Anstalt eller internat

Inskrivet kl 21:49
 
Arthur är sur på morgonen och fräser åt Laurel. När han kommer till skolan vill han inte visa läxan och plötsligt säger han att han mår dåligt. Jessie skickar honom till skolsyster medan hon kollar i hans läxbok. Laurel får komma till skolan för att hämta Arthur. Då visar Jessie henne att Arthur har skrivit om Bobs och Laurels kärleksaffär.
 
Rhona följer med Ross till läkaren för han ska prova ut en ansiktsmask att ha på så såren kan läkas men han vägrar att bära masken. De går hem och han börjar dricka. Då bestämmer sig Rhona att dricka med honom. Efter lite whisky så är Ross på väg att kyssa henne men hon backar och blir arg. Han säger att hon uppmuntrat honom men Rhona nekar och går därifrån.
 
Jessie tackar nej till att sjunga på Bobs och Brendas bröllop för hennes son kommer hem den helgen.
 
Liv får en mattelärare som peppar henne till att plugga och se anstalten som en variant av dyr internatskola som hon kan utnyttja genom att lära sig saker.
 
Nicola försöker få Jimmy att stanna hemma och ha sex med henne men han smiter ut. När de ses på kaféet råkar han säga högt att han är impotent fast Nicola egentligen pratade om en trasig tvättmaskin med Bernice. Nu vet alla i byn hur det ligger till.
 
Belle hör fortfarande rösterna i huvudet och hon tror att det är hennes fel att Zak och Lisa är osams.
 
Arthur är kaxig och vägrar gå till skolan nästa dag. Doug märker att Laurel gör som Arthur vill och det förvånar honom. Laurel berättar sedan hela sanningen om affären till Doug. Doug blir rasande och går och skäller ut Bob.
 
Rhona vågar inte säga sanningen till Pete om att Ross är tablettmissbrukare och försökt att kyssa henne. När hon kommer till kliniken så ser hon att medicinskåpet är uppbrutet. Ross kommer in och hon ser att han stulit en burk med smärtstillande. Hon hotar med att ringa polisen men då hotar han med att skvallra för Pete.
 
Pete och Rhona träffas på puben och hon berättar vad som hänt och förvarnar honom om att Ross kommer anklaga henne för att ha försökt kyssa honom. Ross dyker upp och mycket riktigt så försöker han få Pete att tro på honom. Pete blir arg och skäller ut sin bror. När Ross gått iväg så blir både Pete och Rhona oroliga för hur det ska gå för Ross nästa dag när rättegången mot Simon inleds.

Kommentarer
Postat av: per olsson

Stackars Jimmy King! Vem som helst kan bli impotent av en kvinna (ganska motbjudande dessutom) som tjatar om sex dygnet runt och dessutom skriker ut det för hela byn... Huvaligen!

2018-11-21 @ 18:32:03
Postat av: Jag bara

Dagens Emmerdale invånare som medverkade i Father Brown var Harriet, i kort frisyr.

2018-11-22 @ 00:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0