Pingvinen Peter är en katt

Inskrivet måndag 4/4 kl 09:38
 
 
Robert hittar Lachlan i ladan och ringer till Chrissie som kommer dit. Hon är så glad över att sonen hittats välbehållen så hon låter Robert få stanna. Väl hemma säger Lachlan till Robert att nu är han skyldig honom en tjänst. Han vill att Robert ser till att han får datorn tillbaka.
 
Debbie är orolig för Ross och är på väg att berätta allt för Pete när de är på puben men då dyker Ross upp så hon hinner inte säga något. Cain som också ser Ross säger till honom att hålla sig borta från Debbie för annars kommer han få värre problem än han haft med Charlie.
 
Sam erkänner för Rachel vad han och Jai gjort med Charity, att de låste in henne i en container. När Rachel kommer till Ambas födelsedagskalas med pingvintema så säger hon till Jai att hon vet om allt.
 
Rakesh är svartsjuk på Priyas och Davids nära kontakt. David säger att det de har är endast för Ambas skull. Det slutar med att när Rakesh ska prata med Priya och tala om att han accepterar David även om det är jobbigt så råkar han nämna att han vill gifta sig igen med henne. Priya blir glad och tackar ja.
 
Jai säger att han och Rachel måste åka iväg på ett larm på fabriken. Han frågar henne om hon är beredd att offra Sam som också åker dit för kidnappningen av Charity om hon går till polisen. Rachel svarar att det är hon beredd att göra. De går in i en kylcontainer, där larmet kommer ifrån, på fabriksgården men Jai smiter ut och låser in henne där. Han säger till henne att hon måste följa med och skriva på faderskapet så han blir Archies pappa även på pappret.
 
Kerry som får pikar av Bernice om att inte vara någon företagsledare bestämmer sig för att anmäla sig till samma kurs om företagande som Dan ska gå.
 
Lachlan blir tvingad att gå till en terapeut så han är inte glad. När han kommer hem säger han till sin mamma att Robert tycker att ha borde få tillbaka datorn. Chrissie är inte med på det så hon säger till Robert att de borde diskutera saken först. Eftersom Robert inte vill gå emot Chrissies vilja men ändå låta Lachlan få som han vill så lånar han ut sin dator till Lachlan när Chrissie inte ser.
 
Sam blir orolig för att Rachel inte svarar, han hittar henne i containern. Hon är alldeles stelfrusen och rädd. Rachel vill att de sticker utomlands och lämnar allt för att aldrig komma tillbaka och det redan i morgon.
 
 

Flytta hit och flytta dit...

Inskrivet kl 23:56
 
Debbie pratar med Ross om Emmas utpressning. Hon vill att han pratar med henne men då erkänner han att hon utpressar även honom. Precis då kommer Emma till verkstan med frukost åt sin son. Debbie blir irriterad på henne så för att få henne att hålla tyst bjuder hon Carly till förlovningsfesten för att flirta med Ross.
 
Eric säger åt David att prata med Alicia om hur han känner för flytten. Så när de kommer till kaféet och Leyla är där så säger han högt och tydligt att de ska flytta till Portugal. Leyla blir besviken över att få höra det på detta sätt men bjuder dem på middag för att prata om saken. Hon vill ju inte förlora kontakten med Jacob. När de kommer till middagen så blir David irriterad på Leyla som verkar acceptera flytten, han hade räknat med att hon kanske kunde stoppa sin syster. Leyla säger åt honom att säga vad han tycker till Alicia. Priya som fått höra allt ryktesvägen kommer hem till Leyla för att fråga David om vad han håller på med. David erkänner då att de tänkt flytta men att han inte vill det. Alicia blir ledsen.
 
Robert kommer till Home Farm för att prata med Chrissie. Hon vill att de tar en promenad, väl ute så erkänner hon att hon hört hans och Aarons samtal. Chrissie är så besviken över att Robert inte verkar bry sig om hur de känner det. Hon låser in honom i ladan där Lawrence blev inlåst, bara för att han ska få känna ångesten som hennes far kände. Sedan tar hon fram en bensindunk och en tändare. Robert får panik och ber henne sluta. Det visar sig att dunken är tom, hon ville bara skrämma honom. Lachlan som gått efter ser allt detta.
Chrissie ger sedan Robert en check för att han ska hålla sig borta från henne och familjen tills skilsmässan är klar.
 
Sam upptäcker att Rachel har mardrömmar när hon ligger och vilar på soffan. Hon erkänner att det är jobbigt sedan Ali och Ruby flyttat. Sam vill att hon flyttar hem till honom igen så han kan ta hand om henne men hon vägrar. Det slutar med att hon erbjuder Sam att flytta hem till henne istället.
 
Debbie och Pete har förlovningsfesten på puben. Ross är inte intresserad av att flirta med Carly. Plötsligt dyker Charlie upp och vill ha tillbaka sina pengar de lurat honom på. Han och Ross och Debbie går ut för att prata. Cain går efter för att se vad som händer. Han ser diskussionen mellan Debbie, Ross och Charlie och att männen sedan åker iväg med två av Charlies livvakter.
 
Debbie skyndar sig hem för att hämta bilnycklarna för att åka efter dem. Cain följer efter Debbie hem för att fråga henne vad som händer. Hon vill först inte berätta men sedan säger hon att hon och Ross lurat Charlie på pengar. Cain inser att det är mer på gång eftersom Debbie vägrar att svara på om det är något mellan dem. Han vill inte att hon åker och letar efter Ross. Pete kommer hem för han saknar Debbie på festen. Debbie följer med honom till puben och där kysser de varann. Lisa är glad över att Debbie träffat en bra kille och hon hoppas på att det ska hålla denna gång. Cain bara blänger på dem...
 
David berättar för Priya att han och Alicia åker till Portugal i alla fall. De åker på semester i sex veckor och därefter får de se hur de gör. Han är jätteledsen över att lämna Amba men säger att de kan ses ändå vid helger och semestrar.
 
Robert pratar med Aaron och visar checken han fått. Han vill börja på nytt tillsammans med Aaron i en annan stad. Aaron svarar att för några veckor sedan hade han blivit överlycklig men inte nu. Han följer med om Robert vågar gå ut bland gästerna på puben och erkänna att han är gay. Robet vägrar så Aaron säger åt honom att lämna honom i fred. Robert börjar då att packa för att lämna byn.
 
Lachlan söker upp Robert och blir väldigt besviken när han inser att Robert är på väg att lämna allt. Han tror att det är på grund av honom och allt det som hänt, speciellt eftersom han sett sin mamma bli så förbannad utanför ladan. Robert försöker förklara att det inte är Lachlans fel men att det inte kan bli som förr då Chrissie inte vill ha honom. Lachlan säger att Robert varit som en far för honom, mer än hans riktiga far någonsin varit.
 
Chrissie kommer till puben när Lachlan gått. Hon har fått ett sms från honom där han skrivit att hon har det bättre utan honom.  Chrissie ber Robert hjälpa henne hitta sonen igen. Lawrence ringer polisen och när de kommer till Home Farm får de reda på att David kidnappat Lachlan för ett tag sedan
 
Polisen kommer till David och Alicia för att de vill göra en husrannsakan. David förnekar givetvis att ha något med Lachlans försvinnande att göra denna gång.
 
Lachlan sitter i en lada. Bredvid sig har han en bensindunk och sin mobil som ringer men han svarar inte. Han sitter och leker med tändstickor istället...
 

Utpressning både hit och dit

Nu verkar det som om Tv4 inte lägger upp nya avsnitt på play så att tv-sändningen hinner ikapp.
 
Inskrivet kl 13:54
 
Alla pratar om Lachlan och det som står på Internet om honom. När Harriet får höra det konfronterar hon Alicia på en gång. Hon påpekar för Alicia att det går att spåra inlägget via IP-nummer om hon inte gjort det anonymt. Harriet råder Alicia att prata med Chrissie.
 
Finn lyckas få Emma att erkänna att hon tog passet för Chas. Han hotar med att berätta allt för James om inte hon gör det.
 
Chas lyckas övertala Debbie till att få ordna en förlovningsfest.
 
Pete hittar den svarta klänningen Debbie hade på sig vid rånet men han vet inte om att det inte är hennes klänning så han ber henne ha den på sig på förlovningsfesten. Debbie blir irriterad över att han rotat i hennes garderob även om han letade efter en mobilladdare.
 
Debbie ger klänningen till Ross när hon ser honom på puben. Ross säger att han gärna gör det igen för vem vill inte ha roligt på ett lyxhotell. Hon svarar att det får aldrig hända igen det som hände. Emma står en bit ifrån och hör allt.
 
Emma konfronterar Ross om händelsen på puben. Han säger att inget hänt speciellt det hon tror. Emma säger att det vore trist om Pete får reda på något för det skulle krossa honom så hon vill att Ross ser till att Finn inte säger något om passet till deras far.  Ross pratar med Finn och säger att om James får reda på vad som hänt skulle han stanna hemma från affärsresan och därmed förlora massa kunder så det är bäst att inget säga. När James ska åka så håller Finn tyst så Emma tackar honom men han svarar att han gjorde det för Ross skull.
 
Robert mår dåligt över att Chrissie inte vill ha tillbaka honom och han inser att han kommer att förlora allt även jobb och he:m. Han super sig full och hotar Ross om att ska ha tillbaka sina pengar.
Aaron ser den fulle Robert ragla omkring i byn så han hjälper honom hem till puben. När Robert lugnat ned sig kysser han Aaron. Chas ser det och blir orolig över att de skulle vara ihop igen men när hon frågar Aaron så förnekar han. Hon konktaktar Paddy och berättar om hur svårt det måste vara för Aaron med att ha Robert boende där så hon ber Paddy att låta Aaron bo hos dem så länge.
När Paddy och Chas lämnar fram förslaget för Aaron blir han irriterad över att de först övertalat honom om att vara stark och bo kvar men sedan vill de att han flyttar ändå. Han säger att han måste prata med Chrisse för att lösa problemen.
 
Lachlan är på väg hem från skolan när tre killar omringar honom och börjar kalla honom för perverst slemmo. Belle ser det och stoppar dem. När Lachlan inte fattar varför killarna gett sig på honom så får han följa med hem till Belle för att se vad det står om honom på Internet. När han verkar mer oroad över vad som kommer att hända med honom så blir Belle förbannad och skäller ut honom. Hon berättar om hur jobbigt det är att vara familj till ett brottsoffer som bara velat väl men blivit utnyttjad ändå. Att det nästan splittrat deras familj så hon känner ingen sympati för honom och hans lidande.
 
Ashley besöker Laurel för att ge henne lite lasagne som han lagat. Hon vill fortfarande inte ha någon hjälp. Laurel fortsätter sitt drickande och struntar i allt.
 
Debbie söker upp Emma för att be henne att inte komma på förlovningsfesten men Emma kör samma utpressning där som till Ross, att det vore synd om Pete får reda på vad de gjort. Det gör att Emma kommer att gå på festen, för att visa Debbie sitt stöd.
 
Dan hör när Kerry klagar på att hennes chef Bernice kan vara ledig så mycket men ändå tjäna pengar. Han bestämmer sig för att söka till college för att plugga företagande och entreprenörskap så han kan bli sin egen chef så han kan betala för Seans eftervård och ett nytt hus.
 
När Lachlan är på väg hem efter att ha varit hos Belle så möter han grabbarna igen. Nu är de några fler och de börjar återigen att hacka på honom. Alicia som kommer med bilen ser dem och stannar till för att rädda Lachlan. Hon tappar bilnycklarna som hamnar under bilen när de rusar till den för att ta skydd. Lachlan ber om ursäkt för allt han gjort och att han gjort det värre när han ljugit om det efteråt. Han verkar uppriktigt ledsen för det som hänt och erkänner att en vän fått honom att förstå hur illa han gjort henne. Alicia blir glad över att höra hans ursäkter för det är det enda hon velat ha och att han inser att han gjort fel så det inte händer igen.
Hon erkänner att det var hon som postade inlägget på Internet. Lachlan blir förvånad men inser varför, nu villl han bara att de försöker glömma allt för att gå vidare. David kommer förbi och blir rasande när han ser Lachlan i bilen men Alicia ber honom att ta det lugnt för att de rett ut allt nu. Lawrence som också går förbi tar hand om Lachlan.
 
Polisen kommer till Alicia för att prata med henne angående inlägget de spårat till henne. Hon får bara en varning och så måste hon lova att inte göra om det.
Hon pratar med David om att hon vill att de säljer butiken och flyttar till solen.
 
Aaron söker upp Chrissie på Home Farm. Han pratar med henne om hur dåligt Robert mår. Chrissie är först inte intresserad av att prata med honom men när han erkänner att han var den andra som var med på inbrottet så börjar hon lyssna. Han talar om hur dåligt Robert mådde efter inbrottet men att han inte kunde visa det, allt han gjort var för att han älskar henne.
 
När Aaron kommer tillbaka hem berättar han för Robert om samtalet med Chrissie. Han säger att han sagt allt om inbrottet och att han berättat hur dåligt Robert mår och att han fick överdriva en hel del för att få henne att förstå. Aaron tror att Chrissie lyssnat på honom så hon kommer nog att ta tillbaka Robert.
 
Chrissie som precis var på väg till Robert hör hans och Aarons samtal. Hon hör när Aaron erkänner att han överdrivit om hur illa Robert mått. Chrissie går in till dem efter ett tag men hon säger inget om det hon hört. Hon säger bara till Robert att komma till Home Farm nästa dag för att de ska kunna prata.
 

Var ligger passet?

Det verkar som om tv4 och play ligger i ofas så jag håller mig till avsnitten som visas på tv.
(tänk på det ni som tittar på play och alltså ligger ett steg före, så ni inte råkar försäga er i kommentarerna)
 
Hallå, jag tog bort en kommentar eftersom den inte tillhör dagens tv-avsnitt!
 
Inskrivet kl 12:44
 
James ber Chas om en andra chans. Han vill att hon följer med på en affärsresa till Frankrike i några veckor. Chas tvekar men efter att ha pratat med Moira så ändrar hon sig, om inte annat för att reta Emma. Emma får reda på resan så hon skyndar sig in i Chas sovrum för att leta efter hennes pass. Hon hittar det i Chas troslåda. Emma går hem och klipper sönder passet.
 
Finn upptäcker att Emma har kvar ett gammalt foto hon alltid haft i plånboken. Han konfronterar henne men hon påstår att hon råkat ta ut det och därför har hon det kvar efter rånet. Finn börjar misstro henne och när han får veta att Chas pass saknas så pratar han med sin mamma om hon vet något. Han blir än mer misstänksam när han hör att hon inte rotat i Chas troslåda om han så tror det.
 
Emma berättar för Val om hur mycket stöd hon fått av James efter rånet. Val berättar det för Chas givetvis. Det gör att Chas ändrar sig och vill inte resa iväg med James, hon vill inte ge honom en chans till utan nu är det slut för gott.
 
Tracy lyckas pika Bernice om att vara fattig och bostadslös så Bernice ber Jimmy ta tillbaka Tracy på företaget och hon erkänner samtidigt att det var Gabby som lånat klockan och armandet. Jimmy går med på det om Bernice är den som talar om det för Nicola. Sedan pratar han med Tracy och efter lite låtsastvekan så går hon med på att börja jobba på åkeriet igen.
 
Laurel tappar kontrollen och fortsätter supandet. När hennes anhöriga tar hand om barnen så får hon panik och hämtar hem dem från skolan för att sedan låsa in sig i huset med dem. Marlon orkar inte med hennes nonchalans och ovilja till att få hjälp så han säger att han flyttar ut med barnen. Doug försöker hjälpa henne men hon vill inte ha hans stöd eller hjälp. Hon fortsätter att vara arrogant och otrevlig mot alla som vill väl. Laurel bryr sig inte om något annat än att få sitta hemma med sitt vinglas.
 
Robert försöker få Chrissie att ändra sig så han skickar blommor till henne. Hon har ingen lust att prata med honom. Chrisse säger att antingen skriver de ett separationsavtal och hon berättar varför för sin advokat eller så håller han sig undan i åtta månader och tre veckor tills den lagliga separationen kan bli av.
 
Leyla behöver hjälp med en bröllopsfotografering då brudmodellen fått förhinder så hon frågar Alicia om hon kan ställa upp. David och Jacob tittar på när fotograferingen är utanför kyrkan. Lachlan kommer förbi och pikar Jacob att hans mamma fortsätter att bjuda ut sig. Jacob blir förbannad och kastar sig över Lachlan. Robert och David får dra isär killarna. Lachlan försvarar sig med att Jacob inte tål skoj. När David och Jacob ser Lachlan och Robert på kaféet så är det nära bli bråk igen då Lachlan säger att han inte behöver Jacobs slampiga mamma för han har en ny flickvän.
 
Alicia får höra om Lachlans flickvän. Hon blir orolig för att det kan gå illa för flickan så hon går till Dingles för att kolla om Belle vet något. Belle talar om att det inte är hon i alla fall, mer vet hon inte. Alicia går till Harriet för att be henne ta reda på vem Lachlans flickvän är för att kunna varna henne men Harriet vill inte skugga en mindreårig kille. Alicia blir desperat och går hem för att publicera en bild på Lachlan och en varning om att han är en sexförbrytare, på facebook.
 

Dagens finns i gårdagens

Diskutera dagens avsnitt här...
 
Eftersom gårdagens HTG uteblev så visas avsnitten antagligen idag men resumén finns i gårdagens inlägg!
 
(skulle det visa sig att de sänder dagens avsnitt och hoppar över gårdagen så kommer givetvis dagens inlägg att uppdateras som vanligt, vilket jag inte tror är speciellt troligt att de skulle göra.)

Guldfisken Jesus vilar lite bara

Jag visste inte om att sändningarna idag blev inställda förrän jag titta in här. Eftersom jag sett dagens avsnitt på play skriver jag om dessa här. De kommer antagligen att visas i morgon istället, så brukar tv4 göra när det hänt något oförberett. Ni väljer om ni vill läsa det som hänt nu eller vänta till i morgon. Avsnitten kan diskuteras idag eller i morgondagens inlägg, men håll en god ton mot varann =)
 
Inskrivet kl 21:57
 
Alldeles för mycket elände i serien... =(
 
Bernice skypear med Nicola när Jimmy kommer hem. Nicola säger åt Jimmy att be Tracy flytta på en gång. Jimmy pratar med Tracy och berättar som det är, att Nicola är orolig för att Tracy ska förföra honom så hon måste flytta...och hon blir av med jobbet. Tracy tror först att han skojar eftersom hon inte är intresserad av honom men inser sedan att det är allvar och då blir hon förbannad och besviken. Tracy går till värdshuset och tigger tillbaka sitt gamla jobb och rum. Val njuter av att se Tracy förnedras genom att bli tvungen att erkänna att det var fel att gå till Jimmy för nytt jobb och husrum.
 
Bernice upptäcker att Gabby lånat hennes armband och klocka som hon trodde Tracy hade stulit. När Gabby hör Tracys besvikelse över att bli anklagad som tjuv så ser hon faktiskt lite skamsen ut men säger inget.
 
Finn är deppig över att ha blivit lämnad. Val vill pigga upp honom genom att tala om att Paul behöver hjälp i baren i Portugal. Emma vill få Finn att se hur bra han har det hemma så han inte åker iväg så hon vill gå ut och festa med honom. James följer motvilligt med för att göra Finn glad även om han tänkt säga nej när han hörde att Emma skulle med. De hamnar på en gaybar inne i stan. Finn talar om att han inte tänker åka till Portugal för att jobba.
 
Chas märker att Aaron är rastlös och orolig över kanske råka träffa på Robert så hon följer med honom in till stan. De hamnar på samma ställe där Finn, Emma och James är. Chas som börjar bli full väljer att de ska stanna kvar och hon går fram till de andra för att sätta sig hos dem. Hon blir full och börjar dansa och flirta med James. Emma gillar inte det utan vill åka hem med det vill inte de andra så hon går själv. Ute på gatan blir hon omkullsprungen av tre killar som går och pratar och det blir ettt litet sår på hennes kind. Hon passar på att kasta sin plånbok i soporna, rufsa till håret för att sedan gå tillbaka till de andra och säga att hon blivit överfallen. James och Finn följer med henne hem men hon vill inte att de ringer polisen.
 
Kerry vill hjälpa Amelia som börjar få dåligt samvete för att hon håller sin pappa ifrån sin storebror. Kerry föreslår att de går och shoppar en lyckobringare till Sean. Dan blir inte glad när han får veta att Amelia varit hemma från skolan. De har köpt en guldfisk som ska heta Jesus men Kerry lyckas ta död på den så Dan måste åka och köpa en ny. Amelia märker givetivs skillnaden på fiskarna så hon kallar den nya för Johannes Döparen. Hon är först ledsen över att lyckobringaren dog men sedan får hon tröst av Kerry så hon blir glad igen.
 
Eric tycker att David och Alicia ska ha lite semester så han råder dem att åka till Portugal för att hjälpa Paul. Leyla och Doug erbjuder sig att ta hand om affären så länge. Alicia tvekar men går sedan med på det även om det innebär en del jobb. Leyla måste sedan tyvärr jobba med Megan men Doug lovar att göra vad han kan även om han inte kan ta hand om allt själv. (Nåja, Tracy och Carly finns väl som jobbsökande)
 
Marlon kommer hem efter att ha sovit hos Bartons. Laurel har försökt få tag på honom eftersom hon varit så orolig när han inte svarat i mobilen. Hon lovar honom att göra allt som han vill.  När Marlon är ute på gatan i byn får han plötsligt problem med sitt öga. Cain och Laurel följer med honom till sjukhuset och det visar sig att slaget gjort att hans näthinna lossnat så det krävs en operation för att han inte ska riskera att bli blind. Marlon säger åt Laurel att gå på sitt alkoholistmöte istället för att sitta där hos honom.
 
Laurel kommer hem och givetvis tar hon sig ett glas vin. Cain kommer dit och säger åt henne att packa ihop och sticka för att inte skapa mer problem för Marlon och barnen. Han ger henne 300£ och talar om att hon ska vara borta när Marlon kommer hem. Laurel går till Davids butik och köper två flaskor vin men hon märker inte att hon inte stänger dörren ordentligt så Daisy springer ut.
 
Cain pratar med Moira och Zak om sin trasiga barndom när han växte upp med Shadrach och att han inte vill att någon annan ska ha det så illa. Han säger att han vet att barnen skyddar sina föräldrar så mycket de kan men att det inte är rätt.
 
Laurel dricker sitt vin sedan sätter hon sig med viss svårighet i bilen och kör iväg. Marlon som blivit hämtad från sjukhuset av Cain ser deras bil vid skogskanten. De stannar och upptäcker att Laurel döljer något. Hon har kört över Daisy och begravt hunden i skogen. Marlon bryter ihop men de åker hem. Väl hemma får Marlon nog och skäller ut Laurel som försöker be om ursäkt och erbjuder sig att köpa en ny hund åt honom. Marlon blir rasande och kastar ut henne.

En snor vin en annan choklad

Inskrivet kl 21:21
 
Amelia går inte till skolan utan till kyrkan för att be om att få bo med pappa. Dan får reda på att hon är där så han går dit för att prata med henne. När hon blir så ledsen över att behöva flytta så medger han att han kan tänka sig flytta med dem till Liverpool. Kerry råkar precis komma in och hör det. Hon går iväg utan att säga något. Amelia blir glad så när de packar ihop för flytten och åker iväg så är allt bra.
Kerry konfronterar Dan och får veta att han prioriterar barnen om hon inte vill flytta med honom. Sedan erkänner han att han ändå vill att de bor ihop och träffar barnen tillsammans. Amelia rymmer igen och när hon kommer hem så säger hon att hon vill bo kvar i byn med honom. Dan får prata med Ali om att det är bättre att Amelia bor kvar så att Ali och Ruby kan koncentrera sig på Sean.
 
Laurel söker hjälp hos doktorn. Marlon är optimistisk och tror att allt kommer att bli bra. När de kommer hem så söker Laurel upp Ashley för att prata om Arthur. Ashley går iväg för att prata i telefon och då passar Laurel på att sno en flaska rödvin. Hon kommer hem och gömmer flaskan i tvättstugan, sedan övertalar hon Marlon till att jobba några timmar trots att han kan få ledigt.
 
Paddy och Rhona beslutar att Leo får gå lite fler dagar på dagis så länge Laurel och Marlon har problem.
 
Vanessa ska hjälpa till på gården men det går bara bra att ta hand om sjuka kor, inte får. Moira pikar om att senast det hände så var veterinären gravid. (jag vet inte om det är någon form av smitta som fåren kan ha som inte är bra. Då jag försökte googla så kommer bara massa kostråd upp så jag orkar inte leta)
 
Bob förbarmar sig över Carly så hon får mat på kaféet när Brenda inte är där. Brenda kommer in precis när Carly tackar honom med en stor kram. De börjar bråka alla tre och det slutar med att Carly tackar för maten genom att hälla det som är kvar på Brenda. Bob söker sedan upp Carly för att prata med henne och tillslut inser hon att hon måste försöka bli vän med Brenda om hon ska ha kontakt med sin far. Hon går till kaféet och börjar prata snällt med Brenda. De blir vänner när Carly vill se foton på Gennie och båda ber varann om ursäkt. Bob kommer dit och blir rätt förvånad men glad.
 
Bernice stör sig på Tracy och anklagar henne för stöld. När hon ser en kofta hon tror är hennes ska hon slita av den av Tracy så det blir en brottningsmatch mellan dem. Jimmy kommer hem och blir tvungen att avbryta bråket.
 
Lisa snor en chokladask från fabriken för att ge till Sean.
 
Ashley och Harriet berättar för Marlon om den försvunna flaskan. De går hem och börjar leta. Laurel nekar till att ha tagit vinet. Harriet hittar vinflaskan i badrummet efter att Laurel precis tagit ett bad. Marlon blir så besviken att han rusar ut och köper en flaska vodka på puben. Han säger åt henne att svara ärligt på varje fråga för för varje lögn kommer han att ta en klunk sprit. Laurel kan inte hålla sig till sanningen så Marlon tröttnar och går ut till bäcken och sätter sig på en sten.
 
Cain som är orolig för Marlon hittar honom vid bäcken. De pratar gamla minnen om Shadrach och Cain säger rakt ut att han har en bättre värld utan sin far. Han berättar om plågorna man har som barn med en alkoholist till förälder, när föräldern gör saker i fyllan för att nästa dag be om ursäkt. Cain berättar om när han sparade pengar som liten för att köpa en pistol för att skjuta sin far men att fadern stulit pengarna för köpa sprit istället. Han säger till Marlon att lämna Laurel så inte barnen blir som honom...

Gap och skrik

Inskrivet kl 23:35
 
Mycket gap och skrik idag...
 
Marlon ska hämta April hos Bob och hon råkar berätta att hon fått ett klistermärke förra gången hon var duktig när hon druckit dålig juice och hamnat på sjukhus. Både Marlon och Bob reagerar på detta. Bob blir rasande när han får veta att det hänt saker med barnen när Laurel haft hand om dem.
 
Belle får möjlighet att hjälpa Priya att ordna med ett kalkylprogram på datorn. Hon får sedan jämföra lönerna i programmet med listor som finns i en pärm. Belle upptäcker givetvis att hon inte finns med i lönelistan så hon frågar Priya om varför. Priya hänvisar till Lisa.  Belle blir sur för att hon känner att hon inte haft ett riktigt jobb och att ingen litar på henne. Lisa pratar med Priya och tillslut så får Belle ett riktigt jobb med lön på fabriken, hon ska hjälpa Priya på kontoret och ibland med godispackningen.
 
Kirin är glad över graviditeten och han ser till att Vanessa äter nyttigt. Han är nära att försäga sig när hans far är där men Vanessa lyckas stoppa honom.
 
Ali är förbannad på Dan för det är hans fel att Sean är på sjukhus. Hon vill träffa sonen oftare så hon bestämmer att de ska flytta närmare Liverpool. Dan som inte vill lämna hus och jobb bara sådär blir anklagad för att vara en dålig far som inte bryr sig om sin son. Amelia vill inte flytta och byta skola men Dan lyckas övertala henne till att stå ut eftersom det bara gäller några veckor, sedan kan de hitta på något kul tillsammans. Rachel blir förbannad på Ali som inte talat om för henne om flyttplanerna.
 
Marlon skäller ut Doug för att han inte sagt något om att April hamnde på sjukhus. Doug skäller ut Marlon för att bara sörja en död kvinna och tänka på sin dotter utan att tänka på sin fru så det är inte konstigt att hon började dricka.
 
Carly försöker sälja en gammal tavla med naturmotiv till några av byborna men ingen är intresserad. Hon hjälper sedan sin far med att fixa problemet han har med sin diskmaskin. Som tack för hjälpen så drar Bob av 10£ på hennes skuld, sedan sätter de sig och dricker kaffe ihop.
 
Doug hämtar hem Laurel och vill att hon bor på puben så länge. Marlon kommer dit och de går hem för att prata ut. Han är arg för att hon ljugit och inte sagt något om händelsen med April. Marlon säger till Laurel att hon måste hålla sig borta från alkoholen helt annars kommer hon förlora sin familj för alltid.
 
Rhona kommer hem till Laurel och Marlon för att var hos henne medan Marlon är ute. Laurel vill inte att någon passar henne så hon är tvär och grinig. Hon vill inte inse att hon har problem med alkoholen eftersom hon höll upp i några veckor under semestern. Laurel skäller ut Rhona men blir inte av med henne för det.
 
Cain får veta om Laurels problem när han pratar med Marlon som nästan bryter ihop. Marlon får rådet att lämna Laurel men då säger han att han dör hellre än tar råd av Cain.
 
Paddy pratar med Rhona när hon kommer hem och säger att han vill inte att Leo är hos Laurel och Marlon så länge de har problem.
 
Marlon försöker prata med Laurel som nekar till problemen. Han blir frustrerad och skäller ut henne för allt hon gjort och ljugit för honom. Han säger att han inte ens kan ta en öl hemma för att lugna ned sig nu när han behöver det för det skulle kunna locka henne till att dricka. Plötlsigt slänger han fram pengar och säger åt henne att göra som hon vill, att hon kan gå och handla vin om hon vill ha men han är less på detta och tror att deras äktenskap kommer att ta död på någon av dem.
 
Laurel blir förbannad på Marlon när han skäller ut henne så hon reser sig upp och ger honom en rejäl örfil. Hon ber sedan om ursäkt och vill göra allt bra igen. För att visa att hon menar allvar ringer hon till sin läkare för att beställa tid för att få hjälp med alkoholen. Marlon står bredvid och håller hennes hand.
 

Fylleslag

Inskrivet kl 23:43
 
Adam säger till Vanessa att han ser det som om barnet inte är hans. (Nu ja men sen då när han ser barnet? Ja det behövs väl lite handling att spinna vidare på) Då passar Vanessa på att prata med Kirin. Hon är mycket snabb med att säga att hon är gravid och tänker behålla barnet och att han får två dagar på sig att tänka hur han vill göra om han vill vara delaktig eller inte. Sedan rusar hon iväg därifrån. Kirin blir förbannad över att hon är så omogen. Han vill dock ta sitt ansvar även om det inte var vad han räknat med.
 
Ali och Dan åker till Liverpool för att få veta om Sean kommer att få men resten av livet. När de kommer hem är de ledsna och Ali anklagar Dan för att det är hans fel som tillät Sean att ta värvning. Kerry eller Ruby säger att olyckan hände inte när han var på övning utan när de var ute och åkte bil på fritiden.
 
Tracy kommer till skroten och kastar sig över jobbet som assistent på åkeriet. Jimmy som har massor att göra finner sig till sist i det och låter henne jobba. Han söker upp Jai för att få referenser till Laurel. Jai säger som det är att hon kommit till jobbet onykter. När Laurel kommer till skroten för att höra om jobbet så säger Jimmy att hon inte får det. Laurel blir givetvis ledsen och besviken. Hon går hem och dricker upp Dougs vin (som kommit hem till dem eftersom hans nya adress inte blivit ändrad) till vinklubben. Marlon är på jobbet och litar på att hon hör av sig om hon får det jobbigt.
 
Val blir besviken när hon hör att Tracy fått jobb på åkeriet. Hon och Eric säger att då måste Tracy flytta från värdshuset eftersom rummet tillhör tjänsten. Tracy lyckas övertala Jimmy om att få bo hos honom och Bernice. När Val får veta det blir hon ännu mer besviken och ledsen.
 
Laurel dricker upp tre flaskor vin, skäller på April som vill göra läxan med henne och somnar tillslut på soffan där hon kräks och nästan kvävs. April upptäcker henne och ringer efter ambulans. Arthur springer till Marlon på puben och talar om vad som händer. Marlon följer med till sjukhuset och när Laurel vaknar till vill hon ha mer vin. Sedan börjar hon sluddra om att inget säga till Marlon. Doug kommer till sjukhuset och får veta från Marlon om att socialtjänsten kommer att bli inkopplade på grund av händelsen.
 
April är ledsen för hon tror att Laurel har dött. Bob som får ta hand om henne tröstar henne och berömmer henne för att ha räddat Laurel.
 
Paddy och Rhona är hemma hos Marlon och städar upp efter Laurel. Marlon kommer hem och han erkänner för dem att han inte vet om han kan fortsätta vara gift med Laurel eftersom han inte vill utsätta barnen för detta en gång till.
 
 
 
Jag var väldigt okoncentrerad idag när jag såg avsnitten för jag orkar inte med allt elände, tyvärr... så jag kan ha missat massa av det som hänt eller missuppfattat händelser.
Ni som saknar Carly som ögongodis kan ju titta på svt play på Plus för jag håller med om nya programledaren är lik henne.
 
 

En livsstilsassistent

Inskrivet kl 22:58
 
Chas och Aaron ska dricka kaffe eller te hemma men har ingen mjölk. (Hmmm... bor de inte på en pub med pubkök? Kan de inte ta några deciliter därifrån precis som de tar vin och sprit lite hur som?)  Robert kommer in och då får Aaron bråttom därifrån.
 
Chrissie vill inte prata med Lawrence om vad som hänt mellan henne och Robert. När Robert kommer dit så försöker han be henne om ursäkt men hon vill inte veta av honom. Robert är självgod när han påpekar att hon inte sagt sanningen till sin far men då svarar hon att det är för att hon skäms.
 
Rakesh ordnar överraskningsfest för Kirin på puben. Vanessa har svårt att koncentrera sig och hon låtsas dricka alkohol. När hon träffar Adam utanför toaletten tackar han henne för nu behöver han inte tänka på äldre kvinnor längre.
 
Bernice vill att de anlitar städhjälp, eller livsstilsassistent som hon kallar det, men det får inte vara Tracy. Hon sätter upp en lapp på kaféet men Tracy plockar bort lappen så fort Bernice gått. För att visa sin förträfflighet så gör Tracy inbrott hos Jimmy för att städa i smyg.
 
Marlon och Laurel kommer hem från sin minisemester. Hon ska prata med Bernice om att inte fortsätta med försäljningspartyna utan istället kanske satsa på att ha försäljningen på förmiddagarna med kaffe istället. Bernice vill inte det för hon har gett Kerry uppdraget eftersom hon inte litar på att Laurel dyker upp. När hon säger nej till Laurel kommer hon på att jobbet som livsstilsassistent finns så hon råder Jimmy att anställa Laurel.
 
Laurel får göra en anställningsintervju med Jimmy men han har valt att de ska sitta på puben. Hon får ett glas vin som hon inte rör. Marlon som ser vinglaset blir orolig men då förklarar hon för Jimmy varför hon inte kan dricka. Han blir glad över hennes ärlighet.
 
Jimmy och Bernice kommer hem och upptäcker inbrottet/städningen. Tracy kommer ned för trappan och talar om att hon vill visa dem hur bra hon är. Bernice säger att jobbet redan är tillsatt av en annan. Jimmy vill dock ge Tracy betalt för dagens städning men hon vill inte ta emot allmosor, hon ville ha ett jobb.
 
Aaron frågar Paddy om ett lån för att kunna resa iväg ett tag för att det är jobbigt när Robert bor i samma hus. Paddy råder honom att prata med Robert för att kunna stanna istället eftersom det inte blir lättare när han kommer tillbaka. Aaron väljer att stanna så när han träffar Robert, som ber om ursäkt och vill fortsätta som förr, så säger Aaron nej. Han gör slut med Robert.
 
Vanessa har berättat för Rhona om graviditeten. Hon talar om att hon inte kan behålla barnet men när hon senare ser Leo och Marlon leka i parken så ändrar hon sig. Vanessa säger att hon ska berätta för Kirin först men när hon försöker prata allvar med honom på kaféet så tror han att hon ska dumpa honom. Vanessa förnekar det men hinner inte säga mer för Pearl kommer in och skäller ut henne för att de har mycket att göra på kliniken.
 
Vanessa kommer till gården för att prata med Adam. Hon talar om att hon är gravid och att han lätt kan förstå att han kanske är far till barnet. Dock vill hon att han inte säger något till någon, utan han ska avsäga sig allt som har med barnet att göra. Givetvis kan inte Adam bestämma en sådan sak direkt men hon säger att det är upp till honom om de andra ska få reda på något och därmed förstöra flera andras liv. Hon kan tänka sig hålla tyst och låta Kirin tro att det är hans barn.
 

Plötsligt frieri

Inskrivet kl 14:31
 
Debbie frågar Pete om vad han skulle göra om han fick oväntat tillskott i kassan. Han svarar att han vill ut och resa med henne och barnen och betala av på huslånet. Debbie talar om att hon skulle vilja gifta sig. Pete blir förvånad men sedan glad. De bestämmer sig för att gifta sig. Ross som kommer dit gratulerar sin bror lite spydigt med "Grattis mr Dingle".
 
Lawrence ska lämna sin bil hos David och Alicia för att få den tvättad av Jacob. När Alicia hör att Lachlan ska vara kvar i byn så blir hon förbannad och irriterad. Hon säger åt Lawrence att tvätta sin bil själv för Jacob ska inte behövas straffas två gånger i och med att Lachlan stannar, det är straff nog.
 
Robert hör när Chrissie nekar Ross pengarna som saknas efter rånet mot Donny.  Ross som möter Chrissie i byn lite senare drar med sig henne hem för att tala om att han ska ha sina pengar. När hon vägrar så erkänner han att det var han som gjorde inbrottet på Home Farm men att det var för att hennes man bett honom göra det för att kunna spela hjälte själv.
 
Vanessa planerar att resa bort med Kirin på hans födelsedag. Hon bokar hotell i Skipdale, trots att han skojat om att han vill ha en ny dator.
 
Debbie och Pete firar sin förlovning på puben. Alla gratulerar dem, även Cain trots att han först ser ut att tveka. Ross pratar med henne utanför toaletterna och säger att hon gör ett misstag, tänk om han vill få en enda chans att bevisa det. Debbie svarar att hon skulle ändå välja Pete.
 
Robert kommer till puben och ger Ross de 5000£, han skulle ha fått av Chrissie, i smyg. Ross blir förvånad men tar tacksamt emot pengarna. Precis då får Robert sms från Chrissie om att komma hem för hon vet vad han gjort.
 
Chrissie konfronterar Robert men han nekar. Hon tror honom inte utan vill att han säger sanningen. Tillslut så erkänner Robert att han bett Ross göra inbrottet men att han inte vet vem som var med honom  och att det inte var meningen att någon skulle bli skadad. Chrissie blir besviken och ledsen och säger att hon inte tycker att Robert är den man hon gifte sig med.
 
Vanessa måste åka till gården för att kolla till en ungtjur som mår dåligt. Det blir lite pinsam stämning mellan henne och Adam som är där för att hjälpa till men det löser sig. När hon sedan kommer tillbaka till kliniken och hör Rhona prata om att sterilisera en katt så den ska slippa blöjbyten och våtservetter så får hon bråttom därifrån. Vanessa köper tre graviditetstester och alla visar samma restultat, hon är gravid. (Adams eller Kirins? Lite förutsägbart kanske...)
 
Ross försöker träffa en gammal flirt men hon verkar vara upptagen och inte intresserad. Emma kommer hem och märker att han verkar besviken. Hon pratar om Petes och Debbies äktenskap och att det kanske är fel ändå att de gifter sig. Ross blir vresig och vill inte lägga sig i.
 
Bernice stör sig på att Jimmy låter hemmet förfalla. Hon pikar honom om att han måste ta tag i städningen och få lite ordning eftersom det börjar bli hälsovådligt att vara där. Tracy som hör det erbjuder sig att städa och Jimmy blir nöjd men sedan säger Bernice nej eftersom han måste lära sig att ta ansvar själv.
 
Chrissie är rasande på Robert och vill inte att han får en chans till även om han försöker förklara och be om ursäkt. Han blir tillslut utkastad för hon vill inte ha med honom att göra.
 
Robert träffar Ross ute i byn och han begär pengarna tillbaka eftersom han skvallrat. Ross vägrar givetvis. Aaron ser dem och får veta vad som hänt.  Han säger sedan till Robert att det kanske var bra att Chrissie slängde ut honom men då blir Robert förbannad och svarar att det kommer aldig att bli mer mellan honom och Aaron. Aaron får veta att om han förstör Roberts äktenskap ännu mer så kommer det bli synd om honom.
 

Fars på ett hotell

Inskrivet kl 14:16
 
Chrissie är orolig för att Ross inte ska fixa rånet mot Donny men han lovar att allt kommer att lösa sig. Han behöver hjälp för att distrahera Charlie om det visar sig behövas men Aaron säger nej. Ross kör iväg med Debbie med förevändningen om att de har ett akutjobb men sedan berättar han att han behöver hjälp. Debbie vägrar först och vill bara åka hem men blir sedan övertalad. Hon får låna en av Emmas klänningar för att kunna vara finklädd. Ross går in på hotellet där Donny väntar. Han säger att han är ditskickad av Charlie men Ross vill ringa och kolla upp det först innan han lämnar över några pengar. Under tiden får Debbie distrahera Charlie utanför. Hon tappar sina saker på marken men han hjälper henne inte plocka upp dem så hon fixar punktering på hans bil och ropar till honom att han har punka men att hon kan hjälpa honom med det.
 
Alicia pratar med Chrissie om att Jacob kan tvätta deras bilar för att återgälda det han ställt till med. Chrissie går med på det men Jacob blir inte glad. David tycker inte heller idén är så bra eftersom han tycker Jacob blir förnedrad av uppgiften.
 
Finn fortsätter prata med Val om att skrämma bort Darren. Det slutar med att Finn låtsas vara väldigt förtjust i lamm så han ska hjälpa till på gården när lammen föds. Darren kommer dit och Finn ser till att han får vara med. Efteråt säger Darren att han varit allergisk mot får. Han får utslag över hela kroppen så de går till puben för att få hjälp med salva hos Diane. Darren säger sedan till Finn att de inte bör ses för Finn är så irriterande och dessutom har hans ex hört av sig igen. Finn accepterar att det tar slut men stör sig på att Darren ansett honom irriterande.
 
Ross lyckas precis i sista sekund få Donny att lämna över pengarna men de upptäcks precis på väg ut. Han springer till bilen men Debbie som tappat bilnycklarna kan inte köra iväg. De rusar in tillbaka till hotellet bakvägen och upp på ett rum som de låser in sig i. Donny och Charlie och livvakt springer efter. Ross ringer Chrissie som ringer till Donny för att tala om vad han ska göra för att få pengarna tillbaka.
 
Donny ringer till Lachlan för att avboka flytten då han måste åka till Thailand för att hjälpa en kompis med affärer. Lachlan blir jättebesviken över att behöva bli kvar i byn.
 
Debbie och Ross tillbringar tiden i hotellrummet, medan de väntar på vad de ska göra, med att ha nötkrig. De kommer varann nära och när de ligger på sängen så frågar Ross om inte de kan rymma ihop. Debbie blir rasande och skäller ut honom, sedan rusar hon ut ur rummet och Ross efter. De hinner till bilen innan de andra är ikapp. Plötsligt har Debbie bilnyckel och de åker iväg. Ross kastar ut väskan med pengarna men han har tagit en del (eller allt?). Donny och gangstrarna kan plocka upp väskan.
 
Dan kommer hem från Liverpool då han inte har råd att vara kvar där hos Sean. Han pratar med sonen i telefon men blir ledsen då han inte finner ord för att göra allt lättare. Kerry märker det så hon gör allt för att jobba så mycket som möjligt för att de ska få ihop pengar.
 
Alicia får reda på att Leyla pratat med David så hon söker upp sin syster. Leyla försöker få Alicia till att förstå att hennes äckelkänslor inte är varken Davids eller hennes fel. Det slutar med att Alicia vill försöka med David även om han tidigare sagt att han villl vara med henne även om de aldrig mer har sex.
 
Chrissie berättar för Lawrence om att hon gett Donny pengar till boende men att han antagligen kommer betala av sina skulder med dem. Lawrence är besviken över att Donny ska sticka iväg och svika sin son. Chrissie säger sedan till Robert att hon inte tänker betala de 5000£ extra till Ross och skulle han bråka om det kommer hon att ange honom för Charlie.
 
Ross och Debbie är hemma hos henne för att dela upp pengarna de fått ihop. Han tycker att de fungerar bra ihop och vill satsa på det. Debbie blir förvirrad och något förbannad på hans självsäkerhet men säger nej eftersom hon påstår sig älska Pete. Pete kommer precis in och undrar givetvis varför Ross är där. Ross säger att han ska säga sanningen, då ser Debbie förskräckt ut men Ross säger bara att han ville att hon skulle tvätta hans stulnabil-pengar men att hon sagt nej. Pete är nöjd med det svaret så Ross går därifrån.
 

Mental utpressning och kärleksråd

Inskrivet söndag 13/3 kl 19:47
 
Vanessa är trött på att Carly breder ut sina saker hemma hos dem och att hon står alldeles för länge i duschen på morgonen. Leyla pratar med Carly lite senare över en drink och säger att det är okej om hon håller reda på sina saker, betalar hyra och låter bli Vanessas skönhetsprodukter. När Carly sedan kommer hem och ser Vanessa fundera på en maskeradutklädnad så hjälper hon henne. Som tack får Carly följa med på festen Vanessa och Kirin ska gå på.
 
Finn är less på att tillbringa all tid med Darren så han försöker smita undan med att han behöver jobba. Darren som vill vara så mycket som möjligt med Finn erbjuder sig att hjälpa Finn på jobbet så det går fortare. När Darren senare föreslår filmkväll så säger Finn nej men ändrar sig när han hör hur besviken Darren blir.
 
Val, som ser när Darren köper blommor och champagne i Davids butik, frågar om han tänker fria. Darren skrattar och säger att man vet aldrig. Han tappar sin ring han haft i fickan, dock sin egen som han tagit av sig för den är oäkta och gör fingret grönt. Val hör när David påpekar att Darren inte får glömma ringen så hon skyndar sig till Finn för att skvallra om att Darren ska fria. De gör upp en plan om att Finn ska få Darren att dumpa honom eftersom han inte vill gifta sig.
Darren kommer hem till Finn som sitter i soffan och rapar och tittar på sport på tv. Han sitter och äter indisk kyckling och spiller sås på kläderna. Darren verkar inte bli avskräckt så Finn pratar med Val. Medan han gör det så ringer Darren en vän för att få goda råd. Finn kommer tillbaka till köket och ber Darren att skynda sig därifrån innan Finns mage exploderar. (Skulle detta vara roligt mitt i allt elände eller?)
 
Val träffar Debbie på puben och kan inte låta bli att berätta om Emma och James. Hon tycker Chas borde få veta att det pågått en längre tid men det tycker inte Debbie som vill skona Chas eftersom hon vet att Emma bara vill göra mer skada än nytta. Emma kommer in och det blir tjafs mellan henne och Debbie. Hon pikar Debbie för att ha en väldigt disfunktionell familj. Debbie blir rasande och talar om högt och tydligt så alla hör att Emma inte är bättre som tänkte döda Ross när han var liten. Pete blir förbannad på Debbie som avslöjar deras familjehemlighet.
 
Leyla upptäcker att David och Alicia knappt tar på varann så hon försöker få David till att berätta om deras kärleksliv så hon kan hjälpa dem. David nekar till att de har problem och vill inte heller prata om det. Leyla erbjuder sig att vara barnvakt till Jacob så David och Alicia får lite egentid men David vill inte diskutera saken med henne.
 
Debbie söker upp Ross för att be om ursäkt för att hon råkat avslöja vad som hänt honom när han var liten. Ross är först förbannad men när hon säger att hon verkligen inte menade att såra honom så lugnar han ned sig. När Pete fortfarande är sur på Debbie säger Ross att de har pratat ut och att hon kanske till och med gjort dem en tjänst nu när allt är ute.
 
Lawrence sitter på kaféet när Edna kommer in och de börjar prata. Han är osäker på hur de ska hantera situationen med Lachlan men när Edna ger honom goda råd så bestämmer han sig för att det kanske är bäst att Lachaln flyttar med sin pappa om det är vad han vill. Lawrence pratar med Chrissie som inte alls tycker att idén är bra.
 
Lachlan vill givetvis flytta till Skottland så Lawrence säger till Donny att det är okej och att han ska stå för barnbarnets kostnader. Donny blir så glad att han ringer sin skurkvän Charlie för att berätta att pengarna kommer i morgon.
 
Robert träffar Aaron på skroten och han ber om ursäkt för att det blivit så lite tid för varann den senaste tiden. Aaron talar om att han hört om Donnys ekonomsika problem när han gick förbi och hörde samtalet.
 
Robert berättar för Chrissie om att Donny inte har några pengar och inte sin pub kvar så han hjälper Lachlan endast för att få pengar. Chrissie konfronterar Donny som genast hotar med att det blir värre för Chrissie om hon berättar för Lachlan för då kommer sonen bli deprimerad och hata henne ännu mer.
 
Chrissie ger Robert Rolexen i födelsedagspresent. Hon berättar även om Donnys utpressning om att ta med Lachlan. Robert lovar att de ska göra allt för att stoppa Donny. När de sedan firar Robert på puben får de veta att Donny och Lachlan planerar att flytta redan på fredag. Donny får ett samtal så han går ut för att kunna prata ostört. Chrissie följer efter och hör att han lovar betala redan i morgon.
 
Chrissie kontaktar Ross för att erbjuda honom de 10 000£ Donny ska ge Charlie. Hon vill att Ross rånar Donny innan Charlie får sina pengar. Ross går med på det om han få pengarna + 5000£ till för att inget säga till hennes far och son. Chrissie säger ja men om han misslyckas så kommer hon se till att Charlie får veta att det var Ross.
 

Bara massa lögner

Inskrivet söndag 13/3 kl 12:49
 
James har fått sova hos Debbie och Pete utan hennes vetskap och hon blir inte glad när hon upptäcker det. James hör det och talar om att han tänker ta in på värdshuset istället. När Chas får veta det blir hon glad över att Debbie står på hennes sida och inte hjälper James.
 
Pete som märker hur dåligt hans far mår pratar med Debbie och säger att han lovat James att få sova hos dem i några nätter till. Han säger att hon borde tänka på vad hennes mamma gjort mot henne som hon har förlåtit, bland annat lämnat ifrån sig henne när hon var liten och nästan gift sig med hennes pojkvän. (Michael var väl Charitys pojkvän först och varken han eller hon visste väl att han var otrogen med hennes dotter?)
 
Polisen kommer till puben för att ta Aaron till förhör för flaskincidenten. Chas blir vansinnig när hon upptäcker att det är Emma som ringt så hon kastar en öl över henne. Aaron som är villkorligt frigiven svarar knappt på frågorna men efter en stund får polisen ett samtal från James om att han inte vet vem som slog honom med flaskan men han vet definitivt att det inte var Aaron.
 
Emma får reda på att James hjälpt Aaron och hon blir inte alls glad. Hon går till Val för att prata skvallra lite, hon hintar om att hon och James varit ihop sedan hon kom till byn och att de nu väntar på att allt ska lägga sig innan det blir officiellt ett par. Emma säger att hon kan vänta hur länge som helst eftersom kärleken kommer att segra tillslut.
 
Kerry frågar Priya om inte Ali kan få mer ledigt för att besöka Sean. Jai får veta det och säger åt henne att hon inte får ledigt. Även Lisa frågar Priya om inte Belle kan få jobba extra på fabriken. Priya säger ja men när Jai får veta det blir han irriterad på Lisa som gått bakom ryggen på honom fast han redan sagt nej. Han talar om för Lisa att Belle får en provanställning men hon kommer inte få betalt.
 
Belle som inte får veta att hon inte kommer få betalt blir jätteglad och säger att hon ska spara till en dator. Efter första arbetsdagen är det löning. Lisa tar ett kuvert från kontoret och lägger i några sedlar som hon ger till Belle när hon kommer hem. Belle lägger hälften av pengarna i deras gemensamma burk och resten ska hon spara. Zak som inte heller får veta att Lisa lägger egna pengar tror att de har fått extra tillskott i kassan.
 
Finn och Ross ska ha filmkväll hemma. När pizzan kommer så är det Darren som kommer med den (hur det nu gick till). Darren stoppar Finn från att äta från pizzan då det är korv på den. Ross har roligt åt det men låter killarna vara för sig själva och han tar med sig pizzan till sitt rum.
 
Debbie ser när Donny blir indragen i en bil av tre män. De är ute efter pengar som Donny är skyldig dem. När han kommer tillbaka till Home Farm är han helt blåslagen i ansiktet. Chrissie blir chockad och tror att han blivit misshandlad på grund av Lachlan. Donny är inte sen att haka på den historien. Chrissie tror att det kan vara samma killar som slog ned Robert.
 
Lachlan ska börja skolan igen efter lovet de haft. Han blir osäker på att återvända eftersom hans far blivit misshandlad. När Lachlan kommer hem igen är han butter som vanligt. Chrissie vill hjälpa honom med läxan men när hon ska ta upp hans geografibok ur väskan så ligger det en död fågel där i.
 
Donny behöver pengar för att betala männen som misshandlade honom. Han lyckas övertala Chrissie till att köpa en Rolex till Robert i födelsedagspresent och att han kan låna hennes bil för att hämta den i tid. När Donny ska åka iväg från byn så upptäcker han att han fått punktering. Debbie kan inte hjälpa honom på en gång eftersom hon inte har rätt sorts däck på verkstan. Han får ringa männen igen för att försöka få dem att förstå att han kommer och lämnar pengarna i morgon istället. Aaron går förbi och hör samtalet.
 
När Donny kommer hem till Home Farm så erbjuder han sig att åka med Lawrence bil för att hämta klockan men då säger Chrissie att hon redan bett dem skicka den.
 
Lawrence vill skicka Lachlan till en internatskola men Lachlan vill inte slösa på morfars pengar. Donny pratar med Lachlan om saken och tycker att det är en bra idé. Han vill att sonen följer med till Skottland och går i skolan där. De presenterar förslaget för Chrissie som blir förtvivlad.
 

En flaska i huvudet

Inskrivet lördag 12/3 kl 18:57
 
Pga sjukdom så är det förseningar i uppdateringarna,  de kommer när jag hinner titta på avsnitten =)
 
 
Lachlan spelar sitt tv-spel som han fått av sin far. Chrissie blir förbannad och säger åt sonen att de ska gå iväg på terapin nu. Lachlan vill inte gå men när Donny övertalar honom till att spela med så de får höra vad det är de vill höra så ändrar sig Lachlan men vill endast gå med sin far.
 
Belle söker jobb i Leeds eftersom det inte finns jobb i byn. Det gör Lisa orolig för hon vill inte att dottern flyttar så hon frågar Jai om det finns extra jobb på fabriken men Jai säger nej.
 
Ali och Dan kommer tillbaka från Liverpool där Sean ligger svårt brännskadad på sjukhus. Hon vill jobba igen tills hon måste åka tillbaka till Sean. Jai blir förbannad och säger att hon inte bara kan vara ledig hur som helst och att han vill inte betala för Rachels jobb också. Ali och Rachel börjar bråka om jobbet när Ali fått veta att Rachel får bättre betalt. Hon tycker att systern utnyttjar Jai trots att hon även får pengar till Archies underhåll.
 
Georgia ska åka på kryssningen så Priya får berätta det för Rishi. Hon talar om att de ska säga farväl till Georiga på puben lite senare. Rishi kommer dit precis när Georiga ska gå till taxin. Han hinner precis säga hej då till sin fd fru.
 
Robert vill träffa Aaron på kvällen för en fin middag på stan så han säger till Chrissie att han har ett viktigt affärsmöte på kvällen och att hon inte skulle tycka det var kul att vara med. När han sedan ser hur jobbigt hon har det så ändrar han sig och säger att de kan äta middag ihop istället
 
Donny och Lachlan är inne i byn och ska gå till puben men Lachlan tvekar eftersom Alicia kanske jobbar. Donny lyckas övertala sonen till att följa med så ska han få en öl. Diane vägrar att servera öl till Lachlan även om Donny försöker få henne till det. Cain hör det och säger åt dem att lyssna på vad hon säger. Donny blir spydig och går därifrån. När de kommer hem till Home Farm så berättar de en väldigt friserad version för Lawrence.
 
James har svårt för att prata med Chas så när han kommer till gården märker Moira att något står på. Hon får honom att berätta vad som hänt. Han lovar att berätta för Chas innan någon annan gör det.
 
Emma sitter på puben och hör när Chas berättar om de nya fina underkläderna hon nyss köpt. När Ross, eller om det var Pete, frågar henne hur det är så kan inte Emma låta bli att högt och tydligt påpeka att hon inte kan hjälpa att James är svag som inte kan motstå att göra vissa saker. Hon ser till att Chas hör och förstår vad som hänt. Givetvis blir Chas förbannad och sliter ut Emma från puben. Precis då kommer James utanför så Chas får en bekräftelse på det som Emma sagt har hänt. James försöker be om ursäkt men Chas är vansinnig och packar ihop hans saker och säger åt honom att flytta.
 
Finn, Pete och Ross försöker förstå vad som hänt. De frågar ut Emma som inte alls verkar så olycklig.
 
James möter Aaron på puben och de börjar tjafsa med varann när Aaron säger åt honom att försvinna. James är på väg att gå men skriker på Aaron att ta hand om sina egna problem så Chas slipper oroa sig för honom. Precis då kommer Robert och Chrissie in på puben. Aaron som försökt få tag på Robert utan att få svar blir frustrerad över hela situationen så han tar en flaska sprit och slår i huvudet på James.
 
James förstår Aarons ilska så han går därifrån. Hans söner som precis kommit in är beredda att försvara sin far men James säger att det är okej. De går hem och James säger åt Emma att hon var ett stort misstag, att hon är som ett gift och det betyder ingenting det som hände mellan dem. Han vill att hon håller sig borta ifrån honom.

Ännu en otrohet

Inskrivet fredag 11/3 kl 23:59
 
Jacob mår dåligt för att David får skulden för förstörelsen på Home Farm men Alicia stoppar honom från att gå till polisen. Han går till Rakesh istället och erkänner. Rakesh ringer till Alicia och David och de kommer dit. De kommer fram till att Jacob bör erkänna brottet. Det leder till att Jacob får en varning och det gör Lawrence irriterad eftersom han ville se Jacob straffad. Chrissie påminner honom dock om att även Jacob bör få en andra chans precis som Lachlan.
 
Lachlans far Donny kommer till Home Farm för att stötta sin son. Han skyller på att han varit på affärsresa och därför inte kunde vara med på rättegången. Donny får bo på Home Farm och det stör Robert. När Aaron får veta det tror han att Robert är svartsjuk vilket han förnekar direkt.
Donny säger till Lachlan att försöka vara lite mer medgörlig och säga sådant hans mor vill höra, även om det inte är sant.
 
Carly och Jimmy är på kaféet när polisen kommer och hämtar dem för förhör eftersom Jimmys lastbil synts vid inbrottet. Även Carly har blivit identifierad av en granne till fd pojkvännen. De släpps efter en stund tack vare att Carly kunnat prata för sig. Hon råkar i bråk med Debbie när hon inte kan betala för reparationen av skåpbilen och hon försöker ta sina nycklar för att ta bilen ändå. När hon sedan är väldigt elak i orden och nedlåtande mot Brenda får Bob nog och säger åt henne att sticka, hon är inte välkommen där längre. Carly säger att han får välja mellan dem men då säger han bara till henne att gå.
 
Rhona är på gården och när hon är ensam med James råkar hon nämna att Paddy och Chas legat med varann när hon och Paddy hade en paus i förhållandet. James som inte vetat om något blir irriterad över att Chas inte sagt det. Han kommer till puben och hör när hon bokar ett hotellrum men när han frågar vem hon pratat med säger hon att det var en väninna. James konfronterar henne direkt och han tror inte på henne när hon säger att det var till dem. Han tror ändå att det var Paddy hon tänkt åka iväg med eftersom han hört henne säga att hon älskar honom. Chas blir förbannad och James går iväg därifrån.
 
Rishi försöker fortfarande uppvakta Georgia och tänker bjuda henne på en överraskning men berättar ändå att det är en luftballongstur. Georgia säger att då är det ingen överraskning längre, dessutom är hon inte intresserad. Rishi blir desperat och lyckas få upp henne i en lyftkranskorg utanför fabriken. Han vill inte släppa ned henne. Georgia blir rasande och skäller ut honom och när hon kommer ned försöker hon förklara att det de hade förr var bra men nu måste de gå vidare. Rishi blir ledsen och går därifrån. Georiga talar om för Priya att hon ska iväg på en lång kryssning i flera månader med Curtis för att komma ifrån så inte Rishi behöver må dåligt över hennes närhet.
 
Carly sover i sin bil under natten för hon har ingenstans att ta vägen. Leyla ser det och när de sedan börjar prata så lurar Carly på Leyla två flaskor parfym som inte är någon parfym. Leyla blir irriterad men de två tar ändå en drink ihop på puben. Det slutar med att Leyla tycker synd om Carly och låter henne bo hos dem i huset.
 
Victoria föreslår att hon och Adam ska ha en dubbeldejt med Finn och Darren. När Adam accepterar det utan att protestera så frågar hon honom på skoj om vem han legat med för han är så medgörlig. Adam blir på sin vakt på en gång men Vic märker inte det. På dubbeldejten får Victoria och Adam veta att Finn låtsas vara vegetarian och tycka om 80-talsmusik. De blir väldigt förvånade men Finn säger att det var sådant han sa på första dejten med Darren och nu vill han inte avslöja sanningen.
 
Emma ser att James inte mår så bra så hon bjuder hem honom på en öl. Hon lyckas få ur honom att det är struligt med Chas på grund av Paddy. Emma utnyttjar situationen och bjuder James på flera öl. När han är på toaletten och Chas ringer så trycker Emma bort samtalet. Det slutar med att James sover över hos Emma.
 
Chas blir besviken över att James inte vill prata med henne så hon tvingar Moira att följa med till hotellet istället. De kommer hem dagen efter och är väldigt bakfulla.
 
James vill inte att Emma säger något till Chas om vad som hänt. När han sedan ser Emma prata med Chas på puben blir han förbannad. Först pratar han med Chas och hon förklarar för honom att hon inte har några hemligheter för honom, inte något som gäller henne eller någon han bryr sig om i alla fall. De blir sams och James går hem till Emma för att fråga henne vad hon pratat med Chas om. Emma säger att hon inte sagt något till Chas men tycker att James måste tala om vad som hänt så han inte gör samma misstag som han gjorde förut när han varit med Moira.
 

Besvikelser och ilska

Inskrivet fredag 11/3 kl 17:27
 
Rachel känner sig inte välkommen hemma hos Dingles när Belle pikar henne om att de hälsar på vem de vill i fängelset. När Rachel är ensam hemma tar hon en tablett ur Belles medicinask. Hon vill att det ska se ut som om Archie tagit tabletten men i själva verket spolade hon ner den i slasken. Belle kommer hem och Rachel låtsas vara hysterisk över att Archie fått tag på medicinen. Rachel skyndar sig iväg till "akuten". Belle som blir förtvivlad kan inte förstå hur det gått till eftersom hon inte lämnat medicinen framme. När Rachel väl kommer tillbaka så börjar Belle fråga ut henne om vad läkarna gjort och vilBka prover de tagit på Archie. Givetvis kan inte Rachel svara på det eftersom hon aldrig varit på sjukhuset. Rachel blir sur och när Sam inte försvarar henne så går hon därifrån.
 
Carly ska jobba på kaféet för att betala av sin skuld men hon verkar inte ha någon större lust så när hon hör att loppet är idag så kommer hon på en strålande idé att tjäna pengar på. Hon ska sälja energidryck till löparna. =) Eftersom den idén inte fungerade i verkligheten så lyckas hon få med sig Jimmy som chaufför när hon ska hämta sina saker hos sin fd pojkvän. Larmet går och en granne ringer polisen. Jimmy och Carly kommer undan men han är rasande på henne som lurat med honom till ett inbrott. Carly säger att hon bara tog det som var hennes.
 
Det är dags för halvmaran och Emma kommer med i sista stund. Efteråt så låtsas hon ha ont i benen och går och haltar för att få hjälp av James. Debbie som ser det följer efter Emma till pubtoaletten och varnar henne för att lägga an på Chas pojkvän. Debbie nämner även detta för Chas som inte alls tror henne.
 
Emma hämtar ut Leos medicin från sjukhuset och lämnar den hos Rhona. Allt för att få komma in och tala om att James är så svartsjuk men att det säkert inte är något mellan Paddy och Chas som han tror.
 
Paddy har hämtat hem Aaron från sjukhuset och Chas tackar honom för all hjälp och för att han ställer upp. James hade erbjudit sig att hämta Aaron men Chas ville inte det. När James kommer in i köket hos Chas ser han hur hon kramar om Paddy och säger att hon älskar honom. James smyger ut igen utan att ge sig till känna.
 
Sam ber Cain slå till honom inför Rachel så hon tror att han ställer upp för henne. Cain har ingen lust med det men när Sam envist tjatar och irriterar Cain så får Sam en snyting inför Rachel.
 
Jakey hör när Alicia och David diskuterar hemundervisning eller att flytta. Han frågar sin mamma om varför de måste flytta istället för Lachlan som är den som gjort fel. Han blir så besviken att han går till Home Farm när ingen är hemma och slår sönder några rum med en golfklubba.
 
David träffar Chrissie och Lawrence på kaféet och skäller ut henne för att inte hålla koll på sitt barn som gett sig på Alicia igen efter rättegången. Han hotar med att det kommer hända otrevligheter om det upprepas.
 
Lawrence och Chrissie kommer hem och upptäcker förstörelsen. De misstänker genast David så de ringer polisen och gör en anmälan. Lachlan kommer hem och givetvis förnekar han att han sagt något till Alicia. Chrissie erkänner för sin far att hon aldrig ringt Lachlans far angående rättegången.
 
Jacob erkänner för David om vad han gjort på Home Farm. Polisen kommer för att arrestera David och när han sedan kommer hem efter förhöret är Alicia förtvivlad. Hon försöker förstå varför David gjort som han gjort. Han säger inte så mycket men Jacob som hör allt kan tillslut inte hålla tyst utan han erkänner för sin mamma att det var han som förstörde på Home Farm.
 
 

Lönnmördarkontakter

Inskrivet söndag 6/3 kl 00:31
 
Lachlans rättegång är idag. Alicia och David åker dit även om de vet att de inte får komma in i rättssalen. När Lachlan kommer ut tillsammans med Lawrence så får Chrissie veta att sonen måste gå i terapi och kommer att finnas i sexbrottsregistret i ett år. Alicia och David blir besvikna över att Lachlan inte får ett hårdare straff. Lachlan går sedan fram till Alicia när han blir ensam och hon inte har någon i närheten. Han säger att allt är hennes fel och det är hon som borde straffas för hon är en äcklig slyna.
 
Priya fortsätter att uppmuntra Rishi till att flirta med Georgia. Rishi övertalar sin fd fru till att hjälpa till att mingla och skaffa affärskontakter när de har bjudit in företagare till fabriken. Rishi hade tänkt bjuda Georgia på middag efteråt men Priya och Megan talar om för honom att Georgia inte verkar intresserad då hon flirtat med flera andra män under minglet. Rishi frågar Georgia om hon vill att de försöker igen och får till svar att deras skilsmässa är det bästa som hänt dem.
 
Lisa och Zak ska följa med Noah till fängelset för att hälsa på Charity men Sam vill inte att Rachel ska få veta det. Rachel råkar ändå få höra det och hon blir besviken över att de har kontakt med någon som förstört ett helt år för henne. Belle förklarar att även om Charity har gjort fel så måste hon få träffa familjen. Rachel vill att hon och Sam skaffar ett eget boende tillsammans med barnen.
 
Paddy och Chas besöker Aaron på sjukhuset. Han mår bättre och när han är ensam med Paddy så ber han Paddy att stoppa Chas från att säga något till Chrissie. För att få Paddy att förstå varför Aaron mått dåligt så berättar han om vad som hände Katie även om han inte berättar hela sanningen utan bara att det var han som fick dit henne till ladan för att han ville att hon skulle avslöja hans affär med Robert.
 
Robert som inte följt med till Lachlans rättegång är hemma för att ringa en lönnmördare som ska döda Chas. Hon kommer till Home Farm för att tala om för Robert att hon vill berätta allt för Chrissie men att hon kommer att hålla tyst för Aarons skull. Robert försöker sedan att ringa mördaren men kommer inte fram och sedan kan han inte fortsätta ringa för att Chrissie kommer hem.
 
James, som inte fått följa med Chas till sjukhuset, börjar undra varför Chas är så frånvarande. Hon skyller på oron för Aaron. Han erbjuder sig sedan att springa istället för Aaron på välgörenhetsloppet. Även Pete och Emma vill delta.
 
Alicia ska förklara för Jacob om Lachlans straff. Hon råkar då få se att någon av Jacobs klasskamrater skickar ett mess/mejl med ett skämt med halvnakna tjejer. Hon får ett utbrott  och ger honom datorförbud. Sedan blir hon så frustrerad över att inte kunna skydda sin son mot internetporr så hon kastar datorn i golvet. Hon vill att Jacob ska få hemundervisning och när David förklarar att det kanske inte är lösningen då villl hon att de flyttar till Spanien.
 
Aaron får besök av Robert. Robert får veta av Aaron att han inte skulle ha klarat sig utan Chas och Paddy för de är hans stöd nu när han blev svartsjuk över att Chrissie kom hem. Robert försöker återigen få tag på lönnmördaren men misslyckas.
 
Chas vill inte ha James stöd på puben så han sticker till gården för att hjälpa Pete. När puben har stängt så hör Chas hur hennes billarm går igång. Hon går ut och kollar men ser inget. Lönnmördaren står vid husväggen men precis då kommer Robert och säger att han ångrat sig. Robert ger honom pengarna ändå och killen sticker iväg. Robert kan andas ut...
 
 

Akta dig för sten

Inskrivet kl 19:23
 
Carly vill att Bob investerar i hennes företag så hon kan köpa hörlurar att sälja. Brenda säger nej. Sen går Carlys bil sönder och då behöver hon pengar till en ny. Bob lovar henne pengar som han tar från tvillingarnas utbildningsfond men hon får inte säga något till Brenda. Bob som vill hjälpa till påpekar att Adam har en skåpbil hon kan köpa. De åker till skroten där Adam har lämnat sin nya vakthund, Scrappy. Bob och Carly tar skydd i den illaluktande skåpbilen. När Bob svarar i Carlys mobil får han veta att hon tänkt sticka till Rio. Han blir besviken men säger att klart hon ska lämna dem även om han sett fram emot att hon stannat. Han kommer hem till kaféet och berättar för Brenda vad som hänt. Precis då dyker Carly upp, hon har ångrat sig och vill stanna.
 
Pearl hjälper till med matlagning och annat hushållsarbete. Hon erbjuder sig att ta hand om små kattungar som behöver hjälp med matning under natten. Tillslut så inser Paddy och Rhona att om Pearl ska bo där hos dem måste hon känna sig hemma. De säger åt henne att hon inte måste göra allt och att hon får göra sig hemmastadd. Pearl tar glatt fram en gammal lampa hon vill ha framme, till Paddys och Rhonas förtret.
 
Ashley och Doug kommer hem till Marlon och Laurel för att stötta Marlon med att hjälpa Laurel. Hon förnekar givetvis att hon har problem. Tillslut erkänner hon att hon har problem med livet, inte alkoholen. Hon vill att Marlon och hon reser bort några dagar för det är vad hon behöver. Marlon ställer upp på det och ordnar med barnvakt. Rhona varnar honom för att det kommer inte hjälpa Laurel för när de kommer hem igen kommer problemet att kvarstå. Hon råder honom att göra ett test så han lämnar en flaska vodka under diskbänken som Laurel hittar. Hon inser att han testar henne så hon rör inte flaskan.
 
Chrissie, Lawrence och Lachlan kommer hem från semestern. Hon mår inte bättre efter att ha varit iväg eftersom hon kände sig ensam utan Robert vid sin sida emot Lawrence och Lachlan. Lawrence råder henne att kontakta Donny, Lachlans far. Han säger att Lachlan kommer att fråga efter honom.
 
Alicia får besök av Chrissie i butiken och hon bestämmer sig för att stötta Chrissie nästa dag när Lachlans rättegång börjar.
 
James söker upp Emma för att få henne att skriva på skilsmässopapprena.
 
Chas märker Aarons oro när Robert kommer in på puben. Aaron går iväg så Chas följer efter honom. Det visar sig att Aaron ska ut och springa. Chas tvingar honom att vänta på henne för hon ska följa med. Hon vill prata med honom så mitt ute i skogen konfronterar hon Aaron angående Robert. Aaron blir förbannad och springer iväg. Han fastnar i en trädrot och ramlar. När han tar sig loss rasar han ned för en slänt och slår huvudet i en sten.
 
Chas som kommit hem pratar med Paddy om sin oro för Aaron och Robert. Paddy kramar henne som tröst men precis då kommer James in. Chas vill inte prata om vad som är fel. Dagen efter måste hon dock erkänna för James att hon är lite orolig för Aaron som sagt att han ska sova hos Adam. När Adam går förbi och talar om att Aaron inte varit hos honom så blir hon mer orolig för att Aaron är hos Robert.
 
Robert kommer in på kaféet och när Chas kommer dit strax efter frågar hon honom om Aaron varit med honom. Han vill att hon pratar lite tystare. Hon får veta att Aaron inte varit med Robert så då blir de oroliga båda två. De åker till skogen där Chas och Aaron joggat. Hon är irriterad och skyller på honom att det är hans fel att Aaron är borta och mår dåligt medan han skyller på henne. Chas säger att i morgon ska hon tala om för Chrissie om vilken skitstövel hon är gift med. När Chas sedan vänder ryggen till så lyfter Robert upp en stor sten och ska precis slå till henne när de hör Aaron svara på henns rop. De hittar Aaron och ringer ambulans som kör iväg med honom till sjukhuset. Hon säger till Robert att hon ser hur mycket han bryr sig om hennes son men det kommer inte att hindra henne från att prata med Chrissie.
 
Visst kan det vara svårt för manusförfattarna att hitta på helt nya händelser efter mer än 40 år men de borde väl kunna hitta lite mer lycka, ett normalt bröllop och en inte så spektakulär barnafödsel...
Lite mer lugnt vardagsliv med roliga kommentarer, tack!
 

Besvikelser

Inskrivet kl 21:52
 
Tracy ber Val att prata med Darren igen. De båda söker upp honom på sjukhuset och lyckas övertala honom att följa med till byn för att träffa Finn.
 
Carly får börja jobba några pass på kaféet för att betala för mat och husrum. Hon vill att Bob blir delägare i hennes nya företag för hon behöver en sponsor så hon kan köpa in lite nya bättre varor. När Bob lovar att tänka över saken börjar hon kolla efter flygbiljetter till Rio.
 
Pearl flyttar hem till Rhona och Paddy. Hon tömmer inte sitt gamla hus till Erics förtret.
 
Emma får papper från rätten om att James begär äktenskapsskillnad. När han frågar henne om det nekar hon till att hon fått dem. James vill gärna bli fri för att gifta sig med Chas men hon verkar inte vara redo för det.
 
Andy vill skänka pengarna han får efter Katie till välgörenhet så hennes död inte varit i onödan.
 
Rishi får rådet av Priya att träffa en annan kvinna för att göra Georgia svartsjuk. Priya ser till att han får sin dejt på puben och givetvis ser Georgia dem men hon säger inget men ser sur ut.
 
Jai ger Rachel jobb på fabriken och han ser till att Archie kan vara hos Ambas barnflicka under tiden Rachel jobbar.
 
Aaron och Robert har levt mysliv på Home Farm. Chrissie sms:ar och talar om att hon kommer hem nästa dag och då blir Aaron besviken på att Robert kommer att gå tillbaka till henne. Aaron börjar med sina oändliga löparturer igen.
 
Laurel är barnvakt till Leo men när de går till påskbasaren glömmer hon honom hemma. När Rhona upptäcker det blir hon rasande. Marlon frågar sedan vad som hände säger hon att April frågat om Daniel. Laurel säger att hon blivit så ledsen att prata om Daniel att hon glömt bort Leo. När Marlon vill prata med April om saken så skyndar sig Laurel att säga att han inte ska göra henne upprörd.
 
Harriet skvallrar för Ashley om vad Laurel gjort den senaste tiden. Hon ber honom att prata med Laurel.
 
Laurel vill ha tag på alkohol men affären har stängt över påsken. Hon gör inbrott i församlingshemmet och häller i sig två flaskor vin. Ashley upptäcker inbrottet och en full Laurel. Han ringer efter Marlon även om Laurel bett honom att inte göra det. Marlon och Ashley hjälper Laurel hem. Nu börjar Marlon inse att hans fru kanske är alkoholist även om Ashley inte tror att det kan vara så illa.
 
 

Friterad mobil

Inskrivet kl 22:44
 
Priya lurar Rishi med att Georgia är på väg till Spanien för att träffa Rodney. Det gör att Rishi blir förtvivlad över att vara för sent ute med att tala om vad han känner. Priya berättar då att hon bara lurat honom för att han skulle erkänna sina känslor. Hon tror att han kan ha en chans att bli ihop med sin fd fru igen.
 
Ali råder Rachel till att söka jobb på fabriken men Jai vill inte ha henne där. Han tycker hon borde vara hemma och ta hand om Archie istället. Ali som råkat ge nästan alla i personalen ledigt över helgen får jobba själv för att klara leveransen. Jai tror att Ali gjort så för att Rachel ska få jobb.
Dan får samtal från ett sjukhus om att Sean skadats allvarligt i en bilolycka. Dan och Ali åker hastigt iväg för att vara nära sin son. Rachel berättar för Jai att Ali var tvungen att åka iväg men Jai har ingen förståelse för detta.
 
Val har dåligt samvete för att hon sårat Finn så hon söker upp Darren för att erkänna för honom vad hon gjort. Först försöker hon slingra sig med att det var en svartsjuk fd pojkvän till Finn som förstört Darrens bil men när han inte tror på henne så blir hon tillslut tvungen att erkänna. Darren blir förbannad på henne och säger att det är synd om Finn som har henne i närheten. Val bestämmer sig även för att gå ut i sin blogg och tala om hur dumt hon betett sig.
 
Adam vill erkänna för Victoria om vad han gjort men vågar inte så han lämnar ett meddelande på hennes mobilsvar. Hon missar det så hon tror att allt är som vanligt. När Chas säger till henne att Adam kommer att tro att hon bara är ihop med honom tills något bättre dyker upp så tänker Victoria till och kommer på att hon ska visa honom att hon bryr sig om honom. Hon ger Adam nycklar hem till henne.
 
Vanessa ska precis erkänna för Kirin om vad hon gjort, för att han inte ska höra det ryktesvägen från någon annan. Adam som ångrat sig och inte vill säga något stoppar Vanessa i sista sekund genom att låtsas att hon behövs på gården för att en ko råkat ut för en blodig olycka. Han får Aaron till att försöka ta Victorias mobil medan hon jobbar men han lyckas inte. Adam kommer in i köket och låtsas se en råtta och i samma sekund "råkar" han tappa hennes mobil i fritösen. Han och Aaron känner att de lyckats förstöra alla bevis så de går därifrån. Aaron missade på grund av detta en träff med Robert.
 
Doug vakar vid Laurel som sover ruset av sig på soffan. När hon vaknar så frågar han ut henne om vad som hänt. Hon skyller på Kerry som hällt sprit i glaset när hon inte såg. Doug tar med sig Laurel till Kerry för att skälla ut henne men då säger Kerry sanningen om att hon ljugit för Marlon för att Laurel bett henne. Doug och Laurel går hem och hon får förklara sig. Han säger att hon är en alkoholist men det förnekar Laurel.
 
Marlon kommer hem och märker av stämningen som är hemma. Doug får tillsut Laurel till att erkänna att hon ljugit om försäljningspartyt för att slippa bröllopet och att hon blivit rejält full på Dans fest. Marlon får Laurel till att hälla ut all sprit och vin de har hemma. Hon går till Kerry och ber om ursäkt. Harriet som är på salongen ber Laurel om hjälp med kyrkans påskbasar. Laurel kommer till församlingslokalen och när hon är ensam så tar hon en flaska vin från basarbordet. Hon häller upp lite vin i en kopp men häller ut det i diskhon, sedan står hon bara och skakar.
 
 

RSS 2.0