Sattygsunge

Inskrivet tisdag 6/10 kl 00:28
 
Katie fyller år och får ett presentkort på en ansiktbehandling av Leyla (och någon till men minns ej vem). Katie är inte så förtjust i att besöka Bernice men går dit i alla fall. Bernice lovar att göra sitt bästa. Gabby är där och hjälper sin mamma. Efter att Katie fått på en inpackning av något slag i ansiktet så börjar det bränna efter en stund. Bernice får ta bort allt och då visar det sig att Katie fått brännskador i ansiktet. Hon blir rasande och rusar därifrån.
 
Sean ska ha en liten avskedsfest innan han åker iväg till det militära. Han har bjudit över Kerry, Sandy och Zak förutom familjen. Dan super sig full och pikar Kerry så tillslut går hon hem. Festen tar slut och alla går förutom Ali som ska hjälpa Dan att städa. De städar upp och sätter sig i soffan för att prata om hur de kommer att sakna sin son. Plötsligt kysser de varann...
 
Leyla får sms från Jai där han frågar om hon saknar honom.
 
Vanessa fortsätter att träffa Kirin i smyg.
 
Victoria får i uppdrag att baka en tårta till Kaite. Andy ber sin syster att lägga ringen i tårtan.
Bernice kommer till puben men Diane som vet att Andy ska fria gör allt för att få bort Bernice därifrån så hon säger åt sin dotter att gå in i lägenheten bakom. Bernice känner sig bortjagad och ledsen så hon går in i lägenheten men på vägen hittar hon tårtan i köket. Hon tar med sig tårtan och lägger sig i soffan för att äta upp den
 
Debbie söker upp Pete på gården för att försöka prata med honom för att få honom att förstå att hon menar allvar. Han vägrar att lyssna så tillslut tar hon däcken från hans bil så han inte kan smita. Hon talar om hur mycket han betyder för henne och att hon älskar honom.
 
Charity ser Megan och kan inte låta bli att retas med att det finns ett äktenskapsförord mellan henne och Declan och att det är fördel för henne om de separerar.
 
Zak och Kerry står vid bardisken och pratar efter festen hos Dan. Zak får henne att tänka till på sina känslor för han såg hur Dan tittade på henne hela tiden. Kerry bestämmer sig då för att prata med Dan så hon rusar dit.
 
Diane och Victoria upptäcker att Bernice ätit upp tårtan och ringen. Rodney får följa med Bernice till akuten men där kan de inget göra för ringen ska komma ut den naturliga vägen.
 
Ali och Dan har haft sex på soffan och skäms efteråt. De hinner precis klä på sig när Kerry kommer dit för att försöka prata med Dan. Han har så dåligt samvete över vad som hänt så han säger till henne att han älskar henne. De blir sams och Ali får gå därifrån för Kerry vill ligga med sin man. Tyvärr får Dan problem så det blir inget. Kerry blir besviken men säger att det inte gör något.
 
Megan börjar planera för en semester med Jai för hon känner att hon måste komma bort lite. Leyla klagar över att inte kunna sköta allt på företaget själv så tillslut så ger Megan med sig och struntar i semestern.
 
Katie beslutar sig för att gå till puben trots brännskadorna i ansiktet. När hon kommer dit så är Gabby där. När Gabby kommenterar skadan så inser Diane att det är Gabby som är skyldig och inte Bernice.
 
Andy kommer dit och får veta att tårtan är uppäten. Han blir besviken och när Katie får reda på det så säger hon till honom att han kan ju försöka utan ring. Andy blir förvånad när han inser vad hon säger men sedan ställer han sig på knä och friar till henne. Katie svarar ja.
Bernice som precis kommit tillbaka från sjukhuset hör dem och börjar gråta.
 
 

Samhällstjänst och lögner

Inskrivet måndag 5/10 kl 23:18
 
Tyvärr en kortversion, långt i efterhand.
 
Pete frågar Debbie om det inte är dags att de flyttar ihop. Debbie tvekar och svarar att hon måste tänka på saken. Det gör att Pete blir säker på att hon inte vill så han får henne till att säga "Nej" till slut.
 
Marlon ljuger för Laurel om att han fått samtal från Chas som behöver honom på jobbet så han kan lämna de som är hemma hos honom för bröllopsplanering.
I själva verket söker han upp Brenda för att prata om Aprils förtroende för Ross. När Laurel träffar Chas så får hon veta att Chas inte alls sökt Marlon.
 
Kerry drar en lögn om att göra affärer inne i stan för Bernice men i själva verket så ska hon utföra samhällstjänst. Bernice som också åker iväg ser givetvis Kerry som plockar skräp vid vägkanten.
 
Debbie försöker hålla ett öga på Ross som mår dåligt. Han är så förvirrad att han försöker kyssa henne men Debbie drar sig ur. Han vill att hon stannar hos honom men Debbie går därifrån.
 
Katie ska ta med både Gabby och Sarah till stallet för att tjejerna ska få rida. Bernice gillar inte alls att Katie gör Gabby glad. När tjejerna kommer tillbaka visar det sig att Gabby har medvetet skrämt hästen som Sarah red på så det var nära en olycka. Katie säger åt Gabby att man inte får göra så men precis då kommer Bernice för att hämta sin dotter. Givetvis tar Bernice Gabby i försvar.
 
Ross och Pete träffas. Pete kan inte förstå varför Ross är så förtvivlad över Donnas död. När Ross berättar att han älskade henne så tror Pete att det inte var så seriöst för det kan inte ha pågått så länge. Då blir Ross irriterad och berättar om vad Debbie gjort tidigare, att hon nästan kastade sig över honom efter att ha strippat en kväll och att de kysst varann idag. Pete konfronterar Debbie som erkänner att hon gjort det misstaget men att det inte betydde något och att idag var det Ross som kysste henne. Han blir väldigt besviken.
 
Andy vill göra något speciellt för Katie som fyller år nästa dag. Han köper en ring för att fria.

Inlåst i utbrytarsäkert garage

Inskrivet tisdag 29/9 kl 09:02
 
Finn berättar för Victoria att han fått ett meddelande från en kvinna som säger sig vara hans mamma. Victoria är inte säker på att det är rätt kvinna men Finn är övertygad och vill träffa henne. Victoria söker upp James för att berätta om sin oro så han pratar med Finn. Victoria säger åt Finn att radera kontakten med kvinnan som antagligen inte är hans mamma. Finn säger att han raderat henne men i själva verket har han inte det.
 
Cain låser in Ross på verkstan för att han inte ska kunna komma på  begravningen.
 
Brenda tar hand om April och hon sitter och försöker förklara att Aprils mamma inte kommer att komma hem igen.
 
Pete är barnvakt till Sarah och Jack medan Debbie är på begravningen. Han leker med dem och ställer frågor till Sarah så hon inser att han vill kanske flytta in hos dem. Hon säger att att det är bara att han frågar hennes mamma om det.
 
Adam, Moira och Chas har varit på inledande förhör i rätten. Återigen så blir Aaron kvar medan Adam får vara fri tills rättegången. Moira behöver hjälp på gården då en ko ska kalva så Adam hjälper henne med det. Han vill börja ta ansvar igen och jobba på gården.
 
Ross som lyckats ta sig ur den låsta verkstan går till kyrkan. Marlon blir vansinning när han ser Ross komma och det blir bråk. Polisen är på väg att arrestera Ross men då säger Marlon att det var inte Ross som började så polisen släpper honom. Ross går iväg till kyrkogården istället. Han sätter sig vid graven som är avsedd för Donna. Plötsligt kommer April dit för hon är på kyrkogården med Brenda. April sätter sig hos Ross och han blir tvungen att förklara för henne att det är hennes mammas grav. April blir ledsen men kramar Ross hårt.
 
Marlon håller sitt minnestal för Donna i kyrkan. Han har väldigt svårt att finna orden eftersom sorgen är så stor. När begravningsföljet bär ut kistan mot graven blir Marlon besviken när han ser att Ross står vid gravkanten och kramar April.
 
Carole dyker upp på puben för att vara med Ashley under begravningen. Ashley vill inte det utan försöker tala om för henne att det inte är passande. Plötsligt dyker en man upp med två sopsäckar med kläder. Det är Caroles man som ledsnat på hennes otrohetsaffärer. Carole försöker be Ashley om ursäkt för hon vill att de fortsätter det de har på gång men det vill inte han. Äntligen lyckas Ashley säga vad han tycker så han dumpar henne. Carole blir besviken och gnäller på honom inför Harriet som givetvis försvarar honom.
 
Likvakan hållls på puben. Laurel pratar med Paddy om att hon är osäker på att det ens blir något bröllop för henne och Marlon för han verkar inte redo för det än.
 
 
 

En skarpsynt äldre dam

Inskrivet kl 23:03
 
Cain och Aaron återvänder i smyg till byn efter att ha lagt ut falskspår för polisen om vart Aaron är på väg.
 
Ross sitter på kaféet och väntar på att kunna prata med Paddy som sitter och pratar med Edna. Paddy försöker få Edna att hålla sig utanför Aaron-historien eftersom han är oskyldig. Edna tycker att då ska man ange den skyldige även om Cain som höll på att bli innebränd inte är guds bästa barn. När Edna gått så går Ross fram till Paddy som inte alls vill prata med honom så han reser sig och går.
 
Polisen kommer in på kafét för att tala om för Bob att Donna som dött i tjänsten har en försäkring som tillfaller April.
 
Brenda pratar med Bob om att Laurel inte vill att April deltar i begravningen i morgon. Bob blir förtvivlad för han tror att det är bra för flickan att ta farväl av sin mamma.
 
Aaron vill ta farväl av Paddy men han ses av polisen som börjar jaga honom. Kerry som precis kommer hem från Malaga sparkar fram en av sina resväskor så polisen snubblar. Det gör att Aaron hinner smita in hos Edna. Hon talar om för Aaron att Paddy skvallrat så när polisen knackar på så säger Edna ingenting om att Aaron är där men att det var hon som angav honom senast. Aaron hör det och blir förbannad men hon lyckas lugna ned honom. Edna berättar om sin man som ockå var homosexuell men kunde inte komma ut med det. Hon säger att Aaron måste släppa tanken på Adam för det märks att han skyddar honom för att han är förälskad i sin vän. Aaron förnekar detta men Edna säger att Aaron måste tänka på dem som verkligen bryr sig om honom så som sin mamma och Paddy som alltid kommer att finnas där för honom.
 
Kerry går till puben där hon börjar överdriva pratet om semestern och om en man hon träffat där, Pedro. Allt för att göra Dan svartsjuk. Sean försöker få sin far till att ändå berätta för Kerry om vad han känner men Dan tror inte han har någon chans mot en eldig spanjor.
 
Ross får tillfälle att prata med Paddy tillslut. Han säger att han vet om vad Marlon och Donna gjort och han hotar med att berätta det för Laurel. Paddy ber Ross hålla sig undan och inte komma på begravningen.
 
Aaron söker upp Adam för att berätta att han tänker inte rymma längre. Adam blir givetvis orolig och försöker övertala sin vän att tänka på att han i så fall antagligen hamnar i fängelse. Aaron tycker att det är bättre än att förlora familjen och att det är upp till Adam att avgöra hur han själv vill göra. Adam erbjuder sig att rymma med honom. När Aaron ska packa sin väska så smiter han. Adam märker det efter en stund och söker upp Chas och Paddy för att berätta vad som hänt.
 
Bob träffar Marlon och Laurel. Han försöker övertala Malon till att låta April vara med på begravningen men Marlon vägrar. Han blir förbannad och skäller ut Bob. Senare så ber Marlon Bob om ursäkt med förklaringen att han inte vill att April ser honom bryta ihop.
 
Bernice erbjuder sig att hjälpa Kerry att få Dan svartsjuk. Hon ändrar sitt namn i Kerrys mobil så det står Pedro när hon ringer henne.
 
Sean försöker återigen att få det bli bra mellan Kerry och Dan så han bjuder dem på middag hemma. Bernice har lovat att ringa henne så hon kan låta Dan se när "Pedro" ringer för att tala om hur mycket han saknar henne. Tyvärr för Kerry blir inte Dan så glad så han säger åt henne att gå, han vill inte ha henne där.
 
Ashely kommer hem från semestern han också. Han pratar med Harriet på kaféet när Bob vill ha lite hjälp. Då säger Ashley att det är bra för då kan han lämna återbud till Carole. Harriet märker att Ashley inte är så förtjust i Carole längre så hon säger åt honom att han måste prata med henne om det. När Carole träffar Ashely har hon med sig en tavla som present. Det är en bild på Kerry, Ashley och henne i Malaga. Hon säger att det är en av de bästa dagarna i hennes liv och då kan inte Ashely göra slut.
 
Chas, Adam och Paddy sitter i bilen utanför polisstationen. Hon blir orolig över att Aaron kommer att ange sig själv eller att han börjar skada sig själv som han gjorde förut. Adam rusar ur bilen in på stationen där han erkänner att han tände eld på garaget.
 
Aaron har precis innan också anmält sig på stationen så han sitter i förhör för att ha rymt från rättegången och att ha lämnat falskt vittnesmål. Han får reda på att Adam är där och har erkänt brottet. Det gör att Adam släpps mot borgen medan Aaron hålls i häktet tills nästa dag när förhandlingarna inleds.
 
Ross sitter på puben och dricker. Han vill berätta allt för Laurel eller åtminstone för Marlon om att han vet om kyssen. Debbie får veta det och erbjuder sig att prata med Marlon först. Ross vill gå på begravningen och han vill inte ha Debbies hjälp...
 

Bröllop eller inte

Inskrivet fredag 25/9 kl 10:07
 
Cain hjälper Aaron att fly. De ska åka iväg och köpa biljett till ett ställe men i själva verket ska Aaron tillbaka till Frankrike
 
Leyla söker upp Marlon för att diskutera bröllopet eftersom de behöver betala handpenning på vissa saker. Marlon pratar med Laurel och det hör April som säger att hon sett när de eldade upp pengarna. Marlon säger att det var räkningar och gammalt papper men April är säker på att det var pengarna som var hennes. Det gör att Laurel lämnar April till Bob ett tag och hon förvarnar att April verkar förvirrad och pratar om massa konstiga saker.
 
Chas åker till gården för att anklaga Adam, det är hans fel att alla åker dit för att rädda honom.
 
Polisen kommer hem till flera i familjen Dingles för att leta efter Aaron. När de kommer till Chas så säger de att Aaron synts till där enligt vittnen men Chas fortsätter att förneka. Då tar James på sig skulden och säger att han haft kontakt med Aaron utan Chas vetskap. James får åka till stationen för förhör men blir snart släppt.
 
Adam har sökt upp Chas medan James är hos polisen. Han tycker att hon är en hycklare som låter James ta på sig skulden för att rädda henne precis som Aaron gjort för honom. Han säger att man kan inte välja hur andra vill göra och ställa upp.
 
Marlon pratar med Paddy och inser att de kanske ska skjuta på bröllopet för att detta med Donna tar upp för mycket av tankarna hos alla. Han berättar det för Laurel som håller med.
 
Bob går ut med April men när han ska köpa glass till henne går hon till Ross på verkstan. Hon fortsätter att fråga honom om han vet när mamma kommer hem. Man ser hur rörd han blir. Han säger åt henne att gå iväg och det gör hon. Bob kommer ut från affären och April är borta. De börjar leta och snart är flera i byn engagerade. Polisen tillkallas som hjälper till.
 
Rakesh son Kirin vill fortsätta träffa Vanessa men hon säger nej. Han lyckas övertala henne tillslut och hon ger honom några regler. De får inte visa sig tillsammans för ingen ska få reda på att de ses och de får inte ens titta på varann bland folk. Kirin svarar att det är ok och att hon får inte nämna åldersskillnaden.
 
April har låst in sig i en bil på verkstan och sover i den och där hittar Ross henne. Hon vill fortfarande träffa sin mamma. När han påpekar att det hon gjort när hon sovit i bilen utan att säga något till någon så hade hennes mamma inte blivit glad. April vill att han inget säger till henne och det lovar han. Hon berättar för Ross att pappa eldat upp hennes pengar.
 
Polisen pratar med Marlon och Laurel om att göra ett offentligt framträdande i tv för att hitta April. Marlon tycker att det är bra ifall det är hämnd på gång för det Donna gjort mot Gary. Precis då kommer Ross tillbaka med April. Marlon blir förbannad och säger åt Ross att hålla sig borta från hans dotter. April tittar länge på Ross när Marlon bär iväg med henne. Ross tar sin hand mot hjärtat som ett tecken åt henne.
 
Marlon vill nu gifta sig på en gång för att April ska få något annat att tänka på. Han talar om det för Laurel som inte alls gillar idén först men sedan går hon med på det ändå.
 
Paddy inser att det är Edna som är den angivit Aaron. Hennes kommentarer om brottslingar ska hållas inlåsta gör att Paddy försvarar Aaron som faktiskt tagit på sig skulden för att skydda någon annan.
 
Rhona och Paddy går ute på gatan och pratar om Marlons och Laurels bröllop. Hon vill veta varför Paddy nämnt att Marlon tvekat att gifta sig. Paddy berättar då om kyssen mellan Marlon och Donna och att det betydde mer för Marlon än han först velat erkänna. Ross står utanför sitt hus och antagligen har han hört det sista Paddy sa.
 
 

30? 24? Det var som 17!

Inskrivet torsdag 24/9 kl 00:44
 
Megan mutar Finn för att hålla koll på om Charity och Harvey dyker upp på värdshuset. Han vill egentligen inte det men går sedan med på det. Charity dyker upp med en stor kartong och får ett rum. Megn kommer sedan dit och tvingar Finn att låsa upp Charitys rum. Det enda de hittar är kartongen som innehåller en katt. Megan tar med sig katten till Home Farm. Charity är skadeglad för att ha avslöjat Megan. Declan ber sin syster att låta dem vara.
 
Vanessa är överlycklig över att ha träffat en kille som hon föll för när hon och Leyla var ute kvällen innan. Leyla som gått hem tidigare ville veta mer om honom. Vanessa berättar att killen är över 30 år och har eget företag. Det visar sig sedan vara Rakesh 17årige son som kommit hem från USA. Vanessa är irriterad över att ha blivit lurad men han vill fortsätta träffas.
 
Sean har gjort tester för militären och klarat av en del prov. (Tror jag...hängde inte med i vad som hände)
 
Laurel är orolig för att polisen ska komma och förhöra dem. Hon tror inte de kan ljuga om vad som hänt för att skydda Aaron.
 
Chas får besök av polisen som frågar henne om Aaron. Hon säger att hon inte vet var han är men när de gått söker hon upp honom för att be honom stanna. Hon vill att han tar tillbaka erännandet om mordbrand. Aaron vägrar att svika sin kompis Adam. Aaron berättar för Adam vad Chas vill. Han erkännar att han ibland ångrat att han tog på sig skulden.
 
Cain pratar med Ross och ber honom att inte dra in Aaron i det som hänt. Ross känner att han måste för det är Adams fel att Donna är död.
 
Edna ser när Cain går iväg med Aaron. Hon ringer till polisen och anmäler detta.
 
Donnas kollega Mike kommer till Marlon och Laurel för att prata om Donna. När han gått går Marlon och eldar upp pengarna Ross lämnat till April. Laurel kommer ut till honom och säger att det är rätt det han gör för de an inte ha stöldgods hemma. (Förra gången var det Debbie som eldade upp pengarna som Charity och Cain bråkade om)
 
Fyll i det jag missat för mitt huvud har inte varit med mig idag...
 
 
 
 

En ryggsäck full med pengar

Inskrivet onsdag 23/9 kl 01:44
 
 
April forrtsätter att fråga efter mamma. Hon ser Ross utanför och går ut till honom. Hon frågar Ross om han träffat mamma. Ross blir förtvivlad, ger henne ryggsäcken med pengar och säger till henne att hon får inte säga något till någon.
 
Moira är orolig för Adam. James hittar honom i ladan sovandes. De går in i huset för att fråga vad som hänt. Adam har svårt för att säga sanningen och han håller Ross utanför.
 
Paddy får veta att Aaron är på gården så han går dit. Det blir ett kärt återseende och de båda kramas länge.
 
Nicola vill att Jimmy ändrar sig angående Megans fråga om att spionera på Charity. Jimmy vägrar så han berättar allt för Charity som givetvis utnyttjarr det till att sprida den information som hon väljer själv till Megan via Jimmy. Charity träffar Harvey på ett spa, sedan kommer hon hem till Declan och säger att affären är i hamn.
 
Bob jobbar för att slippa tänka på det som hänt. Brenda försöker hjälpa honom genom att finnas där för honom. Hon säger att han hjälpte henne på samma sätt när Gennie gick bort.
 
Aaron kommer hem till Chas och träffar James för första gången. Han blir genast förbannad och anklagar James för att ha sabbat för Adam. Det slutar med slagsmål.
 
Någon (Jag minns inte vem, om det var Paddy eller Laurel) serr väskan som April har. Denne frågar ut henne och får veta att det är från mammas mörkhåriga vän i garaget. Givetvis får Cain misstankarna mot sig så när Marlon får veta det går han upp honom på gården.
 
Leyla sitter på kaféet med Priya och Vanessa. Hon får sms från Jai som skriver att han saknar henne. Priya och Vanessa fattar på en gång att det är ett kärleksms men vet inte från vem. Leyla säger att det inte är någon men hon får bråttom därifrån när Megan kommer in.
 
Marlon kommer in på gården när Moira, Cain, James, Adam och Ross är där. Han anklagar Cain för pengarna i väskan men Cain nekar och tittar på Ross. Nu kommer allt fram för Ross kan orkar inte hålla tyst. Han berättar om brottet och att han var med när Donna dog. Marlon vägrar först att tro det men när Ross säger att det sista hon sa var att hon älskar honom så får Marlon nog. Han hotar med att anmäla allt till polisen. Då säger Ross att han tänker dra Adam med sig i fallet.
 
Debbie är orolig för Ross så hon håller lite koll på honom och försöker få honom att prata. Hon vill att han börjar jobba igen så han får annat att tänka på.
 
Laurel får veta vad som hänt av Marlon. Hon vill att han går till polisen så Ross äntligen får vad han förtjänar. Plötsligt dyker Moira, James och Chas upp hos dem. De ber Marlon att inte ange deras barn för det skulle bara göra allt värre. Laurel försöker vädja till Marlon att inte lyssna på dem. Marlon undrar varför Chas är med och då får han veta att Aaron kommit tillbaka och försökt hjälpa Adam och nu riskerar att åka dit igen fast han är oskyldig. Tillslut så säger Marlon att han kommer inget säga och han ber dem gå. Laurel är besviken och när Marlon säger att de är ju trots allt familj så undrar hon om inte hon tillhör hans familj.
 
Polisen kommer till verkstan för att fråga ut Debbie om den stulna bilen. De säger att de hittat Aarons fingeravtyck i den. Debbie säger att hon inte vet var Aaron är, att hon inte sett honom på två år. Ross hör vad polisen säger så han inser att Aaron varit med Adam den dagen.
 
Marlon undrar vad de sa göra med pengarna. Laurel vill inte ha dem, inte ens i huset men Marlon tycker att de kan gömma dem tills de vet vad de ska göra med dem.
 
Cain kommer hem och berättar att polisen har Aarons fingeravtryck i bilen och att Adam syns på övervakningsfilmen. Aaron och Adam är precis på väg för att packa för att sticka. De inser att allt är över...
 

En superhjältemamma

Inskrivet kl 12:58
 
Megan pikar Charity för att ha blivit gammal och tappat charmen när hon får veta att affären med Harvey inte blir av.
Charity tar givetvis åt sig av piken så hon ringer upp honom och säger att hon ångrat sig. Megan råkar höra samtalet och ler för sig sjäv.
 
Polisen meddelar Bob och Brenda om olyckan med Donna. De säger att det var brottslingen som dragit med sig Donna i fallet. Bob blir förtvivlad men går till puben för att berätta för de andra. Brenda går hem med April medan Bob pratar med Marlon. Marlon talar om att Donna var döende i cancer.
 
Debbie som hört på puben om vad som hänt söker upp Ross som berättar allt. Han är förtvivlad och fattar inte varför Donna sagt att hon älskar honom men sedan tagit livet av sig. Debbie berättar om Donnas cancer men Ross tror henne inte först. Sedan blir han rasande och känner att Donna lurat honom så han bestämmer sig för att berätta sanningen för Bob och Marlon.
 
Bob skäller ut Marlon som inte sagt något till honom om Donnas sjukdom. Nu är det Marlons fel att de inte hunnit förbereda April.
 
Adam får veta vad som hänt när han kommer till puben. Han blir alldeles skärrad och rusar till scoutstugan där Aaron väntar. Adam tror att det är deras fel att Donna är död. Aaron och Adam blir osams för Adam kallar Aaron egoistisk.
 
Polisen hämtar Cain för förhör eftersom en bil från hans verkstad finns med i utredningen om Donnas död. Han får se en videofilm från en säkerhetskamera som fångat upp när två stycken killar springer från bilen som krockat. Han säger att han inte vet vilka det är.
 
Ross är rasande och Debbie försöker lugna ned honom. Adam kommer dit men Ross är så förbannad så Debbie får ut Adam
 
Megan ber Jimmy att hålla lite koll på Charity för hennes räkning. Jimmy vill inte gå bakom ryggen på sin arbetspartner men Nicola tycker det kan vara värt lite pengar. Jimmy vägrar och säger att han bör nog tala om för Charity om vad Megan sagt
 
Marlon får den svåra uppgiften att berätta för April att hennes mamma aldrig kommer hem igen. Han jämför Donna med en superhjälte. Det går bra men han bryter ihop efteråt.
 
Aaron är hos Dingles och Chas kommer dit. De vill veta varför han återvänt men han säger inget mer än att han saknat dem. Cain kommer hem från polisen och undrar varör Aaron och Adam varit vid den stulna bilen. Aaron svarar att han är oskyldig.
 
Ross står vid olycksplatsen som är avspärrad. Tårarna rinner på hans kinder...
 
 

Faller en faller två..

Inskrivet lördag 19/9 kl 22:01
 
Ja jösses vilka avsnitt... =/
 
Laurel och Marlon märker hur jobbigt det är när April saknar sin mamma. Marlon bryter ihop och berättar för Laurel om att Donna inte tänker ta cellgifter och att hon bara har några veckor kvar att leva. Han säger att Donna ska berätta för April i morgon. Marlon berättar sedan allt för Paddy och Rhona också.
 
Charity träffar Harvey som vill fortsätta göra affärer på ett hotell. Hon tackar nej till att ligga med honom och han tar sina saker och går från puben där de suttit. Hon skyndar sig hem till Declan och förför honom på skrivbordet på kontoret. Efteråt erkänner hon att hon nobbat Harvey för att det hon har med Declan är på riktigt. Charity blev själv förvånad när hon tackade nej till en sanslöst rik och snygg man.
 
Donna, Ross och Adam ses en bit utanför byn för att kolla läget inför inbrottet. Donna kollar med Adam att han verkligen är redo för att sitta vakt och hålla koll på nattklubbsägaren. Sedan åker de iväg, Adam till tingshuset och Donna och Ross till nattklubben. Ross har fått låna poliskläder av Donna. Hennes ordinarie kollega har genom hennes försorg blivit akut magsjuk och fått åka hem.
 
Utanför nattklubben blir Ross stoppad av en man som vill anmäla att någon repat hans bil. Ross vill inte hjäpa mannen men Donna tar över och lovar att en anmälan görs. Något sena kommer de in på nattklubben och träffar en föreståndare som inte har koden till kassaskåpet när de ber om att få kolla där. Donna blir hetsig och hon börjar hota med batongen men kvinnan säger att hon inte kan koden. Det dyker upp en annan man i personalen som ringt till ägaren om vad som händer. Den mannen filmar Donnas hot om våld. Ross är förvånad över Donnas plötsliga raseri.
 
Utanför tingshuset sitter Adam och börjar bli nervös när nattklubbsägaren står utanför och röker (jag minns inte vad han heter)  När ägaren får samtalet om vad som händer på klubben får han bråttom iväg. Adam ska precis åka men blir stoppad av Aaron som plötsligt dyker upp. Aaron är orolig för Adam efter ketaminruset och allt som hänt. Adam blir inte glad över att se sin gamla vän utan han är otrevlig och kaxig mot honom. De bråkar och tjafsar men tillslut så får Aaron köra bilen till nattklubben.
 
Ägaren kommer in på nattklubben och upptäcker poliserna. Han låter föreståndaren öppna kassaskåpet. Donna tar pengarna med förevändningn om att de kan vara falska. Hon tittar i kuvertet och inser att det är foton som Gary vill ha tillbaka. Ägaren förstår då att Ross, som inte vet hur polisradion funkar, inte är en riktig polis och att Donna är korrupt och jobbar för Gary North. Det uppstår tumult och bråk men Donna och Ross lyckas fly.
 
Utanför så krockar Adam med en annan bil (Ägarens? Jag kommer inte ihåg hur det kommer sig att Adam kör bilen och inte Aaron) De ser sedan när Ross och Donna drar iväg. Adam och Aaron går till busshållplatsen för bussen till Emmerdale men Adam vill att Aaron åker hem till Frankrike igen. Bussen kommer... men åker de med?
 
Ross och Donna har kommit undan. Han vill att de sticker till London men Donna säger att det är slut nu, hon kan inte rymma med honom. Hon erkänner att hon aldrig tänkt följa med. Ross vill veta varför och tillslut säger hon att hon inte älskar honom. Donna ska slutföra sitt arbetsuppdrag så hon tillkallar förstärkning. Hon säger åt Ross att sticka för att inte åka dit.
 
Donna får tag på Gary uppe på ett höghustak. Hon talar om för honom att han får inte kuvertet. Gary hotar då med att skada April. Ross dyker upp på taket och när Gary inte är beredd tar Donna tag i hans arm och sätter på ett par handklovar och fäster sig själv också. Sedan slänger hon sig över takkanten och hotar med att släppa taget. Gary får panik och ber henne tänka på sin dotter. Ross ber henne sluta. Donna säger att hon är ledsen för att hon aldrig fick chansen att ta farväl av April och att hon ljög för Ross när hon sa att hon inte älskade honom. Hon släpper taget så hon och Gary faller ned. Ross blir förtvivlad, han ser dem ligga livlösa nere på gatan...
 
Hoppas verkligen att Ross får veta att hon var dödssjuk.

En influensa med lugg

Inskrivet kl 22:40
 
Priya och Rakesh har inflyttningsfest på puben istället för hemma. David vill bli vän med Rakesh så han blir lite nervös och råkar spilla en öl över Rakesh byxor. David vill hjälpa till så han börjar torka upp på Rakesh men blir tillsagd att sluta för han är väldigt nära skrevet.
 
Megan har kontakt med en blivande klient som heter Harvey. Han är en riktig kvinnokarl, stenrik och ett riktigt svin. Hon inser att hon kan jävlas med Charity lite så hon nämner honom för Declan och Charity. Givetvis nappar Charity på förslaget om att träffa honom. Declan som känner till mannens rykte vill helst inte att de ses men hon ger sig inte. Charity köper en ny fin klänning inför deras affärsträff. Hon träffar Harvey på puben men han vill bara dricka kaffe, ingen alkohol. Efter en stund måste han ge sig av så de bestämmer sig för att höras dagen efter. Charity är lite förvånad över att han inte flirtade så mycket med henne.
 
Diane går över till Andy för att prata med honon. Han berättar om hur dåligt han mår och att han är rädd att såra Katie. Victoria är med dem och försöker trösta Andy. Han kallar henne för "en influensa med lugg" för att hon kommer tillbaka =) Diane får Andy att lyssna och han går med på att prata med Katie igen. Katie kommer över när Diane sagt åt henne om hur läget är. Andy och Katie blir sams. Andy beslutar sig för att gå i terapi igen.
 
Ross och Donna ses vid scoutstugan. Han berättar att i morgon är det dags för inbrottet och att de sedan måste sticka ifrån byn. Donna är inte riktigt med på detta så hon tvekar. Ross märker hennes tvekan och tror att hon inte vill vara med honom. Donna säger sedan att hon går med på att de rymmer efter inbrottet. Han säger att han är förälskad i henne.
 
Robbie träffar Tracy som säger åt honom att hämta sina saker på baksidan av huset. Sam kommer dit och Robbie ber om ursäkt för det han sagt. Det gör att han får flytta in igen.
 
April fyller år och har kalas hemma hos Marlon. Donna är där men tycker det blir jobbigt så hon går ut ett tag. Ross sms:ar henne så hon går dit. De ska prata ihop sig angående inbrottet.
 
Adam som är hos Ross får veta att det är en till som ska vara med. När han inser att det är Donna och att hon är ihop med Ross vill han inte vara med längre. Donna och Ross skäller ut honom. Tillslut kommer de överens om att Adam ska hålla koll på nattklubbsägaren som är i rätten den dagen och Ross och Donna ska göra inbrottet.
 
April gör illa sig på kalaset så hon vill bli tröstad av mamma. Det duger inte med någon annan så Marlon ringer Donna som han tror är ute på en promenad. Donna kommer hem och tröstar sin dotter. Hon säger till April att andra måste få trösta henne också ibland.
 
Laurel erkänner för Marlon att det känns jobbigt att inte räcka till för April men att de måste umgås mer med henne för att vänja flickan vid dem.
 
Marlon träffar Donna utanför hennes hus lite senare på kvällen. Hon skäller på honom för att han inte kunde trösta sin dotter. Han vill att hon slutar arbeta för att ägna sista tiden åt April. Donna lovar att efter morgondagen ska hon samla allihop för att berätta allt, även för April. Marlon blir lättad och kramar om henne. Precis då kommer Ross och ser deras kram.
 
Tack alla för ert stöd och er förståelse om att det kan bli lite fel och virrigt ibland ;)
 

Indisk förlovningsceremoni

Inskrivet torsdag 17/9 kl 02:02
 
Leyla ser till att Jai kollar på henne när hon går förbi honom på gatan. Hon är på väg till Priyas förlovningsceremoni. Priya gör sig i ordning för ceremonin men hon är besviken över att Jai inte tänker komma. Rakesh hör detta så han söker upp Jai. Det slutar med att Rakesh hotar med att berätta om Jai och Leyla för Megan om Jai sviker Priya.
Ceremonin hålls på Home Farm och Rakeshs släktingar har kommit dit, förutom hans son. Det är en traditionell indisk ceremoni. Precis när det ska börja kommer Jai. Priya blir glad över att se honom.
 
Megan berömmer Leyla för ett gott arbete och hon säger att Leyla är den bästa arbetspartnern hon haft, hon litar helt och fullt på henne.
 
Andy är på dåligt humör och han blir grinig och klagar på allt Sarah gör. Han säger åt henne flera gånger med höjd röst. Det gör att Sarah talar om det för Debbie som blir rasande.
Andy åker till sjukhuset ensam för besök hos läkaren. I väntrummet börjar han prata med en annan man. Mannes fru kommer in i väntrummet. Andy märker den dåliga stämningen mellan makarna och han inser att blåmärkena som kvinnan har är mannen skyldig till. När mannen går iväg så försöker Andy prata med henne men hon är orolig för att mannen kan se dem tillsammans. Väl hemma så är Andy ännu grinigare så han gör slut med Katie som inte fattar vad som händer helt plötsligt.
 
David är lite sur över att inte ha blivit bjuden till förlovningen. Han tycker att han borde få vara med eftersom han är Ambas far. Hans oro för att dottern ska glömma honom om han inte blir bjuden på deras kalas gör att han bestämmer sig för att bli vän med Rakesh. David försöker att erbjuda sin hjälp när Priya och Rakesh flyttar in i det nya huset men de behöver ingen extra hjälp för Jai kommer förbi precis. Jai tappar med flit en dyr stereoanläggning, eller vad det var.
 
Donna ska lämna in avskedsansökan på arbetet men gör inte det. Marlon säger åt henne att skynda på för hon ska inte slösa sina sista dagar på arbetet utan vara med April så mycket som möjligt. Donna säger att hon måste bara avsluta ett visst arbete för hon vill inte lämna kollegorna i sticket.
 
Moira och Cain har blivit vänner igen och kärlekslivet blomstrar. Eftersom hon fått veta att Cain fått pengar av Charity så söker hon upp henne för att be om ursäkt. Charity blir förvånad men när Moira säger att de ska betala tillbaka vid tillfälle så svarar Charity att det inte behövs men att de inte får nämna nägot till Declan.
 
Adam smyger in i huset på gården för att hämta sitt pass. Finn är hemma och upptäcker honom. Han tror att Adam ska åka till Aaron eftersom han hämtar passet.
 
Leyla och Jai bestämmer sig för att inte ses mer. De försöker övertyga varann om att det inte betytt något, att det bara var något tillfälligt att de inte har något förhållande på gång. Jai bjuder sedan Megan på middag inne i stan för att gottgöra henne för som han själv säger att han varit väldigt frånvarand den senaste tiden.
 
Noah och Jacob spelar fotboll så bollen flyger in i fönstret hos Pearl. Hon blir förbannad men lugnar sig för Declan kommer och tar på sig skulden och lovar att se till att fönstret lagas. Charity som också kommer dit tackar Declan som ställt upp på barnens sida. Declan ser Debbie på andra sidan vägen så han frågar henne om pengarna hjälpt. Charity står bakom Declan och tecknar till Debbie att inte avslöja något så Debbie svarar att det hade de. Declan tycker Debbie agerade konstigt men Charity skyller på att Debbie inte vill skylta med sin dåliga ekonomi. Senare så är Charity tvungen att berätta för Debbie om vad det var för pengar och att det var Cain som fått dem för att ge till Andy.
 
Victoria får veta av Katie att Andy gjort slut. Hon söker upp sin bror för att ta reda på vad som hänt. Andy säger att mötet på sjukhuset fick honom att tänka till. Han är rädd att förlora Katie helt om han visar sin rätta sida för Katie är den enda han någonsin älskat.
 

Skotthål i väggen

Inskrivet onsdag 16/9 kl 01:19
 
Moira försöker prata med Cain men han är inte intresserad utan håller sig undan. Hon ser honom med Charity vid verkstan men hör inte vad de pratar om. I själva verket säger Charity till Cain att låtsas att pengarna hon gett honom var till Debbie för det är vad hon sagt till Declan när han undrade. Moira går fram till dem och märker att det är konstig stämning. Charity blir kaxig så Moira ger henne en örfil. Cain är fortfarande inte intresserad av att prata med henne. Hon förför honom när de är hemma och det går bra men han har bråttom därifrån när de är klara och det gör Moira besviken. Hon beklagar sig för Zak om att äktenskapet verkar vara över och Zak nämner det för Cain som blir irriterad och konfronterar henne. Moira säger åt honom att packa väskan och flytta vilket han är på väg att göra men hon ångrar sig. Hon säger åt honom att stanna och när han är beredd att göra det så säger hon att villkoret är att han släpper tanken på att James är Adams pappa.
 
Andy vill ha hyran av Adam trots att han fått skadeståndspengarna. Det gör Adam förbannad men säger att han ska betala snart för han kommer att få pengar om ett tag. Ross hör det och blir orolig för att Adam pratar för mycket och kanske råkar avsölja sig.
 
Paddy gör allt för att hålla Marlon och Donna isär. Det går inte så bra men de håller det på vänskaplig basis. Donna inser att hon behöver inte ta hänsyn till något så hon söker upp Ross. Där får hon se att han har en pistol till uppdraget för Gary North. Hon är orolig för att det kan leda till mer problem så hon vill ta pistolen ifrån honom. De börjar dra i pistolen och plötsligt går ett skott av. Byborna hör det och börjar undra vad som händer. Donna smyger ut bakvägen och Ross låtsas som om inget hänt hos honom. Donna kommer gåendes på vägen och hon pratar i telefon. Hon säger högt att det var några ungdomar som lekt med fyrverkerier och sedan sprungit iväg. Byborna är nöjda med svaret förutom Cain som säger åt Ross att det är bäst att han lägger ned det han håller på med om det är något dumt.
 
Donna säger åt Ross att hon är med på hans kassaskåpskupp för hon har bästa möjligheten att hjälpa honom.  De måste bara se till att Gary inte får reda på det.
 
Robbie är fortfarande misstänksam mot Tracy. Han säger åt Zak att det är bäst att hålla koll på henne. Robbie försöker varna Sam men lyckas inte. Han nämner att Tracy snott pengar men hon låtsas som om Robbie lånat henne dem. Det blir dålig stämning på puben där de är. Andy kommer in och börjar försvara Sam. Det slutar med en smäll rakt i ansiktet på Robbie.
 
Jai har svårt att låta bli att kasta sura blickar på Priya och Rakesh när de är på puben. Tillslut får Rakesh nog och säger åt Jai att de ska ses utanför. Där säger Jai åt honom att låta Priya vara eftersom han varit otrogen mot sin förra fru och smugglat knark. Rakesh säger åt Jai att skärpa sig för annars kommer han att berätta för alla om när Jai smugglade in massa kokain i pappans bil och att han själv använt en del av det.
 
Leyla är på fabriken efter stängningsdags. Varför hon väntar där förstår jag inte men Jai kommer dit. De går in på kontoret och börjar smågnabbas tills de kysser varann.  De har sex med varann bakom ett skrivbord. Plötsligt hör de någon komma. De hinner precis klä på sig men Leyla är fortfarande väldigt rufsig i håret. Rakesh kommer in och inser direkt vad som hänt men säger inget.
 
(Idag hängde jag inte riktigt med i allt som hände för mitt huvud tänkte på annat. Det måste ha varit cellgifterna som förvirrar en. Därför kanske jag missuppfattat eller missat en del... fyll gärna i isåfall. Tack!)

Armband, rosor och videoinspelning

Inskrivet  kl 23:02
 
Sean är förbannad på sin mamma som han tycker har påverkat Belle till att dumpa honom. Hon ber honom tänka efter på att de faktiskt inte hade något förhållande. När han lugnat ned sig så berättar han att han tänker ta värvning i alla fall. Ali kan inte annat än säga att han gör det han känner att han måste göra.
 
Charity pratar med Debbie utanför verkstan. När Debbie gått så säger Cain till att Charitys bil behöver vissa justeringar. Han får med henne in i verkstan där han plötsligt låser in henne. Han säger att hon måste betala 20 000£ till honom för att han inte ska berätta för Declan om hennes så kallade missfall. Charity vågar inte chansa så hon lovar att betala. När de går därifrån så ser Vanessa dem.
 
Tracy och Sam har varit ute och storshoppat. Han vill tacka henne med en puss men då vänder hon på huvudet så pussen hamnar på kinden. De går till puben tillsammans. Robbie slår sig ned vid deras bord och när Sam går på toa så börjar Tracy att visa intresse för Robbie. Han ifrågasätter hur Sam kan ha så mycket pengar och varifrån kreditkorten kommer. Tracy hotar med att säga att han, Robbie, har stött på henne om han skvallrar och då riskerar han att bli bostadslös.
 
Sam har köpt ett armband till Tracy. Hon blir så glad att hon vill pussa honom men han vill inte ha någon puss för det är inte därför han köpt armbandet.
 
Moira har ordnat med finmiddag till Cain men han kommer inte hem i tid. Han verkar inte alls intresserad av henne och när hon frågar varför säger han bara att han måste ordna med pengarna till Andy. Han lämnar sedan över pengarna han fått av Charity till Andy.
Moira pratar med Vanessa som råkar tala om att hon sett Cain och Charity tillsammans utanför verkstan. Moira går till verkstan för att kolla om Charitys bil varit inbokad, givetvis ser hon i kalendern att den inte varit det.
 
Leyla kommer till fabriken för att prata med Laurel om bröllopet. När de inte riktigt kan enas så tar Leyla med sig Laurel till kontoret där Megan och Jai är. Leyla säger att hon tänkt fina rosor till brudbuketten men att Laurel inte vill ha det. Megan föreslår då ängsblommor och Laurel blir nöjd. Laurel går ut till fabriken för att jobba och Megan skäller ut Leyla för att inte lyssna på vad Laurel velat ha. Megan går ut från kontoret och då passar Jai och Leyla på att titta lystet på varann. Leyla säger att vill man ha enkelt och tråkigt så väljer man Megan men vill man ha det lite extra speciellt så väljer man henne, sedan går hon ut från kontoret leendes.
 
Marlon och Donna diskuterar huruvida de ska berätta för andra eller inte. Donna vägrar som alltid så Marlon får ett utbrott. När allt lugnat sig sätter de sig och pratar minnen och plötsligt kysser Marlon henne. De ångar sig båda två på en gång. Ändå vill Marlon berätta det för Laurel men Donna ber honom låta bli. Marlon berättar det för Paddy som råder Marlon att hålla sig borta från Donna för att inte riskera förhållandet med Laurel.
 
Donna och Marlon spelar in en avskedvideo där Donna berättar för April om hur mycket hon älskar henne.
 
Paddy ber även Donna att hålla sig undan Marlon för annars kanske det inte blir något bröllop.
 

Bjuda med andras pengar

Inskrivet kl 23:07
 
Tracy övertalar Sam till att börja utnyttja kreditkortet. Hon hämtar ut pengar åt honom och behåller en del själv. Sedan lånar hon lite till eftersom hon är pank. Sam betalar återigen henne för att inte ta emot arbetssamtal.
 
Adam har köpt heroin som han tänker ta men Robbie skäller ut honom.
 
Cain säger åt Moira att bryta med Adam helt. Hon pratar med Debbie om saken som tycker det är ett bra sätt. Moira talar om för Adam att han inte är välkommen på gården längre och att han inte får ringa dem. När hon gått så häller Adam ut heroinet i slasken sedan ringer han Aaron.
 
Sean vill ha verkstadsjobbet för att kunna flytta ihop med Belle när hon blir fri. Han tänker inte ta värvning längre. Ali säger åt Belle att vara ärlig så inte Sean går och hoppas på något som aldrig kommer att hända. Belle ringer sedan Sean och säger att de är bara vänner.
 
Cains check till Andy saknar täckning. Han ringer någon som ska betala till honom men det kommer inte att ske förrän nästa månad.
 
Adam erbjuder sig att hjälpa Ross med inbrottet trots allt. Ross vill först inte ha hans hjälp men går med på det sedan Adam sagt att de aldrig behöver ses mer efter det
 
Marlon följer med Donna till sjukhuset. Hon får reda på att cancern spridit sig men hon vill inte ta cellgifter.
Donna får ett psykbryt och Marlon försöker trösta henne men det är inte lätt eftersom hon vet att hon snart kommer att dö. Hon vill inte att de förstör den sista tiden så April ska inte få veta något.
 
(Ledsen för att det blev lite kort idag men det var jobbigt att se sista avsnittet)

Ketaminrus och svartsjuka

Inskrivet kl 23:46
 
Adam och Robbie har tagit utav ketaminet och är påtända. Adam ringer till Tracy som kommer dit men hon blir bara förbannad på dem. Då börjar Adam att tänka på Katie så han beslutar sig för att söka upp henne på gården för att vinna henne tillbaka.
 
Polisen kommer till gården för att fråga dem om det försvunna ketaminet. När de går ut för att leta passar Pete på att ringa Adam för att varna honom men eftersom Adam inte svarar så lämnar Pete ett meddelande på svararen.
 
Ashely och Harriet återvänder efter shoppingrundan. Han är strålande glad och förväntansfull. De tar en öl på puben tillsammans med Sandy och Edna. Ashley måste skynda sig till flygplatsen så Harriet blir kvar med de två andra. Sandy skämtar om att det inte är fel att bli kär i någon i släkten Thomas. Edna tittar på Harriet och inser att Sandy inte menar honom utan Ashley.
 
Megan och Leyla träffar en blivande samarbetspartner på puben. Det är en ung snygg kille som heter Will. Leyla flirtar med honom så Jai som står vid bardisken ser allt. När Megan kommer fram till Jai så kysser han henne passionerat. Givetvis ser Leyla detta.
 
Adam kommer till gården men där börjar han yra. Moira ser honom och hon inser att allt inte står rätt till. Cain tror att Adam tagit ketaminet men det vägrar Moira att tro. Plötsligt får Adam ett anfall och börjar spy, sedan ramlar han ihop och får kramper. Pete nämner för Cain att Adam velat sälja drogerna han stulit. Ambulans tillkallas och de åker till sjukhuset. Cain skyndar sig hem till Adam för att samla ihop resterna som kan finnas kvar. Robbie ligger och mår dåligt och märker knappt att Cain är där.
 
Finn bestämmer sig för att leta rätt på sin mamma trots allt. Han berättar det för Victoria och Eric men han vill inte att någon annan ska få reda på det. Senare så får även Pete veta det.
 
Bernice kommer hem från fotograferingen men vill inte prata om det med Nicola. Tillslut frågar Nico henne om hur det var. Bernice har svårt att berätta men tillslut så kommer det fram att det skulle ha varit en nakenfotografering men att hon inte ställde upp på det. De båda systrarna sitter i soffan och fnissar åt händelsen och Nicola märker att Bernice ändå är rätt nöjd över att ha blivit tillfrågad.
 
Lisa och Zak besöker Belle. Zak får samtal och får då veta att deras överklagan gått igenom så Belles straff sänks till ett år.
 
Läkarna bekräftar att Adam haft ketamin i kroppen. Moira vill prata med Adam men när han vaknar sticker han därifrån.
 
Ali övertalar Debbie till att anställa Sean. När Sean får veta att han kan få jobbet på verkstan tackar han nej för han ska ta värvning. Precis då får Debbie ett samtal som talar om att Belles överklagan gått igenom. Hon berättar det för Sean.
 
Pete och Cain söker upp Vanessa för att lämna tillbaka det som finns kvar av ketaminet. Hon säger att det redan är anmält eftersom hon måste göra det så fort medicin saknas. Pete lyckas sedan övertala henne till att inte anmäla Adam för Moiras skull.
 
Jai kommer in på Megans kontor men hon är inte där. Däremot är Leyla där och han frågar ut henne om hur det gått med Will. Leyla säger att det varit lyckat både affärsmässigt och privat. Jai avslöjar då att Megan redan sagt att Will är homosexuell. Han frågar henne om hon försökt göra honom svartsjuk och att det hade lyckats. Då kommer Megan in på kontoret så Leylas och Jais samtal avbryts.
 
Moira försöker prata med Adam om vad som hänt. Han är inte intresserad men när hon säger att hon betalar hans nästa hyra om han lyssnar så ger han med sig. Hon kör honom till stan för att visa var de hade fått leta efter Holly när det var som värst. Adam fortsätter att vara kaxig mot henne och vägrar att lyssna. Han tar emot hennes pengar sen sticker han.
 
Adam går till puben men när Moira kommer dit så försöker hon desperat få honom att lyssna. Han blir så irriterad att han knuffar till henne så hon ramlar. Då får alla andra nog och säger åt Adam att gå därifrån. Han åker till stan och knackar på dörren som Moira visat tidigare på dagen. Vem är det som öppnar?
 

Historien upprepar sig

Inskrivet torsdag 10/9 kl 00:48
 
Priya vill att Megan och Leyla anordnar bröllopet och hon vill ha förlovningsfesten på Home Farm. Megan oroar sig för vad Jai kommer att säga.
 
Gary söker upp Ross för att tala om att han vill att Ross gör ett inbrott på en nattklubb för att stjäla ett kuvert ur ett kassaskåp. Han säger att Ross får behålla pengarna som ligger i skåpet. Ross inser att det kommer att bli svårt men att han måste ställa upp. Han pratar sedan med Adam och vill ha med honom som hjälp med Adam vågar inte trots att han behöver pengar till hyran. Ross råkar då försäga sig att det är på grund av honom som Finn råkat illa ut. Adam är snabb på att pressa Ross på pengar för att inget säga till Finn. Det gör att Ross berättar allt för Finn som blir både förbannad och orolig.
 
Jai blir irriterad på Rakesh när de är på puben. Priya och Rakesh vill fira att han köpt huset av Nikhil och när Jai muttrat ett tag så blir även Rakesh irriterad. Det slutar med att Jai ska smälla till Rakesh men träffar David istället. Jai inser att det är bättre att gå därifrån så han går till salongen. Det är bara Leyla där för Megan är på möte. Leylar råkar berätta att Megan ska ordna Priyas bröllop sedan fortsätter hon att flirta med Jai genom att snacka ner honom om att han inte alls är så bra som han tror. De delar på en flaska champagne och plöstligt så kan Jai inte låta bli henne.
 
Megan kommer till puben för att träffa Jai men han är inte där. Hon går till salongen för att prata med Leyla men det är ingen där heller, tror hon. I själva verket har Jai och Leyla hört när Megan kommer så de hinner precis samla ihop sina kläder och gömma sig.
 
Harriet ser Ashely och Caroles lycka och hon ser inte glad ut så när Carole frågar henne om vad Ashley kan tänkas tycka om att göra på en semester så svarar Harriet att Ashley älskar charterresor med vad allt det innebär. Carole bokar en resa till Alicante och överraskar Ashley med den. Han blir överlycklig och tycker det ska bli spännande men först vill han ha Harriets hjälp att köpa nya kläder. Harriet försöker att slippa följa med på shoppingturen men Ashley är envis.
 
Jai har dåligt samvete för att han varit otrogen så han överdriver uppmärksamheten till Megan. När de kommer till salongen så är Leyla där. Jai försöker prata med henne men Leyla går iväg för att köpa te. Megan passar då på att förföra Jai och de har sex där på kontoret.
 
Leyla är på kaféet och pratar med Priya. Hon erkänner att hon gjort något dumt med en upptagen man. Priya frågar om Leyla har känslor för denne man och då säger Leyla att hon trodde att hon inte hade det. Precis då kommer Bernice in och säger att hon fått en hemsk syn när hon kom till salongen och såg att Jai och Megan hade sex.
 
Jai kommer hem och ser att Leyla och Priya sitter i trädgården och pratar. De planerar bröllopet. När Priya går in en stund så kommer Jai och Leyla fram till att de inte ska säga något till någon om vad som hänt, att det var ett misstag och att det inte kommer att hända igen. (Nu upprepar sig historien, Jai som är otrogen så det fattas bara att Leyla blir gravid)
 
Bernice åker till stan för att träffa fotografen. Hon har massa kläder med sig för ombyte men han säger att de lär hon inte behöva.
 
Adam som inte lyckas få jobb även om han söker börjar få ont om pengar. Han äter resterna av det som Leyla och Robbie lämnat när de ätit på puben. Robbie ger Adam förslaget om att sälja sin playstation.  Så Adam kommer till gården och hämtar sitt spel. Han har ingen lust att fika med sin mamma när hon frågar. Vanessa som är på arbetsbesök har glömt att stänga bagageluckan på sin bil så när Adam går förbi ser han hennes medicinväska. Han stjäl två flaskor ketamin.
Eftersom han inte har någon erfarenhet av drogförsäljning frågar han Pete om hjälp. Pete vägrar och då frågar han Ross som inte heller vill hjälpa honom. Då återstår det för Adam att testa drogerna själv. Han frågar om Robbie vill dela det med honom.
 
 

Duscha i spagetti med sås

 Inskrivet kl 23:51
 
Ali pratar med Debbie för att få henne att ge Sean lite extrajobb, speciellt nu när Dan har en körning till München. Debbie tvekar men låter grabben få tvätta bilar och koka te. Ali gör allt för att försöka få Sean till att stanna i byn.
 
Vanessa är besviken över att David fått Nikhil till att sälja huset till Rakesh så hon blir bostadslös. Jai får höra det och han skäller ut David som inte alls hjälper honom att stoppa äktenskapet. David förklarar att han bara är intresserad av att ha sin dotter i närheten, om Priya är lycklig med Rakesh så har David inget emot det.
Vanessa får sedan erbjudande om att flytta hem till Katie och Leyla, hon tackar ja till det.
 
Leyla och Megan träffar en blivande brud som promt vill ha sitt bröllop på Home Farm för hennes väninna hade haft det och hon var så nöjd med det. Megan förklarar att det kan bli svårt men kvinnan ger sig inte. Det gör att Leyla och Megan försöker övertala Charity till att få låna gården för 7000£. Charity inser att de är desperata och kräver 10 000£ men det vill inte Megan gå med på eftersom då blir deras vinst minimal.
 
Val besöker Finn på gården. Hon får veta att han blivit utsatt för hot och mordförsök. James får Val till att lova att inget säga till någon i byn.
 
Bernice tror fortfarande att Andy vill ha tillbaka henne så hon mutar Adam till att bjuda ut Katie så huset blir tomt under kvällen. Sedan tar hon på sig sexiga underkläder och lagar en middag till Andy. När han kommer hem tillsammans med Katie blir Bernice väldigt upprörd. Andy förklarar att han redan sagt åt henne att det var ett misstag. Bernice är så förbannad att hon stormar ut men innan hon går så häller hon all mat ur kastrullen över Katie.
 
Bernice går till puben för att supa sig full. Hon beklagar sig för alla som vill höra och när hon ser Adam så talar hon om att Katie och Andy är ett par. Det sitter en kosmetikaförsäljare vid ett av borden och han söker sedan upp Bernice på salongen för att erbjuda henne ett modelljobb för hans vän söker mogna sexiga kvinnor. Nicola som hör det blir besviken över att inte bli tillfrågad.
 
Leyla börjar kasta blickar på Jai och hon småretas med honom. Hon säger att Megan är värd en bättre man än honom.
 
Donna säger åt Ross att hon ska lösa problemet med Gary North men hon vill inte säga vad hon ska göra. Hon går till stationen för att prata med vakten som sitter vid beslagtagna föremål. (Han påminde mycket om Terry) Donna lyckas komma åt så hon kan byta ut en påse kokain mot florsocker. Sedan åker hon hem till Gary för att placera ut påsen under diskbänken. Det kommer hem en ung tjej till huset men Donna lyckas smita utan att bli sedd.
 
När polisen ska göra ett tillslag hos Gary efter ett anonymt tips så är Donna givetvis med. Hon letar i huset men när hon kommer till diskbänken så är kokainpåsen borta och hon får panik. Gary ser givetvis hennes desperation.
 
Donna kommer hem och ser Gary prata med April och Marlon. Det gör henne nervös och när Gary vill att hon som polis kollar hans baklyse på bilen så vill hon inte det men han insisterar. När de kommer ut så tar han tag i henne. Han talar om att hon glömt att kolla när städerskan kom till hans hus, därför misslyckades hennes kupp. Gary säger att om hon låter bli att umgås med Ross så kommer hon att klara sig, även hennes familj. Donna får ett mindre anfall och svårt att andas men efter ett tag blir hon bättre.
 
Ross är hemma när Donna kommer dit för att tala om vad som hänt. Hon är ledsen och gråter men hon kan inte ta risken att träffa Ross fler gånger. Han gråter också och försöker övertala henne till att han ska hjälpa Gary en sista gång. Ross vill att han och Donna rymmer tillsammans men hon vägrar. Donna går därifrån och Ross står kvar gråtandes.
 
 

Hälsa din bror

Inskrivet kl 23:11
 
Byborna hjälper till att blåsa upp ballonger till minnesceremonin för Gennie. De skriver olika namn på nära och kära som dött på ballongerna, sedan går de iväg för att släppa upp dem i luften. Brenda muttrar lite för att Debbie vill vara med men ångrar sig. Harriet och Ashley kollar in varann lite diskret. Brenda håller ett kort tal och sedan återvänder de till kaféet.
 
Kerry försöker prata med Dan men han är totalt ointresserad. Hon lånar kläder av Brenda för att se mer seriös ut men det hjälper inte. När Dan gått så ger Kerry 1000£ till insamlingen som startats i Gennies namn sedan bestämmer hon sig för att sticka till Alicante för att komma bort från byn och Dan.
 
Finn vaknar till på sjukhuset men minns inte riktigt vad som hänt. Läkaren berättar att de hittat Rohypnol i blodet och då misstänker de att Finn kan ha blivit våldtagen. Finn går med på att göra en undersökning och den enda som får vara med i rummet är Victoria.  Medan Ross och Pete väntar utanför så kommer en sköterska med blommor som någon lämnat i receptionen till Finn. I buketten finns ett kort där det står "Hälsa din bror".
 
Sam och Tracy sitter framför datorn hemma hos Dingles. Hon har hjälpt honom att få ett kreditkort med en kredit på 2000£. När Sam säger åt Tracy att också ansöka så ska hon precis ge en bortförklaring men blir räddad av att Zak och Lisa kommer hem så de lägger undan datorn.
 
Andy vill att han och Katie visar alla deras kärlek men hon vill vänta en enda dag till. Det visar sig att dagen efter så kommer Bernice hem från  Australien (Hon kan inte ha varit borta länge för hon nämner att flyget tog nästan två dygn). Det gör att Katie säger åt Andy till att prata med Bernice innan de visar sin kärlek.
 
Brenda är väldigt tvär mot Dan men inte de andra gästerna på kaféet. Dan förstår inte varför så tillslut säger Brenda åt honom att tänka på att Kerry bara vill väl för att hon älskar honom.  Hon råder honom att ta kontakt med Kerry men att det kan vara svårt nu när hon rest. Dan blir besviken och orolig för att det kan vara försent.
 
Megan behöver ett kontor så Leyla pratar med Bernice som erbjuder dem rum i salongshuset. Först är Megan inte intresserad men går med på det sedan.
 
Pete och Ross funderar på vem av dem som hälsningen på blommorna avser. De visar sin far lappen. De spekulerar i om det kan vara Adam till och med.
 
Andy söker upp Bernice på salongen och hon blir glad, hon hoppas på att han är tillbaka så när han säger att "de" var ett misstag så uppfattar hon det som om han menar Katie men det förstår inte Andy så han är glad över att Bernice var så förstående.
 
Finn får komma hem från sjukhuset. Polisen har inte hittat några fingeravtryck i den stulna bilen.
 
Ross kommer hem och hittar en okänd man i vardagsrummet. Mannen känner till vad som hänt och vad alla i Ross närhet heter. Det visar sig vara Gary North, mannen Ross gjorde inbrott hos. (Är det juvelerarern som hamnade på sjukhus? Han som Finn och Pete skulle besöka på sjukhuset?)
Gary vill att Ross gör ett jobb åt honom annars kommer det att sluta illa för någon i Ross familj, kanske till och med Chas.
 
Donna får reda på vem som hotar Ross och hon tror att hon kan vara säker så länge han inte får reda på att hon är polisen som hjälpt Ross.

Vad är Brad och Tracy ute efter?

Inskrivet lördag 5/9 kl 14:21
 
Debbie säger åt Donna att hon inte kommer att säga något om deras hemlighet.
 
Charity upptäcker att Robbie bor i huset som Tracy får låna. Hon säger åt Robbie att flytta men Tracy och Sam övertalar Charity att låta honom få vara kvar. Hon går med på det om han betalar 50£/veckan. Både Robbie och Tracy kommer bra överens och det gör Sam svartsjuk. Tracy talar om för honom att han betyder mycket mer för henne än vad Robbie gör. Sam är snabb med att ge Tracy pengar så hon slipper svara i telefon när jobbmobilen ringer. Hon har ont om pengar ändå och säger att hon inte vill snylta på någon. Tracy försöker övertala Sam till att skaffa ett kreditkort så de kan köpa och göra vad de vill. Sam tvekar men hon säger att hon också kan skaffa ett kort till sig så har de ett varsitt.
 
Ashely tackar Harriet för hjälpen med middagen. Bob ser dem och när Harriet gått säger Bob åt Ashley att öppna ögonen för det sprakar i personkemin mellan Harriet och Ashley, att det är tydligt att hon är intresserad av honom. Bob säger åt Ashley att iallafall prata med henne även om Carole verkar vara en bra och trevlig kvinna.
 
Dan säger åt Kerry att packa ihop och flytta för det är slut mellan dem. Hon vägrar att ge sig så hon byter lås och låser in sig i huset och vägrar komma ut om inte han pratar med henne. Dan lovar att prata efter arbetet men när Kerry kommer hem efter förhör i rätten så har han packat ihop hennes saker i en säck. Kerry får ett kuvert som kommit med posten. När hon öppnar det på kaféet så visar det sig innehålla skilsmässopapper och en bunt med pengar. Hon tror att det är Kevin som skickat pengarna för att få skiljas. (Edna ser lurig ut, är det hon som är i farten igen?)
Kerry bestämmer sig för att försöka få Dan till att gifta sig igen med henne på riktigt denna gång och de kan åka iväg på bröllopsresa också. Dan säger åt henne att växa upp vilket leder till att hon får goda råd av Bob om hur man klär sig. Bob talar om att hans döda fru Viv alltid sa att man visar inte både benen och urringning utan väljer att visa en av dessa delar.
 
Ashley försöker prata med Harriet men vilsen som han är så tror Harriet att han vill ha stöd i sitt förhållande till Carole. Hon säger att Carole är perfekt för honom och att han ska satsa på henne. Ashley blir ännu mer förvirrad och när Harriet sedan försöker säga det hon egentligen vill så är han upptagen med att berätta om att han ska prata med Carole.
 
Brad som den mystiske killen heter tar kontakt med Finn och de bestämmer sig för att ta en drink ihop. Egentligen ville Victoria gå ut med Finn men inser att Brad är bättre sällskap för att få Finn glad igen. Finn och Brad går till värdshuset för att få lite lugn och ro. Brad drogar Finn och kör ut honom till en lada där han låter Finn sitta i bilen medvetslös medan motorn är igång. Innan Brad går så torkar han av alla fingeravtryck och slår in rutan på Cains bil som står utanför så larmet går.
 
Cain hör larmet och rusar till bilen. Pete som också hör det kommer dit och de upptäcker den medvetslöse Finn i bilen. De åker snabbt till sjukhuset för att Finn ska få hjälp. Alla är oroliga för även James, Moira och Victoria kommer dit. Först tror de att Finn varit olycklig så han tänkt ta livet av sig men sedan börjar de upptäcka tecken på att så kan det inte vara. När de märker att Brad stuckit från värdshuset och lämnat falska uppgifter om sig själv så inser de att det kan vara mordförsök. Ross har också skyndat sig till sjukhuset och han anklagar James för att det är hans fel och händer det Finn något så kommer han aldrig förlåta sin far.

Bigami och hemliga möten

 
Nu har jag fått internet igen så jag kommer att titta ikapp och skriva lite vartefter =D
 
Inskrivet lördag 5/9 kl 13:15
 
Harriet hör att Ashley ska träffa Carole igen och nu blir hon så nyfiken att hon kollar hans mobil ifall damen verkligen finns. Harriet tror att Ashley bara hittat på någon som han träffar. Hon bjuder över Carole på middag hos Ashley. Han får givetvis reda på vad Harriet gjort och han blir irriterad på henne. Dock anordnar han en middag som tyvärr blir bränd så Harriet hjälper honom att laga maten på kaféet. Carole kommer dit och middagen blir trevlig. Sandy och Edna deltar också men Harriet går iväg när maten är klar.
 
Kevin som Kerrys make heter visar sig vara en man hon gift sig med i Las Vegas i sin ungdom. Hon trodde inte att vigseln var giltig så hon har inte brytt sig om ändra på något. Kevin har letat efter Kerry i flera år för att få skilsmässa men inte hittat henne förrän Dan lagt upp sitt fallskärmsklipp på nätet. (Konstigt att Kerry fått tillstånd att gifta sig när hon redan är gift, gör de ingen hindersprövning innan i England?) Det uppstår bråk på puben när Kevin dyker upp. Daz försvarar henne och tillslut kommer polisen. Kevin, Kerry, Daz och Dan blir bortförda till polisstationen för förhör.
 
Ross kan inte hålla sig undan Donna utan han vill vara nära henne. Hon drar sig undan men vill att de ses. När de går iväg bakom husen så ser Debbie dem. Hon frågar Ross när hon ser honom om vad som är på gång men han eränner inget utan låtsas som om han inte har kontakt med Donna. Då går Debbie till Donna och frågar henne om vad som händer. Även Donna förnekar att det skulle vara något mellan dem men när Debbie gått så söker Donna upp Ross för att fråga honom om vad han sagt. Ross lovar att ta hand om Debbie så hon slutar att snoka.
 
Dan blir frisläppt efter förhöret på stationen. När han ser Daz där och hör att Daz har annat på sitt samvete så kan han inte hålla tyst utan skvallrar att Daz och Kerry var de som stal bussen.
Kerry blir anklagad för bigami och kommer att ställas inför rätta.
Dan är så trött på allt som hänt att han gör slut med Kerry för nu orkar han inte med fler överraskningar.
 
Ross pressar Debbie till att hålla tyst för annars kommer han att berätta för Pete att Debbie bjudit ut sig till honom.
 
(Det var idag som händelsen mellan Andy och Katie hände, inte igår, men jag orkar inte ändra)

En rosa riddare på svart springare

Inskrivet lördag 5/9 kl 12:18
 
Kerry kommer nedramlandes för trappan. Hon är bakfull och eländig. Daz som sovit på soffan har på sig hennes örhängen. De har kommit på en bra idé till möhippan och svensexan, att de ska ha ombytta roller. Männen ska ha kvinnoklädr och vice versa. Dan är fortfarande inte glad över att Daz lägger sig i deras liv hela tiden. När de kommer ut på gatan så står en buss parkerad utanför. Det visar sig att det är Kerry och Dan som stulit den i fyllan.
 
Sean och Dan pratar ut och tillslut går Dan med på att skriva på papprena till det militära eftersom Sean förklarar att han velat ta värvning när Belle åkte i fängelse. De kommer överens om att berätta för de andra efter bröllopet.
 
Det sitter en okänd kille på kaféet som hör när Victoria pratar med  eller om Finn i telefon. Killen återses även senare på puben. Han frågar Marlon om han är Finn och är riktiga Finn kommer så börjar killen prata med honom. Jag fattar inte vem det var och vad han ville.
 
David kontaktar Nikhil för att kolla upp hans gamla hus. Nikhil tycker det är ok att Priya och Rakesh bor där men de glömmer bort att Vanessa faktiskt redan hyr huset. (De kan väl fråga Declan om det ockuperade huset går att hyras?)
 
Victoria hjälper Finn med att leta upp alla som heter Emma Barton och är i samma ålder som hans mamma kan tänkas vara. Finn blir inte alls glad över listan och han tänker inte söka upp dem för att fråga om de är hans mamma som lämnat honom en gång i tiden.
 
Katie är orolig för Andy så hon söker upp honom för att visa att hon vill ha honom som vän även efter det som hänt. Hon säger att hon märkt att han hållt sig inomhus och att han inte behöver undvika henne. De kommer varann väldigt nära och Katie kan inte stå emot. De har sex bakom soffan och blir precis klara när Victoria kommer med mat till sin bror. Hon blir ivägskickad innan hon hinner upptäcka att Katie är där.
 
Svensexan drar igång på puben och alla männen är så fina i sina klännigar. Marlon och Rodney dyker upp i likadana. Tjejerna har sina mäns kläder och håller till på salongen. Daz går hem efter ett tag och plötsligt dyker Kerry upp där. De tar en drink ihop och Daz kysser henne. Hon ska precis dra sig undar när Dan kommer och ser dem  Dan blir besviken och upprörd. Han sover över hos Ali och han vill inte lyssna på Kerrys ursäkter.
Nu är det nära att bröllopet inte blir av.
 
Laurel känner att det börjar bli förmycket att planera deras bröllop så hon övertalar Marlon till att anlita Megan och Leyla som hjälp. Marlon går med på det men när bröllopsresa kommer på tal börjar han skylla på att ingen kan ta hand om maten på puben medan han är iväg.
 
Kerry tvingar Dan att lyssna på henne. Hon förklarar sin kärlek, att hon inte bryr sig om att drömprinsen inte kommer med sin vita springare utan det är Dan hon vill ha och att hon inte alls är intresserad av Daz så hon kommer att göra sig i ordning till kyrkan och vänta på Dan där kl 13 så han vet om han ändå vill gifta sig med henne. När Kerry gör sig i ordnig dyker Daz upp. Han tror att bröllopet är inställt så han vill till stan med henne för att ta några drinkar men Kerry avfärdar honom och säger att han är den mest själviska person hon känner.
 
Laurel upptäcker att Marlon inte vill åka på bröllopsresa för han vill finnas där för Donna om hon blir sjukare. Laurel blir ledsen och går hem istället för att gå till kyrkan. Donna undrar givetvis var Laurel är. Marlon svarar undvikande så Donna förstår att det antagligen blivit bråk angående henne.
 
Kerry väntar i kyrkan men Dan kommer inte. Hon säger att alla kan lika gärna äta maten på puben för den är redan betald. När hon går ut så kommer Dan ridandes iklädd en rosa kostym på en svart häst. Vigseln blir av tillslut. Festen fortsätter på puben och Dan säger åt Daz att hålla sig undan. Plötsligt dyker en man upp som säger att han är Kerrys äkta make...
 
 

En slyngel som vägrar ta ansvar

 
Jag har inte någon internetuppkoppling(som fungerar att titta på play) så jag kan inte se alla avsnitt och därmed inte skriva något om vad som hänt =(
Så jag återkommer när jag kan...
 
Inskrivet fredag 4/9 kl 10:45
 
Daz övertalar Sean till att hjälpa till på salongen hos Kerry nu när Bernice åkt men Sean är inte så glad över det för han vill göra något annat men ställer ändå upp. Det visar sig att Sean sökt in till det militära och när Dan och Ali får veta det blir de oroliga och vill inte alls gå med på det. De tänker inte skriva på några papper för att ge Sean ett ok till att ta värvning. Dan är rasande på Daz som satt griller i huvudet på Sean.
 
Sam kommer hem till Tracy och ser när hon och Robbie busar lite med varann. Robbie går iväg så de andra får vara för sig själva. Tracys jobbmobil ringer hela tiden men hon vill först inte svara eftersom en obehaglig typ ringt tidigare men sen känner hon att hon måste jobba för att tjäna pengar. Sam gillar inte det så han erbjuder sig att betala till henne så hon inte behöver ta detta samtal.
 
Adam hjälper Chas med att servera öl. Han är butter och otrevlig mot gästerna så hon säger åt honom. Chas tycker Adam kan fortsätta att plocka upp varor i källaren men James som också ska göra det känner att de två kanske inte ska jobba så nära ihop. Givetvis blir Adam irriterad och börjar bråka och kasta spritflaskor omkring sig. När han blir uppskickad av James går han till Chas som inser att det inte funkar att ha Adam där. Han är kaxig och tar tag i henne och kysser henne men hon drar sig undan. James kommer upp in och får veta vad som hänt för Adam skryter om det innan han drar därifrån. James blir rasande men Chas stoppar honom från att göra någto dumt.
 
Finn som fortfarande går och grubblar över att hans mamman lämnat dem blir inte gladare när han möter Adam som skäller ut sin halvbror över att deras pappa. Adam säger att han önskar att det var James som var död och inte John. Han säger att hans mamma åtminstone stannade kvar hos sina barn tilllskillnad från Finns mamma som inte ville ha sina.
 
Kerry ska till stan för att köpa en tiara. Dan hinner inte följa med så Daz erbjuder sig sitt sällskap. Det leder till att de får en dag på stan och kommer hem efter ett antal drinkar, stupfulla.
 
David är inte glad över att Priya ska gifta sig med Rakesh och att det går så fort. David skäller ut dem på puben men när både Rishi och Priya försöker förklara sin synpunkt vill inte David lyssna. Alicia försöker då tala om för honom att Priya måste få göra som hon känner är rätt för att bli lycklig. David säger då till Alicia att hon inte förstår för hon har inget med hans dotter att göra. Alicia blir så ledsen att hon rusar därifrån och Leyla följer med henne.
 
Alicia går med på att prata med David när han kommer hem till Leyla. De reder ut saker och ting och han ber om ursäkt.
 
Jai kommer över till David för att få över honom på sin sida emot det arrangerade äktenskapet. Han säger att Rakesh kommer ju inte att nöja sig med att bo kvar i byn när han har sitt advokatkontor inne i stan och det kommer att leda till att Priya och Amba kommer att flytta. Det gör David riktigt orolig.
 
Alicia möter Priya och hon berättar om Davids oro om flytten. Priya inser att Jai legat bakom det pratet. Alicia träffar även senare Rakesh och hon berättar även för honom om Davids oro. Det gör att Rakesh pratar med David och Priya och han säger att han vill bo i byn och inte flytta på Amba som behöver närheten till sin far.
 
Cain får veta vad Adam gjort på puben så han söker upp honom för att prata. Adam är inte intresserad så Cain säger åt honom att nu får han klara sig själv hädanefter. De tänker inte rätta till alla misstag Adam gör.
 
 

RSS 2.0