Njut så länge det varar

Inskrivet söndag 1/10 kl 22:11
 
Dan hittar Kerry på bron. Han ger henne glukos och Zak ringer doktorn. De räddar livet på henne.
 
Aaron frågar Rebecca om hur länge hon varit med Robert men hon nekar. Rebecca erkänner då att hon hjälpt honom att fixa en överraskningsresa till Las Vegas till Aaron i födelsedagspresent.
 
Pierce hämtar Rhona på puben för att bjuda henne på en överraskning på stan.
 
Aaron hinner precis berätta för Chas om Roberts överraskning när Robert kommer hem. Han lurar upp Aaron på övervåningen och under tiden ber han Chas att uppehålla Aaron i en timme.
 
Amelia bjuder hem Kerry efter incidenten. Sedan blir hon arg på dem, Kerry och Dan, för att de bråkar fast de tycker om varann. Kerry försöker få Dan att minnas de goda minnena de haft men han vill inte. De börjar tjafsa om varandras otroheter och Kerry rusar iväg.
 
Frank har pyntat Davids butik så att Megan kan ha sitt evenemang där istället för det fullbokade värdshuset. Megan går med på att ha festen där om hon får rabatt på priset.
 
Robert ska fira Aaron på puben men Chrissie kommer in och är bitter efter fängelsebesöket. Hon säger åt Aaron att njuta så länge det varar för sen kommer Robert ändå att vara otrogen.
 
Kerry och Dan ses på kaféet och de fortsätter tjafsa och hon säger att hon inte gillar allt han gör men hon älskar honom ändå. Han svarar med att han inte är god nog åt henne. Dan kan inte gå tillbaka til henne.
 
Robert har ordnat ett litet casinorum för att överraska Aaron inför resan. Aaron är dock lite nere efter det Chrissie sagt. När Aaron råkar nämna att han längtar efter att få åka limousin så inser Robert att Aaron vetat om överraskningen. Aaron berättar att han pratat med Rebecca. Robert ber Aaron att lita på honom annars kommer deras förhållande aldrig att överleva.
 
Rhona vill att de stannar hemma istället för att gå ut på stan. Hon säger till Pierce att de kan gå upp till sovrummet för att ha lite kul
 
Dan har gått ut och satt sig i folkabussen. Kerry kommer dit och han säger att hon sitter fast i hans huvud, att han inte kan sluta tänka på henne. Hon är hans livs kärlek som han förlorat. Kerry säger att hon är hans om han vill. De blir sams och börjar kyssas.
 
Aaron säger till Robert att han ordnat en överraskning också, en weekend i Manchester. Robert lovar att avboka jobbhelgen med Rebecca så inte Aaron behöver avboka hotellet. När Robert går upp till sovrummet skyndar sig Aaron till datorn för att kolla hotell på internet.

Rolex eller Rollo

Inskrivet kl 22:01
 
OBS att jag vill inte ha kommentarer om framtida händelser, använd istället fliken för framtiden för sådana diskussioner.
Så du Anonym, din kommentar raderades
 
Kerry får träffa Kyle på kaféet. Dan kommer förbi och Kerry säger att hon betett sig illa. Hon säger inte vad hon gjort men får ändå bråttom därifrån när hon hör att Cain och Zak ska komma dit.
 
Chas, Liv och Robert firar Aaron som fyller år. Robert ger Aaron en kola "älskar du någon så mycket att du kan ge honom din sista Rollo?" säger han och syftar på en gammal reklamfilm.Sedan måste Robert iväg för att jobba.
 
Pierce beter sig som vanligt och verkar inte komma ihåg vad han gjort Rhona kvällen innan.
 
Gabby limmar fast ett mynt på gatan. Sedan filmar hon och Liv när Pearl försöker ta upp myntet.
Liv som råkar vända sig om ser Robert och Rebecca kramas efter att Rebecca berättat att hon har biljetterna till Vegas. Liv filmar mötet och visar Chas vad hon sett.
 
Megan blir förbannad på Eric som dubblebokat värdshuset när hon ska ha ett stort viktigt möte där.
 
Kerry går ut med Kyle och när de kommer till bron får hon ett diabetesanfall och behöver något sött. Kyle får springa efter hjälp.
 
Pierce pratar med Vanessa om Tess och terapin. Rhona kommer in i butien där de är. Pierce får bråttom tillbaka till arbetet. Rhona frågar Vanessa om när hon senast hade sex men Vanessa blir stött och går därifrån.
 
Eric frågar Breda och Bob om de kan hjälpa till vid Megans tillställning men de tackar nej så Frank erbjuder sig istället.
 
Kyle kommer in på kaféet när Zak och Cain pratar med varann. De försöker få Kyle att berätta var Kerry är. Han svarar att hon föll ihop och då tror Zak att hon är full. Zak berätta för Cain att hon tände eld på husvagnen.
 
Chrissie hälsar på Lachlan i ungdomsfängelset. Han har blåmärken i ansiktet men vill inte tala om vem som gjort det. Hon får då så dåligt samvete att hon lovar att han ska få en Porsche när han blir fri.
 
Rhona hör när Tracy och Brenda pratar sex. De sitter och fnissar och har roligt. Rhona bjuder dem på en drink för att kanske få sällskap.
 
Chas berättar för Aaron att han borde vara orolig för Rebecca. Aaron går till Home Farms kontor för att prata med henne och fråga henne om Robert.
 
Lachlan återvänder till cellen och jublar ihop med sin cellkamrat. De har gjort upp i förvag att Lachlan ska se ut som om han har det jobbigt för att få Chrissie att få dåligt samvete.
 
Zak är orolig för Kerry som är full och har lämnat Kyle ensam. Dan tror honom inte när Zak berättar att Kerry super för även om Kerry kan göra dumma saker så skulle hon aldrig vara full när hon har Kyle.
 
Kerry kämpar för sitt liv ute på bron.

Massa besvikelser

Inskrivet torsdag 28/9 kl 20:24
 
Zak är nöjd med att vakna uppe i lägenheten hos Lisa. Cain har också sovit där. Han är inte övertygad om att det var en olyckshändelse med branden.
 
Robert får sms från Rebecca om att skynda sig dit.
 
Lisa säger åt Zak att inte förvänta sig något mer efter en enda kyss.
 
Liv får pengar av Chas för att köpa något till Aaron. När hon kommer till Davids affär så betalar hon med en 20£ sedel. Precis då kommer Pearl in och plötsligt säger hon att hon tappat en sedel. Gabby hör det och säger att Pearl ska kolla i sin hand innan hon anklagar någon. Där ligger sedeln. Gabby och Liv blir vänner igen.
 
Kerry söker upp Zak för att kolla hur han mår. Cain kommer hem och anklagar henne för branden och visar upp en fimp med läppstiftsmärke på som bevis. Kerry nekar och rusar därifrån.
 
Pierce berättar att han vill gifta sig med Rhona för Marlon. Han vill ha Marlons godkännande bara för att Marlon är Leos far.
 
Paddy vill bjuda ut Chas men pötsligt så verkar det som om de båda väljer att de bara ska vara vänner. Marlon kommer sedan fram till Paddy för att berätta att Pierce ska fria till Rhona.
 
Aaron vill fira sin födelsedag med Robert med en middag trots att han sagt tidigare att han inte vill men får då veta att Robert måste avsluta en stor affär tillsammans med Rebecca. Aaron säger att det är ok och att han kan ta en öl med Adam istället
 
Pierce ordnar med rosor och musik för att fria till Rhona. Hon rycker till när han ska sätta på ringen på hennes finger och sedan säger hon att hon är ledsen. Rhona säger att det inte är ett defenitivt nej men hon är ju inte ens skild än.
 
Kerry erkänner för Zak att hon anlade branden. Han blir besviken men hon förklarar att hon blev så arg på Cain för att hon inte får träffa Kyle. Cain kommer hem och ber henne gå men då säger Zak att hon är oskyldig till branden och att hon är där för Kyles skull. Kerry tackar Zak för att ha ställt upp för henne när Cain gått.
 
Paddy gratulerar Pierce när de ses ute på gatan. Pierce berättar att Rhona sagt nej och hon förklarar att de bara vill vänta lite.
 
Belle tror att föräldrarna är ihop igen men Zak ska precis säga att de inte är det när Lisa säger att de bara ska ta det lite lugnt i framtiden så Belle får inte berätta det för någon än. Zak blir förvånad men lovar Lisa att hon inte ska ångra sig.
 
Pierce är besviken på Rhona men hon förklarar att hon älskar honom. Han vill att hon ursäktar honom och han blir lite upphetsad så han märker inte att Rhona försöker få honom att sluta ta på henne. Efteråt sitter hon besviken och olustig kvar i sängen medan han går iväg och är väldigt nöjd med tillvaron.

Gammal kärlek rostar inte...eller

Inskrivet kl 21:09
 
Lisa ska mata grisarna och upptäcker branden.
 
Kerry erkänner för Charity att hon tänt på husvagnen. Charity blir orolig för Zak och precis då får Cain som också är på puben ett samtal från Lisa om branden så han rusar iväg.
 
Finn försöker prata med Kasim innan han sticker från byn men Kasim trasslar in det med lögner om sitt ex eller ett utav dem. Kasim skyndar sig att ge Finn en kram och åker sedan iväg i en taxi.
 
Lisa försöker släcka branden.Hon vill gå in för att rädda Zak men Cain stoppar henne precis innan en mindre explosion. Lisa blir hysterisk när hon tror att Zak dör inne i branden men strax efter kommer han gåendes för han har varit hos läkaren. När de alla går in kommer Kerry dit för att se vad som händer.
 
Chas och Paddy tar en drink ihop på puben för att hon är ledig. Han har en fläskläpp efter slaget. Paddy bjuder in Chas till en middag på värdsnuset, medan Marlon står bakom en krukväxt och tjuvlyssnar. Chas tackar ja till inbjudan.
 
Lisa är både ledsen och arg på Zak. Han inser att hon bryr sig om honom så han vill försöka igen men hon kan inte lita på honom. Lisa erkänne dock att han är den enda mannen för henne även om han behandlat henne så illa.
 
Chas skäller ut Robert som tänker jobba på Aarons födelsedag.
 
Ross blir förvånad över att Marlon ger Paddy dejtingtips. De gnabbas om vem som kan dejta vem och både Marlon och Paddy blir förstummade när de ser Ross flirta med Rebecca.
 
Cain börjar fundera över hur branden startade även om brandmännen inte är bekymrade.
 
Robert följer med Rebecca hem på hemligt möte.
 
Paddy försöker charma Chas så som Ross gjort med Rebecca på puben men hon är inte lika mottaglig. Han råkar då slå till henne med champagneflaskan.
 
Pierce ringer till någon för att beställa en förlovningsring.
 
Finn söker kontakt med Kasim som glömt sin gamla tröja.
 
Lisa lagar kycklingsoppa till Zak och han får stanna kvar hos henne. Lisa säger att han kan bo i lägenheten de har. Hon pussar honom innan hon går upp till sovrummet.

En het husvagn

Inskrivet tisdag 26/9 kl 17:37
 
Finn är ledsen och känner att det är hans fel att Kasim lämnat honom. Emma vill ta reda på varför Kasim gjort slut men Finn stoppar henne.
 
Zak hostar så mycket att Belle blir orolig för honom som ligger i husvagnen.
 
Kerry får träffa Kyle hemma hos Lisa men Belle är hemma och håller koll på dem. Kerry lyckas ändå lura iväg Belle så de blir ensamma. De drar iväg så när Cain kommer hem upptäcker han att de är borta.
 
Emma, som inte bryr sig om vad Finn sagt, träffar Kasim och ber honom följa med på en tur med bilen för att prata. Kasim tvekar men följer med ändå. De åker till en hög bro(var det samma som James föll ifrån?) Han säger att de inte kan tvinga honom att känna något han inte känner. Emma ber Kasim att åtminstone prata med Finn.
 
Cain hittar Kerry och Kyle på puben och blir rasande även om hon bara dricker vatten.
 
Lisa kollar hur Zak mår i husvagnen. Hon stannar på en kopp te och ber honom söka upp en läkare. Zak säger att han har eget botemedel som är bättre, en "medicinkur" och sömn sedan kommer allt vara bra.
 
Aaron pratar med Paddy som erkänner att han kysst Chas. Aaron söker upp sin mamma för att berätta om att Paddy verkar ha känslor för henne. Chas tror honom inte men märker att Paddy är undvikande när han är på puben så hon söker upp honom på kliniken. Där försöker hon förklara sina känslor men råkar slå till honom över näsan när hon blir rädd för en hamster som är lös.
 
Charity häller i lite vodka i smyg i Kerrys juice.
 
Kasim söker upp Finn för att prata. Han berättar att hans ex vill försöka igen så därför kan han inte fortsätta träffa Finn. Finn blir då lättad över att Kasim är så ärlig.
 
Kerry knackar på i husvagnen men ingen öppnar. Hon tittar in men ser ingen. Då tänder hon eld på en stor papperslapp och släpper utanför vagnen.

En Kylie-tour

Inskrivet kl 13:37
 
Joanie kan slippa arresten om hon ber mannen om ursäkt. Tommy kommer dit till polsen och hon ber om ursäkt men när han fortsätter att vara oförskämd och dessutom flirtar med henne blir hon rasande och säger att hon inte alls ångrar sig. Hon råkar slå till en polisman, som försöker lugna henne, så hon blir arresterad igen. Denna gång räcker det inte med en ursäkt.
 
Ross har lovat att köra taxi på nyårskvällen så Finn råder honom att hålla sig nykter på Rebeccas fest.
 
Lawrence vill passa på att göra reklam för Home Farm under festen genom att visa en PR-video på en av skärmarna. Chrissie hör det och ändrar i videon och sätter in partybilder på Rebecca.
 
Leyla märker att Finn är lite för intensiv för Kasim. Finn berättar sedan för Leyla om en överraskning han har för Kasim, en Kylie-tour i Australien.
 
Kerry blir besviken över att inte få ta hand om Kyle. Lisa pratar med Cain så Kerry får träffa pojken men endast i Cains sällskap.
 
Leyla berättar för Pete om att Kasim inte är så intresserad av Finn. På Rebeccas fest märker Finn att Kasim verkar nedstämd.
 
Zak har varit hos Lisa men ska gå hem när Kyle somnat. Han har svårt att lämna men Lisa säger inget så han går.
 
Chrissie säger åt Rebecca att inte beblanda sig med deras kunder på festen.
 
Kasim vill åka hem men stannar på festen då han inte kan åka taxi för Ross druckit. Finn erbjuder sig att ringa en annan taxi men Kasim säger att han blir kvar.
 
Lawrence ska visa filmen för festdeltagarna. Chrissie ser nöjd ut men när det visar sig att Rebecca bytt ut sina bilder till Chrissie som gör saker så blir hon sur. Lawrence blir rasande på sin dotter. Han får veta att Chrissie ändrat filmen först. Han blir så besviken att han funderar på att sälja alltihop och låta döttrarna klara sig själva.
 
Kasim gör slut med Finn för han orkar inte längre, han säger att Finn har förmycket annat att tänka på. Tracy hör dem och erkänner att hon är full och precis spytt i en vas. Tolvslaget kommer och David ropar på henne. Kvar står Finn och gråter.

Tommy med y

Inskrivet kl 21:45
 
Chrissie vill ha en nyårssoaré med familjen. Rebecca blir eld och lågor.
 
Kerry slutar gå med nackkragen och kryckor efter att hon fått skadeståndet.
 
Leyla muttrar över att Emma klagar på henne men berömmer Kasim hela tiden.
 
Jimmy och Nicola vaknar på soffan. Barnen har gjort frukost åt dem.
 
Rebecca flirtar med Ross när de ses på kaféet. Hon bjuder honom och Brenda till nyårsfesten.
 
Kerry tjatar till sig jobbet tillbaka hos Bernice på salongen.
 
Charity och Chas ordnar singelfesten på puben. De lottar ihop några par så Rodney hamnar med Joanie, Dan med Kerry. Rishi avslöjar att Rodney mutat Charity om att få sitta med Joanie så hon väljer Rishi istället. Efter en stund så ändras paren.
 
Kerry gör allt för att göra Dan svartsjuk så när hon får snacka med en kille, Tommy med y, så flirtar hon hejvilt. Tommy bär ut henne från puben. Han har en madrass i lastbilen dit han vill gå. Kerry vill inte alls så han börjar kalla henne för slampa. Joanie och Rishi kommer förbi och då blir Tommy kaxig mot dem också. Joanie slår då till honom så han rasar i backen.
 
Emma är besviken för att de får vänta på Leyla och Pete. Hon säger att det är en specill dag eftersom det är dagen hon träffade James en gång i tiden. Kasim sitter utanför och vill inte gå in.
 
Polisen kommer till puben för att arrestera Joanie för misshandel.
 
Bernice hämtar Nicola till salongen och ger henne en skönhetsbehandling.
 
Rebecca bokar ett stort ljudsystem och en jättebildskärm till festen. Chrissie blir besviken då hon tänkt ha en mindre tillställning och hon tänker ställa in allt men då säger Rebecca att Chrissie bara är rädd för att inte bli lika omtyckt.
 
Jimmy ordnar en romantisk middag till Nicola efter hennes skönhetsehandling. Han ger henne en evighetsring för att vara fäst vid henne för alltid.
 
Emma är besviken för att Leyla, Pete och Kasim inte kom på middagen. Hon pikar som vanligt Leyla men då tar Kasim på sig skulden för att han känt sig i vägen så han vill inte störa deras middag men sedan hade Pete och Leyla övertalat honom att komma ändå. Emma blir inte alls arg på honom.
 
Kerry väntar på Joanie på polishuset men polisen säger att Joanie inte kommer att komma ut förrän nästa dag. När Kerry kommer till puben så får hon veta av Dan att han kört Kyle till Lisa. Hon blir besviken men han säger att Kyle inte kan vara med en fyllehund som hon.

Mamma- och pappalöften

Inskrivet torsdag 21/9 kl 20:41
 
Jimmy bor hos Dan. Dan råder honom till att kasta sig framför Nicolas fötter så hon tar honom tillbaka.
 
Elliot och Angel saknar sin far. Nicola blir sur men säger sedan att det inte är dem hon är sur på utan deras far.
 
Lisa försöker få tag på Joanie. Cain är rädd att Joanie åkt utomlands.
 
Kasim kommer med blommor till Finn för att be om ursäkt för att han stack igår. Emma ser blombuketten och tar den i tron om att den är till henne. Hon pikar Leyla och Pete som inte köper blommor till henne.
 
Kerry drömmer om allt hon kan köpa för pengarna hon ska få i skadestånd samtidigt har hon inte tillräckligt för att betala för kaffet på kaféet. Eric vill dessutom ha pengar för hyran på värdshuset.
 
Charity delar ut flygblad till Dan om en singelfest på puben men han är inte intresserad.
 
Jimmy går hem till Nicola för att be om ursäkt. Barnen hör att Nicola är sur på honom. Jimmy tycker att hon överreagerar. Då blir hon så irriterad att hon ska gå ut. Jimmy upptäcker att barnen inte är hemma.
 
Joanie kommer tillbaka till byn och Cain skyndar sig att ta Kyle när de går ut ur taxin. Han går dock med på att prata med henne.
Joanie ber Lisa om ursäkt och Lisa försäkrar att det aldrig kommer bli något mellan henne och Zak igen.
 
Pierce försöker hjälpa Kerry att få en uppgörelse med Sharmas. När de vill dra ut på förhandlingen så hotar Pierce med att gå till rätten och då blir det publicitet. Sharmas går med på att betala en stor summa pengar när 3000£ inte räcker för Kerry.
 
Kerry kommer till värdshuset och upptäcker att Eric plockat ihop hennes saker. Han vill att hon flyttar men då betalar hon sin skuld och ber om att få bo i bröllopssviten istället.
 
Emma vill bjuda hela familjen på middag på värdshuset.
 
Kerry vill bjuda Dan på en drink men han vill inte ha något från hennes smutsiga pengar.
 
Elliot och Angel dekorerar lusthuset, vid lekplatsen, med massa hjärtan och glitter. De lurar ut Nicola och Jimmy som blir tvingade att avge några mamma- och pappalöften. De protesterar först men läser sedan vad barnen skrivit. Jimmy och Nicola inser att de älskar varann och de blir vänner igen.

Halsband eller vattenkokare

Inskrivet onsdag 20/9 kl 16:17
 
Jimmy pratar med Elliot och får då reda på att han hittat Pearls halsband.
 
Nicola vill bjuda Jimmy på puben för att hon är så nöjd över sitt halsband hon fått av honom. De möter Pearl där som givetvis vill ha tillbaka sitt halsband. Nicola som först inte förstår inser sedan att Jimmy inte alls köpt halsbandet. Hon blir besviken och förbannad. De går hem och hon gör slut med honom. Nicola är trött på honom så hon vill att han flyttar.
 
Chrissie känner igen en klocka som Eric tittar på när han är på kaféet. Hon köper tillbaka klockan och när hon kommer hem så lämnar hon tillbaka den till Ronnie mitt framför ögoen på Lawrence. Chrissie kan inte låta bli att tala om att hon köpt den av Eric. Ronnie blir besvärad men erkännner sedan att köpt en gammal traktor till Lawrence i julklapp för pengarna. Lawrence blir jätteglad..
 
Cain är förbannad på Zak för att Joanie åkt iväg med Kyle.
 
Liv hör när Kerry pratar i telefon med Joanie så hon snor Kerrys mobil och visar den för Cain och Lisa vid verkstan. Det gör att de får reda på var Joanie är. Lisa erbjuder sig att åka dit för att inte skrämma Joanie.
 
Finn låtsas vara oberörd när Emma nämner att Kasim kan bo hos dem istället för på värdshuset. Även Kasim håller lite distans så de två visar inte vad de känner utan istället är det som om de inte bryr sig om varann.
 
Lisa söker upp Joanie och försöker övertala henne att komma tillbaka för Kyles skull. Joanie är orolig för att Cain ska ta Kyle ifrån henne men Lisa lovar att Cain ändrat sig och kommer att sköta sig.
 
Cain och Zak pratar i husvagnen och Cain erkänner att han saknar Kyle och vill göra allt för honom, allt sådant han missade med Debbie. Han säger att han behöver ha tillbaka Kyle i sitt liv.

Den fulaste jultröjan

Inskrivet kl 21:56
 
Nicola är glad över halsbandet och hon frågar Jimmy om var han köpt det men han minns inte. Han tackar sedan Bernice för hjälpen men hon vet inte vad han pratar om.
 
Zak har sovit med Cain i husvagnen. Han får bo i husvagnen så länge separationen inte går ut över Kyle.
 
Joanie berättar för Kerry vad som hänt men Kerry tror att Zak var den som dumpade. Zak kommer dit men Joanie vill inte ens vara vän med honom längre.
 
Ashley känner inte igen Nicola när hon hälsar på hos Laurel och han vill att hon går för hon verkar inte vara bra för Laurel.
 
Pete bjuder in familjen till Leyla för att fira att Jacob kommer hem från sjukhuset. Emma blir besviken för hon har gjort kalkonstuvning.
När Jacob kommer hem får han vara domare i tävlingen om fulast jultröja. Pete blir vinnare och Emma, som trots allt kommit dit, blir förolämpad då det är hon som köpt tröjan,
 
Pearl är ledsen över att ha förlorat sitt halsband.
 
Lisa träffar Joanie och talar om hur ledsen hon är över det som hänt. Hon säger att hon inte vill ha tilllbaka Zak men då säger Charity att det är bara en tidsfråga.
 
Ronnie blir lite sur när Lawrence vill bjuda på en drink för han vill betala ibland han också.
 
Joanie packar för att lämna byn för alltid. Hon vill inte att Cain och Kerry får veta det så hon får Dan till att uppehålla Cain på verkstan.
 
Chrissie hör när Ronnie bestämmer tid med någon som ska köpa något.
 
Sandy ska hålla koll på Ashely medan Laurel träffar Nicola.
 
Zak försöker igen att få Lisa till att ta tillbaka honom för de hör ihop men hon tycker att hon förtjänar bättre.
 
Cain kommer för att träffa Kyle men ser att de lämnat byn. Han rusar in på puben och skäller ut Zak. Kerry som inser vad som hänt ser på Dan att han vet om något. Cain märker det och kastar sig på Dan och hotar med att döda honom om han aldrig får se Kyle igen och detsamma gäller Zak. Sedan går Cain därifrån.

En superhjälte möter tomtens renar

Inskrivet söndag 17/9 kl 21:16
 
Lisa fortsätter att berätta för alla allt Zak alltid gör varje jul.
 
Elliot är försvnnen. Nicola hittar honom utanför affären. Han ville köpa en julklapp ifall hans mamma glömt honom. Nicola säger att de kan spara pengar för att hälsa på henne men han är hellre med Nicola och Jimmy. Elliot önskar att Nicola är hans mamma
 
Pete bjuder Leyla till deras julmiddag även om Emma inte ser så glad ut. Kasim är även där med Finn.
Pete får göra ett blindtest på vems fruktpaj smakar bäst, Emmas eller Leylas. Han väljer Emmas men säger sedan till Leyla att hennes var bäst men att han är rädd för sin mamma.
 
Belle får sin dator i födelsedagspresent. Hon hittar inspelningen men de hör bara ljudet när Zak blir masserad och  Zaks erkännande att han inte vill flytta. Han försöker förklara för Joanie att det inte hände något annat mellan honom och Lisa.
 
Harriet och Rodney är ute för att leta efter Pearls halsband som är borta.
 
Kerry är ensam.
 
Moira är ensam
 
Charity säger till Cain att hon kommit över honom till 100%.
 
Robert och Aaron har matchande stickade jultröjor de fått av Paddy.
 
Joanie säger inte så mycket utan iakttar mest Zak med familjen. När lekarna tar vid så smiter hon ut.
 
Cain tar med sig Kyle till Bartons gård för att titta på renarna. Moira hör att någon är där och kommer till stallet. De pratar och kommer bra överens.
Cain berättar att han gett Kyle en overall i julkapp men Kyle gillade Lisas superhjältedräkt bättre. Cain ville så gärna att han och Kyle ska kunna vara tillsammans i verkstan.
 
Zak nämner hur bra de haft det i alla år men Lisa  säger åt honom att gå.
 
Nicola öppnar julklappen från Jimmy, en vattenkokare. I paketet ligger även ett mindre illa inslaget paket med ett halsband. Hon blir överlycklig. Elliot ser också väldigt nöjd ut.
 
Zak kommer hem till Joanie och hon gör slut med honom eftersom de inte passar ihop. Hon  ber honom gå hem.
 
Ashley är rätt frånvarande när alla öppnar sina julklappar han ordnat i förväg. De andra pratar om honom som om han inte vore där. När Laurel får en liten flaska med sand från Madagskar så blir hon glad för att han kommit ihåg att hon velat åka till Afrika. Plötsligt skiner Ashley upp och önskar alla en god jul.
 
Zak kommer till Lisa och beättar att han och Joanie gjort slut. Han säger att han gjort fel och inser att han älskar Lisa men hon svarar att det är för sent nu för hon kommer aldrig glömma det han gjort mot henne.Hon säger att hon lider med Joanie för hon får gå igenom samma sak Lisa gick igenom förra julen. Lisa ber återigen Zak att gå.

REALISATION och påfåglar

Inskrivet fredag 15/9 kl 22:54
 
Jul och snö i Emmerdale.
Zak hittar en ihopvikt lapp som det LISA LISA LISA men när han vecklade upp den stod det REALISATION tre gånger. Han tittar drömmande på anslagstavlan där det finns en reklambild där han och Lisa är jultomte och tomtemor.
 
Moira vaknar i sängen men ingen ligger bredvid.
Cain kommer in och lägger en julklapp under granen. Han har matat korna så Moira fick sova. Hon ber honom hålla sig så långt borta som möjligt för det som hände var ett misstag. Cain rusar ut väldigt besviken.
 
Gabby fyller år. Ashley reagerar inte på när familjen berättar det. Hon går till Diane och Bernice för hon vill ha gamla julbilder för att få honom att minnas.
 
Kerry kommer för att lämna julklappar. Zak och Joanie bjuder in henne men hon vill inte stanna.
 
Zak får en ny keps av Joanie men han har problem med den för att den kliar.
 
Bernice har inte fixat en julklapp som Jimmy kan ge Nicola. Hon tycker det skulle kännas kontstigt.
 
Moira öppnar julklappen från Cain, det är ett blandband med hennes favoritlåtar från förr. De låtar som fick dem att inse att de har samma musiksmak.
 
Leyla stormar in hos Pete för att öppna sin julklapp även om Emma säger att de tänkt öppna julklapparna senare
 
Belle påpekar att Lisa varit gladare än på länge. Hon inser att det beror på att föräldrarna var i skogen och tjuvade en gran precis som förr..
 
Elliot väntar på att Kelly ska höra av sig.
 
Sam berättar om att det varit en påfågelstjuv på Home Farm. De hade haft fåglarna på ett evenemang tidigare. Carly har köpt en fågel, i tron om att det var en kalkon, till julmiddagen.
 
Gabby letar efter bilder och hittar Ashleys videokamera. Hon hittar även en julklapp till henne som han ordnat.
 
Zak och Joanie kommer till Lisa för att fira Belle Även alla andra Dingles dyker upp. Joanie märker hur Zak hela tiden påpekar att Lisas julmat är bäst och att han gör saker som han brukar göra varje jul.
 
Ashley med familj är i kyrkan och sjunger julpsalmer. Han sjunger med hög röst och alla runt om ler.

Massage och inspelning igen

Inskrivet torsdag 14/9 kl 20:43
 
Pete talar om för Cain att han vet om att det var Moira som körde bilen, att hon berättat det själv för hon har svårt att hålla tyst.
 
Rodney råder Jimmy att komma på god fot med Nicola men Jimmy säger att hon inte har något god fot utan endast en stor stygg fot.
 
Lisa och Zak är ute i skogen för att hugga en gran. De kommer varann mycket nära när de tror att de hör någon. Lisa märker närheten och nämner Joanie så allt blir som vanligt igen.
 
Cain ringer Moira men hon svarar inte. Hon svarar inte när Adam ringer heller utan får ett utbrott och kastar mobilen i väggen och river runt i köket. Cain kommer precis och lugnar ned henne. Hon blir lugn och säger till honom att det kommer aldrig att bli de igen och sedan är hon på väg att ringa polisen. Cain stoppar henne. Hon frågar om han kan ordna hennes andra misstag också. Han ber henne prata med henne. Moira erkänner att hon legat med Pete.
 
Finn vaknar nöjd bredvid Kasim. Senare går de till puben och möter Tracy och Eric. Tracy ser på Finn att något hänt och att han är kär i Kasim.
 
Jimmy köper en kaffekanna till Nicola i julklapp men när han visar Eric och Rodney den så skrattar de åt honom och säger att den kan han inte ge. Han måste ge något väldigt speciellt säger de.
 
Cain är besviken på Moira och säger att Holly hade varit stolt över henne men då blir Moira så arg att hon örfilar honom två gånger. Sedan säger hon att hon inte alls ångrar det som hände med Pete utan hon älskade det och att det inte ens går att jämföra med honom. När Cain ska gå så låser hon dörren.
 
Zak och Lisa klär granen hos henne och sedan ska de slå in julklappar och presenter till Belle. Hon börjar sedan massera hans onda rygg men slutar tvärt. Zak erkänner att han inte vill flytta. Han frågar henne om det hade varit annorlunda om... men hinner inte ställa frågan förrän Lisa säger åt honom att gå. Zak som ordnat med Belles dator har råkat starta inspelningen så allt spelades in.
 
Nicola frågar motvilligt om Jimmy vill komma på julmiddag för barnens skull. Hon skiner dock upp när hon hör att han köpt en speciell julklapp till henne.
 
Jimmy ber Bernice om hjälp med julklapp till Nicola.
 
Kasim berättar för Finn att hans familj vände ryggen åt honom när han berättade att han är gay. Att de sedan dött i en bilolycka innan han återvänt hem för att försöka försonas med dem.
 
Moira forsätter att psyka Cain med att han borde ta ut sin ilska på henne. Han höjer näven och slår i dörren. Hon plåstrar om hans hand och han får nyckeln så han kan gå. Moira blir ändå besviken när han ska lämna så hon frågar om det var allt han skulle göra för att få henne att må bra. Hon säger att hon vill ha honom nu och när han tvekar så kysser hon honom. Cain ger med sig och kysser henne tillbaka.

Vems är skulden?

Inskrivet kl 21:02
 
Cain tar på sig skulden för olyckan. Leyla kommer dit och hon anklagar Cain för att ha kört på Pete med flit för att han kysst Moira. Emma som kommit dit här det och blir förbannad. De åker till sjukhuset. Jacob som först verkade okej får ont så de skyndar sig till sjukhuset de med.
 
Zak ångrar att han inte var ärlig mot Joanie för då hade han inte gripits av panik. Nu får han ju ingen ersättning för tomtejobbet som aldrig ens blev av.
 
Laurel med familj kommer hem och upptäcker att en gran står färdigpyntad. Gabby kommer hem och alla tackar henne för att hon klätt granen så Ashley blev glad.
 
Polisen kommer till sjukhuset och Cain säger att det var han som råkade köra på Pete. Emma säger att han ljuger för han gillar inte Pete så han körde på honom medvetet. Moira säger att det var en olycka. Finn och Emma tror att Moira skyddar Cain för att hon är rädd för honom.
 
Pete vaknar och Moira blir orolig för att han ska minnas att det var hon som körde. Cain säger att hon ska hålla sig till det de sagt så löser sig allt.
 
Emma säger åt Pete att säga sanningen om olyckan, att Cain körde på honom med flit. Pete säger att han inte minns något men när Emma tjatar om att Cain är farlig och att Moira är rädd för honom så börjar han fundera. Emma säger att Cain måste stoppas.
 
Zak erbjuder Lisa en gratis gran. Han tänker stjäla den från Home Farm eftersom de inte lär märka om en gran saknas. Lisa vill inte att han går ensam och Sam kan inte riskera jobbet så hon följer med honom.
 
Pete frågar Moira varför hon försvarar Cain och då erkänner hon att hon körde när hon var full.
 
Jacob berättar om olyckan och han talar om att han kollat upp recept på internet när han skulle gå över gatan. Han ville överraska Leyla. Han säger att Pete är en bra kille och att Leyla bör ta tillbaka honom eftersom pappa och Tracy har det bra även om de grälar en del.
 
Moira frågar sedan Pete vad han sagt till polisen. Han svarar att han sa sanningen, att han inte minns. Pete säger att han skyddar Moira men att hon måste rycka upp sig och gå vidare efter allt som hänt. Hon är på väg för att erkänna för polisen men Pete stoppar henne. Han säger att han redan skyddat henne så hon får inte förstöra allt. Moira frågar varför han låg med henne om han inte menar något med det (ja det var inte det som framkommit tidigare) Pete skyller på ouppklarade affärer men nu vill han ha Leyla. Han vill inte att Moira förstör allt nu.

Två tomtar en dräkt

Inskrivet kl 15:48
 
Moira och Pete försöker lösa krisen med gården när de sitter på kaféet. Leyla kommer dit för hon vill äta lunch med honom men han säger att han inte har tid. Moira säger att hon kan åka till auktionen själv.
 
Zak talar inte om för Joanie att han blivit erbjuden jobb som tomte.
 
Tracy frågar Finn hur det gått med Kasim och får då veta att de väntar med att ha sex. Hon försöker hjälpa Finn med självförtroendet så när Aaron kommer in i butiken så frågar hon honom hur Finn är som sexpartner. Han är ok svarar Aaron med en blinkning. Finn skäms.
 
Pete söker upp Leyla för att tala om att han måste gå på auktionen eftersom Moira mår så dåligt. Leyla är orolig för att han bara bryr sig om gården och inte taxifirman och att han bryr sig för mycket om Moira.
 
Laurel förvarnar barnen att deras far blivit mer förvirrad efter senaste stroken. Hon säger att Ashley måste in på vårdhem. Gabby blir jätteledsen.
 
Zak ställer upp som tomte på Rishis familjefest. Joanie kommer dit med Kyle och Zak får panik. Zak vill att Ronnie hämtas för att hjälpa till istället.
 
Jacob hör att Pete inte bjudit in Leyla till julen så han ber henne komma hem till dem. Hon vill dock vara ensam så Jacob blir besviken.
 
Pete säger till Moira att han borde jobba mer med taxiföretaget. Hon påpekar att kyssen inte betydde något. Hon blir sur så när de ses på puben och han påpekar att det är för tidigt med whisky så säger hon att det är inte hans problem längre. Leyla blir irriterad så Moira nämner att Pete gjort annat på gården är att bara hjälpt till. När Leyla frågar vad så svarar inte Moira.
 
Jacob ber Tracy fråga Leyla om att komma över på julen. Han vill sedan att de gör i ordning julmat för att fira lite i förväg.
 
Föräldrarna till barnen blir otåliga när de får vänta på tomten. Jai ska kolla läget och ser precis när Zak och Ronnie byter kläder med varann. Nicola skriker till när hon ser dem. Joanie får veta att Zak inget ville säga för att hon inte ska tro att det är endast sådana jobb han kan få. Joanie säger att hon älskar honom ändå.
 
Gabby vill att Ashley bor kvar hemma med mer hjälp av Will men Laurel säger att det inte går. Gabby tycker att julen kommer att bli jobbig med vetskapen om att det är Ashleys sista jul hemma.
 
Ashley får höra att han ska flytta till vårdhem så han bönar och ber om att få slippa.
 
Pete försöker förklara för Leyla att Moira bara mår dåligt över allt som hänt. Moira som börjar bli full säger återigen att något hänt mellan dem. Hon berättar sedan att de kysstes häromdagen. Precis då kommer Cain och hör detta. Moira inser att Cain kommit så hon tar lastbilsnycklarna från bordet och ska åka iväg. Cain följer efter för att stoppa henne men hon lyssnar inte.
 
Jacob är på väg över gatan precis när Moira ska köra iväg med lastbilen. Pete som kommit ut från puben ser det och kastar sig framför bilen och knuffar undan Jacob vilket leder till att han själv blir påkörd.
 

Kiss and make up

Inskrivet kl 13:32
 
Doug tycker Ashley behöver heltidsvård men Laurel vill klara av det själv. Hon tror att Ashley mår bättre när han sovit ett tag. När Ashley vaknat tror han att de andra är inbrottstjuvar och han blir återigen aggresiv.
 
Både Finn och Carly pikar Pete om att Leyla är en perfekt flickvän och han borde inse det.
 
Charity väcker Moira som sover på soffan hos dem. Moira missar det viktiga mötet. Finn påminner henne när de ses på kaféet.
 
Jimmy kommer hem. Nicola ser det bakom gardinen och skiner upp men blir besviken när Jimmy och Rodney går mot puben istället. Rodney förvarnar honom att Nicola kanske inte glömt allt än.
 
Laurel tackar Aaron för att ha hjälpt Ashley igår. Hon berättar att allt gått så fort men att de måste börja kolla på hem för Ashley. Aaron säger att han hade liknande problem med Jackson men att det var Jacksom som bestämt när det var dags att släppa taget.
 
Moira kommer hem precis när kunden är på väg att gå. Hon blir irriterad på honom så han går iväg. Pete blr rasande på henne men hon säger att hon tänker ge upp för hon vill inte ha gården längre. Hon ber honom gå men Pete vägrar för han bryr sig om henne. Då kastar hon sig över honom och de kysser varann.
 
Leyla kommer till gården för att träffa Pete. Hon ser att det är spänt mellan Moira och honom så Moira förklarar att det är på grund av det missade mötet. Leyla säger åt dem att de ska bli sams (kiss and make up).
 
Finn är orolig för att ha sex med Kasim eftersom han betyder så mycket för honom.
 
Leyla och Pete kysser varann på puben när Moira kommer in. Han blir nervös men Leyla vill bli kysst igen. Han försvarar sedan Moira när Finn vill prata med henne angående gården.
 
Jmmy knackar på hos Nicola med choklad som gåva. Hon öppnar och är jättesur för att han gick till puben först. Hon är förbannad för att massa saker är trasiga hemma precis som hennes äktenskap. Hon hakar upp sig på att han valt hennes syster före henne. Nicola säger åt Jimmy att gå därifrån
 
Laurel inser att Ashley måste flytta till ett vårdhem.
 
Moira sitter i baren och super till. Pete kommer tillbaka och talar om att kunden ger dem en chans till. Han stryker henne på ryggen och säger att de kommer att klara av detta tillsammans. Leyla kommer in och ser dem.

En dements förvirring

Inskrivet kl21:05
 
Idag var det verkligen ett annorlunda avsnitt och kanske inte så lätt att återge vad som hände.
 
Tack Christer för förklaringen av det förvirrande avsnittet!
 
Ashley är förvirrad och traskar runt i sin pyjamas. Plösligt har han kläder på sig och en äldre dam vill hjälpa honom att komma till rätta. Hon kollar på hans sjukhusband han har runt handleden. (Där stod det hans födelsedatum 02.11.1961, inte 12 nov som finns som uppgift i Emmerdale.wiki.com  OBS där finns det spoilers av handlingen) Han blir agresiv men går iväg
Sedan blir det snurrigt för oss alla. Han vill köpa biljetter till en konsert på 70 talet men får tag på en skiva istället och han får en jacka av en butiksägare. En man/Doug vill hämta hem honom men Ashley blir rädd och rusar iväg i tron att mannen vill honom illa.
 
Ashley går in i en kyrka och där börjar han gråta. Han pratar om sin mamma med en okänd man/Aaron. Ashley växlar hela tiden från nutid till dåtid när han var ung. Mannen/Aaron skjutsar Ashley som vill hem men vid ett vägarbete får Ashley panik och rusar ut ur bilen. Han blir nästan påkörd av en mötande bil.
 
Ashley hör musiken från skivan han köpt när de sätter sig i bilen igen. Musiken påminner honom om en konsert han gått på tillsammans med sin flickvän i grön fluffig jacka. Han berättar att hon lär sig finska.
 
Mannen/Aaron och Ashley går in på puben när de kommer fram till byn. Han blir serverad te av en kvinna/Chas som inte tycker att han ska dricka öl men när en kvinna/Laurel kommer fram och pratar med honom känner han igen hennes lilla brosch som är i form av ett bi. Hon leder honom hem. Han pratar gamla minnen med kvinnan/Laurel om sin stora kärlek som han haft. Ashley berättar att han ska fria till sin fliickvän efter han pratat med mamma.
 
Doktorn kommer dit men Ashley behöver inte åka tillbaka till sjukuset.
 
Ashley somnar på soffan men vaknar av att den okände mannen/Doug sitter i en fåtölj. Ashley blir rädd och rusar ut till puben. Kvinnan/Laurel kommer dit och vill att de går hem. Han vill inte följa med henne utan vänta på att mamma ska hämta honom.
 
Laurel försöker få Ashely att förstå att hon är den han pratat om. Han känner igen henne en kort stund men sedan frågar han vem är Laurel?

Kaninkokare och tomtejobb

Inskrivet kl 16:46
 
Tracy kollar på bröllopsfotona och inser att David faktisk ler på bilderna. Leyla som kommer förbi erkänner att hon var arg när hon sa att han tvekat.
 
Nicola är ensam med barnen men vill inte ha hjälp av Bernice. Bernice försöker bli vän med sin syster och hon påpekar att de haft sina problem under åren men alltid blivit vänner igen.
 
Rishi har ingen tomte till familjekvällen men Lisa lovar att hjälpa honom. Hon föreslår att Zak kan vara tomte.
 
Pete är orolig för Moira som lämnat gården och de behöver hjälp. Han skriver upp en tid för ett möte som hon måste gå på men hon vill inte ha lappen(servetten) för hon kommer att komma ihåg det ändå.
 
Marlon kommer till sjukhuset. Laurel kan då prata om hur svårt det är att ta hand om Ashley. Marlon kramar henne och det råkar Ashley se. Han blir rasande och anklagar henne för att ha en affär med Marlon. Han blir aggresiv och vill inte alls tro på Laurel som nekar.
 
David ger Tracy en röd ros för att tala om hur mycket hon betyder för honom och att han älskar henne.
 
Zak vill inte jobba som tomte efter tidigare erfarenheter. Lisa hör det och talar om att han behöver pengarna till flytten och hon behöver få bort honom från byn för att kunna gå vidare med sitt liv.
 
Pete kallar Leyla för kaninkokare och då blir hon irriterad. Hon säger att hon inte ville flytta ihop med honom men hon vill att han skulle vilja det.
 
Charity kommer tillbaka
 
Moira fortsätter att dricka och för att få sällskap överetalar hon Brenda att vara kvar med henne på puben. Moira tar servetten, som Pete skrivit upp tiden för mötet, och torkar golvet med den när hon spillt.
 
Diane kommer och besöker Ashley. Han är förvirrad och osammanhängande. Plötsligt när Diane vänder sig om så försvinner han. Han irrar runt i bara pyjamasen på sjukhuset tills han hittar utgången och går ut.

Ett sjörövarskepp fullt med pirater

Inskrivet kl 21:02
 
Tracy försöker be Leyla om ursäkt men lyckas inte speciellt bra. Frank råder henne att försöka bli vän med Leyla igen så det leder till att Tracy återigen lurar Pete till affären samtidigt som Leyla. Lite lätt motvilligt blir Leyla och Pete sams så Tracy kan bjuda dem till frågesporten på puben.
 
Paddy är röd på kinden efter Rhonas örfil. Chas får höra om vad som hänt. Plötsligt dyker Lydia upp igen och fångar in Paddy på puben för att tala om att hon vill ha honom även om han är gift. Hon vill bli hans älskarinna. Chas kommer in och låtsas bli förbannad över att han är otrogen mot henne. Hon ger honom er örfil på samma sida som han fick slaget från Rhona. Lydia blir rasande och även hon ger Paddy en örfil, efter att han fått ta av sig glasögonen. Sedan rusar hon ut på puben och tar tag i mikrofonen Frank har till frågesporten, hon ropar ut till alla att Paddy är en otrogen man
 
Moira ber Chas och Aaron om ursäkt för att hon pikat Robert och Rebecca för att ha en flirt. De gör att Chas håller ett öga på Rebecca när hon kommer in på puben och slänger blickar på Robert.
 
Laurel märker att Arthur är orolig över att vara med sin far. Hon ordnar ett stort sjörövarslag vid piratskeppet. Det är massa barn och vuxna som skjuter på varann med skumgummikulor. Efteråt är Ashley rätt trött och plötsligt blir han irriterad på bandagen på händerna. Han river och sliter i bandagen men plötsligt ramlar han ihop och slår i huvudet i en träkant. De ringer efter ambulans och Laurel följer med till sjukhuset.
 
Leyla, Pete, David och Tracy är med på frågesporten.  Tracy blir sur när Leyla pikar henne om att inte veta vad David tycker om. De tjafsar och plötsligt säger Leyla att det inte var konstigt att David tvekade att gifta sig med Tracy. Tracy blir ledsen och rusar därifrån. David blir förbannad på Leyla som inte kan hålla tyst.
 
Chas och Paddy skrattar åt att de låtsas vara ihop två gånger på kort tid. Hon skämtar om att de kanske ska bli ihop igen men sedan skrattar hon åt det. Paddy ser mer drömmande ut.
 
David söker upp Tracy och tröstar henne. Han säger att han visst tvekat men att han inte ångrat sig att han gifte sig med henne. Han säger att det är Leyla som ska flytta, inte Tracy eftersom han älskar henne. Leyla som precis kommit in i butiken där de är hör det. Hon blir stött men David står på sig och säger att det är dags för henne att flytta.
 
Laurel kommer hem från sjukhuset för att hämta saker till Ashley. Marlon är barnvakt tills Doug kommer. Hon berättar att Ashley fått en mindre stroke men att fallet inte skadat hjärnan.

Besvikelser

 Inskrivet kl 20:32
 
Aaron låtsas inte veta vad Rebecca pratar om men då påpekar hon att det finns inspelat på övervakningskameran. Hon hotar med att ringa polisen och då erkänner han. Aaron berättar även varör han inte vill använda sin fars arv. Han tycker att Gordon kommer alltid att vara med dem om de använder hans pengar. Rebecca vill bara ha sina pengar tillbaka, inte jäklas med Aaron så hon polisanmäler inte honom
 
Tracy lockar Pete till affären för att kolla om Leyla sagt något till honom för hon så gärna vill ha sin pojkvän för sig själv. Sedan säger Tracy till Leyla att Pete är frustrerad för han vill ha Leyla mer för sig sjäv.
 
Rebecca får tillbaka sina pengar och hon vill veta hur Robert är inblandad i stölden. Hon inser att Robert inte vet något när hon ser Aarons reaktion.
 
Lisa behöve inte Zaks pengar för Cain har ordnat med en billig laptop till Belle. Hon säger att Zak behöver pengarna till insatsen på lägenheten.
 
Paddy träffar motvilligt Lydia men när Rhona ser hans velighet när han inte kan säga nej så går hon fram till dem och låtsas vara Paddys fru. Lydia blir besviken och Pierce drar iväg med Rhona.
 
Leyla träffar Pete på puben och hon börjar prata om att ses oftare. Han vill givetvis det också så utan att kolla att de tänker på samma sak skyndar sig Leyla hem för att packa för att flytta ihop medan han tror att de ska resa iväg på en weekend.
 
Aaron berättar för Liv att han köpt huset. Liv blir så glad att hon nästan kramar Robert. Hon skyndar sig sedan för att berätta det för Chas. Robert blir förvånad över att Aaron ändrat sig så Aaron erkänner inbrottet och att Rebecca övertygat honom att leva livet för pengarna.
 
Leyla packar massa hårtorkar och locktänger så Pete blir misstänksam. De upptäcker att de missförstått varann. Hon blir rasande och går och skäller ut Tracy. Tracy försöker försvara sig inför David men han är väldigt besviken på henne som lagt sig i andras liv. Hon blir ledsen för att David alltid tänker på Leyla i första hand.
 
Pierce är besviken över att Rhona sa att hon var gift med Paddy.
 
Rebecca kommer tlll puben för att berätta för Robert att affärskontakten hört av sig igen. Robert firar husköpet med Aaron, Chas och Liv men går och sätter sig med Rebecca. Han är förvånad över att hon fått så bra kontakt med Aaron. Rebecca säger att hon insett att Aaron är Roberts kärlek och att hon inte kan tävla mot honom. Hon är väldigt flirtig så Moira som precis kommit dit säger åt dem att skaffa ett rum. Aaron tittar oroligt åt deras håll.

VIP till gräsklipparmuseum

Inskrivet söndag 3/9 kl 21:17
 
David blir förbannad när det levereras en massa små granar. Tracy tror att Leyla är skyldig till felleveransen men givetvis nekar Leyla
 
Paddy är ledsen för skilsmässopapprena har kommit. Han bjuder ändå ut en patient som kommer till kliniken med en papegoja som mår dåligt.
 
Lisa vill att hon och Zak delar på en laptop till Belle i födelsedagspresent.
 
Rebecca vill ha Robets hjälp med affärsmötet för hon vågar inte själv muta affärsmannen. Aaron hör att hon har massa pengar ligandes i en låda. Tyvrärr går mötet inte så bra eftersom kunden blev förolämpad.
 
Zak och Joanie har kollat på lägenheten i Leeds och han är tveksam men Joanie vill ha den. Han säger då att pengarna han fått av Moira ska gå till en laptop till Belle istället för handpenning till lägenheten.
 
Aaron gör inbrott på Home Farm. Rebecka kommer hem och upptäcker att någon är där och har tagit hennes pengar.
 
Tracy ber Carly om hjälp att få Leyla att flytta till Pete.
 
Arhur hör när Doug och Diane diskuterar Ashleys våldsamma sida som dyker upp emellanåt. Han frågar Laurel om vad som hänt. Arthur säger sedan att han hörde samtalet och nu är han rädd att hans far ska slå honom.
 
Paddys dejt är Lydia som ledde sorgarbetet när Jimmy gick i falsk terapi. De ses och hon har med sig sin papegoja Steve. Hon kan även se till att de kan få privat visning på ett gräsklipparmuseum. Lydia är väldigt fnissig och skrattar nästan åt allt Paddy säger.
 
Joanie blir inte sur för att Zak gett Lisa pengarna. Hon säger att hon gillade lägenheten men älskar Zak, så hon kan vänta till rätt tillfälle till flytt dyker upp.
 
Chas är stolt över Aaron som tar hand om Liv. När Chas gått kommer Rebecca och vill ha pengarna tillbaka.

RSS 2.0