En liiiiiten lastbil

Inskrivet kl 20:46
 
Joe kommer till åkeriet för att visa Robert kontraktet på att han äger halva företaget. Sedan tar han med sig Noah på en lastbilstur. Robert är rasande men när Joe åkt ringer han polisen som är där när Joe kommer tillbaka. Polisen arresterar Joe för att ha stulit lastbilen och för att ha kört lastbil utan lastbilskort.
 
Brenda vill åka iväg till ett hotell med Bob men han skyller på en läckande kran på kaféet för att stanna så hon får åka i förväg.
 
Em man som heter Paul är med sina vänner på puben och han flirtar med Laurel. Både Bernice och Kerry uppmuntrar henne till att prata med mannen. Bob kommer in på puben men får bråttom ut därifrån när han ser dem.
 
Ross och Rebecca finner varann över en fika på kaféet. De har mycket gemensamt så de går hem för att titta på dagtids-tv tillsammans.
 
Laurel får panik och smiter från puben till kaféet för att träffa Bob. De blir neddränkta av vattenläckan men sedan går de hem till Laurel som är barnfri över natten.
 
Joe kommer till åkeriet och det visar sig att Jimmy och Robert lurat honom att köpa halva företaget, ett nytt företag som bildades dagen innan och som bara har en leksaks lastbil. Han blir förbannad så när han träffar Jimmy säger han att Jimmy kommer se fram emot att anses skyldig till rivningsordern på Dingles hus. Enligt Joe har inte Jimmy sett att han skrev på orden istället för en sjukförsäkring.
 
Diane kommer med Arthur och Hetty på morgonen och plötsligt kommer Bob ned från övervåningen hos Laurel. Han säger att han lagat toaletten som läckt. Sedan går han.
 
Arthur kommer med Bobs jacka som han glömt hos Laurel. Arthur lämnar den till Brenda på kaféet som inser att Bob sovit över hos Laurel medan hon var ensam på hotellet med barnen.
 
Priya får jobb via en vän till Bernice men när hon inser att hon ska gå utklädd till kyckling tackar hon nej. Jai märker detta så han ser till att en av hans vänner hör av sig till Priya med ett chefsjobb, utan att hon får reda på att han ligger bakom.
 
Bob söker upp Laurel för han kan inte låta bli. Hon vill också att de ses när de kan utan att säga något till barnen eller Brenda.
 
Brenda sitter ensam hemma och har Laurels plånbok som hon glömde på kaféet. Brenda tar fram datorn och ett av Laurels kreditkort.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Kan inte Laurel och Bob bli ett par? Hon ser ut som en myrslok och han som en vampyr. Med tanke på att dom gökar som djur passar det ju bra! Brenda kan säkert få ihop det med Eric, dom är ju ihop IRL...
Tack för ordet!

2018-11-08 @ 18:06:50
Postat av: Ann-Britt

Hur skall det bli med det planerade bröllopet mellan Brenda och Bob? Vill Brenda verkligen gå vidare när karlsloken helt uppenbart inte vill ha henne?

2018-11-09 @ 09:11:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0