Vem lurar vem

Inskrivet kl 21:58
 
Pete kör Ross till sjukhuset. Rhona kommer dit för att hålla Pete sällskap. Ross vaknar och det finns en risk för att infektionen spridit sig till blodet. Han är inte så glad över att Rhona är där.
 
Joes revisor är på Home Farm och kollar Jimmys papper från åkeriet. De upptäcker att Robert lurat Jimmy och fört över massa pengar till hemliga konton. Joe berättar detta för Jimmy och erbjuder sig att köpa Jimmys del så kan Jimmy få pengar men ändå bli chef för företaget. Till Graham säger Joe sedan att han kanske överdrev lite, att Jimmy inte kommer att bli chef. Allt för att Kings lurat Tates på åkeriet en gång, på Zoes tid.
 
Brenda bestämmer sig för att förföra Bob men har verkar först tveksam. Efteråt erkänner Brenda att hon trodde att han inte ville ha henne längre men då svarar han att det vill han. Hon berättar högt för alla på väg till kyrkan att de haft sex, speciellt så Laurel hör. Bob ber sedan Laurel om ursäkt men hon säger att hon inte bryr sig.
 
Vanessa åker till London för att höra från veterinärförbundet hur det blir med hennes jobb. Hon blir avstängd i ett år.
 
Ross tar smärtstillande medicin i smyg på sjukhuset för han har kvar piller i fickan. När han kommer hem fortsätter han att ta alldeles för många tabletter.
 
Joe sitter på Home Farm och för över pengar för åkeriet till Jimmys konto medan Jimmy och Robert  sitter framför datorn för de har lurat Joe. Jag hängde inte riktigt med på vad de gjort...

Kommentarer
Postat av: Anette

Hahaha bra jobbat idag Jimmy och Robert.

2018-11-07 @ 16:20:08
Postat av: Per Olsson

Hur gick det till när Charity blev lebba? Och hon är vrålkåt precis HHHHEEELLLAAA tiden!!!!!!!

2018-11-07 @ 19:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0