Två likar finner varann

Inskrivet fredag 1/2 kl 19:28
 
Sarah får veta att hon är virusfri nu så hon hamnar först i kön för hjärtbyte. Doktorn informerar om riskerna men Sarah visar inte att hon är orolig. Hon berättar dock för Samson att hon är rädd att dö på operationsbordet.
 
Lydia är barnvakt åt Jack men han rymmer. Hon hittar honom i en lada på Dingles gård och han är ledsen och orolig för att de ska ta hans hjärta för att hjälpa Sarah. Lydia ringer Debbie och de åker till sjukhuset och förklarar för Jack att det inte är så.
 
Ryan kommer till byn för att träffa Charity men hon har massor att göra på puben så han blir kvar där. Charity vill inte berätta för andra vem han är så hon säger att han ska ordna en fest och därför kollar lokalerna och för att få en offert.
 
Victoria och Matty reder ut det som kändes pinsamt härom dagen. Han ber henne om hjälp och tillsammans så lyckas de få tag på kvinnan som lurade Matty att köpa en tjur utan stamtavla. Victoria låtsas vara köpare medan Matty smygfilmar och fotar papper kvinnan har i bilen. Matty ger sig tillkänna och säger att han ska polisanmäla henne. Kvinnan betalar tillbaka pengarna och blir polisanmäld så tjiuren får vara kvar på gården under utredningen.
 
Rhona och två andra kvinnor ska ordna en överraskningsfest för Jessie som börjar nytt jobb snart. Den ena kvinnan, Daphne, flirtar med Marlon. När Jessie kommer till puben så märker hon Daphnes blickar på Marlon och hur mycket han pratar med henne.
 
Ross blir kompis med Ryan när de ses på puben. De har samma sorts galghumor och det slutar med att Ryan följer med Ross hem. Ross får i uppdrag att hitta en dejt till Ryan och han ringer Dawn "av misstag" så hon kommer dit och är förbannad över att Ross hört av sig.  Dawn rusar iväg när hon hör att Ross ska fixa en dejt. Ross påpekar för Ryan att det inte var meningen att Dawn skulle komma dit. Ryan letar rätt på Dawn och de blir också vänner när de sitter i lusthuset och dricker whisky.
 
Charity börjar leta efter Ryan och hon blir tvungen att berätta sanningen om Ryan för Ross. Precis när de hittar Ryan kommer Irene dit för att hämta hem honom. Hon blir rasande på Charity som låter Ryan träffa en fd knarkade sexarbetare. Irene är på väg att åka hem och Ryan väljer att följa med henne. Han tar farväl av Charity.

Värdelös tjur

Inskrivet kl 21:50
 
David vill inte prata med Tracy men tillslut når hon fram till honom. Hon förklarar att det inte är rätt att föda ett barn när de inte älskar varann och kan ge barnet en bra tillvaro.
 
Tracy rusar in hos doktorn och anklagar honom för att ha brutit mot sekretessen. Han erkänner att han gjorde fel när han blev svartsjuk och ville såra David.
 
Polisen ställer frågor till Lachlan som nekar. Lydia hör allt och både hon och Lachlan säger att Liv är ostabil till psyket just nu. De går hem till Liv och Aaron för att berätta om vad som hänt. Liv kommer precis hem och hör dem när Lachlan och Lydia tror att Liv har behov av samtalsterapi efter allt som hänt. Liv visar sig inte förrän Lachlan och Lydia gått.
 
David inser att han sårat Tracy och nu sårar hon honom men han glömmer allt så fort Maya kommer hem till honom. Han tar av sig vigselringen och börjar flirta med henne. Sedan går de båda till puben och visar sig tillsammans helt öppet. David har inte tid att ens prata med Tracy.
 
Matty vill göra något bra för gården så han börjar leta efter en avelstjur att köpa. Moira ger honom fria händer och han kommer hem med en tjur som har en förfalskad stamtavla så den är inte värd något. Han skäms jättemycket men Moira tröstar honom med att det inte är så illa, de kan fortfarande använda tjuren till avel även om de inte tjänar lika mycket som de tänkt. Cain skäller sedan ut Matty som inte inser att Moira håller masken för att inte såra honom fast han gjort ett enormt fel som de förlorar massa pengar på.
 
Liv kommer till Lachlan och ber om ursäkt för att hon anklagat honom för mordförsök. Hon säger att mått dåligt och varit förvirrad, inte riktigt sig själv. Lachlan säger att han accepterar hennes ursäkt. Lydia tycker de ska kramas för att visa att de inte är ovänner längre. Det blir en stel kram och Lachlan har en otäck blick.
 
Joe hälsar på Sarah och Debbie på sjukhuset.
 
Charity får besök av Irene som talar om att Ryan vill ha kontakt med henne.
 
En turist flirtar med Matty på puben men han får panik när herrtoaletten är trasig så han får med sig Victoria och de två springer ut till cricketstugan. De lägger sig på ängen och Matty talar om hur underbar Victoria är och att hon kan få vilken man hon vill. Victoria känner sig obekväm och väljer att springa iväg därifrån.

Jobba tills man somnar

Inskrivet onsdag 30/1 kl 19:06
 
Maya smyger ut från Davids hus på morgonen efter deras gemensamma natt. Frank ser detta och råkar nämna det för Tracy som blir ledsen. Tracy har bara velat att hennes pappa hörde av sig nu när hon mår dåligt men när han ändå har kommit tillbaka så får han veta att hon är gravid.
 
Liv konfronterar Lachlan angående mixtrandet med batterierna till larmet och till gasläckan. Givetvis nekar Lachlan och han påstår att Liv är påverkad av förgiftningen. Han visar att det finns sprit hos Dingles så hon kan ta för sig när hon går. Liv tar en flaska vodka och går iväg.
 
Matty får hjälpa till med lite mer gårdsarbete och somnar i traktorn redan 10:30 på förmiddagen men han verkar glad över att få arbeta med Pete och Sam.
 
David har en sträckning i ljumsken efter natten med Maya så han går till doktorn som då visar sig vara hennes man. Doktorn gör en undersökning för att se om cancern kommit tillbaka. David är så nervös så han berättar att han varit med Maya. Doktorn säger då att David måste tänka mer på andra än sig själv så David lyckas pressa doktorn att tala om att Tracy är gravid.
 
Liv kommer hem och ser att polisen är där. Hon får berätta om sina misstankar och att hon konfronterat Lachlan som nekat. Polisen har inte mycket att gå på så det enda de kan göra är att ställa några frågor till Lachlan.
 
Amelia får hjälpa Harriet med sommarlovskollot. När hon får tillfälle tar hon Harriets mobil för att smsa Beth men Harriet ser detta och säger att det inte är ok. Harriet pratar med Amelia om att familjen tycker så mycket om Amelia, mycket mer än vad Beth gör.
 
David ser när Tracy och Frank kommer hem. Han skyndar sig till henne och ber henne att tänka sig för för han vet att hon är gravid och han vill inte att hon gör något förhastat för de kan bli en familj igen. Tracy berättar att det är försent för hon har precis gjort abort.

Vad händer i skogen?

Inskrivet kl 19:21
 
Lydia städar upp hos Dingles och hon har fått tillstånd att göra fint där av Zak men han insåg inte att hon tänkt möblera om. Han blir förbannad när hon flyttat runt på möblerna men ber sedan om ursäkt.
 
Polisen kommer och förhör Rebecca angående de stulna bilarna. Hon nekar och Ross ger henne alibi. Polisen tror dock henne inte eftersom hon har minnesförlust men de ska även prata med Pete som är Ross alibi.
 
Matty får jobb på gården och är jätteglad för det. Han får köra ut kött till butikerna och sköta en del administration.
 
Lachlan får panik när han hör att Seb är hos Robert och inte hos Rebecca. Hon säger att hon inte behöver ha hans tillstånd för att lämna sitt barn hos sin far. Lachlan går hem till Robert som sover på soffan. Just då kommer ett sms till Robert där Diane skriver att Seb är vaken. I samma ögonblick kommer Liv hem och undrar vad Lachlan gör där hos dem. Han blir aggresiv och slår till henne så hon slår i huvudet och svimmar av.
 
David hjälper Maya med bilen men den måste till verkstan så han skjutsar henne till stan. Efteråt kommer hon hem och tackar honom och de kysser varann.
 
Amelia vill inte umgås med Elliot för han är nyfiken på hur hon hade det som kidnappad. Hon vill inte heller umgås med sin familj men senare när Kerry försöker prata med henne så mjuknar hon lite.
 
Rebecca är på väg att hämta Seb hos Robert men Lachlan försöker stoppa henne. Hon blir arg och rusar in i huset och ser Liv ligga på golvet avsvimmad och Robert i soffan. Lachlan kommer efter och tar tag i henne.
 
Aaron kommer hem och hittar Liv och Robert medvetslösa. Han ringer efter ambulans som hämtar dem till sjukhuset så båda klarar sig. De får veta att de drabbats av koloxidförgiftning men de kan inte förstå hur eftersom Robert bytt batteri på larmet i förra veckan. De behöver inte stanna länge på sjukhuset.
 
Chas och Paddy kommer hem från semestern. Hon bryter ihop när hon pratar med Aaron.
 
Laclan gör något i skogen och han behåller Rebeccas mobil. När han är på puben och hör folkt prata om henne så svarar han från hennes mobil så folk ska tro att hon åkt till Ibiza till en kompis.
 
Ross blir besviken när han hör att Rebecca dragit iväg utan att säga något till honom.
 
Liv kommer in på puben och ser Lachlan som ser henne. Han stelnar till och när hon frågar vad han gjorde hos dem så nekar han till detta och säger att hon är sjuk som tror att han var där.

En last full med bilar

Inskrivet söndag 27/1 kl 19:12
 
Lachlan packar ned en spade i bilen i smyg men Belle ser detta och undrar varför. Han skyller på att han ska se på en lagerlokal vid en å där det är lerigt så han kanske behöver spaden för att få loss bilen om den fastnar. Sedan åker han in i skogen för att gräva ned något, oklart vad.
 
Rebecca bjuder ut Ross men han tackar nej när hon pikar honom om att han legat med ett fnask. Pete övertalar sedan Ross att be Rebecca om ursäkt.  Ross gör detta och bjuder Rebecca på middag och hon tackar ja. När hon kommer över så säger hon att hon vill att de tar det lugnt denna gång så det inte slutar i kaos.
 
Robert säger åt Liv att söka jobb över sommaren och att hon måste skriva ett CV. Doug erbjuder sig att hjälpa henne också med lite tips.
 
Dan vill att de åker på semester men Kerry säger att de inte har råd och Amelia är inte intresserad av att umgås med familjen så länge Beth riskerar fängelse.
 
Lachlan börjar kolla vem som har en mobil som ringer när han ringer upp numret som han får mystiska sms ifrån. Han upptäcker att Livs mobil ringer precis då, även när han försöker en gång till. Hon ser sig om men ser inte honom.
 
Moira försvarar Matty i Davids butik när hon hör Doug, David och Pearl prata men de pratar om Sarah så hon ber om ursäkt. Matty har bestämt sig för att bo kvar ett tag för att komma på vad han ska göra i framtiden.
 
Belle åker iväg mitt i natten till Granny Clegg som brutit höften och Lachlan vet inte detta då han inte varit hemma.
 
Rebecca ringer Ross som kommer och hjälper henne med en stor biltrailer full med Lawrences gamla bilar. Hon har stulit den innan den ska iväg för försäljning då hyran för förvaringen inte blivit betald. De kör in bilarna i en lada hos Moira och sedan har Rebecca och Ross sex i höet.
 
Lachlan går in hos Robert och mixrar med ett larm (?) och vad han nu gör. Både  Liv och Robert börjar må mycket dåligt när de tar vanliga värktabletter.

En tandlös

Inskrivet kl 21:21
 
Frank blir förbannad och besviken så han skäller ut Megan och går sedan ut från puben. Megan bönar och ber om ursäkt.
 
Moira får meddelande om att Matty hamnat på sjukhus. Det visar sig att han blivit rånad och nedslagen. Hon åker dit för att hälsa på honom. Det är lite kärvt i början när de ska prata med varann men går lite bättre med tiden. Det går så bra att han får bo hemma så länge han vill.
 
Lachlan åker runt på begravningar för att hitta Terry som han tror är skyldig till de hotfulla sms:en. Tillslut lyckas han och ser Terry utanför en kyrka där en begravning ska hållas.
 
Belle börjar undra varför Lachlan är så undvikande. Hon upptäcker att han ljuger om vad han gör och när hon konfronterar honom så säger han att allt snart ska bli bra för han kollar på en lagerlokal.
 
Megan ser Charity ute på gatan så hon går fram till henne och ger en stor fet smäll så Charity ramlar i backen och en tand blir utslagen. De båda åker till tandläkaren och när de börjar prata med varann så erkänner Charity att hon har en son som hon lämnat som nyfödd och att han är funktionsnedsatt. De får en viss förståelse för varann.
 
Frank ledsnar och beslutar sig för att åka iväg ett tag och bo hos en kompis.
 
Pete kommer in på Bartons gård och ser Matty som han tror är någon som Moira anställt för att hjälpa till på gården. Moira tvekar med presentationen så Matty blir besviken och ska åka hem till sig. Moira hittar Matty på busshållplatsen. Hon ber om ursäkt så när Pete och Ross går förbi så säger hon till dem att detta är Matty, hennes son.

Stålkvinnan hänger kvar

Inskrivet kl 20:51
 
Rishi vill höra av sig till läkaren han träffade häromdagen men Jai avråder honom. Då vill Rishi skicka blommor från både honom och från Jai till Aiesha men även då säger Jai nej till Rishi talar om att han stöttat Jai med massa saker som varit tråkiga under Jais uppväxt.
 
Frank konfronterar Megan angående gravtestet och hon säger att hennes mens var sen så hon ville kolla upp även om han är steril så kan det ha varit en misslyckad operation.
 
Irene, Ryans styvmor, söker upp Charity för att be henne hålla sig undan honom. Charity svarar att det kan hon inte för hon måste få rätta till allt nu när hon börjar få ordning på livet.
 
Charity får veta att rättegången mot kommisarie Bails kommer att börja snart.
 
Megan ska fixa inför ett bröllop på Home Farm men killen som skulle fixa ljuset kommer inte. Hon beslutar sig för att hänga upp en ljusslinga på fasaden själv. Hon tappar fotfästet på stegen så hon blir hängande i takkanten. (Väldigt starka nypor på den damen då hon knappt hade något att hålla sig i och hängde rätt länge)
 
Graham kommer och hjälper henne och när de är inne i huset börjar de kyssa varann. De avbryts av att Megan hör att någon är där men när Graham kollar så ser han ingen.
 
Charity super sig full eftersom det är så mycket som känns jobbigt just nu. Samson kommer till henne och han måste lätta sitt hjärta om att han sett Graham och Megan kyssas på Home Farm.
 
Rodney och Misty ska försöka få med folk till att vara med i en föreläsning om tantrasex där alla är nakna.
 
Lachlan får massa sms från någon som hotar med att Lachlan kommer att få igen för det han gjort.
 
Charity gillar att pika Megan för det hon gjort och då råkar Megan nämna att hon bara legat med Graham en gång för flera veckor sedan.
 
Graham söker upp Charity för att hota henne till att hålla tyst om honom och Megan. Då blir Charity förbannad och går ut på puben och talar om att hon är trött på alla män som hotar och gör dumheter så hon tänker inte vara tyst om att Megan och Graham haft sex.
Megan och Frank hör detta...

En stilla dans mitt inne i skogen

Inskrivet onsdag 23/1 kl 18:31
 
Debbie får veta att Sarah måste vara kvar på sjukhuset tills hon får nytt hjärta. Först vill hon inte att Sarah får veta detta men inser att det ändå är bäst att Sarah vet vad som gäller.
 
Rishi är på läkarbesök och lyckas få till en dubbeldejt med läkaren och hennes dotter som ska träffa Jai. Jai är inte alls glad över idén och inte heller efter dejten då han inte tyckte Aiesha var så rolig även om hon var snygg.
 
Chas hör från sin doktor att Paddy hört av sig om att donera Margaritas organ. Hon blir rasande och åker till svensexan men Paddy är för full för att förstå hur arg hon är. Däremot så ser Cain att det är något med henne så han följer med Chas hem och tvingar henne berätta allt. När Chas fått ur sig sin sorg så medger hon att hon inte vill gifta sig nästa dag.
 
Megan gömmer ett gravtest för Frank men han ser det ändå när hon inte är hemma. Frank nämner det för Graham. Han säger även att han steriliserade sig för flera år sedan. Graham frågar Megan om hon är gravid men hon nekar. Han säger åt henne att hitta en bra ursäkt till Frank om varför hon har ett gravtest.
 
Cain berättar för släkten när de kommer till puben för bröllopet att allt är inställt tillsvidare på grund av att Margarita är döende.
 
Charity oroar sig för att Ryan inte hör av sig.
 
Paddy tar med sig Chas ut i skogen tills de hittar ett fint lusthus i en glänta. De stannar där och bara tar in allt som hänt. De läser upp sina egna bröllopslöften som de tänkt säga. De avslutar allt med en stor jättekram när de dansar en lugn tryckare i lusthuset.

Virus

Inskrivet kl 21:47
 
Brenda och Doug pratar med tvillingarna om att de ses men mest som vänner och om Heath och Cathy ogillar detta kommer de inte ses mer. Tvillingarna blir glada och tycker det är ok.
 
Fatih gnider in Dougs kläder med något som ger utslag medan hon hjälper Diane att packa ihop hans saker. När Doug använder kläderna börjar det klia. Faith fnissar och Diane får skulden men tillslut inser Diane att det är Faith som är skydlig så hon får be om ursäkt.
 
Sarah blir skjutsad till skoldiscot men när Debbie och Joe åkt går hon aldrig in utan sitter utanför på en bänk med Samson. Hon erkänner för honom att hon inte mår så bra egentligen.
 
Amelia är sur och känner sig ledsen för att hon inte kan kontakta Beth. Tillslut ber hon Daz att ge Beth ett brev men han ger det till Dan och Kerry. Amelia blir rasande men de försöker förklara för henne hur mycket de älskar henne och allt de gjorde för att hitta henne när hon var borta. Kerry tar dit Harriet som pratar med Amelia och inser att sorgen efter att ha förlorat sin mamma måste också få komma ut.
 
Jessie berättar för Rhona om den misslyckade dejten med Marlon och det var inte för att han hade massa foton på sina fd flickvänner utan för att hon jämför alla med sin exman.
 
Paddy har sin svensexa men får ett utbrott när han får en onepice med texten "Daddy Paddy". Marlon tröstar honom i köket genom att berätta om sorgen efter Tricia men att det känns bra att hon lever vidare genom organen hon donerade. Paddy börjar fundera på om Margerita också ska få donera organ.
 
Debbie och Joe hämtar Sarah som inte pratar så mycket på väg hem. Väl hemma så svimmar hon. Debbie åker direkt till sjukhuset med sin dotter och där får de veta att Sarah flyttats upp i akutkön för att få nytt hjärta. Tyvärr visar det sig sedan att Sarah har ett virus i kroppen och kan inte opereras så länge det finns kvar.

Bernice, som hård polis

Inskrivet kl 21:37
 
Daz ringer Bernice från polishuset. Han lämnar meddelande om att han inte har med Amelias försvinnade att göra utan den tjejen de såg försöker sätta dit honom.
 
Amelias dator är fortfarande hos polisen så hon får låna Dans mobil. Hon sms:ar Beth och frågar hur det är. Bernice kommer dit och ser att Amelia har kontakt med Beth så när Amelia somnar så tar Bernice mobilen och går därifrån.
 
Eric och Diane bestämmer sig för att inte samarbeta med Doug längre.
 
Sarah och Samson får ha en kalasdag hos Joe på Home Farm. De spelar tv-spel och äter gott. Joe frågar Debbie om han får kontakta sin vän som är läkare för att göra en andra bedömning av Sarah. Debbie säger att det är okej.
 
Marlon bjuder hem Jessie på middag och allt går bra. De kysser varann i köket men när de sedan sitter i soffan ser hon foton på alla hans ex. Jessie blir obekväm att detta så hon går hem.
 
Bernice låtsas vara Amelia för att lura Beth till cricketstugan. När Beth kommer dit tvingar Bernice henne att berätta allt. Medan Beth erkänner så har Bernice mobilen igång med samtal till polisen så de hör allt.
 
Amelia bryter ihop när hon ser att Beth förs bort i en polisbil. Hon tror inte att Beth gjort något dumt eftersom de är vänner. När polisen sedan kommer för att prata med Amelia så får hon veta att Beth pressat pengar av Daz.
 
Liv kommer hem från Malta där hon varit med Aaron efter de var i Skottland. Aaron är kvar för han fick mässlingen så han fick inte flyga hem.
 
Bernice ber Daz om ursäkt för att hon inte litade på honom när han sa att han var oskyldig.
 
Joes vän som är läkare kommer hem till Debbie för att undersöka Sarah. Han ger samma svar som tidigare läkare och när Sarah frågar om hon får gå på skoldisco så svarar han att det är okej. Sarah blir glad. När Sarah ska gå upp för trappan så blir hon andfådd. Debbie är på väg in så Sarah skyndar sig upp för att inte det ska märkas hur hon mår.

Änligen hemma

Inskrivet kl 22:29
 
Cain berättar för Debbie om Ross utpressning. Han kommer att gå med på att ge Ross 40% eftersom de känner en viss skuld. Ross går med på dealen.
 
Amelia börjar tvivla på Beth efter att ha hittat ett flygblad, om att Amelia är saknad, i Beths jackficka. Då berättar Beth att Daz har dödat hennes pappa.
 
Maya (som jag tycker liknar Tess) kommer till butiken för hon vill prata med David igen. De dricker vin och plötslig så är David på väg att kyssa henne men hennes man kommer precis in och blir förbannad. De börjar tjafsa med varann.
 
Tracy tvekar på om hon vill vara med David eller inte men när hon kommer in i butiken och hör bråket så inser hon att hon vill inte vara med någon som ska ligga med alla kvinnor han tröstar.
 
Jessie har sökt nytt jobb och det oroar Marlon eftersom då kommer han inte träffa henne lika ofta. Hon kommer till puben och berättar att hon fått jobbet.
 
Beth ringer Daz för anvisningar om var pengarna ska lämnas. Daz går till verkstan och stjäl en pistol och när han kommer till mötesplatsen så kommer Beth dit. Precis när hon ska få Daz att lämna pengarna ser hon pistolen och rusar iväg. Han springer efter henne.
 
Sarah vill gå på skoldisco men får inte det för Debbie då det kan finnas massa baciller. Joe får höra detta så han lovar Sarah att ordna en egen mindre fest på Home Farm för Sarah och en kompis.
 
Beth kommer hem med andan i halsen och hon har inte ägg med sig som hon sagt att hon skulle handla. Amelia smiter iväg och Beth rusar efter. Ute i en park kommer Beth ikapp och då får hon veta att Amelia bara skulle iväg för att köpa ägg.
 
Daz ser tjejerna i parken och då försöker Beth få Amelia att följa med henne men Amelia går iväg och tillslut får Daz med henne hem. Polisen kommer för att förhöra henne men hon säger inte så mycket så det slutar med att Daz blir anklagad för kidnappningen.

Hannah = Matty

Inskrivet kl 21:20
 
Moira tror att hon hade kunnat hjälpa Hannah innan hon bytte kön. När Matty säger att det inte beror på Hollys död utan alltid varit en känsla blir Moira frustrerad och kastar ut honom. Cain försöker sedan prata med Matty om att ge Moira en chans till men han åker iväg. Moira får veta det så hon blir förbannad på Cain som alltid lägger sig i så hon kastar ut honom.
 
David och Tracy har sex på soffan hos Eric. Efteråt är David överlycklig och tror att det kommer att bli bra mellan dem igen men när de ses på puben säger Tracy att hon inte vill att det ska hända igen för hon litar inte på honom.
 
Rhona går till Pete för att be om ursäkt för hennes vänners beteende. De börjar tjafsa med varann tills de kommer fram till att båda vill ha ett seriöst förhållande med varann.
 
Kerry får ett utbrott när hon ser Daz i cricketpaviljongen. Hon slår på honom och skriker om att hon vill veta var Amelia är för hon vil ha tillbaka henne. När han säger att det vill han också så tror Kerry att Amelia är död.
 
Priya och Jai kommer till fabriken och upptäcker att Lachlan och Belle varit där och tagit tillbaka all öl medan alla arbetarna fått gå hem och Rishi var upptagen med att flrita med affärskvinnan Helen. Jai blir förbannad på dem som varit på kontoret men inte sett något. Helen blir irriterad och säger upp deras affärsuppgörelse.
 
David pratar känslor med doktorns fru Maya som kommer till butiken och råkar beklaga sig över sina äktenskapsproblem.
 
Simon kommer till verkstan och slår ned Cain med ett basebollslagträ. Efter diverse hotelser kommer de fram till att Simon ska sticka från stan och aldrig mer nämna Debbie. När Simon går ser Ross honom komma från verkstan. Ross hinner inte ikapp Simon men går till verkstan för att snacka med Cain. Han vill ha verkstan annars går han till polisen och skvallrar om vad Debbie gjort även om han själv kan åka dit för att ha skjutit på henne. Ross menar att de kan ruttna i fängelset båda två, upp till Cain som får några timmar på sig att bestämma sig.

Grinigt, manipulationer och skitsnack

Inskrivet onsdag 16/1 kl 18:44
 
Daz går in hos Diane då han har kvar nyckeln. Han kollar kassalådan som ligger framme men lägger tillbaka den. Precis då kommer Bernice och blir rasande. Hon kallar honom tjuv och skriker att han ska dra därifrån.
 
Tracy ska städa hos Eric för att tjäna lite pengar. Hon dammsuger och dansar när David kommer dit. Han hjälper henne med ett stopp i dammsugarslangen och plötsligt hamnar de på varann i soffan.
 
Killen hos Bartons får försvara sig inför Cain. När Moira kommer hem så talar han om att han är Hannah eller numera Matty. Moira kan inte ta in detta utan efter massa frågor så ber hon honom gå.
 
Beth lurar Amelia med att säga att Dan och Kerry har rest iväg på semester och att de inte bryr sig om att Amelia inte är hemma.
 
Priya litar inte på att Lachlan sagt sanningen så när han och Belle kommer till fabriken  så säger hon upp samarbetet de haft. Hon vill dock ha ersättning för tiden hon lagt ned för att hitta kunder. Priya påpekar även att hon är orolig för Belle som inte märker hur ostabil Lachlan är.
 
Pete får träffa några av Rhonas gamla vänner. Han råkar sedan höra när vännerna snackar skit om honom och de tror inte Pete är något för Rhona.
 
Rebecca och Ross bestämmer att de ska på lunchdejt men hon har sedan inte tid för hon ska jobba. Hon är väldigt ojämn i humöret och ena stunden snackar hon illa om honom och nästa är han okej men hon säger att hon inte tänker nöja sig med någon som honom.
 
Matty gömmer sig i Victorias bil. Victoria kommer dit och när hon inser vem Matty är så går de hem till henne för att prata gamla minnen och vad som hänt. De går till Hollys grav tillsammans.
 
Lachlan och Belle vägrar att betala något till Priya men då hotar hon med att hålla deras öllager inlåst på fabriken.
 
Rishi träffar kunden som ser ut som hans exfru, de kommer bra överens även om hon gör klart för honom att hon inte är ute efter något seriöst.
 
Matty får sms om att Moira vill ses för att prata ut. När han kommer till gården så visar det sig att det inte är hon som skickat smset utan Cain eller Faith.

Vem stal vad och varför?

Inskrivet kl 19:22
 
Belle blir irriterad på Lachlan som berättar om hennes sjukdomshistoria men Freddy säger att de har läkare och professionell hjälp inom företaget. Lachlan är svartsjuk och tror att Belle kommer att tröttna på honom snart så han tycker hon ska tacka nej men det vill Belle inte.
 
Bob och Laurel frågar Doug och Brenda om deras förhållande för att barnen har frågor. Brenda blir irriterad och säger att hon kan prata med barnen själv när det behövs.
 
Beth ringer till Daz för att få honom att betala massa pengar för att Amelia ska bli fri. Hon använder en röstförvrängare och ringer från en telefonkiosk. Polisen är i närheten men upptäcker henne inte.
 
Charity skriver brev till Ryan för att förklara sig. Hon vill skicka med den lilla babymössan hon sparat från hans födsel men ändå vill hon inte skiljas ifrån den.
 
Lachlan är bitter och när han ser en jättestor sten ute på gatan tar han in den i bilen och sätter sig och väntar på att Freddy ska komma ut ut puben. Priya och Freddy kommer ut och hon är jättefull så hon sätter sig i Lachlans bil och vill bli körd hem. Han vill inte hjälpa henne men Priya sitter kvar. Lachlan följer efter Freddys bil och Priya babblar i fyllan och villan sedan somnar hon. Lachlan tar den stora stenen när de stannat och följer efter Freddy för att slå ned honom men stoppas av ett mobilsamtal av Belle, När Lachlan vänder sig om ser han Priya rusa ut ur bilen in i en taxi.
 
Daz försöker berätta för Dan om vad som hänt men Dan tror honom inte utan han tror att Daz är ute efter de insamlade pengarna. Tyvärr ser Daz sedan när Diane tar reperationskassan och går hem med den.
 
Cain blir tvungen att berätta för Moira att Simon är tillbaka men att allt görs för att Simon ska försvinna igen och att Ross inte ska få veta något.
 
Belle talar om för Lachlan att hon stannar i byn och tackar nej till London. Han försöker få tag på Priya som vägrar att svara. Priya berättar för Jai och Rishi om att hon vaknat upp på parkeringen utanför ett hotell och inte alls vet vad Lachlan hade tänkt göra med henne.
 
Jai, Rishi och Priya kommer till Dinglesgården för att konfrontera Lachlan. Lachlan andas ut när han inser att Priya inte sett att han tänkte slå ned Freddy så han erkänner att han följt efter honom för att prata.
 
Någon går in hos Moira och Cain på gården och börjar leta efter något. Denna person gömmer sig när Faith och Kyle kommer hem med eftersom de går ut igen så forsätter personen att leta. Han hittar något papper som han stoppar i ryggsäcken. Cain kommer hem och upptäcker att någon är där. Han försöker få reda på vem det är och varför han är där men får inget svar utan killen säger att han ångrat sig. Cain blir förbannad och slår ned killen.

Grönsakskrig

Inskrivet kl 14:01
 
Diane blir förbannad och skäller ut Doug som försöker förklara. Det gör att alla gäster som gömmer sig hör allt. Plötsligt klarar inte Faith att hålla sig längre så hon går förbi dem på väg till toaletten. Alla andra passar på att smita ut också. Diane känner sig ännu mer förnedrad när alla hört allt.
 
Bernice ber Daz att flytta för det är så mycket att ta in just nu så hon behöver tänka. Daz söker upp polisen i byn för att lämna en lista på dem han haft kontakt med i det militära eftersom någon av dem kan vara skyldig till att ha kidnappat Amelia. Sedan går han till cricketpaviljonen för att sova där.
 
Laurel möter Brenda i byn och skäller ut henne för att ha förstört Dougs liv. Det slutar med att Brenda och Laurel står och skriker på varann och kastar grönsaker. Doug och Bob försöker avbryta men polisen kommer och för iväg damerna till arresten.
 
Diane gör slut med Doug.
 
Freddy, affärsmannen som nobbade Whingles, får en utskällning av Belle för att han åldersdiskriminerar. Han åker iväg men återkommer med ett nytt förslag. Lachlan har gått iväg så det är bara Belle och Priya som får veta att han vill satsa på deras öl men även på Belle som kan få bli deras trainee på företaget i London.
 
Amelia hittar sin mobil men då får Beth ett utbrott och skäller ut Amelia för att hon inte litar på henne. De blir sams och Amelia lovar att inte kontakta sin pappa. Beth säger att hon kanske kan göra det sen.
 
Laurel och Brenda sitter i varsinn cell och pratar med varann genom väggen. Först är de osams men sedan ber de varann om ursäkt. De blir släppta men upptäcker att Bob och Doug, som skulle hämta dem, bråkar i väntrummet.
 
Chas och Paddy är på puben när Dinglesfamiljen frågar om bröllopet. Chas svarar att det blir om tre veckor. Paddy är orolig för att hon inte tänkt igenom allt men då säger hon att på så sätt kan Margerita vara med när de gifter sig,
 
Belle berättar för Lachlan om erbjudandet och han blir besviken. De söker upp Freddy och Priya på puben för att ge ett svar. Belle tvekar när det visar sig att Lachlan inte kan få samma chans som hon. Lachlan säger att hon ska ta chansen och att han kan flytta till London med henne och jobba med Whingles därifrån. Han blir irriterad när Freddy påpekar att Belle kommer ha mycket och göra under det första året och sedan vet man inte var hon hamnar när hon är klar. Då kan inte Lachlan låta bli att fråga om företagets sjukvårdsförsäkringar, om det täcker psykisk sjukdom ifall Belle blir sjuk igen.

Överraskning med dubbel överraskning

Inskrivet kl 21:30
 
Doug vill göra något speciellt för Diane som fyller år så han köper en dyr ring. Diane blir inte glad för hon tror att han vill att hon tar av sig vigselringen från Jack och dessutom är ringen alldeles för dyr eftersom de inte har pengar när de förlorat så mycket på att ha värdshuset stängt.
 
Zak kommer hem från Irland men alla verkar ha andra planer än att äta frukost med honom.
 
Chas bestämmer sig för att gå graviditeten ut även om Paddy ville avbryta den så lovar han att ställa upp för henne. De blir tillslut tvungna att berätta för Marlon om läget.
 
Priya ordnar ett möte med en investerare utan att prata med Lachlan och Belle. Det gör Lachlan rasande så när kontraktet ska skrivas kommer han in och avbryter för att få vara delaktig. Det slutar med att investeraren ångrar sig.
 
Sarah ska få komma hem så Joe betalar för en storstädning hos Debbie för att undvika massa bakterier som kan skada Sarah.
 
Brenda pratar med Doug som har så dåligt samvete för vad de gjort så han vill erkänna för Diane. Brenda säger att det är bättre att bara glömma men Doug vill inte ha massa lögner inom sig.
 
Daz letar efter Amelia genom att dela ut flygblad i Hotten. Han frågar en ung tjej som säger att hon inte sett Amelia men sen går hon hem och där är Amelia. Tjejen, Beth övertygar Amelia att ingen bryr sig om dem och att de har det bra tillsammans. Amelia vill ändå kolla i tidningar om hennes pappa saknar henne men Beth lyckas hela tiden hitta bortförklaringar.
 
Misty och Victoria ordnar en överraskningsfest till Diane men när Diane kommer ut från skönhetssalongen träffar hon Doug som vill prata med henne. Så fort de kommer in så erkänner han att han legat med Brenda. Ingen av de dolda gästerna vågar visa sig.

Svåra beslut

Inskrivet kl 21:33
 
Chas tvingar Paddy att erkänna hur han vill göra. Han talar om att det han tror är rätt är att avbryta graviditeten men Chas är inte redo för det. De dividerar fram och tillbaka och plötsligt känner Chas en spark inifrån, för första gången. Det gör inte beslutet lättare.
 
Polisen håller koll på Daz under tv-inspelningen där de vädjar om att släppa Amelia fri. Benton blir mer övertygad om att Daz är inblandad i försvinnandet.
 
Bob gillar inte att Brenda träffar män.
 
Doug och Brenda tar en en drink ihop hemma hos henne. De tröstar varann och givetvis blir det en kyss. Sen vet inte jag om det hände mer men efteråt när de ses har de båda dålgt samvete och säger att det var ett misstag och betyder inget.
 
Joe kommer till sjukhuset för att se hur Debbie och Sarah mår men han får inte träffa Sarah eftersom hon inte får bli upprörd. Senare får Debbie veta att Sarah kommer att få åka hem i väntan på transplantation.
 
Dan och Daz fortsätter att tjafsa när de kommer hem. Polisen kommer tillbaka för att hämta Daz till ytterligare ett förhör och det gör Dan övertygad om att Daz är skyldig. Det slutar med att Daz blir rasande och drar iväg med bilen in till stan i en rasande fart.
 

Ta hand om sina barn

Inskrivet onsdag 9/1 kl 19:07
 
Daz blir förhörd på polisstationen för att de upptäckt på Amelias sociala medier att hon haft kontakt med någon som har ett användarnamn som kopplas till Dazs militärtjänstgöring. Han nekar givetvis till att ha skrivit med henne.
 
Sarah fortsätter att inte prata med sin mamma. Debbie sover i väntrummet för att ändå vara i närheten.
 
Laurel ber Bob att fråga Brenda om tvillingarna får komma hem till henne några dagar. När Bob ska fråga Brenda som sitter på puben så är hon snabb att bjuda hem Rishi, som sitter vid samma bord. Det gör att Bob inte får fram något.
 
Dan är upprörd eftersom polisen slutat leta för att de tror att Amelia är död. Polisen kommeer dit och talar om att de sett henne på en övervakningsfilm och Dan får identifiera henne från filmen. De ser Amelia med en kvinna som de inte vet vem det är.
 
Paddy försöker förstå vad som hänt med deras baby så de bokar ny läkartid. De får veta att inget kan göras för att rädda Margeritha utan de måste bestämma sig för att göra abort nu eller föda henne med vetskapen att hon bara överlever några timmar.
 
Bob gör ett nytt försök att fråga Brenda som gladeligen vill ha tvillingarna hemma hos sig men då säger Bob åt henne att inte bjuda hem massa karlar under tiden och att låta bli att dricka under dagtid. Brenda blir rasande då han låter barnen vara hos en alkoholiserad äktenskapsförstörare.
 
Polisen ber Dan, Kerry och Daz att göra ett tv-framträdande där de vädjar till Amelia att komma hem. Dan är irriterad över att Daz ska vara med. Daz är lättad för han tror att polisen inte misstänker honom längre men egentligen så vill polisen bara kolla hur han beter sig.
 
Paddy bokar tid hos ännu en speciallist men även där får de samma svar. Han säger att han ställer sig bakom Chas beslut men hon blir förbannad och tror att han bara vill att de gör abort redan nu,.

Smörgås som smörgås

Inskrivet kl 22:04
 
Aaron ser när Liv smyger in hos Dingles så han följer efter henne. Hon snokar i Lachlans dator men Aaron stopper henne. De går därfrån och Aaron frågar om de ska åka på semester ihop. De bestämmer att de ska åka på en liten bilsemester till Skottland för att hälsa på Lisa medan Robert är kvar och jobbar.
 
Debbie och Sarah får veta att alla cellgifter har gjort att Sarah har problem med hjärtat och kommer att behöva göra en transplantation. Sarah vill inte prata med Debbie utan tyr sig till Ross som försöker få henne att inse att hon inte vill ha sin mamma i fängelse för det kommer inte att hjälpa någon av dem.
 
Graham talar om för Jacob och Leanna att Joe och han vet vad de gjort och att de kommer att få betala för det. Han säger högt så David hör att ungdomarna lovat att tvätta alla bilar, in- och utvändigt, som finns på Home Farm och skänka pengarna till insamlingen för att hitta Amelia. Leanna säger sedan till Jacob att hon tänker inte alls hjälpa till och att han är en fegis som inte vågar säga ifrån.
 
Chas mår dåligt och sitter och pratar för sig själv och magen om att alla läkare har fel. Marlon hör henne men hon vill först inte prata med honom. Marlon inser ändå att det är något som inte stämmer så han säger åt Paddy att prata med Chas.
 
Heath klagar på att hans smörgås inte är trekantig så Laurel säger åt Arthur att ge Heath sin smörgås och ta en banan istället (Inte okej tycker jag) Sedan försöker hon och Bob med att de alla ska gå på bio men då vill Heath och Cathy bara gå om de får välja film.  När Brenda erbjuder sig att laga middag till tvillingarna så går Laurel med på det men då ångrar sig Brenda.
 
Polisen förhör Debbie angående syraattacken och hon nekar. De säger att de tror på henne att det inte var hon som gjorde det men att hon är inblandad ändå, Sarah har ju berättat det men Debbie nekar.
 
Fatih har ordnat en babyshower för Chas. Paddy kommer dit med en filt till babyn. En filt som han hade när han var liten.
 
Dan blir besviken när han får höra att polisen lägger ned letandet efter Amelia.
 
Paddy kommer upp till barnkammaren och ser en rödgråten Chas krama filten. Hon kan inte hålla inne allt längre utan berättar att deras dotter inte kommer att överleva.

RSS 2.0