Glad midsommar....

 
 
... och trevlig sommar till er alla!
 
 
 
Nu är det uppehåll till 24 augusti.
 
Tyvärr vet jag inte hur det blir med bloggen i framtiden
för jag kommer att påbörja en cellgiftsbehandling nästa vecka.
 
Jag tackar er för ert sällskap och engagemang
och hoppas att vi hörs i höst...
Kram Marie
 
 
 
 
 

Laminatlistan

Inskrivet kl 23:51
 
Adam får ringa ambulansen medan James försöker hjälpa Andy. När ambulansen kommer så kommer även Moira och Katie. James tar på sig skulden över olyckan.
 
Debbie försöker får Cain att rycka upp sig och göra något. När han säger att han inte vet om han älskar Moira längre så säger hon åt honom att då kan de lika gärna åka till gården för att packa ihop hans saker. De kommer precis när ambulansmännen får loss Andy. Moira följer med i ambulanesen men de andra åker också till sjukhuset.
 
Leyla försöker få till ett samarbete med Bernices salong och Megans företag så när hon träffar Megan så lyckas hon tjata till sig ett möte. De ses hemma hos Leyla som presenterar det hon åstadkommit. Leyla säger att de fått en plats på en mässa och att hon fixat foldrar till företaget. Det visar sig att mässan är nypremiären på Home Farm. Megan accepterar tillslut Leylas förslag och de börjar samarbetet.
 
Sharmas säger hej då till familjen som varit på besök. Priya får då veta att hennes mamma berättat om anorexin och det gör henne besviken. Hon anklagar Georgia till att försöra med flit. Georgia vill att Priya träffar en blivande man på vanligt sätt genom att gå ut istället för ett arrangerat äktenskap. Priya får sedan Jais stöd när hon berättar om att hon inte vill träffa någon på traditionellt sätt eftersom hon hela tiden valt fel typ av pojkvän. Hon blir rätt besviken när killen hon träffat inte vill gifta sig med henne.
 
Declan tar upp ämnet barn med Charity. Han tycker de kan börja diskutera saken igen och kanske försöka bli gravida snart. Charity säger inte så mycket.
 
Donna och hennes kollega kommer till byn för lunch. Kollegan berättar att bilen som varit med i stölden har lokaliserats till verkstan i närheten. De besöker sedan verkstan. Kollegan får prata med Dan medan hon själv pratar med Ross. Donna talar om vilken klant han varit som parkerat bilen vid en övervakningskamera. När kollegan kommer tillbaka till Donna säger hon att Ross erkänt att han varit där. Ross blir förvånad och besvärad men Donna säger att han erkänt att han parkerade där när han var på en snabbmatsrestaurang i närheten. Ross fattar snabbt så han kan fylla i historien. Senare så tackar han Donna för hjälpen, han är säker på att hon gillar honom eftersom det var andra gången på kort tid som hon hjälpte honom ur knipan. Händer det en tredje gång så kommer han vara säker på att hon tycker om honom
 
Sam kommer in på Home Farms kontor och begär löneförhöjning. Charity säger ja direkt och när han även vill ha förskott så får han det. Declan försöker protestera men Charity är snabb att hjälpa Sam. Han skyndar sig sedan hem för att lägga lite pengar i burken, men när han ringer ett samtal och pratar med "någon" (antagligen Colleen men jag fick känslan av att det kunde vara Rachel) så säger han att pengarna tar slut så de måste avsluta samtalet. På väg ut tar han tillbaka sedeln han lagt i burken.
 
Jimmy blir helt till sig när han får höra att Nicola ordnat med en guldmedaljör i cykling från OS, Victoria Pendleton, som hedersgäst till invigningen. Hon råkar vara en kvinna från hans "laminatlista". Nicola blir mer och mer sur när hon ser hur Jimmy börjar göra sig till när Victoria P kommer. Han har till och med köpt sig "cykelkläder". Pedleton håller ett litet öppningstal.
Megan, som fått ett litet bås för att marknadsföra sitt företag, har druckit lite för mycket så hon börjar håna Charity som också säger några ord till dem som kommit dit. Declan blir tvungen att leda bort sin syster innan det blir mer otrevligt.
 
Diane och Bernice dyker upp på sjukhuset. De är de första som får gå in till Andy när han får ta emot besök.
Adam kan inte längre hålla tyst så han erkänner att det var hans fel att olyckan hände. Cain blir ännu mer irriterad på James men stannar ändå kvar med Moira som stöd för henne. Han vill dock inte prata om det som hänt mellan dem.
 
Andy piggnar till efter operationen. Adam har kommit på besök och sitter vid hans sida. Han ber Andy om ursäkt för det som hänt. Andy säger åt Adam att lösa problemen med Moira och James så kommer allt att vara lugnt.
 
Declan är på gott humör efter invigningen. Han tar åtrigen upp ämnet om barn med Charity. Tillslut säger hon ja till honom och hon tar sina p-piller och slänger dem i soporna. När Declan gått ut ur rummet tar Charity upp pillerkartan ur soporna men låter asken ligga kvar.
 

Spritstöld

Inskrivet torsdag 18/6 kl 07:55
 
Samson ger Zak en travtidning som han köpt för att muntra upp sin farfar. Zak blir rörd men Lisa undrar varifrån han fått pengarna. Samson förklarar att han tagit från sin veckopeng.
Zak och Lisa är oroliga för Sam som är borta väldigt mycket utan att säga var han varit.

Priya samlar familjen på lunch för att berätta om sina planer med att träffa en man som familjen valt ut. Både Georgia och Jai opponerar sig mot idén men Priya står fast vid sin vilja.
 
Leyla är besviken över Jais svek så hon åker in till stan för att shoppa loss. När hon kommer hem pratar hon med Alicia som nämner Megans planer på att starta bröllopsfixarverksamheten igen. Leyla vill då investera i Megans företag så hon söker upp Megan för att presentera ett förslag. Megan vill först inte lyssna även om Leyla säger att hon gör 80% av jobbet för 50% av vinsten. Efter en hel del tjat så lovar Megan att åtmintone tänka över förslaget.
 
Adam och Ross sitter och dricker med varann på puben. Adam är bitter över sin mammas svek som han ser det. Katie och Donna kommer in och Ross har svårt att låta blir att pika Donna för det han ser som hennes svek. När Diane säger åt killarna att lugna ned sig och inte starta bråk med James som hjälper till på puben så föreslår Ross att de ska sno spriten som finns i källarnen. Ross smyger ned medan Adam ska köra fram bilen så de kan lasta. De blir avbrytna några gånger men lyckas sno flera lådor som de lastar på flaket på Adams bil.
 
James anar oråd så han säger åt Katie att kolla till Adam som är onykter och kanske kommer att köra bil. Hon går ut och ifrågasätter Adams beteende. Katie upptäcker spriten och blir förbannad. Precis då kommer Diane och förstår vad som håller på att hända. Hon anklagar Ross för att ha påverkat Adam till att stjäla. Donna kommer ut och lovar att ta hand om anmälan.
 
Sam nekar till att ha lånat pengar ur burken med extrapengar. Han erkänner dock att han träffar en tjej som heter Colleen.
 
Charity och Declan kommer hem från bröllopsresan och de flyttar in på Home Farm som är färdigrenoverat. Nicola vill visa vad hon gjort medan de varit borta men Declan har inte lust även om Charity säger att de måste ta tag i arbetet på en gång. De två retar Nicola när hon presenterar sitt förslag men sedan säger de att hon gjort alldeles rätt. (Ska inte Nicola återgå till fabriken nu?)
 
Polisen ringer Debbie och talar om att Cain hittats. Hon och Chas åker för att hämta honom i Hull. Cain är fortfarande bitter och vill sticka från byn men Chas börjar övertala honom till att tänka efter. Hon säger att ingen människa är perfekt men att Moira varit bra för honom. Till och med Debbie erkänner att Moira gjort honom till en bättre människa.
 
Familjen Sharma tar emot en annan indisk familj på middag. De visar sedan fabriken och killen går på promenad med Priya och Amba. Alla verkar nöjda och kommer bra överens. Georgia berättar då att Priya lider av anorexi för hon vill vara ärlig.
 
Katie som är orolig för Adam pratar med Andy och ber honom att prata med Adam.
Andy är på gården och mekar med en skördetröska (?). James kollar också men går sedan iväg. Adam kommer dit och är fortfarande onykter. Han startar traktorn som då även startar skördetröskan. Andy vrålar till för han sitter fast med armen i maskinen. James kommer rusande för att hjälpa till.
 
 

Blanda inte affärer med den du har roligt med

Inskrivet kl 23:19
 
Cain hittar Adam välbehållen i skogen. Han lyckas övertala Adam att ge honom geväret. Cain berättar om när han fick veta att Zak var hans pappa. När de sedan är på väg tillbaka så försöker Adam få Cain till att inse att Moira inte är någon att lita på.
 
Leyla står ute på gatan och grillar hamburgare för att sälja. Hon får hjälp av Alicia och Katie. När Megan påpekar att det är alldeles dött i byn så börjar de tänka om. Leyla får de andra två tjejerna att klä sig lite mer utmanande för att sedan locka cyklisterna som deltar i cykelloppet att åka "fel" väg så de kan köpa hamburgare Även Jai hjälper dem att få köpare.
 
Chas skäller ut Moira för att hålla inne med sanningen så den skadat flera personer. Chas blir inte gladare när Moira säger att Adam är ute med ett gevär och Cain är ute med honom. Cain och Adam kommer hem igen. Adam vill inte prata med Moira men han erkänner att han berättat allt för Hannah och Holly. Cain packar väskan för att sticka. Moira bönar och ber om att han ska stanna men han lyssnar inte.
 
Donna hittar Ross vid scoutstugan. De sitter och pratar om vad som hänt och hon berättar om sin far som blev mördad vid ett rån. Donna säger att juveleraren har vaknat och mår bra och att han inte minns så mycket av rånet. Ross är på väg att kyssa henne men då drar hon sig undan. Han blir förvirrad av hennes dubbla budskap och då ber Donna honom om ursäkt för att hon bara utnyttjat honom sedan går hon därifrån.
 
Megan kommer in på puben för att redovisa sitt resultat för Jai. Hon har lyckas fixa ett kontrakt värt en halv miljon pund så hon retar Leyla som bara lyckats få ihop lite mer än 100£ Jai väljer då att låta Leyla bli den som investerar eftersom han inte vill att någon annan tar över hans företag. Han säger sedan till Megan att man inte bör blanda affärer med den man har roligt med.
 
Moira försöker få tag på Cain men det visar sig att han lämnat mobilen hemma. Hon försöker sedan ringa Holly och Hannah men ingen av dem svarar.
 
Leyla kommer in på fabriken och börjar säga åt arbetarna att skynda på. När de undrar varför hon inte hjälper till så svarar hon att hon numer är en av ägarna. Jai blir inte alls glad när hon stormar in på kontoret och ska göra plats åt sig själv. Han förklarar att han skrivit ett kontrakt åt henne och att hon behövs bland dem som packar. Leyla går ut till arbetarna och visar dem när hon river sönder kontraktet och ber Jai att stoppa upp det någonstans, sedan rusar hon ut.
 
Diane och Debbie kommer hem från Spanien. Bernice berättar för Diane om sin nya pojkvän men nämner inte vem det är. Andy träffar sedan Bernice i salongen. De börjar kyssa varann men precis då kommer Diane in och blir chockad.
 
Megan får höra om Leylas korta karriär på fabriken. Så när Jai kommer för att tala om att han ångrat sig och vill att hon investerar så säger hon nej för nu har hon ångrat sig. Hon pratar sedan med Alicia om att  starta bröllopsföretaget igen. Alicia förklarar att hon inte kan börja jobba med Megan nu eftersom hon behöver flexibla tider för Jacobs skull.
 
Moira pratar med Zak om sin oro för att Cain har stuckit. Zak pratar med Chas och Debbie som genast åker iväg för att leta efter honom. Moira söker sedan upp Debbie för att höra om hon vet något. Debbie är så besviken  så hon säger att hon tänker ställa till ett helvete för Moira om inte Cain hittas.
 
 

Ge mig din plånbok

Inskrivet kl 22:12
 
Alla på gården reagerar på sitt sätt. Killarna blir upprörda medan Cain inte säger något alls. När killarna går iväg så drar Cain med sig Moira till sovrummet så hon kan förklara sig. Hon börjar prata men han talar om att han har mycket svårt att lita på henne efter detta, sedan går han iväg.
 
Bernice har åldersnoja och beklagar sig för Kerry. Hon vill börja med botox men Kerry avråder henne direkt. Bernice som är rastlös går hem till Andy och storstädar. Hon förklarar för honom  när han kommer hem att hon måste ha ordning om de ska ses. Andy har inget emot att hon städar där.
 
Kerry planerar sitt bröllop. Dan berättar att Sean sagt ja till att vara bestman.
 
Jai ska till puben för att träffa Megan men precis när han ska gå kommer Leyla till fabriken för att erbjuda honom sina pengar, hon vill investera i företaget. Jai är stressad men låter henne ändå prata.
Megan sitter och väntar på Jai och tillslut går hon till fabriken för att se vart han tagit vägen. När hon kommer dit är Leyla på väg att gå. Jai är på gott humör och berättar om erbjudandet han nyss fått. Han förklarar för Megan att Leyla valt att bara investera inte att lägga sig i hur fabriken sköts. Megan blir besviken eftersom hon redan erbjudit sig att investera utan att ta över företaget.
 
Moira åker runt i byn för att hitta Cain. Hon hittar honom på kyrkogården så hon går dit för att prata med honom. Hon bönar och ber om att låta henne få en chans till.  Cain svarar att han har svårt att tro henne. Då säger Moira att hon måste erkänna en enda sak till som ingen annan vet och därefter får han avgöra om han litar på henne. Hon berättar att James är Adams far. Precis då kommer Adam ut ur Andys hus för att kasta sopor. Cain drar med sig Moira och tvingar henne att berätta allt för Adam. Adam blir givetvis ännu mer besviken och frågar om John vetat om det. Moira svarar att han visste inget. Adam går iväg och Cain håller i Moira för att hon inte ska följa efter honom.
 
James går över till sönerna för att berätta sanningen. Ross blir riktigt förbannad och besviken medan Finn tar det rätt lugnt men ingen av dem blir speciellt glad.
 
Leyla kommer till fabrikskontoret när Megan är där. Hon vill prata med Jai men eftersom han inte är där passar Megan på att slå ner på Leylas idé att investera, hon säger att Jai inte är intresserad men låtsas bara för att ha något att skratta åt.
Leyla ger sig inte utan när hon druckit lite vin så går hon fram till Jai på puben och säger att hon vill ha hans plånbok. Jai ger henne sin plånbok och hon tar några sedlar. Hon lovar att fördubbla summan på två timmar och hon utmanar Megan till samma sak.
 
Donna försöker prata med Ross men han är sur och vresig. Han talar om för alla på puben om att James är Adams far.
 
Adam går till Dingles gård för att låna ett gevärr. Han lurar Sam att det är Cain som behöver det för att skjuta kaniner. Sam ger honom geväret och sedan går han till Moira och Cain för att berätta det. Cain åker iväg för att leta efter Adam.
 
Adam gömmer sig först i byn och håller koll på James men efter ett tag åker han till skogen och sätter sig.
Cain ser jeepen och stannar till. Han ropar på Adam och plötsligt hör han ett skott...
 
 
 
 
 

VM-änkor

Inskrivet söndag 14/6 kl 23:11
 
Marlon är orolig för att Donna har stuckit så han pratar med flera bybor för att få reda på vart hon kan ha tagit vägen. Ross hör honom flera gånger så han försöker ringa henne.
 
Dan gör allt för att Kerry ska vara ledig från salongen utan att först säga varför. När Bernice är irriterad över att få alla kunder på eftermiddagen så avslöjar Dan att han och Kerry ska in till stan för att bestämma datum på deras bröllop. Kerry blir överlycklig när hon får höra det.
 
Nicola kör slut på Jimmy så han gör allt för att få en lugn stund. Han skyller på ett viktigt möte för att kunna gå och lägga sig en stund i lugn och ro hemma.
När Nicola inte ser så tar Robbie nycklarna till Brook cottage.
 
Adam vill titta på VM-fotboll med Andy men Andy har inte pratat med Bernice än. Han skjuter upp det hela tiden tills Adam själv påpekar det när Bernice är i narheten. Hon säger inte emot men ser ledsen ut.
 
James flyttar in hos Chas. Han har hämtat sina kartonger från gården. Tyvärr har han inte allt för bråttom att plocka upp sakerna så de blir stående i lägenheten. Victoria och Finn ska ta det lugn och upptäcker några gamla videoband med hemvideos inspelade. De börjar titta på gamla videofilmer på bl.a. Finn som liten.
 
Megan säger åt Leyla att inte springa runt och skvallra om Jais ekonomi. När Jai hör det blir han irriterad på Megan eftersom han inte vill att hon lägger sig i. Megan svarar att hon bryr sig om honom och villl att det ska gå bra för företaget, hon är till och med intresserad av att bli delägare. Jai tystnar, han behöver tänka på saken.
 
Ross söker upp Finn för att be honom om hjälp. Han vill att Finn besöker mannen på sjukhuset för att kolla hur det gått, fast han säger givetvis inte att det är han som slagit ned honom. Finn ställer massa frågor till Ross och Pete råkar höra det. De inser ganska snabbt att det är Ross som är förövaren men lovar att åka till sjukhuset.
 
Sean är på dåligt humör mest hela tiden för han oroar sig för Belle. Familjen försöker muntra upp honom men det hjälper inte. Dan frågar sonen om han vill bli bestman på bröllopet.
 
Bernice ockuperar badrummet hemma hos Andy på morgonen. Det uppskattas inte av Adam som muttrar om gamlingar precis innan han går till jobbet. Bernice hör det hon tittar sig om i lägenheten och ser att det är inrett för unga killar så hon ser rätt ledsen ut.
 
Pete och Finn kommer till sjukhuset. De hör juvelerarens fru prata i telefon om att hennes man fortfarande ligger i koma. När sköterskan sedan talar om för frun att killarna där borta frågat efter hennes man blir Pete och Finn oroliga och sticker. Där efter mår Finn dåligt för att han kan bli igenkänd
 
Donna kommer hem igen och Marlon är rasande för att hon stuckit utan att höra av sig. Han kräver att få ta hand om April dagen efter som kompensation. Donna träffar Ross som också är förbannad för att hon dragit. När han nämner att det är så lätt att rymma så undrar hon varför han inte gjort det. Ross svarar att han ville inte lämna henne i sticket...
 
Jimmy och Nicola kommer till puben. Han blir glad när James bjuder in honom för att titta på fotbollen så han slipper umgås med sin fru och Bernice som sitter vid bardisken.
 
Finn fyller år och kalaset är på gården. Victoria har bakat en tårta åt honom. De bestämmer sig för att visa lite av den gamla hemvideon som de hittat i lådan på puben. Först är det roligt men plötsigt så hörs det när James bråkar med sin förra fru Emma. Finn blir rörd av att höra sin mors röst igen, den rösten han glömt bort. James vill stänga av men Finn vägrar. Då får de precis höra när Emma anklagar James för att bara ha tid för Moira och inte familjen...
 
 

Kontoutdrag och bokföringspapper

Inskrivet söndag 14/6 kl 08:37
 
Ross försöker få kontakt med Donna men hon undviker honom. Hon är orolig för butiksinnehavaren så hon åker in tlll brottsplatsen. Det står en polis utanför och Donna låtsas att ha shoppat i närheten när hon sett alla polisbilar. Hon frågar kollegan om vad som hänt och får då veta att mannen ligger på sjukhus svårt skadad.
 
Sean sitterr framför datorn och tittar på hur många som blivit oskyldigt dömda och nu sitter i fängelse. Han är så upprörd att han inte tänker på vad han säger så han råkar nämna att Sam också riskerar att åka dit. Dan säger åt Sean att prata med Lisa och Zak. När han sedan gör det blir Zak och Lisa glada över att han gjort det så de kan prata med Sam och erbjuda honom sitt stöd. Sam får sällskap av Zak till rätten och det slutar med att Sam får en villkorlig dom och samhällstjänst.
 
Jai och Rishi är på kontoret när deras släkting Amrit ringer. Jai blir förvånad men Rishi gör allt för att avsluta samtalet utan att avslöja sanningen om varför han ringt.
 
Andy fortsätter att försöka prata med Bernice men hon tjurar fortfarande. Han ger sig inte utan säger hur underbar och fin han tycker att hon är. Tillslut säger Bernice att om de ska ses ska de vara på rätt sätt, de ska vara ihop. Andy tycker det är ok. De går sedan hem tillsammans från puben.
 
Donna berättar för Ross att mannen ligger svårt skadad på sjukhuset. Hon skyller allt på Ross som inte hållt sig till planen och Ross säger att Donna är lika skyldig hon för hon hade lovat att butiken skulle vara folktom. Han blir sur för att hon har planerat sitt dop så lämpligt att hon har alibi för rånet. Donna kan inte släppa tanken på mannen så hon åker till sjukhuset under arbetstid för att kolla hur han mår. Hon får prata med mannens fru som är jätteledsen och vill att polisen gör allt för att fånga rånaren. Donna lovar att de ska göra vad de kan.
 
Robbie blir sur på Nicola för att han inte får några körningar. Hon skyller på att han luktar illa så de kan inte låta honom jobba. Det gör att han går till puben för att tvätta av sig. Marlon kommer in på toaletten och avbryter Robbie. Han vill dock inte erkänna att han inte har någonstans att bo.
 
Leyla får sitt kontoutdrag från banken och det visar sig att hon shoppat för över 10 000 £. Hon tror att det är  något som är fel men så är det inte. Alicia blir förbannad på sin syster som slösar så hon säger åt henne att investera pengarna i något mer bestående.
 
James säger till Chas att han tänker fråga Vanessa om att hyra Doms gamla rum. Hon ska precis be honom att stanna men de blir avbrutna och James går därifrån. Chas frågar Marlon om det är dumt att be James att flytta in och Marlon svarar att då blir deras relation mer "på riktigt". James kommer tillbaka och då lyckas Chas efter många om och men att få honom att svara på om han flyttar in hos henne. När han säger ja till det blir hon överlycklig.
 
Megan hjälper till på fabrikskontoret. Hon upptäcker att flera leverantörer inte fått betalt. När hon frågar Jai om saken så viftar han bort det. Hon lyckas ta med sig några papper på bokföringen när Jai inte ser. Megan upptäcker att det saknas en hel del pengar för att företaget ska gå runt. Hon nämner sin oro för Jai och han blir skitförbannad för att hon snokat. Megan försöker förklara att hon bara vill hjäpa till.
 
David och Alicia kommer till affären och upptäcker att den är tom. Leyla har beslutat sig för att investera och göra om utan att fråga David. Han blir rasande på henne och säger åt henne att återställa allt och det snabbt.
 
Donna packar ihop sina saker för att sticka med April. Till alla andra säger hon att hon ska bort över weekenden men Ross har svårt att tro henne. Han försöker stoppa henne från att åka men Donna känner att hon måste komma iväg bort.
 

Isbjörnsdop och vaxat ben

Inskrivet kl 23:57
 
Priya möter David ute på gatan. Han ber genast om ursäkt för det Alicia sagt. Priya påpekar att hon är less på att höra att hon har känslor kvar för honom för det har hon inte. Hon säger att hon älskar inte honom däremot älskar hon att han tar hand om sin dotter. När David gått säger Priya till Rishi att han måste hitta en man åt henne och det snabbt. Rishi försöker övertala henne till att tänka om men hon lyssnar inte. Senare så presenterar Rishi en barnflicka som hon kan anlita men då blir Priya rasande för hon behöver ingen som tar hand om babyn. Efter en del förklaringar från Priya så går han med på att se vad han kan göra.
 
Ashley berättar för Harriet att han träffat en mamma till Gabbys (?) klasskompis. De har fikat och ska ses igen. Harriet gratulerar honom och säger att hon är glad över att han träffar någon. När hon sedan är på kaféet så berättar hon att hon tror att Ashley bara fantiserar, för Kerry.
 
Andy köper blommor och går till salongen för att be Bernice om ursäkt och han tänker inte gå därifrån förrän hon lyssnar på honom. Han sätter sig på golvet och väntar ut henne. Tillslut så orkar hon inte med hans stirrande så hon säger att hon förlåter honom ooh för att visa det vill hon bjuda på massage. De går in i det andra rummet och hon börjar massera honom. När Andy är avslappnad så tar hon fram varmt vax för att vaxa hans ben. Andy bllir inte glad men Bernice känner att hon fått ge igen. Därefter vet hela byn om vad som hänt och Andy får höra kommentarer om vaxade ben från alla håll och kanter.
 
Belle ska få höra domen idag. Alla samlas i rätten och de får höra att hon får tre år som ska sittas på ungdomsanstalt. Återigen blir Zak och Lisa förtvivlade men Belle försöker visa sig stark och säger att hon klarar av detta, att det kommer att gå bra.
 
Chas som har personalproblem måste handla varor till puben. Hon får hjälp av James och Moira att stå i baren. Cain är inte allt för förtjust över detta. När Lisa och Zak kommer tillbaka efter domslutet så ringer Belle. Lisa går iväg för att prata med henne. James kommer in i lägenheten bakom puben och där sitter Lisa och gråter efter telefonsamtalet. Han tröstar henne och säger att hon måste vara stark för allas skull, även för Belles. Cain står bakom dörren och hör allt.
 
Sam ska iväg till förhör i domstolen men han säger inget till familjen. Sean får veta det och lovar att följa med om Sam vill ha stöd.
 
Dom packar ihop sina saker i smyg utan att säga något till Vanessa. När hon gått så tar han packningen och drar iväg. Inte ens Zak kunde övertala honom till att stanna.
 
Donna visar ritningarna för Ross på en juvelerarbutik som hon vet att de kan göra inbrott hos. Ross vill inte åka själv men hon säger att hon kan inte riskera så mycket. Först vägrar Ross att ställa upp men sedan går han med på det eftersom inbrottet bör ske samtidigt som Donna och April ska döpas. Dessutom lovar Donna att belöna honom ordentligt efteråt.
 
Brenda fixar dopklänning till April. Det blir en isbjörnsdräkt =)
Harriet förrättar dopet och flera av deras vänner är samlade i kyrkan.
 
Ross åker iväg och utför inbrottet hos juveleraren. Han har fått veta var övervakningskamerorna är. När han är klar så möter han ägaren precis utanför. Ägaren är kaxig och har ett basebollslagträ med sig.
Ross återvänder hem och tvättar bort blodet från händerna...

Beauty & Bernice

Inskrivet onsdag 10/6 kl 08:18
 
Belles rättegång fortsätter. Idag ska juryn tänka över sitt beslut och de återkommer efter en kort stunds överläggande. Belle befinns skyldig till dråp och får sitta i ungdomsfängelse (?) tills domen avkunnas. Lisa och Zak bryter ihop och får panik men kan inget göra.
 
Bernice har en smygpremiär på salongen. De som kommer dit får ett kuvert var där någon har chansen att få en gratis behandling om man har guldlotten. Dan är den som vinner men vill inte utsättas för en spray-tan igen så han ger den till Andy. Bernice är glad och nervös och efter en stund så presenterar hon namnet på salongen, "Beauty & Bernice".  Kerry tar han om endel av gästerna så Bernice får träna själv på att utföra solduschningen. Hon och Andy går in i det andra rummet och när han börjar ta av sig så kan hon inte motstå honom och de börjar kyssa varann. Givetvis kommer de andra in och upptäcker dem.  De skrattar och retas så Andy blir förnärmad och säger att det inte är något mellan dem och kommer aldrig bli det. När alla gäster gått är Bernice jätteledsen.
 
Donna går hem till Ross efter salongspremiären. Han undrar om hon är ute efter honom eller om det är nya affärer på gång Donna svarar genom att gå upp för trappan till sovrummet.
Ross frågar sedan Donna om att fortsätta deras affärsverksamhet som kan bli lönsam men Donna säger nej.
 
David tar hand om Amba som sover gott. Priya kan duscha och vila medan David är där. När hon vilat en stund så upptäcker hon att även David har somnat. Priya låter honom sova även om hon sett att Alicia ringt och sökt honom.
Det gör att David missar Jacobs idrottsdag.
 
Alicia är besviken över att David sviker Jacob. När hon kommer hem efter idrottsdagen så söker hon upp David för att fortsätta deras planerade familjedag på puben. Hon blir irriterad på honom så de går in i rummet bakom puben för att prata. Han ber om ursäkt men Alicia är så förbannad att hon talar om för honom att hon tänker prata med Priya själv för så här kan det inte fortsätta. David ber henne att låta honom prata med Priya eftersom hon är kär i honom fortfarande.
 
Donna hämtar in Sam till förhör för att han försökt få Belle att rymma. Sean ser det och blir först orolig för att det är Belles domslut som ska berättas men Sam erkänner senare att det inte var därför.
 
Nicola ser Andy på puben och hon säger åt honom att be Bernice om ursäkt för hon är en fin kvinna och förtjänar inte att behandlas illa. Andy försöker sedan att be om ursäkt men Bernice tar bara en stor stark och häller den över honom.
 
Donna bestämmer sig för att April ska döpas. Hon börjar planera och Marlon är med på det. De frågar Rhona om hon och Paddy vill bli gudföräldrar. Rhona tackar ja trots att Paddy är på veterinärkonferens i USA. När de fortsätter planeringen kommer Donna på att hon också ska döpas.
 
Alicia ser Priya på kaféet. Hon passar på att prata med henne. Alicia talar om att David inte är Priyas man även om han är Ambas pappa. Hon säger att Priya måste inse att hon är en ensamstående mamma även om David kommer att hjälpa till med dottern. Priya förnekar att hon är ute efter David men att han bör ta sitt ansvar. Alicia svarar att David faktiskt har en annan familj och han kommer att välja den i första hand och kan inte Priya acceptera det så kommer de att flytta. David blir inte alls glad när han får höra att hon pratat med Priya trots att han bett henne att inte göra det.

Priya pratar med sin far efter samtalet med Alicia  Hon erkänner att hon har känslor för David och hon kommer inte att kunna gå vidare om hon inte har en ny man så därför ber hon Rishi att hitta en lämplig man åt henne.

Mord, dråp eller olycka?

Inskrivet tisdag 9/6 kl 00:16
 
Bernice försöker undvika Andy. När han ser henne på kaféet och frågar om hon vill snacka lite så mumlar hon fram att hon redan har fått...prata alltså.
 
David är överlycklig över att Amba ska komma hem.  Han har svårt att tänka på annat så han skyndar sig över hem till Sharmas. Alicia är inte så glad men inser att hon måste acceptera läget. Jacob blir besviken över att David inte tränar med honom inför morgondagens far-och sonlopp i skolan.
 
Benice kommer till Home Farm för att prata med Nicola. Nicola som precis haft sex med sin man är rätt rufsig i håret. Bernice påpekar detta och Nicola hinner inte svara förrän Jimmy kommer ner för trappan. Bernice förstår rätt snabbt vad som hänt. När hon sedan träffar Nicola på puben så ber Nico om ursäkt för att det inte var meningen att reta Bernice som inte har någon man. Bernice svarar att det kanske hon visst har. Nicola blir nyfiken men när Bernice säger att det är Andy så tror Nicola inte på henne. Tillslut säger Bernice att hon bara skojade.
 
Ashley följer med på Harriets förhör med kyrkorådet. Han kommer hem och går till puben. Harriet kommer in och börjar prata om vad som hänt eftersom hon inte fick höra hans vittnesmål. Hon är övertygad om att Ashley sagt massa dåliga saker om henne. Han försöker avbryta henne med att säga  som det är men hon lyssnar inte så han går därifrån in på toaletten. Harriet följer efter och får då veta att han hotat med att sluta han också om de sparkar henne. Hon blir så glad att hon kysser honom men sedan ber hon om ursäkt och säger att det var ett misstag.
 
Kerry och Bernice är snart klara med sin salong. Kerry har som förslag att de ska ha någon form av "guldbiljett" Bernice är inte så förtjust men Rodney som hör det erbjuder sig att texta en lapp åt dem. Kerry är något orolig för att Bernice inte ska ge henne fortsatt anställning nu när provanställninen går ut.
 
Priya kämpar på med bebisen men när Amba skrikit ett bra tag så ringer hon David som kommer över på en gång. Alicia som skjutsat honom dit påminner honom om att han ska vara i skolan på far-och sonloppet senare. David lovar att komma dit. (Var inte Amba lite väl stor för att vara förtidigt född, hon kan ju inte ha växt så mycket sedan hon föddes)
 
Belle ska förhöras i rätten och hon kämpar på med att säga som det är. Hon erkänner att det var en olycka och att hon önskar det varit hon som dött istället. Hon ber Dom om uräskt så han får det jobbigt och går ut ur rättsalen.
Senare den dagen kommer Lisa hem till honom och ber att han inte ska visa sig i rättssalen för hans demonstration med att gå ut kan få Belle att bll fälld.

Dom tittar på gamla inspelade filmer med Belle och Gemma. Han skyndar sig till rätten för att avbryta förhöret geonom att säga att han inte tycker Belle är skydlig för hon var ju trots allt Gemmas bästa vän.
 
Domaren ska meddela juryns beslut men åklagaren begär lite mer tid. Belles advokat passar på att berätta att hon kanke borde erkänna sig skyldig för att få ett kortare straff.
 

 
Jag är ledsen att det många gånger blir försenade inlägg men tyvärr är mitt liv återigen i kaos. Precis när man börjar återhämta sig från den ena smällen så kommer nästa... =(

Glädjedans och tårar

Inskrivet söndag 7/6 kl 08:35
 
Belle börjar undra vart de ska åka när hon märker att Sam inte kör hem. Han berättar att de ska åka iväg. När de kommer fram till stationen vill Belle inte fortsätta så hon försöker övertala Sam till att skjutsa hem henne igen.
 
Dom kommer inrusande hemma hos Dingles och han är rasande. Zak och Lisa förstår först inte varför men när Dom undrar var Belle är så förstår de att han måste ha fått veta vad som är på gång. Zak som precis innan sett Sams avkedsbrev försöker förklara att de inte vetat om Sams planer. Dom tror dem inte så han ringer polisen. De tre åker sedan iväg till tågstationen. De kommer fram och ser Sam och Belle ute på parkeringen. Dom är så förbannad att han tar tag i Sam. Belle försöker förklara att hon inte ville åka. Precis då kommer polisen. De tar med sig Belle och Sam till stationen. Zak får följa med som stöd för Belle och Lisa åker hem med Samson.
 
Eric och Val gifter sig i kyrkan. De ska avge sina egna löften men Eric har ju inte hunnit förbereda sig. Han pratar fritt ur hjärtat och Val blir glad och rörd.
Bernice är nära att ta Andy i handen när de sitter i kyrkan. Efter vigseln blir det fest på puben. Eric är så glad att han visar sin kärlek med en riktig glädjedans för Val. Andy och Bernice står vid bardisken och pratar med varann. Victoria ser dem och blir lite fundersam så när hon får tillfälle går hon fram till Bernice och frågar om det är något mellan henne och Andy. Bernice förnekar det och Victoria svarar att det var tur för Bernice är ju gammal nog att vara hans mamma och dessutom är de så väldigt omaka som par.
 
Harriet pratar med Ashley om ett förhör hon ska på med kyrkorådet för att hon gjort ekonomiska beslut utan att få godkänt. De sitter i kyrkan och dricker lite av nattvardsvinet. Ashley erkänner att han skulle sakna henne mycket om hon var tvungen att sluta. De är nära att kyssa varann men så ringer Ashleys mobil. Det är Laurel som talar om att Arthur skrapat knät och vill träffa sin pappa.
 
Sam kommer hem från stationen men han är ensam. Det visar sig att han inte sett vart Belle och Zak tagit vägen. Strax efter kommer Zak hem och berättar att Belle blir kvar hos polisen eftersom de tror att hon kan rymma igen. Lisa vill åka dit till henne men Zak säger att de får ändå inte träffa dottern.
 
Bernice talar om för Andy att det de haft på gång inte kan fortsätta. Hon är fast besluten att de inte ska ses mer även om Andy försöker tala om för henne att han tycker om henne.
 
Priya kommer in till affären hos David. Hon är överlycklig för Amba ska få komma hem (en stund?) i morgon. Val, som är i affären för att handla mat och champagne till Eric, ser Priyas glädje och hur hon hänger på David så när han går iväg till lagret säger Val till Priya att tänka på att David är gift med Alicia nu. Val går iväg tillbaka till sin kärleksfulla man och Priya ändrar sig, hon vill inte att David hjälper henne utan hon ska fråga sina föräldrar istället.
 
Kerry och Bernice rustar upp sina nya lokaler. Bernice vill inte ta hjälp utav Andy utan hon tycker att de kan göra allt själva. Hon åker till stan så Kerry ringer Andy i alla fall som kommer till lokalen för att sätta upp en hylla. Bernice kommer hem och säger åt Andy att gå. Kerry märker att Bernice verkar ledsen och hon inser att Bernice är kär i honom. Andy kommer tillbaka lite senare för att hämta sin mobil. Bernice håller emot sina känslor men när han går så börjar hon gråta.
 
Det är dags för Belles rättegång. Sean blir kallad som vittne och han säger som det är fast han försöker förklara att Belle aldrig skulle göra någon illa. Han erkänner att han ljugit och tagit på sig skulden för att han älskar henne. Efter dagens förhör så förs Belle tillbaka till cellen där hon får sitta ensam.
 

En flygande inspektion

Inskrivet lördag 6/6 kl 20:44
 
Zak är förbannad på Cain som visat Belle klipporna så hon blir orolig för hans hälsa. Han säger att han är tillräckligt bra nu så de ska inte behöva oroa sig. När Zak senare för en tidig farsdagpresent av Belle bryter han ihop. Han säger till Lisa att han inte kommer att klara av ifall Belle hamnar i fängelse, att det är bättre att de rymmer istället. Lisa tycker inte om idén utan hon vill hellre bjuda över hela famijen på en middag. Sam råkar höra vad Zak säger.
 
Leyla är irriterad över att Megan har tagit över på fabriken tillfälligt för att Jai är på affärsmöte. Hon ringer till kontoret och låtsas vara från arbetsmiljöverket och att fabriken måste stänga tills en flygande kontroll gjorts. All personal får ledigt.
 
Rodney lyckas övertala Eric till att genomföra fallskärmshoppet i alla fall men själv ångrar han sig. Val är så orolig att hon ringer ambulans i förväg, förebyggande syfte eftersom hon är övertygad att Eric kommer att få en hjärtattack.
 
Ali försöker få Kerry att komma att titta på flyguppvisningen. Kerry har ingen lust att se när Dan ska briljera med att han vågar hoppa för att sedan kunna skryta om det i evigheter. Tillslut måste Ali tvinga Kerry att gå dit. Kerry hinner precis se när Dan kommer nedfarandes med en stor skylt som frågar henne om hon vill gifta sig med honom. Kerry blir alldeles till sig. När han landat så kastar hon sig över honom och svarar ja. Tyvärr så ramlar Dan så illa att han gör sig illa i nacken.
 
Katies parmiddag blir inte någon speciellt glad tillställning. Adam är först tvär och grinig men James ger sig inte utan börjar berätta om vad som hänt mellan honom och John. Chas sitter på helspänn och oroar sig för att sanningen ska komma fram men James håller sig lugn. Han säger att det har varit dumt med bråket med sin bror och att han ångrar sig men att det tyvärr är försent.
När James träffar Moira dagen efter är hon givetvis nyfiken och orolig för vad som sagts. Han lugnar henne med att ingen vet.
 
Val är lite förbannad och skäller ut Eric för att han hoppat fallskärm. Eric ska precis säga något när han får svårt att andas och tar sig för bröstet. Han lyckas i alla fall få fram att han vill leva med henne. Ambulansen åker iväg med honom medan Val stannar kvar
 
Jimmy och Nicola är ensamma på Home Farms kontor. De småretas med varann och plötsligt kommer de på att de faktiskt är ensamma. De börjar kyssa varann men precis då kommer Sam in för att be om ett förskott på lönen för att kunna köpa något åt Belle. Nicola svarar att hon inte kan ge honom något men Sam tjatar och Jimmy vill vara ensam med henne så hon säger att hon kan ju inte rå för om någon tar pengar ur växelkassan när hon inte ser. Jimmy skyndar sig att dra iväg med henne till ett sovrum när han hör det.
 
Sam kommer hem och ber Samson att börja packa. Vanessa som ska vaccinera grisarna kommer in till dem. Hon ser att de ska iväg på semester.
 
Megan berättar för Jai om den flygande kontrollen och han inser ganska snart att hon blivit lurad av personalen. Hon förstår att det är Leyla som ligger bakom blåsningen. Det gör att hon säger åt Leyla att rensa avloppen på toaletten istället för att packa godis. Leyla försöker få det till att det inte är hennes arbetsuppgifter men blir sedan tvungen att städa ändå.
 
Eric kommer hem från sjukhuset och mår mycket bättre eftersom det inte var någon attack. Han försöker prata med Val men hon undviker honom. Han tar det då som ett avvisande från hennes sida och han känner att han misslyckats med att fånga hennes uppmärksamhet igen.
 
Val däremot har haft fullt upp med en överraskning. Hon samlar vännerna och Harriet utanför kyrkan. David kommer dit med Eric så Val kan ställa sig på knä och fria till honom. Eric blir överlycklig när han inser att hon fortfarande vill ha honom.
 
Vanessa sitter på puben med Dom när hon hör att Sam ska köpa en present till Belle. Hon inser att Sam antagligen ska rymma med Belle så hon berättar om sina misstankar för Dom.
 
Sam ser Belle prata med Sean ute på gatan i byn. Han säger att han ska skjutsa hem henne men hon vill gå. Sam lyckas övertala Belle till att följa med ändå. Hon är tacksam för att alla ställer upp för henne och Sam svarar att alla de vill bara hennes bästa.
 
 

Inlåst i källaren...igen

Inskrivet lördag 6/6 kl 08:03
 
Chas är fullt fast vid att hon måste berätta för Cain om att Adam är James son. Hon vill inte ljuga för sin bror efter allt som hänt eftersom hon insett att familjen betyder allt. James frågar henne om inte hans familj betyder något för hans söner kommer också att bli påverkade.
 
James berättar för Moira att han sagt sanningen till Chas. Moira blir orolig och går till puben. När Chas går till källaren följer Moira efter och låser dörren om dem. Chas börjar få panik men försöker hålla sig lugn. Moira ber henne att inget säga men Chas vägrar gå med på det. Då säger Moira att de får stanna där nere tills Chas lovar att hålla tyst.
 
Eric har bestämt sig för att hoppa fallskärm för att dra in pengar för att kunna starta Val Pollardstiftelsen. När han pratar om det på kaféet så bestämmer sig Rodney för att också hoppa.
 
Franske cyklisten ska resa hem och innan dess så förklarar han sin kärlek för Kerry som inte förstår ett ord. Han böjer sig fram för att kyssa henne men då får hon nog och talar om för honom att hon faktiskt älskar Dan. En bit längre bort står Dan och ser och hör allt.
 
Val träffar en journalist som ska skriva om henne. Eric passar på att fråga journalisten i smyg om han också kan få lite publicitet angående stiftelsen han startar.
 
Moira släpper ut Chas ur källaren trots allt. När Chas sedan jobbar ser hon hur bra Cain och Adam kommer överens. De skrattar och skojar med varann. Hon söker upp James och Moira på gården för att berätta att hon tänker inte skvallra till Cain men då måste sanningen glömmas helt för det blir ett helsike om Cain någonsin får veta.
 
Dan säger till Kerry att han hört vad hon sagt till fransmannen. Hon blir besviken över att han inte agerade när han ändå var där. Dan som är rädd att förlora henne bestämmer sig för att fria ordentligt denna gång. Han ska också hoppa fallskärm.
 
Eric berättar för Val om stiftelsen. Hon tvivlar på honom men när han sedan tar med henne till lilla marknadsplatsen där det är lotteriförsäljning och tävlingar för att samla in pengar så inser hon att han menar allvar. Hon råkar sedan höra när Georgia pratar om att Eric ska hoppa fallskärm blir hon orolig. Val går iväg för att be Eric låta bli men han lyssnar inte på henne.
 
Charity ber Katie att bjuda över henne och James på en parmiddag. Katie tvekar eftersom hon vet att Adam och James inte kommer överens men Chas lyckas övertala henne att ändå fråga. Adam går med på det efter viss tvekan. När Moira får höra det blir hon återigen orolig för att sanningen ska komma fram. James säger då att hon måste sluta oroa sig för han kan ju faktiskt berätta det när som helst ändå.
 
Rodney och Eric förbereder sig för hoppet. De har lite tid på sig och sitter och pratar med varann. Eric erkänner för Rodney om hur jobbigt det har varit och att han haft svårt för att ha sex med henne efter hon berättat om sjukdomen. När de pratat ett tag så bestämmer sig Eric för att avstå hoppet.
 
Belle mår dåligt och känner oro inför kommande rättegång. För att få henne att tänka på annat ordnar Zak att Cain ska övningsköra med henne. Belle tycker det var jättekul medan Cain inte alls var iika road. När de kommer tillbaka så kommer oroskänslan tillbaka till henne. Zak märker det och då brister det för Belle. Hon erkänner att Cain tagit med henne till klippan där Zak varit nära att ta iivet av sig och att hon är orolig för att det kan hända om hon hamnar i fängelse. Zak lovar henne att han inte kommer att göra något dumt. Han säger till Belle att gå in så han kan prata med Cain. Zak hotar Cain med att det är han som kommer att hamna under klippan om han gör något sådant igen.
 
 

Som man bäddar...

Inskrivet kl 22:49
 
Amelia går runt med Kerry som sällskap. Hon vill träffa prästen för att välsigna allt i byn och då även de cyklister som ska delta i Tour de France. Harriet hjälper Amelia ett tag men blir sedan stressad då Amelia vill välsigna lite väl mycket.
 
Robbie vaknar i lastbilen. Han låter en del när han bäddar upp efter sig så Charity som råkar gå förbi precis då börjar undra vad som händer. Hon upptäcker honom i bilen och blir inte alls glad.
 
Ross kommer över till Debbie för att säga till att han ska vara ledig denna dag. Hon vill inte ge honom det men när han hotar med att berätta för Pete så går hon med på det. Pete som precis kommer dit undrar vad de pratar om men Ross säger bara att han ska vara ledig. Debbie vill inte heller säga något även om Pete märker att något står på. Cain kommer över och ser att Debbie inte mår bra. Hon skyller på Charitys missfall och oro för mamman. Cain lovar Debbie att hon inte behöver oroa sig för Charity.
 
Chas är jättebakis efter kvällen med James. Han kommer tillbaka till puben och har med sig en flaska vin och blommor till henne. Senare så pratar hon med Aaron för att få hans godkännande att berätta allt för James. Så när James kommer dit igen så berättar hon att Aaron tagit på sig skulden för Adams brott. Hon frågar om James har något att erkänna men det har han inte.
 
Donna och Ross ska göra inbrott hos hälaren men Ross litar inte på henne. Han gör allt för att få henne att gå först. Donna blir stressad och säger åt honom att skynda på men han vägrar. När han börjar pika henne för att misslyckas inför hennes snutkollegor så inser hon att han tror hon ska sätta dit honom. Donna visar honom att hon inte är buggad och då börjar han lita på henne. De går in hos hälaren och söker igenom huset. Tillslut hittar de en påse med stöldgods. Precis när de kommit ut utanför huset kommer killen tillbaka. Ross skyndar sig att börja hångla med Donna så deras ansikten inte syns. De får sedan skynda sig därifrån. När de kommer hem erkänner Ross att han hade gillat det de gjort. Donna tvekar men Ross ger sig inte utan börjar kyssa henne och hon kan inte hålla emot.
 
Diane kommer till Debbie för att berätta att hon ska åka till Annie i Spanien. Hon frågar om hon får ta med Sarah och Jack. Det slutar med att även Debbie kommer att följa med på semestern. När Debbie sedan träffar Pete är hon på väg att berätta om händelsen med Ross men hon avstår i sista sekunden. Istället säger hon att hon måste lämna Ross ensam i verkstan medan hon åker på semester.
 
Medan Amelia och Kerry går runt i byn och välsignar saker så kommer en cyklist och krockar med Kerry. Han pratar bara franska men Kerry är snabb att hjälpa honom. Hon ser till att ha kommer till en läkare som råder honom att ta det lugnt i två dagar så han får bo hos Kerry och Dan. Dan blir inte alls glad över den uppmärksamhet fransmannen får av Kerry.
 
Cain ger Diane massa pengar för att kunna se till att Debbie och barnen får en bra semester. Han förklarar att Debbie skulle aldrig ta emot pengarna av honom men Diane som farmor får skämma bort dem hur mycket hon vill.
 
Donna söker upp Ross på verkstan. Hon vill inte synas med honom så de går in och låser dörren. Ross närmar sig genast henne men hon säger att det som hände ska inte hända igen men ändå kan hon inte låta bli honom när han kommer riktigt nära. Cain kommer och undrar vad som händer eftersom dörren är låst. Ross och Donna kommer ut och hon låtsas ha gjort en säkerhetskontroll.
 
Val fortsätter med sina föreläsningar ute på olika bibliotek. Hon berättar om det för Eric som sitter vid datorn. Det stör henne så hon ber honom att sluta internetdejta. När hon öppnar posten ser hon att skilsmässan gått igenom och det gör henne rätt besviken. Diane får sedan veta Vals misstankar om Erics internetdejtande så när Diane hör honom göra upp planer om att träffa någon så tror hon också att det är sant. Eric berättar sanningen för Diane, att han håller på att starta en fond i Vals namn och nu behöver han bara hitta någon form av välgörenhet för att få in pengar till starten av fonden.
 
Donna ser Ross på puben och hon går fram och ställer sig bredvid honom men vill inte att de andra ska märka något. Hon säger åt Ross att inte sälja sakerna de stulit eftersom polisen är extra uppmärksam just nu. Ross vill inte lyssna på henne så han rusar hem och ringer någon och säger att han fortfarande har sakerna som ska säljas.
 
James berättar för Moira att han vet om att Adam är skyldig till branden som Aaron tagit på sig skulden för. Hon blir besviken på Chas som skvallrat. James berättar att han ska berätta för Chas att Adam är hans son för han måste vara ärlig mot henne för att inte riskera att förora henne. Moira ber honom att låta bli men han säger att han måste så att inga hemligheter är mellan dem och förstör som för honom och Emma.
 
Chas blir förvånad när James dyker upp. Hon får höra hela sanningen och först blir hon glad över att han anser henne så viktig att han inte vill förlora henne men sedan blir hon förtvivlad när hon inser att Cain inget vet och att hon inte får säga något. Hon säger att hon inte kan ljuga för sin bror, att hon måste berätta sanningen för honom.
 
 
 

Överflöd av blommor

Inskrivet kl 23:11
 
James skickar massor med blommor till Chas för att kompensera att han stack tidigare senast de sågs. Hon gillar uppmärksamheten och låtsas vara lite purken för att få ut så mycket som möjligt. Han bjuder henne på middag på värdshuset.
 
Kerry och Dan träffar en journalist från den tidningen där Kerry tävlar om bröllopsvinster. De svarar överdrivet på alla frågor som journalisten ställer. Eftersom de sitter på kaféet så kan andra höra deras svar. Nicola kan inte låta bli att pika dem emellanåt. Det gör att tillslut ilsknar Kerry till och säger till journalisten att de är ju ändå inte intresserade av sanningen utan vill ha en bra story för att sälja tidningar. Nicola flikar in att Dans sanning med en lesbisk fd fru och den andra en misstänkt mördare och att Kerry var nära att elda upp sin fd sambos hus med hans barn i. Journalisten får nog och går därifrån. Hon hamnar på värdshuset där hon tittar åt Chas och James håll. De tror att den okända kvinnan spanar in James men när Chas går fram och frågar om varför så får hon veta att journalisten är intresserad av henne.
 
Megan försöker prata med Declan men han vill inte lyssna på henne. Han vill bara att hon försvinner och lämnar dem ifred. Hon ber honom att inte låta ilskan gå ut över Robbie för det är henne han är förbannad på. Megan flyttar in hos Jai.
 
Declan upptäcker att någon varit på kasiont och spelat för hans pengar. Robbie tar på sig skulden fast Finn sitter bredvid. Declan är rasande och hotar med att ge Robbie sparken men låter sedan honom vara kvar trots allt.
 
Megan får reda på att Robbie inte vill jobba kvar så hon övertalar honom att inte sluta för hon behöver ha honom på insidan för att få veta vad som händer. Sedan söker hon upp Charity för att tala om för henne att en dag kommer allt att rasa. Megan säger att hon kommer att finnas där för Declan den dagen han inser sanningen om Charity.
 
Charity skyndar sig att boka en resa till familjen och hon frågar Nicola om hon kan jobba på Home Farms kontor under deras semester. När Nicola frågar Jai om ledigt ett tag för att hjälpa till på Home Farm så säger han först nej men Megan säger att självklart ska hon hjälpa dem. Nicola går iväg och Megan förklarar för Jai att det är bra att det finns en till som kan hålla ögonen på vad som händer på kontoret där borta.
 
Donna gör upp med Ross om att ses på en ödslig plats. Hon ger honom påsen med stöldgods (guldsmycken) Han hittar en köpare. Donna gå sedan hem till Ross för att hämta pengarna som han fått för bytet. Givetvis lägger han undan en del som inte Donna får se Han säger till henne att det är inte värt att riskera att förlora jobb och dottern för sådana här småsummor. När Donna går iväg ifrån Ross så ser Marlon dem. Hon ger sedan Ross ett annat insidertips om en razzia kommer att ske hos en storhälare så Ross kan göra ett inbrott där strax innan. Detta inbrott kommer att ge mycket mer pengar.
 
Robbie har intenstans att bo så han frågar Jai som säger ja. Rishi blir besviken och tycker det börjar bli trångt så han säger åt Jai att säga åt Robbie att flytta. Robbe hör detta och frågar Adam och Ross om han kan bo hos dem. De hittar på undanflykter så Robbie bestämmer sig för att sova i en av lastbilarna istället.
 
Marlon varnar Donna för att ha med Ross att göra. Han erkänner att han sett dem tillsammans. Donna förklarar att hon bara låtsas vara Ross vän för att sedan kunna sätta dit honom. Pete hör detta och går över till Ross för att berätta det. Ross blir besviken men lovar Pete att det är Donna som kommer att bli besviken tillslut.
 
 

RSS 2.0