Någon som är lycklig?

Inskrivet kl 22:54
 
Ross berättar för Moira att det var Simon som attackerade honom. Hon konfronterar Cain och får reda på hela sanningen. Hon tänker inte gå till polisen eftersom hon är en Dingle. Moira säger att hon kan inte göra det eftersom hon förstår Debbie efter det som hände med Emma.
 
Megan träffar Graham på Home Farm för att diskutera bröllopet som kommer att ske där. De kommer bra överens och Graham öppnar sig för henne och berättar lite om sig själv. Megan glömmer bort tiden och missar att hon ska träffa Frank på puben. Hon kommer dit något föresnad. Han vill bjuda henne på champagne men har inte råd så han frågar Rishi om ett förskott. Rishi ger honom pengar och rådet att fria till Megan innan hon ångrar sig.
 
Dawns hallick kommer till byn för att bråka med Ross. Han får reda på var Ross bor när han är på kaféet. Pete som är på väg hem får massa stryk för han inte vill säga var Ross är. Strax efter kommer Ross hem och kastar ut hallicken som hotar med att komma tillbaka.
 
Dan struntar i att svara när Sean ringer utan han och Kerry går till puben för att äta fin middag. Daz är hemma med Bernice och Amelia så Sean ringer till honom. Det visar sig att Ali kört in i en mur på vägen till jobbet så hon klarade sig inte. Amelia blir jätteledsen. När Dan kommer hem och får reda på vad som hänt känner han att han svikit alla eftersom han borde ha svarat när sonen ringde och han borde ha varit den som berätta för Amelia om vad som hänt.
 
Vanessa visar Charity tidningen med bilden på Tracy och kommisarie Bail. Hon vill att Charity pratar med Tracy men det vill Charity först inte men går med på det sen. De kommer hem precis när Bail besöker Tracy så de försöker varna henne men hon lyssnar inte. Bail är på väg att gå så Charity följer efter honom och säger att hon tänker avslöja honom om han inte låter Tracy vara ifred. Tracy kommer efter och säger åt Charity att inte förstöra allt för henne.
 
Charity ger sig inte utan hon lovar Vanessa att hjälpa Tracy. Hon följer efter när Tracy och Bail åker på ett möte. När Bail sedan efter mötet ser till att Tracy åker hem så kommer han fram till Charity. Hon säger att hon inte är rädd för honom men då hotar han med att avslöja henne. Han är säker på att alla kommer att tro honom om det blir rättegång. Bail erbjuder henne 20 000£ för att hon ska hålla tyst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0