Vadslagning

Inskrivet onsdag 7/11 kl 19:43
 
David försöker igen att prata med Tracy men hon vill inte ha honom tillbaka. Hon ber honom att försöka bli vän med Jacob igen. Det gör att David bokar en resa till Marbella för honom och Jacob.
 
Jimmy slits mellan jobbet på Home Farm och åkeriet. Robert vill att han tar en körning medan Joe vill att han hjälper till på Home Farm. Joe bearbetar Jimmy för att så småningom kunna köpa hans andel av åkeriet.
 
Pete får med sig Ross till puben. Där börjar en tjej flirta med Ross och de sätter sig vid ett bord och börjar prata. Pete går hem med Rhona så Ross blir kvar på puben med tjejen men när han går på toa så hör Rebecca att tjejen slagit vad med sina tjejkompisar om att flirta och kyssa Ross. Rebecca försvarar Ross men han hör allt när han kommer tillbaka. Han blir besviken och Rebecca kör ut tjejerna.
 
Liv tvekar på om hon ska åka hem till mamman men Robert och Aaron övertalar henne.
 
Vanessa städar kliniken och får hjälp av Charity som vill vara nära henne. När inspektören kommer visar det sig att det är en gammal kurskamrat till Paddy. Allt går bra tills Paddy asgarvar åt en gemensam klasskompis som det visar sig vara inspektörens fru.
 
Tracy får sms från okänd avsändare som anklagar henne för att vara en hora mm.
 
Bob och Laurel tillbringar massa tid ihop i piratskeppet för att laga fönstret men även när det är klart.
 
Ross mår dåligt och drar iväg med bilen och en flaska whisky. Pete får veta det och när han ringer Ross är det en okänd man som svarar att mobilen låg i en upplåst bil i skogen. Pete åker dit och hittar Ross vid en sjö. Allt verkar lugnt först men sedan bllir Ross sluddrig. Han har druckit sprit och tagit tabletter så han blir medvetslös.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0