Gravid Arnold = Junior

Inskrivet kl 19:42
 
Robert har anlitat en toppadvokat till Liv inför rättegången. Advokaten Louise är övertygad om att Liv kommer att bli frikänd med mest samhällstjänstgöring som straff. När hon är på väg hem möter hon Joeseph som hon tydligen känner sedan tidigare.
 
Ross hälsar på hos Rebecca bara för att umgås. Hon blir förvånad men släpper in honom. De tittar på tv tillsammans men när hon ska sträcka sig efter fjärrkontrollen så råkar hon slå till honom på det skadade området i ansiktet. Ross blir hoppar till av smärta. Rebecca ber om ursäkt men när hon inte tittar så tar han hennes medicinask ur hennes handväska. Ross går strax efter därifrån.
 
Chas är grinig efter allt illamående och hon tvivlar på sig själv som mamma och är orolig för barnet. Paddy lyckas ändå övertala henne till att gå på ultraljudet som hon först inte ville gå på för då skulle hon slippa dåliga nyheter. Allt verkar bra och Paddy gråter av glädje. Läkaren säger att hennes illamående är inte så vanligt men att det ändå inte är någon fara för barnet.
 
Jessie kommer till puben där Marlon är. Hon har med sig Arnold som visar sig vara gravid. Hon är arg på Marlon som ljugit och hon tvingar honom att komma till skolan någon dag för att erkänna för barnen att den riktiga Arnold har dött.
 
När Aaron, Liv och de andra kommer till rättssalen får de veta att deras advokat bytts ut av advokatfirman och att de fått en annan istället. De är lite besvikna men hoppas ändå att det kommer att gå bra.
 
Ross säger till Rhona att han pratat med läkaren och att han ska gå i terapi för sitt tablettmissbruk.
 
Chas säger till Paddy att hon vill gifta sig med honom för han är den hon vill leva med resten av livet. Paddy blir överlycklig.
 
Gabby får fyra månaders samhällstjänst och Liv får fyra månaders internering på ungdomsanstalt för att det var hon som la Ketaminet i glaset. Aaron blir förtvivlad och rasande på nya advokaten som inte gjort sitt bästa. Han skäller även ut Lisa som är orsaken till hela rättegången.
 
Zak skäller också ut Lisa för att hon inte brytt sig om att Liv tillhör familjen.
 
Joe ringer och tackar Louise för hjälpen.
 
Liv blir inlåst i väntan på att få åka till ungdomsanstalten.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Fick läsa avsnittet om gravida Arnold som egentligen var död ett par gånger innan jag förstod. Antar att det var något husdjur som Marlon passat åt Leos skola. Hade mina fina dottersöner på besök så TVn var stängd.

2018-11-16 @ 22:34:02
Postat av: Agneta

Är så tacksam för din blogg, Marie.missar avsnitt då och då och då är bloggen guld värd. Tack

2018-11-17 @ 17:29:08
Postat av: Lucy

Manusförfattarna har missat en hel del om hur en rättegång i UK går till! Advokater kan inte bara byta ut sig själva hur som helst och absolut inte utan att berätta det för sina klienter! Dessutom så får en ny advokat inte bara dyka upp precis innan rättegången då den måste konsultera med klienten innan!

Hade det varit verkligheten så hade domaren yrkat på uppskov om inte advokaten själv hade gjort det!

2018-11-17 @ 17:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0