Hot, rosablått hår och blåmärken

Jag har kämpat en längre tid för att hitta motivation för att se på serien och sedan skriva här och det har hela tiden varit er glädje över att kunna diskutera avsnitten på detta ställe som gjort att jag fortsatt. När jag ser personliga påhopp och kommentarer för att  bara "röra om i grytan" så ruttnar jag. Jag vill inte behöva censurera eller moderera kommentarerna. Jag vill bara ha normalt hyfs och fason. Det är min fritid som går åt att driva denna blogg och jag tjänar inte en krona på den, är det för mycket begärt då att man behandlar varann med respekt och att man tänker på HUR man uttrycker sig?
 
TACK!
/Marie
 
Inskrivet söndag 11/11 kl 21:18
 
Bernice blir irriterad på sin far som läser högt ur sitt sex-sms som han skickar till Misty.  Hon beklagar sig för Gabby men Daz som är i närheten hör bara att hon klagar på någon hon ledsnat på och hans hemska frisyr. Det gör att Daz tackar nej till middagen hon bjuder ut honom på för han tror att hon ska göra slut.
 
En främlig förföljer Aaron hem och tar tag i Seb när Aaron vänder ryggen. Främlingen är Syd McFarlaine som blev fri när Adam fritogs ur fångtransporten. Nu vill Syd ha 100 000£ för att inte skvallra på Aaron och Cain.
 
Bob hör när Laurel påpekar att hon är ensam hemma och ska städa medan barnen är hos andra. Han kommer över till henne för att få en kärleksstund.
 
Brenda som tokshoppat på Laurels kreditkort blir nervös när hon får höra av Bob att Laurel polisanmält händelsen efter att banken hört av sig till henne.
 
Priya gör en arbetsintervju på puben men blir besviken när hon får veta att det är på grund av att Jai hört av sig till företaget som hon får chansen. Nu får hon dock inte jobbet ändå.
 
Eliza har nya blåmärken på benen trots att Priya inte varit i närheten. De åker till sjukhuset och efter undersökningar så visar det sig att det kan vara medicinen mot epilepsi som ger den biverkningen. Megan, Rishi och Jai måste be Priya om ursäkt för de misstänkt henne för barnmisshandel.
 
Robert, Cain och Aaron kontaktar Syd trots att de inte har några pengar. Syd kommer till skroten och då låser de in honom i ett släp som har galler som en bur. De drar iväg honom till en sjö och ställer släpet vid strandkanten och kastar nyckeln i sjön sedan går de iväg. Joe som är ute och joggar ser detta på avstånd.
 
Lachlan hör att Rebecca ska till en psykolog. Han följer med henne men får inte vara kvar i rummet när Rebecca ska få hypnosterapi.
 
Bernice får höra att Daz varit ute med grabbarna istället för att äta middag med henne så hon blir besviken. När hon söker upp honom stannar hon vid ytterdörren för hon hör när han pratar med Kerry. Bernice tror att han pratar om att han varit otrogen med en man men egentligen pratar han om sitt nyfärgade hår. Hon smyger iväg ledsen.
 
Joe stoppar Robert ute på gatan och talar om att han såg vad de gjorde nere vid sjön men Robert vill inte prata med honom för han får ett videosamtal från Aaron. Det han får se är att Aaron är bunden och har silvertejp över munnen. Syd säger att han vill ha pengarna annars...

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Ashley skulle vända sig i sin grav om han fick se myrsloken Laurel som en tokgökande slampa....

2018-11-09 @ 15:59:28
Postat av: Jennifer

Kom igen...Laurel ser väl ändå bättre ut än Brenda....
Brenda ser ju nästan ut att kunna vara Bobs mamma.

2018-11-09 @ 17:38:30
Postat av: Viola

Så olika smak vi har, jag tycker Brenda är vacker och Laurel är...nej så säger man inte.

2018-11-09 @ 18:06:48
Postat av: jackson

Att Bob har sådan dragningskraft på kvinnor är för mig litet svårt att förstå. Alla äktenskap + ytterligare mängder av damer.

2018-11-09 @ 18:13:48
Postat av: Jag bara

Men jisses!!!!

2018-11-10 @ 21:40:36
Postat av: Anette

Amen på det tjejer!
Robert och Aron kunde väl få ha det bra utan utpressare. Normalt vardagsliv ska inte underskattas som underhållning. Bernice hoppas jag löser sitt med Daz , han är väl en bra karl åt henne.
Vanessa avstängd ett år, ja det kunde gått så illa som mord för tjejerna och känns väl ändå rimligt.

2018-11-11 @ 17:32:34
Postat av: Per Olsson

Tack för mig! Ha det bra i ankdammen!

2018-11-11 @ 18:44:16
Postat av: Anette

Ja tråkig syn. :/ Varför tar du inte ett välförtjänt uppehåll till efter jul och ser hur det känns då. Din tid är väl viktigare än att göra saker som du eg inte vill. Helst som du kämpat och vunnit livet tillbaka.
Lovar att jag skulle se det som ett bra teckan att du väljer dig, ditt mående din fritid i första hand. Helst fylld med uteliv glädje och vad du själv blir glad av. Din kvot av hjälp är väl fylld här. Jag klarar mig iaf. Lycka till med vad du väljer. Kram

2018-11-11 @ 23:05:02
Postat av: Jonas

Vanessa borde vara nöjd med att hon klarade sig så lindring undan. Hur smart är det att ta med sig ketamin i en obevakad väska på en pub?

Per har rätt i att Laurel ser ut som en myrslok. Faktiskt en passande liknelse. Hon har en jobbigt gnällig och gäll röst också, så Bob borde ha stannat hos Brenda.

2018-11-12 @ 08:01:28
Postat av: Jonas

lindrigt, inte lindring.

2018-11-12 @ 08:02:05
Postat av: Hanna

Per Olsson och Jonas, vad har Laurel's (Charlotte Bellamy's) utseende med något att göra? Jag tycker att det är elakt och rent dumt att skriva så. Tycka vad man tycka vill om rollprestationer och handlingen, men att ge sig på människors utseende är bara småaktigt.

2018-11-12 @ 16:20:23
Postat av: Jag bara

Jag tycker att Laurel ser hyfsat bra ut. Alla tjejer behöver väl inte ha silikonnäbb och konstiga ögonbryn. Eller plastikoperera näsan för att den är lite större än vad anses snyggt. Alla karlar får väl lära sig att acceptera att vi finns av alla de sorter. Det är tråkigt att läsa rena elakheter.

2018-11-12 @ 23:12:39
Postat av: jackson

Per och Jonas - hur ser ni ut själva? Och, som skrivs ovan, vad har utseendet med rollprestationerna i serien att göra?

2018-11-13 @ 09:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0