Superdupererbjudande och en keps

Chas går ute och pratar med Cain om ett sms hon skickat till honom men precis då möter de Debbie så Cain blir sur och muttrar om att Chas går efter honom, för att Debbie inte ska tro att de är vänner. Cameron som hör allt säger åt Chas att låta Cain vara eftesom han kommer aldrig att ge med sig. Senare så söker Cain upp Chas på puben och säger att de kan prata med varann så länge Debbie inte får veta något. Även denna gång hör Cameron detta och han blir väldigt förvånad men inte speciellt glad.
 
Belle och Gemma möter Thomas i byn. De försöker fota honom men så kommer Sean och vill hänga med dem. Han går in på kaféet för att få några latte ifrån Ruby men hon säger nej eftersom Sean betett sig illa när han tog Sandys permobil. Sean får återvända tomhänt till kompisarna. De bestämmer sig för att gå hem till Thomas men Belle som har fått en lista på saker att göra av Lisa måste gå hem.
 
Bernice annonserar om  "Superdupererbjudande" på puben, ät två rätter men betala för en. Precis som Chas hade försökt häromdagen. Marlon blir inte alls glad när han hör det eftersom det kan skapa extrajobb för honom.
 
Moira kommer med kött till puben. Chas passar på att prata med henne om Cain. Hon är glad över att brodern börjat prata med henne igen. Sedan frågar hon Moira om hur hon känner för honom. Moira säger att det är slut mellan dem. Det gör att Chas söker upp Cain och råder honom att prata med Moira som behöver honom nu när hon har det jobbigt.
 
Ruby försöker få med Sandy ut men han vägrar att sitta i rullstolen. Hon föreslår då att Sean kommer och hjälper honom eftersom det är hans fel att Sandy inte kommer ut. Sandy vill inte ha någon "vårdare" men lockas av tanken om att få en "slav". Det leder till att Sean och Sandy får roa varann. Sean tar med sig Sandy till hyddan i skogen där de sedan sitter och pratar. Sandy berättar att han var rätt lik Sean när han var ung, förutom kepsen då... Sedan tar Sandy Seans keps och tar på sig den =)
 
Lisa beslagtar Belles mobil eftersom hon är uppnosig och inte gör som hon ska. Belle ska iväg för att träffa Gemma för att se på film. Precis när Belle gått så får hon ett sms av Thomas. Lisa som har mobilen ser det och inser att Belle inte alls ska träffa Gemma. När hon sedan tittar lite till i mobilen så ser hon bilderna som Gemma tagit på Belle när hon poserar. Lisa blir alldeles förskräckt och visar Zak bilderna. Han blir inte heller glad när han ser dem.
 
Rhona blir tokig på Paddy som inte gör något vettigt hemma. Han vill göra mer än bara svara i telefon på kliniken så han börjar sätta upp hyllor men det går inte så bra. Rhona säger till Paddy att Marlon behöver hjälp på puben. Paddy blir glad och skyndar sig dit men Marlon har ingen aning om vad som händer. Han låter ändå Paddy få hjälpa till med disken även om Paddy hellre hade lagat maten.
 
Belle beklagar sig för Gemma om föräldrarna som är så stränga. Gemma råder henne att vara den snälla flickan ett tag så föräldrarna lugnar ner sig. Belle lyssnar på sin vän och går hem för att laga mat och be om ursäkt för sitt beteende. Zak är glad men Lisa tvivlar på att det är uppriktigt menat så hon litar inte riktigt på Belle än.
 
Cain söker upp Moira på gården för att prata med henne. Hon är inte intresserad eftersom hon är så trött på hans hämndbegär som han alltid visar. Hon säger att hon aldrig vet var hon har honom och nu vill hon inte ha honom längre. Moira kör ut en väldigt besviken Cain.
 
Moira kommer gåendes utanför ladan på gården. Cain står och väntar på henne för han vill prata. Moira säger att hon redan sagt allt, hon vill inte vara ihop med honom längre. Hon säger att hon behöver en man som hon kan lita på och som älskar henne. Då säger Cain att det har hon..

Känslor – syskon, föräldrar, barn, vänner...

Ali och Ruby dyker upp hos Sam precis när Rachel lämnat fram kortet hon fått av honom. Sam frågar om inte Samson gett det till Amelia och då inser Rachel att det blivit fel. Hon rusar därifrån med Ali och Ruby efter sig
 
Chas är hos Moira och de dricker vin och pratar om John. Efter ett tag vill Chas att Moira gör sig i ordning så de kan gå ut. De kommer till puben och där får de sällskap av Vanessa och Rhona. Strax efter dem ramlar det in ett gäng män som fått fel på deras buss. Givetvis börjar de flirta med tjejerna. Cain som också kommer till puben ser inte alls glad ut.
 
Priya och David kommer till puben. Alicia är där och börjar prata om bröllopet. Det gör att Priya vill boka datum på en gång även om David inte ser så säker ut.
 
Lisa och Zak pratar med Sam om det som hänt.  De ber Sam att vara ärlig mot Rachel om sina känslor.
 
Jimmy kommer hem en dag tidigare än beräknat. Nicola blir överlycklig och hoppas på att han nu ska se till att Thomas åker hem igen. Jimmy är orolig för vad som kan hända om de skickar hem grabben eftersom han antagligen kommer att rymma tillbaka till byn eller någon annanstans som kan vara ännu värre. Jimmy tycker de ska ge Thomas en chans, att antingen hitta ett jobb eller plugga på universitet.
 
Rachel pratar med Ali om Sam. Hon är rädd att han ska skratta åt henne nu när hon trodde något helt annat.
 
Alicia och Jacob ska äta middag på värdshuset. När de är där kommer även Priya och David dit. Jacob frågar dem om de vill sitta med dem och de tackar ja. Alicia pratar lite om bröllopet och tillslut får både Jacob och David nog så de går till köket istället.
 
En av männen från bussen som gått sönder börjar flirta med Moira. Cain sitter vid bardisken och ser allmänt butter ut. Efter ett tag kan Cain inte låta bli utan han går fram till dem och börjar prata om Moiras döde man John. Den andre mannen får nog och går därifrån. Först ser det ut som om Moira ler men hon är nog mer sur för att Cain förstört...eller?
 
Sam söker upp Rachel för att prata. De båda har svårt för att säga vad de egentligen känner så det blir bara prat om vänskap.
 
Belle har fått ett allahjärtansdagskort men vet inte vem det är ifrån. När hon pratar om det med Gemma vid busshållplatsen så säger Amelia att hon vet vem det är ifrån. Sean som står där med dem säger att det vet hon inte alls. Amelia beskriver kortet och genast inser Belle och Gemma att det är från Sean. Belle hade hoppats att det var från Thomas.
 
Samson är ledsen och när Sam pratar med honom säger han att han vill att pappan ska vara kär i Rachel.
 
Rachel träffar Ali på kaféet. Ali frågar hur det gått och Rachel svarar att hon och Sam bara är vänner nu och det är okej. Sam kommer in för att äta så Ali lämnar plats åt honom. Han och Rachel pratar med varann men det är inte som förr. Rachel säger att hon tycker det är jobbigt när det känns så pinsamt mellan dem.
 
Moira får blombud från Hannah och Holly. Adam kommer fram och tror det är från hennes beundrare från puben. Han är lite bitter över att Moira varit full och raggat på en okänd man. Strax efter kommer Chas på besök. Hon ber om ursäkt på Cains vägnar och förklarar att han är bara så elak om han älskar någon.
 
Gabby och Bernice sitter på kaféet och dricker milkshakes. Laurel kommer in och märker hur glad Gabby är och att Gabby inte bryr sig om henne.
 
Gemma ska hjälpa Belle att bli lite "snyggare" med andra kläder och mer smink. Belle känner sig lite obekväm men Gemma får henne ändå att posera lite framför kameran, sedan går de till byn där de möter Sean. Gemma frågar genast om de inte ska fråga om Thomas vill vara med så Sean går och hämtar honom. När de fyra sedan ses så vet de inte vad de ska hitta på. Thomas vill gå till puben men Belle vågar inte för då kommer Chas att skvallra för Llsa.Han föreslår att de kan sno sprit därifrån men Belle vill inte det heller. Debbie kommer körandes förbi och stannar till och frågar vad de gör. Thomas och Sean går därifrån och Belle blir besviken och anklagar Debbie för att vara avundsjuk för att hon blivit lämnad av sin pojkvän.
 
Chas vill prata med Cain på puben men han är inte intresserad. När hon hotar med att stänga så alla andra får gå därifrån så går han med på att gå ut med henne. Hon ber återigen om ursäkt men Cain bryr sig inte. Chas blir ledsen när han säger att hon inte bryr sig om familjen när hon svek Debbie men då svarar hon att han bryr sig inte heller om sin familj, framför allt inte att han gjorde Debbies väninna gravid så hon gjorde abort och sedan gjorde han Amy med barn. Cain är så bitter att han säger att han önskar att det varit hon som dött och inte Carl. Han skulle ha spottat på hennes grav... Chas tror honom inte och hon ber honom om att få tillbaka sin bror, det är det enda hon vill för hon älskar honom trots allt.
 
Ses på fredag igen =)
 
 

Upptäckte...

 
 
..precis att jag inte hinner se dagens avsnitt så jag återkommer i morgon och berättar vad som hände.
(Det verkar problem med att kommentera så om det inte funkar så skriv i tidigare inlägg)
 
 
Uppdaterat 28/7, Nu går det att kommentera också.
Detta hände:
 
Alicia har kommit hem och verkar rätt glad efter arbetsresan. Hon får reda på att David och Priya flyttat ihop men hon säger att det inte gör henne något.
 
David möter Eric och han frågar honom om Alicia och Jacob. Eric råder David att tänka på Priya nu och släppa Alicia.
 
Gabby har blivit avstängd från skolan så hon måste plugga hemma. Ashley försöker få henne att göra det hon ska även om Bernice inte tänker sig för och låter flickan slippa när hon inte vill göra något.
 
Lisa hör att Sam ska til Rachel sen. Det gör att hon söker upp Rachel för att be henne att låta Sam vara för han behöver tillbringa tid med sin son också. Hon säger till Rachel att be andra hjälpa henne sätta upp en hylla.
 
Ashley möter Sandy på kaféet. De pratar med varann för Ashley tycker det är jobbigt med Gabby som strular. Sandy råder honom att flytta ihop med Bernice och Steve om det är ett sätt att få Gabby att må bra. Ashley vägrar men sedan ändrar han sig. När Laurel får reda på det blir hon förbannad. Hon vill att Gabby flyttar hem till henne och Marlon istället men Ashley säger att Gabby inte vill bo där.
 
David köper en ring till Priya som blir överlycklig men den visar sig vara alldeles för stor.
 
Sam träffar Rachel ute på gatan och han säger att han är klar så han kan hjälpa henne. Rachel svarar att hyllan redan är uppe och att han bör umgås med Samson lite. Sam blir förvånad över att avspisas och han blir rätt sårad.
Ali som hör det undrar varför Rachel ändrat sig och hon får veta att Rachel inte vill att folk ska tro att hon bara utnyttjar Sam.
 
Georgia har bokat möte för att ordna med bröllopet så hon, Rishi och Priya kommer till David i butiken för att få med honom i planerna. David tvekar och säger att han måste jobba. Victoria som hör det säger att hon kan jobba om hon får dubbelt betalt. Georgia blir nöjd och de drar med sig David till Home Farm.
 
Nicola säger till Alicia att första jobbet blir att ordna med Davids och Priyas bröllop. Alicia biter ihop och accepterar förslaget. När Sharmas och David kommer dit så visar hon inte några sura miner utan lovar att göra allt för att de ska få ett perfekt bröllop. David verkar inte lika säker på att hon är rätt person att hjälpa till. Georgia passar på att säga till Alicia att de inte kan boka dag eftersom hon är gift med David fortfarande
 
Ashley och Gabby flyttar in i gamla prästgården till Bernice och Steve. Bernice lovar Gabby en egen tv på rummet men Ashley säger ifrån eftersom det vore att belöna dottern. Steve håller med honom och Bernice får ge med sig.
 
Det är alla hjärtans dag och Samson klipper och ritar kort. Zak ger Lisa en present men han har även blommor till Moira eftersom det är ett år sedan John dog. (Var det ett år sedan eller missuppfattade jag? Jag har för mig att han dog före jul eller strax efter...)
 
Jacob ska gå ut med Cheryl, Vals hund. Han råkar släppa lös hunden som springer iväg. Jacob springer runt och letar efter henne. David dyker upp och vill hjälpa till men Jacob vill inte ha hans hjälp.
 
Ashley ska till jobbet och tänker ta med sig Gabby till gården. Steve som ska jobba hemifrån erbjuder sig att ta hand om henne. Bernice ordnar frukost och när Gabby vill ha stjärnformat bröd säger hon okej men återigen får Ashley hejda henne.
 
Rachel är på kaféet och när hon tittar ner i vagnen ser hon ett rött kuvert. Hon blir glad när hon läser kortet. Ruby ser henne och skvallrar för Ali. Både Ali och Ruby frågar sedan Rachel om vem det var ifrån. De råder henne att ta kontakt med Sam om det är så att hon besvarar hans känslor.
 
Ashley kommer hem på rasten för att hålla koll på Steve och Gabby. Han pratar med Steve om att sätta gränser för Gabby och att de måste vara överens eftersom annars blir Ashley den elake föräldern.
 
Debbie ska lämna barnen till Andy men han är kvar på gården. Kerry är hemma och säger att hon kan passa dem tills Andy kommer hem men Debbie vägrar att lämna barnen hos henne. Andy får höra det och blir förbannad på Debbie men hon vägrar att lita på Kerry.
 
Lisa hittar Cheryl och tar med hunden till kaféet. David som är där blir glad och ringer till Jacob som kommer dit efter lite muttrande. Jacob blir sams med David efter att ha fått lätta på hjärtat om besvikelsen över att ha blivit lämnad.
 
Alicia kommer till affären för att prata med David men han är inte där. Priya hör det och undrar vad hon vill. Alicia berättar att hon begärt annullering av äktenskapet och det är hennes allahjärtansdagspresent till dem båda. De möter David som är på väg tillbaka till butiken. Han ser inte alls lika glad ut när han får höra vad Alicia gjort.
 
Rachel får barnvakt så hon kan prata med Sam i lugn och ro. Han blir förvånad när hon dyker upp hemma hos honom.
 
Ali och Ruby pratar med Amelia och Samson som fnittrar ihop. Det visar sig att det är Samson som skrivit kortet som Rachel fått för att para ihop Sam med henne...
 
 
 
 

Eau de cynism – den nya parfymen

Katie har sovit över hos Andy efter bråket med Declan. Hon får Andy till att hämta kläder till henne från Home Farm. Declan protesterar först men låter sedan Andy packa en väska åt henne. Det visar sig att hon tänker lämna byn för tillfället.
 
Megan får reda på bråket mellan Declan och Katie så hon råder sin bror att be Katie om ursäkt och att reda ut problemen.
 
Katie besöker Gennie för att be om ursäkt för att hon inte dök upppå dopet. Hon erkänner att det var själviskt gjort men att hon aldrig menat att såra någon.
 
Bernice har inte tid att lyssna på vad Gabby vill. Gabby behöver pengar till en skolresa. När hon senare ser att Priya råkar lämna kassaapparaten öppen på puben så tar hon några sedlar därifrån när ingen ser.
 
Robbie får provjobba som chaufför hos Debbis budfirma. Dom är inte speciellt glad över att Robbie är där. Det går bra för grabben så Debbie lovar att han får provjobba nästa dag också. Robbie vill gärna börja på riktigt så han får lön för arbetet han utför.
 
Ali får veta att Rachel redan varit hos läkaren med Archie. Hon blir besviken eftersom hon tänkt följa med och därför tagit ledigt från jobbet. Det visar sig att Sam följt med istället.
 
Declan kommer till Andys hus precis när Katie ska resa. Han blir givetvis ledsen när han får veta att hon inte ens vet hur länge hon tänker vara borta. Det kan vara en dag, en vecka eller för alltid säger hon.
 
Gabby är hos Laurel och Marlon för att träffa Sandy och Arthur. När Laurel ska ta av Gabby jackan hon har på sig så ser hon pengarna sticka upp ur fickan. Gabby säger att hon fått pengarna av sin mamma.
 
Declan kommer till puben när Andy är där. Han anklagar Andy för att ha fått Katie till att sticka. Andy och Kerry drar sig undan men Declan kommer fram till deras bord lite senare ändå. Declan är så besviken och onykter att han slår till Andy.  Andy och Kerry går därifrån medan Declan ramlar ihop och Megan får hjälpa honom.
 
Laurel ska köra Gabby till skolan. Hon pratar med Ashley medan flickan hämtar sina skolsaker. Laurel säger att de måste sätta gränser och att det gäller även Bernice som ger Gabby massa pengar. Gabby ska precis gå men passar på att ta en flaska vodka från lagret.
 
David ber Priya att flytta in hos honom. Hon blir överlycklig och vill börja packa på en gång. David vill hellre utnyttja lediga dagen till att ta det lugnt. När Georgia får veta att Priya ska flytta så säger hon åt sin dotter att se till att David får sin skilsmässa snart.
 
Debbie pratar med Charity om att försöka få Declan till att anlita dem under nästa festival. Robbie hör det och nämner att Declan inte mår så bra efter allt bråk med Katie så det kanske inte är tillfälle att prata affärer med honom just nu.
 
Lisa pratar med Ali på rasten. Hon berättar om sin oro över att Rachel utnyttjar Sams snällhet.
 
Ashley, Laurel, Bernice och Steve sitter på puben och diskuterar Gabby. Laurel säger ifrån om att ge flickan så mycket pengar men Bernice säger att hon inte gett henne så mycket som 40£. Chas som hör det berättar att det fattas just så mycket pengar ur kassan. Laurel och Bernice hamnar i diskussion med varann medan Ashley tar ett samtal från skolan. Rektorn ringer för att Gabby och en vän till henne har druckit alkohol. Laurel, Ashley och Bernice åker till skolan för att hämta Gabby och prata med rektorn. Rektorn råder dem att lyssna lite mer på Gabby när det gäller den trassliga famijesituationen.
 
Charity kommer till kontoret på Home Farm för att prata med Declan. Först säger hon att hon kommer som Declans bästa väns fru för att beklaga att Katie åkt iväg. Declan inser på en gång att det är något annat hon vill. Charity låtsas bli förnärmad och säger att han har en ny parfym – Eau de cynism, men sedan erkänner hon att hon har ett affärsförslag. Declan ber henne skicka papprena så ska han kolla igenom det. När han sedan läst om förslaget så erkänner han att han är imponerad.
 
Eric berättar för David att Alicia är på väg hem med Jacob.
 
Ashley pratar med Gabby hemma i köket och frågar henne hur hon vill ha det om hon får välja. Det visar sig att Gabby allra helst vill bo i gamla prästgården tillsammans med mamma och Steve men även med Ashley. Ashley tar sedan upp frågan med de andra vuxna och efter lite tänkande så går de med på det även om Laurel tror att idén är galen.
 
Ali är hemma hos Rachel. När Sam går upp för att lägga Archie så passar Ali på att fråga Rachel om hennes känslor. Hon varnar systern för att utnyttja Sam så mycket för han kan misstolka hennes motiv. Rachel erkänner att hon faktiskt börjar få känslor för honom.
 
Andy ser Declan på puben. Han går fram till honom och ber om ursäkt och vill bjuda på en öl. Declan säger att det är han som ska be om ursäkt. Andy berättar att Katie rest bort till en vän.
 
David och Priya ligger och myser i soffan under ett täcke. Han berättar att Alicia ska komma hem i kväll och Priya tycker det är bra eftersom han då kan be om skilsmässa. David säger att han vill vänta eftersom han inte vill få Jacob att må dåligt på en gång. Priya inser att han återigen försöker skjuta på samtalet. Hon blir rasande och han kallar henne hysterisk. Priya blir så ledsen så hon säger att han prioriterar en kvinna han aldrig dejtat och en son som inte är hans. Sedan tar hon täcket och går därifrån samtidigt som hon säger att hon ska lägga sig ensam medan han kan sova i hennes blivande garderob.
 
 
 

Dopkatastrof, bruten näsa och en permobil i bäcken

Jag ber om ursäkt för allt strul men jag tackar er för att ni är så förstående. Under sommaren kommer jag att försöka lösa dataproblemen så vi slipper strulet sen när hösten drar igång.
Här är kortare sammandrag av avsnitten som sänts. Har jag glömt något så får ni gärna fylla i det åt mig...
 
Onsdag:
Gennie förbereder dopet men det är inte lätt när Georgia pikar henne hela tiden.  Georgia säger till Priya att gå upp i vikt eftersom tjocka tjejer har lättare för att bli gravida men då svarar Priya att hon inte tänkt bli gravid än.
 
Moira och Zak pratar med varann och då märker hon hur dåligt Zak mår. Han behöver prata ut och tillslut erkänner han att det var han som nästan slog ihjäl Cain. Moira blir chockad men söker upp Cain sen för att prata med honom. Han erkänner att han är rädd om Chas och orolig för att hon ska bli dumpad av Cameron för att sedan supa ihjäl sig. Moira blir trött på allt bråk så hon säger att hon inte orkar längre, sen går hon därifrån.
 
Bernice säger till Declan att det är ju bra att Molly får en gudmor med handikapptillstånd åtminstone.
 
Dan kommer in på puben och får höra om Chas och Camerons förlovning. Cameron tar med sig Dan till lägenheten för att prata med honom och han ber om ursäkt över att han inte berättat för Dan först. Sedan försöker Cameron att få Dan till att förstå hur mycket Chas ändå älskar honom.
 
Katie tvekar om hon kan ställa upp som gudmor och hon pratar med Andy. De börjar sedan prata gamla minnen och hon säger att han alltid gör henne glad.
 
Chas tvekar om bröllopet med Cameron men när han har en ring till henne så blir hon glad igen.
 
Cain söker upp Moira för att prata. Han är nästan gråtfärdig när han säger att försöker få henne att förstå men Moira tycker hon är dum som ens försökt ändra på honom. Hon är sedan på väg ut till ladan men han ber henne stanna. Moira går ändå och kvar står Cain besviken.
 
Kerry blir besviken när hon är på kaféet och märker att alla pratar om "prinsessan Katie".
 
Brian från bokklubbskvällen kommer tillbaka för att fråga om en ny Brontë-kväll. Bob märker hans intresse för Brenda så han kör ut honom även om Dan säger att de kanske borde försöka igen.
 
Declan köper silverbestik till Molly i doppresent ifall Katie glömt köpa något. Katie säger sedan att hon inte vill gå till dopet och Declan försöker övertala henne att gå ändå.
 
Debbie märker att Cain är sur och grinig och hon får veta att det är strul mellan honom och Moira. Hon säger åt honom att han faktisk bör vara rädd om henne.
 
Chas pratar med Moira på puben och får veta att hon dumpat Cain. Hon säger att Cain kommer inte att släppa taget så lätt om han öppnat sig för henne men Moira svarar att det är inte han som väljer.
 
I kyrkan har alla samlats och väntar på att Katie ska komma. Declan ringer Nikhil som berättar för alla om att Katie inte kommer. Gennie blir rasande och åker till Home Farm.
David och Priya blir besvikna när de märker att de inte räcker som gudföräldrar men tröstar varann med lite kärlek i ett rum bakom.
 
Chas får höra från Marlon att Katie inte dykt upp i kyrkan så hon går dit. Debbie blir rasande när Chas kommer in och säger att hon ställer upp som gudmor trots allt, om Nikhil vill.
 
Torsdag:
 
Gennie som försökt övertala Katie att komma till kyrkan återvänder utan Katie. Hon upptäcker att det är en begravning som börjat och att alla hennes gäster har gått.
 
Debbie berättar för Sarah att Cameron ska gifta sig med Chas. Sarah säger att hon hatar både honom och Chas men Cain som hör det säger åt henne att inte hata.
 
Vanessa kommer till gården och märker att Moira har mycket att tänka på. De bestämmer sig för att äta middag ihop så de kan prata med varann.
 
Andy kommer till Home Farm men Declan vill inte låta honom träffa Katie. Katie som precis kommer ut väljer at följa med Andy på en promenad för att kunna prata med honom. Andy tycker hon ska lämna Declan om hon känner att äktenskapet är fel men hon väljer att stanna eftesom han är det enda hon har kvar.
 
Gennie kommer till puben för att supa sig full eftersom hon är ledsen över att dopet inte blev av. Chas märker det och går därifrån vilket gör Gennie ännu mer besviken. Sedan kommer Chas tillbaka och drar med sig Gennie till kyrkan. Där står Nikhil med Molly (och den nya dopklänningen som Gennie inte hittat när de skulle till kyrkan förra gången så hon hade varit tvungen att ta den gamla ärvda klänningen). Nikhil och Gennie ordnar ett eget privat dop för sin dotter där de lovar att ta hand om henne på allra bästa sätt.
 
Paddy kommer till puben och sätter sig hos Rhona och Vanessa som är där. De två tjejerna pratar bara med varann och ingen av dem lyssnar på honom. Han berättar att han köpt golfklubbor från nätet. När Paddy ledsnar på att bli ignorerad så går han därifrån. Efter ett tag kommer Rhona hem och frågar honom om golfklubborna. De två ska försöka njuta av kvällen tillsammans utan Vanessa men Rhona påpekar att hon är trött.
 
Vanessa och Moira sitter och diskuterar. Vanessa slår vad med Moira om att hon kommer att falla för Cain igen.
 
Debbie och Charity ska på affärsmöte med en man som kontaktat Debbie. Det visar sig att han känner Dom efter att ha anlitat det företaget där Dom jobbade tidigare och nu vill han att Debbies företag ska distribuera drogerna. Charity säger åt Debbie att inte arbeta för honom, Pete. Debbie säger nej och de går därifrån.
 
Katie ska till sjukhuset för återbesök men vill inte ha skjuts av Declan. När hon kommer hem möter hon Andy i byn och de två går till puben tillsammans. Declan kommer dit och får se när Katie håller i Jack medan Andy är på toaletten.
 
Thomas lurar Sean till att sno Sandys permobil. Sedan får han Sean till att åka ner i ån för att göra ren den.
 
Debbie söker upp Pete Coleman för att höra mer om vad han erbjuder.
 
Dom får reda på att Pete pratat med Debbie och Charity så han blir orolig och söker upp Cain för hjälp.
 
Fredag:
 
Debbie ger sig inte utan vill göra affärer med Pete även om Cain och Charity är oroliga och försöker avråda henne.
 
Gemma och Thomas (jag har nog missat när de blev ihop?) är ute tillsammans och han råkar sedan gå emot en parkerad bil. Det visar sig vara Petes bil och han kommer ut rasande. Gemma känner igen honom och frågar om han känner igen henne. När Pete svarat på att han vet vem hon är så skyndar sig Gemma till sin pappa för att tala om att hon sett Pete i byn. Dom blir återigen orolig och ringer Cain.
 
Sandy är ledsen för att permobilen är trasig och han känner att allt är slut nu. Han kommer att bli sittandes hemma hos Marlon och det är början till slutet. Ruby hjälper Sean och de får tag på en rullstol till Sandy. Gubben vägrar att åka omkring i en rullstol utan han väljer att hellre vara hemma eller att det tar tid att gå hela vägen till byn.
 
Kerry möter Declan på puben och hon påpekar att det är bra att han inte är så svartsjuk av sig. Megan berättar sedan för Declan att Katie och Steve pratat om att åka till en hästgård i Argentina.
 
Declan är ledsen och försöker prata med sin fru. Han säger att han blev förvånad över att hon kan hålla i Jack utan att bli ledsen men hon kan inte vara Mollys gudmor.
 
Cain och Dom åker hem till Pete och hotar honom för att göra något dumt mot Debbie. Det leder till att Pete ringer hem till Debbie och pratar med Sarah. Han berättar om sin sönderslagna näsa som gör ont.
Debbie får höra det och hon blir rasande på Cain. Hon säger att om han gjort något som kan skada barnen så kommer hon att bryta med honom.
 
Vanessa och Moira skulle ha åkt till stan för att gå ut och festa men återvänder snabbt till puben. Bernice frågar Vanessa om tidigare pojkvänner och får till svar att det har varit väldigt många.  När hon frågar Moira hur många hon träffat så är det inte så många. Cain hör det och när Moira går förbi så muttrar han och frågar om hon tänker berätta alla detaljer också.
 
Moira kommer hem och hon sitter och luktar på en tröja som är Cains. (Även om både Ashley och Vanessa haft den på sig efter honom) Sedan kastar hon tröjan i soptunnan.
 
Steve försöker få Katie till att börja rida igen. Hon tvekar men han lyckas övertala henne. Declan ser det och blir orolig och ber henne låta bli.
 
Det kommer ett blombud med vita liljor till Sarah ifrån Pete. (Jag såg inte vad det stod på kortet) Debbie blir förbannad och söker upp Pete. Hon tänker inte göra affärer med honom och hon kommer att ställa till med ett helvete om han så andas hennes barns namn igen.
 
Andy måste passa Jack igen vilket gör att han inte kan jobba. Moira blir besviken eftersom han behövs på gården. Det gör att han söker upp Katie men Declan säger åt honom att låta bli att dumpa Jack på Katie efter allt hon måste gå igenom, att han borde förstå hennes känslor.
 
Moira och Adam lämnar kött på puben. Adam vill ta en öl men precis då kommer Cain in så Moira säger att de måste tillbaka till gården på en gång.
 
Gabby håller på och strular och hon försöker spela ut Bernice mot Ashley som hela tiden får vara den onda föräldern. Hon säger att hon har ont i magen så hon får gå hem från skolan. När Steve försöker hjälpa till blir Ashley irriterad och säger att Gabby ska vara med honom. När Ashley träffar Laurel så beklagar han sig över att Steve är så bra på allt medan han själv bara är en fd präst som inte klarar av något.
 
Robbie försöker få Debbie att anställa honom men hon vill inte det men senare så ändrar hon sig och säger åt honom att han kan börja nästa dag kl 9.
 
Katie får reda på att Declan pratat med Andy så hon blir förbannad på honom. Declan försvarar sig med att han bara vill hennes bästa. Hon vill inte att han ska ta över och planera resan till Argentina och tillslut så bråkar de om det också. Declan säger att han vill bara väl för han älskar henne men hon svarar att hon kanske inte älskar honom...
 
 
 

Hockey istället för HTG

 
 
 
Idag blir det inga avsnitt av HTG eftersom det är match i hockey-VM istället på 4:an.
 
Vi ses i morgon igen...

Vad hände?

Tyvärr hinner jag inte se dagens avsnitt men jag återkommer i detta inlägg om vad som hände så fort jag får tid, typ i morgon =)
Diskutera på ni, precis som vanligt..
 
 
Nu har jag sett avsnitten. Detta hände:
 
Cameron försöker övertala Chas till att stanna. Han tycker inte att "de andra" ska få vinna. Chas verkar ändå inte vilja stanna så Cameron ställer sig på ett knä och friar till henne.
 
Gennie pratar tyska med deras kontakter i Tyskland (Jag har aldrig uppfattat tidigare att hon skulle kunna språket så jag blev förvånad)
 
Dan vill att Sean ber Chas om ursäkt men han vägrar. När Dan hotar med att prata med Ali om saken så säger Sean att han inte är rädd för henne. Precis då kommer Ali in på kaféet där de sitter och då får Sean bråttom hem för att plugga. Senare säger Ali till Sean att be Chas om ursäkt men även nu så vägrar han. Då hotar hon med att sälja hans Xbox eller mobil och då rusar han ut därifrån.
 
Belle och Lisa besöker Dr Abbott för att prata om preventivmedel. Först får Lisa vara med men när Belle tycker hon lägger sig i för mycket så får hon gå ut från mottagningsrummet. Belle erkänner för doktorn att hon inte haft sex än. När de kommer hem frågar Zak om hur det gått hos läkaren. Belle fräser åt dem och svarar att hon inte fått p-piller men om hon råkar bli för full någon gång så finns det alltid dagenefterpiller.
 
Gennie pratar med Katie om frågar henne om hon vill bli gudmor till Molly. Katie tackar ja och Gennie blir överlycklig. Hon skämtar rätt mycket om att Katie får gärna köpa dyra presenter till dottern. De går till puben för prata mer om saken men plötsligt får Katie ont i huvudet och vill åka hem. Nikhil som kommit dit föreslår att de ska fråga David om han vill vara gudfar eftersom han har bra kondition så han lär inte dö i någon hjärtsjukdom och dessutom är han bra med barn. När de sedan ska fråga David så kallar Nikhil honom för en ädel kille och då börjar Priya, som hör det, att skratta. David tackar ja till att bli gudfar.
 
Declan kommer till fabriken och där får han veta att Katie ska bli Mollys gudmor. Han blir rätt besviken på sin fru som inget sagt till honom. När han frågar henne om saken säger hon att hon bara glömt att säga det. Declan påpekar att det är det som är felet med dem, att de inte pratar med varann längre.
 
Cameron hotar Thomas med att det blir inte roligt för honom om han fortsätter göra Chas ledsen.
 
Lisa möter Dom på kaféet och hon vill prata om deras döttrar. Hon säger att Gemma inte är någon bra kompis för hon är ingen bra förebild för Belle. Dom blir förbannad och säger att Dingles har inget vidare rykte så det skulle inte förvåna honom om Belle gör som Debbie och blir gravid i ung ålder.
 
Chas och Cameron pratar om bröllopet och hon svarar ja tillslut. Bernice hör det och blir väldigt förvånad eftersom hon trott att Chas tänkt flytta från byn. Bernice kan inte hålla tyst utan talar om det för Moira som kommer med en köttleverans. Moira kommer hem och berättar det för Zak som är på gården. Zak blir besviken men vill ändå vara den som berättar det för Cain. Cain blir givetvis rasande när han hör det. Han träffar Cameron och Chas på puben och säger åt dem att de har en timme på sig att lämna byn.
 
Gemma möter Belle på kaféet. Hon har även sagt till sin far och Lisa att komma dit för att prata. Gemma är sur för att Lisa sagt att hon påverkar Belle på ett dåligt sätt. Lisa står fast vid att Belle var en snäll och fin flicka innan de träffades men då försvarar sig Gemma med att Belle inte är så oskyldig som hon ser ut. Då erkänner Belle att hon aldrig haft sex. När föräldrarna gått så pratar flickorna med varann. Gemma är först sur för att Belle ljugit men erkänner sedan att hon inte heller varit med någon. Gemma säger sen att hon tänker ha sex med Thomas snart i alla fall.
 
Moira är hemma hos Cain när Debbie kommer hem. Debbie märker att något hänt men Cain vill inte säga något först. Moira berättar om Chas och Camerons förloving. Debbie blir ledsen men säger att hon inte bryr sig mer än att Sarah kommer att bli besviken. Moira försöker sedan få Cain att lugna ner sig, om inte annat så för deras skull,  men han drar därifrån.
 
Cain går hem till Chas och säger åt henne att hon måste välja, stanna kvar i sitt hus i byn eller att gifta sig med Cameron. Chas säger att hon inte kan rå för att hon älskar Cameron och då svarar Cain att hon har tio minuter på sig att lämna byn. Han går sedan till verkstan medan Chas pratar med Cameron i telefon och varnar honom för Cains ilska.
 
Cain är i verkstan när Cameron kommer dit. Cameron vägrar att ge med sig och tänker inte sticka därifrån. Moira som sökt upp Chas inser att det kommer att bli bråk så de båda tjejerna rusar till verkstan. Där har Cain och Cameron börjat slåss och plötsligt knuffar någon till Chas. Hon skriker till när Cameron tar ett verktyg för att drämma till Cain så Cameron avstår...

Exorcisten eller hajen, vem ringer?

Chas börjar tro att Cameron inte kommer tillbaka.
 
Sean försöker köpa öl i affären men Victoria nekar honom. Han möter Thomas utanför och de gör upp om att ses. Sean skolkar från skolan för att vara med Thom. Thom fortsätter att klanka ner på Seans korkade pappa och han säger att alla skrattar bakom ryggen på Dan som trodde att Chas var kär i honom.
 
Belle är sur för att Zak har bestämt att hon ska få skjuts både till och från skolan. När hon kommer fram så får hon sms från Luke som gör slut med henne eftersom hennes mamma inte verkar riktigt klok.
 
Debbie talar om för Georgia att varken hon eller andra i Dinglesfamiljen kommer till Mollys dop så länge Chas ska vara gudmor. Chas hör det så hon går hem till Gennie, som precis kommit hem från Tyskland, för att berätta att hon inte kan ställa upp som gudmor. Gennie blir givetvis besviken.
 
Rishi pressar David till att prata med Alicia om skilsmässa. David åker hem till Eric och Val för att prata med henne men när han kommer fram ser han att Alicia precis är på väg att resa bort. När han får höra att hon ska till Skottland undrar han varför Jacob inte kommer till honom. Alicia förklarar att han ska följa med henne och Jacob säger att han inte vill vara hos David. David får inget sagt denna gång heller...
 
Zak träffar Dom på kaféet. Han frågar hur det går med Gemma och han berättar om hur jobbigt det är med Belle som precis börjat träffa killar. Dom råder honom att göra tvärt om och inte bry sig så mycket för då kommer det inte vara så intressant för tjejerna.  Zak tvekar men när han kommer hem så säger han till Belle att det är okej att hon träffar killar. Lisa undrar vad han pratar om men säger att det är inte okej att ha sex bara för det. Belle är tjurig och gnäller över att de är så oförstående.
 
Thomas fortsätter att reta Sean. Denna gång är det för han tror inte Sean varit med några tjejer och för att Dan försöker få tillbaka Chas. Sean blir så provocerad att han springer fram till puben för att sedan kasta in en stor sten genom fönstret. Ashley och Steve rusar ut men de ser ingen in närheten.
Bernice blir vansinnig när rutan krossas och hon skyller allt på Chas.
 
Rishi vill luncha ihop med Val och Eric. David försöker avstyra det men lyckas inte. De båda familjerna ses på värdshuset. Val blir full och rätt otrevlig mot Georgia. David och Eric går sedan undan och då erkänner David att han råkat fria till Priya och att det egentligen inte var meningen.
 
Steve pratar med Chas om stenattacken. Han föreslår att hon ska resa bort på semester ett tag men Chas vill inte det. Sedan blir han arg på Thomas som han tror är den skyldige. Han är rasande eftersom Gabby kunde ha blivit skadad och fått mardrömmar. Steve går ut och hittar Thomas och Sean en bit ifrån puben. Han skäller ut Thomas som står helt oberörd men då erkänner Sean att det var han som kastade för att han hatar Chas.
 
Charity söker upp Nicola eftersom hon försökt få tag på Jimmy som inte svarar när hon ringer. Nicola säger att Jimmy är svår att få tag på och sedan säger hon att Jimmy har melodin från filmen Hajen som ringsignal när Charity ringer så det är kanske därför han inte svarar. Charity kontrar med att då har han säker Exorcistens tema när Nicola ringer honom. Nicola hinner precis få ut Charity när Jimmy ringer, givetvis har hon en kärleksmelodi som ringsignal...
 
Gennie söker upp Lisa och Zak för att få dem att ändra sig och övertala Debbie till att komma på dopet men Lisa säger att Debbie förbjudit dem att gå dit om Chas kommer att vara där.
Brenda och Georgia föreslår för Gennie att fråga Katie om hon vill bli gudmor. Gennie tvekar eftersom barn kan vara ett känsligt ämne för Katie just nu men både Brenda och Georgia tror att det är precis vad Katie behöver.
 
Det är en tant ute i skogen med sin hund. Hunden får vittring på något som är nergrävt men hon ropar på den så den går iväg till henne. Cameron kommer sedan fram till platsen för att sopa igen spåren efter hunden.
 
Lisa säger till Zak att hon bokat tid hos Dr Abbot för Belle för att prata om preventivmedel. Zak är emot det men Lisa säger att Belle kommer ändå att ha sex så det är lika bra att vara förberedd.
 
Dan är förbannad på Sean som skolkar och dessutom har han fått reda på att det var Sean som kastade stenen. Han säger åt Sean att han måste be Chas om ursäkt. Sean vägrar och pikar sin pappa för att vara mesig. Dan går över till Chas för att erbjuda sig att betala för rutan. Chas säger att det inte är hans fel, sedan ber hon honom om ursäkt och hon talar om att Dan inte får betala för det Sean gjort eftersom hon förstår hans ilska. Dan går därifrån.
 
Chas pratar med Steve och Ashley (eller var det andra på puben?) nåja, hon säger i alla fall att det är hon som ska straffas för det hon gjort och ingen annan av dem som bor där. Precis då kommer Cameron tillbaka. Hon blir rasande på honom för att han inte hört av sig när hon ringt eller att han ringt tillbaka själv. Cameron skyller på att Harry varit sjuk men Chas är så besviken och arg att hon inte orkar lyssna på hans undanflykter. Hon är så trött på allt att hon säger att hon tänker lämna byn och Cameron får välja om han vill följa med eller inte...
 
 

Stöddiga och mindre stöddiga tjejer

Tjej 1
Priya börjar planera för bröllopet och hon vill ha en dyr och fin ring. David tycker inte det är lika viktigt. De går sedan till kontoret på fabriken för att berätta att de ska gifta sig. Nikhil blir inte glad till att börja med men när David säger att det är allvar mellan dem så gratulerar han dem. Även Rishi och Georgia gratulerar dem.
 
Tjej 2
Alicia börjar jobba hos Megan på Home Farm. Hon får en ny dator att använda till arbetet. När hon tar hem den så vill Jacob spela spel. David kommer dit för att prata med henne angående bröllopet med Priya men när Val och Jacob gått iväg med datorn och ropar att den gått sönder så hinner David inte säga något för han vill inte förstöra Alicias glädje över nya jobbet.
Val tar med sig Alicia och Jacob till värdshuset för att äta middag. Tyvärr så kommer Sharmas och David dit för att fira förlovningen. Jacob blir mycket besviken på David och säger att han hatar honom. Sedan vill han gå därifrån.
 
Tjej 3
Charity går fram till Sam och ber honom om ursäkt för det Jai sagt och gjort. Sam svarar att det är inte hennes fel så hon behöver inte be om ursäkt. Rachel som står bredvid får bara sura kommentarer.
 
Tjej 4
Bernice vill hitta på olika evenemang för att dra folk till puben. Hon vill ha karaoke, liveband, pubquiz och till och med gratis vin till de som äter en middag där. Chas tycker inte om idéerna men Marlon som är rädd om jobbet tycker hon borde tänka på saken.
 
Tjej 5 och 6
Chas kommer till kaféet och ser Alan och Betty där. Hon påpekar att de inte synts till på puben på ett tag. Betty svarar helt ärligt att det har varit fel atmosfär på puben den senaste tiden. Chas säger då att hon bjuder på en drink om de kommer dit. Givetvis lockas de av erbjudandet.
 
Tjej 7
Även Debbie är på kaféet när Chas säger att de får en gratis drink. Hon frågar Chas om erbjudandet gäller henne också och Chas svarar ja. Debbie säger då lite bittert att "du måste vara desperat" men hon går ändå till puben för att utnyttja erbjudandet. Hon kan inte låta bli att pika Chas för att vänta på Cameron som inte dyker upp när han ska. Debbie säger hånfullt att Chas säkert blivit dumpad fast han inget sagt än. Marlon säger åt henne att det räcker men då blir Debbie hånfull mot honom istället och pikar honom om att han inte är så helylle som han lurat andra att tro, han som förförde prästfrun.
 
Tjej 8
Brenda serverar på kaféet som vanligt när Eric och Alicia kommer in. Brenda börjar prata om att hon förstår Alicias ilska mot David och Priya. (Båda två sitter och fikar på kafëet just då) och att hon tror att Alicia skulle vilja hälla sitt kaffe över dem. Alicia säger inget och Eric försöker få Brenda att hålla tyst men när det inte går så går Alicia ut därifrån. David frågar henne om allt är ok och Alicia svarar ja. Eric går efter henne men när David säger att allt är lugnt så svarar Eric att det är det inte alls..
 
Tjej 9
Belle ser att Lisa och Zak städar inför Lukes besök. Hon möter honom i byn och säger att han kan ångra sig men Luke vill följa med henne hem. Han planerar att de kan "plugga" i hennes rum för att få vara i fred. Dingles bjuder på kaningryta och Samson sitter och frågar Luke om han ätit kanin förut och om han ätit ekorre. Luke ser inte så glad ut men han frågar ändå efter receptet till sin mamma efter middagen. Zak frågar ut dem om vad det är de ska plugga, vad för sorts histora. Luke svarar att det handlar om andra världskriget. När Zak sedan säger åt dem att diska så erbjuder sig Belle att göra det på en gång och Luke får hjälpa till. Belle följer sedan Luke till bussen när han ska hem. Han är väldigt besviken över att behöva diska och att de inte fått vara ensamma något. Belle tror att han tänker dumpa henne så hon lovar honom att i morgon kommer de kunna vara ensamma hemma.
 
Dagen efter sitter Belle och sminkar sig medan hon väntar på bussen. Debbie kommer förbi och frågar hur det går med Luke. Belle svarar att det går bra fast de inte får vara ensamma så mycket. Debbie varnar henne för att inte gå för långt med honom men då svarar Belle att hon inte tänker bli gravid än...
Belle och Luke träffas sedan efter skolan. De är tillsammans med Gemma och hennes pojkvän vid scoutstugan.  Luke tjatar till sig att de ska hem till Belle. Hon tvekar men sedan går hon med på det. På vägen hem stannar de och kysser varann, Debbie som åker förbi ser dem och hon åker till fabriken för att skvallra för Lisa.
 
Belle och Luke sitter och kysser varann i soffan. Han vill smeka henne under tröja men hon drar sig undan och säger att hon aldrig gjort sånt förut men hon vill ändå fortsätta.
 
Tjej 10
Lisa kommer hem och ser Belle och Luke kyssandes i soffan. Hon blir rasande och kastar ut Luke precis när Zak kommer hem. Han undrar vad som står på och Lisa berättar. Belle får gå upp till sitt rum. Lisa och Zak pratar om hur de ska göra nu men de vet inte riktigt hur de ska hantera situationen. Zak föreslår att de kanske ska låta Charity prata med Belle men inser att det inte är rätt person. Belle kommer ner och skäller ut dem och säger att de är gammalmodiga och att hon vet redan hur det är med sex för det är sådant man gör när man är förälskad i någon, se bara på Debbie och Charity som var i hennes ålder när de blev gravida. Belle går upp igen till sitt rum men säger att det är inte hennes fel att Zak och Lisa var så gamla när de fick henne.
 
Tjej 11
Rachel är hemma med Archie när Sam kommer dit. Han är så trött så han somnar sittandes på soffan så han hör inte när hon säger att hon saknade honom och hoppades på att han skulle dyka upp snart, att hon skulle ha blivit besviken om han inte kommit dit.
 
Tjej 12
Megan säger till Alicia att ta hand om florister och catering bland annat. Megan ska iväg till Skottland för att kolla upp hotell till smekmånadsresor. När de sitter och pratar så får Alicia samtal från skolan om att Jacob mår dåligt och bara gråter. Megan ger Alicia ledigt för att hämta hem sonen. När Alicia sedan kommer tillbaka till jobbet erbjuder Megan henne att åka iväg till Skottland med Jacob. Alicia blir överlycklig men Nicola muttrar om att välja fel person att jobba för...
 
Ok, några killar också då...
Sean och Thomas är på kaféet. Thomas har under dagen hintat Sean om vad Chas sagt men han berättar först inte vad. Sedan säger han att Chas sagt att Dan är så korkad att hon kan träffa Cameron i lugn och ro när de väl är gifta. Thomas har även tidigare sagt till Sean att Dan måste vara lite bakom som som först gift sig med en lesbisk kvinna och sedan Chas. Konstigt nog så är Sean ändå vän med Thomas och de sitter och retar Brenda på kaféet. Hon försöker säga åt dem men de fortsätter bara att göra sig lustiga på hennes bekostnad. Dan kommer in och hör dem så han säger åt dem att sluta. Thomas går iväg men Sean är besviken på sin far så han säger att "han borde tatuera in ordet dörrmatta på ryggen, inte konstigt att mamma blev lesbisk" sedan går han därifrån.
 
Tjej 13
Vart tog Alex mormor vägen? Skulle inte hon ta reda på vad som hänt?

Att avstå sitt drömjobb

Charity tycker Jais agerande är pinsamt. Hon har med sig en klient (Inte Rishi som jag trodde igår) som inte alls blir imponerad utan väljer att gå därifrån. Jai ber Rachel om ursäkt. (Jag missade att skriva att Rachel gav Jai en örfil igår) Charity säger åt Jai att följa med till kontoret för att prata. Hon kräver att få reda på vad allt handlar om. Jai börjar säga att han är avundsjuk på henne som har företaget att arbeta med. Charity svarar att just nu gör han allt för att förstöra hennes företag.
 
Megan och Nicola sitter och intervjuar Alicia när Jimmy tittar in för att prata med sin fru. Nicola har inte tid utan säger åt honom att lämna dem ifred. Sedan forstätter intervjun och Alicia svarar så gott hon kan.  Efter Alicia är det Priyas tur att svara på frågorna.
 
Rishi kommer in på kontoret på fabriken och ser en ledsen och onykter Jai där. Han får reda på bråket på puben och att Charity inte är så glad på honom. Dessutom så har Jai dåligt samvete för att han skrikit så att Archie började gråta och att det var Sam som fick trösta sonen. Jai börjar prata om att lämna byn för gott men då säger Rishi att det kanske räcker med några veckor. Rishi tycker Jai ska åka på affärsresan till Frankrike istället för Nikhil. Han säger att Charity kan följa med så de får tid för sig själva. När Rishi nämner detta för Nikhil blir Nikhil sur eftersom det är han som arbetat för denna affärsresa. Rishi påminner honom då om att om Georgia får ta hand om Molly för mycket kommer hon att uppfostra henne på sitt sätt. Det gör att Nikhil accepterar att Jai åker till Frankrike.
 
Rachel har följt med Sam hem till honom. Han har lagat mat och de sitter och kopplar av medan Archie sover. Sam säger åt Rachel att ta det lite lugnt och inte vara så orolig för sonen som ändå sover. Rachel pustar ut och sedan kramar hon om Sam.
 
Alicia kommer till puben efter intervjun och hon berättar för Chas att även Priya varit där. Så när Priya kommer till puben för att prata med David så kommer Chas fram till dem och frågar om mötet gått bra. Chas säger att hon vet om att Priya varit på anställningsintervju på Home Farm. Hon säger sedan till Priya att extra jobbet på puben finns alltid kvar och dessutom så finns det andra som inte har en rik familj och en pojkvän som älskar en.
 
Belle går med Gemma, Luke och Gemmas pojkvän ute på gatan. När hon ser att Lisa kommer körandes så gömmer hon sig bakom ett hus. Luke blir förvånad och tror att hon inte vill synas med honom. Belle förklarar att det är inte så enkelt när hennes föräldrar finns i närheten.
 
Jai söker upp Rachel för att be om ursäkt. Han lovar att hon får träffa vem hon vill och när hon vill. Rachel säger åt honom att om han får flera sådana utbrott kommer hon att prata med Charity. Precis innan Jai ska gå så vill han hålla i Archie men Rachel vill inte väcka sonen.
 
Jimmy kommer körandes en av deras lastbilar. Han möter Nicola ute på gatan och han talar om för henne att Thomas är barnvakt till Angel för han måste åka iväg på arbete. Nicola blir väldigt besviken när det visar sig att Jimmy ska iväg på en långkörning och hon kommer att få vara ensam hemma med Thomas i två veckor.
Sedan går Nicola in på puben och talar om för Priya att hon fått jobbet. Alicia som jobbar men inte är i närheten märker inte det. Priya tvekar och Nicola tror att det är för att hon vill löneförhandla så hon hänvisar Priya till Megan.
 
Luke kommer hem till Belle utan att hon fått reda på det i förväg. Han presenterar sig för Lisa som är hemma. Hans ursäkt är att han ville träffa Belle.
 
Jai är hemma när Charity kommer hem. Han frågar henne om hon och Noah vill följa med till Frankrike. Hon blir jätteglad tills hon inser att de ska vara borta i en månad. Charity säger åt Jai att hon kan inte vara borta från företaget så länge. Hon vill att de försöker lappa ihop äktenskapet på hemmaplan men Jai säger att han måste åka. Charity blir så ledsen och besviken att hon ber honom åka så han kan tänka över på hur han vill ha det så kan hon göra detsamma här hemma.
Dagen efter åker Jai iväg. Charity säger att hon kanske inte ens finns kvar när han kommer hem, När Jai åkt står hon kvar i hallen och gråter medan Noah försöker trösta henne.
 
Priya är osäker på om hon ska tacka ja till jobbet så hon frågar David om vad han tycker. David kan inte svara på det utan säger att hon ska göra som hon själv vill.
Alicia ser Nicola ute på gatan så hon går fram till henne för att fråga om jobbet. Nicola vill inte svara om hur det går utan hänvisar till Megan. Priya som går förbi hör allt.
 
Rishi och Georgia kommer till kaféet för att fika. De sitter och pratar om sina söner och om Jais problem med Charity. Chas som sitter vid bordet bakom och hör vad de säger får bråttom därifrån. Hon söker upp Nikhil på kontoret för att fråga honom hur det ligger till. Nikhil bekräftar att det är problem mellan Jai och Charity men han råder henne att inte lägga sig i. Chas säger att hon tänker på Charity eftersom ingen annan verkar göra det.
 
Belle ska till Gemma och Lisa stoppar henne innan hon går. Hon säger åt Belle att bjuda in Luke på middag. Belle tvekar men Lisa säger att det är inget hon kan välja utan han måste komma över så de får prata med honom om han ska vara Belles pojkvän. Belle muttrar över att det inte är presentabelt hemma men då blir Lisa arg och säger åt henne att sluta på en gång.
Belle träffar Luke och han tycker det är en bra idé att följa med hem till henne för då slipper de smyga när de ska ses. Belle är mer osäker eftersom hon vet hur Zak är.
 
Priya söker upp Megan på Home Farm. Hon tackar nej till jobbet även när Megan försöker övertala henne till att ändra sig. Priya säger att Alicia är den som borde få jobbet istället för hon passar alldeles utmärkt till det. Megan säger att hon ska tänka på saken men Priya är envis och fortsätter att hävda att Alicia bör anställas. (Jag tycker faktiskt att det var fint gjort av henne)
 
Sean och Thomas träffas på kafëet och börjar prata med varann. Thomas hör när Sean får order om att läsa med sin mamma. Sean säger att det är en plåga men då svarar Thomas att "bo med Nicola är som att leva i en skräckfilm".  När Chas kommer in så blir Thomas grinig och det märker Sean. De börjar prata om deras fäder som råkat ut för Chas. Plötsligt säger Thomas att Sean inte vet vad Chas sagt om Dan, men han vill inte berätta mer...
 
Megan kommer in på puben för att meddela Alicia den goda nyheten. Alicia blir överlycklig och Val vill genast fira lite med att de ska åka och köpa kläder men Alicia vill inte slösa på pengarna. Priya kommer fram till dem och bjuder på ett glas vin och gratulerar till nya jobbet.
Priya går sedan fram till David som påpekar att han inte sett Alicia så glad på länge. Priya inser då att David ändå har känslor för Alicia även om han förnekar det. Hon säger att hon önskar att han sagt sanningen när hon frågat honom tidigare om hur hon skulle göra.
 
Chas försöker prata med Charity när hon ser henne på puben. Charity är inte alls intresserad av att bli vänner igen utan hon ber Chas hålla sig borta och inte lägga sig i.
 
Priya är ledsen för att David inte har lika mycket känslor för henne som hon har för honom. David försöker förklara att han visst älskar henne och att äktenskapet med Alicia bara var på papperet. Han säger att han gärna hade bytt plats på dem. Det gör att Priya blir lite gladare. När hon sedan kommer hem och ser att David vill gottgöra henne med lite champagne så säger hon att hon att hon inte har något emot att byta med Alicia. David fattar inte vad hon menar så hon förklarar att hon säger ja om han vill gifta sig. Helt plötsligt så har Priya fått för sig att det är vad David vill så hon blir överlycklig och säger att detta är den bästa dagen i hennes liv. Hon kramar om David som ser mer lidande ut...
 
 
 

Min vårdgivare låter mig inte stanna på puben

Ali och Ruby letar efter Rachel. De ser Jai på puben och frågar honom om han har nyckel till huset men det har han inte. De fortsätter letandet, ropar efter henne genom brevinkastet på dörren. Rachel sitter inne men svarar inte. När de gått därifrån så går hon ut en sväng. Hon står vid bron över bäcken men när Ali och Ruby närmar sig går hon till Marlons hus. Sandy är ensam hemma och han släpper in henne. Han märker genast att det är något på gång men Rachel vill inte prata om det. Sandy säger att det brukar lätta om man får prata lite. Han berömmer henne för att hon var den enda som hjälpte honom mot Ashley trots att hon fick hela byn emot sig, att hon är starkare än hon tror.
 
Cain svarar inte på Moiras samtal utan går hem från puben. Han pratar med Debbie och Chas om det nya företaget som Debbie måste dela med Dom. Han tycker de borde strunta i Dom och om han går till polisen så kan Charity eller han ta på sig skulden så Debbie inte råkar illa ut.
 
Moira får veta av Vanessa att lammen måste isoleras och ladan måste desinficeras. Moira ber sedan Adam om ursäkt för att hon trodde han förstorat upp problemet.
 
Amy råder Robbie att ta jobbet på Home Farm som Megan erbjuder. Han vill inte det eftersom det kommer att leda till bråk. Amy säger att alla familjer bråkar mer eller mindre så det är bara att vänja sig.
 
Alicia hoppas att det ska gå bra på intervjun på Home Farm. Hon säger till Val att de flyttar om hon får jobbet men då tycker Val att Alicia ska spara pengarna till ett eget hus istället för att hyra ett nu.
 
Priya står och jobbar på puben och hon pratar med Jai. Han hör hennes önskan om att göra annat så han råder henne att söka jobbet på Home Farm. När hon sedan träffar Megan så frågar om om jobbet. Megan säger att hon får lämna in ett cv till Nicola. David blir väldigt förvånad när han hör Priya säga att hon passar bra som bröllops- och festkoordinator.
 
Debbie träffar Dom och hon vill att han sänker sin andel i företaget till 5% men han vägrar.  När hon träffar honom senare så säger han att hon är en hård tjej. Debbie håller med men då säger Dom att hon är bara en störd liten flicka som försöker spela tuff.
 
Jai ser Rachel på busshållplatsen. Han är förbannad över att hon inte sagt något om att Archie ska få komma hem, sedan är han arg för att hon bara stuckit och lämnat honom på sjukhuset. Rachel försvarar sig med att Archie inte är ensam på sjukhuset. Hon kommer till sjukhuset och där väntar Sam, Ali och Ruby på henne. De åker alla hem trots att Rachel känner sig väldigt osäker men de andra lovar att ställa upp och hjälpa henne. Väl hemma så lämnar Ali och Ruby henne men Rachel frågar om inte Sam vill vara kvar och hjälpa henne.
 
Robbie kommer till Home Farm för att tacka ja till jobbet. Han tror att det är festivalarrangörsarbete men det visar sig att han ska också vara bröllopskoordinator. Först vill han inte det men går sedan med på det men han vill inte flytta hem igen utan han vill bo kvar hos Andy.
 
Betty är på puben och blir bjuden på drinkar av Jai. Hon är full och glad men när Victoria kommer dit så är det slut på det roliga. Victoria tar med sig Betty hem precis när Betty säger att "min vårdgivare låter mig inte vara kvar här"
Nikhil kommer in på puben och ser Jai. De börjar givetvis att bråka eftersom Jai inte känner sig välkommen på kontoret men ändå klagar Nikhil på att det är så mycket att göra så han inte hinner träffa Molly så mycket som han vill. Nikhil ändrar sig och säger att han tänkt fråga om Jai vill vara gudfar men nu har han ändrat sig för han vill inte ha en gudfar som super sig full mitt på dagen.
 
Moira dyker upp hos Cain och hon är finklädd. Han muttrar först men när hon ber om ursäkt för att hon haft problem på gården och därför är sen så tinar han upp.  Hon säger att de hinner till festen ändå om han vill men Cain vill hellre att de stannar hemma.
 
Sam erbjuder sig att sova över hos Rachel så de kan vaka i omgångar om Archie vaknar. Rachel blir glad över det och tackar ja.
Jai är på väg till Rachel men när han ska knacka på så tittar han in genom fönstret och ser när Sam och Rachel gullar med Archie i soffan.
 
Charity kommer hem till Debbie och Cain. Hon blir förvånad när Cain är på gott humör och erbjuder henne te. Strax efter kommer Moira ner för trappan iklädd Cains morgonrock.  Charity inser genast att det är Moira som gjort Cain glad. Dom kommer dit för att börja jobba men Debbie säger åt honom att komma dit när hon säger åt honom. Dom går därifrån muttrandes.
 
Rachel försöker få tyst på Archie men det går inte. Sam som sovit på soffan kommer upp och hjälper henne. Precis då kommer Ali dit och ser Sam i bara skjortan och kalsongerna. Sam klär på sig och går därifrån men lovar att komma tillbaka snart. Ali frågar Rachel om det är något på gång men Rachel säger att de är bara vänner.
 
Declan får sms från Sam som tänker vara ledig en dag till men beklagar att han sagt till med så kort varsel. Declan blir irriterad och läser upp sms:et med tillgjord röst, sedan säger han att han kan också meddela att Sam blir av med jobbet med kort varsel om så behövs. Det blir Robbie som får ta över Sams uppgifter för dagen men det uppskattas inte av honom.
 
Jai möter Sam ute på gatan och han stoppar honom för att fråga hur han mår. Det tar inte lång tid innan Jai börjar fråga om Archie. Jai blir irriterad när han hör att Sam sovit över hos Rachel. När Sam gått säger Jai till Rishi att det inte är bra att Sam är hos Rachel så ofta och att det faktiskt är Sam som får träffa Archie så mycket mer än vad han som pappa får.
 
Alicia provar kläder och över intervjusvar hemma framför spegeln. Eric kommer hem och kan knappt släppa blicken från hennes urringning.
 
Georigia är på besök på kontoret med Molly och hon visar gärna bilder på babyn för Lisa. Jai blir irriterad över att Lisa inte jobbar så han säger åt henne. Georgia säger att Jai var onödigt hård mot henne. När Jai fortsätter att sura inser Georgia att något inte stämmer men Jai vill inte erkänna vad. Hon säger åt honom att man oroar sig alltid för sina barn oavsett hur gamla de är. Jai är så sur att han går därifrån.
 
Jai möter Rachel ute och han frågar henne om Sam. Han påpekar att Sam sovit över och då blir Rachel förbannad och ber honom hålla spionerna borta. Jai är rasande över att Sam är där så mycket men Rachel svarar att hon väljer själv vem som ska hjälpa henne. Om Jai inte låter henne vara ifred nu så går hon till Charity och skvallrar.
 
Belle kommer till fabriken för att tigga pengar av Lisa. Lisa ställer frågor om Gemma men Belle vill inte svara så när hon fått pengarna så går hon därifrån. Belle möter sedan Gemma som har en ny pojkvän så hon är inte sur på Belle längre.
 
Robbie kommer tillbaka till Home Farm efter att ha varit ute på ägorna i kylan. Han är inte alls glad så han säger att han inte vill jobba kvar där längre.
 
Jai möter Charity och Debbie ute på gatan. De har lyckats fixa några nya kontrakt så de är glada. Jai vill fira på puben men Charity vägrar eftersom hon ska jobba. Hon har inte heller någon lust att komma så fort Jai vill något.
 
Adam och Robbie småretas på puben. Adam tycker det är lustigt att vännen fått jobb som bröllopskoordinator men när han säger att "det är ett tufft jobb på gården, du borde prova på" till Robbie så ser Robbie det som ett erbjudande och tackar ja. Moira hör det och erbjuder honom tillfälligt jobb med att hjälpa till med saneringen.
 
Moira går över till Cain för att fråga om de kan ses senare. När Cain får höra att Moira vill gå till puben för visa sitt stöd för Chas blir han sur. Hon ska precis försvara sig men då säger Cain att de inte ska bråka så de borde låta saken vara. När Moira håller med och går därifrån så får Cain ett litet lyckligt leende. (Jag gillar att se den mjuka sidan som Moira lockar fram hos honom)
 
Jai ser Rachel på puben med Archie. Han blir irriterad och går fram till henne för att säga till henne att inte vara där. Rachel som är trött på hans sätt säger högt att "vad var det du ville". Jai ber om ursäkt och ska gå och sätta sig igen men krockar med Sam så han får öl över sig. Jai blir rasande och skäller ut Sam. Precis då kommer Charity in med Rishi (?). Jai fortsätter att skälla på Sam så Rachel lägger sig i och frågar vad det är som är fel. Hon är så arg att hon säger åt Jai att berätta vad som är fel med honom eller ska de gissa sig till det...
 

Baby Einstein och en mamma på rymmen

Debbie smyger upp på morgonen och tar Doms nycklar och gömmer dem i soffan. Dom kommer ner till köket och vill ha kaffe. Precis då kommer Cain också ner och han blir inte glad när han ser Dom. Cain ska iväg på en bilbärgning och när han går säger Debbie tyst till honom att det är inte som du tror. Dom åker sedan iväg och Charity kommer dit. Debbie berättar att hon tänker ta klientlistan ifrån kontoret. Charity tycker inte det är bra om Debbie gör det för hon bör tänka på barnen men hon erbjuder sig att göra det åt Debbie.
 
Jai vill börja jobba igen och kommer till kontoret. När Nikhil har massor att göra och problem med barnvakt så erbjuder sig Jai att hjälpa till. Efter lite velande så går Nikhil med på det men Jai måste följa schemat och låta Molly titta på Baby Einstein på dvd en viss tid.
Nikhil kommer hem efter arbetet och det har gått bra för Jai. Rishi säger till Nikhil att tänka på gudfarsfrågan igen. Nikhil lovar att prata med Gennie om saken.
 
Alicia och Priya har inte lätt att jobba ihop. Priya berömmer Alicias klänning men då blir hon sur och vill inte ha hennes komplimanger. Priya säger att de måste vara hövliga mot varann annars kan båda bli av med jobbet. När Alicia säger att det enda hon tänker på är att Jacob mår bra så säger Priya att det faktiskt är hennes eget fel att Jacob fått lida.
 
Moira träffar Cain på puben och går fram till honom för att prata. Han är irriterad och tror att hon inte vill synas med honom tillsammans med vännerna så han kallar henne snobb. Hon försöker säga att det inte stämmer men han lyssnar inte. Cain dyker sedan upp hos henne och erkänner att han har lite svårt att förstå sig på kvinnor. Hon bjuder med honom på bondbalen. Givetvis tvekar han men hon lyckas övertala honom att följa med åtminstone några timmar.
 
Charity går in på budkontoret och börjar leta. Hon hittar ett papper precis när hon ser polisbilar utanför. Hon smyger ut på baksidan. En polis ser henne och frågar vad hon gör där. Charity låtsas att hon tänkt lämna in bilen på verkstan men att det verkar vara stängt. Polisen råder henne att lämna bilen på en annan verkstad istället.
 
Debbie sitter på puben när Dom kommer in för att fråga henne om de ska ses senare. Hon säger att allt är ett misstag och hon måste tänka på barnen i första hand så de kan inte ses mer. Dom blir förvånad men inser att han inget kan göra. Han frågar sedan om nycklarna och han får följa med Debbie hem för att leta. Precis då kommer Charity dit och hon säger att "nu har de lyckats få nya klienter". Dom inser att de båda kvinnorna ligger bakom nyckelstölden och då erkänner Debbie. Han blir förbannad och säger att han tänker ge igen. Cain kommer hem och hör vad som hänt. Han ber Dom att låta det vara men det tänker inte Dom göra för han vill inte själv åka dit för något som de gjort.
 
Rachel ska ta hand om Archie en natt på sjukhuset och om det går bra ska han få komma hem med henne. Sköterskan säger att det gått utmärkt men när Sam kommer för att hämta Rachel och Archie så erkänner Rachel att hon inte alls vet vad hon gjort. Hon säger åt Sam att kolla till barnet medan hon går iväg. Det visar sig att Rachel sticker från sjukhuset och ingen får tag på henne.
 
David sitter på kaféet och fikar med Nikhil som är besviken på David för att han träffat Priya i smyg. Alicia och Jacob kommer in men Jacob vill gå därifrån eftersom David är där. Senare ber Alicia David att hålla sig undan från pojken eftersom han är förvirrad nog efter allt som hänt.
 
Cain är rasande på både Debbie och Charity men Debbie ber honom att inte lägga sig i för hon vill ta hand om problemen själv. Debbie går till Lisa och ber henne prata med Dom. Hon måste erkänna vad hon gjort och Lisa blir förskräckt när hon hör om drogerna som Debbie sett till att de fanns på budföretaget. Debbie säger att Lisa är skyldig henne en gentjänst eftersom hon ställt upp för Chas tidigare. När Lisa sedan pratar med Dom så är inte han intresserad av att tänka på Debibe utan han tänker på sin dotter i första hand.
 
Victoria jobbar i butiken när Eric kommer in stressad och säger att hennes skift på värdshuset har redan börjat. Hon kan inte lämna butiken men Alicia som kommer in erbjuder sig att hjälpa till.
 
Adam kommer in i köket och ser Moira uppklädd inför festen.  Han påpekar att ett lamm har problem men Moira tar inte det på allvar.  Adam kontaktar då Vanessa som kommer och kollar till fåren och det visar sig vara ett större problem än Moira trott så hon måste byta om och stanna hemma.
 
Alicia ser annonsen för att Home Farm ska anordna bröllop och hon hoppas hon kan få jobba där med att hjälpa till. Val säger till Megan att Alicia är intresserad så Megan säger att det är bara att lämna in en ansökan.
 
Dom söker upp Debbie igen eftersom han nu är ännu surare för att hon försökt få Lisa att prata med honom om att inte anmäla henne till polisen om det hon gjort. Charity kommer dit och hör när Debbie erbjuder Dom jobb på hennes företag som chaufför. Debbie säger att Dom kommer få 20% högre lön än vad han har nu. Dom tänker efter och säger att han vill ha 25% högre lön och 10% av företaget. Debbie går med på det eftersom hon känner att hon inte har något annat val.
 

En stolt tant och en ettrig veterinär

Debbie pratar med Charity om att sätta dit knarklangarna på Doms företag för då kan han börja jobba hos henne sen. Charity blir orolig och ber Debbie ta hjälp av Cain. När de pratar med Cain så vill inte han hjälpa till men då säger Debbie att hon tänker genomföra planen ändå vare sig han är med eller inte. Det gör att Cain kontaktar en av sina vänner som hjälp.
 
Vanessa går in hemma hos Edna och ser henne ligga på soffan. Hon blir orolig över att det hänt något men Edna sover bara. Edna blir förbannad när hon vaknar över att Vanessa gått in i hennes hus.
 
Bernice kommer till stallet för att träffa Steve. Hon nonchalerar samtalen hon får från Chas som behöver personal i baren. Steve säger åt henne att behandla Chas ordentligt för en dag kanske de behöver hennes hjälp. Sedan säger han åt Bernice att börja mocka eller gå till puben för att jobba. Bernice väljer då att mocka i stallet. Hon ber sedan Chas om ursäkt och hoppas att de kan bli vänner en dag.
 
Alicia går hem för att packa ihop hennes och Jacobs saker. Hon säger till David att hon snart är ute ur hans liv för gott men då ser inte David så glad ut. Priya är däremot glad över att få ha David för sig själv hemma så hon köper sexiga underkläder och hämtmat. Alicia och Jacob går till värdshuset men det visar sig att Eric precis hyrt ut det sista lediga rummet. Han erbjuder dem att bo hemma hos honom och Val. Jacob surar men Alicia tackar ja.
 
Megan söker upp Robbie hemma hos Andy. Hon ber honom att stanna men han vill inte. De går till puben för att prata om saken men när Declan dyker upp blir Robbie sur igen.
 
Andy och Katie är på puben tillsammans med Sarah och Kerry. När Andy går iväg en stund så säger Katie till Kerry att Andy är en klippa som alltid finns där för henne, sedan säger hon att hon undrar varför hon släppte honom ur sitt liv. Kerry blir på sin vakt och säger att han är hennes nu men då skrattar Katie och säger att hon bara skojade.
Declan står en bit ifrån och han ser inte så glad ut när han ser att Katie har roligt tillsammans med Andy. När han och Megan ska ut och äta så vill inte Katie följa med dem.
 
Jacob är grinig över att bo hos Val och Eric. Val är lite butter över att ingen sagt något till henne om att de ska bo där. När hon sedan lagat mat och Jacob inte vill ha så skäller hon ut honom och säger att han ska vara glad över att både hans mamma och David tycker om honom för det är mer än vissa andra har.
 
Dom kommer till puben och han träffar Debbie där. Han börjar flirta med henne och plötsligt böjer han sig fram för att kyssa henne. Debbie stelnar till och drar sig undan. Hon skyller på att hon måste hämta barnen sedan går hon därifrån. Cain som sett dem följer efter Debbie. Han säger åt henne att tänka på vad hon gör och att hon kommer inte bli lycklig om hon fortsätter med sin lek med Dom. Debbie svarar att hon tänker göra som hon själv vill och hon tänker inte låta någon stå ivägen för henne.
 
Vanessa köper choklad för att ge Edna och be om förlåtelse. Rhona råder henne att ta med Paddy när hon ska dit. När Paddy och Vanessa dyker upp hos Edna så går det inget bra denna gång heller. Edna vill inte ha med dem att göra och ber dem lämna henne i fred.
Senare så återkommer Paddy ensam för att prata med Edna men hon vägrar att öppna. När han kommer till puben så säger han till Vanessa att han har vunnit vadet. Hon lovar att betala honom de 200£ i morgon.
 
Megan föreslår Declan att de bör anordna bröllop och andra stora fester, fler än de gjort tidigare. Hon vill ordna allt som tack för att hon får stanna.
 
Charity hittar en romantisk komedifilm hemma hos Cain. Debbie säger att det inte är hennes utan Moira lämnade den senast hon var där. Charity har väldigt roligt åt att Cain blivit en mjukis. Hon och Cain åker sedan ut på spaningsuppdrag. De sitter utanför Doms arbetsplats och när Cains medhjälpare planterat droger på företaget ringer de polisen som kommer dit och gör en razzia.
 
David ser Jacob ute på gatan. Han försöker prata med pojken men Jacob ber honom hålla tyst. Alicia kommer dit och hämtar honom. David säger att han gärna träffar Jacob någon gång ibland, att han kan väl få sova över. Jacob är sur och har inte alls lust med det. När Alicia kommit hem och fått Jacob att sova så pratar hon med Val och Eric. Hon erkänner att trots allt som hänt så älskar hon David mer än någonsinn.
 
Dom kommer till puben och berättar om polisrazzian. Han är orolig för att åka dit även om han inte är inblandad och för att han kommer att bli av med jobbet. Debbie börjar flirta med honom och de sätter sig vid ett bord längre bort från bardisken. Cain och Charity som kommer in ser dem. Moira kommer in men Cain visar inte att han bryr sig om henne. Debbie bjuder in Dom hem till henne. De dricker viin och hon vill att han stannar. När han fyller på vinglasen så rotar hon i hans jackfickor. Debbie hittar nyckeln men lägger tillbaka den. Hon tar sedan med sig Dom upp till sovrummet.
 

Mitt fel...

Idag är det mitt fel att det inte blir något inlägg men jag hinner inte se avsnitten så därför kan jag inte skriva något men som vanligt så fyller jag i detta inlägg med dagens händelser så fort jag får tid. Diskutera gärna dagens avsnitt ändå =)
 
 
Såja, här är vad som hände:
 
David och Alicia ska försöka "göra slut" offentligt. De är på kaféet när David börjar tjafsa med henne. Alla blir förvånade men Alicia verkar inte vilja bråka offentligt så David måste hela tiden kämpa för att få med henne i bråket. David träffar sedan Priya och hon vill göra deras kärlek officiell men David vill vänta tills Jacob kan acceptera att det är slut med Alicia. Trots det så sitter David och Priya och kysser varann i soffan hemma hos honom. Jacob kommer hem från skolan och ser dem genom fönstret. Han rusar till puben och säger högt till sin mamma att David är otrogen med Priya. Alicia och Jacob går hem för att reda ut allt. David försöker hitta på en historia om att Priya kommit för att låna mjöl (eller vad det nu var, socker?) men Jacob säger att han såg dem. Jacob är jättebesviken och Alicia och David försöker då att berätta sanningen för honom, om att de gift sig endast för att han skulle få bo kvar i byn.
 
Megan vill stanna i byn men Declan är väldigt besviken. Hon ber om ursäkt och förklarar att han hade antagligen gjort samma sak mot henne om hon lurat honom på pengarna. Declan blir sams med sin syster och de berättar för Katie att Megan blir kvar där. Katie blir inte glad och hon undrar hur det blir med Robbie. Det visar sig att Robbie känner sig sviken av sin mamma och vill inte alls vara kvar. Han vill bara få pengarna så de kan bo i London. Robbie flyttar hem till Andy så länge och det uppskattas inte av Katie.
 
Vanessa fortsätter att försöka bli vän med Edna. När Edna blir besviken på affären som inte har den lite dyrare hundmaten så vill Vanessa skjutsa Edna till stan för att handla där. Edna vill inte ha den hjälpen så hon går hem. Senare får man se att Edna ger Tootsie lite kött medan hon själv bara tar ett litet salladsblad. Hon verkar inte må riktigt bra och går omkring och nyser. När Rhona frågar Vanessa om varför hon är så angelägen om att bli vän med en gammal tant så svarar Vanessa att det är för att vinna vadet med Paddy. Vanessa går sedan till Edna men ingen öppnar dörren, endast Tootsie är hemma och skäller.
 
Paddy är ute och fiskar hela dagen. Han kommer tillbaka tomhänt och han talar om för Bob att det var jättetråkigt. När Rhona dyker upp så vågar han inte erkänna att det var trist så han planerar att ge sig ut och fiska fler gånger.
 
Alicia pratar med David om att de måste flytta. David tycker inte alls det är nödvändigt utan han vill ha dem kvar i huset. Priya håller med Alicia i det här fallet men David lyssnar inte på henne. Osämjan mellan Priya och Alicia blir inte bättre av att båda jobbar ihop på puben. Priya säger åt Alicia att hålla tyst eftersom annars kanske hon avslöjar deras fakeäktenskap. Alicia svarar att hon vill bara Davids bästa och att det inte är Priya. Priya inser att Alicia har känslor för David men det förnekas givetvis av Alicia. De båda tjafsar med varann så Rishi är tvungen att säga åt dem att sluta. David kommer dit och när han kysser Priya helt öppet blir Alicia ledsen. Priya tycker att de ska tala om för alla att äktenskapet mellan honom och Alicia var endast för att Jacob skulle få stanna. David vägrar eftersom han är rädd att de i så fall kan bli straffade eftersom brottet är värre än bigami.
 
Dom kommer till verkstan och Debbie börjar prata med honom. Hon erbjuder företaget han jobbar för att få rabatt på verkstan om  de anlitar henne men Dom säger att de redan har mekaniker. Debbie bestämmer sig för att hon också ska försöka starta en budfirma med motorcykelbud. Charity blir överlycklig över tanken på att snygga mc-killar kommer att finnas i närheten. Debbie anlitar Dom för en körning men i själva verket så vill hon bara träffa honom för att få reda på mer om företaget. Dom vill inte prata så mycket om sina chefer så Debbie anar att de är skummisar. När hon försöker få reda på om de är knarklangare så vill inte Dom säga mer. Det gör att Debbie blir mer och mer nyfiken. Hon bestämmer sig för att göra allt för att ta över kunderna från Doms företag även om det kommer att skada honom. Debbie är trött på att bli utnyttjad av män som tycker om henne så nu ska hon ge igen.
 
 
 
 
 

Dum och dummare

David och Priya kommer tillbaka efter skidsemestern. De står och kysser varann utanför taxin. Alicia kommer ut och ser dem. David går fram till henne för att lämna en present han har med sig men hon är besviken över att han inte hört av sig som han lovat.
 
Declan vill åka iväg med Katie för att fira att en affär blivit av. När hon kommer in till köket så blir han förvånad över att hon kommit hem under natten på egen hand utan hans hjälp och att han inte hörde henne när hon kom. Katie får höra om planerna men vill inte avboka mötet hon har med Steve. Robbie kommer in och Katie går därifrån. Robbie påpekar för Declan att Katie verkar väldigt aktiv trots kryckorna.
 
Bob är irriterad över att Dan inte behandlar Brenda så snällt utan undviker henne. Hans ilska gör att Dan inser att Bob har känslor för henne men det förnekar han.
 
Nicola vill inte att Thomas är ensam med Angel så han får inte lämna henne till dagis. Jimmy säger att han får följa med till kontoret istället. Nicola blir förbannad och säger till Jimmy att han måste prata med Thomas.
 
David träffar Alicia ute på gatan. Hon vill att han pratar med Jacob om vad som händer. Han vill att de fortsätter att vara som en vanlig familj men Alicia tycker inte det passar sig så länge han är ihop med Priya.
 
Robbie fortsätter att pressa Megan till att ta pengarna så de kan sticka därifrån. Han blir besviken eftersom han tycker att det verkar som om hon ändrat sig och inte vill åka.
 
Edna kommer in på veterinärkliniken för Tootsies kemoterapi. Hon vill att Miss Gosskirk (Rhona är väl Mrs/fru?) tar hand om det men Rhona är sen så Vanessa erbuder sig att hjälpa till. Edna är inte så glad över det men inser att Tootsie behöver sin behandling.
 
Thomas går till verkstan för att prata med Cain. Han säger att han är besviken på honom som låtit Chas komma undan utan att han gjort något åt det. Thomas tror att Cain är rädd för Cameron. Precis då kommer Jimmy och tar med sig Thomas därifrån innan det bllir värre. Han ber Cain om ursäkt eftersom Thomas inte mår så bra just nu. Thomas säger sedan till Jimmy att han hörde när de pratade om att han måste åka hem.
 
Robbie är på Home Farm och spelar på flipperspelet när Declan kommer in. Robbie nämner Kaite och då blir Declan irriterad och vill veta vad det han är han pikar om. Robbie säger att de måste hålla ihop. Sedan berättar han att Katie träffade Andy och inte Chas kvällen innan.
 
Declan går in på kontoret och avbryter mötet Katie har med Steve. Katie ber honom att gå men Declan ger sig inte så tillslut så följer hon med honom till vardagsrummet för att prata. Han frågar henne om Andy och hon erkänner att hon träffat honom för att hon behövde någon att prata med. Declan blir besviken över att hon vänder sig till någon annan när han är hemma och väntar på henne.
 
David och Priya står i affären för han har massor att göra efter semestern. Jacob och Alicia kommer in. David försöker lätta upp stämningen och säger att han vill bjuda dem på middag. Jacob undviker David men Alicia säger att om han ska laga maten måste han tvätta händerna först för man vet aldrig var de varit, samtidigt som hon tittar surt på Priya.
 
Declan ber Katie om ursäkt för att han bråkat om Andy. Han säger att han tror att de kan lösa problemen men Katie säger att hon tror inte det är så enkelt.
 
Nicola kommer in på Kings kontor för att prata med Jimmy. Hon vill fortfarande att Thomas ska bort därifrån men Jimmy säger att han måste hjälpa honom så han inte blir som Carl. Det kan ta några veckor men de måste ge grabben  en chans.
 
Dan muttrar över att det inte är så lätt att träffa någon och att det är bara de fula som hänger efter honom. Bob blir förbannad när Dan säger så och då säger Dan att det märks att Bob har känslor för henne. Bob nekar till det men erkänner sedan att han ser på henne på annat sätt än förut men dock endast som en vän. Dan tycker att Bob ska tala om för Brenda hur han känner för man måste våga chansa.
 
Edna kommer till kliniken för att hämta Tootsie. Hon får veta att hunden har reumatism i bakbenen så det behövs mer medicin. Vanessa vill hämta medicinen på en gång men Edna vill vänta till nästa dag så hon tar med sig Tootsie och går hem.
 
Jacob och David ses för att prata. David ger honom en present, en t-shirt med texten  "dum" och en pil till vänster. Det visar sig att David har den andra t-shirten med texten "dummare" och en pil pekandes åt höger =)
David ber om ursäkt för att han inte skött detta så bra men det var för att han var så feg och inte vågade säga sanningen. Jacob tycker att David låter som Justin, hans pappa. David svarar att det är för att han önskar att han var Jacobs pappa.  Han lovar att alltid finnas för Jacob oavsett vad som händer. Jacob är rädd att de måste flytta för Davids nästa flickvän kommer inte att vilja ha dem boendes där. När Jacob frågar om det är möjligt att David blir ihop med Alicia igen så svarar David att man vet aldrig.
 
Declan är ledsen och pratar med Megan. Hon råder honom att kämpa för Katie om han vill rädda äktenskapet. Han säger att Megan är det enda han har kvar...
 
Debbie kommer hem från sjukhuset och hon berättar för Cain och Dan på verkstan att bloddonationen gått bra. Hon säger sedan att hon lyckats få kontrakt på Kings lastbilar via Charity. Precis då kommer ett motocykelbud och lämnar bildelar. Det visar sig vara Dom. Han bjuder ut Debbie på en åktur men hon tackar nej för denna gång.
 
Vanessa vill bli vän med Edna så hon föreslår att hon ska gå dit för att lämna medicinen. Både Paddy och Rhona säger att det inte är någon bra idé.
 
David pratar med Alicia om hur de ska låta alla andra få veta att de separerar. Han vill att de endast berättar för Victoria som berättar för Betty sedan kommer alla andra att veta det ganska snart men Alicia tycker inte det är bra utan de bör berätta det själva.
 
Declan fixar frukost till Katie. Han berättar att han vill att de reser bort ett tag men Katie, som verkar mycket gladare, tycker att det finns billigare sätt att reparera skadan på.
 
Megan sitter på kontoret när Robbie kommer in. Han är fortfarande sur för att hon inte gör något åt deras situation. Han säger att han är van att hon sviker honom. Då visar hon datorskärmen, hon är precis på väg att föra över pengar till hennes konto fast hon tvekar. Robbie säger åt henne att trycka på knappen och tillslut så gör hon det. 100 000£ till hennes konto.
 
Edna kommer in på kliniken och hon är rätt sur. Vanessa har lämnat en lapp under hennes dörr om att Tootsies medicin bör hämtas ut. Hon blir inte gladare när hon upptäcker att Paddy, Rhona och Vanessa slagit vad om att Vanessa kan bli vän med henne.
 
Declan och Katie kommer till kontoret för att prata med Megan. De berättar att de ska försöka lappa ihop äktenskapet och det är tack vare Megan. Declan vill som tack ge henne pengarna han lurat henne på. Megan säger att det är inte nödvändigt men han insisterar.
 
Lite senare kommer Robbie med väskorna packade. Han vill att de sticker nu men Megan säger att hon vill vänta till i morgon. Han går med på det tillslut.
 
Jacob försöker laga middag men råkar bränna den. Han vill göra en mysmiddag med vin och mat till Alicia och David för att det finns en chans att de blir ihop igen.
 
Megan får en check av Declan men hon vill inte ha den. Han är glad över att det verkar lösa sig och att han nu ska försöka ställa allt till rätta även med Robbie om så behövs. Megan kan inte hålla tyst så hon erkänner att hon tagit pengarna redan. Declan blir besviken och han är bitter över att hon återigen ljugit för honom.
Megan försöker be om ursäkt och säger att hon menat väl när hon hjälpt honom. Hon erkänner att hon faktiskt älskar sin bror och hon lovar att inte ljuga igen.
Declan säger bara att nu räcker det...
 
 

Den oväntade terroristen

Chas mår inte så bra efter attacken och hon säger till pubpersonalen att inte svara i telefonen om det ringer, de får ringa upp dem när det är välkända telefonnummer istället.
 
Moira är på middag hos Cain men stämningen är inte så bra. Hon vill veta vad Chas gjort där eftersom hon så så skräckslagen ut. Cain berättar då om att Chas har någon som trakasserar henne. Moira blir rasande när hon inser att Cain är så lugn och inte bryr sig mer om sin syster. Hon går därifrån för att prata med Chas.
 
Nicola kommer till Jimmy på kontoret. Hon vill planera en myskväll med middag bara för dem två. Jimmy lyssnar inte utan är mer intresserad av hur man lyssnar av en telefonsvarare. Nicola blir väldigt besviken när hon förstår att allt har med Chas att göra så hon säger åt honom att han redan hjälpt Chas mer än han behöver.
 
Dan ber Cain om ledigt resten av dagen. Cain blir inte glad men precis då kommer Moira förbi och han frågar henne hur det gått hos Chas. Hon svarar att Chas mår riktigt dåligt med skärsår i ansiktet efter flaskan som kastats mot henne. Cain säger att han inte bryr sig men Moira inser att han gör det eftersom han ändå frågat om henne. Cain går tillbaka till verkstan när Moira åkt iväg. Han retar Dan för att läsa en bok som han tror ska hjälpa honom att träffa den rätta. Dan ger Cain boken och säger att den kan hjälpa honom med Moira.
 
Belle träffar Gemma som genast frågar hur det gått att sms:a Luke. Belle svarar att hon inte har kvar hans sms så hon kan inte visa något för henne. När Gemma vill åka hem för att "plugga" ihop så säger Belle att hon ska vara barnvakt till Arthur så hon kan inte följa med. Gemma går iväg och Belle träffar Luke i smyg.
 
Brenda kommer till bokklubbskvällen och hon har klätt upp sig och gjort sig fin. Bob blir väldigt förvånad.
Första gästen är en man som kommer dit för tidigt men han får komma in ändå.
 
Gabby ropar efter mamma och pappa som står inne på puben. När de rusar in ser de en uppskärrad Gabby. Det visar sig att någon har varit inne i vardagsrummet och börjat spreja en text i rött på dörren. (Bitch?) Chas som också hört det rusar ut. Jimmy kommer precis förbi och de båda lyckas få tag i den som varit där. När de tar bort luvan så ser de att det är Thomas King, Carls son. Han är förbannad över att Chas blivit frisläpp efter att ha dödat hans pappa.
 
Declan ska hämta Katie men blir inte glad när han får veta att hon är på puben. Han tycker inte hon borde dricka eftersom hon äter medicin. När de kommer hem säger Katie åt honom att sluta behandla henne som ett barn.
 
Dan är besviken på bokklubbskvällen eftersom de inte kommit så många damer. Han är på väg att gå hem när Vanessa kommer fram till honom och pussar honom, sedan går hon därifrån.
 
Luke och Belle har setts ett tag och när han ska åka hem med bussen så får Belle en puss. När bussen åkt kommer Gemma fram till Belle och säger att hon sett allt. Hon är väldigt besviken på sin vän.
 
Jimmy försöker förstå varför Thomas handlat som han gjort. Han svarar att han ville att Chas skulle få sona för sitt brott, blommorna var för pappas skull.
 
Katie försöker prata med Declan. Hon tvekar på om de ska fortsätta ihop eftersom hon inte kan få barn. Declan säger att han bara bryr sig om henne. Katie tror inte det kommer att räcka i längden, att han inte är helt ärlig när han säger att han inte vill ha barn
 
Brontëkvällen lider mot sitt slut. Brenda har blivit rätt full och börjar flirta med Dan. Hon böjer sig fram och kysser honom. Dan blir förvånad men Bob ser inte alls glad ut.
 
Chas står ute på gatan och kollar mot huset där Thomas är. Hon vill gå dit för att prata med honom men Ashley som står bredvid henne råder henne att ge Thomas llte tid att tänka istället.
 
Declan tänker ta ledigt för att kunna åka iväg med Katie en hel dag. Hon tackar nej till erbjudandet eftersom hon bestämt med Chas om att ses. Declan blir givetvis besviken.
 
Nicola klagar för Jimmy om att Thomas bor hos dem. Hon är glad över att han måste åka hem snart så hon slipper oroas över att han ska göra dem illa.
När Jimmy sedan pratar med Thom så får de veta att han inte vill åka hem till mamman och nya pojkvännen eftersom han hatar dem och stället de bor på. (Var det Saudiarabien?)
 
Jacob är på väg till skolan och han är besviken på att hans mamma inte läser lapparna han tar hem. Han klagar på att hon bara sitter hemma och dricker vin i sin ensamhet. Jacob tycker det är fel att han får lida för att hon bråkat med David.
 
Belle möter Gemma vid busshållplatsen. Hon ber Gemma om ursäkt men Gemma är sur och kallar Belle för lögnhals. Hon är bitter och klagar på att Luke ändå inte är någon bra kille så det är rätt ät Belle som får dras med honom. Gemma säger till Belle att Luke inte är så bra när det gäller sex så de två kan roa sig med att fumla tillsammans utan att veta hur man gör.
 
Chas och Katie sitter på puben och pratar. De båda skrattar åt sina misslyckade äktenskap. Chas nämner att Gennie måste ha en skruv lös som väljer dem två till att vara gudmödrar. Katie tittar på Chas när hon säger det och då inser Chas att Gennie inte frågat Katie. Precis då kommer Andy in med Jack. Chas går fram till honom för att titta på babyn men Andy påpekar att Debbie kommer bli förbannad om hon får veta det eftersom hon sagt ifrån att Chas inte får träffa barnen.
 
Brenda kommer till kaféet för att jobba men hon är sen och bakfull. Hon skäms lite för att hon blivit så full kvällen innan. Bob retar henne lite om att hon hängde på Dan och då blir hon förfärad över att det verkligen hänt eftersom hon hade hoppats på att det bara var en dröm. (Börjar Bob få känslor för henne?)
 
Katie sitter med Andy och pratar på puben eftersom Chas jobbar. Hon berättar för honom om att det är struligt mellan henne och Declan eftersom hon inte kan få barn. Andy blir förvånad och säger att det finns andra sätt att få barn om man inte kan få egna biologiska. Han tröstar henne och håller henne i handen. Vid bardisken står Robbie och ser allt. Andy säger sedan till henne att det är kanske inte så bra om hon umgås med honom om hon vill att det ska bli bra mellan henne och Declan.
 
Alicia är på puben och där möter hon Eric. Hon frågar honom om David hört av sig. Eric svarar att det har han och att de har det bra. Han råder henne att gå vidare med sitt liv och glömma David.
 
Thomas och Jimmy står vid Carls grav på kyrkogården. Chas ser dem och går dit. Thomas blir förbannad men Chas säger att hon orkar inte med mer problem. Jimmy försvarar henne med att Carl faktiskt inte var sig själv de senaste åren. Thomas är fortfarande besviken, för hur illa det ändå varit så lever hon nu medan hans pappa är död.
 
Robbie fortsätter att tjata på Megan om att de borde ta pengarna och sticka för han orkar inte vara kvar där så länge till. Sedan säger han att han såg Andy och Katie tillsammans på puben och att de borde berätta det för Declan. När Megan säger att det kanske inte var så allvarligt så påpekar Robbie att han inte skulle vilja ha en fru som gör så.
 
Belle har träffat Luke igen och han vill följa henne hem men det vill inte hon. Hon tackar för ett halsband hon fått men precis när de ska gå till kafét kommer Cain körandes. Cain stannar till och skrämmer iväg Luke sedan säger han till Belle att om den killen måste hålla kvar händerna i fickan så är det okej att träffa honom.
 
Brenda söker upp Dan på verkstan för att prata med honom men precis då kommer Cain tillbaka och säger åt Dan att börja arbeta. Brenda skyndar sig därifrån. Hon pratar sedan med Bob och hon säger att hon inte vill vara ensam resten av livet utan hon vill dela det med någon men i byn finns det tyvärr inga tilltalande ungkarlar.
 
Declan får samtal från Katie och hon säger att hon blir kvar i byn lite längre än planerat. Robbie hör det och försöker få Declan till att hämta hem lite mat därifrån och överraska henne men Declan stannar hemma.

Katie går hem till Andy med honom. När han frågar om hon sagt till Declan om var hon är svarar hon att det är inte så viktigt.
 
Nicola pratar med Jimmy och hon säger att hon inte vill att de har en mentalt störd tonåring boende hemma hos dem. Jimmy försvarar Thomas och säger att han inte har haft det så lätt. Nicola säger att om Thomas stannar kvar hos dem så kommer hon att flytta hem till Rodney med Angel. Jimmy lovar att prata med Thom om att han måste åka hem igen i morgon.
Thomas står i trappan och hör deras samtal.
 
 

Utstuckna ögon

När det väl börjat strula så fortsätter det visst =(
Idag försvann alla mina minnesanteckningar om dagens avsnitt så jag får försöka komma ihåg det som hände. Har jag glömt något får ni gärna kommentera det.
 
Nicola är vansinnig på Jimmy som inte lämnar återbud till Chas. Hon berättar det för Charity som blir väldigt besviken på honom. Hon jämför det med att om hon skulle ha ihjäl Nicola, skulle Jimmy vara vän med henne i alla fall. Jimmy säger att Chas är ensam och hon behöver någon på sin sida.
 
Rishi berättar för Jai att han pratat med Charity. Jai blir förbannad först men sedan säger han att det är ändå försent eftersom de gjort slut. Rishi säger då åt Jai att kämpa för Charity om han vill ha henne.
 
Belle är på väg till skolan och hon har sminkat sig mycket mer än vanligt. När Lisa ser det så säger hon åt Belle att genast gå och tvätta sig. Belle protesterar men det lönar sig inte utan hon måste ta bort sminket.
Senare så kommer Gemma hem till dem. De två flickorna sitter och pratar om Luke och det visar sig att Gemma fortfarande är intresserad av honom. När Lisa kommer hem så får Belle trots utegångsförbudet följa med Gemma hem efter skolan för att plugga.
 
Lunchen med Nicola, Jimmy och Chas blir inte långvarig eftersom Nicola inte kan hålla tyst utan påpekar att Chas inte borde vara där. Chas blir ledsen och går därifrån. Jimmy blir förbannad och följer efter Chas. Han tröstar henne med en kram när de står ute på gatan. Charity kommer förbi och hon är inte på bra humör. När Chas ska beklaga att det är struligt med Jai får Charity ett utbrott och kastar sig på Chas. Jai som kommer förbi hjälper Jimmy att hålla undan Charity från Chas.
 
Moira är tvungen att lämna återbud till Cain som hon skulle ha bjudit på middag. Hon ska på möte och vet inte hur lång tid det tar. Cain ser inte alls glad ut när han hör det. När Moira sedan ändå lyckas komma ifrån så ringer hon honom och talar om att hon är klar och att hon ordnar middagen ändå. Cain struntar i hennes meddelande på svararen och han ringer inte upp henne, så Moira sitter hemma och väntar på honom.
 
Chas får flera samtal och fortfarande är de anonyma. En kväll är det någon som kastar grus på hennes fönster men när hon kommer dit så ser hon ingen, förutom Bernice som tittar ut med lite sopor från puben. Bernice har inte sett någon där. Chas går ut och tittar och vid soptunnorna utanför fönstret så hittar hon ett foto på sig själv tillsammans med Carl.
 
Jai kommer till Kings kontor för att prata med Charity. Hon har precis hittat Jimmys flaska med sprit som hon halsar ur. Jai försöker få henne att förstå att han bara vill ha henne och att han struntar i om han får andra barn än Noah. Charity har fortfarande svårt att tro honom.
 
Georgia kommer för att passa Molly eftersom Gennie åker på mässa i Tyskland och Nikhil behövs på kontoret. Georgia är även orolig för Jai och oron minskar inte när hon hör att Jais äktenskap är i fara. Hon försöker sedan prata med Jai på puben men han förnekar att det är så illa mellan honom och Charity eftersom de har hunnit prata ut om saken. Rachel står vid bardisken och hör dem.
 
Chas ser Jimmy på kyrkogården och hon går fram till honom. Det är någon som lagt en hel del blommor på Carls grav. Det ligger en stor hög med blommor i en väldig oordning. Chas blir orolig och hon känner sig bevakad. Hon ser att det rör på sig i en buske längre fram men hon ser ingen där. (Såg ni också den snabba glimten av ett öga?)
 
Bob och Dan fortsätter planeringen av Brontëkvällen. Brenda märker att de planerar att flirta med damer och först blir hon besviken men sedan tycker hon det är okej. Bob försöker övertala Vanessa att komma dit. Dan varnar henne för honom utan tycker att hon ska hålla sig till den tysta lugna typen av män. Vanessa berättar sedan för Moira att hon är glad över att ha två män som flirtar med henne.
 
Dan försöker jobba på verkstan och han vill så gärna vara kompis med Cain men Cain är inte alls intresserad.
 
Robbie frågar Megan om hon ändrat sig angående att få tillbaka pengarna Declan och Katie lurat henne på. Hon erkänner att hon vill ha tillbaka skulden men hon vill inte förstöra deras äktenskap.
 
Bernice kommer med posten till Chas. Bland all reklam och annat finns ett kuvert med endast Chas namn på. När Chas öppnar det så ligger det ett likadant foto som hon fått tidigare utanför huset fast denna gång har någon skurit ut ögonen på hennes bild.
 
Moira konfronterar Cain på verkstan. Hon berättar att hon blev besviken när han inte kom eller hörde av sig när hon lagat middag till dem. Hon säger att hon faktiskt sett fram emot att få träffa honom men att hon nu inte orkar med hans barnsliga spel...
 
Declan skjutsar Katie till kaféet. Han lämnar henne där så hon får vara ifred. Andy kommer dit och de två sitter och pratar. Sedan ska Andy bjuda Katie på en drink på puben.
 
Chas får åter igen ett samtal men denna gång så hörs Carls inspelade meddelande från hans mobil när hon svarar. Hon blir rasande och tror att det är Cain som ligger bakom alla trakasserier. Hon rusar dit för att få honom att erkänna. Cain svarar att när han väl djävlas med henne kommer hon att veta att det är han som gör det, denna gång är det inte han. Chas tror då att det är Debbie som ligger bakom samtalen men Cain säger att Debbie faktiskt är på sjukhuset med Sarah. Moira kommer dit och Chas går därifrån. Cain vill inte berätta vad de bråkat om.
 
När Chas kommer ut på gatan känner hon sig bevakad. Plötsligt kastar någon en flaska mot henne, flaskan går sönder mot husväggen och Chas får glassplitter på handen när hon försöker skydda sig. Ingen syns till...

Gran Canaria 0 - Tyskland 1

Återigen har jag haft datastrul och tyvärr kan det ta ett tag innan det löser sig och jag vet aldrig i förväg när det dyker upp =( .
Om jag inte kan skriva en dag så vet ni nu varför men jag kommer alltid att skriva lite om avsnitten ändå, dock i efterhand...
 
Fredagens avsnitt:
 
Noah är besviken över att bo hos Dingles och han saknar Jai. Han klagar för Charity om att han inte har en pappa som alla andra barn.
 
Jai kommer in på kontoret och ber om ursäkt för tidigare utbrott.
 
Rodney kommer hem med Bernice ifrån Brighton och han är irriterad på henne som försökt muta Dee-Dee till att följa med henne. Det gjorde att Diane stannar kvar där lite längre för att ta hand om den upprörda flickan.
 
Chas kommer hem till Lisa men hinner inte vara där länge förrän Charity kommer ner för trappan. Charity visar direkt sitt missnöje så Chas går därifrån. När Chas kommer tillbaka till puben så börjar Bernice att pika henne för att förstöra pubens rykte genom att vara föredetta fängelsekund och att det är därför de har så få gäster just nu. Hon säger att hon vill kolla bokföringen för Diane sagt åt henne att göra det. Chas svarar att Diane kan be själv om att kolla den.
 
Dan är på jobbet och han frågar Jai om inte Edna får komma tillbaka. Det slutar med att Jai blir rasande och Dan säger upp sig och går därifrån. Nikhil hör det och blir förbannad på sin bror.
 
Gennie har lämnat över Molly till Brenda på kaféet. Rachel hjälper Brenda att trösta Molly som är ledsen medan Brenda jobbar. Jai ser det men precis när han ska säga något kommer Noah in och blir glad över att se honom. Charity kommer också in men vänder när hon ser Jai. Noah blir återigen besviken. När Rachel blir ensam med Jai säger hon till honom att hon stannar i byn i hans hus men han måste lämna nyckeln hos henne. Sedan visar hon honom en bild på Archie som hon har på mobilen men precis då kommer Brenda och rycker tag i mobilen för att titta på bilden.
 
Chas bjuder Dan på en öl men Bernice blir inte glad och pikar henne för att ge bort en del av hennes mammas vinst. Chas kontrar med att hon åtminstone inte överger sitt barn igen. Bernice blir rasande men Steve kommer till undsättning och drar undan henne. Chas får samtal till puben men det är ingen som säger något.
 
Jai som är gladare nu när Archie kommer att vara kvar i byn går till jobbet igen. Han ber om ursäkt men både Nikhil och Rishi säger att han inte får leda företaget just nu. Jai blir förbannad så Nikhil är på väg att gå men stannar kvar och säger till Jai att hålla sig borta ifrån hans familj. Jai går ut och utanför fabriken kommer tårarna.
 
Gennie är besviken över att Nikhil måste jobba mer nu och hon missar sin affärsresa till Tyskland. Hon ber honom ringa Georgia men han har redan gjort det och fått reda på att mamman är på väg till Gran Canaria.
 
Sam träffar Rachel på kaféet och han berättar att Charity och Noah bor hos dem. Rachel börjar fråga honom om Jai och Charity är på väg att skiljas
 
Steve pratar med Bernice och säger åt henne att skärpa sig och inte hålla på att bråka med Chas. Bernice svarar att hon bara är ute efter att få något som är hennes företag så hon också kan tjäna pengar och inte behöver leva på hans inkomst. Bernice ber sedan Chas om ursäkt och hon får lova att inte lägga sig i hur puben sköts.
 
Charity sitter på kontoret och hon beklagar sig för Jimmy om hur män har ett behov att sprida sin säd för att känna sig manliga. Rishi kommer in för att prata med henne. Han ber henne se det ur Jais synvinkel och tänka lite på hur han har det.
 
Steve pratar med Chas och han berättar att Diane inte är intresserad av att sälja sin del av puben men det kanske är bäst om Chas ändå tar emot en check för sin del. Bernice hör det och blir rasande för att han går bakom ryggen på henne. Chas vägrar fortfarande att sälja.
 
Dan ska fixa flygblad till bokklubbskvällen. Han skriver dit att det är gratis vin, allt för att locka dit folk även om Bob sagt att han inte ska skriva så.
 
Lisa pratar med Charity. Hon säger åt henne att vara helt säker på vad hon vill göra innan hon beslutar sig för att stanna kvar eller om hon ska lämna Jai.
 
Chas får återigen ett samtal till puben fast ingen säger något. Jimmy råder henne till att ringa tillbaka men det visar sig vara dolt nummer. Jimmy berättar att de ska äta lunch idag för att sedan gå till Carls grav för idag kommer gravstenen på plats. Han frågar om hon vill följa med. Chas tvekar...
 
Gennie lyckas övertala Georiga att komma till byn istället för sin solsemester. Nikhil är mycket förvånad så Gennie berättar att hon berättat om Jais nervsammanbrott så då skyndade sig Georiga att avboka resan.
 
Dan frågar Cain på puben om han kan få jobb på verkstan. Cain är inte alls intresserad av Dans hjälp men på något sätt lyckas Dan ändå få komma dit för att provjobba en dag.
 
Gennie ber Chas att vara gudmor till Molly. Chas blir jätteglad.
 
Nicola får höra av Jimmy att han bjudit med Chas till lunchen så hon säger åt honom att han måste säga till henne att inte komma. När Chas kommer till deras bord på puben så börjar Jimmy att prata men Chas avbryter honom och hon säger att hon gärna är med på gravstenssättningen. Jimmy kan inte säga ifrån då.
 
Jai kommer hem och ser att Charity är där. Han blir jätteglad och de kramar varann. Charity säger att hon älskar honom. Jai säger att han ändrat sig och vill att hon och Noah flyttar hem igen för han vill inte ha något annat barn. Charity säger att det inte stämmer för hon tror honom inte. Det slutar med att hon lämnar honom och säger att det är slut mellan dem. Jai står kvar i fönstret och ser henne gå, båda två gråter...
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0