En dejt är en dejt...eller en fika

Inskrivet onsdag 21/11 kl 19:29
 
Brenda ser att Arthur är ledsen så hon ger honom pengar så han kan följa med på skolutflykten. Laurel får reda på det och lämnar tillbaka pengarna. Hon skäller ut Brenda för att gå bakom ryggen.
 
Sam anklagar Belle för att ha gjort så deras far mår dåligt. Lydia passar på att flytta in för att stötta Sam. Belle börjar höra rösterna inom sig igen. Lachlan är orolig men Belle vill inte prata. Lachlan skäller ut Sam för att han orsakar lidande för Belle.
 
Bob försöker prata med Brenda om alla saker hon gömt i skåpet. Hon vill inte prata om det utan säger att det är en kompis saker som hon bara förvarar.
 
Moses råkar få tag på ett ark med Ross värktabletter när Ross inte ser.  När Ross gjort smörgåsarna upptäcker han att en tablett saknas men han hittar den på golvet så allt är lugnt. Han slänger de tabletter han har kvar och tar sedan fram en lapp med ett telefonnummer han fått av Rhona så han kan ringa till det stället där hon fick stöd i sitt missbruk.
 
Aaron och Robert hälsar på hos Liv. Hon är inte specillt glad men sedan släpper det. Hon får veta att de skaffat en ny advokat för överklagan av domen.
 
Bob söker upp Laurel för att berätta om sina misstankar om att Brenda fått tillbaka cancern. Då kan inte Laurel hålla tyst så hon berättar om det stulna kontokortet och alla saker Brenda beställt. Hon säger även att Brenda vet om deras förhållande. Då vill Bob att de blir ihop för det största hindret är ju redan borta i och med att Brenda vet om. Laurel säger ändå nej, hon vill inte vara en kvinna i raden för honom.
 
Marlon träffar Jessie på en fika men när hon får höra att han sagt till andra att de har en dejt känner hon att hon inte vill vilseleda honom. De är bara vänner så hon går därifrån.
 
Heath frågar Brenda om han får leda fram henne till altaret på bröllopet. Bob kommer precis och hör detta så han säger att det är en bra idé.
 
Sam ber Belle om ursäkt och säger att inget är hennes fel.
 
Bob går till piratskeppet och Laurel ser det. Hon säger åt honom att gå in i skeppet så de kan prata. Han säger att det var bäst det som hände, att hon hade rätt att de inte skulle säga något om deras förhållande för att skona sina familjer. När de går ut ur skeppet så kommer Arthur fram bakom ett draperi.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Lite synpunkter på handlingen:

- Undrar varför Lisa försvunnit? Kanske fått en roll i Biggest loser?

- Undrar vad en ung hyfsat snygg kvinna ser hos en dreglande gubbe dom Rodney?

2018-11-20 @ 17:52:34
Postat av: Jennifer

Vilken vikt man har är oväsentligt men jag har reagerat på att Lisa gått upp väldigt mycket i vikt på kort tid. Sen Rodney och hans unga tjej så är det väl inte så ovanligt, pengar har han förvisso inte men charm?

2018-11-20 @ 21:05:01
Postat av: jackson

Fast blev inte Rodney av med kosingen i ett tidigare skede?

2018-11-21 @ 10:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0