Whisky med tillbehör

Inskrivet måndag 2/4 kl 18:21
 
Victoria möter Charity som är på väg till Robert för att hämta nyckeln till puben. Då hör de att han ropar på hjälp. Victoria hittar honom liggandes vid trappan. Hon hjälper honom komma loss. Robert tror att han brutit foten men det tror inte tjejerna som lämnar honom hemma. Rebecca kommer dit och hon hjälper honom till sjukhuset där han får en krycka för att han vrickat foten. När hon ska lämna honom hemma börjar han gråta. Hon blir kvar för att prata med honom. Robert tackar sedan henne för att hon är en sån god vän.
 
Lachlan fyller år och han ska fira med Belle. Hon vill att de har sex men han tvekar eftersom det sitter i att alla tycker att han är ett freak som antastade Alicia. Belle säger att han har ju gjort rätt för sig och ångrar sig så hon ser inte honom som någon galning. Gerry som ska ge Lachlan en whisky lägger i laxermedel i glaset. Det gör att när Lachlan och Belle börjar kyssas så måste han avbryta för att springa på toa. Belle säger sedan till Chrissie att hon går hem och att Lachlan inte behöver oroa sig. Gerry följer Belle hem trots att hon sagt att det inte behövs.
 
Frank säger till Megan att han är oskyldig till att det är fel i bokföringen och hon svarar att banken ringt och rett ut problemet redan.
 
Rhona förhörs i rätten. Hon känner att det kanske inte går så bra eftersom de frågar om hennes tidigare tablettmissbruk som hon dolt för sina vänner och att hon haft hårt sex med Pierce utan att klaga. Det gör att Vanessa blir orolig för att Pierce ska komma undan så hon ber Marlon att ljuga i rätten för att rädda Rhona. Marlon kan inte ljuga men när Vanessa förhörs så trasslar hon till det och säger att Pierce erkänt våldtäkt. Hon kan inte svara på frågorna om det så hon måste erkänna att hon ljög. Rhona blir förvtvivlad när hon kommer hem och får höra det.

Nu är det massa hemligheter och lögner igen

Inskrivet söndag 1/4 kl 21:46
 
Megan och Leyla ska båda fira sina förlovningar på puben. Charity kommer hem och upptäcker att det festas och att Frank inte är på plats. Frank har blivit inlåst i Davids butik för att Tracy vill veta sanningen om honom, om han är skyldig till att lura Megan på pengar.
 
Priya som först tackat nej till Leylas fest känner sig tvingad att gå för sin bästa väns skull. Hon är utanför puben när Pete kommer och säger till henne att glömma det som varit mellan dem och att det inte betydde något. Han tror att Priya bara är ute efter honom. Då kan inte Priya hålla tyst utan säger att hon är sen, alltså inte till jobbet. Sedan går hon därifrån.
 
Nell jobbar på fabriken men när Nicola kräver att hon ska packa godis till barn så bryter hon ihop och går därifrån. Jai försöker förklara för Nicola att Nell mår lite dåligt just nu. Nell blir sedan sur när hon träffar Jai för att hon tycker att han lägger sig i förmycket.
 
Robert är ledsen och besviken så han super till under dagen. Victoria säger åt honom att skärpa tills sig men han sitter på puben och stör Chrissie och Rebecca som äter lunch. Victoria tar med honom hem till Aarons hus. Där blir han lämnad och när han är på väg upp för spiraltrappan ramlar han ned och fastnar med foten mellan två trappsteg.
 
Megan lyckas få tag på Frank när hon lyckas komma in i butiken så Tracy ändrar sig tillslut och känner att hon måste lita på sin far. De går till festen men Charity kan inte släppa att Megan firar både förlovning och samarbete med Frank.
 
Leyla kommer till toaletten på puben för hon vet att Priya är där. Då tappar Priya sitt gravtest hon hållt i handen så Leyla ser den. Priya får erkänna att hon trott att hon var gravid med killen hon träffat en gång. Testet är negativt så hon slänger den i soporna.
 
Rhona ska till rätten och får sällskap dit med Paddy och Vanessa. Paddy sitter på läktaren och Lisa kommer dit. Även Pierce mamma sitter där. Rätten visar videoon från förhöret när Rhona anmälde våldtäkten. Sedan får hon komma in för att vittna. Hon får berätta allt som hände och sedan ställer försvarsadvokaten massa frågor och vill ha det till att Rhona ljuger.
 
Charity söker upp Megan för hon har insett att Megan ryggar tillbaka när Frank rör henne. Charity lyckas gissa sig till att Megan håller på att göra  något för att ge igen på Frank. Eftersom Charity också hatar Frank tänker hon inte skvallra på Megan utan istället vill hon hjälpa till. Megan erkänner att hon håller på att fixa bokföringen så det ska se ut som om Frank lurar henne och med dessa falska lägengeter i Spanien som hon ordnat.

Lydia som kan allt

Inskrivet fredag 30/3 kl 08:46
 
Priya pratar med Nell som hotar med att avslöja Pete och Priya för Leyla eftersom Priya hotar med att prata med Jai angående att Nell inte gick på möte med socialen.
 
Kerry klagar på sin födelsedag och säger att allt är en katastrof men Dan hör detta och blir ledsen och går från festen. Amelia skäller ut Kerry eftersom Dan gjort sitt bästa och trodde han valde rätt present. Hon tycker Kerry är otacksam. Kerry förstår och går hem och ber Dan om ursäkt.
 
Frank ger sig inte utan pratar med Megan om hur fantastiska de är ihop men han kan inte svansa efter henne så om hon vill så lämnar han byn för hennes skull. Megan veknar och Frank får ett ja när han säger att han vill gifta sig med henne. Hon låter honom få flytta in men inte dela säng förrän till bröllopsnatten.
 
Pete skäller ut Priya för att inte ta hand om Nell som kanske skvallrar. När Priya kommer hem och pratar med Nell får hon veta att Nell fått beskedet att Rosie är död, att barnet dött i något hjärtfel. Jai kommer hem och får veta det han tröstar Nell men hon vill hellre prata med Priya som är ledsen. Priya säger till Nell att hon kommer att berätta för Leyla eftersom Pete är sånt kräk.
 
Kerry och Nicola munhugger med varann så fort de ses oavsett om det är på kaféet eller på fabriken. Det slutar med att deras män måste börja träna för att kvinnorna utmanar varann om vilken man som först kommer i form. Varken Dan eller Jimmy är speciellt glada över det.
 
Jai övertalar Nell att ta reda på när begravningen av Rosie är. Han får henne sedan att åka till kyrkogården och de ser allt från avstånd för Nell vill inte gå nära eftersom hon känner sig så usel som lämnat ifrån sig barnet.
 
Lydia vill städa på salongen men upptäcker att Leyla har problem med bokföringen. Hon erbjuder sin hjälp även om Frank protesterar.
 
Pete lyckas även han med att övertala Leyla till att ta tillbaka honom. Det vill han fira med champagne på puben men när Amba tappar en plastring så ställer han sig på knä för att ta upp den. Leyla tror att det är ett frieri och säger ja direkt.
 
Lydia kommer in på puben för att tala om för Megan och Leyla att bokföringen inte stämmer och att Frank antagligen förskingrat pengar eftersom det saknas pengar i företaget. Megan tror inte på henne utan tror att de gjort något misstag eftersom hon litar på Frank.
 
Priya kommer in på puben. Hon har sett Leylas lycka så hon avstår från att säga sanningen. Hon är med lite på firandet men klarar inte av det utan går ut. Utanför sitter hon och gråter när Nicola kommer förbi. Hon avslöjar för Nicola att hon tror att hon är gravid.

Två frierier på samma dag

Inskrivet kl 21:51
 
Ross och Debbie fortsätter städandet av puben på morgonen efter att de tillbringat natten ihop. Cain kommer in och blir irriterad när han inser att Ross varit där. När Ross gått så säger Cain till Debbie att han inte tycker om att hon är med Ross men han förstår eftersom man inte kan bestämma vem man får känslor för.
 
Kerry lyckas få Tracy att tala om var födelsedagsfesten skall vara. Först blir hon besviken när hon hör att det är i Davids affär men sedan säger Tracy att presenten är så dyr att Dan inte har råd med annan lokal. Dan har köpt ett par billiga örhängen för att Kerry ska bli besviken för att sedan få den dyra fina presenten. Tyvärr har Dan missuppfattat hennes önskemål så istället för en dyr väska har han köpt en hiskelig volangblus med byxor och tillhörande hatt. Kerry låtsas bli glad men blir lite besviken.
 
Leyla vill gå vidare i förhållandet så hon ledsnar på att vänta på att Pete ska fria. Peppad av andra så tar hon mod till sig och friar till honom när han är i butiken för att köpa mjölk. Pete blir så överrumplad att han säger nej. Leyla blir jätteledsen.
 
Pete går till bron för att träffa Priya och där skäller han ut henne och kallar henne bortskämd rikemansflicka. Sedan ångrar han sig och söker upp henne hemma för att be om ursäkt. Han säger att det är lika mycket hans fel att de låg med varann. Nell som är hemma hör detta.
 
Chrissie låtsas åka iväg på ett affärsmöte. Lawrence ville följa med men hon lyckas avstyra det. Efter mötet med Simon så återkommer hon jätteglad för hon känner att de får så bra kontakt med varann, de har så mycket gemensamt att det känns som om de redan känner varann.
 
Debbie och Ross ses för att prata om det som hänt. De har båda svårt att ta steget så det slutar med att de säger att det var ett misstag det som hände och att de bara är vänner.
 
Frank är glad över att Megan vill samarbeta med honom och hon säger att de funkar bra ihop. Det gör att han ställer sig och friar till henne på Kerrys kalas.
 
Leyla är ledsen och besviken men hon vill inte fortsätta att vara ihop med Pete efter att han sagt nej till bröllop. Han säger att han älskar henne men det räcker inte för Leyla eftersom hon vill gifta sig.
 
Priya märker att Nell är ledsen och hon har fått höra att Nell inte var på mötet med socialen. Priya tror att Nell kanske börjat knarka igen men det förnekar hon. När Priya säger åt Nell att vara ärlig och inte utnyttja Jai så svarar Nell att Priya inte är rätt person till att predika ärlighet, hon som legat med sin bästa väns pojkvän.

Ung företagsamhet

Inskrivet söndag 25/3 kl 22:52
 
Finn har börjat jobba med Lachlan trots att Chrissie inte är så glad över det.
 
Ross har övertalat Debbie till att anordna en 17 årsfest på puben. Det är Jools dotter som fyller år och allt ska vara alkoholfritt.
 
Leyla gillar reklambilderna där hon har brudklänning. Hon pratar med Priya och säger att hon kan tänka sig att gifta sig med Pete om han frågar men precis då kommer Pete in och hör detta. Leyla säger att hon inte alls menade vad han sa och Pete svarar att det var synd. Dock har han svårt att slita blicken från Priya när helst han ser henne.
 
Rhona och Paddy undviker varann både på fritiden och under arbetsdagen. Marlon, Vanessa och Jimmy har fått en kallelse till rätten för att vittna till Pierce försvar.
 
Chrissie och Simon kommer till byn men han vill inte följa med henne hem så de går till Davids butik istället. Lachlan som ser dem skyndar till sin morfar för att berätta vem Chrissie träffar. Lawrence kommer till butiken men avslöjar inte vem Simon är. När Chrissie är på toaletten så får Lawrence veta att Simon bara vill lära känna Chrissie utan att avslöja sig. Chrissie kommer tillbaka till bordet och Lawrence talar om att Simon måste gå och att det inte blir någon affär för Simons företag inte har den ekonomin. Chrissie blir besviken och när hon pratar med Rebecca om det som hänt säger Rebecca att Chrissie kan höra av sig till Simon ändå även om det inte blir någon affär för de kan ses privat. Det gör att Chrisse ringer och lämnar meddelande till honom.
 
Faith bjuder in Jimmy, Doug, Diane, Eric och Lydia till en privat tillställning i vardagsrummet bakom puben när puben är upptagen med födelsedagsfesten. Sarah får en idé när hon hör Faith prata om att tjäna pengar på ungdomarna om de fått sälja alkohol till dem. Sarah tar eget initiativ när hon märker att ungdomarna vill ha sprit så hon ordnar försäljning inne på toaletten. Debbie märker tillslut att en del är fulla så hon ber Ross att uppehålla Jools medan hon tar reda på var spriten kommer ifrån.
 
Megan har kommit hem och Frank försöker återigen få henne att ändra sig men hon vägrar. Tillslut kommer han på att han ska presentera ett bra affärsförslag så hon inte kan säga nej. Han tycker de ska köpa ett hus i Spanien som de ska hyra ut i samand med smekmånader. Hon gillar förslaget men har lite problem med att samarbeta med Frank.
 
Debbie upptäcker att det är Sarah som säljer sprit. Hon hinner inte göra så mycket för plötsligt dyker det upp en stor man som visar sig vara Jools make. Han är rasande och hittar sin fru inne på toaletten tillsammans med Ross. Männen ska göra upp utanför och börjar slåss. Plötsligt inser mannen som heter Roger att han inte vill ha tillbaka sin fru för han har fått nog av hennes otrohet.
 
Ross och Debbie ska städa upp på puben efter festen. Han fortsätter att försöka fånga hennes intresse. Ross talar om att han bara älskat två kvinnor och det är Donna och Debbie. Det slutar med att de kysser varann.

Den nakna bilmekaren

Inskrivet söndag 25/3 kl 19:32
 
Dan har problem med att hitta en lokal till Kerrys födelsedagsfest. Han vet att hon har stora förväntningar men har köpt en så dyr present så pengarna räcker inte till. Tracy ger honom ett tips om en billig lokal i närheten.
 
Robert har svårt att ta uppbrottet med Aaron. Han tror att allt kan bli bra igen om bara Aaron låter honom komma tillbaka. Aaron stämmer träff med Robert på puben för att tala om att han åker till sin mamma och Liv men han åker ensam för att det är slut mellan dem. Robert blir besviken och när Aaron åkt så flyttar Robert in i huset igen trots att Diane och Doug avråder honom.
 
Rebecca har dåligt samvete över att vara skyldig till Roberts och Aarons uppbrott.
 
Chrissie träffar en man vid namn Simon, som visar sig vara hennes fars bror Tim men det vet hon inte, på en restaurang för prata om Home Farm.
 
Ross får rådet av Rebecca att flirta med Debbie istället för att söka lyckan utanför byn. Han gör några försök men Debbie säger att de är bara vänner. Ross tar av sig på överkroppen när han mekar med en bil på verkstan. Debbie kommer dit och hon genomskådar honom direkt. Ändå låtsas hon bli intresserad så hon närmar sig honom men bakom hans rygg sätter hon fast ärmen på hans overall i motorhuven så han inte kommer loss. Hon lämnar honom där.
 
Debbie tappar nästan hakan när Ross dyker upp helnaken på puben. Precis då får hon samtal från skolan så hon måste hämta Sarah som känner sig yr. När hon kommer tillbaka till puben har Ross klätt på sig och bjuder Sarah på choklad. Ross och Debbie blir vänner igen.
 
Rhona får veta att Pierce fått försvarsadvokaten att använda sexvideon som bevis i rättegången. Hon blir besviken och tar ut sin ilska på Vanessa som dock är förstående. Rhona får sedan Paddy att sova över som sällskap så hon känner sig trygg. När de sedan kramas och säger godnatt är det någon som fotar dem i smyg.
 
Marlon ser när Paddy går ut från Rhonas hus på morgonen och han varnar sedan Paddy för att utnyttja en sårbar Rhona.  De ses sedan på veterinärkliniken och Rhona får höra vad Marlon sagt. Hon blir besviken när hennes vänner tror att hon är redo för ett förhållande. Polisen kommer för att visa henne bilderna där hon kramar Paddy. Det kommer bli svårare att bevisa att hon inte anmäler Pierce för att få vara med Paddy. När hon ska gå och lägga sig så får Paddy gå hem och hon blir ensam kvar.
 

Utbrott och uppbrot

Inskrivet torsdag 22/3 kl 07:11
 
Robert fixar enkelbiljetter till Dublin för honom och Aaron men Aaron är inte redo att bara sticka men Robert övertalar honom.
 
Ross skrattar åt Finn som ska flytta höbalar på Home Farm. Det går inte så bra för att Finn har hösnuva. Han får hjälpa Lachlan med skrivaren när han kommer in på kontoret. Då upptäcker Finn att Lachlan  håller på att bli lurad i ett kontrakt.
 
Rhona får samtal från polisen. De berättar att Pierce nekar till anklagelserna och rättegången startar om några veckor. Polisen kommer senare till Rhona för att Pierces mamma anklagat Rhona för hotelser. Polisen meddelar att det är viktigt att Rhona inte har kontakt med Pierce eller hans familj.
 
Robert träffar Rebecca vid scoutstugan och talar om att han tänker sticka. Han ger henne en check på 100.00£ och ett foto på hans far. Rebecca blir besviken. Hon berättar direkt för Victoria när hon möter henne på gatan.
 
Finn försöker stoppa Lachlan från att göra en dålig affär men Lachlan lyssnar inte utan ger Finn sparken och säger åt honom att packa för de måste flytta. Lachlan stryker vissa delar i kontraktet och då vill kunden inte skriva på. Kunden tycker att Lachlan är alldeles för ung.
 
Harriet och Debbie har tid på salongen samtidigt och de börjar tjafsa med varann så Debbie går till puben och Harriet, med papiljotter i håret, följer efter för att försöka bli sams.
 
Aaron säger till Adam att han bara ska på semester men beter sig lite konstigt så Adam ser lite konfunderad ut. När Aaron går ut så träffar han en arg Victoria som börjar skälla ut honom. Adam kommer efter och säger åt Aaron att följa med honom. De sätter sig i Aarons bil. Han blir tvungen att erkänna att de inte kommer tillbaka. När han ska ge nyckel till huset åt Adam så råkar han se bilden från ultraljudet i Roberts kavajficka. Aaron tittar upp och ser Robert vid sin bil så Aaron blir rasande, tar en skiftnyckel, eller vad det nu var, och rusar ut.
 
Adam försöker stoppa Aaron men blir bortknuffad. Aaron ser Robert och kastar verktyget på vindrutan på bilen sedan börjar de slåss. De blir stoppade och går in till lägenheten bakom puben. Där får Adam se att Aaron blöder från magen.
 
Debbie pratar med Moira och inser att hon är rätt dum som inte accepterar Harriet men förklarar att hon önskar att hennes pappa blir ihop med Moira igen. Moira förklarar att de båda gått vidare så det kommer inte att ske.
 
Rhona målar om hemma med hjälp av Paddy och Marlon. Hon bryter dock ihop över kontrollen hon känner att Pierce har. Paddy säger att det kommer att ordna sig. Marlon går iväg så Paddy och Rhona äter middag och tittar på film ihop. Hon somnar mot hans axel.
 
Lachlan söker upp Finn för att erbjuda jobb tillsammans med honom och han ber dessutom om ursäkt och tackar för hjälpen. Finn blir Lachlans assistent.
 
Debbie ber Harriet och Cain om ursäkt. Harriet och Debbie pratar ut och blir vänner.
 
Kerry oroar sig för sin 40 års dag, för att Dan kanske inte kommer fira henne ordentligt.
 
Aaron kommer hem efter att ha blivit omplåstrad. Han talar om att han inte orkar ha det så här längre. Aaron tar av sig ringen och ber Robert att gå.

Jiddra inte med Fader Gideon

Inskrivet onsdag 21/3 kl 22:29
 
Tack för att ni delade med er om hur ni hittade hit =)
 
Laurel pressar Emma att erkänna så Emma berättar om att Arthur haft rätt, att det fanns en videoinspelning med henne och Ashley men att han varit så förvirrad och sagt att flera personer stått på bron när James dog. Hon säger att Ashley trodde att James levde och att det knäckt henne så att hon blev arg på honom tillslut och sa massa dumma saker. Laurel blir arg på Emma och verkar inte tro riktigt att det är sant.
 
Chrissie påpekar för Finn och bröderna att de måste betala hyran och det snarast eftersom de annars kan bli vräkta. Han söker sedan jobb på Home Farm. Chrisse säger nej till att börja med men sedan kan han få jobb om han är beredd att gör skitgörat.
 
Aaron ringer efter sin knarkvän från fängelset och när han kommer så är han inte ensam utan har med sig den elaka killen också. (Jag minns inte vad någon av dem hette) Aaron vill ha knark men elakingen vill inte sälja om inte Aaron betalar tre gånger vad det är värt. När elakingen även vill ha en dans blir Aaron förbannad och slår till men får ett slag tillbaka. Den lugna kille blir utkörd så han hämtar Cain som han hört talas om. Cain skrämmer bort killarna men ser att Aaron får knark som kan betalas senare.
 
Robert väntar medan Rebecca är på ultraljudet och när hon kommer ut så berättar hon att det blir en pojke.
 
Cain blir förbannad på Aaron och skäller ut honom för att ha börjat med drogerna igen. Aaron nekar och när han kommer hem kastar han påsen med drogerna men börjar skära sig i magen istället.
 
Harriet pratar med Bartonsbröderna om att hon sett Finn i bilen när hon blev knivhuggen. De berättar om cannabisodlingen och hon känner att hon bör anmäla dem för polisen. Ross berättar då hur Cain hotat honom och om Harriet anmäler dem för polisen kommer han anmäla Cain för misshandel och kidnappning.
 
Emma får pengar av sina söner för att kunna åka iväg på retreat som hon önskat. Laurel får höra det och blir lite misstänksam över att Emma smiter iväg just nu.
 
Debbie ser att polisen kommer hem till Harriet så hon får bråttom att ringa till biskopen för att skvallra om Cain och Harriet.
 
Biskopen kommer till kyrkan för att prata med Harriet. Hon som precis klär på sig efter ett möte med Cain får bråttom att försöka förklara. Cain kommer ut till biskopen och låtsas vara en katolsk präst, Fader Gideon. Biskopen klagar över att Harriet har ett förhållande med en man som rånar, misshandlar och så vidare. Cain blir förbannad och skäller ut biskopen och därmed avslöjas hans riktiga identitet.
 
Cain inser att det var Debbie som skvallrat för biskopen så han skäller ut henne. När Harriet sedan säger att hon tror att Debbie bara gjort det för att skydda sin far  så lugnar sig Cain. Han säger dock att han tänker inte lyssna på någon gammal biskop eller rabiat dotter utan han tänker träffa vem han vill. Harriet står på Cains sida och lovar att välja honom framför att lyssna på biskopen.
 
Aaron vill inte prata med Robert men när Robert slår till på magen på skoj upptäcks knivsåren. De bråkar och Robert vill att Aaron skär honom istället eftersom det är honom Aaron är sur på. Aaron klarar inte av det. Han hatar barnet som inte ens är fött. Aaron vill inte försöka längre utan ger upp. Robert be honom om en chans till, de kan flytta ifrån byn och aldrig mer se tillbaka.
 

En till som eldar pengar

Inskrivet kl 21:12
 
Laurel pratar med Bob och kommer fram till att hon måste prata med Emma för att få veta vad hon egentligen sagt. Emma säger att Arthur överdrivit. Hon berättar att Arthur haft sönder videokameran med inspelningen med Ashley. Laurel blir ledsen och besviken men beslutar sig för att prata med sonen och tala om att hon inte är arg på honom.
 
Faith märker Erics oro så hon köper ett överfallslarm till honom men då blir han bara förbannad.
 
Lawrence köper huset på St Ives och Ronnie ser fram emot flytten.
 
Laurel frågar Arthur om vad som Emma har sagt. Emma är där hos dem och lägger sig i så fort han säger något. Hon säger åt Arthur att inte ljuga. Laurel blir förbannad och säger åt Emma att gå därifrån. Arthur vågar då säga sanningen om videon och att den blivit förstörd och att han sett att Ashley sagt till Emma att hon var på bron när James dog.
 
Robert är glad för pengarna han fått från Lawrence har satsats rätt så nu har han en halv miljon pund. Aaron blir sur för att Robert haft pengar men inte sagt något, speciellt när de behövde pengar till husköpet och Aaron inte ville ta pengarna efter Gordon eller när Sarah behövde pengar. Aaron är sur för att Robert ljuger hela tiden.
 
Nicola, Bernice och bland annat Kerry gör sig lustiga över Harriet och Cain. De säger att några bybor nobbar körsången på grund av deras förhållande. Även Faith retas med Cain när han gjort sig i ordning för att träffa Harriet. Debbie är dock inte så glad över att de träffas eftersom hon inte alls litar på Harriet.
 
Finn får jobba på puben men när han inte får betalt av Faith som ser det som en provanställning så ger han upp. Han är dock helt besluten att försöka tjäna ihop pengar till deras skulder.
 
Aaron vill att Robert bevisar att pengar inte är allt och att han älskar honom så han säger åt Robert att elda upp pengarna i eldtunnan utanför på skroten. Robert försöker få Aaron att ta reson men tillslut slänger han väskan på elden. Aaron blir förvånad men sedan börjar de släckningsförsöken. Han tar fram en brandsläckare och när han släckt elden så sprutar han pulver på Robert. Robert ger igen och tillslut är de vänner och skrattar åt allt. De har lyckats rädda det mesta av pengarna
 
Rebecca får fel på bilen när hon är på väg till  ultraljud på sjukhuset. Aaron och Robert åker förbi och Aaron tvingar Robert att stanna. Det slutar med att Robert kör Rebecca medan Aaron går hem igen.
 
Laurel lyckas övertala Emma att följa med till kyrkogården. De går till gravarna och där pratar hon om hur bra Emma tagit förlusten efter James. Hon nämner sedan att det är konstigt att Arthur sagt att han sett Emma på videon med Ashley och att hon gjort honom upprörd, inte hjälpt honom. Emma förstår inte varför Arthur sagt så men då svarar Laurel att hon tror att Emma visst vet varför.

Kiss i sängen

Inskrivet söndag 18/3 kl 00:28
 
Laurel upptäcker att Arthur har tvättat sina lakan i smyg och hon inser att han kissat på sig under natten men vill inte säga något. Hon rådfrågar Emma om hur hon ska göra och Emma svarar att Laurel inte bör säga något till Arthur om att hon vet. När Emma gått och Lydia kommer hem så märker hon att Laurel ser trött ut. Hon ger henne någon naturmedicin så hon kan sova lite
 
Harriet säger till Cain att han får hålla händerna i styr när de är tillsammans ute bland folk för hon har sitt rykte att tänka på.
 
Lachlan ser geväret lutat mot garageporten så han tar det och ska gå iväg men ser sedan genom fönstret att Lawrence är inne i garaget med bilen igång. Lachlan krossar rutan och drar ut sin morfar som därmed klarar sig. Tim kommer tillbaka men rusar iväg när han ser Lachlan utanför garaget. Lachlan vill veta varför Lawrence är på väg att ta livet av sig. Lawrence förnekar det men vill inte säga sanningen men när Lachlan hotar med ambulans så berättar Lawrence allt om Tim. Lachlan vill då ringa polisen men Lawrence stoppar honom. Gerry kommer dit och Lachlan ger honom geväret så han kan gå tillbaka med det till lerduveskyttet.
 
Chrisse är orolig för evenemanget och hon irriterar sig på Nicola som vill ringa polisen. Nicola lyssnar inte på Chrissie utan ringer polisen som kommer, först till stora huset men därefter till evenemanget ute på fältet.
Gerry tar på sig skulden för att ett gevär var borta och han säger att han glömde det men att det är åter på plats nu.
 
Charity vill åka till Chas så Debbie får hjälpa till i baren så länge.
 
Emma pratar med Arthur om att hon vet att han kissar på sig och att han måste ta det lugnt och inte oroa sin mamma. Precis då kommer Laurel hem och undrar vad hon gör där. Emma ville bara hjälpa till så hon går därifrån.
 
Victoria får Robert till att betala för barnet så Rebecca kan handla lite av det som behövs. Robert gör det motvilligt så Aaron blir irriterad.
 
Eric försvarar Faith när Chrisse börjar anklaga henne för att vara ett fyllo.
 
Frank försöker prata med Megan men hon vill inte lyssna på honom och hon pikar honom för att han inte tagit hand om sig själv sedan gårdagen. Det gör att Frank går till Bernice för en skönhetsbehandling. Hon råder honom att verkligen kämpa för att få tillbaka Megan. Frank anlitar en kör som sjunger en kärlekssång utanför Megans hus. Hon blir inte imponerad av det heller utan knäar Frank i skrevet när han kommer nära.
 
Laurel sover på soffan och Arthur försöker väcka henne. Han blir rädd för att hon inte vaknar så han ringer efter ambulans. Ambulansen kommer samtidigt som Bob kommer hem i en taxi. Han skyndar sig hem till Laurel när ha ser att det hänt något där. Arthur ber om ursäkt när Laurel vaknar av allt ståhej. Han berättar att Emma sagt att man inte får göra Laurel upprörd för hon är sjuk och kan dö. Laurel förklarar att hon inte alls är sjuk.
 
Lawrence vill muta Lachlan med en ny bil om han inte talar om för Chrissie och polisen om vad som hänt. Lachlan lyckas förhandla till sig några körlektioner till Belle också.
 
Megan träffar Frank i butiken och han vill återigen få en chans att förklara. Hon blir irriterad och säger att hon tänker resa iväg några veckor och när hon kommer tillbaka vill hon att han gått vidare med livet.
 
Tim kommer tillbaka till Home Farm och hittar Lawrence på kontoret. Han hotar och vill ge igen för det Lawrence gjort. Lawrence lyckas få Tim att lugna ned sig och gå därifrån efter att ha lämnat tillbaka de 20 000£.
 
Bob försöker prata med Arthur som rusat ut till piratskeppet eftersom han känner sig dum som ringt ambulans. Bob förklarar att Arthur kan ha missuppfattat vad Emma sagt men det nekar Arthur till. De går in till Laurel för att berätta vad Emma sagt och hon tror också att det är en missuppfattning.
 
Laurel träffar sedan Bob på kaféet. Hon berättar att hon är orolig för Arthur och tänker på att han kanske trots allt talar sanning, att Emma kanske sagt att Laurel snart ska dö. Hon kan dock inte förstå varför Emma skulle ha sagt det. Emma sitter en bit ifrån men hör antagligen inte vad de pratat om.
 

Skidskytte istället

 
 
 
Inget HTG idag pga skidskytte!
 
Istället för att muttra över att sporten tar över
så kan ni berätta hur ni hittade hit till denna blogg  =)

Lerduveskyttekläder

Inskrivet fredag 16/3 kl 06:42
 
Tracy konfronterar sin far när han kommer in i butiken. Frank nekar men blir tvungen att erkänna. När Tracy säger att hon måste berätta för Megan säger han att hon måste vara säker på att hon säger det för Megans skull och inte för sin egen förlorade barndoms skull.
 
Charity pratar med Debbie och erkänner att hon alltid älskat Cain så mycket men nu är det dags att släppa det och gå vidare.
 
Emma fortsätter att vara nära Arthur och tala om för honom hur försiktig han måste vara för att inte uppröra Laurel.
 
Dan och Kerry pratar knappt med varann så Amelia blir vansinnig som måste förmedla deras ord. Hon säger åt dem att skärpa sig och bete sig som vuxna annars kommer hon att banka deras huvuden ihop.
 
Lawrence stämmer träff med privatdetektiven och de åker till Tim för att få honom att hålla sig borta från Chrissie. Han erbjuder Tim 20 000£ men Tim vill träffa Chrissie eftersom hon är hans enda släkting kvar i livet. Privatdetektiven får använda nävarna för att få Tim till att gå med på att hålla sig borta.
 
Megan är så glad efter skolbalsevenemanget så hon vill bjuda Tracy och David på lunch på puben. Även Vanessa, Frank och Leyla är med. När Megan vill skåla i champagne med alla och Charity så kan inte Tracy hålla tyst längre så hon berättar att Frank varit otrogen med Charity. Megan blir så förbannad att hon slår till Charity innan hon går gråtandes därifrån.
 
Arthur tvättar och diskar för att  underlätta för Laurel.
 
Diane och Doug kommer hem från kryssningen. Doug säger åt Rodney att ta bort sina trollerisaker ur växthuset.
 
Chrissie upptäcker att Lawrence tagit ut 20 000£ från kontot. Han säger att han lagt handpenningen på ett semesterhus i St Ives. Ronnie blir jätteglad när han hör detta. När de ska på lunch så ser Lawrence att någon skrivit i dammet på bilen "du är död" så han leder bort Ronnie innan han sett något. Lawrence ser sedan Gerry vid bilen och han skäller ut grabben när det visar sig vara Gerry som skrivit fast det skulle ha stått "du är döds skitig" Lawrence säger att han vill ha bort Gerry från Home Farm
 
Frank har fått sova på soffan hos Vanessa. Hon är inte glad  över att han strulat till det igen. Han försöker sedan be både Vanessa och Tracy om ursäkt men Tracy är inte intresserad.
 
Jacob tar med sig Josh till affären för att äta. Eric får bråttom därifrån men Tracy säger att det är okej.
 
Paddy har skjutsat hem Harriet så Cain möter upp dem utanför huset. Paddy har lite svårt att lämna henne ensam så de får säga åt honom flera gånger att det räcker.
 
Faith ber Sam se till att Eric vinner när de ska på lerduveskytte. Han svarar att det inte funkar så. Väl på plats på eventet kommer även Jimmy och Nicola. Sam upptäcker att ett gevär saknas. Han säger att de måste ringa polisen men det vill inte Chrissie. Hon tror att det är Faith som tagit ett för att retas men det har hon inte. Eric anklagar då Lachlan. Lachlan blir arg och går iväg för att leta rätt på geväret.
 
Megan är förbannad så hon tar Franks kläder och kastar runt dem på puben. Sedan går hon ut och hotar med att slänga målarfärg på Charitys bil. Debbie kommer förbi och ber henne sluta för det gäller hennes liv också och hon måste ha en inkomst för Jack och Sarahs skull. Megan häller färgen över Charity istället.
 
Lawrence är vid sitt garage när Tim dyker upp med ett gevär i handen. Tim säger åt Lawrence att sätta sig i bilen och sedan starta den. Lawrence vägrar att starta bilen för han inser att Tim vill att det ska se ut som ett självmord liknande det som hans bror John gjort. Tim slår till Lawrence med geväret och startar bilen. Han stänger sedan garageporten så Lawrence sitter avsvimmad kvar i avgaserna.

Lätt att manipulera ett barn

Inskrivet torsdag 15/3 kl 20:30
 
Chrissie erbjuder sig att gå på en nätverksträff isstället för Lawrence eftersom hon har grubblat klart över vem som är hennes far. När hon inte är hemma så ser Lawrence att någon lämnat ett brev till henne. Han är på väg att ånga upp det men Ronnie kommer in. Lawrence läser brevet ändå även om Ronnie försöker stoppa honom.
 
Arthur möter Emma på kaféet och han är väldigt tystlåten. Han sitter sedan kvar väldigt länge med Noah för att inte gå hem.
 
Frank får ställa upp som chaufför för Megan och Leylas företag. Charity är med på på eveneanget ute på gatan och hon blir full och bitter över alla unga människor. Hon berättar för Debbie att hon legat med Frank och säger sedan till honom att hon ska krossa honom.
 
Laurel hälsar på Harriet på sjukhuset.  Hon erkänner att Emma gör henne nervös så nu vill hon ha råd av Harriet. Då säger Harriet att hon inte heller förstår sig på Emma. Laurel talar om att hon sett Emma rota runt i hennes hem.
 
Emma försöker få tag på Laurel som inte svarar. Hon går sedan tillbaka till kaféet med några tvspel till Arthur som han kan få spela om hon får se filmen med hans pappa. Han får några spel som Laurel kanske inte skulle bli så glad över eftersom de kan vara våldsamma.
 
Rhona erkänner för Vanessa att hon är mer rädd nu när rättegången håller på. Senare får Rhona en stor middag på puben med sina vänner och Marlon. Han är orolig för att hon ska vara sur på honom för att misstrodde henne att hon börjat med droger igen. Hon förklarar att hon bara behöver hans stöd nu, att han litar på henne.
 
Arthur hämtar videobandet i smyg så inte Sandy ser det. Han går hem till Emma för att spela tvspel. Hon tar minneskortet och låtsas som om det saknas. Arthur springer hem för att leta, helt förtvivlad.
 
Emma ska titta på videon men klarar inte av det hemma så hon går till kyrkan. Plötsligt kommer Arthur in och ser att hon tittar på videon och att minneskortet finns där. Hon börjar sin manipulation och får honom att tvivla på sig sjäv när han vill säga sanningen till sin mamma. Emma påpekar att han ljugit mycket senaste tiden och framför allt när han spelade tvspel med 18 års gräns.
 
Debbie bryter ihop och är besviken på sin mamma. Charity erkänner att hon är väldigt ensam och ledsen.
 
Bernice kör äktenskapsrådgivning för Dan och Kerry men det slutar med att Kerry är sur på Dan och Bernice bara gråter.
 
Charity stämmer träff med Frank för att prata. De tjafsar med varann och han inser att hon är väldigt ensam och avundsjuk på det han har med Megan. Hon lovar att inget säga om att de haft sex sedan skiljs de åt. I lyxbilen gömmer sig Tracy och David i baksätet och de har hört allt som sagts. Tracy är jätteledsen och besviken på sin far.
 
Emma lyckas övertala Arthur att de ska lämna tillbaka kameran i smyg men hon tappar den i en hink med vatten. När Arthur springer iväg för att hämta en handduk så tar hon ut minneskortet och stampar på den. Arthur blir förtvivlad när han förstår att kortet är trasigt men hon lyckas övertala honom om att ljuga och låtsas som ingenting för ingen kommer att sakna den i första taget. Han är ledsen över att minnet över hans far försvunnit så varken Gabby eller Dotty kommer att kunna se videon. Emma tröstar honom och de går hem till Laurel men precis innan de går in så säger Emma att han måste vara försiktig och inte göra sin mamma upprörd eftersom hon är så sjuk. Allt går bra och de lägger tillbaka kameran i smyg.
 
Emma går hem men där bryter hon ihop. Hon ber gud om förlåtelse för att hon förstört minnena av Ashley för Arthur. Sedan får hon ett utbrott på ett foto som är reklam för Bartons gård.

Vem är galen?

Inskrivet kl 21:08
 
Inget HTG på torsdag pga skidskytte!

Rhona vaknar och upptäcker massa toppa pillerkartor på köksbordet. Ytterdörren är öppen och Leo sitter i pyjamasen utanför på gräsmattan. Precis då kommer Marlon och Paddy. De har svårt att tro att hon inte är hög men hon är övertygad om att Pierce är skyldig till att ha varit där för att förvirra henne.
 
Tracy försvarar Josh när hon pratar med David och Eric. Hon säger att han bara är ett barn och kan inte haft det lätt med en pappa som stuckit och en mamma som bråkar. Frank stöttar henne och håller med. Jacob hör detta och när han senare ser Josh ha problem med sin cykel erbjuder han sig att hjälpa till med den.
 
Faith flirtar med Rodney och med Eric. Hon får med båda till körövningen och båda tävlar om henne.
 
Debbie får reda på att Ross inte flirtat med Jools så hon går hem till honom för att be om ursäkt och för att fråga om de inte kan börja om från början. Hon ångrar sig när hon ser att Jools är där, halvnaken.
 
Arthur är rädd för Emma men Laurel förstår inte varför så hon tvingar honom att be om ursäkt för sitt beteende. När han vägrar blir hon irriterad. Arthur säger att han är sjuk men så råkar Emma komma dit och hon erbjuder sig att undersöka honom även om han säger nej. Tillslut blir Laurel arg och säger åt honom att även om han missat skolan idag så måste han gå till körövningen.
 
Bernice har gått en kurs på Internet så nu är hon diplomerad äktenskapsrådgivare. Nicola brister ut i gapskratt när hon får veta detta.
 
Debbie och Charity börjar samarbeta med Megan och Leyla för att anordna examensbaler också.
 
Chrissie super sig full på puben och frågar Aaron om hur han känt inför sin far som inte vara den bästa fadern. Rebecca och Lawrence kommer in och hjälper henne hem.
 
Pearl förklarar för Rhona att hon tror på henne eftersom hon insett att hennes son var lika manipulativ som Pierce. Det gör att Rhona kontaktar Pierce mamma Martha för att prata om hur det varit. Martha råkar försäga sig angående att någon varit inne hos Rhona så Rhona förstår att det är hon som varit där. Martha säger åt Rhona att ta tillbaka anklagelserna så kommer ingen tro att hon är galen. Hon säger att Rhona inte kan vinna eftersom Pierce är advokat så han vet precis vad han ska göra och säga.
 
Arthur kommer till körövningen men vill inte vara med. Emma försöker prata med honom så tillslut säger han att han sett hur hon betedde sig mot hans far och att Ashley sett henne på bron och hur upprörd Ashley var på videon. Emma nekar givetvis och lite senare försöker hon få Arthur till att tro att hon bara gjort sitt jobb för att testa Ashleys minne.
 
Emma försöker få veta var videon finns men Arthur säger inget så hon går hem till Laurel och försöker lura ut Laurel med Lydia. Laurel säger då att de kan testa sorgterapi med promenad tillsammans alla tre. Emma följer med men låtsas vricka foten för att gå hem. När de andra två kvinnorna vänder sig om så springer Emma hem. Hon rotar runt hemma hos Laurel men plötsligt kommer Laurel hem. Emma låtsas leta efter sin handväska men Laurel är inte övertygad och tycker det var konstigt att inte Emma väntade tills någon var hemma. Emma går därifrån och pussar Laurel på kinden och säger att de är vänner, att hon älskar henne.
 
Rhona är på väg att ta tillbaka anklagan så hon besöker Pierce på jobbet. Han är arrogant, självsäker och hånfull när han inser att hon inte kommer anmäla honom. När Rhona ska gå därifrån och upptäcker att hans liv fortsätter som om inget hade hänt blir hon rasande. Hon går hem och pratar med Vanessa och Paddy om vad hon gjort och att hon inte alls tänker ta tillbaka anmälan. Då ringer polisen till henne och talar om att de kommer att åtala Pierce.

Äntligen ser någon videon

Inskrivet kl 20:19
 
Rhona tycker att alla stirrar på henne men både Paddy och Vanessa säger att det är för att folk bryr sig om henne. Hon går iväg på en promenad för att få tänka. Lisa går förbi när hon är ute och rastar Alfie. De börjar prata med varann och Lisa kan berätta hur hon mådde och gick vidare efter våldtäkten.
 
Tracy träffar Josh med en ny cykel. Hon tror den är stulen men han förnekar detta. Josh kommer sedan till butiken för att visa upp ett kvitto. Han är blåslagen på armarna och Tracy inser att hans mamma antagligen inte är så bra för honom. David och Eric ser honom och vill att han försvinner därifrån men Tracy försvarar honom.
 
Priya ska till rätten men Jai har inte ens tid att prata med henne. Nicola märker det så hon följer med henne. Efteråt går de hem till Nicola och dricker vin och pratar. Priya har bara fått 300£ i böter. Nicola peppar Priya till att tänka att ingen ska trampa på henne igen. Det gör att Priya söker upp Pete och talar om för honom att han ska göra allt för att visa Leyla att han älskar henne för annars kommer Priya att berätta allt.
 
Arthur hör när Laurel klagar över sin huvudvärk och att hon har högt blodtryck. Han blir orolig för att hon också ska dö så han och Dotty blir ensamma. Laurel förklarar att Nicola tar hand om dem om det skulle hända något men just nu kommer det inte ske eftersom hon inte är allvarligt sjuk. Arthur tar videokameran och går till piratskeppet. Där ser han Emma prata med hans far om att hon var på bron när James dog. När Arthur kommer in i hemmet igen är Emma där och då blir han rädd och skriker att hon är konstig och måste gå därifrån för man kan inte lita på henne.
 
Nicola har blivit vän med Priya och som tack för stödet och för att hon hjälpt till i företaget får hon en del av fabriken.
 
Rebecca har lovat en rik kvinna med dotter och dotterns vänner att få hyra Bentleyn som Debbie och Charity hyr ut. Jools som kvinnan heter betalar gärna massa extra om Ross kör dem under dagen. Ross vill inte alls men Debbie lyckas övertala honom. Rebecca säger sedan åt Debbie att satsa på Ross för det syns att de fortfarande har känslor för varann.
 
Finn söker jobb i butiken och kaféet men får nej. Han vill inte tillbaka till vädshuset så han frågar på puben och där får han börja hjälpa till på en gång.
 
Rhona kommer hem efter promenaden och upptäcker en bukett blommor i en vas hon fått av Pierce. Dessutom ligger medaljongen från Paddy på bordet. Hon får panik och Paddy som precis kommer dit får nog och söker upp Pierce på jobbet. Paddy är så arg att han skäller ut Pierce inför alla hans kollegor. Pierce förnekar allt så Paddy slår till honom.  Inte det bästa valet men Pierce säger att han tänker inte anmäla Paddy denna gång. Det visar sig att Pierce varit på affärsresa med kollegorna i Bryssel (eller var det Amsterdam) och kommit hem samma dag.
 
Paddy och Marlon berättar för Rhona vad som hänt men hon är säker på att medaljongen inte låg där tidigare på dagen. Blommorna visar sig vara Vanessa och Pearl som ställt dit dem. Vanessa tror att Pearl kan ha hittat medaljongen och lagt den på bordet. Rhona godtar förklaringen och vill därmed inte ha sällskap på natten, förutom Leo som får sova i hennes säng. När hon släcker lampan så blir det tyst på övervåningen. På nedre våningen smyger någon omkring. Det är en kvinna... (Var det Pierce mamma eller?)

P+R

Inskrivet kl 21:29
 
Emma besöker Harriet för att höra vad hon minns. När Harriet säger att hon minns att Finn var med dessa gärningsmän så försöker Emma få henne att tro att hon minns fel på grund av medicineringen.
 
Pierce kommer hem till Rhona med en polis i sällskap. Han ska hämta sina saker och Vanessa är där för att hålla koll på honom. Pierce hittar Paddys mammas medaljong som Rhona fick på bröllopet. Han tar tid på sig och när han går så viskar han till henne att han tänker krossa Rhona om hon fortsätter snacka.
 
Doug bestämmer sig för att åka till Stavanger för att möta upp Diane efter kryssningen.
 
Leyla är bakfull men Pete vill glädja henne så han har bokat in dem på par-SPA hos Bernice. Leyla blir lite besviken över att det bara är i byn men när han säger att han älskar henne så blir hon överlycklig. Tyvärr ringer Megan och behöver ha Leyla på jobbet på Home Farm. Hon får agera brud till en fotografering då deras modell inte dök upp. Gerry går runt och smörar för tjejerna. Leyla är dock väldigt lycklig över att få  prova en bröllopsklänning.
 
Cain får höra av Harriet att Emma varit där och försökt få henne att tro att inte Finn var med när knivhuggningen skedde. Det leder till att Cain söker upp Ross men Ross hotar med att skvallra för Harriet, om hoten Cain gjorde, om hon nämner Finn för polisen. Cain övertalar Harriet till att inte ange Finn eftersom han är en ordentlig kille i vanliga fall och skulle inte klara sig i fängelset.
 
Priya har blivit övertalad av Leyla att gå på SPA-behandlingen tillsammans med Pete.  De har ganska trevligt tills Pete blir bränd på ryggen av någon kräm som Bernice kokat ihop. Han får bråttom därifrån så han märker inte att han tappar en sko. Priya tar med sig den hem till honom. Hon erbjuder sig till att smörja in hans rygg men kylbalsam. De slutar med att de kysser varann och kläderna åker av.
 
Rhona ledsnar på allas prat om hur fin Pierce är och alla frågor om varför de separerat, de som var så fina ihop. Hon talar om för alla på puben att han är en våldtäktsman som ljuger och manipulerar folk. Efteråt är hon ändå lättad över att inte dölja det för alla för att skydda honom.
 
Leyla är överlycklig över Petes nyväckta intresse för henne. Hon talar gärna om för bland annat Priya om hur bra deras kärleksliv är igen och att han sagt att han älskar henne. Priya blir inte så glad så hon försöker unvika honom på puben. Han följer efter henne till toaletten för att kolla hur hon mår. Pete är tydlig med att han inte tänker lämna Leyla för Priya. Priya svarar att hon inte vill det men att hon känner sig rätt sjaskig.
 
Priya pratar med Nicola och erkänner att hon är orolig för rättegången i morgon. Hon kan ju få fängelse för att ha skyddat sin man och hon är helt ensam just nu eftersom familjen är i Kanada eller på affärsresa.
 
Rhona dushar och när hon när klar ser hon att någon skrivit P+R i ett hjärta på spegeln i badrummet. Det syns bara när det är immigt. Paddy och Vanessa kommer in när det dröjer för henne. Rhona förklarar att hjärtat inte fanns där igår när Pierce hämtade sina saker. Paddy erbjuder sig att sova hos henne så hon inte är ensam men han sover på soffan. Rhona drar för gardinerna så hon ser inte att någon spanar på henne. Någon som tappar medaljongen men tar upp den med sina handskbeklädda händer.

Magic Bob

Inskrivet torsdag 8/3 kl 07:11
 
Ross vaknar i sänger på Wylies farm. Cain slår till honom så fort han försöker röra sig. Cain vill veta vilka det var som knivhögg Harriet.
 
Rodney är tillbaka efter turnén med cirkusen. Bernice sätter honom i arbete på kaféet direkt. Han träffar sedan Nicola. Rodney hämtar sina barnbarn från skolan och bjuder dem på en trolleriföreställning hemma. Han kallar sig Magic Rod men fastnar när han delat sig själv i tre delar. Nicola kommer hem och får hjälpa honom ut ur lådan.
 
Danskursen får hålla till på puben för deras andra lokal var dubbelbokad. Charity är tveksam men sedan nöjd när dansarna börjar dricka.
 
Rebecca försöker prata med Robert angående hur hon ska säja när barnet en dag kommer fråga efter sin pappa. Hon vill skriva hans namn på faderskapet. Robert svarar att hon får göra som hon vill.
 
Finn ber Moira om hjälp att hitta Ross eftersom Cain kan vara inblandad. Moira blir rasande när hon hör om drogförsäljningen. De hittar Ross och Cain på Wylies. Ross är på väg att avslöja att Cain är kär i Harriet men Cain knäar honom, sedan tar han tag i Ross och hänger ut honom ur fönstret.
 
Leyla klagar för Tracy och Priya om sitt tråkiga kärleksliv med Pete. Tracy råder henne att förföra honom så Leyla tar till sig rådet. Hon går hem och gör sig fin och dricker vin i väntan på Pete. Hon blir full och spyr på honom när han väl har kommit hem.
 
Polisen förhör Vanessa och Paddy angående Pierce som är anklagad för våldtäkt. Sedan får Rhona veta att Pierce ska komma för att hämta sina saker, dock med polisen som sällskap.
 
Cain släpper Ross när de får veta att Harriet klarar sig. Han och Moira åker till sjukhuset. Moira ser ledsen ut när hon inser att Cain har känslor för Harriet.
 
Emma blir rasande när hon hör vad hennes söner håller på med.
 
Doug får ont i ryggen när han dansar. Faith följer honom hem och erbjuder sig att massera honom. Doug känner sig lite trist och tråkig när han hör om hennes liv. Faith låtsas då få ont i låret så han får massera henne. Precis då kommer Bernice och avbryter allt.
 
Cain är inne hos Harriet på sjukhuset. Emma kommer dit och blir förvånad när hon ser att han är där. Hon och Moira ser när Cain pratar med Harriet och han håller henne i handen och pussar på den.

Massa oro

Inskrivet onsdag 7/3 kl 06:41
 
Aaron slänger ut Ross mobil ur bilen innan han och Robert åker iväg. Ross upptäcker att  det är knappt är något batteri kvar.
 
Chrissie har svårt att tro att hennes biologiska far var en galning. Lachlan och Belle går förbi och Chrissie börjar fundera på om Lachlan ärvt sin morfars gener. Lawence råder henne att inte berätta något för Lachlan. Hon vill dock få reda på mer om John. Chrissie måste få träffa sin farbror Tim när han hittas. Lawrence lovar att göra allt för att hitta honom.
 
Finn får stryk av Dum och Dummare och sedan blir han tvingad att följa med dem i deras bil.
 
Harriet blir irriterad på Cain som sitter på puben istället för att fixa hennes bil. Hon tror att han har känslor för henne men han fräser ifrån.
 
Faith försöker få Eric att följa med på danskursen. Han pikar Doug som inte är med Diane på hennes 70 års dag utan hemma på danskurs.
 
Dum och dummare ser Emmas bil så de följer efter den för de tror att det är Ross som kör. Harriet har fått låna bilen eftersom hennes är på verkstan fortfarande. De kör på henne och erbjuder sedan 200£ för skadorna men de vill först se om något i bagageutrymmet skadats.  Harriet har inte tid så de börjar slåss men hon ger sig inte. Hon ser Finn och slappnar av då blir hon knivhuggen i magen. Finn ringer efter ambulans medan Dum och Dummare drar iväg.
 
Ross kommer till Wylies men Finn är inte där. Han laddar i alla fall sin mobil så han kan lyssna på meddelandena och då hör han Finn.
 
Samson är orolig för att gå på danskurs för han har aldrig dansat förut. Sarah säger att hon har aldrig skriviit en cancerbok förut men gör det nu tack vare honom.
 
Ross berättar för Robert att Harriet råkat ut för langarnas vrede tack vare honom.
 
Emma försöker trösta Finn som är ledsen efter att ha "hittat" Harriet vid vägkanten.  Han pratar med Ross för han är orolig över att Harriet kommer att säga något om att han var där, om hon vaknar.
Polisen kommer för att ställa frågor till Finn. Han kan inte lämna någon beskrivning på gärningsmännen. Finn mår ändå dåligt för att han antagligen räddat langarna för att själv slippa straff.
 
Cain åker direkt till sjukhuset så fort han får reda på vad som hänt Harriet. Laurel och Moira kommer till dit och får veta att Harriets bror är där. De blir förvånade över att det visar sig vara Cain. Han försvarar sig med att han skulle lämna bilen men fått veta att hon var ensam på sjukhus. Moira blir imponerad över att Cain gjort något bra för någon annan. Laurel säger inget.
 
Doug ringer Diane för att gratta henne på födelsedagen men hon svarar inte. Han är besviken och lite tveksam till att gå till danskursen. Han går ändå dit sedan. Faith dansar med honom och det gör Eric lite bitter. Doug missar samtal från Diane.
 
Lawrence berättar att privatdetektiven hört av sig och att han fått reda på att Tim flygit till Panama igår. Han pratar sedan med Dean, privatdetektiven, för han vill veta hur det går med att hitta Tim. Lawrence säger till honom att Chrisse tror Tim är i Panama och det måste hon fortsätta tro.
 
Cain vägrar åka från sjukhuset trots han varit där hela dagen. När Moira går för att hämta bilen så berättar han för Laurel om sin oro. Emma och Finn kommer dit när Laurel ska gå. Finn går in til Harriet och ber henne om ursäkt trots att hon inte hör. Cain hör dock honom. Medan Cain försöker få reda på vad Finn pratar om, i korridoren så händer det något med Harriet så sköterskorna rusar in på rummet.
 
Cain lyssnar i Ross mobil och hör ett meddelande från Finn som varnar Ross för att Cain fått veta att de är skyldiga. Ross ligger nedslagen och bunden i bagageutrymmet.

Kuber

Inskrivet tisdag 6/3 kl 22:44
 
Chrissie är nyfiken på vad Lawrence döljer så hon hittar privatdetektiven han anlitat. Hon stämmer träff med honom och får då veta att Lawrence söker en man som heter Tim Richards. Chrissie ber sedan Rebecca att fråga deras far om vem det är.
 
Rhona får en teckning av Leo där han ritat henne, sig själv och Pierce. Hon känner att hon måste förklara för barnet att Pierce inte är en del av deras familj längre.
 
Bernice fortsätte att jobba i kaféet och hon gör så gott hon kan.
 
Lydia upptäcker att hon borde ordna en danskurs för de som vill i byn. Första deltagaren blir Doug så han kan lära sig dansa tills Diane kommer hem från sin kryssning. Hon rekryterar även Sarah och Samson.
 
Ross fortsätter sitt pikande och tjafsande så Robert ledsnar och stjäl Bartons taxi för att trycka ihop den till en liten kub ute på skroten. När Ross upptäcker det blir han rasande och stjäl Roberts bil. Ross gömmer bilen för att pressa Robert på pengar. Dock lyckas Adam få tag på Ross mobil så han ger den till Robert och Aaron.
 
Faith flirtar med Eric men det ogillas av David som är rädd att hans far kommer att såras.
 
Emma pratar med Harriet på kaféet och hon ber Harriet att försöka få Ross och Robert att sluta bråka med varann. Cain ser dem och undrar varför Harriet hjälper en knäppskalle. Harriet blir irriterad och säger åt Cain att alla har rätt för samtal och att han kan gå därifrån.
 
Robert kollar i Ross mobil och upptäcker att något är på gång på Wylies farm. Han och Aaron åker dit och ser att Finn och Ross kommer dit, går in och strax efter åker iväg. Aaron och Robert går in när de andra åkt och de upptäcker alla cannabisväxter. Robert blir överlycklig över ha hittat något som kan användas mot Ross.
 
Lawrence lagar lunch och bjuder sina döttrar och Ronnie på maten. Rebecca passar på att fråga om alla säkerhetskameror som satts upp och om varför han söker efter en man vid namn Tim. Först låtsas Lawrence inte veta vad de pratar om men blir tvungen att berätta.
Det visar sig att Tim är Chrissie riktiga pappas bror och att hennes mamma var kär i hennes far som hette John. Lawrence säger att John hamnade i fängelse för att han stal från Lawrence företag och att han sedan tagit livet av sig när han kom ut. Han säger att det var en man som inte var bra utan bara lurade hennes mamma. Chrissie säger att hon vill se ett foto på honom och att hon vill träffa Tim för att få veta  mer om sitt ursprung.
 
Robert vill att de ringer polisen och anger Ross men Aaron vill inte att Finn blir drabbad. Däremot går han med på att de tar tändspolarna från Emmas bil som Ross lånar.
 
En av de som egentligen äger cannabisväxterna ska till veterinären med sin hund när han ser Ross och Finn vid bilen som inte startar. Han känner igen dem och ringer sin kompanjon.
 
Ross och Finn tar Roberts bil till Wylies farm för att hämta alla växter som Ross packat i påsar tidigare men allt är borta när de kommer dit. Strax efter får de ett mms av Robert som visar var påsarna är. Ross åker dit medan Finn får vara kvar på gården.
 
"Dum och Dummare" kommer till Wylies farm för att ta tillbaka sina cannabisväxter. Denna gång tror de inte på att Finn är polis. De hotar honom med ett basebollträ för att få reda på var växterna är eftersom allt är borta.
 
Robert och Aaron är ute på Bartons fält. De står vid en flismaskin och Robert lastar i cannabispåsarna på maskinen medan Ross bönar och ber om att Robert ska sluta för att det är så mycket pengar det handlar om. Ross lovar att de ska få 20% av försäljningen. När Robert forsätter med sitt hot att strimla påsarna så ger Ross tillbaka bilnycklarna till Roberts bil. Då startar Robert flismaskinen som börjar spruta ut strimlade cannabisväxter. Ross blir förtvivlad och försöker stoppa maskinen innan allt förstörs.

Ett hem inte bara ett hus

Inskrivet söndag 4/3 kl 09:19
 
Jag skriver bara om det avsnitt som sänts på tv även om det finns två avsnitt på tv4play.
 
Marlon och Paddy visar sitt stöd för Rhona och de talar om att de tror på henne.
 
Pierce vill inte ha något ombud när han ska förhöras av polisen eftersom han påstår att det är Rhona som jävlas med honom. Han berättar sin så kallade syn på händelsen och om hur förlåtande han varit mot Rhona som verkar ha varit kär i sitt ex fortfarande även vid bröllopet. Han berättar om hennes tablettmissbruk och att hon varit på rehab flera gånger.  Pierce säger att han har inte gjort fel för han har bara älskat henne.
 
Rebecca är nöjd med att bo hos Victoria eftersom det inte bara är ett hus utan ett hem. Hon frågar om Victoria vill följa med på ultraljud. Adam hör det och blir irriterad. Han träffar Aaron och Robert och då säger han att Victoria släpper allt bara Rebecca ber om det för nu ska hon skjutsa Becs till sjukhuset för ultraljud. Robert säger att han inte är intresserad.
 
Lawrence ska få vara med i ett lokalradioprogram och välja skivor. När programmet sänds i efterhand så är det en lyssnare som ringer in och säger att Lawrence dödat hans bror. Lawrence säger till Ronnie att det måste vara ett troll. Han ringer advokaten för att begränsa skadorna det kan ha orsakat. Ronnie frågar om Lawrence vet vem det var som ringde men Lawrence nekar till det.
 
Rebecca och Victoria kommer till puben efter ultraljudet med en bild. De visar bilden för Chrissie. Ross börjar pika Robert som blir irriterad. Rebecca blir ledsen men Ross fortsätter. Robert lovar Aaron att Ross ska få betala för detta.
 
Pierce påstår att Rhona var hög av piller på bröllopsmottagningen då säger polisen att rapporten hon lämnat och proverna visar att hon var ren. Då ändrar han sin historia och säger att hon gillar våldsamt sex.
 
Lawrence anlitar en säkerhetsspeciallist och säger till Chrissie att det är efter att Rakesh brutit sig in på Home Farm.
 
Paddy lovar Rhona att Pierce ska få vad han förtjänar och han lovar att hon kommer att skratta igen. Hans känslor för henne är fortfarande det samma. De blir avbrytna av att polisen ringer. Polisen meddelar att de släppt Pierce men att han inte får komma i närheten av byn. Hon inser att han har ljugit om allt och det kommer att försvåra för henne i rättegången. Rhona är övertygad om att han kommer att bli friad.

Löjligt lycklig

Inskrivet lördag 3/3 kl 15:03
 
Vanessa ber Rhona att tala om för polisen att det var Pierce som våldtog henne.
 
Lydia skvallrar om Rakeshs rån på Home Farm. Kerry berättar sedan för Nicola att Priya blivit arresterad.
 
Aaron säger åt Adam att ta itu med livet och prata med Victoria eller gå vidare.
 
Chrissie vill att Lachlan går till polisen för överfallet men Lachlan vill inte det. Hon går till fabriken och skäller ut Priya men då blir Priya arg och säger att Chrissie inte är så oskyldig hon heller. Då blir Chrissie tyst.
 
Rhona vill att allt ska bli som förr, att hon får sova hemma och vakna med Leo. Marlon tvekar över att lämna Leo hos henne. Hon får då ett utbrott på Paddy som sitter med dem och hon anklagar honom för att det är hans fel alltihop för det började med hans otrohet med Tess.
 
Paddy sitter i bilen utanför Rhonas hus när Pierce dyker upp och sätter sig på passagerarsätet. Det visar sig att Paddy kontaktat honom för att be honom komma hem till Rhona så hon ska må bra. Pierce tror inte det är en bra idé men då anklagar Paddy honom för att vara feg.
 
Leyla säger åt Priya att komma hem och prata för där är de ensamma eftersom Pete är ute på jobb. De pratar om att man inte alltid vet allt om en person, att de kan göra oväntade saker. Leyla vill att de kollar upp Priyas mystiske älskare men Priya försöker avstyra det. Då pratar Leyla om Pete istället och berättar att hon är löljigt lycklig. Priya börjar gråta och säger att Leyla är en sån god vän och därför är det så mycket svårare. Precis då kommer Pete in och tittar på de båda tjejerna.
 
Vanessa kommer in på kliniken och ser Rhona vid medicinskåpet. Hon blir rasande men Rhona lovar att hon inte tagit något. Rhona är sedan hemma och plötsligt dyker Pierce upp inne i huset. Han säger att Paddy berättat allt och nu är han här för att hjälpa henne eftersom hon inte klarar sig själv och nu tänker han inte överge henne.
 
Gerry ger Lachlan massa dejtingråd men precis då kommer Belle in och hör det. Han går iväg så Belle och Lachlan får vara ifred. De inser att de är ensamma i huset. De går upp till sovrummet men Lachlan kan inte få till det och han blir besviken. Belle tröstar honom och säger att det inte är konstigt.
 
Victoria träffar Rebecca utanför ett hotell. De fikar ihop och Rebecca erkänner hur förvirrad hon känner sig och hur jobbigt det är när alla bråkar. Rebecca talar om att hon ska flytta till Melbourne. Victoria blir besviken och försöker övertala Becs till att stanna.
 
Pete tappar pommes med sås över Leyla så hon måste gå upp på övervåningen för att byta om. Han ber då Priya att inget säga. Priya orkar dock inte gå runt och ljuga. Hon går därifrån med ursäkten att hon har migrän.
 
Vanessa kommer in hos Rhona och ser Pierce. Hon skäller ut honom. När tjejerna gått ringer Pierce till Paddy. Han träffar Paddy och Marlon på puben och han säger att äktenskapet är över på grund av Rhonas pillermissbruk. De blir förvånade över att Pierce vetat om missbruket. Han säger att hon missbrukat i flera månader men att han lovat att inte säga något. Pierce anklagar även Vanessa för att ha försett Rhona med tabletterna.
 
Adam vill ha sällskap på puben så Robert och Aaron stannar där ett tag med honom. Adam pratar om förhållanden för han vill ha tillbaka Vic som inte verkar vilja ha honom längre. Aaron kommer fram till att både Adam och Robert inte är de bästa förebilderna när det gäller att ge råd om förhållanden.
 
Rhona får sällskap av Vanessa till polisstationen för att göra en anmälan mot Pierce. Denna gång berättar Rhona för polisen vad som hände och att det var Pierce.
 
Victoria lyckas med övertalningen så Rebecca kommer tillbaka till byn. Rebecca berättar för Chrissie och Lawrence att hon tänker bo hos Victoria.
 
Pete vill åka iväg på en weekend med Leyla men inte dit hon hoppas på, Lissabon eller Barcelona utan till Cleethorpes. Leyla ser inte alls glad ut men han tror att hon kommer gilla det.
 
Pierce fortsätter att ljuga om Rhonas pillermissbruk för Marlon och Paddy. Han säger att han tvivlar på att hon ens varit på rehab. De blir avbrutna av att polisen kommer för att prata med Pierce. De går ut och han blir anklagad för våldtäkt så han får följa med polisen till stationen. Paddy och Marlon ser det men Pierce säger att Rhona fortsätter att jävlas med honom.
 
Vanessa och Rhona ser när de för iväg Pierce. Paddy och Marlon undrar vad Rhona håller på med och att hon borde inte haft hand om Leo medan hon missbrukade. Vanessa säger till Rhona att berätta allt så hon säger som det är, att Pierce våldtagit henne efter bröllopet.

RSS 2.0