Sprit eller vatten

Inskrivet k 22:15
 
Laurel undviker Bob. Brenda ser det. Han kan inte låta bli så han besöker Laurel med ursäkten att han har en kaka till Gabby. Laurel säger ändå åt honom att gå.
 
Lisa besöker  Aaron och Robert för att erbjuda sin hjälp men de vill inte ha någon hjälp av henne. Aaron råder åt henne att undvika Zak under dagen om hon vill slippa bråk.
 
Liv försöker bli vän med den tjejen som bestämmer bland ungdomarna på anstalten. Tjejen lurar Liv att en flaska vatten är sprit. Liv blir alldeles skakig när hon inser att det bara är vatten. Tjejen retar Liv och säger att hon antingen är jättenervös eller alkoholist. Liv rusar därifrån.
 
Joe erbjuder Aaron att betala överklagan om han får huset. Aaron inser att Joe ligger bakom advokatbytet. Robert vill göra en anmälan men Aaron påpekar att de inte har några bevis.
 
Marlon är i skolan för att prata om vad som hände med Arnold. Jessie är med på lektionen. Var inte hon rektor, jag såg ingen lärare?
 
Lisa är upprörd efter att ha fått skäll av Zak så hon säger åt honom att försvinna. När han gått börjar hon gråta och plötsligt får hon en hjärtinfarkt. Belle kommer hem och ringer efter ambulans. Hon får veta att det var ett kärlkrampsanfall inte en infarkt när de kommer till sjukhuset.
 
Paddy har köpt en ring till Chas och hon blir överlycklig.
 
Lisa bestämmer sig för att resa iväg ett tag. Hon vet inte när hon kommer tillbaka. Lisa säger till Belle att inte oroa sig.
 
Arthur är tjurig för han inte får följa med på skolans aktivitetshelg. Doug vill erbjda sig att betala men Laurel tycker inte Arthur ska få som han vill bara för han tjurar.
 
Belle berättar för Zak, Sam och Lydia att Lisa åkt iväg, antagligen för gott. Hon berättar även om anfallet. När Belle inte vill tala om var Lisa är så kollar Zak i Belle mobil men han kan inte koden.
 
Brenda frågar Jessie om hon kan sjunga på bröllopsmottagningen. Bob bokar biljetter till Brenda för att koppla av på dubbla bioföreställningar i Hotten för hon verkar så stressad. När Bob är ensam med Heath så visar Heath Brendas hemliga skåp med massa nya saker. Bob blir orolig för att Brenda är sjuk igen
 
Paddy övertalar Marlon till att försöka bjuda ut Jessie igen. Denna gång går det lite bättre.
 
Zak super sig full och säger till Belle att det var nog bäst att Lisa åkte iväg i alla fall för allas skull. När Belle gått börjar han gråta.
 

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Växlade till father Brown, tänkte se om det var sevärt. En av de första personerna som dyker upp är Robert! Den nuvarande alltså. Skriver utan sglasögon, om det ser konstigt ut.

2018-11-19 @ 13:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0