Lady Murray och Lord Idiot

Chas vaknar glad och lycklig och Cameron ligger bredvid henne. Han säger att han menar det han sa igår, att han älskar henne.  Senare så knackar det på dörren. Det är roomservice som kommer med frukost och de vill ha en signatur av fru Murray. Chas ser förvånad ut men finner sig snabbt. Cameron säger flinande att det faktiskt är Lady Murray. Chas säger skrattande att han är en idiot och då skrattar Cameron och säger att han är Lord Idiot.
 
Jacob kommer hem från Justin. Han har fått ett rum med Playstation, Xbox och Wii så han är sprudlande glad. Alicia frågar Justin vad han menar med det och om han sagt något. Justin svarar att han inget sagt men att Jacob kan komma dit och bo med dem. Han blir irriterad när han får veta att Alicia inte vill säga något än till Jacob utan hon vill vänta.
 
Moria får ett samtal från Hannahs handledare i skolan. Hon får veta att Hannah inte gjort de två senaste proven. När Hannah kommer hem frågar Moira henne om hur det gått. Hannah svarar lite svävande att hon inte vet och då säger Moira att hon fått veta att Hannah inte varit där. Hon blir arg på sin dotter eftersom hon missar chansen att gå på universitetet. Holly hör det och tar på sig skulden eftersom hon vet att Hannah inte skulle ha gjort så om hon inte vetat att Holly fått jobb i London. Holly berättar om Rozs vän som gett henne jobb. Adam blir rasande och skäller ut Holly som sviker dem för ett fjantjobb. Det gör att Holly säger att hon stannar hemma och struntar i fjantjobbet.
 
Ashley, något orakad, sitter i kyrkan. Jude kommer dit och då får Ashley bråttom därifrån för att inte störa.
 
Pearl pikar Rhona genom att säga att hon sett en midnattsblå satinklänning i Hong Kong men inte köpt den eftersom hon inte vet när hon skulle få använding av den, så vida inte.... Hon vill att Rhona sätter ett datum för bröllopet med Paddy.
 
Laurel träffar Ashley på cafét. (Han har precis innan suttit och sneglat på ett fat med växelpengar på). Hon ber om att få nycklarna tillbaka men han har inte dem med sig. Laurel säger att hon vill att han ringer först om han tänkt komma på besök.
 
Cameron vill gå ut på stan med Chas men hon tvekar. Tillslut faller hon för frestelsen över att de kan vara som ett riktigt par.
Cain får ett samtal till verkstan. Han svarar att Cameron är på Jersey men får då veta att han inte är där. Det gör att han går hem och börjar leta efter något som visar vart Cameron egentligen är.
 
Ashley kommer in på ett härbärge men där finns en dam som heter Vicky som känner igen honom och tror att han ska jobba där. Han säger inte emot så det slutar med att han står och portionerar upp mat till hemlösa.
 
Cain kommer in på puben och han frågar Marlon om Chas har kommit tillbaka. Han sätter sig sedan och pratar med Charity och han nämner misstankarna om att Cameron är otrogen. Charity tycker inte Cain ska rota i det eftersom Debbie inte behöver oroas mer än nödvändigt.
 
Cameron ser på sin mobil att hans son Harry har ringt och sökt honom. Han får veta att Harry först ringt hem sedan till verkstan och pratat med Cain.
Chas är orolig för att åka hem nu när Cain vet. Hon är rädd för att Cain kommer att "mörda" dem båda men Cameron säger att han kommer att komma på något bara hon åker hem först så kommer han senare.
 
Moira ser Hollys min när hon får ett sms. Det visar sig vara Roz som hittat ett hus till dem. Det gör att Moira säger åt Holly att åka för hon ser hur olycklig hon är hemma.
Holly berättar det för Adam som inte alls blir glad, han vill att hon väntar ett halvår eller år.
Hannah som fått veta att hon måste gå om sista året är lite besviken på att Holly ändrat sig.
 
Pearl kommer in med Jude på cafét. Av en tillfällighet, eller inte, sitter Rhona där och fikar.  Pearl gör allt för att Rhona ska bestämma datum men då säger Rhona att det inte blir något bröllop. Med gråtfylld röst säger hon att Paddy insisterat på att ha Hitlermustasch på bröllopet så därför blir det inte av.  Pearl inser att det bara är ett skämt och att hon inte ska lägga sig i.
 
Alicia tar med Jacob till cafét tillsammans med Justin. Hon berättar att hon riskerar fängelse för att hon slagit Val. Jacob blir besviken för att hon ljugit förut men han vill inte tillbaka till sin gamla skola om han ska bo hos pappa.
 
Ashley sitter ute på en bänk när Laurel går förbi. Hon vill ha tillbaka nycklarna. Då blir Ashley arg och säger att det är otroligt att han inte ens är välkommen i sitt eget hem. Han ger henne nycklarna och hon säger att hon vill skiljas. Han blir chockad när han hör det. Laurel tar med honom hem och ber om ursäkt för att han fått höra det på det sättet. Ashley ber henne att inte göra så för han kan ställa allt till rätta men Laurel ger sig inte.
 
Chas kommer hem och hon frågar Priya om hon sett Cain. Priya svarar att Cain varit där och sett arg ut.
Cameron kommer också hem och han träffar givetvis Cain. När Cain frågar vart han varit så säger Cameron att han bråkat med sin exfru och därför åkt till en kompis. Cain ifrågasätter varför Cameron inte valt att komma hem istället så svarar han att han behövde komma ifrån.
 
Eric, David, Alicia och Jacob sitter på puben och äter. När Alicia går iväg för att handla dricka säger Jacob att han inte vill bo hos pappan och att hans nya är en häxa. Han vill hellre bo hos David där han har alla sina saker.
 
Paddy, Rhona, Pearl och Laurel är ute och går. De möter Jude som säger att han har ett datum för bröllopet, det skulle då bli hans första bröllop i byn ja om man undantar Laurels och Ashleys förnyelse av bröllopslöftena. Laurel säger att det räknades inte. Ashley som precis kommit i närheten hör det och stelnar till. Laurel märker det och säger att hon menade inte det.
 
Cain kommer in på puben och han vill prata med Chas. Han frågar henne om hon pratat med Cameron och om hon hört hans ursäkt om var han var. Eftersom Cameron kommit in strax innan Cain så hade hon fått höra det av honom. Cain tror i alla fall inte på Cameron och hans ursäkter. Chas säger att Cameron antagligen bara behövde komma ifrån ett tag. Cain tycker det är konstigt att hon säger precis som Cameron sagt, nästan ord för ord. Då säger Chas att det är väl sant det han sagt.
Cain ber Chas hålla ögonen på Cameron för att se om han beter sig konstigt när han får sms och så. För om Cain får reda på att Cameron är otrogen så kommer han att döda honom...och hans älskarinna.
 
 
 
 
 
Jag såg ditt förslag emma men jag har medvetet valt flera "gamla" figurer just för att jag gillar blandningen och många av oss kommer ihåg några av dem. Dessutom orkar jag inte hålla på att uppdatera bilden så fort någon ny kommer in eller när någon lämnar serien (man vet ju aldrig om de nya blir långvariga eller hur länge en karaktär är borta). Sen att jag har egna favoriter som tyvärr gått bort gör att jag vill ha det så här =)

Tragisk som en enbent steppdansör

Robbie vill att Megan visar honom runt men hon har inte tid.
 
Nikhil är på cafét och köper en varm choklad med extra grädde och marshmallows till Gennie. Ruby blir förvånad eftersom han alltid är nyttig så hon undrar varför han inte hjälper Gennie att vara det. Han svarar att han försökt men att han orkar inte längre. Nikhil kommer till kontoret och ger Gennie hennes choklad samtidigt som han ber om ursäkt fast han vet inte för vad. Gennie ska precis visa honom bilden från ultraljudet men då kommer Lisa in. Lisa vill ha övertid eftersom Zak tagit pengarna till gasräkningen. Nikhil säger att de inte har arbete för övertid men då säger Gennie att de visst har det så Lisa kan jobba så mycket hon vill. När Lisa gått så ändrar sig Gennie så hon säger inget till Nikhil.
 
Katie har fått biljetter till en hästshow av en kund. Hon vill att Declan följer med men han vill inte.
 
Laurel kommer till cafét och hon frågar Ruby om hon kan passa Arthur och Gabby för hon måste jobba över. Ruby blir förvånad när hon hör att Ali också ska arbeta över eftersom hon inget sagt.
Brenda hör att Laurel ska jobba över så hon påpekar lite fint att Ashleys kort inte hade täckning så han har inte råd att bo på värdshuset längre.
 
Ashley är på arbetsförmedlingen och de vill veta varför han slutade på sitt förra jobb. Han försöker slingra sig men de vet redan att han fått sparken. När de frågar om varför så berättar Ashley att han tog brödet för att ge hemlösa det istället för att det skulle kastas. Arbetsförmedlaren tror att Ashely har svårt att ta order från andra.
 
Ashley kommer hem och han besöker Laurel. Hon berättar att hon vet att han inte bor kvar på värdshuset. Ashley säger att hans kort blivit gammalt och att han väntar på ett nytt. När Laurel frågar honom var han bor så säger han hos en vän i stan. Laurel ska iväg till jobbet så han måste gå på samma gång.
 
Declan frågar Robbie om hans planer. När Robbie inte har några så säger Declan att han kan bo där så länge och att Megan inte kommer att ha något emot det eftersom hon innerst inne vill lära känna honom, även om hon inte vet det än.
 
Cain säger till Sarah att inte köpa massa krimskrams i Paris och att hon ska se till att hennes pappa äter sniglar för det gillar han även om han kommer att låtsas inte tycka om det. Chas är hos dem för att ta farväl av Debbie och Sarah som ska åka iväg på resan. Cain frågar sedan Chas vad hon ska göra och när han får veta att hon ska på billigt spa så blir han förvånad över att hon lägger massa pengar på Sarahs resan men själv väljer något billigt.
 
Katie och Declan ska iväg på hästshowen (?) och han frågar om Robbie vill följa med. Precis då kommer Megan hem och hon vill umgås lite med Robbie så han stannar hemma. Hon börjar fråga honom om när han var liten och hur hans mamma och pappa varit. Sedan erbjuder hon sig att betala en riktig semester åt honom så han kan resa ut i världen. Hon säger att hon kan förändra hela hans liv om han vill.
 
Lisa pratar med Belle som är orolig för sin far. Lisa säger att de måste acceptera att han ville själv till sjukhuset och att han kanske aldrig mer kommer hem.
 
Ashley går runt i byn med sin packade väska. Han är på väg till kyrkan men precis då kommer Jude så Ashley ändrar sig. Jude vill ta en fika och prata lite men Ashley avböjer. När Jude gått så går Ashley iväg men snabbt viker han av bakom kyrkan och går in genom en bakdörr. Han lägger sig där för att sova.
 
På morgonen efter kommer Edna till kyrkan för att fixa med blommorna. Ashley hör henne så han hinner gömma sig i ett rum bakom. Han kikar fram genom ett draperi för att se vad hon gör. Hans blick fastnar sedan på hans nycklar (?) som han glömt på en stol. Ashley smyger ut genom bakdörren för att kunna komma in den vanliga vägen. Edna välkomnar honom men hon känner sig inte helt bekväm med att han är där. Ashley går snabbt fram till stolen och tar sina nycklar och sedan sätter han sig. Edna erbjuder sig att komma tillbaka senare men Ashley går därifrån.
 
Pearl kommer tillbaka från Hong Kong och hon går direkt till kliniken för att arbeta. Rhona blir förvånad och Victoria säger att hon faktisk ska jobba kvar i två veckor till eftersom hon blivit lovad att bli förvarnad två veckor innan Pearl kommer tillbaka. Pearl säger att hon mejlat Paddy för en månad sedan.
 
Val njuter av att jobba i baren. Hon frågar gästerna om de är nöjda. Priya och Alicia är inte så glada över att ha henne där. De säger att Val är mer tragisk än en enbent steppdansör.
 
Ashley är i butiken. Han är på väg att sno en smörgås men Val börjar precis att prata med honom. Han går ut därifrån och när han ser Laurel frågar han henne vem som ska hämta barnen när hon jobbar. Laurel vill inte att han hämtar barnen så det blir Ruby som får göra det. Ashley fortsätter att gå runt med sin väska och när han känner sig säker att ingen ser så går han in i huset där han bott. Han äter lite och sedan sätter han sig vid skrivbordet och tittar på smycken i en låda. Precis då kommer Ruby in för att hon hade sett att dörren var öppen och hon skulle lämna en broschyr. Ruby blir rätt förvånad över att se honom där.
 
Megan träffar Robbie i köket på Home Farm. Hon frågar honom om han tänkt på hennes erbjudande. Han säger att han inte kan ta emot så mycket pengar, han vill inte ha några pengar alls av henne. Robbie säger att han kan packa väskan och sticka ändå om det är det hon vill. Megan säger att hon inte vill det, att han kan stanna men han kan inte förvänta sig förmycket utan de får ta en dag i taget.
 
Ashley besöker en pantbank och han pantar sin klocka och vigselring, kanske även smycken han tagit i från hemmet. Sedan går han över till Laurel och ger henne pengar för hyran. Återigen kommer Ruby och hon frågar Sandy om han fått motionsövningarna hon lämnat tidigare. Hon nämner även att hon sett Ashley där då.
 
Cameron och Chas har tagit in på hotell. De myser och dricker champagne. När Camerons mobil ringer vill hon inte att han svarar men han gör det ändå. Det är Debbie och han pratar bara en liten stund. Chas blir besviken och ledsen. Cameron säger att han älskar henne och då skiner hon upp eftersom det är första gången han säger det. Hon säger att hon älskar honom och då säger han att det är ju det enda som betyder något just nu.
Senare när Chas sover så smyger han in i badrummet och ringer Debbie. Han säger även till henne att han älskar henne.
 
Laurel sitter och pratar med Sandy. Hon säger att hon inte kan förlåta Ashley för det han gjort. Hon säger att hon inte älskar honom längre och hon har inga känslor kvar mer än att hon tycker det är obehagligt när Ashley kommer dit. Laurel kommer att begära skilsmässa.
 

Tillbaka till dårhuset

Ashley har fått nytt jobb, han får sitta och lägga in broschyrer i kuvert. Han har tagit hem ett helt lass som han sitter och gör på värdshuset. Val är inte alls glad över kartongerna som Ashley lämnat i ett hörn eftersom han inte orkar bära dem upp för trappan. Hon påpekar detta när hon ser honom på puben men Rodney stoppar Ashley från att gå på en gång eftersom han måste få dricka upp sin öl först.
 
Gennie får en blödning så Chas ringer efter en taxi så Gennie kommer iväg till sjukhuset. Det visar sig inte vara så farligt men läkaren gör ett ultraljud. Gennie är gravid i 18 veckan och hon får med sig en bild av babyn i magen.
 
Cameron säger till Debbie att han tänkt åka och hälsa på barnen medan hon är borta. Hon tycker det är en bra idé. Han går sedan över till puben och berättar det för Chas som först inte förstår vad han menar. Cameron förklarar att han tänkt att de kan åka iväg någonstans tillsammans för att bara kunna njuta av varann och koppla av. Chas måste givetvis hitta en ersättare till puben.
 
Declan får ett samtal från Robbie men han svarar inte, Han är fullt upptagen på sitt jaktevent och han har bjudit över Jimmy, Carl och Jai till sällskapet.
 
Lisa är jätteorolig över Zak. Hon frågar flera bybor om de sett honom utanför puben eftersom han bara skulle iväg för att ta lite luft. Lizzie följer sedan med henne hem och Lisa upptäcker att dörren står öppen och spargrisen ligger länsad på soffan.
 
Eric och Brenda kommer hem från semestern. Han har gjort ett nytt arbetsschema där Val jobbar dagtid och han och Brenda jobbar kvällar. Val är inte alls nöjd eftersom hon inte får jobba ihop med Eric så hon sätter sig och gör ett nytt schema. Eric är inte speciellt intresserad av det så han och Brenda går hem och packar upp väskorna och sedan till puben för en öl innan de måste jobba på kvällen.
 
Robbie kommer in i köket på Home Farm. Han möter Priya som är där för att servera under jakteventet. Priya frågar vad han vill och hon tror att han ersätter Sam för tillfället. När han vägrar att gå så blir hon irriterad. Precis då kommer Nicola in och när hon ser Robbie skyndar hon sig att hämta Megan.
 
Zak irrar runt ute på vägen. Han försöker stoppa en bil som struntar i honom. Nästa bil är en taxi som stannar för Zak som vill tillbaka till sjukhuset. När de kommer dit har Zak inga pengar så chauffören låser in honom i bilen medan han ringer polisen. Zak får nästan panik och försöker sparka sig ut men lyckas inte. Polisen kommer ganska snabbt och de hjälper Zak ut och upp till rätt avdelning.
 
Chas frågar Val som kommer in på puben om hon kan tänka sig att jobba där några dagar. Val skiner upp på tanken att få jobba ihop med Cameron så hon ska tänka på saken.
 
Gennie kommer tillbaka från sjukhuset och hon träffar Chas på en gång. Hon berättar om läget och säger sedan att hon är orolig för att Nikhil kommer att dumpa henne när han får veta.
 
Megan kommer in i köket och blir förbannad när hon ser Robbie. Hon blir ännu mer förbannad när hon inser att Declan haft kontakt med honom. Megan vill att han ger sig iväg men Robbie behöver någonstans att bo i några dagar. Declan tycker det är ok och tillslut så går Megan med på det.
 
Trevor pratar med Zak som är väldigt förvirrad och rädd för att "de ska komma och ta hans pengar när han inga har". Zak är ena stunden paranoid och nästa stund inser han att han lämnat familjen.
 
Eric märker att Ashley inte betalat för dagens hyra så han påpekar det lite fint för honom. När Eric ska dra Ashleys kort i kortläsaren så visar det sig att det inte finns några pengar på kontot. Ashley ber om ursäkt och lovar att betala så fort som möjligt. När Val kommer tillbaka till värdshuset blir hon sur över att Eric gått med på det.
 
Carl märker att Megan är på dåligt humör. Han frågar varför och får reda på att Robbie är där. Hon vet inte vad hon ska göra men då säger Carl att hon borde göra som vanligt, ta kontrollen över situationen istället för att kontrolleras.
 
Lisa är orolig över Zak och hon vet inte riktigt var de ska börja leta. Hon får sedan ett samtal från sjukhuset som talar om att han är där. Hon blir både ledsen och orolig när hon får veta att hon inte får prata med honom.
 

4 graviditetstester och två skumma män

Zak ska få åka hem och Trevor pratar med honom. Det visar sig att Zak är lite orolig för sexlusten och han får veta att medicinen kan påverka den att man inte har så mycket lust. Om Zak har fler frågor så kommer han kunna vända sig till hemtjänsten som kommer att göra hembesök rätt ofta i början. Lisa kommer och hämtar honom och han säger att han är glad att se henne men han visar ingen glädje och han ger henne ingen kram.
 
Ali ska handla med Amelia. När de träffar Jake så säger Amelia något om att hans mamma kanske hamnar i fängelse och då säger Jacob att hon ljuger. Amelia försvarar sig med att hon bara hört Val säga det till någon. Jacob blir ledsen och springer iväg. Ali följer efter honom och de båda går till puben. När Alicia hör vad Amelia sagt säger hon att hon ska prata med honom.
 
Cameron smyger in till Chas och hånglar med henne. De är glada över att snart få tid med varann medan Sarah och Debbie är i Paris. Plötsligt hör de någon ropa ifrån puben och Cameron skyndar sig ut. Där står Debbie tillsammans med Charity och någon jag glömt vem det var. Chas kommer ut strax efter Cameron. Debbie låtsas vara sur på Chas men sedan visar det sig att hon bara vill berätta att pengarna räckte till resan för alla tre, så nu kan även Cameron följa med. Chas blir något besviken men säger inget.
 
David kommer hem och tror att Alicia pratat med Jacob. När han frågar hur det gått visar det sig att Alicia inget sagt utan bara talat om för honom att Amelia ljuger. David blir irriterad eftersom hon bör berätta för sonen innan Justin säger något. Sedan råder han henne att kontakta en advokat för att få reda på vilka chanser hon har när det gäller vårdnaden om Jacob.
 
Charity hälsar på hos Zak men han verkar inte vara sig själv ännu. När Charity gått så vill Lisa att han sitter hos henne men han får bråttom att gå ut för att mata grisarna även om det var Belle som skulle göra det. Belle talar om för honom att det är skönt att han är frisk så han kunde komma hem. När Zak blir ensam igen så kastar han sin medicinask i soptunnan ute på gården.
 
Jai sitter och pratar med Charity och han får veta att hon hälsat på hos Zak. Han håller med henne om att familjen är viktig sedan säger han att hon borde ha sagt direkt att hon inte vill ha barn. Charity säger att hon inte ville såra honom.
 
Alicia pratar med en advokat i telefon och får reda på att Justin kommer att ha större chans att få hand om Jacob eftersom han har bättre jobb och snart kommer att gifta sig. David säger att då är det ännu viktigare att Alicia berättar för Jakey men det vill hon inte. Han säger att då får hon ta konsekvenserna för sitt handlande när Jacob får reda på det.
 
Nikhil frågar om Gennie kan följa med och hälsa på hans mamma eftersom resten av familjen inte kan. Hon går med på det.
 
Zak kommer till Sarahs kalas men stannar inte så länge. Han och Lisa går sedan till puben. Lisa är orolig för att han inte ska orka med det men Zak säger att det är ok.
 
Jai berättar för Nikhil och Rishi om Charitys beslut. De båda andra tror att hon kanske ändrar sig så småningom men Jai vet att det inte blir så. Han erkänner att han är lite besviken. När Rishi frågar honom om han verkligen är säker på sitt äktenskap med Charity så svarar Jai att han är det, han väljer hellre Charity än att få egna barn.
 
Megan stressar runt eftersom de snart ska träffa en grupp revisorer som ska delta i en jakt på Home Farms ägor. När Katie får tillfälle frågar hon Declan om hur det går med Robbie och han svarar att de inte har någon kontakt alls längre men när Declan gått iväg och glömt mobilen ser Katie att han får ett sms från just Robbie.
Vid ett senare tillfälle frågar hon Declan om det men han hinner inte svara för Megan kommer in och snart ska jakten börja.
 
Jai kommer in på kontoret och ser att Charity pratar med Rachel. Det visar sig att Rachel ska städa hemma hos Sharma. Jai tycker inte det behövs men Charity står på sig och talar om att ingen annan kommer annars att göra det.
 
Sarah har sitt kalas när resan kommer på tal. Hon vill att Andy ska följa med han säger att han inte kan just nu eftersom han inte har råd. Då säger Cameron att klart Andy ska följa med istället för honom. Debbie blir irriterad eftersom Cameron inte pratat med henne om det men Cameron säger att det är självklart de ska göra den resan tillsammans eftersom Sarah vill ha sin pappa med sig. Cain tittar misstänksamt på Cameron.
 
Gennie är disträ och lite småirriterad på Nikhil. De sitter på puben tillsammans med Lizzie, Lisa och  Zak. Hon går på toa och Chas som märker det följer med henne. Gennie berättar att hennes mens är sen så de två går hem till Gennie för att göra ett gravtest. Fyra gravtest senare som alla visar på att Gennie är gravid så går de tillbaka till puben. Hon är orolig för hon vet att Nikhil absolut inte vill ha barn. Gennie säger att Nikhil får åka ensam till hans mamma eftersom hon inte orkar just nu.
 
Cameron kommer in på puben och han berättar för Chas att han löst alla problem så Andy följer med till Paris så han kan stanna hemma. Hon blir givetvis glad men de måste ändå vara försiktiga med att ses.
 
De båda männen som är Zaks kompisar kommer in på puben. De ser Zak och går fram och hälsar på honom sedan sätter de sig en bit ifrån. Zak blir nervös och efter ett tag säger han att han ska gå ut för att ta luft. Lisa blir orolig men han säger att det är lugnt, han ska bara vara ute några minuter.
 
Zak går hem och de båda männen följer efter honom. De vill ha pengar och börjar leta runt i huset. När de hittar spargrisen tar de pengarna som finns där och sedan säger de till Zak att nästa gång får han skärpa sig.
De båda männen går därifrån och Zak står kvar och har svårt att andas.
 
 

 
 
Här är en länk till en Facebookgrupp för dem som har fb och är intresserade av HTG  (Jag har inte sett sidan eftersom jag inte är med i fb)
 
Facebookgrupp Emmerdale/Hem till gården

Lågprisversion av Kardashian

Alicia har inte hunnit med att fixa utklädningskläder till Jacob så han är ledsen. Hannah hör det och lovar att kolla på deras vind eftesom det kan finnas något där som Jakey han ha.
 
Ashley ringer till Laurel hela tiden men hon är inte redo att prata med honom. När han sedan dyker upp på fabriken blir hon irriterad. Han säger att han inte har något val eftersom hon inte svarar. Han ber om ursäkt och lovar att tänka på familjen i första hand. Laurel muttrar om att det inte ger pengar till hyran. Ashley säger att han faktiskt försökt att hitta nytt jobb men att det är svårt.
 
Val håller på att städa och fixa när Amy undrar varför hon inte åkt till polisen än. Val säger att hon har så mycket annat som måste göras men Amy inser att det bara är undanflykter. Amy lovar att följa med Val när hon ska till polisen och att de borde faktiskt åka på en gång.
 
Debbie säger att hon ska åka och hälsa på Zak för att prata med honom eftersom Cain vägrar. Cain säger att hon borde tänka på babyn i första hand och inte åka iväg och riskera att hon blir upprörd. Debbie svarar att hon är mer upprörd på Cain än något annat. Det gör att Cain ändrar sig och lovar att åka till Zak.
 
Laurel får samtal om att hennes check inte blivit godkänd när hon betalat för Sandys vård. Hon är orolig för att han inte kommer att få någon hjälp men Ruby lovar att komma dit sålänge hennes chefer inte ger andra instruktioner.
 
Val kommer in på puben och hon är rätt upprörd. Hon säger till Alicia att följa med in till rummet bakom bardisken. Det visar sig att när Val velat ta tillbaka anmälan så är det försent eftersom Alicia erkänt att hon slagit Val. Alicia tror henne inte men Amy bekräftar det Val sagt.
 
Charity pratar med Debbie. Hon berättar att Jai är så glad över att hon funderar på om de ska skaffa barn eller inte fast i själva verket så vet hon redan nu att hon inte vill ha fler barn. Debbie undrar varför hon gått med på att tänka på saken och då säger Charity att hon ville inte göra Jai ledsen.
 
Cain kommer till mentalsjukhuset för att träffa Zak men han får vänta ett bra tag innan Zak är redo. När han väl får komma in till Zak så går det inte så bra för Cain anklagar Zak för att inte vara man nog att ta hand om sin familj och för att han lämnat dem. Zak säger inte så mycket men helt plötsligt går han bara därifrån.
 
Alicia berättar för David om vad Val sagt. Han säger åt Alicia att hon måste prata med Justin och att de måste berätta för Jacob om situationen.
 
Charity blir irriterad när Jai och Noah springer omkring och leker med Noahs nya svärd.  Hon säger åt Jai att skärpa sig och tänka på arbetet istället.
 
När Cain gått och Zak fått tid att fundera säger han till Trevor att han måste träffa läkare och det på en gång. Trevor svarar att det kan ta ett tag eftersom det är helg. Tillslut kommer det en läkare och Zak talar om att han vill åka hem för att reda ut saker och ting för det kan han inte göra när han sitter på sjukhuset. Läkaren är motvillig till det men Zak är säker på att det är bäst. Han säger att om det inte fungerar så kommer han att komma tillbaka.
 
Firandet av drottningen börjar ta fart. Många bybor klär ut sig till kungar eller drottningar. Jakey är lite sur för hans utklädnad är Karl II och han är långhårig så Jakey tycker att han ser ut som en tjej.
 
Alicia har ringt till Justin så han kommer till byn tillsammans med sin flickvän Talia. Alicia som inte var beredd på det blir irriterad och kallar henne för en lågprisversion av Kardashian (Jag tycker hon påminde om Alicia).
Justin får följa med Alicia till rummet bakom puben för att prata. Hon berättar att hon slagit Val och att hon nu riskerar fängelse eftersom hon är villkorligt frigiven efter förra domen. Justin säger att det löser sig eftersom Jacob kan bo hos honom. Alicia tycker det är bättre att sonen bor kvar i byn hos David för där finns vännerna och skolan. Justin blir rasande och säger att Jacob inte ska bo hos Leylas före detta pojkvän. David som precis kommer in får höra det. Han förklarar att de faktiskt inte bestämt något än men att det är ok för honom. Justin tycker då att de frågar Jacob om vad han vill men då blir Alicia upprörd eftersom hon inte sagt något till honom än.
 
Chas har ordnat med lotteri för att dra ihop pengar till Sarahs Parisresa. Talia vinner första priset och det är ett års förbrukning av choklad. Sarah blir korad till dagens drottning. Sedan fortsätter firandet utomhus och Sarah ska tända brasan. Alicia ser att Justin står med Jacob så hon får panik för att hon tror att han sagt något. Hon ropar på Justin och han kommer fram till henne. Alicia ber honom att inget säga idag för hon vill att Jakey följer med henne hem ikväll. Justin går med på det men från och med i morgon är det han som tar hand om sonen. När Alicia säger emot så hotar Justin med advokat och sedan säger han att han åtminstone är barnets far. Alicia blir rasande men Justin bara flinar och säger att hon ska njuta av festen idag för det är den sista på mycket lång tid för henne.
 
 
 
 

Träffar hellre djävulen än min son

Ashley får frukost på värdshuset men Val har inte lagt ner något arbete direkt och brödet är bränt. Han säger att han bör bli betraktad som vilken gäst som helst eftersom han betalar för rummet, annars kommer han kräva pengarna tillbaka. Val försöker få Amy till att laga frukosten men hon vägrar.
 
Hemma hos Bartons är det full rulle. Hannah ska iväg och göra ett prov i skolan och hon är så nervös. Moira säger till de andra att de har en extra stor leverans idag som Hannah inte vet om eftersom hon inte ska oroas i onödan. Alex säger att han faktisk ska vara ledig under eftermiddagen för han har planer med Victoria. När Hannah och grabbarna gått säger Moira till Holly att hon skulle inte klara sig utan henne just nu.
 
Marlon ser när Laurel packar in barnen i bilen. Han pratar med henne för han saknade henne på kalaset men han har en bit tårta kvar och dessutom har han ett köttpaj som hon kan få. Laurel tvekar men tackar honom ändå.
Ashley står i dörröppningen vid värdshuset och ser Marlon och Laurel när de pratar med varann.
 
När Laurel lämnat barnen åker hon till Nicola. Rodney kommer dit och berättar att han fått Ashley att flytta till värdshuset. Laurel undrar givetvis varför och hon får då veta att Rodney ville ha möjligheten att träffa barnbarnen hemma i hans hem. Nicola skäms lite och medger att hon kanske överreagerat. Laurel blir orolig för hur Ashley ska kunna betala för sig.
 
Två män kommer in på puben och frågar efter Zak. Chas säger inget om var han är eftersom männen säger sig ha pratat med honom nyss och gjort upp om att träffas där.
 
Alex och Victoria är ute på stan. När de blir hungriga går de in på hamburgerstället där Ashley jobbar och de ser honom på en gång. Ashley ser dem och han ber dem att inget säga till de andra i byn.
 
Hannah sitter vid utomhusborden när Amy går förbi. Hon talar om för Amy att hon inte varit i skolan och gjort provet idag eftersom hon ändå inte skulle klara av det. Väl hemma säger hon inget om att hon inte gjort det. Hon pratar med Holly och får veta att systern verkligen vill ha designpraktiken eftersom det är enda chansen för henne.
 
Sam talar om för Lisa att han måste åka iväg och hjälpa Alices morbror eftersom det hänt mostern något. Lisa och han är på väg till puben. Hon är på gränsen till att bryta ihop eftersom allt känns jobbigt. Chas visar henne de två männen som väntar på Zak. Lisa känner inte igen dem.
 
Val sitter vid bardisken och tycker synd om sig själv. Hon är ju den som fått stryk och vars man stuckit med en annan kvinna. Ingen i närheten håller riktigt med henne och Alicia är nära att ryka ihop med henne igen. Val säger att hon är nära att ringa polisen för att hon blivit så provocerad. Hon går sedan därifrån.
 
Den ene av de två männen sitter och dreglar över Alicia och vill att hon lutar sig fram lite mer. Hon blir irriterad och frågar sarkastiskt om ska ta av sig tröjan och dansa för dem. Sedan "råkar" hon putta till en ölflaska så ölen rinner ner på mannen. Hon ber om ursäkt för olyckan. Han går in på toa för att torka byxan i handtorken medan den andra mannen går ut.
 
Lisa går ut till den andra mannen för att prata om Zak. Hon får veta att männen och Zak har lite affärer ihop, eller snarare en överenskommelse men hon får inte veta vad det gäller. Den andra mannen kommer ut och de ska precis gå när Lisa säger att Zak är på sjukhus och att det är allvarligt så det kan ta lång tid innan han blir frisk.
 
Debbie ser de båda männen och Lisa. Hon vill att Cain följer efter dem för att ta reda på vad de vill men Cain vägrar.
 
Marlon möter Laurel i cafét och han säger att köttpajen finns kvar för henne. Precis då kommer Alex och Victoria in och de kan inte hålla sig utan berättar för Laurel om var Ashley jobbar. Laurel blir upprörd och Marlon försöker trösta henne med att det kanske inte alls är som det ser ut, att Ashley kanske bara provar på för att en chef ska veta hur arbetet är.
 
Ashley fortsätter att plocka bröd ur soporna och när han låser in påsen i sitt skåp så ser Oli det. Det leder till att den andra killen får reda på det och pratar med Ashley. Laurel står utanför och precis när hon kommer in får hon höra att Ashley får sparken för att han stulit bröd. Ashley försvarar sig med att han bara velat ge det till de fattiga och han kan lova att aldrig göra om det. Det hjälper inte Ashley så han blir av med jobbet. Laurel rusar rasande därifrån.
 
Amy söker upp Val som sitter i sin ensamhet och dricker vin. Hon säger till Val att sluta tänka på sig själv hela tiden för det är dags att visa att man kan hjälpa andra. Det slutar med att Amy ställer kravet på Val att hon ska ta tillbaka anmälan på Alicia annars kommer de aldrig att bli vänner igen.
 
Trevor försöker få Zak till att hitta på något. Zak börjar prata om att kanske börja på gymmet som finns där. Trevor tycker det är en bra idé och frågar om Zak vill träna med boxningsäcken igen eftersom han är gammal boxare. Zak får då ett utbrott och rusar därifrån.
 
Val kommer in i affären för hon vill prata med Alicia. Hon säger att hon kommer dra tillbaka anmälan men inte för att hon tycker att det är rätt det Alicia gjort utan för att hon faktiskt har ett hjärta. Alicia tror inte det är sant men när hon inser det är hon på väg att krama Val men så långt är inte Val beredd att gå.
 
Laurel har gått till puben för att prata med Marlon om vad som hänt med Ashley. Hon är upprörd men han tröstar henne med en jordgubbspaj.
 
Val försöker smickra in sig hos Amy efter att hon gjort som Amy sa men Amy är inte beredd att förlåta Val helt än.
 
Ashley träffar Rodney och han berättar vad som hänt. Rodney är säker på att Ashley kommer att få ett nytt jobb ganska snart men Ashley tvivlar. De går till puben för att ta en öl ihop. Alex ser dem och är snabb med att pika Ashley om att han borde torka borden som han är van vid. Ashley är på väg att börja käfta emot men Chas stoppar dem.
Ashley ser sedan när Laurel kommer ut från köket med Marlon. Han blir rasande och börjar skrika om att Laurel var snabb med att berätta för Marlon om vad som hänt och för att få honom att trösta henne. Laurel blir förbannad och skäller ut honom för att inte klara av ett jobb utan att få sparken och det för att han tänker på välgörenhet istället för att tänka på att försörja sin familj. Hon rusar ut därifrån och Ashley springer efter henne men hon är så arg över det han gjort så hon vill inte prata med honom.
 
Lisa har gått hem till Debbie efter mötet med de två männen. Lisa bryter ihop och gråter. Hon vill bara att allt ska bli bra igen och att Zak kommer hem. Cain kommer hem och säger att han inte hann ikapp de två männen.
När Lisa säger att det enda som kanske kan hjälpa är att Cain pratar med Zak så allt kan ställas till rätta så säger Cain att han aldrig kommer att göra det.
 
Zak erkänner för Trevor att han varit tvungen att rätta till allt när det var illa. Han berättar om Cain och hur illa det varit med honom och att han bara ställt till med elände. När Trevor nämner att Zak kanske borde träffa Cain så svarar Zak att han hellre träffar djävulen.

Paris, stampat bröd och en clown som inte dyker upp

Holly pratar i telefon och verkar rätt glad. Hannah frågar varför och får då veta att Holly har en praktikplats på gång som designerassistent.
 
Amy tycker Jacob ska få vara hemma eftersom han är upprörd över att hans mamma är hos polisen. David som inte har tid att passa honom säger åt Amy att göra det i så fall. Amy säger till Victoria att hålla dem sällskap. Val kommer in i affären där de andra står och hon säger åt Amy att jobba men hon vägrar. Då säger Val till Victoria men hon vill inte heller. Val ger då Victoria sparken men det berör inte Vic eftersom hon vet att Eric anställer henne igen.  Då blir Val irriterad och undrar varför det är hon som blir utpekad som den onda.
 
Alicia får rådet av advokaten att erkänna sig skyldig till att ha slagit Val men att hon ska visa sig ångerfull sedan. David kommer för att hämta Alicia efter förhören och då är Alicia väldigt upprörd. Det visar sig att hon har slagit en vårdare som stal pengar från deras mamma så nu blir domen grov misshandel och antagligen ett fängelsestraff för det.
 
Ashley jobbar på något för snabbt enligt arbetskamraten Oli. De pratar och Ashley erkänner att han jobbat som präst. När den andra killen får reda på det börjar han reta Ashley för "fader Ted". Senare får Ashley reda på att han måste stampa på brödet som skall kastas för att ingen ska sno det ur soporna. Ashley tycker det är onödigt eftersom man kan ge dem till hemlösa så han tar bröden i smyg och kastar sedan de andra soporna på vägen hem.
 
Sarah är på cafét med Debbie och Andy. Hon vill ha en speciell födelsedag så Bob föreslår en resa för det fick han när han var liten. Sarah drömmer sig genast bort till Paris eftersom de läst om Frankrike i skolan.
 
Val ska handla i affären men när hon ska betala så godkänns inte hennes kort. Hon blir rasande och när hon träffar Amy så säger hon åt henne att säga åt Eric att inte låta gästerna lida för att hon inte kan handla. Amy svarar att Val redan gjort slut på deras pengar.
 
Holly frågar Moira om hon kan få ledigt dagen efter. När Moira frågar varför så säger Holly att en kompis ska ha födelsedagsfest. Hon vill inte säga att hon ska på anställningsintervju.
 
Cameron kommer in på pubens toalett när Chas är där för att fylla på med papper. Han drar in henne i ett toabås men de hinner inte ens börja förrän någon knackar på. Det är Debbie som behöver gå på toaletten. Chas säger att hon mår inte så bra så Debbie kan låna den privata toaletten inne i lägenheten.
Senare i baren så berättar Debbie om Sarahs dyra önskan. Chas erbjuder sig att betala för resan.
 
Rodney träffar Ashley på cafét. De pratar om arbetsdagen och att Ashley delat ut bröd till fattiga. Plötsligt säger Rodney att Ashley måste öppna fönstret på kontoret. Ashley undrar givetvis varför och då säger Rodney att det är en viss stekosdoft från honom.
 
Alicia sitter i soffan när Jacob kommer ner. Han berättar att han var livrädd för att hon skulle hamna i fängelse och när Amy sagt att det inte blir så så var det bara för att lugna honom. David frågar Jacob om sanningen är bättre än att inte veta och det tycker han. Alicia vägrar att säga något om risken utan skickar iväg Jacob till affären för att köpa något gott. David säger att hon borde berätta för Jakey men Alicia är rädd för att göra honom panikslagen.
 
Ashley träffar Laurel och han frågar om han får fika med barnen eftersom han vill träffa dem. Laurel lovar att hon ska fråga dem. Gabby vill inte träffa sin far men Arthur vill gärna det. Laurel säger sedan till Ashley att han kanske kan vänta några veckor till eftersom Gabby inte vill träffa honom än och Arthur kommer bara att bli förvirrad.
 
Cameron kommer in till lägenheten bakom puben och han kramar om Chas som håller på att slå in ett paket till Leo som ska ha kalas. Han frågar henne om varför hon erbjudit sig att betala för Sarahs resa. Hon svarar att hon har väl rätt att göra så till sin systerdotter. (Brorsdotter borde det vara)
 
Holly kommer hem och låtsas att kalaset har varit bra. Till Hannah säger hon att intervjun gick bra och att hon blivit erbjuden jobb. Hur ska hon kunna acceptera ett jobb som ligger 50 mil därifrån när gården behöver hennes hjälp.
 
Rodney är barnvakt till Angel som blivit sjuk. Edna ringer från kontoret och vill att han jobbar eftersom både Carl och Jimmy är upptagna med annat. Ashley erbjuder sig att passa Angel medan Rodney är iväg.
När Nicola kommer dit för att hämta Angel blir hon irriterad över att Rodney lämnat Angel ensam med Ashley. Hon talar om för Rodney när han kommer tillbaka att hon inte vill att Angel lämnas ensam med en man som slår sin far eftersom han verkar ha aggresionsproblem.
 
David säger till Alicia att be Val om ursäkt eftersom det inte kan bli värre utan kanske lite bättre om Val tar tillbaka sin anmälan. När Alicia kommer till jobbet på puben så står Val där. Alica säger till Val att sätta sig vid ett bord eftersom de borde tala ut. Val vill inte men gör ändå det. Amy sätter sig hos dem. Alicia försöker be om ursäkt och hon säger att hon bara velat försvara David. När Val fortsätter att vara spydig kan inte Alicia behärska sig utan kallar henne för "egoistisk kossa" och det gör inte saken bättre.
 
Rodney är hemma hos Nicola för att prata om det som hänt. Han försöker försvara Ashley men Nicola ger sig inte och hon får stöd av Jimmy. Hon säger att Angel inte får komma hem till Rodney mer så vill han träffa henne så får det vara hemma hos dem. När Rodney ska berätta det för Ashley så hinner han inte säga något förrän Ashley erbjuder sig att flytta.
 
Ashley hyr ett rum i värdshuset. Val är spydig som alltid och säger att han kan inte räkna med frukost eftersom Amy inte är vaken så tidigt. (Hur har han råd med det? Ett sammanbrott verkar nära och jag är rädd att han kanske funderar på att ta livet av sig)
 
Leos kalas är hemma hos Marlon. Han har hyrt en clown som inte dyker upp. (Lite lustigt med Rhonas kommentar om fylleclownen, om Marlon sett att det var ett fyllo pga den röda näsan) Paddy märker Marlons besvikelse över att kalaset kanske inte blev helt perfekt men inser att det ligger annat bakom Marlons ledsna min. Efter kalaset är Paddy kvar och hjälper till med städningen. Han säger att nu borde det vara fritt fram för Marlon att träffa Laurel eftersom hon separerar från Ashley. Marlon säger att det är inte så enkelt och att han kan inget göra just nu ändå.
 
Alicia är upprörd och ledsen över att det inte gick så bra när hon skulle be Val om ursäkt. Hon berättar för David om vad som hänt och han säger att nu är det ännu viktigare att hon pratar med Jacob om vad som kan hända, speciellt så han inte får höra det från någon annan. Alicia gråter och David håller om henne.
 

Det hemliga jobbet

Val fortsätter härja och hon kan inte alls förstå att Eric varit otrogen mot henne medan hon varit borta. Han försöker förklara att han hört att hon bott med en av Pauls vänner så han trodde inte hon skulle komma hem.
 
Chas och Cameron fortsätter smyga med sin affär. Han är där för att hämta sin "lön" men måste sedan till verkstan för att hjälpa Debbie.
 
Val ger Amy några örhängen men hon vill inte ha. Val försöker då be om ursäkt men Amy vill inte lyssna men när Val säger att hon gjorde fel angående babyn så stannar Amy till och säger att Eric är ialla falll sårad.
 
Alicia surar för Justins bröllop men David säger att hon borde se det ur annat perspektiv, att Justin gifter sig och att Jacob inte har något emot det. Eric kommer in i affären och vill prata med David. Han berättar om Val och att det fortfarande finns en gnista mellan dem. David försöker övertala sin far att inse att Brenda är rätt för honom för att inte bli sårad.
 
Megan är på kontoret och jobbar. När hon försöker prata med Declan är han rätt disträ. Hon frågar honom om han ringt och ordnat med det de kommit överens om så säger Declan att han har det. Katie som kommer in hör det och hoppas att han gjort det för Megans skull. När Megan gått så frågar Katie om han pratat med Robbie men det har han inte.
 
Brenda står utanför Erics hus när han kommer hem. Hon tänker hämta sina saker men han försöker be om ursäkt. Brenda säger att hon ska skynda sig men då säger Eric att hon inte får ta något därifrån eftersom det är Val som ska ut.
 
Charity sitter på puben och pratar med Chas. Hon är orollig för att Chas inte har någon man i sitt liv men Chas säger att hon klarar sig bra ändå. Sedan berättar Charity om Jai som vill adoptera Noah. Chas säger att det är ett bra tecken och att Jai är den bästa killen någonsin för Charity. Det gör att Charity går till Jai i fabriken och villl prata med honom. Hon hinner inte säga så mycket innan Jai säger att han vill inte tjata om adoptionen för det enda han vill är att Noah får hans efternamn. Charity går med på det sedan säger hon att hon ska tänka på saken om de kanske ska skaffa barn eller inte.
 
Val kommer in på puben och hon är på strålande humör. Chas frågar varför och Val svarar att det är Eric som gör henne glad.
 
Megan träffar Katie och hon tackar henne för att han ställt upp mot Declan. Katie säger att det är inte mer än rätt och att hon vet att Declan vill ha Megan boendes där hos dem igen. Katie säger att hon också vill det och att huset är stort nog för dem båda.
 
Debbie kommer in på puben och hon säger att hon är sur på Chas. Chas blir lite skärrad men hämtar sig snabbt. Debbie säger att det är för att Chas ger Cameron massa kvällspass så Debbie blir sittandes ensam hemma med sin far. Chas frågar om hon ska sparka Cameron men det vill inte Debbie. Sen frågar Chas hur de har det där hemma. Hon blir väldigt glad när hon får höra att Debbie och Cameron inte har sex längre.
 
Alicia sitter och pratar med David på puben. När Alicia kommer fram till bardisken frågar Chas henne om hur det går med David. Alicia förstår först inte men när Chas säger att det syns att Alicia har känslor för honom så erkänner hon det. Chas råder henne till att prata med David. Alicia går tillbaka till bordet och frågar honom om vad han tycker om vänner som dejtar varann. När han säger att det är ok så säger hon att nästa gång ska hon göra på det sättet. Han tycker det är en bra idé för hon har så många bra sidor. När Alicia frågar David om vilka så kan han inte svara. Hon tar det negativt och blir sur och går på toa. När hon kommer ut igen så säger David flera positiva saker om henne och då blir hon glad igen men sedan säger han något som gör henne ledsen och tvivlande.
 
Val kommer hem och märker att nyckeln inte passar i ytterdörrlåset. Hon blir förbannad och ringer på. Eric öppnar och förklarar att hon kan få sina saker för nu är det slut mellan dem. Val stormar in för att prata. Hon snackar skit om Brenda som sitter bredvid Eric men han ger sig inte. Amy kommer ner med några säckar med Vals kläder och Eric tar dem och väskorna och kastar ut, sedan kastar han ut Val som står på trappen och gråter.
 
Jacob och David stretchar och värmer upp i affären. När Nikhil kommer för att hämta David så frågar Jacob om han får följa med. Då säger Nikhil att Jakey kommer att förlora men David svarar med att "det finns inga förlorare i denna familj". Alicia hör det och undrar vad han menar med familj och David svarar att de är ju trots allt en dysfunktionell familj.
 
Det är snart Sarahs födelsedag och hon önskar sig massor av saker så Cameron erbjuder sig att ta extraskift på puben för att få in pengar.
 
Jude sitter ute med Edna och Alan och diskuterar vem som ska tända ljuset när de firar drottningjubileet och de kommer fram till Sarah ska få göra det. Ashley går förbi och pratar lite med dem men när han ser Laurel så går han fram till henne i stället. Han är noga med att inte säga var han ska jobba men han ska se till att Laurel får pengar till hyran.
 
Eric är på värdshuset och pratar med Brenda och Amy. Han säger att han bokat hotell för dem i Cornwall i två veckor. Precis då kommer Val in och säger att värdshuset är hennes också. Bra säger Eric och talar om för henne att hon får ta hand om värdshuset själv medan de åker på semester. Val protesterar givetvis och Amy säger att hon stannar hellre hemma och ser efter så inte Val stjäl kassan. Amy säger sedan till Val att hon krossat Erics hjärta och även hennes.
 
Ashley börjar sitt nya jobb och der visar sig vara en hamburgerrestaurang. Han är rätt vilsen men får lära sig hur man steker en hamburgare. Ash...ley frågar om han kan få förskott på lönen och de andra börjar skratta.
Efter arbetsdagen kommer Ashley till byn och när han ska lämna pengar till Laurel ser han Gabby i fönstret men hon försvinner när han tittar på henne. Han ger Laurel pengarna och går sedan därifrån.
 
Alicia jobbar och Chas påpekar hur sur och frånvarande Alicia ser ut att vara. Hon råder Alicia att reda ut detta med David. När David strax efter kommer in på puben så säger Chas snabbt att rummet bakom är ledigt. David fattar inte men då säger Chas att Alicia har något hon vill säga. Det blir återigen ett samtal som feltolkas om bra mamma och att hon är som Davids mamma men ändå inte. De blir avbrutna av att Val stormar in och vill att David hjälper henne att prata med Eric. David vägrar för han anser att hans pappa har det bra ihop med Brenda. Då börjar Val att skrika om att David och Eric är lika ryggradslösa och båda låter kvinnorna styra. Alicia blir så förbannad att hon slår till Val. Val börjar blöda ur näsan och givetvis blir det stor dramatik när hon rusar ut. Alicia blir chockad över vad hon gjort och när David frågar varför så tänker hon först säga som det är men sedan säger hon att hon inte vet. Han kramar om henne för att hon ska lugna ner sig.
 
Val kommer ut till puben och visar upp sin blodiga näsa. Gennie ser det och undrar om Val varit i slagsmål med hennes mamma. Återigen så håller Nikhil undan Gennie från att göra något.
Val ringer polisen och anmäler att hon blivit misshandlad. Polisen kommer till puben och frågar efter Alicia. Val pekar ut henne och visar sedan sin blodiga näsa. Hon säger att David är vittne till händelsen och när polisen frågar honom så tvekar han men säger sedan att jag Alicia slog Val men det var i självförsvar. Polisen för ut Alicia till bilen för att ta henne till stationen. Precis då kommer Eric och Brenda ut med sina väskor och ser det.
David skäller ut Val och tycker hon har sig själv att skylla och att Brenda är så mycket bättre än hon.
 
 
 
 
 

En divas återkomst

Megan har flyttat in hos Carl tillfälligt.  Hon stressar runt på morgonen samtidigt som hon pratar i telefonen. Jimmy blir lite irriterad och frågar Carl om hur länge hon ska stanna och Carl svarar att det blir så länge hon behöver. Declan kommer över och frågar om Megan ska komma till arbetet men hon jobbar hemifrån. Megan tänker inte komma tillbaka förrän Declan ringt Robbie och sagt att allt är ett misstag.
 
Rishi är barnvakt till Noah som fortfarande är sjuk. Charity och Jai är på jobbet men Charity vill hellre gå ut och ha kul. Priya är snabb med att haka på och de kommer överens om att börja tidigt så de kan avsluta tidigt och därmed kunna jobba dagen efter.
 
Sean kommer till skolan och snabbt så är det några killar framme för att göra sig lustig över att hans mamma går i skolan. De tar Seans väska och börjar kasta runt. Ali ser det och blir rasande. Hon blir ännu mer förbannad när hon ser att en av killarna har Seans nya skor på sig. Hon kastar sig över killen så han hamnar på marken och hon sätter sig över honom och håller i ett hårt grepp. Flera av de andra eleverna ser det och börjar filma med sina mobiltelefoner. En lärare går förbi och ser det och han tar tag i Ali så killen kan komma upp. Han frågar sedan hur killen mår och givetvis har han väldigt ont. Läraren är arg på Ali och säger att om killens föräldrar tänker göra en anmälan så ställer han upp som vittne.
 
Brenda vill bjuda familjen på lunch. Hon ser till att både Gennie och Nikhil kommer och även Amy. De är hemma hos Eric och han tar fram ett gammalt vin han sparat till ett speciellt tillfälle. Gennie är lite orolig för att hennes mamma är så förälskad i Eric men att han kanske inte är lika allvarlig i sina känslor men Brenda nöjer sig med det. Nikhil säger att han behövs på jobbet och därför måste gå därifrån. Gennie undrar vem som sms:at eftersom Jai är på möte men Nikhil skyller på att Jai talat om det precis när han gått ifrån fabriken.
 
Val kommer tillbaka och första stället som hon besöker är givetvis puben. Chas blir väldigt förvånad men säger inget till Val om Eric och Brenda. Nikhil som kommer in på puben ser Val så han ringer Gennie på en gång. Hon ser dock att han ringer men väljer att inte svara.
 
Jai passar Noah medan Charity är ute med Priya. De spelar tv-spel och har roligt. När Jai får ett arbetssamtal så får Rishi ta över tv-spelandet med Noah. Rishi börjar fråga Noah om vad han tycker om Jai och om Jai är en bra pappa och om Noah vill ha honom som pappa. Jai återkommer och Noah säger att de pratat om att Jai ska adoptera honom.
 
Ruby börjar fnissa när Ali berättar om slagsmålet. De blir avbrutna av att Ali får samtal från skolan som meddelar att hon blivit avstängd från läskursen. Sedan får Ali veta att föräldrarna till killen inte kommer att anmäla henne. Hon går då tillbaka till jobbet och talar om för Nikhil att hon blivit avstängd från kursen. Han är inte förvånad men besviken. Lizzie som hör det frågar sedan Ali om varför de bråkat om förstahjälpenkursen så Ali erkänner hon inte kan läsa eller skriva.
 
Nikhil ser att Val försvunnit från puben så han rusar iväg hem till Eric. Han hinner precis in innan Val kommer in så han kunde inte förvarna dem. Val beter sig som om inget hänt och att allt är som vanligt förutom att hon vill veta alla nyheter. Eric blir rätt förbannad över att hon bara kommer in och Amy är arg över att Val inte hört av sig fast hon påstår att hon bryr sig om henne så mycket. Gästerna går hem för att undvika bråket.
 
Jacob kommer hem efter att ha varit hos sin pappa. Han börjar fråga David om vad en bestman gör. Det visar sig att Justin ska gifta om sig och Jacob ska vara hans bestman. Alicia blir upprörd och sur över att Jakey kommer att få en styvmamma.
 
Jai är ute och spelar fotboll med Noah och han frågar sedan om vad Noah tycker om adoption. Noah vill inte det eftersom han är så rädd för att bli lämnad igen för att Charitys alla män lämnat dem. Jai försöker övertyga Noah om att denna gång är annorlunda men Noah säger att så har alla andra sagt också.
Charity kommer hem tidigt och får då höra av Noah att Jai ska adoptera honom. Hon blir förvånad och när hon sedan får tillfälle att prata med Jai säger hon att hon gärna vill vara med vid sådana beslut och att han inte ska ta Noah som näst bästa alternativ eftersom hon inte vill ha fler barn. Jai förnekar att han ser Noah som ett surrogat för eget barn eftersom han tycker så mycket om honom ändå.
 
Val har sovit en stund och när hon vaknat till ska hon ta hand om sin tvätt. Hon blir rasande när hon ser kvinnounderkläder i tvätten. Hon frågar vems "flodhästtrosor " det är som ligger där. Amy säger att det är Brendas och det gör Val ännu mer förbannad. Val skäller ut Eric men då försvarar Amy honom och Brenda.
 
Brenda, Gennie och Nikhil sitter på puben. Brenda är jätteledsen och dränker sina sorger i vin. Val kommer in och kastar en svart sopsäck med Brendas underkläder framför dem. Hon skriker åt Brenda att låta bli gifta upptagna män.
 
Sean lämnar ett kort till Ruby och Ali. Han vill att de läser det senare men Ali vill visa sina kunskaper så hon börjar läsa på kortet. Sean har skrivit att han ber dem båda om ursäkt för det han gjort.
 
Val har kommit hem och ska gå och lägga sig. Eric och Amy ska iväg till värdshuset för att jobba och träffa Brenda. När Eric tvekar så blir Amy orolig för att han ska gå tillbaka till Val.
 
 

En andra chans

Belle tjatar om att hon vill träffa sin pappa även om han mår dåligt. Lisa försöker förklara för henne att det bästa de kan göra är att låta Zak vara för att han ska kunna bli bättre.
 
Jude, Alan och Edna sitter på cafét och pratar om någon eld/fyr som de fått äran att ha till deras församling. (Jag vet inte vad det är de menar men det kanske blir tydligare längre fram i serien) De ska välja någon som tar hand om "fyren" och då försöker både Edna och Alan att övertyga Jude om att välja dem även om de inte säger det rakt ut. Jude tycker att de kanske ska rösta om saken.
 
Amy vill inte umgås med Brenda men följer motvilligt med på shoppingtur i stan. När de kommer hem är Amy rätt trött på Brendas prat men Brenda försvarar sig med att någon måste ju prata och eftersom Amy är tyst blir det som det blir. Precis utanför värdshuset säger Amy till Brenda att det är "mitt fel att Val lämnade Eric"
 
Katie sitter på cafét med Gennie. Hon berättar om Megan och den bortadopterade sonen och att Declan vill ha kontakt med honom även om Megan inte vill det. Gennie ser likheten med hennes och Shadrachs möte och att om hon inte gett honom en andra chans hade det sett helt annorlunda ut nu.
 
Megan och Carl sitter på puben och pratar. Hon förklarar för honom att det de har ihop är bara en engångsgrej och att hon om några månader kommer att sticka från byn.
När Jimmy ser Carl utanför puben så märker han att Carl inte ser så glad ut och han tror att känslorna för Megan är rätt starka även om Carl inte medger det.
 
Belle och Sean träffas på cafét och hon märker att han är rätt tyst. När hon ser Ruby så skäller hon ut henne för att ha antastat ett barn. Bob försvarar Ruby men Belle fortsätter. Sean säger inget och det stör Belle eftersom hon undrar varför han inte försvarar sig själv.
När Belle sedan är hemma kommer Sean dit. Hon frågar honom om händelsen och inser snabbt att det han sagt inte stämmer utan att det var tvärtom. Hon blir besviken och säger åt honom att sticka. Sean frågar om de fortfarnde är ihop och hon säger nej för hon vill inte vara ihop med honom längre.
 
Nicola och Elliot är båda hemma med vattkoppor. Hon verkar tycka om honom mer och mer och det slutar med att de båda ligger brevid varann i soffan och sover.
 
Jude träffar Ashley på puben och han önskar få hjälp av Ashley, eftersom han känner byborna så bra, med "fyren" som ska komma till byn. Ashley säger att han inte kan hjälpa honom.
 
Eric pratar med Amy och han säger att han kommer att dumpa Brenda för att Amy ska må bra eftersom han åtagit sig att se till Amys bästa när de adopterade henne.
När David får höra det blir han arg och säger åt Eric att inte låta Amy styra och ställa eftersom hon inte ska bestämma sådana saker. Amy hör det när hon sitter i trappan och tjuvlyssnar på dem.
 
Ali och Dan råkar i bråk på farbriken efter att Lisa nämnt att Belle dumpat Sean för att han ljög om Ruby. Nikhil kallar in dem på kontoret och säger åt dem att sluta bråka annars måste någon av dem sluta på företaget.
 
Jai tar hand om Noah som är sjuk för att Charity är på möte. Rishi ser det och när han blir ensam med Priya frågar han om Jai ofta tar hand om Charitys son. Priya svarar att Noah är inte alltid sjuk men om han undrar om vem som bestämmer i det äktenskapet så är det Charity.
Rishi pratar sedan med Jai på puben och Jai berättar att Charity inte vill ha fler barn och att han faktiskt är besviken över det.
 
Eric sitter och arbetar vid datorn på värdshuset när Brenda kommer in för att duka. Han ska precis säga till henne att de måste prata men då kommer Amy och avbryter honom för hon vill att de ska äta middag ihop. Eric går iväg med Amy och han är förvånad över hennes beteende. Amy erkänner att hon inte vill att han ska dumpa Brenda för då blir han ledsen och det gör henne ledsen och hur ska de då kunna sköta värdshuset ihop. Senare sitter de alla på puben tillsammans med David. När det är dags för att börja arbeta på värdshuset så säger Amy att hon och Brenda kan börja arbetet så kan Eric sitta kvar med David en stund. David blir mycket förvånad.
 
Ali kommer in på cafét och hon är förbannad på Dan. Hon berättar för Ruby om vad som hänt på fabriken när Dan också kommer in. Ruby säger åt honom att antingen ringer han polisen eller så gör hon det, bara de får denna anklagelse ur världen. Dan går hem och pratar med Sean. Tillslut erkänner Sean att han ljugit. Dan tar med sig barnen hem till Ali igen och berättar att han vet att Ruby var oskyldig till händelsen. Ali vill att Sean ber om ursäkt till Ruby men han vägrar och Ruby tycker att de ska släppa hela saken nu.
 
Robbie hör av sig till Declan. Han ska komma över till Home Farm för att prata. Som tur är så är Megan på möte i London. Robbie kommer dit och börjar prata om att han inte har någonstans att bo. Declan tror genast att han vill ha pengar men det visar sig att Robbie vill att Declan går i borgen för honom. Declan går med på det.
 
Megan kommer in på puben och träffar Carl. Han får veta att mötet blev inställt och att hon nu har tid över så antingen går de hem till honom eller hem till henne. (Här trodde jag nästan att de skulle hem till Megan bara för att Robbie är där) De går hem till Carl men eftersom det är sjuklingar där så fick de ingen lugn och ro så de går tillbaka till puben.
 
När Megan kommer hem till Home Farm så ser hon på en gång att Declan och Katie håller något hemligt. Hon får tillslut veta att Robbie varit där och att han vill ha hjälp. Hon blir rasande och skäller ut Declan innan hon ger honom en örfil. Megan går därifrån och Katie stoppar Declan från att följa efter henne.
 
 

Welcome to the funny farm

Declan kommer hem till Laurel för att tala om att kyrkan betalar inte längre hyran för deras hus och nu ligger de efter med en hyra. När Declan gått så säger Sandy att han kan ta fram hans frus gamla smycken så kan Laurel pantsätta dem men det går inte Laurel med på.
 
Belle säger att hon vill besöka sin far men Lisa säger att de kanske får vänta tills det går bra.
Senare får Lisa samtal från Zaks skötare Trevor och de får veta att de är välkomna på besök.
 
Brenda ska gå över till Eric med massa mjölkflaskor eftersom hon hört att han har brist på mjölk och Amy inte vill hjälpa henne. Givetvis tappar hon några flaskor i marken när hon går till värdshuset. Eric möter henne och han hjälper henne med de flaskor hon har kvar. Brenda säger då att hon vill att de åker iväg på en liten minisemester ihop, bara de två.
 
Laurel ser Ashely på puben så hon går fram till honom för att tala om att hyran inte är betald. Han lovar att ta hand om det så fort han får sin avgångslön nästa vecka. Ashley talar om att jobbintervjun han varit på tidigare inte gått så bra eftersom han var för gammal och överkvalificerad men att han ska på en ny intervju senare idag.
 
Carl kommer till Home Farms kontor för han vill luncha med Megan. Hon är väldigt upptagen av arbete så hon tackar nej. Han säger då att de kan alltid hitta på något annat uppe i sovrummet men hon vill inte. Carl ser det som om hon inte vill träffa honom så han blir besviken och går därifrån.
 
Megan får dåligt samvete så hon tar med sig en flaska vin och går hem till Carl. Han är fortfarande butter över att ha blivit nobbad tidigare så Megan känner att det var fel av henne att dyka upp så hon är på väg därifrån. Då stoppar Carl henne och de sätter sig i soffan och dricker vinet hon hade med sig. Hon berättar att det har varit jobbigt ett tag och sedan säger hon sanningen om Robbie. De kysser varann och allt verkar frid och fröjd igen.
 
Declan kan inte släppa tanken på att träffa Robbie igen så han söker upp honom. Robbie är som vanligt väldigt sur och bitter men han släpper in Declan ändå. Declan försöker förklara varför Megan är som hon är och att hon faktiskt bryr sig om Robbie. Plötsligt ringer det på dörren och en dam kommer in. Robbie presenterar Declan som sin morbror och man ser Declans leende då. Declan går iväg för att inte störa men han lovar att komma tillbaka nästa dag.
 
David sitter och letar på Internet efter semesteralternativ för Eric och han nämner husvagnscamping i närheten. Amy hör det och tror att de ska på semester. När Eric tystnar så inser hon att han inte alls skulle åka med henne utan med Brenda så blir hon besviken.
 
Laurel frågar Gabby om hon inte vill träffa sin pappa snart men Gabby undviker att prata om honom.
 
Lisa oroar sig för att ta med Belle till sjukhuset för att träffa Zak eftersom han inte är sig själv just nu.
 
Brenda visar Eric ett pensionat hon hittat som de kan åka till. Han tycker det verkar lite billigt men i själva verket visar det sig att han inte vill åka just nu eftersom Amy inte tycker det är ok. Hon blir givetvis besviken men när Eric säger att de inte avbokat planerna för semester utan bara skjutit fram dem till senare blir hon lite gladare.

Ashley kommer tillbaka från jobbintervjun men han vill inte prata om det. Han säger att han fått jobbet men när Bob frågar om vilket företag det är så säger Ashley att han inte kan säga något förrän han fått brev i från dem men det är ett företag som har med mat att göra.
 
Declan besöker Robbie igen men han hinner inte vara där så länge förrän det dyker upp en man som säger sig vara Robbies hyresvärd. Mannen är rasande för det visar sig att hans fru ringt Robbie vid ett flertal gånger. När mannen blir hotfull så går Declan emellan och säger att han får göra upp med honom om det är något. Hyresvärden går iväg och Declan får reda på att Robbie kanske haft en liten affär med mannens fru.
 
Brenda vill bli vän med Amy så hon frågar henne om de ska åka till stan och shoppa tillsammans för hon vill lära känna henne lite bättre. Amy blir förvånad och säger ja även om hon inte har lust med det.
 
Dan bjuder över Ali på middag eftersom han vill att de ska kunna umgås tillsammans för barnens skull. Ali tror honom inte utan hon tror att han har en baktanke med det han gör.
 
Belle har gjort en tavla till Zak, det är en bild på henne och honom. Familjen kommer till mentalsjukhuset och Zak har klätt sig i skjorta och kavaj för att vara fin inför besöket. Han välkomnar dem till "the funny farm". De pratar lite och han frågar hur det går i skolan. Sam råkar nämna att det var lite konstigt efter hans besök i skolan men då blir Zak förbannad och frågar om han varit där. Skötaren går iväg med Zak så han får lugna ner sig.
Zak kommer sedan tillbaka till familjen och han ber om ursäkt för att allt går bara runt runt i huvudet på honom. Han tar farväl av Belle och Sam. Trevor säger till dem att föräldrarna kanske ska prata ostört så Belle och Sam går ut ur rummet. Zak säger till Lisa att inte ta med barnen fler gånger för han vill inte att de besöker honom där. Han vill inte ens ha besök av henne heller, inte av någon.
 
 

Mamma i högst en timme

Declan får reda på att Megan redan lämnat ett brev till Robbie så han tycker att hon borde söka upp honom. Katie håller med Megan om att det faktiskt är Robbie som får höra av sig nu när han fått Megans adress.
 
Det är kaos hemma hos Bob. Han frågar Dan hur länge barnen ska bo där men Dan säger att att de får inte bo hos Ali så länge Ruby är där. Bob tror inte det stämmer det Sean säger men Dan är övertygad om att Sean inte ljuger.
 
Megan och Declan har möte på Home Farm. De träffar en kvinna som ska ta hand om PR-materialet för festivalen. Nicola erbjuder sig att vara ansiktet utåt men de andra tvekar.
 
Chas träffar Dan i affären och pratar lite med honom om hur män tänker. Charity kommer dit och hon vill prata med Chas. Hon berättar att Jai vill ha barn men inte hon.
 
Zak sitter på psyket och säger inget. Skötaren försöker spela ett spel med honom men Zak reagerar knappt.
 
Robbie dyker upp på Home Farms kontor. Nicola får gå iväg och hämta Megan som sitter i möte. Megan avbryter mötet och kommer till kontoret. Robbie är sur eftersom hon ratat honom två gånger tidigare och han undrar vad hon vill nu. Han är bitter och besviken och han vill inte ha någon som helst kontakt med henne mer.
 
Bob möter Dan med barnen ute på gatan. Precis då kommer Ruby dit och hon ber Sean att berätta sanningen men han envisas med att det han sagt är sant. Dan och barnen ska äta men eftersom det inte finns någon mat hemma hos Bob så vill han äta på cafét. Bob går med på det motvilligt och samtidig ber han Ruby att gå hem tidigare och hon får betalt för hela dagen.
 
Jai får samtal från skolan och han måste åka iväg för att hämta Noah som blivit sjuk i vattkoppor. Smittan har spridit sig och även Elliot har vattkoppor. Nicola säger att han får leva i karantän eftersom hon inte vill att Angel ska bli smittad. Strax efter visar det sig att även Nicola är smittad så hon och Elliot får hålla varann sällskap.
 
Robbie är på väg ut från Home Farm men Megan springer efter honom. Declan kommer också och tillslut så går Robbie med på att prata med henne i en halvtimme. Han ändrar inte inställning till henne och när han frågar efter vem hans far är så säger hon att han är död. Robbie får tillslut nog och går därifrån.
 
Jai fortsätter att tjata på Charity om hur gärna han vill att de skaffar barn.
 
När Declan och Megan blir ensamma igen så frågar han henne om varför hon sagt att Robbies pappa är död när han inte är det. Hon svarar att det är enklast så. Sedan säger hon till Declan att han aldrig får nämna Robbies namn något mer för då sticker hon därifrån.

En ny fabriksarbetare

Dan får jobb på farbriken och det gillas inte av Ali. Han säger att han gör allt för att vara närmare barnen.
 
Charity kommer tillbaka från Tyskland och hon strålar av glädje över att allt har gått så bra. Nu vill hon genomföra andra stora projekt medan Jai hellre vill att de håller sig på hemmaplan. Han påpekar att han vill ha barn med henne men hon hinner inte svara för Lisa kommer tillbaka till fabriken för att börja arbeta igen.
 
Dan går till cafét och möter Sean. De fikar fast Sean egentligen skulle ha varit i skolan. Ali kommer dit och hon är rasande eftersom Dan uppmuntrar Sean till att ljuga. De börjar tjafsa och plötsligt får Sean nog och rusar iväg. Ruby som egentligen ska jobba följer efter honom.
 
Ashley möter Laurel och han berättar att han ska på intervju för nytt jobb. Han vill även träffa Gabby men Laurel anser att det är lite för tidigt än.
 
Megan märker att Nicola är upprörd över hur det är hemma och hon frågar om de ska luncha ihop. Nicola berättar om hur jobbigt det är med Elliot och att han bara ska vara där ett tag och det påverkar Jimmy. Megan visar Nicola ett kort på en bebis. Nicola tror att det är Megan som liten men när hon får veta att det inte är det inser hon att det är Megans barn. Megan berättar sedan om att hon lämnat ifrån sig honom för att hon var så ung när han föddes.
 
Ruby och Sean pratar ut och han säger att hon är den ende som pratar med honom. De går iväg på en promenad och hon utmanar honom på att träffa en flaska med en sten. Sean träffar rätt och hon blir skyldig honom 5£. När hon sträcker upp sedeln så ska Sean försöka ta den men istället ger han henne en puss på munnen. Ruby drar sig undan och Sean blir generad och springer iväg.
 
Efter lunchen så träffar Megan Declan. Hon säger att hon funderar på att kontakta Robbie trots allt. Declan blir glad och erbjuder sig att skjutsa henne på en gång. De åker iväg till Robbies skola och väntar utanför i bilen. När Robbie kommer ut så får Megan panik och ber Declan att åka därifrån.
 
Lisa besöker Zak på mentalsjukhuset. Han är frånvarande och börjar sedan prata om Shadrach och Butch. Lisa träffar skötaren som säger att det kan ta väldigt lång tid innan Zak blir bra.
 
Ali märker på en gång att något har hänt när hon ser Sean. Ruby som kommer efter honom säger inget. Ali försöker få Sean till att berätta men han rusar iväg till skolan. Dan ser Sean vid busshållplatsen och de börjar prata. Han ser också att Sean är upprörd och när Sean nämner att Ruby gjort något så erbjuder sig Dan att de kan gå hem för att prata. Sean skyller allt på Ruby och att det var hon som försökte med honom.
De går hem till Sean för att reda ut saken. Sean vägrar att säga som det är utan han fortsätter att skylla på Ruby. Ali tror honom inte och då säger han att han inte vill ha en mamma som du, sedan rusar han ut.
 
Jai fortsätter att försöka övertala Charity om att de borde försöka få barn. Han är redo nu för tiden med Noah har fått honom att inse att det är kul med barn. Charity är inte alls lika övertygad och hon tycker det räcker med Noah.
 
Dan kommer hem till Ali och Ruby för att hämta Amelia. Han tycker att under omständigheterna så är det bäst att hon är hos honom. Ali protesterar men Dan säger att det är bättre att han tar hand om barnen än att socialen gör en utredning.
 
Megan hör när Declan berättar för Katie om besöket utanför Robbies skola. Katie som förstår Megan i detta fall berättar att det inte är så lätt att få kontakt med någon man lämnat ifrån sig. Declan säger att det inte är samma sak i Katies fall eftersom hennes barn var avsett att tillhöra någon annan redan från början. Megan går därifrån och hon åker iväg för att lämna ett brev till Robbie.

Mentala problem, inte bara hos en...

Lisa, Belle och Sam är på sjukhuset och de vill träffa Zak men läkaren säger att det inte går. Lisa är envis och hon säger att hon går inte därifrån utan Zak för de kan ta hand om honom hemma för han behöver sin familj. Då talar läkaren om att Zak är tvångsinlagd pål ett mentalsjukhus. Lisa blir upprörd men det finns inget hon kan göra.
 
Väl hemma kommer Debbie över för att få veta vad som hänt. Lisa berättar det och samtidigt råkar hon försäga sig om vad Zak gjort mot Cain så hon berättar att det var Zak som slog ner Cain.
 
Holly möter David ute på gatan och de båda är lite blyga inför varann. David svamlar lite förvirrat men tillslut så har de båda kommit överens om att han ska laga middag till henne på kvällen.
 
Ashley ska få träffa barnen men när Laurel lämnar dem får hon veta att Rodney inte är hemma och då säger hon åt Ashley att han får gå till cafét med barnen. Hon vill inte att han är ensam med dem. Han går till cafét och medan han handlar några chokladkakor så råkar Arthur spilla ut sin läsk. Gabby börjar snabbt torka bort det men hinner inte innan Ashley kommer tillbaka till bordet. Hon säger åt sin far att inte bli arg och börja skrika. Ashley blir chockad när han ser Gabbys rädsla för honom.
 
Lisa ber Belle att inget säga om att Zak är tvångsinlagd på mentalsjukhus, hon vill att de säger att han fått en hjärnskakning istället för hon vill inte att folk ska veta hur det ligger till för då blir det så mycket snack.
 
David och Holly träffas på puben. Alicia ser dem och hon är inte på gott humör. Chas märker att Alicia är sur och hon inser att Alicia har känslor för David. När hon påpekar det så förnekar Alicia att det skulle vara så.
 
Ashley kommer hem för att han vill prata med Gabby. Laurel säger att det inte är någon bra idé utan de måste låta henne vara.
 
Sandy tar med sig barnen till puben för att äta för Laurel måste jobba. Gabby smiter in till Marlon och berättar för honom att hon inte vill träffa sin pappa fast Laurel tvingar henne till det. Marlon ringer Laurel och berättar vad Gabby sagt. Laurel söker upp Ashley och säger till honom att Gabby inte vill komma och att hon då får stanna hemma men att även Arthur stannar hemma med dem.
 
Rodney söker upp Ashley utanför kyrkan. Han säger att han hört om att Gabby är rädd för sin egen far. Ashley brusar upp när han ska försvara sig och då säger Rodney till honom att han måste lära sig att behärksa sitt humör först innan han kan träffa barnen igen.
 
Alicia kommer hem och ser när David spelar fotboll med Jacob och Noah. Precis då kommer Jai och hämtar Noah och de åker hem. Alicia påpekar för David att de måste ha några regler nu när han dejtar Holly. David säger då att Holly inte är rätt för honom eftersom han tänker på någon annan hela tiden. Alicia blir glad och hon försöker få honom att berätta vem eftersom hon tror att det är henne han menar. När David säger att det är Leyla han tänker på så blir Alicia ledsen igen.
David går sedan fram till Holly på puben och säger att det inte blir något mellan dem. Holly verkar bli besviken men visar inte det utan håller med om att han kanske är för gammal för henne.
 
Lisa är hemma och pratar med Sam och Belle. Hon är orolig för Zak eftersom det här är så mycket värre än det någonsin varit. Lisa tror att Zak kanske aldrig blir bra igen...
 
Sen var det något med Sean och Ruby som masserar hans onda fot och att de kommer rätt bra överens och att Dan kommer in hos dem utan förvarning.
 
(Förlåt om det är virrigt men jag är rätt mosig i huvudet just nu)
 
 

Satan i klänning

Tusen tack ni underbara läsare som hjälpt mig medan jag varit frånvarande. Ni är så otroligt hjälpsamma så jag får en tår i ögat.
Eftersom jag fortfarande inte mår helt bra och är mosig i huvudet av alla mediciner så kanske jag missar något men då får ni påpeka det =)
 
Zak fortsätter att irra runt på heden och han pratar med sig själv och sina spöken.
Belle vill inte gå till skolan. Lisa säger åt henne men då frågar Belle om hon ska till jobbet och eftersom Lisa inte tänkt det så förstår hon att Belle också vill stanna hemma.
 
Cameron och Debbie ska iväg och leta efter Zak. Cain protesterar och säger att hon borde ta det lugnt. Han ringer sedan några samtal och förklarar att hans far är borta och bilen likaså.
 
Ashley möter Sandy på gatan och han försöker prata lite med sin far. Det går inte så bra. Sedan möter Ashley Laurel på cafét. Han förklarar att han saknar barnen, ja hela familjen. Det leder till att Ashley får komma över en stund för att träffa Arthur. Gabby håller sig undan och Laurel gör inget för att ändra på det.
 
Nicola fortsätter att muttra över att Elliot är där och att Jimmy lägger så mycket tid på honom och inte Angel. Jimmy retas med henne och undrar om hon tappat bort Elliot igen. Då retas Nicola tillbaka och Jimmy kallar henne för "satan i en klänning"
 
Rodney pratar med Nicola och han säger att Elliot behöver en positiv kvinnobild och det kan hon ge honom eftersom Kelly inte kan göra det. Det gör Nicola så glad att hon erbjuder sig att hämta Elliot hos Noah lite senare.
 
Cain får ett samtal och han åker iväg till heden. Han hittar Zaks bil och börjar då leta efter honom. (Helt otroligt att hitta rätt när det är så öppna landskap och att då veta åt vilket håll han ska gå...)
 
Rachel, David och Alicia bestämmer sig för att de ska gå ut på kvällen. De går till puben men då beordrar Diane att Alicia måste jobba. Alicia vill inte det men Diane har ingen personal och själv måste hon till Bernice i Brighton. Alicia muttrar och inte blir hon gladare när hon ser hur kul Rachel och David har det. Familjen Barton kommer in på puben för att de ska ha en familjekväll tillsammans. Det slutar med att Holly och Adam bestämmer sig för att följa med Rachel och David. Rachel ser inte så glad ut när Holly lägger beslag på Davids uppmärksamhet hela tiden.
 
Nicola ska hämta Elliot hos Jai. Medan barnen tvättar av sig så pratar hon med Jai om hur det är att ha ett barn i huset som inte är hans. Jai förklarar att han gillar Noah och att det är inte barnets fel att det är som det är.
 
Rachel, David, Holly och Adam sitter vid ett av borden på uteserveringen och dricker medan de väntar på taxin. Alicia kommer ut för att plocka glas och hålla koll på dem. Holly börjar balansera på bordet och när hon nästan ramlar ner tar David tag i henne. Precis då kommer taxin och de ska iväg. Holly passar på att kyssa David. Rachel ser det och blir ledsen. 
 
Zak har klättrat ner för några bergsklippor. Han står där och pratar med sig själv och är väldigt arg på Cain. Cain hittar honom och försöker hjälpa Zak att komma upp. Zak tror att Cain ska döda honom så han vägrar först men sedan tar han tag i Cains utsträckta hand. Väl uppe så kommer en helikopter och de båda kommer iväg till sjukhus.
Lisa blir lättad när hon får samtalet om att Zak är hittad. Hon, Belle och Sam åker direkt till sjukhuset. Det kommer fram en psykolog och vill prata med Cain om Zak.
Familjen ser Zak i ett undersökningsrum och de knackar på rutan och vinkar till honom. Zak tittar på dem sedan vänder han bort huvudet.
 
 
 

Vad hände den 8 nov 2013

Dagens händelser får ni diskutera här och jag tar tacksamt emot en liten resumé.
Om ni hjälps åt så behöver ingen sitta och skriva allt ;)

Vad hände den 7 nov 2013

Hej igen, diskutera gärna dagens händelser i detta inlägg.
Berätta även lite snabbt om vad som hände.
Tack för er hjälp!

Uppehåll i några dagar

Tyvärr så kan jag inte skriva här de närmaste dagarna eftersom jag ligger på sjukhus för att opereras.
Jag hoppas att ni kan hjälpa mig med att berätta vad som händer i serien eftersom jag antagligen inte kommer att kunna se avsnitten.
Vi hörs igen någon gång nästa vecka.

Tatuera in streckkoder på ögonlocken

Lisa pratar med Belle angående Sean som stulit pengar från cafét. Hon tycker inte det är något lämpligt sällskap för dottern. När Lisa frågar Zak om hans åsikt så har han ingen. Han tänker mer på en sjuk höna. Lisa inser att han är orolig för provsvaren så hon försöker trösta honom.
 
Cameron säger till Debbie att han fått sms från Chas för att hon behöver hjälp på puben. Debbie säger att det är inte ok eftersom hon behöver honom ännu mer.
 
Rhona står och pratar på cafét med personlaen om att Paddy vill att varje gäst på bröllopet ska ha en liten ask med en levande fjäril i som ska släppas fria istället för att kasta risgryn. Bob påpekar att om det är en varm dag kommer fjärilarna att dö.
 
Sean blir tvingad att gå till cafét för att be om ursäkt för stölden. Bob tar det lugnt och säger att det är ok och att Sean kan få jobba av straffet när han blivit bra i foten.
 
Eric får gäster som har sin hund med sig till värdshuset. Han blir irriterad eftersom han inte vill ha hundar där men både Amy och Brenda tycker det är ok och försöker övertala honom till att ändra sig. Amy säger sedan till Victoria att hon genomskådat Brenda och Eric som spelat "bad cop, good cop".
 
Belle är hos Sean medan Ruby lindar hans fot. Ruby vill veta varför han stal och tillslut säger Belle till Sean att berätta. Han vill inte det men efter att Ruby hotat med att ringa Ali så säger han sanningen. Han ber henne att inget säga till mamman eftersom hon då kommer att sluta sin skrivarkurs. Ali kommer hem och hon ser att de ser skyldiga ut. Ruby förklarar att Sean "erkänt" vad som hänt och han tappat bort ena skon och slängt den andra.
 
Cameron söker upp Chas för att höra om hon tänkt på saken. Det har hon men hon kan fortfarande inte ge honom ett svar men vill han veta just nu så blir det ett nej. Cameron försöker övertala henne till att följa magkänslan för för honom känns det rätt. Han har till och med funderat på var han kan bo och att hon kan sälja puben om det blir jobbigt att bo i byn, bara de bor tillsammans.
 
Dan frågar Bob om han får flytta in hos honom. Bob blir förvånad eftersom de knappt känner varann. De båda går till puben för att diskutera saken men Bob tvekar. Dan lyckas sedan övertala honom om de kan testa i två veckor och funkar inte det kan han flytta.
Ali får höra det och hon blir inte alls glad men Ruby säger att de måste ge Dan en chans.
 
Zak är orolig för hönan Gladys så han går till kliniken och pratar med Rhona. Hon säger att det inte är något fel på hönan men Zak tror henne inte. Han säger att om resten av hönorna blir smittade så är det Rhonas fel.
 
Debbie kommer in på puben och ser Chas som ser ledsen ut. Hon säger till Chas att skaffa sig en man, att hon inte skulle ha nobbat Luke. Dan hör det och säger flinande att han är singel. Debbie säger till Chas att hon kan få något bättre än honom.
 
Chas går till verkstan och säger till Cameron att hon vill ha honom. Han frågar om han ska göra slut med Debbie. Chas svarar ja på det. Han ser lite tveksam ut men säger att då kommer han prata med henne.
 
Nicola säger till Jimmy att inte fästa sig vid Elliot för mycket. Jimmy svarar att det är hans son och han ska njuta av dessa sex månader de har framför sig. Jimmy spelar sedan tv-spel med sonen medan Angel sitter i köket och leker. Nicola säger till Jimmy att inte utesluta Angel hela tiden. Jimmy lovar att hon ska få vara med och leka så fort de spelat klart.
 
Sam säger att Megan har jobb åt Zak på Home Farm men Zak är inte intresserad. Han säger att allt är ordnat ändå. Lisa tror att Zak kanske fått ett jobb men får inget svar på det. Zak kommer sedan in på puben tillsammans med två okända män.
 
Sarah är dålig men vill till skolan för att se en pjäs ändå. Cameron låter henne gå utan att Debbie får veta något. Debbie ser bara hur glad Sarah är när hon kramar Cameron hej då. Cameron säger till Debbie att han måste prata med henne senare.
 
Ali frågar Ruby om Seans skor och får då reda på att de blivit stulna. När hon ställer fler frågor så inser hon att det är på grund av henne som Sean varit i bråk. Hon blir tankfull så hon hör inte ens vad Ruby säger. Ruby märker det och säger att hon ska raka av sig håret men det blir ändå ingen reaktion. Då säger Ruby att hon ska tatuera in streckkoder på ögonlocken men Ali hör inte det heller.
 
Debbie kommer in på puben för lunch. Chas frågar henne hur hon mår och Debbie svarar att det är ok, varför skulle de inte vara det. Chas frågar då var Cameron är och får till svar att han är på väg. Cameron hinner inte prata med Debbie när han kommer dit för Sarahs lärare ringer och säger att Sarah mår dåligt. De åker och hämtar henne. Debbie undrar varför Cameron inte sagt något om att Sarah känt sig dålig och han svarar att han ville göra Sarah glad som fick se pjäsen i skolan. Debbie kramar om honom och återigen säger hon hur mycket han betyder för henne och att han är så bra stöd för dem.
 
Sam kommer ut till hönsgården där Zak står. Sam ser genast att Gladys ligger död. Han frågar vad som hänt men Zak beter sig konstigt och säger att han var tvungen eftersom hönan ändå nästan var död. Sam säger att det inte var något fel på Gladys. Zak är helt säker på att det var det så det var bäst det som hände...
 
 
Förresten, var är Bartons? Det var ett tag sedan vi såg dem.
 

Polisförhör

Ashley står utanför kyrkan när Rodney kommer förbi. Ashley låtsas som om inget hänt men Rodney som vet om alllt säger till honom att följa med för att äta frukost. Ashley vill först inte men Rodney insisterar. Väl hemma hos Rodney får Ashley något att äta men även en utskällning. Rodney kan inte förstå varför Ashley gjort som han gjort men han låter Ashley få bo där så länge.
 
Amy har fått sms från Paul och hon talar om det för Eric. Hon säger att Val stuckit från nya vännen för ca två veckor sedan och nu vet ingen var hon är. Eric bryr sig inte och han är inte speciellt orolig. (Jag tror att Val kommer att dyka upp när som helst)
 
Edna kommer över till prästgården och hon börjar be om ursäkt och säger att hon var tvungen. Varken Laurel eller Sandy förstår vad hon menar men precis då kommer polisen dit för att de fått en anmälan om misshandel. Edna erkänner att hon ringt dem. Polisen ställer frågor till Sandy men han säger bara att inget hänt. Han säger att blåmärkena är efter att han har ramlat. Sedan kallar han Edna för Judas.
 
Nikhil är på kontoret och han vill bjuda Gennie på restaurang för att gottgöra kvällen innan som inte blev som de velat. Precis när Gennie tackar jag och kysser honom så kommer Brenda in och hon är upprörd över att Rodney låter Ashley bo hos dem. De tre går sedan till puben och när Gennie handlar drickat så passar Nikhil på att råda Brenda att haffa Eric och inte spela så mystisk och svårfångad. Brenda säger att det var Gennie som rådde henne till det men då påpekar Nikhil att Gennie inte är så bra på det där eftersom hon missat hans tydliga signaler i flera månader.
 
Debbie har bjudit in familjen för att fira att verkstan snart är återställd. Hon saknar Chas så hon ringer henne. Chas som inte vill gå skyller på att en ölkran har gått sönder så hon kan inte komma.
 
Ashley ser polisbilen utanför sitt hem. Han går in för att prata med polisen. Sandy försöker säga att inget hänt men Ashley erkänner och det leder till att han tas med till stationen för förhör.
 
Cameron och Debbie kommer till puben efter firandet. Han söker upp Chas för att prata med henne men hon mår så dåligt efter att ha pratat med Marlon om hans känslor för Laurel och deras så kallade affär. Chas inser att hon inte vill vara ihop med Cameron så länge han är ihop med Debbie så hon gör slut med honom.
 
Brenda sover över hos Eric. Amy upptäcker det på morgonen och hon blir irriterad. Eric försöker förklara för henne att Brenda gör honom lycklig och att Val ändå inte kommer tillbaka. Eric går sedan till puben med Brenda och för att visa att hon inte skäms över att vara tillsammans med honom så kysser hon honom framför alla gäster. Flera bybor blir väldigt förvånade =)
 
När polisen gått så säger Sandy till Laurel att han kommer aldrig att vittna mot sin son. De går till Rodney för att prata med honom men upptäcker att Ashley har släppts och kommit dit. Rodney går iväg så de får prata ostört. Ashley har bara fått en varning av polisen så det blir ingen rättegång. Han är redo att lägga allt bakom sig och börja om men Laurel är inte det. Hon vill berätta för barnen vad som hänt eftersom de ändå kommer att höra det från någon annan. Ashley säger att han sagt upp sig från sin tjänst och att Jude kommer att ta över församlingen.
 
Debbie vill att hon och Cameron ska ut och äta på kvällen. Han kan inte eftersom han ska jobba på puben men då tycker hon att han kan skita i det jobbet. Hon går till puben och talar om för Chas att Cameron inte kan jobba kvar. Sen visar det sig att Andy inte kan passa Sarah på kvällen så de får ändra sina planer.
 
Sean träffar sin pappa på cafét och han får veta att pappan  sagt upp lägenheten för att flytta närmare dem. När Sean sedan ser att en kund lämnar pengar på disken går han dit och tar dem. Bob ser det och han och Ruby, som precis kommit dit, börjar jaga Sean som springer ut. Sean hinner inte så långt eftersom han hoppar över en parkbänk men landar fel och gör sig illa. Bob tar tillbaka pengarna och ser sedan att Sean brutit benet.
 
Eftersom Cameron inte kan bjuda ut Debbie på restaurang så lagar han middag hemma istället. Andy kommer hem med Sarah från skolan och berättar att hon blött näsblod igen. Debbie blir orolig men glömmer bort det för babyn i magen rör på sig. Hon låter Sarah känna och då vill Andy också känna på magen. Han frågar om det är ok och Debbie säger att det är det. Cameron blir sur och återgår till matlagningen men han kan inte koncentrera sig. Han skyller på att han ska handla pasta till middagen men istället går han till puben för att prata med Chas. Hon har inte tid att prata med honom men eftersom han hotar med att säga det han vill framför alla andra så går de ut på baksidan. Cameron säger att det inte var hans idé att sluta på puben. Chas berättar att det är försent att ångra sig eftersom hon gett jobbet till Priya. Cameron struntar i det men han vill inte lämna Chas, han är beredd att göra slut med Debbie om Chas erkänner att hon vill ha honom. Han lovar att göra vad som helst för henne om hon bara säger till. Sedan går han iväg och Chas står kvar, villrådig...

Att torka sig med lyxtoalettpapper är som att torka sig med pengar

Ruby packar en lunchpåse till Ali som ska till skolan. Hon säger sedan farväl med orden om att "vara snäll mot fröken". Ali är inte speciellt glad över att gå iväg men idag går hon dit i alla fall.
Tyvärr börjar andra barn att reta Sean för att hans mamma är i skolan. Det slutar med att han blir av med de nya skorna men han vill inte säga något hemma. Belle försöker hjälpa honom men han vill klara sig själv. När Ali frågar om de nya skorna låtsas han att de är uppe i hans rum. Ali ger sig inte men då säger Sean att han sålt skorna.
 
Eric är och handlar toapapper i affären. David reagerar på att fadern köper mjukt dyrt papper men Eric bara flinar. Brenda kommer in och Eric skyndar sig fram till henne för att be om ursäkt. Brenda tittar bara på honom med ett svagt leende på läpparna men sedan får hon bråttom att ta emot en varuleverans så hon springer iväg.
 
Diane besöker Sandy för att råda dem att be Ashley söka hjälp för annars kommer det inte att bli bättre.
 
Gennie surar fortfarande så hon låter Nikhil och Jai sköta alla småsaker på kontoret själva, så hon vägrar att hämta kaffe åt Jai. Plötsligt stormar Priya in tillsammans med deras far. De vill bo hos Jai och Nikhil ett tag eftersom det är lite jobbigt hemma. Det visar sig att Georgia tjatar på Priya att hitta en man så de kan få barn och hon kan få barnbarn. Priya tycker inte om att mamman klagar på hennes dejter. Gennie säger då att hennes mamma klagade också på Gennies dejter, att de var konstiga eller tråkiga. Gennie flinar när hon säger att nu är det både ock..
 
Ashley får inte en vikarie för ett möte i kyrkan så han känner en viss oro över att församlingsborna ska veta vad han gjort. Laurel muttrar åt honom och då blir han irriterad och påpekar att han faktiskt förlät henne när hon tänkte sticka ifrån familjen. Sandy hör detta och då blir han förbannad. Han säger åt Ashley att sätta sig ned och lyssna på honom. Sedan säger Sandy åt Ashley att skärpa sig och att han är besviken på sin son. Ashley protesterar och vill gå därifrån men Sandy säger åt honom att stanna för att lyssna klart.
 
Katie har köpt konsertbiljetter till "Secret smile" ett väldigt populärt band men Declan har ingen lust. Megan hör det och skrattar åt Katie men då säger hon att det aldrig är försent att göra det rätta. Megan inser vad Katie syftar på och hon blir förbannad på Declan som skvallrat. Declan säger att han ville inte ha hemligheter för sin flickvän. Megan vill inte att detta kommer ut bland folk och hon hotar med att lämna Declan om det är nödvändigt.
 
Brenda är angelägen att bli fin för Eric så hon ber Gennie hjälpa henne. Sedan går hon till värdshuset för att träffa honom men hon möter bara Victoria och Amy. Amy börjar håna Brenda och kalla henne desperat som fjantar runt där. Tillslut blir Brenda så ledsen att hon går därifrån. Victoria säger till Amy att det var lite för elakt.
 
Debbie talar om för Cameron att försäkringspengarna har kommit. Han blir glad och vill att de går ut och firar med en middag.
 
Edna ser Ashley utanför kyrkan. Hon vill inte prata med honom men sedan säger hon ändå att hon mår dåligt eftersom han fått flera stycken att ljuga för hans skull.
 
Nicola är barnvakt till Gabby och Arthur så hon har tagit med sig alla fyra barnen till puben för att mysa lite med juice och chips. När barnen blir kissnödiga får hon Rodney till att följa med dem till toaletten.
 
Ednas ord gör att Ashley går till puben och ställer sig mitt på golvet och han kallar på uppmärksamhet. Han börjar berätta trots att Diane säger åt honom att det kanske inte är läge. Ashley lyssnar inte på det utan han fortsätter sedan att berätta för alla om att han varit ond och slagit sin far bland annat. Precis då kommer Rodney in med barnen och Gabby hör alltihop. Nicola tar barnen och går därifrån.
 
Chas vill köra ut Ashley på en gång men innan han går så säger han till Marlon att han fått som han velat och att Marlon är vinnaren i hela den här historien. Alla får veta att Marlon haft ihop det med Laurel.
 
Nicola lämnar barnen hos Laurel och hon berättar vad som hänt på puben. Ashley kommer hem och han vill försöka förklara för Gabby men hon ryggar tillbaka inför honom.
 
Brenda är ledsen och full och i stort behov av att prata så hon går hem till Gennie. Gennie, som sitter med Nikhil i soffan och planerar en weekend som han tycker de borde åka iväg på, vill inte ha mamman där. Nikhil märker att Brenda behöver prata så han går därifrån. Gennie muttrar och inte blir hon gladare av att höra om mammans problem med Eric.
 
Debbie och Cameron kommer in på puben och de är glada och bjuder över folk till dem för att fira. Chas ser inte så glad ut och Diane talar om att det varit ett uppträdande av Ashley där lite tidigare. Hon berättar vad han sagt om både sin far och om Marlon och Laurel. Chas frågar Cameron om han slutar sitt jobb på puben nu när verkstan ska byggas upp men han säger att det vore dumt eftersom det kommer att ta ett tag innan verkstan är klar och jobbet på puben är väldigt givande.
 
Marlon känner att det är hans fel att Ashley varit elak mot sin far men både Diane och Rachel säger åt honom att inte känna någon skuld för det.
 
Ashley är ensam i kyrkan och han står framme vid altaret och ber. Laurel kommer in och när han försöker prata med henne säger hon att det är försent, han får inte komma hem för barnens och Sandys skull. Hon vill inte heller ha honom där för det är slut mellan dem.
Ashley bäddar åt sig framför altaret och han ligger och tittar på en bild på honom och Laurel som han har i mobilen. Det låter som om han gråter...

RSS 2.0