Dinglesrätten

Inskrivet kl 20:50
 
Debbie har fått en dyr klänning av Joe för hon ska ha den på deras träff senare på kvällen. Sarah ser den och tror att Debbie träffar någon ny kille. Middagen blir stel för Debbie är inte speciellt entusiastisk. Det slutar med att Joe kör hem henne.
 
Charity försöker prata med Cain om Debbie men han har inte riktigt tid efter semestern men när han sedan får höra vad som hänt så pratar han med Debbie som berättar sanningen för honom, om Joes utpressning. Hon får Cain att lova att inte göra något åt det.
 
Sam är sur på Lisa som angett Liv. Det leder till att Dingles har ett av sina möten. Lisa står på sig, hon tycker Liv måste lära sig att stå för det hon gjort och att det var livsfarligt det hon gjorde. Chas är förbannad på Lisa och tycker att hon inte tillhör familjen när hon anger en av dem.
 
Harriet träffar biskopen som ställer massa frågor till henne angående jobbet som präst i byn. Han är inte så förtjust i att anställa henne och säger att det är inte han som bestämmer det.
 
Bob och Laurel sitter bredvid varann när Harriet ska ha körövning. Brenda har fått återbud på en träff med en barndomsvän så hon dyker upp på övningen och sätter sig mellan dem. Harriet får samtal från biskopen och går iväg för att prata med honom.
 
Priya har problem med rummet hon hyr på värdshuset. Det är en vattenläcka från taket men de har inte några andra rum lediga.
 
Jessie ger Marlon och April en ökenråtta som de får ta hand om för hon har fått den av en elev som var allergisk. Det gör att April ber Jessie om ursäkt för gårdagen.
 
Joe får med sig Debbie till en matvagn utefter vägen. De sitter och pratar men Debbie blir förbannad på honom och ger honom en örfil. Joe blir sur och åker hem så hon får ta sig tillbaka själv.
 
Liv mår inte bra, hon riskerar fängelse och alla verkar vara emot henne. Hon stjäl sprit och sätter sig bakom Dingles hus och dricker den. Hon tappar flaskan och råkar skära sig i handen. Lisa kommer precis ut och då bryter Liv ihop. Hon gråter när hon säger att hon inte vill hamna i fängelse. Lisa kramar henne.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Stackars Lisa! Först är hon nära att dö, sen får hon hela Dingleklanen mot sig. Trovärdigt värre! (;_;) Men i den här serien byter folk personlighet oftare än jag byter kallingar och det är ändå varje dag...

2018-11-01 @ 16:10:04
Postat av: ELIZA

Kommer jag ihåg fel..? men har inte Lisa gått emot familjen tidigare? Men som vanligt glömt varför...I övrigt är serien skit just nu.. Icke intressant..Fanns ju ingen glöd mellan Joe och Debbie förra gången dom "varihop".. Hur kan det bli det nu då,under tvång...????Hon är såååå djävla trååååkig...

2018-11-01 @ 18:48:18
Postat av: Anette

Debbie..kan ju inte klämma fram passion med den personligheten. Joe har ju iaf glimten i ögat ibland. Hoppas det går bra för Liv och Gabby men nån måste ju stoppa dom i tid.
Brenda går all in verkligen. För att behålla en man som inte vill ha henne....

2018-11-01 @ 23:18:13
Postat av: Jag bara

Emmerdalingarna måste vara alkoholskadade varenda en. Så fort något blir jobbigt är lösningen en flaska sprit. Man kan ju bli lite bekymrad för manusförfattarna när de inte kan tänka sig att det finns alternativa sätt att reagera på motgångar. Sprit eller resa bort. Serien är verkligen tråkig just nu.

Och Debbie, vad finns där att bli huvudlöst kär i. Utseende är inte allt.

Marlon och jobbiga skoltanten, nej tack säger jag. Behövs inga fler gapiga lustigkurrar i byn.

Bobs och Laurels historia känns inte heller så övertygande.

Cain som bara rusar iväg med nävarna knutna så fort något inte passar. Och alla andra som måste lägga sig i andras göromål.

Byn från Helvetet!

2018-11-02 @ 07:36:35
Postat av: Jonas

Jag undrar vad Joe egentligen är ute efter, för jag antar att han omöjligt kan gilla Debsters utseende eller personlighet.

Chastity är alldeles för omogen för att vara/bli mamma, men det verkar hon inte bry sig om.

2018-11-02 @ 12:25:13
Postat av: Anonym

Det var ju exakt därför Chas skulle göra abort så hon bryr sig i högsta grad. Att abortera sitt blivande barn är däremot inget man ska ta lätt på och göra utan eftertanke. Två vuxna människor tillsammans har 9 månader på sig nu att komma in i rollen som föräldrar. Till skillnad från alla tidigare gravida efter engångsligg med fel partner i serien.

2018-11-04 @ 08:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0