Lögner, hot och stöld av sprit

Kan vi komma överens om att inte skriva elakt om varandra här i kommentarerna, att sluta med spydiga kommentarer eller sarkastiska som inte har med serien att göra?
 
Inskrivet kl 22:44
 
Liv kommer hem och hon får Doug till att göra så hon kan träffa Gabby på värdshuset. De pratar om oron över att de kanske hamnar i fängelse. När ingen ser så tar Liv en spritflaska.
 
Rhona upptäcker en tom läkemedelsförpackning i soporna hemma hos Ross och Pete. Hon inser att Ross tar alldeles för mycket tabletter. Hon kommer hem till dem på lunchen för att prata med Ross som förnekar att han missbrukar.
 
Vanessa och Tracy sitter hemma och tittar på film och äter glass. De gråter när de försöker trösta varann i deras usla kärleksliv.
 
Megan ska planera ett bröllop där två män som är vänner påbörjar planeringen tills den enda mannens bllivande fru ska komma dit. Hon känner igen den enda mannen så när hans kompis går ut för att ringa konfronterar hon den andre mannen. Jeff som han heter erkänner att han flirtade med Charity dagen innan men att han sedan blev utkastad då hon blev som galen.
 
Paddy gör allt han kan för att få Chas att må bättre mellan illamåendeattackerna. Ingenting duger så han vill hitta en superlösning.
 
Ross söker upp Rhona för hans tabletter är borta och han förstår att hon tagit dem. Han blir rasande och våldsam så han knuffar till henne så hon ramlar. Rhona blir ledsen. Efteråt ber Ross om ursäkt och erkänner att han har problem. Rhona lovar att hjälpa honom hitta rätt väg om han söker hjälp från en läkare. Ross vill inte att Pete får veta något.
 
Megan berättar för Vanessa att Charity ljög om killen på rummet. Vanessa inser att hon måste prata med Charity på rätt sätt. Hon går till puben och tvingar Charity att lyssna på vad hon har att säga. När hon avslutar allt med att säga att Charity är fantastisk så smälter Charity. Det slutar med en kyss.
 
Paddy vill överraska Chas så han visar ett hus som han lagt bud på. Han vill att de flyttar ihop i något rymligare och som inte är nära puben som inte är en lämplig miljö för ett litet barn. Chas blir rasande och vill inte alls flytta ihop. Hon är så arg så hon säger att hon inte vill vara med honom och sedan kör hon ut honom och kastar en kaktus på dörren framför näsan på honom.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Några damer här på sajten borde skaffa sig lite humor och framförallt lämna ankdammen och skaffa sig ett liv...

2018-11-15 @ 17:37:06
Postat av: Anonym

Gäller vissa herrar också, framförallt sådana som ogillar ankdammar men ändå kräver utrymme däri.

2018-11-15 @ 22:10:01
Postat av: Anonym

Humor????
Ja jag vet inte, missade jag helt,
fick mer slemg… i tankarna

2018-11-17 @ 14:23:47
Postat av: Lucy

Mata inte trollen! Struntar man i dem så slinker dom iväg av sig själv!

2018-11-17 @ 17:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0