Limkrig

Inskrivet kl 22:11
 
Debbie och Joe kommer in på puben tillsammans och det uppskattas inte av Charity som nästan blir galen när hon hör att de är ihop igen.
 
Bernice blir förbannad och stormar in hos Aaron för att skälla ut Liv som inte säger något. Gabby ber sedan sin mamma att inte ringa polisen.
 
Liv besöker Lisa på sjukhuset. Belle och Zak är där så de hör när Liv ber Lisa om ursäkt och erkänner att det var hon som spetsade ölen även om det inte var meningen att Lisa skulle dricka den. Lisa blir förbannad och vill ringa polisen medan Zak vill att de kör en Dingle-rättvisa.
 
Bob kommer över till piratskeppet för att hjälpa till med att limma fönstret. När Arthur ska tillbaka till skolan så blir Bob och Laurel ensamma. De har ett litet limkrig så när Laurel måste byta tröja kan inte Bob låta bli att titta.
 
Marlon fyller år så han bjuder över Jessie på en fest, som han inte har planerat. När hon kommer hem till honom får han bråttom att ringa Paddy som får bjuda över lite folk. Medan Marlon fixar tilltugg säger April till Jessie att inte såra hennes pappa för det brukar hans flickvänner göra. Då svarar Jessie att hon inte är hans flickvän. När de andra kommer, tre stycken, så får hon bråttom därifrån.
 
Polisen kommer för att förhöra Liv. Aaron tror att det är Bernice som ringt polisen men det visar sig vara Lisa och alla andra i Dinglesklanen blir besvikna på henne.
 
Brenda och Laurel hjälper Harriet att förbereda sig inför anställningsintervjun med biskopen.
 
Joe bjuder över Debbie till nästa dag på ett mingel på Home Farm. Hon får höra från Jimmy att det är nästa vecka så när hon konfronterar Joe så säger han åt henne att komma ändå.

Nya beslut

Inskrivet onsdag 31/10 kl 18:16
 
Debbie vägrar gå med på Joes utpressning så hon beslutar sig för att berätta sanningen för Ross. När hon kommer till sjukhuset och Ross blir jätteglad så kan hon inte säga något. Han berättar att han älskar henne men vet att hon inte älskar honom. Debbie får panik och rusar ut.
 
Liv har dåligt samvete för att Gabby får ta all skuld. Hon vill berätta sanningen men Aaron stoppar henne.
 
Chas kommer ut från kliniken gråtandes och ser att Paddy väntar på henne. De åker hem och där berättar hon att hon inte gjort abort. Hon vet ännu inte hur hon vill ha det men när Paddy börjar prata om semester så tänker hon om. Chas pratar om föräldramöten och skolskjutsningar och ju mer hon pratar om det ju gladare blir hon. De bestämmer sig för att behålla barnet. När de offentligör detta på puben inför alla så blir de flesta väldigt glada. Aaron säger att han är glad så länge Chas är glad. Marlon ser dock inte riktigt lika glad ut men säger att det beror på att Lisa ligger på sjukhus.
 
Paddy berättar för Rhona som gratulerar men sedan ser ledsen ut när han gått ifrån.
 
Debbie söker upp Joe och säger att hon går med på hans sjuka plan att de ska bli ihop för att skona Ross från sanningen och skona hennes barn.
 
Moira och Cain åker iväg på semester.
 
Gabby har fått vara på förhör hos polisen och hon riskerar fängelse för medicinstölden och för att hon drogat Lisa. Hon sms:ar i smyg till Liv men Bernice ser det och läser vad hon skrivit. Eftersom Gabby sagt att hon håller tyst så tvingar Bernice, Doug och Laurel henne att berätta sanningen. Gabby säger att det var hon som sa åt Liv att lägga i Ketaminet i glaset men hon tänker inte ange Liv.
 
Debbie besöker Ross igen. När hon hämtar kaffe och sedan kommer tillbaka är Joe där. Han vill att Debbie säger sanningen. Hon blir tvingad att säga att hon och Joe är ihop igen. Ross blir så besviken att han säger att han struntar i det och att han inte bryr sig om henne. Debbie blir ledsen och rusar ut. Joe kommer efter henne och säger att hon måste hålla det de kommit överens om annars får Ross veta sanningen.
 
Ross får mat av Pete men säger åt Pete att åka hem. När han blir ensam blir han så frustrerad och ledsen att han kastar maten på väggen.

SOK, stark oberoende kvinna

Inskrivet kl 22:16
 
Lisa har fått en hjärtattack men klarar sig. Läkarna upptäcker att hon har Ketamin i kroppen. Belle ringer de andra i Dinglesklanen så när Aaron berättar det på puben hör Vanessa och Rhona honom. De inser på en gång att det är deras försvunna Ketamin som Lisa fått i sig.
 
Vanessa ringer polisen och berättar om stölden.
 
Paddy vill göra Chas glad så han beställer danslektioner av Lydia som ska lära honom och Chas att dansa flamenco.
 
Ross får besök av polisen som vill att han identifierar en misstänkt gärningsman eftersom de anhållit en man. Ross känner inte igen någon av männen och Debbie som är där får också kolla men hon säger att hon inte känner igen någon även om Simon är med bland bilderna.
 
Chas åker till kliniken för att göra abort men hon vill inte ha Paddy med sig men han åker dit ändå och väntar på henne i väntrummet.
 
Polisen kommer till sjukhuset för att ställa frågor till Liv och Gabby som är och hälsar på Lisa på sjukhuset. Tjejerna får frågor om Ketaminet och tillslut erkänner Gabby allt men säger att Liv inte visste om något.
 
Ross går med på en hudtransplantation för han känner stödet från Pete och Debbie.
 
Dingles blir sura på Gabby medan Bernice skyller på att Gabby blivit förändrad sen hon började umgås med Liv.
 
Aaron säger till Liv att Gabby är psyksjuk men då blir Liv arg och erkänner att det faktiskt var hon som la Ketaminet i  ölen.
 
Joe pressar Debbie till erkännande om att hon känner Simon. Hon blir rädd och vill inte hamna i fängelse så Joe säger att om de två blir ihop och hon gör som han säger så kommer hon sllippa fängelset.
 

Whingles med sting

Inskrivet kl 19:45
 
Joe och Dean, han som hjälpt Joe med kamerabilderna, åker till Simon för att ta reda på varför han gjort det han gjort. Joe tror att Graham ligger bakom allt men får veta att det var Debbie som beställt attacken men inte på Ross utan mot Joe. Polisen kommer så Joe och Dean smiter ut men det sista Joe säger är att Simon får 100 000 om han håller tyst och inte nämner Debbie för polisen.
 
Rebecca har insett att hon inte kan ha hand om Seb längre så hon lämnar över barnet till Robert.
 
Gabby och Liv är inte välkomna till festen så de sitter bakom cricketpaviljongen och dricker gin. Gabby vill att de testar Ketaminet men Liv vågar inte.
 
Rhona upptäcker att det fattas en flaska Ketamin på veterinärkliniken. Hon pratar med både Vanessa och Paddy men ingen vet var flaskan finns. Paddy blir orolig för att de måste stänga kliniken.
 
Lachlan och Belle har lanseringsfest på sin nya öl Whingles. Den har dock blivit lite starkare för Zak tyckte den behövde lite mer sting.
 
Daz erkänner för Bernice att han gett Gabby lite vin och att hon sedan börjat pressa honom på mer. Bernice blir förbannad och letar rätt på sin dotter. Hon drar med sig båda flickorna till puben för att Aaron ska få veta vad som hänt. Liv och Gabby får städa och plocka disk på puben som straff.
 
När Gabby hör att Daz säger att allt är Livs fel som lurat Gabby på dåligheter eftersom hon är en Dingle och släkt med Aaron så blir hon arg och ska hälla Ketamin i Dazs drink. Precis då kommer Bernice och säger åt Gabby att städa så det blir Liv som får hälla medicinen i ölen.
 
Tyvärr tar Lisa glaset som Daz skulle ha så hon blir alldeles borta och svimmar av. Ambulans tillkallas och Dingles åker till sjukhuset med henne. Lälarma upptäcker att Lisa fått i sig någon form av en drog. Liv säger inget utan åker hem.
 
Vanessa frågar Liv och Gabby om de stal Ketaminet ur väskan men de nekar givetvis.
 
Zak sitter vid Lisas säng och plötlsigt så får hon hjärtstillestånd så han blir utskickad ur rummet. Utanför står de andra i familjen Dingles och väntar på svar om vad som händer.

Lek veterinären...och hamstern

Inskrivet kl 20:27
 
Polisen kommer och hämtar Rebecca för hon är anmäld för inbrott på Home Farm. De förhör henne på stationen och hon börjar flirta med den manliga polisen. När han inte nappar så börjar hon klä av sig men då kallar han på en kvinnlig polis som kommer in. Hon blir sedan släppt och kommer hem men vill inte att Victoria berättar för Robert om vad som hänt.
 
Faith har brytit sig in i församlingssalen för att ha någonstans att sova. Hon smiter ut innan någon upptäcker henne.
 
Gabby försöker pressa Daz till att ge henne alkohol men denna gång ger han inte med sig.
 
Joe söker upp Ross och ger honom en flaska dyr whisky. Han börjar fråga Ross om vad polisen kommit fram till angående syraattacken eftersom de haft konstiga typer på Home Farm. Ross blir rasande och kastar ut Joe.
 
Tracy får blommor från ett blombud. Det står att de är från David så hon går till honom och säger att det räcker inte med lite blommor. David fattar ingenting men då säger Jacob att det var han som skickade blommorna för att få Tracy och David att prata med varann. Tracy blir besviken över att David inte gör något alls för deras situation så hon går därifrån. Jacob är besviken för att David inte kämpar men David svarar att det inte är någon idé.
 
Victoria och Robert kommer till Home Farm för Robert är förbannad över att Joe polisanmält en sjuk Rebecca.
 
Aaron kommer till byn och hör att brandvarnaren är igång hos Victoria. Han ser att det ryker inne i huset och att Seb ligger i vaggan. Han bryter sig in och släcker elden i köket. Strax efter kommer Rebecca hem efter att ha varit och handlat. Hon minns inte att hon lämnat barnet ensamt. Robert och Victoria kommer hem och inser att Rebecca måste läkarundersökas igen efter allt som hänt.
 
Gabby och Liv ses och de börjar tjafsa med varann. Det slutar med slagsmål men sedan blir de vänner igen.
 
Tracy träffar Eric och får veta att han är orolig för förhållandet med Faith, att hon skulle ha tröttnat på honom. Hon råder honom att fråga Faith. Eric ger Tracy jobb på värdshuset som gästkoordinator.
 
Eric kommer till kaféet och ser när Rodney smörar för Faith. Först blir han sur men Faitn säger att det inte är något mellan dem utan hon varit undvikande för att hon bott i en buske. Eric frågar henne om hon vill flytta in hos honom och hon blir jätteglad.
 
Joe träffar sin kameraexpert som har hört sig för om vem det är som syns på bilderna på övervakningskameran. Mannen har fått en adress att leta på.
 
Gabby och Liv är hemma hos Chas för att sno sprit men plötsligt kommer Vanessa och Charity in så flickorna gömmer sig i köket.
 
Vanessa och Charity hetsar upp varann fast Vanessa egentligen ska åka på hembesök. Gabby passar på att sno något ur Vanessas väska och då avslöjas det att de är där så flickorna springer ut.
 
När Vanessa varit på hembesök så håller hon på att packa upp sin medicinväska på kliniken. Hon noterar allt som ska tillbaka till medicinskåpet men blir återigen störd av en lustfylld Charity så de låser skåpet och ägnar sig åt varann.
 
Liv är lite besviken över att de bara hann stjäla en halvflaska gin men då visar Gabby henne den lilla flaskan med Ketamin som hon tog ur väskan. Hon säger att nu kommer de bli populära på festen de ska gå på.

Vem bor var

Inskrivet kl 23:06
 
Tracy får ett meddelande om att en annan kvinna läst artikeln i tidiningen om Phil och anmälat honom hon också. Då har Phil erkänt, så Tracy slipper rättegång.
 
Lachlan och Belle är klara med sin ingefärsöl. De vill att puben säljer den på prov. Charity vägrar när hon får höra att Zak varit inblandad i bryggningen.
 
Priya flyttar hemifrån för att slippa pratet som kommer att uppstå när alla får veta att hon blivit förhörd om Elizas blåmärken. Faith hör att Rishi har ett ledigt rum frågar om hon får flytta in. Hon har precis fått en nej från Robert och Aaron. Dessutom vill hon inte flytta in hos Eric.
 
Joe upptäcker att det saknas film från övervakningskamerorna i köket. Graham vet inte varför. När Joe frågar om Graham träffat Debbie så nekar han men Joe hade sett dem prata med varann tidigare. Det gör att Joe inte litar på Gaham utan anlitar en kameraexpert som kan kolla vad som hänt. Experten tar fram de saknade inspelningarna och hittar ett foto på någon som smyger sig in via hallen. Joe ber honom ta reda på vem inkräktaren är.
 
Dr Cavanaugh med fru och dotter kommer till Davids butik för middag. David gör allt för att imponera på paret. När Tracy ska kasta sopor upptäcker hon att soptunnan är full med tidningarna med Phil på framsidan. Hon blir ledsen över att David slängt dem i smyg så hon går in till middagen och erkänner för doktorn och frun att hon varit prostituerad. Gästerna åker hem eftersom stämningen blir rätt dålig. David är jättebesviken för han försökt att imponera på Cavanaugh för att vinna tävlingen. Han beter sig illa och säger att han inte är stolt över henne. Tracy blir ledsen och går därifrån.
 
Rebecca är förvirrad och när hon får chansen lämnar hon Seb med Victoria och smiter ut. Hon går till Home Farm och tror att hon är hemma så hon ropar efter sin far. Joe kommer hem och upptäcker henne. Rebecca attackerar honom med en golfklubba innan hon försvinner därifrån.
 
Eric kommer till butiken och ser att David är ledsen. Han får veta vad som hänt när David erkänner att han har svårt att titta på Tracy och känna som förut. Eric påminner David om att han inte ser en strippstång varje gång han ser Leyla.
 
David söker upp Tracy som är hos Vanessa. Han ber om ursäkt men hon har insett att han har en sida som hon inte gillar så hon kommer inte hem igen.
 
Victoria är ute och letar efter Rebecca och hon har lämnat Seb till Aaron och Robert. När de sedan kommer hem har Rebecca kommit hem men minns inte var hon var trots att hallen är alldeles lerig (Jag tycker det var gulligt att det var Aaron som gick och bar på Seb)
 
Joe ber Graham att kolla på övervakningsinspelningen. Graham säger inget men verkar andas ut när Joe visar hur han blir attackerad av Rebecca.

Prinsessan Priya

Inskrivet onsdag 24/10 kl 21:00
 
Socialtjänsten förhör Jai och Megan. De får berätta om vilka som varit nära Eliza och då kommer det fram att Priya varit lite hetsig. Socialen frågar ut Priya och sedan även David som hyllar henne som en prinsessa som aldrig skulle göra något fel. Tracy hör det och blir ledsen eftersom David knappt bryr sig om henne.
 
David får veta att dr Cavanaugh är pappa till Jacobs pluggkompis. Doktorn är även domare i den butikstävling som David är med i så David bjuder dem på middag.
 
Vanessa får tag på en dagstidning där nyheten om Phil är på första sidan. Jacob kommer in i butiken och märker att David gömmer något så han tar tidningen. Jacob får veta vad som hänt och när han pratar med Tracy så lovar han att ställa upp på hennes sida.
 
Brenda fortsätter att prata om sina förberedelser för bröllopet.
 
Pete följer med Ross till sjukhuset och där får de veta att läkaren skulle vilja göra en hudtransplantation men Ross vägrar när han får höra att ärren ändå kommer att finnas kvar.
 
Moira ska prata med Faith om att flytta men Faith säger själv att det är dags att börja röra på sig och flytta ut för nya äventyr.
 
Debbie besöker Ross hemma men Ross blir aggresiv och hatisk. Cain får sedan veta det så han söker upp Ross men istället för att ge honom stryk blir de vänner. Cain får Ross till att träffa Moses som saknar sin far. Moses blir rädd så Ross får panik och rusar iväg. Cain kommer efter och förklarar att om inte Ross känner igen sig själv hur ska Moses känna igen honom då. Ross följer med ut och börjar leka och prata med sin son.
 
Efteråt tackar Ross Debbie och de närmar sig varann men sedan ser han att hon tittar till efter Joe som joggar förbi. Då blir Ross irriterad och struntar i att Debbie säger att hon bryr sig om honom.

Bara vara vänner

Inskrivet kl 22:47
 
Bob och Laurel följer barnen till bussen och efteråt bestämmer de sig för att gå på en promenad tillsammans, som vänner gör. Brenda ser dem och blir ledsen. Hon packar väskan för att fly men blir stoppad precis när hon ska in i taxin av Harriet. Harriet tar med sig Brenda till kyrkan och lyssnar på vad hon säger. Brenda blir starkare och känner att hon ska kämpa för sitt förhållande.
 
Graham får sitta och titta på inspelningen från skrotens kontor och han tycker det är trist.
 
Eric och Faith kommer hem till Moira och ser Moira och Cain hångla i soffan. Cain blir irriterad av att ha blivit avbruten så han går ut. Han vill att Faith flyttar men Moira är inte redo att flytta ihop med honom så hon säger att Faith får stanna.
 
Eliza fyller år se de har kalas hos Jai. Priya undviker att vara i närheten av henne. När alla gått upptäcker Jai att Eliza har massa blåmärken på benen. Han och Rishi åker direkt till sjukhuset för de tror att hon fått ett anfall.
 
Tracy berättar för Rhona om vad som hänt med Phil och Rhona lovar att inget säga. David gillar inte att Tracy pratar om det.
 
Pete övertalar Ross till att komma ut och följa med till kaféet men Ross orkar inte med att folk tittar på honom så han blir bara irriterad.  Han rusar hem och sedan säger han att han ska få tag på den som kasta syran för att skjuta skallen av honom sedan bryr han sig inte om vad som händer.
 
Brenda vill att hon och Bob börjar planera bröllopet och hon vill att de bestämmer datum på en gång.
 
Cain får Moira till att lova att om han lagar en middag och städar huset så ska hon be Faith flytta. Han försöker men klarar inte av dammsugaren och maten kokar över så han anställer Marlon och Lydia som hjälp. De två får gömma sig när allt är klart för Faith, Eric och Moira kommer hem. Alla är nöjda tills Faith börjar klaga på maten för då kan inte Marlon hålla tyst så han kommer fram. Allt avslöjas och Faith blir skadeglad. Cain surar och går till puben men Moira övertalar honom att komma hem.
 
Bob kommer till piratskeppet och hjälper Laurel med fönsterpusslet. Arthur är där och tycker det är kul när Bob är där. Brenda kommer dit för att hämta hem Bob och hon passar på att tala om att bröllopet är bestämt till 10 maj.
 
Megan kommer till sjukhuset med Frank. De får veta av Jai att läkarna inte tror att Eliza fått blåmärkena av ett anfall så en utredning kommer att göras. Priya kommer dit och Rishi frågar henne vad som hände när hon blev så arg. Hon blir irriterad över att han ens misstänker henne. Megan och Jai får veta att socialen kommer att bli kontaktade för att Eliza har massa blåmärken.

Röd hjärtknapp

Inskrivet kl 22:38
 
Charity vill fira Noahs födelsedag men har svårt att hitta på något han vill göra. Det leder till att Noah är hos Joe för att fira. Charity blir rasande när hon hör det.
 
Priya har ett säljmöte med två äldre damer men de är oförskämda  så när de ätit hundgodis istället för att lyssna på henne blir hon arg så hon skriker åt dem att gå därfrån.
 
Rhys ska göra allt för att hitta vem som krossat rutan för han vill inte bli anklagad. Zak hör det och erkänner att det måste ha varit han eftersom Harriet hittat bollen vid platsen. Rhys blir irriterad när han inser att Harriet vetat om att det inte var han men ändå inte sagt något.
 
Rebecca glömmer att ta hand om sonen och låsa dörren när hon varit ute. Victoria stoppar henne i sista sekunden från att ge för varm mjölkersättning. Diane kommer dit och håller Rebecca sällskap men plötsligt tycker Rebecca att det är jobbigt så hon tänker gå hem. Diane får påminna henne om att det är där hon bor. När Victoria kommer hem så berättar Diane vad som hänt. Rebecca hör det men förnekar att det skulle vara något problem.
 
Nicola har gjort födelsedagsfrukost till Jimmy men han har inte tid att äta för han måste jobba. Han lämnar momsredovisningen på Home Farm för att sedan göra ett ärende men Joe ringer efter honom så han måste vända och åka tillbaka. Han backar då på Laurel.
 
Paddy är barnvakt till Moses och har jättekul när de leker. Chas säger sedan åt Paddy att verkligen tänka över vad han vill för hon vill inte att han ska hata henne om 20 år för att hon gjort abort.
 
Bob skyndar sig till sjukhset när han hör att Laurel är där. Han lyckas inte gömma sig för Doug som ska hämta henne. Bob låtsas ha annat ärende till sjukhuset.
 
Rhys säger upp sig för han känner att han aldrig kan bli lika engagerad och populär som Harriet.
 
Joe struntar i om Laurel blivit skadad i olyckan och han tycker att Jimmy är den mest godtrogna människan han jobbat med. Han säger åt Graham att fortsätta med deras planer.
 
Priya kommer till puben och hon tror att Pete väntar på henne med ett glas vin för hon påpekat det för honom tidigare på dagen men det visar sig att vinet är Rhonas. Priya ser hur han lägger armen om Rhona.
 
Bob söker upp Laurel hemma för att berätta för henne hur orolig han var. De börjar kyssa varann och klä av sig men då knackar Brenda på dörren. Bob gömmer sig så Laurel kan prata med Brenda som också varit orolig för henne. När Brenda gått säger Laurel till Bob att gå hem till sin fru.
 
Priya försöker få Amba att äta men hon vill inte. Eliza är där och häller ut drickan och då får Priya ett utbrott och kastar maten på väggen. Rishi kommer precis hem och kan rädda situationen.
 
Pete får bråttom hem från puben och han vill inte ha sällskap av Rhona.
 
Joe kollar på datorn. Han har installerat övervakningskameror på kontoret som finns på skroten.
 
Bob söker upp Laurel som sitter i piratskepptet och lägger fönsterpussel. De pratar om sina känslor men kommer fram till att de endast kan vara vänner.
 
Brenda är ensam på kaféet som är stängt. Hon gråter för hon har hittat Bobs förlorade väldigt speciella skjortknapp.hemma hos Laurel när hon var där tidigare och Laurel hade nekat till att Bob varit där.

Förlorade kunder

Inskrivet kl 22:52
 
Rhys frågar Harriet om hon kan hjälpa honom att leda körövningen för detta år vill biskopen att de vinner den stora tävlingen. När hon kommer till kyrkan så ser hon att det finns en hantverkare som tar mått på mosaikfönstret som gjordes till Ashleys minne.
 
Chas hittar en liten leksaksnalle i soptunnan i köket.
 
Zak ska hjälpa Jai att få kontroll på hunden Tip. Även Gerry är med för att lära sig lite men Jai måste iväg till jobbet så Zak ger Gerry ansvaret och då rymmer Tip.
 
Rebecca mår inte så bra. Hon glömmer att ge Seb mat men Victoria hjälper henne att ta hand om barnet.
 
Paddy pratar med Marlon och nämner att han egentligen vill behålla barnet.
 
Chas jobbar när en kvinna kommer in på puben och frågar efter Paddy. Han har glömt sin plånbok i kvinnans affär när han var och köpte en nalle till sitt kommande barn. Då märker Chas att Marlon vet något så hon tvingar Marlon till att berätta vad Paddy sagt. Hon får veta att Paddy vill ha barnet.
 
Nicola vill ha sex med Jimmy men han är så stressad så han klarar inte av det. Han har precis förlorat en viktig kund på åkeriet. Rodney hör när de pratar så när Jimmy gått så säger han till Nicola att Missy är sexterapeut så hon kan hjälpa Jimmy.
 
Harriet, Bob, Laurel, Arthur och Kerry protesterar hos prästen för att Ashleys fönster ska bytas ut. Rhys säger att det får kommunrådet avgöra vad som händer.
 
Joe ska visa golfbanan för en man som är intresserad av att köpa den. Precis då håller Aaron och Robert på att elda i en kontainer på skroten så Joe går dit för att säga åt dem att sluta. Robert, som blir förbannad när Joe kallar honolm för Richard, säger åt honom att han inte ska komma där och vara finare för Joes mamma var en slinka som lurade män efter hon lurat hans pappa. Robert nämner att Joes mamma nästlat sig in i Roberts familj genom att flirta med hans far. Joe blir tyst. Kunden åker därifrån för han har tappat intresset för golfbanan.
 
Chas konfronterar Paddy och får då veta att han vill behålla barnet. Hon gör allt för att få honom att förstå hur dålig mamma hon är.
 
Bob talar om att kyrkofönstret är trasigt. Någon har haft sönder det och Rodney har sett någon med hund när det hände. Bob samlar ihop bitarna och han och Laurel sätter sig i piratbåten för att börja laga fönstret. De märker att det nära sammarbetet inte är så lätt.
 
Zak hittar Tip och man ser att han känner sig skyldig när någon talar om att kyrkfönstret är sönder och att man hittat en tennisboll i närheten.
 
Joe pratar med Jimmy och erbjuder honom att ge tillbaka kunden de förlorat på åkeriet eftersom Joe känner honom men Robert får inte veta något om att det är Joes förtjänst. Joe erbjuder även Jimmy hjälp med momsredovisningen i smyg. Jimmy berättar att det är ordnat för Robert på puben. Joe bjuder på öl men säger sedan i smyg till Graham att han kommer att se till att Jimmy och Robert inte kommer att märka när det går fel för det kommer att gå så fort.

Daddy Paddy

Inskrivet torsdag  18/10 kl 20:10
 
Robert flyttar in hos Aaron och han är ensam hemma när Liv kommer hem. Han berättar vad som hänt även om Aaron sagt till tidigare att de ska berätta tillsammans. Liv är först tveksam men sedan glad.
 
Chas blir firad för det är dagen då hon fyller år. Paddy har fått Marlon till att laga en mexikansk middag men när Chas ska slå sönder en piñata så ramlar hon och gör illa foten. De åker till läkaren men Paddy måste iväg till jobbet. Chas får rådet att kolla om hon är gravid eftersom hon glömt tiden för att få en ny p-stav.
 
Jimmy försöker avsluta jobbet på Home Farm för han vill inte göra sig ovän med byborna. Då erbjuder Joe honom att bli chefsassistent. Nicola är glad över att Jimmy har ett bra jobb så hon börjar planera en semester till Disneyland eller St Lucia.
 
Rodney kommer hem från sin turné och han berättar om sin nya väninna Missy som tydligen är helt fantastisk.
 
Chas kommer hem från läkaren och blir överraskad med en fest på puben. Först går hon till toaletten för att göra en gravtest. Faith kommer in till henne och det visar sig att Chas är gravid.
 
Tracy börjar fundera på om hon ska ta tillbaka anmälan på Phil eftersom om det blir rättegång kommer alla få veta vad hon gjort när hon var ung.
 
Joe säger att han ska lägga ned planerna på golfbanan för att sälja den till någon annan.
 
Paddy somnar på soffan hos Chas. Sarah skriver Paddy i pannan på honom men det ser mer ut som Daddy. Han vaknar till när Chas nämner för Fatih om att inte tänka på graviditeten just nu men han visar inte att han hört något.
 
Chas och Paddy pratar tillslut med varann men ingen av dem vågar riktigt erkänna att de vill ha barnet. Chas blir mer övertygad när hon tidigare hört att Paddy verkat glad över att inte vara bunden till något barn. Så Chas säger att hon ska göra abort men Paddy verkar ledsen.

Viva Mexico

Inskrivet onsdag 17/10 kl 18:14
 
Tracy är ledsen och försöker få tag på David som inte svarar. Frank märker att hon inte mår bra så han stannar kvar i affären för att hålla henne sällskap. Tracy berättar hela historien om Phil. När Frank gått så dyker Phil upp. Tracy knäar honom och precis då kommer David. Hon ringer polisen och anmäler Phil för utpressningen. Polisen kommer dit och tar med sig Phil, Tracy får följa med för att lämna in anmälan. Frank följer med henne för David skyller på att han måste hämta Jacob.
 
Paddy har ont i ryggen men passar ändå på att ge Chas hennes födelsedagspresent. De ska åka till Mexico en månad.
 
Lachlan och Belle vill börja brygga öl på puben men Chas säger nej.
 
Ross vill inte gå ut, inte ens öppna för pizzabudet som kommer med mat.
 
Vanessa, Kerry, Priya och Bernice drar med sig Robert till en gaybar inne i stan för att han ska kunna ragga. Victoria kommer dit lite senare och hon har berättat för Aaron att de ska dit. Charity blir svartsjuk så hon ser till att komma ifrån puben så hon kan åka till de andra i stan.
 
Aaron kommer till gaybaren och ser Robert prata med en kille. Precis då kommer Alex med sin kompis. Aaron säger att han är där för Alex skull men kan inte stå för det sen så han erkänner att han ljög för han kom för Roberts skull. Han gör slut med Alex men när han ska prata med Robert så är Robert på väg hem till den andre mannen.
 
Tjejerna åker hem till puben och fortsätter festandet en kort stund. Sedan går de hem en efter en så Priya blir ensam kvar och somnar på en soffa på puben. Charity erkänner för Vanessa att hon blev svartsjuk och vill inte alls ta det lugnt. Så Vanessa och Charity blir ihop.
 
Aaron är på väg hem och ser att det lyser i verkstan. Han går dit och upptäcker att Robert sitter där ensam med en flaska whisky. Det visar sig att Roberit inte kunde följa med mannen hem. Aaron talar om att han gjort slut med Alex och det för att han älskar Robert.
 
Robert vågar inte bli ihop med Aaron för han är rädd för att förlora honom igen. Han går från verkstan men Aaron ger sig inte. Aaron går till Robert och talar om att Robert gjort så mycket för honom. Det slutar med att de blir ihop igen och går hem tillsammans.

Odjuret, utan skönheten

Inskrivet kl 22:41
 
Liv mår fortfarande dåligt och skolkar från skolan. Alex märker det så han ber Aaron att prata med henne. När Aaron säger att det är okej att inte veta vad man vill och vem man är i hennes ålder så verkar hon må bättre men sedan dricker hon i smyg. Gabby kommer för att be om ursäkt igen men Liv vill inte alls vara hennes vän längre.
 
Robert får höra att han måste låta Aaron vara. Aaron har bett Alex att flytta in hos honom och Liv istället för att bo hos sin mamma som han inte kommer överens med.
 
Lachlan vill börja jobba med affärer så han pratar med Zak som vill sälja öl.
 
Ross har skrivit ut sig själv från sjukhuset och återvänder till byn. Han blir irriterad när folk stirrar på honom. Pete försöker få Ross att inte sitta hemma och bara dricka. Ross säger då att han ska göra allt för att få tag på den som kastade syran på honom. Han frågar Debbie om arbetsboken från verkstan ifall killen som bråkade med henne finns med i den.
 
Frank lägger en del av sina sparpengar i ett kassaskrin i butiken för att de ska vara i säkerhet. Tracy tar pengarna för att ge Phil så han slutar pressa henne med videon men så ångrar hon sig. Hon talar om att hon inte har pengar och då kan Phil tänka sig att hon betalar honom med sex. De gör upp om att ses på ett hotell i stan.
 
Tracy säger till David att hon ska kolla in ett hotell för deras spa-avdelning för hon vill överraska Vanessa. Hon träffar Phil på hotellrummet och efter några försök att slingra sig så får hon honom att klä av sig och lägga sig på sängen. Hon kedjar fast honom i handbojor i sänggaveln sedan börjar hon filma honom för att skicka det till hans fru.
 
David får höra av Pete att det är ett sjaskigt hotell Tracy åkt till så han är övertygad om att hon är otrogen så han åker dit. David hittar dem på hotellrummet och blir rasande. Han skickar iväg Phil och sedan försöker han få svar av Tracy. Hon erkänner att hon haft sex med Phil men det var länge sedan. Tracy berättar sedan att Phil betalat för det på den tiden. David blir så besviken att han rusar därifrån.

Vänner & fiender

Inskrivet kl 23:13
 
Eric kommer hem och upptäcker att någon varit i hans hus medan han varit borta. Någon har druckit hans whisky och någon har slängt in massa saker i städskåpet så det ramlar ut när han öppnar dörren. Han tror det är Faith men hon inser att det är Zak och Lisa så hon söker upp dem för att fråga vad de gjort. Eric kommer strax efteråt och han har dåligt samvete för det han gjort mot dem så de är välkomna att ta el hur mycket de vill.
 
Liv fyller år så Aaron har ordnat en stor fest för henne. Gabby börjar dagen med lite skönhetsprodukter och hon har en hennatatuering som hon ger Liv. Hon får med sig att Liv ska göra en tatuering för att skrämma Aaron.
 
Laurel lyckas övertala Sandy till att följa med Maisie men han hinner inte med taxin hon åker iväg med. Han försöker stoppa den genom att åka efter en liten bit. Laurel kommer med bilen så hon och Arthur tar med sig Sandy till flygplatsen.
 
Charity kommer hem med barnen och hon följer med Debbie och Cain för att hälsa på Ross. Moses är med men blir rädd för sin far. Ross säger åt dem att gå och sedan skriker han ut sin ilska. Han lägger sig ned i sängen och blir alldeles apatisk.
 
Sandy ringer via videosamtal till sina vänner på puben för att ta farväl för han hann inte det innan han åkte.
 
David upptäcker att Phil gjort fel med elen som kopplats på lagret. Phil bjuder då med David på fotboll för att tacka för att han inte blir anmäld utan att han får rätta till det istället. David går på fotbollen men Phil dyker inte upp. Han är istället i Davids butik och hotar Tracy med att avslöja hennes prostitution hon höll på med förr.
 
Liv och Gabby kommer till födelsedagsfesten och när Liv ska visa sin tatuering uppe på ryggen så står det "SLAMPA". Alla blir förvånade men Gabby säger att det är vad Liv är som tagit hennes fd pojkvän bakom ryggen och dessutom kysst henne. Liv blir ledsen och går upp medan Bernice drar iväg med Gabby.
 
Bernice pratar allvar med Gabby som inser att hon gjort fel. Hon söker upp Liv för att be om ursäkt men Liv godtar den inte utan ber henne gå. Gabby träffar sedan Jacob som talar om för henne att hon faktiskt får skylla sig själv.
 
När David kommer hem är Tracy skärrad men säger att hon haft en hemsk dröm om att de skulle berätta saker de aldrig berätta för någon om sådant de gjort för länge sedan.  David försöker trösta henne och han fixar en middag. Medan Tracy väntar så skickar Phil sms om att han ska ha 1000£ för att hålla tyst.

Superhjälten Ingen Sopa

Inskrivet fredag 12/10 kl 18:25
 
Tracy får en bukett liljor anonymt så hon tror att det är Phil som djävlas med henne. Det visar sig att det var David som skickat den men att han var för snål att skicka dem på allahjärtansdag för det var dyrare då.
 
Cain söker upp Simon och kidnappar honom. Han binder fast Simon i någon källarlokal och hotar med att kasta syra i ansiktet för att ge igen och så han inte blir igenkänd av polisen eller Ross. Simon är livrädd men Cain lugnar sig, allt för att Simon ska förstå att det är bäst att hålla tyst. När Simon blir släppt och säger att de är lite lika varann, han och Cain, blir Cain rasande och misshandlar honom.
 
Paddy säger åt Aaron att tänka på vad han själv vill, om han vill vara med Robert eller Alex. Precis när Aaron ska prata med Robert om sina känslor så dyker Alex upp helt uppriven. Aaron går iväg med Alex och det visar sig att Alex är under utredning på jobbet och avstängd på grund av en olycka. Det gör att Aaron inte kan lämna Alex just nu.
 
Maisie måste snart åka hem till Australien och när hon pratar med Betty i telefon får hon veta att det ska finnas ett kuvert till Sandy bland presenterna som han fått. Betty har köpt en tur- och returbiljett till honom så han kan följa med Maisie till Australien. Sandy vill inte lämna familjen men Laurel säger åt honom att ta chansen.
 
Liv ber Gabby om ursäkt och de blir sams igen. Jacob möter Liv lite senare och ger henne kuvertet han tänkt ge henne dagen innan. Då inser Liv att han trodde de skulle ha en dejt så hon berättar för honom att det var Gabby som ville träffa honom. Hon lovar att inget säga till Gabby så de kan glömma allt.
 
Gabby får låna Livs läxböcker för att skriva av till ett prov. Hon råkar då hitta kortet från Jacob till Liv. Hon blir ledsen och rusar ut från puben där hon är. Då ser hon Liv och Jacob kramas vid cricketpaviljongen. Fast egentligen så kramas de bara för att de är så bra vänner trots det som hänt.
 
Debbie följer med Moira för att hälsa på Ross. Hon får vara med när han träffar psykologen. Då märker Debbie hur dåligt Ross mår för han börjar gråta. När Debbie kommer hem bryter hon ihop över situationen.

Allahjärtansdagsmiddag x2

Inskrivet kl 21:12
 
Bob är inte hemma när Brenda vaknar. Hon är övertygad om att han lämnat henne eftersom han inte ens svarar i mobilen. Brenda får höra av Harriet att hon sagt åt Bob att vara sann mot sig själv. Det gör att Brenda skyller på Harriet för att Bob stuckit.
 
Laurel får höra att Bob är försvunnen. Hon tittar på en video som Ashley spelat in innan han dog. Där ger han tips till Laurels nya man om hon träffar någon. Laurel blir ledsen men börjar laga mat. Då kommer Bob hem till henne och förklarar sin kärlek. Hon svarar att hon inte älskar honom och inte känner något utan han hör till Brenda. Bob går tillslut därifrån även om han inte tror henne. Hon erkänner för Harriet senare att hon har känslor för Bob men inte tänker göra något åt det.
 
Maisie, damen som känner Betty, söker upp Sandy för att bjuda ut honom på dans men han blir tvär och ber henne gå. Lydia hittar Maisie i David butik och hon talar om för Maisie att Sandy inte är sådan utan att är bara rädd för att han blivit så orörlig och gammal. Maisie träffar Sandy på puben och Lydia säger åt dem att de är bjudna på allahjärtansdags middag.  De ses hos Laurel som lagar mat och Arthur serverar. De är glada att se Sandy på gott humör.
 
Bob träffar Brenda och ber om ursäkt för att han behövt tänka men nu vill han att de fortsätter bröllopsplanerna.
 
Laurel får höra att Bob åkt iväg på semester några dagar med familjen.
 
Gabby ber Liv att bjuda Jacob till en mindre fest inför allahjärtansdag. Jacob missuppfattar och tror att det är Liv som är intresserad. Liv och Gabby väntar på honom i cricketstugan. Gabby frågar Liv om intressanta killar men Liv är inte intresserad av någon kille. Hon missuppfattar Gabby så hon pussar henne men sedan ber hon om ursäkt och rusar därifrån. Liv går till bron och där möter hon Jacob som är på väg till stugan. Hon vill inte prata med honom så hon går därifrån. Kvar står Jacob med ett stort rosa kuvert till Liv.
 
Debbie besöker Ross för hon vill berätta sanningen även om Cain bett henne låta bli. Hon ser Ross förtvivlan och oro för henne men hon kan inget säga.
 
Robert får Aaron att passa Seb under ett affärsmöte. Aaron säger till Alex att han ska jobba så de inte kan ses. Alex kommer hem till Aaron och upptäcker att Robert är där och han blir sur. De blir dock vänner så Aaron ska laga en italiensk middag till Alex i allahjärtansdagspresent. Robert som kommer förbi hjälper Aaron med middagen och när Alex får förhinder på grund av jobb så blir Robert kvar. De är precis på väg att kyssa varann efter maten men då kommer Alex. Robert hinner precis ta sin jacka och smita ut.
 
Chas och Paddy är på väg för att överraska Aaron men Paddy ser att Robert smiter ut bakvägen från huset så Paddy kysser Chas för att hon inte ska se något. Sedan går de hem istället.
 
Aaron låtsas vara sjuk för att inte behöva umgås med Alex så Alex går hem. Då ringer Aaron till Robert men ångrar sig och vågar inte prata utan skyller på att han ringt av misstag.

Här vilar Robin Hood

Inskrivet onsdag 10/10 kl 19:10
 
Ross får besök av polisen som vill höra om syraattacken. Han kan inte komma ihåg om han är osams med någon först men säger sedan att han fick sparken av Joe och stal hans bil. Ross minns sedan överfallet på Debbie vid verkstan där han kom och jagade iväg förövaren.
 
Robert har Seb med sig på kontoret på skroten. Babyn är ledsen men när han kommer till Aarons famn tystnar han. Aaron ser rätt glad ut med ett leende på läpparna när Seb tystnar när han håller i honom.
 
Laurel hjälper Bob och Brenda med tvillingarnas kalas. Harriet är där och märker hur Laurel och Bob tittar efter varann. Hon konfronterar sedan Laurel som först nekar men dagen efter erkänner hon allt.
 
Harriet pratar med Bob eftersom hon nu vet vad som hänt. Hon ber honom att vara sann mot sig själv och Brenda så han inte är med henne för att han känner att han måste även om han inte älskar henne till 100%.
 
Polisen förhör Debbie angående attacken. Cain är med och märker på Debbie att allt inte står rätt till. När polisen gått så frågar han henne och hon erkänner att allt gått fel när Simon tagit fel på Ross och Joe.
 
Gabby fortsätter att pressa Daz till att ge henne vin och sprit för att hon inte ska skvallra att han sett henne dricka utan att säga något.
 
Joe och Graham hälsar på Ross på sjukhuset. De erbjuder att hjälpa Ross med vad som helst om det behövs. Graham söker sedan upp Debbie och säger att han vet att det var hon som låg bakom attacken. Debbie nekar men Graham säger att om det händer något en gång till så ligger hon illa till.
 
Bettys väninna (minns inte namnet men hon var lite lik Betty) kommer till byn med en busslast turister som ska kolla på kyrkogården. Hon hälsar på Sandy för Betty har lite presenter till honom. De går sedan och tar en öl på puben.
 
Bob vill inte gå och lägga sig även om Brenda ber honom komma upp. Han skyller på att han måste göra räkningarna men när hon gått så tar han fram sitt pass.

Syraattack

Inskrivet kl 21:27
 
Ross har träffat Joes väninna Brittany två nätter i rad.
 
Graham har låst in en fastbunden Simon i ett förråd på Home Farm. Simon blir släppt och söker efter Cain som inte är på verkstan så han får prata med Debbie. Han blir hotfull men Ross dyker upp och skrämmer iväg Simon.
 
Joe meddelar Lisa och Zak att vägen ska flyttas. Dessutom ska deras hus lagas och Debbie får flytta tillbaka till Jacobs Fold med barnen. De tackar nej eftersom det innebär att Joe äger huset och de får hyra den.
 
Rebecca får följa med Lachlan och Belle till olycksplatsen men han klarar inte av att köra ända fram. De åker hem till Diane för att Rebecca vill träffa Seb och då upptäcker hon att Seb är hos Victoria och Robert. Rebecca blir rasande men mitt i ilskan så svimmar hon.
 
Simon kommer tillbaka så Debbie ber honom skada Joe illa denna gång för att få resten av sina pengar.
 
Bernice bestämmer sig för att Gabby måste komma först, före Daz. Daz övertalar Gabby att de ska umgås lite mer och hon får 30£ för det.
 
Joe ger Ross sparken eftersom han vet att Ross är där för Debbies skull. Ross blir förbannad och tar en av Joes bilar. När han kommer hem och kliver ut ur bilen utanför huset så kommer Simon fram och kastar syra i ansiktet på Ross.
 
Graham och Joe kommer till byn och hittar Ross liggandes på vägen. De spolar kallt vatten i Ross ansikte i väntan på ambulans.
 
Zak tycker de ska gå med på Joes bud. Sharmas och Kerry kommer till huset för att hjälpa till med renoveringen. Jimmy kommer med en lastbil full med virke och cement från golfbanan till Dingles hus.
 
Lachlan försvarar Robert och säger att olyckan inte var hans fel och att han måste få träffa sin son. Rebecca ger Robert sonen och säger att han ska ta hand om honom. Hon ska tillbaka till sjukhuset och vill inte minnas mer. Lachlan ler när han hör det.
 
Joe och Graham kommer in på puben och meddelar Debbie, Moira och Cain att Ross ligger på sjukhus efter en syraattack.
 
Liv och Gabby stjäl sprit från puben. Daz ser det men Gabby hotar med att göra det svårare för honom och Bernice om han inte låter henne ha kvar drinken.
 
Pete är hos Ross på sjukhuset. Rhona har kommit dit och håller Pete sällskap. Ross har svårta brännskador och måste ta bort den skadade huden i ansiktet. Munnen och svalget har klarat sig.

Videobegravning, nästan som att vara där

Inskrivet söndag 7/10 kl 20:10
 
Lisa och Zak städar upp i Erics hus för att Faith ska hämta hundmat till Cherryl som hon passar. När Faith gått så lämnar Lisa kvar nyckeln och tar sin posthög som Zak lämnat där. Hon läser posten på puben och upptäcker att deras överklagan inte har gått igenom, de måste flytta om tre månader.
 
Charity berättar för Noah om Chris självmord. Hon berättar även att hon kan berätta mer men att de tar det på semestern hon precis bokat för dem.
 
Graham hör Ross och Cain bråka om tillgång till huset.
 
Byborna har möte på kaféet för att försöka påverka biskopen att behålla Harriet i församlingen. Biskopen tänker ändå inte ändra sig.
 
Joe kommer in i köket och upptäcker en gråtande Rebecca sittandes på golvet. Han får tag på Robert och Lachlan som kommer dit för att hämta henne. Rebecca minns inget från olyckan men sedan när hon hört lite om den anklagar hon Robert för att vara skyldig så Lachlan får ta hand om Seb medan hon återvänder till sjukhuset.
 
Bernice är orolig för att Daz inte vill ha sex med henne. Hon tror han är gay men det nekar han till. De bestämmer sig för att ses hos henne efter att ha stängt salongen och kaféet. Gabby kommer hem precis när Bernice och Daz är på väg upp i trappan. Bernice tappar lusten när hon ser Gabbys besvikelse. Gabby klagar hos Diane som sedan påpekar för Bernice att det är lika kul för Gabby att se henne och Daz ha sex som det skulle vara för Bernice att se Diane och Doug.
 
Lachlan fortsätter att påverka Rebecca till att tro allt är Roberts fel. Han visar henne videon från begravningen. Rebecca vill till gravarna men när det inte finns några vill hon till olycksplatsen. Lachlan tycker inte det är en bra idé.
 
Graham försöker få Joe att inte ge sig på Dingles eller Jimmy utan låta dem vara ifred.
 
Debbie vill ge igen på Joe fast till Ross säger hon att hon släppt allt. Cain får hjälpa henne att fixa kokain för att gömma på Home Farm. Det de inte vet är att Joe ställt in festen som Debbie tänkt utnyttja för att få dit knarket.
 
Cain får Hollys langare till att plantera ut kokainet på Home Farm. Graham har sett deras möte på stan så när langaren kommer till Home Farm så avslöjar Graham honom.

Bröderna Tate

Inskrivet kl 20:51
 
Rebecca vaknar och Lachlan blir orolig för vad hon minns av olyckan. Hon är först förvirrad men sedan kommer det lite minnen. När hon får veta att Chrissie och Lawrence är döda så bryter hon ihop. Hon minns sedan att Lachlan gjort något  och blir rädd för honom. Han försöker förklara att han bara tog tag i ratten men då fattar inte Rebecca eftersom hon minns att han bodde på vinden. Lachlan talar om för henne att hon är förvirrad och minns konstiga saker.
 
Cain får skulden för att någon kastat en sten på rutan på nya prästens bil. Harriet klarar inte av att hålla tyst utan erkänner för Cain. Han blir förvånad men både han och Moira lovar att inget säga. Harriet går tillbaka till kyrkan för att be om jobbet tillbaka igen men biskopens brors barn får behålla jobbet som ny präst i byn.
 
Nicola sjukanmäler Jimmy eftersom han fått en panikattack. Läkaren kommer och gör en undersökning och Jimmy får höra att han måste ändra livstil till nyttigare mat och mer motion. Nicola får inte veta det för Jimmy ljuger om sin dag på jobbet även om hon är väldigt frågvis.
 
Dingles fortsätter att leva i Erics hus.
 
Noah söker upp Joe igen för att spela spel och få veta mer om deras far. När Charity får veta det blir hon rasande meda Debbie uppmuntrar till gemenskapen.
 
Robert kommer till sjukhuset med Seb men när de kommer till sjuksalen så är Rebecca borta.

Nicola, Jimmys chef

Inskrivet kl 22:44
 
Cain surar på puben så Charity gör sig rolig på hans bekostnad så han blir ännu surare och rusar därifrån. Debbie blir orolig för sin far så hon säger åt Charity att följa med för att leta efter honom. När de inte hittar Cain säger Debbie åt Charity att prata med Moira och få henne att stanna.
 
David fortsätter att umgås med snickaren Phil. De super på puben och även Tracy och Vanessa är med. När David och Tracy kommer hem så skickar Phil en vänförfrågan till David men inte till Tracy.
 
Jimmy kommer till Home Farm för att säga upp sig. Han har tänkt om efter att ha pratat med Lisa och han vill inte bli ovän med folket i byn. Nicola kommer dit och försöker stoppa honom men det går inte. Joe erbjuder då Jimmy att bli fastighetschef. Jimmy tackar nej men Nicola tvingar honom att ta jobbet. Det hon inte vet är att Jimmy får rensa hängrännor och annat gårdsarbete.
 
Lachlan får veta av advokaten att Lawrence hade massa skulder så arvet efter honom och Chrissie blir inte alls så stort som förväntat. Dessutom får Seb ärva endel och därmed blir Robert  förmyndare eftersom Rebecca ligger i koma.
 
Byborna övertalar Harriet att stanna kvar men när hon ska fråga biskopen om att få tillbaka tjänsten säger han nej. Han har redan en ersättare för henne.
 
Cain står på bron och plötsligt så kommer Moira dit. Hon har bestämt sig för att stanna och vara med Cain. Han föreslår att Faith kan ta Hollys rum så kan de göra om det andra rummet till Isaac.
 
Noah kommer till Home Farm för att smygkolla på Joes bilar. Han blir upptäckt och det slutar med att Joe och Noah spelar schack och umgås.

Den lurige snickaren

Inskrivet kl 22:38
 
Rhona pratar med Chas och säger att hon älskar Paddy men inte så att hon vill vara med honom utan hon vill bara att han är lycklig och att han alltid är hennes vän.
 
David kommer hem och Tracy surar. Han har anlitat en snickare för att fixa till lagret i butiken. Snickaren, kommer inte ihåg vad han hette, börjar genast kolla efter Tracy. Hon går till puben och super sig full och snickaren kommer dit för att prata med henne. Hon flirtar med honom. Tillslut så säger Charity till Vanessa som hämtar David.
 
Moira börjar plocka ned Hollys saker. Faith har ringt Cain som kommer för att måla om. Moira tycker det är jobbigt så hon vill inte göra om det rummet till Isaac. När Cain gått berättar Moira att hon tänker flytta för att Isaac inte ska behöva bo där.
 
Laurel ordnar en liten sammankomst på kaféet för Harriet för det är hennes sista dag som präst i församlingen. Harriet kommer ändå bo kvar i byn även om hon jobbar med annat.
 
Tracy konfronterar David angående Priyas sms om att han valt rätt tjej. Han svarar med att Priya menar att Tracy är rätt för Amba. Det gör att Tracy blir glad och ber om ursäkt för att hon trott att han varit otrogen.
 
Snickaren känner igen Tracy från någon sida där hon visat sig lättklädd.
 
Zak pratar med Cain och säger åt honom att kämpa för att få Moira att stanna, att han måste visa henne hur mycket hon betyder för honom.
 
Cain försöker övertala Moira till att inte åka. Han talar om att han menade allt han sagt förra veckan och om hon vill så kommer han vänta på henne vid bron kl 5. Moira svarar att det är försent men hon tittar efter honom när han åker från gården.

En ny romans...

Inskrivet kl 17:41
 
Rhona är glad när hon går hem på morgonen och hon kysser Pete utanför huset. Paddy ser det och blir irriterad. När Vanessa råkar säga något om att Rhona vill glömma sina sanna känslor så tror Paddy att hon menar Pierce som fyller år idag. Han tvingar sedan henne att berätta sanningen så Vanessa erkänner att Rhona fortfarande älskar Paddy.
 
Faith råder Moira att göra om Hollys rum för att få lite mer utrymme. Moira tvekar men pratar med Bob som säger att man kan inte spara allt efter sin döda dotter utan man får spara det viktigaste och sedan lägga undan det.
 
Brenda och Kerry har bjudit över Fiona till Davids affär i tron om att Bob ska firas. Först låtsas Kerry och Brenda vara några andra men sedan konfronterar de Fiona som givetvis nekar till att ha varit med Bob. Laurel som har kommit till affären hör allt och hon ser lite rädd ut.
 
Charity fortsätter att reta Vanessa tills Vanessa säger att Charity är tråkig. Då ändrar sig Charity och försöker bli snäll men Vanessa nobbar henne. Charity ger sig inte så tillslut kommer de båda två överens om att ses och se vad som händer. De kysser varann ute på gatan.
 
Paddy konfronterar Pete ute på gatan och det blir nästan slagsmål och då talar Paddy om att Rhona fortfarande älskar honom och därför är hon med Pete, för att glömma. Både Chas och Rhona hör detta. Rhona skäller ut Paddy och Chas säger åt honom att tänka på vem han egentligen vill vara med.
 
David ska åka på mässa men glömmer mobilen hemma för han hittar inte den. Tracy hittar mobilen när Priyas sms kommer. Tracy ser att Priya skrivit att "tur att du valde rätt tjej" det var även två hjärtan och två puss-emojis. När Tracy visar det för Frank säger han att om David var med Priya hade hon inte behövt sms:a.  Hon blir lugnad men inser att något är på gång.
 
Brenda erkänner för Bob att hon träffat Fiona som nekat till otroheten. Hon tror att det är för att Fiona inte vågade erkänna det bland alla människor. Brenda är beredd att gå vidare ifall de går på terapi tillsammans.
 
Pete och Rhona ses igen och hon väljer att vara hemma med honom.
 
Paddy söker upp Chas för att tala om för henne att det är henne han älskar mest och vill vara med resten av livet.

RSS 2.0