Vila i frid Hamish

Inskrivet måndag 2/5 kl 06:06
 
Belle inser att Hamish är så sjuk att han bör avlivas. Paddy kommer till gården och Belle tar farväl av sin älskade ponny.
 
Det blir en vattenläcka i butiken då något rör på övervåningen brister. Carly som inte har någon försäkring försöker pressa Val på pengar. Hon hotar med att avslöja för Eric om Val inte betalar men Val kontrar med att då berättar hon om bedägeriet för Brenda.
 
Ross och Debbie kan inte hålla sig ifrån varann så när de ses på verkstan så har de sex.
 
Pete som är orolig för att Debbie stressar för mycket bestämmer sig för att de ska åka iväg över helgen. Han bokar rum på hotell och ordnar med barnvakt så när Debbie kommer in på puben så får hon reda på hans plan. Hon försöker hitta på någon ursäkt men inser att det inte går då Pete redan packat hennes väska. De drar iväg och Ross som ser dem ser inte allt för glad ut.
 
Lawrence har fått reda på att Robert lagt pengar på en jordbruksmaskin till Bartons gård. När han frågar Robert om varför så får han veta att det är bra reklam. Eftersom de är på puben och Lawrence precis ska göra en intervju med en reporter så lyckas Robert övertala honom att även tala om det i intervjun.
 
Megan träffar en advokat och får veta att hon inte får någonting av Jai vid en skilsmässa för de har inte varit gifta tillräckligt länge, så vida hon inte är mer involverad i fabrikens affärer. Det gör att Megan överlåter allt arbete i sitt företag till en förvånad Leyla och så säger hon till Jai att hon vill hjälpa honom. Jai vill inte alls ha hennes hjälp men Rishi stöttar henne.
 
Rachel får veta att Megan nu har andra planer och att om de samarbetar så kommer även Archie att gynnas. Rachel undrar varför hon ska lita på Megan men inser att de båda vill samma sak och det är att sätta dit Jai.
 
Jai ändrar i en arbetsorder för att Rachel ska få problem men Megan ser det och ringer henne för att varna henne. Så när Rachel kommer tillbaka efter lunchrasten kan hon påtala att det inte stämmer.

En otrohet avslöjad

Inskrivet fredag 29/4 kl 11:21
 
Rachel ber Sam om ursäkt men han är tveksam till om de kan fortsätta vara ihop. Hon lovar att bli snällare. När de sedan är ute med Archie i parken kommer Jai för att träffa sin son. Rachel låter Jai få ha Archie i några timmar.
 
Paddy är ute hos Dingles för att kolla till Hamish som är sjuk. Enligt Paddy är hästen svårt sjuk men Zak vill inte berätta det för Belle för hon skulle bli så förtvivlad. Lisa har åkt till sin mamma som har brutit benet. Joanie försöker övertala Zak till att han måste berätta för Belle för det blir inte lättare med att vänta.
 
Moira, Cain och Noah har ätit frukost på kaféet och pratat om Moses. Noah vill inte träffa sin lillebror. Robert och Chrissie kommer in så Cain passar på att säga åt Robert att betala för frukosten. När Cain hör att Moira behöver en ny maskin till gården så utnyttjar han Robert igen.
 
Robert går till Aaron och skvallrar om utpressningen och om att han vet vad Cain gjort med Chrissie, vilket gör Aaron rasande. Aaron säger åt Cain att lägga av men blir så förbannad att han slår till honom. Chas som kommer in blir förbannad hon med och säger åt dem att sluta. Hon är orolig för att Aaron ska bli ihop med Robert igen så när hon får veta att även Cain vet om förhållandet som varit säger hon åt honom att inte skvallra för Chrissie för det kan skada Aaron.
 
Cain söker upp Robert för att pressa honom på pengarna till jordbruksmaskinen och 2000£ till en semester för honom och Moira sedan kommer han låta Robert vara.
 
Ross undviker Carly och Finn märker det. När han frågar sin bror om varför så kommer det fram att Ross träffat Debbie. Finn blir förbannad och vill berätta för Pete. Han går hem till Debbie och Pete men kan inte säga något, istället ber han om att få bli bestman på bröllopet.
 
Vanessa tror att Kirin gett henne pengarna men han nekar. Han säger att han inte skulle lägga pengar på henne som väntar Adams barn.
 
Jai och Leyla har Archie hemma hos henne. De sitter och pratar om framtiden och Jai säger att hon är hans livs kärlek så han kommer aldrig att svika henne. Allt blir filmat av Archies nalle.
 
Rachel får tillbaka Archie och när han tappar sin nalle på kaféet så upptäcker Kirin att ett öga är trasigt på nallen. Då ser Rachel att det är en filmkamera och hon går hem för att kolla om nallen innehåller ett minneskort. Hon och Sam sätter sig framför datorn och ser allt som är inspelat hemma hos dem men sedan ser de även Leyla och Jais samtal. Rachel vill berätta på en gång att hon vet men Sam säger åt henne att vänta.
 
Megan kommer hem tidigare från ett affärsmöte så hon vill träffa sin man och mysa lite, det gör att Jai måste skjuta på träffen med Leyla. De går till puben och där sitter Rachel och Sam men även Leyla har gått dit. Rachel sitter och blänger på Megan och Jai men säger inget. Sam går iväg och Jai skyller på att han måste gå på ett möte. Leyla går givetvis hon också. När Rachel går förbi Megan så kan hon inte låta bli att pika henne. När Megan inte förstår vad Rachel menar så säger Chas att Rachel kanske vet något som inte Megan vet.
 
Megan blir så irriterad att hon söker upp Rachel hemma. Då kan inte Rachel hålla tyst så hon berättar om Jai och Leyla. Megan tror att det är det gamla sveket Rachel pratar om men får då veta att de ses antagligen just nu. Rachel visar vad Jai och Leyla sagt och gjort på inspelningen. Megan blir förtvivlad och säger att hon kan bli sviken av en man en gång men inte två...

Kramelefant och en nalle

Inskrivet kl 23:56
 
Charity kommer till sjukhuset för att träffa sin son. Hon träffar även Debbie där som försöker få reda på vem som är Moses far. Charity verkar inte allt för förtjust i namnet Moses och hon vill absolut inte säga vem som är far. (De sa igår att Moses skulle ligga på neonatalavdelningen för att få dropp, är han förtidigt född?)
 
Ali kommer hem igen för tillället.
Rachel sjukanmäler sig från jobbet och det gör Jai sur. Han tar med sig en läkare hem till Rachel för att undersöka sonen. Rachel blir rasande men läkaren är mer orolig för hennes hälsa. När läkaren och Jai gått så säger Rachel till Sam att hon vill berätta för Archie om vilken skithög till pappa han har.
 
Joanie går med på att låta Kerry träffa Kyle i en halvtimme hemma hos Dingles. Kerry blir glad och när det visar sig att Joanie som ska hjälpa Lisa att laga Zaks gamla dopklänning som gått sönder efter Moses dop, så råkar hon göra en fläck på klänningen och Kerry hjäper henne få bort den. Det gör att Joane smälter och säger att Kerry kan träffa Kyle igen. Lite kul av Kerry att be Joanie hämta ättika(?) bikarbonat och en flaska vodka. Ättikan och bikarbonatet till fläcken och vodkan till Joanie om Kerry inte lyckats få bort fläcken.
 
Marlon, Laurel och barnen har varit på ett nöjesfält under dagen. När de kommer hem så sitter Marlon och Laurel på soffan, de är nära att kyssa varann men blir avbrutna av April som vill att hennes kramdjurselefant ska få något att dricka.
 
Robert säger till Aaron att han vill kolla soptippens bokföring. Aaron vägrar och då börjar Robert hota med att han har rätt till åtgärder om företaget inte går med vinst. Aaron svarar att då kanske Cain får för sig att säga något om Robert till Chrissie.
 
Charity ringer till Ross för att be honom att komma till sjukhuset. Hon berättar att Moses är hans son. De har haft en natt ihop någon gång. Han vill helst inte ha med barnet att göra.
 
Debbie får sedan veta att operationen gått bra och att Charity pratat med Moses pappa som inte vill veta av honom. Hon åker till sjukhuset och möter Ross som precis varit och tittat till sin son. Han skyller på att han letade efter Debbie. De åker ner i hissen tillsammans och han säger till henne att hon måste säga till om hon inte vill ha honom för då kommer han backa. Debbie svarar med att kyssa honom.
 
Rachel blir sur på Sam som hon tycker gör fel hela tiden. Han går till kafét där han möter Tracy. De pratar lite och hon ger Sam en kram som tröst när hon märker att han är ledsen. Jai ser givetvis det
 
Sam, Rachel, Jai och Megan kommer till mötet om vårdnaden av Archie. Innan de går in så nämner Jai att han sett Tracy klänga på Sam. Rachel svarar att de är vänner så det är inte konstigt. Jai säger att det är bättre att Archie är hos honom och Megan eftersom de har en stabil familjetillvaro. Då friar Rachel till Sam. Jag har för mig att han säger ja men Rachel ser inte så glad ut ändå
 
Jai ber Leyla hjälpa honom att hitta svagheter hos Rachel för att han ska få fördel i vårdnadstviste. Han vill att Leyla blir vän med Rachel. Leyla går iväg för att prata med henne men när hon kommer nära huset hör hon hur Rachel gapar och skriker och välter möbler för att sedan säga förlåt till en gråtande Archie. Leyla skyndar sig för att berätta det till Jai.
 
Jai kommer då på en annan idé. Leyla går över till Rachel för att lämna Archies favoritnalle, som hon säger att hon hittat ute på gatan. Rachel blir glad och ger Archie nallen. Samtidigt sitter Jai på kontoret och ser och hör allt Rachel gör eftersom nallen innehåller en filmkamera.
 

Stulen bil, barnfotografering och sjukhusbesök

Inskrivet kl 13:31
 
Ross har stulit Jais bil och behöver Carly som alibi. Hon tvekar eftersom hon väntat på honom när de skulle ha gått på bio men han dök aldrig upp. När Ross säger att han kommer att gottgöra henne så ändrar hon sig och lovar att ställa upp om det behövs.
 
Harriet märker att Ashleys minne sviker så hon konfronterar honom angående vittnesmålet. Hon blir väldigt besviken på honom när hon inser att han pratat med Laurel om saken men inte henne.
 
Polisen kommer för att kolla verkstan om Jais bil finns där eftersom en liten leksaksbil hittats på platsen där hans bil blev stulen. Ross vill först inte öppna dörrarna till garaget men går sedan med på det. Där finns ingen bil men Jai är övertygad om att Debbie är skyldig ändå.
 
Cain sitter på kontoret på Home Farm när Robert kommer in. Cain berättar att han vet om vad Robert gjort med Aaron. Robert blir rasande och söker upp Aaron för att skälla ut honom. Han tror att Aaron gjort det för att han fortfarande är kär i Robert och vill få honom att välja.
 
Moses ska döpas av en vikarierande präst. Zak ser på Debbie att hon inte verkar nöjd trots att hon har Pete. Han vill prata med henne senare
 
Leyla vill åka iväg en helg med Jai men han har fullt upp så han hinner inte.
 
Arthur nämner för April att mamma bara gråter. När Marlon hör det så ändrar han sig och frågar Laurel om hon vill flytta hem. Det vill hon och när hon kommer hem igen så får hon beskedet att hennes hiv-test visat sig vara negativt men hon måste göra ett nytt om tre månader.
 
Marlon bjuder över Paddy och Rhona på lunch. Han är lite orolig över hur de ska lösa problemet med att Laurel och han måste vänta tre månader på att vara intima. Marlon pratar med Paddy om saken.
Lunchen går bra och alla har trevligt. Efteråt så föreslår Marlon att han sover i gästrummet och Laurel kan ta sovrummet. Laurel svarar att det var precis det hon tänkt säga också.
 
Cain säger högt och tydligt till Victoria och Adam på puben att Robert betalar för deras smekmpånad på ett femstjärnigt hotell. Victoria ringer och pratar med Robert som inte kan annat än gå med på det.
 
Debbie sitter och arbetar på verkstan när Ross kommer in. Hon suckar över allt hon måste göra hela tiden utan att någon frågar henne vad hon egentligen vill. Ross frågar då henne vad hon vill och hon svarar att hon inte vet. Sedan kysser de varann.
 
Amelia kommer hem till Dingles med en nalle till Belle ifrån Sean. Hon ser Kyle och när Lisa vänder ryggen och Joanie går upp på övervåningen så tar Amelia massa foton på Kyle. Hon skickar bilderna till Kerry och får en slant för besväret.
Joanie inser att Amelia bara varit där för Kyles skull. Hon blir rasande och ska söka upp Kerry men Lisa tycker att det inte är så konstigt att Kerry bara vill ha kontakt med sitt barnbarn.
 
Jai vräker Rachel med omedelbar verkan för att besiktningen av huset visar att husets har sättningsskador. Rachel undrar när besiktningen varit för hon tror inte på honom. Kerry kommer förbi och hör deras diskussion och säger att Rachel får bo hos dem så Archie inte blir drabbad.
 
Pete är orolig för att Moses inte slutar skrika  Han försöker nå Debbie men hon har sagt att hon är på förhör hos polisen. James kommer förbi och bestämmer att de borde åka till sjukhuset med barnet.
 
Debbie och Ross vaknar på ett lastbilsflak inne i garaget. Hon får samtal från Pete så hon skyndar sig till sjukhuset. Det visar sig att Moses är uttorkad och behöver dropp i väntan på vidare undersökningar.
 
Cain och Zak kommer till sjukhuset för att höra hur det går för Moses. De blir väldigt förvånade när Pete säger att Debbie varit på förhör hela natten hos polisen. Cain blir misstänksam när Ross ringer och Debbie lägger på för att strax efter gå ut för att ta lite luft. Hon ringer Ross men lägger på så fort Cain kommer efter henne.
 
Läkaren säger att Moses fått en blockering i magen och därmed får svårt att smälta maten. De måste operera honom och frågar om hans mamma ska komma dit  Debbie svarar att mamman inte är intresserad. Debbie får så dåligt samvete för att hon inte varit hemma på natten, hon ber Pete om förlåtelse flera gånger och han tröstar henne med att hon inte gjort något fel.
 

Först vigsel sedan rättegång

Inskrivet kl 22:52
 
David är på kaféet med Priya och Amba. Han frågar henne om han får ta med sig Amba till Portugal några veckor. Priya tvekar men lovar att tänka på saken. David säger att hon och Rakesh kan följa med på semster
 
Debbie och Chas börjar fundera på namn på babyn eftersom det är dags att registrera barnet. De får förslaget Ichabod och Zebedede och Isaac men väljer tillslut Moses.
 
Finn kommer till hotellrummet för att vara sällskap till Victoria innan vigseln. Adam träffar Aaron i salen där vigseln skall förrättas. Adam är någpt nervös men det släpper när Victoria kommer in. Robert åker iväg för att stoppa vigseln. Precis när förrättaren frågar om någon har något att invända mot att Adam och Victoria gifter sig så kommer Moira, Andy och Diane in. Det visar sig att Cain berättat för dem om vad som ska hända. Del är finklädda och accepterar Adams och Victorias beslut. Cain som lurat iväg Robert till fel lokal åker dit där han är. Vigselakten fortsätter utan prolem.
 
Leyla får veta att Alicia blev besviken över att hon inte kom och tog farväl när de åkte. David säger att Alicia hade skickat sms till systern men Leyla säger att hon inte fått något.
 
Priya säger sedan till David att hon inte kan låta honom ta med sig Amba till Portugal. Hon säger att hon fått återfall i anorexin så hon skulle inte må bättre om dottern inte var i närheten.
 
Rakesh har lovat Priya att berätta för Kirin men han har svårt att göra det så far och son går ut för att spela basket. När de kommer hem så börjar Rakesh säga att de måste prata men precis när han ska säga det kommer Priya hem och avbryter dem. När hon  får veta att sanningen inte kommit fram så blir hon glad. Hon säger sedan till Rakesh att hon förstår honom eftersom hon själv ljugit för David för att behålla sitt barn i närheten
 
Jai är nära på att krocka med Debbie så han blir irriterad på henne. Han hånar henne för att hon får ta hand om sin slampiga mammas barn. När Debbie åkt iväg visar det sig att även Leyla var med i Jais bil men att hon gömt sig för att inte bli sedd. Jai ber om ursäkt för att han sa så hårda ord om Charity.
 
Cain kommer till vigseln precis när brudparet kommer ut. De ska åka till rätten  men Aaron råkar få se att Robert ligger bunden i bagageutrymmet i Cains bil. Aaron får följa med Cain till en lagerlokal där Cain ska ta hand om Robert för att få bilderna och alla kopior När Cain börjar slå på Robert för att få pinkoden till mobilen så är Aaron utanför Tillslut får Aaron nog av att höra hur Robert får stryk så han går in och stoppar Cain. Han släpper loss Robert och de rusar ut och låser in Cain.
 
Chas får Ross till att hålla i Moses när hon råkar hälla ut Ross öl på puben. Ross åker sedan till fabriken för hålla koll på Jai (jag uppfattade inte varför) Carly sms:ar honom om att de ska gå på bio men han går till verkstan där Debbie är. När han ska sträcka sig för att visa några papper för henne så är de nästan på väg att kyssa varann men Debbie hindrar sig innan något händer. Ross erbjuder sig att ta hand om arbetet som ska göras så hon kan gå hem.
 
Victoria väntar på sin tur i rätten. Ashley och Harriet kommer dit och han vill prata med Victoria. Hon ber honom om ursäkt och lovar att hon inte hade menat att lämna honom om hon vetat att han blev mer skadad än det verkade. När Ashely får veta vad som hänt så vill ha vittna. Det gör att Victoria bara blir åtalad för olovlig körning och oaktsamhet i trafiekn och därmed slipper fängelse.
 
Priya säger åt Rakesh att de måste hjälpa Vanessa med ansvaret för barnet så när han hör Laurel och Rhona prata om hur dyrt det är med barn så lägger han 10 000£ i Vanessas brevlåda. Hon blir förskräckt när hon hittar pengarna och hon har ingen aning om varifrån de kommer så hon ringer polisen.
 
Harriet frågar Ashley hur det kommer sig att han plösligt minns vad som hände vid olyckan. Han säger att han  började minnas efter att ha pratat med Victoria. När Harriet går iväg så säger Laurel att hon ser att han ljuger. Ashley erkänner att han  gjorde det för att skydda Victoria.
 
Aaron har hjälpt Robert hem, inte för att han bryr sig om honom utan för att det var det enda rätta att göra men Robert tror honom inte. När Chrissie kommer hem säger Robert först att han ramlat i en trappa men erkänner sedan att han bråkat med Cain. Chrissie blir ledsen för hon tror att det är hennes fel. Hon råkar nämna att Moira, Diane och Andy hann till vigseln och då får Robert bråttom.
 
Adam och Victoria firar på puben. Roberrt kommer inrusande och är förbannad för att de gift sig. Victoria blir ledsen och säger åt honom att gå därifrån för att inte förstöra hennes dag.
 
Cain kommer in på puben. Moira som undrar var han varit får reda på att han hindrat Robert från att stoppa vigseln. Cain säger åt Aaron att följa med till lägenheten bakom puben. Där blir Cain rasande på Aaron för att han hjälpt Robert fly men Aaron försvarar sig med att han vill inte ha mer bråk. Aaron talar om att han har något bättre att hota Robert med och så berättar han om att Robert varit otrogen och att Aaron har bilder och sms som bevis. Han säger att Cain kan använda det emot Robert om det behövs. Cain vill givetvis veta med vem och han blir väldigt förvånad när Aaron erkänner att det var med honom.

Hope for the Best

Inskrivet kl 13:06
 
Priya får låna Rakesh dator för att göra en presentation till fabriken. Hon råkar göra något så hon inte hittar sitt dokument men då råder Kirin henne att titta i papperskorgen. När hon gör det så hittar hon dokumentet men även förfalskningen av faderskapstestet. Hon konfronterar Rakesh så fort han kommer hem. Han försvarar sig med att han inte vill se på när hans son förstör sitt liv och han skulle göra om det om det behövdes. Priya blir så besviken att hon lämnar honom.
 
James och Finn får veta att Adam och Victoria rymt. Cain ser att Finn döljer något så han följer efter honom. Finn nekar men Cain ger sig inte. Tillslut tvingar han Finn att visa var de är. Cain hittar dem på ett hotellrum och de berättar att de inte rymt utan håller sig borta tills de gift sig, vilket kommer att ske nästa dag.
 
Brenda kommer hem tidigare än vad Bob och Carly räknat med. De fortsätter att försöka hålla henne borta från David.
 
Carly tar med sig en flaska vodka till verkstan för att bli vän med Debbie. De sätter sig och super och pratar om bröderna Barton. Carly blir rätt full och missar att hon ska ha invigning av affären. Ross hittar henne och tar med sig henne till invigningen. Hon kan inte hålla talet eftersom hon knappt kan stå upp utan att hålla i sig. Carly säger åt David att hålla talet istället. Affären har fått namnet "Hope för the Best"
 
Joanie hjälper Belle med skoluppgifter och peppar henne till att fortsätta pluggandet även om det är jobbigt när andra får veta vad hon gjort.
 
Harriet kommer hem och ger Ashley larmarmbandet som hon köpt. Hon säger att nu får Laurel ledigt. Harriet erkänner för Bob att hon tycker det är jobbigt att se Laurel och Ashley ihop hela tiden.
 
Carly äter lunch på puben. Eric stormar in och är förbannad för att hon har flygblad som ska få folk att äta hemma istället för ute för att spara pengar. När hon sedan kommer till affären är Bob irriterad över att hon haft stängt. Han är orolig för att hon inte ska kunna betala tillbaka lånet. Carly som är less på att Bob lägger sig i alla hennes beslut gör som Ross rått henne. Hon säger till Bob att sluta lägga sig i annars kommer hon berätta om bedrägeriet för Brenda. Bob blir besviken på hennes hot och går därifrån.
 
Kirin ser att Priya packat och lämnat deras hem. Han frågar sin far om varför men Rakesh vill inte säga något. Kirin tror att det är på grund av David och då håller Rakesh med.
När Kirin sedan ser att David först tröstar Priya på kaféet med en kram och sedan kramar henne precis innan han ska åka tillbaka till Portugal så blir Kirin rasande och skäller ut dem. Priya tar med sig Kirin för att prata medan David bestämmer sig för att åka nästa dag istället. Priya försöker förklara att uppbrottet har inget med David att göra. Rakesh kommer hem och Kirin ber dem att inte ge upp bara för att det blir lite svårt. Han säger att han bestämt sig för att plugga mer. När Kirin gått säger Priya att hon inte ändrat sig, Rakesh måste säga sanningen till Kirin annars kommer inte hon tillbaka.
 
Cain talar om för Robert att Victoria och Adam inte är på rymmen utan de ska gifta sig. Robert blir arg och vill stoppa vigseln så han säger till Cain att se till att Victoria kommer hem innan det är försent för annars kommer Moira att få se bilderna.
 

Överraskande möten

Inskrivet kl 13:10
 
Cain säger åt Joanie att inte utnyttja Lisa och Zaks gästvänlighet. Han säger att hon är en snyltare och ska bort därifrån snarast. Joanie talar om för Lisa och Zak att hon måste flytta, hon tackar för hjälpen men nu har hon fått en lägenhet av kommunen.
 
Robert ordnar frukost på sängen till Chrissie. Han ber om ursäkt att han inte sa något om Harriet men nu ska han be henne sluta skugga Cain.
 
Kerry ser när Joanie och Kyle ska lämna byn. Hon vill träffa pojken men Joanie fortsätter att vägra. Det gör att Kerry beslutar sig för att bli bäst i klassen för att visa Joanie att hon ändrat sig. Kerry får hjälp av Amelia till att göra en video om Kerrys projekt.
 
Carly meddelar att David verkar ha dragit sig ur affären. Hon får veta att Val kan ha nämnt för honom om bedrägeriet.
 
Ashley får veta att Harriet skuggat Cain för Roberts räkning. Han ber henne avsluta uppdraget på en gång så de inte råkar illa ut.
 
Robert träffar Moira på puben och erbjuder henne ett samarbete om att hennes gård ska bli leverantörer till Home Farm, de kan även  öppna en gårdsbutik. För att prata mer detaljer bjuder han över henne och Cain på middag.
 
Kirin erkänner för Priya att han inte fått praktikplatsen hans far ordnat eftersom han aldrig dök upp på intervjun. När han ska berätta det för Rakesh så säger han att han fått platsen för att inte göra sin far besviken.
 
David kommer hem för att kolla upp försäljningen av affären. Han får höra att Priya satt Amba på förskola utan att fråga honom och det gör honom besviken. Carly och Bob blir oroliga när David dyker upp så Carly ordnar ett spa-besök för Brenda så bedrägeriet inte ska avslöjas.
 
Belle, Zak och Lisa letar rätt på Joanies hus och upptäcker att det varit vandaler där och klottrat och rivit runt. De ber Joanie att följa med dem hem igen för där kan hon inte bo.
 
Chrissie blir förvånad när Moira och Cain dyker upp på middag. De börjar prata affärer men stämningen är något spänd. Robert mms:ar bilden på kyssen till Cain. Cain går på toa och Robert följer efter. Cain är rasande och Robert hånflinar men vill veta mer. Han får veta att det bara varit en kyss och inget mer. De kommer fram till att Cain ska hjälpa till att hitta Adam och Victoria. Robert erkänner att han har deras mobiler och att Adam förstört bevisen mot Victoria. Han lovar att inget säga till Moira om Cain hittar dem.
 
Chrissie kommer till hallen där Robert och Cain står. Cain går iväg och strax därefter lämnar han och Moira Home Farm. Robert visar Chrissie fotot och spelar väldigt besviken. Hon ber om ursäkt och försöker förklara medan Robert säger att han skulle aldrig göra så mot henne.
 
Moira konfronterar Cain när de kommer hem eftersom hon märkt att något är på gång. Cain erkänner då att han ska hjälpa Robert att hitta Adam och Victoria som antagligen är på rymmen. Han berättar att Robert skickat sms:en från Adams mobil.

Ännu en otrohetsaffär på G?

Inskrivet kl 23:27
 
Joanie kommer till byn med Kyle för att be Eric och Val hjälpa henne med någonstans att bo. Val kan tänka sig att låta Kyle bo hos dem på värdshuset men hon vill inte hjälpa Joanie trots att Joanie blivit rånad där hon bor nu.
Cain ser Joanie och Kyle på busshållplatsen så han säger till henne att hålla sig borta och han vill inte ge henne mer pengar. Zak ser dem och när han märker att Cain inte är så hjälpsam så skäller han ut honom. Zak och Lisa låter Joanie och Kyle bo hos dem.
 
Ashley ska på kaffemöte, vad det nu är, men Harriet har egentligen inte tid att följa med honom. Laurel som får veta det erbjuder sig att följa med. Väl på mötet får Ashley ett epilepsianfall. Laurel hjälper honom och när de kommer hem vill inte han berätta något om det för Harriet. Laurel tycker han ska köpa ett armband som kan registrera hans anfall och därmed meddela någon anhörig han valt ska få den informationen.
 
Kerry fortsätter att utnyttja Dan för skolarbetet. Han upptäcker att hon kopierat hans uppsats men när hon ber honom om hjälp att skriva hennes så går han med på det. När hon sedan ser Kyle med Joanie och Dingles vill hon träffa honom men Joanie vill inte gå med på det. Kerry blir väldigt besviken.
 
Moira och Cain fortsätter att bråka om babyn och att hon misstror honom. Han har hittat DNA-testet så han är förbannad och drar. Moira blir förtvivlad och försöker hitta honom.
 
Chrissie frågar Robert om pengar som fattas på kontot och han säger att han köpte mobilen för pengarna. Hon tror honom inte så hon vill prata med Aaron men får inte tag i honom. Chrissie frågar Chas om var Aaron är så Chas berättar det för Robert när hon ser honom. Chrissie går till verkstan och blir irriterad på Cain så hon skäller ut honom. Det leder till att Cain kysser henne och hon besvarar kyssen. Harriet som håller uppsikt på honom fotograferar kyssen.
 
Robert blir nervös så när Chrissie kommer hem erkänner han allt om att Harriet hjälper honom hitta Victoria och därför hjälpte han henne med att betala för lagningen av hennes bil som Ross skulle fixa.
 
Emma undviker läkaren Jermaine först men går sedan med på en drink på puben. När James kommer in börjar hon skratta och flirta med Jermaine. Finn säger åt henne att sluta spela över men då svarar hon att hon faktiskt tycker om honom och att hon tackat ja till en riktig dejt.
 
Robert träffar Harriet för att höra om hon fått reda på något. När hon försöker avleda misstankarna från Cain så blir Robert misstänksam och tvingar henne att berätta. Hon visar då honom bilderna på när Cain kysser Chrissie. Robert vill ha kopior på en gång. Han åker hem och när Chrissie kommer hem frågar han henne vad hon gjort. Givetvis säger hon inte sanningen och han säger inte att han vet
 

Alla har hemligheter

Inskrivet kl 17:26
 
Cain är den enda som får besöka Charity i fängelset. Han säger till Dan att jobba nästa dag även om det är första dagen i skolan.
 
Rachel ber Sam om ursäkt och lovar att inte slå honom igen. Han är orolig eftersom hon lovade det förra gången också och nu vet han inte riktigt vad han ska göra. Sam går iväg men när han kommer tillbaka så har Rachel lagat mat och de blir sams igen.
 
Andy hör hur Cain pratar med någon i smyg i mobilen ute på gården. Cain blir rasande när han märker att Andy stått i närheten.
 
Chrissie hittar mobilen i soffan och Robert säger att det är Lachlans hemliga mobil som han hjälpt Lachlan att skaffa för att grabben ska kunna bevisa att han kan sköta sig. Hon blir besviken över att han ljuger och går bakom ryggen på henne igen.
Robert träffar Andy och berättar om att Chrissie nu tror att det är Lachlans mobil. Andy säger att Cain antagligen vet var Adam  är eftersom han hört ett samtal mellan dem tidigare idag. Robert ber då Harriet att skugga Cain.
 
James börjar tveka om skilsmässan eftersom han och Emma kommer så bra överens igen. När Finn får veta det så talar han om för sin far allt vad Emma gjort den senaste tiden. Det gör att när Emma förväntar sig en försoningslunch så kommer James och talar om att han skrivit på papprena för att han vill ha skilsmässa trots allt.
 
Emma blir rasande och stormar in hos Chas för att fråga vem av dem som förstör hennes liv. Både Moira och Debbie som är där tittar förvånade på henne. Emma är så förbannad att hon talar om för Moira att babyn hon håller i famnen är hennes mans, att hon hört när Chas och Debbie diskuterat att Cain är pappa till Charitys barn. Chas kastar ut Emma men Moira är redan tvivlande på sin man.
 
När Chrissie och Robert är på kaféet så smyger han iväg för att prata med Harriet för att höra hur det gått att följa efter Cain. Harriet förklarar att hennes bil inte startat så Robert lovar att hjälpa henne fixa den. Chrissie ser det och när Robert skyller på att han måste ringa ett samtal utanför kaféet så följer hon efter honom. Hon ser när Robert ger Ross pengar utanför verkstan. Robert lyckas övertala Ross att laga Harriets bil omgående.
 
Moira konfronterar Cain när han kommer hem. Han ger henne dock inga raka svar utan tillslut säger han att det enda som egentligen betyder något är att han älskar henne.
 
Kerry bryr sig inte om själva skoluppgifterna utan för henne är klädseln och kompisarna mer viktiga. Så när Dan går hem för att skriva på en uppgift stannar hon kvar på puben. När hon kommer hem och ser Dans arbete på datorn sparar hon en kopia på ett usb-minne.
 
Emma och Finn ska ta en öl på puben. Hon kan inte låta bli att pika Chas som fått som hon ville angående James och henne. Hon säger att hon har ett viktigt jobb på sjukhuset medan Chas bara häller upp öl till andra. Chas blir rasade men går ut för att inte slå till. James som hör allt säger åt Emma att sluta bete sig som ett barn. Emma blir förbannad för att alla är emot henne och att det är bara hon som får skulden när något går fel.
 
Cain kommer till fängelset för att prata med Charity. Hon vill fortfarande inte säga vem som är far till babyn. Inte ens när Cain hotar med att aldrig mer prata med henne så säger hon något. Cain blir förbannad och går därifrån. Han åker till Kyles mormor som hört av sig. Hon behöver ett lån för att kunna flytta ifrån det stökiga område hon bor i just nu. Cain ger henne pengar och förklarar att han fortfarande inte vill ha med dem att göra, även om Kyle är hans son.
 
Emma pratar med Finn och säger att hon tror att hon kommer att gifta sig med James igen. Senare tar hon en fika med en ny läkare från hennes arbetsplats. Finn ser dem och lyckas sedan få läkaren till att gå till puben för en öl med Emma. Han lurar honom med att han ska leta efter Val för någon välgörenhetsgrej. Emma inser snart att Finn lurat dem och när läkaren frågar om de kanske kan ses en annan gång så svarar hon "ja kanske det". När Emma träffar Finn så talar hon om att hon genomskådat honom. Finn tycker det är bra om hon går vidare och träffar andra. Han kan sedan inte hålla tyst utan erkänner att det var han som skvallrade för James om vad hon gjort.
 
Cain talar om för Moira om hur det gått när han besökte Charity. Han säger att han inte är pappa till barnet men att det är synd att den enda han måste fortsätta att övertyga är Moira. Han går ut därifrån och hon tar fram ett paket ur kassen hon haft med sig. När James kommer hem ser han Moira sitta i köket med att DNA-testpaket framför sig. Han råder henne att låta bli för om Cain får reda på det kommer det att ta slut mellan dem.
 
Moira kan inte låta bli så hon tar hårstrån från Cains kam och lägger i påsen. Hon är i sovrummet när Cain kommer in så hon gömmer påsen under kudden. Han vill att de tar en öl och pratar ut. Moira går med på det och när Cain gått ut ur rummet tar hon fram påsen och klistrar igen den.
 

Aj aj Jai!

Inskrivet tisdag 19/4 kl 15:09
 
Megan får reda på att Charity fått ett barn så hon tror att det kan vara Declans. Hon söker upp Debbie som säger att Megan inte har något med barnet att göra för det inte är hans. Chas som hör det säger sedan till Debbie att hon tror att det kan vara Cains eftersom Charity erkänt att hon älskar honom, precis innan hon åkte in i fängelse. Hon säger att Cain inte säger något om det.
 
Priya erkänner kyssen för Rakesh. Han tar det lugnt och när Kirin kommer hem säger de att de kommer att hjälpa  honom igenom denna jobbiga period.
 
Leyla kommer till fabriken och går in på kontoret och väntar på Jai. Jai pratar med Rachel som är förbannad på honom för att han försökt lura henne angående vad medling är. Han blir hotfull mot henne när hon hotar med att inte låta honom träffa Archie. Rachel frågar honom om han tänker lura henne som han gjorde med Sam eller låsa in henne i kylrummet igen. Leyla hör allt och blir rasande på honom när han kommer in på kontoret. Jai försvarar sig med att Rachel överdriver och att han inte visste att hon var i kylrummet. Han säger att han vill bara vara med sin son och kvinnan han älskar. Då när Leyla hör det så smälter hon.
 
Rishi säger åt Jai att vara snäll mot Rachel för Archies skull. Han erbjuder sig att vara en mellanhand i deras kontakt om det behövs till att börja med. De går hem till Rachel för att prata. Jai har med sig vin och när han häller upp vinet i köket så häller han sömnmedel i Rachels glas. Han gömmer även hennes mobil bakom några burkar. De sitter och pratar och när Jai påpekar att han bara vill träffa sonen lite oftare så går Rachel med på det. Hon blir bara sömnigare och sömnigare. De andra går hem och Rachel somnar på soffan.
 
Val pratar med David via Skype för att han ska gratulera Eric. Han frågar hur det gått med affären och Val råkar då erkänna att hon fått skådespela för att Carly skulle få lånet. När David ifrågasätter vad hon menar så stänger hon av datorn så när Eric kommer upp till rummet får han inte prata med sin son.
 
Debbie måste till läkaren med Sarah så Pete får vara barnvakt till babyn. Han måste sedan iväg så James blir övertalad till att ta över. Emma upptäcker det så hon går hem till Debbie för att hjälpa James. När han ska iväg så erbjuder hon sig att hjälpa till. Hon går upp med babyn på övervåningen så när Debbie och Chas kommer hem så vet de inte att hon när där uppe. Emma får höra när Chas berättar om att Cain kan vara pappa till babyn. Chas och Debbie går iväg så när James kommer tillbaka så säger Emma inget om att de andra varit hemma.
 
Aaron lurar Robert om var Victoria och Adam är och Robert blir rasande när han märker att Aaron inte står på hans sida. Robert kommer fortsätta att skicka sms från "Victoria" för att lugna Diane. När Aaron träffar Andy så varnar han honom för Robert som bara tänker på sig själv i allt han gör. Andy tror inte på Aaron eftersom Robert ställt upp så mycket den senaste tiden.
 
Robert är hemma på Home Farm när Chrissie kommer hem. Hon märker att det är något han grubblar på men han talar inte om vad. Istället vill han få annat att tänka på så han leder upp henne till sovrummet. Han märker inte att ha tappar Victorias/Adams mobil i soffan.
 
Rachel ska iväg till medlingen hos advokaten men vaknar upp och mår rätt dåligt efter vinet igår. Medan hon är på toaletten kommer Jai hem till dem. Sam tar emot ett meddelande från Jai om att mötet är flyttat och blir en timme senare. När Sam ifrågasätter varför ingen ringt om det så säger Jai att han visst ringt Rachels mobil men ingen svarat. Rachel försöker hinna iväg till mötet trots att hon inte mår riktigt bra. Hon biir stressad när hon inte hittar sin mobil och så behöver hon barnvakt till Archie under tiden. Rachel träffar Zak och Lisa som erbjuder sig att vara barnvakt men precis då kommer Jai hem från advokaten och han är skadeglad över att Rachel inte hunnit dit. Hon  blir då förbannad på Sam som litat på Jai och när hon hittar mobilen visar hon för Sam att ingen ringt.
 
Sam blir ledsen för att han förstör för Rachel så när han pratar med Zak så erbjuder sig Zak att tala om för Jai att hela Dinglesklanen kommer att ställa upp för Rachel om han fortsätter att jävlas med henne. När Jai får veta det när de är på puben så börjar han reta Zak om att ingen bryr sig om hans idiot till son så Zak blir förbannad och kastar sig över Jai.  Jai blir ännu gladare eftersom han nu har vittnen på att Zak gett sig på honom. När Sam kommer hem är Rachel besviken på att Sam bara ställer till det för henne hela tiden. Hon tror att han hjälper Jai medvetet och blir så förbannad att hon ger honom en örfil.

Ett barn till med ovetandes pappa

Inskrivet söndag 17/4 kl 15:36
 
Kirin har haft en tjej hemma över natten och han har bråttom att få iväg henne till bussen men när han ser Vanessa så ändrar han sig och springer efter tjejen för att kyssa henne och stämma träff till senare samma dag.
 
Cain försöker övertala Debbie till att inte svika Pete som är bra för henne precis som Moira är för honom. När Debbie kommer till verkstan så bråkar hon med Ross eftersom han blir förvirrad över att hon ena stunden vill ha honom och nästa inte
 
Vanessa har varit på ultraljud med Rhona som sällskap. De pratar om det på puben och Kirin som är där med sin dejt hör dem. Han skickar hem dejten och talar om för henne att han inte är intresserad. Sedan går han hem och pluggar ända tills Rakesh och Priya går iväg för då bjuder han hem folk på fest.
 
Finn får i uppdrag att fota lättklädda bilder på Val som hon sedan ska ge till Eric i födelsedagspresent. När festen sedan är på puben så ska Tracy visa ett bildspel på Eric men givetvis kommer bilderna på Val upp så alla kan se. Val blir generad men Eric är glad eftersom han tror att alla andra män är avundsjuka på honom för att han har henne.
 
Rachel får brev från Jais advokat om att hon ska infinna sig för medling angående Archie. Hon tror att det betyder att Jai kommer att få vårdnaden om sonen och Jai säger inget om att hon tror fel. Rishi får veta det så ha berättar för Rachel om vad medling egentligen innebär.
 
Ashely har fått komma hem och han tror att han ska orka med att gå på Erics fest. Efter ett litet tag skyller han på att han glömt medicinen hemma så han går iväg. Harriet och Laurel saknar honom efter en stund och blir oroliga för att något hänt. De hittar Ashley i kyrkan dit han gått för att få lugn och ro.
 
Debbie åker till fängelset för att prata med sin mor. När Debbie ska gå så får Charity ont och måste få hjälp. De åker till sjukhuset och Debbie meddelar de andra i familjen att komma dit. Det visar sig att Charity fått en son men vill att Debbie tar hand om honom. Hon vill inte tala om vem som är pappa till barnet.
 
James varnar Ross från att strula med Debbie. Han säger att han vet precis hur det är att vara kär i sin brors kvinna och det leder inte till något gott.
 
Priya går hem tidigare från Erics firande på puben. Hon upptäcker Kirins fest och säger åt alla att gå därifrån. När hon skäller ut en full Kirin så kysser han henne. Han ber genast om ursäkt. Sedan börjar de städa upp. Rakesh kommer hem och undrar vad som hänt. Priya försvarar Kirin med att han inte hade menat att bjuda hem så många utan de bara dök upp. Hon säger inget om kyssen men hon påpekar återigen att Kirin tagit uppbrottet med Vanessa mycket hårdare än Rakesh tror.
 
Moira och Cain berättar för Noah att han fått en lillebror. Noah blir inte alls glad för han vill varken ha någon lillebror eller en ny pappa.
 
Debbie och Pete är hemma med babyn. Hon säger att hon måste iväg för att köpa mjölkersättning till barnet så hon går iväg. Debbie går till verkstan för att prata med Ross som sökt henne för att träffas. Hon berättar om Charitys barn och då säger Ross att han inte kan träffa henne mer, att det aldrig kan bli något mellan dem. Debbie går iväg gråtandes. När hon kommer hem är hon förtvivlad. Hon säger till Pete att hon inte kommer att klara av detta utan honom och han lovar att finnas där för henne.
 

Dumpad låtsas pojkvän

Inskrivet fredag 15/4 kl 18:39
 
Bernice kan inte sluta låtsas att Crispin finns när Treacy retar henne. Det gör att Jimmy vill träffa honom. Bernice säger att hon har en dejt med Crispin senare samma dag men när hon gömmer sig på salongen så ser Tracy henne. Tracy fortsätter att fråga ut Bernice om Crispin. Jimmy bestämmer att han vill bjuda Crispin på middag. Bernice blir förtvivlad och erkänner allt för Andy när de råkar hamna bredvid varann på puben. Det leder till att när Bernice är nära att erkänna även för Jimmy och Tracy så såger Andy att han såg en arg Crispin utanför, att den mannen inte tagit det så bra att hon gjort slut. Bernice tackar Andy senare för att han hjälpt henne.
 
Val försöker planera en fest för Eric som fyler 70 fast han har sagt att han inte vill ha någon fest. Hon åker in till stan för att köpa en present till honom men kommer hem med massa saker till sig själv istället. Tracy föreslår att Val ska ge sig själv i present och det förslaget gillar Val.
 
Robert gör inbrott på skroten för att hitta något om var Adam och Victoria är. Han hittar deras mobiler men precis då kommer Aaron. Robert låtsas sitta och vänta på honom för att ställa frågor men går sedan iväg. Aaron inser snabbt varför Robert varit där men när han ser att mobilerna är borta så har Robert åkt därifrån. Han träffar sedan Robert och Andy på puben och säger till att han vill ha mobilerna tillbaka, vilket han givetvis inte får. Harriet hör deras bråk och förstår att Victoria och Adam stuckit. När hon nämner det för Robert och att hon kommer att hitta henne ganska snart så erbjuder han Harriet pengar för att hjälpa henne hitta Victoria.
 
Harriet går med på att låta Laurel hämta Arthur från skolan. Marlon får reda på det och lovar att åka förbi för att kolla läget.
 
Emma ser att Ross får ett sms från Debbie så hon frågar honom varför. Ross vill inte berätta men när Emma tror att han har ihop det med Debbie så berättar han om pengastölden. Emma går till Pete på en gång och berättar vad Ross och Debbie gjort. Pete låtsas som om han redan visste men går sedan och skäller ut Debbie när hon är på verkstan och polisen letar efter en stulen bil. Charlie hade ställt dit en BMW för att sätta dit Ross men Ross hade upptäckt det i tid. Debbie drar med sig Pete hem för att förklara men hon blir förbannad för att han misstror henne hela tiden fast hon säger att hon inte är intresserad av hans bror.
 
Pete ska prata med Ross men när han kommer till verkstan hör han Ross prata med Zak i telefon om pengarna som han vann efter matchen. Pete gör då inbrott hos Dingles och snor pengarna för att lägga dem i Ross bil. När Zak och Lisa kommer hem tror givetvis Zak att det är Ross som är skyldig men han säger inget till Lisa etersom hon inte vet om pengarna som försvunnit. Han talar dock om det för Cain som blir rasande. Lisa hör det och får då reda på att Zak haft 5000£ som blivit stulna.
 
Kirin väljer att supa mest hela tiden för att glömma Vanessa. Han dyker upp med en ny tjej på puben, Vanessa ser det och blir inte alls glad.
 
Cain och Zak stormar in hemma hos Ross men han är inte hemma. Emma säger att Ross gått till jobbet nyss. Zak och Cain går till verkstan men Ross är inte där heller eftersom han är ute på ett jobb. Debbie får veta vad som hänt och tvivlar inte på att Ross är skyldig så hon åker till stället där han ska hjälpa en kund med bilen. Debbie frågar Ross om pengarna men han nekar till inbrottet. Hon hittar givetvis pengarna i hans bil men Ross fortsäter att neka och påstår att han är oskyldig. Han erkänner dock att han vann matchen tack vare henne.
 
James får höra om inbrottet och om Debbie och Ross av Emma och han inser snabbt att det är Pete som är skyldig. Han konfronterar sonen som erkänner.
 
Debbie och Ross skyndar sig till Dingles för att lägga tillbaka pengarna men hinner inte innan Zak och Cain kommer hem. Cain blir rasande när han ser Ross så Debbie får stoppa honom från att göra något dumt. Precis då kommer Pete och James in och Pete erkänner vad han gjort.
 
Pete och Debbie kommer hem och hon är rasande på honom för det han gjort. Hon skäller ut honom för hans svartsjuka men när hon går därifrån går hon direkt hem till Ross. Där erkänner hon att hon har känslor för honom och att hon ville bråka med Pete för att gå därifrån. Debbie tar tag i Ross och de kysser varann.
 

Drama på en bank

Inskrivet torsdag 14/4 kl: 23:43
 
Bob och Val går till banken. Hon är utklädd till Brenda och låtsas vara så som hon ser på Brenda. Bob blir nervös över hennes sätt och när hon först råkar skriva under papper med namnet Val så blir han ännu mer nervös. Det löser sig och bankmannen ger dem klartecken för lånet. Det enda är att Bob nu belånat kaféet.
 
Doug lyckas övertala Laurel att få följa med henne när hon ska på AA-möte.
 
Carly vill att Ross och hon har en dubbeldejt med Debbie och Pete. Debbie frågar Pete och han går med på det. De ses på puben. När Ross ser att Zak har en bunt med pengar går han fram till honom vid tillfälle för att tala om att Zak vann pengar på matchen tack vare att Ross inte förlorade som han blivit tillsagd och det gjort att Charlie blivit rasande. Ross vill att Zak delar med sig av vinsten men Zak vägrar eftersom han är glad över att ha lite extrapengar. Debbie blir irriterad över att Ross gått till Zak utan att prata med henne först. Pete ser hur Debbie pratar med Ross innan hon går på toaletten.
 
Ashley som vaknat blir orolig när han hör att Harriet vill att Laurel flyttar. Han undrar hur Laurel ska klara sig då men plötsligt får han ett anfall och börjar skaka. Det visar sig att Ashley fått epilepsi.
 
Harriet som bett Laurel att flytta ut för hon orkar inte ta hand om både Ashley och henne när Ashley kommer hem. Laurel blir förtvivlad och ber att få stanna för hon har ingenstans att ta vägen. Harriet erkänner då att hon ber Laurel att flytta för att hon hört Laurels samtal med Ashley om att få tillbaka sitt gamla liv. Laurel svarar att det vill hon fast inte vill hon ha tillbaka Ashley bara för det utan livet innan supandet. Harriet ändrar sig och låter Laurel bo kvar
 
Victoria är rädd och orolig för följderna efter olyckan men ändå vill hon gifta sig med Adam. Han blir jätteglad men ingen av deras anhöriga förstår varför de helt plötsligt har så bråttom. Robert hotar Adam med att ta tillbaka pengarna för skrotfirman om han inte låter Victoria vara ifred. Adam lyssnar inte på Robert utan kommer på att han och Victoria kan rymma och gifta sig. Aaron hjälper dem att komma iväg. Adam och Victoria packar sina väskor för att sedan sticka, de vet inte när de kommer tillbaka.
Robert blir vansinnig när ha får veta att de rymt, han lovar Andy att döda Adam om han får tag på honom.

Du rör inte mina hårsäckar

Inskrivet kl 22:24
 
James blir förbannad när han hör att han inte får lägenheten för att Chas lämnat så dåliga referenser. Han frågar henne varför när han kommer in på puben och hon fattar ingenting. Det kommer fram att hon aldrig fått lappen med telefonnumret till hyresvärden. Finn som hör detta konfrontrar sin mor som först nekar men erkänner sedan att det var hon som lämnat referenserna. Hon säger att hon fortfarande älskar James och då gör man konstiga saker när man blir galen av svartsjuka. Finn blir ledsen och säger åt henne att berätta allt. När James kommer dit så är Emma på väg att erkänna men Finn stoppar henne och tar på sig skulden.
 
Carly blir tvungen att berätta för Val och Eric att det inte blir något köp av affären. Val blir besviken för det förstör hennes semesterplaner med Eric.  När Val sedan hör på puben när Carly pratar med Ross om bedrägeriet för att lura Brenda men att Pearl inte ville ställa upp så erbjuder hon sig att hjälpa Carly. De bestämmer sig för att Val ska låtsas vara Brenda när de går till banken. Hon skaffar sig en korthårig grå peruk för att likna Brenda. Bob vill inte alls gå med på det.
 
Leyla blir irritrad på Megan som leker högljutt med Archie på kontoret. Jai får reda på det så när han är ensam med Leyla säger han att Archie ingår i paketet om hon vill ha honom. Det gör att Leyla erbjuder sig att passa Archie när Megan ska på möte och Jai på ett annat möte.
 
Laurel häller i vodka i en vattenflaska för att kunna ta med sig i väskan. Victoria kommer över till Harriet och erkänner att det var hon som körde på Ashley. Laurel som är där blir rasande på Victoria och skäller ut henne.
 
Harriet och Laurel åker till sjukhuset och där upptäcker Harriet att Laurel har vodka i flaskan. Hon säger till Laurel att hälla ut allt och skärpa till sig. Laurel blir uppkäftig och vill inte alls rätta sig efter Harriets önskan. Harriet blir irriterad och ger Laurel en örfil. Sedan ber både Harriet och Sandy Laurel att åka hem för att nyktra till. När Laurel åkt så får Ashley ett anfall men klarar sig.
 
Robert säger till Victoria att hon kan få fängelse för smitning och det gör att Adam åker till polsen för att ge sitt vittnesmål om att Victoria inte körde på Ashley med flit. Han talar om att hennes bil blivit stulen, han kan inte tala om att det var han som skrotade bilen för att försöka rädda henne.
 
Sandy som blivit hemskickad från sjukhuset för att vila möter Edna ute på gatan och han bryter ihop och börjar gråta. Edna tröstar honom. Laurel som varit och handlat sprit ser dem på avstånd och drar sina egna slutsatser. Hon går till puben för att anklaga Victoria för att ha dödat Ashley. Victoria och Diane som är där blir förskräckta. Precis när Laurel skäller som mest kommer Bernice med Gabby och de hör allt. Gabby blir förtvivlad och även Bernice blir ledsen över Ashleys död.
 
Marlon som jobbat i köket kommer in i rummet bakom baren. Han får veta vad som hänt och han skjutsar Laurel till sjukhuset. De möter Harriet och de beklagar det som hänt. Harriet förstår inte eftersom Ashley lever. Marlon blir förbannad på Laurel som sprider felaktiga rykten så han lämnar henne där.
När Harriet sedan går in till Ashley hör hon Laurel sitta och förklara hur mycket han betyder för henne och att endast han kan hjälpa henne bli nykter. Harriet smyger ut innan Laurel upptäcker att hon varit där.
 

En familj som lämnar byn

Inskrivet kl 17:34
 
Bob har problem med banken så de kallar till möte. Eftersom han inget sagt till Brenda så vet han inte riktigt hur de ska göra, han och Carly. Carly försöker övertala Pearl till att låtsas vara Brenda på bankmötet. Hon säger att Bob ska ordna en överraskningsresa till Nikhil och Molly så Brenda får inte följa med till banken. Pearl tackar nej eftersom hon har sådan otur med pengar. Bob överväger att säga sanningen till Brenda men Carly säger att det kommer att krossa hennes dröm.
 
Victoria är chockad efter olyckan men Ashley säger att han mår bra och behöver ingen hjälp. Han går iväg för att leta efter Laurel medan Adam tröstar och hjälper Victoria. Han vill visa hur mycket han bryr sig om henne men hon är inte redo att förlåta honom så hon går hem.
 
Laurel ser ett övergivet glas vin på uteserveringen så hon tar det men tappar det. Hon går in på puben för att försöka få Sandys öl men Chas säger åt henne att gå hem. Laurel blir förbannad och på vägen ut tar hon ett glas med vin som står på ett bord. Ashley följer efter henne in på toaletten. Han ber henne att inte kasta bort sitt liv för barnen behöver henne, han behöver henne. Laurel tar glaset och tar en klunk. Ashley blir förbannad och säger att nu får hon klara sig själv sedan går han därifrån. Laurel spottar ut vinet.
 
Megan försöker övertala Alicia till att bli vän med Leyla innan de åker.
 
Ashley kommer ut från puben och plötsligt börjar det snurra för honom. Han faller ihop på gatan. Leyla kommer och hittar honom. Laurel som också kommer ut ringer efter ambulans medan Leyla går in på puben för att se om Emma eller Paddy är där. Hon säger till alla att Ashley ligger medvetslös utanför.
 
Adam söker upp Vanessa för att höra hur hon ska göra med barnet. Hon förklarar att hon tänker behålla det. När han går därifrån hör han när Leyla berättar för Vanessa om Ashley som hamnat på sjukhus. Adam skyndar sig till Victoria för att berätta vad som hänt. Hon blir orolig för att hon kanske dödat Ashley så hon vill åka till sjukhuset direkt men Adam säger åt henne att vänta till nästa dag.
 
Jai kommer till Leyla på salongen när Megan inte är där. Leyla säger åt honom att hon inte orkar med att svika Megan så hon vill inte fortsätta ses. Hon säger åt Jai att ordna med skilsmässan först innan de kan vara ihop.
 
James lämnar en lapp, med ett telefonnummer till en hyrsevärd, på bardisken för att Diane ska ta hand om lappen och ge den till Chas som ska lämna referenser till värden Emma som ser det snor lappen och ringer till hyresvärden och givetvis påstår hon att James är en problemhyresgäst, allt för att han inte ska flytta ifrån byn.
 
Harriet berättar för Diane och Victoria som kommit till sjukhuset att tillståndet för Ashley är allvarligt. Han kan ha fått en hjärnskada efter att han fått ett slag mot huvudet. Eftersom ingen vet hur han fått slaget så tror Harriet att det kan vara Laurel som slagit till. Hon hade hört när Laurel ljög för polisen om vad som hänt efter kalaset.
 
Laurel blir konfronterad av Harriet angående lögnen för polisen. Laurel försvarar sig med att hon ljög för att inte trassla till det med sådant polisen inte behöver veta. Hon blir så upprörd att hon låser in sig på toaletten och halsar vodka ur en flaska hon haft med sig.
 
Jai köper blommor och choklad i butiken. Han får sig en mindre utskällning av Alicia för att han bedrar Megan och låter Leyla lida. Han går till Leyla för att få henne att ändra sig för han vill träffa henne.
 
Alicia och David säger hej då till Eric och Val. Carly kommer dit för att tala om att det är problem med lånet men hinner inte säga något innan Alicia ger henne nyckeln till butiken. Alicia är besviken över att Leyla inte kommer och säger hejdå. Leyla är hemma och kollar ut på sin syster som åker iväg.
 
Adam försöker trösta Victoria och när hon vill gå till polisen säger han att det är dumt, det är bättre han tar på sig skulden för olyckan istället för henne för hon inte har tillståndet klart för att köra bil och därmed ingen försäkring. Victoria erkänner då att hon tänkt sätta dit honom för stölden av kopparrören men att hon ändrat sig. När Adam inte ser så åker Victoria iväg till polisen i alla fall och anger sig själv.
 

Snabbt svar, lätt att förfalska

Inskrivet kl 13:17
 
Adam försöker prata med Victoria men hon vill inte eftersom hennes hjärta är krossat så hon slänger ut hans saker.
 
Leyla gör allt för att få ut Carly ur huset på morgonen så Jai kan smita ut bakvägen (idag fanns det visst den möjligheten)
 
Bernice erkänner för Kerry att Crispin inte finns utan hon bara hittade på honom för att inte Andy skulle tro att hon var ute efter honom. Nu vet hon inte vad hon ska göra eftersom alla vill träffa honom. Kerry försöker hjälpa till genom att hitta på ett sätt att ta död på Crispin. När Andy kommer till salongen för att boka tid till Victoria så kan inte Bernice låta bli att fortsätta att tala om om hur lycklig hon är med Crispin.
 
Vanessa vill prata med Kirin men han är inte intresserad så Rakesh säger åt henne att hålla sig borta tills faderskapet är fastställt.
 
Rakesh söker upp Vanessa men hon är inte hemma. Medan Leyla hämtar sin mobil på övervåningen passar han på att ta Vanessas post. Rakesh upptäcker att DNA-testet visar att det är 0% sannolikt att Adam är far till barnet. Han förfalskar brevet och lägger tillbaka det i hennes brevlåda.
 
Victoria ser Vanessa och Rhona utanför puben och vill inte att de kommer dit. Vanessa försöker be om ursäkt men Victoria är förbannad. Då säger Vanessa att den enda hon bryr sig om att hon sårat är Kirin så Victoria kan göra och säga vad hon vill. Då ger Victoria Vanessa en örfil. Kirin ser detta och går fram till Vanessa för att kolla hur hon mår.
 
Jai kommer till salongen för att prata med Leyla. Han vill ha henne och säger att de kan bli tillsammans så fort han fått hela vårdnaden om Archie men tills dess måste han vara gift med Megan.
 
Megan kommer hem igen och det första stället hon går till är puben. När Jai kommer dit berättar han om sina planer med att få vårdnaden om Archie.
 
Robert försöker trösta Victoria. Han säger att hon inte ska vara ledsen för det som hänt utan se till at få hämnd istället. Han ordnar så Adam ska åka dit för häleri. Victoria tvekar men går med på det sen men ångrar sig efter ett tag när hon pratat med Adam som tigger och ber om att ge honom en chans till.
 
Kirin kommer hem till Vanessa för att tala om att han vill reda upp allt och försöka igen. Vanessa som precis fått se testresultatet berättar för honom att det är Adam som är pappa till barnet. Kirin blir förkrossad...
 
Laurel får samtal från kliniken, det visar sig att hon har fått klamydia efter natten med den okände mannen. Ashley som är där när hon får beskedet försöker trösta henne. Hon bestämmer sig för att hon måste vara ärlig mot Marlon. Så när hon kommer till Leos 4-årskalas så berättar hon allt för Marlon. Han blir så ledsen så han erkänner att han kontaktat en advokat för skilsmässa. Laurel blir besviken och sticker därifrån. Ashley som precis kommer in följer efter henne eftersom Marlon inte gör det.
 
Eric och Val bjuder på en avskedslunch på puben för David och Alicia. Leyla är inte bjuden så David ringer henne och ber henne komma.
 
Leyla träffar Jai som inte kan låta bli henne. Alicia som fått dåligt samvete går hem till Leyla för att be henne komma till lunchen men upptäcker att Jai är där så systrarna blir osams igen.
 
Rakesh ber Kirin att försöka tänka på studierna istället för att vara ledsen över Vanessas svek.
 
Victoria som ångrar att hon vill hämnas på Adam försöker få Robert att stoppa allt men han säger att det är försent. Hon får Finn med sig för att flytta på kopparrören på skrotupplaget men precis då kommer polisen. Victoria och Finn ser Val som ska gå till puben för avskedslunchen. De ber henne uppehålla polisen ett litet tag och Val går med på det. Victoria och Finn hinner flytta på rören så Adam inte ska åka dit för häleri och riskera att åka in i fängelse igen.
 
När Victoria kommer tillbaka till puben får hon veta av Kirin att Adam är pappa till barnet. Hon blir jätteledsen och ringer Adam och skäller ut honom på hans telefonsvarare. Hon tar sin bil och kör iväg, när hon ser Adam så gasar hon för att köra på honom. Adam hinner precis kasta sig undan. Victoria är rasande och ska åka iväg igen och Adam försöker stoppa henne men lyckas inte. Det gör att Victoria råkar köra över Ashley som gått efter Laurel.
 

Tandläkare Crispin

Inskrivet kl 22:46
 
Charity har bestämt att ingen får hälsa på henne och det gör Noah besviken. Cain märker även att Moira har något hon grubblar över men hon säger inte vad det är. När Adam kommer hem så kan hon inte hålla tyst utan ber att han säger som det är annars kommer hon att göra det. Cain får reda på att Adam kanske är far till Vanessas väntade barn. Noah sitter i vardagsrummet och hör allt.
 
Rachel pratar med Sam och ber om ursäkt för det hon gjort. Hon säger att hon ska erkänna allt för Zak och Lisa för att få ro.
 
Vanessa får en kallelse till ultraljud och det gör Kirin jätteglad.
 
Sam skyndar sig till Rachel innan hon går till Dingles. Han säger åt henne att inte berätta något för dem.
 
Rishi mår bra trots att han ramlat när Rachel knuffat honom. Han tar det inte så allvarligt men Jai vill att de anmäler henne. Polisen kommer hem till dem men Rishi säger att det är ett misstag, han vill inte göra någon anmälan. Polisen går därifrån och Jai följer efter dem och förklarar att Rishi skäms över att ha blivit nedslagen av en kvinna. Han förklarar hur labil Rachel är och vad som hänt med Archie som brutit armen. Polisen åker över till Rachel men hon vill inte svara på några frågor. Hon blir återigen irriterad och knuffar till polisen vilket givetvis leder till att hon blir arresterad.
 
Kerry uppmuntrar Bernice till att umgås med Andy. Det gör att Bernice vill bjuda honom på en öl men Andy känner att det kanske inte är så bra med tanke på deras historia. Bernice säger då att hon dejtar en man så hon är inte ute efter Andy på det sättet. Andy slappnar av och de ses senare på puben. Han frågar henne om mannen och Bernice sitter och hittar på en historia om en man som heter Crispin och är tandläkare och vars flickvän dött men att han nu efter lång tid gått vidare.
 
Paul vill att David och Alicia kommer ner tidigare än vad som sagts förut. Det gör att Leyla inte hinner umgås med Jacob som hon planerat. Hon pratar med Jacob om flytten och säger till honom att han måste tänka på att det finns maneter där i Portugal och att det är svårt att hitta vänner när man inte pratar samma språk. Alicia hör detta och blir rasande på sin syster som försöker få Jacob negativ till flytten.
 
Jai kommer hem till Sam och Rachel för att hämta Archie. Sam försöker stoppa honom men kan inget göra. När Jai kommer hem till sig så frågar Rishi om vad som hänt. Rishi blir förbannad på sin son och åker till polisen för att hjälpa Rachel genom att ta tillbaka anmälan mot henne.
 
Moira söker upp Vanessa för att be henne berätta sanningen både för Kirin och Victoria. Hon säger att hon vet hur mycket elände det kan ställa till med om man håller tyst.
Det gör att Vanessa bokar in en hemtest där en sköterska kommer hem för att göra ett DNA-test på henne och fadern. Hon säger till Adam att komma hem till henne.  Kirin som blivit klar tidigare i skolan kommer hem och upptäcker att han inte kan komma in i huset för att kedjan är fastsatt i dörren. Vanessa får panik och Adam får gömma sig på övervåningen. Kirin frågar vem sköterskan är och efter massa bortförklaringar så säger Vanessa att hon ändå varit orolig för barnet och därför vill göra en extra test eftersom hon är nästan 40 år.
 
Jai är förbannad på sin far som inte stödjer honom i kampen för Archie. Rishi säger att han inte känner igen Jai längre, att han varit den son han varit stolt över men nu skäms han över honom.
 
Leyla är ledsen över att Alicia skällt ut henne och för att de ska flytta. Jai kommer till puben och de börjar prata med varann. Hon säger att han är den ende som förstår henne och hon vill gärna att de hittar på något tillsammans...
 
Victoria som ordnat en inflyttningsfest för Adam börjar undra vart han tagit vägen. Hon ringer honom och då hör Kirin hans mobil. Adam kommer ned för trappan och Kirin undrar varför han varit där. Vanessa försöker med bortförklaringar och ber Adam att gå därifrån. Kirin lyckas tillslut få reda på sanningen och han blir grymt besviken. Han rusar hem till Adam och konfronterar honom bland alla människor som är på inflyttningsfesten. Alla får reda på att Adam kanske är far till Vanessas barn. Victoria blir så ledsen och besviken att hon kastar ut Adam...
 

Håll koll på barnet

Inskrivet torsdag 7/4 kl 12:41
 
Pete konfronterar Debbie angående hennes oro för Ross men hon förnekar att hon har känslor för honom mer än att han tillhör familjen. Då går Pete till Cain för att fråga om samtalet de hade häromdagen om det gällde Ross när Cain påpekade att Pete måste hålla Debbie på gott humör så hon inte tappar intresset. Cain varken nekar eller bekräftar Petes misstankar. Det gör att Pete fixar barnvakt och ordnar middag med vin. När Debbie kommer hem friar han till henne eftersom han inte fått chansen att göra det då hon hann före. Debbie säger givetvis ja.
 
Carly låtsas att hon får låna pengar av sin farfar. När Brenda får höra det blir hon glad över att Carly får chansen till sin dröm utan att Bob satsat några pengar. Hon till och med råder David att prata med Carly igen.
 
Paddy kommer hem till Vanessa  för att be henne åka ut på ett akutärende men Vanessa tackar nej när det gäller sjuka får. Då inser Paddy att Vanessa är gravid. När Paddy gått bestämmer sig hon och Kirin att de måste prata med Rakesh innan någon annan råkar säga något. De ses på lunch på puben och när Kirin säger att det är ett barn på väg så säger Rakesh bara okej och han är väldigt lugn. Vanessa träffar sedan Leyla och Carly för att berätta om graviditeten. De båda blir glada och kramar om henne.
 
Rakesh söker upp Vanessa när hon är hemma och säger åt henne att göra abort för att inte förstöra hans sons liv. Vanessa berättar det för Kirin som blir förbannad och söker upp sin far och skäller ut honom.
 
Rachel och Sam har en liten picknick utanför huset. De passar på att njuta av ensamheten för Ruby ska komma hem igen då hon inte hittat jobb i Leeds. Varken Rachel eller Sam märker att Archie försvinner. När de upptäcker det så hittar de honom på golvet inne i huset. Archie har ramlat ned från en stol och de skyndar sig till sjukhuset. Läkaren upptäcker en fraktur i armen som måste gipsas. Han säger till Rachel att man måste hålla koll på barnen hela tiden. Rachel följer med Archie medan Sam stannar och talar om för läkaren att Rachel är en bra mamman trots att hon inte såg tablettförgiftningen för några veckor sedan. Läkaren hittar ingen notering i journalen om att Archie varit på sjukhuset och fått någon behandling för förgiftning.
 
Sam konfronterar Rachel på en gång och hon blir tvungen att erkänna att hon ljugit om tabletterna. Han blir så förbannad att han jämför henne med Charity som ljuger och bedrar för att få folk att göra som hon vill. Sedan gör han slut med henne och går därifrån.
 
Jai får reda på Archies olycka dagen efter när han är på kaféet. Han söker upp Rachel för att få veta vad som hänt. Hon skyller på att hon är rädd för honom efter att ha blivit inlåst i kylcontainern. Jai upptäcker även att det verkar vara slut mellan henne och Sam men han får inte veta varför. Han får Rachel att komma till fabriken för att prata. Han bjuder på te och säger att det är bra att de kan ha en bra och stillsam kontakt med varann för Archies skull. Rachel är nervös och Jai påpekar att han är rädd för vad hon kommer att göra eftersom hon verkar så skärrad hela tiden. Rishi kommer dit och Rachel är så uppretad av Jai att hon råkar knuffa till Rishi så han ramlar i backen när hon ska rusa iväg därifrån. Rishi säger att det är lugnt men när Rachel gått så ringer Jai polisen och anmäler en misshandel.
 
Moira ser att Adam verkar nervös när han är på puben. Han förnekar det men när hon pratar med honom så får hon tillslut veta att Adam varit med Vanessa och kan vara far till hennes barn.
 

Reuben "Seth" Archibald

Inskrivet torsdag 7/4 kl 10:57
 
Marlon söker upp Rakesh för att få tips om en bra skilsmässoadvokat. Ashley får reda på det och ber Marlon att ge Laurel en chans till eftersom hon behöver allt stöd hon kan få nu när hon visar att hon menar allvar och sökt hjälp. Marlon svarar att det är svårt när hon varit otrogen mot honom men då säger Ashley att det var hon mot honom också.
 
Charlie kommer till Ross för att tala om att nästa fight måste han förlora för att Charlie måste vara säker på att vinna pengar på matchen.
 
Lisa hittar inte sin vigselring, det visar sig att Zak pantsatt den och andra smycken för att kunna satsa på Ross i fighten. Cain får reda på att Zak satsat pengar på Ross så de åker dit för att titta.
 
Betty ska ha en mindre avskedsfest på kaféet men när vännerna dyker upp går hon iväg en stund. Hon går till skogen där Seth är begravd för att prata lite med honom. Laurel dyker upp och Betty råder henne att ta tag i sitt liv.
 
Bob träffar Carly för att berätta att han ordnat med pengar till henne så hon kan köpa affären. Hon måste dock lova att inget säga till Brenda för hon vet inte om något.
 
Debbie är orolig för Ross som ska slåss så hon berättar för Finn och Pete om sin oro och att de måste åka för att stoppa honom. De kommer till ladan där matchen är och de möter Cain och Zak. Debbie söker upp Ross för att säga åt honom att låta bli. När Ross säger att han måste fightas och förlora för Charile sagt det så berättar hon att Zak satsat pengar på honom. Pete står en bit ifrån och ser Debbie när hon pratar med Ross.
 
Ross går in i matchen och tar emot en del stryk men sedan ändrar han sig och slår till så han vinner. Charlie blir rasande och möter upp Ross efteråt inne i en annan lada tillsammans med två av Charlies män. Där hotar han med att skjuta Ross som ber om nåd. Cain som sett dem gå iväg följer efter hör ett skott brinna av. Charilie som skjutit bredvid för att skrämmas säger åt Ross att betala 30 000£ så är de kvitt. Cain går in till Ross när de Charlie och männen gått därifrån. han säger till Ross att hålla sig borta från Debbie för annars kommer han att få det värre än problemen med Charlie.
 
Adam som fått en tillsägelse av Betty om att ta hand om Victoria ändrar sig och säger till Vic att han gärna flyttar in hos henne.
 
Betty kommer tillbaka för att ta farväl av alla vänner. Plötsligt kommer det en stor limousine. Ur tackluckan sticker en man upp sitt huvud. Det är Reuben Archibald, Bettys nya vän som är en kopia av Seth =D Han visar sig vara egen företagare med massa pengar så vännerna släpper sin oro om att Betty kommer att bli lurad.
Betty lämnar byn tillsammans med sin Reuben.
Äntligen ett värdigt slut för en karaktär! <3
 

En pub full med en massa Betty

Inskrivet tisdag 5/4 kl 22:11
 
Laurel vaknar upp hos den okände mannen. Hon går upp och klär på sig. Han syns inte till. Laurel går runt och hittar en flaska sprit som hon tar och sedan ser hon hans plånbok. Precis då kommer mannen ner för trappan så Laurel får bråttom därifrån. Hon rusar ut med flaska och plånbok i handen men sin väska glömmer hon. Laurel springer ifrån mannen och gömmer sig bakom några soptunnor. Plånboken visade sig inte innehålla några pengar. När hon väntar på bussen så skrämmer hon en mamma med ett barn genom att bli otrevlig när hon inte får några pengar till bussen men så känner en före detta församlingsbo igen henne och ger henne lite pengar. Hon går förbi en spritbutik...
 
Marlon och Doug är oroliga för Laurel som inte svarar när de ringer. Gabby ringer Marlon och talar om att Laurel är på bussen och är väldigt otrevlig. När Laurel kliver av har hon spytt på bussen. Hon skrämmer Arthur när hon försöker få kontakt med honom.
 
Ross ska gå några fighting-matcher för Charlie för att betala igen skulden efter rånet. Debbie ber Zak prata med Ross om hur farligt det kan vara men när Debbie gått så inser Zak att Ross ändå inte kommer att lyssna så det slutar med att Zak ger goda råd inför matchen istället.
 
Chrissie erbjuder sig att köpa Davids butik men han vägrar att sälja till henne. Christer Lindarw, nä förlåt...mäklaren tycker att det är bättre att sälja till den som vill när det inte finns andra köpare i kö. När Chrissie får veta av Alicia att Carly inte får några lån så får hon en idé. Carly får säga att hon köper affären fast egentligen är det Chrissie som betalar. När de pratar om det på toaletten på puben så hör Brenda allt. Hon berättar givetvis för David som blir rasande på Chrissie.
 
Victoria ordnar en välkommenhem-maskerad för Betty. Alla klär ut sig för att hedra Betty i någon form. Betty erkänner då inför alla att hon kommer att flytta ifrån byn till Australien (?) för där har hon en man som väntar på henne. Hon erkänner att hon är kär och vill leva med honom.
 
När Victoria får veta att Betty inte ska bo kvar ber hon Adam att flytta i hos henne. Han tvekar och tycker att det kanske är för tidigt.
 
Laurel ljuger för Marlon och Doug om var hon varit. Hon erkänner att hon druckit men att hon inte vågat åka hem, dessutom hade hon inga pengar och väskan har någon rånat henne på. Plötsligt ringer det på dörren och mannen som hon varit med kommer med hennes väska. Laurel nekar till att veta vem det är och att det hänt något mellan dem men Marlon inser ganska snabbt att hon ljuger. Han blir så besviken att han kastar ut henne.
 
Ashley försöker ställa upp för Laurel så han erbjuder sig att följa med henne till en klinik för att hon ska få hjälp med sina problem. Han väntar utanför så när Laurel kommer tillbaka så erkänner hon för första gången att hon är alkoholist.
 

Pengar, pengar, pengar...

Inskrivet tisdag 5/4 kl 20:39
 
Laurel håller på att ringa till barnen hela tiden så Ashley pratar med Marlon som säger åt Laurel att låta barnen vara tills hon är nykter. Hon åker till Bartons gård för att träffa April. Hon har med sig massa dyra presenter. Marlon blir förbannad så han för över pengarna från deras gemensamma konto till sitt eget.
 
Sam berättar för Lisa och Zak om att Rachel och han ska rymma. Lisa berättar det för Jai så fort hon hinner. Jai blir rasande men när han pratar med Leyla och inser att Rachel och Sam inte har några pengar så kommer han på en idé. Jai pratar med Sam och erkänner att han vet om deras planer.
Han vill att Sam håller smskontakt med honom för att tala om hur Archie mår. Jai säger att Sam inte ska säga något till Rachel och han behöver inte tala om var de är bara Jai får veta att Archie mår bra, som tack får Sam en check på 5000£. Sedan kommer Jai på att Sam kanske inte kan ta emot en check utan behöver kontanter istället men eftersom Jai måste till ett möte så får Sam nycklarna till kassaskåpet så han kan hämta pengarna själv på fabriken.
 
Victoria är på väg hem och upptäcker några flyttgubbar som håller på att bära ut Bettys saker till en lastbil. De har fått en skriftlig order av Betty vilka saker de ska ta. Några timmar senare kommer Betty tillbaka. Hon säger att hon har en massa orsaker till att sälja sina saker men tänker inte avslöja varför. Betty påpekar att hon hört av sig via mejl för att tala om att hon kommer tillbaka men Victoria hade markerat hennes flöde av mejl som skräppost och därför inte sett det.
 
Carly vill gå på visningen av butiken som David och Alicia ska sälja. (Jag håller med er om att det plötsligt ändrades igen från att de skulle vara på semester i sex veckor för att sedan se hur det skulle bli till att nu ska de sälja allt) Brenda säger till Carly att inte försöka utnyttja sin far för att låna pengar av honom.
 
Rachel blir rasande när hon får veta att Sam berättat för Lisa och Zak om deras planer. Hon ser sedan att Sam har massa pengar och när hon undrar varifrån han fått dem säger han att han sparat. Plötsligt kommer Jai dit. Han förnekar att han gett Sam nyckeln och om de sticker så kommer han att visa övervakningsfilmen från fabriken där det kommer att ses att Sam hämtat pengar ur kassaskåpet. Dessutom måste Rachel följa med för att skriva på faderskapet. När Jai gått är Rachel så besviken på Sam att hon får ett utbrott och kastar en tallrik i huvudet på honom.
 
Sam ser Lisa på puben och han skäller ut henne för att ha förstört allt för honom, han säger att han hatar henne.
 
Laurel går till affären för att köpa sprit men hon har inga pengar och kortet medger inget köp. Hon skäller ut David när hon inte får köpa på krita. Laurel blir så förbannad att hon går till puben och bråkar med Marlon, hon slår bort två tallrikar med mat för honom. Sedan går hon hem och tömmer barnens spargris. Hon lägger in bröd i ugnen och drar iväg ut till stan.
 
Laurel sitter på en pub och dricker men har inte tillräckligt med pengar för att köpa fler drinkar. En man erbjuder sig att bjuda henne och hon tar tacksamt emot hans erbjudande men när han vill ha mer av henne så kommer en annan man och räddar henne. Den andre mannen bjuder henne på vin och sedan går de hem till honom.
 

RSS 2.0