En skadad hund och andras piller

Cain håller i Adam men slår honom inte utan släpper honom när Zak och Victoria dyker upp. Cain förklarar vad Adam gjort, sedan går han därifrån. Zak försöker prata med Adam om att Cain och Moira behöver varann just nu och de mår bra av att vara ihop. Adam tror honom inte och då berättar Zak om missfallet.
 
Val fixar middag för att försöka övertala Eric till att de ska sälja värdshuset och flytta till Portugal. Eric kommer hem och är rasande för att en vikariekock står i hans kök på restaurangen. Alicia som varit ute med Vals hund Cheryl kommer hem och visar att tassen är skadad. Val och Eric skyndar sig till veterinärmottagningen för att få hjälp och därmed hinner Val inte berätta om sina planer.
 
Rhona har abstinensbesvär och ringer Vanessa för att få fler tabletter. När Eric och Val kommer med hunden försöker Rhona slippa undan men de är envisa med att hon ska ta hand om Cheryl. Rhona går in i operationssalen med hunden och där väntar hon tills Vanessa kommer. Vanessa ger Rhona några tabletter och ta sedan hand om hunden.
 
Adam söker upp Cain på gården och han gör allt för att provocera honom. När han säger att han är glad över att hans mamma förlorat Cains snorunge så får han en rak höger i ansiktet. Zak som är där lyckas förhindra att det kommer fler slag.
 
Robbie berättar stolt för Debbie om hur bra hand tar hand om henne när Kirk lurar runt huset. När han böjer sig fram för att kyssa henne backar Debbie och hon talar om för honom att de är bara vänner. Charity kommer precis in och hon lyckas få iväg Robbie så hon kan berätta för Debbie om Kirk som legat på sjukhus i några dagar och att det är Robbie som ligger bakom attackerna mot Debbies hus och bil. Debbie tar det lugnt och säger bara ok. Charity blir upprörd och tycker att Debbie borde prata med honom men hon väljer att komma på ett ännu värre straff.
 
Vanessa vill inte ge Rhona fler tabletter och det gör Rhona sur. Hon säger att hon inte behöver Vanessas hjälp längre utan hon klarar sig själv för hon är inte något litet barn.
 
En mäklare ringer till Eric. Det gör honom väldigt förvånad och när han sedan tror att Val tänker sälja sin del för att sticka blir han besviken. Tillslut får han ändå veta att Val vill att de säljer tillsammans för att flytta till Portugal. Eric verkar inte det minsta intresserad av det.
 
Amy får veta av Dan att Andy bett Kerry att göra abort. Hon blir väldigt besviken på honom eftersom hon vet hur det känns att bli "tvingad" till det valet. Andy söker sedan upp Kerry och berättar att han förhastat sig i ilskan så givetvis ställer han upp för barnet om hon väljer att behålla det.
 
Moira kommer hem och får höra vad som hänt. Hon blir besviken på sin son som sagt att han är glad över missfallet. Moira berättar att hon såg fram emot graviditeten och babyn. Det gör att Adam tycker hon valt sida så han vill inte bo kvar där på gården och samtidigt säger han upp sig från arbetet.
Moira blir givetvis väldigt ledsen men Cain tröstar henne och säger att Adam kommer att ändra sig.
 
Rhona ser när Laurel lämnar medicin till Sandy. Hon går sedan över till Edna för att höra hur Tootsie mår. Edna blir förvånad men bjuder in henne. Efter lite kallprat måste Rhona låna Ednas toalett och då passar hon på att leta rätt på medicinburken som hon tar med sig.
 
Debbie säger inget till Robbie om att hon vet vad han gör utan istället vill hon att han tar en speciell spritkörning nästa dag. Han blir förvånad men glad när hon säger att han är den enda hon kan lita på.
 
Kerry tackar både Amy och Dan för att de försvarat henne i abortfrågan. Till Dan säger hon att hon tror att hon och Andy kommer att bli en familj igen så småningom. Han ser lite besviken ut.
 
Ashley ringer Laurel för att fråga om medicinen hon lämnat. Rhona som är hos Laurel för att hämta Leo hör att hon blir irriterad på sin exman som inte håller reda på tabletterna men hon vet att Edna kommer att hitta dem.
 
Victoria är på Adam att han borde söka jobb och även Moira frågar honom om det när de ses i byn. Det gör att Adam frågar Robbie om chaufförsjobb när de ses på puben. Först säger Robbie nej men Adam tjatar så så Robbie lovar att höra efter.
 
Charity pratar med Debbie som berättar att hon kommer att se till att Robbie hamnar i en trång låda och han kommer att ångra sig att han börjat bråka med familjen...
(Givetvis kommer det väl bli Adam som kommer få ta körningen och därmed hamna i den lådan)
 
 

 
 
Ett litet meddelande från Colin, om Alans sista framträdande i serien...
 
Richard Thorp 1932 - 2013
Just a quick note to say that earlier this week you reached the point where Richard Thorp passed away. He died on 22nd May last year - the date on which Tuesday's first episode was shown (I'm sorry that this message is a few days late). As well as appearing in the episode the next day, he appeared in one final scene which will be shown next week.
Here is a link to a news item paying tribute to Richard's time at Emmerdale: https://www.dropbox.com/s/4yfk4uz2ptir8xd/Richard%20Thorp%20news%20report%20-%20May%2022nd%202013.mp4?dl=0
(Note though a factual inaccuracy - Alan's debut was 18th March 1982, not May as the reporter says!)
On the subject of deaths, for those who were concerned that Harry Whittaker's sad passing would mean Leo would be written out of the show, to reassure you I can confirm that we have already seen a new boy playing him.
 
Here's some good news by the way for those missing Diane: there's not long left to wait now for her return - she will be back next week!
 
 

Kan du kissa på min sticka

Nicola är besviken över att Angel inte kommit in på den fina skolan. Hon visar Jimmy en teckning dottern gjort på en ko i en hage men som Nicola tycker mer ser ut som en bil med klänning på. Jimmy bryr sig inte så mycket utan tycker det är helt ok att dottern börjar i den kommunala skolan som dessutom är gratis. Nicola tar sedan kontakt med Steve för att anta hans erbjudande så länge det inte innebär att hon måste skvallra om Declan. Han kommer över med en check till henne. När sedan Nicola och Jimmy träffar Bernice och Steve på puben så berättar Nicola den goda nyheten att Angel kommit in på skolan som första reserv och det kommer inte kosta dem någonting.
 
Leo fyller två år och det ska firas. Rhona mår som vanligt inte bra utan har tagit fler tabletter än Vanessa sagt åt henne att göra. När hon vill ha fler så ger Vanessa henne det men hon säger att det blir inte lika många under dagen då.
Både Paddy och Marlon tävlar om vem som ger Leo bästa presenten. Paddy har köpt små veterinärkläder medan Marlon köpt en trampbil. Marlon och Laurel vill även ta med Leo på en minisemester i några dagar eftersom de fått låna en väns stuga. Det slutar med att även Paddy och Rhona ska följa med trots att Rhona gör mindre försök till att protestera.
 
Robbie lyckas få Debbie till att låta honom sova i Cains säng istället för att behöva åka hem till Home Farm.
Kerry däremot får sova i Dans bil. Hon är inte allt för fräsch när hon vaknar upp dagen efter supandet. Dan kommer med te åt henne. När hon senare möter Amy på kaféet så får alla veta att hon dels varit full igår och att hon är gravid. Amy säger fortfarande att hon inte tror henne men då säger Dan att det är lätt att bevisa. Kerry åker in till stan och står utanför en mödravårdscentral tills hon hittar en tjej som hon kan fråga om hjälp. Efter lite övertalning får Kerry tjejen till att kissa på graviditetstestet och dessutom ger tjejen Kerry en liten burk med extrakiss ifall det skulle behövas. Triumferande återvänder Kerry till puben och visar upp sin sticka. Andy som inte litar på henne ber henne att kissa på en ny teststicka han har köpt. Han följer med henne in på toa men hon går ensam in i båset och ber honom att tvätta händerna eller sjunga för att det känns pinsamt att kissa när någon står utanför och väntar om det är helt tyst. (Att han lät henne ta med väskan in...)
 
Andy är nu övertygad om att Kerry är gravid men han är inte glad. Hon försöker få honom att ta tillbaka henne men han vägrar. Efter att Debbie ställt ultimatum till honom att han får välja mellan sina barn med Debbie eller Kerrys barn så säger han till Kerry att göra abort. Kerry blir ledsen och besviken men hon får tröst av Dan som låter henne flytta in hos honom och Bob.
 
Charity träffar Robbie som berättar om vindrutan på Debbies bil och att han nu sover hos Debbie för att kunna hålla koll på henne. Han säger även att Kirk smygit runt hennes hus kvällen innan. Charity söker upp Cain och frågar honom om varför han inget sagt att Kirk varit där igen. Cain svarar att han tagit hand om Kirk, eller rättare sagt hans vänner så om inte Kirk smygit runt i rullstol så kan han inte ha varit där som Robbie sagt.
 
Moira ska åka till Holly som har en utställning. Under tiden ska Adam och Cain hålla sams. Adam ber Cain att hålla sig borta från hans hus. Cain svarar att han också bor där. Zak får höra det och ber Cain att göra det rätta, att hålla sig borta medan Moira är iväg. (Varför skulle det vara det enda rätta?)
En tjej som heter Nathalie kommer till gården för att köpa foder. Hon flirtar med Adam så Victoria blir sur. Cain passar då på att hjälpa tjejen som då börjar flirta med honom istället. Det ger Adam en idé. Han anordnar en liten fest och slår sedan vad med Nathalie att hon inte kan få Cain i säng. Nathalie försöker men Cain går inte på det utan säger sedan att festen är slut för han ska gå och lägga sig. Adam är desperat och dubblar vadet för att få Nathalie till att försöka igen. Hon går upp till sovrummet men återigen blir Cain förbannad för han inser vad som är på gång. Adam kommer upp och Cain tar tag i honom. Adam försöker provocera Cain till att slå till honom...
 
 Trevlig helg allihop!

Sen när har jag en låda?

Debbie tror att det är Kirk som ligger bakom flaskattacken. Robbie säger inte emot. När hon senare kommer till kontoret så är Robbie där och städar upp efter att "någon" varit där och slagit sönder spritflaskor.
 
Val, Eric och Amy kommer till Home Farm för att Amy ska presentera ett affärsförslag för Megan. Val kan inte låta bli att lägga sig i så tillslut säger Eric åt henne att de bör låta Amy sköta allt ifred.
 
Nicola och Jimmy ska till skolan för att se om Angel klarar antagningen. Angel har ingen lust eftersom hon hellre vill rida.
 
Andy ber Amy om hjälp med att städa upp i huset efter branden. Hon lovar att komma dit men när hon sedan kommer så måste han iväg till gården så hon blir ensam kvar.
 
Kerry kommer tillbaka och hinner precis se när Amy går in hos Andy. Kerry går då till puben istället. Där möter hon Dan som bjuder henne på en öl.
 
Brenda vill bjuda sin hjälte, Cameron, på middag. Chas försöker tacka nej så Gennie erbjuder sig att försöka hjälpa till med det men Cameron tackar ja ändå. När middagen sedan är har Brenda dukat upp i kaféet. Nikhil börjar prata om krocken för han kan inte förstå hur den kunde ske där, där det var en raksträcka med fri sikt. Cameron skyller på att det var ett rådjur som sprang över vägen men då reagerar Gennie. Chas försvarar Cameron och säger att det är oviktigt om vad det var för djur. Nikhil fortsätter dock prata om krocken och nämner att teknikerna kan ta reda på mycket när de utreder olyckor. Cameron försöker svara på frågorna men får det inte lätt. Chas får nog och säger åt Cameron att de ska hem på en gång.
 
Andy är på gården och han pratar med Moira om hans känslor för någon som han inte vet besvarar dem. Moira råder honom att ta reda på det istället för att gå och vänta på att något ska hända. Så Andy kommer hem och ser att Amy sitter och tittar på tv. Hon hade ingen lust att fortsätta städa efter att ha hittat sin mammas gamla bh. De tittar på en film tillsammans men efter den närmar de sig varann och det slutar med en kyss.
 
Cain har packat ihop sina saker hos Debbie. Han hinner inte mer än hem till Moira innan Charity dyker upp och är rasande för att Debbie inte lyssnar på henne angående Kirk som nu börjat hämnas. När Cain sedan möter Debbie på kaféet frågar han om hon behöver hjälp men det vill hon inte ha. Debbie är så förbannad över vad det hon tror är Kirk gjort så hon är på väg för att söka upp honom men Robbie stoppar henne och säger att Kirk kommer bara att neka till anklagelserna. Han köper sedan en stor pizza till henne och tänker gå till puben men Debbie ber honom att stanna kvar och dela pizzan med henne.
 
Val ser att Megan sitter på kaféet med en affärsbekant. Hon kan ändå inte låta bli att gå fram och fråga hur det går med Amys förslag. Megan som är upptagen ber Val återkomma vid annat tillfälle. Val vägrar först men med hotet om att få avslag så går hon därifrån. Senare ser Val Megan på puben och då går hon fram igen. Megan vill fortfarande inte bli störd så när Val insisterar på att få ett svar så säger Megan nej, hon vill inte göra reklam för ett hotell som inte har första klass. Val blir så förbannad att hon säger åt Eric att de måste renovera hela värdshuset så det verkligen blir ett boutiquehotell. (Vad det nu är...)
 
Moira packar upp Cains saker när han inte är hemma. Han blir lite förvånad när han upptäcker det men de kommer överens om att om han ska bo där så bör han ha en egen låda för sina kläder. När de ska berätta för Adam så blir inte han speciellt glad.
 
Jimmy och Nicola kommer till kontoret. Han blir rasande när han upptäcker att det fortfarande luktar sprit så han säger åt Debbie hon inte får ha sina flaskor där. När Jimmy är på väg att polisanmäla Debbie så säger Nicola åt honom att de inte kan göra det för då kan deras rykte skadas och då kommer Angel inte in på skolan de sökt till.
 
Robbie smyger runt i byn och när han när ensam slår han sönder vindrutan på Debbies bil. När Debbie upptäcker den trasiga rutan blir hon givetvis orolig. Hon är övertygad om att det är Kirk som gjort det så hon vänder sig till Robbie som återigen säger åt henne att inte kontakta Kirk. Robbie får sedan Cain till att laga vindrutan.
 
Cain ringer en vän för att ta reda på mer om Kirk.
 
Nicola väntar på svar från skolan men när det väl kommer så blir hon besviken eftersom Angel inte blivit antagen. Nicola vill inte berätta det för Bernice men Steve får veta hur det ligger till. Då erbjuder sig Steve att låna Nicola pengar till anmälingsavgiften. Han säger att Jimmy och Bernice behöver inte få veta det.
 
Kerry kommer in hos Andy precis när han kysser Amy. Kerry blir ledsen och besviken men när hon märker att hon inte får några sympatier från någon av dem så säger hon att hon är gravid. Amy tror direkt att mamman ljuger men Andy börjar tvivla. Kerry går därifrån till puben för att be Dan att hjälpa henne att se till att hon hela tiden har en drink framför sig.
 
Amy är helt säker på att Kerry ljuger. Andy tror det också men sedan säger att tänk OM det stämmer, om hon väntar hans barn...
 
 

En naken man rusar genom byn

Bernice får komma ut ur lådan efter en tid och hon är inte alls glad.  Brenda råkar höra av Zak att Cameron varit deprimerad sista tiden och det oroar henne. När hon försöker få tag på Cameron men inte får det så ringer hon polisen.
 
Chas letar efter bevis så som brev eller en adressbok men hittar inget. Gennie försöker få henne att förstå att han antagligen är bra på att dölja saker. Hon säger att Chas borde lämna honom. Chas tycker allt är jobbigt men inser sedan att hon inte ens vet var han är mestadels så det är lika bra att han får gå. Hon ber Gennie hjälpa henne att packa hans väskor.
 
Rhona är desperat och vill ha tillbaka tabletterna. Vanessa vägrar så Rhona går hem från festen. Marlon ser det och blir orolig men går på hennes ursäkter om att det varit en jobbig vecka.
 
Cameron får upp säcken ur gropen. Han mår inte så bra eftersom det luktar antagligen endel. Han släpar säcken och slänger ner den i gropen där de ska gjuta betong. (Fanns det en övervakningskamera uppsatt? Vad gjorde han egentligen jag uppfattade inte helt)
 
Debbie ringer efter Robbie som kommer rusande. Hon vill att han är barnvakt medan hon går ut med Kirk. Först vägrar han men sedan går han med på det efter att hon sagt att det bara är affärer det handlar om. Debbie lovar att de kan gå ut och fira när affären är avklarad.
 
Sean bjuder ut Belle till stan för att shoppa och äta hamburgare.
 
Dom vinner den sista utmaningen och det är att gå naken genom byn. Han överlåter uppdraget till Jude som tycker Ashley borde ställa upp. Ashley säger åt Declan som säger att Steve borde anta utmaningen. Det slutar med att Dan är den som springer ut.
 
Rhona pratar med Vanessa som också kommit hem från festen. Hon är orolig för att Paddy ska få veta om missbruket. Rhona lovar att hon vill sluta så Vanessa ger henne tabletterna igen.
 
Charity kommer hem till Debbie och ser Robbie där. Hon blir inte glad och när han säger att hon också sålt sig för pengar precis som andra så säger hon åt honom att sticka därifrån.
Debbie får sin sprit från Kirk men när han vill fortsätta kvällen så skyller hon på att Sarah är sjuk så hon måste hem. Charity ber henne att lägga av med dumheterna men Debbie försvarar sig att hon gör det för Sarahs skull och passar inte det kan hon glömma dem precis som Cain fått göra.
 
Festen börjar lida mot sitt slut. Bob tackar för alla bidrag och sedan får Brenda säga några ord. Hon tackar alla som hjälpt till men mest vill hon tacka Cameron fast han inte är där.
 
Cameron sitter i bilen och lyssnar av alla meddelanden på mobilen. Det är bland annat Brenda som ringt för hon är orolig för honom och Chas som är arg för att han inte säger var han är. Han startar sedan bilen och gasar för full för att köra in i ett träd i närheten. Efter en stund kommer en bil och Cameron får hjälp till sjukhuset. På morgonen frågar han personalen om de fått tag på Chas.
 
Val märker att Amy är ledsen fortfarande. Hon säger till Eric att de borde göra om lite på värdshuset och låta Amy ta det ansvaret för att få annat att tänka på. Eric är inte lika förtjust i idéen.
 
Nicola fortsätter att öva balett med Angel. Jimmy säger att deras dotter inte har den naturbegåvingen men då blir Nicola sur.
 
Polisen ringer Chas som skyndar sig till sjukhuset med Gennie. Chas är ångerfull och lättad över att han klarat sig trots olyckan. Cameron skyller på att en räv sprang över vägen så han krockade men när Gennie ifrågasätter var det hände så får hon inget svar.
 
Kirk kommer till Kings kontor för att lämna blommor till Debbie. Charity säger åt honom att sticka och lämna Debbie ifred. Robbie kommer precis dit och säger samma sak till Kirk. Han går då hem till Debbie och ger blommorna till Sarah. När de går ut ur huset möter de Robbie och Charity. Charity är rasande för att Kirk är kvar så hon skäller ut honom och Robbie hänger på. Kirk blir inte rädd för dem och plötsligt knuffar Robbie till honom. Kirk blir förbannad och åker därifrån men först gör han upp med Debbie om att ses snart igen.
 
Bernice får höra om Nicolas övningar med Angel. Hon råder sin syster att låta dotterna ta privatlektioner om de vill lyckas med att komma in på skolan. Steve hör det och lite senare säger han till Nicola att hans väns fru har en dansstudio så hon kan ge Angel några lektioner.
 
Val säger till Amy att de behöver bättre och rikare kunder till värdshuset så Amys nya jobb blir att ragga rikt folk för då får hon bättre bonus.
 
Chas och Cameron kommer hem från sjukhuset. Gennie frågar sin syster om hon fått reda på var det hände men Chas vill inte att Gennie fortsätter att snoka. När Chas sedan är ensam med Cameron frågar hon honom om han körde in i trädet med vilje. Cameron förnekar givetvis det.
 
Både Charity och Robbie försöker varna Debbie för Kirk, att han inte är att leka med. När Debbie är ensam med Robbie så säger hon att Kirk är lika farlig som han. Robbie påpekar då att hon kanske underskattar dem båda
 
Debbie ska lägga Sarah på kvällen men plösligt smäller det till utanför huset. Hon går och kollar och ser att en flaska är kastad mot hennes dörr. Debbie ser sig omkring men ser inte vem som kastat den. Bakom några buskar står Robbie och iakttar henne.
 
 
 
 
 

Brendas fobier

Paddy är orolig för Rhona så när han ska hämta Leo pratar han med Laurel som påpekar att symptomen som Paddy pratar om kanske beror på att Rhona är gravid.
 
Debbie får höra av Sarah att hon varit hos Cain på gården när Zak var barnvakt. Det gör att Debbie inte låter Zak och Lisa passa barnen utan Robbie eller Charity får den äran. När Zak frågar henne om varför så svarar Debbie att hon måste lita på den som passar barnen så antingen gör de som hon vill eller så får de inte träffa barnen alls.
 
Declan firar för bygglovet är klart. Cameron hör det när Declan kommer till puben så han får bråttom iväg. Det leder till att Cameron inte är på puben när han ska planera välgörenhetstillställningen. Chas blir irriterad när han inte svarar när hon ringer.
 
Jai, Charity och Rishi möter Rachel och Sam utanför Dingles hus. Jai är inte alls glad över att Rachels familj bor i huset som han betalar för. Rishi påpekar att det är ok så länge det inte är en permanent lösning.
 
Rhona mår jättedåligt och kräks en hel del. Hon klarar inte av att göra speciellt mycket. Paddy ska lämna Leo hemma men är orolig för att Rhona inte orkar med sonen. Hon säger att det går bra bara han lägger Leo i sin säng. När Leo blir ledsen och börjar gråta får Rhona panik.
 
Chas ser dr Abbott på puben. Hon går fram till henne och tackar för hjälpen med Cameron. Givetvis fattar inte dr Abbott vad Chas pratar om. När Chas försöker förklara så inser hon att doktorn inte kan säga något på grund av tystnadsplliken.
 
Cameron är i skogen vid bygget. När arbetarna tar rast så passar han på att lägga i lera i traktortanken. Han kommer sedan hem och Chas frågar ut honom om var han varit och hon berättar om att hon pratat med dr Abbott. Cameron blir rasande över att Chas misstror honom och han vänder det till att hon förstör för honom precis när han börjar bli bättre i huvudet/tankarna.
 
Brenda ska iväg till sjukhuset för att de ska göra en strålningsmask. Hon vill inte att Gennie eller någon följer med henne.
 
Robbie gör allt för att få stanna kvar hemma hos Debbie. Hon är inte intresserad utan rätt kall mot honom men han påpekar att han faktiskt är den enda vännen hon har kvar och hon bör vara rädd om honom.
 
Paddy stoppar Vanessa ute på gatan. Han frågar henne om Rhona och genast är Vanessa på sin vakt. Det gör att Paddy tror att hon vet något hon inte får berätta. Precis då ringer Rhona så Vanessa får bråttom hem till henne. Rhona sitter i ett hörn och är helt förstörd. Hon pratar om Leo som plötsligt tystnat. (Ja det var otäckt). Vanessa kollar till Leo och ser att han sover. Sedan ger hon Rhona några tabletter eftersom missbruket inte går att avsluta tvärt utan måste trappas ned. När Paddy kommer hem är Rhona glad som vanligt. Paddy berättar om sina misstänkar och han blir besviken när det visar sig att hon inte är gravid.
 
Rishi och Jai dyker upp hos Dingles för att hälsa på Archie. Charity som råkar vara där blir väldigt förvånad men får höra att de tänker fortsätta att komma dit emellanåt. Rachel ser inte allt för glad ut.
 
Declan är fortfarande på gott humör och han pikar Steve som sålt marken för nu kan Declan tjäna in massa pengar på den år efter år. Dom kommer förbi på puben och frågar Declan om hur det går med renoveringen av huset men Declan har inte lust att prata om det nu. Dom blir frustrerad eftersom han behöver någonstans att bo.
 
Brenda kommer tillbaka lagom till festligheterna börjat. Det annordnas ett lotteri där vinnaren får utse någon som får utstå en av Brendas fobier. Första vinnaren är Georgia som säger att Rodney får välja vem som ska utsätta sig för mörker och trängsel. Rodney som hört när Bernice pikar Georgia under kvällen väljer snabbt sin dotter som får krypa ner i en stor låda.
 
Robbie får Debbie att lova att de ska ses på kvällen för att hitta på något men när han kommer till puben är Debbie upptagen med Kirk, affärsmannen från mötet på Home Farm. Debbie nobbar Robbie som blir väldigt besviken och skvallrar för Charity om att Debbie säljer ut sig precis som sin mor gjorde förr. Charity blir rasande och konfronterar Debbie som inte alls bryr sig om vad andra tycker.
 
Rhona kommer till puben och får bråttom in på toa. Vanessa ser henne och följer efter. Rhona behöver tabletter men tror att hon tappat dem. Vanessa tar fram asken och talar om att hon tog den ur Rhonas väska. Hon är förbannad över att Rhona tagit många fler tabletter än hon borde. Rhona säger åt Vanessa att inte lägga sig i.
 
Cameron är orolig över bygget. Han frågar Declan om hur det går och om han har jobb åt honom. Declan lovar att höra av sig vid tillfälle. Cameron åker ut till skogen och pratar med förmannen som säger att han kan höra av sig nästa vecka igen.
 
Chas pratar med Gennie om misstankarna på att Cameron gör något han inte borde. Hon berättar att dr Abbott inte vetat något om Camerons depression. Gennie svarar att hon misstrott honom hela tiden och när Chas frågar varför hon inget sagt något säger Gennie att hon gjorde det men Chas trodde henne inte.
 
Medan festen pågår på puben så försöker Chas få Gennie till att hjälpa till att leta bevis uppe i sovrummet om att Cameron är otrogen eller så. Under tiden är Cameron i skogen och gräver upp liket.
 
 

En pillertjuv

Alicia går och pratar med Dom ute på gatan när hon ser David och Priya stå och kyssa varann. Det gör att hon kastar sig över Dom och kysser honom. Han blir väldigt förvånad.
 
Brenda och Gennie sitter på kaféet och tittar på bröllopsbilder. Priya och David sitter några bord ifrån och hör dem. Det gör att Priya muttrar om att hon aldrig kommer att uppleva samma sak, en tårögd pappa på bröllopet. David säger åt henne att Gennie hade ingen av sina två pappor på hennes bröllop och att David inte kan ha sin mamma med eftersom hon är död men Priyas pappa lever fortfarande.
 
Ali är rasande för att Megan vill ge Sean ett presentkort på 50£, som hon ser som en muta. Hon söker upp Megan på Home Farm och plötslig så börjar Megan att gråta och säga att det faktiskt är Ali som har ett så bra liv att man blir avundsjuk. Ali tystnar och fattar ingenting. Megan säger att Ali åtminstone har barn som älskar henne och någon att komma hem till. Hon berättar att det inte är så kul att ha en son som ser att man är blodig men som vänder ryggen åt en ändå.
Robbie som är på väg in när hör vad de båda kvinnorna pratar om så han stannar till. Han hör att Ali inte bryr sig om Megans försök att be om ursäkt blir han förbannad och går in för att säga till Ali att det är dags att gå.
 
Rhona försöker klara vardagen utan piller men det går inte så bra. Hon bryter ihop när Leo skriker och hon knappt kan göra något. Dr Abbott vägrar sedan att ge Rhona nya tabletter utan råder henne att vila.
 
Priya kommer till fabriken för att prata med sin far. Hon berättar att hon ska gifta sig med David trots allt. Rishi blir glad och ber henne stanna för att prata en stund. De ber varann om ursäkt och blir vänner.
 
Declan har problem med bygglovet och det gör att byggarbetarna kostar pengar utan att göra någon nytta. Steve noterar detta men när han ställer frågor om det säger Declan att han inte ska lägga sig i. Declan blir så irriterad att han ber Katie att sparka Steve som ridlärare. Katie gör som Declan säger men Steve inser att det är Declan som vill ha bort honom även om Katie säger att hon inte har råd att ha honom kvar.
 
David och Priya är på Home Farm för att planera bröllopet igen. Hon säger att hon och han är lyckligare nu än förra gången. Alicia försöker hålla masken. Efteråt går hon till Dom på Kings kontor och talar om att hon inte vill ta det lugnt längre. Hon tar fram en flaska champagne och säger att de kan gå hem och dela på den för att sedan se vad som händer.
 
Rhona har så ont att hon går till det låsta medicinskåpet på kliniken, där hon tar lite valium. Vanessa ser henne och blir förfärad. Hon vill berätta för Paddy men Rhona stoppar henne. Vanessa försöker prata med Rhona om hur illa det kan gå om det upptäcks men Rhona lovar att det var första och enda gången det händer.
 
Hemma hos Rachel diskuterar de Seans hemkomst. Samson får flytta från sin säng för att sova på soffan men vill inte det, även Sam protesterar mot det. Det blir lite livat så Samson frågar dem varför de skriker så. Rachel säger att de ska prata lite lugnare i fortsättningen.
 
Camerons humör pendlar väldigt och det oroar Chas. Hon tror att han har för mycket att tänka på med välgörenhetsgalan så hon ber Gennie att hjälpa honom. Gennie vill inte utan skyller på att hon måste ta hand om sin mamma och Molly men då svarar Nikhil att han kan göra det.
 
När Paddy upptäcker att det fattas Valium i skåpet så konfronterar han Vanessa på en gång. Hon nekar till att ha dagit tabletterna men när Paddy hotar med att det kommer att bli en utomstående som gör en undersökning av detta så säger hon att hon glömt bort att hon var tvungen att ta dem i morse. Paddy blir rasande.
 
Lisa och Zak kommer hem och hör att någon är på övervåningen. De blir förbannade för de tror att Belle skolkar från skolan. Det visar sig att Samson smitit in när Zak kastat soporna. Samson berättar att han bara vill komma hem igen för han trivs inte hos Rachel. När Sam och Rachel kommer för att hämta Samson så stannar de för att prata om problemet. Det slutar med att Lisa tycker att de kan ju bo i Sams lägenhet alla tre och Archie. Sam är orolig för vad Rishi ska säga men Rachel lovar att prata med honom.
 
Vanessa söker upp Rhona som är ute på Moiras gård för att kolla till korna. Hon skäller ut Rhona inför Moira som tycker det känns jobbigt så hon går därifrån. Rhona blir orolig när hon hör att Paddy upptäckt att det saknas medicin. Vanessa svarar att hon tog på sig skulden och då andas Rhona ut. Rhona får åka hem och vila sig medan Vanessa stannar kvar. Efter arbetet frågar hon ut Moira om hur det var med Holly när de upptäckte drogberoendet. Moira berättar om hur de låst in Holly och att de sen när det inte hjälpte köpte droger för underlätta så inte Holly hamnade på fel ställen.
 
När Vanessa kommer tillbaka till kliniken ger hon Rhona en påse med tabletter. Rhona blir först glad men när Vanessa säger åt henne att göra något åt beroendet blir hon förbannad. Rhona vägrar att inse att hon "knarkar" så hon säger åt Vanessa att dra därifrån och ta tabletterna med sig.
 

Hej då fuling, hej då fulare

 
Trist att det fiinns sånna som vill förstöra genom att berätta vad som händer. Jag vet inte hur man ska kunna undvika det utan att jag skulle bli tvungen att moderera kommentarerna och det vill jag inte.
 
Här är då gårdagens inlägg, lite sent...
 
Megan ringer efter ambulans och får då höra att hon inte bör röra Sean eftersom han kan vara strömförande fortfarande. Dan som letar efter Sean ser att Megans bil står utanför huset så han går dit. Han kastar sig över Sean och börjar ge hjärtmassage. Megan hjälper honom tills ambulanspersonalen kommer.
 
Ali som är på kaféet får höra att det står en ambulans utanför hennes gamla bostad. Hon skyndar sig in i huset och får panik när hon ser Sean ligga livlös på golvet och ambulanspersonalen som ger honom elchocker med en hjärtstimulator. Sean vaknar till liv men måste in till sjukhuset för obervation, även Megan måste kollas upp efter slaget mot knäna. När de är vid ambulansen så ser Megan att Robbie är på väg åt hennes håll men att han vänder när han ser henne.
 
Cain och Moira är på kaféet när Debbie kommer in med barnen. De låtsas som om allt är som vanligt men när Sarah gått iväg för att handla så säger Cain att de ska agera som vanligt inför barnen men han tänker inte prata med Debbie.
 
Amy hjälper Andy att rensa upp bland det brandskadade i huset. När han ska bjuda på fika så upptäcker han att pengarna är borta ur plånboken. Andy inser direkt att det är Kerry som tagit dem. Han säger att han vill vara ifred ett tag så Amy går iväg och återkommer sedan med färg hon tagit hemifrån och hon har med sig kaffe i en termos.
 
Paddy upptäcker att Rhona har en hel del medicin. Hon erkänner inte att hon behöver dem utan säger att han kan kasta allt eftersom hon klarar sig utan alla piller. När hon sedan är hemma så börjar hon leta efter tabletterna i soporna. Paddy kommer in i köket och ser henne men hon skyller på att hon bara vill se till att inte Leo kan råka få tag på medicinen om han rotar i soporna.
 
På sjukhuset så får Megan hjälp att plåstras om. Declan kommer dit och Megan gråter för hon har så dåligt samvete över vad som hänt. När hon sedan kollar till Sean får hon en utskällning av Ruby som ser det som hennes fel. Megan går iväg och handlar lite smörgåsar och dricka som hon lämnar till de som sitter hos Sean. Sean tackar henne för att hon räddat honom. Hon går därifrån men Ali kommer efter och hon är rasande. Ali säger att hon ska stämma Megan för trakasserier.
 
Sam är orolig för att Samson verkar så less på allt.
 
Debbie söker upp Cain hos Moira. Hon låter Sarah träffa honom och ge en teckning som hon gjort. När Sarah går ut till bilen igen så säger Debbie att han kommer vara tvungen att hålla sig undan henne och barnen, om han ser dem så ska han skynda sig åt ett annat håll för han ska aldrig mer träffa dem.
 
Bob frågar Alicia hur det gått på hennes dejt. Hon säger att det gått bra och han frågar henne om det är allvar. Alicia tvekar och då säger Bob att hon måste följa sitt hjärta. Precis då kommer Dom in och de flirtar med varann.
De bestämmer sig för att ses senare. Alicia ser först glad ut men sedan fastnar leendet men ingen ser det.
 
Nikhil försöker få Priya till att prata med David. Hon vägrar utan istället så bokar hon tågbiljetter till London för att inte komma tillbaka. Nikhil blir givetvis orolig och söker upp David för att säga åt honom att prata med Priya.
 
Declan vill börja fixa med båda husen som blivit förstörda. Andys hus kommer att gå på försäkringen. Megan är lite tveksam till att Dom ska flytta in så snart. (Jag tror hon vill att Ali med familj ska få tillbaka huset)
 
Zak har hittat lite extra pengar i en ficka så han vill bjuda Lisa på puben. Debbie kommer till dem och frågar om de kan passa hennes barn ett tag. Zak går med på det trots att Debbie säger att Cain inte får komma nära dem.
 
Alicia är på jobbet och pratar med Katie som vill veta allt om hur det går med Dom. Katie börjar göra en för- och nackdelslista och inser att Dom verkar vara en riktig drömkille. Alicia säger att något saknas trots allt.
 
Rhona åker in till stan för att försöka få nya piller från apoteket trots att hon inte har något nytt recept. Givetvis går det inte även om hon säger att hon är veterinär. Hon åker hem och börjar dricka vin istället.
 
Zak kommer hem till Moira med Sarah och Jack när Cain är där ensam. Han skyller på att han ska visa Sarah var han jobbar, allt för att Cain ska få träffa dem =)
Senare så kommer Cain fram till Zak och Lisa på puben och ställer två fulla ölglas framför dem som tack. Lisa förstår förstås inte varför.
 
Priya kommer in på puben för att säga upp sig. Chas blir förvånad men kan inget göra. David kommer in för att prata med Priya. Hon är inte på humör men säger att han får säga det han ska där inne. David börjar med att be om att få tillbaka ringen. Nikhil som sitter en bit ifrån berättar för Gennie att det är hans förtjänst att David pratar med Priya, men han blir lite förvånad när han hör att David ber om ringen. Priya blir så besviken och ledsen att hon ger David en örfil innan hon räcker fram ringen till honom. Hon är på väg ut när David stoppar henne för han har inte pratat klart.
David ställer sig på knä och friar till henne igen. Nikhil säger "jaaaa" så David svarar att det var inte honom han frågade ;) Priya blir så glad så hon kastar sig i hans famn.
 
Alicia har bestämt sig för att prata med David om hennes känslor för honom. Hon knackar på hos honom och ska precis börja berätta att hon vill att de försöker igen men innan hon hinner säga allt så ber David om ursäkt för det han gjort mot henne och hoppas att de kan vara vänner. Precis då kommer Priya fram bakom honom och visar gladeligen upp ringen och berättar att de ska gifta sig trots allt. Alicia gratulerar dem men när dörren stängs så gråter hon.
 

Gympadojor och Ferrari

Andy ber Amy om ursäkt för att han inte trott på henne utan på Kerry istället. Hon erkänner att hon aldrig trodde att hennes mamma skulle kunna göra något liknande.
 
Declan kollar läget i huset och talar om för Andy att Andy får stå för kostnaden själv eftersom det stått i hyreskontraktet att man inte får röka inomhus.
 
Det är fullt kaos hemma hos Rachel på morgonen när alla ska iväg. Sam som flyttat tillbaka försöker skynda på Samson som ockuperar badrummet. Alla är mer eller mindre irriterade på varann.
 
Dom frågar David om vad Alicia tycker om att göra för han vill bjuda ut henne. David svarar att hon har alltid velat äta på Rådhusets lilla fina restaurang. Senare så ändrar sig David och säger att det var Leyla som gillade Rådhusrestaurangen, Alicia gillar mer en hamburgare på stan och så vill hon gärna testköra racerbilar.
Gemma säger åt sin far att kolla med Megan om huset som Vanessa skulle ha hyrt men nu står tomt.
 
Sandy ska gå ut med Meg men hunden smiter iväg. Han åker runt i byn med sin permobil och har hatten knuten med en halsduk under hakan =)
 
Kerry går runt och ser allmänt sotig och sorglig ut, hon försöker be Andy om ursäkt men han är väldigt less på henne. Hon försöker få honom att ta henne tillbaka eftersom hon inte har någonstans att ta vägen men han vägrar bry sig om henne. Det visar sig att Kerry sovit i Dans skåpbil under natten men han upptäcker det och låser den under dagen. Inte ens Amy bryr sig om vart Kerry tar vägen.
Kerry ser Andys plånbok och tar pengar ur den. Hon bestämmer sig för att ändra semesterresan till Lanzarote istället.
 
Dom kommer överens med Megan om att hyra huset, efter att han varit där och tittat och Megan sett till att hantverkarna är klara.
 
Debbie kommer hem dagen efter branden. Cain är irriterad eftersom hon inte svarat när han ringt. Han berättar vad som hänt och Debbie blir hysterisk. Hon rusar ut för att hitta Kerry. När hon träffar Kerry så blir det många hårda ord. När hon kommer hem igen så börjar hon bråka med Cain. Bådas ilska sårar den andre. Cain är så förbannad över att hon lämnat barnen hos fylle-Kerry att han nästan slår till henne. Han anklagar Debbie för att vara orsaken till Moiras missfall. Debbie blir så förbannad att hon säger att hon är glad över missfallet och att Amys barn slipper Cain som pappa. De båda säger så hårda ord som sårar att det slutar med att de inte vill veta av varann längre. Cain flyttar därifrån. Debbie skyndar sig att skaffa barnvakt igen, denna gång Belle och Lisa.
 
Alicia får meddelande från Dom att ta på sig gympadojor när de ska ses. Priya som kommit till Home Farms kontor för att lämna igen några broschyrer lyckas övertyga Alicia om att det kommer att bli kul även om hon tvekar just nu.
När Alicia kommer till puben men ballerinaskor (hon känner sig väldig obekväm i dem) så får hon veta vad som kommer att hända. Hon blir överlycklig och skiner upp som en sol. (Jag trodde David ändrat förslagt till något som Alicia inte ville göra men där hade jag fel)
 
Cain stannar hos Moira och hon tycker det är okej att han bor där några dagar. Adam är dock orolig eftersom han fått höra att Cain varit nära att klippa till sin dotter.
 
Robbie kommer in på Kings kontor för att prata med Debbie. Han vill inte göra hennes skitjobb längre men Debbie lyckas övertala honom om att de är vänner och att hon inte tänker utnyttja honom längre. Robbie hjälper sedan Debbie att packa ihop Cains saker i huset.
 
Sean är väldig irriterad när han får reda på att Megan tänker hyra ut deras gamla hus till Dom. Även Ali blir upprörd men eftersom hunden Meg är bortsprungen så ger sig familjen ut för att leta. Sean hittar sedan Meg liggandes på gräsmattan, död. Paddys om går förbi hjälper honom. Han säger att hunden antagligen blivit påkörd. Sean blir utom sig av sorg. Han hittar en blodig sten som han slår sönder en ruta med och går in i Megans hus och börjar slå sönder saker. Megan kommer in och försöker få honom att sluta. Sean säger att han tänker fortsätta och om hon lagar saker kommer han ha sönder det igen. När Megan skriker till honom att sluta när han med ett järnrör slår sönder gamla lampor så lyssnar han inte. Det leder till att Sean får en elstöt och ramlar ihop...
 
 

Det var inte mitt fel

Alicia får en bukett blommor till kontoret men kortet som är med är undertecknat med "D". Hon tror att det är David som skickat dem så hon kastar buketten i soporna. När hon träffar David utanför butiken säger hon att det räcker inte med bara blommor för att hon ska må bättre men David förstår inte vad hon pratar om. Precis då kommer Dom på sin motorcykel så Alicia inser att det är han som skickat henne dem. Hon vill gottgöra honom för gårdagens misslyckade dejt så de bestämmer att de ska ses senare på middag.
 
Debbie tar nästan för givet att Cain ska passa hennes barn men han vägrar. När han ifrågasätter vad hon ska göra så säger hon inget.
 
Kerry och Andy kommer in på kaféet när Amy, Val och Victoria är där. Andy vill att Kerry ber Amy om ursäkt för örfilen men hon vägrar. Istället blir det nästan bråk mellan henne och Val eftersom tjafset fortsätter. Amy blir ledsen och går ut därifrån. Andy är på väg att följa efter men då säger Kerry att det är slut mellan dem om han går. Andy lyssnar inte på Kerry utan går ut efter Amy.
 
Rhona åker iväg till dr Abbott för att få mer medicin. Hon skyller på att hon glömt sina tabletter någon annanstans eller tappat dem, att det är därför hon behöver nya så snabbt efter förra besöket.
Paddy försöker få Vanessa att hitta nytt boende men hon är inte det minsta intresserad. De fortsätter att smågnabbas med varann. När Rhona kommer hem så får Vanessa henne på sin sida så Paddy får inte välja tv-kanal och dessutom ska han servera tjejerna kaffe.
 
Rishi försöker be Priya att tänka om angående David eftersom han tror att David är det bästa som hänt dottern.
 
Andy är ledsen för att Kerry inte tänker på Amy. Han pratar med Amy om saken och tillslut vill han bjuda henne på en drink på puben. De sitter och pratar länge och väl. Han tror dock fortfarande att Amy bara sagt allt om Kerry och barnen för att hon var svartsjuk. När hon märker att Andy slappnar av i hennes sällskap frågar hon om vad som hade hänt om han inte varit ihop med Kerry. Han kan inte svara på det eftersom han inte vill svika sin sambo.
 
Debbie ska träffa en kontakt till sprithandeln så hon behöver barnvakt. Hon går med barnen till Andy men det är bara Kerry hemma. Kerry är besviken på Andy som gått efter Amy så hon har börjat dricka sprit. Debbie märker att allt inte står rätt till men är så desperat efter barnvakt att hon lämnar barnen där ändå.
 
Kerry leker med Sarah och Jack, samtidigt som hon dricker en del sprit. Hon säger att hon vill gifta sig med Andy och bli den bästa styvmamman Sarah någonsin haft. Sedan säger hon till Sarah att gå upp och lägga sin lillebror. När hon blir ensam dricker Kerry lite till och tänder en cigarett trots att hon lovat Debbie att hon inte röker inför barnen. Kerry rasar ihop och svimmar av. Hon märker inte att Jack är ledsen och Sarah försöker väcka henne men inget händer. Sarah tar på sig Kerrys högklackade skor och går ut och ringer på dörren hemma hos mamma men ingen öppnar. Hon går då till puben för att se om någon är där som kan hjälpa henne. Medan Sarah är ute så börjar cigaretten att glöda på mattan och ganska snabbt börjar det brinna i huset.
 
Debbie och Robbie har sitt affärsmöte på Home Farm då ingen annan är hemma. Mannen flirtar rätt rejält med Debbie trots att han ska gifta sig om 22 dagar. Robbie försöker lägga sig i mötet men han får mest servera de andra två deras drinkar. När han tröttnar på det säger Debbie åt honom att gå därifrån. Hon blir då ensam med affärsmannen och hon säger att hon är redo att göra vad som helst, som att gå på casino som han lovat tidigare.
 
David är ledsen och rätt onykter men Eric lyckas ändå få honom att följa med till värdshuset för att hjälpa till att servera där. Tyvärr visar det sig att Alicia och Dom är där för att äta sin middag ihop.
 
Val upptäcker Sarah på puben. Hon undrar vad flickan gör där. Cain och Andy rusar ut när de hör vad som hänt. Amy följer efter dem för hon är trots allt orolig för sin mamma. De ser att huset brinner så de springer in för att hjälpa dem som är där inne. Cain hämtar Jack och lämnar över honom till Moira. Andy och Amy går in för att hjälpa Kerry men de har svårt att komma fram. Brandkåren kommer och tillslut får de ut Kerry.
 
Alla ute och välbehållna. Kerry vill inte följa med till sjukhuset för att kolla varför hon svimmat av. De går in på puben och Andy och Cain är rasande på henne för hon luktar sprit när hon passat barnen. Cain säger åt henne att aldrig mer gå nära hans barnbarn. Andy är vansinnig och nästan på väg att ta tag i henne men Dom, som är på puben med Alicia, kommer emellan och lugnar ner honom.
 
Bernice låter dem gå in i rummet bakom bardisken. Kerry börjar återigen skylla ifrån sig. Hon säger att Debbie skulle aldrig ha lämnat barnen med henne. Precis när hon säger att hon aldrig velat ha barn eftersom hon inte tycker om dem så kommer Amy in och hör det. Givetvis blir Amy ledsen så Kerry säger att det inte gäller henne. Amy får sedan Kerry att erkänna att hon lämnat Sarah och Jack ensamma när hon passat dem. Andy blir förbannad men Kerry kan inte förstå att hon gjort fel.
 
Andy gör slut med Kerry eftersom han inte orkar med henne för hon tänker bara på sig själv hela tiden. Kerry försöker tigga och be om att han ska ändra sig men tillslut måste hon inse att han inte gör det. Hon får panik när hon märker att hon inte har någonstans att sova i natt.
 
Kerry följer efter Amy som gått ut från puben. Hon vill sova hos dottern men Amy säger nej och ber mamman dra åt helvete.
 
 

Stängt pga att ägaren gör bort sig igen

Priya är riktigt ledsen. David förnekar att hon kommer i andra hand men Priya känner att det inte stämmer. När de sedan går till hennes jobb och hon ser att David håller ögonen på Alicia som pratar med Dom blir hon ännu mer ledsen. Georgia upptäcker det och vill trösta sin dotter.
Rishi kommer in men Priya vill inte ha med honom att göra.
 
Rhona är tvär mot Vanessa som är orolig för sin vän. Hos dr Abbott får Rhona nya tabletter men trots tjat så får hon inte lika starka som tidigare utan en mildare variant.
 
Brenda pratar med Jude om operationen och att hon måste fortsätta gå på kontroller. Han råkar då försäga sig om att Cameron ska ha en välgörenhetsfest i hennes ära. Brenda blir besviken då hon tror att man bara har sådana tillsällningar för att hedra någon som dött. Hon vänjer sig vid tanken och blir sedan glad över festen.
 
Kerry har lyckats byta solsemestern till en lite lugnare semester i Frankrike för att Sarah ska kunna följa med. Andy tror först inte på idéen men när han pratar med Debbie och hon säger att det är okej så ändrar han sig. Amy blir väldigt besviken när hon hör att hennes mamma ska iväg med nya familjen. Hon pratar med Val och berättar om hur det var när hon var liten och blev lämnad så många gånger av sin mamma när de var på semester. Val blir rasande så när hon ser Kerry börjar hon anklaga henne för att vara en dålig mor. Hon varnar Andy så det inte ska gå illa för Sarah nu när Kerry tar hand om henne. Amy blir också frustrerad men Kerry blir så förbannad att hon ger Amy en örfil.  Hon blir chockad av det hon gjort och Amy går därifrån.
 
Chas ber Zak komma över för att prata med Cameron om hur det är att ha en depression. Cameron spelar med så länge Chas är med i rummet men när hon gått säger han att han inte är redo för att prata om det.
 
Priya kommer in i butiken och ser David och Alicia stå vid disken och provsmaka godsaker (bland annat godis i form av bokstäver där Alicia skrivit David och han börjat skriva Alicia men det hinner inte Priya se). Priya känner sig ännu mer sviken så hon gör slut med David eftersom hon inser att han inte släppt tanken på Alicia. David förnekar att han har känslor för henne, så han säger att han älskar Priya.
 
Vanessa som aldrig velat bo i Megans hus tar fram ett verktyg och öppnar ett rör i ett element så det börjar droppa vatten. Megan kommer dit och lovar att åtgärda felen och lägga in nytt golv men Vanessa vill inte bo där längre utan hon vill ha tillbaka hyresdepositionen omgående för att hitta annat boende. När hon träffar Rhona och Paddy så berättar hon om skadan i huset. Vanessa säger att hon ska bo på hotell i Hotten men då protesterar Rhona och låter henne bo hos dem, igen.
 
David mår dåligt efter att Priya lämnat honom. Han har stängt affären för att supa. Nikhil försöker prata med både David och Priya var för sig för att få dem att bli ihop igen. David går till puben där Betty och Sandy vill ge honom goda råd, eller så vill Sandy se om David kommer att dyka upp i en brudklänning igen =)
Eric kommer och sätter sig hos sin son. Han råder David att prata med Alicia eftersom nu är han fri att göra något åt sina känslor.
 
Debbie frågar Cain om han kan passa Jack några timmar. Cain vill inte det men Moira tackar ja och säger att de båda ställer upp. Det visar sig att Cain varit orolig att Moira skulle må dåligt tillsammans med ett litet barn som kanske skulle påminna henne om missfallet men allt går bra.
 
Precis när David ska gå fram till Alicia vid bardisken kommer Dom fram till henne så David sätter sig igen. Alicia går in på toa efter en liten stund och David följer efter henne. Han berättar att bröllopet är inställt. Alicia vill inte veta mer, hon vill inte att han förstör för henne nu när hon börjat leva igen efter att han lämnat henne.
 
Alicia går ut till Dom och säger att hon måste jobba för att Megan ringt. De avbryter sin dejt och Alicia åker till Home Farm och börjar bläddra med en del papper. Katie blir förvånad över att se henne där men så dyker David upp så Katie märker att hon borde gå därifrån.
 
David förklarar för Alicia att han vill att de försöker igen för att han kan inte sluta att tänka på henne. Efter en liten stund går hon med på det och de kysser varann. Då råkar han nämna att Priya dumpat honom. Alicia blir så besviken eftersom hon tror att det är bara därför som han är tillbaka. Hon säger att hon inte orkar med att bli sviken av honom ännu en gång så även om han vore den sista mannen på jorden så vill hon inte ha honom igen...
 
 

Vi vill inte ha galningar i byn

Cameron har packat väskan för att sticka innan Chas kommer hem efter att ha tillbringat natten hos Gennie. Gennie söker upp honom och upptäcker hans planer. Hon ber honom att prata med Chas men han säger åt henne att inte lägga sig i hela tiden.
 
Rishi vill bjuda David och Priya på middag. Hon blir förbannad när hon hör det eftersom hon inte vill träffa varken sin far eller Jai.
 
Paddy börjar jobba igen efter avstängningen. Det första arbetet blir att åka till en gård för att ta hand om en häst. Trots sin hästrädsla så åker han dit och det går bra.
Under tiden börjar Rhona att planera en inflyttningsfest hos Vanessa men när Paddy kommer tillbaka från arbetet så är de bjudna på middag så Rhona tackar återigen nej till Vanessa som blir väldigt besviken.
 
Victoria och Amy står på gatan och diskuterar Andy. Val som kommer dit råkar höra dem och hon blir rätt förvånad när hon hör att Andy och Amy kysst varann.
 
Cameron står bakom ett hörn av ett hus och råkar höra när Declan pratar med Jimmy om att det är problem med bygglovet så de kan inte börja röja ute i skogen än. Jimmy blir besviken för det gör att han inte får pengar till åkeriet i tid.
 
David träffar Rachel på kaféet och de pratar lite med varann. Han tycker att de kan vara vänner fortfarande. Rachel låter David hålla lite i Archie. Priya som precis kommer in ser David sitta med Archie i knät. Hon vänder innan han ser henne.
 
Cameron kommer tillbaka precis när Chas fått höra av Gennie att han stuckit. Chas som har försökt ringa honom blir förvånad men glad. Hon vill veta vad han tänkt säga innan Gennie dök upp. Först säger Cameron att det inte var något men sedan erkänner han att han träffat en annan kvinna, dr Abbott, eftersom han hamnat i en depression efter allt som hänt efter Carls död. Chas blir lättad när hon inser att han inte varit otrogen.
 
Nicola är övertygad om att Angel måste gå i en fin skola. De ska på ny intervju till en annan privatskola och hon beordrar Jimmy att ta på sig en kostym. Hon säger att hon ska ställa till det värre än ett helvete för honom om det inte går bra. När de kommer tillbaka så visar det sig att det kommer att kosta en hel del. Jimmy vill inte betala ca 80 000kr om året i avgifter så han säger ifrån att Nicola får finansiera skolgången själv om hon tycker det är så viktigt att Angel går i en privatskola.
 
Victoria, Amy och Val träffar Andy och Kerry ute på gatan. Val kan inte låta bli att pika Kerry och då lägger sig Victoria också i och anklagar Kerry för att ha lämnat barnen ensamma. Andy påpekar att Sarah redan sagt att det inte stämmer. Kerry börjar tjafsa men Amy säger bara att de båda vet sanningen och det räcker.
 
Gennie pratar med Chas och får veta om Camerons depression. Hon tror inte riktigt på honom men Chas är helt övertygad om att det är sant.
 
Cameorn hör att Declan behöver vakter ute i skogen efter att skåpbilen setts där ute. Cameron erbjuder sig att ställa upp som vakt men Declan tvekar. Katie övertalar dock honom att hjälpa Cameron med ett extra jobb. När Declan sedan pratar med företaget så får Cameron hjälpa till som byggare, dock inte som nattvakt.
 
Brenda sitter på kaféet. Hon är lite orolig eftersom hon ska tillbaka till sjukhuset för att höra hur det gått efter operationen. Pearl sitter vid ett bord en bit ifrån och berättar gladeligen om en vän till henne som trodde hon var frisk efter en operation men som dog tre dagar senare.
 
Rachel lämnar Archie hos Jai och Rishi på fabriken trots Nikhils protester. Hon ska till tandläkaren. Rishi och Jai går hem med babyn. Där träffar de David och Rishi erbjuder David och Priya en affärslokal en bit utanför stan i bröllopspresent. David lovar att prata med Priya om saken men precis då kommer hon och återigen har David Archie i knät. Hon blir rasande och skäller ut dem. Priya vill inte ha någon affär eller ens något med sin far att göra, aldrig mer.
 
Dom får hjälp av Alicia för att leta nytt hus eftersom han inte kan bo kvar där han bor.
 
Kerry har lyckats få ett kreditkort och hon är överlycklig. Andy ber henne vara försikig eftersom det kostar mer än det är värt. Kerry lyssnar givetvis inte utan skyndar sig att boka en semester åt dem. När Andy säger att de inte kan åka bort i två veckor utan Sarah så talar Kerry om att Sarah ska följa med. Andy blir förbannad när Kerry inte tänker på att Sarah inte får åka någonstans på grund av infektionsrisken. Han ber Kerry att avoka resan och hon blir besviken.
 
Cameron söker upp Gennie som är ensam hemma med Molly. Han varnar henne från att sätta idéer i huvudet på Chas, han vill att Gennie sköter sitt och låter dem vara ifred. Cameron säger att de vill inte ha några galningar i byn, eller hur? När han börjar prata med Molly om hur fin hon är och att man ska ta hand om sin familj så det inte händer något blir Gennie rädd. Hon berättar det nästa dag för Nilhil som blir rasande och söker upp Cameron. När Nikhil talar om att Gennie har tillräckligt att oroa sig över eftersom Brenda är sjuk så utnyttjar Cameron tillfället och säger att Gennei kanske bara missuppfattat situationen.
 
Nicola börjar lära Angel att dansa balett eftersom om de har ett begåvat barn kan de få stipendium för skolgången. De övar i vardagsrummet och när Jimmy kommer hem blir han tvingad att öva med dem.
 
Brenda, Gennie och Bob är på sjukhuset. De får veta att man kan hålla tumören ifrån att vaxa ett tag men tillslut kommer den att göra det men utan mediciner kommer den att börja växa direkt.
 
Priya och David tjafsar med varann ute på gatan. Hon är rasande för att han vill ta emot en affär av hennes far. Precis då kommer Rachel tillbaka men hon får inte tag på Rishi i telefon så hon frågar Priya om var han är. Priya blir rasande och spyr ut sitt hat mot Rachel som förstört familjen. Hon knuffar till Rachel som blir förbannad och börjar skälla ut Priya. Alicia som hör dem kommer fram. Rachel slår till Priya som är spydig. Alicia får en snyting av Priya och är på väg att slå tillbaka men David stoppar henne eftersom hon är villkorligt frigiven. När Priya upptäcker att David försvarade Alicia istället för henne blir hon riktigt ledsen och besviken så hon går därifrån.
 
Gennie försöker prata med Chas om vad Cameron gjort men Chas vill fortfarande inte lyssna på henne. Cameron hör dem och då går han in i rummet och säger att han vill anordna en välgörenhetskväll i Brendas namn. Det gör att Chas litar helt och fullt på honom och säger åt Gennie att sluta lägga sig i deras förhållande.
 
Priya är jätteledsen efter att David inte stöder henne. Hon talar om att hon inte vill ha sin far med på bröllopet för det kommer att förstöra hennes dag och om David inte lyssnar på henne vill hon inte att han deltar heller...
 
 

Winston Churchill håller tal, som veterinär...

Rishi kommer till puben när Nikhil, Priya och Georgia sitter där. Han frågar om han får slå sig ned hos dem men de vill inte det. När han kommer hem pratar han med Jai om saken eftersom han känner sig rätt ledsen över att de behandlar honom på detta för honom oväntade sätt. Priya söker upp honom och säger att hon vill att de gör ett faderskapstest så inte Rachel lurar dem. Rishi svarar att det redan är gjort.
 
Andy vet inte vem han ska tro på, Amy eller Kerry. Kerry försöker undvika att det ska bli uppdagat det hon gjort säger att de kan gå hem istället. Det slutar med att Andy vill att de frågar Sarah på en gång även om det är sent. De tre stormar in hos Debbie för att prata med dottern. Sarah som precis blivit väckt och ser dem sitta i soffan säger att hon inte märkt om Kerry lämnat dem ensamma. Kerry blir triumferande medan Amy blir besviken och går därifrån. När Sarah gått upp och lagt sig igen så säger Debbie åt Kerry att gå hem så hon kan prata med Andy. Hon lyckas få honom att tala om att han kysst Amy.
 
Cameron har det jobbigt i skogen men han gräver och gräver. Han samlar ihop det han kan men så kommer det en lastbil. Cameron får bråttom att täcka över hålet och sedan hålla sig utom synhåll. Det kommer ett gäng arbetare som ska sätta igång rensningen så Cameron får smyga till skåpbilen men sedan när han kör iväg så blir han upptäckt men han kör iväg i full fart.
 
Chas mår dåligt över att ha misstrott Cameron men Gennie säger att det är inte så konstigt eftersom han beter sig så udda just nu. Gennie går hem och Chas går upp till sovrummet. Hon kommer ner senare när Cameron kommit hem. Han blir rätt förvånad över att hon är hemma och inte på spa. Chas ber om ursäkt för att hon misstrott honom och följt efter honom. Cameron erkänner att han såg att de var i bilen bakom och det gör Chas förtvivlad över att han ändå låtsades att inte se dem.
 
Paddy går runt och smörar för klienterna som är bjudna till festen på Home Farm men allra mest för Katie som kommit dit med Declan. Rhona går omkring och har ont, eller abstinens så hon frågar efter värktabletter. När hon inte får några som är tillräckligt starka väljer hon att dricka vin men kan inte kontrollera sig helt så hon slår ner glaset. Vanessa börjar bli orolig för henne men plötsligt får Paddy ett samtal och det visar sig att någon behöver hjälp med sina djur. Rhona erbjuder sig att åka så de andra kan vara kvar på festen. Hon åker så fort hon kan till ett apotek som har öppet. När hon fått sin medicin så tar hon flera tabletter innan hon kör iväg. Paddy som börjat bli orolig eftersom kunden hört av sig och undrar var veterinären är. Rhona skyller på att hon åkt vilse och därför är hon sen.
 
Gennie har dåligt samvete för att hon orsakat problem för Chas. Nikhil blir irriterad när han får höra att de skuggat Cameron. Gennie känner att hon måste gå över till Chas för att ställa allt tillrätta.
 
Nicola och Jimmy är fortfarande oense om Angelicas skolgång. Steve som hör det bjuder hem dem på lite vin. Han försöker prata med Jimmy om att ge och ta i ett förhållande men Jimmy genomskådar honom direkt och inser att Nicola antaglien ligger bakom övertalningen. Det blir sent och Jimmy somnar i fåtöljen. När de ska gå hem så säger han att han kan ändå tänka sig att tänka på saken, att han kanske ändrar sig angående en privat skola till dottern.
 
Andy är fortfarande lite osäker på varför Amy skulle ljuga om en sådan sak. Kerry försöker få honom att tro att det är för att Amy bara är svartsjuk. Andy söker sedan upp Amy men han verkar ändå inte helt vilja lyssna på vad hon har att säga förran hon säger att han måste vara försiktig innan det händer något allvarligt för då är det försent.
 
Paddy är på gott humör efter festen. Han tycker att talet var en succé, i klass med Winston Churchill. Han och Vanessa kommer hem och Rhona kommer strax efter dem. De dricker lite vin med Marlon som varit barnvakt men sedan vill Paddy gå och lägga sig. Marlon går hem men Vanessa vill fortsätta festandet. Rhona sviker henne också och säger åt henne att växa upp och sluta tro hon är 21 fortfarande.
 
Cameron har packat för att sticka men Chas upptäcker honom. Hon vill veta vad som händer men han kan inte berätta det utan ber henne att lita på honom om hon älskar honom. Ibland verkar det som om han är på väg att berätta sanningen för henne men något stoppar honom.
Precis då kommer Gennie för att be om ursäkt. Cameron blir rasande när han hör att det var hon som fått Chas till att skugga honom. Han rusar ut i bardelen av huset. Chas och Gennie följer efter. Cameron anklagar Gennie för att vara den som förstör för dem, att hon alltid varit emot honom. Gennie försvarar sig med att hon alltid bara velat Chas bästa. Cameron är så arg att han slänger iväg ett fat med frukt (?) som står på bardisken.
Han säger att han behöver lite utrymme för sig själv så Gennie erbjuder Chas att följa med henne hem över natten. Chas vill att Cameron lovar att han är kvar nästa dag, att han inte ska sticka...

En präst, en mördare och en tjuvlyssnare

Andy skyller på Amy att det var hon som kastade sig över honom. Givetvis tror Kerry på honom så hon skickar hem Amy. När Amy gått så lyckas Andy övertyga Kerry om att deras kärlek är starkare än någonsin.
Kerry söker upp Amy för att fortsätta bråket men när Amy säger att hon kan ju alltid berätta om när Kerry är barnvakt så går hon därifrån.
 
Paddy är på Home Farm för att be Megan ordna med en fest nu när nya veterinärkliniken ska öppna. Han nämner att Vanessa är intresserad av att hyra Alis gamla hus.
 
Cameron är på väg ut men Chas vill att han stannar kvar på puben och jobbar istället. Han lyssnar inte på henne utan åker iväg ändå. Cameron åker till en trädgårdshandel där han köper en presenning och en spade.
Kassören försöker få honom att blli medlem för att få rabatt men Cameron vägrar. När han märker att alla övervakas vid kassan så börjar han skruva på sig. Han kommer hem och får be Chas om ursäkt eftersom hon är rätt sur på honom som bara stuckit.  Cameron skyller på att han var tvungen att hjälpa en vän att flytta och att han därför inte kunnat svara när hon ringt.
(Konstigt att hon inte undrar vilken vän det var)
 
Rachel är på väg att städa hos Sharmas. Charity säger åt henne att låta bli eftersom det inte känns rätt att hon är där.
Rishi hör det och håller med henne. Rachel blir besviken eftersom hon behöver pengarna.
 
Amy berättar för Victoria om att hon varit med Andy. Victoria har svårt att tro det men när hon hör att brodern skyller ifrån sig så inser hon att Amy talat sanning.
 
När Jai klagar över att han aldrig kommer att få tillfälle att umgås med Archie så kommer Rishi på en idé. Han hittar Rachel på kaféet och frågar henne om inte han kan få ta hand om sonen några timmar emellanåt. Charity hör det och tycker att det är en bra idé. Bob går runt och torkar bordet för han är väldigt nyfiken ;)
 
Paddy blir rasande när han upptäcker att Vanessa beställt visitkort och satt hennes namn först i företagsnamnet. Även Rhona håller med honom denna gång.
 
Andy möter Amy på kaféet och han ber henne om ursäkt. Han hinner inte säga så mycket mer för Kerry dyker upp och hon är väldigt kaxig när hon påpekar att han faktiskt är hennes så Amy kan sluta drömma om honom.
 
Cameron tjuvlyssnar på Declan som pratar om att börja röja på den nya marken. Det gör att Cameron lämnar Chas en stund på kaféet för att han måste gå ut för att ringa. Gennie kommer dit och Chas berättar om sin oro över att Cameron beter sig konstigt. När han kommer in igen så säger han att han bokat spa för två personer, Chas och Gennie. Chas blir ännu mer orolig eftersom hon märker att han vill ha bort henne ifrån byn och hon minns hur det var när han betalade Debbies resa till Frankrike.
 
Paddy lyckas få Megan att visa Vanessa, trots att hon försökt att undvika det, huset som står tomt i byn. Vanessa känner att hon inte kan säga nej längre och när Rhona står på Paddys sida skriver hon på hyreskontraktet.
 
Jimmy går till kyrkan för att kolla vad Nicola gett bort. Han ska precis köpa tillbaka en favorittröja när hon dyker upp. Jude låtsas vara intresserad av tröjan. Senare kommer Nicola till Kings kontor med en kostym och skjorta som hon valt att Jimmy ska ha på sig på mötet med folket från skolan. Det visar sig att det går inte som hon planerat eftersom Jude inte vill ljuga. Han söker upp dem efteråt och Nicola är bitter över att ha gett honom så mycket men ändå inte fått plats för Angelica i skolan. Jude påminnner henne om att hon inte gett honom något utan att hon gett församlingens fattiga en hel del.
 
Amy är på puben när Andy och Kerry kommer in. Kerry kan fortfarande inte sluta pika dottern om att Andy är upptagen och att Amy bara är svartsjuk. Amy ledsnar på att få skit så hon nämner att Kerry inte är en så bra barnvakt som hon säger eftersom hon måste lämna barnen ensamma för att handla vin. Kerry försöker få Andy till att gå därifrån innan Amy säger förmycket men det lyckas inte.
 
Chas och Gennie är på väg för att åka till spadagen som Cameron ordnat. De blir tyvärr ståendes i trafiken för ett gäng får som ska över gatan. Då ser Chas i backspegeln när Cameron åker ut ur byn i sin skåpbil. Gennie säger åt henne att följa efter. Cameron märker dock att Chas är några bilar bakom hans så han stannar till vid en korvvagn och ringer henne. Han låtsas vänta på en vän som vill ha hjälp och Chas tror honom så hon och Gennie åker hem igen.
 
Declan är glad över att han fått klart med att börja röja i skogen han precis köpt. Maskinerna kommer att köras på plats under natten för att kunna starta så fort som möjligt.
 
Cameron åker till skogen. Han sitter kvar ett bra tag i bilen för att samla kraft för det han ska göra. Sedan tar han sin spade och presenningen och går in i skogen...
 

Välgörenhet med baktanke

Declan pratar affärer med Steve. Han vill köpa marken som Steve precis köpt. När Cameron hör det när Declan, Megan och Steve sitter på puben blir han intresserad. Han försöker tjuvlyssna på samtalet när de pratar om att avverka skogen.
 
Betty trivs med att ha något att skvallra om. Hon pikar gärna Rachel för att ha skaffat barn med en rik man.
 
Nikhil tar avstånd från sin far men sköter jobbet ändå. När Ali kommer in på kontoret och börjar tjafsa om Rishi som far till Rachels barn säger Nikhil åt henne att inte prata om privata saker på arbetet. Nikhil ber sedan Rishi att prata med Georgia innan skvallret når henne.
 
Georgia kommer hem till Gennie som nästan råkar säga något men kommer undan när hon märker att Georgia inte vet något om Rishis bravader. Nikhil kommer hem och börjar prata om det innan han ser att hans mor är där.
 
Amy ska på dejt med en av fotbollskillarna och Victoria erbjuder sig att följa med henne under kvällen. Innan Amy ska iväg går hon hem till Andy och hennes mamma. Hon hittar Sarah ensam hemma. Det visar sig att Kerry tycker det är jobbigt att vara barnvakt så för att kunna smita ut så skyller hon på att hon bara ska köpa ketchup. Tyvärr fastnar Kerry på värdshuset när Steve bjuder henne på vin. Amy är rasande när Kerry kommer hem och luktar sprit och för att hon bara lämnat Sarah. De bråkar om saken och tillslut blir Amy så ledsen att hon inte orkar gå på sin dejt.
 
Declan träffar Jai på puben. När de blir ensamma på toaletten så berättar Declan om Charitys besök och misstanke. Han säger att han tror inte på att det är Rishi som är pappa till barnet utan att han bara skyddar Jai. Jai förnekar givetvis men Declan tror honom inte, han säger att han känner Jai allt för väl. Då svarar Jai att Declan anade inget om vem som var Mias pappa.
 
Kerry är glad när Andy kommer hem. Hon fixar middag och säger att allt gått bra under kvällen. Andy ber om ursäkt för att hon får passa hans barn men Kerry svarar att det gör inget eftersom de är ihop, de är ett team tillsammans.
 
Jai ber Charity om ursäkt för alla lögner. Han säger att det varit en jobbig tid det senaste året men nu kan de fortsätta som det varit förut.
 
Nicola fortsätter att försöka få Angel till kyrkans skola. Hon har givetvis överklagat avslaget och hon har påpekat att de gått till kyrkan rätt mycket efter Carls död. Hon bjuder hem Jude på middag och ger honom en hel del av sådant hon rensat ut ur hemmet. Han tar tacksamt emot hennes välgörenhet men inser att hon försöker påverka honom inför beslutet på hennes överklagan. Jimmy är mycket besviken över att hon gett bort hans golfklubbor.
 
Victoria får höra att Amy ställt in dejtkvällen efter bråket med Kerry. Amy vill inte berätta vad bråket handlat om så Victoria pratar med Andy och ber honom säga åt Kerry att sköta sig själv. Kerry söker sedan upp Amy för att höra om hon tänker skvallra för Andy men det tänker inte Amy. Lite senare kommer Andy för att höra om Amy och Kerry bråkat om kyssen. Amy svarar att det inte var därför. Hon blir besviken när han kallar kyssen för ett "dumt misstag" men låtsas hålla med honom om att hon inte gillade det.
 
Vanessa och Paddy fortsätter att gnälla på varann. Paddy pikar henne för att hon måste hitta nytt boende. (Jag orkar knappt med dem längre, så jag minns inte vad de gjorde eller sa)
 
Georgia som fått veta om Rishis "barn" blir inte glad när hon ser Rachel komma in på kaféet. Rodney tar med sig Georgia på lunch men de stannar till på puben och då råkar Rachel komma in med Archie. Georgia blir förbannad och klagar över att Rachel stoltserar med sin oäkting. Charity som hör det kommer fram till Georgia och säger åt henne att lägga av och inte hacka på andra.
 
Amy kommer hem till Andy och Kerry. Kerry börjar prata om att Amy kanske är svartsjuk på det hon har. Samtidigt som hon säger det så smeker hon Andy över armen. Amy försöker få mamman att sluta men lyckas inte. Amy blir då så förbannad att hon talar om att hon redan haft det mamman har eftersom hon har haft hans tunga i sin mun.
 
 

En härva av lögner

Charity har mycket svårt att tro på Rishi. När Priya kommer in så passar Charity på att pressa Rishi till att säga sanningen. Rishi ber om ursäkt och säger till sin dotter att Archie är hans son.
 
Victoria är övertygad om att Amy behöver en kille. Hon ber Andy att hålla koll bland bönderna för att se om någon lämplig finns ledig. Han säger senare att han inte känner till någon som passar.
 
Ali säger till Ruby att hunden måste bort även om de bor hos Rachel. Det är inte bra att ha den nära babyn. Det gör att Sean pratar med Sandy som tar med sig hunden hem till Edna. Hon är inte alls förtjust i att ha en hund till hemma och säger att den måste bort därifrån men efter en stund så ändrar hon sig och låter hunden stanna.
 
Rachel som varit hos Sam och pratat lite, medan Archie är hos Jai, försöker komma därifrån utan att Sam ska följa med. Hon säger att hon gärna promenerar en stund, allt för att slippa Sams försök till att skjutsa henne till barnets far. Rachel går till fabriken men då kommer Sam åkandes och undrar vad hon gör där. Hon förklarar att Archies pappa blir lite sen. Precis då kommer Charity ut med Archie på armen. Både Rachel och Sam blir förvånade. De går in och då talar Rishi om att han erkänner faderskapet. Rachel försöker protestera men får inte fram något.
 
Priya är jätteledsen och förvirrad. David försöker trösta henne men det går inte så bra. Hon är helt inställd på att berätta för sin mamma men när hon sedan möter Georgia så kan hon inte säga något.
 
Declan får reda på att någon har köpt marken som han lagt bud på. Han blir rasande och vill ta reda på vem det är. Precis då kommer Steve in och talar om att det är han som köpt marken. Declan blir väldigt irriterad.
Nicola är sur på sin syster som utnyttjat henne när hon var onykter. Steve säger att om Declan inget får veta så kommer Nicola att kunna behålla jobbet.
 
Jai pratar med Rishi när de är ensamma igen. Rishi säger att han bara räddat situationen och på det sättet har han varken förstört för Charity eller Noah.
 
Robbie kommer hem. När Megan berättar att de ska flytta till familjen Spencers hus så vill inte Robbie det, han vill bo kvar på Home Farm.
 
Victoria övertalar Amy att följa med ut på puben när ett fotbollslag kommer till byn. Amy har ingen större lust men pratar ändå med några killar. När Andy och Kerry kommer in så kastar sig Amy på en av killarna och kysser honom.
 
Cameron får höra att Steve köpt massa mark. Han ser inte så glad ut när han inser att Steve antaglien kommer att börja bygga på området. Är det där Alex är begravd?
 
Sam pratar med Rachel och han talar om att han är glad över att det är Rishi som är far till Archie eftersom då kommer han inte att lägga sig i och ta Rachel och Archie ifrån honom.
Rachel pratar sedan med Jai och Rishi. Hon säger att om de ska säga att Rishi är far så kommer det att vara för alltid, Jai kommer inte att kunna komma och göra anspråk på sin son sen.
 
David och Priya kommer in på puben och han råkar försäga sig till Rodney och Bernice om att Rishi och Rachel haft ihop det. Bernice har svårt att tro på det. Nikhil som kommer in råkar också höra, han blir inte alls glad. Han går till fabriken och konfronterar sin far. Rishi fortsätter att säga att Archie är hans son. Nikhil är så besviken att han säger till sin far att han aldrig mer har något att säga till om...
 
 

Min son eller min bror...

Megan är rasande efter att ha blivit attackerad. Hon är så förbannad att hon tänker ringa polisen men Declan tycker att hon bör lugna ner sig först. De går till puben för att ta en öl. Jai, Charity och Rishi sitter där och Jai blir väldigt förvånad när han hör vad som hänt. Han går fram till Megan för att försvara Rachel. Charity undrar givetvis vad han håller på med. Jai kommer tillbaka till bordet och låtsas bara ha varit lite intresserad av vad som hänt. Charity säger åt honom att han måste sparka Rachel eftersom de inte kan ha en våldsam städerska.
 
Gemma flirtar med Sean inne i scoutstugan. Det slutar med att de hånglar med varann.
 
David är irriterad över att Priya talat om för Alicia att hon vet vems Jacobs mamma är men allra mest är han förbannad på sig själv som sagt det till henne. Han går över till Alicia för att be om ursäkt men hon vill inte prata med honom eftersom hon är så besviken på att han svikit henne och Jacob.
 
Gennie, Bob och Nikhil kommer till kaféet för att vänta på att Brendas operation ska bli klar. Gennie har svårt att koncentrera sig och hon känner att hon bör vara på sjukhuset och vänta. De åker tillbaka och de tar Molly med sig denna gång. Bob går runt och pratar med Molly i famnen och plötsligt ser han att läkaren kommer fram till Gennie och Nikhil där de står. Gennie får ett utbrott och börjar gråta vänd mot Nikhil så Bob skyndar sig dit. Då får han veta att operationen gått bra och Brenda ligger på uppvaket.
 
Debbie söker upp Chas och berättar att hon går med på att låta dem vara ifred, allt bara för att hon egentligen inte bryr sig om dem. Hon säger att hon inte behöver döda Chas eftersom hon redan är död för henne...
 
Ali kommer till Home Farm för att prata med Megan och be om ursäkt för det Rachel gjort. Megan är irriterad och tror att Rachel inte vågar komma själv. Ali får veta att Megan kommer inte polisanmäla Rachel om Ali med familj flyttar ifrån huset inom 24 timmar. 
 
Rachel får veta från sin syster om vad Megan planerar. Hon blir givetvis jätteledsen och tänker gå till polisen men inser att hon inte kan göra det eftersom Archie behöver henne. Rachel erbjuder då Ali med familj att flytta in hos henne istället.
 
Jai kommer hem till Rachel för att höra vad hon gjort. Han är förbannad över att hon riskerar att åka i fänglese, att hon inte kan kontrollera sitt humör bättre. Charity som ser Jais bil utanför huset går dit och då ser och hör hon Jai och Rachels bråk. Hon inser hur det ligger till när hon ser Rachel sträcka fram Archie till Jai.
 
Belle träffar Sean på kaféet och hon märker att han är lite onykter fortfarande. Hon köper kaffe åt honom och berättar att han är den hon litar mest på av hennes vänner. Belle blir orolig när hon hör att han och hans familj måste flytta. Sean träffar senare Gemma och han säger till henne att de bara kan vara vänner, att det var ett misstag att göra något annat ihop. Gemma blir besviken men låtsas som om det är precis vad hon vill, att bara vara vänner.
 
Steve hjälper Katie med hästarna och han tackar sedan Declan för att han lurat honom. På detta sätt så fick Steve chansen till en ny utmaning men han säger inte vad denna gång.
 
Charity snokar i Jais dator. Hon söker sedan upp Declan för att prata med honom och hon berättar vad hon misstänker, att Jai är Archies far. Hon säger att allt är raderat i datorn och sedan nämner hon att hon sett Jai med Archie. Declan tror henne först inte men inser sedan att det kanske stämmer.
 
Brenda vaknar till efter operationen. Hon är på gott humör och det är inget fel på hennes humor. Gennie blir glad när mamman "bossar" med henne. Brenda tackar Bob som övertalat henne att genomföra operationen.
 
Rachel är på väg till Sam (han flyttade hem till Dingles när Ali med familj flyttar in hos Rachel) med Archie men Jai som står utanför fabriken ser dem säger åt henne att inte låta Archie röra något där. Han är fortfarande upprörd över att Rachel slagit till Megan och han påpekar det för henne. Rachel blir irriterad och lämnar helt enkelt över Archie hos honom medan hon fortsätter ensam till Sam. Precis då kommer Charity till fabriken.
 
Charity kommer in på kontoret och ser Jai hålla i Archie och Rishi står bredvid. Hon chockar dem genom att be att få hålla i barnet. Medan hon håller i Archie så pikar hon hans far tills hon säger att han är en oduglig lögnare och så stirrar hon på Jai. Hon talar om att hon vet att Jai är Archies pappa. Charity är så arg och besviken över att Jai inget sagt, att han ljugit även när hon erkände att hon varit med Declan. Jai säger inte så mycket och plötsligt säger Rishi att det inte stämmer eftersom Archie är hans son...
 

Hundinspektion

Ja det här är då fredagens avsnitt som kommer något sent...
 
Megan ska göra sin inspektion av huset som Ali och Ruby hyr av Declan. Ruby städar som en galning medan Ali bara ligger på soffan. De bestämmer att Sean får gå ut med hunden och återvända när gardinen i ena fönstret är bortdragen. Megan kommer dit och går runt. Allt verkar ok eftersom hunden inte verkar bo där även om den förstört en del medan den var där. Megan bestämmer att det ska renoveras i huset. Hon råkar dra bort gardinen och det gör att Sean kommer hem med hunden. Megan blir förbannad och säger åt dem att göra sig av med hunden eller flytta.
 
Cain träffar Chas. Hon är inte alls glad på honom för att han hetsat Debbie och därmed riskerat allt. Cain säger att han visste att Debbie inte skulle skjuta Chas. Han ber Chas att inget säga till Cameron eftersom de behöver ett slut på detta bråk och om Cameron får veta så kommer det inte sluta.
 
Alicia hämtar ett paket. Det visar sig att Jacob fått en leksakshelikopter av Leyla. Alicia blir orolig när systern hör av sig så hon pratar med David om saken. Han försöker lugna Alicia men lyckas inte helt. Priya som ser dem prata med varann undrar om det hänt något men det förnekar David. Priya ska äta lunch med honom senare men när han lämnar återbud för att han måste inventera blir hon ledsen. Ännu mer ledsen blir hon när hon inser att han ljugit för henne. Priya går till Pollards hus där hon ser genom fönstret när David lägger armen om Alicia. Precis då ser David henne och kommer rusande. Priya är jätteledsen och David försöker förklara. Tillslut så berättar han att han tröstar Alicia som är orolig för att Leyla ska höra av sig och berätta sanningen om vem som är Jacobs mor. (Han sa det så högt att jag trodde Jacob skulle höra det)
 
Brenda ska åka in på operationen. Hon blir ledsen när hon inser att det kanske är sista gången hon ser allt i byn. När Bob skjutsat henne till sjukhuset så ger hon honom personliga brev som hon skrivit och som de nära och kära ska få om det händer henne något. Nikhil och Gennie kommer lite senare och de hinner prata lite med Brenda innan hon rullas in för operation.
 
Rachel är orolig för sin syster så hon pratar med Sam och frågar honom om inte han kan prata med Declan om huset. Sam gör det och då får Declan reda på att Megan gjort en inspektion. När Sam gått så konfronterar Declan sin syster. Han inser att hon är ute efter huset för att bo där med Robbie men Declan vill inte vräka Ali med familj.
 
Gemma och Belle är fortfarande inte speciellt goda vänner. Belle säger att hon litar mer på Sean än på henne. Det gör att Gemma sms:ar Sean och de ses vid scoutstugan. Sean undar vad hon vill och plötsligt är Gemma snäll mot honom. Hon lockar in honom i stugan genom att visa att hon har en flaska med sprit som de kan dela.
 
Chas söker upp Debbie för att be om att allt bråk ska upphöra. Hon lovar att inget säga till Cameron om Debbie låter dem leva sina liv ifred.
 
Priya träffar Alicia på puben och hon nämner att hon förstår hennes oro. Priya säger att David berättat om Leyla och att hon vet sanningen. Alicia blir så ledsen och besviken på David som lovat att aldrig säga något till någon. Priya lovar att inte berätta det men Alicia tror henne inte. Alicia säger att hon kommer göra ett helvete för dem om de säger något till någon annan.
 
Megan ber Zak om hjälp med att renovera Alis och Rubys hus. De går dit för att se vad som ska göras. Ali är nöjd med att de ska göra fint (inser hon inte att hyran antagligen kommer att höjas?) Rachel som är där blir förbannad på Megan och när Megan säger att det inte är alla som har en hemlig älskare som kan betala allt för en så smäller Rachel till henne. Ali blir förtvivlad eftersom hon inser att de kan bli av med huset efter detta...
 
 
 

En ödslig lada

Sean pratar med Paddy om att sterilisera hunden men han har inga pengar. Paddy är på väg att lösa det ändå men då hör Vanessa det och opponerar sig emot gratisbehandlingar.
När det är dags att skriva på papprena på att hon köper en del av kliniken börjar Paddy att tveka.
 
Moira släpper av Cain utanför Debbies hus. När hon går iväg råkar hon säga "Jag älskar dig" till honom. Han blir rätt förvånad men även hon blir det.
 
Robbie säger till Debbie att han inte tänker hjälpa henne med det hon vill. Han vill inte ha med henne att göra mer.
 
Jude kommer till Home Farm när Nicola äter lunch med Jimmy som kommit dit. Han berättar om mötet med rektorn och om brevet han aldrig skrivit. Jimmy blir rasande när han hör vad Nicola gjort. Hon försvarar sig med att hon bara vill Angels bästa.

Rachel möter Charity och Jai ute på gatan. Charity skyndar sig att berätta att hyran för huset har höjts med 100£. Jai ser förvånad ut men Rachel bryr sig inte. När Jai sedan får chansen att prata med Rachel i enrum utanför Dingles hus så säger hon att för henne spelar det ingen roll om hyran höjs. Han svarar att det blir svårare att dölja om den blir för hög.
 
Debbie söker upp Chas på puben för att prata. Hon ber om ursäkt och hoppas att de kan bli vänner igen. Chas blir rätt chockad men glad.
De ses igen när Chas går till Dingles middag. Debbie erbjuder henne skjuts men Chas vill gå. Då tar Debbie illa upp och säger att hon inte är förlåten. Chas sätter sig i bilen men det visar sig att Debbie har andra planer. Chas säger att de andra förväntar sig att de ska dyka upp snart. Debbie svarar att det enda stället Chas kommer att dyka upp på är bårhuset.
 
Hemma hos Dingles har nästan alla samlats. De väntar på Debbie och Chas. Jai påpekar att de åkt förbi för en liten stund sedan. När de upptäcker att Zaks gevär och amunition är borta börjar de bli oroliga. Cain och Charity rusar iväg till Robbie för att få reda på vad Debbie håller på med.
 
Megan talar om för Ali att hunden ska bort ifrån huset. Först erkänner Ali inte att hunden bor där men Ruby ber om att den ska få vara kvar för Seans skull. Megan är så irriterad på den familjen att hon bestämmer sig för att göra en koll på huset men hon måste påminna dem om det 15 timmar i förväg.
 
Nicola surar på Jimmy. Hon inser inte att hon gjort fel när hon sagt att de bor på Home Farm eller när hon förfalskade brevet.
 
Debbie slänger ut Chas mobil genom bilfönstret när Chas tänker ringa. De åker en bit till men stannar sedan på en öde gård. Debbie tvingar ut Chas ur bilen med hjälp av geväret. Sedan börjar hon hota henne och Chas vädjar om att låta henne få gottgöra för allt elände. Debbie är full av hat och vill inte tänka klart.
 
Cain och Charity får punktering när de ska åka dit Robbie sagt att Debbie är. De får springa resten av sträckan. När de kommer fram försöker de få Debbie att ändra sig men hon vägrar. Chas lyckas ta av sig ögonbindeln som hon fått på sig. Plötsligt ändrar Cain taktik, han säger åt Debbie hur hon ska gå till väga och vad hon bör tänka på när hon skjutit. Charity säger åt dem att sluta och Chas vädjar om nåd. Cain säger att han insett att det är det enda rätta att Chas dör...
 

Oro över barnen

Cameron är orolig över att barnen är borta. Han ringer polisen medan Chas går till Debbie för att höra om hon vet var de är. Debbie står i dörren och ljuger, eller rättare sagt hon varken bekräftar eller förnekar om att veta något.
 
Cain och Moira är glada och verkar nöjda med att tänka på den kommande babyn. De är mycket kramiga och gosiga med varann. När Moira träffar Chas så får hon veta att Harry och Dylan är saknade så hon följer med ut på fälten för att leta efter dem.
 
Steve upptäcker att Nicola får post till Home Farm. Det visar sig att hon använt den adressen för att verka bo på rätt ställe när hon söker till kyrkans skola. Hon har tänkt att ha mötet med skolledningens antagningspersonal på Home Farm om hon kan få iväg Declan och Megan över dagen. Steve råder henne att boka Declans möte på restaurang för att vara lite "nyskapande". Allt går bra, Nicola får iväg Declan och Megan medan Katie är på annat möte. Nicola hinner till och med ställa upp lite familjebilder på lämpliga ställen och få Angel att lära sig vissa kommentarer utantill innan damen från skolan kommer. Intervjun går bra och damen hinner precis lämna Home Farm innan Declan och Megan återkommer. Nicola skyndar sig att plocka undan familjeporträtten.
 
Amy märker att David fortfarande tittar efter Alicia som pratar med Dom. Hon råder honom att låta dem vara. För att han ska få annat att tänka på så nämner hon "killen" hon är kär i men som är upptagen. David tror att det är honom hon menar men det förnekar hon. Även Val får höra om denna mystiska man och hon blir nyfiken. När hon sedan är ensam med Amy på kaféet vill hon veta mer. Amy säger då att det är Adam för att få tyst på Val.
 
Moira är i skogen och letar efter barnen när hon får ont i magen. Chas får veta hur läget är och hon kör Moira till sjukhuset. Tyvärr så mister Moira barnet. Chas ringer till Cain som skyndar sig dit. Moira övertalar Chas att åka tillbaka till byn för att leta efter Dylan och Harry. Chas möter Cain som berättar att barnen är hemma hos Debbie.
 
Robbie hänger hos Debbie men hon vill att han går till puben för att lyssna på vad folk säger. Han märker att många i byn ställer upp och hjälper Cameron att leta efter barnen. Robbie går hem till Debbie och ber henne att säga åt Dylan och Harry att gå hem men hon vägrar. Cameron som fått veta att barnen är hos henne kommer dit. Han tar med sig barnen hem även om de hellre hade varit kvar hos Debbie.
 
Cain är förtvivlad över att Moira fått missfall eftersom han sett det som en stor chans att få en riktig familj att ta hand om. Besvikelsen gör att han anklagar Moira för att vara glad över förlusten. Hon blir också besviken på honom och säger att hon förstod att han inte skulle klara av ett vanligt liv. Efter endel muttrande och surande så blir de sams igen och kramas i köket.
 
Lisa får veta vad som hänt, att Debbie lät barnen vara hos henne men att hon inget sa. Det gör att hon kallar in alla Dingles för ett familjemöte, även Chas och Moira måste komma.
 
Charity får höra att Debbie haft barnen hemma hos sig när alla var ute och letade och hon blir förbannad. Hon talar om för Debbie att det är fel att hämnas på det sättet eftersom Cameron blir den gode och Debbie blir den onde. När Charity gått ringer Debbie till Robbie och ber om hans hjälp...
 
 
 
 
Jag vill bara klargöra att jag inte är sjuk, mer än i huvudet ;)
Tyvärr är det andra faktorer som påverkar ens välmående =(

Herr Pålitlig

Jude träffar Nicola och Jimmy på puben. Han berättar att han noterat att de sökt en kristen skola för Angel och därmed vill han se dem mer i kyrkan. Nicola är inte alls förtjust i tanken på att tillbringa helgerna i söndagsskolan. När hon hör Ashley prata om att han fått skriva många intyg på att föräldrar gått i kyrkan så får hon en idé. Jimmy går iväg och Nicola sätter sig och förfalskar ett intyg ifrån Jude.
 
Belle och Gemma upptäcker att de oftast blir osams när de pratar om killar. Belle vill vara vän med Sean eftersom han precis förlorat en kompis och hon förlorat sin pojkvän.
 
Georgina kommer in på kaféet för att fråga om någon sett hennes mobil som hon tappat. Rodney som är där tar upp den ur fickan. Det visar sig att de två tillbringat natten ihop efter bröllopet. När Nikhil får höra det så känner han att det är lite för mycket för honom att ta in =)
 
Gennie är glad över att Brenda har ändrat sig angående operationen. Hon känner att har hon bara Nikhil, Molly och sin mamma så har hon allt hon behöver.
 
Debbie ringer Andy och talar om att hon inte kan hämta barnen i tid. Det gör att han inte kan gå på Adams fest men Amy (som var jättefin när hon inte har sitt skatbo på huvudet) som är där erbjuder sig att stanna. Kerry lovar att höra av sig och komma för att lösa av henne efter några timmar.
 
Kerry blir full och börjar skämma ut sig. Hon ska ge Adam en "lapdance" men både Andy och Victoria försöker stoppa henne. Det slutar med att Andy försöker ta med sig Kerry hem men hon vägrar så han drar därifrån. Kerry fortsätter att supa och flirta med de unga killarna.
 
Andy kommer hem och sitter och pratar med Amy. De berömmer varann och plötsligt är de så nära att Amy böjer sig framåt och kysser honom. Efter det blir det rätt konstig stämning mellan dem men hon erkänner att hon tyckte om det. Andy skyndar sig upp till barnen medan Amy går hem innan något mer hinner hända.
 
Dagen efter är Kerry bakfull och vill gottgöra både Andy och Amy som hon känner att hon svikit. Andy försöker avstyra henne men hon lyssnar inte. När Andy går till jobbet så pratar Kerry med Amy. Hon berättar om sin oro att förlora Andy till en yngre tjej.
 
Cain fortsätter att försöka prata med Moira men hon håller sig undan. Hon berättar för Zak om situationen och han pratar sedan med Cain om Moiras oro för framtiden, att hon känner att hon kanske inte vet om hon kan lita på honom att han håller sig på rätt sida om lagen.
Det gör att Cain vägrar att lämna Moira när hon är hemma. De ligger på hennes säng (med kläderna på, ja till och med ytterkläderna och kängorna) och pratar. Cain lyckas övertyga henne om hur mycket hon betyder för honom, att han skött sig sedan han träffade henne. Moira är glad och vill att de kämpar tillsammans i framtiden.

Cameron pratar med barnen om att Chas inte är farlig utan att Debbie bara överdriver. När Chas får veta det så konfronterar hon Debbie ute på gatan. Tyvärr råkar barnen se bråket så de blir inte mindre rädda för henne.
Cameron får sedan veta att sönerna vill åka hem, de vill inte bo med Chas. Så för att försöka få barnen att gilla henne köper Cameron ett tv-spel med massa spel till som Chas ska få ge till dem. Hon tvekar men skriver på kortet i alla fall. Då upptäcker Cameron att barnen rymt.
Det visar sig att Dylan och Harry ber Debbie om hjälp att komma hem till mamma.
 
 

 
 
Tack alla ni fina läsare, jag ser det lite som terapi att skriva av mig, när det inte blir för nära verkligheten vill säga...

Flirt, Oliver, en hund och en snäll buse

Jag är ledsen att jag inte haft huvudet på rätt ställe så jag missade att publicera ett inlägg och att jag sedan inte orkat skriva sedan i fredags.
Ibland blir verkligheten alldeles för lik en tv-serie och då menar jag inte de bra sakerna =/
Tyvärr så kanske jag inte minns allt som hänt men fyll i om det är något jag glömt.
 

 
Sean klottrar på telefonkiosken i byn "Megan är en skata" (fast felstavat). Megan blir rasande och även Ali så hon säger åt sin son att han inte får behålla hunden. Ali ändrar sig dock när hon får nedsättande kommentarer av Megan.
 
Moira drar sig undan Cain och han blir rätt besviken när hon inte vill vara nära honom. Det visar sig att hon misstänker att hon är gravid. Testet visar att det stämmer och när hon berättar det för honom säger han först inte så mycket. Moira tycker det är självklart att göra abort men Cain vill inte det. Han vill ha barnet eftersom han vill vara med från början, som han inte var med Debbie. Det kanske är hans sista chans att göra rätt...
 
Debbie träffar Camerons barn i smyg. När Bernice är barnvakt medan Cameron och Chas är på Gennies bröllop så passar Debbie på att ta med sig barnen till verkstan så de kan hjälpa henne tvätta bilar. Efteråt tar hon med dem till kyrkogården för att se Carls grav. Debbie berättar att Chas slagit ihjäl honom och att de bör vara vaksamma och försiktiga och hålla sig tillsammans. Barnen blir givetvis rädda för Chas. Cameron får snabbt veta vad som hänt och han går över till Debbie för att varna henne för att träffa barnen igen.
 
Adam ska fylla 21 och det planeras en fest för honom. Kerry är eld och lågor och vill gå med både Andy och Amy. Victoria ska ordna med en date till Amy, en av Adams vänner. (Fast jag tycker det verkar som om Andy och Amy börjar slänga långa blickar på varann)
 
Charity säger till Jai att Rishi är så konstig ihop med Molly och Jai försvarar sin far att han är bara med sitt barnbarn. Då säger Charity att hon inte vill att Rachel tar med sig sitt barn hem till dem när hon ska städa. Jai vägrar att säga till Rachel i den frågan utan tycker att hon ska få ta med sig Archie som barnet heter.
 
Nicola berättar att Angel kommit in på någon fin skola. Laurel blir besviken eftersom hon trodde att Angel och Arthur ska gå i samma skola.
 
Gennie och Nikhil ska gifta sig men när de är på Home Farm och vigselförättaren ska börja så kan inte Gennie fullfölja eftersom Brenda inte är där. Hon rusar ut men ser att det kommer en taxi på gårdsplanen. Brenda kommer dit och det slutar med att Gennie och Nikhil blir man och hustru.
När det ska fotograferas letar Jai efter Katie som varit brudtärna. Han hittar henne och Declan på kontoret precis när de ska ha sex.
Brenda håller ett kort tal men ramlar ihop strax efter. Gennie, Nikhil och Bob följer med Brenda till sjukhuset. Efter ett tag kommer Dan dit med lite champagne för att fortsätta firandet. Brenda berättar att hon har ändrat sig och vill genomgå en operation.
 

Manschettknappar (torsdagens avsnitt)

Bernice vill ha tjejkväll med Nicola för att pumpa henne på information om Declan. Hon låtsas dricka mer än hon gör genom att hälla ut vin ur sitt glas när Nico inte är i rummet. Sedan messar hon Steve för att berätta vad om sagts.
 
Kerry är orolig för att Sarah ska råka försäga sig. Andy som tycker Kerry verkar vara en bra styvmor säger det till henne men då reagerar Kerry med rädsla. Hon skyller på att hon inte är beredd på det ordet.
Amy kommer över och går ut och leker med Sarah. Då får hon veta att Kerry varit ute någonstans kvällen innan. Amy blir arg och konfronterar sin mor, hon vill att Andy ska få reda på vad som hänt men senare säger hon att hon tänker inte säga något till honom.
 
Cameron behöver inte stanna på Jersey utan kan ta med sig baren till byn. När de sedan ser Chas säger de inte så mycket men när Debbie går förbi kastar de sig i hennes famn. Chas blir svartsjuk men lyckas sedan vid ett annat tillfälle få barnen att skratta. Givetvis ser Debbie det och blir ledsen.
 
Dom försöker flirta med Alicia men hon är inte intresserad. Han ger sig inte utan bjuder ut henne ändå. Efter litet tag så säger hon dock ja. De går till puben. David gillar inte det han ser och när Dom tar tag i Alicias arm när hon ska hem så skyndar han sig för att "rädda" henne. Både Alicia och Priya blir besvikna på David som sedan skyller på att han tyckte det såg värre ut än det var.
 
Gennie provar sin brudklänning. Georgia kommer och får höra hur ledsen Gennie är över att Brenda inte kommer. Hon försöker övertala henne men Brenda ger inte med sig. Brenda söker upp Gennie för att berätta att hon inte vill förstöra bröllopsfesten genom att komma dit.
 
Sean får behålla hunden som förföljt honom i flera dagar. Han försöker lära den att lyda när han säger något...
 
Nikhil har sin svensexa. De har kört gokart och nu är de på puben. Rishi ger honom några manschettknappar i present, en nystartad tradition som börjat när Jai gifte sig.
 
Rachel städar hos Jai. Han leker med Archie och sedan får även Rishi hålla i sitt barnbarn. Han ger Rachel en ask med manschettknappar till Archies bröllop en dag. Charity som kommer in i rummet ser att Rachel får något men varken Rachel eller Rishi erkänner det. Senare så pumar Charity Rachel på information om vad som egentligen hände. När hon får veta att Rachel fått manschettknappar så säger hon att Rachel inte ska utnyttja familjen.
 
 
Det här hade jag tyvärr inte publicerat i torsdags, vet inte varför =(
Fredagens och måndagens kommer...

RSS 2.0