Medicin eller inte

Inskrivet söndag 31/1 kl 17:51
 
Finn är besviken på Emma så han ber henne flytta på en gång. Ross är försvunnen men Debbie hittar honom i garaget och han följer med henne hem. Han pratar med Debbie om sveket och hon berättar hur det var när hon lämnade Sarah.
 
Priya, som är irriterad på Jai för att hon inte får jobb på fabriken efter vikariatet hon haft, får trots det hjälpa Jai med en presentation till ett affärsmöte. För att hjälpa Jai så ser hon till att Kirin får jobbet som webansvarig och som hjälp med presentationer.
 
Chas talar om för Paddy att hon börjar tro på det Katie sagt innan hon dog. Hon är övertygad om att Katie hade rätt angående Roberts affär. Paddy tror inte det stämmer. Aaron råkar höra vad de pratar om och tillslut när Chas inte ger sig så erkänner Aaron att det är honom Robert varit med så Robert kan inte ha dödat Katie. Chas blir rasande när hon får höra det och ger Aaron en örfil. Hon vill tala om för Chrissie vad Robert gjort. Aaron säger att hon måste hålla tyst för annars kommer han att bryta kontakten med henne.
 
Andy orkar inte ta tag i begravningsplaneringen så Robert tar kontakt med Ashley. När de försöker prata med Andy så fräser han bara och börjar dricka whisky.
 
James ber Emma stanna. Hon räddade ju trots allt hans liv så när Ross får veta det säger han att det är okej att hon stannar. Finn blir sur för det och vill flytta hem till Moira istället.
 
Robert får ett utbrott på Lachlan när de är på kaféet och Lachlan börjar fråga om Katies död. Lachlan går därifrån till butiken för att jobba även om han inte får betalt denna gång. Han pratar med Alicia och föreslår att hon kan göra en minnesbok för Katie.
 
Aaron söker upp Robert för att fråga ut honom om husvagnsbranden. Robert förnekar men Aaron ser att han ljuger. Aaron frågar då om Robert dödat Katie. Robert svarar att han behöver Aaron...
 
Belle är besviken över att hon inte känner något nu när Katie är död. Hon har fått höra att det antagligen är på grund av tabletterna hon tar så Belle beslutar sig för att sluta med dem i smyg. När Lisa känner av hjärtat och måste ta medicin blir Belle orolig för att det ska hända hennes mamma något. Eftersom Belle slutat med medicinen kommer Gemma tillbaka i Belles huvud. Det gör att Belle packar sin väska och rymmer så föräldrarna ska få vara ifred från Gemma.
 
 

Jag kan inte påstå att jag hänger med helt i serien för jag har tappat lite av lusten av att titta på den... =(

En hel by i sorg

Inskrivet fredag 29/1 kl 14:21
 
 
Georgia pratar med Rodney och tror att han ändrat sig angående att flytta ihop om hon köper Katies hus. Hon säger att antingen är de ihop och bor tillsammans eller så gör de slut. Fint säger Rodney och gör slut med henne. Han ska åka till Europa i några veckor.
 
Ross vill inte ha med Emma att göra så han säger åt henne att flytta. Hon vägrar så han packar hennes saker men hon vill i alla fall inte flytta för hon vill att det ska bli bra mellan henne och sönerna. Ross vill inte ens försöka.
 
Priya lyckas övertala Ali om att låta Jai träffa Archie en stund. Ali kommer med barnet till fabriken och Jai blir glad men han vill inte att Megan får reda på det. Strax därefter dyker Megan upp och hon blir besviken och går därifrån. Priya är säker på att Rachel inte kommer att vara så svår att övertala till att låta Archie träffa sin far ibland. Megan kommer hem till Jai och förlåter honom för hon inser att han bör träffa sin son.
 
Robert och Aaron lämnar Katie där hon ligger för att Robert ska hinna till bröllopet. Han dyker upp där och Chrissie blir glad när hon inser att han inte ångrat sig som hon trodde. Bröllopet genomförs som planerat. Robert håller tyst och säger inget till Andy, inte ens när Andy håller tal om hur viktig familjen är och att han älskar Katie.
 
Lachlan smygfotograferar Alicia på bröllopsfesten.
 
Andy ska hem till Katie för han är orolig över att hon inte svarar, Han får höra av Sam att hon varit vid Wylies farm tidigare på dagen så Andy åker dit och hittar henne. Han bryter ihop och ringer till Victoria om hjälp.
 
Aaron mår dåligt över allt som händer. Han gråter en hel del och så tror jag han börjat skära sig igen. (Någonting smyger han med i alla fall)
 
Alla i byn är chockade över Katies olycka och att hon nu är borta för alltid. Polisen ställer frågor till Andy som blir orolig över att bli anklagad  för hennes död. Robert låter Andy sova hos dem på Home Farm.
 
 

En väntande brud

Inskrivet kl 23:08
 
Jag blir bara så himla less...visst dör folk i verkliga livet men måste alla som skrivs ut dö? Hem till gården ska ju vara en mysserie.
Elände har jag tillräckligt med i verkligheten =/
 
 
Polisen hittar Ross fingeravtryck efter ett inbrott. De konfronterar honom så Emma hör. Det visar sig vara hennes hus så hon kan försvara honom men sedan frågar hon varför hans fingeravtryck fanns på övervåningen där han aldrig varit. Ross erkänner det fejkade inbrottet för att hon ska stanna. Samtidigt så blir Finn tvungen att erkänna samma sak för Pete. När Pete pratar med sina bröder och talar om att Emma inte är så oskyldig hon heller så pressar de honom till att tala om vad hon gjort när de var små.
 
Rachel pratar med Ali om att söka jobb på andra ställen i landet för hon orkar inte kämpa för att få Sam. Megan hör detta och frågar sedan Leyla om råd om hon ska berätta detta för Jai eller vänta tills Rachel säger något när det redan är försent.
 
Bob råkar försäga sig till Georgia om att Rodney inte vill flytta ihop med henne. Hon skäller ut Rodney som hellre bor inneboende hos sin vän med två 8 åriga tvillingar.
 
Chrissies syster Rebecca hinner inte komma till bröllopet för flyget är försenat. Alicia får rycka in som brudtärna istället. Lachlan ser nöjd ut.
 
Robert ber Aaron om ursäkt och vill att de ses igen. Aaron meddelar då Katie att han haft fel om Roberts affär. Katie blir förtvivlad.
 
Bröllopet närmar sig och Robert är försvunnen. Lawrence kommer till puben och får då veta av Katie att Robert nekat dem gården. Andy råkar också höra det och blir besviken på henne för han anser att det är helt hennes fel.
 
Aaron träffar Robert på Wylies farm och ber honom att inte gifta sig med Chrissie för att han älskar honom. Robert bara skrattar åt honom och säger Chrissie betyder allt. Robert går iväg så Aaron sms:ar Katie som kommer dit och hinner precis fotografera när Aaron förlåter Robert med en kyss.
 
Robert bönar och ber att Katie inte ska säga något till Chrissie. Han erbjuder henne gården igen men hon litar inte på honom. Aaron har gått iväg så de två är ensamma. De börjar bråka om hennes mobil så han knuffar till henne och hon ramlar baklänges och golvet ger vika så hon faller ned till källaren.
 
Katie är död så Robert ringer Aaron för att få hjälp. Han hinner precis radera sms från Aaron och fotot i hennes mobil. Robert vill att de lämnar henne för att det ska se ut som en olycka utan deras inblandning.
(Katie hade windows8 i mobilen så den raderade bilden kan fortfarande ligga i ett sk lagringsmoln)
 
 

Psycho-Barbie

Inskrivet kl 23:00
 
Katie konfronterar återigen Robert hemma hos honom på Home Farm. Chrissie och Lawrence tror Katie håller på att bli galen som anklagar Robert för husvagnsbranden. Tillslut får hon ge sig och går därifrån. När hon kommer till Andy som är ute vid deras gård så orkar han inte med henne. Han är less på att hon hela tiden tänker på Robert och vad han gör.
 
Val ser till att Sam och Tracy blir bjudna till bröllopet. Sedan går hon och skryter om det så att Kerry hör det. Kerry skyndar sig till Rachel för att berätta det men Rachel säger att hon helst sköter sitt kärleksliv själv utan någon annans inblandning.
 
Georiga har fått rådet av Rodney att ta tag i sitt liv så hon lägger ett bud på Katies hus. Hon vill bo nära sin familj tillsammans med Rodney. Han tvekar men vågar inte säga något till henne så han får Leyla och Kerry till att försöka få Georgia till att ändra sig. Så helt plötsligt har Kerry (lånat från veterinärkliniken) två hundar som skäller, spelar musik på hög volym och i huset finns trasiga kranar med mera. Det biter inte på Georiga utan hon vill fortfarande köpa huset.
 
Lachlan fortsätter att spana in Alicia som denna dag provar en ny kort tajt klänning inför bröllopet.
 
Samson ser Rachel på kaféet och han vill till parken med henne och Archie. Sam säger först nej men efter lite tjat så går han med på att de kan ses nästa dag ett tag innan bröllopet. När Tracy vill ha med Sam för att köpa skor nästa dag så talar han om att han inte kan på eftermiddagen och varför. Tracy säger det är ok men när hon träffar Rachel säger hon åt henne att låta Sam vara för han vill inte ha med henne att göra och att Rachel ska låta bli andras killar. Det gör att Rachel avbokar lekträffen och Sam blir återigen besviken på henne och tycker att hon bara tänker på sig själv.
Rachel söker upp honom för att berätta varför men han tror henne inte utan blir förbannad och ber henne gå. Rachel blir ledsen och inser att hon inte orkar vara kvar i byn så hon börjar leta efter jobb i andra delar av landet.
 
Katie träffar Robert och Chrissie på puben och hon ber dem om ursäkt. Hon försöker även prata med Andy men han har ingen lust. Andy sover för tillfället på puben för att slippa vara nära sin fru.
 
Robert lyckas övertala Chrissie till att ändra sig angående Katies och Andys gård, de får inte hyra/köpa den utan kontraktet rivs. Han talar gladeligen om det för Katie när han får tillfälle.
 
Robert möter Aaron på kaféet och han säger att han vill ses igen, han talar om en tid han vill Aaron ska komma till den gamla gården. Robert åker dit och väntar men Aaron dyker inte upp.
 
Katie pratar med Chas som ber henne att sluta lägga sig i vad Robert gör. Katie som fortfarande är övertygad om att hon har rätt jämför det med situationen när Gennie försökte tala om för Chas vad Cameron höll på med men ingen trodde henne. Chas gillar inte alls den jämförelsen utan säger till Katie att sluta innan hon förlorar både familj och vänner.
 
Sam tar en gammal skål hemifrån för att ge Robert och Chrissie i bröllopspresent.
 
Andy är beredd att kämpa för äktenskapet om Katie slutar att bry sig om Robert.
 
Chrissie och Lawrence är på puben för att fira lite dagen innan bröllopet. De bjuder byborna på champagne. Robert ska komma dit men är sen. Aaron sitter vid ett av borden men säger inget. Robert kommer och han får höra massa beröm från  Lawrence och det blivande brudparet visar sin kärlek inför alla. Aaron möter Robert vid toaletterna. Robert talar om att han behållit gården för att ha ett ställe att träffas på men att han nu insett att Aaron hade rätt, att Robert ska hålla sig till sin kära Chrissie och att de inte ska ses något mer.
 
När Aaron går därifrån möter han Katie utanför puben. Han talar om att hon har haft rätt hela tiden och att han kan hjälpa henne att bevisa att Robert träffar en annan. Katie blir eld och lågor och Aaron lovar att höra av sig nästa dag. Aaron möter sedan Paddy som får veta att nu ska den gifta mannen avslöjas. Paddy tror inte det är rätt men Aaron säger att han måste bara göra det.
 

En helt besatt kvinna

Inskrivet kl 22:38
 
Laurel är bakfull men vill inte att Marlon får reda på det. Doug upptäcker det på en gång men lovar att inget säga. När hon sedan kommer till puben så börjar Paddy prata om hennes och Marlons vita månad. Det slutar med att Paddy slår vad med dem om att de inte kan hålla ut en månad till. Laurel försöker undvika det men Marlon går med på vadet där de kan vinna en fin middag ute på restaurang.
Väl hemma försöker Laurel övertala Marlon till att de kan ta ett glas vin hemma i lugn och ro utan att Paddy får reda på det. Marlon svarar att han inte kan ljuga för sin vän. När Marlon gått bjuder Doug Laurel på vin han har hemma för provsmakning från den vinklubb han precis gått med i.
 
David har kallat till möte på kaféet för de killar som ska spela med i publaget. Det blir bara Adam som kommer och han här besviken över att de inte börjar spela på en gång. Lachlan dyker upp och Alicia tycker att han kan få vara med och spela. David skyller på att grabben är för ung men Alicia ger sig inte så Lachlan får en plats i laget. När Alicia och David kommer hem så upptäcker hon att hon glömt sin halsduk på kaféet. Utanför deras hus står Lachlan och tittar in med halsduken i handen. Han tar upp mobilen och tittar på en bild på Alicia.
 
Emma vill bjuda sönerna på middag, även Pete. När de ses på puben på dagen så berättar hon att hon fått nytt jobb... i Miami. Givetvis blir Finn och Ross besvikna men Pete bara reser sig och går därifrån. Hon söker upp honom hemma och talar om att hon inte bryr sig om jobbet om han vill att hon stannar. Det slutar med att han säger att hon kan stanna om hon vill. Emma blir glad och på middagen berättar hon för de andra att hon blir kvar. Pete kommer dit och har några öl med sig. Kvällen är räddad och de sitter alla och pratar gamla minnen.
 
Robert söker upp Aaron för att be om ursäkt för gårdagen. Aaron är irriterad och vill inte prata med honom. Han säger till Robert att gå därifrån. Robert vill inte lyssna på Aaron men då blir han förbannad och hotar med att slå till Robert. Aaron träffar sedan Paddy som vill få Aaron att prata ut om sina problem. Först vill Aaron inte säga något men Paddy lyckas få honom till att berätta om killen han träffar och vad som hände på hotellet. Paddy inser att Aaron är förälskad. Sedan erkänner Aaron att killen har en fru. Han vet inte hur han ska göra, om han ska lämna killen eller gå med på att vara den som kommer i andra hand.
 
Val lovar Tracy att hjälpa henne behålla Sam så inte Rachel kan komma emellan dem.
 
David har lyckats få Lachlan att ställa upp som barnvakt medan han och Alicia ska ut och äta. Lachlan kommer hem till dem men Jacob är inte speciellt glad över att behöva en barnvakt. När David och Alicia gått iväg så spelar killarna tv-spel men Lachlan är inte intresserad av det så han går iväg. I köket ser han ett foto på David och Alicia. Han tar fram en kniv...
 
Jacob kommer inspringande på puben och talar om för David och Alicia att Lachlan skurit sig och det har stänkt blod i hela köket. De går hem och upptäcker att Lachlan har ett litet skärsår i handen. Alicia hjälper honom att plåstra om såret.
 
Robert söker upp Katie hemma och talar om för henne att han såg dem vid hotellet. Sedan hotar han henne om hon fortsätter jaga honom så kommer det att sluta illa för henne.
Katie är skärrad så hon berättar allt för Andy när han kommer hem. Han blir förbannad på henne för hon är så besatt av  Robert. De tjafsar ett tag men sedan när det är dags för dem att flytta ut till husvagnen de har ställt upp på nya gården så är de sams igen. Robert kommer dit för att hjälpa dem med flytten. Han ber sedan Andy om att bli bestman på bröllopet. Andy tror han skojar men tackar ja. Både Victoria och Diane som är där blir glada över gesten.
 
Efter flytten är gänget på puben. Katie möter Robert utanför toaletterna och hon är glad. När han undrar varför så talar hon om att de nu kommer att umgås så mycket mer och det ger henne tillfälle att hålla ögonen på honom. Robert går iväg och åker till husvagnen. Han bryter sig in och slår sönder massa saker, sedan sätter han på gasen och tänder eld. När han åker därifrån så börjar elden ta fart.
 
Andy får ett samtal om branden så han och Katie skyndar sig dit. De kan inte göra något för hela vagnen exploderar och allt förstörs.
 

Två falska personer

Iinskrivet lördag 23/1 kl 15:03
 
 
Nicola är helt besatt i tanken på att skaffa ett barn till så fort som möjligt. Jimmy är helt slutkörd och försöker undvika henne när hon bestämmer att de ska ses på lunchen för att försöka igen.
 
Tracy är på kaféet med Val och de pratar om Sam. Kerry som sitter vid bordet bakom hör när Tracy berättar att hon är orolig för att Sam ska återgå till Rachel som är hans stora kärlek. Kerry skyndar sig till Rachel för att berätta nyheten. Hon erbjuder Rachel hjälp med att fixa till sig. 
 
Ali kommer in på kontoret på fabriken och kollar om hon har något jobb kvar. Jai säger att hon inte är sparkad men då protesterar Megan som är där. Ali är nöjd och när hon gått så frågar Megan varför Ali får vara kvar trots att hon förstört deras familj. Jai förklarar att han inte kan sparka henne eftersom det hon gjort inte är jobbrelaterat.
 
Emma söker upp James på puben för att tala om vad Pete hotat med. Han lovar henne att prata med sonen. James går över till Pete och frågar om det Emma sagt. Pete står fast vid att Emma är farlig och att hon kommer inte att ge sig förrän hon får som hon vill och att han vill ha bort henne från byn. När James gått så söker Pete upp sin mamma och säger till henne att både han och James vill att hon lämnar dem i fred.
 
Robert bjuder in Aaron på ytterligare en hotellnatt. Aaron som vill vara finklädd lånar en slips av Paddy som givetvis blir nyfiken på varför Aaron klär upp sig. Aaron ger dock inget svar på det.
 
Rachel kommer till salongen och hon blir sminkad och får håret fixat. Sedan går hon till parken, hon vet att Sam är där, för att leka med Archie. Jai kommer förbi och talar om att han inte tänker bråka med henne om Archie. Rachel blir förvånad och Sam kommer fram till henne för att höra vad som händer. De sätter sig på bänken när Jai gått. Hon berättar att hon är lite förvånad över att Jai inte kämpar mer för sin son. Sam lovar henne att finnas där för henne om hon behöver stöd. De pratar förtroligt med varann och när Rachel böjer sig fram för att kyssa honom blir han förskräckt. Han reser sig upp och skäller ut henne för att ha förstört allt. Sam går därifrån efter att ha försvarat sitt förhållande med Tracy.
 
Katie hör när Robert bokar hotell för sig och sin dejt. Hon skyndar sig till Chrissie för att berätta det men blir inte trodd. Chrissie kallar Katie för besatt men följer dock med henne till hotellet. Där finns ingen bokning i namnet Robert Sugden eller liknande. Chrissie blir rasande över att ha blivit lurad att följa med så hon säger åt Katie att bjuda på en drink i baren medan hon lugnar ned sig.
 
Emma söker återigen upp James. Denna gång hittar hon honom i ladan när han lastar fodersäckar. Hon beklagar sig för att Pete inte ger med sig även om James pratat med honom. James svarar att han håller med Pete så nu får hon klara sig själv. Han vänder sig för att gå därirån men hon blir så arg att hon sparkar till fästet på ett rep som går till en talja, det gör att en hel pall med foder rasar ned på James som hamnar under alltihop. Emma rusar fram till honom och är på väg att ringa efter ambulans men struntar sedan i det.
 
Kerry tar hand om Vals naglar på salongen när Rachel kommer förbi och talar om att det inte gick så bra med Sam. När Rachel gått säger Val att Rachel inte har en chans emot Tracy men Kerry håller inte med. Det utlöser en tävling mellan Val och Kerry om vem som kommer att ha rätt.
 
Robert kommer till hotellet precis när Katie och Chrissie går till baren så de missar varann. Han går upp till rummet där Aaron väntar. De börjar kramas men Aaron ska dra för gardinerna och råkar då se att Chrissie och Katie är utanför. Han säger inget till Robert.
 
Chrissie är irriterad på Katie när de ska åka hem. Katie ser Roberts bil på parkeringen och då inser även Chrissie att han är där. De ska börja leta efter honom bland alla rummen. När rumsservicen knackar på dörren så ser Robert de båda kvinnorna i korridoren. Han får panik och säger åt Aaron att ta sina saker och gå. Robert ringer till Chrissie för att be henne komma till hotellet han bokat åt dem. Hon stoppar Katie direkt och säger åt henne att gå för nu finns det inget att misstänka längre. Chrissie får vänta i baren ett tag för att inte komma dit för snabbt så Robert inte blir misstänksam. Aaron lyckas smyga ut utan att bli sedd men han ser Katie som precis åker iväg. Chrissie är förstås nyfiken på varför Robert bokat i annat namn men han låtsas som om det skulle göra allt lite mer spännande.
 
Emma är på väg att lämna den skadade James i ladan men Pete kommer till gården precis då så hon rusar in igen och skriker på hjälp. Pete hjälper henne få loss James och hon gör hjärtlungräddning. De får dit en ambulans och följer med till sjukhuset. Moira, Chas,Finn och Ross kommer också dit. Pete frågar Emma vad hon gjorde där och hon talar om att hon tänkte prata med James. Han ser inte ut som om han tror på det hon säger. Alla är tacksamma för att Emma räddat livet på James. När James vaknar till liv så minns han inte riktigt vad som hänt men han kommer ihåg att Emma var där i ladan med honom. Även han tackar henne för att ha räddat hans liv.
 
Pete säger åt Emma att hon får stanna kvar i byn utan att han säger något till sina bröder men hon måste lova att hålla sig borta ifrån honom och hans familj.
 

Olämplig barnvakt?

Inskrivet fredagen 22/1 kl 00:16
 
Jimmy följer med Nicola till läkaren på ett återbesök efter missfallet. Där får hon veta att hon kommit in i klimakteriet något tidigt för att vara 36 år men fullt möjligt. Läkaren säger att hon kan fortfarande bli gravid även om det är svårare. Nicola muttrar och kallar sina ägg för ruttna och att hon har en skrumpnande kropp.
 
Chrisse tar ifrån Lachlan hans mobil när han ska gå till skolan. Hon vill att han försöker skaffa sig riktiga vänner. När han ändå beter sig lite nonchalant och inte vill förstå att han gjort fel så säger hon att tänk om hon gjorde sådana saker som han sett tjejerna göra på internet. Sedan påpekar hon att det faktiskt är någons dotter/syster/mamma som är med på bilderna. Lachlan gillar inte samtalsämnet utan får bråttom till skolan. Robert lovar att prata med grabben.
 
Emma ber Chas om ursäkt när de ses på gatan men när Moira kommer hem tilll Emma för att sluta fred är Emma inte intresserad. Moira vill bjuda på en öl på puben men Emma vill inte, fast hon ändrar sig senare och de sätter sig vid ett bord och börjar prata. Emma kan inte låta bli att säga att Moira förstört hennes liv och hur synd det var om John som blev sviken. Moira inser att de två aldrig kommer att bli vänner.
 
Jai söker upp Rachel för att få träffa Archie men barnet är ute med Ali.
 
Megan kommer hem och träffar Jai som blir förvånad över att hon inte ringt. Hon är trött och orolig för Archiekopian. När hon får höra att Jai inte gjort något för att höra hur det barnet mår utan bara brytt sig om sin son blir hon ledsen. Hon kan inte förstå hur Jai helt plötsligt kan släppa alla känslor han haft för "Archie" (Jag kan ju inte kalla barnet för Archiekopian hela tiden och han har ju inget annat namn så han får bli "Archie" medan riktiga sonen är Archie, enkelt va? ;)  ) De börjar bråka om det och precis då kommer Rachel in med Archie och hör deras bråk om att de ska föreställa en kärleksfull familj. Rachel blir besviken och går därifrån. Rishi följer efter henne och försöker förklara men hon känner att hon inte vill ha Jai i sitt liv.
 
Robert pratar med Lachlan och säger att han förstår nyfikenheten på sex men man måste sopa igen spåren bättre. Sedan säger Robert att Lachlan kommer att träffa en tjej någon gång och han har tur som är både snygg och rik (eller så sa han ung och rik, minns inte tyvärr) Lachlan får tillbaka sin mobil.
 
Jimmy kommer hem på lunchen och upptäcker att Bernice jobbar hemifrån, med att göra en ansiktsmask på Rodney. De inser att Jimmy har problem med Nicola men inte vill säga något. Det tar inte lång tid innan Rodney fått Jimmy till att berätta att Nicola kommit i klimakteriet. Rodney berättar för Georgia så när Nicola kommer till puben så får hon goda råd om hur man mår bättre när man får vallningar. Nicola inser direkt att Jimmy skvallrat så hon skyndar sig hem och skäller ut honom. Sedan vill hon att han följer med upp till sovrummet för hon vill ha ett barn nu! Jimmy ser inte allt för lycklig ut när han dras upp för trappan.
 
Megan kommer in på Jais kontor och frågar honom om han inte alls bryr sig om "Archie". De börjar diskutera det igen och när Jai råkar säga att han till och med gifte sig med henne för "Archies" skull så blir hon besviken. Hon tar av sig ringarna och går därifrån.
 
Rachel träffar Sam på kaféet och han börjar prata med henne om Archie. Tracy som väntat på Sam där kommer fram till dem och säger åt Rachel att låta Sam vara ifred för han är faktiskt hennes nu.
 
Belle får hjälp av Chas att ordna ett litet firande på puben för Zak och Lisa på deras bröllopsdag. Sam lyckas sedan få dem att komma till puben efter jobbet. När Zak och Lisa kommer dit blir de glatt överraskade men Belle ser inte så glad ut så hon smiter ut. Lisa följer efter henne och får veta att Belle inte känner så mycket längre, medicinen gör att hon är varken glad eller ledsen.
 
Rishi säger åt Jai att skärpa sig för han håller på att förlora både Megan och Archie. Han säger att om Jai vill ha en chans att få Rachel att låta dem träffa Archie så måste de ha en fungerande familj som inte bråkar med varann. Jai söker då upp Megan för att be om ursäkt. Hon tvekar men han övertalar henne att han älskar henne. Megan går med på att de försöker få äktenskapet att fungera men hon behöver tid utan att träffa Archie för att läka såren efter "Archie", hon är rädd att förlora ännu ett barn. Jai lovar henne att hon ska få all den tid hon behöver.
 
Debbie har massor att ordna så Finn erbjuder sig att vara barnvakt till Jack. Han bjuder sedan över Emma som gladeligen leker med barnet. Finn får ett samtal från Val som behöver hjälp med en dammsugare på värdshuset. Emma blir kvar med Jack medan Finn går iväg en snabb sväng. Jack råkar få tag på en vas som han tappar och den går sönder och han får ett litet skärsår (eller vad han nu får för någon skada, jag såg inte det)
 
Pete och Debbie möts utanför på gatan. Precis då kommer även Finn ut från värdshuset. Pete blir rasande när han får veta vem som är hemma med Jack. Han skyndar sig in och kastar ut Emma. Debbie förstår inte hans ilska och tillslut så berättar han hela historien för henne. Han säger att Ross och Finn inte vet om något.
 
Lite senare ser Pete Emma ute på gatan och han säger åt henne att sticka från byn för annars tänker han tala om för Ross och Finn om vad hon gjort när de var små.
 

Inte supersnygg och lukar illa men ändå saknad

Inskrivet kl 22:39
 
Katie ber Davd om ursäkt och lovar att inte lägga sig i deras liv.
 
Tracy och Sam städar efter det lilla kalaset. De kommer nära varann så det blir en kyss. Precis då dyker Rachel upp. Sam blir rasande på henne. Rachel försöker förklara men Tracy lägger sig i och talar om att Rachel inte är välkommen där. När Rachel inte vill gå förrän Sam säger något så ber han henne gå.
 
Megan har svårt att släppa Archiekopian. Hon vill inte att de ringer polisen än för hon vill vara med barnet ett tag till. Plötsligt ringer det på dörren och polisen är där och söker Jai. De har fått reda på att det finns ett barn där somi inte är deras. Jai släpper in dem och får veta att de ska hämta barnet och göra en utredning om vem det är. Megan vill inte släppa iväg pojken så när hon får tillfälle så sticker hon med honom.
 
Andy och Katie är på Home Farm för att prata om gårdskontraktet. Medan Chrissie och Andy går iväg för att prata med en besiktningsman via telefon så sitter Katie och Robert kvar i vardagsrummet. Hon talar om för honom att hon fortfarande håller ögonen på honom. Chrissie och Andy kommer in i rummet och när han och Katie ska gå vill Chrissie prata enskilt med Katie. Hon tycker Katie är lite överlägsen och det är synd för de hade kunnat bli vänner. Katie ber om ursäkt för det är inte meningen och bara för att hon hade fel om Alicia så betyder det inte att hon har fel angående Robert.
 
Jimmy köper ett minnesträd som han vill plantera utanför huset. Bernice tror inte det är så bra att trädet påminner Nicola om barnet som dött. Jimmy förstår inte vad hon menar men Bernice ber honom att prata med Nicola istälet. Han pratar med henne och hon erkänner att hon inte har någon sexlust. Jimmy svarar att det gör inget eftersom de älskar varann. Nicola ser inte speciellt glad ut.
 
Eric är på dåligt humör för de är fullbokade på värdshuset och Val vill inte att Tracy flyttar så de får ett extra rum att hyra ut. Adam kommer och vill ge honom pengar för att få ha kvar deras företag där Eric tycker att det stör utsiken men Eric vill inte ta emot några pengar. (Eller är det en annan orsak till att han vill ha bort dem som jag missat?) Han säger även åt Tracy att flytta direkt när hon påpekar att han är dum som inte tar emot gratispengar.
 
Lachlan träffar Belle och han erkänner att det var han som sparkade sönder Gemmas minnesplats. Belle blir överlycklig för hon trodde att hon själv hade gjort det och sedan glömt. Lachlan får en stor kram av henne.
 
Ali försöker få Rachel till att kämpa om Sam men när Rachel vill prata med honom så vill han bli lämnad ifred.
 
Megan tar in på ett hotell och ringer Leyla för att få hjälp. Alicia som hör delar av samtalet följer efter sin syster till hotellet så när Leyla lämnar Archiekopians favoritnalle så dyker Alicia upp. De försöker förklara för Megan att det inte är så smart att sticka iväg och leva på rymmen Megan frågar Leyla hur det var när hon lämnade ifrån sig sin son. Leyla svarar att det var svårt även om det var det bästa för barnet.
 
Chrissie går igenom Roberts dator och hittar att han varit inne på porrsidor. När hon visar Lawrence det så upptäcker de att Roberts bankkort har använts och att han bokat en träff med en kvinna. Chrissie blir rasande och när Robert kommer hem ger hon honom en örfil och ber honom att packa sina saker. Vanessa som precis varit där på ett arbete skyndar sig ut därifrån, åker direkt till puben för att berätta för dem som är där. Robert förnekar att han gjort något och att han inte porrsurfat. Precis då kommer Lachlan hem och Robert inser att det är Lachlan som är skyldig. Grabben erkänner och Chrissie ber Robert om ursäkt. Robert lovar henne att han aldrig kommer att bedra henne med en annan kvinna, varken någon på nätet eller en riktig.
 
Val pratar med Tracy som precis är på väg att lämna värdshuset. Hon frågar varför Tracy kommit tillbaka till byn och får till svar att även om Sam inte är supersnygg och luktar illa så har hon saknat honom. Val som precis fått brev från Amy blir sentimental och ber Tracy att stanna.
 
Adam och Aaron är på puben när Eric kommer in. Adam går fram till Eric och erbjuder 5% av deras företag som kompensation för att han försökt muta honom. Eric vill ha 2000£ men får nöja sig med 1000. (Jag hängde inte med om han får 5% också eller bara pengarna för att inte anmäla dem till kommunen) Eric säger att de får inte säga något till Val om pengarna.
 
Eric kommer till värdshuset och blir väldigt irriterad över att Tracy är kvar. Han säger att hon kommer att kosta dem en förmögenhet. Val svarar att det sa han om Amy också...
 
Megan återvänder hem med barnet. Polisen är där så hon får lämna ifrån sig Archiekopian sedan blir hon arresterad för barnarov.
 

Den förlorade sonens återkomst

Inskrivet onsdag 20/1 kl 00:16
 
Cain undviker att prata med Moira och han ser till att han blir bjuden på middag hos Debbie utan att Moira får följa med. Moira är besviken över att han knappt låter henne hjälpa till med Noah så hon nämner det för Chas. Det gör att Chas konfronterar sin bror för att höra vad Charity ställt till med. Först förnekar han men sedan säger han att han blev överrumplad av hennes ord. Chas påminner honom att han faktiskt har en underbar fru som han ska tänka på. Cain erkänner att han känner sig skyldig Charity för att hon räddat hans liv.
 
Sam är på dåligt humör för att Rachel bara stack efter rättegången så han vänder sig till Tracy för att få hennes sällskap. De två ska ordna ett kalas för Samson för att det blev så struligt på hans födelsedag.
 
Aaron frågar Jimmy om hans företag har någon lastbil att sälja. Jimmy säger att det finns en Aaron och Adam kan köpa. Sedan visar det sig att killarna har mycket plats i baracken de ställt upp som kontor så även Jimmy får plats att dela kontor med dem. Nicola blir jättenöjd med den lösningen. Så nöjd att hon vill ha lite mysigt med sin man men det visar sig att hon inte är redo för att ha sex med honom än. Glädjen förvandlas snabbt till ledsamhet. När Bernice kommer hem så är Nicola så ledsen och orolig över att hon kanske aldrig mer vill ha sex.
 
Emma lagar middag för att tacka Finn och Ross för att hon får bo där. James upptäcker det när hon tappar den brända kakan utanför dörren. Han kommer in och pratar med henne. Emma får veta att Pete sett henne när han var liten och hon tänkte döda Ross. James lyckas övertala henne till att stanna för att lära känna sina söner.
 
Megan bestämmer sig för att ta ledigt en månad och hon övertalar sin man att de ska resa iväg. Han måste bara ordna lite på fabriken först.
 
Ali är upprörd över att Rachel inte sa något innan hon stack. Hon beklagar sig för Dan när de går ute på gatan. Plötsligt så pekar han på någon, det är Rachel som kommit till byn. Ali blir superglad och de går hem för att prata om vad som hänt. De får reda på att Rachel inte alls använt droger och när de säger att Jai har Archie blir Rachel orolig. Hon rusar ut till bilen för att hämta sin son.
 
Eric är irriterad över att Adam och Aaron ställt upp sin barack så att den skymmer den natursköna utsikten. Han tänker lämna in klagomål hos kommunen. Adam säljer sin del av gården för att kunna betala en muta till Eric.
 
Emma söker upp Pete för att försöka prata med honom. Han är inte alls intresserad. Efteråt går hon till kyrkogården och kollar in Donnas grav. James hade sagt till henne att Ross går dit och lägger en blomma var och varannan dag. Hon ser solrosorna som är utlagda på graven så hon köper nya och ställer i en vas hemma i köket hos Ross.
 
Ali och Dan kommer till fabriken precis när Jai och Megan är klara för att åka på semsester. Rachel är också med dem och hon har Archie i famnen. När Jai får reda på att hans son inte är det barnet han tagit hand om så blir han bestört. Alla som jobbar på fabriken får ledigt. Han har svårt att tro att det är sant att han blivit lurad och snart får Rishi och de andra veta att Jai betalat 40 000£ för ett barn som visade sig vara någon annans.
 
Katie och Andy pratar om gården de ska köpa och Andy vill inte flytta sina saker från sitt hus till Katies om de ändå ska flytta till gården snart. Det gör att Katie måste be både Chrissie och Robert om ursäkt för att hon spridit rykten om att han träffar någon på A.
 
Rakesh får höra av Kerry som börjar bli full när hon är på puben att Jai köpt ett barn. Han blir rasande på Jai som dragit in honom i människohandel. Rishi vill att de ringer polisen men Rakesh säger att de bör vänta tills de hittar ett lämpligt försvar för Jais handlande.
 
Jai är inte alls intresserad av att ta hand om det barn han trodde var hans son. Megan talar om att barnet behöver allt stöd han kan få eftersom han nu inte har någon.
 
Moira köper ett tv-spel till Noah och han blir jätteglad och kramar om henne. Cain ser det så han ändrar och vill att middagen är hos dem på gården istället.
 
Ali och Dan berättar för Rachel att Sam vittnade för Charity och inte emot henne. Rachel inser direkt att han blivit övertalad av sin familj. Hon beger sig till Dingles för att prata med honom.
 
När Rachel gått ringer Ali till polisen.
 

Yla mot månen

Inskrivet kl 23:32
 
Charity är orolig inför rättegången idag när Sam ska vittna. Hon söker tröst hos Cain men precis innan hon hinner säga något om sina känslor kommer Chas in i köket.
 
Sam har sovit hos Tracy på värdshuset. Han är noga med att påtala att de bara är vänner och bör ta det lite lugnt. Sam tittar på ett foto på honom och Rachel. Han berättar om sin oro om rättegången och att om han räddar Charity så kommer han svika Rachel. Tracy säger att Rachel som troligen är död inte kommer att tacka honom men det kommer däremot Charity och även Debbie.
 
Gabby är hemma från skolan och hon ska vara hos Laurel. Hon erbjuder sig att gå till gungorna med April. Laurel tvekar men låter dem gå iväg ändå. April klädd i aluminiumfolie utanpå kläderna och Gabby smyger runt Pearls hus för att kika in. Folien ska skydda April från Pearls bett. Pearl kommer hem och flickorna får bråttom därifrån. Pearl söker upp Laurel för att fråga vad som händer
 
Aaron vaknar upp bredvid Robert. När Robert vaknar så tackar Aaron för att Robert sagt att han tror på honom och hans idéer. De kommer överens om att ses igen.
 
Robert träffar Chrissie på puben när han kommer hem efter Leeds-resan. Han talar om hur tråkigt han haft det och att hon måste följa med nästa gång.
 
Finn är ledsen och besviken över att deras mamma stuckit utan att säga hej då. Ross säger att han inte vet varför hon fick så bråttom. Han går sedan till kyrkogården för att lägga blommor på Donnas grav. Marlon kommer dit för att göra samma sak. De börjar prata med varann om hur Donna varit som mamma och att Marlon inte var beredd på att April fanns men att han tillslut accepterat det.
 
Ross pratar sedan med Finn och han kommer på hur de ska göra för att få Emma att bry sig om dem. De åker hem till henne när hon inte är hemma. Ross går in i hennes lägenhet och slår sönder endel saker. När hon kommer hem så går han och Finn in till henne för att rädda henne ifall inbrottstjuvarna kommer tillbaka. Emma följer med dem hem för att bo hos dem i några dagar.
 
Sam vittnar i rättegången. Han svarar lite diffust på frågorna och emellanåt så är det inte till Charitys fördel. Sam tittar ner på fotot av Rachel som han håller i handen sedan börjar han försvara Charity och han nekar till att tro att hon skulle kunna vara skyldig.
 
Både Megan och Ali som sitter på åhörarläktaren blir irriterade av hans lögner. Plötsligt måste rättegången ta paus för ett nytt vittne har tilllkommit. Det visar sig att Rachel ska vittna.
 
Megan skyndar sig att ringa till Jai för att berätta vad som händer.
 
Paddy får veta av Marlon vad som hänt när Gabby och April snokat utanför Pearls hus. Marlon talar om för Paddy att det är hans fel eftersom han pratat om Pearl som en varulv efter veterinärsfesten. Paddy träffar en förkrossad Pearl på kaféet och han ber om ursäkt för det inträffade. När Paddy gått ser Pearl en häst som heter "Yla mot månen" som hon tänker satsa på.
 
Rachel lämnar sitt vittnesmål som inte är till fördel för Charity. Direkt efter så försvinner Rachel utan att ens prata med Ali.
 
Megan träffar Jai och berättar att Rachel åkte från rättegången utan att prata med någon. Han ser det som ett tecken på att Rachel inte vill bli konfronterad av någon efter att ha sålt sin son.
 
Även Tracy får höra på puben att Rachel dykt upp på rättegången.
 
Charity frias i målet om försäkringsbedrägeri men fälls i målet om undanhållande av bevis. Domaren ser till att hon får två års fängelse.
 
Cain besöker henne i arresten precis innan hon ska föras till fängelset. Han är rasande på Rakesh men Charity säger att han som advokat gjort vad han kunnat. Sedan börjar hon sin kärleksförklaring till honom. Hon säger att hon hoppas på att de blir ihop när hon kommer ut. Hon förs bort av vakten medan Cain står kvar.
 

 
 
Jag blir faktiskt ledsen när jag får se att någon har problem med trojaner och skit efter att ha skrivit en kommentar på min blogg. Tyvärr är det inget jag kan göra något åt, vad jag vet. Tack och lov så verkar det inte vara ett speciellt vanligt problem...
 
 

Att slicka på smörgåsarna

Inskrivet lördag 16/1 kl 01:44
 
Belle vill inte att de ringer till övervakaren Pamela eftersom hon är rädd för att åka in igen efter vodka- och pengastölderna. Då berättar Sam att det är Tracy som legat bakom brotten. Zak och Lisa kontaktar dock Pamela som kommer över för att prata med Belle. Vår Belle får även prata med en psykolog.
 
Tracy har bott i smyg en natt på värdshuset. Val upptäcker henne och blir rasande. Hon vill givetvis ha betalt av Tracy men eftersom Tracy inte har några pengar erbjuder hon sig att jobba av skulden. När Eric får reda på det blir han förbannad men så lyckas Tracy få en grinig gäst att bli gladare och därmed få massa dricks så blir Val väldigt nöjd. Då spelar det inte så stor roll vad Eric tycker.
Sam träffar Tracy utanför värdshuset och han ber henne sticka därifrån.
 
Lisa träffar Robert och Chrissie på kaféet. Hon går fram till dem och ber om ursäkt för deras anklagelser de haft, förutom för drogerna som Lachlan var skyldig till. När Robert får veta att Belle fått ett sammanbrott så säger han att galenskapen finns i släkten Dingles. Lisa blir ledsen och går därifrån. Chrissie säger åt Robert att det var onödigt hårt och sedan går hon hem till Dingles och ber om ursäkt.
 
Finn försöker få tag på Emma men hon svarar inte. När James får reda på det av Ross råder han honom att ringa för det kanske gör att Emma svarar. Ross ringer deras mamma och lämnar meddelande på hennes svarare. Finn får reda på att Emma varit på gården och träffat Moira så han anklagar henne för att det är hennes fel att deras mamma är borta igen. Han flyttar hem till Ross och Andy. Finn pratar med sin bror om saken och Ross försvarar Moira och säger att de inte vet om det är hennes fel. Finn vill då veta sanningen och precis då kommer Emma hem till dem. Finn blir överlycklig men Ross vill prata enskilt med henne så han skickar iväg Finn för att handla kakor.
 
Cain kommer hem för att han inte vill vara kvar på sjukhuset. (Han verkar precis som vanligt, måste ha läkt väldigt väl efter operationen) Han träffar Kirin på stan och påpekar att de nu är kvitt efter att Kirin räddat livet på honom.
 
Ali går efter Charity in på toaletten på puben. Hon tror att Rachel är död och att det är Charitys fel så därför hoppas hon att Charity får sitt straff nu när rättegången snart börjar. Charity blir illa till mods så när hon ser Cain så ber hon honom att ta hand om Noah om det inte går bra med rättegången.
 
Tracy kommer hem till Dingles. Hon ger Zak pengarna hon fått i dricks tidigare och ber om ursäkt för att hon stulit från dem. När hon strax efter ska fika på kaféet med Val så kan hon inte betala för smörgåsen. Brenda är beredd att bjuda på den men Kerry som hör det blir rasande och tycker att Tracy ska betala som alla andra. Tracy slipper betala men då tar Kerry upp smörgåsarna och börjar slicka på dem för att sedan lägga tillbaka dem på fatet. Hon säger åt Tracy att sticka därifrån och inte försöka lura byns finaste kille igen.
 
Ross försöker få fram sanningen från Emma men hon kan inte säga något. Han talar om att han känner sig som hennes favorit men att han känt sig utanför i övrigt i familjen. Emma tycker allt är jobbigt och går iväg även om Ross ber henne stanna för att han älskar henne.
 
Cain säger åt Sam att tänka sig för inför morgondagens rättegång för Charity är inte värd att sitta i fängelse. Han påpekar att Dingles inte är några tjallare.
 
Robert har ett affärsmöte i Leeds och ska sova över där så han frågar Aaron om han vill komma dit. Aaron tackar ja. När Aaron träffar Adam som säger att de har ett uppdrag nästa dag kl 9 så svarar Aaron att han inte kan vara med för han måste träffa kommunen angående några tillstånd.
 
Moira blir inte glad när hon hör att Cain lovat att Noah får bo där om Charity måste sitta inne. Hon tycke att han kunde ha frågat henne först.
 
Det är dags för Charitys rättegång och Cain kör henne dit. Det är inledande förhandlingar så Charity kommer hem efter några timmar.
 
Ali berättar för Sam att Rachel kanske är död och att det inte var hon som skickade paketen. Han blir rasande på Charity som inte sagt något. Vad ska han nu säga i vittnesmålet?
 
Charity kommer hem och pratar med Cain. Hon lyckas få honom att ge henne en kram.
 
Tracy har packat väskan för att lämna byn. Hon möter Sam och de börjar prata. När Sam frågar vad hon ska göra så berättar hon att hon ska jobba utklädd som en stor chicken nuggets och dela ut flygblad. Tracy säger även att hon blivit varnad för att lura den finaste killen i byn. Sam smälter och ber henne stanna. (Undrar om han ändrade sig när han fick veta att Rachel troligen är död?)
 
Charity pratar med Chas. Hon erkänner att hon älskar Cain. Chas blir förfärad och säger åt Charity att inte göra något åt det eftersom Cain är lyckligt gift med Moira. Charity säger att hon måste berätta det för han kanske känner samma sak.
 
 
 
 
Jag tycker Charity ser ut att vara gravid, undrar om fängelsestraff är skådespelarens sätt att vara mammaledig?
Dessutom saknar jag Edna, hoppas hon är med lite till innan det är försent.
 

Skadad stortå ställer till blodbad

Inskrivet kl 23:45
 
Jai tackar nej till lunch med Georgia. Han säger att Priya kan följa med istället. Megan blir orolig för att de inte ska kunna lura iväg Jai under dagen men Georiga säger att hon ska fixa det på något sätt. När hon får tillfälle så försöker hon återigen att övertala honom. Det fungerar inte så då erkänner hon att det är en annan anledning, att hon är sjuk och behöver stöd i besöket på sjukhuset.
 
Lisa hittar två (tomma?) vodkaflaskor utanför deras hus. När hon frågar Belle om dem så blir Belle förvivlad för hon minns inte om hon kanske tagit dem. När Lisa gått börjar Belle att prata för sig själv igen. Zak hör det men Belle går däifrån när han säger något. En stund senare ser han när Sam tittar på övervakningsfilmen från gården. De ser hur Belle skriker åt någon men inte vem. Zak söker upp Lisa på fabriken för att berätta om misstanken att Belle hör röster inom sig. Lisa tror inte alls på honom utan tror att det är något annat. Precis då ringer de från skolan och talar om att Belle inte varit där sedan igår på förmiddagen.
 
Lachlan möter Belle vid busshållplatsen. Amelia kommer dit och talar om att Sean blivit skadat i det militära. Hon pratar om att det kommit massa blod i skadan. Lachlan kan inte låta bli att pika Belle om att hon är fördömd. Belle rusar därifrån. Hon går hem och packar en väska och tar farväl av hunden.
 
Leyla är på kaféet och pratar om att hon har problem med att hitta en fotograf till vigseln idag. Rodney är där och erbjuder sig att ställa upp.
 
Jimmy är orolig för Nicola som inte tar det lugnt. Hon gör fel på jobbet när hon ringer upp en kund som Chrissie skrivit på listan att hon inte ska ringa upp. Chrissie säger åt Nicola att gå hem för att vila men Nicola vägrar men får ge med sig efter lite tjat. Väl hemma så byter hon om och försöker förföra Jimmy som sitter och arbetar. Han går upp till det väntade badet och Nicola sätter sig framför datorn för att arbeta. Jimmy kommer ner och inser att hon inte är redo trots att hon säger det. Nicola talar om att hon verkligen vill ha ett barn till.
 
Pete råkar nämna för James att Emma inte ens hade modet att se någon viss person i ögonen. Det gör att när James får tillfälle så frågar han Pete om detta. Pete erkänner att han sett när Emma försökte kväva Ross när de var små och att James kommit in och räddat sonen. Han erkänner också att det är han som är orsaken till att hon aldrig kom tillbaka.
 
Leyla kommer in på kontoret på fabriken för att prata med Jai. Hon säger till honom att hon vill ha honom och att hon måste säga något innan det är försent. Leyla blir tvungen att berätta om vigseln som är planerad till senare denna dag, hon vill att Jai vet det så han kan välja henne istället. Hon bönar och ber och vill att han tänker på dem tillsammans. Leyla och Jai kysser varann men sedan släpper han henne och säger att han ska gifta sig med Megan, att han inte är intresserad av Leyla längre.
 
Sam letar efter Belle för att Zak och Lisa har bett honom om det. Han upptäcker att någon ligger och sover i ladan. Sam tror att det är Belle men det visar sig vara Tracy. Hon får följa med honom in för att värma sig. Sam får veta att hon hållt sig varm med vodka så han inser att det är hon som är tjuven och att hon tagit Samsons pengar. Tracy försöker flirta in sig hos Sam men han blir förbannad och kastar ut henne.
 
Katie upptäcker att Belle står i en spilta och klappar en häst. Hon hör att Belle bråkar med någon som inte syns och att det är Gemma. Plötsligt ser Belle Katie och hon tystnar. När Katie försöker prata med Belle så går inte det för hon är rädd att någon kommer att skadas igen. Belle rusar iväg och sätter sig i en bil ute på stallplan. Katie ringer till Zak och Lisa för att tala om vad som hänt.
 
Ali har hört om bröllopet så hon stormar in på skönhetssalongen för att prata med Megan. Hon tror att de gifter sig bara för att hålla Rachel borta från Archie men att det kommer inte att hjälpa för Rachel kommer att komma tillbaka. Megan svarar att Rachel inte bryr sig om sin son men Ali tror henne inte.  När Megan säger att Rachel inte är någon bra mamma så svarar Ali att det är precis som Megan. Det gör Megan rasande så hon berättar om paketen hon köpt och skrivit att de var från Rachel, för att göra Archie glad. Hon säger att det är bättre att Ali är vän med dem så hon kan träffa Archie än att strula till det och förlora kontakten med systersonen. Megan bjuder Ali och Ruby till bröllopsfesten på puben.
 
Belle sitter inlåst i bilen och hon bråkar med Gemma som vill att de ska åka iväg därifrån. Zak ställer sig ivägen och Belle börjar gasa. Hon hör Gemmas röst hela tiden som försöker övertala Belle att köra över Zak. Belle gråter och ber Gemma låta bli. Plötsligt stänger hon av tomgången och öppnar så Zak kan hjälpa henne ut. De inser att Belle behöver hjälp men Lisa vill vänta till nästa dag. De åker hem och Belle ber sin far om ursäkt.
 
Jai träffar Georgia och Priya som försökt få tag på honom utan att han svarat. Han låtsas vara förbannad på sin mamma som lurat honom att hon är svårt sjuk, sedan skyndar de sig till vigselförrättaren. När hela bröllopssällskapet kommer tillbaka till byn vill Rodney ta en bild på dem utanför puben. Han tar några bilder och när Ali och Ruby dyker upp får de också vara med. Leyla står en bit ifrån och ser dem.
 

Fika med en varulv

Inskrivet torsdag 14/1 kl 14:56
 
Samsons födelsedagskort med pengar är borta så Sam frågar Belle om hon tagit det. Hon blir förbannad och går iväg. På busshållplatsen möter hon Lachlan som visar henne sin tatuering. Belle är inte intresserad av att prata med honom så hon går därifrån. Hon skolkar från skolan och går till Katies stall istället.
 
Charity sitter på sjukhuset och väntar. Hon vill inte gå hem även om Moira säger att Cain bör få lugn och ro efter operationen. Precis då kommer resten av Dinglesklanen så Charity stannar.
 
Ross och Pete tar med sig Finn ut på lite kul för att han ska slippa tänka på deras mamma. De går till en gaybar där en kille börjar spana in Ross. Ross blir irriterad så när killen kommer fram till deras bord så blir stämningen inte den bästa. Killen sträcker sig bakom Ross men då tänder Ross till och skäller ut honom. Killen ger Ross en snyting och tar sedan sin halsduk som hängt på stolen Ross satt på. Det kommer fram en kvinna och hjälper Ross att torka bort näsblodet. Finn som varit på toaletten kommer tillbaka och upptäcker att deras mamma hjälper Ross. Pete blir rasande när han får reda på att det är Emma. De tror att Finn ordnat att Emma skulle komma dit men hon erkänner att hon väntat på att Finn ska dyka upp där någon gång eftersom han inte hört av sig De bestämmer sig för att åka hem till Ross. Pete är rasande och vill inte följa med om Emma kommer dit.
 
Aaron träffar Robert och försöker förklara att han inte vill att Robert investerar i deras skrothandel eftersom han då kan förlora massa pengar. Robert svarar att det är småpengar för honom. Aaron säger då att man inte ska göra affärer med någon man har känslor för. Robert antyder att det spelar ingen roll för att han har ändå fallit för honom.
 
Lachan som fått jobb i butiken hjälper David att inventera. David upptäcker sen att det fattas två vodkaflaskor. Eftersom Belle varit i affären så blir hon genast misstänkt. Han ringer till Lisa som försvarar Belle men det visar sig sen att hon inte är helt säker på att Belle inte gjort det.
 
Pearl sitter på kaféet och funderar på vilka hästar hon ska satsa på. Laurel kommer in med Gabby och April. Gabby är snabb med att säga att de ska sitta med Pearl. April ser livrädd ut och Gabby fortsätter att reta henne med att låtsas klösa i luften.
 
Emma erkänner att hon hållt lite koll på dem de första åren, att hon sett dem på fotbollsmatcher och skolpjäser. Hon säger att det blev tufft att inte kunna gå fram till dem vid dessa tillfällen. Ross berättar sanningen om James och Moira. Emma blir rasande och rusar till puben där James är. Han får en örfil av henne och hon kallar Moira för både det ena och andra. James och Emma går in i rummet bakom för att prata. Då råkar James avslöja att Adam är hans son med Moira. Emma visste inte ens om att Adam finns och att John är död. Det kommer även fram att Emma försökt att döda Ross när han var liten.
 
Megan planerar att överraska Jai med en vigsel utan något stort jippo, redan nästa dag. Hon lyckas övertala Leyla till att hjälpa till. Megan berättar även för Georgia eftersom Georgia börjat planera för den stora dagen som hon tror är om flera veckor.
 
Lachlan ser Belle vid Gemmas minnesplats. Han frågar henne om vodkan men Belle svarar inte, då börjar han kalla Dinglesfamiljen för fördömda. Belle reagerar på det han säger men hon säger inget utan hon går därifrån. Lachlan blir så förbannad att han sparkar sönder minnesplatsen.
 
Emma och James har pratat ut och han ska hämta in sönerna för att de ska få prata med henne men när de kommer in i rummet har Emma stuckit. Hon frågar Leyla var Moria bor.
 
Moira är hemma när Emma dyker upp. Hon försöker be om ursäkt men Emma är rasande.  Emma tittar på bildeerna på Moira med John och barnen och på bilden med Moira och Cain. Hon säger till Moira att vara rädd om det hon har för när något går fel så går det fort utför och inget blir sig likt längre. Sedan går hon därifrån.
 
 

Den nakna kocken

Inskrivet onsdag 13/1 kl 00:11
 
Dan kommer tillbaka till jobbet på verkstan. Både Ross och Aaron blir förvånade.
 
Chas ser när Robert hämtar upp Alicia utanför butiken för att åka iväg någonstans. Hon blir övertygad om att Katie har rätt. Chas berättar för Katie och Andy om vad hon sett. Andy söker sedan upp Alicia för att prata med henne men när hon får veta vad de tror blir hon rasande och rusar iväg till puben. Hon skäller ut dem för att de tror något sådant om henne. David som är där förstår ingenting. Robert är också där med Chrissie. Han skrattar åt dem och tar fram en fotbollströja för att visa vad han och Alicia ordnat tidigare på dagen. Katie skäms men är ändå inte helt övertygad. Hon frågar Robert vem A, som han vill bli sams med igen, är i hans mobil. Robert ringer upp Aaron som står en bit ifrån vid bardisken och sedan förklarar han att det var bara angående deras affäsuppgörelse de haft kontakt.
 
Lachlan stjäl pengar från kontoret på Home Farm. För pengarna fixar han en tatuering bak på axeln. Chrissie blir rasande när hon ser den och skyller på att det är Davids fel för Lachlan ser upp till honom.
 
Adam hjälper Victoria att bli av med en trasig värmepanna. Han och Aaron kör den till soptippen. Det visar sig att de får pengar för vissa koppardelar och då kommer Adam på att det är ett bra sätt att tjäna pengar på så han vill att de blir skrothandlare.
 
Charity berättar tillslut för Moira om Cains problem. Moira blir både förbannad på Charity som inget sagt och orolig.
 
Cain är ute och går vid ån. Han får ett mobilsamtal men tappar mobilen när han ska svara. När han böjer sig fram för att plocka upp den så svimmar han och ramlar omkull ner i vattnet.
Kirin och Vanessa som är ute och går hittar honom och ringer efter en ambulans och till Moira.
 
Moira, Charity och Debbie kommer till ån precis när ambulanspersonalen tar hand om Cain. De får reda på vad som hänt och alla åker till sjukhuset. Cain vaknar till men vägrar att skriva på för att godkänna en operation. Moira är förbannad på Charity och hon kommer aldrig att förlåta henne om Cain dör.
 
Samson fyller år så ingen i Dinglesklanen vill säga något om vad som hänt med Cain. Belle är skärrad och beter sig konstigt. När Sam kommer hem för att förbereda för ett kalas så skyndar sig Belle tillbaka till skolan.
 
Adam försöker flirta in sig hos Victoria men hon vill ta det lite lugnt och så har hon mycket att göra på jobbet. När hon kommer in i köket på puben så står Adam där utan kläder med bara kalsonger och ett förkläde på sig. Hon ser hans muskulösa överkropp och kan inte hålla händerna i styr. Det slutar med att de har sex på golvet i köket. Alicia kommer in och ser dem men skyndar sig ut.
 
Alicia försöker stoppa Aaron och Robert från att gå in bakom puben men lyckas inte. De två går till lägenheten så de ser inte Adam och Victoria. Robert vill fortsätta träffa Aaron men Aaron kan inte tänka på det nu för han är orolig för Cain och därmed även Chas. Robert kramar Aaron för att visa sitt stöd.
 
Debbie försöker övertala Cain till att skriva på för operation men han vägrar. Moira vill inte ens gå in till honom förrän han ändrar sig. Tillslut skriver Cain på pappret. Han pratar med Moira om sin oro för att det kan gå snett i operationen. Efter förra gången när han hade svårt att röra sig så hade Cameron sagt "att du är inte mycket till man nu, morfar" och de orden hade etsat sig fast i Cains minne. Han är orolig för att bli förlamad eller hamna i rullstol.
 
Alla blir glada när de får veta att Cain ändrat sig och kommer att opereras i morgon.
 
 

Skillnaden på fotboll och ett fint rödvin

Inskrivet kl 20:39
 
Chrisse är glad över att Lachlan engagerar sig i fotbollslaget. Hon talar om för Robert att det är Alicias förtjänst så han erbjuder sig att bjuda Alicia på en drink. När han ser Alicia på puben så tackar han henne. Katie som ser dem tillsammans blir misstänksam och tror att han och Alicia har ett förhållande. Hon talar om det för Chas som inte alls håller med.
 
Adam och Aaron får avslag på sin registrering av en taxifirma för att Adam suttit i fängelse.
 
Charity gör allt för att få Cain till att berätta vad som händer. Tillslut tar hon hans mobil och låser in sig med den i en bil på verkstan. Han erkänner då att han har aneurysm i hjärnan som kan brista när som helst och att han vägrar att operera sig. Charity försöker övertala honom att berätta för Moira och Debbie men även det vägrar han.
 
Chas hjälper Moira att boka en semesterresa till Spanien men när Cain får höra det blir han irriterad eftersom han inte kan åka, han skyller på att han har massor att göra på jobbet. Moira blir övertygad om att något inte står rätt till.
 
Dan får ett kuvert med 200£ i med posten. Kerry och han tror genast att det är Cain som försöker ersätta dem för Dans förlorade jobb. När Kerry ser Cain på puben så konfronterar hon honom Cain blir förbannad och ber Dan att hålla koll på sin slampa. Dan blir förbannad och det blir nästan slagsmål men Charity lyckas dra undan Cain. Hon drar med sig honom ut och pratar med honom om att han måste berätta allt för Moira. Chas som följt efter hör vad de pratar om. Cain lovar att han ska prata med sin fru.
 
Victoria är besviken på Adam som inte ger henne någon uppmärksamhet. Han pratar mer om taxifirman han inte får starta och att han har andra planer. Andy får höra vad Victoria tycker så han säger till Adam att ägna lite tid med henne annars kanske hon tröttnar på honom. Adam köper då en hundvalp som han ger till henne i köket på puben (Inte så hygieniskt kanske...) Victoria blir glad men inser på en gång att hon inte har möjlighet att ta hand om valpen så han måste lämna tillbaka den.
 
Pearl får följa med Paddy på en återträff med gamla studiekamrater. Rhona hade självmant valt att inte följa med. När de kommer tillbaka på kvällen är Pearl något onykter. Hon pratar om att alla veterinärer borde vara vegetarianer och att hon är en varulv. April som hör det blir lite orolig och inte blir det bättre när Gabby säger att Pearl förvandlas varje gång det blir fullmåne och att det alltid försvinner någon då, speciellt barn ska vara försiktiga för det är Pearls favoriter.
 
Aaron får höra om ryktet om Robert och Alicia. Han talar om det för honom men Robert är inte orolig utan tycker det är bra för de kan utnyttja situationen då.
Så när Lachlan ska till fotbollsträningen så följer Robert gladeligen med. Lachlan hjälper David och han har gjort ett hårt träningsprogram för spelarna. Robert ställer sig och pratar med Alicia och när han hör om en välgörenhetstillställning så lovar han att donera 500£ till laget. Sedan hör han att David vill starta ett publag så Robert får med sig Alicia till puben för att diskutera mer om saken. Givetvis så ser Katie dem. Katie är än mer övertygad om att det är något på gång även om Chas säger att Alicia fått jobba litet tag och att hon och Robert bara diskuterat fotboll.
 
Kerry är förbannad på Cain och vill att de ska stämma honom. Hon och Dan går till Debbie för att berätta att 200£ inte får dem att hålla tyst om orättvisan. Debbie ger Dan jobbet tillbaka och lovar att prata med sin far.
 
Moira är orolig för Cain och hon undrar vad som händer mellan honom och Charity. När Charity försöker prata med Moira så orkar hon inte lyssna på henne för tillfället så Charity får ingett sagt.
 
Cain bokar en semester till honom och Moira. Han ber om ursäkt för att han blivit irriterad men att han nu insett att det bästa är att ta ledigt ett tag. När Moira är och duschar kommer Charity hem. Hon får veta om Cains semesterplaner och det gör henne vansinnig. Charity skäller ut Cain och talar om att det är direkt livsfarligt för honom att flyga just nu och att hon tänker inte låta honom göra det. Hon säger att hon behöver honom som stöd i hennes rättegång så hon tänker tala om sanningen för Moira. Cain blir förbannad och hotar med att kasta ut både henne och Noah på en gång men Charity säger att den risken är hon beredd att ta...
 

Lite längre uppehåll

God fortsättning allihop!
 
Jag har fått veta att Tv4 väljer att skjuta på HTG-starten till måndag 11 januari för att kunna visa lite skidskytte istället.
Bra eller dåligt?

RSS 2.0