En mamma som återvänder och en prästfru som manipulerar

Nikhil berömmer arbetarna i fabriken för att de hann med leveransen igår. De vill genast ha en bonus som tack men han säger att de inte kan få bonus för något de skulle ha gjort ändå fast inom utsatt tid. För en gångs skull så håller Jai med honom. Nikhil tycker ändå att personalen är värd uppmuntran så han bjuder alla på varsin baconsmörgås. När de sedan är på puben så lånar han pengar av Jai för att bjuda personalen på nästa runda. Jai vill inte vara sämre så han vill ställa till med en inflyttningsfest.

Victoria kommer hem till Hannah och ser när hon jobbar i köket. Hon kan inte förstå varför Hannah försöker jobba ihop pengar till en tråkig skolresa men erbjuder henne 50 pence för att tillbringa eftermiddagen med henne. Hannah går med på det.
Senare så känner Hannah att hon vill tjäna mer pengar fortare så hon frågar sin far om hon får sälja äggen deras höns värper och det får hon.

Debbie är på verkstan och plötsligt dyker Charity upp. Hon hade fått dåligt samvete och kände att hon inte kunde lämna sin dotter.
De går hem och pratar ut med varann när Cain kommer hem. Charity erbjuder honom pengarna hon fått men han säger att hon  kan behålla allt. Han tror inte hon kommer att stanna så länge till.
Zak pratar med Charity och säger att hon ska passa sig för att svika Debbie igen.

Katie möter Maisie i gamla butiken och frågar henne hur hon mår efter att ha hjälpt till i stallet. Hon passar även på att fråga vad som är mellan Maisie och Ryan eftersom hon märkt av den konstiga stämningen mellan dem. Maisie vill först inte svara men sedan säger hon att det är nog mer så att hon inte gillar hans mamma. Katie undrar givetvis varför och Maisie antyder att hennes pappa varit ihop med Faye men hon vet inte om Ryan vet om det.

David vill att han och Leyla går på inflyttningsfesten men hon verkar inte så pigg på det. Hon pratar sedan med Doug och han säger att han ska gå i alla fall. Doug frågar sedan Nathan om han kommer till festen men Nathan vet inte vad han pratar om. Sedan låtsas han att han är så upptagen att han tackat nej till att komma.
Men Nathan är Nathan och senare så säger han till Leyla att han ångrat sig och ska gå ändå...

Carl håller koll på Cain men Jimmy vill att han glömmer alltihop. Carl går dessutom in hos Debbie när ingen är hemma för att leta efter något som kan hjälpa honom att få pengarna tillbaka.
Charity kommer hem och upptäcker att Carl är där. Hon tror inte på honom när han säger att han letar efter pengarna dessutom så tror hon att det inte finns några pengar kvar längre. Carl lyckas övertala henne till att de finns i en lagerlokal och han behöver bara nyckeln eller låskortet så han vill ha hennes hjälpt till att hitta det. Han säger att de kan dela på pengarna sen...

Faye kommer till Home Farm för att lämna en ask godis från fabriken. Hon frågar även Katie om ridlektioner precis när Mark kommer in. Katie som har arbete att sköta går ut från kontoret och lämnar dem ensamma.
Mark säger att han behöver lite mer tid och Faye svarar att hon kan vänta.

Nicola kommer till Kings kontor. Hon vill lämna Angelica till Jimmy för att åka och  shoppa men han har inte tid att vara barnvakt. Jai kommer in och ska visa körschemat för nästa månad och hör deras diskussion. Nicola är irriterad men hon tar med sig Scarlett och baby ändå för att shoppa. När de är på väg ut och Jai ska gå så möter de Charity. Han bjuder även henne till inflyttningsfesten.

Laurel vill att de berättar för biskopen om vad som hänt och Ashley tvekar men tycker sedan att det kan vara bra att få honom på deras sida. Sally vill inte att de berättar för någon.
Ashley ringer biskopen som redan är på väg dit, med Vincent.
Laurel och Sally går ut på promenad så de inte riskerar möta Vincent på prästgården.
Ashley anklagar sedan Vincent för att ha slagit sin fru men Vincent nekar förståss. Biskopen blir arg på Ashley eftersom han tror att det är av personliga skäl som Ashley anklagar Vincent. Ashley ber dem gå.

Vincent kommer tillbaka och  ber Ashley att sluta sin vendetta mot honom. Han vill att Sally kommer ut och pratar med honom och att hon ska sluta ljuga för folk. Biskopen hör deras upprörda röster när han går förbi och de går in i prästgården. Sally som kommit tillbaka står i köket med Laurel och biskopen ser hennes blåtira. Han lovar att hjälpa henne men hon bör inte bo kvar hos Ashley säger han.

Edna kommer förbi och pratar med Ashley, hon är orolig för Sally eftersom hon sett endel av tjaffset utanför huset. Hon erbjuder Sally att bo hos henne.
Sally flyttar hem till Edna men ser inte alls så lättad ut. När hon blir ensam så passar hon på att ringa till Vincent och prata med honom. Hon säger att hon vill träffas och hon talar om var hon bor.
Vincent kommer dit och allt verkar lugnt. Hon verkar sansad och vilja ta tag i problemen men så hör hon att Edna kommer hem och då börjar hon "spela över" så Edna tror att Vincent varit hotfull så hon är på väg att ringa polisen. Han övertalar henne till att inte ringa och så går han därifrån.

Edna sitter sedan ensam (?) hemma med sin hund och hon ska dricka en kopp te och ta en kaka. Plötsligt kastas en sten in genom fönstret....

 


En mamma som rymmer och en prästfru som ljuger

Marlon har klätt sig i kostym för han ska träffa advokaten. Eli kommer in i köket, även han klädd i kostym men det är för att han ska fira Debbies födelsedag efter jobbet. Han råder Marlon till att försöka få huset för sig själv i skilsmässoförhandlingen.
Marlon går till puben först och Moira föreslår att han ska sparka advokaten och försöka prata med Donna själv.

Idag är det Debbies födelsedag och Cain har bjudit hela Dinglesklanen på restaurang. Innan de kommer iväg så har Noah blivit smutsig ute på gården så Charity säger att han måste byta om men eftersom de är sena så får de andra åka i förväg. När alla åkt så ringer hon efter en taxi till flygplatsen. Noah blir besviken på att inte få gå på kalaset.
Dingles firar och skålar i champagne medan de väntar på Charity. Debbie ringer hem och Noah svarar, han berättar att de ska åka iväg. Debbie, Chas och Cain skyndar sig hem på en gång. Charity har inte hunnit åka så Debbie skickar iväg hennes taxi. Debbie blir jättebesviken när hon upptäcker att hennes mamma är på väg. Hon får veta att Charity fått pengar av Cain  och att även Chas vetat om allt. Hon säger åt Charity att ta hennes bil som hon fått av Cain och sedan vänder hon sig mot Noah och berättar att Michael inte är hans pappa utan det är Chris.
Charity blir helt förstörd när hon hör allt Debbie vräker ur sig. Debbie går sedan därifrån.
Dagen efter försöker Cain få henne att förstå att Charity hade åkt även om hon inte fått pengar men Debbie tror honom inte. Hon tror att hon hade fått sin mamma till att vilja stanna kvar.
Senare så försöker hon ringa Charity för att få henne att komma hem igen.

Carl ringer lagret för att få en visning. Han och Jimmy får en rundvandring och de får veta att det är stor säkerhet där på lagret och att de har larm och kameraövervakning. Carl inser då att det kan bli svårt att få tag på Cains förråd men han tänker inte ge sig. När de sedan blir ensamma så säger han att Jimmy får flirta in sig med receptionisten för hon verkade intresserad av honom. Jimmy säger aldrig i livet men Carl tror att han bara är rädd för att Nicola ska få veta något.

Ryan och Aaron kommer in på puben. Aaron har en bukett med blommor i väldigt klara färger. Moira säger att det var inte speciellt imponerande bukett men han säger att den är till Katie ifrån Ryan. Precis då kommer Holly in och ser buketten och tror att den är till henne och hon frågar lite sarkastiskt att har han en förlovningsring också. Hon får veta att de är till Katie. Ryan kommer fram till dem vid bardisken och han får veta att det är en hemsk bukett...

Victoria och Hannah ska åka till stan för att shoppa. De avböjer skjuts från John. När tjejerna sedan kommer tillbaka har de handlat en hel del. Hannah har köpt en mössa för hon "behöver" den till skolresan till Norge. Moira påminner henne om att de inte bestämt än om hon får åka. Tillslut kommer Moira och John fram till att Hannah får betala en fjärdedel av resan själv genom att hjälpa till, resten betalar de.

Ryan skjutsar Katie till Home Farm och hon är jättestressad för hon har massor med arbete. Maisie ser henne och de börjar prata. Det slutar med att Maisie erbjuder sig att hjälpa till även om hon inte får betalt. Katie är tacksam för då hinner hon med allt hon ska. När de är klara säger Maisie att det varit kul att hjälpa till och det var roligare träning än att gå på gym. Tyvärr har hon gjort illa sig och Katie plåstrar om henne. Ryan kommer för att hämta Katie men är inte så angelägen att stanna på kontoret och vänta tills hon är klar. Maisie säger att hon ändå är klar och hon går därifrån. Katie märker att det är tryckt stämning mellan dem men förstår inte varför.

Nikhil är oroad eftersom personalen inte jobbar fort nog och de har en order som måste vara klar idag. Tillslut måste han be dem att jobba övertid för att bli klara. De tvekar men när de lyckats förhandla till sig att radion får vara på och att de får pizza så ställer de upp.

Laurel och Ashley är oroliga för Sally inte hör av sig. Laurel åker hem till Vincent men Sally är inte där. Han måste sedan iväg på ett sjukbesök i församlingen och Laurel åker hem. Hon pratar med Ashley och Doug eftersom hon tyckte Vincent verkade så lik Ashley i sin prästroll.
De fortsätter att försöka få tag på Sally men lyckas inte. Ashley åker då över till Vincent och får även efter viss tvekan kliva in och kolla själv om Sally är där.

Laurel får sedan besök av Sally på fabriken. När Sally vänder sig om visar hon att hon har en stor blåtira. De går hem och får prata med Ashley. Sally ursäktar sig och säger att det inte varit Vincents mening att slå henne och att allt bara är ett missförstånd. Hon vill inte ringa honom eller polisen. När Sally gått upp för att vila så säger Ashley att det är hans fel att detta hänt men nu kommer de att ställa upp för henne...

Nu är det helg igen, ha det så bra och njut av den extratimmen vi får natten mellan lördag och söndag!Pengar, pengar, pengar...

Charity försöker avbryta Cain när de ligger i soffan. Hon säger att hon måste gå vidare i livet och inte göra samma misstag om och om igen.
Hon går till cafét och får en pik av Viv om hennes klädsel. Charity säger att Viv inte borde säga något så som hon ser ut. Då svarar Viv att hon inte kan hjälpa att hon har naturligt karismatiska ben =)
Cain ser henne på cafét och sätter sig vid bordet. Hon berättar att hon inte vill vara i byn och att hon hållit sig undan sina släktingar med flit. Han frågar då om hon inte är intresserad av att stanna för Debbies och Sarahs skull. Cain frågar henne hur mycket hon ska ha för att sticka för gott, 10 000 eller 20 000£?

Sally är ute och gungar Gabby innan hon ska lämna flickan hos Ashley i kyrkan. Edna är där och frågar om Sally kan hjälpa henne med blomsteruppsättningarna men Sally har bråttom till ett möte för hon är beslutsam och tänker lösa problemen med Vincent.
Biskopen hälsar på hos Ashley för att prata om Sally. Han säger åt Ashley att det är dags att han säger till Sally att flytta hem igen eftersom det verkar gå så bra på äktenskapsrådgivningen. De berättar sedan för Sally om vad biskopen sagt och hon säger att de har rätt, hon ska flytta hem igen. Vincent kommer sedan på kvällen och hämtar hem sin fru. När de åkt säger Ashley till Laurel att han hoppas att det inte händer Sally något för då kommer han aldrig att förlåta sig själv.

En man kommer in på fabriken och han har en stor bukett blommor i famnen. Han söker Priscilla som äger fabriken men tror han kommit fel när han möter Nikhil. Priya som sett när mannen kom gömde sig snabbt under arbetsbänken.
När tjejerna sedan går på lunch så kommer mannen ut från puben. Han och Priya går in för att prata. Tjejerna sätter sig vid ett bord en bit i från Priya och mannen. Priya försöker få honom att förstå att det inte är något mellan dem men han verkar inte vilja lyssna. Precis då kommer Rodney in på puben och Chas ber honom om en tjänst. Det slutar med att Rodney går fram till mannen och undrar vad han gör med hans fru. Priya ser förvånad ut men tjejerna skrattar. Mannen blir rädd och försvinner därifrån. Priya tackar för hjälpen fast hon hade ju nästan fått i väg honom på egen hand. Chas säger då att det var bra att mannen försvann innan Nikhil visade sin fula nuna på puben men det visar sig att Nikhil redan hunnit dit och hörde vad hon sa...

David kommer till butiken och berättar för Leyla att han fått oväntat ledigt på kvällen och vill passa på att skämma bort henne. Hon överraskar honom med att fråga om hon får flytta hem till honom. När hon ser hans tvekan så säger hon att det bara är för några dagar och då går han med på det.
Väl hemma hos David så har paret det mysigt och lagar mat ihop. De står och hånglar i köket när Val stormar in. Där rök deras ensamma mysiga middag...
Dagen efter så kan de inte vara ensamma varken hos David eller hos Leyla så de hamnar på puben i stället. Nathan kommer in och vill bjuda det lyckliga paret på en omgång men de tackar nej.
Leyla möter sedan Nathan på toa och ber honom att inte berätta något för David men han låtsas vara ovetande om vad hon pratar om men att hon lekt med elden och det ska inte små flickor göra.  Fast han säger sedan att han kanske berättar...eller inte... man vet aldrig.

Moira frågar Marlon om vad det stod i brevet han fått och han berättar att Donna skrivit att hon alltid kommer att älska honom men att det är dags att gå vidare och att hon har en polis som heter Baz som betyder väldigt mycket för henne just nu. Han blir rasande när han tänker på det och börjar slå bland kastruller och slevar.
Moira får honom lugn och de pratar lite mer med varann. Han tackar sedan henne för att hon ställer upp och pratar och lyssnar på honom.
Senare kommer Viv in på puben och beklagar Donnas beslut för Marlon. Dessutom kommer hon ju att sakna att vara hans svärmor. Paddy inflikar då att inget ont utan någon ljuspunkt. Bob ger honom ett visitkort med hans skilsmässoadvokat och alla blir förvånade över att han har det i plånboken. Viv får givetvis veta det men han lyckas övertyga henne om att han har den där som en talisman.


Charity frågar Cain om hur fort han kan fixa fram pengar, hon vill ha 20 000£ för att lämna byn. Han lovar att fixa fram det till nästa dag.
Chas får sedan veta det av Cain och hon blir väldigt besviken på Charity. När Carl kommer för att hämta hem Chas till middagen har hon ingen lust och hon nämner vad som hänt. Det gör att nästa dag sitter Carl och bara väntar på att Cain ska åka till gömstället där pengarna finns. Givetvis råkar han tappat bort Cain när det kommer en lastbil i vägen men efter lite sökande så hittar han honom igen. Cain är på väg in i en lagerlokal och Carl är nöjd med att ha hittat gömstället. Han berättar sedan för Jimmy om att de ska dit och hämta pengarna.

Katie vill bjuda Ryan på lunch men han hinner inte för det är mycket på verkstan just nu. Han säger att de kan gå ut och äta på kvällen i stället så slipper de tacka ja till Fayes inbjudan. Katie säger att hon inte har något emot Faye så de kan tacka ja. Alla tre tar sedan en drink på puben och Faye är trevlig och på gott humör. När hon går för att köpa en ny omgång så säger Ryan att han gillade henne bättre när hon inte gillade Katie. Katie säger då att Faye verkar vara väldigt glad, hon kanske har träffat en man. Ja kanske det svarar Ryan...

Cain och Charity bråkar om när hon tänker säga något till Debbie men hon vill inte krossa hennes hjärta så hon hoppas att han kan meddela henne det. Debbie tror att de har hemligheter eftersom hon fyller år snart.
Tillslut ger han Charity pengarna men han vill att hon åtminstone stannar över födelsedagen i morgon."Kär" lek.. både här och där

Faye möter Mark ute på gatan i byn. Hon frågar honom om den romantiska hotellnatten som Maisie pratat om men han säger att det inte blev så mycket eftersom han är ju faktiskt redan hemma. Mark säger att de aldrig sov över utan det blev bara en middag. Faye frågar honom om han och Natasha fortfarande ligger med varann men det förnekar han.
Hemma på Home Farm är Natasha rätt glad och verkar väldigt uppåt och stryker Mark kärleksfullt över handen medan hon lovprisar "sin egen säng".
Maisie frågar Nathan vad för tjej han haft med sig hem eftersom det finns läppstiftmärken på ett glas i disken.

Gennie vaknar på morgonen och hittar Leylas skor i soptunnan. När Leyla kommer ner frågar hon om hur det varit igår och att hon borde säga åt Nathan att hålla avstånd eftersom David älskar henne. Hon frågar även om skorna som ligger i soporna men Leyla säger att de är trasiga och ska kastas.
Gennie berättar sedan för Katie att Leyla slängt sina nya skor fast de inte var trasiga och det tyckte hon var konstigt.

Doug berättar om gårdagen för David, om att de drack en del och att Nathan flirtat med någon blondin. David skyndar sig hem till Leyla. Där hittar han henne och Nathan som precis kommit för att höra hur hon mår. Nathan går därifrån och Leyla blir lättad över att han inte sagt något till David.
David bestämmer sig för att ta eftermiddagen ledigt bara för att kunna tillbringa den med Leyla när hon är hemma och bakfull.

Marlon får ett brev med posten och det visar sig vara från Donna. Han går nästan hela dagen innan han vågar öppna det. Det dröjer ända till middagen innan han läser brevet. Han blir ledsen och sätter sig och gråter i trappan efteråt.
Dagen efter är han mest grinig och otrevlig på jobbet.

Sarah kommer tillbaka från semestern med Dingles. Zak frågar efter Cain men Debbie säger bara att han är borta för tillfället.
När Zak sedan möter Charity i byn ber han henne att tänka efter innan hon gör något och berätta det för dem för nu har hon chansen att ställa allt tillrätta med sin dotter.

Mark dyker upp hos Faye med en jättebukett gula rosor. På kortet har han bara gjort ett pussmärke (hmmm..hur då? Med läppstift? Cerat?). Hon har inte tid att prata så länge med honom för hon måste till jobbet.
Ryan frågar henne senare om blommorna är från "honom"  eftersom han såg hur arg hon blev när Maisie sa att de lekte lyckliga familjen igår. Faye svarar inte riktigt på hans fråga.

Leyla möter Nathan på kyrkogården för att lämna tillbaka halsbandet och be honom hålla avstånd. Han säger att det inte är så lätt att bara glömma allt och att han nu känner sig utnyttjad av henne men alla har sitt pris och hon är ett riktigt kap. Sen går han därifrån...
Doug är orolig för Leyla och märker att hon har något som plågar henne. Han ber Nathan att muntra upp henne.

Leyla är kort mot Nathan när de möts på puben och han vill ge henne ledigt.
Ryan som märker att hon är sur säger till Nathan att hon antagligen gillar honom men vill inte erkänna det eftersom hon redan har en pojkvän.
Leyla söker upp Gennie för att prata med henne och hon erkänner att hon legat med Nathan. Gennie blir ledsen men säger åt henne att avsluta allt och hon erbjuder Leyla att låna pengar så hon kan betala tillbaka.
När Leyla sedan möter Nathan för att ge tillbaka skulden så säger han att det inte är så enkelt, det de har kan inte bara betalas bort hur som helst. Han säger att de är inte kvitt förrän han säger att de är kvitt...

Gabby är sjuk och Sally erbjuder sig att stanna hemma med henne. Hon missar rådgivningen och det gör att biskopen blir missnöjd men han bokar en ny tid åt henne och Vincent. Ashley får höra det och blir irriterad eftersom han tycker att biskopen lägger sig i för mycket.

Mark och Natasha sitter på puben och äter. Faye kommer in och Mark frågar Natasha om de ska åka till stan i stället. Hon tycker inte att det är något problem så de blir kvar.
Mark möter sedan Faye på toaletten och han säger att de snart får tillbringa resten av livet tillsammans. Hon säger att hon älskar honom och han böjer sig fram mot henne men hon går ut innan han hinner kyssa henne.

Cain kommer tillbaka till byn efter att ha varit i Las Vegas ett tag. Debbie ber honom att vara snäll mot Charity eftersom de haft det så bra medan han varit borta och de kommer så bra överens nu.
Charity och Cain kan inte låta bli att pika varann så fort de möts. När de sedan är ensamma hemma och glåporden haglar ska hon precis ge Cain en örfil. Han tar tag i hennes hand och plötsligt kommer de varann nära. Det slutar med en kyss och båda faller ner i soffan tätt omslingrade...

Wyldes män tar vad de vill ha

Nathan möter Ryan på gatan och bjuder med honom på en konsert inne i stan, givetvis får Katie följa med. Gennie som går förbi blir avundsjuk för hon vill också gå.
David har mycket att göra med det nya städkontraktet och Leyla känner sig lite ensam.
Nathan bjuder även med dem till konserten med Secret Smile men David hinner inte. Gennie som hör det säger att hon skulle kunna springa runt naken för att få gå på konserten så David säger att hon kan ta hans biljett om hon behåller kläderna på. Leyla ser inte alls så glad ut.
När de ska gå blir Nathan förvånad när han ser att Gennie är med. Han säger att hon inte står med på gästlistan så hon kan inte föja med. Gänget försöker få honom att ringa och ändra det men tydligen så går det inte. Både Leyla och Katie erbjuder henne sin plats men Gennie är ledsen och går därifrån.

Aaron städar och tvättar så när Paddy kommer hem blir han något förvånad. Han listar ganska snabbt ut att Aaron bjudit hem Holly. Hon kommer och vill att de ska åka till stan men Aaron som inte har pengar säger att de kan utnyttja Paddys mobila bar istället. Han blandar drinkar  till henne och hon blir onykter.
Paddy möter Adam på puben och berättar att Holly är hos honom. Adam blir orolig för vad pappa ska säga när han får veta det och det gör Paddy orolig så han återvänder hem. Han kommer precis och avbryter Aarons och Hollys kyss.

Faye får ett samtal från Mark som vill ses så hon frågar Jai om hon får sluta tidigare idag. Det får hon sedan behöver Jai hjälp av henne för att hitta senaste beställningen med de hittar inget. Nikhil kommer in på kontoret och löser det.
Jai och Faye tar en drink på puben och Mark ser det. Han går iväg på "välgörenhetsgala" som Natasha tror han ska men i själva verket träffar han Faye i skogen. Han är lite svartsjuk på att Jai flirtat med henne.  Mark har svårt att säga vad han vill ha sagt men säger sedan att hon gör honom förvirrad. Hon är på väg att gå men han stoppar henne och sedan kysser han henne. Det visar sig att han vill ha henne igen och han vill gottgöra henne för allt som hon fått utstå. Hon säger att i så fall måste han lämna Natasha för hon vill inte bli hans älskarinna.

Ashley är orolig för Sally och försöker övertala henne att hon inte måste gå på äktenskapsrådgivning om hon inte vill. Sally går dit  men vill inte prata om det när hon kommer hem.

Nathan bjuder med Doug och Leyla till en fest för entreprenörer så att de ska kunna nätverka lite. David hade tänkt bjuda Leyla på bio men skulle hon hinna med både och?
Leyla får ett paket vid dörren och det visar sig vara ett halsband med pärlor och det är från Nathan. Hon känner att hon inte borde ta emot det men vill ändå ha det på sig när de ska iväg på festen.
David ser när Leyla åker iväg med Nathan och Doug och han ser inte glad ut.

Mark har svårt att koncentrera sig när han är hemma och så fort han får tillfälle passar han på att åka in till byn. Han hälsar på hos Faye för han vill se henne. Han säger att han vilselett sig själv sedan hon kom tillbaka. Nu har han insett att hans äktenskap med Natasha håller på att ta slut. Faye verkar glad och hon är beredd att vänta så han får tid på sig att avsluta det hela.

Holly är bakfull och Adam säger åt henne att inte träffa hans kompis något mer. John som kommer in precis håller med honom. Holly ser sedan Paddy på puben och ber om ursäkt och ger honom en flaska sprit eftersom de druckit av hans sprit.

Natasha är ensam hemma med Mark och hon vill att de pratar ut. Hon har saknat deras gemenskap och är beredd att börja om så hon har bokat rum på ett hotell och middag.
På puben är det lugnt. Jai försöker flirta lite med Faye men hon väntar på en date. Ryan kommer dit och de sätter sig vid ett bord. Maisie har lite tråkigt så hon kastar pil med Jai. Hon råkar nämna att hennes föräldrar åkt iväg till hotell för en romantisk kväll.
Faye blir ledsen och Ryan märker det. När de är hemma försöker ha få henne att förstå att hon inte borde bli så upprörd så fort hon hör om Mark och Natasha.

Leyla är på festen med Nathan och Doug. Doug är överlägset äldst av alla som är där men det hindrar honom inte från att bli rätt rejält onykter. Nathan bjuder på drinkar och även Leyla rycks med i ruset. Doug åker taxi hem så Nathan bjuder hem Leyla på en drink eftersom hans föräldrar inte är hemma. Hon tvekar men accepterar så fort hon hör att Maisie är hemma, vilket hon egentligen inte är eftersom hon jobbar på puben.
Väl på Home Farm så försöker Nathan att kyssa Leyla men hon rycker undan. Han ber om ursäkt över att han missuppfattat situationen. Hon vill ändå ha en liten rundvandring i huset. De går sedan upp mot övervåningen och Leyla snubblar till i trappan. Nathan fångar upp henne och sedan kommer kyssen i alla fall. De går upp hand i hand till övervåningen.
Efteråt är Leyla full av ånger och får bråttom att klä på sig och ringa en taxi för att komma hem. Nathan ångrar sig inte men Leyla säger att hon älskar David. Han säger att David inte behöver få veta något än..
När Leyla kommer hem råkar hon slita sönder pärlhalsbandet. När hon sätter sig på golvet för att samla ihop pärlorna kommer tårarna...
Förstörda varor

Aaron ber Adam om ursäkt för att han mixrat med bromsarna, han erkänner att han inte riktigt tänkt sig för. Sedan frågar han Adam varför han inte anmälde det till polisen och han svarar att ingen blev ju skadad.
Moira som kommer in i köket där grabbarna står blir inte alls glad eftersom hon inte litar på Aaron men John säger att han faktiskt gjort ett bra arbete idag.

Ryan frågar Katie om hon verkligen fött ett barn och var barnet är idag. Hon svarar att han är hos sin mamma där han hör hemma.
Mark som ser dem prata med varann blir förvånad eftersom de borde vara på middagen just nu. Han går hem till Faye för att höra vad som hänt och hon berättar det. Mark vill sedan få en drink och hon bjuder honom på en. Sedan sitter de och småpratar med varann om hur det har varit mellan dem och att hon fått ta hand om Ryan helt själv. Han verkar ha svårt att slita sig därifrån men går tillslut.
Katie och Ryan sitter på puben och pratar ut. Han frågar henne varför hon inte sagt något till honom men hon säger att hon inte vågade eftersom hon trodde att han skulle dumpa henne då. Hon har några ord i huvudet som Andy sagt en gång för länge sedan när han jämfört henne med "förstörda varor"

Nathan säger till David på puben att han har en vän som behöver städhjälp på sina kontor inne i staden men David tvekar. Eric hör det och tackar genast ja till erbjudandet åt David.
Leyla försöker åter igen tala om för David att Nathan kanske inte är så elak trots allt.
David pratar sedan med vännen och får ett kontrakt värt massa pengar så han måste anställa fler städare. Nathan vill bjuda på en öl för att fira men David har inte tid. Då säger Nathan till Leyla att hon måste vänja sig vid att David är borta mycket. (Är det det han är ute efter Nathan?)

Mark och Maisie försöker överala Nathan till att följa med på familjemiddagen men han vägrar. Natasha blir givetvis mycket besviken.

Vincent ger till slut upp, han inser att Sally inte kommer att följa med honom men innan han går hinner han ge Ashley en snyting.
Sally vill inte polisanmäla Vincent eftersom då blir han av med prästjobbet och då har han ingenting kvar.
Laurel erkänner för Ashley att det var hon som ringt till Vincent så han kom till byn men hon hade inte sagt att Sally bor hos dem. Ashley blir riktigt förbannad på henne eftersom han skyller allt på att det är hon som inte kan acceptera att han haft ett förhållande med Sally i det förflutna.

Sally gråter och är ledsen för ingen tror att Vincent är sån översittare som han är. Hon packar sedan väskan för att flytta eftersom hon inte vill se Ashley och Laurel slita varann i stycken. Båda två säger att hon ska stanna eftersom de inte insett tidigare hur jobbigt hon haft det.
Ashley är sedan orolig för vad biskopen kommer att säga när han får veta vad som hänt.

Nikhil kommer hem igen och hittar Priya i soffan. Hon frågar om han pratat med Jai men det har han inte. Nikhil säger att han känner sig som en slav och han har insett att det är förstfödde sonen som räknas. Han ligger sedan på soffan när Jai kommer hem. Jai försöker prata med honom men han säger bara att "du är inte min bror och kommer aldrig att bli min chef" innan han går därifrån.

Biskopen kommer och besöker Ashley. Han påpekar att Ashley inte är tillräckligt neutral i bråket och han är inte rätt man till att hjälpa Sally så därför har han bokat tid hos en äktenskapsrådgivare till henne och Vincent. Ashley protesterar men biskopen säger att han inte ska lägga sig i. Då säger Ashley till Sally att hon inte behöver gå dit om hon inte vill. Sally lovar ändå att hon ska göra det.

Holly undrar varför Aaron är på gården så mycket och han säger att om hon ger honom sitt telefonnummer på en gång så slipper han hänga där. Hon skrattar och går därifrån.
Senare möts de igen och då går hon med på att ta en drink med honom nån kväll, men det ska inte ses som en date.

Ryan skäller ut sin mor och säger att han inte vill ha relationsråd av henne och hon lovar att be Katie om ursäkt.
Hon får ledigt en timme från fabriken och åker till Home Farm. Givetvis möter hon Natasha som undrar vad hon gör där och varför hon är så uppklädd. Faye träffar sedan Katie och ber om ursäkt och skyller på modersinstinkter. De blir vänner och kramas innan Faye går.

Mark besöker sedan Faye för att fråga vad hon gjort på Home Farm. Hon säger att Natasha verkar svartsjuk men det förnekar han. Då säger hon att kvinnor faktiskt har en instinkt och att det kanske är rätt i det här fallet...
Dessutom borde han göra något åt sin svartsjuka eftersom han tekniskt är gift med henne fortfarande.Vad är Sally egentligen ute efter?

Sally tackar Ashley för att inte ha sagt något till Vincent om att hon är där. Sedan vill hon hjälpa till med att lämna Arthur på förskolan men Laurel säger nej medan Ashley säger att det går bra.
Sally blir kvar hemma med Doug och han säger att de kan prata med varann, hon verkar ha ett "tvåkannorte"-problem.
Laurel kommer hem en snabbis och säger till Sally att det inte var så bra att vända sig till Ashley med hennes problem eftersom han inte är neutral i frågan och att hon borde prata med Vincent. Sally lovar att hon ska ringa honom.
Ashley kommer hem och ser att Sally är ledsen. Hon säger att Laurel är förbannad på henne. Han tröstar henne och säger att allt är lugnt och att hon kan stanna så länge hon vill.

Betty varnar Brenda när Charity kommer in på cafét. Hon säger att Brenda måste hålla koll på Terry nu när hon är tillbaka men då säger Charity att hon redan varit med Terry och att det var inget speciellt men däremot så var Seth det... Ojojojj vilken min Betty fick =)

Jimmy kommer till fabrikskontoret och Nikhil säger att de redan har ett åkeri så de behöver inte Jimmys tjänster. Jimmy visar då upp kontraktet Jai skrivit på och då måste Nikhil ändra sig och han välkomnar Jimmy till samarbetet.
När Jai sedan kommer tillbaka till fabriken så får han en utskällning. Nikhil säger att han bara velat företagets bästa sedan deras pappa gått i pension. Jai råkar då säga att han köpte företaget när det höll på att gå under och pappan ville pensioneras. Nikhil blir förvånad sedan arg över att ingen sagt något på 12 år.

Debbie lämnar en sjuk Noah hos Marlon på puben trots att han protesterar. Hon vet inte var Charity är men behöver hjälp med barnpassningen. Charity återvänder sedan tillsammans med Jai. Hon säger att hon hämtat ansökningspapper till en skola för Noah och det gör Debbie så glad att hon vill fira med ett glas på puben.

Faye frågar Ryan när hon ska få träffa Katie och vill att hon kommer på middag nästa dag. Inför middagen så pratar hon med Gennie  på fabriken om vad Katie inte tycker om. Då börjar Eli nämna att hon haft en del killar men Chas lyckas tysta honom. Även när Faye kommer till puben och berättar om middagen får hon höra om Katies män utav Bob.
Strax innan middagen försöker hon påpeka det för Ryan men han vill inte höra dessutom så säger han att Katie inte jagat en gift man som vissa andra.
Katie kommer dit och hon berömmer inredningen som blivit förbättrad sedan hennes exmans familj bott där. Faye försöker pressa henne på lite om hennes exman och vad som hänt tidigare. Katie inser det och tillslut så berättar hon allt. De får höra om otroheten med Robert, surrogatfödseln och förhållandet med Gray. Sedan är hon så irriterad att hon tackar för sig och går därifrån. Ryan sitter kvar några sekunder sedan lämnar även han sin mamma vid matbordet.

Aaron vill träffa Adam så han går till bondgården. Adam håller på att hjälpa till och har inte tid. Då erbjuder sig Aaron att hjälpa dem. Efter att de blivit klara är John förvånad över att Aaron hjälpt till en timme helt gratis. Andy säger att det fanns nog en baktanke med allt för det har de i den familjen.
Adam frågar Aaron varför han gjorde det och Aaron svarar att han bara ville visa att han inte är galen.

Natasha och Mark är på kontoret när Nathan tittar in. Hon vill att han och Mark försöker prata ut med varann men Nathan är inte intresserad. Han sticker iväg till puben i stället. Där försöker han bjuda Leyla på en drink men hon väntar på David och tackar nej. Han vill ändå ha hennes sällskap och tillslut säger Maisie till honom att sluta.
Strax efter kommer Mark in och bjuder både Nathan och Maisie på familjemiddag för Natasha vill se familjen samlad. Nathan tackar nej på en gång.

Nicola och Jimmy får barnvakthjälp av Rodney så de går till puben. Redan efter en kvart måste Jimmy ringa Rodney för att höra hur det går =)

Ashley möter Laurel i butiken och ber henne att inte pressa Sally så mycket. Laurel får nog och när Ashley gått ringer hon Vincent. Han kommer sedan till fabriken för att prata med Laurel men hon kommer inte ifrån på en gång så han går till puben. Där börjar han prata med Nicola som känner igen honom och hon berättar att Sally bor på prästgården. Vincent får bråttom dit och det är bara Doug hemma som säger att Sally inte är där.
Efter ett tag kommer Sally hem. Hon och Vincent börjar gräla så Doug går och hämtar Ashley som sitter i möte.
Vincent vägrar att gå därifrån utan sin fru och hon dör hellre än följer med honom. Ashley kommer in och avbryter grälet men Vincent står på sig han tänker inte lämna huset utan Sally. Plötsllgt så börjar Ashley och Vincent knuffa varann och det gör att Ashley tappar humöret och kör ut honom på gatan. Vincent säger att han går ingenstans utan sin fru!

Vem gör godiset i fabriken? Vi har ju bara sett själva packningen.

Trevlig helg allihop!


Får en präst ljuga?

Sally pratar i mobilen utanför huset. Hon skriker och man får veta att det är Vincent hon är arg på och hon säger till honom att hon är hos sin mamma. Laurel hör allt och när Sally pratat klart erbjuder hon henne att följa med till Vincent för att prata men det vill hon inte.
Laurel blir orolig ocn när hon möter Ashley och Sally på cafét så hinner hon byta några ord med sin man när Sally går till damrummet. Ashley säger att Sally tror att hon är i vägen och Laurel säger att hon tycker att det kanske är dags för Sally att hitta annat boende eftersom hon inte riktigt tror på det hon sagt och att församlingsborna börjar prata om att Ashley är otrogen.

Charity besöker Marlon i köket på puben. Hon har med sig Noah och lämnar honom där för hon ska iväg till advokaten. Marlon protesterar med det hjälper inte. Efter ett tag tappar han bort barnet och börjar leta och hittar Noah som gömt sig under ett bord. Marlon får nog och lämnar Noah hos Debbie på verkstan.
När Charity kommer tillbaka så har det inte gått så bra hos advokaten. Hon har inte rätt till några pengar från Michael eftersom de inte var gifta. Nu planerar hon att sticka eftersom hon inte har något i byn som lockar.
Debbie blir ledsen eftersom det betyder att hon inte bryr sig om Debbie eller Sarah. Charity förnekar det men säger att hon är rädd för att förstöra allt Debbie byggt upp.
Debbie säger att hon bara vill lära känna sin mamma, även om det bara är som vänner.

Jimmy ska köra ut sitt första lass med godis.  Allt går bra och när han återvänder till fabriken så säger Nikhil att de hör av sig om det blir fler körningar.
Jai fixar ett kontrakt till Emmerdale åkeri men Nikhil vill inte byta företag så då blir det inget.
Senare ser Jai att Jimmy och Nicola är på puben och han ger Jimmy kontraktet för att läsa det om de är intresserade.

Chas frågar Diane om hon har jobb på puben men Diane hänvisar henne till Jai som sitter vid bardisken en bit ifrån. Hon frågar honom och han säger att de inte har behov av mer personal just nu men Chas lyckas ändå tjata till sig ett packningsarbete.

Holly är utanför butiken och väntar på Adam. Aaron går förbi och de börjar prata med varann. Hon får honom till att be om ursäkt för utpressningen och då bjuder Aaron ut henne men hon har inte tid...

Priya säger till Gennie att hon ska hitta en man åt henne, det ska bli hennes uppdrag. Gennie vill inte alls ha någon hjälp. Hon frågar Faye om Ryan fortfarande är upptagen och det är han ju. Gennie säger att han och Katie är ett så fint par och tur att hon lyckats så bra efter allt som hänt med barnet och så. Faye blir genast intresserad men Gennie säger inget mer.

Sally säger till Ashley att hon letat bostad så hon kommer att vara ute ur huset i slutet av veckan. Ashley tycker att det inte är så bråttom.
Laurel hjälper henne att hitta lämpliga bostäder och hon tar ledigt för att följa med på visningarna. När de ska gå så börjar Sally säga att hon är lite upprörd eftersom Vincent ringt henne hela natten. Ashley passar på och säga att de kanske ska skjuta på visingarna istället men Laurel tycker att det är bra att tänka på annat. När de sedan kommer hem efteråt är Laurel förbannad och irriterad för Sally har klagat på alla bostäderna de tittat på.
Sally säger att hon behöver mer tid och Ashley svarar att hon får all den tid hon behöver.
Plötsligt knackar Vincent på dörren

Nicola börjar också kolla på husannonser. Hon är trött på att dela hus med massa andra. Jimmy blir orolig eftersom han vet att de inte har råd att flytta just nu men Nicola forsätter att drömma.
När hon får se kontraktet från Jai så börjar hon drömma igen, för Kings skulle ju gå med vinst om de tar erbjudandet. Hon lyckas övertala Carl till att skriva på fast han tvekat.

Charity säljer brudklänningen men inte smyckena. Hon planerar att stanna och behöver pengarna men vem kan köpa hennes smycken i byn?
Hon och Debbie går till puben och där startar de ett uppträde, Charity vill sälja smyckena men Debbie vill inte det eftersom det är hennes arv.. Maisie hör allt och blir intresserad på en gång. Hon lyckas få Mark till att betala 2000£ för Charitys smycken och det gör både Charity och Debbie mycket nöjda men det visar de förståss inte.

Andy frågar Debbie om hon hört något från Sarah. Hon svarar att Lisa ringt och sagt att allt går bra. Nu vet vi i alla fall vem som är på semerster med Sarah.

Ashley släpper inte in Vincent utan pratar med honom utanför dörren. Vincent säger att alla vänt ryggen åt honom och han har ingen att prata med och Sally har lämnat honom. Ashley säger att de kan gå till kyrkan för att prata och så blir det. Vincent förstår inte riktigt vad som hänt och han har trott att det bara var ett vanligt gräl men nu vet han inte ens var Sally är. Ashley säger att han inte sett eller hört i från henne på ett tag.
När Ashley kommer hem frågar Laurel hur det gått. Han svarar lite undvikande om att Vincent i alla fall insett att han gjort något fel. Laurel får veta att Ashley inte sagt något om att Sally bor hos dem och hon blir förbannad. Hon säger att han inte tänker riktigt klart och låter sina känslor stå i vägen för besluten och hade det gällt två andra personer i församlingen hade han agerat på annat sätt. Han försöker förneka det men Laurel säger att han sätter sitt äktenskap i stor fara... sedan går hon därifrån.

Ingen stor krasch som tur var

Adam är jätteorolig för det Aaron gjort och frågar honom om han inte är rädd för att hans mamma kanske kör bilen men Aaron är säker på att det blir Carl. Adam säger att de kan be Ryan fixa bilen igen men då blir Aaron förbannad och tar fyrhjulingen och åker därifrån.

Jimmy och Nicola ska äta middag men det blir ordväxling mellan Chas och Nicola så Jimmy bestämmer att de ska ut och äta för att de ska få lugn och ro så de packar ihop babyn och sakerna  de ska ha med sig i bilen och åker iväg.
De kommer bara genom byn när Aaron kommer farandes i full fart på fyrhjulingen och prejar dem av vägen. Jimmy blir förbannad men Aaron säger att han sett att bilen läcker bromsvätska. (Hur kunde han SE att det var bromsvätska?)

Charity ska handla i butiken och Noah vill ha chips. Hon säger nej men Jai som kommer in erbjuder sig att köpa en påse. Charity står på sig och det blir inga chips. Hon vill inte ens prata med Jai.

Michael ringer Debbie men hon svarar inte. Senare sitter Charity och Debbie och pratar och Charity frågar om Michael hört av sig men Debbie säger nej.

Leyla och David sitter på puben och de tittar mot Nathan och Doug som sitter en bit bort. David säger till Leyla att han vet att Nathan hatar honom. Först håller inte Leyla med men sedan så säger hon att hon vet. David säger att det är för att Nathan inte kan styra och ställa med honom och för att han har en kvinna som han aldrig kan få.
När David gått går Leyla och sätter sig vid Nathans bord.
Mark kommer in och hälsar på dem sedan går han till bardisken för att prata med Faye. De går ut och promenerar samtidigt som de pratar med varann. Mark ber Faye att de inte ska ha mer kontakt. Hon påpekar att det han som kontaktar henne hela tiden och att han är barnslig precis som förr.

Nicola anklagar Carl för att det var fel på bilen men han fattar inte vad som varit fel så han går till verkstan för att prata med Ryan och får veta att bromsröret lossnat. Han inser då att det var det Aaron fifflade med när han sett honom utanför huset. Carl blir så förbannad att han går hem till Paddy för att prata med Aaron. Han slår in rutan i dörren för att komma in eftersom Aaron inte öppnar. Carl säger att han vet vad Aaron gjort och det slutar med att de börjar slåss. Paddy kommer in och avbryter dem. Han undrar vad som händer och Carl berättar vad Aaron gjort. Aaron erkänner att han inte tänkte sig för.

Carl säger inget till Jimmy när han kommer hem. Först säger han inget till Chas heller men när Chas ser Carls blodiga hand så undrar hon givetvis vad som hänt. Då berättar han om vad Aaron gjort. Chas blir chockad och hon ber Carl att inte berätta för någon eller ringa polisen.

Terry försöker få tag på Eric för han har massor med arbete på B&B:t. Han ber Brenda att följa med TJ på hans match men Brenda stannar hellre hemma och hjälper till så får Terry åka.

Jai pratar med sin bror om att de bör anligta Emmerdales åkeri men Nikhil vill inte blanda in Kings. Tillslut lyckas Jai övertala sin bror och de pratar med Jimmy. Jimmy vill inte gå med på deras pris eftersom de vill ha rabatt men ändrar sig när han får veta att det bara gäller en första gång för att Sharmas vill prova företaget.

Rodney är barnvakt till Angelica bara för att han vill. När Nicola och Jimmy sedan ska hämta dottern föreslår Rodney att de kan fira lite eftersom Jimmy precis lyckats förhandla med Sharmas. Jimmy och Nicola går till puben.
Där möter de precis Carl som pratar med Charity och de undrar om vad. Charity går därifrån och säger att Cain inte har några pengar kvar. Jimmy säger åt Carl att de faktiskt kommit överens om att låta den frågan vara...

Ryan frågar sin mor om hon kan bjuda honom på lunch när han ser henne på puben. Hon gör gärna det. Då pikar han henne om att "candyman inte är där, ska han snart börja kalla honom för pappa?" Faye bara ler och Ryan säger att det är ett bättre val än den förra, samtidigt som han tittar på Mark.

Charity besöker Paddy på kliniken och ber honom att prata med Aaron. Han letar reda på grabben och de går hem. Där hemma är Chas och Carl för att prata också. Carl börjar prata och säger vad han tycker om Aaron men Paddy ber honom att hålla käften och sätta sig ner. Då säger Carl att han vill polisanmäla händelsen men Chas säger att det inte behövs. De vill att Aaron ber om ursäkt men han kan inte det eftersom det inte vore ärligt menat. Chas säger då att hon vill prata med sin son i enrum. Carl och Paddy går därifrån.
Chas förlåter honom för det han gjort och hon vill bli förlåten för hon har inte gjort något för att såra sin son, hon har bara valt mannen hon älskar och vill att han ska få en chans. Aaron vägrar och hon tappar humöret. Hon säger att hon inte orkar med honom längre, hon vill inte ha med Aaron att göra och vill att han lämnar dem ifred. Chas går därifrån och Aaron blir sittandes med tårar i ögonen.Bromsfiffel

Cain åker iväg med Charity efter slagsmålet på gatan. Han stannar en bit utanför byn för att låta Charity lugna ner sig. Där börjar de prata med varann och hon erkänner att så fort hon kom till byn blev hon samma gamla Charity Dingle och det tyckte hon inte om. Hon frågar honom om varför han återkom till byn och han säger att det var för Debbies skull, hon hade problem och behövde hjälp. Nu tror Charity att Cain vill att hon stannar för hans skull, inte för Debbies. Då blir han så förbannad att han tar bilen och drar iväg utan henne.

Nicola och Jimmy återvänder hem efter slagsmålet och upptäcker att Chas och Carl kommit hem. Det är en mycket nöjd Nicola som kan berätta att hon satt en slampa på plats och att det var Charity. Chas blir förvånad när hon hör att Charity är tillbaka och ännu mer förvånad när Nicola skadeglatt berättar att Aaron bor hos Paddy.

Carl besöker kontoret och ger Edna en liten present, även Scarlett får en väska men när hon hör att Chas valt ut den vill hon inte ha den. Då ger Carl väskan till Edna istället. Sedan säger han åt Scarlett att börja prata och bete sig som folk om hon ska bo kvar i hans hus.

Moira råkar spilla vin på Marlon och väntar sig ett utbrott men istället ber Marlon om ursäkt och berättar att han haft ett riktigt uselt år och jobbet har varit hans enda tröst. Därför kände han sig hotad när hon började jobba där.

Doug och Leyla får sina kuvert med lönen i. Leyla tittar snabbt på pengarna och Doug frågar om hon inte ska kontrollräkna men hon svarar att hon litar på Nathan. När hon sedan träffar Nathan på puben frågar hon om hon inte fått Dougs lön för det var för mycket i hennes kuvert men han säger att hon är värd alla pengarna eftersom hon haft det lite svårt. Dessutom skulle Natasha börja undra om det inte stämde i lönekuverten och han ville inte förklara vad som hänt för det skulle ställa till det för Leyla.

Chas går till kliniken för att prata med Paddy. Han är stressad så hon får vänta. När han sedan har tid så ifrågasätter hon varför Aaron bor där. Hon är väldigt irriterad och säger att han vänt hennes son mot henne men precis då kommer Aaron och svarar att det har hon lyckats med själv. Han säger att han klarar sig så mycket bättre utan sin mamma.

Cain återkommer hem och Debbie undrar var Charity är. Han svarar att det vet inte han och då börjar Debbie undra om hennes mamma lämnat henne igen, denna gång med Noah.
Charity börjar gå hem och efter ett tag kommer Jai och ger henne skjuts tillbaka till byn. Debbie som är ute och gungar med Noah ser när Charity kommer hem och hon tror att mamman varit ute och slagit runt. Charity berättar som det var och båda går till puben där Cain sitter och han blir utskälld för att ha lämnat Charity på landet. Han blir irriterad och tillslut ber han Debbie att välja vem som ska bo hos henne och när hon säger att hon inte kastar ut sin mamma så går han ut från puben. Debbie följer efter honom till bilen. Då berättar han att han pratat med Charity om varför han kommit tillbaka och att det var för Debbie skull. Nu ber han Debbie att fråga varför han kom tillbaka till byn och när hon gör det så svarar han att han inte vet, sen åker han därifrån.

Holly har glömt att fylla i förra veckans order och hon hittar inte boken hon ska skriva i, fast hon letat i hela butiken. Hon är mycket stressad och känner att hon inte har full kontroll. Nathan kommer in och erbjuder henne skjuts eftersom hon ska till kontoret och till skolan sen. David hör det och undrar varför Nathan försöker visa sin snälla sida.

Chas besöker Charity hos Debbie och de har mycket trevligt ihop. De pratar om barn och barnuppfostran om hur svårt det är och att pengar löser alla problem. Fast Chas håller inte med om det för pengar räddar inte hennes förhållande med Aaron.

Mark har kommit hem från Skottland men barnen har knappt tid att prata med honom för de är så stressade. Han går till puben och ser när Katie och Ryan pratar med varann och när Ryan pussar Katie när han går därifrån. Mark ser lite konstig ut när han tittar på dem (jag vet inte om han log eller var missnöjd...)

Ryan hjälper Adam att trimma fyrhjulingen när Carl kommer till verkstan för att prata med Aaron. Carl säger åt Aaron att prata med sin mamma men Aaron vägrar att lyssna på vad han har att säga. Efter samtalet är Aaron sur och grinig. Han går hem till Kings och börjar mixtra med Carls bil. När Carl kommer springer han därifrån. Carl ser honom men Aaron låtsas att han bara tagit en promenad i närheten.

Adam och Aaron är ute och provkör fyrhjulingen på en äng. De börjar prata om Carl och Aaron erkänner att han mixtrat med bromsarna på hans bil. Adam blir orolig och säger att det är allvarligt men Aaron bara flinar...


Catfight utanför puben

Cain har problem med att Charity bor i Debbies hus och han vill kasta ut henne men Debbie säger åt honom att det bestämmer hon och just nu får hon bo kvar.
Charity försöker ringa Michael men han svarar inte så hon låter Noah tala in på mobilsvararen att han saknar sin far.

Jimmy förvarnar Paddy om att Carl och Chas kommer hem i morgon.
Paddy är orolig för hur Aaron kommer att ta det när de kommer hem.

Sally lagar mat till Doug och Gabby. Han är nöjd med att ha en "hushållerska" i huset så han slipper laga maten ibland. Hon har även varit och shoppat och köpt lite kläder och dessutom lite kakor till Ashley eftersom han borde unna sig lite godsaker. Han erbjuder sig att skjutsa hem henne om hon vill hämta något i sitt hem men det vill hon inte. Hon fortsätter att göra sig hemmastadd och fixar middag till familjen. När Vincent ringer så svarar hon inte.
Sally fixar maten och plockar undan så Laurel känner sig överflödig. Det blir inte lättare för Laurel när hon ser att Ashley skrattar och har trevligt ihop med Sally.
Sally söker upp Ashley i kyrkan för att prata. Hon säger att när hon pratade med sin man så var han helt kall och avvisande mot henne men hon vill inte att Ashley pratar med Vincent... (Undrar varför?)

David kommer för att bjuda ut Leyla till lunch men Nathan vill att hon städar upp först. Sedan kommer Nathan och vill ha hennes hjälp så hon missar lunchen. David gillar inte att Leyla börjar ändra uppfattning om Nathan och försvarar honom.

Diane och Bob ger pikar till Marlon om att de saknar Moiras hjälp och vänlighet där på puben. Alla andra påpekar också att de saknar Moira och att han borde svälja sin stolthet och be om ursäkt.
Marlon besöker Moira på gården för att prata med henne och tillslut lyckas han be henne om ursäkt. Han återvänder till puben och säger till Diane att han måste säga upp sig och hon blir chockad men sedan tittar Moira fram och alla är glada, tills Moira erbjuder sig att lyssna på Marlon om han behöver prata ut. Han blir förbannad för han vill minsann inte ha hennes psykologiterapi.
Dagen efter så ber Moira Marlon om ursäkt för att hon lagt sig i hans privatliv och hon lovar att inte nämna det igen.

Charity fortsätter att tjafsa med Cain och när hon kommer till verkstan så får Debbie höra att Charity inte vill vara här men hon har ju inga pengar... även en gång till vid ett senare tillfälle så får Debbie höra det igen. Stackars Debbie!

Carl och Chas återkommer från Italien. Hon är nervös men säger att hon är säker på att hon gjort rätt. När hon sedan kommer till verkstan för att hälsa på Aaron så vill han inte prata med henne utan han åker iväg med Adam på deras fyrhjuling.

Charity dyker upp på puben och först hälsar hon på Jimmy som inte alls blir glad, sedan försöker hon få Marlon till att bjuda på en drink men han gör det inte.
Jai är den som bjuder henne och även då Pearl på en drink för då kan Nikhil tro att han knyter kontakter. Till och med Shaddrach lyckas bli bjuden.

Jimmy ser sedan när Charity går till damrummet och följer efter henne. Han säger åt henne att lämna byn för där ska hon inte vara kvar men självklart säger hon emot honom.
Nicola kommer in på puben och letar efter Jimmy. Hon får höra att han är på toa så hon går dit. Nicola ser precis när Jimmy och Charity kommer ut och hon undrar givetvis vad de gjort. Charity är inte sen med att låtsas att något annat hänt och utnyttja situationen för att reta Nicola. Det slutar med att båda damerna följs åt ut och på gatan pch där börjar de slåss och rycka varann i håret. Cain och Jimmy får sära på dem...


Lilla Paddy som försöker verka cool inför Aaron säger att "han chillaxade med några polare..." =DTrassliga förhållanden

Ja det verkar vara på modet i byn, är det inte kärleksrelationer så är det vänskapsrelationer som trasslar, eller föräldra/barnrelationer...

Sally dyker upp i byn igen och denna gången har hon en packad resväska med sig. Det visar sig att hon bråkat med Vincent och nu vill hon prata med Ashley. Laurel går till jobbet medan Ashley får höra på vad Sally har att säga. När Laurel kommer hem vill hon att Ashley tar reda på vilka planer Sally har. Sally har inga planer och Ashley låter henne stanna i prästgården.
Sally har hjälpt Gabby på morgonen när Laurel och Ashley kommer upp. När de frågar henne om hon ska åka hem idag verkar hon inte vilja det. Ashley säger att hon kan få hjälpa honom i kyrkan under dagen.
De går sedan till puben och äter lunch. Diane säger till Ashley att byn har stora öron och pratar mycket och han borde tänka sig för. Sedan säger hon till Sally att ingenting löser sig genom att prata minnen med Ashley.
Laurel är orolig för förhållandet mellan Ashley och Sally men blir lättad när hon förstår att Sally åkt hem för att prata med Vincent. Tyvärr dyker Sally upp igen och säger att hennes man inte vill veta av henne längre.

Adam och Holly är på cafét när Aaron och Paddy kommer in. Aaron kan inte låta bli att kalla dem för bonntölpar och det retar Adam.
Paddy försöker sedan lära Aaron lite sociala färdigheter och hur man närmar sig kvinnor men Aaron är inte så intresserad. Senare så försöker Paddy igen, han säger till Aaron att det är bra att han kompisar, speciellt sånna med snygga systrar.
Aaron får åka och lämna reservdelarna till Bartons. Holly är hemma och när Adam kommer in och ser att Aaron är där säger hon att Aaron ska hjälpa dem med att sätta dit kamremmen.
Andy blir orolig när han ser att Aaron lämnar gården så han pratar med John men de får veta att allt är under kontroll och att Aaron bara hjälpt dem med fyrhjulingen.

Marlon och Moira fortsätter tjafsandet och Diane säger att de kanske bara ska låta Marlon hålla på. Det är så mycket bråk att Moira inte står ut längre så hon säger till Diane att hon inte kan arbeta kvar.
Diane blir mycket besviken och säger det till Marlon. Det får honom till att tänka till... men vad kommer han att göra?

Leyla betalar av en del av lånet till Nathan sedan vill hon att han drar 10£ varje månad från lönen tills allt är betalt. Han säger att det inte är så bråttom med pengarna men hon vill betala så hon kan må bra. Han märker att Leyla inte faller för de vanliga knepen så han är väldigt tillmötesgående när det gäller henne. Vad är han ute efter?

Charity kommer körandes i byn och hon frågar en chockad Paddy om var Debbie bor. Hon stormar sedan in hos Debbie. Hon skickar upp Noah på övervåningen för att kunna prata med henne. Charity frågar varför hon inget sagt om Sarah och Debbie svarar att hon ändå inte varit intresserad. Det fortsätter att hagla hårda ord och Charity lämnar Debbie igen.

Marlon ställer upp och pratar med Debbie och han säger att det kanske vore värt att ge Charity en andra chans precis som hon gjort för Cain. Debbie söker därför upp sin mamma på hotellet för att prata.
De elaka kommentarerna fortsätter. De har svårt att prata med varann.
Hon anklagar Debbie för att ha förstört hennes chans att bli hemmafru på heltid.
Noah vet i alla fall att Debbie är han syster men han förstår inte varför hon är så elak. Charity säger åt dem att gå till bilen medan hon betalar hotellräkningen. Michael har spärrat hennes kort så hon har inga pengar, det gör att hon rusar ut från hotellet. Då ser hon att bilen är på väg att bärgas bort så alla tre rusar iväg för att hinna undan hotellpersonalen.
Väl utom synhåll så lugnar de ner sig och stannar för att prata. Charity frågar om hon får låna pengar av Debbie och så säger hon att allt kommer att bli bra en dag. Sedan är hon på väg att gå med Noah. Debbie blir ledsen och säger "Mamma, lämna mig inte!"
Det slutar med att Charity och Noah får följa med Debbie hem. Cain blir inte alls glad över det. Sarah undrar vilka de är och får veta att det är hennes morbror och mormor. Noah får sova i Sarahs rum och då säger Debbie att hon hoppas att de vuxna kan bete sig lika snällt..
Trevlig helg allesammans!

En dam blir en fru....eller inte...

Laurel och Ashley stressar på morgonen och det visar sig att båda vill hinna komma iväg innan Sally kan tänkas dyka upp.
På jobbet får Laurel ett samtal men kan inte svara på arbetstid. Då säger Priya att de kan ta tidig lunch för hon har frågat Nikhil om det går bra. I själva verket hade Nikhil sagt nej till det.
Laurel blir lite orolig när de går från fabriken men Priya säger att Nikhil säkert har kvinnobesök så det är ingen idé att störa honom nu.
Sally står utanför och har blommor till Laurel. Hon vill be om ursäkt och tacka för att de stått ut med henne. Laurel frågar om hon vill följa med på en drink på puben och hon tackar ja. Där visar Sally upp sitt glada humör och hon erkänner glatt att hon är svag för präster.

Leyla pratar med Gennie om skorna som betytt så mycket och hon får förslaget om att prova återköp. Hon åker in till stan men expediten går inte med på att Leyla byter skorna eftersom hon tror att de är förstörda med flit.

Andy frågar John om de har någon pressening för husvagnen läcker in. Dessutom behöver de en ny kamrem till fyrhjulingen. Adam och Holly erbjuder sig att kolla på verkstan.
Där frågar de först Aaron som säger åt dem att de lagar inte traktorer där och sedan kallar han Adam för bonnpojke. Ryan lovar att hjälpa dem fast det tar någon vecka innan de får delarna. Adam är inte alls glad över Aarons pik men John säger åt honom att låta det vara.

Debbie har svårt att koncentrea sig under dagen. Hon ringer Michael men han svarar inte. Tillslut får hon nog så hon tar taxin och ska åka iväg. Hon blir stoppad av Cain som kommer men han inser att hon måste åka till bröllopet så han följer med. De hinner fram precis i tid, bruden med följe står på kyrkbacken.
Debbie tvekar länge och väl om hon ska gå dit. Hon kommer in i kyrkan och man ser bruden bakifrån. (Jag trodde då att det var Vals dotter Sharon) Michael vänder sig precis om och ser Debbie och Cain. Prästen ber dem att sätta sig så de kan börja och då vänder sig bruden om. Det visar sig vara Charity som ska gifta sig och hon går fram till Debbie och Cain och undrar hur de fått veta detta.

Michael kommer efter och blir förvånad när han inser att hans blivande fru känner de som kommit. Han kan bara inte förstå hur de känner varann. De går in i annat rum för att inte störa gästerna. Cain försöker förklara men Charity tror att han bara säger saker för att förstöra för henne. Charity blir chockad när hon får höra att Mike, som hon kallar Michael, varit otrogen och hon vill prata i enrum med Debbie. Hon kallar sin dotter för slyna som varit ihop med en upptagen man men Debbie säger att hon inte visste det i början.
Debbie anklagar sin mamma för att inte bry sig om sin dotter eftersom hon inget sagt om att hon skulle gifta sig och att hon inte ens visste om att hon blivit mormor då Sarah föddes för fyra år sedan. Charity är helt säker på att hon SKA gifta sig nu oavsett vad som hänt. Debbie lyckas få reda på att Charity inte är gravid men Charity är precis på väg ut ur rummet och Debbie ropar "Mamma!" precis när dörren öppnas.
Michael inser nu hur det ligger till med släktskapet men Charity lyckas övertala honom till att gifta sig med henne ändå.

Debbie står en bit ifrån och pratar med Cain. Hon säger att Charity har förstört hennes liv och Cains men nu får det vara nog. Hon går fram till Michael och han säger att det blir ett bröllop trots allt. Då kommer det fram att Charitys tidigare män varit rika och dött i förtid och sen kommer det även fram att hon inte alls är gravid och att hon varit prostituerad. När han inser att allt varit en lögn från hennes sida bryter han bröllopet. Charity blir förtvivlad. Michael kramar om Noah och säger att han älskar honom sedan går han därifrån.

När alla gäster lämnar kyrkan så går även Debbie och Cain. Debbie går fram till Michael och ber om ursäkt för att hon förstört hans dag. Han pussar henne adjö sedan går han iväg och lämnar Debbie som inte kan hålla tårarna borta.
Cain går fram till Charity och pratar med henne. Hon tror att han är arg för att hon lämnat honom en gång, inte för att hon inte bryr sig om Debbie som han säger. Han säger bara att vissa får vad de förtjänar...
Charity blir sittandes utanför kyrkan med Noah i sin famn...

Är Charity tillbaka nu eller var det bara tillfälligt månntro...Logistikkonsult och bibeltekniker

Leyla står utanför nya butiken och pratar med Gennie. Hon är desperat och behöver pengar men Gennie tycker ändå att det var bra att Leyla erkänt för Nathan.
Nathan kommer precis då dit och Leyla får bråttom därifrån. Hon har nämnligen sett Eric gå förbi och hon haffar honom på cafét. Leyla frågar Eric om han kan låna henne pengarna hon behöver men han hinner inte svara eftersom Terry kommer och avbryter dem för de ska ha möte. Leyla får inga pengar av Eric och hon går därifrån.

Marlon och Moira fortsätter att tjafsa med varann. Diane tycker de beter sig som små barn men det förnekar Marlon och säger att det var Moira som börja...
Sedan lagar han till en lammrätt från Marocko och låter Moira smaka men hon tycker att det bara smakar ok, inte mer. Marlon blir rasande och det gör att Diane som börjar tröttna på deras gnabb säger åt dem att nu ska de jobba ihop i köket tills de lär sig att samarbeta.

Cain kommer hem när Debbie och Michael dricker te och  Michael gör sig redo för att gå men Debbie hindrar honom och de går upp till övervåningen i stället.
Michael som hängt sin kavaj på en stol på nedervåningen hör inte när han får ett sms. Det gör däremot Cain som inte kan låta bli att kolla vad det står.
När det  är dags för Michael att åka till sina föräldrar så kommer Cain och sätter sig i bilen och ber honom att köra. Strax utanför byn säger Cain till honom att stanna bilen. Michael stannar och då ber Cain honom att vara helt ärlig och visar mobilen. Det visar sig att Michael inte alls ställt in bröllopet så Cain blir så förbannad att han börjar misshandla  honom. Sedan säger han till Michael att aldrig komma i närhetern av Debbie igen.

Jimmy går till Nikhil på fabriken för att erbjuda dem åkeritjänster men han säger att de redan har ett kontrakt med ett företag. När Jimmy gått så kastar han förslaget i papperskorgen.

Sally kommer till prästgården men Ashley är inte hemma och Laurel är stressad. Hon vill bara be om ursäkt till Ashley för det hon sa igår och Laurel lovar att hon ska hälsa honom det.
När Laurel kommer till fabriken så upptäcker hon att hon glömt mobilen hemma så hon frågar Nikhil om hon får springa hem och hämta den. Då har Ashley kommit hem och hon meddelar vad Sally sagt. Han säger då att han tycker att Spouds ska få sköta sitt och Laurel håller med.
Ashley och Laurel får en stund för sig själva och blir väldigt kärleksfulla och kramiga. Tyvärr avbryts de av att Sally kommer på besök igen. Hon har med sig bilderna från cricketmatchen. Laurel lämnar sedan Ashley och Sally ensamma. Sally berättar om att äktenskapet med Vincent inte fungerar så bra. När hon gått och Ashley stängt dörren efter henne ser han fundersam ut. (Börjar hans gamla känslor för henne komma fram igen? Jag tycker "Laurel" ser gravid ut och misstänker att hon kanske måste bort från serien och då ersätts hon av Sally... hoppas jag har fel!)

Nathan fortsätter att fråga ut Doug om pengarna och när han sedan pratar med Leyla så säger han att det är för att skydda henne som han gör det.

Nicola och Jimmy går förbi lekparken och ser Ashley som gungar sina två barn. De pratar lite och Jimmy berättar att de inte fick någon respons av fabriksägarna. När han nämner att han bara är en vanlig lastbilschaufför så säger Nicola att han ska kalla sig för logistikkonsult i stället. Då skrattar Ashley och säger att han kanske borde kalla sig för bibeltekniker då =)
När Nicola får höra att Jimmy ska prata med ett företag i Hotten som säljer toapapper så blir hon förnärmad, hennes Angelica ska inte åka i en lastbil full med toapapper.

Eric fortsätter att gömma sig bakom en tidning när han sitter på puben, rädd för att Terry ska upptäcka honom. David och Jamie kommer in och ser det. Terry hittar honom och låter ansvaret för B&B:t vara hos Eric medan han själv åker och handlar.
Precis då kommer även Nathan och Leyla in. Hon vill gå tillbaka till butiken men han säger att hon har rätt till lunch. Leyla är inte så villig över att vara kvar men Nathan säger att han måste prata med henne eftersom Natasha upptäckt att det fattas pengar. Han säger att han tar hand om problemet så Natasha kommer aldrig att få veta vad Leyla gjort.
Leyla är så desperat att hon frågar Pearl som kommer med en leverans med sylt till butiken om hon kan låna ut pengar till henne men Pearl svarar att hon har det knapert fortfarande.
Nathan kommer in i butiken och säger till Doug att allt löst sig eftersom han hittat de försvunna pengarna för att de hamnat mellan de som skulle till kassaskåpet. Till Leyla säger han sedan att han lagt ut av sina egna pengar för att skydda henne.

Nicola har varit och shoppat med Scarlett och ska sedan till puben för att luncha. Jimmy som varit barnvakt under dagen är inte så glad över att inte kunna följa med.
På puben visar hon upp vad hon köpt och Jai som ser det ger henne komplimanger. Hon njuter av att flirta med honom så hon skrattar och är glad. Nikhil kommer och avbryter sin bror precis innan Jimmy kommer in med babyn och hämtar Nicola som ska hem.

Debbie är orolig för Michael har inte hört av sig och hon har svårt att koncentrera sig. Hon ringer honom flera gånger men han svarar inte. Han dyker sedan upp blåslagen och sårig. Debbie blir givetvis orolig och vill ringa polisen, även när hon får veta att det är Cain som slagit honom. Michael hindrar henne.
Han har kommit tillbaka för han vill vara ärlig mot henne eftersom han älskar henne. Han berättar att han inte avstyrt bröllopet så han gifter sig i morgon som planerat. Debbie blir ledsen och förbannad och undrar varför. Då säger han att när han skulle göra slut med fästmön så talar hon om att hon är gravid. (världens äldsta trick?)
Han lämnar sedan en gråtande Debbie i soffan...Lusten till att unna sig lite lyx fast man inte har råd...

Cain kommer gåendes i byn när han ser Michael som pratar i telefon med sin fästmö. Han säger till Michael att inte vara så fräck och utnyttja hans familj.
Debbie erbjuder sig att följa med Michael när han ska göra slut men han vill hellre åka själv. När han är på väg säger Cain att han satsar 5£ på att han sticker nu...
Michael återkommer dock till Debbie. Cain muttrar men Debbie ber honom att hålla sig utanför.
Morgonen efter berättar Michael att han måste åka tillbaka för att förklara för sin mamma och pappa. Cain fortsätter att pika honom och nu är det om att det måste kosta en del när man ställer in ett bröllop.

Gennie sitter och torkar kläder med en hårtork när Katie kommer ner  och efter henne kommer Ryan med ett jätteleende.
Gennie blir sen till fabriken och även Eli blir sen och Nikhil blir inte alls glad. Eli får skura soptunnor under dagen.
Belle kommer in på fabriken och Lisa blir orolig för vad Nikhil ska säga. Han undrar givetvis varför hon är där men Belle är snabb med att förklara att hon behövde se var hennes mamma jobbar för de håller på med ett projektarbete om "min hjälte" och Belles hjälte är hennes mamma. Lisa inser att dottern ljuger men glad över att de klarade sig ifrån Nikhils vrede.

Leyla sparar kuponger för att kunna vinna pengar för att köpa nya skor. Hon har lyckats spara 25£ men de går åt när Katie vill ha betalt för en gemensam räkning de har.
När Doug ber henne att stänga butiken så får hon ansvaret för att betala en leverantör. Hon betalar honom men tar sedan en bunt sedlar till sig själv ur kassaskrinet.
Dagen efter kommer hon med nya högklackade skor. Gennie undrar varifrån hon fått pengar till köpet men Leyla säger att hon använt kreditkortet till det. Även David som ser henne börjar undra men hon säger inget.
På jobbet sedan får hon veta att Nathan hämtat handkassan för att kunna sköta bokföringen och då blir hon orolig. Hon söker upp Gennie på fabriken men Gennie kan först inte komma ifrån eftersom hon har Nikhils ögon på sig. När tillfället ges så rusar hon ut för att prata med Leyla och får då veta allt om stölden. Leyla frågar henne om hon kan låna henne pengar men Gennie är pank.

Eric sitter uppkrupen i en fåtölj och pratar med Val, eller sin lilla cowgirl som han kallar henne och som han saknar så.

Bartons och Andy kommer till puben och Moira får sitta och äta lunch med dem. Hennes wok som Marlon lagat tycker hon är för stark och hon säger det till Marlon som blir rasande och tillslut portar henne från hans  kök.

Laurel stressar på morgonen för hon ska iväg till jobbet. Precis när hon ska gå kommer Sally hem till dem för att hon vill ha någon att prata med. Ashely erbjuder sig att prata med henne eftersom Laurel har bråttom. Sally berättar att hon har problem i äktenskapet med Vincent. Ashley känner sig inte allt för bekväm när hon berättar det.
Efter arbetsdagen kommer Laurel hem och hon undrar givetvis vad Sally hade på hjärtat. Ashley säger att han inte kan berätta det men Laurel tycker det var väldigt lägligt att han kan skylla på tystnadsplikten.

Nathan försöker be Ryan om ursäkt för bilstölden och bjuda på en öl. Ryan säger åt honom att aldrig mer sätta honom i en sån sits igen. Precis då kommer Katie och de ska sätta sig vid ett bord på puben. Nathan muttrar om att han inte hinner vara borta så länge förrän de passar på...

Jai är orolig för att Priya inte kommit hem över natten. Nikhil säger att det är väl inte så ovanligt när det gäller deras syster eftersom hon ofta träffar killar.
Priya kommer sedan hem med sönderriven klänning och utan nycklar. Hon möter Sam utanför huset och frågar honom om han kan göra inbrott så hon kan komma in. När han tar fram en stor sten för att krossa ett fönster så säger hon att hon lånar nog nyckeln från sina bröder i stället. På fabriken vill Nikhil givetvis veta vad som hänt. Hon berättar att hon hamnat i slagsmål med en killes flickvän. Han blir så arg att han säger åt henne att hon får inga pengar om hon inte jobbar.

Nathan upptäcker att det fattas pengar i handkassan. Han kommer till butiken för att prata med Doug och ber honom att ta reda på vad som hänt eftersom han är chef där. Doug är orolig för att han kanske börjar bli glömsk och att det kan leda till att han blir av med jobbet.
Leyla är på puben när Nathan kommer in. Hon orkar inte med det dåliga samvetet hon har så hon ber att få prata med honom privat. Hon erkänner att det var hon som tagit pengarna och han svarar att "hoppas skorna var värda det". Han säger att han är beredd att se mellan fingrarna om hon betalar tillbaka vid nästa lön eftersom hon var såpass ärlig att hon erkände allt.
Sedan går han därifrån skrattandes...

Miljövänlig råttfångare

David och Eric är på cafét när Leyla kommer in för en smörgås. De ber henne skynda sig eftersom de ska åka om en timme till affärslunchen. Leyla får bråttom eftersom hon inte räknat med att åka förrän på eftermiddagen. Hon tar med sig Gennie som smakråd när det gäller klädseln. Katie kommer hem och får hjälpa till men Leyla blir inte nöjd med något som hon har i garderoben. Tillslut får Gennie övertala henne om hur "skulle Madonna göra" och Leyla börjar om.
Eric och David hämtar henne och de är stressade men hon skyndar sig.
Efter mötet är hon bitter eftersom hon inte varit nöjd med sina kläder. Hon är i nya butiken och beklagar sig för Doug. Natasha som kommer in blir inte alls glad över att höra hennes negativa attityd.
Leyla fortsätter att klaga på att hon inte har snygga skor och hon försöker till och med att få David till att ta skorna på det kommunala kontot men han vägrar.

Shadrach och Zak pratar med Nikhil om råttor på området. De erbjuder ett miljövänligt sätt att få bort råttorna och Nikhil säger att de kan återkomma senare i kväll för att diskutera saken.
Zak tvättar en hund (som jag inte kände igen) för att den ska vara fin till mötet med fabriksägarna. Lisa undrar vad han håller på med och får veta att de låtsas att det finns råttor hos grannen för att de ska få lite goodwill när de jagat bort ohyran, inga pengar är inblandade.
Dingles besöker sina nya grannar och medan  Nikhil, Zak och Shadrach med hund letar efter råttor i huset så får Lisa, Belle och Eli sällskap av Priya.
Jai kommer hem en dag tidigare  än beräknat och börjar nysa så fort han kommer in i huset. Det visar sig att han är allergisk mot hundar. Han undrar vad Dingles gör där och får veta att de jagar råttor. Då säger han att det inte finns några där eftersom han anlitat ett saneringsföretag innan de flyttade in. Sen ser han en råtta sticka fram ur Zaks ficka, han tar den och visar att det är en hundleksak. Dingles får bråttom därifrån och Nikhil är inte glad över att ha blivit lurad. Han vill ha tillbaka sina 75£ som Zak tagit emot trots han sagt till Lisa att det inte skulle kosta något.

Debbie är sur och förbannad och vill inte ta emot blommorna hon fått av Michael. Hon har dessutom packat ihop sin fars kläder för att kasta ut honom ur hennes hus. Cain försöker prata med henne men hon anklagar honom för att ha orsakat hennes problem. Han får veta att Michael ska gifta sig nästa vecka. Debbie ger inte med sig, Cain måste lämna nycklarna och flytta.

Michael kommer och ringer på hos Debbie men hon vill inte öppna. Han hotar med att slå in dörren om hon inte släpper in honom. De fortsätter att gräla med varann. Debbie vill inte ha med honom att göra medan han försöker övertyga henne om hur mycket han älskar henne. Han har till och med köpt ett halsband med diamanter men hon vill inte ha det. Debbie säger åt honom att ställa in bröllopet som bevis på att han älskar henne annars tror hon inte på honom.
Han säger att det inte är så enkelt. Debbie måste tyvärr iväg för att hämta Sarah men Michael följer efter henne. Hon ringer Sam och ber honom att hämta Sarah.
Debbie sätter sig i kyrkan och Michael kommer efter. Hon tror att han inte vill vara med henne för att hon har en dotter redan men då erkänner han att hans fästmö har en son som han är väldigt fäst vid och inte vill svika.
Hon ber honom att lämna henne i fred för hon vill aldrig mer se honom.

Ryan försöker återigen bjuda ut Katie men hon vägrar. Han tar då blommorna Debbie fått av Michael och ger Katie. Hon undrar varför och han svarar att det funkar på film. Sedan ställer han sig på ett knä och frågar henne om vad som krävs för att få en date med henne.  Hon smälter men låter honom få vänta på svaret.
De träffas sedan på puben och får ett avskilt bord. De har det rätt trevligt och Gennie och Maisie står vid bardisken och tittar på dem. Katie vill att Ryan tar henne på allvar och han säger att det gör han. Då undrar hon varför han gett henne blommor med ett kort till Debbie i. Han skrattar bort det och säger att hon får tillstånd till att kalla honom för idiot, även bland hennes vänner.
De går sedan hem till Katie och där börjar de kyssa varann.

Nathan kom tillbaka och Natasha blev överlycklig och ville fira det med en familjemiddag.

Marlon vill gå på Jackie Chan-film med Paddy men Paddy hade lovat att spela Resident Evil med Aaron. Marlon försöker då övertala Paddy om att Aaron kan följa med dem på bio och middag efteråt men det går inte så bra. Paddy låter Marlon komma hem till honom i stället. Mitt under spelet så måste Paddy på akutbesök hos någon bonde så Marlon och Aaron bli ensamma hemma. Marlon säger då åt Aaron att inte utnyttja Paddys snällhet och att han känner sig ensam. Aaron svarar att de faktiskt är kompisar nu men Marlon säger att han kommer att hålla ögonen på honom i alla fall.

Debbie kommer hem och ser att Cain är där och läser en saga för Sarah. När Sarah gått och lagt sig får Debbie tillfälle att prata med sin far. Hon berättar allt och att hon bett Michael att välja mellan henne och sin fästmö och att han inte valt henne. Sedan tackar hon sin far för att han kommit tillbaka. Precis då knackar det på dörren. Michael kommer in och säger att allt han vill ha är Debbie....


Någon som vill ha chips med "citron, barbeque och bläckfisksmak" som Maisie erbjöd Lizzie?

"Shopping löser alla problem"

Paddy  vaknar upp på Marlons soffa när Lizzie kommer ner. Hon frågar om han är anständigt klädd och han svarar ja men undrar sedan varför hon bryr sig om det. Hon svarar att hon har livlig fantasi =)
När han väl kommit till kliniken får Pearl hjälpa honom fixa huvudvärkstabletter.
Aaron kommer in för att hämta Clyde för en promenad. Han skämtar om att nu blir det nog ingen kontorsromans med den receptionisten.
Paddy hämtar hunden och Aaron säger att han vill ha Clyde men Paddy går inte med på att han bor hos Dingles. Precis det Aaron var ute efter för han vill bo hos Paddy men det vill inte Paddy och Aaron blir besviken.

Leyla och Katie sitter på cafét men Leyla beställer inget. Hon har inte pengar till att betala en skuld på 10£ till Katie för hon ska spara pengar säger hon. Katie ser att Leyla har ett hål i skjortan hon har på sig.
När Leyla är på jobbet kommer Natasha förbi och hon påpekar att Leyla har hål i skjortan och att hon vill att personalen ser anständig ut och bry sig om klädseln.
(undrar varför Leyla har så ont om pengar jämt, är det mammans vårdboende som kostar?)

Michael ringer Debbie när Cain kommer till verkstan så Debbie avslutar samtalet. När Cain gått så frågar hon Ryan om hon kan ta ledigt. Han hoppas att det är värt allt besvär hon får.
Michael kommer hem till Debbie och hon tycker att det är lite våghalsigt men han är inte orolig. De tillbringar några timmar hemma hos henne. Plötsligt så hör hon att Cain är på väg in och hon ber Michael att gömma sig. Han vägrar och sitter kvar när Cain kommer in. Cain blir skitförbannad och greppar tag i Michael och säger åt honom att aldrig visa sig där igen för då är han dödens. Debbie blir förbannad på sin far som lägger sig i hennes liv.

Paddy letar efter Aaron och upptäcker att han inte är hos Dingles. Shadrach meddelar att Aaron packat för att lämna byn. Paddy åker iväg och fortsätter letandet och hittar honom och Clyde vid vägkanten liftandes. Aaron vill inte följa med Paddy men inser sedan att det kanske är bäst eftersom Paddy ändå verkar bry sig.
Väl hemma säger Aaron att Clive inte äter snabbköpsmat men Paddy säger att hunden kanske fått ett trauma när familjen splittrades. De pratar lite och Paddy går med på att Aaron flyttar in där igen.
Zak kommer dagen efter och frågar om det är ok och att Aaron kanske ska flytta tillbaka till Dingles. Aaron vill bo hos Paddy och är nöjd med det.
Pearl får höra av sin chef att alla tror att det är han som hjälper Aaron men i själva verket är det Aaron som hjäper honom.
Aaron säger till Paddy att han förstår att det är jobbigt att han bor där men han lovar att betala för sig och han ska inte svika Paddy.

Maisie kommer till kontoret på Home Farm och är på gott humör så hon bjuder både Natasha och Katie på lunch. Katie vill inte följa med och Maisie förstår att det är p.g.a. problemen med Ryan så hon föreslår lite shopping efter lunchen. Katie blir irriterad och säger att alla problem löser sig inte bara för att man shoppar och raggar. Maisie blir förvånad och frågar sin mor om det verkligen stämmer ;)
När hon är tillbaka så visar hon upp sina nya dyra skor, 400£ och sedan ber hon Katie om ursäkt. De pratar ut och Katie säger att hon alltid blivit sårad av sina killar.

Leyla beundrar Maisies skor och får en mindre chock när hon hör hur dyra de är. Eric kommer till nya butiken för att fråga Leyla om hon sett till David. De ska på lunchmöte nästa dag men Leyla säger att David inte vill åka. Eric påpekar att det är gratis mat och bra ställe att knyta kontakter på. Leyla lovar att prata med David om saken.

Maisies skor skapar uppståndelse på puben men hon får ont i fötterna. Moira erbjuder sig att byta skor med henne under arbetspasset. När Moira sedan ska gå hem får hon behålla skorna eftersom Maisie tror att hon köpt fel färg.

Gennie pratar med Katie och försöker få henne till att prata med Ryan och kanske be om ursäkt. Katie träffar Ryan på puben och vill bjuda på en drink men han vill inte ta emot någon. När hon senare går fram till hans bord för att prata och reda ut saker och ting så är han inte intresserad. Han reser sig upp och ska gå därifrån och säger att han redan lämnat det som hänt mellan dem bakom sig.

Cain försöker stoppa Debbie från att ringa Michael men hon lyckas tillslut få tag på honom. Hon frågar Marlon om hon får låna hans hus för hon har ingenstans att ta vägen när hon ska träffa Michael. Hon får nyckeln av Marlon som ber henne att om de ska göra något så andvänd Elis rum.

Debbie pratar med Aaron på verkstan och får veta att han bor hos Paddy nu. Hon berättar att hon också bott där ett tag när Paddy och Emily tog hand om henne men att det var synd att hennes riktiga föräldrar hittade henne sen.
Cain pratar med Zak om vad han kan göra för att hjälpa Debbie som träffar en upptagen man. Då påminner Zak honom om att han faktiskt haft en relation med Angie Reynolds som också var upptagen.. och att man inte kan göra så mycket trots att man är förälder.

Debbie träffar Michael hemma hos Marlon. De börjar prata med varann och han säger att det här skulle vara kul men nu är han rädd för att folk ska bli sårade och han vill inte att det ska sluta illa. Debbie berättar att det redan gått för långt eftersom hon börjar bli kär i honom. Michael erkänner då att hans flickvän egentligen är hans fästmö och att de är förlovade sedan länge. Fästmön planerar bröllopet men kan inte sluta tänka på Debbie. Hon får veta att han ska gifta sig om en vecka men att han är kär i Debbie.
Debbie blir så besviken att hon ber honom att sticka, hon vill aldrig mer se honom.

Svar till Pia som skrivit i ett gammalt inlägg:
Man kan se dagens avsnitt av HTG på tv4 play om man har tillgång till dator och Internet. Avsnitten ligger kvar en vecka efter sänding så det är bara att välja när du vill kolla.

Trevlig helg allihop!Massa kärleksproblem

Carl vill gå ut på krogen med Chas men hon vill inte det. Hon mår dåligt över att vara osams med Aaron men Carl ber henne stå ut för han kan ju inte vara arg resten av livet. Chas går därifrån.
Nicola kommer in i köket och gnäller på dem. Jimmy som kommer efter henne säger att hon är sur för att han måste åka till Italien. Då säger Carl att han kan ta den resan och att Chas kan följa med honom. Nicola tycker det är en bra idé för då får de ju huset för sig själva, nästan i alla fall eftersom Scarlett fortfarande är hemma.
Chas besöker Dingles för att prata med Aaron men får inte det. Hon försöker sedan att prata med Paddy och fråga honom om han kan prata med Aaron men det vill han förståss inte.
Hon blir så ledsen att hon går med på att följa med Carl till Italien. När de ska åka försöker Carl få henne att tro att det här är vad de behöver och så kysser de varann vid lastbilen ute på gatan.
Paddy står och ser kyssen och när de åker iväg.

Zak väntar på Paddy utanför kliniken. Han vill prata men det vill inte Paddy. Zak får hämta Aarons saker som Paddy kastat i soptunnan och sedan säger han att han och Lisa kommer alltid att bry sig om Paddy.

Brenda vet inte vad som hänt henne dotter och Zak försöker förklara det men Viv och strax därefter kommer Jamie in i butiken. Brenda frågar honom om Gennie men han säger bara att han inte vet. När Jamie gått ska Zak berätta att Jamie gjort slut men Viv hinner före.
Viv och Brenda ser sedan Gennie på puben och vill prata med henne. Viv anklagar henne för att gjort något dumt och att hon borde be om ursäkt. Brenda vill att Gennie försöker prata med Jamie igen.
Gennie ser Jamie på lekplatsen och går fram och pratar med honom. Hon säger att om han är beredd att förlåta sin far kan han väl förlåta henne också men det kan han inte. Jamie säger att han hela tiden ser henne och Bob tillsammans och det är jobbigt. Hon hoppas då att de kan bli vänner någon gång igen.

Eli står i fabriken och stoppar fickorna fulla och Gennie sitter och gråter. Nikhil ser vad de gör och säger till dem. Eli får äta godis men inte ta med sig hem för då är det stöld. Nikhil pratar sedan med Jai om att han inte vill ha varken Gennie eller Eli på fabriken men Jai övertalar honom att låta de vara kvar ett tag till.
Utanför fabriken stöter bröderna på Eric och David. De har inte träffat David tidigare men får höra att det var de som snodde hans bästa städerska, Laurel.
Jai är snabb till att erbjuda David städkontrakt på fabriken men David är tveksam. Han träffar dem ändå och de skriver kontrakt.

Katie är på puben med Leyla och de diskuterar Ryan. Hon säger att han fått sin chans och att hon inte bryr sig längre men Leyla märker att så är det inte. När han sedan går förbi och hälsar på henne är hon dryg som vanligt och så säger hon att hon tycker de ska vara ärliga mot varann. Ok! säger Ryan  och ber henne skärpa sig, sedan går han. Det var hon inte beredd på.

Debbies och Michaels hotellträff är över och han släpper av henne en bit utanför byn eftersom de inte ska synas tillsammans. Hon kommer till verkstan och tackar Ryan för att han skött verksamheten under tiden.
Nästa dag så vill hon åter igen vara ledig eftersom hon vill träffa Michael. Ryan tycker inte om att behöva täcka upp för henne inför Cain.
Hon möter sedan Michael utanför den gamla scoutstugan. Cain som åker förbi upptäcker Michaels bil som står parkerad där. Han ropar på Debbie men hon håller sig kvar på baksidan och Michael kommer fram. Cain frågar om Debbie är där men det förnekar Michael. Cain vill inte ha Michael i byn så han ber honom att sticka därifrån och nästa gång de ses kommer han att få alla benen i kroppen brutna. När Cain gått kommer Debbie fram och hon är lite orolig över faderns hot.

Faye har inte sovit så gott och Ryan är orolig för att det skulle vara på grund av Cain. Givetvis förnekar hon det.
När han sedan är på verkstan frågar han Cain om hur det går med honom och hans mamma men Cain säger att de bara är vänner. Ryan säger då att det tror nog inte hon.
Senare träffar Ryan sin mamma på puben och säger till henne att Cain kanske inte är intresserad men då dyker han precis upp. Ryan går ifrån så de får vara i fred. De tar en drink i hop och när Cain går på toa kommer Mark fram till henne och säger åt henne att gå därifrån men hon tror bara att han är svartsjuk.
Cain ser dem när de pratar med varann och han kommer fram när Mark gått till bardisken igen. Faye säger till Cain att de borde gå hem till henne i stället.
Väl hemma hos Faye dricker de lite vin och sitter i soffan och kysser varann.
Han frågar henne om de ska gå upp till sovrummet och hon reser sig från soffan.
Då blir han så förbannad att han kallar henne för hora och att hon är beredd att gå till sängs med honom bara för att göra Mark svartsjuk. Hon blir förbannad och kastar ut honom.

Mark som stått vid bardisken ser när Faye och Cain lämnar stället. Precis då kommer Natasha in men Mark vill inte vara kvar. Hon tvingar honom att stanna och försöker tala om för honom att det är bra att Faye ägnar sig åt Cain för då slipper de henne. Mark säger då att han inte vill åka till Skottland på golfresa men Natasha säger åt honom att han ska åka precis som vanligt. Han är orolig för vad Cain kan göra om han får veta sanningen om Mark och Faye.

När Wyldes är på puben nästa dag så är givetvis Faye där igen. Cain kommer in så Faye går in på toa. Där står Natasha för att prata med henne. Faye säger bara att Mark är orolig för hennes förhållande eftersom han är svartsjuk. Hon går ut därifrån och säger till Cain att han är inget att ha...
Cain går då förbi  Mark och säger att han kan behålla Faye eftersom hon är en slampa. Mark blir förbannad och går efter Cain. Cain hinner åka iväg men Faye sitter utanför puben. Han säger till henne att han inte vill ha henne i byn men hon tror honom inte. Mark försöker övertyga henne genom att berätta att han ska på semester eftersom han inte bryr sig om henne. Faye säger då att hon vet att han visst vill ha henne fast han vågar inte erkänna det bara...

"Att sura är ett underskattat tidsfördriv"

Viv och Bob är i köket när Jamie kommer in på morgonen. Viv frågar då honom om de redan bråkat eftersom han sovit hemma men Jamie svarar "har du inte hört?". Då får Bob bråttom att få bort Viv för att prata med sonen. Jamie vill inte prata med honom så han går.
Gennie hör när Jamie lämnar posten och kommer ut men han vill inte prata med henne heller och hon blir förtvivlad och står och ropar efter honom på gatan. Hon går in och Katie får trösta henne. Då berättar Gennie vad som hänt och att hon legat med Bob.

Chas besöker Dingles för att fråga om Aaron får bo hos dem tills det löst sig. De säger först nej men när hon säger att han inte kan bo hos Carl än så går de med på det. Lisa säger sen till Chas att hon borde sätta sin son i första hand någongång.

Dags att börja arbeta på fabriken för de nyanställda. Eli protesterar för han gillar inte skyddskläderna. De får veta att de får äta hur mycket godis de vill men Priya tror att de inte kommer stå ut mer än en vecka med det. Laurel får i uppdrag att hålla koll på arbetarna och blir tveksam hur hon ska agerna när hon ska rapportera att Priya är den som kommer sent.

Val stormar in på B&B:t för att byta gardiner för hon mår så dåligt av de som finns. Eric tycker hon borde hjälpa till med annat, han har minsann fått hjälpa till med frukost och bädda sängar.
Sedan ringer hon Paul i Australien för att beklaga sig och då får Eric som hör det nog och ger med sig, hon får åka. Val blir överlycklig och berättar att hon redan bokat biljetter till i kväll.

Nicola och Jimmy ska äta middag på puben och de ser Paddy. Hon går fram till honom men han är på väg därifrån så hon höjer rösten och säger åt honom att sätta sig. De äter sedan middag ihop när Chas och Carl kommer in. Paddy behåller lugnet när Chas kommer fram och frågar om han kan hämta Aaron från flygplatsen eftersom han inte vet vad som hänt. Paddy säger givetvis nej och förklarar att han inte bryr sig.

Aaron kommer hem i taxi och märker att ingen är hemma. Paddy som inte kan koncentrera sig på puben går därifrån och kommer hem och hittar Aaron där. Han måste berätta vad som hänt och Aaron blir förtvivlad. Han vill ju bo kvar och vara hos Paddy, de är ju vänner... men Paddy går inte med på det.
Aaron får då bråttom till Carl för att skälla på sin mamma. Han är så förbannad att han kallar henne för både det ena och andra. Chas försöker förklara men Aaron vill inte lyssna. Han rusar ut därifrån och säger att han hatar henne och att han hade det bättre när han inte hade någon mamma.
Carl vill att Chas slutar att tänka på andra och börjar njuta av deras tid tillsammans men det kan hon inte...

Debbie och Michael checkar in på ett hotell som herr och fru Conway. Där kan de ta det lugnt utan risk för att bli störda eller upptäckta. Uppe på rummet får sedan Michael ett samtal från sin flickvän och han skyller på att han inte kan prata för att han har mycket arbete på gång men att han älskar henne. Debbie hör det men vill inte prata om det, hon vet ju hur läget är och vill bara ha kul.
De bokar bord på restaurangen och innan de går så säger Debbie att hon aldrig varit så lycklig som nu.
Vid middagen vill Debbie planera inför nästa träff och föreslår att de kanske kan åka utomlands men Michael vill inte lova något eftersom han inte vill bryta några löften.

Bob försöker få tag på Jamie för han är rädd att han kommer att göra något dumt. Tillslut hittar han honom och får med sig sonen hem för att prata. Jamie vill veta hur det gått till, vem som börjat och om Gennie haft känslor för Bob. Bob försöker att inte svara på just den frågan. Viv kommer in när hon hör att det är höjda röster i köket. Bob förklarar att de diskuterar fotboll.

Marlon försöker muntra upp Paddy och vill att de hittar på något. Paddy är nöjd med att få vara för sig själv men Marlon ger sig inte. Paddy får följa med till puben och där visar Marlon att Paddy borde få utlopp för sin mörka sida så han får en kastrull med potatis som behöver mosas. Paddy ger verkligen utlopp för sin ilska så det stänker potatis över hela köket.

Ryan och Faye sitter på puben och tar en drink. Cain kommer in och Ryan får bråttom därifrån så Cain kan sätta sig hos Faye.
Hon berättar att det är hennes sista lediga dag innan hon börjar på fabriken och Cain tycker att de kan fira lite. Han böjer sig fram och de kysser varann. Efteråt tittar Faye bort mot bardisken och ser att Mark sett dem. Hon frågar om de ska hem till henne men Cain vill ta en drink till först. Faye går fram och handlar medan Cain ringer ett samtal till en Ali och frågar om hon vill komma och ta en drink med honom.
När Faye och Cain druckit upp vill hon gå hem men han säger att han väntar på en vän och precis då dyker Ali upp. Faye vill givetvis inte störa så hon går därifrån.
Senare ser hon när Cain och Ali åker iväg i hans bil. Ryan som står bredvid säger att hon kanske måste visa mer intresse för Cain eftersom han inte vill komma i andra hand hela tiden och att hon kanske skulle må bra av ett förhållande med honom.

Gennie försöker prata med Jamie när han kommer in på puben men han vill inte se henne igen. Bob kommer in efter honom och de fortsätter deras diskussion. Återigen kommer Viv in och avbryter dem men nu fattar hon att det inte är fotboll som är samtalsämnet. Hon vill inte att Jamie höjer rösten till sin far för Bob är en bra man och han ställer alltid upp och är trogen fast hon suttit i fängelse. Jamie ger sarkastiska kommentarer så fort Viv säger något men han berättar inte sanningen. När Viv går till bardisken så säger Jamie att han kommer inte berätta något för henne men det är för hennes skull, inte Bobs.


 
Ännu en otrohetsaffär som blir avslöjad

Priya minns knappt vad som hänt under gårdagen men bröderna talar om det och säger att hon måste betala pastorn för skadorna på bilen.
Eli är på cafét och Priya kommer in och de ska fika. Bob undrar vem som betalar och då säger Eli att han ska få pengarna av Marlon när han kommer till puben.

Paddy möter Pearl i butiken och frågar om hon kommer på intervju, inte för att det behövs eftersom hon får jobbet ändå. Pearl trodde inte han menade allvar och dessutom har hon ju ingen erfarenhet. Paddy säger att det inte är några problem bara hon kan börja så fort som möjligt.
Hon börjar på kontoret och Paddy blir lättad över att få hjälp.

Laurel är på väg till intervju på fabriken när Jai kommer hem till dem. Han pratar med Ashley och vill inte att försäkringsbolaget ska bli inblandat så han erbjuder dem 500£ för skadorna men Laurel säger att de vill ha mer och då lägger han till 100£. Då blir Laurel lite mer nöjd och Jai går därifrån.
Hon blir något chockad när hon kommer itill fabriken och ser att det är Jai som är chef där.

Bob möter Gennie som också är på väg till intervju. Han säger då rakt ut att han inte vill att hon träffar Jamie. Hon svarar att det bestämmer inte han.

Leyla påpekar rätt högt till Katie att Jamie är modig som bjudit ut Gennie för det är meningen att Ryan ska höra det och det gör han. Han frågar då Katie om han får bjuda på en drink men hon hinner inte det. När Katie och tjejerna ska gå från puben säger Ryan att han ska ut på en biltur i morgon och då frågar Katie om det var en fråga om hon ska med. Hon säger då att om han har ett erbjudande så ska hon överväga om hon vill följa med.
Dagen efter så följer hon med på en utflykt till en restaurang ute på landet ca 1.5 mil från byn. De har en trevlig middag och Katie är nöjd. De kysser varann ute sittandes på en stenmur men sedan vill hon åka hem. När Ryan ska starta bilen så fungerar den inte. Han ringer Debbie för att få hjälp men hon kan inte komma ifrån. Katie tror att han gjort så med flit när han säger att de måste ta taxi eller sova över på hotellet. Hon blir förbannad och börjar gå hemmåt. Efter ett tag har Ryan lyckats fixa bilen eftersom det bara var en sladd som åkt ur och han kommer i kapp Katie. Hon är fortfarande irriterad och vill inte ha skjuts hem.
När hon säger att hon slösat smink på att träffa Ryan så orkar han inte fortsätta tjata så han åker därifrån utan henne.

Zak söker jobb på fabriken men är inte speciellt intresserad och det märker ägarna. Det är många intervjuer under dagen och Priya kommer dit med Eli för att han också ska intervjuas.
Nikhil och Jai har svårt att välja vilka de ska anställa så alla hamnar på en kanskelista förutom Laurel och Eli som Nikhil inte vill ha. Jai övertalar honom att ändra sig. De går till puben och alla som sökt arbete på fabriken är där och vill veta hur det gått. Nikhil säger att han kommer att meddela det med brev så småningom.
Jai möter Laurel som också är på puben och han säger till henne att hon inte passar som packare på fabriken men att hon får övervaka packarna istället. Laurel blir jätteglad. Tillslut har alla fått veta om de fått jobbet eller inte ändå. Zak är glad över att slippa men Eli retas med honom eftersom han fått jobb.
Nikhil och Jai är på pubens toalett och Nikhil är förbannad eftersom han inte är nöjd med arbetarna men ändå gått med på att anställa dem eftersom Jai ville det. Han säger att han gjort så bara för att göra deras pappa glad men om Jai gör något fel så kommer han att åka ur företaget med huvudet före.

Marlon är orolig för Paddy så han kommer till kliniken med en låda öl och en låda chips men Paddy har inte lust eller tid. När Marlon sedan tar fram bilbanan så ändrar sig Paddy. De får en trevlig dag när de leker med bilbanan men Paddy blir ledsen när Marlon råkar nämna snygga tjejer. Marlon får trösta Paddy med en kram. (Paddy borde ju inse att Marlon vet hur det känns eftersom han varit i samma sits när Donna var otrogen)

Jimmy har vakat halva natten för Angelica har varit skrikig. Nicola är också trött och less på att de inte kan vara ifred i huset. Hon vill att Carl och Chas flyttar.
Chas märker att varken Jimmy eller Nicola vil ha henne där så hon går till Katie för att prata ut. Hon är dessutom orolig för vad Aaron ska säga när han kommer hem i morgon.
Nicola blir ännu surare när hon inte kan planera sitt bröllop i fred med Jimmy. Hon ställer då krav på att bröllopet blir av när hon gått ner i vikt till den vanliga vikten och Chas ska ha flyttat därifrån.

Faye får jobbet som personlig assistent till Nikhil fast det jobbet hade reserverats till Priya. När Faye får en rundtur på fabriken kommer Priya dit och hon får veta hur det ligger till. Hon blir inte alls arg eller besviken utan mer lättad över att slippa det jobbet. Jai säger att de ska gå till puben för att fira och han bjuder.
De sitter sedan vid ett bord på puben när Maisie kommer fram och är spydig mot Faye. Bröderna ber Maisie att sköta sitt jobb i stället.
Mark står vid bardisken när Faye är där. Han grattar henne till det nya jobbet och säger sedan att nu ska hon bara rätta till sitt trassliga privatliv. Precis då kommer Cain och ställer sig bredvid dem. När Faye betalt och gått därifrån säger Mark till Cain att inte lägga sig i Fayes liv eftersom hon uppenbarligen inte är intresserad.

Val är kärvänlig och omtänksam mot Eric när de sitter på puben. Han blir genast misstänksam och undrar vad hon är ute efter. Det tar inte lång tid innan hon erkänner att hon vill åka till Paul i Australien men Eric säger nej.
Vi får väl se svarar hon då...

Gennie och Jamie träffas hos henne men han verkar lite nervös. Hon frågar om Bob sagt något och att Jamie inte borde lyssna på sin far när det gäller relationsråd. De går till puben och får då veta att Gennie fått jobbet och då blir de så glada att de kysser varann. Bob som står en bit ifrån ser dem och han ser inte glad ut.

Jamie träffar Gennie utanför huset. Hon är sur på Chas men Jamie tycker att hon ska bli sams med sin syster eftersom blod är tjockare än vatten. Bob som ser dem kommer fram och ber Jamie vara barnvakt men han blir förbannad och säger till att han inte tänker vara det utan han kommer att träffa Gennie oavsett vad Bob försöker göra för att förhindra det.
När Bob sedan hör att Jamie inte tänker komma hem på kvällen efter daten så får han bråttom till Gennie.
Han säger åt henne att inte låta Jamie sova över eftersom det inte är rätt att ligga med både far och son. Hon svarar då att hon ligger med vem hon vill. Bob säger att det kommer inte att bli lätt när sanningen kommer fram för det lär den göra. Precis då kommer Jamie hem till Gennie och han blir mycket upprörd över att Bob är där. Då vill han veta vad som står på. Tillslut kan inte Gennie vara tyst utan hon säger som det är, att hon legat med hans pappa. Jamie blir så besviken och förbannad att han skäller ut båda två innan han lämnar dem.
Bob är ledsen för han trodde han gjorde det rätta och Gennie är jätteledsen för att han inte låtit det vara...Jai, Nikhil & Priya dyker upp

Will hämtar Belle för de ska till skolan. Han frågar henne om han får låna en av deras grisar för att fotografera den till en bildtävling. Belle tycker tanken är bra men på vägen kommer hon på att de ska fota en råtta i stället och följer efter en. De närmar sig gamla fabriken och plötsligt dyker det upp två yngre män och jagar iväg barnen.
Lisa berättar att hon har blivit kallad till anställningsintervju på fabriken.

Fabrikskillarna åker till byn och träffar på Eric som försöker få reda på vad som ska tillverkas i fabriken men de säger inget. Den ena killen möter Leyla utanför och faller för hennes utseende. Han presenterar sig som Jai och vill ha tourguidning genom byn men Leyla visar det som finns från stället hon står på och säger sedan att hon har pojkvän.

Marlon fixar kaffe till Paddy på kliniken. Paddy försöker att rensa upp i röran han ställt till med och vill inte ha sällskap. Chas kommer och Marlon går på en gång så de får prata. Hon ber om ursäkt men Paddy vill inte ha någon. Han tar hennes veckotidningar och kastar på henne. Då kallar hon honom för Padster och det gör honom ännu mer förbannad så han ber henne att aldrig mer kalla honom det och sedan skickar han ut henne på gatan.

Fabriksägarna kommer tillbaka till fabriken och inser att de glömt nyckeln inne i huset. De besöker Dingles och presenterar sig som Jai och Nikhil och bor grannar med dem. De får låna en stege för att kunna komma in i fabriken och Zak erbjuder dem att hjälpa till. Zak klättrar upp och bryter sig in och öppnar inifrån.
Belle och Will som är på väg hem från skolan ser Shadrach vakta stegen och Zak som klättrar in tror att de gör inbrott och de blir jätterädda.

Carl söker upp Chas och han fortsätter att säga att han var tvungen att säga något till Paddy eftersom han älskar henne. Hon svarar då att det blir inget mellan dem eftersom hon inte glömt Paddy.

Gennie är irriterad över att Chas också bor hos Katie. Hon vill inte gå hem så hon går till puben i stället. Där möter hon Jamie och de sitter och pratar men Bob som ser dem får bråttom att be Jamie hjälpa honom. Gennie går därifrån och Jamie säger till sin far att han tänker bjuda ut Gennie och han hoppas inte bli störd då.
Bob är lite orolig för Gennies och Jamies täta kontakt så han väntar på henne utanför hennes hus. Han vill veta vad hon tänker svara om Jamie bjuder ut henne men hon säger att det får nog Jamie veta först.

Debbie frågar Ryan om de har mycket jobb nästa vecka och han säger att de inte har det. Hon undrar om de klarar sig själva då så hon kan vara lite ledig. Ryan inser att hon vill träffa Michael.

Jai och Nikhil kommer in i fabriken som ska tillverka godis. Jai säger att han mötte en Leyla i byn men att det vore bättre om hon var utan pojkvän men Nikhil abryter honom och säger "inte nu igen!" men avbryts av att deras syster Priya ringer.

Gennie störs så mycket av Chas att hon knappt kan vara i samma rum. När hon sagt till Chas att hon hatar henne så får Chas nog och packar sina saker och söker upp Carl för att bo där om han vill ha henne.

Det visar sig att Faye också ska på anställningsintervju på fabriken. Ryan frågar vad hon ska göra där och hon har sökt packningsarbete.
Pearl frågar Paddy hur han mår och han är lite less på allas omtanke. Då säger hon att hon tycker det är så jobbigt att vara pensionär och inte ha något att göra. Paddy säger då att receptionistjobbet är ledigt hos honom.

Scarlett har kommit tillbaka från Kanada och först upptäcker hon att Carl flyttat dit igen och då blir hon sur. Ännu surare när hon ser att Chas kommer ner från trappan. Hon undrar varför ingen sagt något till henne och Jimmy förklarar senare att han var rädd att hon inte skulle ha kommit tillbaka annars.

Det kommer en taxi till byn och ur kliver en ung dam som inte har pengar så det räcker. Hon försöker muta chauffören med sitt telefonnummer men det går han inte med på. Då ser hon Jamie som står en bit ifrån och går dit. Jamie som precis ska frågar Gennie om en date blir återigen avbruten men han lånar ut 10£ till Priya som kommit till byn. Eli går förbi och ska givetvis flirta in sig. Hon går med på att bli bjuden på en drink så Eli får låna pengar av Marlon för att ha råd med det.
Priya och Eli börjar sedan utmana varann till att göra olika saker och hon ska förståss dansa på bardisken men hon får inte det så det blir på en bil i stället. När hon gör det går larmet och Ashley kommer utrusande rosenrasande. Efter kommer Laurel som skäller och är förbannad och det hör även Piryas bröder som kommit fram till henne.

Ryan har köpt en ny bil och han frågar om Katie vill ha skjuts. Det vill hon...ca 10 meter sedan kliver hon ur. När han sedan sätter sig hos henne på puben så vänder hon ryggen till.

Jamie lyckas tillslut bjuda ut Gennie trots att Bob gör allt för att störa honom när han frågar.

Nicola träffar Paddy på puben och hon talar om att Chas flyttat in hos Carl.
Paddy går då över dit med Aarons saker men Carl säger att Chas inte är hemma. Precis då kommer Chas ner i bara morgonrocken och Paddy blir väldigt besviken. Han kastar Aarons saker i golvet och rusar därifrån.
Chas blir ledsen och Carl säger att det var väl inte så illa. Det han inte tänkt på är att om Chas flyttar in så måste nog även Aaron göra det...
RSS 2.0