Kalkbrottsdopp

Inskrivet kl 22:18
 
Megan talar om för Graham att de inte kan jobba ihop längre. När hon berättar det för Frank så tror han att det är Grahams fel så han åker till Home Farm och skäller ut honom. Frank säger att han vet allt men ändå lyckas Graham med att behålla lugnet och inte avslöja något. Graham säger att han gav Megan sparken för att de inte var överens. Frank ber sedan Megan om ursäkt för att han sökt upp Graham.
 
Zak, Lachlan och Belle fortsätter att brygga öl i en lada. Priya som letar kunder blir tveksam om de kan fortsätta då det inte är en steril miljö.
 
Belle hör fortfarande röster i sitt huvud och hon tar på sig skulden för allt som hänt. Att det är hennes fel att hennes mamma fick ett anfall.
 
Aaron och Robert besöker Liv på anstalten och konfronterar henne om hennes alkoholvanor. Först så säger hon att det inte är så ofta men när de säger att de vet så kommer allt ur henne. Liv är ledsen för att hon måste ta hänsyn till Aaron så han inte blir upprörd eller ledsen så han börjar skära sig själv eller börjar med droger igen. Hon är trött på att allt handlar om Aaron jämt. Hon orkar inte vara stark hela tiden. Liv går därfrån gråtandes och hon vill inte att de kommer på besök fler gånger
 
Noah besöker Joe istället för att gå till skolan. Joe säger åt honom men då blir Noah besviken och tror att Joe bara utnyttjar honom för att ge igen på Charity. Noah går därifrån och cyklar iväg. Joe följer efter och de stannar till vid ett kalkbrott. Där berättar Joe om deras far som egentligen inte brydde sig om honom. Noah utmanar Joe till att hoppa i vattnet från det höga stupet. Joe hoppar och försvinner under ytan. Efter ett tag flyter han upp.
 
Debbie som tar ett samtal från skolan som egentligen Charity skulle haft och får då höra att Noah är olovligt frånvarande och det kan ge dem böter. Debbie åker direkt till Home Farm och får veta att Joe och Noah cyklat iväg. Hon hittar dem och ger Joe HLR. Noah ringer ambulans och när de åker iväg med Joe så åker Debbie och Noah hem. Noah är jätteorolig för Joe och han tror att det är hans fel att Joe kanske dör.
 
Debbie åker till sjukhuset för att kolla hur Joe mår. Han ser att hon är där så han kommer ut ur sjuksalen för att tacka henne. Han talar om hur mycket han älskar henne och att han ångrar sig över hur han betett sig mot henne. Plötsligt kysser de varann men sedan drar sig Debbie undan och går därifrån.
 
Uppehåll i serien vecka 52+ vecka 1

Kommentarer
Postat av: Agneta

Kul och otippat med Breaking Bad-referens i HTG ☺ Kul också att se Joe i normal frisyr.

2018-11-28 @ 13:46:45
Postat av: Jag bara

Det missade jag. Sitter och slötittar.

2018-11-28 @ 15:17:53
Postat av: jackson

Är Joes känslor för Debbie verkligen äkta? Jag har så svårt att läsa av honom p g a hans överlägsna min.

Vad skall nu Graham hitta på, tro? Dels detta med Megan, dels Joes olycka. Hade G hoppats på att Joe skulle dö?

2018-11-28 @ 17:55:18
Postat av: Lucy

Snabba svängar i denna serie, men det är man ju van med vid det här laget haha! Annat var det på 80-90:talet då det mest handlade om vardagsdrama med några instuckna extra dramatiska historier för att krydda upp det hela litet.

Nu för tiden så är det bara superdramatiska historier parat med litet vardagslunk ibland. Verklighetsförankringen sjunker för varje säsong, men jag kan ändå inte sluta titta! Antar att jag är en HTG-Narkoman hahaha!!

2018-11-29 @ 02:56:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0