Vad har egentligen Amy gjort?

Marlon längtar efter Leo och när han får veta av Paddy att Rhona kommer vara borta en vecka till blir han ledsen. Laurel märker det och pratar med honom.
Även Pearl märker att både Paddy och Marlon mår dåligt så hon ser till att de pratar ut med varann. Det gör så att Paddy åker iväg till Rhona för att reda ut saker och ting.
 
Amy får sms från Jared och de träffas. Han är fortfarande förbannad på henne och han vill ha mer pengar än de 50 £ som hon ger honom. Han säger att hon snodde mer än så från hans familj och han kommer att komma tillbaka för att hämta mer.
 
Declan flirtar med Katie och säger att han vill bjuda ut henne någon kväll. Han berättar sedan för Jai om planerna. När Jai träffar Ella som är väldigt glad och tror att det kommer att lösa sig mellan henne och Declan så talar han om vad Declan sagt. Ella låtsas oberörd men hon verkar bli ledsen ändå.
Ella ska äta lunch med Mia hemma hos Sharmas. Hon bjuder även Jai och de sätter sig ute i trädgården. När Mia hälsar från Declan så kan inte Ella låta bli att nämna Katie och tillslut blir hon så irriterad att hon avbryter lunchen.
 
Carl köper nya lastbilar för att kunna expandera åkeriet och för att kunna göra det har han tagit pengarna Aaron skulle få till advokaten. Scarlett blir inte alls glad när hon får veta det.
 
Sam kommer till skolan för att prata med rektorn. Även Rachel, mamman till den flicka som Samson knuffat, kommer. Rachel börjar gnälla på Sam redan innan mötet. När de sedan träffar rektorn så visar det sig att Rachel inte är flickans mamma utan en moster. Sam försöker försvara Samsons handlingar och rektorn inser att det är båda barnen som är skyldiga men Rachel blir förbannad och rusar ut från kontoret.
 
Leyla vill ringa Alicia för att tala om att Jacob inte vill flytta men David stoppar henne för han tycker de ska vänta tills Alicia kommer hem. Leyla lovar det men senare på dagen är hon så orolig för Jacob att hon tänker ringa en advokat för att få veta vad hon kan göra.
 
Ella söker upp Katie och först så är Katie lugn och säger att hon inte tänkt träffa Declan men när Ella blir otrevlig och hotar henne så säger hon att hon visst kommer att träffa honom. Katie säger också att hon tänker hoppa i säng med honom eftersom han verkar vara värd att kämpas för. Ella kokar av raseri när Katie går därifrån.

Första festen

Belle, som sett när Victoria och Amy gömt alkohol i deras lada, lyckades med sin utpressning och hon får komma på festen.
 
Idrottsdagen i skolan blir inställd efter att några mammor skadats i ett lopp.  Jacob, David, Leyla och Sarah följer med Sam och Samson hem. Eftersom de inte fått några medaljer så börjar de tillverka egna. Plötsligt dyker en mamma från skolan upp och anklagar Samson för att ha knuffat hennes dotter. Sam säger åt henne att vända sig till ledningen i skolan som sedan vänder sig till honom. Det visar sig att Samson knuffat tjejen som retat honom.
 
Aaron lyckas prata med Hazel och hon gör sig av med en del av Jacksons saker och en del saker lägger hon i en låda. Han vill fortfarande inte ha Carls pengar utan nöjer sig med att ha kvar advokaten han har nu.
 
Mia tittar på film med sin mamma hemma på Home Farm. Declan kommer hem och blir sur men låter henne vara kvar en timme till men sedan åker hon ut.
Declan är orolig för Mia som inte har några jämnåriga vänner så Katie tar med henne till stan och sedan går de till puben för att dricka lite vin och äta en bit mat. Var det inte en liten flirt mellan Katie och Declan?
 
Leyla undviker att ringa sin syster så Alicia blir rätt förbannad när hon får höra att bröllopet är framflyttat till september. Leyla har även lyckats med att få Jacob till att tveka om att flytta till Spanien.
 
Amy har sagt till folk att det är "ät två betala för en" på värdshuset så nu är matsalen fullbokad. Det gör att hon kan ha festen i fred medan Val och Eric jobbar.
Belle kommer dit och vill inte alls gå hem när tjejerna ber henne. Alex kompis Jared kommer dit och börjar fråga ut Belle om Amy. Som tack får Belle en cider. Hannah blir intresserad av Jared och flirtar med honom.
Belle blir dålig och kräks. Det gör att Amy får nog och kastar ut allihop. Hon är inte förtjust i att Jared kommit dit eftersom de tydligen känner varann sedan tidigare.
 
Dagen efter är Hannah bakfull och får svårt att jobba i butiken. Alan som vill handla talar om för henne att inte dricka så mycket så slipper hon bli så sjuk.
Val får reda på vad som hänt och tvingar Victoria och Amy att städa. Tillslut får även Eric reda på det och han muttrar lite.
 
Jared söker upp Amy och han påstår att hon är orsak till hans situation. Han vill ha pengar för att inte berätta för Val och Eric om vad hon gjort tidigare.
Zak ser dem och kommer fram till Amy för att fråga henne om hon behöver hjälp. Hon svarar att han inget kan göra eftersom det är hon som gjort misstag tidigare...

Låna ut pengar utan baktanke?

Amy planerar en fest i nya bostaden i Ladan. Hon måste bara se till att Val och Eric håller sig på B&B:t den kvällen. Victoria vill gärna vara med på festen men är lite orolig för sitt jobb. Ändå så påpekar hon att Amy måste se till att det finns lite alkohol att bjuda på när man har fest.
 
Leyla fortsätter planera för Jacob och hon säger till honom att han alltid kan vända sig till henne när han behöver hjälp i skolan. David tycker det är dumt av henne att säga så eftersom Jacob kanske flyttar till Spanien snart.
 
Holly börjar kasta blickar på Cain och för att få chans att träffa honom så ber hon om hjälp med att köpa en bil. Cain märker Moiras sura blickar när hon ser honom och Holly tillsammans och han kan inte låta bli att flirta med Holly.
 
Carl frågar Scarlett om hon kan låna honom pengar, 70 000£, för att betala en duktig advokat för Aaron. Hon gillar inte hans idé men går med på det.
 
Adam har fått en kallelse om att vittna mot Aaron och han mår dåligt över det och han är rädd för vad han måste säga. Mia erbjuder sig att lyssna och prata med honom men han inser att det inte går.
 
I fredagens avsnitt hade Charity nästan förstört en affär för Jai och Nikhil genom att bjuda ut sig men Nikhil hade sedan efter samtal med klienten lyckats ro affären i hamn. Jai är inte alls glad över Charitys sätt och han och brodern vill att hon håller sig borta från fabriken. Charity blir sur, mest på Nikhil så hon planerar att ge igen. Hon börjar med att säga till arbetarna på fabriken att Nikhil pratar skit om dem.
 
Carl frågar Chas om hon vill ha pengarna till advokaten för att få bättre chanser att fria Aaron.  Aarons nuvarande advokat har inte erfarenhet av "assisterat självmord" så Chas är orolig för att det kan göra det svårare för Aaron i rättegången. Chas vill inte ha med Carl att göra men tvekar ändå på om hon ska ta pengarna eller inte. Hon frågar Aaron om han vill byta advokat men givetvis säger han nej när han får höra varifrån pengarna kommer. Chas ber Hazel att prata med Aaron om saken.
 
Samson vill inte vara med när skolan har idrottsdag eftersom han alltid blir vald sist och inte får vara med så ofta. Han är sedan sur när han kommer hem från skolan och Lisa påpekar att han ska ha kvar kapuschongen på jackan och inte plocka bort den.
Lite roligt att Sam nämner att han en gång beställt, via en katalog, en radio som man ska sätta ihop själv men att den sedan bara spelar svenska psalmer =)
 
Steve och hans fru kommer till byn. Han försöker bli vän både med Hazel och Aaron när de ses. Han säger att han förstår varför de gjorde som de gjorde. Tyvärr ser hans fru inte lika glad ut.
 
Amy måste hjälpa Zak med att täta några fönster. När han sedan får betalt av Eric får hon också lite extra pengar. Hon tar en del och ger sedan resten till Eric för att betala tillbaka en del av det hon fick för att hålla sig borta.
 
Hazel försöker prata med Aaron om pengarna till advokaten. Han vägrar fortfarande och försvarar sig med att det borde räcka att de två vittnar plus att de har Jacksons video.
 
Chas är nyfiken på hur det gått för Hazel när hon pratat med Aaron. Hon går hem till Hazel som inte vill släppa in henne men Chas tvingar sig in ändå. Hazel har då tagit fram en massa foton på Jackson och en massa saker som han haft och lagt det på ett bord. Chas inser att Hazel inte mår bra så hon ber Aaron att prata med henne.
Aaron lovar att han och Hazel löser det på bästa sätt.
 

Som sagt...blåser du mig så...

Jimmy vaknar upp med Gennie vid sin sida. Precis då hör han att Nicola har kommit över för att prata med honom. Gennie behöver gå på toa men får vänta tills Nico gått, dessutom är hon sen till arbetet. Jimmy går ner för att prata med Nicola medan Gennie försöker smita ut men upptäcks av Carl som inte kan hålla tyst. Nicola blir besviken och rusar ut.
 
Leyla planerar kalas för Justin när Alicia åkt, hon säger även till honom att de kan göra massa utflykter till nöjesparker och till stranden.
Alicia och Andy packar ihop det sista inför resan och de säger hejdå till sina nära och kära. Hon ger Jacob ett kontantkort så han kan fylla på mobilen för att kunna ringa henne när han vill.  Sedan åker de iväg till Spanien.
 
Laurel upptäcker att hon glömt bort att hon betalat för Gabbys skolresa och att det var därför hon inte hade pengarna kvar i plånboken. Hon säger det till Nikhil som får be Holly om ursäkt. Holly är bitter över att ha blivit anklagad och påpekar att hade Lisa varit ensam kvar när plånboken försvann hade hon inte fått sparken. Hon får jobbet tillbaka om hon vill ha det.
 
Hazel pratar med Aaron för hon vill ha hjälp med att välja Jacksons gravsten. De träffas senare på puben för att diskutera saken men Chas blir irriterad för som läget är får inte Hazel och Aaron ha kontakt med varann.
 
Jimmy hämtar upp Gennie efter arbetet för att prata om det som hänt.
De kommer fram till att inget hände i sovrummet eftersom de var för fulla. Senare så ses de på cafét och han vill att de fikar ihop. Precis då kommer Nicola och Laurel in. Nicola blir sur och går därifrån.
 
Jacob försöker ringa sin mamma men kommer inte fram. Leyla säger att han får vänta ett tag sedan säger hon att hon kan ta hand om mobilen så länge. Hon gömmer den i butiken så när Jacob vill ha den nästa dag så är den "borta".
Medan Leyla skjutsar Jakey till skolan så hittar David mobilen och blir förbannad över att hon gömt den. Leyla lovar att låta Jacob få ringa när han vill.
Hannah som fått höra att Jacob inte fått ringa ifrågasätter Leylas beslut men då blir Leyla sur.
 
Laurel söker upp Jimmy för att berätta vad Nicola tänkt säga häromdagen. Jimmy lovar att det aldrig hände något mellan honom och Gennie och då säger Laurel att han bör prata med Nicola om saken.
Jimmy träffar Nicola och de sätter sig för att prata. De kommer fram till att skjuta på skilsmässan och att han ska få träffa Angel lite oftare, sen får de se vart det leder.
 
Charity fortsätter att leta hus som ska renoveras och hon hittar ett hon är intresserad av. Hon väntar på sin del av försäljningen av ladan för att få råd att köpa huset. När hon upptäcker att Jai bara satt in 15 £ på hennes konto får hon ett raseriutbrott. Han försvarar sig med att hon lurade honom på massa pengar och nu tar han bara tillbaka det.
Charity blir fly förbannad och lämnar honom på kontoret, hon är tveksam om de kan fortsätta som par.
När de senare ses så säger hon att hon är en mycket bättre partner än Nikhil och hon kommer att bevisa det om Jai bara låter henne göra det. Jai är trött på att bara vara hennes plånbok.

Anklagad för stöld

Det går bra på sjukhuset med Angel och hon behöver bara plåstras om. Nicola är väldigt överseende med Jimmy och nästan förlåtande när han ber om ursäkt för händelsen men när de sedan kommer hem är hon lika sur och grinig som förut. Brenda råkar även idag försäga sig om att Jimmy fått träffa Angel en gång tidigare som inte Nicola visste om.
 
Nikhil gillar inte alls att Charity kommer till kontoret och hon gör sig lustig över honom så han säger åt Jai att säga ifrån. Jai säger till Charity som går därifrån.
Nikhil fortsätter att hålla ögonen på Holly som kommit försent första dagen och hon har även satt fel etiketter på några kartonger.
 
Leyla ringer Jacobs skola för att höra om Alicia tänkt på läxor till honom när han är i Spanien. Hon får då veta att han inte får åka för skolledningen och hon blir sur på sin syster.
 
Alicia pratar med Andy om saken och han säger att de kanske ska åka utan barnen eftersom de bör vara i skolan och att det inte blir roligt för dem när de ska titta på hus. Hon håller med honom och går till Leyla för att fråga om Jakey får vara hos Leyla och David medan de är borta. Leyla blir överlycklig.
Andy får förklara för Sarah att hon inte kan följa med denna gång men nästa gång ska det gå bra. Hon blir orolig för att han ska lämna henne och han lovar att inte göra det. Alicia tror då att han ångrar sig men han säger att det här är det bästa som hänt honom på länge.
 
Nicola går till Laurel för att få prata ut. Hon blir full och råkar säga att hon älskar Jimmy men när Laurel påpekar det sagda så säger hon att det var ett misstag.
 
Dagen efter när de är på fabriken så jobbar Holly över medan de andra går på rast. Laurel upptäcker att hennes plånbok är borta och när de kommer tillbaka till jobbet så får hon plånboken av Holly som hittat den på golvet. Tyvärr visar det sig att det fattas 20 £ men Laurel vill inte bråka om det. Nikhil kommer dit och får veta vad som hänt och han är snabb att gå ut till arbetarna för att fråga vem som är skyldig. Alla tittar på Holly som nekar. När Nikhil hittar 20 £ hos Holly så får hon sparken.
Holly kommer hem och hon är rasande, hon fortsätter att neka till att ha stulit pengarna.
 
Laurel träffar Nicola och de fortsätter att prata om Nicos känslor för Jimmy. Rodney hör det och råder henne att ge Jimmy en chans.  Nicola mjuknar och börjar fundera på om det kanske är det bästa ändå.
 
Jimmy och Gennie sitter på puben och super tillsammans eftersom de båda är singlar så kan de beklaga sin ensamhet för varann. Nikhil ser dem och ser sur ut men Jai retar honom och säger att folk träffas på en pub och har trevligt med varann.
Det slutar med att Gennie följer med honom på efterfest och han vill inte att hon går hem när det börjar bli sent.

Flytt eller bara semester

Igår:
Alicia är eld och lågor över att flytta till Spanien och hon berättar för Jacob som verkar bli glad,
Andy berättar för Diane och Debbie och de tycker det är bra om han är säker på sina känslor för Alicia.
Leyla surar men David säger åt henne att de måste få göra som de vill utan att Leyla lägger sig i.
Holly får jobb på fabriken tack vare att Gennie övertalar Nikhil att ge henne en chans.
Charity får sparken från puben för att hon missköter sitt jobb, ordnar efterfest på puben och därför stänger tidigare och hon kommer inte i tid. Hon vill jobba med Jai och Nikhil men de skrattar bara åt henne.
Jimmy är frustrerad över att inte få träffa Angel som han vill.
Mia säger åt Declan att hon behöver båda sina föräldrar även om de inte bor ihop.
 
Idag:
Leyla fortsätter sura för att Alicia ska iväg med Jakob. Hon säger till honom att om han inte trivs i Spanien kan han alltid bo hos henne och David. David försöker stoppa henne men hon fortsätter att försöka övertala både på Alicia och Jacob. Hon hotar Alicia med att berätta för Justin om planerna men Alicia vill vänta.
Alicia pratar med skolan och de vill inte att Jakey ska resa bort mitt i terminen utan att de väntar till lovet som kommer snart men Alicia säger inte det till Leyla.
 
Nikhil försöker be Gennie om ursäkt och kommer med bakelser när hon har rast. Sedan vill han att hon följer med honom till stan och att kontorsarbetet kan vänta. Det visar sig att han köpt en ny bil.
Charity försöker hjälpa till på fabrikskontoret och lyckas tidigarelägga ett viktigt möte för Nikhil. Han blir irriterad och säger sedan till Jai att det blir förmycket med henne som försöker nästla in sig på företaget så Jai får välja vem av dem som kommer att vara kvar.
 
Rodney ska passa Angel på förmiddagen men får en viktigt körning så han behöver hjälp. Han frågar Brenda men hon måste sköta cafét. Jimmy hör det och erbjuder sig att passa dottern och Rodney går med på det bara Nicola inte får veta något.
 
Nicola får extra ledigt från kontoret för Declan ska på affärsmiddag och han tycker att hon borde vara med dottern och vila sig lite. Nicola kommer hem och Rodney ger henne pengar för att gå till frissan (fast jag tycker hon är jättefin i sin "svinrygg") och så hon kan shoppa lite, allt för att hon inte ska märka att Jimmy har Angelica.
 
Nicola äter lunch på cafét och får då höra av Brenda att Jimmy har Angel för att Rodney skulle jobba. Hon skyndar sig till puben för att skälla på sin far men precis då ringer Jimmy till honom så Nicola svarar.
Det visar sig att Angel ramlat när hon lekte i en klätterställning och har skrapat upp ett sår i pannan så nu är hon och Jimmy på sjukhuset för kontroll. Nicola åker direkt dit och hon är orolig för dottern och arg på Jimmy.

Goodbye Yorkshire, Bonjour Spain ;)

Hazel ville inte släppa ifrån sig Jacksons saker men när Bob och Aaron pratade med henne insåg hon att det bara är saker och att de finns andra som behöver dem.
 
Charity och Jai ska ha en myskväll med god mat och vin när Ella knackar på dörren. Hon stormar in och tar vinflaskan, sedan sitter hon och beklagar sig över sin dumhet. Ella stannar kvar över natten till Charitys förtret.
 
Diane hälsar från Annie till Andy när han kommer in på puben. Alicia som hör det blir nyfiken. Hon blir förvånad över att han har en farmor som bor i Spanien. Genast vill hon att de åker dit på semester, eller varför inte flytta dit. Andy är inte så förtjust i tanken men semster kan han ändå tänka sig.
 
Adam vill hjälpa till på gården men John har inte behov av en till som kostar pengar iform av lön. Adam känner att han vill hjälpa till ändå men då säger Holly att han kan få hennes lön för hon kommer att söka jobb på fabriken eller annanstans.
 
Amy går över till Alex och försöker förföra honom. Först verkar han med på noterna men när hon ska kyssa honom så avslöjar han deras plan. Hon skyndar sig sedan till Victoria för att berätta vad som hänt.
Alex är sur på Vic eftersom hon inte litar på honom och gjort en fälla för att kolla upp om han är otrogen.
 
Mia vill träffa Ella fast Declan avråder henne. Hon åker i alla fall till Jai för att prata med sin mamma. Declan kommer dit och han och Ella går ut för att prata. Han säger åt henne att låta Mia vara men Ella bönar och ber om att han ska ta tillbaka henne. Han säger att han inte älskar henne, vill inte ha henne eller ens behöver henne. Ella blir frustrerad och slår till honom. Declan säger åt henne att åka iväg och aldrig komma tillbaka.
 
Ella kommer hem till Home Farm för att träffa Mia. Declan blir rasande och vill att hon går. Mia kommer dit och undrar vad som händer. Declan vägrar att ändra sig utan säger åt Ella att försvinna.
 
Declan söker upp John och Moira. Han gör klart för dem att samarbetet fortsätter så länge Adam inte har kontakt med Mia, dessutom vill han ha en första avbetalning. John hade trott att de skulle betala när allt kommit igång men inser att det är bara att göra som Declan vill.
 
Alicia blir eld och lågor när hon hör att Annies granne behöver hjälp av en bonde. Hon övertalar Andy att kontakta bonden.
 
Leyla och David har förlovningsfest på värdshuset. Alicia kan inte låta bli att berätta att de ska flytta till Spanien. Leyla blir förtvivlad, hur ska hon kunna vara utan Jacob?

Att ångra det man gjort

Charity kommer in på kontoret på fabriken och märker att stämningen inte är på topp. Hon får veta att Chas gjort slut med Nikhil och han berättar vad Gennie sagt och att det är därför hon undviker dem på kontoret. Jai och Charity har rätt kul åt honom men råder honom att reda ut saker och ting med Gennie. När Nikhil försöker prata med henne vill hon helst glömma allt som sagts.
 
Victoria och Alex  kommer in i Leylas butik för att köpa bakad potatis. Alicia står där och Alex kan inte slita blicken från hennes urringning. Victoria blir rasande men han har fortfarande svårt att släppa blicken. De går ut ifrån butiken och Victoria är så arg att hon mosar potatisen i hans ansikte.
 
Chas och Aaron ses i nya cafét. De hinner inte prata så länge förrän Brenda frågar Aaron hur det är med Hazel eftersom Bob försökt få tag på henne men hon svarar inte. Aaron lovar att se efter hur hon mår så han går över och knackar på men ingen öppnar.
Senare kommer Hazel till verkstan och pratar med Aaron. Hon är säker på att Jackson inte velat att det skulle bli som det blev.
 
Ella vill ta med sig Mia för att shoppa så de åker iväg. Under tiden så pratar Declan med Adam. Han vill veta orsaken till varför det tog slut med Mia men Adam har ingen direkt förklaring. Declan blir så irriterad att han ger Adam sparken. Precis då kommer Ella hem, något onykter och hon säger åt Declan att tänka sig för.

Leyla har varit i stan för att ordna inför bröllopet. Hon kommer tillbaka och säger åt David att de måste åka för att boka en lokal hon hittat. Under tiden får Hannah ta hand om butiken. När David och Leyla återkommer så visar det sig att de bokat lokalen till allahjärtansdag (2012).
 
Victoria pratar med Amy om Alex som alltid kollar in andra tjejer. Amy tycker att de ska gillra en fälla för Alex genom att hon ska försöka förföra honom. På det viset får de veta om Alex är otrogen. Victoria tycker inte idén är så bra men efter ett tag går hon med på det. Amy lovar att inte hoppa i säng med Alex utan stoppa det innan det blir något.
 
Hazel kommer till cafét och pratar med Bob. Han är glad över att hon kommit ut en stund men precis då så ser hon att det kommer folk från sjukhuset (?) för att hämta tillbaka sängen, rullstolen och andra hjälpmedel som Jackson haft. Hazel får bråttom hem för att stoppa dem.
 
Ella är full och anklagar Declan för att inte se henne eller bry sig om henne så därför har hon haft en affär. Hon vill att Adam berättar allt men han låtsas inte förstå vad hon menar. Givetvis kommer det fram att de haft ihop det och Declan blir rasande och kastar ut Adam.
Mia hör deras bråk och kommer in på kontoret men får inte veta vad som hänt. Declan åker iväg för att prata med Adam igen och de ses ute på vägen. Han säger till Adam att om Mia någonsin får veta om sanningen så kommer John att förlora företaget och Adam kommer att bli jagad resten av livet.
 
Adam kommer hem och stör sina föräldrar som tänkt mysa lite. Han berättar tillslut en del av det som hänt och John är på väg för att prata med Declan men Moira stoppar honom. Adam berättar om förhållandet med Ella. John blir riktigt förbannad på sin son som äventyrar hela företaget genom sin dumhet.
 
Declan kommer hem och finner Mia ensam. Hon undrar vad som hänt och Declan erkänner att Ella haft en annan man i sitt liv. Precis då kommer Ella hem och hon försöker be om ursäkt och vill att allt ska bli bra igen, att de börjar om från början.
Declan blir så förbannad att han kastar ut henne ur huset.

Olycklig kärlek

Diane råkar höra att Eric och Jai har gjort upp en stor affär och hon lovar att inget säga men när de firar Amys födelsedag på puben så kan hon inte låta bli.
Val och Amy säger inget till Eric utan låtsas som inget hänt. Amy säger sedan att Jai bråkar med en man som blivit lurad i köpet av lägenhet i ladan eftersom det var byggfusk. Eric blir orolig och söker upp Jai och får då veta att det inte stämmer. Han inser att han blivit avslöjad.
Amy börjar planera en fest i nya huset utan Val och Erics vetskap.
 
Moira pratar med Mia och får veta att Adam gjort slut utan anledning. Hon säger att Mia ska ge honom tid efter allt som hänt med Jackson.
 
Nikhil bokar en Londonresa till sig och Chas men hon tror att han skojar så hon träffar tjejerna istället.
Gennie, Katie, Charity och Chas super till hemma. Katie får veta om Gennies känslor för Nikhil.
Chas råkar berätta att hon varit med Carl nyligen och då blir Gennie besviken på hur hon behandlar Nikhil. Tjejerna börjar bråka med varann och det utväxlas rätt hårda ord.
 
Aaron besöker Hazel men har svårt att vistas i huset. Han är orolig över att prata med henne eftersom hon kommer att bli tvungen att vittna. Hon vill ta på sig skulden så att de kan säga att det var hon som gjorde det. Aaron går inte med på det.
 
Chas träffar Nikhil och tillslut gör hon slut med honom. Han förstår inte varför för han vill ha henne. Hon svarar att det finns en annan som passar honom bättre.
 
Bob pratar med Gennie på puben och hon har precis fått veta att Chas dumpat Nikhil. Bob råder henne att gå fram till Nikhil och prata för han behöver en vän.
Gennie pratar med Nikhil som undrar varför han inte gör rätt och kan träffa en tjej. Det slutar med att Gennie berättar att hon älskar honom men han tror att det är ett skämt och rusar ut från puben.
Gennie följer efter och försöker få honom att förstå att det är sant. Nikhil säger att de är taskiga som driver med honom och att han aldrig skulle kunna vara med en så allldaglig tjej som Gennie. Hon blir givetvis ledsen och säger att hon trodde hon älskade honom men nu inser hon att han inte är värd det...

En hälsning från andra sidan

Chas och Paddy väntar oroligt på Aaron när de får veta att han kommer att åtalas. Chas blir förbannad på Hazel och skäller ut henne. De får inte träffa Aaron utan måste åka hem. Chas vill inte åka med Hazel som då får ta sig hem på egen hand.
 
I byn väntar bland annat Adam och Cain på hur det ska gå och Bob lugnar dem med att Hazel ringt och sagt att hon är frikänd.
 
Camerons barn är allt annat än snälla mot Debbie och de vill ha sin far i fred, inte dela med sig av honom till Sarah. Cameron är precis på väg att berätta om att de ska få ett syskon till men Debbie stoppar honom. Hon berättar sedan, när de är ensamma, vad som hänt. Han säger att det kanske var lika bra, det räcker med de barnen de redan har.
 
Marlon får meddelande av Rhona att han är välkommen dit och hälsa på. Hur ska han göra, vad säger han till Paddy? Han pratar med Laurel som råder honom att göra det som känns bäst för honom.
 
Cain märker att Charity är orolig för Debbie så han lyckas tillslut få henne att berätta vad som hänt. Han blir chockad och orolig för Debbie. När han sedan träffar henne så inser hon att han vet om allt. Cain säger att han tänker resa iväg ett tag för han behöver det men om hon behöver hans hjälp så kommer han hem direkt.
 
Eric pressar Jai på priset men Jai lyckas höja det med 5000£ och för att inget säga till Val och Amy vill han ha 1000£ till.
Amy övertalar Marlon att jobba extra på värdshuset så Val och Eric kan träffas på en romantisk dejt. Val får reda på det och tvekar först men Amy lyckas övertala henne också.
Eric kommer hem precis när Marlon ska få betalt och han säger att det inte blir av för de har inte råd. Han säger sedan att han överväger att köpa en lägenhet till dem. Både Amy och Val blir glada.
 
Det är dags för Jacksons begravning men Aaron är på stationen fortfarande. Chas vill komma dit men han ber henne närvara på begravningen istället.
Jerry kommer till kyrkan och är förbannad på Hazel fortfarande. Begravningen blir fin, Jackson har spelat in ett sista meddelande på datorn som visas för alla. Han berättar hur mycket han vill dö och att ingen får anklaga hans mor och Aaron för det de hjälpt honom med. Han talar även om hur mycket han älskar dem alla.
 
Efter begravningen är de samlade på puben. Jacksons kompis Steve med fru skäller ut Hazel för det hon gjort.
 
Chas ringer polisen och får veta att Aaron är släppt mot borgen. Hon hittar sedan honom vid Jacksons kista på kyrkogården. Han dricker en öl och har precis hällt en öl på kistan för att dela den med honom. Chas försöker prata med sin son men han ber om att få vara ensam.

Mordåtal, känslomässig utpressning och muggtjuvar

Aaron ordnar med begravningen av Jackson. Hazel går mest runt och mår dåligt. Chas oroar sig för polisförhöret som kommer. Hon vill inte ens träffa Nikhil men han lyckas ändå bjuda ut henne på en middag som inte blir av för hon vill stanna hemma med Aaron.
 
Paddy kommer upp på morgonen efter att ha sovit i Aarons gamla rum och han ser att Marlon somnat bredvid Rhona i deras säng. Han är lite upprörd men Rhona är mer sur för att han tillbringar massa tid med Aaron och Chas. Rhona får inte den hjälp och det stöd hon önskar så hon bestämmer sig att åka till sin mamma i Kent. Marlon blir ledsen för han kommer sakna sin son och han ber Paddy att försöka få Rhona att ändra sig. Paddy bönar och ber men hon åker ändå.
 
Brenda håller koll på gästerna så de inte tar ut de nya kaffemuggarna till uteserveringen. Hon är orolig för att fler muggar kommer att stjälas men Gennie säger åt henne när hon häller över Nikhils kaffe ur en mugg till en pappersmugg.
 
Debbie får ont i magen och Charity följer med henne till sjukhuset. Det visar sig att Debbie fått missfall. Hon är trött och hängig när Cameron kommer hem med sina två söner men hon säger inget om varför.
 
Ella säger åt Adam att göra slut med Mia men han vill inte. Han försöker utpressa henne med att han då måste säga varför men Ella svarar med att hon kommer att påstå att han utnyttjat henne.
Adam träffar Mia på puben och hon har precis bokat en semesterresa till dem. Han får tillslut sagt det han egentligen inte vill. Mia blir jätteledsen och besviken.
Ella sitter hemma och tröstar Mia när Declan kommer hem. Han vill givetvis veta vad som händer och tänker prata med Adam men Ella stoppar honom.
 
Val och Amy kommer på att de ska försöka vara så trevliga de bara kan för att få Eric att köpa en lägenhet i ladan men han genomskådar dem på direkten och säger nej. Amy säger då att hon förstår att han inte vill att de blir som en riktig familj med riktigt hem men hon är van sedan tidigare fosterföräldrar.
Eric pratar sedan med Jai om lägenheterna och försöker få ner priset på den största. Jai skrattar bara åt det men går sedan med på att åtminstone tänka på saken när Eric höjt sitt bud lite.
 
Paddy och Chas ska följa med Aaron till polisstationen. Han har lovat Hazel att hon får åka med dem och Chas ser rätt sur ut men finner sig i det.
Först får Hazel prata med polisen och åklagaren anser att det inte finns någon misstanke mot henne så hon släpps fri. Däremot kommer Aaron att åtalas för mordet på Jackson.
 

 
 
ELIZA, din kommentar i förra inlägget var "misstänkt spam" därför publicerades inte det förrän jag godkände det. Jag vet inte varför det blir så.
 
 

Hemligt möte på hotell

Jahajaa vad hände igår?
Amy erkände för Victoria att hon bara ljugit om det som hände med David. Victoria blir rasande och sur på sin vän. Amy frågar Leyla om hon kan få jobbet tillbaka men Leyla bara skrattar åt henne.
Ella kom hem och Declan var sur för att hon varit borta och inte kommit till festen. Ella försvarade sig med att hon visste inte att det skulle vara en fest.
Mia pratar med Adam om sin oro om att mamman kanske har en annan man. Hon råkar även nämna något för Declan som genast blir misstänksam.
När Adam vill göra slut med Ella säger hon att de måste träffas en sista gång för att få ett fint slut på deras affär.
Rhona och Paddy ska ha lite egentid men han måste åka iväg på jobb. Hon märker att Paddy undviker henne och hon försöker prata med honom. Han erkänner att han pratat ut med Chas och det gör Rhona ledsen.
Chas erbjuder Aaron att flytta in hos henne och tjejerna, han accepterar. Paddy blir väldigt besviken men säger att det är ok.
 
Idag så sa Cameron att han är tvungen att hämta sina barn på Jersey. Cain är inte så förstjust över att två barn till ska finnas i hemmet.
 
Marlon gör så mycket han kan för att ta hand om Leo. Laurel kommer över för att hälsa på men Rhona hämtar hem Leo så de blir ensamma. Laurel råder Marlon att tänka på hur det kommer att bli när Paddy väl accepterar sin roll som extra pappa och att Marlon kan blir sårad igen.
 
Amy försöker bli sams med Hannah och Victoria men de har svårt att lita på henne. När Amy och Hannah är i Leylas butik så ser de att Leyla behöver personal. När Leyla säger att Amy kan glömma det så säger Hannah att hon behöver ett extra jobb. Amy blir sur på sin kompis som hon anser stjäl jobbet från henne.
 
Alicia träffar Andy hemma hos honom på lunchen. Hon beklagar sig över att hon inte har någon egen bostad och inget ordentligt jobb. Hon känner sig mest i vägen hela tiden.
 
Aaron vill att de planerar in Jacksons begravning så fort som möjligt. Hazel tvekar och tycker att de inte behöver ha så bråttom. Ashley kommer sedan över med namn och telefonnummer till en präst som kan hjälpa dem med begravningen.
 
Declan försöker prata med Ella men hon ska iväg på möte. Han ser i hennes telefon att hon ringt ett hotell (på senast slagna nummer) så han följer efter henne dit. Ella blir nervös när hon ser Declan i baren på hotellet men hon förnekar att hon väntar på sin älskare utan det är ett affärsmöte med chefen på hennes salong. Declan pratar med Ella och vi får veta att hon tidigare träffat en anställd på deras företag men att det var länge sen och hon säger att det borde vara glömt vid det här laget. Adam kommer dit men lyckas att inte bli sedd och han åker därifrån.
 
Declan vill träffa Jai för han är övertygad om att Ella har en affär (igen). Jai är inte hemma men Declan pratar med Charity som genast märker att det är problem mellan honom och Ella. Hon råder honom att säga till Ella vad han egentligen känner.
 
Paddy undviker Rhona igen och pratar med Chas som säger att han måste lära sig att prata med Rhona istället. När de sedan ses så får Paddy samtal av Aaron. Paddy säger att han måste hjälpa Aaron med begravningsplanerandet. Återigen blir Rhona besviken på att han väljer Aaron och även Chas istället för att stödja henne och Leo.
Marlon säger sedan till Paddy att tänka på allt han offrade för att bli ihop med sitt livs kärlek som han ändå kallade Rhona förut.
 
Adam försöker prata med Ella om att de inte kan ses mer och att det inte blir någon sista gång. Ella vill inte inse det utan säger att det bestämmer inte han men sedan lugnar hon ner sig och säger att de kan glömma allt och att det är deras lilla hemlighet bara han lämnar deras familj i fred. Detta innebär att Adam måste göra slut med Mia men han kan behålla jobbet hos Declan. När Adam inte tycker det är rättvist säger hon att så får det bli om det ska förbli hemligt.
 

Datastrul

Tyvärr så har min dator gått sönder och det innebär att jag inte kan uppdatera sidan varje dag =(
 
Igår var väl den stora händelsen att Ashley inte vill begrava Jackson eftersom han inte kunde acceptera vad Hazel gjort. Hon fick valet mellan att byta kyrka eller en annan präst. Aaron blev förbannad på Ashely när han fick höra det.
 
Nicola fortsätter att nonchalera Jimmy. Allt får gå via hennes advokat. Han får inte träffa Angel som han vill men han lyckas övertala Rodney om att få vara med dem en stund medan Rodney är barnvakt.
 
Jai är förbannad på Charity och vill att hon håller sig lugn och för att få bort de stulna tv-apparaterna så anlitar han Jimmy och Carl. De märker hans desperation så de lyckas trissa upp priset rejält.
 
Cain märker att Jai är förbannad på Charity och det tar inte lång tid innan han upptäcker varför. Han lyckas få med sig Cameron till att köra iväg apparaterna utan att Debbie får veta något.
 
Idag fick Charity veta att hon behövde leverera tv-apparaterna omgående och hon lyckas övertala, med löfte om mer pengar, Jimmy och Carl att hämta dem på en gång. När de kommer till ladan är polisen där. Det blir försent att vända så de måste prata med dem. Charity låtsas att hon inte har nycklar till ladan så de får ringa efter Jai. Polisen har fått tips om att det skulle finnas saker där men när de sedan kommer in så är det tomt. Charity anar på en gång vem det är som ligger bakom.
Jai är så sur på henne att han funderar på att göra slut.
 
Paddy oroar sig för Aaron och han pratar med Chas om saken. Rhona ser dem och hon blir orolig för Paddy.
Marlon är överlycklig över sonen och han kan inte låta bli att vara i närheten och gosa med barnet.
 
Ella är trött på att Declan bara jobbar så hon pratar med Jai om saken. Han råder henne att vara som hon var förr i tiden och flirta mer med sin man. När hon kommer hem försöker hon få Declans uppmärksamhet men han har inte riktigt tid. Mia och Dermot klagar på honom så han tänker ordna en överraskningsfest för att fira deras 20 åriga bröllopsdag (om det fortfarande hade varit gifta).
 
Jai ser Cain på puben och han säger att han vet vem som låg bakom stölden som räddade dem från polisen. Carl kommer sedan fram till Cain och säger att tack vare honom fick de bra betalt utan att behöva jobba. När Cain blir sur och är på väg ut stoppar Charity honom och säger att Jai förlorade visserligen pengarna men han har henne kvar ändå. Cain svarar inte utan går bara ut.
 
Jimmy vill träffa Angel men Nicola låter honom inte ens komma i närheten. Han försöker övertala Rodney igen men det går inte så bra. Jimmy anlitar en advokat som säger att det bästa vore att de hade delad vårdnad men Nicola vill inte gå med på det.
Carl försöker få med sig Jimmy ut på stan för att glömma alla fruntimmer men de åker med Rodney så det går inte så bra. Jimmy försöker övertala Rodney igen för att få träffa sin dotter.
 
Nicky flirtar med både Laurel och Rhona när han hälsar på för att titta på Leo.
 
Ella är i behov av sällskap och hon får med sig Adam till ett hotell. Hon har sagt till familjen att det är problem på salongen så hon måste åka dit.
Hemma på Home Farm har Declan ordnat med festen och gästerna har kommit. Mia försöker få tag på sin mamma men det går inte så bra. Hon ringer till salongen och får veta att Ella inte varit där på hela dagen.
 
Jai är sur på Charity och vill knappt prata med henne på festen. Nikhil märker den dåliga stämningen och han får tillslut reda på vad som hänt.
 
Adam ser att Mia ringt honom flera gånger och han får bråttom att börja klä på sig. Ella lyckas övertala honom att vara kvar för ingen kommer att sakna dem på hela natten.

Friar du så friar jag

Paddy och Chas fortsätter att anklaga Hazel utanför polisstationen. Aaron fortsätter att försvara henne och han säger att han inte ångrar sig. Cain skjutsar hem de båda och när de kommer till byn blir det jobbigt eftersom poliserna fortfarande spärrat av Hazels hus. När de kliver ur bilen så kommer Jerry framrusande och han är riktigt förbannad på Hazel som tagit livet av hans älskade son. Han anklagar sedan Aaron för samma sak men Chas som precis kommit tillbaka blir förbannad och Cain säger till Jerry att aldrig mer komma i närheten av Aaron.
När de sedan ser att rättsläkarna tar ut kroppen ur huset så blir Hazel hysterisk och vill följa med men det får hon inte.
 
David och Eric håller på att duka upp och ordna lite extra fint på ett bord på värdshuset eftersom David ska fria till Leyla. Amy tycker de är fåniga eftesom inget av det spelade någon roll för det viktigaste är ändå ringen. Då inser David att han glömt att hämta ut ringen och han måste åka iväg direkt för det är stängningsdags snart.
 
Carl kommer in på puben och ser Jimmy där. Jimmy berättar att detta som hänt i byn nu gör att han kommer ihåg vad Carl gjort deras far. Han är sur för att Carl inte berättade det tidigare.
Jimmy känner att han vill träffa Angelica lite mer så han går till Nicola för att be om lov men hon vill inte att han stör Angel på förskolan. När Jimmy gått säger Nicola till sin far att hon tänker söka ensam vårdnad om dottern.
 
Adam får skjuts av Ella hem till gården. Han är fortfarande rätt upprörd över det som hänt. Moira kommer precis hem och ser dem i köket. Hon blir sur och Ella skyndar sig att åka därifrån. Moira frågar sedan ut Adam om det hänt något mer mellan dem och hon säger att hon finns där för Adam nu när det är jobbigt, inte Ella.
Polisen kommer dit och vill ställa frågor till Adam eftersom han träffat Aaron direkt efter "mordet".
 
Alicia lurar iväg Leyla till värdshuset genom att säga att David råkat i bråk med en gäst där. Leyla skyndar sig och när hon kommer dit vill hon träffa David på en gång. Eric fattar inte vad hon menar men David smyger upp bakom henne. Han leder henne till bordet och säger att hon ska blunda. När hon gör det lägger han en liten smyckesask i hennes hand. Leyla tittar upp och öppnar asken. I den ligger en lapp om att hon kommer att få en ring så fort butiken öppnat igen. Sedan är David på väg ner på knä för att fria men Leyla säger nej jag kan inte gifta mig med dig såhär och sedan så ställer hon sig på knä för att fria till David. Hon ger honom den ring hon redan ordnat och han svarar ja. De kramar om varann och är lyckliga och de andra gästerna applåderar.
 
Chas står utanför avspärrningarna och tittar på blommor och kort som folk lämnat utanför för att minnas Jackson. Carl kommer dit och han frågar hur hon mår. Han ser att hon är jätteledsen och vill krama henne men hon håller emot och ber honom att låta bli. Chas säger att hon inte behöver honom men i nästa sekund som hamnar hon i hans famn och de kysser varann.
Morgonen efter så ser Jimmy när Chas smyger ut ur deras hus.
 
Hazel vaknar upp hos Bob som låtit henne sova där för att inte behöva vara ensam. Lizzie kommer in i köket och är rätt besviken på Hazel för det hon gjort. Hon menar att Jackson var deprimerad eftersom han precis blivit handikappad och att det är naturligt, han skulle kunna ha fått ett bra liv längre fram i framtiden bara han blivit van. Hazel ser mer och mer ledsen ut och hon har svårt att försvara sig. (Hon ser ut att ha magrat en hel del. Jag har fått veta att Pauline Quirke genomgått en magsäcksoperation och hon blir mycket smalare så det är väl nu det märks)
 
Leyla och David är glada och vill tala om för alla att de är förlovade. Nicola som kommer in i butiken är inte imponerad. Hon kommer på att det är hennes bröllopsdag och hon muttrar om att de ska passa på att vara glada så länge de kan för det kanske inte varar så länge.
 
Nicola ser Jimmy på puben och när han säger att han vill träffa Angel så säger hon att det kanske han måste ansöka om det i rätten i framtiden och att hon kanske flyttar från byn för de kan inte bo hos Brenda för alltid. Jimmy säger att han givetvis hjälper henne med bostad. Nicola passar då på att fråga Charity och Jai om en lägenhet i ladan och hon vill ha en visning så snabbt som möjligt. Charity säger att det inte går och Jai blir misstänksam.
Jai får tillslut veta vad som finns lagrat där och han blir vansinnig. Han säger åt henne att få bort de stulna apparaterna på en gång. Han är inte så glad över hennes skumraskaffärer och vill inte bli inblandad i dem.
 
Aaron och Hazel träffas och pratar med varann.Han börjar bli osäker på om det var rätt det de gjorde men Hazel är övertygad om att det var rätt. De hade inte räknat med denna cirkus som uppstått efteråt.
 
Cain märker att något hänt mellan Chas och Carl så han konfronterar henne. Hon vill inte att han lägger sig i men han säger att han inte vill att hon blir sårad av Carl igen. Sedan söker han upp Carl på kontoret och hotar honom med att ställa till ett helvete om han inte låter bli Chas eller sårar henne igen.
 
 

Assisterat självmord eller mord?

Adam ställer frågor till Aaron för att försöka förstå vad som hänt. Aaron berättar medan tårarna rinner. Adam försöker trösta men Aaron vill inte att han är snäll mot honom.
 
Paddy och Chas får sakta,genom frågor till Hazel, veta vad som verkligen hänt. De blir chockade över det de får höra. Paddy ringer ambulansen och Hazel ringer polisen.
Polisen kommer och börjar ställa frågor till Hazel och hon svarar sanningsenligt. Chas försöker få tag på Aaron eftersom hon är orolig för honom.
 
Alicia har berättat för Jacob att Leyla ska fria till David. Jacob har lite svårt för att inget säga men lyckas hålla tyst. När David kommer till puben när Alicia jobbar och Jacob sitter där så får de veta att David tänker fria till Leyla ikväll. Både Jacob och Alicia tittar på varann och fnittrar. David tar det som att de inte tror på honom och hans chanser.
 
Gennie har tagit ledigt från fabriken för att hjälpa Bob med det sista som ska ordnas i cafét. Brenda knackar på och det visar sig att hon gärna hjälper dem om det är ok. Bob blir glad över att hon ändrat sig.
 
Polisen arresterar Hazel och för iväg henne i polisbilen. Bob, Gennie och Brenda ser det och Hazel ser förtvivlad ut och ber Bob att ta hand om Jackson och inte lämna honom. Bob som inte vet vad som hänt försöker gå in i huset men får veta att det är avspärrat för det är en mordplats.
 
Aaron har gömt sig hos Debbie. Cain kommer hem och hittar honom. De pratar om vad som hänt och Cain erbjuder Aaron pengar och han talar om att han har kontakter som kan hjälpa Aaron att försvinna. Valet är hans.
 
Alla i byn är chockade över vad som hänt. Adam kommer till Home Farm efter att Ella skällt ut honom tidigare. Declan kommer in och berättar att han hört vad som hänt. Adam är ledsen och Mia tröstar honom. När de två går iväg för att prata blir de osams eftersom Mia inte kan förstå varför Aaron gjort som han gjort.
Ella ber sedan Adam om ursäkt för att hon skällt på honom och hon förstår att han mår dåligt nu.
 
Charity pratar med någon som ska tömma en lägenhet, det visar sig finnas massa stora platt-tvapparater där.
(Har jag missat något om det?)
 
Polisen förhör Hazel och hon erkänner allt om vad som hänt.
Paddy och Chas väntar på stationen och de försöker få tag på Aaron. Plötsligt kommer han in tillsammans med Cain. Chas blir förbannad men lugnar ner sig.
Aaron blir också förhörd av polisen och han berättar precis samma sak som Hazel.
Både Aaron och Hazel blir fria mot borgen.
 
Paddy börjar skälla på Hazel över det hon gjort. Aaron försvarar henne. Bråket fortsätter ute på parkeringen. Paddy erkänner att han älskar Aaron som en egen son och är orolig över att Aarons liv är förstört nu. Hazel försöker förklara att de kommer att klara sig eftersom Jackson spelat in allt och tänkt på allt som kan ställa till problem men Paddy litar inte på det.
Aaron säger att nu när Jackson är död så spelar det ingen roll vad som händer i framtiden.

RSS 2.0