Lagringsmoln

Inskrivet fredag 30/11 kl 13:33
 
Joe pratar med Noah som ber om ursäkt för att han fått Joe till att hoppa i vattnet. De pratar lite och Noah får veta att Joe fortfarande älskar Debbie. Så Noah säger till Debbie att göra något åt deras förälskelse eftersom han ser att hon också älskar Joe.
 
Gabby gör sin samhällstjänst och efteråt stannar hon till för att köpa en present till Liv.
 
Chas får veta att Liv inte vill träffa Aaron på grund av att hon skyller på att allt handlar alltid om Aaron.
 
Belle hör rösterna igen och tillslut blir det för mycket. Hon slår sönder massa saker på deras lilla bryggeri sen rusar hon ut.
 
Lachlan och Gerry kommer till bryggeriet och ser vad som hänt.  Priya som mötte Belle talar om att Belle knappt sett att hon kom. Lachlan blir orolig och tar med sig Gerry för att ut och leta. När de inte hittar henne får Lachlan panik och börjar prata om att det är hans fel och han vill inte att någon dör igen på grund av honom.
 
Debbie kommer till Home Farm och hon är irriterad på att Joe använt Noah för att tala om vad han känner. De blir dock sams och beslutar sig för att börja om från början för att lära känna varann.  Hon får hjälpa honom bygga ett modelflygplan för Joe har slagit vad med Graham om att klara det.
 
Charity åker tillbaka till Bails hus för att spionera på honom men denna gång upptäcker han det. Hon åker hem i rasande fart och Vanessa som kommer hem får veta vad som hänt. Då kommer polisen för att anhålla Charity. Hon säger att hon bara stannat till för att prata i mobilen.
 
Gerry frågar Lachlan vad han menar med att någon dött på grund av honom men Lachlan säger att han inte menade det så. Lachlan vill inte alls prata om det.
 
Lisa kommer hem med Belle efter att de varit på psykakuten. Belle mår bättre. Lisa berättar för Zak att hon fått jobb i Skottland och tänker åka dit. Lisa säger att hon kommer att komma tillbaka hem när hon är redo.
 
Gerry gör allt för att hitta sina raderade meddelanden och tillslut hittar han rätt i sitt lagringsmoln. Han lyssnar och hör hur olyckan gått till...

Kommentarer
Postat av: Lucy

Hej då Lisa! Hoppas att du kommer tillbaka så småningom! Du har ju varit med ett par decennier nu och det är sorgligt när en stammis försvinner.

Bra jobbat Gerry! Nu ligger Lachlan risigt till!

2018-11-30 @ 00:39:22
Postat av: jackson

Smart tänkt av Gerry. Nu blir väl arma Belle ännu sjukare. Skall hon aldrig få känna sig hel och lycklig?

2018-11-30 @ 09:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0