Åk långt bort och bli lycklig

Inskrivet torsdag 1/3 kl 22:04
 
Robert träffar Victoria och han talar om för henne att han inte hört av Rebecca och vill inte veta.
 
Diane talar om att hon hittat ett armband mot åksjuka och en kryssning som skulle passa dem men Doug vill ändå inte åka. Han kanske hyr ett hotellrum för att fira Dianes födelsedag men det är inte vad hon vill. Hon bokar kryssningen ändå.
 
Leyla pratar med Priya som inte vill tala om vem hon varit med. Rakesh kommer dit och vill också veta. Han säger att han har inget att kämpa för i morgon när han ska upp i rätten. Rakesh tror att det är David men Priya nekar och säger att det bara var en man i en bar och det kändes bra för att det inte var Rakesh. Hon säger att hon hatar den han blivit och det är slut mellan dem.
 
Gerry pratar med Chrissie på Home Farm och hon låter honom få bo där i några dagar. Han berömmer hennes utseende för Lachlan. Gerry frågar sedan Lachlan om Belle. Lachlan erkänner att han tycker det är jobbigt att försöka leva upp till Belles standard på pojkvänner och att han inte haft sex med någon än.
 
Lydia försöker lära Doug att dansa salsa. När de skiljs åt efteråt ute på gatan så ser Diane, Victoria och Bernice dem.
 
Rakesh går in i den tomma fabriken. Nicola kommer dit. Hon tar fram sin mobilkamera och filmar honom vid företagets dator. Nicola får veta att han tänker sticka för att leta upp Kirin. Rakesh säger att de kan dela på pengarna, han får skulden och ingen får veta att Nicola varit inblandad. Jai kommer dit för Nicola har smsat honom.
 
Eric är orolig för att Jacob är sen hem från skolan nu när Josh kommit tillbaka. Jacob blir irriterad över att Eric är så orolig. Dan vill vittna igen för att sätta dit Josh men polisen tror honom inte längre eftersom han ändrat sig så många gånger.
 
Gerry lånar Lachlans kläder och bokar sedan en prostituerad för att Lachlan ska bli av med oskulden.
 
Leyla skålar med Priya och säger att nu börjar livet, kanske med den hemlige mannen.
 
Rakesh hotar Jai med att sätta dit Priya för att hon ljugit för hans skull. Rakesh vill ha pengar för att hålla tyst.
 
Rhona kommer hem från sin rehabvistelse. Hon frågar Vanessa om Pierce varit där. När hon träffar Paddy så säger han att hon ska ta det lugnt ett tag och inte börja jobba på en gång.
 
Rakesh har sovit i sin bil och när Vanessa går förbi med Johnny passar han på att ta farväl av sitt barnbarn. Sedan går han till Jai för att hämta sina pengar men får bara en struntsumma för att köpa en ny skjorta till rättegången.
 
Diane och Victora ser Doug tillsammans med Lydia igen. När han kommer hem så frågar Diane var han varit. Han svarar att han varit hos grossisten men Diane vet ju att han varit i församlingshuset. Doug blir tvungen att erkänna att han lär sig dansa och Lydia lär honom. Diane erkänner då att hon bokat kryssningen men bara till sig själv.
 
Rakesh söker upp Lawrence och Ronnie för att få 50 000 för att hålla tyst men de tänker inte ge honom några pengar. Priya ringer honom och märker var han är. Rakesh blir förbannad på Lawrences hånfulla skratt och är på väg att hoppa på honom men Ronnie knuffar undan honom.
 
Lachlan är nervös när den prostituerade kvinnan kommer. Hon går upp till sovrummet och Lachlan går till kontoret. Plötsligt attackerar Rakesh honom och vill ha kassaskåpets kod. Kvinnan kommer in men väljer att gå på en gång. Lachlan ger honom en bunt pengar men de börjar bråka och Lachlan blir knuffad. Precis då kommer Priya in. Hon blir rasande över vad han gjort. Priya ber honom att inte rymma för han har så mycket att leva för när han kommer ut men när han talar om att han inte har någon kvar här så säger hon åt honom att åka långt  bort och bli lycklig.
 
Doug är besviken över att Diane bara bokat till sig själv. De bestämmer sig för att båda ska göra sådant de själva tycker om.
 
Chrissie kommer hem och ser att Lachlan är alldeles blodig i ansiktet. Han berättar att Rakesh varit där och hotat till sig pengar. Chrissie ringer polisen som kommer dit. Priya som kommer för att kolla hur Lachlan mår blir gripen för att ha hjälpt Rakesh att fly för Lachlan har vittnat att han hörde henne säga att Rakesh ska åka långt bort och bli lycklig.

En liten örtodling

Inskrivet torsdag 1/3 kl 20:43
 
Jai tror inte Rakesh hållt familjen Sharmas utanför när det gäller branden. När Jai kommer till fabriken får han reda på att ett företag säger upp deras avtal för de vill inte ha med en mordbrännare att göra. Han säger åt Priya att hon inte kan vara kvar eftersom hon är kopplingen till Rakesh.
 
Finn tvivlar på om de verkligen ska sälja marijuana. De säjer till Pete att de skaffat en kolonilott men Leyla ser att de ljuger. Leyla anlitar Doug som hjälp till odlingen. Hon tror ännu mindre på deras babbel om att börja odla örter.
 
Ronnie råder Lachlan att prata med Belle och vara ärlig, inte ge dyra armband som muta. Lachlan träffar sedan Belle i byn och de går en promenad. Lachlan säger att hon är underbar och de börjar kyssas.
 
Pete och Leyla följer efter Ross och Finn till gården och de upptäcker odlingen. Finn och Ross försöker förklara vad som hänt. Pete vill ringa polisen men avstår när Finn och Ross ber honom. Han bråkar sedan med Leyla som tycker han moraliserar för mycket.
 
Priya pratar med David och han ber henne tänka på om det vore Amba som var i hennes sits, hur hade hon gjort då. Hon möter Pete utanför affären och de gör sällskap in till honom, eller Vanessas hus rättare sagt, för att prata. De tar en öl och börjar tjafsa med varann. Plötsligt kastar hon sig över honom och de börjar kyssas. De hamnar i säng men hon får bråttom därifrån efteråt.
 
Laurel vill bli mer hälsosam så hon ska kasta allt socker hemma även om Sandy och Arthur protesterar.
 
Rakesh möter Priya ute på gatan och han kramar henne och ger en stor blombukett. Priya ser på Pete som precis kommer ut.
 
Jai säger åt Priya att Rakesh får inte bo hos dem längre och att hon inte kan lita på Rakesh längre. Rakesh kommer in på kontoret där de är och säger att han tänker flytta för at han hörde Jai prata med Rishi. Priya lovar att följa honom om han flyttar.
 
Diane ser en annons om en kryssning för det önskar hon sig i 70 års present men Doug verkar inte intresserad. Han ser i hennes ögon att hon tycker han är tråkig. Frank lär honom dansa vals när de ses på kaféet. Lydia ser dem och säger åt att börja träna på en tango istället för det imponerar på kvinnorna.
 
Tracy måste åka till polisstationen för att svara på frågor. Bernice erbjuder sig att hjälpa till i affären när David följer med Tracy till stationen. Leyla kommer in i butiken och erbjuder Priya att bo hos henne istället för att komma ifrån.
 
Belle och Lachlan ses på puben men när Lisa och Zak kommer dit går de hem till Belle istället. Innan de går så går Lachlan in på toaletten för att köpa kondomer men precis då kommer Zak. De hinner inte komma iväg för en ung kille försöker sno en flaska vin på puben. Det visar sig vara Gerry, Lachlans cellkamrat från fängelset.
 
Leyla ber Pete om ursäkt för att hon gick emot honom förut och nu lovar hon att stå vid hans sida för alltid. Hon börjar förföra honom men avbryts av att Priya kommer in och efter henne kommer Rakesh. Vanessa får reda på att Priya blivit erbjuden att bo där men hon blir irriterad över att Rakesh är med.
 
Åtalet mot Tracy läggs ned för att Josh fortsätter att hävda att det var Dan
 
Priya och Rakesh blir bjudna på middag hos Leyla och Pete. Priya tackar ja till en burk öl och det förvånar Rakesh. Hon ha svårt att låta bli att titta på Pete och han tittar tillbaka, flera gånger. De ses utanför för att tala om att de älskar sina respektive. Rakesh kommer ut så Pete går in igen. Han vill avge sina löften igen men Priya säger att hon inte klarar av detta längre. Hon säger att hon inte älskar honom och inte har gjort det på flera år. Rakesh tror henne inte men då erkänner hon att hon legat med någon annan. Rakesh vill veta vem.

Oväntade upptäckter

Inskrivet torsdag 1/3 kl 06:59
 
Ronnie får höra att Rakesh har erkänt branden och han blir lättad men säger till Jai att han tänker inte ljuga längre för att skydda Rakesh.
 
Varken Sandy eller Arthur är nöjda med gröten Lydia lagat till frukost så Sandy ger Arthur en chokladbit i smyg.
 
Lachlan bjuder över Belle till Home Farm men hon kommer ihåg att han ska träffa Sookie så hon tackar nej,
 
Finn klär upp sig och säger till Ross att det är för att han ska till banken. Han träffar sedan en man i en bil. Mannen är gift med en kvinna men vill ändå träffa Finn. Finn däremot verkar inte riktigt redo för att vara en eskort. Han tar pengarna och springer iväg.
 
Nicola vägrar gå från jobbet trots att Jai säger åt henne. Hon tänker jobba kvar eftersom Rakesh tagit på sig skulden och hon kan bli indragen.
 
Polisen säger åt Rakesh att berätta allt och vara helt ärlig angående branden om han vill ha en förmildrande dom.
 
Charity ser Belles blickar på Lachlan och Sookie när hon kommer in på puben. Hon säger till Belle att glömma honom. Belle får sedan veta av Ronnie att Lachlan är hemma och spelar tvspel. Hon trodde han var i Leeds på dejt med Sookie som han sagt tidigare att han ska vara.
 
Charity och Debbie gör allt för att få Sarah att berätta var de varit häromdagen när de åkte ut med bilen. Sarah beerättar att hon varit på bio ensam. När Faith kommer hem blir Charity och Debbie rasande för att hon lånat bilen fö egen del. Faith kommer dock hem med massa pengar hon tjänat ihop. Det visar sig att hon hyrt ut bilen till en man som äger en biltvätt.
 
Leyla besöker Priya för att visa sitt stöd nu när Rakesh är hos polisen. Rakesh ringer hem och berättar att han måste få en riktigt bra advokat för han kan inte företräda sig själv. Priya går till kontoret för att föra över pengar från företaget till sig själv men Jai och Nicola kommer in och upptäcker det.
 
Finn har sprungit in på Wylies farm och mannen efter för han vill ha sina pengar. Ross kommer dit precis och mannen går därifrån. Ross blir rasande när han får veta varför Finn träffat mannen. Finn säger att han bara ville komma hem med lite pengar så Ross blir stolt över honom. När de ska gå därifrån ser de att en sladd är indragen till ett annat rum. De tittar in och upptäcker en marijuanaodling.
 
Belle ringer Lachlan som säger att han är på restaurangen men hon är på Home Farm för att hämta sin jacka så hon avslöjar honom. Det visar sig att han bara ville göra henne svartsjuk för att han gillar henne.  Belle blir sur och går därifrån.
 
Lydia pratar med Laurel om sorg när hon ser Laurel titta på foton på Ashley. Hon berättar om sin sorgbearbetning efter Steve. Det visar sig att hon haft en man som också hette Steve. Det är därför kakaduan fått det namnet och det var hennes sätt att bearbeta sorgen.
 
Ross vill att de behåller odlingen medan Finn vill gå till polisen. Finn är på väg därifrån men då kommer det någon. Det kommer en man för att se till odlingen och Ross säger åt honom att gå men då dyker det upp en till man med ett basebollslagträ. Finn som gömt sig bakom några plantor dyker upp och låtsas vara polis. Han låtsas anropa förstärkning genom att prata till sin klocka. De båda männen springer iväg.
 
Lachlan erkänner sina känslor för Belle genom att prata med henne när hon är på toaletten på puben. Charity kommer in och säger åt honom att gå innan hon ringer polisen. Belle berättar för Charity att hon tycker om Lachlan för han har aldrig vänt ryggen åt henne när hon haft det jobbigt.
 
Rakesh ska bli förhörd men har inte hunnit få någon ny advokat. Polisen säger att han måste ta den de erbjuder eller skaffa fram en ny på en gång. Rakesh beslutar sig för att försvara sig själv.
 
Priya är orolig för Rakesh och hon försöker förklara för Jai att hon vill hjälpa honom för att hon älskar sin man. Jai frågar henne om hon verkligen gör det. Plötsligt kommer Rakesh hem och talar om att han berättat allt. Priya säger att hon kommer aldrig att lämna honom
 
Ross och Finn är på puben och diskuterar odlingen. Ross har redan en köpare men Finn vill inte att de dras in i drogbranschen. Ross säger att allt är ju från början Finns fel så nu får han finna sig i det och om några veckor kommer de att vara rika.

"Det har spårat ur"

Inskrivet onsdag 28/ kl 22:13
 
Bernice är sur för att hon måste ta hand om kaféet.
 
Finn funderar på att sälja sina serietidningar och leksaker. Emma går iväg för att kolla om hon kan slippa att betala hyra för Wylies gård. Finn träffar en vän till någon som heter Nathan. Vännen ska hjälpa Finn att jobba som escort.
 
Nicola är sur för att Jimmy berättat för personalen på fabriken om hennes bäverfobi. Någon klär ut sig till bäver och dansar utanför hennes fönster. Nicola tar Sandys permobil och jagar bävern. Hon fångar bävern, som visar sig vara Kerry, utanför fabriken. Nicola skyller på Jai, att det är han som ligger bakom allt. Han ger henne sparken men då hotar NIcola med polisen.
 
Sarah har kalas på Dingles gård. Faith kommer dit för hon vill ut och åka med Sarah i lyxbilen.
 
Finn berättar för Leyla om alla problem han ställt till med för företaget som nu inte har några pengar. Leyla säger åt honmom att vara ärlig och berätta för Pete. Emma återkommer och berättar att hon måste betala hyran för Wyleis gård. Ross tycker att de borde flytta dit för att bara ha en hyra att tänka på.
 
Vanessa är besviken på Marlon som fått Carly att sticka men han berättar om hur fantastisk Carly är men att hon är kär i Matt fortfarande.
 
Nicola är rasande på Jimmy för det är hans fel att hon fått sparken så hon kör ut honom. Jimmy går till puben och blir full så han råkar tala om för Kerry att Nicola endast fått jobbet för att hon utpressat Jai. Han berättar allt om branden och Rakesh. Kerry lyckas övertala Jimmy att anmäla Rakesh.
 
Jimmy försöker få Nicola att inte gå till jobbet på morgonen. Han blir dock tvungen att berätta vad han råkat göra i fyllan.
 
Kerry berättar allt om branden för Nell men säger åt henne att inte berätta något för familjen Sharma. Nell går ändå in på kontoret och berättar vad skvallret handlar om. Nicola och Jimmy kommer till kontoret för att berätta att han inte bara snackat på puben utan även ringt polisen.
 
Lachlan vill att han och Belle ser på film tillsammans. Hon går med på det bara inte Sookie blir förbannad. De tittar på en zombiefilm och plötsligt hör Lachlan någon som skriker. Han försöker bara skrämma Belle. Han vill att de ses nästa dag men Chrissie som kommit hem försöker avstyra allt så han kan träffa Sookie.
 
Samson ger Sarah en dagbok att fylla i precis som hans mamma gjort. Hon blir så glad att han får en puss på kinden.
 
Leyla säger åt Pete och Ross att fråga Finn om ekonomin i företaget men då kommer Finn precis hem och förnekar att det är problem. Han blir dock tvungen att erkänna att han bränt alla pengar när han var i Australien.
 
Jai, Nicola och Jimmy talar om för fabrikspersonalen att polisen tror att det var en okänd som tände på huset och att Jimmy bara varit förbannad på Sharmas och därför sagt att det var Rakesh. Precis då kommer polisen in på fabriken. Nicola låtsas att hon är chef igen även om Jai inte är så glad över det. Kerry tror dock inte på dem och anklagar Priya för att vara den som drivit Rakesh till branden.
 
Rakesh får svara på lite frågor från polisen men när de gått ber han Priya att hålla fast vid deras historia och be David att vara hans alibi. Priya blir besviken för hon vill inte be någon ljuga och hon är orolig nu när alla vet vad som hänt.
 
Faith och Sarah vill inte berätta vart de åkt tidigare för Charity och Debbie.
 
April vill fortfarande inte prata eller leka med Marlon. Han läser sedan ett brev från Carly som de fått tidigare på dagen. När han läst brevet blir April vän med honom igen eftersom de båda är ledsna och gråter.
 
Finn ringer sin vän för att bli escort.
 
Rakesh ringer Priya som är på puben. Han berättar att han är på polisstationen för att erkänna allt.
 

Bäverfobi

Inskrivet tisdag 27/2 kl 06:52
 
Marlon kan inte säga ja till Carly men så kommer April och Paddy in som tror att han sagt ja. Marlon vill inte fira utan säger tillslut att de måste prata med varann. Carly försöker förföra Marlon men han vill prata. Han ber henne svara när Matt ringer hela tiden men hon gör inte det. Marlon vill att hon tar reda på sina känslor för Matt för han har sett hur de är tillsammans även om hon säger att hon älskar Marlon men hon kan inte se honom i ögonen och säga att hon inte älskar Matt.
 
Nicola fortsätter att låta Jimmy få skulden för chokladsvanarna så han måste jobba på fabriken.
 
Debbie är besviken på Charity som inte kan vara barnvakt för hon ska ut någonstans. Charity kommer tillbaka till gården med en lyxbil och berättar att hon tagit ett lån för Debbies skull, bilen är bara hyrd. Charity vill att de hyr ut lyxbilen. Faith vill vara med men Charity vill inte de tmen då säger Faith att hon faktiskt gett 20 000 till Sarahs behandling.
 
Belle träffar Lachlan och hon är jätteglad tills hon får veta att han bara vill ha hjälp med att välja skjorta till träffen med Sookie. Belle är besviken och låtsas att hon ska in till stan för att träffa vänner.
 
Lachlan ligger hemma på soffan i mjukiskläder och spelar tvspel och skickar sms till Belle om att Sookie är heltänd på den skjortan Belle valt åt honom.
 
Carly gråter och ber Marlon att tänka på att hon älskar honom för att han är underbar men Marlon säger att hon bör åka med Matt för det syns att de hör ihop. Hon vill inte lämna byn för Aprils skull och familjen men Marlon vågar inte ha henne kvar för det skulle bli för jobbigt.
 
Bob säger åt Matt att lämna Carly ifred och lämna byn.
Carly följer med Matt. Hon är glad och säger att hon inte ångrar sitt beslut att följa med men hon ser inte så glad ut.
 
Marlon vaknar upp i Lydias säng efter att ha druckit för mycket  kvällen innan. Han ringer Paddy som kommer till undsättning.
 
Kerry använder ordet bäver för att retas med Nicola eftersom fabriksarbetarna lyckas få ur Jimmy att Nicola är rädd för bävrar.
 
Finn får inga lån och Emma kommer hem och säger att Chrisse sagt åt dem att betala hyran de ligger efter med. Emma erbjuder sig att ordna fram pengar.
 
Rishi har åkt till Kanada för att Nikhil inte mår bra. Även Bob och Brenda har följt med. Bernice hjälper till på kaféet så länge.
 
Nicola får panik när någon ställt ett kramdjur iform av en bäver på kontoret på fabriken. Hon får ännu mer panik så fort någon nämner order bäver eller när Jai har fått en bäver som bild på datorn.
 
Ross lämnar ett paket till Sarah, som fyller 12, till Debbie på kaféet.
 
Lydia kommer med Marlons kläder när han står och pratar med Laurel. Det kommer fram att han bara sovit hos henne för han var ledsen och ville prata med Laurel som inte var hemma just då.
 
Belle träffar Lachlan i affären och frågar hur dejten gått. Han svarar att den gått bra.
 
Emma kommer till puben och berättar för Finn och Ross att hon inte har några pengar för hennes pengar har gått till gården hon köpte med James. Hyran har dragits varje månad utan att hon vetat om det.
 
Sam ger Samson boken som Alice gjorde till honom innan hon dog för att visa deras minnen.
 
Marlon berättar för April att Carly åkt iväg och att det inte blir något bröllop. Hon blir ledsen och säger att hon inte vill prata med honom. April smiter iväg till Vanessa för att fråga om Carly. Vanessa tar med sig April till Laurel och då hör de Laurel och Lydia prata om vad som hänt. Strax efter kommer en orolig Marlon dit och blir glad över att ha hittat April. Marlon försöker förklara för April vad som hänt men hon blir besviken och säger att hon hatar honom.
 

Pajastrof

Inskrivet måndag 26/2 kl 21:15
 
Nell berättar för Jai att hon tänker söka kontakt med Rosie men vill inte att han kommer med på mötet med socialtjänsten. Jai vill bjuda henne på lyxbehandling på salongen och hon blir så glad att hon kysser honom ute på gatan där de är. Moira ser dem och Jai ser skamset på Moira. När han får tillfälle så berättar han för Moira att Nell kanske inte är den rätta och att han tvivlar eftersom hon har sina problem. Nell går förbi en bit ifrån och hör detta. Hon blir ledsen och rusar därifrån så hon hör inte när Jai säger att Nell gör honom glad och lycklig.
 
Matt och Carly åker iväg för att sälja badkläder. De har en säljtävling där den som säljer minst får göra det den andre begär. De står på ett torg inne i stan och säljer. Carly vinner så han får ta på sig en mankini men precis då kommer en kontrollant så de får bråttom iväg.
 
Chrissie och Lachlan åker iväg på ett affärsmöte men de kommer tillbaka med mannen och mannens unga dotter. De ska prata affärer på puben så Chrissie passar på att fota Lachlan med dottern Sokie, foto till hemsidan. Belle ser dem och ser inte alls glad ut. Chrissie säger sedan åt Belle att hålla sig undan.
 
Nicola har sett till att personalen gjort klart alla chokladsvanar till ett bröllop. Hon blir så glad så när Jimmy kommer till fabriken vill hon fira med mer passion i tillvaron så hon förför honom men de råkar välta en låda med svanar som då måste göras om. När personalen kommer på morgonen så får alla, inklusive Jimmy jobba på för att få ordning på ordern. Även Bernice får komma in för att hjälpa till. Kerry och Lisa lyckas dock klura ut hur det kommer sig att svanarna är trasiga och Jimmy är där.
 
Zak säljer hamburgare med Belle utanför puben. Han har äntligen fått sitt tillstånd. Chrissie med sällskap går återigen förbi och ser ned på dem när de säljer hamburgare. Lachlan kommer dock tillbaka och pratar med Belle. De bestämmer sig för att ses senare.
 
Nell missar tiden med socialen och hon packar sin väska för att rymma men Jai hinner stoppa henne. Hon berättar vad hon hört honom säga till Moira. Jai förklarar att han berättat mer och sedan förklarar han sin kärlek för henne.
 
Marlon är upprörd över att Carly setts på en parkering med Matt. Laurel hjälper Marlon så han kan prata av sig men det slutar med att han närmar sig henne för en kyss.
 
Matt försöker övertala Carly att följa med honom istället. De sitter i bilen och pratar och plötsligt lutar han sig fram för att kyssa henne.
 
Dagen efter försöker Carly prata med Marlon och plötsligt säger de båda att de varit otrogna. Det blir tjafs och tillslut reder de ut allt. Marlon har dåligt samvete för att han ville kyssa Laurel men hon stoppade honom och Carly har dåligt samvete för att hon kysst Matt. Hon böjer sig sedan fram för att fråga Marlon om han vill gifta sig med henne.

Ont i magen

Inskrivet måndag 26/2 kl 19:15
 
 
Rebecca försöker övertala Lawrence att glädjas åt att det kommer ett nytt barnbarn men han har svårt att vänja sig vid tanken.
 
Emma köper kort till James som skulle ha fyllt 50 år.
 
Charity bjuder in Matt till en pokerkväll. Han, Carly, Adam och Charity spelar poker så Carly lägger inte ens märke till Marlon som försöker få kontakt med henne. Han går hem till Bob som är barnvakt men Bob övertalar honom att gå tillbaka till puben men även denna gång är Carly upptagen av Matt och pokerspelet.
 
Kerry har misskött salongen medan Bernice varit borta så nu borde hon vara där men fabriken behöver henne också. När hon välter ned en stor kartong med choklad så rusar hon ut och Nell tar på sig skulden när Nicola frågar vad som hänt.
 
Rebecca får smärtor i magen och måste åka akut till sjukhuset. Chrissie meddelar Lawrence och Ronnie som kommer dit. Victoria får höra vad som hänt så hon åker dit också samtidigt som hon ringer Robert. Han är dock inte intresserad.
 
Finn söker lån för att få företaget på fötter men blir nekad.
 
Nell hjälper till med Amba när Priya och Jai är i parken med henne. Då råkar Priya säga till Nell att hon är bra med barn och det gör Nell lite ledsen.
 
Rebecca  mår bra och hon lämnar sjukhuset i förväg även om hon skulle vara kvar för att ta det lugnt. Chrissie inser att Rebecca ska åka iväg och inte hem men lovar att inget säga. När Chrissie möter Robert så anklagar hon honom för att ha fått Rebecca till att åka därifrån. Robert märker att Lawrence inte vet om något så han skvallrar om att Chrisse vet var Rebecca är.
 
Bob märker att Carly är fundersam över Marlons nedstämdhet. Han berättar att Marlon kommit hem tidigare efter pokerkvällen och sedan berättar han att Marlon tänkt fria. Det gör att Carly konfronterar Marlon som erkänner att han väntar med frieriet till rätt tillfälle. Carly inser att Matt är i vägen i deras liv så hon ber honom att flytta från byn. Matt lovar att göra det men först vill han ha hjälp att åka iväg på en marknad och sälja massa bikinisar som han måste bli av med. Marlon ser dem men när han frågar Carly så nekar hon och ljuger om att det inte var något speciellt.

Värdelösa utan varann

Inskrivet kl 21:02
 
Adam kommer till gården och hittar Moira avsvimmad i ladan. Han lyckas väcka henne och ser till att hon kommer hem för hon vill inte till sjukhuset. Adam hjälper henne på gården och tröstar henne när hon är ledsen över att det är Hollys födelsedag och ser till att hon får någon mat i sig. Han frågar om han får flytta hem och det får han.
 
Aaron är försvunnen så Robert blir orolig men ser då att Aaron kommer hem efter att ha varit hos psykologen. De pratar ut och Aaron ställer frågor om det som hänt för han vill verkligen försöka förlåta Robert. Han är ändå glad över att Robert berättade allt utan att ha varit tvingad till det. De kommer fram till att de är värdelösa utan varann.
 
Rebecca pratar med Chrissie om att behålla barnet även om det är Roberts. Hon inser att Chrissie är orolig för Lachlans arv när det kommer en arvinge till men Chrissie lovar att ställa upp för dem.
 
Sam kommer på att Lydia kan bo hos Laurel medan Gabby är borta i Australien. Laurel är inte så förtjust i idén men går med på det. Hon ångrar sig dock när Lydia kommer med en uppstoppad Steve men Arthur är överlycklig över att få bo ihop med fågeln.
 
Laurel kommer till kyrkan med familjen och det är dags för avtäckning av Ashleys minnesfönster. Det visar sig vara fel förslag som skickats in. Istället för Arthurs teckning så blev det Kerrys där Ashley är en lättklädd fåraherde och med en enhörning i bakgrunden. Arthur blir ändå glad och tror att Ashley skulle ha skrattat åt bilden.
 
Robert och Aaron kommer in på puben där Chrissie och Rebecca sitter. Aaron går fram till dem och säger att han vet om att hon varit gravid med Robert. Chrissie kan inte hålla tyst utan nämner att Rebecca fortfarande är gravid och tänker inte göra abort igen. Robert blir rasande och skäller ut Rebecca.  Precis då kommer Lawrence och Ronnie in på puben. Lawrence blir vansinnig när han hör hur det ligger till så han går hem, väldigt besviken på sin dotter.
 
Ross, Finn och Pete försöker ordna taxiföretagets papper när de sitter på puben. Emma kommer in men ingen av dem pratar med henne. Finn påminner sina bröder om att det är deras fars 50 årsdag i morgon och även deras mamma fyller år. När sedan Leyla kommer med en bukett blommor till Emma så inser Pete att de ska fira henne med ett stort kalas.
 
Bernice kommer hem men har lämnat kvar Gabby i Australien. Gabby ska vara där för tillfället för hon mår bra. De vet inte hur länge Gabby ska vara där men Laurel blir rasande på Lydia som börjar planera att måla om i Gabbys rum.
 
Marlon fortsätter att hålla lite koll på Matt när han är i närheten av Carly men när han ser att April och Carly trivs bra ihop så slappnar han av, lite grann.
 
Aaron bryter ihop efter alla sanningar som kommit upp på ytan. Han söker ändå upp Rebecca för att säga åt henne att hålla sig borta från Robert även när barnet är fött. Rebecca försöker övertala Aaron att rädda sig själv från Robert för det kommer aldrig att bli bättre.

Kisspaus

Inskrivet kl 23:17
 
Robert pratar med Ross för att be honom att inte säga något till Aaron men det hjälper inte så Robert går till Rebecca som lovar att prata med Ross, vilket hon gör.
 
Faith hör när Debbie och Charity pratar om den skadade mannen. Hon kommer på en idé så hon tar med sig Rebecca till polisen där hon talar om att de slagit till mannen för han var en tjuvskytt på gården och lagt honom i bilen men att hon blivit kissnödig på vägen till polisen.  Rebecca vittnar att hon var tvungen att hålla koll när Faith kissade i skogen och när de kom tillbaka var bilen borta. Polisen godtar berättelsen så Debbie, Charity och även Lawrence slipper bli anklagade för kidnappning.
 
Victoria pratar med Rebecca och när hon får veta att Rebecca tänker behålla barnet så råder Victoria henne att prata med Ross för barnet får bara en far. (Konstig kommentar från Victoria som pratat om adoption bl.a.)
 
Robert avstyr inflyttningsfesten för att få vara själv med Aaron första kvällen i deras nya hus. De myser men efter ett tag berättar Robert sanningen om vad som hände mellan honom och Rebecca. Aaron blir ledsen och besviken. Han försöker förstå men även om han frågar ut Robert och får svar så kommer han aldrig kunna lita på honom igen.
 
Rebecca bokar en resa för att åka bort från byn för alltid. Hon ger Debbie sin kontaktlista så Debbie kan hyra ut bilar själv om hon köper en ny. Debbie råder henne att prata med sin familj istället för att fly. Rebecca går hem och pratar med Chrissie. Hon erkänner att hon är gravid med Roberts barn.
 
Hannah skickar blommor till Moira eftersom det är Hollys födelsedag (uppfattade jag det som men det kanske var dödsdag) Moira lägger undan blommorna på en hög med sopor. Hon går in i en lada på gården.
 
Faith ser Adam på puben och hon skäller ut honom för att vara en fjant som bara tänker på sig själv fast hans mamma har det jobbigt just nu. Adam ringer då till Moira men hennes mobil är på laddning i köket. Moira ligger medvetslös i ladan. (Jag fattade inte vad som hänt)
 
Aaron säger åt Robert att gå. Sedan blir han så arg att han kastar en flaska i väggen. Aaron går sedan fram och tar tag i den trasiga flaskhalsen.
 

Osannolika poliser

Inskrivet fredag 16/2 kl 11:54
 
Tracy får höra av Kerry att Josh angivit Dan för attacken. Det gör att Tracy får ännu sämre samvete så hon besöker Josh på sjukhuset men han vägrar att säga att det inte var Dan. Hon förstår då att Josh skäms för att ha fått stryk av en tjej. Tracy pratar med Eric för hon tänker gå till polisen. Eric stjäl hennes mobil vid tillfälle. När Tracy åkt ska han radera inspelningen från attacken. David ser sedan Eric med hennes mobil och får då veta vad som hänt. Kerry råkar också höra det så hon ska ta mobilen för att gå till polisen. Eric tar fram slagträet och slår sönder mobilen men Kerry tar den ändå och rusar iväg.
 
Polisen tror inte på Tracy och hon kan inte bevisa något om att det var hon. David och Kerry kommer till stationen och då lämnar Kerry beviset trots att David ber henne låta bli. Tracy blir arresterad  men släppt iväntan på rättegång.
 
Lisa får höra att Zak sålt hamburgarna på festivalen och tjänade bra med pengar så hon föreslår att han börjar sälja mat mer lagligt med en egen matvagn.
 
Belle och Lachlan får inte ses eftersom Chrissie ska stämma Zak även om Lachlan försökt prata med henne. När Belle säger till sin far att hon inte tänker träffa Lachlan så ljuger hon. Lachlan däremot tackar nej när hon frågar om de ska ses.
 
Aaron och Robert kommer hem efter sin resa. Robert pratar med Rebecca och får veta att hon ska göra abort senare idag. Hon missar tiden och får en ny nästa dag men efter att ha pratat med Victoria om att göra sådant som är bäst för en själv så ändrar sig Rebecca. Ross frågar henne hur det är och hon vill att Robert får sig en känga, efter att ha erbjudit henne en spa-vistelse efter aborten. Det gör att Ross pressar Robert på pengar för att hålla tyst inför Aaron.
 
Charity får höra att Debbie och Rebecca ska göra affärer ihop. Hon tvingar dem att låta dem ta med henne så hon inte skvallrar för Lawrence. Debbie och Charity lånar sportbilen för att ta en drink på ett ställe längre bort. När de ska hem råkar Charity backa in i en sten eftersom de blivit inparkerade. Debbie blir rasande men de kör bilen till ladan på Moiras gård för att se över skadorna på bilen.
 
Moria som upptäcker att staketet är trasigt igen anklagar Ross men han nekar och påpekar att det kan vara tjuvarna som är förbannade på henne som tagit tillbaka sina kor. Hon går runt på gården med geväret men när hon hör ljud från ladan upptäcker hon att hon glömt mobilen hemma så hon går hem och ringer polisen.
 
Debbie och Charity ser plötsligt att det är en polisbil nära ladan så de kör ut bilen bakvägen. De råkar backa på en man som de lägger i bagageutrymmet. Sedan kör de iväg och stannar till vid en avtagsväg.
 
Lawrence som plötsligt kommer hem, istället för att åka iväg för att fira sin födelsedag, upptäcker att en bil saknas så han ringer polisen och säger att den är stulen.
 
Charity och Debbie diskuterar vad de ska göra med mannen. När de sedan ser att Lawrence åker förbi får de båda kvinnorna bråttom in i skogen.
 
Lawrence och Ronnie åker förbi sportbilen och Lawrence känner igen den som sin. De åker tillbaka dit och han väljer att köra den hemmåt men blir stoppad av en polis. Lawrence får förklara för den korkade polisen att det är han som ringt men att han hittat sin bil igen. Polisen ska precis åka när de hör att någon är i bagageutrymmet.
 
Rebecca är rasande på Debbie och Charity för Lawrence har precis ringt henne och sagt att han är anklagad för kidnappning. Hon säger åt dem att ordna upp allt på en gång annars...

Gamla räkor

Inskrivet kl 14:56
 
Dan ändrar sig så han går tillbaka till Josh medan han ringer efter ambulans. Han får stanna kvar för att svara på polisens frågor. När Dan kommer hem försöker han tvätta bort blodet och han säger till Kerry att han är oskyldig. Polisen kommer för att arrestera honom för attacken mot Josh.
 
Zak har panik i matbussen när arga festivalbesökare vill köpa hamburgare men han vill inte sälja. Han stänger igen luckan och säger åt Sam att kasta hamburgarna bakom bussen. En festivalbesökare ser det och inser att det är kött i burgarna de sålt så det blir upplopp. Lachlan kommer dit och råder Zak att be om ursäkt att han tagit fel men Zak får panik och backar därifrån, rätt in i ett annat matstånd och på Alfie som var bakom bussen. Zak åker iväg medan Lachlan tar hand om hunden.
 
Matt och Carly har väldigt roligt ihop och de refererar ibland till tidigare minnen. Charity märker att det finns en gnista mellan dem men även Paddy ser det och han varnar Marlon.
 
Debbie svarar inte när Chrissie ringer för att fråga om sin bil. Tillslut ledsnar hon och lämnar bilen på Home Farm. När Chrissie ska åka märker hon att det luktar illa i bilen. Debbie säger att det är något i motorn men senare så hittar Rebecca en påse med gamla räkor under passagerarsätet. Chrissie blir rasande på Debbie men Rebecca skrattar åt det. Rebecca kommer tillbaka till verkstan och erbjuder Debbie det jobb hon tänkte Ross skulle göra, hyra ut lyxbilar. Debbie blir förvånad över jobberbjudandet men tackar tillslut ja.
 
Tracy berättar för David om Jacobs rädsla för killarna, att han skolkat och haft sönder Josh cykel.  David tycker det är rätt att Dan har attackerat Josh.
 
Lachlan tar Alfie till veterinären och Belle blir jätteglad när hon får veta att Alfie klarar sig efter en operation. Belle blir så glad att hon kysser Lachlan men precis då kommer Zak hem och blir rasande. Lachlan berättar då vad som hänt med Alfie och att hans mamma kommer bli rasande över att Zak sålt kött på veganfestivalen. Det slutar med att Zak låter Belle träffa Lachlan.
 
Eric tror inte att Dan är skyldig utan han tror att det är David eller Jacob som slagit till Josh.
 
Zak berättar inte för Lisa om vad som hänt så hon tror att allt gått bra på festivalen men att han inte fått pengar för att han gjorde Victoria en tjänst. Chrissie och Victoria kommer till Dingles och de är rasande på honom. Lisa får veta vad han gjort och att Chrissie tänker stämma honom. Då påminner Lisa henne att de inte polisanmälde Lachlan när han körde in i deras svinstia i en oförsäkrad bil och att han inte hade körkort. Lisa blir ännu mer besviken på sin man när hon får veta att han körde på Alfie utan att berätta det.
 
Kerry är hemma när polisen kommer för en husrannsakan. De hittar väskan med kofoten och silvertejpen. Kerry blir orolig och som tur är kommer Tracy för att kolla hur hon mår. Kerry erkänner att hon kan tänka sig att Dan är skyldig trots allt, bara för att visa alla att han inte är en fegis.
 
Dan blir förhörd av polisen och det ser inte bra ut när de har vittnen som sett väskan. Han fortsätter att neka till brottet.
 
Chrissie ser Lachlan och Belle prata med varann i byn. Hon varnar sedan sin son för Belle som bara manipulerar honom precis som resten av Dingles gör.
 
Tracy berättar för David och Eric om väskan som hittats hos Dan. Eric ber David om ursäkt för att han trott att David är skyldig. När David gått så erkänner Tracy för Eric att det var hon som slagit ned Josh.
 
Eric och Tracy går till värdshuset där hon berättar att hon sett Josh på ängen och att hon konfronterat honom. Hon spelade in samtalet och när Josh närmar sig henne så slår hon till i självförsvar. Hon är jätteledsen över att Dan blir oskyldigt anklagad men Eric tycker det är rätt eftersom Dan kunde ha förhindrat detta om han vittnat.

Hamburgare på Veganfestivalen

Inskrivet kl 22:51
 
Jai och Nell är på fabriken och de kysser varann innan alla andra ska komma men Priya är tidig så hon ser dem.
Hon säger sedan till Jai att tänka sig för med tanke på Megan. Jai söker upp Megan och talar om att han träffar Nell och att hon ska tänka på att han inte bråkar om att Megan träffar Frank. Megan tänker inte ge sig utan Jai får träffa Eliza om han gör slut med Nell.
 
Frank som hört Megan och Jai skäller ut henne och säger åt henne att skärpa sig och börja tänka på Elizas bästa. Det leder till att Megan söker upp Jai och säger att det är okej att han träffar Nell så länge han tar det lite lugnt i deras förhållande.
 
Sam kommer till kaféet och försöker få Bob eller Lachlan att ordna jobb på kaféet eller Home Farm till Zak. Precis då kommer Victoria in och talar om att hon har massor att göra inför Veganfestivalen på Home Farm. De ber henne att fråga Zak som behöver pengar. Zak har dock vissa problem med att hacka grönsakerna i små bitar och han kastar hennes guacamole med anledningen att ingen äter sådan smörja. Victoria blir förbannad och säger åt honom att han är totalt oduglig. Belle och Lachlan övertalar dock Victoria att försöka med Zaks hjälp igen, de betalar hans lön.
 
Carly och Matt åker till Billys grav men Marlon får stanna hemma för han måste jobba. När de kommer tillbaka är Charity på dåligt humör så hon låter Carly städa toaletter medan Matt får hjälpa till med att exprimentera fram en ny drink. Carly märker att Charity är intresserad av Matt så hon råder henne att vara mer rakt på sak för det gillar Matt. När Charity försöker flirta in sig hos honom blir han väldigt förvirrad men ser Carlys fnissande. Han ger igen genom att göra en äcklig drink och låta Carly provsmaka den.
 
Josh, Jamie och gänget kommer till byn och börjar reta Eric och Jacob. När Jake sedan ser grabbarnas cyklar så börjar han hoppa på den ena. Dan ser det och kommer fram till honom och ber att han ska lugna ned sig. Precis då kommer killarna ut och blir rasande. Dan säger åt Jacob att gå därfrån och sedan tar han på sig skulden. Josh hotar med att skada Dans familj om inte Dan betalar 400£ för en ny cykel.
 
Priya är orolig för att Nell bor hos dem så hon pratar med Jai och ber honom att ta det lite lugnt i det nya förhållandet. Jai säger då till Nell att flytta, han ska dock hjälpa henne hitta något annat ställe att bo på. Nell blir ledsen och går upp på rummet och börjar skära sig i armen. Jai kommer in och ber om ursäkt, hon får givetvis bo kvar.
 
Rebecca träffar Ross på kaféet och hon råder honom att börja hyra ut fina bilar istället för taxiverksamheten. Chrissie som hör detta tror inte på honom, att han ska fixa det.
 
Jacob erkänner för Tracy att han haft sönder Joshs cykel och att killarna bara jävlas. Ross hör detta så han råder Jacob att börja slå tillbaka. Det gör att Jacob söker upp Ross senare för att få lite tips på hur man slåss.
 
Priya möter Nell på kaféet och de pratar. Hon berättar för Nell om sina tidigare ätstörningar och hur svårt det är att kämpa med problem som andra inte förstår. Hon säger att man måste ha något att kämpa för och då berättar Nell om Rosie som är bortadopterad. Det gör att Priya pratar med Jai om att hitta Rosie för att hjälpa Nell. De börjar ringa runt men precis då kommer Nell in på kontoret där de är. Nell hör vad de håller på och hon blir rasande över att de inte frågat henne om det är okej. Hon säger att hon lovat att aldrig leta reda på Rosie.
 
Jai försöker tala om för Nell att de bara velat hjälpa henne men då säger Nell att hon inte är Holly som behöver den hjälpen.
 
Zak hjälper Victoria att sälja veganmat på festivalen men det går inte så bra. Han byter då ut maten mot hamburgare. Sam märker det och stoppar honom innan det blir kaos. Zak har bara sålt en hamburgare så de hinner stoppa killen från att äta den.
 
Dan ska hjälpa Eric med bilen men Eric öppnar knappt dörren. Eric är fortfarande förbannad på Dan som inte velat vittna mot busarna. Tracy kommer dit och hon får komma in. Eric erkänner för henne att han för första gången känner sig gammal och känner sig inte normal. Han säger att han inte har något liv längre. Tracy kramar honom. David som precis kommit dit hör vad Eric sagt. Han blir så arg att han rusar därifrån. När Tracy träffar David säger hon åt honom att lugna ned sig men David är förbannad för att hans far inte vågar gå ut medan busarna går fria.
 
Chrissie är irriterad på Debbie när hon ser henne och Ross på puben. Chrissie vill ha sin bil som varit på verkstan. Hon börjar skälla ut Debbie för att vara Cains dotter med inavlad Dingles-DNA.
 
Dan ska träffa Josh vid klubbhuset för att lämna pengarna för cykeln. Han ser att Josh ligger på fältet, avsvimmad med en blodig sten vid huvudet. Dan ringer ambulansen men lägger plötsligt på och går därifrån. Någon står bland buskarna och ser honom. Tyvärr har Dan rört vid stenen men vem gömmer sig?

En jaguar på dejt

Inskrivet tisdag 13/2 kl 12:11
 
Marlon har bestämt sig för att fria så när Carly lämnar barnen i skolan så övar han på sitt tal inför Paddy, ute utanför dörren. Charity hör detta och tittar på dem med stora ögon. (Varför öva utomhus?)
 
Zak anlitar samma man, Tony the Toolman, som hjälpte Eric med låsen. Tony får fixa toaletten. Lisa tycker det blev dyrt så Zak inser att han måste försöka få in lite pengar till hushållet. Han frågar Sam som ska kolla på Home Farm om det finns något jobb.
 
Fabriken har problem med luftkonditioneringen, det är för varmt så personalen får ledigt eftersom de inte kan packa choklad i den värmen. Nell blir orolig eftersom hon inte har någonstans att ta vägen.
 
Matt får veta av Diane att Carly jobbar på puben så han går dit. Hon blir förvånad när han dyker upp men de går till lägenheten bakom baren för att prata. Matt är lite besviken över att Carly tagit kontakt när hon inte verkar vilja vara med honom. De bråkar om uppbrottet och om Billy. Han är besviken över att hon inte lät honom vara delaktig och nu är det försent. 
 
Rhona åker iväg på rehab för att bli av med sitt missbruk.
 
Rishi går in på fabriken och han dansar och sjunger om "hettan" där inne. Plötsligt upptäcker han att Nell är där. Han tror att Nell gjort inbrott men förstår sedan att hon stannat kvar efter arbetspasset. Jai kommer dit och låter Nell få bo hos honom bara Megan inte får veta det. Priya bjuder Nell på Ambas kalas.
 
Sam låter Zak göra småjobb på Home Farm för att han inte ska ge sig på att hjälpa till att resa tält till ett evenemang. Sam är orolig för Zaks rygg.
 
Marlon kommer in i rummet när Carly och Matt diskuterar det förflutna. Han ser att Carly gråtit och får då veta vem Matt är. Marlon vill att Matt ska gå men då slår Matt till honom. Matt går därefter därifrån och Marlon avbokar kvällens middag där han tänkt fria.
 
Rishi har gjort en ansiktsmålning inför kalaset. Han är alldeles orange med svarta prickar. Priya hjälper Nell att sminka sig så det inte blir så mycket mörkt runt ögonen. Jai ser förtjust när han ser henne. De går sedan runt på kalaset som är i Davids affär. Tracy bär på Amba. (Är det något fel på barnet?) Nell får ta ett familjefoto på alla. Rishi ska sedan iväg på en dejt och köper med sig blommor från affären men glömmer ansiktsmålningen. När hans dejt kommer så vänder hon i dörren när hon ser honom.
 
Carly och Marlon kommer till kaféet och där vill Bob se på hennes hand och Paddy vill gratulera men Marlon hindrar dem eftersom han väntar med frieriet. De möter sedan upp Matt där och han ber om ursäkt. Hon säger åt honom att han borde prata med någon om det som hänt och han kan alltid ringa henne om han vill.
 
Jacob öppnar sin plastpåse från skolan och rusar sedan iväg med den. Tracy ser detta och frågar varför. Det visar sig att Josh och Jamie har lagt hundbajs i kassen med böcker. Jacob vill inte att Tracy berättar för någon och han lovar att prata med läraren. Plötsligt inser alla att Amba är borta De hittar henne bakom disken med piller i handen. Hon har hittat Nells handväska. Alla blir först rasande men Nell märker att det inte saknas några tabletter så Amba har inte fått i sig några. (Där har Nell sin gamla mörkruntögonen sminkning)
 
Matt kommer till puben och Carly ger honom ett foto på Billy som minne. (Det som hon hade i plånboken, är det det enda?) Precis när han ska gå så anställer Charity honom eftersom han är snygg och hon behöver extra hjälp.
 
Megan sitter på puben men Rishi, Priya och Rakesh. Hon tittar på bilder från kalaset och efter ett tag ser hon att Nell varit där. Hon blir rasande på Jai som ljuger och hon får då veta om olyckan med tabletterna. Som tur var var det Nells antidepresiva tabletter och inga droger.
 
Nell är på fabriken och packar sin väska för att sticka därfrån. Jai kommer dit och stoppar henne för han vill att hon stannar (Nu var det den ljusa sminkningen igen) Det slutar med att de kysser varann.

Sova på jobbet

Inskrivet måndag 12/2 kl 23:49
 
Tracy försöker få Harriet att dejta någon, en tjusig präst kanske men då svarar Harriet att en präst måste inte träffa en annan präst.
 
Rhona berättar allt för Vanessa, allt om våldet och hatet, våldtäkten och svartsjukan från Pierce. Hon får följa med Vanessa hem för att bo där i några dagar. Rhona vägrar dock att fullfölja sin polisanmälan och stoppar Vanessa från att göra det.
 
Nell vill bjuda Jai på puben efter arbetet men precis då kommer Megan så han kan inte gå. Megan talar om att hon kan tänka sig låta Jai träffa Eliza mer men på det villkoret att han inte träffar Nell.
 
Carly tvekar om hon ska kontakta Matt, sin fd pojkvän men när Bob säger att hon måste göra det som känns rätt för henne så svarar hon på Matts kontaktförslag.
 
Nell smyger in på fabriken på kvällen. Hon hör Jimmy och Nicola bråka om hennes mobil som Nico tror att Nell stulit. När Nicola hittar mobilen så går de hem och Nell sover över där.  Lydia kommer först av alla på morgonen och upptäcker Nell men precis då hör de att Jai och Rishi kommer dit. Lydia ljuger för cheferna och säger att Nell kommit dit precis samtidigt som henne. När Rishi sedan hittar Nells kudde säger Lydia att den är till för att göra en ryggövning för stel rygg.
 
Paddy berättar för Marlon att Rhona bor hos Vanessa ett tag för att slippa vara hemma. Han erkänner att han kysst Rhona på årsdagenn för Tess död och att Pierce fått veta det. Marlon blir rasande eftersom han tycker att Paddy borde ha förstått att Pierce är känslig och att det är ännu känsligare att det var Paddy återigen som var på hans tjej.
 
Rhona tar piller i smyg hemma hos Vanessa. När Vanessa gått för att köpa kaffe på morgonen får Rhona panik för hon hittar inte sin väska. Vanessa kommer hem och visar Rhona väskan som ligger på en stol. Rhona smiter ut och där är hon så darrig att hon tappar pillerburken så massa tabletter ramlar ut. Precis då kommer Marlon för att lämna Leo och han inser direkt hur läget är med Rhona.
 
Priya kommer till kaféet bärandes på Amba. (En väldigt stor Amba såg det ut att vara, en som mycket väl hade kunnat gå själv) Hon träffar Jai som är där med Eliza. 
 
Dingles toalett är sönder och Zak lovar att fixa den även om Lisa tror att det är bättre att ringa en rörmokare. Toaletten går sönder så det börjar rinna vatten och det skapar kortslutning. Lisa är rasande. 
 
Nell kommer till kaféet för att köpa kakor till personalen. Jai ser det och erbjuder sig betala hennes kakor men hon vill inte det eftersom alla har lagt en liten peng till godsakerna och vad skulle Megan säga. När Nell gått så varnar Rishi Jai för att inte särbehandla Nell.
 
Vanessa får reda på Rhonas pillermissbruk. Hon rensar hela huset på tabletter även om Rhona bönar och ber om att få behålla en eller två tabletter. De sätter sig och pratar och Rhona erkänner att hon lämnat Leo ensam på hotellrummet för att åka och köpa tabletter på ett apotek.
 
Marlon är på kaféet och pratar med Carly om sin oro för Rhonas missbruk. Han säger att han hatar Rhona. Carly svarar att Rhona är sjuk och att han inte hatar Rhona utan hennes missbruk som är en sjukdom precis som om hon haft cancer så skulle han ha hatat sjukdomen. Hon går och hämtar dricka och då säger Marlon till Bob att han inte klarar sig utan Carly, han älskar henne så mycket.
 
Carly viskar sedan till Bob att hon inte kan berätta om Matt för Marlon just nu.
 
Diane får en ny gäst på värdshuset. Han presenterar sig som Matt.

Ha. En. Underbar. Dag. Snygging.

Inskrivet måndag 12/2 kl 19:48
 
Rhona kommer hem från resan med Leo. Paddy möter henne vid dörren och märker att något är fel. Hon är rädd och vågar knappt titta på honom men talar ändå om att hon separerat från Pierce. Sedan går hon och lämnar Leo hos Marlon.
 
Adam och Victoria är lyckliga och de kysser varann utanför huset när han ska till jobbet. Moira som lastar ut kött till puben ser dem och blir glad när hon hör att Adam är lycklig. Emma passar på när ingen ser att lägga i det anonyma brevet i en av köttlådorna.
 
Victoria letar efter Adams klocka och hittar den i hans kostym han haft på sig. (Hade han inte klockan på sig när han rev i bilen? Jag tror de zoomade in den då)
 
Amelia får inte handla i Davids affär för Eric eftersom hennes familj består av fegisar. Hon vill ha något till sin skolutflykt men Eric nekar stenhårt. Amelia blir ledsen och går till sin far på kaféet.
 
Lydia ber Chrissie om ursäkt efter att hon brutit ihop efter Steves död. Hon berättar att hon funderar på att stoppa upp Steve. Chrissie blir förfärad men säger inget men när hon sedan pratar med Sam får hon veta att det är en papegoja Lydia pratat om.
 
Victoria ser den anonyma lappen när hon packar upp köttet på puben. Hon konfronterar Adam nästan direkt och hans tvekan när han ska svara ger henne svaret om att något hänt mellan honom och Vanessa. Hon blir så ledsen och besviken att hon gör slut med honom eftersom hon trott så många gånger att han ska bättra sig.
 
Adam pratar med Vanessa och visar henne brevet. Hon nekar till att vara ansvarig för den utan de tror att det är Moira som skrivit den även om det inte är hennes handstil. När Moira kommer till puben så frågar de henne och hon nekar. Moira ser Emmas hånfulla leende och då inser hon att det är Emma som är skyldig. Moira förstår att Emma vill ge igen efter att Ross blivit av med sin andel av gården.
 
Eric ser till att han får massa extra lås och hasplar på ytterdörr och alla fönster hemma.
 
Carly får en vänförfrågan från sitt ex som var Billys pappa. Hon vet inte riktigt hur hon ska hantera detta eftersom de inte haft kontakt på många år och hon är inte säker på om han vet att Billy dött. (Kommer hon dras till exet så Marlon kan trösta Rhona månne...)
 
Jai försöker prata med Megan om att få träffa Eliza mer men Megan säger att så länge Jai är ihop med Nell så kommer det inte bli så. Han nekar till att Nell och han har ett förhållande men då visar Megan bilden på Franks mobil. Jai nekar ändå och då säger Frank till Megan, när Jai gått, att tänka på att det kan vara sant och att Eliza behöver sin far också.
 
Finn kommer till Victoria i köket på puben och får veta vad som hänt. Han får sig en urskällning av Adam som också kommer in men sedan får Adam be om ursäkt till honom eftersom han dragit förhastade slutsatser. Victoria blir ännu mer sur på Adam som alltid är så hetsig för att sedan alltid be om ursäkt. Hon vill inte att de fortsätter äktenskapet.
 
Marlon och Vanessa märker på Paddy att det hänt något med Rhona så de pressar honom till att berätta. Paddy vill dock att de håller sig undan eftersom Rhona verkar vilja vara ifred.
 
Adam kommer in på puben och ser Emma. Han går fram till henne. Charity ser detta och börjar filma med sin mobilkamera.
 
Rhona får ett utbrott hemma när hon ser alla bröllopspresenter och gratulationskort. Hon river ned allt på golvet och stampar på det, sedan fortsätter hon med massa andra saker så hemmet ser ut som ett slagfällt.
 
Vanessa som är orolig för Rhona knackar på men ingen öppnar. Hon tittar in genom ett fönster och ser röran och en skärrad Rhona. Vanessa hotar med polis om hon inte får komma in så Rhona öppnar dörren. När Vanessa försöker få reda på vad som hänt är Rhona fåordig och när Vanessa vill krama henne så ryggar hon undan. Rhona erkänner då att Pierce våldtagit henne. 

Mes eller hjälte

Inskrivet kl 16:19
 
Dan kommer hem och upptäcker att det är klottrat på ytterdörren. "Grass" (Tjallare, inte kanske fisk som översättaren ville ha det till). När han är på jobbet så kommer killarna dit med några kompisar. De cyklar runt Dan och skriker åt honom och kastar mat på honom. De kallar honom lögnare eftersom killarna har alibi från sina familjer.
 
Samson, som råkar höra när Sam pratade med Lisa om att han nobbat Lydia för att köpa skor till Samson, får dåligt samvete så han försöker rädda situationen. Han lurar med Lydia till kaféet och väntar på att Sam ska komma dit. När Lydia upptäcker det blir hon arg och skäller ut Sam som utnyttjar sitt barn för att få som han vill.
 
Adam är på dåligt humör när han och Victoria kommer hem från adoptionsbyrån. Han går till skroten och börjar rensa en skrotbil. Moira kommer dit för att fråga hur han mår. Tillslut erkänner Adam att han kysst Vanessa och att han mår dåligt över det. Moira råder honom att antingen berätta för Victoria eller glömma det och hålla tyst.  När Moira gått ser Adam att han tappat sin klocka han fått.
 
Eric beväpnar sig med cricketslagträ både i butiken och hemma. Han gillar inte att alla oroar sig för hur han mår.
 
Jamie och Josh med kompisar ser Kerry så de börjar trakassera henne men hon är inte rädd. Dan ser det och blir rasande så han drar iväg till polisen. När han senare kommer hem blir han knivhotad av ena killen, även Dans familj kan ligga illa till. Det gör att Dan ringer polisen och tar tillbaka vittnesmålet.
 
Marlon ger Victoria föräldraråd och säger att hon kommer att bli en fantastisk mamma när det sen är dags.
 
Sam försöker be om ursäkt till Lydia men hon svarar inte. När han får höra att Home Farm behöver städhjälp berättar han det för henne när han ser att hon är på fabriken. Lydia går till Home Farm för intevju men när Sam kommer in med döda fasaner i handen så bryter hon ihop. Det visar sig att hon är ledsen över att hennes fågel Steve dog igår. När hon lugnat ned sig så berättar Sam att hon fått jobbet. Lydia blir glad för hon tycker att det är väldigt smutsigt på Home Farm. Chrissie hör det och ser inte alls glad ut.
 
Dan berättar för Eric, David, Tracy och Kerry att han tagit tillbaka vittnesmålet efter att han och familjen blivit hotad. De blir givetvis besvikna på honom eftersom då kommer busarna att gå fria.
 
Arthur hjälper Sandy att skicka e-post med bilaga till kyrkan med Arthurs fönsterförslag. När det är skickat så kommer det upp massa porrsidor som Laurel försöker stänga ned men hon måste ta hjälp av Arthur.
 
Josh och Jamie kommer tillbaka till butiken när Eric är ensam. De börjar genast att vara hotfulla så Eric är på väg att slå till dem med slagträt men ena killen rycker det ur handen på honom. De säger att de kan anmäla Eric för hotelser. Tracy och David kommer dit och säger åt killarna att gå. Eric går hem och när Tracy kommer dit för att kolla till honom är hon nära på att bli nedslagen. Eric bryter ihop och inser att han kommer att vara rädd för alltid.
 
Adam berättar för Victoria om klockan han tappat. Hon berättar det för Moira som blir ledsen. Ross och Emma kommer in på puben där de är. Ross får sig några gliringar om att han skinnar sin familj av Adam så Ross blir förbannad och slår till. Moira ber om ursäkt för Adams sätt och drar iväg honom därifrån.
 
Emma ser när Moira pratar med Vanessa om att låta Adam vara ifred. Det leder till att Emma först söker upp Moira för att be om ursäkt för Ross men sedan går hon hem och börjar skriva ett anonymt brev till Victoria om att hon ska fråga Vanessa vad som hände mellan henne och Adam.
 

Hamsterjakt

Inskrivet onsdag 7/2 kl 08:54
 
Dan håller koll på Eric som plötsligt får känningar i hjärtat. Eric får några aspirin av Dan för att tunna ut blodet. Ambulansen kommer precis när Kerry kommer till butiken. Hon får skynda sig att hämta David på puben. Eric åker till sjukhuset. Polisen kommer för att ta upp vittnesmål.
 
Charity är förbannad efter den danska skallen från Moira. Hon frågar om Moira är klar och får svaret ja, då ge Charity Moira en rak höger. Faith tvingar dem att hålla sams och sluta slåss om inte annat så för Debbies skull.
 
Diane och Leyla hittar Jacob som blivit inlåst i en soptunna. Han får höra vad som hänt och rusar till butiken för att prata med polisen då han vet vilka som gjorde rånet. Jacob berättar för alla att ena killen har en familj som är rätt bråkig.
 
Arthur har inte lyckats fånga hamstern som är på rymmen fortfarande. Laurel märker att han är ledsen så hon vill pigga upp honom med att se på Ashleys videofilmer. Arthur blir glad men Sandy tycker det är jobbigt eftersom han påminns om Ashleys sjukdom. Plötsligt dyker hamstern upp så Laurel och Doug jagar den medan Arthur ser videon med inpselningen av Emma och Ashley. Eftersom han inte hör vad de säger så förstår han inte vad som händer. Senare vill han titta på videon igen och spolar fram till det avsnittet. Arthur hör hur Emma skriker på Ashley som blir förvirrad så Arthur stänger av och vill aldrig mer se det.
 
Tracy har insett att hon inte är så bra författare så hon bestämmer sig för att sluta skriva.
 
Josh och Jamie hör att Dan ska identifiera rånarna i en vittneskonfrontation. De söker upp honom och hotar med att skada familjen eftersom de vet var Dan bor. Som förstärkning av hotet så har killarna skurit upp däcken på Dans folkabuss.
 
Noah får Samson att ljuga för Sam för att få lite extrapengar. Samson är inte alls nöjd med det och får dåligt samvete medan Noah tycker att de vuxna är värda att bli lurade. Sam hör detta och Samson försöker be om ursäkt. Sam är förtvivlad över att han inte kan ta hand om sin son som tycker att han är en mes.
 
Dan är orolig för vad killarna kan göra och samtidigt så hyllar byn honom som en hjälte som räddade Eric . Dan blir tillslut så nervös så han erkänner att han inte är någon hjälte eftersom han gömde sig under rånet. Kerry tycker ändå att han är en hjälte eftersom han nu kan identifiera rånarna. När polisen kommer så pekar Dan tillslut ut killarna men han säger inget om hoten trots att Kerry påpekar att däcket var sönderskuret.
 
Moira är på puben när hon ger Adam Johns gamla klocka, som minne av sin far. Adam blir glad och talar om att han och Victoria ska besöka ett adoptionscenter nästa dag.
 
Emma är rasande när hon märker att Moira kräver att Ross skriver över sin del till henne medan Adam får en guldklocka. Emma anser att Moira gör allt för att få tillbaka alla andelar från gården. Hon tittar hatiskt mot Moira och Adam och säger tyst "som man sår får man skörda".
 
 
 

En gåva från Glasgow

Inskrivet tisdag 6/2 kl 22:06
 
Moira är förbannad på Ross så hon söker upp honom för att få veta varför han stulit korna. Han nekar först men erkänner att han bara tagit sin del. Hon hotar med att gå till polisen. Emma får reda på det och hon blir också förbannad men ber Moira att tänka på Ross. Moira lovar att inte ange Ross om han skriver över sin andel till henne.
 
Laurel erkänner för Harriet att hon sett dem i kyrkan. Harriet talar om att hon har haft ett behov att få känna sig levande efter allt som hänt. Hon vill inte sluta träffa Cain för han får henne att må bra. Laurel söker upp Cain och säger åt honom att inte såra Harriet. Det gör att när Harriet och Cain ska ses så lämnar han återbud. Hon söker sedan upp honom och han gör slut med henne. Harriet märker att han verkar inte sanningsenlig när han säger att han inte är bra för henne och att han tycker hon är tråkig. Det kommer fram att Laurel pratat med honom så Harriet blir besviken över att han inte är modig nog att stå upp mot Laurel.
 
Arthur hjälper till att skicka in förslag på hur minnesfönstret ska se ut. Han får även i uppdrag från skolan att ta hand om skol-hamstern. Dagen efter vill han inte gå till skolan utan låtsas vara sjuk. Laurel blir orolig och Doug nämner det på kaféet så Lydia hör. Lydia erbjuder sig att prata med Arthur för att se om han har sorg efter sin far. När de sedan ses så kommer hamstern fram och Arthur blir genast mycket gladare. Hamstern hade smitit från buren och Arthur var givetvis orolig över det.
 
Ross lyckas övertala Pete och Leyla att hjälp honom stjäla tillbaka korna som han stal från Moira. Leyla får låtsas få motorstopp på landsvägen och när killen med lastbilen med korna kommer och hjälper henne så snor Pete lastbilen och drar iväg samtidigt som Leyla också drar iväg.
 
Ross berättar för Moira att han sett till att korna är tillbaka så han tänker inte skriva över sin del på henne. Hon hotar ändå med att ringa polisen men då säger Ross att Charity kommer att bli drabbad också. Debbie hör detta och blir oerhört besviken på sin mamma. Hon känner att det är tillräckligt att tänka på nu när Sarah ska opereras.
 
Emma varnar Charity för att Moira kommer att försöka splittra hennes och Debbies relation. Emma påpekar hur Moira förstört familjer förut och nu är hon ute efter Charitys. Det gör att Charity söker upp Moira för att tala om att det inte kommer att gå om hon nu försöker förstöra mellan dem. Hon gör sig lustig över att Moira är från Skottland och plötsligt brister det för Moira som ger Charity en dansk skalle eller som hon själv säger " en gåva från Glasgow"
 
Tracy har sin boklansering på puben men de flesta är mest intresserade av David och hans rumpa som finns på bokomslaget. Hon läser lite ur boken och sedan svarar hon på frågor, även om de flesta pratar med David.
 
Josh och Jamie, killarna som skulle flirta in sig hos Gabby och Liv, börjar reta Jacob för Tracys novell. De jävlas med honom och har sönder hans mobil. De får reda på att det bara är Eric i butiken då David och Tracy inte ska vara där. Josh och Jamie maskerar sig och tar med baseballträ och rånar butiken. De slår till Eric som lyckas dra av ena maskeringen. Dan som är där ser killen och rånarna rusar ut. Dan hjälper Eric och ringer efter ambulans.

Kidnappa pingvinen

Inskrivet söndag 4/2 kl 18:12
 
Moira glömmer geväret i köket när hon kommer in på morgonen efter nattens bevakning av ägorna. Hon går och lägger sig i tron om att Faith ska passa Sarah och Jack. Sarah hittar geväret och börjar leka "kidnappa pingvinen". Det upptäcks i tid innan något allvarligt hände.
 
Kerry erbjuder sig att hjälpa Tracy sälja böckerna så hon tar med sig dem till stan. När hon återkommer så säger hon att alla är sålda men i själva verket har bara ett fåtal böcker köpts upp av några bokhandlare. David försöker hjälpa till så de ska försöka få en lanseringsfest på Leeds historiska festival.
 
Emma slipper kryckorna så hon vill ägna sig åt bibelstudier med Harriet. Harriet som vill träffa Cain har svårt att hinna med så han bokar ett hotellrum den dagen hon ska vara ledig. Tyvärr så fortsätter Emma att ta massa tid av Harriet för sina frågor om bibelns tolkningar.
 
Nell har tidigare berättat om sin dotter Rosie som är på väg att bli bortadopterad. Jai talar då om att han gjorde allt för att få vårdnaden om sin son och det misslyckades så nu träffas de inte alls. Därför är Jai så rädd att förlora Eliza.
 
Megan talar om för Sam att Frank ska flytta in och det tar Sam som att han måste flytta så han blir besviken och säger att han frågar Lisa om det är okej att flytta tillbaka. Det var inte riktigt så Megan menade men Frank tycker att det är bra.
 
Moira går en vända på ägorna när hon hör att något händer i en lada. Hon går dit och rycker till när hon hör något röra sig. Ett skott går av men hon ser ingen så hon andas ut och går därifrån. Kvar står någon med blod droppandes på stövlarna.
 
Cain blir besviken när han upptäcker att Harriet ägnar sig åt Emmas bibelstudier så han avbokar hotellrummet.
 
Laurel får höra att det blir dyrt med en gravsten till Ashley så hon tycker att de ska laga ett flerfärgat kyrkofönster och låta det bli som ett minnesfönster för Ashley istället för en bänk som han inte skulle uppskatta. Laurel skyndar sig till kyrkan för att berätta för Harriet.
 
Emma städar i kyrkan och plötsligt blir hon inlåst i ett rum av någon. Hon bankar och ber om att bli utsläppt men Cain smyger iväg. Harriet kommer dit och ser Cains leende. Hon hör även Emma så hon släpper ut henne. Emma går hem för att lugna ned sig. Cain och Harriet börjar kyssa varann så de hör inte att Laurel kommer in. Laurel ser dem men smyger ut innan hon blir upptäckt.
 
Frank smygfotar Jai och Nell hållandes händerna på kaféet för att Megan ska få bevis på att de är ihop om det behövs påpekas i rätten för Megan vill ha vårdnaden om Eliza.
 
Nell träffar Sam på kaféet och ger honom en sedel han tappat. Hon frågar honom om Jai men Sam tycker inte att de ska lägga sig i för det har hänt så mycket mellan Jai och Megan. Socilatanten sitter i en soffa och hör detta. När hon träffar Megan, Frank och Jai så tycker hon att de ska försöka komma överens med varann även om inte Megan vill att Jai träffar Eliza på bestämda dagar. 
 
Debbie blir besviken när hon hör att Moira glömt geväret. Charity är där och ska ut för att hämta ett nyfött lamm till Sarah även om Moira säger att hon inte bör göra det. Charity kommer till ladan och ser Ross prata med någon i mobilen om korna. De kommer överens om att dela på pengarna han får för försäljningen av det han säger är hans kor, hans del av gården.
 
Charity ska hålla vakt och ser Pete, Leila, Moira och Debbie gå runt på ängarna för att se om något händer. Hon lyckas uppehålla dem så Ross kan åka iväg med korna.
 
Sarah upptäcker att Faith, som ska passa henne och Jack, ligger full på soffan. Hon går ut för att hitta Debbie och de andra. Plötsligt ser hon Ross vid lastbilen och ska rusa dit men trampar snett vid ett staket så hon ramlar och gör sig illa. Ross ser henne när han är på väg så han stannar till och kollar läget. Han ser att Moira och de andra är på väg åt deras håll så han ber Sarah att hålla tyst om vem som varit där för att Moira inte ska bli arg på honom. Han lyckas precis åka när de andra kommer till Sarah. Moira ser vem det var så hon frågar om mannen sagt åt Sarah att inget säga, hon frågar också om det var Ross. Sarah säger inget men ser skyldig ut.

Svartsjuk fågel

Inskrivet söndag 4/2 kl 16:33
 
Sam dejtar Lydia och får låna Porchen som Lachlan gett till Zak. Han behöver inte använda den då de ses i Davids affär. Dejten går lite sakta framåt och David har svårt att hålla sig för skratt när paret börjar härma fågelläten. 
 
Victoria frågar Adam och Vanessa om vad de ska hålla tyst om och Adam skyndar sig att säga att han tänkt boka en weekend till dem men behövde prata med någon om det var en bra idé. Victoria nöjer sig med det svaret och blir sedan överlycklig när Adam säger att han kan tänka sig att adoptera.
 
Priya tror att Nell kan ha tagit Eliza eftersom hon inte dök upp efter att ha fått pengar till att köpa smörgåsar till personalen. Frank ringer polisen och när de tar upp anmälan så kommer Nell med barnet. Megan är rasande och Jai misstror Nells berättelse. Polisen tar en reodgörelse och sedan förhör de även Megan. De måste meddela socialtjänsten eftersom Megan lämnat barnet utan uppsikt.
 
Samson stjäl pengar från Sam för han vill ha nya gympadojor. Sam får veta det och att Samson blir retad över de begagnade kläder och att Sam är så mesig. Det gör att Sam bestämmer sig för att hellre köpa nya skor till sonen än att dejta Lydia.
 
Lisa berättar att Nell varit på fabriken och frågat efter Jai när hon hittade Eliza. Jai står sedan på Nells sida när Megan skäller ut henne.
 
Lachlan har hjälpt till att laga staketet och svinstian men Zak vill inte ha grabben i närheten av Belle. Lawrence säger åt Lachlan att han måste respektera det beslutet.
 
Pierce fortsätter att håna Rhona om att han inte våldtagit henne. Marlon ser när Pierce åker iväg och då går han till Rhona för att fråga vad som händer. Hon vill inte prata med honom men säger att Pierce var tvungen att åka till jobbet och att de ska på smekmånad till annat ställe. Marlon är ändå orolig så han ber Vanessa kolla med Rhona men då är det försent för Rhona har åkt.
 
Megan är orolig för att socialen ska ta Eliza ifrån henne så hon ber Frank att flytta in hos dem. Socialtjänsten kommer och då råkar Jai komma förbi. Han talar om att han är redo att ta hand om Eliza lite mer än förut. Socialtanten tycker det låter bra. Megan blir rasande och skäller ut Jai efteråt för hon tror att han kommer utnyttja detta till att få vårdnaden om dottern.
 
Cain hjälper Harriet med kyrktaket men det gillas inte av Emma som säger åt Harriet att inte lita på honom. Emma vill också hjälpa Harriet med andra saker så hon anmäler sig som frivillig trots att Harriet försöker få henne att gå. Cain får vänta med att hångla tills Harriet kommer tillbaka.
 
Moira är förtvivlad över att flera kor blivit stulna. Hon försöker prata med Pete men han är upptagen av att gå ut med Leyla. Moira tar saken i egna händer och laddar ett gevärr för att gå runt på ägorna. Vem är det som håller koll på henne på avstånd...

RSS 2.0