Bråk och tråk

Inskrivet tisdag 6/11 kl 06:41
 
Jacob skäller ut Priya och han packar hennes väskor för att hon ska åka men hon vägrar. Han säger att hon bara förstör allt mellan David och Tracy men då svarar hon att det är Leyla som förstör. Precis då kommer David hem och hör att hon berättar om att han legat med Leyla. Jacob blir förvivlad och märker på David att det är sant. Han rusar ut.
 
Graham erbjudeer Debbie att bo i huset hon hade tidigare. Han berättar att Joe älskar henne mer än han älskat någon tidigare. Graham berättar för Debbie om sitt förflutna när han var full och körde ihjäl sin fru och ofödda barn. Sedan tände han eld på sitt hus för att dö men Joe räddade honom. Graham säger åt Debbie att ta till vara på kärleken för det hon och Joe känner för varann är äkta, mycket mer än det han kände för sin fru.
 
Aaron säger att Liv måste ringa sin mamma men hon vill inte men då hotar han med att ringa själv. Liv kommer sedan tillbaka och säger att hon pratat med henne. Sedan säger Liv att hon vill bo hos sin mamma ett tag för att få annat att tänka på.
 
Tracy ser att Jacob är ledsen så hon går fram och tröstar honom. Hon lovar att prata med David. När de kommer hem verkar inte David så glad över att hon är där. Priya gömmer sig bakom en bänk i köket. Tracy ser att det finns två vinglas med vin och Priyas skor i hallen. Tracy går ut och hör sedan hur de pratar och när hon tittar in  ser hon David krama Priya.
 
Moira ber Ross att sköta en visning av gården för en kund eftersom hon måste till läkaren med Isaac.  Precis när Ross ska gå iväg med kunden får han ett samtal som upprör honom. Han låter Sam gå visningen men när de kommer tillbaka så är Ross så ängslig att det blir tjafs och han går därifrån. Han erkänner sedan för Pete att rättegången oroar honom.
 
David kommer för att be Tracy om ursäkt för att han betett sig illa. Hon vill bara att han är ärlig och berättar om otroheten som hon vet om. David erkänner men när han förstår att hon menar Priya så är det försent. Han får erkänna att han varit med Leyla. Vanessa och Megan som varit där går ut så de andra får prata i fred.
 
Vanessa är påverkad av Tracys och Davids bråk så hon fräser åt Charity så de blir osams. Charity låtsas oberörd men beklagar sig för Debbie. Vanessa kommer dit och ber om ursäkt och de blir sams igen.
 
David vill att allt blir bra men Tracy vill inte ha honom längre. Hon är besviken över att han inte kunde acceptera hennes förflutna så hon kände sig ovärdig honom när det visade sig att han inte var värdig henne. David går därifrån och Tracy bryter ut i gråt.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Bra Tracy! David den veklingen är ingenting att ha!

2018-11-05 @ 14:26:13
Postat av: Jackson

Den hackspetten blir enbart mer och mer patetisk.
Bläääää! Har aldrig förstått alla tjejer som har fallit för honom. Kanske för att han så länge lyckades framstå som helylle och jättereko.

2018-11-05 @ 16:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0