Rappande blåbär

Inskrivet 3/6 kl 20:39
 
Kerry lyckas tjata till sig att ha festen på salongen. Bernice tvekade men när Kerry lockar med massa singelmän som kan komma så ändrar hon sig. Joanie kommer in på salongen och ber Kerry passa Kyle ett tag. Kerry och Kyle går hem till Dan där Joanie och Zak bor. Amelia och Dan kommer hem precis när Kerry och Kyle skär ut pumpor för dekoration. Dan är lite tvär men Amelia lyckas få honom till att stanna kvar och att få Kerry till att bjuda Dan till festen.
 
Polisen kommer till puben för att prata med Cain. De har hittat hans bil i sjön men ingen kropp. Noah som hör dem tror att Charity har dött.
 
Rhona som kommit hem är orolig för att ta smärtstillande trots att hon har ont. Hon vill börja jobba lite igen men Pierce vill att hon tar det lugnt. Rhona nämner för Marlon att hon inte pratat ut med Pierce om det som hände innan olyckan. Marlon pratar med Paddy som pratar med Pierce för att tala om att han inte kommer att gå emellan dem.
 
Charity ringer Ross och de träffas i en lada. Han är besviken på henne men de har ändå sex. Efteråt lämnar han henne och säger att han inte är intresserad.
 
Rakesh vill att Sharmas börjar sälja fruktjuicen igen, att de gör webreklam. Han känner att han vill försöka få in pengar till företaget efter det han gjort. Jai är inte alls intresserad men Rishi tycker det är en bra idé.
 
Rishi anlitar Lisa till reklamfilmen. Han klär själv ut sig till rappande blåbär. Efteråt så går han till Kerrys fest, fortfarande som ett blåbär.
 
Priya har klätt ut sig till svart ängel men Rakesh vill inte gå på festen för han är inte redo till att umgås med folk än. De stannar hemma istället och Priya försöker förföra sin man men det går inte så bra.
 
Charity kommer tillbaka till byn och träffar Chas. Hon får förklara sig varför hon gjort som hon gjort eftersom inte tänkt på Noahs reaktion. Charity säger att hon ville bara få Cain till att lida genom att få känna hur det skulle vara att mista henne.
 
Cain förklarar för Noah att denna gång är det inte Charitys fel att det gått åt helvete med hennes planer. Det gör att Noah lovar sin mamma att ta hand om henne.
 
Zak är orolig för att Jermaine inte verkar bry sig att Belle ska komma hem. Han ser att Megan är väldigt nära och flirtig med Jermaine som inte verkar misstycka. Megan gör allt för att hålla Frank på avstånd.
 
Dan kommer till festen iklädd en Elviskostym men byxorna är så tajta så han byter om efter ett tag. Ross kommer till festen utklädd som en gorilla. Kerry är inte alls glad över att han är där. Efter ett tag så skäller hon ut Ross och ber honom gå. Hon nämner även att de haft sex men då tar Dan av sig apmasken som han lånat av Ross. Dan blir besviken och säger åt Kerry att det aldrig kan bli något mellan dem längre för hon bara ljuger och är opålitlig.
 
Kerry kommer hem till Sam och hon är ledsen. Sam säger att hon är en fin människa för hon ställde upp för honom när han hade det jobbigt med Tracy. Det slutar med att Sam och Kerry kysser varann.

Lasagnetapet

Inskrivet 3/6 kl 15:31
 
Kerry planerar en fest till Halloween så hon bokar en resa med hotell till Diane och Doug för att få dem hemifrån. Sedan bjuder Kerry hem en hel del folk trots att Bernice försöker få henne att tänka till. Kerry råkar även skicka en inbjudan till Doug och Diane som givetvis kommer hem på en gång. De blir besvikna och det slutar med att Kerry inte får bo kvar hos dem. Hon kan inte bo hos Vanessa heller eller hos Dan som ställer upp så hon tvingar Sam att låta henne bo hos honom.
 
Det ska vara en mindre avskedsfest för Charity och Cain på puben. Lisa hinner inte dit för hon ska vara hemma och städa inför att Belle ska komma hem. Joanie kommer dit för att hjälpa henne och hon har en lasagne med sig.
 
Vanessa är trött på att Frank bara ställer till det så när Tracy och David kommer hem från sin bröllopsresa får Frank bo hos dem.
 
Rebecca vill få insyn i familjeföretaget eftersom hon ska stanna i byn så vill hon hjälpa till. Hon och Chrissie har fortfarande svårt att hålla sams och när Robert pikar Chrissie över att Rebecca fortfarande är kär i honom blir hon förbannad. Lawrence fördelar ansvaret så båda systrarna har lika mycket att säga till om.
 
Cain och Charity åker iväg till färjan utan att ta farväl av Noah som håller sig undan. De kommer inte så långt förrän Cain ändrar sig och lämnar Charity. Hon bönar och ber att han ska stanna med henne men Cain har insett att han älskar Moira mer och att Moira är den som behöver honom just nu. Charity får bilen och hon drar iväg medan han går tillbaka till byn.
 
Lisa och Joanie kommer hem igen efter att ha vinkat av Charity och Cain. Lisa blir irriterad på Joanie och tillslut kastar hon lasagnen i väggen och ber Joanie att gå. Sedan får hon svårt att andas men Jermaine kommer precis hem och hjälper henne.
 
Zak får höra att Lisa mår dåligt och han muttrar över att Joanie inte är tillräckligt hänsynsfull mot henne. Joanie blir förbannad och säger att hon hoppas att han kommer att bry sig om henne lika mycket en dag som han bryr sig om Lisa.
 
Cain kommer hem till Moira men hon vill inte ha honom där. Han ber om ursäkt och säger sedan att det är där han hör hemma så han bor i  husvagen så länge och han tänker hjälpa henne på gården oavsett vad hon säger.
 
Charity åker iväg till ett stort stup. Hon tittar på en bild på henne, Cain och Debbie. Hon låter bilens motor vara igång...
 

Grattis kära syster

Inskrivet kl 23:22
 
Rebecca fyller år och hon får ett kort från Chrissie och hon säger att presenten kommer senare. När alla gått så river Becs sönder kortet och kastar i eldstaden.
 
Cain blir förhörd av polisen när han är på puben. Moira hör det och försvarar honom, hon säger att han skulle aldrig döda James. Efter en stund tar Cain fram en p-bot han fått på annat ställe så han har bevisligen inte varit på bron när James dog.
 
Frank utnyttjar Johnny för att träffa Megan. Han låtsas att barnen kan träffas för att leka men han vill i själva verket sitta på puben och prata med Megan istället. Hon inser vad han är ute efter så hon nobbar honom, hon har ingen lust att träffa honom vare sig med eller utan barnen.
 
Ross anklagar Ashley för att ha kört på James. Ashley minns inget men när Laurel nämner olyckan minns han att någon stod på bron.
 
Emma vill inte ha sällskap när hon ska rensa på gården. Hon går dit och eldar upp brudklänningen sedan går hon hem till sina söner och bryter ihop. Hon erkänner att det är hennes fel att James dog men sönerna tror att hon bara känner skuldkänslor. De vill att hon bor där hos dem istället.
 
Cain är less på allt så han frågar Charity om inte de kan sticka på en gång, eller nästa dag så han hinner ordna upp det sista. Charity blir förvånad men jätteglad.
 
Chrissie ger Rebecca ett halsband och hon har köpt ett likadant till sig själv. Det är ett "syster"-halsband. De är på puben och Lachlan säger att de är ju vana att dela på allt så det passar bra med halsband som de delar på. När Chrissie inte förstår så säger han rakt ut att Becs legat med Robert. Lachlan nämner även att Becs rivit sönder kortet och kastat det. Lawrence får med sig familjen innan de avslöjar allt. Chrissie och Lawrence får veta att Rebecca vet allt om vad Lachlan gjort och att Lawrence är gay även om han inte erkänner det.
 
Noah packar väskan för att flytta hem till Moira för han känner att hans mamma inte vill ha honom. Moira försöker förklara för honom att han inte kan bo där och hon har tårar i ögonen. Charity kommer dit för att hämta hem Noan även om han inte får följa med till Frankrike än. Hon säger till Moira att inte lägga sig i deras familjeliv.
 
Lachlan som avslöjat Becs blir orolig när han får höra att hon gjort DNA-test. Han pratar med Chrissie om det och hon svarar att det kan gå för Rebecca på samma sätt som för Andy.
 
Lawrence tar brevet med resultatet från testen innan Rebecca hinner se att det kommit. Han pratar med Ronnie om det och Ronnie råder honom att vara ärlig.
 
Rebecca öppnar brevet när hon fått det av Lawrence. Det visar att han är hennes far med största sannolikhet. Hon bestämmer sig då för att stanna kvar i byn för att skydda honom från Chrissie och Lachlan.

Att sy sitt eget sår

Inskrivet kl 23:29
 
Ashley blir förhörd av polisen och han minns att något föll från en bro och att någon var på bron.
Nästa dag minns han ingenting.
 
Chas kommer till sjukhuset med Liv. De får veta att Aaron fortfarande är medvetslös. Plötsligt får Robert bråttom därifrån. Han åker till olycksplatsen för att hämta upp ringen som låg kvar i bilen.
 
Emma har fått ett sår i pannan och hon syr sig själv. Sedan åker hon till sjukhuset där Pete och Finn är. Hon kan inte förklara varför James varit ute. (Någon måste väl undra varför han gått ut utan kryckorna) När hon blir ensam med James klämmer hon åt syreslangen. Sedan rusar hon gråtandes därifrån
 
Ross struntar i att svara i mobilen när bröderna ringer honom för han är upptagen med att hångla med en okänd tjej i bilen.
 
Pierce säger åt Paddy att lämna Rhona ifred. Paddy inser att det är Pierce som räknas som Rhonas närmaste anhörig men han vill ändå inte åka hem förrän han vet att Rhona mår bra efter sin hjärtattack hon fått efter olyckan.
 
Moira ser Emma sittta i bilen och gråta. Hon frågar hur det är och sedan tvingar hon en motvillig Emma att följa med till James avdelning.
 
Robert kommer tillbaka till sjukhuset och Chas skämtar med honom om vilket fint Dinglesbröllop de ska ha för att göra Aaron riktigt generad. Aaron vaknar och det första han säger är ja till Robert sedan tappar han medvetandet igen.
 
Emma, Moira, Pete och Finn är hos James när larmet börjar tjuta. Läkarna gör vad de kan men James liv går inte att rädda.
 
Aaron vaknar till igen och Robert förklarar sin kärlek för honom. Aaron frågar Robert om han är säker på vad han vill och när Robert säger att han är det så frågar Aaron honom om han vill gifta sig.
 
Bartons har åkt hem och Emma blir förbannad på Moira och ber henne lämna dem. Emma vill inte ha sällskap att sina söner när hon ska hem men de lämnar henne inte ensam. De kommer hem till Wylies farm och ser resterna av bröllopsmiddagen. Emma går upp för att packa och hon gömmer den blodiga brudklänningen när hon ser att polisen är på väg hem till dem.
 
Chrissie är glad över att Rebecca är tillbaka. De ska ordna med ett stort kalas för att fira Becs födelsedag.
 
Robert söker upp Rebecca för att höra om hon fått bevis på att Lachlan sköt sin morfar. Hon säger att hon inte tänker skvallra på sin systerson men hon vill ha Roberts hjälp när hon ska ta det hon har rätt till i företaget. De kommer överens om att hon ska ge 20% av det hon får om han hjälper henne plus att hon försöker hitta bevis för att fria Andy.
 
Polisen förhör Emma men hon kan inte förklara vad James gjort ute. När hon får höra att polisen vet att James ramlat från bron och att någon synts där så nämner hon att Cain varit sur på James. Hon påpekar att Cain varit på väg att preja James av vägen men aldrig fullföljt då han sett Moira i bilen.
 
När polisen gått så frågar Ross lite om det som hänt. Han har svårt att förstå men lovar att Cain ska få betala om han är skyldig.

Seriekrock

Inskrivet kl 21:27
 
I morgon är det inget htg, lika bra det tycker jag som trodde eländet skulle ta lite ledigt när Holly dog.
 
Ashley är förvirrad och vet inte vad han ska göra idag. När han tror att han missat dopet så tar han bilen och kör iväg. Laurel upptäcker det och hon ser till att folk åker iväg för att leta efter honom.
 
Emma och James bråkar på en bro och först lyckas han få henne att tro att han älskar henne men sedan inser hon att han ljugit så hon knuffar honom över kanten.
 
James landar på Ashleys bil och det orsakar en seriekrock. Flera bilar blir inblandade, bland annat Pierce och sedan Paddy och Rhona. Även Robert och Aron kommer åkandes men de girar undan och hamar i en sjö
 
Robert får inte loss Aaron men efter ett tag kommer Adam och hjälper dem. Robert simmar ut igen för att rädda Lachlan från bagageutrymmet i bilen på sjöbotten. Han hittar honom inte men när han kommer upp igen ser han att Lachlan står på land.
 
Paddy ber Pierce att rädda Rhona och han kommer aldrig mer att se åt henne. När de åker iväg i ambulansen säger Pierce att Paddy kommer att få ett helvete om Rhona inte klarar sig.
 
Finn räddar Ashley som inser att han är sen till dopet så han traskar in i skogen.
 
Emma rusar hem och bryter ihop på golvet. Sedan packar hon en väska för att sticka. Precis då ringer en hysterisk Finn och talar om att James ligger på sjukhus. Emma tror att James är död men då lugnar Finn sig och säger att han lever och allt kommer att bli bra.

If I could turn back time

Inskrivet kl 22:19
 
Första avsnittet:
 
Paddy och Marlon åker med Leo och campar.
Rhona bråkar med Pierce om hennes lögn om Leos uppvisning. Pierce bestämmer sig för att åka på affärsresan och Rhona blir lättad. Hon åker till Marlon, Paddy och Leo för att lämna Leos dinosauriekramdjur. Pierce kommer dit precis när hon kramar Paddy farväl med orden att det aldrig blir de två igen.
 
Pierce blir rasande och vill slåss men det blir inget slagsmål utan han drar iväg i full fart utan Rhona som vill följa med honom. Hon får Paddy till att köra efter Pierce med henne. Plötsligt blir det bara svart.
 
Andra avsnittet:
 
Emma fortsätter att jävlas med James. Hon drogar honom och psykar honom. Hennes humör pendlar mellan vansinne och förtvivlan. Emma bjuder James på en bröllopsmiddag som hon tillagat i sin blodiga brudklänning. Han lyckas slå en flaska i huvudet på henne så hon rasar ihop men hon reser sig och knuffar honom. Då sparkar han undan benen på henne så hon slår huvudet i bordet. James tar sig ut i skogen. När han sätter sig ned så dyker Emma upp.
 
 

En by full av galningar

Inskrivet kl 22:43
 
Pierce säger till Rhona att han ändrat sina planer så nu kan han följa med till Leos uppvisning. Rhona ljuger och säger att hon gett bort biljetten till en annan mamma och nu är det fullsatt så det finns inga biljetter kvar.
 
James försöker smyga ut ett hjälpmeddelande till Leyla i en pärm med bröllopsförberedelser. Han säger till Emma att det är anvisningar till en överaskning så hon får inte kolla det. Emma åker till salongen och lämnar pärmen till Leyla men när hon sedan blir ensam med kuvertet kan hon inte motstå att öppna det.
 
Ashley bakar muffins men efteråt blir han helt väck. Det är något som inte stämmer men ingen märker det förutom han själv.
 
Becs försöker förföra Robert som inte alls går med på det men då erbjuder hon honom samarbete på Home Farm så fort Lawrence går i pension.
 
Pierce svarar i Rhonas mobil på puben och får då veta att han glömt sin kavaj på uppvisningen. Han anar givetvis att någon annan varit där med Rhona eftersom han inte fått följa med.
 
James lyckas ta sig ut på balkongen och ropar efter hjälp men den enda i närheten är en bonde som inte hör honom eftersom han har radion på i traktorn.
 
Robert återvänder till Home Farm och Becs blir glad. Hon vill återigen ha honom och han pussar henne, sedan tackar han henne för att hon fått honom att inse att han inte alls är intresserad av henne. Hon försöker då få honom att minnas det de haft men Robert säger att det inte betydde något då och inget nu men nu är han bara intresserad av att krossa Chrissie. Lachlan står utanför rummet och hör dem.
 
Emma rusar hem och hon är rasande. Hon skäller ut James för att han kallat henne galen och att han anklagar henne för att hålla honom fången. Han vill att hon söker hjälp men Emma vägrar. Hon tar hans kryckor och går, hon låser dörren efter sig.
 
Robert har bestämt sig för att fria till Aaron så han pratar med Victoria och sedan söker han upp Paddy för att fråga om hans välsignelse. Paddy är inte alls glad över förslaget men Robert påminner honom om att vem som fanns där för Aaron under rättegången mot Gordon, det var inte Paddy som vid tillfället var mer intresserad av Tess.
 
Becs kommer till skroten för att återigen försöka få Robert men han nekar igen. Lachlan ser henne där och när hon gått så går han in på kontoret och hotar Robert med polisanmälan om han inte slutar träffa Rebecca. Precis då kommer Aaron in och blir rasande på Lachlan.
 
Aaron kidnappar Lachlan för att rädda Robert. När Robert får veta det blir han irriterad och det blir massa tjafs och strul om vad de ska göra med Lachlan som för tillfället ligger i bagageutrymmet. De blir stoppade av en polis men klarar sig utan att bli kontrollerade. Robert berättar om sin uppväxt och att han är bisexuell och att han velat fria till Aaron. Han tar fram ringen och sedan kör bilen av vägen, eller vad som händer för det blir svart.

Hollys begravning

Inskrivet söndag 21 maj kl 21:51
 
Rakesh säger till Priya att han tänker berätta allt om vad han gjort för Jai och Rishi. När han varit på fabriken och erkänt alla pengastölder och bedrägerier så säger han att han tänker gå till polisen för att ange sig själv. Priya får veta det och skyndar sig till stationen och hon hinner stoppa honom utanför. Hon talar om för honom att hon lovat att ställa upp i nöd och lust så därför ska hon finnas där för honom även nu.
 
Emma vägrar att ge James hans mobil och hon ser till att han blir liggandes i sängen, allt för att han inte ska kunna gå på Hollys begravning. Han råkar höra när Emma pratar med Pete om att hon anser att James inte ska gå på begravningen. Hon kommer sedan upp med mat till honom men han tar bara en tugga sedan ställer han undan tallriken. Katten som de hittat i huset när de flyttade in börjar äta av maten. När James reser sig upp för att försöka gå ned så upptäcker han att katten har dött och nere i köket hittar han en morfinflaska.
 
Hollys begravning sker i all enkelhet ute på en äng vid en skogsdunge. (Får man begrava var som helst?) Moira håller ett kort tal. Cain står en bra bit ifrån för att de inte ska se honom. När alla gått så går han fram till graven och pratar med Holly. Han är besviken över att hon kom tillbaka. Charity kommer och ser honom så nu är det hennes tur att hålla sig undan.
 
Efter begravningen ses sällskapet på puben. Moira är helt övertygad om att Cain inte brytt sig om vare sig henne eller Holly. Han hör det men säger inget. När hon ser honom så går hon iväg hem där hon bryter ihop framför Adam.
 
Aaron och Robert smågnabbas om äktenskap när Aaron råkat säga att han menar allvar.
 
Harriet talar om för Ashley och Laurel att dopet av Dotty kanske blir framskjutet för det finns ett getingbo i kyrkan så de måste sanera. Ashley vill inte det så han ska prata med en annan kyrkoherde i en annan kyrka istället.
 
Rebecca spelar tv-spel med Lachlan för att ställa frågor om hur han egentligen mår. Han svarar lite undvikande om det som hänt. Hon går sedan till puben för att flirta med Robert och hon nämner att de haft ett förflutet ihop och att hon tror att han kontaktat henne för att han aldrig glömt det de hade ihop.
 
James försöker konfrontera Emma angående morfinet men hon undviker att svara utan tar hand om det döda katten. Han blir förbannad på henne och då försvarar hon sig med att hon gjort det för hans skull så han ska slippa smärtan. James häller ut morfinet och säger att det räcker nu. Han vill fortfarande åka till gården för att delta i begravningen
 
James råkar ramla baklänges när han tappar balansen och han tror att han brutit benet igen. Han ber Emma att ringa efter ambulans och hon tar hans mobil och låtsas ringa. Hon hjälper honom upp och säger att ambulansen kommer snart.
 
Emma går ut och sms:ar Pete från James mobil. Hon låtsas vara James som inte orkar träffa någon just nu. Sedan stampar hon sönder mobilen. James ser detta från fönstret i sovrummet. Hon går sedan upp till honom och eftersom han har sådana smärtor så ber han henne ge mer morfin som hon sagt att hon har undanstoppat. Emma ger James en dos och han blir lugn. Hon går ut ur sovrummet och låser dörren. James som blundat tittar upp, helt apatisk i blicken.

Lida

Inskrivet kl 23:08
 
Priya vill inte träffa eller prata med Rakesh.
 
Ashley ska hålla sitt tal om demens men han blir orolig över att kanske inte komma ihåg. Laurel övertalar honom och han håller talet men det avbryts när en helikopter kommer flygandes över tillställningen. Byborna får panik och Dan skyddar Kerry på väg ut ur tältet. Ut ur helikoptern kommer Rebecka, Chrissies syster.
 
Moira hälsar på James på sjukhuset men går när Emma kommer in. Emma övertalar James till att skriva ut sig själv så hon kan ta hand om honom hemma.
 
Rebecka hälsar på sin familj men när hon ser Robert går hon fram till honom och ger en örfil för att han behandlat hennes syster så illa. Det gör att Chrissie känner sig glad över att Rebecka kommit.
 
Priya åker till Home Farm och spreyar ordet "Hora" på Chrissies bil. Chrissie ser det och hotar med att ringa polisen men gör inte det eftersom då kan det Lachlan gjort komma fram.
 
Lawrence berättar för Rebecka om inbrottet och att han blev skjuten.
 
Jai träffar Rakesh och ber honom att dra från byn. Rakesh går till värdshuset där han ska bo men han har inga pengar på kontot för att betala rummet. Doug låter honom betala nästa dag istället.
 
Rebecka kommer till puben och utanför toaletterna träffar hon Robert. Det är han som sett till att hon kommit dit efter att han har berättat om skjutningen och ändringen av testamentet och att Lawrence kanske inte är hennes far. Det är en väldigt flirtig stämning mellan dem och hon är inte övertygad om att han är gay. (Jag kommer bli grymt besviken om det händer något mellan dem, då slutar jag nog titta)
 
Moira bjuder Jai till begravningen men inte Cain. Aaron råder Cain att gå ändå men Charity säger åt honom att låta bli.
 
Rakesh hälsar på hos Vanessa och Johnny. Han tar farväl av sitt barnbarn och åker iväg till en ödslig skogsdunge. Han ringer Kirin som inte svarar och sedan tar han en näve tabletter och sväljer.
 
Rhona bjuder med Paddy på en uppvisning Leo har eftersom varken Marlon eller Pierce kan följa med.
 
Rebecka snokar efter något med Lawrence dna på kontoret på Home Farm. Hon hittar en kam med hårstrån.
 
Rakesh ångrar sig och börjar spy. Han försöker sedan få förklara sig för Priya och han berättar allt om huset, branden och försäkringen han aldrig fick.
 
Emma sköter om James som blir liggandes i sängen hela dagen för han känner sig rätt dåsig. Hon bjuder på äppelpaj men äter inget själv eftersom hon lagt morfin i den.

Morning has broken

Inskrivet torsdag 18/5 kl 19:59
 
Rishi ser att det inte stämmer i bokföringen. Han hittar en massa middagar och hotellnätter men inga kvitton eller förklaringar. När han frågar Jai blir det nästan bråk men sedan inser de att det måste vara Priya och Rakesh. Priya försvarar sin man men innerst inne tror hon att han varit otrogen.
 
Diane får passa Dotty medan Laurel går iväg. Bernice kommer också dit och får veta att Laurel måste jobba för att de ska kunna betala hyran som Lawrence höjt.
 
Dan är inte intresserad av att lyssna på Kerrys ursäkter trots att Ross ber honom. Sedan ändrar han sig och kräver att få veta vem Kerry varit med. Hon säger att hon inte vet vem det var för det var när hon var full och ledsen. Dan är besviken över att hon gjort abort även om hon inte kan veta vems barn det var. Han är så besviken på henne att han gör slut.
 
James och Emma kommer hem från semestern och de börjar genast packa inför flytten till Wylies gård. Han passar på att besöka Moira på gården för att beklaga det som hänt. Moira talar om att hon tänker behålla gården och försöka hitta en investerare så James kommer få vänta ett tag på sina pengar.
 
Chrissie pikar Priya för att inte se saker som sker framför hennes ögon när Priya förbereder överraskningsfirande för Rakesh som fyller år och är på väg tillbaka hem.
 
Moira kommer till puben och super sig riktigt full. Det blir Ross som får köra henne hem. Väl hemma på gården så börjar Moira prata om det som hände i taxin med James. Hon talar om att James sagt att han älskar henne.
 
Bernice söker upp Lawrence och skäller ut honom för att jävlas med Laurel och Ashley. Det gör att han sänker hyran för dem och när han påpekar det så säger Bernice att han kan passa på att tala om sanningen om Andy.
 
Kerry har ingenstans att ta vägen så hon sover i salongen men när Bernice ser det tar hon med sig Kerry hem.
 
Doug pratar med Laurel och Diane om barn. Han nämner Laurels mammas favorit Cat Stevens som spelats mycket när Laurel var nyfödd. Doug tror även att Laurel blev till medan de lyssnade på en Cat Stevens låt.
 
Priya ser att Chrissie lämnat sin mobil obevakad på ett bord på puben. Hon tar med sig mobilen till toaletten för att kolla vad som finns i. Leyla frågar Priya vad hon sysslar och får då veta om otrohetsmisstanken. Priya säger till Leyla att hon inte hittat något men när Leyla går så ser Priya fotona på när Rakesh pussar Chrissie i nacken. Hon blir rasande och när hon kommer ut i puben igen så håller hon sig lugn tills Rakesh kommer. Då ger hon honom en örfil och skäller ut honom för det han gjort. Rakesh får inte fram många ord utan står mest och stammar.
 
James och Emma börjar sin flytt till nya gården. Ross blänger mest på dem när de pussas emellanåt. Han konfrontrar James när de blir ensamma men James säger inte hela sanningen. De börjar tjafsa och när Ross vänder sig om med en kartong i famnen så slår han omkull James som ramlar ned för en trappa. De åker till sjukhuset och får veta att James brutit ett ben.
 
Emma går iväg för att hämta kaffe på sjukhuset och när hon kommer tillbaka till rummet där James ligger så råkar hon höra Ross och James prata om Moira och vad James sagt. James erkänner och då går Emma iväg och gråter på toaletten så hon hör inte att han säger att det är Emma som betyder allt för honom.
 
När Emma kommer tillbaka till James så visar hon inte att hon hört något. Ross går iväg och hon kramar om James som håller på att somna. Hon viskar till honom att nu är det bara hon och han i framtiden, sedan ler hon ett ondskefyllt leende.

Inget HTG idag 16/5

 
 
Så var det dags för lite hockey-VM istället för Hem till gården.

Barn, barn och barn

Inskrivet kl 21:26
 
Jag tittar igen men känner inte så mycket glädje längre, tyvärr =(
 
Laurel ska till tandläkaren. Doug hjälper Ashley med Dotty. Det går bra så när Laurel behöver mer hjälp så får männen ansvar igen. Ashley får erbjudande om att prata på en demensföreläsning så Doug följer med honom och Bernice erbjuder sig att passa babyn.
 
Carly och Pierce deltar i triathlonloppet och precis före målgången så ramlar Carly så Marlon får hjälpa henne. Han genomskådar hennes försök att få honom att inte känna sig i underläge. Marlon som tvivlat på hennes kärlek inser att hon faktiskt tycker om honom. En stund senare kommer även Pierce i mål.
 
Charity och Cain bestämmer sig för att flytta utomlands till Debbie i Frankrike. Han söker upp Moira för att berätta det för henne. Moira låtsas vara oberörd men gråter när han gått.
 
Ross får höra från Pete att Charity ska sticka så han besöker henne för att prata om Moses. Det visar sig att hon vill lämna Moses hos Ross och Noah hos Chas.
 
Chrissie går runt och säger åt Dan, Ross och Cain att jobba hårdare i verkstan. Cain svarar med att han från och med nu är endast en passiv delägare.
 
Kerry ska till kliniken för att göra abort men hon har ingen bil som startar så hon lånar en från verkstan utan att fråga. Hon parkerar fel utanför klinien så polisen är på väg att bogsera bort den. Ross och Dan får veta av ägaren var bilen är så de åker dit. Givetvis kommer Kerry ut från kliniken.
 
Dan får veta vad som hänt då hon erkänner både abort och otrohet. Hon säger dock inte med vem hon varit otrogen. Han blir ledsen över att hon gått bakom ryggen på honom.

Paus 12/5

Diskutera dagens avsnitt här...
 
Det är bara paus i mitt skrivande.

Paus 11/5

Diskutera dagens avsnitt här...
 
Det är bara paus i mitt skrivande.

Paus

Inskrivet kl 22:44
 
Efter att ha läst era kommentarer så har jag beslutat att ta en paus resten av veckan och kanske nästa vecka
Jag orkar verkligen inte mer, det är för mycket elände och ingen får vara lycklig en längre tid eller ha ett normalt liv.
Ni får gärna uppdatera varann i kommentarerna men inga spoilers tack!
<3
 
/Marie

Låtsas vara hundmat

Inskrivet kl 23:02
 
Ross och Charity ska kidnappa hundar men lyckas inte så bra. Hon blir sur när hon inser att han bara tänkt vänta på hittelön istället för att sälja hundarna vidare. De blir uppjagade av en rottweiler i en klätterställning i en park. Där erkänner Charity att hon tänkt flytta från byn. Ross säger att han gör allt för Moses så hon får inte ta honom. När de ska fly från den arga hunden så springer Ross iväg så Charity kan springa åt andra hållet.
 
Kerry funderar på abort men Joanie säger att det kan ju vara Dans barn och han behöver aldrig få veta något.
 
Nicola hittar Jimmy när han sitter i möte med sorg-gruppen. Hon blir förbannad och låtsas att hennes man också är död. De sitter och kastar skit på varann och blir arga. Dock ber Jimmy om ursäkt senare och de blir vänner igen.
 
Marlon lagar mat och Carly skruvar ihop en hylla till April. Han blir lite nedstämd för andra retar honom för att vara kvinnlig så Marlon ber Carly om att byta så hon får laga mat. Det slutar med att han råkar limma fast hyllan med golvet.
 
Charity och Ross sitter i bilen utanför huset efter att ha misslyckats med hundkidnappningen. De kysser varann men avbryts av att de ser en polisbil. Polisen hjälper en redlös Cain in till Chas hem. Charity får bråttom och hon lämnar Ross.
 
Kerry är på sjukhuset men måste vänta en vecka för att kunna göra ett ultraljud som ska konstatera om hon är gravid så hon kan göra abort. Hon får panik för hon kan inte ljuga i en hel vecka.
 
Jai och Holly fortsätter att ses. De går till cricketpaviljongen där de får vara ifred. Hon pratar om att göra sin mamma stolt men då behöver hon massa pengar. Jai ber Holly ta med passet när de ska till Bradford eller om det var Watford för han har en överraskning på gång. Dessutom vill han göra deras förhållande officiellt.
 
Cain får skilsmässopapprena och han muttrar. Moira säger åt honom att skynda på att skriva på så det blir överstökat. Holly råder honom att kämpa för att få behålla Moira men han vill inte ta råd av en heroinknarkare.
 
Charity träffar Cain i köket. Han är på väg att gå eftersom hon sagt att hon är ihop med Ross men då erkänner hon att det sa hon bara för att göra honom svartsjuk. Det lyckades så de kysser varann.

#sugardaddyrishi

Inskrivet kl 21:54
 
Dan planerar att fria så han ber Zak och Joanie om hjälp. Jai ber Kerry att åka på en mingelkväll för företagets räkning och hon blir jätteglad. Joanie försöker stoppa henne och blir tillslut tvungen att berätta om överraskningen
 
Jai får istället be sin far att åka till minglet även om det slutat med skandal förra året för Rishi är förtjust i det andra företagets ägarinna. Han följer henne på twitter som #sugardaddyrishi.
 
Frank tjatar till sig en dejt med Megan och de hamnar i säng. Han säger att han varit i Australien men när Megan får veta av Charity att Frank suttit inne så bryter hon med honom.
 
Pete bjuder hem Leyla som tvekar men sedan tackar ja. När hon kommer hem till honom så lämnar hon honom med förklaringen att de inte kan vara ihop för när de gör slut kommer det bli jobbigt när de bor i samma by mitt emot varann. Senare ångrar hon sig och försöker skriva ett förlåt-sms.
 
Jai och Holly ses på kaféet men där får de inte vara ifred för nyfikna blickar. De åker in till stan för lunch. På hemvägen bjuder Jai med Holly till en affärsresa han ska göra nästa vecka. Hon tackar ja så de ska kunna lära känna varann utan att smyga.
 
Dan friar till Kerry genom att göra den berömda Titanic-scenen där de står i fören på båten. Kerry börjar må dåligt så hon går iväg och kräks.
 
Charity försöker få Jermaine till att köpa hennes del av puben och sedan frågar hon även Robert igen men han säger nej. När hon ser Ross välfyllda plånbok så blir hon intresserad. Han säger att han tjänar pengar på hundkidnappning. Charity vill vara med nästa gång. När Ross gått säger hon till Moses att de ska flytta iväg från byn tillsammans med Noah.
 
Nicola börjar tro att Jimmy är otrogen med Lydia eftersom han beter sig så konstigt när hon är i närheten.
 
Kerry misstänker att hon är gravid så hon berättar allt för Joanie. Joanie säger till henne att först göra ett test och sedan tänka på hur hon ska göra. När Kerry sedan kollar testen visar det sig att hon är gravid.

En jeep, en bubbla och en traktor

Inskrivet söndag 7/5 kl 22:26
 
Förberedelserna för vigseln pågår men Tracy fattas. Hon vaknar upp i den rosa bilen långt inne i skogen. Frank vill visa henne ett träd där han ristat in "pappas flicka Tracy" för länge sedan. De är sena men bilen startar inte så hon lyckas ringa till Vanessa som kommer med brudutstyrseln. Vanessas bil glider ned i en sjö och Tracy snubblar och ramlar på magen i en lerpöl.
 
Carly säger till Finn att säga till sin bror att Leyla väntar på en dejt. Finn säger till Ross som börjar flirta med Leyla som inte alls är intresserad.
 
Holly klär sig fin för att fota på bröllopet. Hon pratar med en ljudtekniker som flirtar med henne men när hon får tillfälle flirtar hon med Jai istället. De kysser varann och bestämmer sig för att ses nästa dag.
 
Jimmy och Dan småtjafsar med varann och det slutar med en armbrytartävling som Jimmy vinner. Dan blir förnärmad och vill polisanmäla Jimmy för misshandel eftersom han har ont i armen efteråt. Kerry stoppar honom.
 
Tracy, Vanessa och Frank kommer till kyrkan efter många om och men så David hinner fria och vigselakten blir av. Frank får till och med vara med.
 
Efteråt är det fest på puben. Leyla säger åt Ross att hon inte är intresserad utan att det var Pete hon ville träffa.
Tracy håller tal och säger att hon haft en perfekt dag och hon vill inte ändra på någonting. Sedan kysser brudparet varann.
 
(Trist med några okända människor i kyrkan för utfyllnad. De borde förklara vilka de är eftersom det är ett bröllop och inte en allmän högmässa. De var även med på puben)
 

Mösexa

Inskrivet kl 22:54
 
Robert råkar höra att Victoria ska inviga trädtoppsbanan istället för Chrissie. Han får bråttom till platsen för att sätta tillbaka muttern han dragit loss. På väg ned tappar han balansen och ramlar baklänges, han fastnar i ett rep och blir hängandes uppochned.
 
Frank letar efter den perfekta bröllopspresenten till Tracy. Han hyr en rosa jeep som hon ska få använda till bröllopet men Tracy blir inte imponerad utan säger åt honom att hon vill inte ha honom i byn
 
Lydia från stödgruppen som Jimmy träffade kommer in på kaféet. Jimmy trasslar in sig i fler lögner om sin döda fru. När de sedan råkar ses igen i affären så har Jimmy svårt att säga nej när hon vill ses för att äta en bit tårta.
 
David vill inte gå på någon svensexa som ska anordnas för honom. Det visar sig att han är orolig för provsvaren han ska få lite senare. Han säger till Tracy att om han fortfarande har cancer så vill han inte gifta sig för han vill inte att hon blir änka så snabbt.
 
Chrissie har sin invigning med att först mingla på Home Farm. Robert ringer till Victoria som ordnar med maten och han ber henne att se till att hela sällskapet inte kommer till skogen men att hon kommer och hjälper honom. Victoria säger åt Diane att uppehålla sällskapet och sedan åker hon och hjälper Robert att komma loss. De åker hem och han berättar för henne att Chrissie satt dit Andy för att skydda Lachlan. Victoria blir jätteledsen och säger att Chrissie måste få veta att hon bråkar med fel familj.
 
Jai får veta av Priya att hon har problem med ätstörningar igen men att hon sökt hjälp redan.
 
David och Tracy är på sjukhuset för att få hans provsvar. Det visar sig att han inte har någon cancer kvar så de gråter av glädje. De kommer hem och går till puben där Leyla anordnat en kombinerat svensexa och möhippa, alla är utklädda till läkare eller sköterskor.
 
Victoria kommer tillbaka till Home Farm men då är invigningen slut. Hon ursäktar sig med att hon blivit dålig och därför var tvungen att lämna minglet. När Chrissie och Lawrece går iväg börjar Victoria att leta på kontoret efter något bevis på att Andy är oskyldig. Plötsligt hör hon att Chrissie och Lawrence kommer tillbaka så hon gömmer sig bakom skrivbordet. Victoria hör hur Chrissie pratar om att de inte ska berätta för Rebecka att de inte är riktiga syskon och att Chrissie är besviken på Victoria som svek henne när hon inte var med på invigningen som lovat.
 
Holly och Jai ses på kaféet och han berättar att han inte känner för att gå på svensexan. De åker till gården och ska titta på en Sandra Bullock film tillsammans istället Jai hjälper Holly att måla hennes naglar eftersom han hjälpt Priya när de var små. Han och Holly är sedan nära att kyssa varann men precis då hör Holly att Moira är på väg in. Jai får smita ut bakvägen så ingen ser att han varit där.
 
Leyla blir plötsligt lite bitter över att alla andra har någon som de tycker om medan hon är singel. Pete hör henne och de börjar jämföra sina eländiga föredetta förhållanden. Det visar sig att båda har ett ex som blivit ihop med ens syskon. Pete berömmer Leyla och de båda har trevlgit ihop.
 
Frank kommer in på puben när mösexan pågår. Tracy säger åt honom att gå för hon vill fortfarande inte ha honom där. Han går ut och Eric följer efter och säger åt honom att hålla sig borta för Tracys skull, för det är det hon vill för att bli lycklig.
 
Tracy blir jättefull och hon ska gå hem från festen. Hon vill inte ha sällskap utan låter David vara kvar och festa. Utanför ser hon den rosa jeepen och då börjar hon svära men ändå sätter hon sig i den. Frank kommer ut med packad väska och Tracy får veta att han är på väg därifrån. Då blir hon återigen arg på honom och det slutar med att han ska visa henne att han visst bryr sig om henne så de åker iväg i jeepen.

Ni..Ricola

Inskrivet torsdag 4/5 kl 09:58
 
Ronnie har kommit hem efter att ha fått hem sin bror från utlandet. Han besöker Lawrence för att tacka för lånet och det hör Chrissie. Så när hon får tillfälle senare så anställer hon Ronnie för att bygga kafé och toaletter på äventyrsparken hon öppnar.
 
Paddy får veta av Chas att hon lånat pengar från Livs arv. Han råder henne att inget säga för det finns gott om tid att hinna betala tillbaka.
 
Priya bokar tid för terapi angående hennes ätstörningar men hon är noga med att inte någon i famijen får veta något.
 
Charity pratar med Liv och erbjuder henne att skriva en lapp till skolan om hon vill vara ledig och hon börjar prata om att övningsköra och köpa bil även om Liv bara är 14 år än. Hon kan inte låta bli att nämna för Liv att Chas lånat pengar från arvet. Liv blir besviken och precis då kommer Chas in. Chas försöker förklara att hon bara ville hjälpa Lisa och Belle.
 
Liv rusar iväg till Lisa för att höra om det är sant. Chas följer efter och Liv säger att Chas hade bara behövt fråga för självklart vill hon hjälpa Lisa och Belle. Hon säger sedan till Lisa att det finns mer pengar om de behöver.
 
Zak skjutsar Lisa till tåget när hon ska åka till Belle. Hon säger att han kan följa med men han väljer att stanna hemma. Zak lägger sin hand på Lisas och hon tar inte bort den.
 
Paddy går in i Rhonas hus och börjar rota runt för att det är så städat. Pearl kommer in och ber hononm sluta. Han säger att han fortfarande äger halva huset så han vill att det är hon som ska gå. Sedan fortsätter han att riva runt och han tänker sitta där tills Rhona kommer hem igen.
 
Robert är på kaféet när han hör Priya klaga på att det legat en sax kvarlämnad på barnens lekplats och Amba hade fått tag på den så det kunde slutat illa.
 
Jimmy går till församlingshuset med Carl för att leka men plötsligt dyker det upp ett gäng mammor utan barn. Det är en sorggrupp som pratar ut om sin sorg. Jimmy blir medbjuden i tron om att han ringt för han vill delta för att hans fru omkommit i en olycka. Först försöker Jimmy tala om att det är ett misstag men sedan faller han in i pratet och han hittar på att hans fru Ricola dött. Han talar om hur jobbigt han har haft det eftersom han fick känslan av att aldrig duga. När han kommer hem är han mycket gladare och säger till Nicola att han inte ska låta några negativa känslor förstöra för dem.
 
Chas försöker få Paddy att komma ut från Rhonas hus men hon får en hink vatten över sig. Hon ger sig inte och tillslut släpper Paddy in henne. Han låtsas att huset är hans borg som han skulle försvara, så han hade Leos kungakrona på sig. Paddy berättar om sin besvikelse över att ha blivit "raderad" ur Leos liv eftersom det inte ens finns kvar något foto på honom. Han säger att han blivit av med sin familj även om Leo inte är hans biologiska son. Chas lovar att han alltid kommer att vara en del av hennes och hela Dingles familj.
 
Robert har tagit på sig en reflexväst och hjälm för att smälta in i bygget av äventyrsparken. Han smyger runt där och när han blir ensam klättrar han upp till en trädtoppsbana och lossar på en skruv.

Favoritdotter

Inskrivet kl 21:11
 
David och Tracy tvingas av Leyla att provsmaka bröllopstårtor för hon vet inte att de bråkat. David är fortfarande sur så tillslut avbryter de provsmakningen och Tracy går till värdshuset. Där bryter hon ihop och erkänner gråtandes för Eric om vad hon gjort och att hennes pappa nu kommer att få fängelse. Eric ringer polisen.
 
Chas, Charity och Zak har försökt samla ihop pengar till Lisa så de kan betala Belles sjukvård på närmare håll. De får bara ihop 1000£ men när Lachlan kommer för att fråga hur Belle mår så säger han till Lisa att han kanske kan hjälpa till. Lisa följer med honom till Home Farm men Chrissie är inte alls intresserad av att bidra med några pengar eller ett lån. Lisa blir rasande och skäller ut Chrissie för att vara nonchalant och rik. Hon blir så arg på Chrissie att hon ger henne en örfil. Chrissie kallar Belle för galning men då säger Lisa att hon hellre har en galen dotter än en pervers son. När Chrissie går in in så stjäl Lisa en sportbil som står utanför Home Farm. Lachlan ser henne.
 
Paddy känner sig i vägen för Carly ber honom hålla sig borta medan hon är hemma på lunch med Marlon och Vanessa skäller ut honom för att han bara flyttar om på saker på kliniken.
 
Eric säger till Tracy att han sa till polisen att han själv råkat lägga kreditkortet i fel kavaj och därmed kommer Frank att friges. Frank stormar in på värdshuset och skäller ut Eric. Tracy försvarar Eric och erkänner att det var hon som satt dit honom för att få honom att lämna byn. Frank blir ledsen och går till Vanessa men han säger inte till henne att det var Tracys fel att han hamnade i arresten.
 
Priya har sitt mingel för byggherrarna men ingen verkar intresserad av att köpa huset förutom en kvinna men hon vill bara ge 70 000£. Priya blir rasande och kör i väg kvinnan. Sedan går hon hem och kräks.
 
Chas får brev från Livs adokat och hon ser att Liv ärver 250 000£.  Liv däremot är ute på skroten och lånar en fyrhjuling när hon blir ensam där. Hon kör iväg ut på ängarna och är nära att köra på Paddy som är ute på veterinärbesök.
 
Chrissie vill anlita Victoria till ett cateringuppdrag men Lachlan ber sin mor låta bli för han tycker det är jobbigt att Victoria är syster till Andy och Robert. När Chrissie inte går med på det säger Lachlan att han hoppas att Lisa får tag på pengar på vilket sätt som helst, så han nämner inte vad han sett Lisa göra.
 
Lisa ber Charity tala om var man kan sälja den stulna bilen. Charity säger att hennes kontakt inte kommer lita på Lisa så det är bättre att hon hjälper henne. Charity åker iväg med bilen medan Lisa precis får höra av Chas att hon kan få pengarna av henne. Chas säger att hon sålt gamla smycken så Lisa kan betala för Belle. Lisa åker iväg men kommer försent till sjukhuset. Belle är redan på väg till Surrey.
 
Rishi vill köpa det brandskadade huset och renovera det. Priya tror att Rakesh inte orkar med att börja om men Rishi säger att Rakesh behöver inte renovera något utan bara vänta på att flytta in när det är klart. Rishi gör detta för sin dotter ska få det bra.
 
Zak säger åt Lisa att de aldrig kommer att kunna få fram 5000£ varje vecka för att Belle ska få privat vård så det är bättre att hon åker till Surrey. Han säger att även om de kan betala för Belle någon vecka så kommer inte platsen i Surrey finnas kvar sen.
 
Frank söker upp Tracy för att förlåta henne för det hon gjort men då får hon ett utbrott och säger att hon gjort ett enda fel medan han gjort tusentals fel under hennes uppväxt. Hon säger att hon aldrig kommer att förlåta honom för att han förstörde hennes barndom. David hör Tracys förtvivlade berättelse om hur hon haft det och när Frank gått kramar han om henne och de blir sams. De börjar planera för bröllopet och Tracy frågar Eric om han vill leda henne fram till altaret.
 
Priya svimmar på salongen när hon är där för att berätta för Leyla om Rishis planer. Leyla inser direkt att Priya har ätstörningar igen. Priya erkänner att det är för att Rakesh inte tycker hon är attraktiv längre. Leyla säger åt Priya att söka hjälp hos läkare eller terapeut om hon inte kan prata med sin familj om problemet. Priya lovar att söka hjälp.
 
Charity kommer tillbaka till puben och det visar sig att hon lämnat tillbaka bilen till Chrissie för att inte Lisa ska råka illa ut. Hon får veta att Chas fått fram pengar och när Liv säger att hon hört att arvet kommit så inser Charity att därifrån kom Chas pengar till Lisa.
 
Chas går till Lisa för att försöka få tillbaka pengarna men får då höra av Zak att Lisa behöver pengarna till att kunna bo nära Belle under vårdtiden. De tackar Chas för bidraget och de säger att det är välbehövligt.

RSS 2.0