Salut

Inskrivet kl 21:57
 
Robert söker upp Cain för att få hjälp att hitta Aaron. Medan Moira och Cain åker iväg för att leta så söker Robert upp Joe för att ordna pengar.
 
Bob väljer att umgås med familjen istället för att träffa Laurel. Brenda blir glad.
 
Bernice är full och ledsen men Kerry säger åt henne att söka upp Daz för att ta reda på vad som hänt.  Hon anklagar Daz för att ha varit otrogen men då kommer det fram att han menar att han anlitade hennes konkurrent för att fixa håret. Daz får tillslut veta att hon inte tänkt göra slut utan hon pratat om sin far. Bernice och Daz blir sams.
 
Belle frågar Priya om hon vill jobba med deras företag för att lansera Whingles. Priya tackar ja.
 
Lachlan är orolig för vad Rebecca kan minnas när hon kommer ut från psykologen men det visar sig att hon minns fortfarande ingenting. Han övertygar henne om att det är bäst eftersom olyckan var hennes fel men han tänker inte säga något till någon.
 
Robert, Moira och Cain åker till mötesplatsen för Aarons överlämnande. Syd får sina pengar och han drar iväg med sin kumpan. De har släppt Aaron så alla kan åka hem. Aaron frågar sedan Robert hur han fått tag på pengarna. Robert erkänner att han sålt sin del av åkeriet och att han sålt huset de bor i.
 
Det är en minneshögtid för att fira Ashley. De avtäcker hans gravsten och Gabby och Arthur håller tal. Laurel blir rörd och går iväg till piratskeppet. Bob söker upp henne för att trösta. Brenda ser att de går iväg så hon följer efter. Genom fönstret ser hon att Laurel och Bob kysser varann men plötsligt kommer Arthur dit. Brenda lyckas hålla honom ifrån skeppet. Laurel hör dem och kommer ut och tröstar sin ledsna son.
 
Jimmy får blir chef för åkeriet så Nicola säger åt honom att anställa Robert.
 
Bernice återställer Dazs hår och han råkar säga att han älskar henne. Bernice stelnar till och låtsas som ingenting. När han påpekar att han sagt det så säger hon att hon är glad för det men inte riktigt redo än för att säga samma sak.
 
Herrklubben ska skjuta salut för Ashley ute på gatan. De har sina leksakpistoler  och alla skjuter ett skott. Brenda smyger fram bakom Laurel och påpekar att Ashley är nog glad över hyllningen och att han ser allt, även det Laurel gör.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Tack för dagens sammanfattning. Hann inte se för jag blev tvungen att skjutsa sonen till hans praktik då vi haft totalstopp i pendeltågstrafiken. Han ska bli lokförare och skulle köra pendeltåg idag.Stackarn.😅

2018-11-12 @ 23:18:03
Postat av: Malou

Jag leker häst och undrar vem som är ponny?

2018-11-13 @ 10:22:43
Postat av: Anonym

Jag vill tacka för en jättebra blogg! Jobbar borta säsongsvis utan internet så när jag är tillbaka i civilisationen igen läser jag ikapp och kan utan problem hänga med i handlingen. Tycker dock att det är trist med kommentarer om skådespelarnas utseende. Tycker att de ser alldeles normala ut allihopa. Det är ju charmen med serien att de ser ut som vem som helst o inte som några supermodeller. Hoppas att du hittar motivationen igen och om inte så hoppas jag att du hittar något annat som ger dig glädje!

2018-11-13 @ 18:48:50
Postat av: Jag bara

Håller med Anonym.

2018-11-13 @ 22:24:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0