Midsommar
Trevlig midsommar alla HTG:are
!


Vad kul det låter med en HTG-träff =)

Lång väntanJahaja så nu är det sommaruppehåll till den 20 augusti.
Det finns inget som hindrar oss från att fortsätta våra diskussioner om HTG när abstinnensen blir för svår.

Ha en skön sommar men ni är ändå välkomna att titta in här emellanåt!

Carl fortsätter med lögnerna

Nathan erbjuder Faye pengar för att hålla sig borta men hon säger att det inte alls handlar om pengar utan om att frikänna en oskyldig som riskerar fängelse. När Natasha blir ensam med Declan så säger han att Natasha borde tänka sig för och kanske sätta dit rätt person för mordet. Hon svarar att hon aldrig kommer att ange sin son och Declan säger att Nathan kommer ändå att åka dit för det kommer han se till.

Abi ger Ryan sin mobil i smyg när de är på väg från tvätteriet. Curtis är givetvis sur för att Ryan verkar ha så god kontakt med en fångvaktare. Han börjar pika Ryan som förnekar att det skulle vara något mellan dem men Curtis ger sig inte. Han hittar mobilen som Ryan gömt och det blir bråk mellan killarna. Ryan får besöka sjukvården och Curtis får byta cell.

Moira kommer hem och berättar för John att de besökt Holly men att hon inte varit hemma. John blir besviken eftersom de lovat att låta dottern få vara i fred.

Katie söker upp Andy för att berätta att Adele vet om deras natt ihop. Andy blir inte alls glad över det.

Chas och Charity sitter på puben och diskuterar om Chas misstanke om att Carl skulle vara otrogen. Katie sitter mitt emellan och lyssnar på dem. Carl kommer dit med drinkarna han köpt. Efter ett tag ber Charity honom att köpa nya och när han går iväg så häller hon öl på hans jacka som ligger på soffan. Hon skyndar sig iväg till toaletterna med jackan för att torka bort ölen. Charity passar på att kolla Carls mobil som ligger i fickan och hon ser givetvis flera sms som någon har skrivit. När hon kommer ut igen så får Carl bråttom iväg på jobb. Chas frågar Charity om vad hon sett och får då veta att någon kvinna skickat heta sms till honom. (Såg Charity vem de kom ifrån fast hon inget säger till Chas eller har han Eve under annat namn i mobilen?)

Andy kommer in på puben och Adele undviker honom. Tillslut lyckas han ändå prata med henne men hon är väldigt besviken över det han gjort och hon förstår inte alls varför han legat med sin exfru.

Bob pratar en hel del med Hazel och de verkar ha samma sorts humor. Det går så långt att han frågar henne om de kan fortsätta prata medan de äter middag och hon tackar ja till det. Resten av dagen går han omkring med ett leende och förklarar för Moira att han har vårkänslor fast det är oktober.

Isaac och Hannah är hos Victoria men han vill hela tiden hångla med Hannah så Vic säger åt dem att sluta. Isaac går sedan hem och Hannah erkänner för Victoria att inget hänt mellan henne och Isaac. Victoria får höra att Hannah är osäker på om hon vill ha sex med pojkvännen. Då råder Vic kompisen att vänta för man ska inte ha så bråttom med att ha sex.

Hollys pojkvän frågar Holly om vilka som sökt henne och hon berättar att det var hennes mamma och bror och att hon hade sett dem när de gick därifrån men att hon gömt sig för att slippa träffa dem. Han säger åt henne att han inte vill ha någon som snokar där så hon måste se till att de inte kommer tillbaka. Hon åker då hem för att hålla familjen lugn. Något påverkad stannar hon hos familjen på en kopp te och pratar med dem, sedan så ger hon tillbaka ringen hon stulit och säger att hon vill ärva den när det är dags. Hon vet precis vad hon ska säga och hon lovar att komma tillbaka snart. När Holly gått så säger John att han inte riktigt litar på henne så han tänker besöka henne i lägenheten för att ta reda på vad hon håller på med.

Chas konfronterar Carl när han kommer hem och han förnekar givetvis att han träffar någon, han skulle aldrig vara otrogen mot henne. De heta sms:en säger han är till Jimmy ifrån någon tjej på ett varulager och att Jimmy blivit rädd att Nicola skulle tro han var otrogen så han hade gett tjejen Carls nummer. Chas tror inte riktigt på det Carl säger och sedan undrar hon varför han varit så hemlighetsfull ändå. Carl svarar att det är för att han tänkt överraska henne med en semester till Lansarote.

Charity träffar Chas på puben och får veta Carls förklaring till sms:en. Chas säger att det är så konstigt att det måste vara sant. När sedan Jimmy och Nicola kommer in så börjar Chas och Charity att fnissa, sedan händer det en gång till och det stör Nicola som inte förstår varför.

Alicia söker jobb och har lånat en tröja av Leyla. Leyla blir sur för det men Alicia bryr sig inte, jobbsökandet hade inte gått så bra så hon vill ta ett glas vin med systern men Leyla har inte tid.
David får sedan höra vad Alicia gjort och han säger skrattandes att de är rätt lika varann men det gillar inte Leyla att höra.

John kommer hem till Holly men hon är inte hemma så det är pojkvännen som öppnar. Givetvis undrar John vem det är och han tränger sig sedan in för att vänta på dottern. Pojkvännen (Jag har glömt vad han heter) gillar inte att John är där och ställer obehagliga frågor. När han dessutom sedan ser att John rotar i några lådor blir han förbannad. Precis då kommer Holly hem. John har insett att pojkvännen säljer droger för att ha råd med en fin lägenhet och lyxbil så han ber Holly att följa med hem till gården. Holly vill inte det, hon säger att hon är rädd för sin far och att hon vill leva sitt eget liv och hon är nöjd med det hon har nu.

Ha en skön sommar!
Jag tycker att det var en väldigt lugn "säsongsavslutning", inget spektakulärt hände...
Den 20 augusti börjar det igen.

Tvätterimöte, testamente och telefonsamtal

Jackson är i Vivs affär och får Hazel till att bjuda honom på lite godis när Chas kommer in. Jackson går iväg och Chas frågar Hazel om grabbarna fortfarnade bråkar. Hazel svarar att Jackson är mer en älskande lugn typ än bråkstake.
Aaron träffar Jackson på cafét och får höra om en vän som har hundvalpar, en blandras mellan boxer och bulldog alltså en bulloxer men Aaron vill inte skaffa en ny hund som Mickey kan ge sig på. Aaron tror att Mickey inte ger sig förrän han fått sina pengar.

Ryans cellkamrat Curtis är lite grinig för att han inte hunnit ringa när de var tvungna att återvända till cellerna. Han komenterar Abi och Ryan men hon låtsas som inget hänt och är precis som vanligt och använder en rätt tuff ton mot Ryan.

David pratar med Leyla och han tror att Alicia kommer att lugna ner sig när hon inser att det inte är någon stor grej och att ingen får veta om hennes hemlighet. När han sedan kommer ut ur huset så ser han Alicia packa in Jacob i bilen för att de ska iväg. Han försöker övertala henne att inte åka men hon drar iväg utan att säga farväl till sin syster.

Declan kommer in på Home Farm och råkar lägga sig i när Nathan pratar med Natasha om Marks testamente. Nathan blir förbannad och Declan ber om ursäkt att han lagt sig i ett privat samtal och han vill att de har en vapenvila för att inte göra allt värre. Han blir sedan ensam med Natasha och erbjuder henne stöd och om hon vill ha hans sällskap när testamentet ska läsas upp.

Victoria ger Diane endel av sin lön. Diane vill inte ta emot pengarna men Victoria säger att hon vill hjälpa till nu när hon börjat jobba. Sedan går Vic iväg för att köpa bröd till puben eftersom allt är slut.
Doug får höra av Victoria att Diane fått pengar av henne så han ger henne brödet i Leylas butik.

Adele träffar Katie på puben och vill veta lite mer om Katie och Declan men Katie vill inte prata om det. När Adele tjatat om att hon ska nog fråga Nikhil och Jai om händelsen så erkänner Katie att det var Andy hon var med och att det inte betydde något för dem, det bara råkade hända. Adele blir upprörd när Katie försöker bortförklara händelsen. Sedan reser sig Adele och går därifrån, besviken över att inte ens kunna lita på en vän.

Curtis fortsätter att reta Ryan och Abi för att de verkar rätt nära varann men då säger Ryan att "du har större chans hos mig än hon har" och Curtis ser rätt chockad ut.

Alicia kommer tillbaka och erkänner för Leyla att hon inte har någon annanstans att ta vägen.
Dagen efter så kommer Terry för han och Alicia har kommit överens om att skjutsa barnen till skolan varannan dag. Det är Jacobs första dag i nya skolan och när han sedan kommer hem visar det sig att han blivit retad men att TJ ställt upp för honom. Leyla blir upprörd när hon hör att Alicia säger åt Jacob att "slå först och fråga sen" men David lugnar ner henne eftersom det är Alicia som är Jacobs mamma och hon bestämmer över honom och de kan inte lägga sig i hennes uppfostran av sonen.

Jackson träffar Aaron och säger att nu har han tagit hand om saken och betalat Mickey pengarna för bilen. Aaron blir rasande för han känner det som om Mickey dödat Clive och sedan fått en bil för det. De står ute på gatan och bråkar tills Jackson råkar säga att han är rädd om Aaron för att han älskar honom. Aaron blir tyst och sedan får han panik och rusar därifrån.

Scarlett är stressad för hon har endel att göra i företaget med en möhippa och Jimmy hör det så han erbjuder henne sin och Carls hjälp.
De går sedan till puben och träffar Nicola där. Scarlett frågar om hon ska ringa Eve och säga att hon ska komma tillbaka på en gång men Carl säger åt henne att Eve måste få reda upp sina problem i lugn och ro.

När det är dags för advokaten att läsa upp Marks testamente på Home Farm så vill han att de väntar ett tag ifall Faye ska dyka upp. Natasha tror inte Faye kommer och vill inte det heller men precis då kommer givetvis Faye in och ursäktar att hon är lite sen. Declan sitter i bakgrunden och ler.

Moira och Adam har åkt in till stan för att shoppa. Hannah är hemma med Isaac för att plugga men han vill hångla istället. Hannah är lite orolig eftersom hon vet att John kan komma in när som helst så hon säger åt Isaac att de borde plugga. Precis då kommer John in och vill ha te.
När Moira och Adam är klara så vill Moira gå förbi hos Holly. Hon ringer på flera gånger men ingen öppnar.

Abi säger åt Ryan att han måste städa tvättstugan och hon följer med honom dit. Det visar sig att hon bara ville hångla lite och de har en halvtimme på sig sedan säger hon att han måste tillbaka till cellen. (Har de ingen övervakningskamera i tvätteriet?)

Jackson är deppig eftersom Aaron inte tog det så bra när han sagt att han älskar honom. Han sitter på puben och pratar med sin mamma om saken när Chas kommer förbi. Hon blir väldigt förvånad över att höra att Jackson älskar hennes son.

Chas träffar sedan Charity på toaletten. Hon berättar om sin oro för att Carl kanske har någon annan, det är lite misstänksamt att han alltid sitter och pratar i telefon och att han behöver två mobiler. Charity försöker skämta bort allt men säger sedan att om Chas är osäker så bör hon kolla hans samtalslogg och sms. Chas säger att det inte är riktigt hennes stil att snoka.

Advokaten meddelar att Faye får 12000£ om året så länge hon lever sedan kommer det är bli Ryans pengar. När mötet är över börjar Nathan att skälla ut Faye. Declan lägger sig i och Wyldes får veta att han hjälper Faye sedan berättar hon att hon inte kommer att godta detta utan hon kommer att bestrida testamentet så länge det behövs bara inte Natasha och Nathan får några pengar...

Kärleken spirar i fängelset

David och Leyla fortsätter att bråka eftersom han känner att han inte kan lita på henne. Han blir tillslut så irriterad att han inte kan vara kvar i huset så han söker upp sin far för en pratstund. Eric får reda på hur det ligger till. Han råder David till att tänka efter på hur han vill ha det och att han ska vara rädd om Leyla för att de passar bra ihop. David tvekar men Eric står på sig och säger att han vet hur det är att helt plötsligt stå med en son på halsen och att David ska vara glad att Leyla vill dela den känslan med honom.

Chas är förbannad på Aaron och säger åt honom att reda ut det här med Jackson och att han faktiskt ibland måste be om en andra chans för annars får man ingen.
Aaron kontaktar Jackson och de träffas för att sprida askan efter Clive. Jackson är inte helt glad men tillslut ber Aaron om ursäkt och säger att han bahöver honom. Jackson går med på att de försöker en gång till men han tänker inte flytta in hos Paddy igen.

Ryan får besök av Faye och han berättar att det är en månad kvar till rättegången. När Faye gått så säger Abi (Förlåt att jag skrivit Adi tidigare) att de kan  pratas vid lite senare. Hon kommer sedan in i Ryans cell och försöker övertyga honom att hon tror på honom, att han är oskyldig. De fortsätter att flirta med varann och är precis på väg att kyssas när Ryans cellkamrat kommer in. Abi får bråttom ut från cellen men kamraten misstänker nog något.

David pratar med Leyla men det är svårt att prata ut när Jacob finns i huset och kan höra dem. Hon berättar för honom att hon hjälpt Alicia att få barn för hon inte kunde få egna. David undrar vem som är pappa till Jacob och Leyla säger att det bara var ett engångs ligg. David vill att Alicia och Jacob ska flytta ut men då blir Leyla arg och säger att hon inte kan kasta ut dem. Hon säger till och med att David får välja, alla dem tre eller ingen av dem...

Declan och Jai kommer in på puben och Diane frågar Declan på skoj om han är intresserad av att köpa puben. När Jai och han satt sig så säger Jai att det kanske vore en tanke, att Declan skulle passa som barägare.
Doug hör Dianes fråga och när han får tillfälle så säger han att han vet att det inte bara var ett skämt och om hon behöver prata med någon så finns han där.

Betty kommer in i Leylas butik för hon är lite nyfiken om systern och varför hon inte synts till tidigare. Leyla viskar till Betty att Alicia suttit i fängelse och Betty blir förskräckt. Sedan snäser Leyla av henne och säger att hon skojade och att ingen har med det att göra. Betty blir förnärmad och säger till Leyla att "kunden alltid har rätt".
David kommer in och Leyla skyndar sig att prata med honom. Han ber om uräskt för att han varit så grinig och Leyla ber om ursäkt för att hon ljugit så mycket, mest för sig själv. Han hoppas nu att de kan vara 100% ärliga mot varann.

Paddy är orolig för Aaron och han försöker prata med Hazel om saken. Hazel har lite svårt att ta allt så allvarligt men tillslut kommer de överens om att de ska låta killarna sköta sitt utan "föräldrarnas" inblandning, fast de vet redan nu att de inte kan låta bli.

Abi smiter in till Ryan i cellen och ger honom sin mobiltelefon som han får låna i fem minuter. Medan Ryan ringer sin mamma så står Abi utanför och håller koll så ingen kommer. Efteråt så tackar han henne fast hans humör är inte på topp. Abi säger att hon nästan offrade sitt jobb bara för att glädja honom och ändå är han missmodig. De hinner inte säga så mycket innan cellkamraten kommer tillbaka och stör dem igen.

Eric kommer till butiken och när han ser Leyla så säger han att han stödjer dem och vill att det blir bra mellan henne och David. Alicia kommer in och märker att Eric vet om deras hemlighet och hon blir riktigt förbannad. Hon blir så arg att hon packar ihop sina saker och ska flytta ifrån Leyla för att aldrig mer träffas.

Diane har det svårt med att få pengarna att räcka till och det påverkar matutbudet på puben. Marlon gör allt för att locka kunderna att äta "dagens special" eftersom de inte har råvaror till rätterna på ordinarie menyn. Betty och några andra surar men Doug visar sitt stöd genom att köpa en specialare. Han säger sedan till Diane att hon kanske borde berätta för folket varför de inte kan få den maten de vill men hon vill inte oroa dem mer än nödvändigt.

Carl är ensam hemma och han passar på att ringa Eve eftersom han saknar henne. Plötsligt dyker Chas upp och han låtsas att han avslutar ett affärssamtal. Chas får syn på hans nya "hemliga" mobil och han skyller på att det är en jobbmobil som han kan stänga av när han inte vill bli störd.

Declan sitter på puben och hör när Jai pratar med Faye. Han inser att Faye har det jobbigt och när han sedan får tillfälle vill han prata med henne men det vill inte hon. Det stoppar inte Declan utan han söker upp henne hemma lite senare. Han säger att han vill hjälpa Ryan för att Nathan ska få sitt straff eftersom han vet att Nathan dödat Mark och Natasha skyddar sin son...

Uppbrott

Cain och Aaron är utanför verkstaden när Jackson kommer dit. Han vill bjuda sin pojkvän på en öl senare och de bestämmer sig för att ses. Jackson bjuder även med Cain som muttrar lite.

Aaron kommer hem samtidigt som Paddy och Rhona kommer tillbaka från ett kundbesök. Aaron upptäcker att Clive ligger utanför sin hundkoja och hunden är alldeles blodig så han ropar på Paddy.
Paddy och Rhona gör allt vad de kan för att rädda Clive.

Eve och Carl är på kontoret när hon berättar att hon tänker åka till Frankrike för att lösa problemen med hennes blivande exman. Hon erkänner att hon behöver komma ifrån Carl också. Han blir besviken för han vill inte att hon åker. Eve säger att det är bäst att de tar det lite lugnt ett tag för annars är risken att de upptäcks ganska snart för hon tror att Jimmy misstänker något redan. Hon går sedan iväg för att träffa Edna som vill prata med henne.
Edna är orolig för Eve och hennes män men lovar att ställa upp för henne när helst hon behöver.

Justin kommer hem till Leyla och Alicia blir förbannad för att systern skvallrat om var de är. Justin är bara intresserad av att träffa sin son men Alicia surar och vill inte det. Leyla går iväg och låter dem reda upp sina problem. När hon sitter på puben så kommer Justin dit och ber henne prata med systern om att han vill kunna träffa sin son.

Jackson sitter utanför puben och väntar på Aaron och Cain. När han ser Cain komma ensam blir han förvånad men finner sig i situationen och börjar retas med honom. Cain gillar inte alls att Jackson "flirtar" med  honom men precis då ringer Aaron så Jackson skyndar sig hem till honom.

Marlon kommer hem och ser att Lizzie inte är på sitt vanliga glada humör. Hon berättar att Bob nobbat henne och Marlon blir förkrossad eftersom han trodde de skulle bli ett perfekt par och han känner att han uppmuntrat henne till att försöka med Bob.

Jimmy möter Carl på puben och säger till honom att ta det lugnt med Eve för Chas skull. Carl fortsätter att förneka att det skulle vara något mellan dem. Senare erkänner Carl att de flirtar lite med varann men att det inte är mer än så. Jimmy påminner sin bror om hur det gick med Lexi när han flirtade med Chas men Carl säger att det var skillnad för han älskar Chas. Jimmy säger då till Carl att komma ihåg det...varje dag.

Jackson försöker lugna ner Aaron som är jätteledsen för att Clive är illa skadad. Aaron är helt säker på att det är Mikey som bussat sin hund på Clive och han tänker ge igen. Jackson försöker få Aaron att inse konsekvenserna av sitt handlande och vad som kan hända om de fortsätter att ge igen på varann. Aaron lyssnar inte som vanligt.
Paddy kommer in och säger till Aaron att komma för att ta farväl av Clive. Aaron vill att Paddy försöker rädda hunden men får till svar att det inte går. Paddy ger Clive en spruta så hunden somnar in för alltid. Aaron är så ledsen men kramar sedan om Paddy.

Eve ska åka iväg och Carl erbjuder henne att skjutsa henne till flyget men Jimmy hör det och stoppar honom. Eve och Carl börjar reta Jimmy för att ha en flickvän och då blir Jimmy nervös för tänk vad Nicola skulle göra om hon fick höra något liknande, även om det inte är sant.
Hemma hos Kings vill Carl ta farväl av Eve men hon nobbar honom och precis då kommer Chas hem. Carl är fortfarande väldigt besviken över att Eve åker iväg.

Jackson orkar inte med Aarons våldsamma humör och planerna på att han alltid ska ge igen. Han packar sina saker och flyttar hem till Andy istället. Hazel blir orolig och vill flytta med honom dit men Paddy har henne gärna kvar som hyresgäst.
Chas möter Jackson när han är på väg in i Andys hus och hon blir inte alls glad när hon hör vad som händer. Hon rusar in på puben och skäller ut sin son.
Charity som sitter vid samma bord hälsar från Cain att "Aaron ska ta det lugnt och skärpa sig och sköta om verkstan på bästa sätt medan han lämnar Sarah på Jersey"

Leyla tar hand om Jacob medan Alicia letar efter en bostad åt dem. Doug märker av den spända stämningen och han är orolig för Leyla. Eric kommer förbi och talar om att han är på väg att hämta David på flygplatsen.
Leyla tar med Jacob till Rhona för att se kattungarna som finns på kliniken.

Paddy och Rhona småbråkar med varann om att ha egna barn eller inte, eller att ta hand om andras barn så som Paddy tagit hand om Aaron. De fortsätter att retas med varann och tillslut jagar Paddy Rhona till puben där Marlon får se dem. När Marlon får höra att de pratat om barn så blir han lite nervös, som tur är så säger Diane till honom att gå in och börja jobba igen.

Aaron går hem till Andy för att prata med Jackson men det blir inte bättre mellan dem. Aaron går därifrån och han är arg och besviken.

Alicia är på väg att packa bilen för att flytta men Leyla vill att de stannar. De går in och bråket mellan systrarna fortsätter. Plötsligt så kommer Doug in och säger att Eric är tillbaka med David. Eric och Doug får gå ut och leka med Jacob medan Leyla ska prata med David. Alicia blir kvar och hon får höra när Leyla försöker slingra sig när David frågar henne om hur allt ligger till. Alicia blir förbannad och säger som det är, att Leyla är Jacobs mamma.
Leyla skyndar sig att säga att Alicia är Jacobs mamma även om det är hon som egentligen fött barnet.
Alicia går ut så David får prata med Leyla. Han är förbannad och besviken över alla lögner Leyla haft, hur ska han någonsin kunna lita på henne igen.

Man mot man eller hund mot hund

Carl och Eve går tillsammans på byvägen och han säger att han tycker hela situationen är frustrerande med att hon bor så nära men att inte kunna röra varann. Eve säger att det är lika svårt för henne.

Bob äter frukost på cafét och Hazel inser direkt att han försöker undvika Lizzie. Hon säger åt honom att prata med Lizzie innan det blir värre.

Charity möter Andy på cafét  och hon frågar om Sarah får komma över på kvällen eftersom Debbie sagt att de ska dela upp det med att ha Sarah varannan kväll. Andy surnar till och säger att han vill att hon kommer i ordning först innan hon sover hos Charity men att det går bra nästa kväll istället. Andy ser sedan Katie komma in och han ber henne om ursäkt för gårdagen. Han ursäktar sig med att han inte förstår varför han är som han är.

Rodney och Terry kommer till verkstan och ser att vindrutorna på bilarna är krossade och även några däck har förstörts. De inser på en gång att det är Mikey som är ute efter Aaron som gjort detta. Cain kommer förbi och han blir inte heller glad när han ser vad som hänt.

Ryan får besök i cellen av Adi som förvarnar honom att de kommer att ha en inspektion av cellerna senare under dagen och han bör ta bort chipsen han fått av henne. När det senare blir inspektion så passar Adi på att kroppsvisitera Ryan.

Carl säger till Edna på kontoret att han tänker jobba lite hemifrån så hon får hålla koll på kontoret så länge. Eve hör det och märker hans flin. Lite senare kommer Eve hem till Kings och hon kramar om Carl bakifrån när han precis häller upp ett glas vin. Han blir förvånad över att hon kommit och precis då kommer Chas ner för trappan och hon är klädd i morgonrock. Eve inser att han inte "bett" henne att komma dit utan att han tänkt träffa Chas hela tiden. Eve skyller på att hon bara tänkt äta lunch hemma.

Rhona försöker få Paddy att träffa tjejer så hon utmanar honom att bjuda någon tje på puben på en öl och han vill bjuda henne men hon tackar nej. De fortsätter att prata och när Marlon sedan kommer så har hon missat att hon skulle träffa honom. Marlon tar det lugnt och Rhona går för att köpa öl till honom och Paddy. Paddy ber om ursäkt för att det är hans fel att Rhona blivit sen.
Bob frågar Rhona lite skämtsamt om hon tänkt rymma med Marlons bästa vän.  Hon blir lite generad men svarar att hon inte tänkt det.

Andy ändrar sig angående att Sarah ska sova över hos Charity för att han ska få en chans att prata ut med Katie.
Sarah står sedan och viskar med Noah och både Charity och Cain får höra att Andy bråkat med Katie så Sarah hört och sett det. Cain blir förbannad och vill prata med Andy men Charity stoppar honom från att gå dit.

Katie och Andy träffas hos honom och han får chansen att prata ut. Han skyller inte på henne utan inser att allt är hans fel. De dricker vin och pratar, Andy berättar hur mycket Katie betyder för honom och att hon alltid gjort det och att allt som gått snett är hans "fel val" han gjort i livet. Det slutar med att de kysser varann och Katie blir kvar över natten.

Bob gör allt för att undvika Lizzie både hemma och på puben. Hon frågar om de ska ut och äta någongång eller om hon får bjuda på middag hemma och Bob svarar att så kan det nog bli.
På puben frågar sedan Hazel honom om hur det gått och han erkänner att han inget sagt. När Lizzie kommer in på lunch så försöker han prata med henne och tillslut lyckas han få fram att han bara vill vara hennes vän. Lizzie blir besviken och försöker att inte visa det först utan låtsas som om det är det enda hon ville också men hon får bråttom därifrån.

Katie kommer hem på morgonen och Adele ser genast att hon inte sovit hemma och har samma kläder som igår. Hon försöker pumpa Katie på var hon varit men får undvikande svar. När Adele sedan gissar på att Katie tillbringat natten med Declan så svarar Katie bara att "lova att inget säga till någon"

Sandy pratar med Edna om att förlåta folk för deras brister och att man ska vara rädd om sin familj. Det får Edna till att prata med Eve och säga att hon alltid är välkommen att prata om sina problem med henne. Eve får brev från sin man i Frankrike och det kanske kan underlätta skilsmässan.
På kontoret är Eve lite distraherad och tänker på annat. Edna säger att hon vill hjälpa Eve och frågar om det är den gifta mannen som stör hennes tankar. Eve erkänner då att det är det.
Carl skickar sedan iväg Edna på ärenden för att kunna kramas med Eve. Han säger att de bara måste vara lite smidigare i framtiden, så kommer de kunna ses.

Andy hämtar Sarah hos Charity och hon påpekar att "man bråkar inte när barnen är i närheten osv.." Zac som är där förstår inte vad hon menar men tror att hon pratar om henne och Cain.
Andy går sedan till Diane och pratar med henne. Han kan inte låta bli att berätta om natten med Katie och Diane varnar honom för att det är lätt att någon av dem blir sårade om de försöker igen.

Katie kommer till puben när Andy gått och Diane erbjuder henne en kopp te och lite samtal för att prata ut. Katie erkänner att hon tycker om Andy men att natten varit ett misstag. När Andy sedan kommer tillbaka följer han med Katie hem för att hon vill prata med honom. Hon säger att hon inte ångrar natten men att de bör vara vänner. Andy tar det hon sagt rätt lugnt även om han kanske velat försöka igen. Hon säger att Andy fortfarande älskar Adele och att hon inte vill vara hans andrahandsval. De hör när Adele kommer hem och Andy får bråttom därifrån. Katie säger att Andy bara varit där för att låna tepåsar.

Jackson försöker prata med Aaron om att lämna tillbaka pengarna till Mikey och tillslut när även Paddy fått reda på det så säger Aaron att han ska ta hand om allt.
Han tar med sig Clive, fast Paddy sagt åt honom att inte göra det, och åker hem till Mikey. När Clive skäller så ser Mikey lite orolig ut och Aaron säger åt honom att han får sälja sin skitbil vidare för han får inga pengar av honom i alla fall.
Aaron återvänder hem och är nöjd med att ordnat upp allt på sitt sätt.

Senare så återvänder Mikey till byn med sin hund (eller var det en större hund denna gång?) och går till baksidan av Aarons hus där Clive är ute i hundkojan. Båda hundarna börjar morra åt varann (men glada för de viftar ju på svansen ;) )
 


"Jag är skojigare än en rånare"

Moira får med sig John till att kolla upp adressen som Holly uppgett och efter ett tag när de ringt på flera gånger så öppnar Holly dörren. De får komma in och blir bjudna på en kopp te. Holly säger att hon slutat med droger och att hon försöker få ordning på sitt liv men kan inte flytta hem igen eftersom de inte tror på henne. Moira upptäcker ett par skor i storlek 44 i hallen och Holly skyller på att det är hennes rumskompis pojkväns. Moira och John går sedan därifrån och då dyker det upp en ung kille som visar sig vara den som äger lägenheten och hennes pojkvän. Han ger Holly lite droger för att pigga upp henne.

 

Rodney är så nyfiken på paketet Terry hittat och då tar Terry det och öppnar. I paketet ligger ett hundhalsband med nitar och genast får Rodney ascosiationen till en fd flickvän han haft. Precis då kommer killen som glömt paketet och frågar efter det. Han ser bilen Aaron vill sälja och blir intresserad. Killen köper bilen men återkommer efter ett tag men då är Aaron på puben.

 

Adele frågar Katie om hon fortfarande är intresserad av Andy eller om hon kan tänka sig att de blir ihop igen men det vill inte Katie.

Katie möter sedan Andy och får veta att han inte gått till terapin idag för han behövde jobba. Katie blir besviken men Andy berättar att han ska dit i morgon i stället och då blir Katie lugnare.

 

Marlon kommer in in köket när Lizzie och Bob är där. Så fort Bob gått konfronterar Marlon henne och säger att det märks att hon har känslor för Bob. Lizzie förnekar först men Marlon säger att det är så uppenbart.

Lizze ska träffa Bob på hans lunch och de sitter och pratar och skrattar. När han ska tillbaka till jobbet så säger hon att de borde göra om det igen fast en gång när han inte jobbar. Bob svarar att han är ledig i morgon.

 

Alicia har ärenden att utföra och Jacob vill inte till följa med så han får stanna hemma och hjälpa Leyla i butiken i stället. Jacob märker alla varor med 99.99 och tycker det är kul. Doug ska precis ge honom en glass för besväret när Alicia kommer tillbaka och talar om att hon hittat en skola till Jacob.

 

Killen med hunden som köpt Aarons bil kommer tillbaka och letar efter Aaron.  Adam säger var Aaron bor så Mikey, som han heter, går dit och pratar med Paddy. När han ska gå så kommer Aaron hem igen och får veta att Mikey sett att mätarställningen skruvats tillbaka. Aaron låtsas som om han inte vet om det och han tänker inte ge killen pengarna tillbaka. Hazel och Jackson kommer också förbi och Hazel håller med Aaron att inte ge pengarna till killen.

 

Cain är barnvakt till Noah som känt sig lite dålig och vill inte gå till skolan. När de är på cafét så träffar de Aaron och Cain frågar om han kan vara barnvakt men det vill han givetvis inte vara.

Hazel säger åt Aaron att det var dumt gjort att sälja bilen till en gangster och Cain råkar höra det. Han kommer sedan till verkstan för att prata med Aaron och råder honom att kanske betala tillbaka pengarna men Aaron vägrar fortfarande att göra det.

 

Katie kommer hem till Andy och han är inte på väg till mötet och då blir hon förbannad. Han hade tänkt hoppa över det eftersom det är slöseri med pengar men Katie tvingar honom att åka dit. Hon följer med honom och ser till att han går in. Efter mötet så vill hon veta hur det gått men Andy vill inte prata om det. Tillslut får hon veta att han skulle berätta för psykologen om tidigare flickvänner och de hade pratat om Katie. Andy säger att han då insåg att hans ilska började med Katie.

 

Faye besöker Ryan i fängelset och hon berättar att hon betalar hyran till Andy så han har sitt rum kvar. Hon berättar också om att hon pratat med Adi som verkar orolig för Ryan. När Faye gått och Ryan är inne i cellen kommer Adi dit med lite snacks till honom. Han frågar vad som är på gång, för hon ger väl inte alla andra tidningar och snacks. Hon svarar att han är trevlig och det är inte alla som är det på ett sådant här ställe, han är trevligare än rånaren längre ned i korridoren.  Ryan skojar om att det är en bra raggningsreplik och Adi svarar att den skulle funka på henne. Hon kommer på vad hon sagt och skyndar sig ut ur cellen.

 

Charity kommer hem med Sarah som frågar efter pappa. Precis då kommer Chas in och frågar Cain om vad Aaron håller på med eftersom hon hört om bilförsäljningen. Cain orkar inte med hennes gnäll så han går upp och duschar istället.

 

Bob och Lizzie tar en drink på puben och som vanligt har de roligt och skrattar mycket. Han går fram till bardisken och beställer nya drinkar. Hazel står där och de börjar prata. Bob säger att livet är så mycket lättare nu när han är mer rak och okomplicerad. Hazel frågar honom hur han skulle ta sig ur en knepig situation men Bob tror inte att han kommer att hamna i någon sådan längre. Hazel får honom tillslut att se att Lizzie faktiskt är kär i honom.

Jackson försöker få Aaron att betala tillbaka pengarna till Mikey för att slippa problem men Aaron vägrar fortfarande.

Andy skyller sin ilska på Katie och Robert för det var då det började. Katie försöker få honom att förstå att det måste ha varit tidigare han fått problem. Precis då kommer Charity med Sarah så Andy bryr sig bara om sin dotter och följer med henne upp för att bada. När han kommer ner är Katie kvar. Hon fortsätter att försöka prata med Andy men han blir bara mer och mer irriterad på henne och skyller allt på henne och Robert. Han blir så provocerad att han kastar ett glas i väggen. Sarah som kommit ner ser det och blir rädd. Andy skyndar sig till sin dotter och kramar henne och ber om ursäkt.

 

 

Trevlig helg allesammans, nästa vecka är sista veckan...

sen blir det långledigt.


Drastiska åtgärder men är det tillräckligt?

Leyla och Alicia fortsätter att prata om barnet Leyla fött och som nu är Alicias son. Det visar sig att Alicia är steril och inte kunnat få barn och att Leyla hjälpt henne med att föda ett barn som Alicia sedan fått. De lugnar ned sig och båda kan äntligen börja prata utan att det blir hetsigt. Alicia erkänner att hon blev rädd för att Leyla kommit tillbaka för att få tillbaka Jacob och Leyla säger att så är det inte längre.

Moira kommer till klubben där Holly jobbar. Hon låtsas vara en kompis som heter Roz när hon frågar efter dottern. Moirta sitter kvar och väntar tills Holly dyker upp. Holly kommer efter ett tag och hon blir inte glad när mamman är där. Moira får med sig Holly ut för att prata ostört men Holly är inte så intresserad av att prata. Hon nekar till att ha gjort inbrottet i familjehemmet, det finns ju andra som kan se ut som henne försvarar hon sig med. När hon sedan vill gå så tvingar Moira henne kvar.

Diane bjuder Nicola på en drink på puben för att be om ursäkt för att hon skällt ut dem igår.

Carl kommer in på Kings kontor och endast Eve är där. Han går fram till henne för att kramas men hon drar sig ur hans grepp. Han ser att hon tittar på husannonser och hon säger att det är lite jobbigt att hela tiden höra honom och Chas när de håller på. Han säger att det är en svår tid men det kommer att bli bättre, sedan kysser han henne. Carl säger åt Eve att huset är tomt och nu ska de gå dit och hon kan inte säga nej.. Precis när de ska gå iväg hand i hand ser de att någon kommer. Jimmy är glad och vill berätta att Nicola fått börja hos Declan igen och att hon fått en befordran. Sedan vill han givetvis ha tillbaka sitt gamla jobb och det får han men han får inte kontorsutrymmet som är upptaget av Scarlett och Eve. Jimmy blir så glad så han vill bjuda på ett glas på puben men han vågar inte gå dit själv när Carl säger åt honom att gå i förväg.

Paddy är arg på Aaron för att han sålt bilen till Pearl. De sitter på cafét och pratar och när Hazel kommer in så försvarar hon Aaron ända tills hon får veta att de antagligten behöver repareras snart och då kommer Pearl inte ha råd med det. Hon får Aaron till att komma till konstkursen för att be Pearl om ursäkt och lova att hitta en annan bättre bil till henne.

Holly fortsätter att förneka inbrottet och verkar inte bry sig speciellt att hon tagit mormoderns ring. Moira blir så förbannad att hon tar tag i dottern och släpar henne till bilen. Holly säger att hon vägrar åka hem igen men Moira bryr sig inte för de ska inte hem. Hon kör Holly till polisstationen. Då blir Holly rädd och erkänner inbrottet och vill plötsligt att de löser saker och ting hemma i stället. Moira står på sig och ber polisen att anhålla Holly. John kommer dit lite senare och han tycker det var onödigt att gå till polisen för de kunde kanske ha löst det själva. Polisen kommer ut efter ett tag och säger att de kan åtala Holly men det slutar med en varning fast det bästa vore om de sökte professionell vård till henne istället. Moira tvekar men John övertalar henne till att inte låta åtala dottern.

Alicia ska åka iväg för att hitta någonstans att sova över eftersom hon stuckit hemifrån med Jacob. Leyla erbjuder dem att stanna hos henne.
Gennie kommer för att prata med  Leyla om tjejkvällen men Leyla har ångrat sig. Alicia fortsätter att gnalla och nu är det om att ingen hjälper henne med väskorna. Sedan blir hon sur för att Leyla inte kan ge besked om hur länge de kan bo hos henne eftersom hon inte hunnit prata med David än. (Alicia verkar ha riktigt uselt humör och det svänger väldigt fort)

Victoria har frågat Hazel på cafét om hon behöver hjälp och Hazel har tackat ja. När Victoria är klar tror hon att hon ska få betalt men då säger Hazel att de inte pratat om någon betalning och att hon inte är den som bestämmer i cafét. Victoria blir sur och går därifrån.
Diane råder sedan Victoria att söka jobb hos Val.

Terry är tillbaka vid verkstaden efter första arbetsdagen som chaufför. Han hittar ett svart paket i bilen och ber Rodney att försöka spåra vem av kunderna som kan ha glömt det.
Det visar sig att Terry tagit upp en kund på väg från flygplatsen som inte är registrerad och paketet kan tillhöra honom.

Gennie, Katie och Adele kommer in finklädda på puben innan de ska iväg till stan. Katie säger till Adele att hon ser ut som om hon ska försöka imponera på någon men då tittar Adele på Andy som sitter en bit ifrån och förnekar att det är det hon är ute efter.
Rodney erbjuder sig att skjutsa tjejerna till stan men de har redan beställt en taxi. Cain hör det och säger till Rodney att de kommer inte tjäna pengar på att skjutsa billiga slinkor till stan. Katie hör det och säger till Diane att Cain får betala för deras drinkar eftersom de inte är så billiga som de ser ut.

Andy får samtal från Debbie som meddelar att Sarah är på väg till honom. Han blir förståss glad och tänker ta ledigt i några dagar.
Victoria kommer till puben efter att ha jobbat hos Val och hon är helt slut. Hazel som står och hör hur Victoria klagar på slavarbetet erbjuder henne 20£ för arbetet tidigare idag och det gör Vic lite gladare.

Lizzie har lagat middag till Bob och de äter och har trevligt. Han säger att han tänkt åka och hälsa på tvillingarna som är med Viv hos Donna. Lizzie erbjuder sig att följa med så han inte behöver åka ensam och Bob tycker det ska bli trevligt med sällskap. Han hade tänkt fråga Marlon men visste att han inte vill träffa Donna och hennes nya pojkvän.

Holly släpps och utanför stationen så ber hon Moira och John om ursäkt men hon tänker inte följa med dem hem igen. Hon säger att hon har ett liv nu med jobb och lägenhet och vänner, så nu vill hon inte att föräldrarna förstör det. Hon lämnar en lapp med adressen där hon bor och ber dem att hälsa på någongång, sedan går hon.
John och Moira vet inte om de kan lita på sin dotter men för att få veta det ska de kolla upp adressen...Andra planer


Idag kommer jag inte att kunna skriva något om det som händer i HTG för jag har en student här hemma att ta hand om, eller rättare sagt allt firande runt omkring.
Ni får jättegärna diskutera dagens händelser i kommentarerna och om någon vill får ni skriva lite om vad som hände så jag får läsa om det, för det är inte säkert att jag hinner se avsnittet.Ha det så bra och tänk på att i morgon är det inget HTG
så ni kan passa på att fira nationaldagen i lugn och ro!


Semestern är över...

Hannah pratar med sin far om att hon behöver intyg för att inte ha gjort vissa skoluppgifter eftersom datorn blivit stulen. Hon tror inte det är Holly som tagit den men får då veta att så är det. Hannah blir rasande på sin syster.
Senare så står Adam och byter lås på ytterdörren. John kommer dit och ber honom sluta men då kommer Moira och säger att hon sagt åt Adam att göra det eftersom Hannah gått runt och gömt sina saker innan hon gick i morse. Adam går därifrån så John och Moira kan prata med varann. John tycker att om de byter lås så låser de Holly ute men Moira säger att de faktiskt måste prioritera de andra två barnen just nu. Adam får komma ut och byta låset.

Vid frukosten i Kings hus så erbjuder sig Scarlett att prata med Edna så Eve kan flytta dit igen men det vill inte Eve. Carl och Chas kommer ner och de skrattar och kramas. Scarlett påpekar att de håller alltid på så, morgon middag och kväll.
När Scarlett och Eve är på väg till  jobbet så möter de Edna. Hon får veta av Scarlett att Eve bor hos dem och det lugnar henne. Hon frågar sedan Eve när hon tänker flytta tillbaka och Eve svarar att det tänker hon inte.

Declan masserar Natashas axlar i köket. Han försöker få henne att prata om problemen men precis då kommer Nathan in.

Nicola är hemma med Angel för att inte missa så mycket av dotterns uppväxt. Jimmy säger att det är fördelen med familjeföretag och Nicola ska precis säga något när Diane kommer tillbaka. Diane vill inte ha tillbaka puben.
Val får återgå till att hjälpa Eric så Diane hjälper Jimmy och Nicola.

Carl är tillfälligt ensam med Eve på kontoret och han försöker prata med henne om att hon inte kan bo hos dem. Hon svarar att hon inte har någon annanstans att bo för hon har inga pengar.

Edna söker upp Chas för att prata om Eve och Chas skrattar åt hennes förklaring att "Eve underhållit en gift man". Edna försöker få reda på Eves planer och om hon kommer tillbaka och hon blir lugnad när Chas säger att Eve får bo där utan att betala hyra.

Declan pratar med Nikhil om Natasha. Nikhil råder honom att ge upp men Declan tror verkligen på att han och Natasha har en framtid ihop om inte Nathan fanns med i bilden. Han möter sedan Nathan på Home Farm och försöker prata med honom. Nathan är som vanligt väldigt avvisande och tvär. Declan säger att han trodde Nathan var en morsgris som klamrar sig fast vid sin mor men nu vet han att Nathan bara är rädd för att sanningen ska komma ut.
Nathan blir provocerad och slår till mot Declan men missar. Declan slår tillbaka och han missar inte. Declan vill veta vad som händer och Nathan ser ut att vara på väg att skvallra på sin mamma men precis då kommer hon in. Hon säger åt Nathan att hålla sig utanför för han gör bara saker och ting värre och nu har hon fått nog. Nathan går och Declan säger att det var på tiden hon sa ifrån. Natasha fortsätter att skydda Nathan så Declan skäller ut henne och säger att Nathan skulle inte lyfta ett finger om det vore tvärtom. Han ger upp och gör slut med Natasha.

Edna kommer till puben med kläder till Eve som sitter där med Chas och Scarlett. När Carl kommer så skyndar sig Eve därifrån med anledningen att hon måste duscha.
När hon sedan är på väg till badrummet kommer Carl hem för han vill passa på att ha lite sex när hon ändå är där. Eve säger att hon inte vill för det inte känns rätt att de är tillsammans i deras hus. Carl återvänder till jobbet i stället.

Victoria som också kommit hem från Spanien pratar med Andy. Hon blir först förbannad när hon får veta varför han brutit med Adele men sedan lugnar hon ned sig när hon får veta att han går i terapi.

Diane står utanför puben och ser när Doug plockar ut varor vid Leylas butik. Han tittar snabbt på henne sedan går han in. Diane går sedan in till honom för att ge honom "ursäkternas ursäkt" och han förlåter henne.

Jackson och Aaron är tillbaka från semestern. Hazel berättar att hon vill stanna i byn så hon tänker titta på hus där.

Chas är lite bitter för att Carl och Eve inte behöver stressa på morgonen men hon går tidigare för att hinna träffa Aaron. Så fort Chas gått försöker Carl kyssa Eve men även denna gång backar hon undan och säger nej.

Nathan pratar med Natahsa och han säger att Declan är mycket nära sanningen nu. Declan kommer in och säger att de måste öppna området igen för att få in pengar men Natasha säger nej. Nathan håller med Natasha men då tröttnar Declan på honom och ger honom sparken. Nathan kan inget göra mer än gå därifrån. Natasha säger att det var onödigt men det håller inte Declan med om.

Adi kommer in till Ryan och säger att det är dags för kroppsvisitering och han blir förskräckt. Hon skrattar och ger honom några tidningar i stället och berättar om att han får en ny cellkamrat snart.
Curtis presenteras senare och han pekar på underslafen och säger att den vill han ha. Ryan säger att den är upptagen men Curtis svarar att "senast han låg i en överslaf brakade den ihop". Ryan går med på att byta.

Chas träffar Aaron och Jackson på cafét och hon blir förvånad över att det är Hazel som jobbar där. Jackson säger att han visste det eftersom de haft telefonkontakt under semestern. Chas blir lite besviken men säger att hon tänkte låta dem vara ifred och därför hade hon inte ringt.

Hannah möter Victoria på gatan och hon berättar om hur det är på college och att hon träffar Isaac. Victoria har fortfarande inga planer på att plugga vidare men hon blir nyfiken på hur det går med Isaac. Hannah hinner inte svara på Victorias pinsamma frågor för Moira och John kommer och de är på väg hem.

Chas och Charity har bestämt sig för att festa lite och hemma hos Chas frågar de om Eve vill följa med till Charity. Hon svarar att hon kanske kan komma senare för hon måste ordna med tvätten först. Carl säger att han kan göra det åt henne men då säger Chas till honom att "Eve vill nog inte att du rör hennes trosor", sedan går de iväg till Charity.
Eve hämtar tvätten på baksidan och Carl kommer dit för att kyssa henne. Hon drar sig undan med ursäkten att hon inte vill vara med honom i deras hus och han svarar att de inte är inne i huset. Eve ger sig inte så Carl får inget denna gång heller.

Diane kommer till puben med kontraktet på puben. Jimmy är strålande glad men Nicola tvekar. Hon berättar för honom att hon inte vill köpa puben längre för den gör att hon missar så mycket av Angels uppväxt. Jimmy försöker övertala henne men hon vill ändå inte ha någon pub.
De går in till Diane för att berätta det och Diane blir besviken och förbannad.
Hon är så trött på att bli lurad igen så hon kastar ut Jimmy och Nicola därifrån...En tv, en klocka, ett par kalsonger och Tom Cruise

Chas och Charity dyker upp bakom Eve som står vid bardisken på strippklubben. Hon vänder sig om samtidigt som hon säger "att det tog lång tid". Tjejerna undrar givetvis om hon visste att de skulle komma och då skyller hon på att Scarlett sagt det. Eve blir nervös och säger att hon måste gå på toa men precis då kommer Carl in på klubben. Han och alla tre tjejer ser varann och han skyller på att han tänkt hämta hem Scarlett eftersom hon inte borde vara på ett såndant här ställe. Alla fyra blir kvar på klubben och när Chas och Charity går fram till scenen där killen ska strippa hamnar de nästan i bråk med en tjej som är på sin möhippa. Eve sitter kvar med Carl och när de andra tjejerna inte ser smeker hon honom på låret.

Cain besöker Ryan som är rätt sur för att Cain inte hjälper honom men Cain skyller allt på rättssystemet.

Polisen kommer hem till Bartons för att ta upp anmälan om inbrott. Polisen lovar att göra vad de kan men säger att man inte ska ha så stora förhoppningar om att få tillbaka alla saker. Sedan frågar de om hur det gått med Holly och då inser John att hon faktisk kan ligga bakom inbrottet. Moira blir förbannad för hon vill inte alls tro att det är så.
Moira är sedan sur på John för att han medgett för polisen att Holly kan ha varit ansvarig för inbrottet. John och Moira fortsätter att bråka med varann och hon  är rädd att Holly kommer att bli förbannad på dem igen för det de gjort. Hon blir så upprörd att hon lämnar huset i vredesmod.
John letar efter henne och hittar tillslut sin fru sittandes på en höbal i ladan. Hon är förbannad på sin man och när ha kallar Holly för missbrukar blir hon ännu mer sur. Han säger att han älskar sin dotter och vill hjälpa henne med hennes problem men då måste man inse fakta.

Chas och Charity är rätt fulla när sällskapet kommer tillbaka till byn. De fortsätter drickandet på puben men Eve skyller på att hon ska hem och Carl säger att han har lite att fixa. När Chas och Charity gått så börjar Eve och Carl att hångla utanför Ednas hus. Edna hör att någon är där och de gömmer sig i trädgården.  När Edna inte ger sig utan vill veta vem det är utanför så skickar Eve hem Carl. När Eve sedan smyger sig in efter att allt är lugnare så sitter Edna i mörkret och väntar på henne. Edna är helt säker på att Eve haft manligt sällskap med sig och vill veta vem det var. Eve fortsätter att förneka och säger att hon var ensam. Edna ber sedan Eve att inte svika henne något mer.

Chas och Charity kommer ut från puben och nu är de ännu fullare. De möter Leyla och Gennie och Chas ger Gennie strippans kalsonger. Gennie blir inte glad över presenten. Precis då kommer Eric pratandes i mobilen. Leyla får veta att han pratat med David och hon blir besviken eftersom David inte svarar när hon ringer.

Nicola är sur för Val inte är på jobbet när det behövs. Jimmy säger att han hört att Diane är på väg hem igen och då blir Nicola rädd att Diane vill ha tillbaka puben men då lugnar Jimmy henne och säger att så är det inte.
Senare när Val kommit så frågar Nicola om var Diane ska bo när hon dyker upp och Jimmy svarar att hon kan väl hyra ett rum hos dem. Moira kommer och Nicola är först sur för att hon är sen igen men när hon får veta om inbrottet så blir hon tyst ett tag.

Moira som mår dåligt får stöd av Laurel och hon får veta allt om Moiras problem. Precis då kommer Nicola med Moiras telefon som ringt och ringt. Moira ringer upp den som sökt henne och får veta att deras tv är spårad till en pantbank. John och Moira åker till polisen och de får se en bild från övervakningskameran i pantbutiken. De ser på en gång att det är Holly som lämnat in tv:n. Tyvärr så är Hannahs dator och Moiras mormors ring fortfarande borta.

Marlon kommer över till Paddy för att spela kort och han säger att han önskar att de två har en speciell hälsningsgest men Paddy är inte så förtjust i idén. Rhona kommer förbi och hon får komma in till spelkvällen.
Marlon säger senare att han tycker Paddy borde ha en flickvän. När Marlon går på toaletten så pratar Rhona med Paddy om saken. Hon säger massa bra saker om honom och att han är underbar men märker sedan att hon kanske sagt lite för mycket så hon tystnar. Paddy är genast på bättre humör.

På Kings kontor får Eve och Carl en lite stund för sig själva så de kan prata. Scarlett är på övervåningen och Edna har gått iväg till församlingsmöte.  Carl föreslår att de ska passa på att gå hem till Eve eftersom Edna kommer att vara borta ett tag. Eve säger till Scarlett att hon ska gå hem för lunch och Carl smiter iväg strax efter. Eve och Carl börjar kyssa varann så fort de kommer in och de fortsätter sedan till Eves rum.
När de är klara upptäcker Eve att Edna och Betty är på väg in så Carl får smita ut via bakdörren.

Edna undrar givetvis varför Eve är hemma och får veta att det bara var för lunchen. Edna är lite orolig för att Tootsie verkar så konstig och Betty tror att även hon behöver lite sällskap, precis som Edna haft... Edna förstår inte vad Betty menar så Betty tar upp en herrklocka som ligger på golvet. Edna tror att den kanske är Ashleys.

Adam kommer hem och får veta att det var Holly som tagit sakerna blir han så förbannad att han säger att han vill döda henne.
Moira erkänner att John känner Holly mycket bättre an vad hon gör. Hon har svårt att tro att deras dotter blivit som hon blivit. Han säger att Holly inte är sig själv nu och att de måste förstå det. Han är orolig för Holly men även för att förlora Moira också. Hon lovar att det kommer han inte göra.

Nicola får höra av Rodney att Angel tagit sitt första steg och det tär på Nicola att inte ha varit där när det hände.
Jimmy frågar Betty om inte hon vill ha en sherry med citron och hon tackar ja. Jimmy börjar jonglera med tre citroner och Betty säger att han är precis som Tom Cruise. Val tar ner honom på jorden snabbt genom att säga att han inte är lika snygg som Tom och inte lika smal.

Edna frågar ut Eve om klockan och Eve säger att det måste vara James och att hon tänkt panta dem. Edna märker direkt att Eve ljuger så hon tror att Eve har en affär med John igen. Eve förnekar det och då undrar Edna varför Eve inte kan berätta vem hon träffar. Eve fortsätter att förneka att hon träffar någon så Edna blir så besviken på henne som ljuger så hon säger att Eve inte får bo kvar om hon fortsätter att ljuga. Eve blir förbannad och säger att hon får träffa vem hon vill men Edna står på sig, om Eve inte säger sanningen så får hon flytta ut.

Eve går hem till Chas och berättar att hon blivit utslängd av sin farmor. Chas undrar om det inte går att lösa men Eve säger att hon inte kan flytta tillbaka. Chas säger då att Eve får bo där.
Carl kommer hem och när han får höra nyheten om att Eve flyttat in hos dem blir han väldigt grinig. Chas går iväg och Carl säger till Eve att hon inte kan bo där. Eve svarar att det var Chas som föreslog det. Chas kommer in igen i rummet och hon säger till Eve att strunta i Carl som surar, för han kommer ändå att stortrivas i ett hus fullt med kvinnor.


Trevlig helg allesammans!

RSS 2.0