Andedräkten och Hundansiktet möts igen

Jimmy har en överraskning till Nicola när hon kommer in på Kings kontor. Hon får syn på Val och blir besviken men sedan ser hon att Paul kommit dit. De kramas och kallar varann för "andedräkten och hundansiktet".
Val, Rodney och Paul går sedan till puben för att prata om allt som hänt. Val nämner att det finns en till gay i byn numera men hon nämner inte vem.
Gennie kommer fram och pratar sedan med Paul och hon nämner att Aaron kommit ut nu. Aaron står en bit längre bort vid bardisken och ser att de pratar om honom. Cain retas med att säga att Gennie försöker para ihop dem. Aaron blir sur och säger att han inte är fjollig som Paul är.
Paul råder honom att inte gå omkring och skämmas för den man är i flera år.

Rhona ser Paddy på cafét och går fram till honom. Hon vill ha lite ledigt i några timmar men Paddy vill inte hjälpa henne. Han går till Marlon och beklagar sig. Rhona kommer dit och hör det så hon säger att hon faktiskt ville ha ledigt för att flytta, inte för nytt jobb som Paddy trodde.

Rhona ger Val en jättepåse full med tepåsar för att Val klagat på att Rhona druckit förmycket te när hon hyrde rummet på B&B:t.

Nicola och Jimmy med sällskap har repetition på bröllopsceremonin i kyrkan när Nicola plötsligt bryter ihop och börjar gråta. Hon tror inte att det blir något bröllop och undrar varför ingen säger till henne ordentligt när hon är på väg att göra bort sig så som igår. De andra säger att de försökte. Nicola säger då att hon måste vara rätt hemsk att ha att göra med och så ställer hon in bröllopet helt. Jimmy blir ledsen och försöker övertala henne till att gifta sig med honom för att han älskar henne så. Hon går tillslut med på det.
När de går ut ur kyrkan så erbjuder sig Carl att hjälpa Eve med blommorna men hon behöver ingen hjälp.
Ashley frågar om de kan låta blommorna vara kvar till begravingen som är efter vigseln men Nicola vill ha blommorna på mottagningen.  Han säger sedan att det är jätteviktigt att de kommer i tid för han har inte mycket tid mellan deras vigsel och begravningen.

Rhona flyttar in hos grabbarna och Marlon hjälper henne med flyttlasset. Hon berättar då för honom att hon inte fått köpa kliniken för Paddy hade vunnit den kampen.
Marlon träffar sedan Paddy och gratulerar honom men han förstår inte varför. Då kommer det fram att Paddy inte heller köpt kliniken utan det måste vara någon annan. Marlon råder då Paddy att fråga Rhona om hon inte vill bli delägare i hans verksamhet. Paddy tror inte hon vill det så han drar sig för att fråga.
När han sedan är på kliniken så mumlar han fram lite om de måste tänka på vissa saker när man är delägare och tillslut vågar han fråga henne. Hon blir jätteglad. Marlon som precis kommit in får vara med i deras glädjekram.

Jimmy försöker prata med Viv om att Nicola mår dåligt över det hon sagt igår kväll när hon var onykter. Viv tycker att Nicola var sig lik och hon tänker inte göra något för att hjälpa henne, däremot råder hon Jimmy att hjälpa Nicola att packa väskan rätt när hon åker till rätten för hon kan behöva cigaretter som är hårdvaluta i fängelset och har hon tur låter hennes cellkamrat henne vara i fred första natten. Jimmy inser att det inte går att prata med Viv och går besviket därifrån.

Jackson och Declan ser en massa bildelar i deras container. Declan pratar med Cain och får då också veta att badkaret ligger i botten på just den containern. Declan tror honom inte men när badkaret inte dyker upp så frågar han igen och får samma svar.
I själva verket har Cain ställt badkaret inne hos honom.
Jackson har problem med att Cain ställt en bil i vägen och säger till honom. Cain vägrar givetvis att flytta på den men då kommer Aaron och säger att han flyttar på bilen. Cain säger åt honom att inte göra det men Aaron lyssnar inte på honom. Jackson blir tacksam och bjuder senare Aaron och Ryan på en öl när de är på puben.

Charlie och Diane äter frukost på uteplatsen utanför hans hus. Victoria kommer dit och får en tidning på franska som hon ska läsa. De åker in till byn och Victoria går och handlar. Hon kommer ut överlycklig över att ha pratat franska med en fransman och han hade förstått vad hon sa. Väl hemma i huset vill hon bada, för där går det bra att plaska runt i vattnet utan att få panik. Charlie och Diane sitter en bit ifrån och pratar. Hon berättar om sin tarmcancer och att hon efter det har lite problem med sin kropp. Charlie säger att det är lugnt, han väntar tills hon är redo.

Paddy och Rhona småkivas över namnet på deras klinik, ska det vara Goskirk & Kirk eller Kirk & Goskirk?
Pearl hör det och blir då orolig över att det kan bli massa merarbete och om de kommer att anställa någon till.
Paddy lugnar henne med att de ska inte anställa någon men de kan förhandla om hennes lön. Pearl blir nöjd med det beskedet men Rhona är lite irriterad över att Paddy bestämt något utan att fråga henne först, de ska ju trots allt samarbeta. 

Nicola ska göras i ordning och blir sminkad av Gennie. Paul bjuder på champagne och de verkar ha kul. Nicola är dock något oroad för rättegången.

Eve kommer över till Kings för att lämna lite blommor som brudgummen o de andra ska ha. Jimmy är lite oroad för hur Nicola mår men hon har sagt åt honom att hon klarar sig själv och att de inte får ses innan de ska gifta sig. Han klarar inte av att hålla sig ifrån och går dit där tjejerna är. Nicola säger åt honom att gå för de får inte ses för det betyder otur men han påpekar att hon inte är såpass klar att hon har klänningen på sig. Han får ett stort leende när han får se henne, han ser jättelycklig ut.

Nicola och Jimmy ska iväg till rättegången. De andra vinkar av dem och de ser att Viv också åker iväg.
Marlon får hjälp av Bob, Chas, Rodney och Paul med maten som ska transporteras. Andy får ställa in sin träff med Adele för han måste stå i baren så länge men när hon kommer så hjälper hon honom i stället.

Nicola är nervös för att det tar lite tid innan det blir deras tur i rätten. Advokaten råder henne att inte vara så aggresiv när det väl är dags. Nicola går till toaletten och Viv kommer dit. Viv berömmer Nicos frisyr och Nicola frågar henne om hur det var i fängelset. Viv berättar om hur svårt det egentligen är och Nicola blir ledsen. Hon ber Viv om ursäkt och säger att hon förstår henne för hon hade nog blivit vansinnig om någon gjort Angel något.
Det dröjer innan det blir deras tur i rätten och Nicola blir mer och mer stressad. Tillslut får hon nog och vill gå därifrån för hon vill inte ställa in bröllopet.
Precis när hon är på väg så ropas hennes namn ut, nu är det henns tur...


Trevlig helg allesammans!
Satan sätter spelreglerna

Nicola och Jimmy möter Ashley, Laurel och barnen ute på gatan. Laurel frågar Nicola om hon är redo för kvällens äventyr och tänk om hon kommer att få dansa limbo med en strippa. Gabby frågar Laurel vad en strippa är förnågot och får till svar att hon får fråga sin far. Ashley undviker att svara och precis då kommer Rodney och meddelar att han som skulle hyra ut bilen till Nicola och Jimmy är tyvärr dubbelbokad och måste avstå från deras bröllop.
Nicola försöker då hitta någon annan som kan fixa en bil för hon vill inte gå till fots till kyrkan.
Rodney berättar för Charlie om problemet och han erbjuder dem att ta hans bil.

Charlie, Diane och Victoria åker iväg till Frankrike och ska komma tillbaka om en vecka.

Rhona kommer in i affären och ber Viv ge henne största paketet med huvudvärkstabletter som finns. Marlon hör det och undrar om hon haft en tuff natt. Rhona berättar att det blev sent och en hel del dricka. Marlon ser besviken ut. Paddy kommer in och ber Rhona klara av klienterna själv medan han är på banken.

David pratar med Eric om utpressningen och visar dvd:n för sin far. Eric råder honom att inte göra någonting eftersom hon inte sagt vad hon vill ha. Han tycker David ska vänta på nästa drag.

Nicola kommer till Leyla som sitter och övar intervjuteknik med Doug inför arbetsintervjun hon ska på. Nicola blir sur för klänningen inte är klar och orolig för Leyla ska iväg på intervju. När Nicola gått säger Leyla till Doug att hon önskar att de kunnat tagit över butiken efter Natasha.

Andy och Adele träffas på puben och de har inte sett på några dagar, efter hans erkännande om vad han gjort mot Jo. Han trodde inte hon ville träffa honom mer men det vill hon.
Andy hör att Rhona letar bostad och erbjuder henne att flytta in hos honom och Ryan. De sätter sig vid ett bord på puben när Ryan kommer in och  de pratar om hyran. Marlon ser dem och tror att Rhona och Ryan har något ihop och inte blir det bättre när han hör att hon ska flytta in hos dem. Rhona förklarar då att det inte är något mellan henne och Ryan och Marlon blir lättad. Han får då veta att det var mäklaren hon pratat med när Paddy hörde samtalet.

Jackson kommer till Declans hus och ser att Cains bilar står i vägen när de ska tömma containern. Cain vägrar givetvis att flytta på bilarna men låter Aaron göra det.
När det senare kommer en ny container blir Cain förbannad men låter den stå där i två dagar men tar inte Declan bort den då så kommer han personligen att flytta på den.

David åker till Tania för att ta reda på vad hon är ute efter eftersom han ändå inte har några pengar. Då dyker Nathan upp och  David inser att det är han som ligger bakom allt. Nathan behöver bygglov för ombyggnad av ladorna på deras ägor. David vägrar men då hotar Nathan med att de har dvd:n där David inte bara är närgången med Tania utan han erkänner även att han fått kontraktet olagligt. David säger att han inte kan göra något åt byggloven men Nathan påminner honom att han kommer att ha utslagsrösten vid en omröstning i kommitén eftersom de redan har hälften av rösterna. David vill fortfarande inte gå med på det och han tänker berätta allt för Leyla för att få sinnesfrid men då säger Nathan att tänk om Eric blir inblandad i det hela. Tänk om någon annan köper upp B&B:t före Pollards och sedan kör det i botten eller hur går det med butiken som Leyla så länge suktat efter. Dessutom så säger Nathan att han betalar handpenningen på deras hus. Hur ska David göra nu?

Paddy kommer tillbaka från banken och har fått avslag på låneansökan. Han har även pratat med mäklaren och fått reda på att det var Rhona som också varit budare på kliniken. Paddy är mycket besviken för att hon inte sagt något och ännu mer besviken när han får veta att Marlon visste om det.
Rhona försöker prata med Paddy men han vill inte lyssna.

Declan har beställt ett badkar och när leveransen kommer så är han inte hemma. Cain ser det och erbjuder sig att ta emot det i garaget så länge.

Rodney berättar för Nicola om hur stolt han är över att få lämna över sin dotter för första gången. Nicola blir rörd till tårar. Jimmy sitter i närheten och öppnar posten de fått. De har fått brev från advokaten som säger att förhöret har tidigarelagts till samma dag som bröllopet. Han försöker ringa och ändra på det men det går inte. Nicola vägrar att skjuta på bröllopet så hon kontaktar Ashley för att få sitt bröllop så fort som möjligt. Det blir dagen efter som Ashely kan pressa in dem i schemat. Nu blir det full fart på att meddela alla att tiden ändrats.

Dock blir möhippan och svensexan av som planerat. Jimmy, Carl, Ashley och Rodney går till puben för att dricka medan Chas, Eve, Scarlett, Leyla och Laurel samlas hemma hos Chas. Tjejerna har klätt ut sig och när Nicola kommer så har ingen informerat henne att hon ska vara utklädd. Chas har givetvis redan ordnat det och fixat ett grismask att ha framför ansiktet. Nicola är först sur men har det lite tjusigt på huvudet i alla fall, sedan börjar de dricka.

Eve, utklädd som en liten "kissemiss" i kortkort och mycket synlig hud, erbjuder sig att gå och ordna med mer champagne. När hon kommer till puben ser hon Carl vid bardisken och hon börjar genast att flirta med honom. (de har tidigare slängt blickar på varann ute på gatan). Hon livar upp deras svensexa med att säga åt dem att dricka shots i stället. Sedan tycker hon att de ska gissa hennes vikt genom att hon får sitta i deras knä. Carl uppskattar hennes lek jättemycket. När de andra männen blivit så fulla som de orkar med och går hem så blir hon och Carl kvar på puben.

Nicola är rätt full och börjar trivas i Chas sällskap. När hon sedan börjar förolämpa Chas för vara en Dingle så får Chas nog och säger att hon ska hjälpa Eve med champagnen. Chas i sin bunnydräkt ser att Aaron och Jackson står och pratar med varann.  Aaron frågar Jackson om de inte kan vara sams eftersom de ska jobba i närheten och Jackson går med på det. Chas går fram till sin son och kramar honom när Jackson går iväg och Aaron skäms för hennes klädsel och för att hon är rätt onykter.

Nicola vill gå efter Chas och tjejerna går ut. De är rätt högljudda och fnittriga.
Viv ser dem och ber Nicola att inte vråla så mycket. Nicola börjar håna Viv med att hon inte har några vänner och att det inte är konstigt att hennes man stack. Viv blir sur och ger igen med att vänta och se hur länge Jimmy väntar på Nicola när hon är i fängelset.

Nathan besöker David och frågar hur han tänker göra, om han hatar Nathan så mycket att han vill offra Leyla och sin pappas planer.
David berättar för Eric om att Nathan ligger bakom allt. Eric ber honom att tänka efter på vad han har att förlora om han går med på Nathans krav och på vad han kan vinna.

David besöker sedan Nathan på Home Farms kontor. Han säger att han vill ha pengarna och minneskortet först innan han går med på att rösta på bygglovet. Nathan ler och vill ta i hand men David säger att han gör det här för Leylas skull, Nathan kan dra åt helvete...


Egna klipp från ett politikermöte

Tania ringer David och vill att de träffas hemma hos henne i stället för på kontoret i stan. Viv hör det och skvallrar direkt till Leyla att han pratar med någon dambekant. Leyla frågar vem det var och får då veta att det bara gällde affärer och inte alls är så spännande. Hon vill ha skjuts av honom för hon ska på arbetsintervju men David ska tyvärr åt andra hållet.
När han kommer fram till Tanias hus så är det redan öppet och han går in. Hon kommer ner i morgonrock och David blir irriterad och rusar ut. Tania följer efter honom och säger att det var inte meningen att han skulle tro att något annat skulle hända men hon var bara så sen. David följer med henne in igen.

Jimmy ska iväg och hyra kostym till bröllopet och Nicola säger att han måste tänka på att den ska matcha brudtärnornas klänningar. Hon blir sedan orolig för att han inte ska klara av det så hon vill följa med men han säger att hon har annat att tänka på, så som advokatmötet. Nicola säger åt honom att om han inte gör rätt så behöver han endast tänka på att allt ska matcha hans blodgrupp.

John tror att de avbokat semesterresan förhastat och undrar om de kanske kan boka en ny. De diskuterar hur de ska göra med Holly och kommer fram till att hon får följa med. Moira frågar Diane om hon kan få ledigt den veckan i alla fall och Diane går med på det.

Paddy sitter och räknar på om han kan bjuda över den andra spekulanten. Rhona frågar hur det går och han säger att han vill expandera så hon kan få en heltidstjänst. Paddy frågar henne om inte hon tänkt på att öppna en egen klinik.

David är nervös och inte alls bekväm hemma hos Tania. Hon bjuder honom på en drink och sedan sätter de sig i soffan. Hon säger att allt gått bra angående städkontraktet och han behöver inte oroa sig för något. Nu vill hon ha ett närmare samarbete med honom. David säger ifrån att han inte är intresserad av henne på det sättet och att han redan har en flickvän. Tania säger att hon tycker att hans ärlighet är attraktivt.

Nicola pratar med Bob om dryck till bröllopet. Han är beredd att ge henne storköpsrabatt om hon köper 6 flaskor får hon 6 flaskor gratis. (uppfattade jag det rätt?) Då säger Nicola att det givetvis borde bli större rabatt om hon köper fler flaskor. Laurel som står bredvid frågar om hon menar "köp 12 flaskor och få 24 gratis"? Ja ungefär så säger Nicola men Bob talar om att det inte fungerar på det sättet.

Viv kommer in och säger till Bob att han får träffa barnen i kväll. Det visar sig att hon behöver barnvakt. Bob blir lite besviken eftersom barnen kommer att sova vid den tiden.
Nicola kan inte låta bli att påpeka att det var ju passande att hon behövde barnvakt och då låter Bob träffa barnen. Viv blir sur och säger att Nicola inte ska säga något för hon kanske inte ser sitt barn på ett tag...

Charlie kommer åkandes i en sportbil. Andy står och ser när Charlie parkerar på gatan utanför puben. Charlie erbjuder Andy en provtur men Andy vill inte. Däremot vill Terry provköra bilen när han ser den. Doug kommer och ser bilen och genast börjar han muttra. (köpte inte Doug en sportbil precis efter skilsmässan från Hilary?)
Bilen blir det stora samtalsämnet på puben. Rhona säger till Marlon att han inte behöver en sådan bil eftersom han är manlig nog. Marlon ser väldigt stolt ut efter den kommentaren. Han frågar sen om hon sagt något till Paddy om kliniken men det har hon inte.

Victoria kommer från skolan och ser sportbilen. När hon inser att det är Charlies blir hon glad för han erbjuder henne en åktur. Doug som fortfarande sitter kvar utanför och surar får då höra av henne att de ska till Frankrike igen. Han blir inte gladare av att Diane inte berättat något.

Moira och John berättar för Holly att de tänkt resa bort nästa vecka. Holly skiner upp och säger att de inte ska oroa sig för henne för hon lovar att sköta sig. De kan ju ringa henne varje morgon och kolla läget bara de inte ringer för tidigt. Holly blir riktigt besviken när de säger att hon ska följa med dem.

Tania fortsätter att försöka förföra David. Hon ställer sig framför honom och låter morgonrocken glida ner över axlarna. David är inte intresserad och hjälper henne dra upp morgonrocken igen och påminner om att han har en flickvän. Tania ber om ursäkt och vill att de börjar om och att han inte säger något till någon men David är förbannad och säger att han inte vill gå med på hennes arbetsmetoder sedan går han därifrån. Tania går till bokhyllan där hon stänger av en dold kamera.

Jimmy kommer till puben med Carl efter kostymprovningen. Han är nöjd med det han beställt till bröllopet men Carl säger att Nicola kommer bli tokig när hon ser kostymen. Eve hör det och frågar om hon ska be Ashely att boka Jimmys begravning i stället för bröllop för ingen går emot Nicolas önskan. Jimmy säger då att han bara använt sin initiativförmåga.

Nicola vill inte gå till advokatmötet som hon har även om Laurel säger åt henne att det är viktigt. När Jimmy kommer hem från kostymprovningen tror han att Nicola ska vara förbannad på honom för han är sen men hon är mer ledsen och orolig för straffet hon kan få. Han får veta att hon inte varit hos advokaten för hon vill koncentrera sig på bröllopet och göra det till den lyckligaste dagen i livet, inte oroa sig för att hamna i fängelse.

Rhona får samtal när hon är på kliniken. Paddy blir nyfiken när hon tvekar om att svara. Han säger att hon kan gå in i ett annat rum så hon får prata ostört.
Paddy berättar sedan för Marlon att han tror att Rhona har en hemlig flirt eftersom hon inte ville prata i telefon när han var i närheten. Marlon frågar Paddy vad exakt han hört.

Doug sitter inne på puben och beklagar sig för Sandy över allt Charlie gör.
Charlie går fram till Andy och ger ett kuvert med pengar så han kan åka och hälsa på Sarah. Andy vill inte ta emot pengarna men Charlie insisterar eftersom det är viktigt att ha bra kontakt med sina barn innan det blir försent som för honom. Sedan ger han Diane en ask som ser ut som en smyckesask. Diane öppnar och hittar en engångskamera i och då blir hon glad och förlåter Charlie för att han låtit Victoria köra sportbilen på en parkering.

David berättar för Eric om hur det gått på mötet med Tania. Eric råder honom att inte berätta för Leyla eftersom ingenting hände och Leyla kommer ändå inte förstå. David vill inte ljuga om det för han vill vara ärlig mot sin flickvän.
Leyla och David träffas och de sitter på uteserveringen vid puben. Han går in en stund och precis då kommer Tania och lämnar ett stort kuvert till Leyla som David ska ha. Tania hinner gå innan David kommer ut igen. Han får kuvertet men vill inte öppna det när Leyla är i närheten.
David skyndar sig sedan hem och öppnar kuvertet, däri ligger en dvd. Han sätter den i spelaren och ser inspelningen som är klipp från mötet hos Tania och det ser ut som om han är intresserad av henne. Det slutar med scenen där han tar tag i hennes morgonrock som hänger på överarmen...
Ska man lita på en "drogmissbrukare"?

Adam muttrar över att Holly får ledigt under dagen för att Roz ska komma dit. John säger att han eller Moira måste vara hemma när kompisen kommer men Moira har inte tid eftersom hon måste jobba. John måste ju också jobba så han säger till Holly att de måste hålla sig på nedre våningen i huset men då blir Holly sur och säger att de kan glömma att Roz kommer.
Hon fortsätter att sura och John försöker prata med henne. Holly berättar att Roz kommer inte för hon hinner inte. Precis då kommer Adam in och säger att en ko fastnat i taggtråd och alla springer ut. Rhonda kommeer dit för att hjälpa kon. Holly som stått bredvid medan Rhona tvättat kons sår säger att hon tröttnat på att titta på och hon vill gå tillbaka till huset. John säger att det är ok. Rhona som ska ge kon en spruta lugnande medel (Ketamin) säger att flaskan är borta fast den var där nyss.

Victoria är stressad över alla prov hon har i skolan. Charlie säger åt Diane att berätta nyheten för henne och när Vic får veta att de ska till Frankrike blir hon överlycklig och rusar iväg till datorn för att uppdatera sin status, allt för att göra Kayleigh avundsjuk.

Chas, Lisa och Adele sitter på jobbet när de har rast och diskuterar män och deras kroppar. Adele säger att hon är glad över Andys magmuskler men då säger Chas att Adele inte varit så nära honom än. Hon råder Adele att släppa till snart för annars kanse han tröttnar på henne. När de sedan ska gå tillbaka till arbetet känner Lisa att hon måste berätta om att Andys exfru inte hade det så bra i deras äktenskap eftersom Andy inte var så snäll mot henne.
Andy och Adele träffas och tar en öl på puben. Han pratar mest och hon ser rätt reserverad ut.

Edna är sur för att containern utanför Declans hus är full, hon tycker att han borde tömma den åtminstone. Charity hör deras diskussion och hon står och skrattar åt dem.
Senare står Charity i baren med Chas och Maisie, hon spanar in Declan som hon tycker är en riktig man.

John, Andy och Adam hjälper Rhona att leta efter Ketaminet i hennes bil men hittar det inte där. Rhona säger att hon måste anmäla detta för polisen. John blir orolig för att de ska hamna i knipa men hon säger att det är hon som kommer att få skulden.
Rhona pratar sedan med Paddy om saken men han tror inte att någon i Bartons skulle ha tagit medlet.

Leyla går mest runt och muttrar över hur dåligt med pengar hon har och att hon är arbetslös. När hon och David passerar Declans hus blir hon nyfiken och vill titta in. Hon ser sedan saker i containern som hon vill ha men David säger åt henne att gå därifrån.

John konfronterar Holly när hon är i sitt rum. Han blir så upprörd att han börjar leta efter medlet, så han river runt i hela rummet och han tar tag i Holly för att känna i hennes fickor. Hon är ledsen och bara gråter, Moira försöker lugna dem båda. Han hittar inget och Holly är nu så besviken att hon sticker iväg från familjen.
Moira försvarar Holly och hon är arg på sin man som överreagerat och åter igen ber om ursäkt för något han gjort. Hon säger att hon kommer att skylla på honom om Holly börjar med droger igen.

Declan och Natasha sitter med arbetspapper på puben. Han beklagar sig lite över att inte fått vara ensam med henne sedan igår kväll och han tror att hon ångrat sig men det förnekar hon. För att bevisa det så säger han att hon ska komma hem till honom om 20 minuter, sedan packar han ihop sina saker och går.
Natasha går iväg efter ett tag men får gömma sig när hon ser att Nathan och Will är i närheten. Nathan går in på puben och frågar Maisie om hon sett deras mamma men hon säger att mamma är på ett möte.
När Nathan och Will åkt iväg går Natasha fram till Declans hus och han står där och väntar på henne. Edna ser dem och hon klagar nu på att hon fått byggdamm i vardagsrummet. Declan säger till Natasha att inte oroa sig för att synas där eftersom de jobbar ju trots allt ihop fortfarande.

Adele och Andy träffas på cafét och gör upp om att träffas senare i kväll. Hon vill komma hem till honom för hon vill prata lite. Han ser förvånad ut men går med på det. När hon sedan kommer dit så frågar hon rakt ut om hur det var med Jo och om han slog henne. Andy erkänner det och sedan berättar han allt om hur det gått snett efter att han kom hem från fängelset, om terapin och att han förlorade Sarah. Adele är lättad över att han varit så ärlig och vill att han lovar att prata med henne om han mår dåligt och det känns jobbigt.

Tanya kommer till byn för att träffa David. Hon säger att någon undrar över städkontraktet David fått, någon annan har alltså avslöjat dem men hon skulle försöka lösa det problemet. Leyla kommer och undrar vad som står på men David säger att det bara är lite problem med arbetet.
Dagen efter försöker han få tag på Tanya och hittar henne tillslut i byn pratandes med Eric. Hon säger sedan att hon inte har tid att prata med David men att de kan ses i morgon. David berättar sedan för Eric att de blivit avslöjade och att det börjar bli problem.

Nicola är besviken för hon får återbud av sin mamma som inte kommer till bröllopet. Inte heller Bernice eller Paul kan komma så hon känner att ingen från hennes familj kommer att närvara.
Hon går sedan till Leyla för att kolla klänningen men blir besviken eftersom den inte är klar. Nicola vill inte ens titta på det som redan är klart och hon vänder ryggen till. Laurel försöker övertala henne till att titta. Nicola ändrar sig när hon hör Laurels och Scarletts glada röster när de ser klänningen. Nicola blir så glad att hon nästan börjar gråta för den är så fin.

Rhona kommer in på puben och Marlon frågar henne hur det är. Hon är glad över att skilsmässan äntligen är klar så nu kan hon gå vidare, sedan visar hon honom ett hus hon tänkt köpa för att öppna en egen klinik.
Det visar sig sedan att även Paddy varit intresserad av huset för att vidga sitt företag och då vill inte Rhona blanda sig i husaffären längre. Hon tycker att Paddy ställt upp så mycket för henne så hon vill inte förstöra för honom.

Moira försöker få tag på Holly men får inget svar. John vill åka till Roz och kolla om Holly är där men då stoppar Moira honom. Adam erbjuder sig att åka dit för att kolla.
Roz släpper in Adam efter viss tvekan. Hon går sedan till skolan så Holly och Adam får prata i fred. Holly säger att hon är sur för att pappa inte tror henne längre.

Adam lyckas få hem Holly och hon får prata med John. Han ber om ursäkt och säger att han borde ha trott henne. Holly säger att hon visst gjort dumma saker men hon är ingen tjuv.
De går båda till puben och Moira får chansen att prata ut med sin dotter. Holly lovar att allt är bra igen och allt ska bli som vanligt.
Efter en stund går Holly till toaletten men i själva verket går hon ut och möter Roz som sitter i en bil. Hon ger Roz flaskan med Ketamin och säger att det var så enkelt att gömma den i Hannahs rum för där skulle de aldrig leta...

Att få som man vill genom utpressning

Cain byter skylten över garaget så nu står det bara Dingles namn på den. Aaron får sig en liten utskällnig för att han kommer försent till arbetet. Som "straff" får han fixa lite kaffe. När han kommer in på verkstaden ser ha att de hängt upp en nakenkalender med halvnakna killar på bredvid tjejkalendern. Han blir lite irriterad men Charity som är där och ser det säger att hon kan ta den om han inte vill ha. Cain muttrar lite om att den var inte till för hennes ögon.

Declan frågar om han får visa Natasha hans nya hus och han lockar med smörgåsar och en påse chips för det är det enda han kan bjuda på. Natasha säger att det är svårt att motstå ett sådant erbjudande. Declan kommer fram till huset och ser att Cain har ockuperat utanför för sina bilar. Declan säger åt honom att flytta på bilarna så hans container kan stå där i när den kommer.
Senare när Natasha och Declan kommer dit för rundvisningen så visar han henne huset och när de gått hela rundan så står de nära varann och kyssen är inte långt ifrån men de blir avbrutna av Edna som är sur för att containern stör hennes utsikt. Natasha lämnar dem så de kan lära känna varann eftersom de blir grannar.

Jai frågar sin bror hur det gått på träffen med Maisie och Nikhil svarar att det var lugnt och att han körde hem henne tidigt. Nikhil får några goda råd av Jai om hur man träffar damer men Nikhil vill inte lyssna på honom.
När de sedan är på puben så frågar Maisie Nikhil om han vill hitta på något på kvällen. Nikhil föreslår att de kan vara hemma hos honom och titta på en dvd.
Jai fortsätter att reta sin bror för att han tar det så lugnt.

Nathan kommer till den stängda butiken och han ser alla tomma hyllor. När han hör att Leyla går utanför så rusar han ut för att fråga henne var alla varor är. Han inser att personalen tagit allt det som blivit över.

Natasha och Declan står på kontoret och de kommer bara närmare och närmare varann samtidigt som de hittar på alla möjliga ursäkter för att inte vara så nära varann. Denna gång så hinner de kyssas innan Nathan kommer in för att berätta att de blivit bestulna på varorna. Han ser vad som pågår och blir så förbannad att han går därifrån.

Gennie ser när Aaron och Ryan kommer in på puben och hon får höra att de planerar att gå ut och ta en öl på stan. Hon vill följa med även om de skulle gå till en gaybar. Aaron tycker att det inte alls var en bra idé eftersom han inte vill gå ut med sin tantiga moster.

Declan börjar riva ut inredningen i huset. När han kastar skräp i containern så kommer Adam förbi och erbjuder sig att hjälpa honom.  Adams hjälp är att rekommendera Jackson som byggarbetare eftersom de Declan anlitat inte dykt upp.

Natasha går ut och hittar Nathan utanför huset. Hon vill prata med honom men han är så förbannad att han hotar med att berätta sanningen för Maisie och Will. Han vill att hon bryter med Declan. Natasha försöker få honom till att inse vad det betyder om han säger vad som hänt men han lyssnar inte. När hon sedan säger att "visst sätt mig i fängelse men tro inte att du kommer undan, för hur många år får man för att ha mutat till sig pengar för att hålla tyst"?

Andy sms:ar Adele och frågar om hon vill ta en öl med honom efter jobbet. Hon svarar ja men när hon sedan pratar med Gennie så säger hon att hon måste träffa honom i jobbkläderna eftersom hon inte hinner hem för att byta om. Gennie erbjuder henne att låna något men Adele säger att "äsch han får ta mig som jag är"
När hon sedan träffar Andy på puben så får de många nyfikna blickar på sig. Det gör dem inget och för att ge dem något att prata om så pussar hon honom på munnen.

Nikhil köper blommor och går hem till Maise på Home Farm. Han erbjuder sig att laga middag till henne när hon kommer i kväll och hon tackar ja.
De ses senare hos Nikhil och han försöker sig på lite matlagning. Maisie ska hälla upp vin men han vill inte ha eftersom han ska skjutsa hem henne senare på kvällen. Hon säger då att han inte behöver skjutsa henne och han ser lite nervös ut. Maisie ser det och säger skrattandes att hon menade att hon kan ta en taxi hem, hon hade inte packat ner tandborsten om han så trodde det.

Holly sköter sig på gården och John pratar med henne om att de bara vill hennes bästa. Hon lovar att hon har slutat med drogerna nu. Han tror henne så han låter henne ringa till Roz som kan få komma dit. Holly får fortfarande inte gå någonstans men nu börjar de lätta på reglerna.

Jackson kommer till Declans hus och de går igenom arbetet som ska göras sedan ska han komma med ett pris. På väg därifrån ser han verkstaden och att Aaron är där.  Han går fram till Aaron för han tror att det är han som ligger bakom det här. Aaron säger att han inte hade en aning om det och att han inte vill ha Jackson i närheten.
När sedan Adam kommer till verkstaden får han en utskällnig av Aaron eftersom han inte alls vill se Jackson varje dag. De går till puben och där sitter Jackson med sina papper och uträkningar. Aaron säger till Adam att det är precis det han är rädd för, att hela tiden råka på Jackson. Han kan ändå inte låta bli att titta på honom.
Jackson är klar med sina papper och går därifrån, precis innan han går ut vänder han sig om för att titta på Aaron.

Nathan pratar med Declan om Declans uteblivna bygglov. Han säger att han har kontakter och kan ordna ett nytt bygglov på ett litet kick bara Declan håller sig borta från Natasha.

Natasha är inne hos Declan. Han står utanför och gör upp om arbetet med Jackson när Nathan kommer och frågar honom om hur det ska bli med bygglovet och då säger Declan att han går med på hans krav. Han kommer sedan in till Natasha och säger vad Nathan sagt. Declan föreslår att de låtsas som att Nathan fått rätt men att de kan ses i smyg i stället. Natasha säger att han kan ju bara ge sig av om han hellre vill det men det vill han inte. De kysser varann och sedan leder Natasha upp honom för trappan...
Biobesök, bröllopsplaner och biljardpuss

Adam kommer ut från veterinärkliniken och hittar Aaron liggandes på fyrhjulingen. De småretas lite med varann men Adam hittar inte hjälmen. Aaron säger att han satt den på ett får. De fortsätter att munhuggas lite innan Adam inser att Aaron egentligen vill prata och han frågar vad som står på. Aaron berättar om middagen med familjen och att han inte känt sig så bekväm med Shadrachs pladder. Adam frågar då om de ska gå ut i kväll, till någon pub eller så.

Bob kan inte sova och Marlon hittar honom sittandes vid köksbordet. Han försöker skriva ner vad han vill säga till Viv men det är så mycket. Sedan säger han till Marlon att Viv vill ha skilsmässa. Marlon försöker trösta honom och säger att de har ju alltid hittat tillbaka till varann. Bob säger att det är annorlunda nu.

Aarons uppdrag idag är att laga staket med Wayne, en kille som snackar rätt mycket. Han frågar Aaron om han är gay men Aaron förnekar det. Wayne säger att han faktiskt läst det i tidningen men då säger Aaron att han sa så för att slippa fängelse. Wayne tror honom inte så han säger till Aaron att ragga upp två tjejer som sitter en bit ifrån. Aaron går fram till dem och pratar lite men de är inte intresserade. Det gör att Wayne fortsätter att reta Aaron.  Strax efter så puttar Wayne i Aaron i sjön. När ledaren för samhällstjänstgruppen kommer så säger inte Aaron hur det var utan han säger att han råkade snubbla.

Jai lurar Nikhil med att "hälsa från Maisie att hon väntar på honom med ostsmörgåsar klara". Nikhil lyser upp men inser då att det bara är ett skämt.
Jai säger då till sin bror att försöka bjuda ut henne i stället. De går till puben men det tar lite tid innan han vågar fråga Maisie om hon vill gå på bio med honom. Hon skiner upp och tackar ja.

Declan kommer in på kontoret och märker att Nicola är upptagen. Han börjar bli trött på att hennes bröllopsplanerande tar så mycket tid så han säger att hon måste prioritera arbetet i stället. Då ber Nicola om ledigt i några dagar.
Nicola möter sedan Edna i byn och pratar med henne om blommorna i kyrkan. Hon vill att det ska vara blommor vid varje bänkrad men Edna säger att det kostar en del. Edna säger sedan att hon ska se vad de kan göra.

Edna och Eve har besökt floristen och de kommer till kontoret där Nicola jobbar. Declan kommer in och undrar om de ska beställa ett jaktäventyr men han förstår att de är där för Nicolas bröllop och han blir inte alls glad.

Terry försöker prata med Viv om skilsmässan men hon tänker inte ändra sig. Det kommer fram att hon är bitter för att Gennie är ung och inte hon. Sedan jämför hon Gennie med Dawn men då säger Terry ifrån.

Declan har problem med att få byggnadstillstånd och är rätt irriterad för att det tar så lång tid ute på landet, hade det varit i staden hade han fått sina papper för länge sen. Han möter David och frågar honom om inte han sitter i byggnadsnämnden. När han får veta att David gör det så vill han bjuda honom på en öl någon gång. Leyla hör det och blir lite orolig för att Declan ska be David om någon skum tjänst men David förstår inte hur han skulle kunna hjälpa Declan med det.

Bob kommer till förskolan för att hämta tvillingarna men han har blivit borttagen från deras lista med godkända personer som får hämta barnen. Han förstår ju på en gång att det är Viv så han söker upp henne. Hon är precis på väg till sin advokat för att inte bara få skilsmässa utan även få ensam vårdnad av barnen för hon vill inte ha honom i närheten av dem. Bob blir förtvivlad och undrar varför hon gör så här. Hon svarar att hon tror att han ändå kommer att överge dem när de blir äldre precis som han gjort med alla andra av hans barn. Bob säger att det inte alls är samma sak med tvillingarna.

Charlie har problem med renoveringen av slottet i Frankrike så han måste åka dit snart. Victoria undrar varför han inte flyttar dit och då säger han att han tänkt tanken.
Doug pratar med Diane och säger att hon verkar lycklig. Hon säger tvekande att det är hon men i nästa stund säger hon att hon inte är så säker på Charlie för att han alltid är på språng någonstans.
Den tanken har hon sedan glömt när Charlie frågar om hon vill följa med till Frankrike, hon hade ju lovat att hjälpa till med inredningen. Victoria kan få följa med för att lära sig franska säger han och då tackar Diane tillslut ja.

Viv kommer tillbaka från advokaten och hon träffar Bob på puben. Hon ger honom nycklar till cafét och butiken men inte lägenheten. Hon säger att inget kan få henne att ändra sig angående Bob och barnen.
Senare när hon är hemma och plockar upp efter tvillingarna hör hon hur larmet går i butiken. Hon kommer ner och och ser Bob där. Han vill träffa sina barn men Viv ställer sig i vägen. Hur han än försöker tänker inte hon låta honom få träffa dem. Då säger han att hon borde veta hur det känns när de inte kände igen henne efter fängelsevistelsen och nu gör hon samma sak för honom. Han vill bara träffa dem några minuter om dagen så de inte glömmer honom och då går hon med på det men det är allt han får.

Natasha ska på något arbetsevenemang med Declan och Jai på kvällen. Hon säger åt Nikhil att skynda sig för Maisie väntar på honom. Jai säger åt henne att inte oroa sig för Nikhil är så artig att Maisie kommer att dö av tristess. Senare när Natasha har kommit hem från evenemanget kommer Maisie hem och Natasha tycker att det var ovanligt tidigt. Maisie säger att hon ville gå på nattclub men Nikhil skulle upp tidigt dagen efter så de åkte hem.

Marlon fixar speciell mat till Rhona på puben och Paddy blir lite avundsjuk.

Brenda möter Gennie på puben och säger åt sin dotter att hon borde kanske tänka på att hålla sig borta från Viv och att hon ska undvika att komma nära Bob.

Aaron kommer hem efter dagens arbete och han är inte på gott humör. Han möter Adam och Scarlett och då säger han att han inte har lust att gå ut ikväll. Adam får honom på andra tankar och de går tillslut till gaybaren Aaron brukar besöka.
Där ser Aaron när Jackson kommer. Han går fram till Jackson och tackar för att han kom till rättegången. Jackson går iväg men Aaron kan inte släppa honom med blicken så han går fram till honom igen och nu vill han be om ursäkt för det han gjorde och han vill att de är vänner. Jackson vill inte det för han kan inte vara vän med någon som beter sig på det sättet, någon som blir våldsam när han blir rädd.
Adam tycker att de kanske borde åka hem nu så de hinner med sista bussen men Aaron vill stanna för han vill förklara allt för Jackson. Hela tiden tittar han åt Jackson håll. Jackson spelar biljard med en annan kille och plötsligt vänder sig killarna och pussar varann  lite snabbt på kinden (?) sedan vänder sig Jackson direkt för att kolla om Aaron sett det. Det hade han förståss...


Trevlig helg allihop, njut av vårvädret och kom i håg att ställa fram klockan en timme natten mellan lördag och söndag!
Tack Teresia för länken, jag vidarebefordrar den men tittar inte själv förrän jag behöver för jag vill inte veta något om framtiden.

Tack allihop ni är ju för goa men jag var inte ute efter "medlidande" utan jag ville bara att man ska förstå att det är flera som "drabbas" om någon känner sig påhoppad. Tänk även på att en del av det som skrivs faktiskt inte är menat vara elakt men kan uppfattas så.Att förneka sitt knarkberoende

Lizzie, Terry, Bob och TJ sitter och äter frukost. Terry påpekar Bobs svårigheter med kvinnor och Bob säger att han försökt så länge han trott att han kunnat få det att fungera men inte nu längre. Lizzie säger då att hon inte tror att han vill bli av med haggan. Bob svarar att det är sant, han vill ha tillbaka sin hagga.
Bob går sedan till Viv för att prata men hon är inte så intresserad av det.

Bartons konfronterar Holly och hennes drogproblem. John tar hennes väska och tar ut hennes pengar som han tar tillbaka men när han börjar kolla lite till i väskan blir hon hysterisk och sliter tillbaka den. Hon är besviken för att de inte tror henne och hon rusar sedan ut.
Moira tror att det löser sig om de bara pratar med henne för det är ju många barn som bytt kurs i skolan eller hoppat av. Adam berättar att Scarlett lånat ut pengar till Holly.
Moira och John går ut för att leta efter Holly och hittar henne ute i en lada.

Chas får veta att Aarons samhällstjänst börjar i morgon. Hon surar för att hon inte fått veta det tidigare.
När han sedan åker iväg får han en matlåda av Paddy. Arbetet består av att tvätta bort klotter ihop med andra som också gör samhällstjänst.

Doug och Leyla låser butiken. Han vill ge henne en del av pengarna de fått av Val men hon låter honom behålla hela summan.

Charlie och Diane kommer tillbaka från Frankrike. Det skrattar och berättar minnen för Val. Doug står vid bardisken och hör dem. Han svarar bara lite buttert att han hoppas att de haft kul.
Val frågar ut sin syster om hur det varit och Diane berättar att de haft separata rum och hon fått en svit.

Tania flirtar med David när de sitter på puben för att skriva kontrakt. Nathan sitter strax bakom och ser dem. När Tania går iväg så frågar han David om Leyla vet om att han sitter med en kvinna på puben. David besvarar det med att fråga om han vill bli utburen på bår.
Leyla kommer in och är glad över att det kanske blir ett lyft i deras ekonomi så de kan köpa huset.

John och Moira försöker prata med Holly men hon tycker att de och skolan överreagerar. Hon menar att kokain inte är värre än alkohol. Hon har ju bara sålt lite, inte använt det.
Moira ringer en hjälplinje  eftersom det inte går att prata med Holly och hon berättar det sedan för John. Holly hör det och hon säger att hon behöver ingen hjälp eftersom hon slutat knarka.

Adam berättar för Hannah vad som hänt och då säger Hannah att hon visste om det där med skolan. Han säger då att hon måste lova att prata med honom nästa gång om hon får veta sånna saker.
Holly skyller på att hon mått så dåligt för att hon varit rädd för föräldrarna kanske skulle skiljas efter det där med Eve. John säger att han inte tror henne och då försöker hon skylla på annat. Det slutar med att John säger att hon får jobba på gården med en liten lön men hon får utegångsförbud och får inte gå någonstans utan dem.
Moira blir lite sur eftersom han inte pratat med henne om straffet.
De blir även tvungna att avboka en semesterresa. Holly säger att de inte behöver göra det för hennes skull.
Moira har pratat med skolan och Holly är inte välkommen tillbaka.

Bob försöker få Viv till att förstå att han tycker att de inte fungerar utan varann för de är ju trots allt själsfränder.
Hon klagar på att de nästan aldrig ses. Bob säger då att han kan jobba färre kvällsskift och hon kan komma och prata med honom på puben. Viv svarar att hon vill inte sitta där vid bardisken bredvid Gennie.
Viv pratar sedan med Brenda och säger att hon är orolig för att Gennie kan dyka upp igen nu när Jamie lämnat byn.

Andy och Adele sitter vid ett bord på puben och pratar om kor och om de har namn. De ser ut att trivas rätt bra med varann.

Shadrach säger till Cain att han borde ändra skylten över verkstaden. Namnet Windsor borde tas bort tycker han och han kan hjälpa till med det. Cain vill inte ge pengar till Shadrach så han säger till honom att gå därifrån.

Brenda förlåter Terry och säger att hon förstår honom varför han inte sa något. Terry fortsätter att be om ursäkt och allt blir bra mellan dem

Lisa bjuder Paddy och Aaron på middag men Aaron försöker hitta en bortförklaring medan Paddy tackar ja. Hela Dinglesklanen är samlad och de pratar om ditt och datt. Zac säger att han står på Gennies sida så hon behöver inte vara orolig. Shadrach säger att nästa gång han riskerar fängelse ska han säga att han är bög för att få strafflindring.

Declan berättar för Natasha att han köpt ett hus i byn, det närmast verkstaden. När han sedan ska kolla till i huset möter han Charity som berättar att hon aldrig varit inne i just det huset. Hon får följa med på en rundvandring. Efter visningen så säger Declan att hon är välkommen igen för att kolla in hemmabiosystemet. Cain ser dem och han blir inte alls glad, han tror att hennes gamla vanor sitter i fortfarande.

Viv söker upp Gennie för att få svar på hur Gennie hamnat i säng med hennes man. Gennie försöker förklara men det är inte det lättaste. Hon nämner brevet som Bob fått och att han trodde att äktenskapet var över. Viv skyller allt på Gennie och säger att han måste ha varit en lätt måltavla för henne. Gennie blir så arg över Vivs anklageleser och säger att allt handlar inte om Viv. Då får Gennie en örfil som svar.

Bob ska hämta tvillingarna från förskolan. Han ser Gennie sitta utanför hennes hus. Han går fram för att prata med henne och får då veta vad Viv gjort. Givetvis dyker Viv upp då och blir förbannad över att se dem stå och prata med varann. Bob försöker prata med henne men hon kan inte lita på honom så som de smyger runt.

Viv stänger cafét och butiken tidigare för att kunna byta lås. Bob kommer dit och märker att han inte kommer in. Han blir arg och ropar på henne. Viv kommer ut och säger att hon inte vill prata mer med honom och att det aldrig kommer att fungera mellan dem igen, hon vill ha skilsmässa. Hon går in och stänger dörren framför näsan på Bob. Han står kvar och bankar på dörren och vill att hon ändrar sig. (är det bara jag som tycker att Bobs hårfärg är mörkare i vissa scener?)
 

 


 

Jag blir lite ledsen när det blir dålig stämning bland kommentarerna och att någon inte känner sig välkommen här.  =(


Tack Lina och Colin för era svar. Det jag hade behövt är just någon kanal på Internet där man kan se gamla/nya avsnitt vid behov. Synd att det alternativet inte finns längre och jag förstår att det är pga upphovsrätten.
Påkörning = raggningstips?

Gennie försöker få tag på Jamie men lyckas inte. En stund senare ser hon folkabussen komma in i byn. Hon pratar med honom och tillslut kommer de överens om att försöka i alla fall. Gennie går hem och packar klart medan Jamie söker upp sin far.

Bob kommer in på cafét för att prata med Viv. Det går inte så bra, hon verkar inte vilja se det ur hans synvinkel även om han säger att hon borde förstå, hon har ju också varit med andra. Sedan nämner han limousinchauffören och Paddy, även om Paddy var när de var skilda. Viv tycker inte det är samma sak, dessutom tror hon att han slutat älska henne. Bob försöker förklara sina känlsor eftersom det varit rätt jobbigt efter det hon kom hem från fängelset. Jamie kommer in och avbryter dem men Viv säger att de ändå var klara. Viv frågar Jamie om han kan fortsätta vara ihop med Gennie utan att tänka på att hon varit med hans far och att om de får barn så ska han tänka på att mamman till hans barn har varit ihop med deras farfar.

Jamie söker upp Gennie och talar om att han inte kan fortsätta ihop med henne. Han kommer alltid se sin far och henne tillsammans. Han åker iväg och Gennie står utanför och ropar honom tillbaka, tårarna rinner längs hennes kinder.

Charlie vill bjuda Diane på en fin middag som första dejt. Hon vill veta vart de ska men han säger att det får hon se om hon tar ledigt för kvällen. När hon går iväg så ber han Victoria att hjälpa honom med en sak.
Diane är sedan klar för middag och Victoria kommer och ger henne passet. Diane ser väldigt förvånad ut men får veta att de ska till Paris och att Charlie ordnat så puben klarar sig utan henne.

Adele, Lizzie och Lisa är på väg till cafét. Precis då kommer Andy farandes med full fart på jeepen. Adele ställer sig mitt i vägen så han får tvärbromsa. Andy frågar henne hur hon mår och Adele vill gärna ha en dubbel konjak för att inte anmäla honom för vårdslöst körande.
På kvällen sedan bjuder han henne på det hon vill ha men han faller inte riktigt för hennes flirtande. Dagen efter tigger hon till sig skjuts till fabriken fast han inte ska åt det hållet. Sedan får hon honom att bjuda på ett glas till på puben.

Nicola får besked att hennes rättegång kommer att vara två dagar efter bröllopet. Det ger henne inte lugn och ro till att planera och hon är orolig för att få tillbringa smekmånaden i fängelse. Jimmy skojar med henne och säger att hon är i alla fall hans fru då.

Tania möter David utanför puben. Hon säger att han fått kontraktet på städningen som hon behöver hjälp med.
Nathan sitter i en bil en bit ifrån och ser dem.

Doug får Leyla till att göra som han, plocka lite varor ur butiken för eget bruk. De möter Val sedan utanför som också vill ha del av varorna. Hon betalar dem givetvis, som extra bonus.

Brenda vill fortfarande inte prata med Terry utan hon surar. Hon går sedan till Viv för att få Viv till att prata ut.

Holly vill ha pengar av sin far för hon ska köpa färg till sina tavlor. Efter lite tvekan så ger han henne lite pengar i förskott för födelsedagen hon har i morgon. Hon säger att hon nu kan köpa lite kläder men John tycker hon borde gå till skolan.
Holly går till puben med sin kompis och de dricker lite för att fira. John och Adam kommer in och undrar varför hon inte är i skolan. Hon säger att hon fyller år så hon behöver inte det. Sedan smiter hon och kompisen in på toaletten för att ta lite kokain.
Adam får höra att Scarlett lånat ut 30£ till Holly och han börjar nog misstänka något.
När Holly sedan fyller år så får hon lite paket och pengar.
John och Moira beslutar sig för att gå på konstutställningen som Holly ska vara med på. När de kommer dit upptäcker de att det inte finns några tavlor som hon gjort.  De får då veta att dottern är avstängd från skolan.
De kommer hem och Holly får bråttom att torka bort kokainresterna från bordet.
John och Moira konfronterar henne om skolan och hon skyller på att hon inte alls är avstängt. Hon hade inte langat kokain utan bara sålt det sista hon hade för att hon själv inte ville ha det. Hon hade bara otur att bli påkommen.

(förlåt om jag inte fått med allt eller om det är lite förvirrat för jag är rätt trött idag..)Jag har fått en förfrågan om någon kanske vet var på Internet man kan se HTG:s kommande avsnitt (från 2010 och framåt till nutid)  nu när de är bortplockade på youtube?
Det vore av intresse för mig också om jag skulle behöva i framtiden.

 
"The man with the van"

Hannah frågar efter sin far på morgonen och Moira svarar att han är ute och arbetar. Moira säger sedan att hon skjutsar tjejerna till byn. Innan de åker så går hon till John och pratar med honom. Hon säger att flickorna mår dåligt och behöver veta vad som hänt, så han får komma hem igen så kan kan berätta det för dem.

Gennie packar väskan eftersom de ska ge sig iväg efter avskedsfesten.
Viv och Bob planerar festen och hon vill skriva en banderoll och Bob får äran att sätta upp den på puben. Det är hela tiden en eller annan grinig kommentar mellan dem.

Gennie hämtar ut Leyla från butiken för att hon ska få se vad Jamie köpt. Det visar sig att han köpt en gammal folkabuss som de ska ha för att ta sig till Newquay. Byborna skrattar lite åt bilen men önskar dem lycka till ändå.

Natasha och Declan kommer till butiken med beskedet om att de tyvärr måste stänga. 
På kontoret sitter Nathan och när Declan kommer dit så säger Nathan till honom att lämna byn men det tänker inte Declan göra. Declan sätter Nathan på plats och när Natasha kommer in så får hon bara veta att Nathan haft en åsikt men att allt är bra igen.

Moira låter John stanna hemma med barnen för att han ska få tillfälle att berätta vad som hänt medan hon går på avskedsfesten.

David pratar med Eric om att Leyla inte är så glad över att blivit av med jobbet så de inte kan köpa något hus men då säger Eric att David borde tänka på att anta erbjudandet från Tania. David är inte alls intresserad eftersom det kan skada hans politiska karriär om det kommer fram att han fått städkontrakt utan offentlig upphandling (jag antar att det är det som är problemet, eller?)
Eric nämner sedan för Leyla att David kanske har något på gång som kan lösa deras problem. Hon blir nyfiken på vad det kan vara men David är inte allt för glad över att behöva berätta.

Gennie är utanför toaletterna och Bob kommer dit. Hon frågar honom hur han mår egentligen och hur det är mellan honom och Viv. De pratar lite och kommer fram till att allt är ok mellan dem i alla fall och han önskar henne lycka till. Gennie får en kram och sedan en puss på pannan men precis då kommer Jamie in och ser dem.

Jamie blir förtvivlad och tolkar situationen på sitt sätt. Han tror att de återigen har något ihop. För att allt ska bli ännu värre så kommer Viv in och vill att de ska komma ut till ett gruppfoto. Hon märker den tryckta stämningen och undrar givetvis vad som står på. Jamie säger att hon borde fråga dem, Gennie och Bob.
Alla fyra fortsätter att försöka förklara och ställa frågor och de går in i pubdelen där alla är samlade. Gennie försöker stoppa Jamie från att säga för mycket och hon påpekar att alla stirrar på dem. Jamie som är så besviken får ur sig allt om Bobs och Gennies affär. Viv förstår inte först förrän Terry säger åt henne att försök att tänka efter. Då inser hon att Bob varit med Gennie och hon blir rasande.
Jamie rusar ut från puben och Gennie efter honom.
Viv tvingar ut Bob för att få en förklaring.

Adele fortsätter att flirta med Andy och hon bjuder honom på en öl. Hon tycker inte att de behöver ha tråkigt bara för att vissa andra förstört festen.

John väntar hemma på att barnen ska komma. Det är bara Hannah som kommit än så länge. Adam dyker sedan upp med Scarlett men John ber henne att gå. Han berättar sedan för dem vad som hänt mellan honom och Eve.
Scarlett möter Holly i byn och Holly frågar om hon kan få låna lite pengar. Scarlett ger henne 30£ eftersom det är det hon har på sig för tillfället.
Holly kommer hem och hon är lite ryckig i rörelsena. John tror hon har druckit men det förnekar hon snabbt och ber honom att lukta på hennes andedräkt. Han får återigen berätta vad som hänt mellan honom och Eve.
Moira kommer sedan hem från festen och då får Holly bråttom att smita ut för att träffa sin kompis.

Brenda är sur på Terry för att han vetat om det där mellan Bob och hennes dotter men att han inte sagt något. Terry försöker försvara sig med att det bara skulle ha ställt till med massa problem men hon lyssnar knappt på honom.

Gennie hittar Jamie vid gungorna och hon försöker prata med honom. Han kan inte det för det enda han ser är det som hänt. Hon går iväg och de ses sedan vid den gamla folkabussen. Jamie säger att de borde lämna tillbaka bilen men Gennie protesterar. Hon vill att de åker som planerat och lämnar allt gammalt bakom sig.
Han säger då att han tvivlar på deras förhållande, att det kanske inte är de två som ska vara ihop. Gennie försöker få honom att förstå att hon älskar honom. Efter ett tag säger han att han behöver några minuter i lugn och ro för att tänka. Gennie går därifrån.
Katie och Leyla som är ute och letar efter Gennie ser folkabussen på en parkering. De går fram till den och ser Jamie sitta där. De pratar med honom och försöker få honom till att stanna men han säger att han måste åka. Sedan åker han i väg....

Viv vill att Bob berättar hela sanningen och hon är sur och vill heller inte riktigt lyssna på honom. Hon blir så arg att hon kastar ut honom. Bob står sedan utanför dörren och försöker tala henne tillrätta. Viv lyssnar inte på honom så han säger att han kan lika gärna prata med en vägg, sedan gör han det =D
Viv är arg så hon kastar ut hans kläder och sedan CD-skivor som är hans och som avslutning en väska.
Marlon kommer förbi och säger att det är tur att Bob fick en väska så han slipper leta efter en kasse.
Bob är nu så förbannad att han sparkar på väskan sedan skriker han att nu är han trött på det här och han har fått nog, det är slut mellan dem.


Ska butiken stängas eller inte?

Declan är i nya butiken och pratar med Doug och Leyla. Han är besviken på att inget säljs även om de har rea och han tycker att varorna borde marknadsföras bättre.
När han sedan kommer in på Home Farms kontor så pratar han med Natasha om saken och råder henne till att sälja butiken eftersom den endast kostar pengar för dem.
Maisie säger sedan till sin mamma att hon tror på Declan, att han har rätt och att det är bra med en utomstådendes åsikt om förnyelse och att lämna det gamla bakom sig.

Jamie besöker Gennie på fabriken. Han berättar att de fått jobbet som de sökt och Gennie blir superglad.
Även Brenda, Viv och Bob blir glada över nyheten. Bob vill att de anordnar en avskedsfest på puben. När Viv får höra det blir hon sur för hon tycker att de kan ha festen på cafét i stället.
Bob pratar med Jamie senare och Jamie säger åt sin far att det inte är så kul när det bara är massa gnäll mellan Bob och Viv, så han ser inte fram emot festen.

Doug packar ihop och flyttar ut från Diane. Hon säger att han kan bo kvar men han vill inte råka på att se Charlie i morgonrock en dag när han kommer ner i köket. Han flyttar hem till Ashely och Laurel.

Viv säger till Victoria att hon inte har några problem med homosexuella eftersom hon har många vänner som är det och det är ingen stor grej. Aaron som hör det undrar då varför alla ska prata om det då.

Cain går förbi puben och ser Moira torka av borden på uteserveringen. Han kallar henne sötnos och undrar hur läget är. Hon gillar ju inte honom så hon svarar att det var bra tills han gick förbi.

John pratar med Eve och hon ber om ursäkt. Han säger att han har ju familj och fru så det kan inte bli något mellan dem. Hon lovar att inget säga till någon.

Moira och John flirtar med varann när han är på puben. Cain ser det. Precis då kommer Andy och Eve in. John går fram till Cain för att prata och då säger Cain att "min tunga kanske slinter, precis som din tunga slant ner i en lantlollas hals". John tar inte hotet på allvar så han kommer inte att betala skulden för inget har hänt.

Eve går fram till Moira på puben och säger till henne att hon vet vad Moira går igenom. Moira som inte fattar vad hon menar ser frågande ut. Eve säger då att hon har en kompis som nästan dog av en överdos, inte för att Holly skulle gå så långt. Moira bara tittar på Eve och låter henne vara.
Cain kommer fram och beställer en öl men Moira vill inte servera honom. John ser att de står och pratar och blir orolig så han går fram till dem. För att slippa bli avslöjad så skriver han ut en check till Cain. Moira protesterar och tycker det är dumt gjort men John står på sig.

Charlie och Diane är ute och går. Han ser Doug i butiken och känner då att de borde ge honom lite mera tid att komma över Diane så hon kanske vill följa med honom till Frankrike. Diane vill inte följa med än, det är lite för tidigt och hon vill veta hur det går mellan dem innan hon följer med på någon resa med honom.

Cain som nu fått sina pengar försöker köpa en öl av Moira men hon vill fortfarande inte servera honom och hotar med att spärra checken. Han säger då att hon borde hålla ett öga på sin man i stället. Sedan berättar han att han sett John och en i personalen , jaa Eve, kyssas i bilen bakom puben.

Moira skyndar sig hem för att ta kolla upp vad Cain sagt. Hon berättar för John om vad hon hört och när han inte förnekar det så inser hon att det är sant. Då frågar hon honom om han berättat om Hollys drogproblem och han erkänner det också. Hon blir så arg och besviken att hon ber honom gå och att inte komma tillbaka.

John har sovit hos Andy men han vill hem till Moira på morgonen för att reda ut allt innan han tar itu med Cain. När han kommer hem till gården så vill inte Moira prata med honom utan hon ska in till byn samtidigit med Hannah.
Moira hittar Eve och Edna på cafét. Hon är arg och skäller ut Eve och säger att det är ingen idé att förneka för John har redan berättat. Moira ger Eve sparken med en gång. När Moira gått säger Edna att Eve borde skämmas. De går sedan hem och Edna skäller ut sitt barnbarn. Eve frågar om hon ska flytta men Edna säger att hon fortfarande vill hjälpa henne men hon måste hitta ett jobb ganska snart. (Gennies jobb på fabriken borde ju vara ledigt)

Declan kommer in på kontoret och ber Nicola ta fram Dougs, Leylas och Rodneys anställningsavtal. När han sedan lämnar tillbaka avtalen så säger Nathan till honom att mamma kommer aldrig att sälja affären.
Nathan går sedan till butiken för att prata med personalen. Han kan inte låta bli att antyda att det kan vara försent att förändra vissa saker och de blir givetvis nyfikna på vad han menar. Han säger då att Declan vill sälja butiken.

Doug, Leyla och Rodney rusar in på Home Farm för att få veta om de kommer att få sparken. Natasha undrar hur de kan tro det och får då veta att Nathan skvallrat. Både Declan och Natasha säger då att inget är bestämt än men att de kan ta ledig för resten av dagen så kan de få besked i morgon.

John söker upp Cain på verkstaden och börjar hota honom. Andy ser det och kommer emellan. De återvänder till gården för att arbeta. Moira kommer dit och John skickar iväg Andy så de kan prata i lugn och ro.
Moira säger att hon trodde att hon kunde lita på sin man men nu vet hon inte längre vad hon ska tro. Han svek henne inte bara med att kyssa en annan kvinna utan han pratade om familjens problem med henne också.
Nu behöver hon tid för att tänka och det vill hon göra ensam. John får återvända till Andys soffa.

Holly har lånat pengar av Hannah och nu vill hon ha dem tillbaka. Holly säger att hon inte har några och då börjar Hannah rota i Hollys väska. Hon får syn på ett brev och inser att storasystern är avstängd från skolan. Holly vill inte att det kommer fram till föräldrarna.

Declan och Natasha sitter i soffan på Home Farm och dricker lite vin. Han säger att han tycker att de är att bra team, inte bara i affärer utan även privat men hon får inte låta Nathan slå en kil mellan dem så som han försöker göra. Han böjer sig fram för att kyssa henne men Natasha stoppar honom och säger att hon vill ta ett steg i taget.Lustigt att några besökare i går kväll/natt valt att kommentera i jättegamla inlägg.

Tack Filippa för kommentaren i "Lexi och Scarlett är tillbaka" från 2010-11-30

Svar till Inez kommentar i "Young love=ett par i medelåldern" från 2009-10-01, jag kände bara till Blogg.se när jag började helt enkelt.

Tack Signe för kommentaren i "mannen myten och legenden - Cain är tillbaka" från 2011-05-30


Visst inser jag att dessa bara är ute efter besökare till sina egna bloggar men varför kommentera så gamla inlägg?
En kyss är en kyss

Diane vill prata med Doug men han skyller på att han har bråttom till jobbet.
När han sedan är i butiken ser han Charlie och går fram till honom. Han ber Charlie att inte flirta så med Diane för hon är ändå inte intresserad. Charlie frågar då om Diane sagt det men Doug säger bara att han vet att det är så. Leyla säger sedan till Doug att han borde tala om för Diane hur han känner. Varför inte bjuda på middag och se till att Diane får veta om han känslor.

Charlie och Diane står i hennes kök och pratar med varann, väldigt nära varann. Precis då kommer Val in och avbryter dem. Diane pratar sedan med sin syster.
Val påpekar att det är ju hon som brukar vara den som flirtar med karlarna men nu är det visst Diane. Diane erkänner att hon tycker om Doug men att Charlie är mer spännande och oförutsägbar.
Senare när Diane jobbar så kommer Doug och säger att han vill visa henne något. Han har lagat mat och tänt ljus och ordnat så Moira tar hand om baren. Han säger att han ville vara lite spontan och därför bjuder han henne på middag. De sitter och pratar och har det trevligt tills Doug erkänner för Diane att han har känslor för henne. Hon svarar att hon tycker om honom också men endast som vän. Doug blir rätt besviken.

Dagen efter vill han inte ha hennes hjälp med att stryka skjortan och han hör när Diane pratar med Victoria om att hon "nobbat" honom. Han beklagar sig sedan för Leyla om att han borde inte ha blottat sig så med sina känslor. Diane kommer in i butiken och vill prata med honom. Hon vill att de fortfarande är vänner. Diane säger att hon varit rätt bekväm med honom men då jämför han sig med ett par bekväma tofflor medan Charlie är som paljettbelagda cowboybooots.  Hon försöker säga att det inte är så men Doug är rätt besviken men han går med på att de ska vara vänner men sen måste han jobba så hon får lov att gå därifrån.

Eric tar med sig en gammal bekant  från tiden när han var politiker och de träffar David på puben. Hon behöver anlita en städfirma och betalar bra för bra service. När hon gått så säger Eric att hon kanske kan göra så David och Leyla kan köpa huset de säljer.

Aaron vill inte gå till jobbet även om Paddy försöker få honom till det.
Brenda frågar Andy och Eve som fikar på cafét om hur det kommer sig att Aaron är gay fast han inte ser ut som en. Hon har nämnligen sett dagens tidning som har Aaron på första sidan.
Chas får också syn på tidningen och hon går hem till Paddy. Paddy försöker hålla undan tidningen men Chas tycker att Aaron borde se vad det står.
Dagen efter går Aaron till jobbet, något nervös inför att träffa byborna. Han får en stor välkomstkram av Ryan.

Jamie och Gennie kommer tillbaka från intervjun angående barövertagandet. De är inte alls så säkra på att de gått så bra som önskat så antagligen kommer de inte få chansen.

Nathan kommer in på kontoret och söker Nicola som inte är där. Declan tycker att Nathan kan göra arbetet själv eftersom han vet hur man använder datorer men det tycker inte Nathan.
Declan och Natasha är sedan på puben och tittar på några ritningar medan de tar ett glas vin. Nathan kommer dit och då inser Natasha att hon borde gå hem och laga mat till Will.
Nathan är sur och klagar för Maisie över att mamman träffar Declan. Han säger att hon borde kalla sig för "glada änkan" men då protesterar Maisie eftersom mamman inte är änka.

Andy säger åt Eve att inte flirta med John men hon säger att det gör hon bara för att ha lite kul, inte så allvarligt.
Sedan sitter hon i köket med John och pratar med honom. Holly kommer och vill ha pengar av sin far men han ger henne inga. Eve säger att han kan prata med henne om problemen och han berättar om Hollys kokainmissbruk.

John blir förbannad när han får verkstadsräkningen från verkstaden i stan. Han tycker att Cain borde betala den och åker till verkstan i byn. Cain vägrar givetvis att betala något men John ger sig inte och han är inte rädd för Cain.
När Cain sedan kommer till puben vill inte Moira servera honom men hon måste för Diane säger åt henne.

Laurel och Ashley är oroliga för Doug. De vill bjuda honom på en öl. Doug har ingen lust men ger med sig i alla fall. De går till puben och givetvis ser de Charlie och Diane stå och prata med varann. Ashley säger att de kan gå hem och dricka lite vin i stället men Doug tänker inte "retirera trots att han förlorat det kriget". Charlie kommer fram till Doug och vill att de är vänner. Det vill inte Doug egentligen men ger med sig och han säger till Charlie att om han sårar Diane på minsta sätt får han med honom att göra.

John och Moira har varit uppe i sovrummet för en kärleksstund och kommer ner till köket där Holly och Eve sitter och dricker te. Holly är lite generad över sina föräldrar och ber om ursäkt för deras beteende. Eve skyndar sig därifrån. Moira frågar Holly om hon är ledig från skolan igen och Holly svarar att läraren är sjuk och handledaren är på kurs. Holly säger att hon mår lite dåligt efter att ha fått veta det där om Aaron.

Adam retas med Holly och säger att det är hennes fel för att hon gjort Aaron homosexuell. Holly söker då upp Aaron för att kolla hur han mår. Hon säger sedan att hon inte tycker att han är någon mes längre, hon är stolt över honom.

Räven har varit och tagit några höns på gården. De måste städa upp där men Eve vägrar ta hand om hönsen. Hon får städa vid ingången i stället. Då gör hon sig illa på en rulle med taggtråd. John plåstrar om hennes sår på överarmen när de sitter i köket. Sedan säger han att hon måste ta en stelkrampsspruta och så tar han fram en jättestor spruta. Hon blir rädd och orolig tills hon märker att han bara skojar med henne. De sitter sedan och pratar förtroligt med varann och hon berättar om olyckan för några år sedan och efter det så har det bara gått illa för henne. John berömmer henne och säger at hon är både duktig och söt, jaa hon är vacker. Eve suger åt sig allt beröm hon får.
John skjutsar henne tillbaka till byn och precis när hon ska gå pussar hon honom på kinden som tack. När de kommer varann så nära så kommer den riktiga kyssen på en gång. Efteråt ångrar sig John och säger att det borde aldrig ha hänt. Eve går ut ur bilen och han sitter kvar.
Cain som kommit gående har naturligtvis sett allt...


OBS! Inget HTG i morgon pga skidskytte!

Ett tårfyllt erkännande

Doug står och lyssnar på musik när Diane är i närheten. Han bjuder ut henne på en jazzkväll i Hotten och hon tackar ja något förvånad över hans musiksmak. Han säger då att han har en bred musiksmak, även hiphop kan lyssnas på.
När han sedan är i butiken så lyssnar han på en gammal jazzskiva och Leyla undrar om han gillar det han hör. Då erkänner han att han kanske gillar jazz efter kvällens slut.

Declan säger åt Nathan att han har ansvaret för att butiken sänker priset på varorna med 25% för att bli av med det äldre sortimentet. Nathan sätter givetvis Leyla och Doug på att göra detta på en gång.
Charlie kommer in och handlar en flaska vin och han får höra av Doug att Diane ska ut med honom på kvällen.
Nathan hör det också och förstör hans planer med att säga att Doug måste jobba över.

Eve fortsätter att jobba hårt på gården och hon kommer med vatten till John. De pratar en del om drömmar och framtiden och de verkar komma rätt bra överens med varann.
Andy pratar med Sarah i telefon och han är glad. Precis då kommer Eve haltandes och säger att hon fått en tung fodersäck på foten. John hjälper henne över staketet och då säger hon att hon bara skojade.
Senare säger Andy till John att det är ganska uppenbart att Eve är intresserad av John. John tror inte riktigt på det, han är ju lyckligt gift...

Charlie kommer in på puben och vill ha en kopp te, hans möte har blivit försenat. Diane ser till att hon kan ta rast under tiden men precis då visar det sig att Charlie måste iväg i alla fall. Hon får hans flaska vin som han köpt till mötet.
När han sedan kommer tillbaka och får höra att Doug lämnat återbud vill han bjuda henne på middag på B&B:t men hon föreslår att hon lagar maten i stället. Diane och Charlie sitter och äter i lugn och ro när Val dyker upp med en bricka mat (eller efterrätt?). Hon säger att Doug beställt den eftersom han trodde att Diane satt ensam hemma. Val lämnar ändå maten och Diane och Charlie delar på den. Charlie säger att han är glad över att Doug lämnat återbud och Diane håller med honom.

Declan kollar till Nathan i butiken för att se hur det går med rean. Nathan surar och säger att han faktiskt måste jobba nu. När Declan gått kommer Natasha in i butiken. Hon undrar varför de är kvar efter stängningstid och får då höra om rean. Hon skickar hem Leyla och Doug.
Natasha träffar sedan Declan på puben och frågar honom om varför han inte sagt något till henne om rean i butiken och han svarar att han hellre pratar om roligare saker med henne.

Doug är glad över att inte ha behövt jobba så länge så han och Diane hinner iväg till jazzkvällen men när han kommer hem ser han henne och Charlie sitta i soffan. Hon säger att hon är lite trött och orkar inte åka in till stan, sedan frågar hon Doug om han vill ha en drink. Doug känner inte för att förstöra för dem så han går upp och lägger sig i stället.
Charlie säger till Diane att han inte vill komma emellan henne och Doug. Diane svarar att de bara är vänner och hon vill ha Charlies sällskap. De kysser varann innan han går tillbaka till B&B:t.

Det är dags för Aarons rättegång och han besöker Chas innan. Han säger till henne att inte komma dit även om hon tagit ledigt för dagen. Hon svarar att hon vill att han stoppar allt genom att säga sanningen men det vill han inte. När han ska åka iväg i taxin så står Zak, Lisa, Pearl och Paddy utanför för att ta farväl. Zak ger goda råd om hur han ska bete sig i fängelset men då säger Paddy att Aaron inte är dömd än.

När Aaron sedan kommer in i rättssalen och vänder sig mot läktaren så ser han Lisa, Zak, Cain, Paddy, Chas och Adam. Domaren frågar honom om han erkänner sig skyldig eller inte. Aaron tittar upp på läktaren och ser att Jackson precis kommer in och sätter sig. Aaron svarar att han är skyldig.

Åklagaren vill få det till att Aaron valt ut offer avsiktligt för att Jackson är homosexuell och därför bör straffet bli fängelse. Då inser Aaron att det inte är sant, så med tårar i ögonen försöker han förklara hur det var. Han gråter samtidigt som han försöker berätta att de skulle träffas och om sin rädsla för att bli avslöjad av Jackson som homosexuell inför alla bekanta på puben, att han inte kunde hantera situationen utan slog till honom.
Domaren vill ta paus ett tag innan domen förkunnas.

Domaren säger sedan att det krävdes en hel del mod för att berätta allt det som Aaron sagt idag och att han haft det rätt jobbigt ändå, därför döms han inte till fängelse utan får 150 timmars samhällstjänst.

Dingles är hos Paddy för att fira. Zak ställer massa frågor till Paddy om hur länge Aaron varit gay och hur han kunnat veta om det. Cain vill att Aaron börjar jobba på en gång eftersom allt ska vara som vanligt och om någon har problem med Aarons läggning så får de med honom att göra.

Aaron är utanför huset och pratar med Adam. De går iväg på en promenad för att kunna prata ut. Adam frågar honom om varför han ändrat sig, om det var för att Jackson kom dit. Aaron tror det men han är lite besviken på att Jackson lämnade domstolen på en gång utan att ha pratat med honom.
Han är orolig för allt prat i byn men Adam säger att det är en stor nyhet nu men det kommer inte vara så länge innan de har annat att prata om. Aaron blir osäker på om han kanske begått ett stort misstag genom att erkänna...

(jösses vilken skådespelare han är, Aaron...otroligt bra. Jag satt med tårar i ögonen när han erkände i domstolen)
Intelligenta barn bits

Paddy pratar med Aaron om att han inte borde kasta bort sitt liv med att sitta inne men Aaron tycker att sex månader i fängelse inte är så mycket men han blir tillräckligt irriterad så han mosar sin smörgås på kavajslaget på Paddy.
Rhona frågar Marlon om inte han kan göra henne och Paddy sällskap under kvällen eftersom Paddy behöver roas. Marlon tackar ja. De ses sedan hos Paddy för att han en bilbaneturnering. Paddy är inte speciellt glad eftersom han velat ha lite lugn och ro. Aaron kommer ner i köket och hör när de andra pratar om honom och hans eventuella straff.
Paddy är frustrerad för han inte kan hjälpa grabben.

Chas träffar Aaron och försöker prata med honom. Hon vill följa med till rättegången men det vill inte han, han säger att han inte behöver henne. Paddy bjuder över henne på middag och när Aaron kommer hem och ser henne blir han inte glad. De försöker övertala honom till att ändra sig och säga som det är, om inte för sin egen skull så för deras men då blir Aaron förbannad för han vill inte att de ska ge honom skuldkänslor.

Cain vägrar att fixa Johns jeep om han inte betalar först. Då vill John ta bilen därifrån men får inte nyckeln. Ryan tröttnar på tjafset så han ger Andy nyckeln trots att Cain sagt att inte ge dem den. När John och Andy åkt iväg så säger Cain åt Ryan att gå hem för dagen. Ryan blir förvånad eftersom de har rätt mycket att göra men går ändå hem.

Socialtjänsten ringer på dörren till Nicola och Jimmy. Eftersom de fått en anmälan måste de undersöka familjesituationen. De är där och kollar in när Nicola ger Angel mat. Nicola blir lite störd av deras granskande blickar. När socialen gått därifrån blir Nicola orolig för att de kommer att ta barnet ifrån henne men Jimmy tröstar henne och säger att hon är en bra mamma så det kommer inte att hända.

Rodney och Charlie som varit hos Nicola och Jimmy går därifrån när socialen kommer. De går istället till Diane och sitter i hennes lägenhet och pratar med henne. Rodney berömmer sin dotter men han är ändå orolig för vad som kan hända. Charlie säger att Nicola ger sitt barn en mycket bättre uppfostran än han någonsin fått. Rodney måste gå iväg men Diane övertalar Charlie att stanna kvar på ett glas vin.

Leyla frågar David om de inte kan köpa Val och Erics hus. David tror att det är för dyrt för dem och han ber henne glömma den tanken för inte ens med inneboende kommer de att ha råd. De träffar sedan Val efter husvisningen och det visar sig att ingen kommit för att titta. Val är väldigt besviken så när Leyla för köpet på tal så svarar hon bara lite irriterat att "visst, sen kan vi komma in och värma oss hos er när vi inte har någonstans att bo"

Eve kommer in i köket hos Bartons där Andy och Adam står och dricker te. Hon är alldeles lerig och behöver duscha. Grabbarna går ut medan hon byter om och gör sig i ordning. Givetvis kommer John in och ser henne ta på sig ett av Hollys linnen. Hon ber honom att gå ut så hon kan göra sig i ordning.
De går sedan alllihop till puben för en öl. Adele går fram till Andy för att flirta och hon lyckas tillslut få honom att bjuda på en drink. Senare säger Eve åt honom att ta chansen med Adele men han säger att han inte vill ha hennes råd för det vore som att få körlektioner av ett fyllo.

Moira märker att Eve är lite väl flirtig mot John så hon pratar med honom men han tror inte henne. Hon ser sedan när Eve går till toaletten och hon följer efter henne. Där inne ger hon Eve goda råd, att det är lätt att flirta till sig drinkar men man bör akta sig för att flirta med fel man, speciellt en man som har en fru.
Givetvis går Eve nästa dag och skvallrar för John om vad Moira sagt och han säger att han ska prata med sin fru.
Eve och John står i köket och pratar och skrattar när Moira kommer hem. Eve sticker iväg på en gång och John frågar Moira om vad som hände och om hon är lite svartsjuk. Moira säger då med överdriven röst och massa ord om hur svartsjuk hon är, allt för att egentligen dölja att hon är det eller?

Andy får inte igång jeepen och han söker upp Ryan. Ryan lovar att kolla till bilen eftersom Cain åkt iväg tidigt på morgonen. Andy berättar sedan för John att kopplingsvajern blivit stulen och John söker upp Cain på en gång.
Cain som precis kommit tillbaka erkänner inget men säger sedan att han fixar kabeln när han fått betalt för det andra han lagat på bilen. John blir förbannad och säger att han anlitar en annan verkstad i stället.

Victoria berättar för Doug om "festen" Rodney, Charlie och Diane haft kvällen innan. Hon påpekar även att Rodney gått tidigare. Doug ser inte alls glad ut.

Charlie är hos Diane och de pratar om hans hus i Frankrike. Han bjuder dit henne för han behöver hjälp med inredningen. Victoria har suttit där och försökt göra läxorna men när hon går iväg så står Charlie och Diane bredvid varann och häller upp kaffe. De pratar om att man måste ta vara på tillfällena när de kommer. Man märker den laddade stämningen mellan dem men precis då kommer Doug in. Charlie går direkt och Diane frågar om Doug vill ha kaffe...

Viv skyller på att Cathy är så intelligent det är därför hon biter andra barn.Nico eller Aaron i fängelse?

Bob försöker prata med Viv om det hon gjort men hon vägrar att ändra sig. Precis då kommer Rodney in i butiken och får höra vad som hänt. Han tror de skämtar men rusar sedan iväg till polisstationen.

Adele är försenad till jobbet och får en utskällning av Jai. Laurel kommer in och han frågar hur hon mår. Hon har skuldkänslor så han erbjuder sig att skjutsa henne till stationen.

Marlon pratar med Bob och vill att han jobbar idag som sig bör men Bob kan inte det. Marlon måste då rycka in på sin lediga dag igen. Precis då kommer polisen och vill prata med Cathy om vad som hänt.

Chas får höra av Cain att Aaron vill börja jobba igen men hon blir arg på honom eftersom hon tycker det är för tidigt. Hon pratar sedan med Paddy om saken och han tycker det verkar bra för Aaron.
Chas ser att Marlon har känslor för Rhona och Paddy säger att det syns alltid på Marlon när han är intresserad av någon.

Nicola sitter i förhör men vill inte svara på frågorna. Hon tycker de ska arrestera Viv i stället eftersom hon slösar på polisen tid. Tillslut erkänner hon att hon bet Cathy och då får hon veta att om hon blir åtalad så kan det leda till sex månaders fängelse.

Andy och John är på puben, Eve var tvungen att gå hem och byta om först. Under tiden kommer Adele in och frågar om hon får dela deras sällskap. Eve kommer dit efter ett tag och hon fortsätter att flirta med John fast Moira står bakom bardisken. John pikar sedan Andy för att inte se att Adele är intresserad och Moira påpekar för John att inte ta så allvarligt på Eves kommentarer. Eve hade sagt att John såg OK ut för sin ålder.

Ashley har fixat barnvakt och lagat middag till Laurel som kommer hem från polisstationen. Hon är glad över omtanken och när de sedan kramas så inser hon att hon bara vill ha sin man tillbaks , precis vad hon behöver.

Nicola kommer hem från stationen och Rodney och Jimmy vill att hon går in och bara tar det lugnt men det kan hon inte. Hon rusar iväg till cafét för att konfrontera Viv. Hon frågar om det var detta hon ville, att Angel kanske får vara utan sin mamma som kanske hamnar i fängelse.
När Nicola gått så säger Bob att Viv borde ha lyssnat på honom och han är väldigt irriterad på sin fru. Viv inser att det kanske inte var riktigt så hon hade tänkt sig att det skulle gå, hon ville bara lära Nicola en läxa.

John pratar med Andy när de är ute på gården och arbetar. Han säger till Andy att han måste ut lite och träffa tjejer men Andy är inte redo för det än. Eve kommer dit och får höra att John gett Andy kärleksråd. Hon pikar John med att säga att han inte är rätt person att ge råd eftersom han bara haft en och samma kvinna sedan han var 15 år, hon är mycket mer erfaren till att ge råd.

David får se en mäklare hemma och undrar vad som står på. Han får då veta vad Val  och Eric planerar. När han undrar om han också ska bo på B&B:t så säger Val att det inte går eftersom rummen är till för gästerna, han ska ju ändå flytta ihop med Leyla så det är bara skynda sig att hitta något.
Terry får också veta om Erics och Vals planer men han säger att han säljer till den som ger bästa budet, inte nödvändigtvis till Pollards.

Jonh ska hämta jeepen på verkstaden och får kommentarer av Cain om att Eve är intresserad av honom. John påpekar att han faktiskt är gift. Väl hemma så visar det sig att jeepen inte är helt ok så John tar den till verkstaden igen.
Cain blir sur på John och när han går till puben kan han inte låta bli att tala om för Moira att Eve flritar med John, hon borde vara orolig men det är hon inte.

När Moira kommer hem ska Andy och Eve precis gå. John säger då att de har hela huset för sig själva och så börjar de kyssas. Eve kommer in i köket igen och avbryter dem för hon har glömt sin jacka. Man ser att John tittar länge efter henne när hon går...

Aaron vägrar att gå till advokaten så Paddy får åka själv. När han kommer tillbaka får både Chas och Aaron veta att Aaron kan få fängelse i sex månader för hatbrott. Aaron säger att då tar han sitt straff om det är så.

Adam får veta om hur det ligger till så han söker upp Jackson och ber honom att ta tillbaka sin anmälan. Jackson vill inte det men då får han höra om att Aaron försökt ta livet av sig. Jackson följer med Adam hem till Aaron för att prata.
Varken Jackson eller Aaron är glada över att ses och ingen av dem vill egentligen prata ut men Jackson påpekar att Adam verkligen vill ställa upp som en kompis för Aaron. När Jackson hör att Aaron hellre tar sitt straff än erkännar att han är gay så går han därifrån. Adam tror att Aaron vill straffa sig själv, att det är därför han tar sitt straff.

Små barn små problem...

Viv beklagar sig för Ashley om vad som hänt när hennes barn var hos Laurel. Han tar inte det så allvarligt som hon önskat. Hon säger att hon ska ta reda på vem som bet hennes dotter. Viv söker upp Laurel på jobbet och försöker få svar på sin fråga men Laurel säger att hon inte sett något.

Laurel ringer till Nicola som kommer till fabriken. Hon ber sin vän erkänna för Viv vad hon gjort men Nico vägrar. Jai kommer in och ser att Laurel är förbannad så han ber henne gå in till arbetarna i fabriken för att säga åt dem att börja arbeta. Laurel påpekar att hon inte är förman längre men Jai säger att Chas gått på lunch.  Hon blir rätt glad över att få gå in och ryta till eftersom hon behöver få utlopp för sin ilska.

Jamie och Bob tar hand om tvillingarna medan Viv är hos Laurel. De blir oroliga när Cathy inte vill äta och dessutom är hon väldigt tyst av sig. När Jamie fixar med glass till barnen så får Bob veta att det var Nicola som bet Cathy. Viv kommer hem och ser att Bob vet något. Han blir tvungen att berätta för henne om vad Cathy sagt.

Viv blir så förbannad att hon rusar in på kontoret på Home Farm för att konfrontera Nicola. Nicola försöker försvara sig men måste sedan medge att hon bitit flickan. Viv blir rasande och skäller ut henne men Nicola säger att Cathy inte är någon ängel utan hon hade faktiskt bitit Angel och därför bet Nicola tillbaka.
Viv vägrar att tro på Nicolas anklagelser om att Cathy skulle vara ett monster mot de andra barnen på förskolan. Hon säger att hon faktiskt uppfostrat tre vuxna barn redan och kan det här med barnuppfostran men då kontrar Nicola med att kalla Vivs barn för "Busen, Slampan och Horkonan"

Nathan vill bidra med något och kommer med förslaget att de kanske ska annordna bröllop eller utomhusteater på Home Farm. Natasha är inte så intresserad av hans idéer.
Nathan försöker sedan få henne att förstå att han menar allvar så han erbjuder henne pengarna tillbaka så de kan köpa tillbaka företaget.

Natasha pratar med Declan om att ha barn och det visar sig att han har barn som han inte sett på ett halvt år för de är i Singapore. Hon vill att de ger Nathan en chans och tillslut går Declan med på det bara Nathan får veta att han jobbar för Declan.
Natasha meddelar sedan Nathan att hon ordnat så han får arbeta inom företaget igen men han måste betala tillbaka alla pengar han lurat av henne, till och med de han gjort av med under tiden han var i London ska hon ha tillbaka. Han ska se det som om han lånat pengar av henne inte att han köper en del i företaget.

Nathan säger åt Katie att skriva ut några dokument åt honom men hon vägrar eftersom hon inte är hans sekreterare. Han ska precis säga att hon jobbar för honom när Declan kommer in och säger åt Nathan att skriva ut dokumenten själv eftersom han vet hur datorn fungerar.

Paddy ska ut på kundbesök med Rhona men då blir Aaron ensam hemma. Aaron har inga problem med det men han är lite orolig för åtalet för misshandeln.
Pearl har lite svårt att ta order från Rhona och tillslut måste Paddy försöka säga i från. Pearl lyssnar på honom och sedan säger hon att hon inte visste att han kunde vara så manlig.

Eve trivs med att arbeta på gården. När John kommer in i köket och säger till Andy att han krockat med en hög tegelstenar och att han inte ska säga något till Moira så blir Eve nöjd med att kunna ha en hemlighet med honom.
Senare lyckas hon få John att bjuda henne på lunch på puben när de ska lämna bilen på verkstaden.

Maisie pratar med Nikhil när han kommer in på puben. Hon ger honom små hintar om att hon har ledig kväll i kväll och är alldeles ensam men han verkar inte förstå vad hon menar. Eve som hör allt säger åt honom att han måste förstå att Maisie faktiskt försöker få honom att bjuda ut henne. Nikhil säger då att tyvärr har han inte tid i kväll men kanske en annan gång.
Eve säger att hon kan följa med Maisie ut eftersom hon inte har något för sig i kväll ändå. Sedan går Eve till garaget och upptäcker att John är kvar där och att bilen kommer att ta tid innan den blir lagad. De får gå tillbaka till gården. Cain retar John om att nu har han chansen men John säger att han inte är sån.
(vad hände med Debbies taxifirma, har det sagts att den är avvecklad eller?)

Nicola sitter kvar på kontoret när Viv gått men hon får ingen ro så hon går hem tidigare. Declan är inte alls förstjust i hennes ineffektivitet men Natasha säger att hon är duktig när det gäller. Nicola skyndar sig till Laurel för att berätta att Viv vet. Sedan går hon till Jimmy på kontoret och avbryter deras möte med Nikhil. Hon berättar vad hon ställt till med och både Carl och Scarlett har väldigt kul åt det.
Plötsligt kommer två poliser in på kontoret och anhåller Nicola för barnmisshandel. Hon förs ut till den väntande polisbilen och flera av byborna står ute på gatan och ser på. Jimmy vill anlita en advokat men Nicola tycker de ska spara pengarna till bröllopet i stället. Hon ser Viv och skriker åt henne att hon är en elak kärring men då svarar Viv "vad ska du göra åt det, 'bite me' "


Trevlig helg allihop!

OBS! Den 16 mars utgår HTG!


Ny omröstning, välj vem som passar i headern

Nu får ni välja vem som ni tycker passar in i bilden högst upp i bloggen.
Kanske väljer jag de som fått flest röster när jag får för mig att ändra utseende här på bloggen.

Som vanligt får ni gärna skriva en kommentar om ni väljer "någon annan" så vi vet vem den andra kan vara.Förra omröstningen var "vilkens svensk vill du se i HTG"?

Rolf Lassgård 29%
Suzanne Reuter 20%
Ola Rapace 15%
Mia Skäringer 12%
Alexander Skarsgård 10%
Någon annan 6%
Lena Endre 5%
Alexandra Rapaport 3%

totalt 327 röster


edit: jag la in detta inlägg som länk upptill under headern så att ni lätt kommer åt den när ni skriver era synpunkter på vem som passar in i bilden.

Biter du mig så biter jag dig...

Declan rotar efter papper på kontoret när Maisie kommer in. Hon får då veta att han träffat Nathan. Precis då kommer Natasha med Will men hon vill inte prata om Nathan.

Nathan har sovit på B&B:t och när han går ut möter han Maisie. Hon undrar givetvis varför han inte sagt något till henne och hon får då veta att han inte haft något jobb i London och att han stack för att han bråkade så mycket med deras mamma.

Nicola är väldigt orolig för att förskolevikarien är så ung. Vikarien tröttnar på Nicolas frågor och undrar sedan om hon vill se hennes diplom eller om hon vill vara med och spionera på henne under dagen.
När Nicola sedan ska hämta Angelica så måste hon gnälla på vikarien som inte byt blöjan i tid. Vikarien ber Nico att vända sig till den ordinarie personalen med klagomål.

Brenda är ivrig på att Terry ska prata med Eric och Val. Tillslut måste han berätta för dem att han vill sälja sin del och om de inte har råd att lösa ut honom måste han sälja till någon annan.

Declan pushar Nikhil till att bjuda ut Maisie men precis då kommer Nathan in på puben. Declan vill bjuda Nathan på en drink men han tackar nej.

Doug och Diane sitter i soffan och tar det lugnt efter en arbetssam dag. Då kommer Charlie in och har med sig en parfym till Diane. Doug får cigarrer och sedan vill Charlie bjuda honom på en öl. En något förvånad Doug följer med honom ut till puben.

Maisie tar med sig Nathan hem och ber Natasha att prata med honom. När Natasha ser Wills glädje över att storebror är hemma så säger hon till Nathan att han får stanna men han måste hålla sig ur vägen för henne och Declan. Det tar inte lång tid innan Nathan säger åt Declan att sticka och att han kan köpa Declans andel av Home Farm. Declan vill inte göra affärer med någon som inte är vuxen och dessutom har han inga planer på att lämna stället.

Gennie och Jamie sitter och drömmer sig tillbaka till semestern de nyligen haft. De funderar på om de skulle ta över en bar som behövde personal och när Charlie hör det råder han dem att försöka för annars kommer de att alltid undra om hur det kunde ha varit.
Senare så frågar Charlie hur det gått och de berättar att de ska på intervju. Gennie tvekar men Jamie säger att de gör det rätta.
Brenda blir inte alls speciellt glad när hon hör om deras planer medan Bob önskar dem lycka till.

Aaron påpekar för Chas att Paddy mår bra av att ha henne där men hur blir det när hon flyttar. Han säger att han är redo för att hon flyttar ut. Paddy blir besviken när Chas flyttat men när han pratar med henne så inser han att det kanske var det bästa eftersom han annars blivit så fäst vid henne igen.

När Nicola kommer för att lämna Angelica på förskolan får hon veta att den är stängd eftersom de inte har personal. Laurel erbjuder sig att ta hand om barnen så de andra föräldrarna kan arbeta.
Nicola kommer sedan på besök för att prata med Laurel om bröllopsklänningen men Laurel har ett ärende så Nico får passa barnen i tio minuter. Det går bra tills Nicola vänder ryggen till och Cathy biter Angel i armen. Nicola blir så arg att hon biter tillbaka.

Eve får skjuts av Adam till gården. Hon ska sedan städa ladan men hon vill inte byta om till en overall. När Adam gått så ser John hur hon tittar efter honom. Då säger hon att han är lite för ung för hennes smak.
När Bartons sedan är på puben så pikar de Adam för att han tittat på Eve så mycket. Moira undrar om John har problem med att Eve hjälper dem men han förnekar det. (oops, börjar han bli intresserad?)

Nathan besöker Faye för att be om ursäkt. När Ryan får höra det blir han förbannad och söker upp Nathan. Han skäller ut sin bror och ber honom att inte komma i närheten av dem.

Eric har varit på banken men får inget lån. Val vill att han funderar på hur de ska göra med deras hus. Han är inte så förtjust i tanken på att sälja huset och flytta in på B&B:t.

Laurel kommer hem och frågar Nicola hur det gått. Givetvis kommer det fram vad hon gjort mot Cathy. Nicola vill inte att de talar om vad som hänt för Viv. Hon känner att hon gjort något fel och hon vill inte träffa byborna så hon tackar sedan nej när Rodney erbjuder sig att vara barnvakt så hon och Jimmy kan gå till puben.

Bob kommer hem med barnen efter att de har varit hos Laurel och sedan ute och gungat. Viv tar med sig tvillingarna upp och badar dem. Hon får syn på bitmärket och hon frågar Bob om han vet vad som hänt. Viv vill veta vilka barn som varit hos Laurel och hon tänker inte ge upp förrän hon vet vem som bitit Cathy.En till hemvändare

Eric pratar med Val och David och han säger att han inte tror att det var Sam som rånade dem och att han ska bevisa det. Han går över till Dingles för att prata med Sam. Zak är hemma och bli sur för att Eric nästan anklagar sonen för stölden men Sam säger att han fått ett förskott från jobbet.
Eric är inte riktigt nöjd med svaret så han går till Home Farm för att höra med Natasha om förskottet. Hon kan givetvis inget säga men när Eric förklarar saken så svarar hon att Sam inte fått något förskott på lönen.

Jai frågar Faye om hon vill komma på middagen som Declan står för.
När de sedan ses till middagen blir Faye förvånad när Maisie dyker upp som Declans date. Nikhil som egentligen skulle ha gjort annat kom hem och fick vara med på middagen han också. Stämningen är inte alls på topp utan rätt spänd.

Eve börjar på bondgården och fasar för att hon måste upp tidigt på morgonen. Hon får slita så mycket att hon blir törstig. John ger henne en gammal pet-flaska med vatten och hon tittar på den med avsmak men tar några klunkar. Sedan drar hon av sig overallen på överkroppen för hon är ju såå varm.

Marlon hör när David, Val och Leyla diskuterar Sam på puben. Han försvarar sin kusin efterson han inte tror att Sam är skyldig. Precis då smiter Eli därifrån. Marlon går hem och konfronterar sin bror som tillslut erkänner att han tagit pengarna och låter Sam få skulden. Han tror att Sam klarar sig ändå. Marlon ber honom att ställa allt till rätta på en gång.

Eric kommer in på puben och ser Sam. Han ber Sam bjuda på en omgång för pengarna han inte fått i förskott. Då erkänner Sam att han tjuvjagat på Home Farms ägor.

Eli kommer in till Marlon i köket och säger adjö. Han ska lämna byn för att han känner att ingen vill ha honom där. Marlon försöker övertala honom att stanna men Eli vill inte det.

Val sitter och är spydig mot Sam som saboterar för dem när de trots allt gett ett arbete till hans flickvän. Eli som precis är på väg att sticka hör det och han vänder sig om och erkänner att det var han som tog pengarna. Marlon stoppar David som är på väg att gripa tag i Eli. Sedan följer Marlon med Eli ut och de pratar med varann. Eli ber sin bror att "klättra in i hans huvud så klättrar jag in i ditt" precis som när de var små. Eli tar sedan fram kassaskrinet  så Marlon kan ge det till Eric. Tyvärr är skrinet tomt förutom en lapp som han skrivit att han är skyldig dem 400£.

Terry säger till Brenda att han bestämt sig, han ska sälja sin del av B&B:t för han vill inte jobba med några som beter sig som tonåringar.

Eric går fram till Sam för att be om ursäkt. Zak och Lisa hör det och börjar givetvis att påpeka hur snabbt man anklagar någon som Sam.

Declan vill att Natasha ser över hyrorna men hon vill inte det. Hon är på dåligt humör så fort han säger något men när Maisie eller Katie pratar är hon genast på bättre humör. Maisie ser det som om Natasha är intresserad av Declan men vill inte erkänna det. Hon säger till sin mamma att hon inte behöver oroa sig för konkurrensen eftersom hon haft så kul hela kvällen med Nikhil.

Man ser att Maisie börjat spana in Nikhil och hon flirtar med honom när han kommer till hennes jobb. Jai uppmuntrar sin bror att försöka fånga henne.

Jai råder Eric och Val att anmäla inbrottet till försäkringsbolaget och de ser genast framför sig att de kan tjäna pengar på detta. Precis då kommer Marlon med ett kuvert med pengar. Han hade egentligen sparat pengar för att köpa japanska keramiska knivar som han drömt om men nu gör han rätt för sin bror i stället. Val är väldigt snabb på att ta emot pengarna.
När hon sedan ska ringa någon hjälplinje för brottsoffer så säger Terry åt henne att nämna att Eric var stupfull vid raset. Eric kommer in och säger åt henne att inte anmäla det till försäkringsbolaget även om de behöver pengar till böterna.

Paddy och Rhona kommer in på puben fast Paddy har dåligt samvete för han vill inte lämna Aaron ensam. Rhona säger att Chas finns ju där och håller koll.

Chas och Paddy har roligt när de ska diska ihop hemma hos honom. De har till och med ett litet "snärtkrig" med diskhandduken. Både Rhona och Aaron ser dem men säger inget.

Adam och Aaron är ute och går med Clive. De pratar med varann och verkar kunna skoja om det mesta. När Andy frågar Adam om han ska med till gården så säger han att han ska passa på att vara lite med Aaron som mår "dåligt" fortfarande.

Declan träffar Alan på puben och vill ha råd om Home Farm.

Adele bjuder Lisa och Zak på öl medan hon väntar på att Andy ska komma in på puben. När han sedan kommer med Adam så ser Adam att Adele stirrar efter Andy men Andy tror honom inte.

Nicola börjar oroa sig för sin bröllopsklänning eftersom hon inte har riktigt så mycket pengar som hon önskar. Tillslut ber hon Leyla om hjälp.

Nathan dyker upp på kontoret på Home Farm. Natasha blir inte alls glad över att se honom och hon frågar vad han gör där för hon har inget mer att ge honom. Han svarar att han har saknat allt och att han faktiskt har rätt att komma hem. Natasha håller inte med honom. När Declan kommer in blir de presenterade för varann och det visar sig att Nathan pratat med Maisie och visste om den nya affärskompanjonen. Han säger att han kom nog hem i rätt tid.

När Nathan och Natasha står i köket så säger han att han kom tillbaka för att skydda familjen så inte sanningen kommer fram för hur skulle det då gå med dem.
Natasha får ett utbrott och sopar till allt framför henne sedan skriker hon åt honom att sticka därifrån.Nu är jag tillbaka och allt ska väl vara som vanligt igen. Tack för all omtanke!


En ambulans i byn...igen


Detta är ett tidsinställt inlägg, mer info om detta finns i inlägget
 "Avslöjad 2" från den 28 feb.Aaron och Adam spelar tv-spel när Paddy kommer in och avbryter dem.  Han behöver prata med Aaron så Adam går därifrån.  Aaron får då veta att Chas kommer att flytta in hos dem i några dagar och han blir inte glad.

Zak försöker prata med Sam och efter en trög start så säger Sam att han vet att Zak pratat med Eric och att han förstår situationen lite bättre.

Marlon fortsätter att tjata om hyran av Eli och han får lite pengar, dock fattas det en del av summan. De står vid bardisken när Faye kommer in och beställer mat och dryck. Nu upptäcker hon att det fattas pengar i plånboken och hon tycker det är konstigt eftersom hon inte använt den på nån dag. Marlon som hör det och ser Elis blick fattar direkt hur det ligger till och han följer efter och skäller ut sin bror.

Charlie pratar med Doug om Diane och han vill återigen veta hur nära han är med henne. Doug säger att de bara är vänner. Charlie reser sig och går iväg och då kommer Diane fram till Doug och frågar vad de pratat om eftersom hon inte visste att de var vänner. Doug svarar lite undvikande om att han inte visste det heller.

Terry söker upp Val och Eric på puben och vill ha lite mer hjälp av dem. De får åka iväg och handla hos grossisten men Eric börjar bli något onykter. De återvänder en stund senare och då är Eric ännu fullare. Terry skickar honom i säng  eftersom han inte är till någon nytta och då kommer David och meddelar att han tyvärr inte har någon städare ledig till B&B:t. Terry blir fruktansvärt irriterad över allt som händer så David tvingar honom och Val att gå till puben och ta en drink och prata ut.
Eli ser när de går iväg och han skyndar sig in på B&B:t. Han letar rätt på kassaskrinet som är fastkedjat och han hämtar en stor köttkniv för att slå sönder kedjan. Eric som vaknar av att det skramlar försöker ta sig ner men i ruset så tappar han balansen och ramlar ned för trappan. Eli blir rädd och kollar upp Eric sedan smiter han därifrån.

Chas gör sitt bästa för att finnas för sin son. Han tycker det är jobbigt till en början men verkar tillslut finna sig i att hon är där.

Declan kommer in på puben och Maisie kallar honom för "Mr Miracle" eftersom han gjort så att hennes mamma ler lite mer än tidigare.

Charlie nämner för Diane att han ska åka till Frankrike för att sköta några av hans affärer men att han återvänder sen. Diane ber honom köpa någon parfym, vilken som helst bara den är dyr.

Andy och John har fått problem med jeepen och står ute på gatan med motorhuven uppe. Declan och Natasha kommer förbi och han hjälper dem med bilen. De går sedan till puben allihop och John frågar hur det blir med deras nya bud på gården. Declan säger att de inte har några planer på att sälja något just nu. Natasha blir sur och säger sedan åt honom att han faktiskt inte skulle lägga sig i affärerna utan bara bistå med pengar.

Edna hör att Moira är sen till puben för att de har så mycket att göra på gården. Hon frågar då Moira om de behöver hjälp och säger att Eve behöver ett arbete. Moira går med på det men Andy blir tveksam när han får höra det.
Edna säger sedan till Eve att hon ordnat ett arbete till henne och då svarar hon att "hon tänker inte plocka någon disk" men då lugnar Edna henne med att det inte är något jobb på puben. Eve blir inte gladare när hon hör att det är på bondgården.

Rhona kom tillbaka för att jobba på praktiken och Marlon sken upp.

Declan pratar med Jai och Nikhil på puben. Nikhil går iväg på ett möte och Jai bjuder över Declan på middag och han får ta med sig någon, vem som helst. Declan ser Maisie och frågar om hon vill följa med. Hon blir väldigt förvånad men tackar ja.

Diane är orolig över att Victoria inte vill studera vidare men har svårt att prata med henne om det eftersom Victoria inte vill lyssna. Doug erbjuder sig att prata med henne. Efteråt kommer Vic och säger att Diane är cool även om hon skickat Doug för att prata. När Diane frågar Doug vad han sagt så var det inte riktigt det hon ville höra, att det inte är fel att jobba i en affär.

Sam vill sätta in pengar på ett konto som tillhör Olena. Han kommer i sista minuten innan de stänger men får i alla fall sätta in sina 200£. Sedan går han över till B&B:t för att prata med Eric.  Han hittar Eric liggandes i trappan och han rusar ut till puben för att hämta David och Val. De undrar varför Sam varit på B&B:t och han svarar att han skulle berätta för Pollard att han pratat med Zak. Ambulansen kommer dit och Eric förs iväg.

Marlon är hemma en snabb sväng och han träffar Eli. Marlon berättar vad som hänt Eric och Eli frågar då om vad Eric sagt innan han åkte men det vet inte Marlon.

Val och Eric kommer hem igen och Eric har bara ett sår i pannan och han får gå med en krycka. Terry och Brenda kommer in på B&B:t och frågar dem om de tog kassaskrinet med 400£ i. Både Val och Eric nekar till det.
Då kommer Brenda på att Sam varit inne och satt in pengar till Olena. De misstänker att han tagit hälften själv och gett hälften till henne. Eric tror inte alls att Sam skulle göra något sådant mot honom, eller?


Aaron kommer hem från sjukhuset


Detta är ett tidsinställt inlägg, mer info om det finns i början av inlägget "Avslöjad 2"
Marlon vill att Eli skärper sig och skaffar fram pengar till hyran. Lizzie frågar om hon ska fråga på farbriken om han kan få sitt gamla jobb tillbaka men Eli vägrar det. (Någon som såg vad det stod på tatueringen han har på underarmen?)

Laurel och Ashley kommer tillbaka från deras minisemester i samband med hennes väns bröllop. Laurel vill ha lite ensamtid med sin man men han skyller på att han har en kvällsgudstjänst i Connelton på kvällen. Hon pratar sedan med Doug om att det inte är riktigt bra mellan dem ännu men att de kommer att ta sig igenom detta också.

Declan och Natasha kommer in på kontoret på Home Farm och genast lägger han beslag på Natashas skrivbord. Han pikar även Nicola att hon läst en tidning innan de kom in.

Nicola kommer över och vill prata med Laurel och frågar om de kan ses på puben senare. Ashley tvekar men då säger Nicola att hon vill att Laurel blir hennes brudtärna. Laurel blir så glad och då kan inte Ashley säga nej.
Efter att de varit på puben med alla bröllopsplaner så försöker Laurel att få mysa lite med Ashley men han säger att han har lite jobb att göra så han kommer upp senare.

Chas är på sjukhuset och hon föreslår att Aaron pratar med en psykiatriker. Sedan när hon pratar med Paddy får hon veta att Aaron sagt till honom att han fortfarande vill dö. Hon blir ledsen och när Carl kommer så berättar hon allt för honom.
Adam kommer och besöker Aaron. Aaron säger att han önskat att Adam låtit honom vara kvar där i garaget. Adam svarar att han inte kan låta sin bästa vän dö. Aaron är lättad över att de fortfarande är vänner och hoppas att allt kan bli som förr. När Adam gått så kommer Chas in. Han ber henne gå därifrån för han vill inte ha henne där. Då säger hon att han kan inte skylla på henne för att han är gay, han måste ta tag i det själv.

Doug bjuder ut Diane på bio, en ny 3D-film. Hon tackar ja men när de ska åka senare på dagen så har hon hunnit bjuda med Rodney och Charlie också. Precis när de ska gå säger Rodney till Charlie att han tror att Diane gillar Charlie.

Shadrach är orolig för Aaron och han är rädd för att han varit en dålig morfar. Marlon säger att det är inte det som är problemet. Marlon föreslår att familjen Dingles ska träffas för att prata ut men Zak vägrar om Eli och Shadrach ska vara med.
Däremot ber Zak Eric om ursäkt för det Sam gjorde. Det får Eric att tänka till och när han ser Sam på puben går han fram till honom och frågar om Sam kan bjuda honom på en öl. Sam blir förvånad men ber om ursäkt för det han gjort. Eric pratar med honom och då får Sam höra att man kan ibland göra vissa saker för den man älskar, precis som Zak gjorde för Sam.

Eli är på fabriken för att hämta sin sista lön. Han är besviken över att det inte är så mycket han hoppats på. Precis då kommer Laurel och Lisa in och säger att Jai måste skynda sig för det är något fel med det löpande bandet för det låter konstigt och luktar bränt. Jai och Faye rusar ut och då passar Eli på att ta pengar ur Fayes plånbok som ligger i hennes väska på skrivbordet.
När Eli sedan är på puben så frågar han Viv om hon har jobb åt honom men hon svarar bara lite sarkastiskt att ska han jobba där det är bankärenden och ha hand om pengar hela dagarna?
Faye kommer in och ska beställa en drink och Eli blir nervös när hon tar upp plånboken. Då kommer Declan in och bjuder på drinken så hon upptäcker inte att det fattas pengar.

Paddy ska vara ledig ett tag så han har kallat in Rhona igen.
Sedan åker han och hämtar hem Aaron. Chas är orolig för att Aaron ska göra om självmordsförsöket så hon skyndar sig till Paddy när Aaron kommer. Pearl kommer med Clive som rusar fram till sin husse. Aaron har varit hos psykiatrikern med han säger att det var inte för Chas skull. Adam kommer på besök och killarna går till vardagsrummet för att få vara i fred. När de hör att Lisa och Zak kommer så får Aaron bråttom därfrån eftersom han inte orkar med fler besök. Chas blir orolig när de upptäcker att vardagsrummet är tomt men lugnad när de ser att killarna bara gått till kliniken för att få lugn och ro.
När Aaron gått ock lagt sig kommer Carl dit för att hämta Chas. Hon vill inte lämna sin son obevakad så hon stannar kvar även om Paddy säger att han kan ta över. Chas säger då att hon vill bo nära sin son ...

Att vaka på sjukhus, tär på känslorna

Detta är ett tidsinställt inlägg, mer info finns i början av inlägget som heter "Avslöjad 2"Paddy, Chas och Adam vakar på sjukhuset. Aaron är medvetslös och de närmaste 24 timmarna är avgörande för framtiden.
Adam åker hem en stund. Moira frågar honom hur det är med Aaron och om självmordsförsöket är ett rop på uppmärksamhet. Adam säger att det är det sista Aaron vill ha. Då tror hon att det kan ha med den där killen på puben att göra.
Holly kommer ner och mår inte allt för bra efter utekvällen. Familjen tycker hon får skylla sig själv eftersom hon antagligen druckit för mycket men de bryr sig mer om Adam som varit på sjukhuset hela natten. Hon får veta vad som hänt och givetvis blir hon orolig.

Alla i byn är oroliga för Aaron och de undrar givetvis vad som utlöst det hela.

Carl vinkar adjö till sina barn. Han är mycket ledsen och han ber dem att höra av sig med sms och ringa.

Chas anklagar Paddy för att det är hans fel att Aaron försökt ta livet av sig. Hade inte han låtsats lekt pappa och trott sig veta bäst jämt hade allt varit annorlunda.
Cain kommer på besök och frågar Chas varför Aaron gjorde som han gjorde. Tillslut lyckas Cain få fram sanningen även om Chas inte säger det rakt ut. Han försvarar Paddy som verkligen ställt upp för grabben.

Holly låter sin kompis Roz (?) träffa familjen. De får intrycket av att det är en skötsam ung tjej som satsar på sina ekonomistudier och att hon håller koll på Holly. Tyvärr är den bilden inte sann utan Holly får mer droger av kompisen och hon får ta det på kredit eftersom hon inte har pengar. För att få ihop till lånet så erbjuder Holly sin hjälp på gården.  När hon  hjälpt sin far och fått pengar så ringer hon sin vän igen och säger att pengarna är ordnade.

Bob fortsätter tjata på byborna att köpa lotter och senare på dagen är det dragning. Ingen har de första två numrena som dras men det tredje har Jamie. Givetvis börjar byborna att bli sura när återigen en familjemedlem vinner.

Faye ser när Declan och Natasha träffas. Hon blir nyfiken och går fram till dem. Då får hon veta att Declan är Natashas nya affärspartner.

Charlie har ordnat med en dubbeldate till honom och Rodney. En av damerna dyker upp, June. Hon säger att hennes väninna tyvärr fått förhinder. Charlie säger åt Rodney att sätta sig med June så håller han sig undan så länge. När Rodney gått iväg så berättar Charlie för Diane att det aldrig var tal om en dubbeldate eftersom han bara ordnat med sällskap till Rodney.

June och Rodney har mycket trevligt ihop och de skrattar åt samma saker.
Charlie får höra av både Doug och Marlon om villken enastående kvinna Diane är så han blir intresserad av att få veta mer om henne. Hon frågar honom om inte han är ute efter att träffa en kvinna och han svarar att han väntar på den rätta.

Eric får veta att de får 7000£ i böter. Han försöker få Terry att dela böterna med dem men Terry vägrar.
Leyla berättar att David funderar på att säga upp sin kommunfullmäktigeplats på grund av skandalen med sin far.

Chas står vid Aarons säng och ser honom med alla dessa slangar. Hon är orolig och tar ut sin ilska på Paddy. Hon ber honom att hålla sig borta från hennes son, han har ingen rätt att vara där på sjukhuset eftersom han inte är släkt ens en gång.

Marlon träffar Paddy hemma och får veta vad Chas sagt. Han säger att Chas säkert är pressad och inte menar det hon sagt. Paddy åker till sjukhuset och pratar med Chas. De står vid sjukhussängen och ber varann om ursäkt. Precis då vaknar Aaron och personalen kommer till undsättning.
Först får Chas en pratstund med sin son men sedan får Paddy komma in. Paddy säger att allt kommer att bli bra igen men Aaron tror inte det. Han säger att han hatar när folk står och glor på honom och att de pratar om honom, han hatar sig själv och önskar att han vore död...Föräldrakärlek tillslut


Detta är ett tidsinställt inlägg, för mer info läs början på inlägget "Avslöjad 2"


Chas och Paddy är hos polisen i väntan på vad som ska hända med Aaron. Hon kan inte förstå varför Aaron blev så förbannad på Jackson. Adam möter Marlon och frågar hur det är med Aaron men Marlon vet inte mer. När Aaron släpps så åker de hem till Paddy. Chas är så förbannad på sin son som inte vill prata om saken. Hon är orolig för att han ska ge sig på kvinnor och barn härnäst. Hon förstår inte vad som försigår i hans sjuka huvud. Aaron sitter bara tyst i soffan.
Väl hemma hos Carl så känner hon sig förvirrad, hon säger till Carl att hon inte tror att hon kan älska sin son längre.

Declan får kolla på Natashas kontrakt med Sharmas. Han råder dem att inte gå med på det eftersom de inte har tillgångar så det räcker. Jai och Nikhil träffar Natasha på puben och de säger som det är, att de fått rådet att tacka nej. Natasha blir besviken men hon sänker inte priset.

Carl pratar med barnen och han säger till dem att det är ok att de valt att bo hos sin mamma. Han var självisk som ville ha dem hos sig. De har sedan en dag tillsammans då de spelar fotboll med Jimmy. När de kommer hem så spelar de tv-spel och Jimmy går för att handla lite snacks. Nicola dyker upp och letar efter sin man men han är inte där. Carl säger att hon ska nog passa på att säga hej då till barnen eftersom de åker snart. Nicola vill göra det ordentligt och plötsligt börjar hon spela tv-spel med dem. Jimmy blir något förvånad när han återkommer och ser Nicola leka med barnen. Carl låter sedan Nicola och Jimmy får en stund för sig själva så han passar Angelica åt dem. När de återvänder hem till Kings så har Carl lagt Angelica för kvällen och Nicola blir lite ställd men sedan måste hon upp och titta till sin dotter. Jimmy passar då på att fråga om Carl vill bli hans bestman.

Declan söker upp Natasha på Home Farm. Han har ett affärsförslag och säger sedan att han kan bli hennes nya affärspartner. Natasha är emot det först men lyssnar på honom. När han sedan säger att han vill ha 51% av bolaget så säger hon nej. Declan ger sig inte och ger henne tid att tänka på saken till kvällen. Natasha träffar Jai och Nikhil på puben och frågar dem om vad Declan är för någon. Precis när Sharmas ska gå så kommer Declan. Han sätter sig vid Natashas bord och frågar vad hon kommit fram till. Hon hinner bara säga att hon går med på det så kommer Diane med en flasha champagne. De firar sin nyvunna affärsförbindelse när Nicola och Jimmy kommer in. De slår sig ner och blir bjudna på champagne de med.

Charlie vill hjälpa Rodney med en date men Rodney vill inte det. Charlie vill visa sin goda sida innan han åker tillbaka till Frankrike. Diane hör att han ska åka och hon ser lite besviken ut. Rodney säger att han är trött på att gå på blind-dates för han vill ha en kvinna som uppskattar hans hjärna.

Doug ska ordna med middagen men Victoria går därifrån för hon är inte förtjust i fiskpinnar.  Sandy försöker bjuda in sig själv men lyckas inte. Det blir bara Doug och Diane kvar.

Marlon möter Aaron och försöker prata med honom. Då kommer det fram att Marlon vet om att Aaron är bög.
Paddy orkar inte ta allt själv så han söker upp Chas på jobbet för att berätta för henne om Aaron. Först skrattar hon bara åt det och tror att Paddy skämtar men inser sen att det stämmer. De bestämmer att de ska ses senare för att prata mer om saken. Paddy återvänder till kliniken när han möter Pearl som är orolig. Aaron är där inne och han är inte på gott humör. Paddy går in och ser att hela kliniken är i en enda röra. Aaron sitter på golvet och är besviken på Paddy som svikit ett förtroende. Paddy försöker förklara att han gjorde det för Aarons bästa. Aaron går därifrån, Paddy försöker stoppa honom men det går inte.

Aaron går till garaget och täpper igen alla lufthål och sedan startar han bilmotorn och sätter sig i bilen.
Chas söker upp Paddy och hon inser hur allt hänger ihop nu när hon vet hur det ligger till.
Adam kommer in och frågar efter Aaron. Chas får veta att även Adam vet och hon blir lite sur för att hon är den som får veta allt sist av alla. Adam fortsätter att leta efter Aaron och hittar honom i garaget. Han slår sönder en ruta och börjar sparka in dörren. Cain kommer förbi och blir förbannad först men sedan hjälper han Adam att få ut Aaron. Adam gör hjärtmassage och Cain hämtar Paddy och Chas.
De gör allt vad de kan för att få liv i Aaron. Cain inser att det säkert var ett självmordsförsök och Chas blir hysterisk. Kommer Aaron att klara sig?


RSS 2.0