En superhjälte går i pension...

Idag blev det så där tröttsamt igen, en stor del av avsnittet som inte var i gammal god HTG-anda.
Hela den här brand/sjukhus/polis-delen med soft musik och stillbilder när Andy skrivs in på polisstationen efter erkännandet och efteråt när alla är ledsna.
Jag förstår mig inte på Victoria som bara verkar tänka på sig själv (det kanske är vanligt i den åldern när något sådant händer).
Förlåt men jag orkar inte ens skriva om eländet ;)

Det roliga idag var i alla fall när Ednas syster kom till byn. De två är helt olika karaktärer men rätt söta ihop.
Edna ber en bön för Billy medan systern sitter och tittar på allt möjligt runt omkring, under tekoppen t.ex. och Edna tjuvkikar under bönen och ser det. Då lägger hon till ord om sin nyfikna snokande syster... Det var bara så himla roligt att jag skrattade högt och det kändes lite som förr.

Lexi var tillbaka för att hon var orolig för Carrie och Scarlett. Hon gav Carrie några pikar medan hon pratade med Scarlett om skola och framtid. Saker man kan prata om med sin syster...om man har någon...

Jas fick in några beska kommentarer till Nicola som idag sa att hon inte alls var ute efter David.

Perdy vill flytta till USA och skaffa en surrogatmamma där, bara hon kommer bort från byn. Undrar om hon inte har känslor för Matthew i alla fall men inte vill lämna Grayson?

Eric Pollard var också rolig när han kommentera att han inte skulle vara superhjälte någon mer gång, nu skulle manteln och verktygsbältet på hyllan... Sen hade han en stund med Val på soffan bakom puben, det är hårda men ändå hjärtliga ord dem emellan. (Hur det nu går ihop?)
Hopppas att de blir ihop igen!


Om någon vet hur man lägger in en "spoiler"-funktion i kommentarsfältet får gärna förklara det eller länka till någon anvisning. Jag kan inte vara inne hela tiden för att moderera kommentarerna.

Så fort jag hinner kommer jag att lägga in era HTG-länkar i rätt inlägg så ni kan få de samlade... men denna vecka har jag massa möten på eftermiddagen och kommer inte att hinna med det.


Efter elände så blir det ÄNNU mer elände...

Byn är i princip uppdelad i två delar. Ena delen är hemma medan den andra delen är ute på pub-quiz.

De som är kvar i byn får uppleva hemska saker...
Jack anklagar Victoria för att vara självisk och hämndlysten och det gjorde att hon snodde pengar och tog en taxi till Hotten för att söka upp Ritchie som var med när hennes mamma dog. Hon fick veta hur det gått till men inte riktigt hela sanningen eftersom hon fortfarande inte har svaret på vem som tände på ladan.
När hon kommer hem får hon idén att hälla bensin över hela vardagsrummet och där står hon med tändaren i handen när Jack och Andy kommer in. Hon hotar med att tända eld om inte Jack erkänner. Det får tillslut Andy till att berätta allt. Hon blir förtvivlad och rusar upp på sitt rum men ramlar i trappan och slår upp ett stort sår i huvudet. Jack och Andy springer upp efter och sen ska Jack hämta något för att tvätta rent såret. När han vrider på vattenkranen så exploderar det i huset. (Jag fattar inte vad det var som fick fart på bensinångorna, var det tändaren som Victoria tappat på golvet eller att Jack vrider på kranen?)

Pearl som stannat hemma pga migrän hör hur det bråkas hos grannen så hon springer ut för att hämta Diane och därför är hon inte inne när explosionen kommer. Hon får panik och vill rusa in för att hämta fotoalbumet som är ett kärt minne över Len.

Perdy som också tackat nej till frågesporten träffade Matthew och tog ett glas vin med honom hemma hos sig. Där försöker han att övertala henne om att lämna Gray och det slutar med att de kysser varann.

När explosionen hörs så kommer de som är kvar i byn för att försöka göra vad de kan.
Pollard försöker att få ut Pearl som sprungit in igen men han blir kvar och Ross är den som får ut honom. Andy lyckas få ut en chockad Victoria och hoppar själv sen ut. Billy klättrar upp och ska försöka rädda Jack och det lyckas men han hinner själv inte ut innan en ny stor smäll inträffar. Brandkåren och ambulans dyker nu upp och personalen går in i huset och får ut Billy, men lever han? Daz blir helt förstörd...
Diane följer med Jack i ambulansen men han vill inte ens titta på henne.

De som är på pub-quizen har givetvis ingen aning om vad som hänt i byn.
Nicola har tagit en plats i Louises lag genom att få Jas till att åka på ett arbetsuppdrag på en stripclub (hon kunde ju inte skicka Betty...men varför åkte hon inte själv?)
Chas blir full och säger svaren till frågorna innan de har ställts och då upptäcker frågesportsledningen att det fuskats. Hela Louises lag blir diskat men då säger Shadrack att det var hans fel för det var han som tagit svaren och då diskas även hans lag.
Tyvärr har bussen de kom med fått problem och orsakat stopp i trafiken så gänget kommer inte hem. Det var bara till att sova över. Nicola var snabb till att hyra ett dubbelrum så David kunde dela det med henne om han ville. Gray försökte dela rum med Paul men han tackade nej för att ta hand om Val som inte mådde riktigt bra så Katie erbjöd sig att dela rummet med honom.

Visst var Betty gullig när hon oroade sig för att inte ha rena underkläder till dagen efter "man kan ju vända på de men det är inte riktigt lika fräscht som rena"

Viv var också rätt rolig när hon ville att alla skulle lägga sin problem i en box i frysen.
Men hon glömde det när Hilary råkade träffa en öm punkt om att Viv kunde sova bredvid Paddy. =)Jag tycker att det varit lite väl mycket elände och dödsfall i HTG den senaste tiden...
Självklart behövs det intriger och händelser men jag tycker inte man måste ta död på alla rollkaraktärer  som skall försvinna, för då kan de ju inte komma tillbaka senare.
Nu skulle det sitta fint med lyckliga förhållanden och gjädjande nyheter.

Trevlig helg allihop njut av de sista vårdagarna för snart börjar sommaren!

Stackars Jack

Billy blev frisläppt och kom tillbaka till byn. När han kom in på puben och Jack stod där så blev det för mycket för Diane som "fick något i ögat" och var tvungen att gå hem. Billy följde efter och de hamnade i scoutstugan för att prata ut. Victoria såg dem och följde efter.
Givetvis kunde Victoria inte hålla tyst om det så hon skvallrade för Jack som först blev rasande och skällde ut Diane sen när Billy stod utanför dörren fick han sig en rejäl omgång stryk. Därefter så kasta han ut Diane och vill inte ha med henne att göra. Han vill inte uppleva samma sak som när hans förra fru var otrogen.
Victoria är först ledsen men sen blir hon förbannad på Billy och söker upp honom och det gör att Billy klagar på hennes familj att den är inte så himla bra som hon tror. Hon borde ta reda på vad som verkligen hände när hennes mamma dog säger han...

Donna får äran att visa den nya poliskonstapeln runt på stationen och det visar sig vara Paddys kusin Ross.

Chas pratar ut med Debbie angående Sarah och det visar sig att hon inte ville blanda sig i sin dotters liv eftersom hon verkar så lycklig med Jo och Andy.

Gray kontaktade en surrogatmammabyrå och en av deras representanter kom på besök. Perdy var inte allt för nöjd med Grays sätt att ta kontroll över allt.

Shadrack snor svaren på frågorna till pub-quizen och ger det till Chas för att de ska vinna och han kan satsa pengar på dem.

En ny man dök upp i byn

Idag dök Paddys kusin Ross upp i byn. Han var en riktigt charmör... och jag fick den uppfattningen att han var polis men inte ville att det skulle komma ut. Donna kände ialla fall inte igen honom som någon kollega när hon backade in i hans bil.

Jimmy var ledsen men efter att ha pratat med Carrie så tänkte han leta upp Kelly för att prata med henne. Då fick han veta att hon dragit från byn och tagit veckokassan från butiken. Dessutom fick han veta att hon lämnat brev till sina nära och kära men han hade ju inte fått något.
Matt och Carrie hittade brevet till Jimmy från Kelly som Eli lämnat. I det stod det att hon ville träffa Jimmy på kvällen på det hotellet där hon bor och att hon skulle förstå om han inte dök upp. Hon hade också lagt i förlovningsringen i kuvertet. Carrie tar brevet och eldar upp det.

Senare på puben tackar Jimmy Eli för att han fått honom att öppna ögonen för vilken sorts flicka hon egentligen var. Eli protesterar mot det, hon älskade ju Jimmy över allt annat. Synd att han inte sa något om brevet han lämnat från henne...

Hilary hade fått jobb hos Eric. Hon trodde hon skulle vara hans personliga assistent men det var som sömmerska han menade och det gick inte allt för bra.

Jo letar efter en bock till sina getter men behöver barnvakt till Sarah. Lisa passar gärna henne och då passar hon på att träffa Debbie. Debbie får rätt bra kontakt med sin dotter och de får tillbringa lite tid ensamma för Lisa måste hjälpa Eric på fabriken. Med lite övertalning får Lisa Debbie att kanske tänka sig tanken på att umgås lite mer med Sarah eftersom hon när hon blir stor kommer att ställa massa frågor.Tyvärr så är inte Andy så pigg på den tanken.
Debbie påstår att hennes mamma hade en mångmiljonföretag när hon var 23 men det stämmer väl ändå inte?

Jack var på puben när ölutköraren John kom med en leverans. Då blev han tvungen att konfrontera honom. John blev väldigt förolämpad när Jack anklagade honom för att ha en affär med Diane. Tillslut fattade Jack att Diane ljugit om vem det var. Först ville han veta vem det egentligen var men sen gav han med sig om att låta det bero.
Victoria satt i trappan och hörde allt...

Nicola försöker få ett avtal med någon okänd kvinna (jag uppfattade iaf inte vem det var) men att det inte lyckades så bra. Därför ber hon David att använda all sin manliga charm till att få kontraktet.

Louise ska  få ihop ett frågesportslag men får problem med vilka hon ska välja. De får inte vara för många så hon måste välja mellan Pearl och Chas. Efter en liten frågestund väljer hon Chas men då kommer Edna på att hon inte kan ställa upp den dagen tävlingen är så Pearl får hennes plats =) Gulligt gjort av Edna som antagligen inte hade något inbokat.


Frågan är var är Rosemary, hon har fortfarande inte dykt upp?

Finns det inga lyckliga bröllop?

Ja jösses en sån dag...

Det närmade sig bröllopet och allt verkade gå bra förutom lite små stress och att laxen blivit dålig i den trasiga kylen men det fixade Marlon med att köpa getost från Jo.

Debbie ringde Kelly men det var Scarlett som svarade och fick då veta om fotot och utpressningen.  Hon skvallrar för Daz som vill att hon ska vara tyst men det kan hon inte.
Först får Jimmy veta om kyssen med Eli och med Carries hjälp så kan han tillslut gå med på att gifta sig ändå.
I kyrkan står Eli och kommenterar och tillslut tappar Jimmy humöret och slår till honom. Då råkar Eli berätta om att det bara var en kyss men att han inte gick längre för att hon var ju så ledsen efter aborten.
Stackars stackars Jimmy! Han blir helt nedslagen och inte blir det bättre när han får veta att Carrie och Scarlett visste om det.
Kelly vill försöka igen och ber om förlåtelse men Jimmy vill aldrig mer se henne.

Viv vill inte heller låta henne flytta hem för att hon skämt ut familjen. Då under ett ögonblick så tar Kelly affärens pengar och ska åka från byn. Hon får hjälp av Eli som snott Debbies bil och Kelly åker iväg.... bort...

Victoria och Kayleigh snor två flaskor champagne från bröllopstältet och dricker upp de...och Victoria blir jätte dålig och spyr i Andys knä.

Bob hade precis fått tillåtelse att föra fram Kelly till altaret och allt verkade lyckligt, han ville till och med hjälpa henne men Viv var helt emot det.

Hilary försöker att charma in sig hos Pollard... undrar om hon kommer att lyckas?

Carl besökte Barracloughs grav och la ner en ros.


Näää usch vad det var jobbigt idag... jag ville verkligen att de skulle bli lyckliga... och nu sitter man här och bara har en klump i magen...
Jag finner inga ord =(

"Hon skulle gilla Freddy Krueger om han bjöd på godis"


Lisa försöker få Debbie att tänka lite på sin dotter Sarah men Debbie vill inte visa något intresse. Dock känner sig hon rätt ensam, hon försökte be Chas om ursäkt och det gick inte så bra till en början men sen sa Chas att vi får väl se. Eli ställde upp och lyssnade efter att ha fått några öl på puben. Han utnyttjade hennes sårbarhet för att få tag på bilderna på sig och Kelly och om hon ställde till med något skulle han skvallra för Scott om att de tagit lån i hans namn. Till och med Jas hade fått nog av hennes elaka tunga.

Byns gamlingar övade inför pubfrågesporten inne på caféet. Lite kul var det när det kom en fråga om eurovisionsschlagerfestivalen 1974 (när Abba Vann) och Paddy kunde svaret =)
När de sen skulle tävla på puben och Bob skulle utse sitt lag få blev det många klagomål. När det visade sig att det bara var män med i laget blev Louise sur och skulle utmana dem med ett eget lag med bara kvinnor som tävla för B&B:t.

Rektorn för Victorias skola kom på hembesök för Jack hade inte varit på föräldramötet och Victoria har börjat strula på lektionerna och uppmuntrat andra barn att röka på rasterna. Jack fattar inte varför men när de pratat en stund så tror rektorn att det beror på familjeförhållandena. Det vill han inte kännas vid utan menar att Victoria har ett eget ansvar för det hon gör.

Sam försöker att vara självständig genom att inte lägga pengar i hushållskassan. Det visar sig att han inte har så mycket att äta och han ser lite avundsjuk ut när Shadrack och Zac äter fågel. Han får sen smaka två lårbitar men det kostar 4£. Sen ska han behöva betala Lisa för att hon passar Sam. Kan det påverka hans beslut att inte flytta? Även om de bara "skojar" lite med honom så ser han till att försöka få en egen inkomst, han ska brygga öl!

Kelly och Jimmy ska planera inför bröllopet och skriva deras bröllopslöften men Carrie ringer och vill ha Jimmys hjälp. Det gör Kelly supersur för Jimmy redan varit sen till deras möte på grund av Carrie.
Jimmy åker ändå till Carrie och de pratar om Lexie. Carrie bjuder på vin och de börjar bli förtroliga med varann och då böjer hon sig fram och pussar Jimmy på munnen. Han drar sig undan snabbt och precis då kommer Scarlett hem. Jimmy blir helt förvirrad och rusar ut. Sen när de ses igen blir stämningen något konstig. Han frågar Carrie om hon har känslor för honom men det förnekar hon ivrigt.

Paul hjälper Kelly att planera bröllopet men det är dagen före så allt borde väl vara klart? Han märker att hon inte lyssnar på vad han säger så han säger att han tänker sätta Churchill och Hitler bredvid varann =)
Kelly får sin möhippa på puben och strippan de beställt har lämnat återbud. Viv löser det med att ordna egen underhållning. Det fick bli Marlon, Jamie och Bob som delar av Village People. Stort jubel bland damerna... förutom från Kelly som såg mest lidande ut.
Lite kul var det när de pratade om hur deras män kysstes och Carrie bara stirrade framför sig...(med Jimmys bild på t-shirten).
Jag tycker faktiskt att Kelly var rätt söt när hon log när hon var på caféet idag och när hon kramade om Jimmy utanför puben.

Någon som la märke till att eftertexten var ändrad idag?


Att bli kär i en upptagen man...

Debbie klagade på att hon inte hade något riktigt liv, ingen flirt och Scott som inte brydde sig. Lisa bjöd över henne på Shepperdspie och hon tackade ja. Det visade sig att Lisa var barnvakt till Samson OCH Sarah men Debbie brydde sig inte så mycket om sin dotter. Är Samson och Sarah jämngamla? De ser lika stora ut men Sarah borde väl vara lite äldre? Har de bytt ut ungen som spelar Samson?

Kelly bjöd med Paul och Rodney på Jimmys svensexa. De skulle hålla koll på honom men det slutade med att Rodney stack med någon modell och Paul blev rätt berusad. Givetvis hamnade de på en stripklubb och Jimmy kände sig rätt obekväm, han ville inte alls vara där. Matt och Carl hade beställt en privat "lapdance" och Jimmy fick trots protester ta emot det i ett bås. Kelly som strippan hette visade sig vara Lexie! Hon slapp dansa utan kunde sitta och prata lite med Jimmy och han gav rejält med dricks åt henne.
Väl hemma somnar Jimmy på köksgolvet och Kelly blir rosenrasande. Hon är på väg att ställa in hela bröllopet men lyckas få reda på vad som hänt. Hon är snabb att berätta för Carrie om vem Jimmy sett på stripklubben. Carrie tror förståss inte på henne.

Val besökte Billy i fängelset och hon babblar på om Diane hit och Diane dit..och att hon tror att det är Grayson Diane är kär i. Billy orkar inte med hennes babblande utan blir rätt irriterad och försvarar Diane och avslutar besöket. Då fattar Val att det är Billy som är hennes systers kärlek. Sen blev det konfrontation mellan systrarna och en massa tårar. Hur ska det gå? Kommer Val att skvallra för Jack? Kommer de att bli sams igen? Inte ens Pollard kunde trösta henne och han såg uppriktigt ledsen ut.
Jag kan förstå att Val är ledsen men hon ska nog inte fördöma sin syster allt för hårt. Var det inte hon som var ihop med sin systers man och till och med fick ett barn med honom - Paul?


Det som störde mig idag var textningen! För att spara plats eller vad det var så kom en persons meningar på en rad medan den andra personens frågor som borde varit emellan dessa två meningar kom på raden under, fattar ni? Man skulle alltså sicksacka mellan raderna för att det skulle läsas i rätt ordning...

Trevlig pingst allihopa!

"Mr Hunky and his hairy monkey"

Viv bad Donna att söka på " exotic" "dancers" "male" och då hittade Donna denna Mr Hunky...
De skulle hitta lite vuxenunderhållning till Kellys möhippa. Nu valde de nog inte honom men vi får väl se hur det blir. Förresten så tycker jag att Kelly såg ut som om hon hade ett skatbo i håret efter frissan hade gjort en håruppsättning.

Carl och Matthew ordnar med Jimmys svensexa och Kelly är orolig för att den kommer att spåra ur. Hon ber både Rodney och Paul att spionera men de är inte bjudna.
Kelly avbryter ett arbetsmöte bröderna har bara för att kolla om Jimmy kan välja musik till duvutsläppet. De andra bröderna har mycket roligt åt det.

Doug blev chaufför till Pollard och fick köra ut varor från inredningsfirman. Det trivdes han jättebra med och även i Pearls och Lisas sällskap.

Nicola fortsätter att försöka vinna tillbaka förtroendet hos sina nära och kära men det är bara Rodney som går på hennes snyfthistorier om att hon saknar sin bortgångne man sååå mycket.
Paul genomskådar henne rätt bra tror jag men hon fortsätter att försöka. Han får nog och trycker ner hennes huvud i handfatet och blöter ner henne. Precis då kommer Val och Rodney in och stoppar honom.
Paul säger till Rodney att han får välja mellan henne och honom och Rodney flyttar hem till Nicola i stället.

Jack åker till Diane som inte är hos Bernice utan någon annan stans (fattar inte vad det var för ställe) men han träffar henne ändå. De pratar ut och Diane erkänner sina känslor för en annan man. Jack blir givetvis helt förstörd och undrar vem det är. Först vill hon inte säga något men Jack ger sig inte och tillsist säger hon att det är John som jobbar på bryggeriet och kör ut öl. De bestämmer sig ändå för att försöka att få det som det var förut.
Daz ska hälsa på Billy i fängelset och får Diane till att följa med. När de skickat Daz för att hämta kaffe så kan Diane förklara för Billy att hon valt Jack att leva sitt liv med.
Val märker på Jack att något är fel och lyckas få ur honom historien om John. Hon tror inte på den men säger inget till honom utan när Diane kommer tillbaka så frågar hon vem det egentligen är. Diane svarar inte på det... hur skulle hon kunna göra det?

"I put the kettle on..."

Det verkar vara en lösning på alla problem eller när man mår lite dåligt...

Idag var det bråk mellan Laurels föräldrar. De käbblade inför hennes familj som satt på första parkett. När man trodde att allt löst sig och att de skulle åka hem så kunde inte Hilary låta bli att påpeka att Doug hade leriga skor när han skulle sätta sig i bilen. Då fick han nog och marschera därifrån.

Idag fick vi också veta att Mr Da Souza hette Donald och var 73 år och innan han dog. Rik hade han varit men Nicola fann trygghet i honom och han brydde sig om henne. Nu vill hon bli sams med alla i byn och ber om ursäkt men det är nog endast Rodney som förlåter henne. Att hon köpte Holdgate farm var för hon visste att Rodney hade ägt huset när han skulle göra om det till ett spa till Kelly.
Lustigt att hon försöker bli sams med de flesta men ändå försöker hon stjäla David framför Jasmines ögon och hon förnekar inte det när Jas konfronterar henne.

Carl vänder sig till Barraclough och vill ange sig själv till polisen. De åker till stationen och möter Jimmy på parkeringen. Jimmy försöker att få honom att ändra sig för hans barns skull, för Jimmys skull, för sin egen skull men Carl tänker fullfölja det. Jimmy kramar om Carl med tårar i ögonen sen går Carl och Barraclough mot stationen. Då ringer Matthew och Carl stannar för att kolla mobilen men Grace fortsätter över gatan och blir påkörd av en lastbil. Först blir Carl helt hysterisk och tar på sig skulden, det är hans fel. Han kallar sig för mördare och vill att polisen ska gripa honom. De tror att han menar att det är hans fel att Grace dog och föser undan honom.
Jimmy skjutsar hem Carl som först super ner sig och deppar men sen blir han bara cynisk och hård. Han bryr sig inte om att Grace dött, det var bara bra att deras förhållande tog slut säger han till Vaughan när de träffas utanför polisstationen.

Victoria och Andy lagar middag till Jack men han tänker bara på gården och Diane. Efter samtal med Val så bestämmer sig Jack för att åka till Bernice för att hämta hem sin fru.

Det var fullt med roliga kommentarer idag, tyvärr kommer jag inte ihåg alla...
Det var lite kul när Jimmy ringer Carl som dragit iväg med bilen men inte får tag på honom och Matthew undrar varför de inte följde efter istället.  Då svarar Jimmy att han inte ville stressa upp Carl så han skulle krocka eller som det var på engelska att han skulle "wearing a tree as a hat".

Eller när Val och Rodney diskuterar Nicola som påstår sig vara ångerfull och numera snäll. Då säger Val att "jag kan kalla mig för Jennifer Lopez men jag har ändå ingen sån där" och pekar på sin rumpa...


Idag fick alla träffa den mystiska mrs De Souza

Biskopen fyllde år idag och Laurel skoja med honom att Pearl och Edna hade skaffat ett strippogram till honom. Han fick en chokladtårta i stället men det var inte så lyckat för han är allergisk mot choklad. Som tur var visste Emily det så hon hade ordnat en annan tårta... och en gammal bok i första upplaga. Det fick Pearl att inse att det är något på gång mellan Emily och biskopen men Edna tror inte på det.

Viv har inte tid med caféet utan låter Bob sköta allt. Hon ska ägna tiden till sin bok med bloggklipp. Hon ber eller snarare tvingar Jasmine, som väntar på Davids lunch, att kolla vad hon skrivit men Jas tycker inte det är bra.

Kelly ber Debbie att radera bilderna men det triggar bara henne till att begära mer pengar. Carrie ser att det är nästan slagsmål mellan Kelly och Debbie konfronterar dem på varsit håll. Ingen av dem vill säga vad det var frågan om. Jag tror inte Carrie kommer att ge sig, hon vill veta vad Debbie har för hållhake på Kelly.

Doug smet hemifrån och kom för att hälsa på hos Laurel och för att kunna ta en öl på puben. Han var lite trött på att Hilary bara tjatar och gnäller på andra.  Laurel hade fixat till håret på annorlunda sätt, undrar om det börjat en ny frisör i byn eftersom så många fått ändrade frisyrer

Victoria skolkar och missar bussen till skolan med flit för att få en reaktion på Jack men han märker knappt henne. Hon råkar säga att det inte är konstigt att Diane stack för han är så grinig hela tiden.

David ordnade festen till Mrs De Souza på Holdgate farm (jag tyckte det var ovanligt fräsch där för att vara ett ruckel som Matthew sa när de förlorade anbudet på huset). Nästan hela byn stod utanför för att ta emot ägaren.
Det var många tappade hakor när det visade sig att det var Nicola som klev ut ur bilen. Betty som varit hemma och hämtat en större doggybag och kom precis i tid sa till Rodney att "nu önskar du inte att hon var naken va?"
Nicola vill be byn om ursäkt och gottgöra allt elakt hon gjort och sagt. Ingen tror riktigt på det hon säger.
Lite kul var det när Nicola sa "hej Betty" och Betty svara: "åh är det Betty nu, sist var det Godzilla..."
Varken Paul eller Rodney verkade speciellt glada över att hon var tillbaka.

Matthew ser att Carl och Barraclough träffas fortfarande så han skvallrar för hennes chef Vaughan. Det leder till att hon blir suspenderad men hon lyckas efter många om och men att få tillbaka jobbet om hon på 24 timmar kan få fram vem som mördade Tom King. När hon träffar Carl berättar hon att Vaughan vet om deras relation men att han kan överse det om hon får fram vem som dödade Tom King så att hon inte längre var ihop med en misstänkt. Hon tycker att det är jättebra om Carl kan slippa misstankarna så de kan leva ihop eftersom hon älskar honom. När hon säger de orden får Carl panik och gör slut. Ute på parkeringen kommer Grace i kapp honom och hon försöker få honom att ange Matthew för att själv bli fri. Hon fortsätter att säga massa saker om Matthew och han blir mer och mer frustrerad och det blir tumult bland bilarna. Tillslut erkänner Carl att det var han som gjorde det och till en början tror hon att han säger det för att skydda Matthew men inser snart att det han säger verkar rätt. Nu får hon verkliga problem, Carl sticker därifrån även om hon åter igen säger att hon älskar honom. Hur ska hon göra nu?

Carl berättar för Matthew och Jimmy att nu har han erkänt för Grace...


Viv serverade bagels på caféet men ingen ville ha det utan det ska vara gamla hederliga engelska toast.

Visst var Jas fin när hon kom uppklädd till festen? David höll på att ramla baklänges...

Ut med ilskan och in med kärleken

Viv kom tillbaka idag... förlåt, DR Vivienne Hope kom tillbaka idag, från USA där hon gått någon kurs i barnuppfostran och nu kan hon kalla sig för doktor. Hennes goda råd var att andas ut med ilskan och in med kärleken. Nu trodde hon att hon skulle få sin frågespalt i tidningen tillbaka men det fick hon inte för dr Gwen har till och med skrivit en bok. Viv ger sig inte så nu ska hon ge ut sina bloggar i bokform.

Betty och Val hade lite roligt på puben när de gjorde narr av Vivs doktors-titel. När Paddy kom in så påpeka de att Viv minsann blivit doktor på 4 veckor. Han sa att hon måste ha gått på Musse Pigg Universitetet =) När Paddy påpeka att han minsann också var en sa Viv att han inte var någon riktig doktor som veterinär.

David har svårt att betala lön till Betty och Eric vill inte hjälpa honom så han ser det som enda utväg är att sälja till De Souza. Han har vissa krav för att köpet ska gå igenom och Nicola godkänner det. Hon ber honom att fixa en lanseringsfest på Holdgate Farm och kanske kan Paul Lambert hjälpa honom. Lite kul var det när Rodney och David stod på puben och diskuterade De Souza. Rodney blev väldigt intresserad av henne och frågade om hon var snygg. De stod och dregglade ett tag tills Jasmine fick nog och sa ifrån. Det ska bli kul att se när alla får veta att det är Nicola.

Barraclough och Carl forsätter mysandet som nyförälskade brukar göra. För att underlätta (?) i förhållandet och slippa smyga i framtiden så har hon bett om förflyttning. Carl blev inte sådär jätteglad när han hörde nyheten.

Lisa märkte på Sam att han hade något som oroade honom och det kom fram att han var den som ringt polisen angående boxningsmatchen. Zac blir förbannad när han får höra det och ännu mer förbannad när han får veta att Sam bett Debbie om pengar.  Zac skulle aldrig låna pengar av en snorunge, tills Belle kom hem från skolan och fått stryk av en av eleverna som retat henne, då skippa han stoltheten och frågade om hon kunde hjälpa till. Givetvis gjorde hon det men när hon ringde banken skulle det ta 30 dagar innan hon fick loss 12 000 £.

Sam hörde att de hade ont om pengar och att Zac ville hyra ut rum i huset men att det inte skulle gå om det finns en skrikande unge där. Det gjorde att Sam börjar tänka på att flytta därifrån.

Debbie påpekar för Kelly att de borde boka bröllopsresa för 3, att det är uppenbart vad Carrie vill...
Det får Kelly till att visa extra mycket känslor för Jimmy så fort hans familj är i närheten.
Eftersom Debbie inte kan få loss pengar till Zac från banken kommer hon på ett annat sätt, att utpressa Kelly för att hon kysste Eli. Så det var alltså Debbie som fotat med mobilen.
Kelly som inte vill att Jimmy ska få veta det få pengar av honom till brudutstyrseln, 2000£ som hon ger Debbie.
Men Debbie visar klart och tydligt att hon inte kommer att radera bilderna utan de kan vara bra att ha i framtiden.
Kelly ber Eli om hjälp och han snackar med Debbie men det hjälper inte.
Hon var så desperat att hon till och med missade en lunch med Jimmy och lät Carrie följa med istället.


"Bananerna hämnas på mig"

Zac fortsätter att träna med Duke men det går inte så bra som Duke önskar. Han försöker ge Zac kostråd att han  inte ska äta dåliga proteiner så som korv utan hellre kyckling...och bananer. Det är bananerna som får Zac att bli dålig i magen.
Donna upptäcker att Eli bor kvar i byn i Dinglarnas husvagn och det gör att hon blir besviken på Zac som tagit tillbaka honom.

Jonny försöker boka datum för bröllop men Paul verkar inte riktigt med på noterna. Paul träffar Grayson för att prata ut och Gray skyller på att det var alkoholen, ett misstag att kyssa Paul men Paul kan inte riktigt acceptera förklaringen. Jag tycker att det verkar som om Paul har känslor för Gray och att de är besvarade.
Paul får bråttom till Jonny för att säga att de borde gifta sig så fort som möjligt. När det tillkännagivs på puben så ser inte Gray allt för glad ut men han gratulerar paret ändå..med stadig blick på Paul hela tiden.
Sen går han hem och packar väskorna för att åka till London och försöka träffa Perdy utan att säga hejdå... Givetvis hinner Paul se det och få reda på hans planer.

Daz ordnar en middag med hjälp av Val för Jack och Diane som har bröllopsdag men Victoria försöker ta åt sig äran. Diane kommer tyvärr inte hem från Brighton och Jack blir deprimerad. Stackars Victoria försöker hela tiden att få sin far till att se henne men han ser henne inte riktigt. Hon lagar lunch men han drar till puben i stället.

Matthew och Carl spelar Wii och undrar var Carrie är. De pratar om en fastighet de lagt bud på men får ett samtal om att någon annan köpt fastigheten. Eftersom det var ett fallfärdigt hus verkade de rätt nöjda med att inte få det och det gjorde dem inget att det var en Mrs De Souza som köpt det.

Scarlett och Kelly börjar umgås mera igen och Carrie vågar inte säga något om det. De fnissar och har tjejsnack, kollar på underkläder i fina kataloger. Scarlett berättar om en tjej i skolan som har kycklingfiléer i bh:n men de hade ramlat ur på en idrottslektion. =)
Carrie vågar inte ens säga nej när Scarlett ber om ett glas vin men hon måste dock blanda det med lite läsk.
Senare sitter Kelly och Jimmy hemma och tittar på en film, tydligen en sorglig film för Jimmy snyftar i smyg. Då ringer Carrie och är upprörd och vill prata så hon kommer till Home Farm. Det gör att Kelly känner sig undanskuffad för Jimmy helt plötsligt bara bryr sig om Carrie. Dagen efter märker Jimmy att Kelly är lite grinig så han mutar henne med att de ska åka och beställa bröllopsresan. Det gör henne på något bättre humör.

Idag är det den stora boxningsdagen och alla i Zacs närhet försöker få honom att inte ställa upp. Endast Belle är glad och målar en skylt hon ska ha när hon kollar på matchen. Zac är inte riktigt nöjd med att ska se när han kanske får stryk så hon får uppdraget att stanna hemma och hålla Lisa sällskap.
Matchen ska vara i en jättestor tom hangar och när de kommer dit visar det sig att O´Shea har ett helt gäng med hårda typer med sig. Dessutom försöker O´Shea få Zac till att lägga sig i matchen och få 2000£ för det.
Zac får mycket stryk men hänger med i matchen ändå. Han är nästan nere för räkning när han ser att Lisa och Belle trots allt kommit för att se hur det går. Det ger honom extra energi att kämpa emot. Tack och lov får de ut Belle  därifrån så hon inte behöver se blodbadet. Precis när Zac är på väg att vinna så kommer polisen och alla flyr. Vem tar med sig väskan med 12 000£?
Vem har ringt polisen så att de hittade dit? Både Belle och Sam såg lite skyldiga ut men det är säkert O´Sheas påhitt för att kunna sno åt sig pengarna... tror jag.

"en förälders gyllene regel- tappa inte bort ditt barn"

Lexi försökte prata ut med Carrie och få lite svar på varför hon lämnat henne. Hon får veta att Carrie som 14-åring träffat en kille som hette Barry och var 17år. Hon hade blivit imponerad av hans gula sportbil. Han tog värvning när Carrie blev gravid. Nu vill Carrie inte att Scarlett ska få veta att Lexi egentligen är hennes syster. Det gör att Lexi blir ledsen och känner sig avvisad så hon packar sina väskor och ska sticka från byn. Scarlett som precis ser det blir arg på sin mamma som hela tiden hackar på sin syster så hon drar också iväg.

Scarlett sticker ut i skogen till Seths koja och får sällskap av Daz som tagit med sig lite ätbart. Han berättar för henne om vem Seth var. (Han hann väl inte träffa Seth, eller?) Hon tror att han vill något annat men han är inte intresserad av Scarlett på det sättet, dessutom har han en flickvän redan.

Jimmy hjälper Carrie att leta efter Scarlett och då får han veta bakgrunden till försvinnandet. Kelly märker att något är på gång så han berättar allt för henne.
Men det är Lexi som hittar Scarlett i skogen och får henne att komma hem med löftet om att hon kanske stannar själv. Tyvärr för Scarlett så håller hon inte det löftet utan drar i väg på en gång. Undrar om det är för alltid?

Betty huserar i caféet för Donna är på övervåningen och Jamie är borta. Hon serverar sig själv en massa godsaker och är jättenöjd med det=)

Victoria har haft problem i skolan men Jack bryr sig inte om det för han är orolig för vart Daz tagit vägen under natten. Jack pratar med Alan (som snokar precis lika mycket som Betty) om det och erkänner att han är rätt deprimerad just nu. Daz hör det när han smyger in så han smyger ut igen. Nu vill han göra något för Jack och Diane som har årsdag snart.

Zac börjar träna inför boxningsmatchen och till sin hjälp får han Duke. Konditionen är det första som måste förbättras men sen inser Duke att den kanske inte blir så mycket bättre på kort tid så nu ska de koncentrera sig på boxningen. Ingen vill ställa upp som sparringpartner så Zac letar upp Eli som inte har något val om att ställa upp. Som tack får han flytta in i den gamla husvagnen.

Gray är trött på att alla har något att säga om hans mamma så han super sig full på puben tillsammans med Paul och Jonny. Matthew ser honom där och skadeglädjen blir stor när han får veta att Rosemary stuckit även från sin son. Det gör Grayson förbannad och han vill smälla till Matthew men Jonny stoppar honom och det gör att han blir ännu mer sur. Paul följer Gray hem för att han ska lugna ner sig. Gray får sitta och prata ut medan Paul är en god lyssnare. Plötsligt närmar sig Gray Paul och kysser honom. Först är Paul med på det men inser sen vad som håller på att hända och drar sig ur. Gray fattar inte varför han inte kan fortsätta, ingen behöver ju få veta något.
Det slutar med att Paul går därifrån och när han stängt dörren står han kvar på trappan...


B-E-S-V-I-K-E-N

Belle hade precis fått veta att hon inte kan fortsätta i den fina skolan för föräldrarna inte har råd med avgiften, sen skulle hon vara med i finalen i rättstavningstävlingen. Första ordet är givetvis BESVIKEN...
Det går så bra i tävlingen att hon vinner den men eftersom läget är som det är kan hon inte glädjas åt vinsten. Det är ett kort men riktigt rörande tal hon håller som tack.
Det gör att Zac bestämmer sig för att gå en match i boxning så han kan vinna pengar till  Belles skolgång.

Paddy irriterar sig över Rosemarys hundar som är i vägen men däremot så vet ingen vart hon tagit vägen.
Jag fick en känsla av att hon gått iväg och tagit livet av sig, skulle hon ha gjort de hoppas jag hon tänkt på Belle och att hon får ärva.

Victoria ska göra ett släktträd och blir glad när Jack erbjuder sig att hjälpa till. Men glädjen är inte långvarig för Val får Daz till att åka och hälsa på Billy i fängelset och Jack skjutsar honom dit. Victoria tjuvröker som protest men Val som upptäcker det skvallrar inte om det till Jack som hon nog hoppats på.

Biskopen och Emily fortsätter att umgås en del och det gör att Betty, Edna och Pearl får mycket att prata om. Själv tycker jag att biskopen ser rätt läskig ut.

Lexi håller koll på Debbie och får reda på att hon ringt till någon som ska köpa halsbandet. Hon ringer Eli och de ska tillsammans se till att Debbie inte kan göra av med halsbandet på egen hand. Debbie i sin tur har kontaktat Eric igen för att få hans hjälp med att sälja det.
Eli och Lexi stoppar affären och Lexi blir rätt förbannad på Debbie. De börjar slåss och Eli försöker att ingripa men åker på en snyting själv. Debbie lyckas smita ut på gatan men Lexi följer efter henne och bråket fortsätter. Mitt i tumultet råkar halsbandet flyga iväg ner i en avloppsbrunn.

Carrie som är rätt irriterad på sin syster blir ännu mer förbannad när hon ser Lexi slå till Debbie. Hon är på väg att vända ryggen till Lexi men tillslut så börjar de prata med varann. Lexi berättar att alla hennes problem började när deras mamma dog för två år sedan.
Carrie bestämmer sig för att ge systern en chans till eftersom hon betyder så mycket för Scarlett och det kan vara bra att ha en kvinnlig släkting kvar om det händer henne något.
Då släpper Lexi bomben som hon vetat om, Carrie är hennes mamma och inte syster!


Shadrack hade en kul kommentar om att Lexi kunde hoppa in i boxningsmatchen om inte Zac gjorde det =D


Inga vänner kvar

Gray bokstavligen kastade ut Rosemary ur huset och sa upp bekantskapen helt. Han blev rätt ledsen när han fick höra vad hans mor ställt till med och tack och lov så gav han inte efter när hon försökte be om ursäkt. Hon fick sova en natt på B&B sen tog hon sin väska och flyttade in hos stackars Paddy som inte var beredd på det.
Grayson sökte upp Perdy hos Matthew för att be om ursäkt och få henne att flytta hem. Till sin hjälp hade han kattungen Phoebe som han hämtat hem från katthemmet. Han var verkligen ledsen över vad som hänt och att han inte litat mer på Perdy än sin mamma. (själv tycker jag att han spelade ledsen uruselt). Perdy flyttade hem trots Matthew protester, han trodde inte att allt skulle lösa sig så enkelt.
När Perdy såg Rosemary på puben så ställde hon sig upp och sa till alla vad hon gjort mot henne och Rosemary fick skämmas. Sen gick Perdy hem och packade väskan för att åka till London, hon vill inte vara kvar i byn så länge hon riskerade att stöta på sin svärmor när som helst. Gray fick stanna kvar i byn.

Zac hörde vad Perdy sagt och tyckte synd om Rosemary så han följde med henne hem. Där fick han veta att allt Perdy sagt var sänt så han bröt också kontakten med Rosemary och sa till henne att aldrig mer ha med Belle att göra. Nu har tanten inga vänner kvar i byn.

Debbie var snabb på att köpa en ny bil fast hon inte blivit av med halsbandet än. Eric såg bilen och försökte att trissa upp priset på hans andel men det slutade med att Debbie inte ville ha hans hjälp alls.

Belle får nöja sig med Shadracks hjälp när hon ska öva på rättstavning inför finalen som är snart. När de är på cafét så upptäcker hon att Alan har en ordbok med sig. Han sa att han gick runt med den för att lära sig nya ord men det var för att få hjälp i korsordslösandet. Jag vet inte varför han skämdes för det men han fick Belle till att inte skvallra om det.

Andy försökte få Jo till att stanna hemma geonom att locka med att de skulle kolla bokföringen... prata getter... osv men Jo tyckte inte det lät så värst kul så hon ville åka och shoppa. Hon hann inte iväg i alla fall så Andy hann ge henne överraskningen, som visade sig vara det vi gissat, en luftballongsfärd. När de skulle åka iväg hade Andy glömt sin jacka så han gick och hämta den samtidigt som luftballongsföraren motade bort getter som gnagde på repet. Givetvis lossnar ballongen med endast Jo där i. Hon åker i väg upp i luften utan att kunna styra eftersom den inte ens har någon gas. Tack och lov åker den inte iväg så långt så Andy, föraren, Jack och Daz hinner i kapp den på en äng. Där friar Andy till Jo och hon blir överlycklig. Sen firar de på puben och Katie bjuder dem på dricka trots att hon inte verkade riktigt glad över det.

Nicola skickar Caroline för att sno Davids personal och lyckas övertala Betty till att börja på Da Sousa men när David hör det höjer han Bettys lön så hon blir kvar ändå. Sen ringer han sina kunder och ger dem rabatt bara de stannar kvar. Han söker upp Nicola för att få henne att sluta sno personal men hon anser att det bara är affärsteknik. Han hotar då med sin far som är en betydelsefull person men hon skrattar bara när hon hör vem det är. Undrar vad David gör när han får veta vem Nicola är? Och vad kommer de andra i byn säga?

Visst hade Eric en fin slips idag, den med blommor på?

Marlon var också rätt rolig när han drev med Paddy som fått en hyresgäst =)

En vit barnvagn med röda prickar

Den barnvagnen är bara så Laurel =D
Idag fick hon för sig att biskop George behövde sällskap så hon försöker att få honom att umgås mer med Emily. Först verkar det inte gå så bra men när biskopen kommer tillbaka dagen efter för att hjälpa till i kyrkan så går det bättre. Ashley är först inte riktigt nöjd med Laurels påhitt men sen verkar han acceptera det.

Alan får ett paket som tillhör Eric och går över till honom för att lämna det. Då upptäcker han att Eric fått det paket som han saknat. Eftersom Eric öppnat Alans paket så gjorde Alan samma sak med Erics, det visade sig innehålla föryngringskräm.

Andys och Katies skilsmässa är klar och Jo vill fira med att resa bort. Tyvärr finns inte pengarna eftersom Andy måste betala Katies advokatkostnader. Då ledsnar Jo på att ses som barnvakt och piga. Hon har inte ens en ring på fingret fast de är förlovade. Det får Andy till att köpa en ring. När han frågar Jo om hon kan följa med och fösa in korna får hon nog och bestämmer sig för att dra till stan för att shoppa istället. Klumpigt sätt för honom om det var meningen att ge henne ringen.

Betty och Jasmine kommer på ett bra sätt att försöka bli av med De Sousas kontrakt på puben. De häller färgbortagningsmedel i skurvattnet när städerskan inte ser. Det blir en stor färgfri fläck på bardisken och de förlorar kontraktet som återgår till David. Då söker representanten för De Souza upp David och säger att de vill träffa honom. Han åker dit och får givetvis vänta innan han träffar chefen. Man får i början bara se lite av en hand och ett par ben så man fattar att det är någon gammal bekant. Inte trodde jag att det skulle vara Nicola men med facit i hand så är det ju klart, hon har ju haft städfirma. Hon erbjöd David att köpa hans företag men han nekade. Då sa hon att det skulle bli hennes, förr eller senare...

Rosemary forstätter att jävlas med Perdy. Hon säger till Katie att hon sett Perdy gömma en påse piller i en byrålåda men hon vågar inte säga något till Grayson. Då gör Katie det och Gray letar fram påsen. Perdy ser den men nekar till att det är hennes. Gray är rädd att Perdy planerar självmord men hon lovar honom att så är inte fallet. Hon häller ut pillrena i slasken när han ser på.
När Perdy vaknar mitt i natten ser hon att Rosemary är uppe och skriver något. Dagen efter ser hon på skrivbordsunderlägget att man kan se vad som skrivits om man stryker blyerts över. Då ser hon att det är ett självmordsbrev undertecknat av henne själv. Denna gång går Perdy tack och lov till Matthew (som verkar mer och mer sympatiskt) och de går till polisen. Där får de veta att undersökningen är nedlagd och Matthew fattar att det är Rosemary som påverkat polischefen. Perdy vägrar att åka därifrån så polisen ringer till Gray som kommer dit. Han tror inte på hennes anklagelser om att det är Rosemary som ligger bakom allt så Perdy åker hem med Matthew som lovar att ta hand om henne. Gray blir orolig och söker upp läkaren och då äntligen får han reda på att Rosemary fått malariapiller till en Kenyaresa. När han får veta hur symptomen blir om man är deprimerad och råkar äta dessa piller och att det passar in på Perdys symptom så åker han hem och konfronterar sin mamma.
Hon erkänner gråtandes....

Tror ni att hon håller fast vid sin historia inför andra?


Alla relationer är olika...

Laurels pappa Douglas försöker göra något kul emellanåt istället för att bara sitta hemma med frun och Laurel. Han börjar umgås med Zac och Shadrack. Det blir en öl på puben fast han sagt att han är hos Ashley i kyrkan och sen ska han fiska med gubbarna men blir kvar hemma hos Zac och dricker öl och lär sig små nyttigheter om livet.

Carl och Barraclough kan inte låta bli varann, hon försökte stänga ute honom men kunde inte motstå honom till slut.

David ger Betty ledigt för att någon vid namn De Souza har tagit över en tredjedel av deras städkontrakt. Betty blev jättenöjd över att få en dag ledigt med betalning men David vågar inte säga som det är till Eric.  De Souza skickar en representant för företaget som lyckas få kontrakt på städningen på puben.

Louise vill ha en relation som inte bara bygger på passion med det är svårt att få Jamie att tänka på annat. Carrie tycker inte att hon ska klaga över det.
Jamie delar ut posten och när han pratar med Paul och Jonny så kommer Sandy och kör över postvagnen. All post ligger på marken och Jamie blir förbannad men glömmer i ilskan att plocka upp allt. Ett paket till Alan ligger kvar på marken och Sandy tar hand om det utan att säga något.

Lexi fortsätter att försöka få Debbie till att försäga sig om var det riktiga halsbandet är för hon litar inte alls på Debbie. Hon lyckas få Eli till att gå med på att hålla utkik på vad Debbie gör.

Perdy blir utskriven från sjukhuset och det gillas inte av Rosemary. Gray bjuder in lite vänner på en fest för att fira Perdys hemkomst.
Perdy dricker inte juicen som Rosemary ger henne utan hon häller upp den i en flaska när ingen ser. Därefter åker hon till polisstation för att göra en anmälan om att hon håller på att bli förgiftad. Polisen som tar emot anmälan verkar föga intresserad.
Rosemary följer efter henne till polisen och när Perdy åkt därifrån söker hon upp Charles, polischefen. Där berättar hon att Perdy precis blivit utskriven från mentalsjukhuset och anses vara sjuk i huvudet så Charles får polisen till att strunta i att analysera juicen.
Dessutom träffar Rosemary doktorn och beklagar sig för att det var alldeles för tidigt för Perdy att komma hem.

Hur man än vänder på problemet så kommer nog Perdy att åka dit, för upptäcks det att juicen är förgiftad så kommer Rosemary att få det att verka som om Perdy gjort det.

"Gurka och bröd i en perfekt kombination"

Laurels pappa är en liten mysgubbe, han kan få vara med lite mer tycker jag.
Laurels mamma påpekade att Emily och Ashley var lite för nära varann och Laurel blev irriterad på sin mor. Ashley erkände vad som hänt när hon varit borta, att Emily hade känslor för honom men att de inte var besvarade. Det fick Laurel till att be sin mamma om ursäkt.

Perdy fick komma hem. Hon hinner ju knappt innanför dörren innan Rosemary är där med ett glas juice (med konstig medicin i antagligen). Den här gången hann Perdy inte smaka på juicen för hon och Gray skulle ut på promenad. Jag trodde nästan att Gray skulle smaka på den eller att Belle skulle dyka upp och råka dricka ur glaset.
Belle går runt och bokstaverar allt folk säger för hon skulle vara med i en rättstavningstävling. Givetvis vann hon =) Två av Belles kamrater sökte henne på Mills cottage men Gray talade om var hon bor egentligen. Först blev tjejerna lite konfunderade och Belle blev generad när de dök upp hemma hos Dingles. Sen visade det sig att tjejerna var inte alls vana vid det flotta livet de målat upp i skolan utan alla hade sagt det för att verka lite bättre. Belle fick känna sig lite speciell för hon hade i alla fall grisar och en ponny och en mamma som lagade jättegod mat. Det var kul att se Lisa lysa upp så.

Donna och Marlon kämpar på. Han vill att det ska bli bra på en gång men hon är lite mer osäker och försiktig.

Barraclough svarar inte när Carl ringer. Han såg i tidningen att hennes mamma dött och han försöker verkligen att få tag på henne.

Rodney är nära de tre musketörerna hela tiden. Han pratar med Emily och kommer ganska snart på att det är något speciellt med nattvardsvinet. När det är en minnesgudtjänst för biskopens hushållerska så försöker Lexi & co att ta tillbaka halsbandet men flaskan är borta. Den hade Rodney redan hittat. Han upptäcker snabbt att halsbandet är falskt och talar om det för Matthew. De tror att arrangören Bruce, med hjälp av Debbie, är skyldig till försäkringsbedrägeri. Bruce söker upp Debbie och börjar hota henne men Eli kommer och hjälper henne.
Lexi är upprörd när hon får veta att halsbandet varit falskt och hon undrar varför Debbie är så lugn.
Har jag fel när jag uppfattat det som att Debbie hann byta ut halsbanden igår och att hon nu har kvar det äkta?


Skönt att slippa Pearl och Duke...

Betty hade endel sköna kommentarer och gester idag =D

Tack för att ni ändå är kvar fast vi har konkurrens av en liknande blogg och allt Internetproblem som jag haft!
Ni med era kommentarer gör bloggen så levande.

J-a comhem!

De har inte fixat vårt problem med Internet hemma än men hoppas att det löser sig idag i alla fall. För att kunna hålla kontakten med min stora familj här =D så "tjuvbloggar" jag från jobbet vilket gör att det blir väldigt snabbt och kortfattat.

Sandy var tillbaka och mycket glad över sitt barnbarn. Däremot så håller Laurels mamma på att göra alla i omgivnig galna genom att ta över och kritisera det mesta. Kul när de diskuterade namnet på barnet och  någon sa att det var populärt att döpa barn till där de är tillverkade. Village Hall Thomas var i så fall namnet på Daniel =)

Debbie kommer överens med Eric om att byta ut halsbandet och Eric fixar en kopia. De tre musketörerna (Deb, Chas och Lexi) gömmer halsbandet i kyrkan i nattvardsvinet.

Barraclough är ledsen över sin mamma som är svårt sjuk efter en stroke. Carl försöker få kontakt med henne fast han tidigare lagt på luren när hon ringt.

Donna fick nog, hon försökte sätta dit Eli med att ge fel kod till ett larm men Marlon som fick veta det ringde honom och varnade. Donna sökte upp Zac som tog tag i saken och slängde ut Eli och sa att han var en skam för släkten Dingle eftersom han hotar sin egen familj.
Eli blev desperat och kidnappade Marlon och de har en dispyt på ett p-hustak och Eli är nära att ramla ner men Marlon och Donna som kommit dit i polisbilen räddar honom.

RSS 2.0