Terry Doors karma

Inskrivet kl 20:56
 
Patrick, affärsmannen Moira tog bilen ifrån, hör av sig och vill äta lunch med henne. Ross blir orolig.
 
Chrissie ska hämta vigselringen men Rebecca lyckas få henne på andra tankar för tillfället.
 
Megan ber Frank passa Eliza medan hon måste jobba.
 
Zak vill inte prata med Lisa om sina känslor efter Joanies död. Han tar på sig skulden för att Belle blev sjuk igen och Lisas krossade hjärta och att Joanie kunde ha varit vid liv fortfarande om det inte var för honom.
 
Patrick träffar Moira och berättar att bilen blivit stulen med hans bästa väns aska i. Han tror på karma så därför vill han skriva på det första avtalet de hade.
 
Rebecca talar om för Robert att hon ska lämna in vigselringen för gravering för att överraska Chrisse. Hon erbjuder sig att hjälpa Robert och Aaron med att inreda deras nya hem. Rebecca upptäcker att hon tappat bort ringen.
 
Moira försöker få tag på Ross för att berätta om urnan med Patricks väns aska. Hon säger till Ross att sälja bilen så hon kan sprida askan på en fridfull plats. Precis då kommer Victoria in. Ross hittar på en historia om att Terry Door inte hade några vänner så de ska sprida honom.
 
Megan och Leyla hittar en annan pub för en möhppa och de anlitar samma strippshow som senast till Charitys förtret.
 
Lawrence och Chrissie blir besvikna på Rebecca som tappat bort ringen
 
Paddy beklagar sig för Charity att bedövningspistolen är borta och han har massa kackerlackor på kliniken.
 
Cain får samtal från socialen som vill prata om Kyles boendesituation.
 
Ronnie råder Rebecca att stanna kvar för att bevisa att hon finns där för Chrissie. Chrisse står bakom en dörr och hör dem. Hon har ringen i sitt halsband.
 
Patrick sittr i Finns taxi när hans bil åker förbi. Han ber Finn följa efter men plötsligt ser han två svaga sken ute på ängen. Det är Moira och Victoria som ska sprida askan. Moira kastar askan bakåt rätt på Victoria. Patric och Finn dyker upp. Patrick inser vad de gjort och blir så arg att han tar tillbaka det nya avtalet. Han är ledsen för att de spridit askan från hans hund. Precis då kommer tre poliser till gården.

Oss bilskojare emellan

Inskrivet kl 21:26
 
Moira tvättar sin bil när hon ser Ross smyga runt på gården. Hon upptäcker att han gömt en stulen bil i hennes lada. Moira blir rasande. Han säger att han bara försöker tjäna ihop pengar till Sarah.
 
Zak måste ta hand om Joanies saker. Han är orolig för Kyle men Cain säger att de måste inte berätta än om vad som hänt.
 
Rebecca tackar Robert för gott samarbete. Chrissie ser dem men blir inte glad. Hon är besiken över att Rebecca jobbar ihop med honom.
 
Debbie tror att Cain kan ha varit den okände givaren. Charity frågar honom när han kommer hem men han nekar.
 
Moira har ett affärsmöte på puben och blir besviken när mannen försöker sänka priset på överenskommelsen. När hon tackar nej erbjuder sig mannen att köpa hela gården men det vill hon inte.
 
Debbie är besviken på Cain som inte följde med Zak och Lisa när de skulle berätta för Kyle om Joanie. Cain erkänner då att Kyle är livrädd för honom. Debbie råder honom att inte hålla sig undan nu när sonen behöver honom.
 
David är på puben och pratar oliver med Frank som ledsnar så Charity räddar honom genom att säga att hälsovårdsnämnden kan vara på väg. David får bråttom därifrån. Frank och Charity pratar lite men sedan kommer Megan så Frank följer med henne, fast han vänder sig om och kollar på Charity när han går ut
 
Moira hittar mannens bilnyckel på golvet på puben.
 
Rebecca tar asken med mammans vigselring ur kassaskåpet.
 
Cain ändrar sig och går över till Dan och Kerry för att vara med när Kyle får veta om Joanies död. Cain sätter sig vid sonen och berättar vad som hänt och att han kommer alltid att finnas där för honom.
 
Moira kommer med affärsmannens bil till ladan. Hon ber Ross att sälja bilen åt henne. Han protesterar men hon övertalar honom att han får använda ladan men då vill hon ha 20% av hans vinst. Ross går med på det och Moira går ut från ladan med ett leende på läpparna.

Cancer, död, cancer, död, canc...

Inskrivet lördag 26/10 kl 08:33
 
Jag är lite less på att återigen behöva tampas med cancerfrågan och död i serien. Ni som varit med ett tag vet att jag själv drabbats så jag är lite känslig. Därför blir uppdateringarna lite si och så...
 
Kerry öppnar Joanies post och ser att Zak vill ha skilsmässa, Hon gömmer brevet eftersom Joanie ska bli frisläppt idag.
 
Moira försöker klara sig själv och vill inte ha hjälp av Adam eller Pete.
 
Debbie hälsar på hos Moira som erbjuder henne att bo där när hon vill.
 
Lisa hämtar Joanie från fängelset för att få tillfälle att prata med henne om förhållandet med Zak. Joanie blir ledsen och besviken och inte blir det bättre när hon får veta att brevet kommit. Efter lite prat så bestämmer sig Lisa för att inte ta tillbaka Zak för hon hade det ganska bra utan honom. Plötsligt så blir Joanie livlös.
 
Cain kommer in hos läkaren när Debbie är där med Sarah. De får veta att de måste själva söka privat vård om de vill ha protonstrålning.
 
Lisa kommer hem till Zak och berättar att Joanie dött i bilen. De går för att berätta för Kerry och Dan som ordnat en välkommenhemfest.
 
Laurel har ändrat sig och vill att Ashley stannar hemma för at få vara med familjen.
 
Lawrence ger Chrissie hennes mammas gamla vigselring för att hon ska ha den som som en lyckoamulett.
 
Pete har pratat med Victoria så han går till Moira för att kolla om han kan hjälpa till. Moira vill inte inte ha några barmhärtighetsbesök.
 
Zak tror att det är hans fel att Joanie dog eftersom han ville skiljas, att hon tog det så hårt. Lisa förklarar att Joanie tog beskedet mycket bra. Zak kramar Lisa och säger att han skulle inte klara sig utan henne.

En okänd välgörare

Inskrivet fredag 27/10 kl 20:11
 
Emma blir inte glad när hon ser att Debbie är tillbaka i byn.
 
Cain funderar på att sälja verkstan för att få ihop pengar till Sarahs behandling
 
Debbie frågar Diane var Andy är men Diane vet inte.
 
Vanessa retar Rhona när Cain kör förbi dem på gatan.
 
Sarah berättar för Pete och Emma om sin cancer.
 
Will kommer för att hjäpa Ashley för han har inte fått veta att Ashley är på vårdhem på dagarna.
 
Rhona försöker prata med Pierce men han verkar inte förstå henne
 
Ross får höra om Sarah så han söker upp Debbie för att prata. Cain ser inte glad ut.
 
Zak vill kramas men Lisa håller sig på avstånd.
 
Will råder Laurel att gå ut med sina vänner ibland.
 
Debbie frågar Ross om Rebecca och han svarar att hon inte betyder något. Han försöker tala om för Debbie hur mycket han älskar henne och att hon kan vara ihop med någon även om hennes dotter har cancer.
 
Rebecca försöker tala om vilka affärsidéer hon har för Home Farm men Chrissie vill inte lyssna.
 
Pete förklarar för Leyla att han inte bryr sig om att Debbie är tillbaka.
 
Cain är inte glad när Diane kommer till gården men hon bryr sig om sina barnbarn så han får tåla det.
 
Diane visar en hemsida som Sarah gjort där det sker en insamling till behandlingen. Någon ger precis en donation på 20 000£.

Barnsliga vuxna

Inskrivet fredag 27/10 kl 19:39
 
Debbie hinner gömma sig innan Chrissie, Lawrence och poliserna kommer in på kontoret. Polisen hittar passet och Chrissie får svårt att förklara varför det inte är borta.
 
Middagen med Marlon, Carly, Vanessa, Rhona, Paddy och Pierce  blir pinsam med många pikar. De leker Sanning och konka så Rhona måste erkänna att hon fantiserar om sex med Cain. Pierce blir inte på bättre humör. Det blir dålig stämning så Rhona går och Pierce följer efter.
 
Doug och Diane försöker få Laurel att förstå att det bästa för Ashley är att komma till ett sjukhem. Laurel berättar för Gabby och Arthur att deras far borde vara på sjukhem åtminstone dagtid.
 
Ross och Rebecca hånglar i soffan på Home Farm när Lawrence upptäcker dem. Han kör ut Ross som märker att Debbie är där. Han kysser Rebecca som precis kommer ut så Debbie kan smita.
 
Sarah erkänner för Lisa, Zak och Sam att hon har en pojkvän i Frankrike som heter Louis.
 
Sarah är orolig för att Debbie ska åka fast så hon säger att hon hellre tar den billigare behandlingen.
 
Cain ger Ross pengar för att hålla sig borta från Debbie.
 
Rhona och Pierce pratar med varann sittandes hemma på köksgolvet. Han är inte ångerfull över att ha varit elak på festen. Plötsligt tar han tag i henne och kysser henne medan han drar ned henne liggandes. Efteråt sitter Rhona på soffan med sönderriven klänning. Han skyller sedan på att han är överkänslig på grund av Tess och Paddy. Sedan pussar han henne lätt och hoppas att allt är bra mellan dem.

Hundhalsbandsletande

Inskrivet onsdagen 25/10 kl 06:53
 
Laurel mår bra av avlastningen medan Diane och Doug har det jobbigt med Ashley.
 
Carly planerar för middagen med Vanessa, Rhona och Pierce eftersom det är hon som ska laga maten och inte Marlon.
 
Rhona går till Vanessa för att förfesta inför middagen. Pierce som följt med sitter på nedervåningen och väntar medan tjejerna är uppe. Han är irriterad över all tid Rhona tillbringar med sina ex.
 
Sam och Charity inser att de inte har Chrissies pass.
 
Diane skäller ut Cain för att hon inte fått veta att Jack och Sarah har kommit hem.
 
Polisen kommer för att kolla om det finns stulna bilar på verkstan.
 
Chrissie upptäcker att det saknas 50 000 på kontot. Hon ringer polisen.
 
Debbie berättar för Zak och Lisa att Sarah fått strupcancer.
 
Ross hittar passet ute på gatan.
 
Ashley letar efter sitt hundhalsband (Det var väl prästkragen, fast den kanske kallas för hundhalsband i svenskan också?)
 
Charity smyger runt Home Farm för att lägga tillbaka passet men Debbie stoppar henne för att göra det själv.
 
Rhona och Pierce börjar hångla med varann på väg till Marlon och Carlys middag men Rhona hör någon i buskarna och tappar lusten.
 
Sam försöker lura ut Lawrence och Chrissie från Home Farm men de säger åt honom att gå. Han går ut via kontoret och ser Debbie där. Hon ska lämna passet men precis då hör de när polisen kommer och de är på väg till kontoret.

Bedövningspistol

Inskrivet tisdag 24/10 kl 06:59
 
Debbie pratar med kidnapparna och de vill givetvis ha tillbaka pengarna. När hon pratat klart så frågar Ross om Sarah har sin mobil så de kan spåra henne var hon är.
 
Laurel njuter av att vara ensam med barnen medan Diane och Doug tar hand om Ashley.
 
Charity lurar ut Pearl från veterinärkliniken för att sno en bedövingspistol. Sedanklär hon ut sig till Chrissie och åker till banken. Hon behöver ta av sig solglasögonen och visa dubbla legitimationer. När bankmannen vänder sig om så är hon beredd med bedövningspistolen. Han har inga invändningar så Charity smyger ned pistolen till väskan men råkar skjuta sig i benet.
 
Debbie, Cain och Ross åker dit Sarahs mobil är men det är vid en bro och inga barn syns till.
 
Charity vinglar ut från banken med pengarna. Cain, Ross och Debbie kommer och hämtar henne. Charity är helt snurrig. De låser in henne i bagageutrymmet för att få henne lugn.
 
Paddy är ledsen för att Chas är på dejt med polisman Wise. Han träffar henne när hon kommer hem efter dejten och de pratar lite och blir överens om att vara vänner igen.
 
Aaron ber Finn om ursäkt och berättar att han antagligen åker i fängelse för grov misshandel. Finn säger att det är kanske vad han förtjänar men han hoppas ändå att det inte blir så.
 
Doug och Diane inser hur svårt det är för Laurel att leva med Ashley som är så förvirrad. Doug säger att Laurel måste se till att få Ashley på ett boende.
 
Debbie, Cain och Ross träffar Hugo på ödsligt ställe för att byta pengarna mot barnen. Hon får barnen och då är Ross på väg att skjuta med bedövningspistolen men Debbie säger nej och de åker därifrån. När de kommer hem berättar Debbie att hon behövde pengarna för att Sarah fått cancer och behöver behandling så hon inte dör.

Hugo the boss

Inskrivet kl 14:21
 
Cain försöker få tag på Debbie medan han är på verkstan. Ross kommer dit och märker att Cain är orolig för något. Cain går iväg till kaféet och efter ett tag kommer Ross dit. Ross säger att han vill veta hur det är med Debbie eftersom han bryr sig om henne. Cain berättar vad han sett på tv. Precis när Cain ska gå så kommer Charity dit. Hon får också veta vad som pågår.
 
Debbie har stannat till vid en affär för att köpa frukost till barnen som väntar i bilen. Sarah (en ny skådis) har precis vaknat medan Jack sover. Debbie kör iväg och hon är otålig. Hon blir tvungen att stanna vid vägkanten för hon får slut på bensinen. Det stannar en bil och en kvinna frågar henne om hon behöver hjälp. Det är Lydia, som Paddy träffade några gånger. Debbie säger nej men Sarah går till kvinnans bil så Debbie tar lite saker ur sin bil och sätter sig sedan i Lydias bil med Jack.
 
Doug märker att Laurel är utmattad så han föreslår att hon och barnen ska bo på värdshuset medan han och Diane bor hos Ashley. När Laurel försöker prata med Ashley om det blir han nervös och vill att allt ska vara som vanligt och ingen annan ska bo hos dem.
 
Marlon känner sig skyldig till att Paddy mår dåligt så han vill bjuda Paddy på middag för att muntra upp honom. För att det inte ska bli bara dem så bjuder han även Rhona och Pierce och Vanessa. Rhona tackar ja men Pierce blir sur och vill inte alls gå på en middag för Paddys skull.
 
Debbie kommer hem till Dingles gård. Det visar sig att hon fått tag på 50 000£ som hennes chef Hugo lämnat i en bil. Hon säger att hon är oskyldig till smitningsolyckan. Ross kommer till Dingles och hör precis vad hon sagt. Han säger att han fixat hennes bil.
 
Cain och Debbie ska åka till bilen som står vid vägkanten för att hämta pengarna men när de kommer dit står polisen vid bilen så Cain kör förbi utan att stanna.
 
Sam är barnvakt till Sarah och Jack när det dyker upp två främmande karlar. De frågar efter Debbie men Sam säger att hon inte är där.
 
Debbie och de andra kommer hem och hittar Sam fasttejpad vid en träbjälke. Sarah och Jack är borta.
 

En försvunnen dotter

 
Jag vill inte att man skriver NÅGOT om vad som kommer att hända i kommande avsnitt, även om det bara är något litet oskyldigt. Det finns en flik för att diskutera framtiden i. Tack! =)
 
Inskrivet söndag 22/10 kl 22:22
 
Det blir en kortare resumé då jag råkade radera allt jag hade skriviet och upptäckte det inte förrän försent så det inte gick att återskapa. =(
 
Gabby ute med Ashley och går. Hon måste  köpa blöjor men Ashley vill inte gå in i butiken. När hon kommer ut igen är han borta.
 
Ashley har gått till kyrkogården och träffar Eric. Eric märker att Ashley är förvirrad men han blir inte orolig förrän han upptäcker att barnvagnen är tom och Dotty är borta.
 
Chas blir irriterad på Pierce som inte sett till Aarons bästa när han hotade med att skvallra på Justin. Hon sparkar Pierce som Aarons advokat.
 
Pierce försvarade sig inför Paddy att han gjorde det för Paddys skull så inte Justin kommer emellan honom och Chas.
 
Vanessa och Tracy har gjort sig i ordning för en kväll på stan och de frågar Rhona om hon vill följa med men Rhona säger nej. Pierce märker dock att Rhona hade velat följa med tjejerna även om hon säger att hon hellre är med honom.
 
Aaron har varit hos polisen för ett nytt förhör. Han kommer tillbaka till en stängd pub där Robert sitter och dricker. De blir vänner igen och kysser varann.
 
Laurel kommer hem och upptäcker att Dotty är borta Hon hittar Gabby och babyn när de kommer ut ur affären. Hon blir först arg på Gabby men lugnar ned sig senare. På natten sedan så erkänner Gabby för Laurel, när de båda inte kan sova, vad som hänt när Ashley kissade på sig och att han slagit Will.
 
Cain ser på tv där han ser en efterlysning på ung kvinna med två barn som stuckit iväg i en bil som figurerat i ett rån och en smitningsolycka. Han ser att det är Debbie.

Olycksfågeln

Inskrivet torsdag 19/10 kl 20:46
 
Chas vill att hon och Paddy tar det lite lugnt så allt hinner lägga sig. När de kommer till puben berättar Charity att Aaron blivit arresterad. De skyndar sig till polisstationen där Robert väntar. Robert säger att Aaron vägrar att prata med någon.
 
Finn försvarar Kasims slag inför Pete. Han berättar att han åkt till sjukhuset för att berätta för Kasim att det som Aaron gjort inte hade med honom att göra.
 
Pierce kommer till stationen för att försvara Aaron. Han pratar med Aron som erkänner och han tänker inte säga något som kan lindra straffet.
 
Robert ber Finn att prata med Kasim för att dra in anmälan på Aaron. Finn anklagar Aaron för att vara orsaken till att Kasim inte vill träffa honom. Finn vägrar så Robert säger att han kan prata med Kasim själv. Då erkänner Finn att det var han som ringde polisen.
 
Chas spårar ur och anklagar Paddy för att vara en olycksfågel och det är hans fel att Aaron sitter inne för hade hon inte varit på hans dumma dejt hade hon kunnat hålla koll på Aaron. Hon säger att Paddy inte betyder något alls för henne eller Aaron.
 
Nicola fortsätter att köra med Jai och hon anställer Laurel som fabrikens nya förman. Hon säger åt Laurel att jobba vilka tider hon vill.
 
Will har fått några slag av Ashley när han jobbade men han vill vara kvar tills Laurel kommer hem men Gabby säger det är okej för henne att vara med sin far som ändå ligger och vilar så kan Will gå hem. Hon lovar att berätta för Laurel om vad som hänt. Gabby säger dock inget när Laurel kommer utan säger att allt gått bra.
 
Chas träffar polisen som tog hand om Gordonfallet. Hon är orolig för att förlora Aaron och det berättar hon för honom. Polisen tröstar henne och kör hem henne. Chas säger att Aaron bara försvarat en vän. Polisen förklarar att problemet är att Aaron redan förhörts men om de kan göra ett nytt förhör där det framkommer så kan han (polisen) trolla bort det första. Paddy hör när polsen pratar med Chas men han visar sig inte för dem
 
Paddy är orolig över att polisman Wise kommer att ta Chas ifrån honom. Han berättar det för Rhona och Pierce.
 
Finn sitter i bilen utanför Kasims hus och håller koll på vad Kasim och hans pappa gör
 
Aaron blir frisläppt och kommer hem med Robert. Han säger att nu har Robert chansen att sticka men Robert säger att han älskar Aaron, bara Aaron.
 
Chas flirtar med Wise men när hon går iväg kommer Pierce fram till honom. Pierce hotar med att skvallra om vad Wise gjort om han inte låter Chas vara. Så Wise får välja om han vill att Chas är värd att hamna i fängelse för. Sen kommer Rhona fram till dem och hon går iväg med Pierce.

Date nr 475

Inskrivet kl 20:46
 
Finn försöker stoppa Kasim och hans pappa genom att ställa sig framför deras bil. När pappan kommer ut ur bilen kastar sig Finn in och han ber Kasim att inte lyssna på sin far. Han tar bilnycklarna och kastar iväg dem i ett buskage. Kasims pappa blir rasande och Kasim försöker att tala om för Finn att det inte är någon idé eftersom han inte vill vara ihop med Finn som är en galning. (Med tankie på det Finn gjort är jag beredd att hålla med Kasim, som för övrigt antagligen vill se ut som Prince)
 
Laurel börjar med sin underklädesförsäljning och några av tjejerna i byn blir intresserade av att köpa något ifrån henne.
 
Aaron försöker få Robert att stanna men Robert inser att Aarons osäkerhet inte kommer att ändras. Robert är fast besluten att det är slut så Aaron tar en flaska whisky och går ut för att supa.
 
Gabby tvättar Ashleys kläder i smyg och hon är hemma med honom och spelar Monopol.
 
Chas och Paddy får sin middag hos Marlon. Paddy håller masken och försöker att inget säga om sin smärta men när Chas börjar flirta med honom får han så ont att han svimmar. När han piggnat till blir han tvungen att berätta för henne om läget. Chas är väldigt förstående och hon tror inte alls att det är någon förbannelse som drabbat dem.
 
Lisa och Kerry lyckas tigga tillbaka jobben. Nicola påpekar att detta är sista varningen för dem.
 
Finn ger sig inte utan försöker stoppa Kasim och hans far. Aaron kommer dit och när Kasim slår till Finn som nämnt att de legat med varann så blir Aaron rasande och kastar sig över Kasim och slår på honom. Han blir stoppad och går därifrån. Kasim måste åka till sjukhuset och Finn vill följa med men får inte.
 
Robert och Aaron blir sams och enas om att de kanske ska åka till Vegas i alla fall. Precis då kommer polisen och för iväg Aaron som är anklagad för misshandel.

Osäkerhet, olycka och osämja

Inskrivet kl 22:14
 
Robert måste jobba så Aaron blir besviken över att de inte får tid tillsammans.
 
Laurel har problem med att betala alla räkningar men hon känner inte för att binda sig vid ett heltidsarbete. Brenda ger henne tips om att jobba med underklädes-partyn. Laurel tror att det är en bra idé.
 
Kerry gör uppror på fabriken och vill att de andra ska stödja henne genom att strejka. Lisa som tvekande ställer sig på Kerrys sida ångrar sig direkt när Kerry säger att de båda slutar om hon får sparken. Lisa erkänner för Kerry att hon kan inte ställa upp om hon riskerar att bli av med jobbet.
 
Rebecca har problem efter ett möte för att hon inte förstått vad de pratat om så hon ber Robert om hjälp. Han går med på ett möte där kvinnan pussar honom på kinden efteråt. Robert vill inte att Aaron får veta att han varit där,
 
Finn är besviken på sin mamma som fick Kasim att ljuga för honom när han gjorde slut Han är trött på att hon lägger sig i allt men då svarar hon att det ligger i familjen att vara sådan.
 
Aaron har fått veta att Robert är på Home Farm så han går dit. Han kommer precis så han hör att Robert inte vill att Rebecca berättar att han varit där. Aaron blir sur för att Robert bara ljuger. Robert blir förbannad på Aaron som är så svartsjuk. De börjar tjafsa med varann på Home Farm så Aaron går därifrån.
 
Laurel träffar en kvinna från underklädesföretaget och när kvinnan gått så går även Laurel ut. Ashley påtalar flera gånger att han måste gå. Han är på väg till flera ställen men Gabby säger åt honom att inte gå dit eller dit, det slutar med att Ashley kissar på sig.
 
Marlon ger Paddy råd om klädseln inför restaurangbesöket med Chas. När Paddy bytt byxor fastnar han med de ädlare delarna i gylfen. Paddy kan knappt gå. Chas kommer hem till Marlon där killarna är och då säger Marlon att restaurangbesöket är inställt för att det skett en brand på restaurangen men han kommer att laga mat åt dem. Paddy sitter i soffan och ser mest plågad ut.
 
Kasim och hans far står vid ytterdörren hos Finn när han kommer hem. Pappan säger åt Finn att hålla sig borta och inte ringa eller sms:a till Kasim för annars kommer han ringa polisen
 
Robert säger till Aaron att Aaron är rädd för att vara lycklig, att han kommer alltid att hitta något att vara orolig för. Robert tar av sig ringen och säger att han inte kan göra Aaron lycklig.

Föräldrarnas åsikter

Inskrivet lördag 14/10 kl 19:59
 
Emma blir inte alls glad när hon ser att Kasim är tillbaka med Finn. Hon visar verkligen sin besvikelse och blir ännu surare när hon inte får sympati av Pete och Leyla.
 
När Kerry och Lisa kommer till fabriken så ser de Nicola sitta vid ett bord och plocka choklad. Det visar sig att Nicola fått jobb på fabriken. Kerry visar henne hur man kan ta choklad, så mycket man vill och orkar man inte äta det där så kan man ta hem till familjen. Nicola ser även att Kerry är borta på toaletten i 14 minuter och verkar inte alls bekymrad över att hon inte jobbar som hon borde.
 
Charity gör allt för att påminna Chas om vilken katastrof det var när Chas var ihop med Paddy medan Marlon gör allt för att få Paddy att våga närma sig Chas. Marlon bjuder även Paddy på restaurang men säger att han själv inte kan gå så Paddy får ta med sig Chas istället.
 
Laurel får rådet av Will att söka boende till Ashley en bit ifrån Emmerdale. Hon hittar ett ställe som inte är så dyrt men det tar en timme med bil att komma dit. När Gabby får veta det blir hon sur för hon kan inte åka dit då. Harriet som hör detta säger att det går faktiskt att åka buss dit.
 
Nathan kommer till Davids butik för att träffa en man. Mannen kommer dit och Nathan lyckas få mannen att beställa en låda av exklusivt vin.
 
Nicola kan inte hålla sig när Rakesh kommer till fabriken så hon säger åt honom att gå därifrån. Då avslöjas det att hon blivit fabrikens VD och det första hon gör är att ge Kerry sparken och en skuld på all choklad som hon stulit. Rishi och Jai kan inte göra annat än låta Nicola bestämma.
 
Chas börjar planera Roberts och Aarons bröllop. När Charity råder dem att gifta sig i Las Vegas så blir Chas arg och säger att de får inte gifta sig utan henne. Aaron och Robert gillar dock tanken på att gifta sig utan allt ståhej.
 
Finn och Kasim kommer in i butiken och ser Nathan med den andre mannen. Kasim går fram och börjar prata med Nathan som låtsas inte veta vem Kasim är. David råkar nämna att Nathan kostar pengar och mannen går därifrån utan att köpa något vin. Kasim blir besviken när han får veta att Finn lurat honom med att tro att Nathan var hans dejt. Kasim drar iväg och Finn följer efter i en av företagets taxibilar, som egentligen skulle jobba.
 
Kasim åker hem och Finn ser var han bor. Han går ut för att prata med Kasim men det blir jobbigt när Kasim inte vill prata med honom eftersom hans pappa inte gillar homosexuella. Finn ber om ursäkt men ursäktar sig med att han älskar Kasim. Kasim blir arg och gör slut med honom.
 

På väg till Vegas

Inskrivet fredag 13/10 kl 21:04
 
Pierce är ute och joggar för att hålla sig i form för Rhonas skull säger han. Hon säger att hon älskar honom som han är även om han inte har lika snygg kropp som orm-killen i strippshowen. Pierce blir irriterad och rusar ut igen.
 
Nicola och Jimmy möter Rakesh och Priya i Davids affär. Nicola konfronterar Rakesh direkt med frågar om varför han betalat själv till henne. Rakesh säger att han skämdes för att han missat att betala försäkringen. Nicola tror honom inte utan inser att det var han som startade branden.
 
Aaron är besviken och orolig över att Robert behöver jobba så mycket precis innan de ska resa till Vegas. Chas märker av Aarons oro så hon säger till Robert att inte bara jobba.
 
Rakesh söker upp Ronnie för att be honom hålla sig till det de sagt tidigare eftersom Nicola börjat snoka i händelsen. Ronnie kan inte hålla sig längre så han går till Jimmy och Nicola för att berätta sanningen. Han säger till dem att Rakesh är skyldig. De blir givetvis besvikna över att Ronnie inte sagt sanningen tidigare.
 
Finn betalar Nathan för att göra Kasim svartsjuk så de träffas alla tre på puben. Nathan är lätt otrevlig och gå därifrån och Kasim blir lättad.
 
Jimmy och Nicola går till fabriken för att prata med Sharmas och Rakesh. Hon är förbannad och hotar med att göra en polisanmälan. Hon går därifrån men Rishi och Priya kommer efter henne och de ber henne att inte göra anmälan. Nicola svarar att hon inte vill att Rakesh ska hamna i fängelse utan hennes straff kommer att vara mycket värre.

Union Jack-kalsonger

Inskrivet fredag 13/10 kl 18:09
 
Bob vaknar på soffan i lägenheten som hör till puben. Han är halvklädd och bakfull. Chas kommer in och hon skrattar åt honom när han lommar ut med kläderna i handen.
 
Charity tar farväl av en av stripporna som hon tillbringat natten med. När hon kommer in till Chas så pratar hon lyriskt om sin natt med en underbar man. Chas tror då att det är Bob Charity pratar om. Hon nämner det för några i byn och Rodney blir väldigt imponerad av Bob.
 
Nicola har lunchmöte med Jai för att prata om affärer. Efteråt säger han att han inte är intresserad av att jobba ihop med henne igen. Nicola blir sur för att han bara var ute efter en gratis lunch.
 
Rhona mår dåligt på morgonen efter festkvällen. Hon ser sitt sms från strippan men säger inget till Pierce. Han vet ju att hon ljuger för honom eftersom han sett sms:et. När strippan ringer så talar Rhona om det för Pierce. Hon berättar att killen behöver hjälp med sin orm.
 
Emma lånar Finns mobil och ringer Nathan för att han ska komma till byn. Hon ser till att de ses på kaféet. Sedan går hon däirfrån och låter dem  prata. Tracy kommer in och när Finn går på toaletten så säger hon till Nathan att sluta träffa Finn för hon tänker inte betala honom längre. Finn som kommer ut från toaletten hör detta och blir besviken. Senare blir han ändå vän med Tracy eftersom flirten med Nathan gjort att Kasim är tillbaka.
 
Brenda får höra snacket på byn om Bob och Charity. Hon tror först att de varit ihop men inser sedan att det är orimligt.
 
Robert träffar Neville från försäkringsbolaget som utredde branden av Rakesh hus. Nicola ser dem och går fram och tackar Neville för försäkringspengarna Hon får då veta att det inte betalats ut några pengar. Nicola går hem och berättar för Jimmy att Rakesh måste ha betalat ur egen ficka men varför?

Orm som tappat gnistan

Inskrivet kl 20:58
 
Pierce vill bjuda Rhona på mysmiddag hemma men får då veta att det är kvällen för strippshowen. Han blir besviken men övertalar Rhona att gå på den istället för att stanna hemma med honom. Rhona träffar Vanessa, Tracy och Carly för att förfesta. Tjejerna har så kul att Rhona inte hör när Pierce ringer henne. Han lämnar ett meddelande på hennes mobilsvarare om att han saknar henne.
 
Lawrence ber Rebecca att göra något för att få Chrissie att tänka på annat än Lachlan. Rebecca vill att de går till puben men Chrissie tvekar.
 
Nicola städar åkeriets kontor trots att Robert protesterar. Han blir dock nöjd när hon är klar och han får lätt tag på den mappen han behöver.
 
Rebecca träffar Ross på puben och de super till tillsammans. Hon är besviken över att Chrissie inte kommit men Ross tröstar henne med att de har sex inne på toaletten. Chrissie kommer dit och blir besviken på sin syster när hon upptäcker vad Beccs gjort.
 
På puben är det full fart och gruppen med killar som kör sin strippshow har fullt upp. Chas och Charity är nöjda med alla pengar de tjänar på att Megan och Leyla lånar deras lokal för möhippan. Rhona är full och dansar med en av killarna. Hon smeker hans bröst och flirtar. Pierce kommer dit men hon ser honom inte så han går hem igen.
 
Kasim kommer till puben för att prata med Finn. Finn ber om ursäkt men Kasim är glad och vill roa sig.
 
Bob visar upp gamla takter och kör en egen strippshow på puben.
 
Lisa pratar med Ronnie och hon beklagar sig över att Zak inte är som förut utan väldigt förändrad och det gillar hon inte.
 
Rhona ger den ena killen ett visitkort så han kan höra av sig tilll henne för hans "orm har tappat gnistan". Hon går hem och möter Pierce. Rhona är så full att hon somnar på soffan. Hon får ett sms från strippkillen som önskar henne "godnatt sov gott, du sexiga kvinna". Pierce ser sms:et på hennes mobil.

Allergisk mot rakvatten

Inskrivet kl 22:06
 
Lachlan vittnar i domstolen. Han tar på sig skulden och påstår att det var en olycka när han råkade skjuta sin morfar. Han talar om att han inte tänkte klart när han försökte skylla på Andy.
 
Pierce kommer hem tidigare och Rhona vill att de ska gå upp till sovrummet men han tappar lusten när han ser hennes biljett till strippshowen. Han blir besviken över att Rhona vill gå men sedan säger han att det är ändå bara ett nöje.
 
Finn pratar med Kasim som först tror att Finn är där för hans skull men då berättar Finn att han är på en dejt. Kasim erkänner att han ljög om pojkvännen för att allt hade bliviit så intensivt. Han ville reda ut saker med familjen. Finn frågar om de inte kan vara vänner ändå.
 
Ronnie släpper ut Lawrence från kontoret och de skyndar sig till rätten. Lawrence vill rädda Lachlan och Ronnie ber honom att inte förstöra allt.
 
Lisa blir förvånad över att Zak har börjat använda rakvatten. Hon är dock allergisk och nyser utav doften.
 
Jimmy vill inte ha Nicola på kontoret vilket gör henne ännu mer bestämd till att hjälpa till igen.
 
Pierce berättar att han måste jobba hela natten för det är mycket på kontoret. Han säger att Rhona kan vila ut så hon orkar titta på stripshowen.
 
Finn berättar för Tracy att han ska vara vän med Kasim men fortsätta träffa Nathan för att göra Kasim svartsjuk.
 
Lawrence vittnar och talar om att han inte minns något från skottlossningen. Han erkänner att han druckit en del innan.
 
Juryn bestämmer sig ganska snabbt och de talar om att de inte ser Lachlan som skyldig till mordörsök. Lachlan, Lawrence och Chrissie blir lättade men sedan säger domaren att Lachlan erkänt hindrande av rättvisan när han satte dit Andy för mordförsök och det innebär att han måste genomgå en personlighetstest. Under tiden ska han fortsatt vara häktad.

Kaninstuvning

Inskrivet söndag 8/10 kl 21:56
 
Lachlan ber cellkramraten att skära honom med rakbladet men precis då kommer en vakt för att hämta Lachlan till domstolen.
 
Zak är orolig för Lisa har tagit tid på sig när hon skulle lämna Kyle till Kerry. Han vill visa en ny sida av sig själv som är mer hjälpsam. Zak säger att han till och med kan laga mat, åtminstone kaninstuvning. Lisa blir rätt förvirrad av hans sätt.
 
Tracy försöker kontakta Nathan för att få honom att lämna återbud till Finn eftersom hon inser att Finn kommer att bli väldigt besviken om han får veta sanningen men hon lyckas inte få tag på honom. Hon och David ser när Finn åker iväg i Nathans bil.
 
Nicola och Jimmy har hittat tillbaka till varann och de har haft sex på soffan när Robert kommer till dem. Robert behöver Jimmy på åkeriet. Nicola föreslår sedan för sin man att hon kan kolla bokföringen för företaget men Jimmy säger att hon inte behöver göra det. Nicola lyssnar inte på honom utan dyker upp på kontoret i alla fall.
 
Finn och Nathan är på en restaurang när Finn plötsligt ser att Kasim jobbar där i baren.
 
Charity säger till Leyla och Megan att puben inte kommer att vara stängd för andra när de anordnar möhippor där. Hon säger att det kommer att ge dem mer pengar.
 
Vanessa har köpt biljetter till strippshowen på puben. Hon tänker bjuda med Rhona som inte alls verkar lika entusiastisk.
 
Chrissie vittnar i rätten och hon tittar mot Lachlan hela tiden. Hon berättar att hennes far varit mer som en far för Lachlan än som en morfar och att Lachlan älskar honom även om det kommit fram att de inte är biologisk släkt.
 
Ronnie kommer tillbaka till Lawrence men han tänker inte låta Lawrence förvärra allt så han låser in Lawrence på kontoret när det är dags för honom att åka till rätten.
 
Lachlan ska vittna och Chrissie blir orolig. Robert ser blickarna mellan dem och inser att något är på gång

Allt för familjen

Inskrivet fredag 6/10 kl 07:32
 
Tracy vill göra Finn glad så hon bjuder honom på behandling på skönhetssalongen. När de är där så kommer det in en kille för att bli kllippt. Tracy vill att Finn kollar på honom men Finn tänker bara på Kasim som inte hör av sig. Killen, som heter Nathan, börjar prata med Finn om science fiction. När Nathan är klar så ser Tracy till att Finn skjutsar honom till Hotten. Senare så träffar Tracy Nathan för att ge honom pengar för att han flirtat med Finn. Nathan vill även bjuda ut Finn och Tracy går med på att betala även för detta. (Ska det bli som vanligt att när Finn får reda på att Nathan fått betalt så kommer Nahan att ha blivit kär i Finn men då vill inte Finn ha honom för han är så besviken)
 
Leyla som försöker hitta lokal för deras möhippor frågar på puben om de är intresserade av ett samarbete. Chas och Charaity säger först nej för ersättningen är för liten men när Charity hör att det även kommer att krylla av manliga strippor så går hon med på Leylas erbjudande utan att ha pratat med Chas. När Chas ifrågasätter hennes beslut så säger Charity att de kommer att tjäna massor av pengar ändå.
 
Chrissie går med på att ge Cain hennes del av verkstan. Hon besöker sedan en blåslagen Lachlan i fängelset. När hon berättar att Cain fått verkstan så blir Lachlan besviken över att hon gör sig av med alla hennes pengar så inget blir över till honom. Han erkänner sedan att han sett till att bli slagen för att hon ska göra som han vill och att Cain inte hade något med detta att göra. Chrissie blir alldeles förskräckt och undrar vad han är för en typ. Lachlan blir ännu mer förbannad och hotar med att erkänna att han skjutit sin morfar med flit och han kan tala om för domaren att hon bett honom göra det.
 
Tracy övertalar Vanessa att försöka bli vän med deras far igen
 
Lachlan får ett tandborstskaft med ett fastsatt rakblad av sin cellkamrat för att kunna komma därifrån.
 
Lawrence är orolig för Lachlan i fängelset eftersom han själv vet hur svårt det kan vara. Han erkänner för Ronnie att han faktiskt varit delaktig i komplotten mot Andy för att skydda Lachlan och Chrissie. Ronnie blir besviken över lögnerna och går därifrån. Lawrence ringer till Ronnies mobilsvar och ber honom komma hem för han behöver honom och att han kommer att göra allt för Lachlan hädanefter.

Hottens hetingar

Inskrivet torsdag 5/10 kl 07:39
 
Frank står på kaféet och pratar om sin lägenhet i Venedig. Jai kommer in och tackar honom för att han hjälpte Meagan.
 
Finn ringer Kasim som inte svarar. Han ringer flera gånger med samma resultat. När Tracy kommer för att muntra upp honom så passar han på att ringa Kasim från hennes mobil när hon går för att hämta vin. Kasim svarar inte nu heller men ringer upp henne när han sett att hon ringt. Finn får luren men Kasim lägger på.
 
Chas vill muntra upp Charity efter den misslyckade överraskningsfesten. Hon bjuder Charity till värdshuset för att hon hört att det kommit ett helt gäng rugbyspelare dit. När de kommer till värdshuset så upptäcker de att det var ett gäng rugbyveteraner. Chas och Charity stannar ändå kvar och festar med gubbarna. Eric skäller ut Charity som känner sig gammal och han talar om att alla där inne skulle gladeligen byta med henne, även han. Det gör att Charity släpper loss och börjar dansa med gubbarna. Alla går sedan över till puben för att fortsätta festandet.
 
Megan träffar Jai som talar om för henne att Frank faktiskt ställt upp för henne. Det leder till att hon bjuder Frank på en öl på puben och han blir glad över att äntligen få sitta och prata med henne.
 
Chrissie berättar för familjen om Cains hotelser mot Lachlan. Ingen tror att Cain skulle göra något utan att det är mest tomma hot. Chrissie säger det till Cain när hon träffar honom ute på gatan i byn.
 
Joanie kommer att få vara kvar i fängelset i en månad till. Kerry bestämmer sig för att det är hon som måste prata med Kyle och berätta som det är.
 
Lachlan får besök av sin advokat men det visar sig att det är Cain som kommit dit. Cain säger att han lyckats ta sig in med anledning av att han är Lachlans rådgivare. Lachlan är först kaxig men sedan efter vissa hotelser lovar han att göra som Cain vill.
 
Chrissie vill inte följa med familjen till puben så hon är ensam hemma när Cain kommer dit. Han får henne till att inse att han menar allvar när han talar om att Lachlan kommer snart att ringa. Lachlan ringer exat den tiden som sagts och han bönar och ber med gråten i halsen att hans mamma ska göra som Cain vill.
 

Vill du också ha en ananas på ögat?

Inskrivet kl 21:45
 
Cain kommer till Lisa och upptäcker att Kyle inte mår bra och är hemma från förskolan. Lisa berättar att Kyle kissat på sig när han vilat och det var ovanligt.
 
Kerry lägger en ananasskiva på Dans blåtira.
 
Moira letar efter Cain på puben men han är inte där.
 
Megan och Jai träffar mannen, som de krockade med, på puben. Han vill ha 750£ för stötfångaren som lossnat från hans bil. Frank hör det och förstår att hon håller på att bli lurad. Han söker upp mannen på toaletten och talar om att han vet att han lurar Megan och då blir Frank erbjuden 100£ för att hålla tyst. Frank går ut till de andra och talar om att mannen bluffar och han vet det för han gjort samma sak själv en gång i tiden. Sedan går både mannen och Frank ut från puben.
 
Kyle vill inte följa med Cain till verkstan. Cain är på väg att slå till när Kyle vägrar ta på sig stövlarna men hejdar sig när Kyle gömmer sig bakom en nalle. Sedan ser Cain bilden på Shaddrack på väggen. Han rusar ut precis när Zak kommer hem.
 
Några fåtal kommer för att fira Charity.
 
Moira kommer till verkstan för att be Cain om ursäkt och för att prata om dem och Kyle. Cain får ett utbrott och slänger ett verktyg (?) i väggen. Han vill inte prata utan säger bara att de har det bättre utan honom sedan går han därifrån.
 
Zak tar med sig Kyle till kaféet och Lisa är där. Kerry och Dan kommer in. De andra ser Dans blåtira och plötslig börjar Kyle att slå på sin nalle.
 
Moira följer efter Cain för att övertala honom att ta hand om Kyle. Cain berättar om att Kyle sett att Dan fick en snyting. Han tror att han förlorat Kyle redan. Moira säger att hon vet hur det är att förlora ett barn på riktigt. Han vill att hon hjälper honom att prata med Kyle men Moira säger att han måste sköta det själv.
 
Frank söker upp Megan för att kolla hur hon mår. Hon säger att hon aldrig kan lita på honom efter det han berättade på puben.
 
Robert varnar Rebecca för Ross men hon tror att det inte kommer vara några problem.
 
Charity är besviken på överraskningen och att nästan ingen kom. Chas lyckas dock övertala henne till att ha lite kul i alla fall. De börjar dansa och sjunga i baren.
 
Zak, Lisa, Dan, Kerry och Kyle kommer till puben för att få Cain att ställa allt till rätta med Kyle men Cain vill inte ha med grabben att göra så han går därifrån.
 
Chrissie söker upp Cain på verkstan för att kolla om han vill sälja sin del. Hon pratar om hur det är att få problem med sina barn. När hon börjar jämföra sönerna så blir Cain förbannad. Han vill ha hennes del av verkstan gratis inom två dagar annars kommer inte Lachlan att överleva fängelset.

En liten krock

Inskrivet kl 22:11
 
Cain vill inte att Kerry träffar Kyle efter att hon tänt eld på husvagnen. Zak säger att hon är familj precis som Moira. Zak tycker att Cain ska kämpa för att få tillbaka Moira.
 
Charity fyller snart 41 och Chas planerar en liten överraskningsfest.
 
Leyla tycker hon och Megan ska satsa på möhippor i företaget. Frank som går förbi dem på kaféet håller med henne.
 
Chrissie får samtal från fängelset om att Lachlan blivit misshandlad.
 
Cain tar med sig Kyle till Moira för att få träffa henne. Han säger att han vill att de blir en familj igen men hon svarar att julen de tillbringade ihop var ett misstag. Hon vill ha ut honom ur sitt liv för alltid.
 
Frank föreslår för David att de ska satsa på möhippor. David inser att det är för att imponera på Megan.
 
Harriet försöker få både Moses och Eilza till kyrkans lekgrupp.
 
Kerry möter Cain och Kyle men Cain håller undan barnet så Kerry inte ska få träffa honom. Cain vill inte att ett fyllo kommer nära Kyle.
 
Jai och Megan åker till sjukgymnasten med Eliza men krockar på vägen. Mannen i den andra bilen låter dem åka utan att blanda in försäkringsbolaget, de byter bara telefonnummer med varann.
 
Chrissie vill att Cain säljer sin del av verkstan till henne men det vill han inte.
 
Megan är orolig för att behöva vänta två år på att få veta om det är något fel på Eliza.
 
Rebecca bjuder Sam på lunch och han blir orolgi för att ligga illa till eller att det sa vara en dejt. Hon lugnar honom med att det bara är arbetsgivaren som bjuder på en lunch.
 
Lisa fösöker övertala Moira att tänka på hur jobbigt Cain haft och att hon är den enda han lyssnar på.
 
Dan kommer till verkstan. Cain klagar på honom att han tagit tillbaka Kerry men då säger Dan att Cain är patetisk som inte har familj eller hem trots att han är över 40. Dan säger även att Cain var tvungen att förföra en tonåring men då ilsknar Cain till och är på väg att slå till Dan. Kyle ser det och rusar ut från verkstan till Zak som kommer. Zak som inte vet vad som hänt berömmer Cain medan Kyle tittar efter sin far.

RSS 2.0