Robert tack vare Erics vittnesmål.
 
David blir rasande när han hör vad hans far har gjort. Eric struntar i om David bönar och ber om att inte hämnas Chrissie.
 
Lawrence söker upp Eric igen. Denna gång för att hota med att ta upp oklarheterna med Elisabeths död, Erics förra fru som dött i en olycka, om inte Eric tar tillbaka sitt vittnesmål. Det leder till att Eric ringer polisen och anmäler Lawrence för hot.
 

RSS 2.0