Inget bröllop utan kaos

Inskrivet kl 18:33
 
Sean kommer hem för bröllopet mellan Ali och Ruby. Ali blir så glad att hon gråter. Glädjen varar inte länge för hon får ett samtal där hon får reda på att deras vigselförrättare dött i sömnen så allt är inställt. Harriet får reda på detta och tycker att de kan bli välsignade ändå idag och gifta sig en annan dag. Ali tycker inte det känns rätt så Harriet lovar både Ali och Ruby att hon kommer att viga dem i kyrkan.
 
Aaron har fått tag på den sportbilen Chrissie letade efter till Robert i bröllopspresent. Robert blir givetvis glad men han är hela tiden på sin vakt när Aaron är i närheten. Han är orolig för att Aaron ska berätta något för Chrissie eller för att han själv ska bli utpressad.
 
Belle tvekar på om hon ska gå till kyrkan för bröllopet. Hon blir övertalad att komma men när allt börjar så får hon panik och rusar ut därifrån. Zak följer efter henne och när de kommer hem så berättar Belle att det är jobbigt med att hela tiden tänka på Gemma.
 
Ali och Ruby är lyckliga och alla samlas på gatan utanför kyrkan efter vigselakten. Polisen kommer för att arrestera Harriet. Hon blir förd till polisstatioen för förhör. Hon nekar först till att gjort något men när Bails talar om att hon blivit filmad av övervakningskameran så tror hon att hon kan komma undan åtal eftersom hon ändå inte hittade något när hon letade. Bails åtalar henne gladeligen.
 
Megan tycker det är jobbigt med att Jai hela tiden är på sin vakt när det gäller Rachel och Archie, Han erkänner att han inte är orolig för att Rachel ska vara död längre men för att få lugn och ro ett tag har Jai köpt en semesterresa åt dem. Megan blir irriterad på honom och när hon ser hans oro när polisen kommer för att hämta Harriet så går hon till kyrkogården. Megan kommer hem och berättar sedan för Jai att hon accepterar hans val att leva och att hon kommer att finnas där med honom.
 
Edna är rasande och fruktansvärt besviken på Harriet som inte lever som gud vill och inte följer samhällets lagar. Harriet erkänner då att hon och Ashley är ihop. 
 
Det är julmarknad på bygdegården och det är en konsttävling där ungdomarna målat tavlor som ska bedömas. När vinnaren ska presenteras så visar det sig att det är Belles tavla men att någon har skurit sönder den. Lachlan får genast skulden men han får alibi av Chrissie som varit nära honom hela tiden, till och med när han skulle gå på toaletten. Vem är det så som skurit sönder tavlan? Gabby nekar när Nicola frågar.
 
Aaron frågar Finn om de ska ta en öl på puben och Finn tackar ja. När de sedan ses så är även Robert där. Aaron har lite svårt att koncentrera sig på vad Finn säger och det märks väl. Finn går surt iväg till toaletten och Aaron följer efter. Finn erkänner att han trodde det var en dejt så Aaron får be om ursäkt för missförståndet. Robert kommer in och upptäcker den sura stämningen och Finn rusar ut. Aaron går också iväg. När Robert sedan sitter vid bardisken kommer Aaron in och talar om att Roberts bil är förstörd. Robert går iväg men kommer tillbaka till Aaron som är i lägenheten bakom puben. Där känner Robert spänningen mellan dem och kysser Aaron hett. Sedan beordrar han Aaron att följa med upp till sovrummet.
 
Harriet som erkänt inbrottet och väntar på åtal får ett samtal från biskopen.Hon bryter ihop och super sig full.
Även Ashley får ett samtal där han får veta att han får Harriets tjänst om hon slutar. Han vågar inte säga något till Harriet om erbjudandet för då kommer han att förlora henne.
 
 
Juluppehåll 18/12 till 7/1

En präst med drag

Inskrivet måndag 30/11 kl 10:49
 
Kerry börjar planera en möhippa i smyg för Ali och Ruby men hon har inte så mycket tid på sig så hon lyckas få Harriet att hjälpa henne. Ali har sagt att hon inte vill ha något ståhej. När Kerry pratar med Harriet får hon veta att Carole hört av sig till Ashley igen. Det gör att Kerry talar om för Harriet att Ashley inte bryr sig om Carole. Hon pratar sedan med Ashley och berättar om Harriets svartsjuka. Ashley erkänner att han bara pratat om Carole för att få en reaktion från Harriet.
 
Ali bjuder Jai och Megan till bröllopet. Han inser direkt att det är för att Archie ska vara med. När andra pratar om Archie och Rachel så blir Jai nervös vilket Megan upptäcker. Hon konfronterar honom när de kommer hem och tillslut erkänner han att han inte träffat Rachel utan betalat pengar till en man. Jai talar om att han tror att mannen kanske dödat Rachel. Megan blir rasande på Jai och vill inte alls ställa upp för honom längre.
 
Rakesh söker upp Charity som blir förvånad när han säger att han ska hjälpa henne gratis. Han erkänner att det är en tjänst till Cain. De går igenom vad som hänt och han kan försöka få åtalet ogiltigförklarat men det lyckas inte så det kommer att bli rättegång. Rakesh är dock övertygad om att Charity ska bli friad.
 
Leyla får sköta kostymprovningen på Home Farm då skräddaren fått förhinder. Hon börjar mäta Roberts kropp välsigt noga. Chrissie som kommer in i rummet blir svartsjuk av Leylas flirtande och närhet av Robert. Hon skickar iväg Leyla så fort hon bara kan. Robert blir irriterad över att Chrissie inte litar på honom.
 
Robert åker iväg på ett möte men stannar ute på en avskild väg och ringer Victoria för att få Aarons telefonnummer. Han ringer sedan Aaron och talar om att han fått fel på bilen. Aaron kommer dit men hittar givetvis inget fel. Robert gör ett kort närmande men backar så Aaron går till sin bil. Robert ångrar sig och skyndar sig fram till Aaron för att nästan kasta sig över honom för att kyssas. Aaron besvarar kyssen men plötsligt ändrar sig Robert och drar sig ur. Han blir förbannad när Aaron kallar honom för bög och han dementerar det med att säga att han är ju faktiskt förlovad.
 
Kerry som talat om för Harriet om Ashleys test får Harriet att konfrontera Ashley som erkänner. Hon blir irriterad och säger att hon inte är intresserad av någon som inte kan vara rak och prata med henne utan att spela ett spel. Harriet går till möhippan medan Ashley söker upp Bernice för att få lite hjälp.
 
Chrissie blir glatt överraskad när Robert kommer hem tidigare från mötet än väntat. Han nästan kastar sig över henne och de har sex på soffan.
 
Kerry får med sig Ali på en öl på puben efter jobbet och där är alla vännerna. Det blir fest och trots att Ali inte ville ha någon är hon nöjd. Plötsligt så kommer det in en okänd kvinna, eller... Ashley har klätt ut sig till kvinna för att få vara med på möhippan för att komma Harriet nära för att be om ursäkt. Han förklarar sin kärlek för henne och det slutar med att de kysser varann. Pearl som ser dem förstår först inte att det är Ashley =)
 
Cain får ett samtal när han är på puben. (Männen har fått ett bord där de får samsas medan kvinnorna har möhippa) Han skickar iväg Aaron på ett jobb i verkstan. Utanför står Robert för att be om ursäkt. De går in i verkstan där det blir ett hett möte mellan dem. Efter att de haft sex får Robert brått därifrån. Aaron går till puben.
 
Chrissie kommer till puben för att träffa Robert som inte är där. Han kommer strax efteråt och de ska gå därifrån. Robert kan ändå inte låta bli att vända sig om och titta på Aaron innan de går.
 
 

En pirat med tårar

Inskrivet kl 22:17
 
Ross är inte beredd att stanna hos Marlon för att träffa April men hon ber honom och tillslut så stannar han. Han leker pirat och tittar på film. Ross får till och med torka bort några tårar när April nämner Donna. April är så nöjd att hon somnar i hans famn på soffan. Marlon blir tvungen att erkänna att han kastade armbandet Ross köpt till henne. När Marlon frågar honom om han vill komma tillbaka så tvekar han. Laurel som kommer hem blir rasande när hon ser Ross sitta vid köksbordet.
 
Vanessa söker upp Moira för att be om ursäkt för Kirins vägnar. Moira blir upprörd när hon hör att det var han som lämnade henne utan att kolla hur hon mådde efter olyckan. Hon är redo att ringa polisen direkt men Vanessa ber henne låta bli. Vanessa påpekar att hon ställt upp för Moira både när Ross behövde sys efter skottskadan och när Adam stal Ketaminet ur veterinärväskan. Moira inser att hon är skyldig Vanessa denna tjänst men hon påtalar att deras vänskap är över i och med detta.
 
Chrissie vill att Aaron hittar en häftig bil till Robert i present. Robert kommer till verkstan men då går Chrissie därifrån. Han vill bjuda Aaron på en kaffe och bli vän med honom. Aaron förstår inte riktigt varför men lovar att åtminstone tänka på saken.
 
Pete blir frikänd från anklagelserna. Han och Debbie vet inte varför polisen ändrat sig men när de går till puben för att fira så erkänner Charity att hon varit på stationen och lämnat ett erkännande, för Debbies skull.
 
Laurel talar om för Marlon att hon är ledsen för att han aldrig tänker på hennes känslor. Hon funderar ibland på om hon skulle dö så kanske han skulle älska henne. Doug som märker osämjan i huset går till Laurel när hon är på jobbet. Han säger åt henne att antingen skiljas eller kämpa ihop med Marlon. Det gör att hon söker upp Marlon på puben och ber honom att de ska få April till en terapeut för att hon ska få hjälp. Marlon är motvillig eftersom April inte vill prata med någon okänd men Laurel påpekar att April är ett barn som inte vet sitt bästa.
 
Ashley får ett julkort från Carole där hon berättar att hennes skilsmässa är klar. Han nämner det för Bob som råder honom att använda julkortet för att se om Harriet blir svartsjuk för då har hon känslor för honom. Ashley pratar med Harriet och nämner att han kanske ska ta kontakt med Carole. Hon blir väldigt irriterad och får bråttom iväg.
 
Robert kommer in på Megans och Leylas kontor. Han ser att Leyla har gråtit och får veta att hon är ledsen för en kommentar som Vanessa gett henne. Han står väldigt nära henne när Chrissie kommer in och frågar efter Megan. Leyla svarar att det är hon som ska hjälpa dem och de kan börja med att berätta vilken sorts blommor de önskar sig till bröllopet.
 
Andy är på puben med Robert för att skriva på hyreskontraktet för gården. Andy muttrar endel eftersom hyran plötsligt blivit tre gånger högre än vad Lawrence sagt från början. De börjar tjafsa som vanligt så Diane säger åt dem att lägga av och för att visa att de kan bete sig som vuxna så bjuder hon dem på middag.
De och Victoria kommer till middagen som inte blir helt fri från tjafs. Aaron kommer in och blir bjuden att sitta med. Då reser sig Robert och går därifrån med ursäkten att han måste ordna med bröllopet. När Aaron kommer ut så sitter Robert i sin bil. Aaron bjuder med Robert på en öl i stan men Robert undrar varför han skulle vilja följa med.
 
Cain får reda på vad Charity gjort så när han kommer hem pratar han med henne. Han lovar att hjälpa henne så gott han kan. Cain söker upp Rakesh och talar om att Kirin kommer att gå fri utan hämnd om Rakesh ställer upp och försvarar Charity i rätten så att hon blir frikänd. Rakesh protesterar eftersom han är affärsjurist men Cain accepterar inte den bortförklaringen.
 

En olydig präst

Inskrivet kl 16:28
 
Aaron och Dan kommer med en födelsedagspresent till Cain på verkstaden. Cain blir förolämpad och kastar den på golvet efter att ha öppnat paketet. (Vad var det för något?) När han kommer hem har även Charity köpt en present, inkontinensskydd. Hon nämner att familjen är emot henne och tillslut har hon berättat om Pete och Debbie. Charity säger att det enda hon vill är att få en bra relation med Debbie igen men hur...
 
Vanessa säger åt Kirin att flytta nu på en gång för han verkar inte ha speciellt bråttom. De börjar tjafsa med varann och hon gör slut med honom.
 
Jimmy och Rodney är på kaféet när Brenda kommer fram och frågar Jimmy om hur det är med svullnaden. Nicola som precis kommit in hör det och fattar ingenting. Brenda förklarar att Jimmys pung snart är så stor så den får eget postnummer om han inte går till läkaren.
 
Charity söker upp Debbie hemma hos henne. Hon ber Pete och Debbie att spela in Bails utpressning men de tror inte att det kommer att fungera. Charity berättar då om att Bails är ute efter henne bara för att hon skvallrat på honom när han förgrep sig på henne en gång i tiden när hon var prostituerad och han lät henne bo i en lägenhet han hade. Han gick misste om en befordran och frun lämnade honom på grund av anmälan.
 
Harriet är hos Ali och Ruby för att planera vigseln. Hon påpekar att Amelia måste hålla tyst och inte prata med någon om det. När Harriet får höra att Ali får konstiga samtal efter efterlysningen av Rachel så lovar hon att hjälpa dem med att prata med gamla kollegor för att se om de har något som kan hjälpa att hitta henne.
 
Marlon, Laurel, April, Bob och Brenda är vid Donnas grav för att titta på den nya gravstenen som kommit. Ross kommer dit och April blir glad och springer fram till honom.  Marlon blir irriterad och de får bort April därifrån. April blir ledsen och besviken på honom. Marlon pratar med Laurel om hur de ska göra men Laurel vill inte att April ska umgås med någon som Ross. När April återigen säger att hon vill träffa Ross och Marlon säger nej säger hon att han är elak.
 
Vanessa är på puben och lite nere efter att ha dumpat Kirin. Moira försöker peppa henne och säger att hon måste göra det hon känner är rätt så om hon ångrar sig måste hon prata med Kirin. Så Vanessa ringer Kirin och ber om ursäkt för sitt förhastade beslut. Han blir så glad att han avbryter festandet och åker hem. Kirin slänger sin tomma ölburk på golvet vid passagerarsätet innan han drar iväg.
På den mörka vägen så får han möte med en annan bil. Kirin lyckas väja något men ändå så skrapar bilarna emot varann. Han stannar till och går ut och tittar. Hans bil har fått en rejäl repa framtill. Kirin åker iväg igen utan att se att den andra bilen har kört av vägen på motsatt sida. Han åker direkt till verkstan där han lyckas övertala Aaron att fixa bilen så fort som möjligt.
 
På puben har Cains firande börjat. Chas har gett alla en bild på Cain att ha som ansiktsmask så när Cain kommer in ser alla ut som han i ansiktet. Han undrar var Moira är som inte dykt upp. Strax efter får han ett samtal från sjukhuset dit Moira förts efter en bilolycka.
 
Charity åker till polisstationen för att prata med Bails. Hon får vänta ett tag tills han kommer in igen. Han blir förvånad men börjar förhöret med att säga att hennes vittnesmål kanske kan rädda Pete. Charity inser då att hon inte kan säga hela sanningen så hon utelämnar en hel del till Bails besvikelse.
 
Rakesh hittar Kirin hemma och inser direkt att något hänt även om han inte erkänner det till en början. Sedan talar han om vad som hänt och Rakesh säger att han ska ordna med bilen trots att den redan är på verkstan.
 
Moira får komma hem från sjukhuset dagen efter olyckan. Hon mår rätt bra trots att hon känner sig mörbultad. Cain säger att han är övertygad om att de kommer att hitta den skyldige.
 
Aaron upptäcker att Kirins bil är borta och han misstänker genast Ross som nekar. Då går Aaron och Dan hem till Rakesh för att tala om att bilen blivit stulen. Rakesh blir inte arg utan mer lättad, för då kan inte Kirin köra ihjäl sig med det vrålåket.
 
Ashley blir erbjuden att följa med Harriet på polisfesten. De kommer dit och hon talar om för honom att hon behöver hans hjälp i några minuter för att kunna komma åt Rachels personliga akt.
 
Vanessa är orolig för Moira så hon ska besöka henne på gården. Hon lyckas övertala Kirin till att följa med. Moira blir något förvånad över hans oro över henne men Kirin förklarar att hans mamma dog i en bilolycka. Moria förstår då honom eftersom John också dog i en bilolycka.
 
Marlon ser Ross på puben och med mycket möda så bjuder han hem Ross för att träffa April. Ross vill inte även om Marlon påpekar att Donna hade velat det och April är den som lider mest av dem. Det tar ett tag men sedan dyker Ross upp precis när April ska tillbaka till skolan. Hon blir jätteglad och vill vara kvar hemma. Marlon lovar att hitta på en ursäkt för att hon ska kunna stanna.
 
Charity kommer till puben och ser Zak där. Hon ber honom att ta hand om Noah om hon måste åka iväg en längre tid. Zak försöker få reda på vad som hänt men hon säger bara att hon ställt till det igen. Han lovar att Noah kommer att få vara hos dem.
 
Harriet flirtar med Bails på festen. Hon talar om att hon ångrat att hon nobbade honom hela tiden förr. De börjar kyssa varann men blir avbrutna av Ashley som ställer till med en scen. Inte riktigt övertygande men han säger att han och Harriet är förlovade. Bails drar iväg och Harriet är nöjd för hon har lyckats ta hans passerkort. Hon går upp till Bails (?) rum och börjar leta i dokumentskåpen. Hon hittar Rachels akt och sätter sig för att läsa den. Det hon inte ser är att hon blir filmad i övervakningskameran.
 
Aaron berättar för Cain om Rakeshs stulna bil. Ganska snabbt inser de att det måste ha varit den som var med i Morias olycka eftersom Aaron sett att det fanns silverfärgat avskrap i repan. De åker in till byn och möter Kirin ute på gatan. Cain är vansinning men Kirin nekar först till att känna till något. Kirin bryter ihop och talar om att han inte såg att det fanns en annan bil i närheten. Vanessa som sett att de står ute kommer fram och hör allt. Cain är så förbannad att han smäller till Kirin som ramlar i backen.
 
 
 
Juluppehåll  18/12 till 7/1
 
 

Tänk på vad pappa nyss gjort

Inskrivet onsdag 25/11 kl 13:18
 
Skolan ringer för April har ont i magen. Marlon hämtar henne och de går till kyrkogården så han kan prata om Donnas gravsten. April blir nöjd bara stenen har glittrande bokstäver. Sedan går de till kaféet och April får en milkshake. Laurel som kommer dit blir lite besviken över att Marlon belönar det "magonda" med något gott. När de sedan sitter där försöker Laurel och Marlon prata ut med varann men April kräver uppmärksamhet så Marlon blir okoncentrerad.
 
Pete berättar allt om sin sits med den uppskjutna rättegången för sin far. James tycker att Pete ska sätta dit Charity. Pete vägrar och han är så trött på situationen att han inte svarar när Debbie ringer.
 
Nicola och Jimmy kommer hem för att ha lite sex nu när han blivit bra efter operationen. De hinner inte långt förrän de inser att de inte är ensamma hemma. Georgia och Rodney har precis utnyttjade den egentid de haft hemma i huset. Rodney vill stanna kvar hemma på lunch men Georgia har insett att Nicola och Jimmy vill vara ensamma så hon lyckas övertala Rodney att följa med ut på lunch. Nicola har först svårt att slå bort tanken på vad hennes far gjort men tillsist så lyckas hon och Jimmy äntligen få sin stund ihop.
 
Debbie följer med Aaron och Ross när de berättar för Chas om vad de gjort. Givetvis blir Chas väldigt besviken och orolig för sin son.
 
Rakesh fortsätter att påpeka att Kirin måste gå till skolan och sköta sig. Det slutar med att om Kirin inte vill följa reglerna i huset så får han flytta. Kirin packar då ihop alla sina saker och flyttar in hos Vanessa, Leyla och Katie utan att fråga dem om det är okej.
 
Moira är less på Charitys svek så när Charity kommer hem får hon veta att Moira inte vill ha henne där. Noah som också är med blir väldigt besviken för han gillar att bo på gården så han tycker inte det är rättvist att de måste flytta. Moira ändrar sig och ger Charity en chans till.
 
Pete får veta att Debbie vill att de sätter dit hennes mamma. Han vill inte gå med på det ifall att Debbie ångrar sig men Debbie lovar att göra det själv om han inte gör det.
 
Katie säger till Vanessa att prata med Kirin för han kan inte bo där. Vanessa tycker det är jobbigt för hon vill inte såra honom. När Rhona hör på puben att Kirin säger till Priya att han flyttat in för gott så berättar hon det för Vanessa. Kirin kommer hem och Vanessa säger åt honom att han måste bli sams med sin far för hon är inte beredd att bo ihop med honom än, kanske i framtiden när de har ett eget hus. Kirin blir ledsen och fäller en tår.
 
Nicola tjatar om att de måste fortsätta försöka skaffa ett barn till. Jimmy som fått problem efter att de hade sex vågar inte tala om för henne att han har svullnat upp där nertill. Han ber Bob att titta på hur det ser ut och om det är dags att ringa läkaren. Precis när Jimmy dragit ned byxorna och Bob hukar sig framför honom så kommer Brenda in. Hon bli både förvånad och lite äcklad.
 
Harriet ska gå på ett avfirande för en föredetta poliskollega och hon vill vara fint klädd så hon har köpt en armlös klänning i svart spets. Hon frågar Ashley, som precis är på väg ut, om hur hon ser ut i den och han berömmer henne. Precis när hon ska gå in så ser hon Bails som är på väg hem till Debbie. Harriet känner igen honom från åren när hon jobbade som polis.
 
Bails säger till Pete att han vill ha ett erkännande av Charity och det räcker inte med en inspelning. När Bails gått säger Debbie att hon kommer att spela in Charity i alla fall.
 
Jimmy har fått i uppdrag av Nicola att be Rodney att flytta så de kan ha ensamtid lite oftare. Eftersom han har ont i pungen vill han inte att Rodney flyttar så han får det till att de ska se alla James Bond filmerna, en om dagen för att sedan avgöra vilken skådespelare är bästa Bonden. Nicola blir inte alls glad.
 
Ali och Ruby sitter på puben och pratar om hur Ali försöker hitta Rachel och de diskuterar  hur viktigt det är att familjen är samlad till bröllopet. Harriet hör detta och säger att hon har ändrat sig, hon kommer att viga dem men i smyg så inte biskopen får veta något.
 
Debbie söker upp Charity på gården. De pratar om Cains 40års fest som är snart. (Har de nämnt den tidigare?) Debbie säger att hon vill sluta fred och Charity blir jätteglad. De kommer överens om att gå hem till Debbie för ett glas vin.
 
Charity blir lite förvånad över att Pete ska sitta med dem när de pratar. Debbie försöker få Charity till att prata om vad som hänt och hon blir rätt upprörd när Charity inte vill berätta allt. Det gör att Charity känner sig påhoppad och vill gå hem. Pete lyckas få henne att lugna ned sig och de fortsätter att prata. Charity försöker att låta det som hänt vara men Debbie försöker återigen att få fram sanningen. Tillslut får Pete nog och tar fram bandspelaren och erkänner vad de tänkt göra.  Charity blir väldigt besviken och Debbie ledsen för nu kommer Pete att hamna i fängelse för dråp som han inte ens är skyldig till.
 
Bails får veta att Pete inte tänker sätta dit Charity och han blir besviken. Han säger att det var ett dåligt val av honom.
 

Två ord: uni form

Inskrivet tisdag 24/11 kl 10:40
 
Belle vill gå till skolan trots att Lisa tycker att hon ska stanna hemma. Hon vill inte heller ha smärtstillande tabletter. Belle kommer hem på lunchen men vänder när Lisa och Chas är hemma.
 
Nicola träffar Laurel på kaféet. Hon frågar väninnan hur natten på värdshuset varit men Laurel vill först inte svara men erkänner sedan att Marlon gjort en massa annat för att slippa vara med henne. När de senare ses på puben så råkar Nicola försäga sig att hon ordnat med övernattningen på värdshuset, att det inte var Marlons idé. Laurel blir så besviken att hon går därifrån. Kerry försöker lägga sig i för att ge tips om att använda rollspel vid sexlivet.
 
Andy möter Debbie på gatan. Han talar om att han ändrat sig så han kommer inte söka ensam vårdnad trots att Debbies förändring i sättet skrämmer honom.
 
Belle rycker till när Lachlan kommer nära henne när de står vid busshållplatsen. Han säger att han kommer att låta henne vara om hon låter honom vara. Cain är en bit bort och ser dem.
 
Kommisarie Bails, han som leder utredningen med Pete, kommer hem till Pete för att tala om att förhöret är framflyttad några dagar. Han erkänner att vittnet pekat ut en annan kille vid första konfrontationen men att det "svaret" kan ha försvunnit så endast andra konfrontationen när Pete blev igenkänd finns kvar. Bails är beredd att rätta till misstaget om Pete hjälper honom att få ett erkännande från Charity.
 
Pete berättar allt för Debbie om vad Bails sagt. Han inser att han kommer att åka dit eftersom de inte kan anmäla polisen för fusk då han verkar ha fått hjälp från högre chefer.
 
Laurel söker upp Rhona för att Marlon inte "sextar" henne. Hon berättar allt om den misslyckade kvällen på värdshuset och att det inte var Marlon som sms:ade när hon trodde det. Det gör att Rhona sedan söker upp Marlon på jobbet för att få honom att reda ut problemen. Hon vägrar att gå därifrån förrän de hittat en lösning. Rhona berättar att Laurel är ledsen för att hon tror att hon inte betyder något för Marlon för att hon inte är April.
 
Andy träffar Robert på puben. Han säger att han vill köpa gården istället för hyra den. Katie som hör det blir orolig för hon tror inte de har råd men Andy vill försöka ändå.
 
Cain upptäcker Lachlan utanför Dingles gård. Lachlan säger att han ville bara be om ursäkt för tidigare. Zak följer med dem till Home Farm för att prata med Chrissie. Det visar sig att Lachlan har en sprayfärgburk i väskan. Han nekar till att det är hans. Zak säger att nästa gång Lachlan syns på gården så kommer de att ringa polisen.
 
Marlon är på kaféet och Brenda erbjuder sig att passa April fler gånger men han tror att de måste vänta ett tag till. Hon frågar om April fått se Donnas gravsten än men Marlon vågar inte låta dottern gå dit för det kan riva upp massa sår. Kerry kommer in och ser Marlon och hon frågar honom om hennes polisuniform kan hjälpa honom i sexlivet. Marlon blir rasande över att hon lägger sig i och dessutom är en polisuniform det sista han vill ha. Rodney som hör deras samtal frågar sedan Kerry varifrån hon köper uniformerna.
 
Vanessa är bakfull efter att ha festat med Kirin. Han vill att de ska festa ikväll igen men hon vill bara ta det lugnt. Rakesh blir rasande när han ser att Kirin är hemma på dagen och bara stökar ner. Han ringer till college och upptäcker att sonen inte varit där som han ska. Kirin får utegångsförbud.
 
Moira frågar Andy om han vill hjälpa dem på gården men det vill han inte. Återigen är det Katie som får honom att tänka till att han behöver ett jobb tills de kan jobba med sin egna gård. Andy ändrar sig och hjälper Moira.
 
Nicola blir förfärad när hon upptäcker att hennes far adressändrat hem till dem. Det hon trodde bara skulle vara några dagar verkar bli en allt längre tid.
 
Polisen kommer till Bartons gård för att kolla om det finns stulna bilar där. De söker i hela området. Aaron som hör det erkänner för Cain och Moira om vad som är på gång med Ross och Charity. De hinner få bort bilen som finns i ladan innan polisen kommer dit. Så när polisen sedan frågar Moira om verktygen i ladan svarar hon att de lagar traktorn där. Moira blir förbannad på sig själv som ljuger för polisen för Charitys skull.
 
Charity har den stula bilen i en av åkeriets lastbilar. Cain, Aaron och Ross står mitt på gatan och diskuterar med henne om att hon måste flytta på den. Aaron som tidigare sagt att han dragit sig ur deras samarbete vill inte hjäpa dem. Cain är rasande för att hon och Ross stulit bilen från Debbies verkstad . Debbie som kommer förbi får reda på vad som hänt. Hon blir väldigt besviken på sin mor som hela tiden utnyttjar henne.
 
Debbie försöker reda ut problemen med Aaron när de är hemma hos henne. Hon säger att de måste tala om allt för Chas om hans inblandning i stölderna. Plötsligt kommer hon på vad de ska göra istället. Hon tackar Aaron för att han hjälpt henne komma fram till ett beslut...
 
 

Jobba när man har en romantisk kväll

Inskrivet måndag 23/11 kl 10:57
 
Nicola fjäskar för Robert på kontoret. Då tar han fram sin mobil där han har en inspelning på när hon fyllepratar om när de hade ihop det. Hon tror då att hon kommer att få sparken men Lawrence kommer in så Robert säger bara att hon får bevisa att hon är värd jobbet.
 
Laurel är så glad över att hon kommer få en natt med sin man i enskildhet så hon börjar skicka sexiga sms till honom. Marlon blir något förvånad men sedan glad. När de sedan lämnar April hos Brenda så har Marlon svårt att gå därifrån. De kommer till värdshuset men hinner inte vara där speciellt länge innan Finn kommer in för att be Marlon om hjälp i köket. Eric har tagit ledigt och nu har de ett middagssällskap som behöver mat. Marlon säger nej men blir övertalad att hjälpa till en liten stund i alla fall.
 
Andy får inte jobba kvar på Bartons gård eftersom Moira vill visa att hon ställer upp för sin familj. Hon prata med Katie för att få dem att förstå hennes synpunkt. Katie säger sedan till Andy att han bör tänka på hur det påverkar barnen om han söker ensam vårdnad.
 
Cain har pratat med Chrissie och bett henne att säga till Lachlan att låta Belle vara. Hon pratar med sonen och han säger att han inte gjort henne något.
När Lachlan ser Belle inne i byn så smyger han fram och hon upptäcker honom. Han berättar att Cain pratat med hans mamma. Lachlan ber om ursäkt men han vill bara vara vän med henne. Belle ser först glad ut men plötsligt får hon panik och slår honom i huvudet med en kasse där hon har en burk vaniljsås som hon precis handlat till familjen. Sedan rusar hon iväg.
 
Lawrence får reda på att Andy velat ha anstånd med hyran så han låter Robert bestämma hur det ska bli. Robert söker upp Andy och berättar att Andy som fått gården bör ha en ordentlig hyra. Det blir tjafs mellan bröderna och när Robert hotar med vräkning från bostadshuset och dessutom kallar Katie för hora så får Andy nog och knuffar ut honom ur huset.
 
Polisen kommer för att arrestera Pete för han blir anklagad för dråp. Det finns vittnen till att han sålt piller till tjejen som dog.
 
Marlon, som hjälpt Finn i köket, går upp till Laurel på rummet. Hon har druckit en del av deras champagne och somnat på sängen. Han lägger en liten rädisblomma på sängbordet och går ner till köket igen. Laurel vaknar efter en stund och går besviket ner till honom. Hon märker att han fortsätter att hjälpa Finn så hon går upp till rummet igen. Återigen har hon somnat efter att ha druckit upp resten av champagnen när Marlon kommer upp. Han ringer Brenda i smyg för att prata med April. Laurel som är vaken eller vaknar precis hör det.
 
Ashley och Harriet är i kyrkan när de hör att någon är där. De hittar Belle alldels ledsen och blodig bakom ett draperi. De följer henne hem. Zak och Lisa vill genast åka till polisen men Belle vägrar, hon blir helt hysterisk när de försöker övertala henne till att de måste göra en anmälan.
 
Chrissie och Lawrence är på puben när Ashley och Harriet kommer in och berättar för Chas om vad som hänt Belle. De får bråttom till Home Farm för att prata med Lachlan. Lachlan nekar först till att ha träffat Belle men när Chrissie ser smygfotade bilder på Belle så erkänner han att han pratat med henne men att hon slog till honom och stack. Chrissie säger att han får inte träffa henne fler gånger. Hon pratar sedan med sin far om oron över att Lachlan ska göra samma sak han gjort förut (vad det nu är)
 
Robert kommer in på puben och när Lawrence och Chrissie inte är där som planerat så pratar han med Aaron istället. Han säger att det var dumt att byta bromsklossar på Chrissies bil gratis för det är misstänksamt. Robert tror att Aaron är intresserad av henne men då svarar Aaron att han kanske blir det när han slutat vara bög.
 
Robert åker hem till Home Farm och får reda på vad som hänt. Han lovar att prata med Lachlan om saken. Sedan påpekar han att det är dags att de bestämmer datum för bröllopet. Chrissie blir glad över att han ställer upp för hennes son.
 
Dingles är oroliga för att Belle ska ha blivit våldtagen. De vill fortfarande anmäla men Belle vägrar. Hon går iväg till ladan där hon tar upp en burk med piller. Hon häller upp näven full med tabletter men precis när hon ska ta dem så kastar hon dem på marken och stampar på dem.
(Jag tror att Belle orsakat skadorna själv, som straff eller så... Hon behöver ju professionell hjälp)
 
 

"Inte så bra på att supa på dagtid"

Inskrivet fredag 20/11 kl 00:21
 
Lawrence kommer hem från sjukhuset, han har skrivit ut sig själv. Chrissie är fortfarande sur på honom och hon säger åt honom att Robert förtjänar en rejäl ursäkt. Lawrence tackar Robert för att han skyddat familjen och bara för det får han jobbet som förvaltare. Nicola får erbjudandet att bli administrativ assistent istället. Hon blir inte alls glad när hon får höra det.
 
Chas kommer på besök till familjen Dingle. Lisa berättar att Belle kommer vara hemma under dagen för att hon är magsjuk. När Lisa gått så frågar Chas Belle om hur hon fejkat magsjukan. Hon inser att Belle vill slippa skolan. Belle svarar att alla hatar ju henne ändå så varför ska hon dit. Chas berättar att hon vet hur Belle känner det för hon kände likadant när hon kom ut från fängelset.
 
Leyla tar på sig att hjälpa Katie med bröllopet även om Katie säger att hon knappt har någon budget. Dessutom måste Katie höja hyran för Leyla och Vanessa. När Leyla kommer med förslag på en svart häst och rosenblad till Katies entré på bröllopet inser Katie att det inte kommer att bli billigt så hon säger till Leyla att hon inte behövs, Katie ordnar med bröllopet själv.
 
Marlon är på jobbet en snabb sväng för att hjälpa Victoria innan han ska följa med Laurel till rättegången. Plötsligt ringer de från Aprils skola och han måste skynda sig dit. Det visar sig att April varit elak mot en flicka och rektorn är orolig. Hon rekomenderar sorgterapi. Marlon bryter ihop och förklarar att de har försökt men att det inte går så bra. Han är orolig för att April är så rädd att det kan hända honom något.
 
Laurel ska till rättegången men hon får inte tag på Marlon. Doug erbjuder sig att skjutsa henne till läkaren som han tror att hon ska till. Hon blir tvungen att säga som det är. När de kommer hem lovar Doug att hjälpa henne med allt hon behöver ha hjälp med, framför allt att skjutsa henne under det här året hon är utan körkort. Laurel är fortfarande besviken över att Marlon inte var med och när han kommer hem får hon veta att han glömt bort tiden när han var i skolan hos rektorn.
 
Belle sitter ute och ser när Kirin går hemifrån. Hon går in i deras hus men plötsligt kommer Kirin tillbaka. Hon blir nervös men säger att hon ville bara se hur det såg ut i huset där hennes kompis en gång bott i. Han gissar sig till att det är Belle för han känner till historien om henne. Kirin berättar att han förstår henne för han har varit i samma sits när hans mamma dog när han var liten. Han hade tjatat om ett dataspel som han ville ha och då hade föräldrarna åkt iväg för att handla en sen kväll när olycka var framme. Han hade haft skuldkänslor väldigt länge.
 
Chrissie upptäcker att hennes mammas förlovningring har blivit stulen vid inbrottet och det gör henne ledsen. Robert säger till Aaron att ge tillbaka ringen men Aaron hänvisar till Ross. När Aaron träffar Ross frågar han efter ringen men Ross vill inte ge tillbaka den. Då går Aaron in i Andys hus för att leta efter ringen. När han hittat den lämnar han den till Robert som blir glad. Robert ger Chrissie ringen och säger att han hittat den i gruset utanför bilen.
 
Ross blir förbannad på Aaron när han upptäcker att ringen är borta. Han säger att man inte kan leka Robin Hood för att sedan ge tillbaka till de rika.
Aaron blir förbannad på Robert som vill bjuda på en öl som tack. Aaron säger att nu är de kvitt så Robert bör hålla sig undan.
 
Kerry och Priya är på jobbet när Kerry visar en artikel om Laurels rattfylla i tidningen. Laurel försvarar sig med att hon hade inte druckit så mycket den lunchen men att att hon borde inte kört bil. (Konstigt att de skrivit ut namn på vem som kört rattfull)
 
Jimmy kommer till Home Farm för att be Robert att försöka få Nicola att känna sig betydelsefull på jobbet som assistent.
Andy kommer också dit men för att kolla hur Robert mår efter inbrottet (Victoria bad honom att göra det). Han passar på att be om anstånd med första hyran på gården eftersom han kan behöva pengar till advokat i vårdnadstvisten.
 
Nicola är hemma och ligger på soffan och äter godis. Sedan går hon till puben för att dricka vin. Hon får sällskap av en ledsen Laurel. Först sitter Nicola och beklagar sig över Robert och jobbet som assistent och Jimmys brist på sexlust men upptäcker sedan att Laurel är nedstämd. Hon får veta att Laurel är orolig för att Marlon inte älskar henne längre eftersom han så ofta sover hos April istället.
 
Nicola går in till Marlon i köket och skäller ut honom. Hon snor med sig hans mobil på vägen. Nicola fortsätter att dricka och sedan skickar hon ett sms från Marlon till Laurel där han ber om ursäkt och vill ses på värdshuset för en natt på tu man hand. Marlon kommer ut för att förklara för Nicola om varför han är så trött men hon vill inte höra hans bortförklaringar. Hon ger tillbaka mobilen till honom.
 
Jimmy kommer hem och upptäcker en väldigt full Nicola som försöker ta bort rödvinsfläckar på en soffkudde. Hon erkänner att hon inte är så bra på att dricka på dagtid. Jimmy tröstar henne och hon säger att hon tänker tacka ja till assistentjobbet.
 
Laurel är på jobbet när hon får sms:et från Marlon. Hon blir överlycklig så när hon kommer hem kastar hon sig på honom och kysser honom hejdlöst. Laurel berättar att hon trodde han inte ville ha henne men att hon nu är så lycklig för att han vill kämpa för dem.
 

En kopp chino

Inskrivet torsdag 19/11 kl 01:21
 
Sarah hör när Pete pratar med Debbie om hans oro för tjejen som dött av drogerna som han sålt. När Sarah träffar Andy utanför huset så berättar hon om vad hon hört. Andy söker upp Debbie på verkstan och frågar henne om det. Debbie säger att han och Sarah missuppfattat allt eftersom de pratat om ett tv-spel.
 
Zak berättar för Lisa att Belle fått plats i en skola i närheten och att hon kan börja redan i morgon. Lisa svarar att det ska bli skönt att få henne ur huset. Belle och Zak ska åka iväg för att köpa skolsaker till henne. Han erbjuder henne en kopp chino eller glass för att hon ska bli på gott humör. Belle säger att hon inte behöver något för alla hatar henne. Det visar sig att hon hört vad Lisa sagt. Zak dementerar det givetvis, att Lisa menat att det är bra att Belle kommer hemifrån.
 
April talar om för Laurel och Marlon att hon kommer att sova i sitt rum för hon är trött på  deras snarkningar och fisar.
 
Aaron och Ross måste "hjälpa" Robert med att arrangera ett inbrott på Home Farm bara för att han inte ska anmäla dem till polisen för bilstölden. Aaron vill egentligen inte eftersom han inte vill svika sin mamma igen. De får ett sms från Robert om när det är lägligt att komma. Lachlan som är hemma för att han låtsas vara sjuk blir genomskådad av Robert som ger honom pengar till att gå på bio, allt för att han inte ska vara hemma vid inbrottet. Chrissie ska iväg för att handla inför bröllopet.
 
Pete träffar Andy på puben och beslutar sig för att berätta sanningen om droghistorien. Andy blir rasande på Debbie som ljugit för honom. Han konfronterar Debbie och talar om att han vill ha ensam vårdnad om barnen. Debbie blir förtvivlad. Pete erbjuder sig att flytta om det hjälper henne i vårdnadstvisten men Debbie vill att han bor kvar för hon vill inte förlora honom.
 
Lachlan möter Belle utanför kaféet. Han vill bjuda henne på kaffe och först verkar det som de kommer överens men när han nämner att han inte ska säga något om "det som hänt" så får Belle ett utbrott och skäller ut honom.
 
Ross och Aaron ska göra inbrottet när de möter Lawrence i hallen. Ross slår till Lawrence och sedan binder de honom och tejpar för munnen innan de bär ut honom till ett förråd. Robert talar om för killarna att de får ta vad de vill på nedervåningen och något från hans sovrum och att han kommer att släppa ut gubben om en stund, som då ska få se när en av inbrottstjuvarna får en snyting.
 
Aaron är inte speciellt ivrig till att stjäla något från Home Farm så Ross får sköta det. Plötsligt kommer Chrissie hem för hon har tagit fel handväska. Ross tar tag i Robert medan Aaron ställer sig utom synhåll. När Chrissie kommer in så blir Ross hotfull och säger åt Aaron att ta tag i Chrissie. Robert får leda Ross till kassaskåpet medan Aaron får hålla koll på Chrissie. Hon bönar och ber om att bli släppt för att hjälpa sin far var han nu är men det hjälper inte. När hon får tillfälle knuffar hon undan Aaron och rusar iväg. Det uppstår tumult och bråk när Ross och Robert kommer in men "tjuvarna" lyckas fly.
 
Någon har slagit sönder en ruta hos Dingles. Tyvärr syns inte det på övervakningskameran för det fönstret var inte inom övervakningsområdet.
När Belle kommer hem så säger hon att hon mår dåligt. Lisa vill först prata med henne om det Belle hört tidigare under dagen. Belle ska sedan gå upp för att vila men på vägen tar hon ett glas vatten och något från diskbänken. Jag såg inte vad det var men antingen ett saltkar eller flytande tvål. Strax efter hon gått upp börjar hon må så illa att hon får stanna hemma från skolan nästa dag.
 
Ross möter Marlon och ger honom ett smycke som är till April. Ross säger att Marlon kan säga att smycket är från honom om han inte vill säga att det är från Ross men Marlon vill inte ljuga för sitt barn.
Laurel och Marlon ses och hon är orolig för rättegången som är i morgon. Laurel vill inte att de andra i byn får reda på det. Marlon påpekar att de kanske kommer att behöva hjälp med skjutsningar om hon blir av med körkortet. Marlon berättar att han är ledig i morgon för att stötta henne i rätten. Han kastar sedan påsen med smycket som Ross gett honom för att ge April i en papperskorg.
 
Chrissie ringer efter en ambulans för att Robert fått sig en smäll av en av tjuvarna. Hon och Robert letar sedan efter Lawrence och tillslut hittar de honom. Han säger att han fått en hjärtattack så ambulansen som skulle hämta Robert får ta med sig Lawrence istället. På sjukhuset får de veta att Lawrence kommer att klara sig eftersom detta var hans första hjärtattack och han är en robust man. Chrissie tror att sköterskan har fel eftersom han fått en attack tidigare men då måste Lawrence erkänna att den första attacken var en bluff. Chrissie blir besviken och säger att hon älskar honom men att de kan inte ses på några år och att han bör sälja huset som är alldeles för stort för en person sedan går hon därifrån.
 
Robert är kvar hos Lawrence. Han får massa beröm för att han skyddat Chrissie mot tjuvarna. Lawrence är så tacksam för det Robert gjort. Robert går därifrån och så fort han kommit utanför sjuksalen så kommer det nöjda leendet fram.
 

Gamla synder

Inskrivet onsdag 18/11 kl 08:52
 
Pete träffar Aaron ute på gatan. Han råder Aaron att inte ge sig i lag med Ross och så pekar han på polisbilen som precis stannat utanför Ross hus. Polisen frågar Ross om vad han gjort kvällen innan. Ross är rätt kaxig och säger att han varit med Aaron. Så fort poliserna gått så messar Ross Aaron och talar om vad han sagt. Så när poliserna kommer för att fråga Aaron så svarar han att han varit med Ross. 
När Aaron sedan träffar Ross så säger han att han måste vara försiktig eftersom han är villkorligt frigiven.
 
Nicola söker jobbet som förvaltare på Home Farm. När hon går så hör hon Chrissie och Lawrence prata om hennes okunskap. Även Robert blir tvungen att söka jobbet om han vill ha det. Nicola beklagar sig för Jimmy och säger att hon antagligen inte får jobbet så nu ska hon bli årets mamma istället eftersom de ska försöka få ett till barn. Samtidigt som hon säger det har hon knappt tid med Angel som påkallar hennes uppmärksamhet.
 
Andy talar om för Debbie att han vill att barnen bor hos honom när han flyttat till gården för det är vad barnen vill. Debbie blir förtvivlad när hon hör detta eftersom barnen är det hon lever för.
 
Polisen kommer hem till Pete för att prata med honom, Det visar sig att det är inte Ross det handlar om utan om någon som heter Danny Rowns. Pete säger att han inte känner till den mannen. Polisen talar om att Danny angett att Pete sålt ecstasy förut. Pete nekar till det men måste komma till stationen nästa dag för förhör. När Debbie kommer hem så säger inte Pete något om polisens besök.
 
Jai bestämmer sig för att börja jobba halvtid för att kunna vara med sonen lite mer. Han ber Priya att jobba lite mer extra. Hon vill då ha mer ansvar om hon ska ställa upp.
 
Jimmy är trött på att Nicola tjatar om att de ska försöka få ett barn till så när han hör att Rodney har svårt att sova hemma hos sig för att Brenda och Bob har sex och att tvillingarna är sjuka så erbjuder han Rodney att bo hemma hos dem i några dagar. Både Bernice och Nicola blir förvånade när de hör att deras far ska bo i huset med dem men de kan inte annat än gå med på det. Nicola är rätt besviken för det betyder att de får vänta med att ha sex för hon vill inte ha det så hennes far kan höra. Bernice svarar att på tal om det så tror Gabby att Nicola har astma.
 
Ruby hör när Ashley och Harriet pratar om något par som vill ha ett stort drömbröllop. Det gör att hon börjar fundera på sitt eget bröllop. Ruby frågar om inte Harriet kan välsigna dem men Harriet får inte det för biskopen. Harriet får sedan veta att Ashley haft en välsignelsegudstjänst för Paul och Johnny men att han fått ett elände efter det av just biskopen. Hon blir glatt överrasad av Ashleys rebelliska sida.
 
Lawrence kommer in på kaféet. Han stannar till vid Roberts och Chrissies bord för att tala om att Robert inte fått jobbet som förvaltare och att det är synd att han sagt upp sig som reklamansvarig (?) på företaget, sedan vänder sig Lawrence till Nicola för att tala om att hon fått jobbet. Robert blir fruktansvärt irriterad och rusar ut från kaféet.
 
Debbie är förvånad över att polisen inte gjort något mot Ross som stulit en bil ifrån hennes verkstad. Hon konfronterar Ross när hon ser honom på gatan. Ross svarar att han har vänner som hjälper honom vilket hans bror borde ha gjort. Debbie blir rasande och skäller ut Ross och anklagar honom för att ha förstört Donnas och Aprils sista tid tillsammans.
 
Ali söker upp Jai för att be om ursäkt för tidigare men hon vill bara kunna träffa sin systerson. Det gör att Megan och Priya lyckas övertala Jai till att låta Ali få chansen att träffa Archie någon gång ibland.
 
Ross ser Roberts bilnycklar på bardisken. Givetvis kan han inte låta bli att stjäla bilen. Aaron upptäcker det när han kommer till ladan där Roberts bil står. Precis då kommer Robert in. Han hotar med att ringa polisen eller skvallra för Moira om vad som pågår i deras lada.
 
Pete kommer till polisstationen. Han får se bilder när han är på en nattklubb och har kontakt med en del unga tjejer. Det visar sig att en av tjejerna dött av en överdos av smutsig ecstasy och polisen tror att det är Pete som sålt den till henne. Pete nekar till det men råkar sedan säga att han sålt ecstasy en gång i tiden. När han kommer hem berättar han om polisförhöret för Debbie. Han är orolig för att han kan ha orsakat denna flickas död.
 

En hjärtattack eller inte

Inskrivet onsdag 18/11 kl 00:15
 
Polisen kommer hem till Jai för att ställa frågor om Rachel. Han säger samma sak som han sagt till andra, att han inte vet var hon är. Ali kommer dit och hon blir förbannad över att polisen tror på det Jai säger.
 
Robert och Victoria anordnar en minnesstund för deras mamma Sarah. Andy säger till Victoria att han inte vill vara med på den eftersom han känner att Robert anklagar honom fortfarande för mammans död. Victoria berättar det för Robert som söker upp Andy och ber honom komma. Han säger att han vet att det hela var en olyckshändelse.
 
Chas kommer med en övervakningskamera till familjen Dingle så de kan hålla koll på om någon återekommer för att klottra på deras hus. Zak är överlycklig över att kunna se på tv:n vem som går utanför huset. När han ser att Lachlan är utanför vill han gå ut för att haffa honom men Lisa stoppar Zak och talar om att de måste ha mer bevis än att han bara går förbi. Hon vill inte att de blir osams med nya familjen på Home Farm.
 
Rakesh frågar Jai om vad pengarna gått till och vad som hänt med Rachel. Han säger att han tänker kolla upp det där med den döda kvinnan som hittats i närheten.
 
Andy kommer till minnesstunden vid deras mammas grav tillsammans med Katie och Sarah. Robert, Chrissie och Victoria är redan där. (Det var någon mer där men jag minns inte vem eller vilka) Victoria håller ett litet tal om saknaden och de få minnen hon har. Sedan ska Robert också säga några ord men Chrissies mobil ringer och stör dem. Hon skyndar sig hem för hennes far har fått en hjärtattack. När de kommer till Home Farm så visar det sig att det var falskt alarm, Lawrence hade inte fått någon attack trots domingar i armen. (Om han fortsätter så så kommer ingen tro honom den dagen han får en attack)
 
Sarah är jätteglad över att Andy och Katie ska flytta till en gård. Hon vill också flytta dit när hon får veta att hon kan få ha en egen häst där.
 
Lisa är på fabriken och ser att Archie är på kontoret med Jai. För att underlätta för Jai så erbjuder hon sig att passa barnet så Jai kan sköta några viktiga samtal. Hon messar Sam som skyndar sig till fabriken men han hinner knappt träffa Archie för Jai är klar och vill ha tillbaka sin son.
 
Belle får veta att familjen inte har råd med hennes hemundervisning så efter jul måste hon börja gå i skolan igen.
 
Ali frågar Rakesh om de finns något de kan göra för att få träffa Archie. Han säger att de kan försöka yrka på att få ha barnet två dagar i veckan. Ali talar om det för Jai som inte alls blir glad men säger åt henne att hennes advokat kan ju alltid försöka. Jai blir inte gladare när han hör att det är Rakesh som pratat med Ali.
 
Jai träffar Rakesh och säger åt honom att inte ge råd åt Ali. Rakesh svarar att hon har all rätt att försöka träffa syskonbarnet om hon vill. Han säger att han kollat upp den döda kvinnan och att det inte var Rachel men något skumt är det ändå med hennes försvinnande. Rakesh säger att han tror att Jai lär behöva en advokat snart.
 
Ross stjäl en bil ifrån Debbies verkstad. Aaron upptäcker det och blir förbannad men Ross säger att det ger bra med pengar. Senare så kommer Ross med ett kuvert till Aaron för hans del i bilen. Aaron vill inte ha några pengar och ännu mindre något samarbete med Ross. Pete som råkar höra detta konfronterar Ross så fort Aaron gått. Ross bryr sig inte om vad Pete tycker så Pete går hem till Debbie och berättar vem som är skyldig till bilstölden. Sedan ringer han polisen och anger sin bror för att lära honom en läxa.
 

Två serienördar finner varann

Inskrivet tisdag 17/11 kl 00:27
 
Jai träffar en man på en parkering. Mannen påstår sig ha Archie i bilen så Jai rusar dit. Archie sitter i baksätet. (Om det nu är han men Jai verkar övertygad), Det sitter någon annan på förarplatsen så när Jai står och försöker få kontakt med sin son så åker bilen iväg. Jai och mannen åker till kontoret på fabriken för att diskutera om hur de ska gå vidare, han känner igen Ali som Rachels syster. Mannen vill ha 40 000£ för barnet. Pengarna skall gå till Rachels rehabilitering eftersom hon blivit drogberoende. Jai som inte har tillräckligt med pengar frågar om han får låna av Rakesh. Jai får pengarna och han träffar mannen senare på en parkering där Jai får tillbaka sin son.
 
Lawrence sitter i köket och läser en bok som Jack Sugden har skrivit en gång i tiden. Robert kommer in och då frågar Lachlan dem om hur man får kontakt med en tjej. Lawrence råder honom att vara sig själv medan Robert säger tvärtom, att man ska hitta deras hemlighet och använda sig av det.
 
Jimmy åker till sjukhuset för att få sin omvända vasektomi gjord. När han kommer hem får Nicola serva honom. Angel kommer hem och råkar hoppa upp och sätta sig på Jimmys nyopererade ställe.
 
Victoria presenterar Finn för Robert när de ses på puben. Finn och Robert får genast bra kontakt när de upptäcker att de gillar samma serier. Val och Eric kommer in och Val kastar sig över Robert för att hälsa. Hon frågar efter hans stenrika svärfar och då dyker Lawrence upp bakom henne och presenterar sig. De alla sätter sig och äter lunch ihop.
 
Lachlan söker upp Belle hemma hos henne. Han råkar nämna att någon klottrat på deras hus och då får Belle reda på vad som hänt. Hon blir upprörd och rusar upp till sitt rum precis när Lisa kommer hem. Lisa säger åt Lachlan att gå därifrån.
 
Megan kommer hem och upptäcker att Jai har Archie. Hon skyndar sig till Ali för att berätta det. De andra i familjen Sharma hör nyheten och de alla åker hem för att träffa barnet. Ali ställer frågor om Rachel som Jai inte kan svara helt på men han talar om att hon är beroende av droger och därför inte ville träffa Ali när hon lämnade Archie. Ali tror honom inte utan hon säger att Archie behöver sin mamma. När hon kommer hem berättar hon allt för Ruby innan honn ringer polisen.
 
Robert bjuder över Val, Eric, Victoria och Finn till Home Farm De fortsätter drickandet där och Val blir full och börjar prata om bögar och deras promiskuösa levende. Hon vet eftersom hennes son är sådan. Det gör att Robert berättar allt om Lawrence som suttit i fängelse i ungdomen för att han varit homosexuell. Lawrence ber honom sluta men Robert fortsätter. Chrissie kommer in och säger åt både sin far och Robert att sluta tjafsa med varann. De andra går hem trots att Val gärna hade varit kvar och hört fortsättningen.
 
Rakesh berättar för Priya att Jai lånat 20 000 av honom. De konfronterar Jai som talar om att Rachel behövde pengarna till rehab. När Jai blir ensam googlar han "död kvinnokropp hittad i Yorkshiredalen"
 
Robert som blivit ombedd av Chrissie att be hennes far om ursäkt går in till Lawrence på kontoret. Istället för att be om ursäkt börjar han att påpeka att Lawrence måste ha varit kär i honom och kanske fortfarande är det och att det är därför han vill att Robert inte gifter sig med Chrissie. Lawrence svarar matt att Robert inbillar sig men Robert fortsätter att håna Lawrence. Han erkänner att han i början flirtat med honom bara för att retas och att hela företaget vetat om det och skrattat bakom Lawrences rygg. Robert lämna rummet hånflinandes.
 

Kollekttjuven

Inskrivet måndag 16/11 kl 11:05
 
Andy har möte med Lawrence angående Wylies farm. Han ska prata med Katie om erbjudandet. De tre ses sedan på puben för att Katie och Andy accepterar att ta över gården. Robert kommer in och får höra att vad som hänt Han säger till Andy att Lawrence bara gör så för att reta honom och när han är färdig med det kommer Andy inte få ha gården kvar.
 
Jacob vägrar att stjäla ur kassan i affären så Noah bestämmer att Jacob ska stjäla kyrkans kollekt istället. När Jacob är på väg ut ur kyrkan blir han påkommen av Kerry och Harriet som sitter inne i Hetty och spanar. De haffar honom och går till Alicia för att tala om vad som hänt. Alicia blir rasande och kollar hans väska. Då kommer sprayburken med färg fram. Jacob vill först inget säga men när David och Alicia hotar med att ringa polisen så erkänner han att Noah tvingat honom
 
Marlon träffar Belle på kaféet och frågar om hon vill vara barnvakt till April. Belle blir glad över förtroendet. När hon går ut därifrån möter hon Gabby. Gabby frågar om Belle ska tillbaka till skolan och då tappar Belle humöret. Hon skäller ut Gabby för att han snackat skit. Belle säger att hon kommer att döda Gabby om hon fortsätter. Marlon står en bit ifrån och ser allt. Han frågar Gabby om vad som hänt och får då veta om dödshotet Marlon tror först inte på Gabby men hon säger att hon bler riktigt rädd för uttrycket i Belles ansikte.
 
Lisa och Zak får veta av Marlon vad Belle gjort och att han inte vill att hon passar April. De konfronterar Belle som förnekar allt. Belle söker upp Gabby som tvingas be om ursäkt och sedan hotar Belle henne igen med döden om hon skvallrar om detta för Marlon eller någon annan.
 
Jai är besviken över att Rachel inte hört av sig men han fortsätter sökandet även om han börjar inse att han aldrig kommer att få se sonen igen.
 
Leyla är tillbaka efter arbetsresan. Hon försöker bli vän med Megan men det lyckas inte så bra.
 
Priya är på fabrikens kontor när Rakesh kommer dit. Hon talar om att hon är trött på att smyga så de borde berätta för alla att de ses igen. De kysser varann när Jai kommer in.
 
Belle och Lachlan möts på gatan och båda frågar Debbie om hon har något jobb för dem. Lachlan säger sedan till Belle att han kommer att vara på kaféet om hon vill ses. När han gått så råder Debbie Belle att umgås med någon som inte vet om hennes förflutna.
 
Bernice möter Lisa på kaféet. Hon hotar med polisen om Belle fortsätter att hota Gabby fler gånger. Lachlan sitter i närheten och hör detta. När Lisa kommer hem med Zak så har någon klottrat "MÖRDARE"  på deras husvägg
 
Lachlan blir glad när Belle dyker upp på kaféet men Belle blir besviken när han frågar henne hur det känns att mörda någon. Hon rusar ut därifrån.
 
Alicia berättar för Charity om vad Noah fått Jacob att göra. Charity går hem till Debbie för att prata med sonen. Hon inser att Noah varit osäker på om hon finns där för honom eller om hon bara försvinner som hon gjort emellanåt. Charity lovar att hon finns där för honom. De blir sams men hon talar om för honom att som straff får han inte följa med på skidresan med klassen.
 
Belle kommer hem till Debbie och skäller ut henne för att hon fick Belle att träffa Lachlan. Hon säger att hon inte behöver goda råd om killar från någon som träffat Cameron som visade sig vara en mördare.
 
Sharmas ska äta middag på puben och Priya dyker upp med Rakesh. De förklarar att de har börjat dejta igen. Jai hotar sedan Rakesh med att berätta sanningen om han inte slutar träffa Priya. Plötsligt får Jai ett sms. Han går iväg till kontoret och ringer upp någon som påstår sig ha Archie. Jai säger att han tänker inte betala några pengar innan han fått se barnet.

Samhället mot slynglar

Inskrivet torsdag 12/11 kl 13:01
 
Andy har precis kommet hem efter sista mötet med terapeuten när Katie berättar för honom om Lawrence förslag. Han blir rasande men Katie ber honom att tänka på vad det egentligen kan ge dem, de kan få sin egna gård och jobba ihop. Andy blir ännu mer förbannad när han tror att Katie vill genomföra planen.
 
Ali gör allt för Ruby för att hon ska må bra och för att visa hur mycket hon betyder för henne. Ruby pratar med Brenda om det och får rådet att visa Ali att hon är förlåten för otroheten om hon vill att allt ska bli som förut. Det gör att Ruby säger åt Ali att inte anstränga sig så mycket, sedan ger hon Ali ringen igen.
 
Harriet och Ashley har ordnat ett möte på kaféet för att få bukt med vandaliseringen. De kallar mötet för "Samhället Mot Slynglar" = SMS. Den enda som kommer är Kerry som hör att det bjuds på gratis kaffe. De bestämmer sig för att gå runt i byn och hålla koll. Efter mötet så upptäcker de när de kommer ut att salongens fasad är full med klotter. Då beslutar de att de ska hålla koll "undercover". Kerry ser till att de kan låna Hetty för att hålla spaning därifrån. När de sitter och håller utkik så kommer Ashely och Harriet rätt nära varann och man märker att Ashley börjar få upp ögonen för henne.
 
Belle kommer hem. Det är fullt hus hos Dingles men efter ett tag går hon ut till grisarna. Aaron kommer ut och pratar lite med henne
Lisa är orolig när hon kollar historiken i Belles dator och ser alla glåpord från skolkompisar. Belle säger att hon blivit rådd att radera alla konton på sociala medier. Hon kommer fram till att det är lika bra att göra så.
 
Andy och Katie kommer till Home Farm och han konfronterar Lawrence och säger åt honom att inte blanda in Katie. Lawrence försöker förklara att han bara gör allt för sin dotter vilket Andy kommer förstå när Sarah blir äldre. Chrissie kommer in och märker att stämningen är tryckt men Lawrence hittar på en ursäkt när Andy och Katie gått. Andy söker sedan upp Lawrence själv och talar om för honom att han ska låta Katie vara för annars kommer han att berätta om förslaget för Robert.
 
Alicia är orolig för att Jacob inte leker med Noah längre. Jacob tycker att Noah blivit konstig sedan flytten till Debbie. Tillslut så går Jacob ändå ut med Noah för att spela fotboll. Noah börjar genast reta honom och kallar honom för morsgris. Han säger till Jacob att ta pengar från affärens kassalåda. Jacob vägrar men då hotar Noah med att visa bilder på när Jacob klottrar på salongens fasad.
 
Belle ska till skolan men vill inte ha skjuts. Lisa och Zak tittar efter henne när hon går till busshållplatsen. De ser när Gabby rycker Belle i håret. Lisa vill genast gå dit men Zak stoppar henne. När Lisa kommer till fabriken så pratar hon med Laurel om saken. Laurel tycker inte det verkar vara Gabbys stil så hon blir mycket förvånad men lovar att prata med henne om det i alla fall.
 
Andy har inte kommit till jobbet på Home Farm och Robert är väldigt irriterad. Lawrence är snabb på att försvara Andy och han nämner att Robert och Chrissie kanske ska vara lediga en dag.
 
Belle åker inte till skolan utan går till stället där Gemmas olycka skedde. När hon sitter där kommer det en ung kille med hund. Han ställer frågor om hon som dog och hennes kompis. Belle får panik och rusar hem. Skolan ringer till Lisa och talar om att Belle inte kommit dit så Lisa går hem från jobbet. Hon upptäcker att Belle är hemma, att hon har färgat håret mörkt.
 
Lawrence erbjuder Victoria att ta hand om all catering på Home Farm Hon är jättenöjd med avtalet även om Marlon kommer att opponera sig.
 
Andy kommer till Home Farm för att prata med Lawrence om att inte jobba kvar där. Lawrence är så desperat att han erbjuder Andy gården utan förbehåll. Återigen blir de avbrutna av Chrissie. Hon har sin son Lachlan med sig, killen som träffade Belle.
 
Lisa är orolig för Belle som nu får en varning för att hon inte varit i skolan. Får hon två varningar till så måste hon återvända till ungdomsvården. Lisa säger att Belle är inte som förr. (Det är väl inte så konstigt?)

Ett oanständigt förslag

Inskrivet torsdag 12/11 kl 11:01
 
Lawrence försöker övertala Chrissie att överväga ett äktenskapsförord när hon gifter sig med Robert men hon vägrar för hon tror inte att han är ute efter hennes pengar.
 
Dingles gör i ordning för en fest för att fira att Belle kommer hem. De har en pärm med förhållningsregler som de måste följa för att anpassa Belle i hemmiljön.
 
Andy och Katie har sin förlovingsfest på puben. Plötsligt dyker Robert och Chrissie upp, mitt i Andys tal till Katie, vilket givetvis gör att Andy tappar tråden. Victoria hade bett Robert att hålla sig borta just i kväll. Andy blir irriterad och går ut.
 
Laurel får veta att hon kommer att åtalas för flera punkter efter att ha kört rattonykter. Hon har dessutom missat en viktig jobborder så istället för 200 lådor har hon bara ordnat med 20 st.
 
Ruby kommer till kyrkan för att titta på Amelias uppträdande. Hon ser att både Ali och Dan är där men hon går in ändå. (Hon hade ju inte behövt sätta sig bredvid Ali om hon inte velat). Amelia läser sin dikt men avbryter för att be Ruby att stanna kvar. Ruby svarar att hon inte kan det. När hon ska åka iväg igen efter uppträdandet så vill Ali prata med henne. Ruby hoppar ur taxin och beslutar sig för att stanna.
 
Victoria bestämmer sig för att söka in på en kockutbildning.
 
Ednas trädgård har blivit vandaliserad. Det är klottrat på en bänk och blommor uppryckta.
 
Lawrence erbjuder Andy att hjälpa till att få bort Robert ifrån byn.  Andy som inser att Robert betyder mycket för både Victoria och Diane tackar nej till erbjudandet. Han berättar för Katie om förslaget.
 
Lawrence frågar sedan Katie om hon kan hjälpa till att få bort Robert och som tack ska hon och Andy få Wylies farm. Han vill att hon bevisar att Robert kan vara otrogen, utan att hon ska behöva gå hela vägen. Hon bör givetvis inget säga till Andy. Katie tackar nej och går därifrån.

Raketer och Brownies

Inskrivet onsdag 11/11 kl 00:11
 
Nicola ber Jimmy om ursäkt för att hon tagit Carl och stuckit iväg med honom. Hon berättar för honom att hon insett att hon trots allt vill ha ett till barn. Jimmy säger tvärsäkert nej men lovar ändå tillslut att prata med Bob om en omvänd vasektomi.
 
Charity tror att Ross är skyldig till bilstölden trots att han fortsätter att neka. Hon följer efter honom och upptäcker bilen i en lada på Bartons gård. Hon konfronterar Ross och de kommer överens om att hjälpas åt att sälja bilen eller bildelar ifrån den. Charity ber sedan även Aaron om hjälp. Han vill inte men när hon påpekar att tack vare henne så får Adam det lugnt i fängelset så säger han ja. Aaron blir irriterad när ha uppptäcker att även Ross är inblandad. Charity vill att de ska bli vänner så hon låser in dem i ladan. Det blir givetvis ett slagsmål mellan killarna men sedan lugnar de sig och börjar jobba ihop.
 
Amelia saknar Ruby så hon får hjälp av Kerry att höra av sig till henne via Skype. Kerry håller upp små lappar som hon skrivit lite påminnelser om vad Amelia ska säga. Det slutar med att Amelia ber Ruby att komma till ett uppträdande i kyrkan för varken Dan eller Ali har möjlighet att komma dit. Hon ska vara med scoutgruppen Brownies och läsa en dikt.
 
Laurel sitter på puben med Nicola och de ska precis äta lunch men när maten kommer ringer de från Aprils skola så Laurel måste åka dit. (April har somnat på en lektion, är det orsak till att hämta henne tidigare?)  April säger att hon måste ta hand om sin pappa för att han inte ska dö. På vägen hem blir Laurel stoppad av polisen för hon kör med trasig baklykta. Hon får göra alkotest och vinet hon drack på lunchen ger utslag så hon får följa med till stationen. När Marlon får veta detta blir han först rasande över att Laurel kört rattonykter med hans barn i bilen sedan blir han orolig för att något ska hända de som finns kvar av de han älskar.
 
Andy hjälper till att flytta in möbler på Home Farm på Roberts begäran. Lawrence kommer hem och blir irriterad på Robert som byter ut möbler som inte ska bytas ut. När Andy ska gå så erbjuder sig Lawrence att betala för drickat på Andys och Katies förlovningsfest.
 
Marlon ordnar en ny fest till Arthur. Han får hjälp av April med att dekorera och baka cupcakes. Doug kommer hem med raketerna som ska vara till festen. Han säger åt April att spara lite kaksmet till Arthur som sett fram emot att få hjälpa till. När April inte lyssnar så säger Doug till en gång till. Marlon blir då förbannad och säger åt Doug att aldrig göra om det mot hans barn igen.
 
Arthur kommer hem och upptäcker att allt är klart. Han blir besviken och när de vuxna är osams så smiter han ut med raketerna. Han lyckas tända eld på en smällare så de vuxna kommer ut. De blir oroliga och får dåligt samvete över att de inte ens märkt att Arthur stack. Laurel säger till Marlon att hon ska sluta dricka vin helt.
När barnen är lagda så ska Marlon och Laurel mysa men April vaknar och ropar på sin far. Han går upp till henne medan Laurel sitter kvar i köket och dricker vin.
 

Halloweenfest eller inte

Inskrivet lördag 7/11 kl 23:27
 
Marlon och Laurel ordnar en halloweenfest. De klär ut sig men April vill inte vara med. Hon tycker inte om skräcktemat så Marlon ställer in festen precis när Arthurs klasskompisar kommer.
 
Charity försöker få kontakt med Noah så hon går hem till Debbie med fish&chips som är Noahs favoritmat. Han vill fortfarande inte prata med henne men när hans nästa klassresa till Österrike kommer på tal så lovar Charity att betala för den och att han ska få ny skidutrusning. Noah är orolig för att hon ska ha stuckit igen när han kommer hem. Charity lovar att så kommer det inte att bli denna gång. Hon glömmer dock att betala för resan men Debbie ställer upp så länge. (Kom inte Noah hem från en klassresa nyligen?)
 
Vanessa får med sig Rhona och Paddy på Kirins fest för att hon inte ska vara den enda som är äldre där. Paddy trivs inte speciellt på festen så han går hem medan Rhona och Vanessa festar loss. Dagen efter är de så bakfulla att de knappt kan jobba, vilket inte gör Paddy på bättre humör. Vanessa blir accepterad av Kirins vänner och det gör henne glad. När sedan Rhona talar om att hon också accepterar Vanessas och Kirins förhållande så blir hon ännu gladare.
 
Juliette kommer för att hämta Carl. Hon talar om för Jimmy att hon och hennes man bestämt sig för att försöka igen och att de då inte vill ha Jimmy delaktig i Carls liv. Jimmy blir förvivlad och när Nicola hör det blir hon rasande. Hon ber Juliette att  tänka på Jimmys känslor också. När Juliette gått så tackar Jimmy Nicola för att hon stöttat honom trots allt.
 
Charity träffar en blivande klient i byn. De går till puben men klienten är tveksam till samarbete för hon märker Charitys desperation. När Shirley, som klienten heter, ska åka iväg så är hennes bil stulen. Charity söker då upp Ross hemma hos Andy för att anklaga honom för stölden. Ross förnekar givetvis.
 
Doug får råd av Rodney om hur Diane ska bli uppvaktad men det funkar inte så bra så hon skäller ut honom för att han blivit så annorlunda. Diane saknar den snälle omtänksamme Doug.
 
Vanessa vill att Kirin försöker bli vän med Paddy. När hon sedan kommer in på kliniken hör hon att Paddy och Kirin sitter inne i lägenheten och spelar tv-spel tillsammans. De har hittat ett gemensamt intresse.
 
Juliette återkommer med Carl så Jimmy ska få ta farväl en sista gång. De får en timme tillsammans och Jimmy går runt med sonen på armen och pratar med honom om Matthew, Carl och Tom. Han ger goda råd för framtiden. Nicola sitter och hör allt Jimmy säger så när Juliette kommer så passar Nicola på att smita med lille Carl. Juliette blir rasande och tror att Nicola och Jimmy planerat allt för att kidnappa hennes son.
 
Nicola har gått över till Laurel med Carl för att söka skydd men Laurel råder henne att gå hem för att ordna upp allt. Nicola återvänder hem och Juliette får tillbaka barnet. Hon hotar med att anmäla dem för polisen. Nicola blir orolig över att de då kan mista Angel också.

Thelma & Louise i Emmerdale

Inskrivet lördag 7/11 kl 15:15
 
Om jag missat att nämna något får ni hjälpa till att fylla i bland kommentarerna, tack =)
 
Finn är glad över att Ross kommit tillbaka så för att få honom att stanna så häller han socker i bensintanken på Ross bil.
 
Juliette kommer med Carl för hon behöver sova. Jimmy håller sig undan Nicola för att hon inte ska få veta något. Han går hem till Rodney som råder honom att prata med Nicola. När Nicola får veta att Jimmy har Carl hos sig blir hon sur.
 
Ruby flyttar ifrån byn hem till någon kompis. Amelia bönar och ber för hon vill att Ruby stannar kvar hos dem.
 
Kerry berättar för Chrissie om novellen som hon skrivit är baserad på en sann historia. Hon nämner även namnen på dem som det berör. Chrissie vill kolla upp Robert så hon säger åt honom att hjälpa Katie att fixa till stallet. 
Robert  fortsätter att vara arrogant och det leder till tjafs mellan honom och Katie. Det gör att hon beslutar sig för att inte flytta hästarna trots allt.
 
Cain åker och kidnappar Maxine. Han väntar på hjälp från Aaron och Ross men de kommer inte iväg för de har ingen bil. Charity som är med Debbie får höra att Cain tagit Maxine inser att han åkt till containern med henne. De åker dit och Debbie försöker få sin far att inse vad han sysslar med. Charity får då ett tillfälle att vara ensam med Maxine så hon tar med sig henne och kör iväg.
 
Charity kör som en galning och säger att hon har inget att leva för efter allt som hänt och att familjen vänt henne ryggen. Hon hotar med att köra ut för ett stup eller in i ett träd. Maxine låtsas först oberörd men sedan så syns rädslan hos henne. Efter ett tag släpper Charity Maxine ute på en åker och låter henne springa.
 
Cain blir förbannad när han träffar Charity men hon är övertygad om att de nu kommer att få vara ifred.

Hundkidnappning

Inskrivet lördag 7/11 kl 14:24
 
Det blir kort för jag har inte så mycket ork just nu.
 
Chrissie vill anställa Nicola. Lawrence blir förvånad för han hade nämnt det för att reta Robert men inser att Nicola känner till det mesta om Home Farm och människorna i byn.
 
Kerry berättar för Dan om Alis graviditetstest. Han sms:ar sin exfru och frågar om hon gjort testet.  Ali går hem för att prata om det men precis då kommer Ruby och hon märker den tryckta stämningen. Ali erkänner sin otrohet och att hon kanske blivit gravid. Ruby bllir ledsen och besviken och går därifrån. Hon gör slut med Ali för hon litar inte på henne mer. Kerry försöker få Ruby och Ali till att prata ut för att få Ruby att förlåta allt men det fungerar inte.
 
Chas ska hjälpa Lisa att träna lite men när de kommer hem får Lisa problem med andningen och hjärtat. Chas upptäcker Lisas bantningspiller i väskan.
 
Laurel beklagar sig för Nicola att hon inte får ensamtid med sin man längre för April är med dem hela tiden, även i sovrummet.
 
James upptäcker att några kor blivit förgiftade. När han berättar det för Moira och Cain så märker han att de reagerar konstigt. James får veta om utpressningen. Aaron och Cain åker hem till Maxine. De kidnappar hennes hundar men hon visar inte att hon bryr sig om det. Maxine verkar helt oberörd av deras hotelser.
 
Moira hör att någon smyger in hemma hos henne så hon tar en lampfot och smäller till inkräktaren. Det visar sig vara Ross som kommit tillbaka. När hon anklagar honom för det som hänt Adam kommer Charity och hör vad som hänt.
 
Katie talar om för Andy att hon får flytta tillbaka hästarna till Home Farm.

Ett slag på näsan

Inskrivet onsdag 4/11 kl 09:57
 
Charity har fått börja hjälpa till på gården. Hon matar kalvarna fast hon inte gillar det. Maxine kommer tillbaka till gården och det gör Moira nervös. De går in i köket för att prata. Maxine vill givetvis ha mer pengar men Moira vill inte betala. Även om Maxine börjar hota Moira att det blir mest synd om Adam så så vägrar Moira att ge henne mer pengar.
 
Amelia pratar med Ruby och påminner henne om att det är hennes och Alis årsdag snart. Som förslag på present föreslår hon att Ruby ska fria. När Bob hör det ger han Ruby förskott på lönen för att hon ska kunna köpa en ring.
 
Andy vill inte gå till jobbet på Home Farm även om det är Nicola som anställt honom tillfälligt. När sedan Robert frågar honom om han vill ha jobbet som skogsvakare svarar Andy "aldrig". Katie säger till Andy att han borde iallafall tänka på saken eftersom de behöver pengar och han är sjukskriven från arbetet på gården.
 
Samson letar efter chips hemma för han vill ha det till middagen. Zak säger att det är slut med det eftersom de ska äta mer hälsosamt nu. Lisa hör det och hon tycker Samson kan få chips för han är ju bara kött och ben. När Zak och Samson gått ut tar hon fram en burk piller som hon tar ifrån. (Jag tror inte det är mecicin utan någon form av bantningspiller för burken ser inte ut som en vanlig medicinburk utan mer färgglad)
 
Leyla och Katie sitter på kaféet när Megan kommer in. Megan muttrar över att Leyla inte är på jobbet men då svarar hon att hon planerar Katies och Andys bröllop. Katie blir väldigt irriterad för hon har precis sagt nej till Leyla men hon spelar med när Leyla säger att de ska ha möte på kontoret lite senare. Megan kommer till mötet och börjar ställa frågor till Katie om hur hon vill ha bröllopet. Hon inser ganska snart att Katie inte vill lägga ner någon större summa och förstår då att Leyla bara lurat henne.
 
Marlon och Laurel kommer tillbaka från smekmånaden. De har haft det ganska bra förutom att April mår dåligt för hon saknar sin mamma. De funderar på sorgeterapi men April får inte prata med okända människor för sin mamma så hon vägrar. Marlon vill inte tvinga henne till det så han frågar Victoria hur hon gjorde när hennes mamma dog. Victoria svarar att hon inte kommer ihåg.
 
Moira får samtal från fängelset om att Adam ligger på sjukhus. Hon åker dit och ser att han ligger alldeles blåslagen och fastkedjad med handbojor i sjuksängen. Adam ville inte ha hennes besök i fängelset för han ville inte oroa henne. Moira lovar att lösa hans problem.
 
Lawrence försöker prata med Nicola om Roberts förflutna men hinner inte och även Chrissie söker sig till henne för att få veta mer. När Nicola sedan berättar för Robert att hon pratat med Chrissie så blir han orolig. Hon lovar honom att hon inte sagt något känsligt så som att hon tog hans oskuld. Lawrence som precis kommer in hör detta.
 
Priya säger till arbetarna på fabriken att hon vill gå ut och ta en drink med dem efter jobbet. När de säger att de inte vill så säger hon att hon kommer givetvis betala drinkarna. Kerry ifrågasätter något (jag minns inte vad) och plötsligt viftar hon till med handen och råkar slå till Ali på näsan så det börjar blöda. Ali får åka till sjukhuset och Kerry följer med henne. Läkaren vill röntga så Ali får frågan om hon är gravid. Ali vet inte det och börjar tänka efter när hon senast hade mens. Läkaren säger åt henne att göra ett test innan. Kerry blir vansinnig när hon inser att Dan kanske ska bli pappa igen. Ali vill inte göra testet idag för hon vill inte veta något när de ska fira årsdagen för då måste hon berätta allt för Ruby. Hon säger åt Kerry att inget säga till Dan. (Var inte Rubys önskan om att själv få vara gravid och föda barnet, så hur tar hon det att Ali är gravid om hon nu är det?)
 
Andy är på puben när Robert och Lawrence kommer in. Han går fram till dem och säger att han accepterar jobbet som skogsvaktare. Robert kan inte annat än säga att det är ok, de tar varann i hand för att visa att de är vänner. Katie som hört detta blir förvånad men får veta att Andy ska bara jobba där ett litet tag för att ha sitt lilla roliga sedan kommer han återrvända till gården. Senare så tackar Andy Robert för att han får chansen. Robert säger åt honom att aldrig behandla honom som en idiot igen för då kommer det att sluta illa.
 
Aaron som pratat med Adam inser att Maxine kommit tillbaka. Han kontaktar Cain trots att Moira inte vill det. Cain kommer hem och säger att hon skulle ha sagt något redan första gången. Moira svarar att hon inte ville belasta honom mer för han har Charity att tänka på. Hon säger att nu har hon löst det på annat sätt, genom att prata med fängelseledningen och lämnat in ett officiellt klagomål. Både Aaron och Cain blir frustrerade eftersom de vet vad som händer med tjallare. Moira trodde det var lugnt för det var hon som tjallade och inte Adam.
 
Ali kommer hem till ett festpyntat hus. Ruby förklarar sin kärlek och talar om hur mycket Ali betyder för henne speciellt efter allt som hänt det senaste året med bland annat missfallet. Hon friar sedan och Ali svarar ja.
 

"Welcome home from LISA"

Inskrivet kl 13:31
 
Moira får veta att Cain lovat Charity att hon får bo där hos dem i några dagar. Hon blir inte glad.
 
Lawrence kommer tillbaka till byn med sin dotter. Han träffar Edna och berättar att kan tänka sig att flytta dit. Han är intresserad av att köpa Home Farm.
 
Nicola sköter visningen på Home Farm för att kanske kunna få jobb hos eventuella nya köparna för hon vill inte tillbaka till fabriken.
 
Leyla ber Rakesh om hjälp med hur hon ska göra med sin del av företaget. Megan som varit hos banken har fått godkänt för lån så hon kan köpa ut Leyla men när hon säger det säger Rakesh att de vill ha minst det dubbla. Megan blir förbannad men Leyla vill egentligen bara att de fortsätter samarbetet som förut.
 
Charity är inte bjuden till välkommenhemfesten för Lisa. Zak vill inte att de berättar vad som hänt för Lisa.
 
Någon är vid Jack Sugdens grav. Denne person kommer sedan till puben. Det visar sig vara Robert (en ny skådespelare, så han är sig inte riktigt lik) Han pratar lite med Diane och Victoria men har inte tid att stanna. Han lovar att de båda blir bjudna på hans bröllop när det nu blir av.
 
Megan beklagar sig för Jai om att Leyla dubblat priset på sin andel av företaget. Jai erbjuder sig att låna pengar till Megan så hon kan köpa ut Leyla. När han sedan berättar det för Leyla så vill inte hon sälja. Jai hotar med att det kan bli bråkigt om hon går emot men då säger Leyla att hon har alla sexsms kvar som han skickat och även några bilder och det tänker hon visa Megan om han strular.
 
Chas söker upp Charity på gården. Hon skäller ut henne och säger åt henne att ta sig samman och inte bara sitta där och tycka synd om sig själv, hon behöver ta kontakt med Noah.
 
Nicola sköter visningen på Home Farm. Lawrence dotter Chrissie dyker upp för att titta men Nicola tror att hon inte har några pengar. Chrissie går runt och efter en stund upptäcker Nicola att en klocka saknas i ett av rummen. Hon anklagar genast Chrissie och börjar slita i hennes handväska. Rodney som hört allt har försökt få kontakt med Nicola men hon lyssnar inte. Tillslut lyckas Rodney få Nicola till att lyssna för klockan har han flyttat till ett annat rum. Nicola ber om ursäkt men när Chrissie går ut för att kolla stallen så säger Nicola till Andy och Katie att låtsas vara budgivare för att hon inte ska kunna köpa Home Farm.
 
Megan träffar Jai på kaféet. Han säger att det kommer ta några dagar innan han ordnat fram pengarna men då säger hon att hon vill att han hellre lägger pengarna på att hitta Archie. Hon går sedan till kontoret för att prata med Leyla. Megan säger att de ska jobba ihop så lite som möjligt och att hon kommer att arbeta mycket hemifrån.
 
Dan, Ali och Ruby ska skypea med Sean. Kerry följer med för att hålla koll på Dan och Ali. Ruby märker Kerrys sura blickar på Ali och frågar vad som händer. Ingen av dem vill erkänna så Ruby säger att de alla ska äta middag ihop och bete sig som vuxna vänner för hon är trött på alla bråk.
 
Chrissie kommer tillbaka in på Home Farm och hör hur Andy och Katie pratar om att köpa stället. De låtsas vara ett rikt par. Nicola njuter av skådespelet. Chrisse hör att paret är redo att betala väldigt mycket så hon säger att hon inte är intresserad. Precis då kommer Robert in. Han är Chrissies pojkvän, den som hennes pappa inte tycker om. Robert skrattar åt att Andy och Katie låtsas vara andra än de är. Han gillar att kunna reta Andy genom att säga att de ska köpa Home Farm men när han är ensam med Chrissie så säger han att han inte vill flytta dit.
 
Lisa kommer hem från Lizzie. Hon märker att både Noah och Sam är irriterade på Charity och att hon inte är där. Lisa frågar då vad som hänt och tillslut måste de berätta. Hon blir förbannad på hela familjen och tillslut går hon därifrån så de kan sitta kvar och låtsas som om inget hänt som hon säger.
 
Charity dyker upp hos Dingles för att prata med Noah. Han vill fortfarande inte prata med henne. Hon lovar att bättra sig men då säger Samson att det kommer inte att hålla. Charity blir så förbannad att hon skäller ut Samson. Sam ryter till och säger åt henne att gå. Charity försöker prata lite till med Noah men han rör inte en min.
 
Moira säger till Charity som kommit hem att hon måste hjälpa till på gården om hon ska bo där. Charity måste gå upp kl 5 för att hjälpa till att mocka hos korna. Hon protesterar men även Cain säger att Moira bara vill väl.
 
Det har kommit fler par för att titta på Home Farm. Robert fortsätter att reta Andy och Katie men när han kallar henne för byhoran blir Andy förbannad och slår till sin bror. Precis då kommer Lawrence och undrar vad som händer. Han pratar med Andy och inser att de båda två ogillar Robert. Lawrence har insett att Robert är väldigt manipulativ och tuff, vilket är bra i affärer men inte som dotterns man.
 
Lawrence, Chrissie och Robert stannar till vid puben innan de ska åka. Robert har ingen lust men Lawrence säger att de måste hälsa på Roberts släkt som äger stället. När de står vid bardisken så går Lawrence iväg.
 
Andy och Katie kommer till puben och blir förvånade över att Robert är kvar. De fortsätter att tjafsa för Andy vill inte ha sin bror där. Lawrence kommer tillbaka och talar om att han köpt Home Farm. När Robert muttrar om det så säger Lawrence att det är bara att välja att inte flytta dit om det inte passar.
 

RSS 2.0