Genetisk störning

Arbetarna på fabriken är nyfikna på vad Jai och Charity gör och säger inne på kontoret. Nikhil märker det och säger att de får sluta tidigare idag men alla stannar kvar.
Jai säger att han vill ha en fru som är ärlig och uppriktig, inte bara rolig och äventyrlig, så han nobbar henne. Charity blir förtvivlad och inser att det är bara att gå därifrån. Hon går ut i fabriken och erkänner för alla arbetarna att hon sabbat för Nikhil med att förstöra ordern och deras övertidsersättning.
 
Andy är orolig för Sarah och hennes blåmärken. Hon är hos honom och leker med Jacob. Andy vill att hon sover över hos dem tills de ska till sjukhuset dagen efter.
 
Hazel packar ihop och ska åka iväg till Marrakech. Bob kommer för att ta farväl och önska trevlig resa, med sig har han Cathy och Heath. När de vinkar av Hazel vid taxin kommer Chas och önskar lycka till. Aaron står en bit längre bort vid vägen, han säger ingenting.
 
Declan ber Nicola ta fram Bartonkontraktet. Hon ifrågasätter hans motiv att ändra något för Bartons för att Adam gjort något dumt men Declan säger att det inte är Nicolas problem. Katie kommer in men Declan har inte tid för henne.
 
Cain njuter av att Charity blivit nobbad av Jai. Han försöker på sitt eget klumpiga vis att få henne att förstå att han finns tillgänglig. Han till och med söker upp henne för att få henne att inse att han fortfarande väntar och att det de känner är riktig kärlek. Charity håller inte med honom för hon älskar Jai.
När Cain gått kommer Jai och det slutar med att de blir ihop igen och hon friar ännu en gång och denna gång säger han "om jag måste så.."
 
Nikhil och Gennie går på affärsmötet tillsammans. Hon har klätt sig fin och fixat håret. De kommer hem tidigare eftersom Nikhil blivit irriterad när affärsledaren frågat efter Jai.
 
Charity strålar av lycka över förlovningen och vill visa alla ringen hon fått av Jai. Hon passar på att gå hem till Debbie för att fråga om Sarah vill bli hennes brudtärna, allt för att få flickan att inte tänka på sjukhusbesöket. Debbie tror henne inte utan tror att det är för att retas med Cain.
 
Cain går runt och muttrar och han är helt säker på att bröllopet mellan Charity och Jai inte kommer att bli av.
 
Debbie och Andy pratar med läkaren på sjukhuset. Cameron sitter i lekrummet och väntar med Sarah.
Läkaren tror att det är fel på benmärgen hos Sarah, att det är någon form av genetisk störning och därför måste de ta fler prover innan de vet vad de ska göra.
 
Andy tycker det är jobbigt att Cameron blandar sig i och bryr sig om Sarah när han inte ens bryr sig om sina egna barn. Han anklagar även Debbie för att vara orsak till det genetiska felet som kan vara eftersom hennes föräldrar är kusiner och hela släkten är en enda röra.
När Debbie berättar för Cain och Charity säger de tvärtom, deras släkt har starka bra gener =)
Nu väntar de bara på kommande provtagningar för att få veta vad Sarah lider av och vad som kan göras.
 
 
Glad påsk alllihopa!

Nice, Irland och Marrakech

Rachel kommer till cafét med Amelia och Sean. De firar Amelias födelsedag men eftersom de inte har så mycket pengar blir det inte så mycket firande.
Sam kommer in för att köpa en pepparkaksgubbe till Samson men sedan ger han gubben till Amelia istället. Det slutar med att allihop åker hem till Dingles för att kolla på djuren.  Sean är inte så imponerad och han är rätt oförskämd mot Sam.
 
Bob försöker muntra upp Hazel och frågar henne om hon inte vill ut och resa så som hon gjorde förut. Hazel skulle gärna åka till Marrakech men har inte råd. Då erbjuder Bob att låna henne pengar så hon kan åka. Hazel vill inte ta emot hans erbjudande först men efter en dag på jobbet med Brendas babblande så ändrar hon sig.
 
Gennie är trött på att bo med Charity så hon passar på att säga till henne att Jai går omkring och ser väldigt nere och ledsen ut. Charity tror att det för hennes skull så hon försöker få kontakt med honom och när de sedan ses på puben ber hon Jai att komma hem till henne senare på dagen så hon kan försöka bevisa för honom att hon ändrat sig.
 
Declan säger till sin far att hjälpa honom genom att flytta tillbaka till Irland och ta Mia med sig. Dermot är inte alls förtjust i tanken men när han hör Mia och Declan diskutera saken så frågar han henne om hon vill följa med honom dit. Mia går med på det även om hon hellre hade varit kvar i byn med sin far.
 
Jai deppar och tycker allt är svårt. Nikhil får veta att Mia ska åka iväg så han säger till sin bror att prata med henne innan hon åker. När Jai kommer till Home Farm ser han att Mia precis ska åka och hon håller på att ta farväl av sin far. Det gör att Jai inte kan säga något.
 
Cain försöker övertala Charity att flytta in hos dem men Cameron gillar inte tanken. Givetvis vägrar Charity det även om Noah gillar förslaget.
 
Declan är mycket gladare när Mia åkt och han har svårt för att låta Katie vara ifred när hon ska arbeta. Nicola ser lite generad ut när hon ser hans flirtade med Katie på kontoret.
 
Jai har ett möte med några viktiga klienter och han skulle ha gått med Charity men han orkar inte så han säger till Nikhil att gå istället för honom och att han ska ta med sig någon för det är bra att ha med sig "ögongodis" på mötet. Han får Nikhil till att bjuda med Gennie som blir väldigt förvånad men tackar ja.
 
Charity väntar på Jai som inte dyker upp. Hon söker upp honom på kontoret för att prata. Hon säger att hon ångrar sig och att hon märkt att hon faktiskt älskar honom. Det slutar med att hon ber honom gifta sig med henne.
 
 

Fiskpaj och anonyma klockringare

Ashley lagar mat till Sandy och barnen för han tänker bjuda ut Laurel på middag. Han måste bara hitta någon som vill hålla Sandy sällskap.  Sandy retar Ashley med att fråga om det är anonyma klockringare som har möte ikväll.
 
Bob möter Hazel ute på gatan och erbjuder henne jobb i cafét några timmar i veckan. När han senare hämtar henne för att hon ska komma ut lite medan byggjobbarna renoverar hennes hus så leder han henne till cafét och låter Brenda visa henne hur nya kaffemaskinen fungerar.
 
Rachel kommer in på cafét och frågar om det finns jobb där för henne men hon får svaret att de precis anställt Hazel.  Amelia kallar Rachel för mamma och vill gå ut till gungorna. Där möter de Sam och Samson som får bråttom därifrån. Amelia hinner berätta att hon fyller år i morgon och hon hoppas att de ses då.
 
Jai ser Charity på puben och han går fram till henne och ber om bilnyckeln eftersom han vill ha tillbaka bilen. Han går sedan fram till Gennie som sitter vid bardisken och erbjuder henne bilen, hon kan även få några körlektioner om hon vill. Gennie blir generad och tackar nej.
 
Amy pratar med Victoria om hur det gått med Val och Eric. Hon börjar ångra sig och vill boka tid för abort igen men Vic påminner henne om att hon inte har pengarna kvar. Victoria säger till Amy att prata med Pollards för snart kommer graviditeten ändå att synas.
 
Declan utmanar Jai på lerduveskytte. Nikhil vill följa med men får inte det denna gång.
När de sedan kommer ut på ängen så är Declan på ett konstigt humör men det visar sig att han tänker konfrontera Jai för att få veta sanningen. Declan är besviken över sveket för över 20 år sedan och att Jai inget sagt under alla år. Han berättar också att Mia är Jais son. Jai blir givetvis chockad.
 
Laurel söker upp Marlon för att berätta om en idé hon har. Hon tycker han ska skriva en kokbok och vinsten för den ska han ge till föreningen för Downssyndromskadade. Marlon blir eld och lågor och vill att någon provsmakar hans recept. Laurel tackar ja till erbjudandet. Hon berättar också att middagen med Ashley varit trevlig men att kvällen slutat hemma med tjafs mellan Ashley och Sandy.
 
Jai berättar för Nikhil om Mia. Nikhil försöker förstå och trösta sin bror. Jai vet inte vad han ska göra så han söker upp Declan på Home Farm.
Declan som har svårt att se Mia i ögonen försöker få henne att resa bort. Han erbjuder henne att åka till Nice för att kolla in ett hotell han tänkt köpa. Mia blir glad och börjar planera resan på en gång. Declan berättar sedan sanningen för Dermot och att han inte vill att Mia kommer tillbaka.
 
Cain pratar med Gennie på puben och får då veta att Charity försökt sabba för Nikhil och att det var därför Jai dumpat henne. Givetvis måste han berätta att han vet det för Charity.
 
När Jai kommer till Home Farm så är Mia hemma. Hon har inte tid att prata med dem eftersom hon planerar resan ihop med en kompis. Jai vill veta vad Declan ska göra och säga och han får då veta att Declan tänker skicka iväg Mia och att hon inte ska få återvända. Declan säger åt Jai att han inte vill att Jai pratar med Mia, aldrig någonsin. Jai säger att han aldrig kommer att säga något till Mia men Declan litar inte på honom. Då tror Jai att Declan gör sitt livs misstag genom att skicka iväg henne som "något slags skadat gods" och att han kommer att ångra sig.
 

Som en dotter eller en vanlig gäst

Declan är märkbart påverkad av nyheten Ella släppte innan hon åkte. Han har svårt att koncentrera sig och när han möter Mia försöker han vara sig själv även om han har mycket att tänka på. De går till puben men när Jai och Nikhil kommer in får Declan bråttom att gå därifrån.
 
Ashley klagar på Sandy som inte lyckades hålla Alan kvar som sällskap och nu när Ashley ska jobba får han inget arbetsro. Laurel passar då på att stämma träff med Nicola på puben.
 
Charity fortsätter att neka när Jai frågar henne om hon saboterat för Nikhil. Hon frågar honom om Ella och han säger som det är att det aldrig hände något mellan dem. Charity märker att något inte stämmer och får tillslut veta att Jai och Ella haft ihop det en natt för länge sedan. Hon blir förbannad över att han aldrig sagt något om det. Jai forsätter att fråga henne om sabotaget och när han frågar om hon kan svära på att det inte stämmer så blir hon tyst. Han inser att hon ändå har ljugit för honom.
Jai konfronterar Gennie och Chas som inte vill berätta men tillslut får han veta att Charity planerat att förstöra för Nikhil. Han blir så förbannad på henne att han gör slut och ber henne flytta.
 
Amy vill göra aborten så fort som möjligt men det finns ingen tid förrän till måndagen veckan efter. Hon börjar tveka på hur hon ska göra. Victoria går ut till Cain och säger att allt är fixat och nu måste Amy stanna kvar en tag p.g.a. blödningar men han kan få betala en taxi så åker de hem senare. Cain ger Victoria pengar och åker sedan hem.
 
Declan försöker jobba men Nicola nämner Ella och han blir förbannad och förbjuder att de nämner det namnet i hemmet. Både Katie och Mia försöker sedan prata med honom men han drar sig undan och skyller på jobb.
 
Charity och Noah flyttar hem till Gennie och Katie. Katie säger till på en gång att de andra två måste hålla sams annars får Charity inte bo kvar där.
 
Debbie är orolig eftersom läkarna har hört av sig och vill ta fler prover på Sarah.
 
Jai är ledsen över det som hänt och Nikhil ber om ursäkt eftersom han aldrig ville förstöra för sin bror i förhållandet med Charity, han ville endast ha bort henne från företaget. Jai får veta av Nicola att Declan mår dåligt så han och Nikhil åker till Home Farm för att muntra upp honom. Declan är inte alls sugen på att tillbringa tid med Jai så han ber dem att gå igen.
 
Nicola dyker inte upp på puben så Laurel blir sittandes för sig själv. Marlon passar då på att sätta sig en stund för att prata med henne. De kommer bra överens och det slutar med att de håller varann i hand men precis då kommer Alan och ber om att få bli serverad av Marlon.
 
Amy tar pengarna hon fått av Cain för aborten, som hon aldrig gjorde, och ska lösa in smyckena hon lämnat på pantbanken. Tyvärr är Vals mammas ring redan såld.  Amy försöker be om ursäkt och förklara sina handlingar men både Val och Eric är så besvikna att de orkar inte med fler av Amys lögner och bortförklaringar. Val frågar sedan om det finns fler hemligheter som bör berättas men Amy nekar till det. Då säger Val att hon är så besviken så hon kommer inte att försöka vara Amys mamma längre utan Amy får bo kvar och hon får mat men mer kan hon inte begära...
 
 

Ellas nästa drag

Andy ska prata med Debbie angående Sarahs ledighet under sommaren eftersom de ska planera in besök till Spanien. Han tycker inte om att Cameron lägger sig i så han går därifrån och ber Debbie höra av sig senare.
Väl hemma så säger han till Alicia att han tycker att det är jobbigt att åka ifrån byn där han växt upp och där hans dotter bor. Alicia verkar inte helt förstå hans längtan efter Sarah för hon säger att dottern kommer att hälsa på.
 
Ella försöker prata med Mia när hon kommer in på cafét och ser dottern med Katie och Holly sitter. Mia ber sin mamma om att gå därifrån och aldrig mer visa sig.
 
David träffar Alicia och han ber om ursäkt för det han gjorde dagen innan. Hon förstår honom och förlåter honom när han säger att han faktiskt saknar Leyla jättemycket.

Alicia säger upp sig på puben även om det är några veckor kvar men nu är det officiellt.
 
Alan spelar kort med Sandy men Sandy använder en märkt kortlek så det går inte så bra. De spelar sedan Löjliga familjen med en barnkortlek och då går det bättre för Alan. Sandy är rätt påfrestande så Alan orkar inte vara hans sällskap längre, inte den närmaste månaden i alla fall.
 
Ella tröstar sig med vin och Jai försöker prata med henne. Hon hintar om att de två gjort samma fel i samma säng så han borde förstå hur det känns. Charity ringer och säger att hon och Noah är på väg hem.
Ella kan inte släppa tanken på Jai och hon tror att hans vänlighet beror på att han är intresserad av henne. Jai blir förbannad när Ella försöker förföra honom och han säger åt henne att packa ihop och flytta ut.
 
Victoria följer med Amy till ungdomsmottagningen och de får skjuts av Cain som vill se till att de kommer dit. Amy får veta att de måste göra ultraljud innan aborten och att det sedan kommer att ta en vecka innan själva ingreppet. Hon vill inte titta på skärmen men kan sedan inte låta bli. När hon kommer ut till Victoria så är hon skärrad och antagligen börjar hon inse att det är en liten bebis i magen.
 
Declan, Katie, Mia och Dermot sitter på puben. Ella är också där men när Adam kommer in så blir det liv i luckan. Mia säger åt Adam att inte smyga iväg utan ber honom att stanna kvar. Sedan berättar hon högt och tydligt allt om hennes mamma och Adam för alla som vill höra.
Ella blir  ledsen och går ut. När Kate går förbi så börjar Ella att tjafsa igen och hon säger att snart kommer den stora bomben och då blir det inte lätt varken för Katie eller Declan.
 
Nikhil tjatar på Jai om att konfrontera Charity när hon kommer hem om den felaktiga leveransen men Jai vill inte det.
 
Ella packar ihop och flyttar in på värdshuset. När hon möter Cain så säger hon till honom att hon och Jai haft ihop det medan Charity var på semester. Cain skyndar sig att tala om det för Charity som inte tror på honom.
 
Charity pratar med Ella som inte förnekar något utan talar om vitt och brett om hur bra de haft det medan Charity var borta. Det gör att Charity rusar in på fabriken för att få reda på sanningen men Jai kontrar med att han då vill veta sanningen om leveransfelet.
 
Declan söker upp Ella och erbjuder henne en enkel resa till Singapore men hon vill inte lämna byn för Mia finns där. När hon sedan söker upp Mia får hon veta att Mia helst skulle se henne som död. Ella packar då ihop sina saker och precis innan hon åker så träffar hon Declan. Hon säger att hon lurat honom hela tiden och att han inte är pappa till Mia för det är Jai som är hennes biologiska pappa. (Om det stämmer så är det en bra förklaring till Mias mörkare färger)
Declan står kvar på vägen och vet inte vad han ska tro.
 

Endast ett avsnitt idag igen

Tack Anonym för att du förvarnade om att det endast är ett avsnitt idag igen och att sändningstiden ändras nästa vecka med start kl 12:10.
 

 
Mia mår inget vidare och är deppig men Declan och Dermot försöker muntra upp henne med att erbjuda en resa tillsammans till Grekland. Mia vill inte åka eftersom hon hellre tar tag i problemet på en gång.
Ella kommer till Home Farm och Mia vill ha en förklaring av henne. Ella skyller på att hon ville bli sedd men Mia förstår inte ändå. Mia säger till sin mamma att hon aldrig mer vill se henne.
 
Amy hjälper till extra mycket på värdshuset och senare så kommer hon med en present till Val och Eric. De blir misstänksamma på henne men Amy låtsas som om det inte är något och blir irriterad över deras misstänksamhet.
 
Bartons får veta vad som hänt mellan Adam och Mia. De är inte glada men tror ändå att det inte kommer att påverka Declan och deres affärer.
 
Debbie berättar för Andy att hon och Cameron ska på semester på Jersey och att de tänkt ta med Sarah. Andy blir inte glad eftersom han flyttar snart och får då ännu mindre tid med sin dotter.
 
David får välja mellan att avveckla butiken eller städfirman och han väljer att behålla butiken. Alicia kollar till honom med jämna mellanrum så allt är ok. När han stängt för dagen och Hannah gått hem så dricker han en öl med Alicia. Plötsligt säger David att han kanske valde fel syster, sedan böjer han sig fram för att kyssa henne. Alicia blir förbannad och säger åt honom att låta bli. Sedan går hon hem till Andy, något skärrad.
 
Declan kommer hem till Bartons och säger att han låter ingen såra hans dotter ostraffat. Undrar vad han har i tanken?

Den bittra sanningen

Cain fortsätter pika Amy om vad som är bäst och hon kontaktar en klinik och bokar tid. Hon berättar det sedan för honom och hon säger att det kommer att kosta ca 1000 £. Cain säger att han tänker följa med henne dit.
 
Mia kommer hem till Adam. Han är orolig för att någon ska se dem men hon vill inte smyga längre. Adam säger att det är bäst att han berättar för Declan. Mia går med på det bara de slipper smyga med förhållandet.
 
Sandy har varit hos läkaren och fått veta att han måste vila sin fot ett par veckor till eftersom det inte läkt som det ska. Alan såg inte allt för glad ut över att få höra det eftersom det betyder att han måste vara Sandys sällskap ännu längre tid.
 
Alicia kommer till David och säger åt honom att rycka upp sig. Han får order om att städa upp och ta hand om sig själv så fixar hon lite mat. Jacob har väldigt kul när han pikar David om klänningen. När David ska äta kommer Nikhil dit. David pratar väl om Gennie och säger till Nikhil att hon är en bra kvinna men Nikhil har svårt för att se dem tillsammans. David fortsätter att lovprisa Gennie och kanske får Nikhil andra tankar...
 
Declan och Katie sitter på puben när Ella kommer in. Hon är rasande över att Declan inte bryr sig om Mias känslor. Ella går hem och Jai följer med henne. De dricker vin när Mia kommer på besök och Ella frågar ut henne om Katie. Ella blir inte gladare när hon märker att Mia vet om att Declan träffar Katie och att hon inte verkar ha något emot det. Mia berättar sedan att hon och Adam träffas igen och då säger Ella att orsaken till att Adam gjorde slut med henne var för att han visste om att Ella varit otrogen.
 
Debbie är sen med mensen men det visar sig att hon inte är gravid.
 
David rycker upp sig och börjar ta hand om affären. Hannah visar honom alla obetalda fakturor som bara ligger och det visar sig att Leyla bytt leverantör så fort en räkning kommit. Han får sätta sig och ringa runt för att ordna upp problemen.
 
Mia konfronterar Adam om vetskapen om hennes mammas otrohetsaffär. Han blir först orolig när han får veta att Ella skvallrat men inser sedan att hon inte sagt hela sanningen så han lugnar ner sig. Han och Mia bestämmer att de ska ses på Home Farm eftersom ingen kommer att vara hemma sen.
 
Jai pratar med Declan på puben och han råkar nämna att Mia och Adam träffas igen. Det gör att Declan skyndar sig hem för att prata med dottern. Jai säger till Ella att han råkat göra bort sig och hon får veta att Declan vet så hon skyndar sig också till Home Farm.
 
Adam kommer ner i köket med nästan inga kläder på sig. Han blir något förvånad när Declan dyker upp. Declan är förbannad och vill att Adam sticker men precis då kommer Mia ner i köket. Hon märker att något står på och precis då rusar Ella in. Mia kräver att få veta vad som händer men både Adam och Ella försöker stoppa Declan. Tillslut berättar Declan om otroheten mellan hennes pojkvän och mamma. Mia blir förkrossad och säger åt dem att sticka. Declan kramar Mia och försöker trösta henne.

Davids lilla klänning

Jag har precis sett gårdagens program på tv4 play men det fanns bara ett avsnitt, visades det bara ett?
 

 
Cain låser dörren när han och Amy gått in i huset. Han vill tvinga henne att ringa kliniken om ett aborttid men hon vägrar. Han försöker övertala henne och få henne att förstå att han inte vill ha med dem att göra och att barnet ändå kommer att bli omhändertaget. Tillslut säger han att hon får till i morgon på sig för att ordna upp saken, annars ser han själv till att hon förlorar barnet.
 
Andy berättar för John att de bestämt avresedatum. Alicia och han flyttar om fyra veckor. John vill att de firar med en öl på puben men då blir Holly ensam hemma. Hon har inget emot det eftersom hon måste lära sig att klara sig själv.
 
Val och Eric undrar var Amy är och de märker att Zak också letar efter henne.
 
David vill supa ännu mer men Nikhil försöker stoppa honom. När Nikhil sedan är på väg hem så möter han Ella i butiken och hon vill handla vin men han säger att det är stängt. Precis då ser de David ragla omkring på gatan i Leylas brudklänning. David går till puben för han vill ha öl. De som sitter där får sig ett gott skratt. Nikhil och Alicia hjälper en vilt protesterande David hem igen.
 
Declan ser Katie på puben och han kan inte sluta titta på henne. Ella kommer in och märker det men Declan bryr sig inte. Han går sedan fram till Katie som fortfarande är sur på honom. Declan följer med henne ut och de pratar och tillslut inser de att de inte kan hålla sig ifrån varann. De går hem till Home Farm men precis då kommer Mia ner för trappan och ser dem. Mia säger att det är ok, de är alla vuxna och hennes pappa får träffa vem han vill. Både Katie och Declan blir förvånade och undrar vad som hänt.
 
Victoria är orolig för Amy och tillslut hittar hon henne. De går hem till Pollards för att prata. Vic lovar att hjälpa sin kompis och hon försöker få Amy till att berätta för Eric och Val. De går till värdshuset men Val är så irriterad på Amy som hållt sig undan att hon inte orkar lyssna på henne nu.
 
Amy och Victoria går hem till Vic. Amy berättar att hon tänker göra abort eftersom barnet ändå inte har någon bra framtid tillsammans med henne.

Barn eller inte?

Amy får veta att hon är gravid. Hon sjukanmäler sig hos Zak men dyker sedan upp i alla fall. De ska måla om Sarahs rum och det gör att Amy får tillfälle att prata med Cain. Han är inte glad över att Amy hänger i hans hus och han tror att hon är intresserad av honom så han gör det klart för henne att han inte vill att något händer mellan dem igen. Hon säger att snart få de ändå en påminnelse om deras träff. När Cain inser vad hon menar så blir han väldigt irriterad och förbannad. Han säger åt henne att hon måste göra abort. (Han var gladare över barnet när han var ihop med Jasmine, Ashleys brorsdotter)
 
Adam träffar Mia i byn och han vill att de ses igen eftersom han menade det han sagt till henne tidigare. Mia säger att han kan komma hem till henne eftersom hon kommer att vara ensam i huset.
 
Katie sitter på kontoret på Home Farm när Declan kommer in. De börjar genast flirta med varann men när han böjer sig fram för att kyssa henne så flyttar hon på sig. Strax efter kommer Ella in och det gör Declan irriterad. Han ser till att hon lämnar huset och när han sedan säger till Katie att han vill åka iväg med henne till något hotell så säger Katie nej och går därifrån.
 
Nikhil lyckas sälja den choklad som blev över efter den felaktiga leveransen. Tyvärr så måste han sälja den för produktionskostnaden utan övertidsersättningen. Jai är inte så glad och han vill fortfarande inte tro Nikhil när han säger att det är Charity som ligger bakom problemet med att det blev fel.
 
Holly avslutar sin metadonkur och familjen firar lite på puben. John och Moira erbjuder Holly att ansvara för administrationen i det nya företaget istället för att jobba kvar på fabriken. Holly svarar med att fråga om de har råd att anställa henne.
 
Amy berättar för Victoria om inbrottet och sedan berättar hon om graviditeten. Victoria erbjuder sig att följa med Amy till kliniken om det behövs och hon säger till sin vän att hon måste ta och bestämma sig för om hon vill behålla barnet eller inte. Oavsett hur hon väljer så måste hon berätta för Val och Eric.
 
David orkar inte ta hand om något utan super sig full istället. Han låter huset förfalla och Hannah får ta hand om butiken så gott hon kan. Nikhil frågar om David vill följa med ut och springa men David orkar inte. Leylas brudklänning har kommit med ett paket från posten och det gör inte David gladare.
 
Adam dyker upp på Home Farm och Mia är glad. Dermot inser vad som händer och han lovar att inget säga till Declan. Adam är inte beredd på att visa upp deras nya förhållande i byn än. Tyvärr råkar Holly se dem och hon retar honom för att han ligger illa till.
 
Nikhil skickar blommor med bud till Gennie som tack för att hon ställer upp för honom. När hon sedan ska tacka honom för det så påpekar han tydligt att det bara är för att hon jobbar så bra, inget annat.
 
Val är orolig för Amy som hon märker mår dåligt. Hon försöker prata med Eric men han säger att de gjort nog för flickan.
 
Declan försöker prata med Katie men hon vill inte smyga längre och han lovar att prata med Mia så fort han kan. Mia som sitter i bilen med Adam ser sin far med Katie. Först blir hon upprörd över att pappan fortfarande träffar Katie och tydligen gör det i smyg men sen inser hon att hon gör precis samma sak. Adam blir orolig för att Mia kommer att berätta för Declan om dem.
 
Cain ser Amy och han vill prata med henne. Hon är inte intresserad eftersom hon vet vad han tycker. Då säger han att han tar hand om sin familj oavsett vad som händer. Det slutar med att Amy följer med honom hem.
 

 
Tuva: Ja det är ok att länka hit på Facebook även om jag själv inte är med där. Det enda man får vara tydlig med är att här diskuterar vi endast de svenska avsnitten bland kommentarerna för vi vill inte veta i förväg vad som händer. Däremot finns det en flik "Närmaste framtiden" uppe vid headern som man kan klicka på om man vill diskutera det som händer i de engelska avsnitten.

Amys hemlighet -er

Nikhil har jobbat ensam hela natten på fabriken. Gennie kommer dit och märker det. Hon försöker prata med honom och det visar sig att han pratat med Declan som kommer dit med Nicola för att hjälpa till.
De börjar packa godis när Jai dyker upp. Han har pratat med Gennie som råkat nämna problemen på fabriken. Jai styr upp det hela och förhandlar med personalen, Holly och Roz i alla fall. De ställer några krav men sedan återvänder de till fabriken för att göra klart arbetet.
Jai tvingar Nikhil till att be hela personalen om ursäkt. (Jag tycker inte Nikhil hade för orimliga krav på sin personal, de kommer och går nästan som de vill och ofta jobbar de inte speciellt effektivt. Sen kanske han inte är speciellt smidig när han pratar med dem men Jai ger med sig allt för lätt)
Efter arbetsdagen så ber Nikhil Gennie om ursäkt för att han betett sig illa. När hon är på väg att gå så kommer hon på att hon borde berätta att hon hört att Charity pratat illa om honom inför personalen.
 
Amy tar betalt av en av gästerna på värdshuset. Hon får pengarna i handen precis när Eric kommer in. Han tar hand om pengarna för att han inte riktigt litar på henne och det gör henne besviken. Val kommer in och hon förstår Eric så hon säger till Amy att hon inte orkar försvara henne längre.
 
Roz har ordnat med en anställningsintervju för både henne och Holly på ett modeföretag. Holly tvekar eftersom hon inte känner sig riktigt redo men Moira och hon pratar och tillslut tänker hon att hon ska gå dit i alla fall.
 
Ella och Mia sitter på puben när Alex kommer in och flirtar med Mia men hon nobbar honom. Han fortsätter även om de säger att han stör dem men då kommer Adam fram och säger åt honom att gå. Efteråt så stoppar Adam Mia ute på gatan för han vill prata med henne. De gör upp om att träffas senare.
 
Aaron ber Cain om att få jobbet på verkstan tillbaka men Cain går inte med på det. När Chas får veta det så försöker hon prata med Cain och plötsligt tackar hon honom för att han låter Aaron få en chans till, även om Cain inte sagt något om det.
 
Jared kommer in på cafét när Amy sitter där. Han vill ha mera pengar men hon säger åt honom att han inget får. Alex som också är på cafét kommer och sätter sig vid deras bord och då passar Amy på att gå därifrån. Hon söker upp Cain för att prata med honom men han vill inte lyssna på henne. Zak märker att hon är ledsen och frågar hur det är. Han får veta om att Jared pressar henne på pengar igen.
 
Jai upptäcker att de levererat 2000 chokladlådor istället för 200. Han anklagar Nikhil för att ha gjort fel men då inser Nikhil att det säkert är Charity som försöker sätta dit honom med det här också. Han ber Gennie berätta för Jai om vad hon hört men Gennie är inte så pigg på det. Nikhil försöker få Jai till att tro på honom men eftersom Gennie inte kan bekräfta det som sägs så är tilliten inte så stor.
Nikhil blir då sur på Gennie som inte ställer upp för honom men hon säger att hon är besviken på honom som inte höll tyst om det som hon sagt i förtroende.
 
Mia kommer hem till Adam för att prata. Han var inte riktigt beredd på att hon skulle komma dit och han är orolig för att Declan kan få reda på det. Han ber ändå om ursäkt och vill ha en andra chans. Hon låter honom tro att det kan bli de igen och när han böjer sig fram för att kyssa henne så vänder hon bort huvudet och säger att han får anstränga sig mer för att få henne tillbaka, sedan går hon därifrån.
 
Roz och Holly kommer tillbaka från intervjun. Det visar sig att Holly inte vågat gå dit men Roz får jobbet och även chansen att hyra ett rum i närheten av företaget.
Holly märker att Adam inte talar om för föräldrarna att Mia varit där och när de sedan är ensamma får hon veta om att brodern varit med Ella. Hon har väldigt svårt att tänka sig att det är sant men lovar att inget säga till någon.
 
Zak möter Alex och frågar ut honom om Jared. Alex får veta att kompisen är Amys fosterbror och att han pressar henne på pengar. Zak säger åt Alex att stoppa Jared annars kommer knytnäven att göra det. Det gör att Alex skyndar sig hem för att konfrontera Jared. Jared försöker med några bortförklaringar men Alex är så sur att han kastar ut honom.
Både Zak och Amy ser när Alex säger åt Jared att lämna byn. Jared hotar med att berätta allt och Amy blir rädd för att han ska göra det. Zak ser till att de går in för att reda ut saker och ting. Det visar sig att Amy flirtat med Jared pappa så att hennes fostermamma fått ett sammanbrott och att systern tagits ifrån familjen (uppfattade jag det rätt?)  Zak säger åt Jared att prata med pappan istället för att ge sig på och anklaga Amy som endast varit 14 år vid tillfället. Sedan ser de till att Jared lämnar byn och säger åt honom att aldrig mer visa sig där.
 
Amy försöker prata med Val men hon orkar inte med det just nu. Val skickar hem henne efter arbetsdagen.
Amy kommer hem till ett tomt hus, hon sätter sig i soffan och tar fram ett graviditetstest ur väskan...
 
 
 

Arbetsmoral?

Chas som slagit i huvudet i kraschen vill inte åka till sjukhuset för då kommer polisen att ställa frågor. Cain skjutsar hem dem fast han helst hade velat anmäla Aaron för olyckan.
 
Paddy som skulle ha passat Leo men åker till Dingles gård för att kolla till en gris får skäll av Rhona för att han inte tar hand om sin son. Han säger att Marlon har hand om Leo så länge. När de kommer hem vill Rhona inte prata men Paddy säger åt henne att de måste göra det. De kommer sedan fram till att både Paddy och Rhona ska dela på en tjänst och på tiden med ta hand om Leo och att Nicky får jobba kvar så länge.
 
Ashley är målad som en tiger och leker med barnen i barngruppen. När barnen sedan ska städa så börjar han busa med Laurel men precis då kommer Marlon in. Ashely vill bjuda på en öl för att tacka honom för hjälpen men Marlon har inte tid just nu.
 
Nikhil har sett fel på en order och det visar sig att de har ännu mer jobb på fabriken än tidigare. Lisa och de andra arbetarna vill inte jobba övertid och de är något sura på Nikhil som ledare. Hon uppmanar de andra till att inte jobba övertid utan de ska maska istället för att visa Nikhil att de inte går att köras med. Gennie blir den som får försöka prata med arbetarna men Lisa påpekar att Gennie ska stå på deras sida och inte göra som Nikhil vill.
 
Diane vill hjälpa Chas till sjukhuset men givetvis vägrar Chas. Diane anar att det är Aaron som ligger bakom olyckan men Chas vill inte prata om det.
Paddy kommer över för att prata med Chas när han får veta om olyckan. Hon är jätteledsen och väldigt orolig för Aaron och rädd att han kommer att göra något dumt. Aaron som är på väg in i rummet hör det men han vänder om och går därifrån. Sedan kommer han hem till Chas och ber henne om ursäkt, på riktigt.
 
Zak är orolig för Amy men hon säger att allt är lugnt nu.
Val och Eric tvivlar också på Amy men vill inte tro att det skulle vara hon som ligger bakom inbrottet.
 
Nikhil kommer tillbaka till fabriken efter lunchen och märker att arbetarna inte är där. Gennie kommer springandes och talar om för honom att personalen är på väg. Han är irriterad och det gör att personalen med Lisa i spetsen väljer att gå därifrån.  Gennie stannar kvar men Nikhil anklagar henne för att det är hennes fel, att hon fått arbetarna att bete sig så för att hon inte fick ligga med honom. Gennie blir sårad och säger åt honom att allt är hans fel för han är så självupptagen, sedan lämnar även hon fabriken.
 
 

Kärleken gror...

Marlon och Laurel gör fingerdockor i barngruppen och de har rätt kul ihop. När dagen är över så kommer inte Rachel och hämtar Amelia men däremot så kommer Amelias storebror (påminde om en tjej tycker jag) lite senare. Laurel vill inte släppa i från sig Amelia men han tar med sig systern och går.
 
Chas försöker prata med Aaron men han  vägrar fortfarande att lyssna. Hazel ger honom en kasse med saker som tillhört Jackson men Aaron kastar den i soporna. Han får sedan ett utbrott på Diane som tjatar på Carl och Jimmy om att ringa polisen efter att de haft inbrott eftersom Pollards också haft inbrott nyligen. Diane får nog utav Aaron och säger till Chas att han måste ut. Hon blir ledsen och berättar att hon mår tillräckligt dåligt över att behöva oroas för att han kanske försöker att ta livet av sig igen. Diane vill hjälpa henne och ger henne telefonnumret till Andys terapeut.
 
Edna besöker Ashley och märker hans irritation på Sandy. Hon frågar sedan Alan om han kan hålla Sandy sällskap och hjälpa till när det behövs. Ashley blir glad över beskedet för då kan han ägna sig åt barngruppen igen. Laurel ser däremot besviken ut när hon får veta att Marlons hjälp inte behövs längre.
 
Alan dyker upp och håller Sandy sällskap. Sandy tycker det är tråkigt och smiter iväg med förevändningen att han ska handla något som de kan äta medan de spelar kort.
 
Rachel vill bjuda Sam på en brownie efter att de lämnat barnen i barngruppen. De möter Sandy, Mia och Belle utanför cafét. Sandy vill ha sällskap till puben så den enda som vill följa med är Belle. Rachel frågar om hon får bjuda Sam på en öl någon dag.
 
Paddy märker genast att Marlon är förälskad. Marlon förnekar det men inser sedan att det kanske stämmer. Paddy berättar det för Bob som givetvis skojar om det.
 
Lisa vill sluta tidigare från fabriken för att hämta Samson när Sam fått förhinder. Nikhil säger att det får lösas på annat sätt eftersom hon faktiskt ska jobba hela arbetspasset. Lisa blir sur och muttrar. När Nikhil sedan måste gå iväg på affärsmöte så låter han Gennie se till att arbetarna sköter sig.
 
Chas försöker prata med Aaron men han är inte intresserad, varken av att prata med henne eller någon annan. När han sedan ska lämna en bil som blivit lagad på verkstan så följer hon med honom. Aaron är förbannad och börjar köra fort och slarvigt. Cain åker bakom dem eftersom han följer med så de får skjuts hem efter att de lämnat bilen.
Plötsligt tappar Aaron kontrollen över bilen och den sladdar över vägbanan...
 

Leyla bla bla blaa...

David ringer runt och berättar att det inte blir något bröllop. Det visar sig att han avbokar lokalen så sent att han ändå måste betala för den. Eric kommer över och vill hjälpa till men först ska de till puben för att prata. David blir full och skäller på Jacob som också saknar Leyla.
Dagen efter upptäcker han att Leyla inte betalat leverantörer som nu vägrar att komma med varor, dessutom hittar han fler oöppnade räkningar hemma.
När Alicia kommer över skyller David allt på henne för allt hade varit bra om inte hon dykt upp med Jacob.
 
Ashley tar hand om barngruppen i kyrkan och Laurel får hjälpa honom. Marlon som har ledigt kommer också över med kakor och frukt. Ashley måste sedan hem till Sandy som vrickat foten så Laurel och Marlon blir ensamma med barnen. Det funkar så bra att hon ber honom hjälpa till resten av veckan. När de nästa dag skiljs åt så tittar hon länge efter honom...
 
Aaron och Chas flyttar in bakom puben. Diane är inte glad och hon blir inte gladare när hon märker av Aarons hetsiga humör. Hon försöker få Chas att förstå att det inte funkar med honom boende där. Chas bönar och ber för att hon ska få en chans till att prata med Aaron.
 
Debbie och Andy åker till läkaren med Sarah för det behövdes fler blodprover. Nu väntar de på svar.
 
Hazel försöker prata med Aaron för hon undrar om han vill ha något efter Jackson men han bara fräser åt henne. Carl som märker det säger åt Aaron och då blir Aaron sur. När Diane ber Aaron att lämna puben blir han hotfull mot henne. Diane säger till Chas att Aaron måste flytta för att inte skada hela verksamheten.
 
Aaron bryter sig in hos Kings. När de kommer hem står han bara och hånflinar. Jimmy vaktar Aaron medan Carl ska ringa polisen men han går och hämtar Chas istället. Hon ber dem att inte ringa polisen och hon gör vad som helst för att gottgöra det Aaron gjort. Aaron blir förbannad eftersom han anser att hon inte ska lägga sig i men Carl är nöjd när Chas nu blir skyldig honom något.

Stanna kvar eller åka?

Ashley har fullt upp med att ordna ett läger för barn så han har inte tagit Laurels önskan om att resa bort på allvar. Hon har ordnat med barnvakt men tyvärr blir inte resan på tu man hand av.
 
Aaron är besviken och flyttar ut från Paddy. Chas är först förbannad på Rhona men inser att det är nog hennes eget fel. Han vill inte flytta in med henne på puben men vet inte vart han ska ta vägen.
Hazel som märker att det är problem erbjuder Aaron att flytta in med henne i huset men det tycker han är en idiotisk tanke. Tillslut finner han sig och säger att han flyttar in med Chas. Hon måste bara få tillstånd av Diane att flytta in bakom puben. Diane vill inte gå med på det men Chas struntar i det och säger att hon flyttar in ändå.
 
Debbie, Cameron och Sarah kommer till cafét för att äta glass men precis när de får glassen så märker de att Sarah inte mår så bra så de skyndar sig till läkaren och tar ett blodprov.
(Vi får nog snart veta vad det är för något som gör Sarah så hängig, för något måste det väl vara.)
 
Alan fyller år och gamlingarna är på puben för att fira honom. De har samlat ihop till en klocka eftersom hans klocka gått sönder.
 
David ställer ultimatum till Leyla, hon får välja mellan honom eller Jacob. Hon kan inte det men han ger sig inte och säger då att det kanske är lika bra att det tar slut mellan dem. Leyla försöker få honom att förstå hur viktig Jacob är för henne och David inser att pojken är viktigare än deras förhållande.
Alicia vill inte ha Leyla i närheten, inte ens när Leyla berättar att David kastat ut henne.
Eric pratar med David, han säger att de borde prova igen eftersom de har klarat av att reda ut problem tidigare.
Leyla bestämmer sig för att åka iväg från byn. Alicia låter henne få prata med Jacob om att det inte är hans fel att hon åker. Leyla säger till honom att hon också haft en liten pojke förut men att han nu är död och det var därför de lekte den där leken i stan.
När Leyla pratat med Jacob så försöker David få henne till att stanna kvar. Han tror att det lugnat ner sig tills han får höra av Hannah att Leyla packar in väskor i en taxi. Leyla förklarar att hon inte kan vara kvar, sen åker hon iväg...

På utflykt eller på rymmen

Igår:
Sam och Samson är på kyrkogården och sätter blommor på Alices grav. De ser att det är en väldig oreda på Jacksons grav och precis då kommer Hazel. Givetvis blir hon ledsen när hon ser det men hon ber Sam att inte säga något till Aaron.
 
Alicia måste jobba så Leyla erbjuder sig att skjutsa Jacob till ett kalas inne i stan. Jacob är sur och pratar mest om att han vill vara hos Leyla och han vill inte alls flytta till Spanien. När de sedan är på väg så ringer Leyla till David och säger att hon och Gennie ska prova tärnklänning i stan men till Jacob säger hon att kalaset är inställt. Hon och Jacob har en heldag på stan där de shoppar och spelar spel och tillslut så vill Leyla att de tar in på hotell. Hon lyckas lura honom att ge henne sin mobil.
 
Rachel som klagat på Samson i skolan söker upp Sam för att be om ursäkt för hon har fått veta att "dottern" varit dum mot Samson. Hon vill sedan att de alla går till lekparken.  De går även till cafét och dricker varm choklad, som Sam får bjuda på.
 
Victoria frågar ut Amy om var hon varit eftersom hon ljugit för Val och Eric och sagt att hon varit hos henne. Amy slingrar sig och vill inte berätta mer än att hon vill att Vic litar på henne.
 
Val märker att Amy och Victoria tisslar och tasslar så hon pratar med Diane eftersom hon börjar tro att Amy är skyldig trots allt.
 
Sarah är fortfarande väldigt trött av sig och när Debbie vill söka information via nätet så stoppar Cameron henne och säger att Sarah bara har växtvärk.
 
Jared söker upp Eric och Val för att fråga var Amy är. Han presenterar sig som en gammal vän till Amy.
Sedan hittar han Amy i cafét och får pengar av henne. Hon ber om att det ska räcka så de får vara ifred men han säger att han bestämmer när det räcker.
 
Chas träffar Hazel och de pratar om Aaron. Hon berättar att Aaron varit vid kyrkogården kvällen innan och då inser Hazel att det är Aaron som vandaliserat Jacksons grav. De konfronterar honom och han erkänner. Han mår dåligt och tvivlar på att han gjort rätt.
 
Alicia får veta att Jacob är med Leyla och att de är svåra att få tag på. Hon blir orolig och samtidigt förbannad så hon ska leta reda på dem inne i stan. Andy och David försöker lugna ner henne och att de vill att hon ska vänta hemma eftersom de tror att Leyla kommer hem snart.
 
Diane måste handla men det finns ingen som kan jobba i baren. Eve som finns i närheten berättar att hon har erfarenhet och då låter Diane henne jobba där så länge.
Chas kommer tillbaka och blir vansinnig när hon ser Eve bakom bardisken. Hon nästan lyfter ut Eve och är nära att slå till henne men då kommer Edna så Chas lugnar ner sig. Eve är rasande så det blir en ordväxling mellan henne och Chas. Eve säger sedan att hon ska till Scarlett i Mexico, kort därefter packar hon och åker iväg.
 
Victoria fortsätter fråga ut Amy som nekar till inbrottet. Amy lovar och svär att hon inte är inblandad men vet vem som gjorde det.
 
Amy som jobbar med Zak berättar för honom om att hon gjort inbrottet för att hon kände sig tvingad av Jared men hon vill inte berätta för honom om varför han tvingar henne.
 

 
Tyvärr kommer jag inte att kunna skriva om dagens avsnitt men ni får gärna berätta lite bland kommentarerna om vad som hände.
Trevlig helg!

Frikänd men ändå inte fri

Juryn frikände Aaron och alla blev glada och lättade utom Aaron. Han började tvivla på det han gjort och om det verkligen var det bästa, hade han inte gett Jackson den dödliga dosen hade han levt idag.
 
Jai bokar en semester till honom och Charity. De ska till Turkiet och när Charity berättar det för Cain så blir han inte speciellt imponerad.
 
Andy får veta att de får en lägenhet i Spanien så nu kan de flytta. Alicia blir eld och lågor men måste berätta för Leyla och Jacob som inte alls delar hennes glädje.
 
Amy är orolig för att Jared ska göra eller säga något så när de är på puben smiter hon iväg och slår in en ruta i nya huset och fejkar ett inbrott. Hon tar Vals smyckesskrin. När hon kommer tillbaka till puben säger hon att hon var hos Victoria för att berätta om Aaron.
 
Scarlett åkte iväg på sin semster. Jimmy skjutsade henne till flygplatsen.
 
Sarah får ett nytt blåmärke utan att ha varit i närheten av andra barn. Debbie blir orolig och tar med henne på bio och shopping för att få Sarah gladare men Cameron får inte följa med och det gör honom sur. Han frågar henne om hon tror att det är han som slagit Sarah men hon nekar till det.
 
Eric och Val blir förtvivlade över inbrottet. Val blir sedan förbannad när Eric påpekar att det kan vara Amy som är skyldig. De frågar Victoria om Amy varit där igår och först förstår inte Vic vad de pratar om men håller sedan med för att skydda sin vän.

M-O-B-A-D och Toffeemollinos

Andy och Alicia kom tillbaka från Spanien.  Jacob blev glad men orolig över att behöva flytta till Toffeemollinos där det luktar illa och ligger döda hundar på gatan som han hört en kompis säga.
Leyla vill inte heller att de tar med sig Jacob men Alicia säger att det ändå är hon som bestämmer.
 
Aarons rättegång fortsatte och idag förhördes både Aaron och Paddy. Paddy sa sig vara stolt över att få vara istället för en far för Aaron. Tyvärr så var han tvungen att erkänna att han fått stryk av Aaron en gång i tiden.
Aaron gjorde så gott han kunde med att svara på frågorna.
 
Samson vill inte till skolan och Sam får inte ta med honom till Home Farm för Declan så Sam pratade med Debbie om att Samson är M-O-B-A-D i skolan och då får han vara med Debbie och Sarah. Varken Sarah eller Samson tyckte det var bra. När Sarah kommer hem med ett blåmärke på armen och vägrar säga vad som hänt så får Samson skulden eftersom han knuffat en flicka i skolan. När Andy får veta det skyndar han sig till Sam för att ta reda på vad som hänt.
 
Scarlett är trött på livet i byn så hon bokar en resa till Cancun för en månad sedan tänker hon åka till sin mamma i Kanada. Jimmy blir ledsen och vill ha henne kvar men Carl tror inte att hon kommer att åka.
Eve blir besviken eftersom det betyder att företaget läggs ner.
 
Pollards flyttar in i nya huset och för att fira dricker de champagne på puben. Amy blir orolig när Jared kommer in och de träffas sedan utanför toaletterna. Jared vill givetvis ha mer pengar för att inte skvallra om Amy för Eric och Val.
 
Chas och de andra väntar på juryns utslag i rättegången. Hon är orolig för att det tar tid men när det sedan är dags att höra vad de säger så tycker hon att det är för tidigt.
Hur kommer juryn att döma?

Dags för ännu en rättegång

Idag var det dags för rättegången mot Aaron. Hazel fick vittna och åklagaren (rätt lik Dustin Hoffman) ställde frågor så Hazel fick det som att låta som om Aaron var skyldig till mord, inte medhjälp till självmord.
Chas blev förbannad på henne men lugnade sedan ned sig.
Andra dagen fick Jerry vittna och han hade ingen förståelse för det Aaron gjort.
De fick även se några av de videoinspelningar Jackson gjort.
 
Ashley kom till rättegången för att visa sitt stöd. Chas och Cain blev inte glada men Hazel sa att det var ok.
 
Scarlett är sur på Carl och Edna som märker det vill veta varför. När Edna hör vad som hänt är hon också besviken på Carl. Jimmy som försöker lösa problemet vill att de tar med Scarlett som aktieägare i deras åkeri. De vill göra upp en avbetalningsplan med ränta för att hjälpa henne med ekonomin som håller på att gå åt skogen på grund av företaget som inte är lönsamt. Scarlett blir sur när hon hör det och tror att de bara är ute efter hennes pengar.
 
Ella söker upp Katie på kontoret och är väldigt tvetydig när hon pratar om hur Declan byter ut saker och ting varje år och sedan kastar det på soptippen. Katie tycker hon är sorglig som håller på och hon berättar det för Declan som söker upp Ella och säger åt henne att låta Katie vara annars kommer han att berätta för Mia om Adam. Ella tror inte han kan såra sin dotter så djupt men Declan svarar att han kan tänka sig att göra det för Ellas skull.
När han berättar för Katie att Ella inte kommer att besvära henne mer så säger Katie att hon kan tänka sig att ha ett förhållande i smyg med honom. Precis när de ska kyssa varann så backar Declan och säger att han inte kan svika Mia.
 
Belle har börjat titta i olika tidningar efter skönhetstips och idag hittade hon en ny frisyr hon provade ;)
Hon fick hjälpa Sam med Samson men råkade dra i honom så han ramlade. Sam som märker att sonen är ledsen över att gå i skolan, känner att han inte är någon bra pappa men Belle säger att det är han även om han inte är bra på allt.

Inget HTG idag

Som sagt, inget program idag eftersom 4:an visade friidrott istället.
 
Jag återkommer senare med vad som hände igår.
 

 
Detta hände igår:
 
Katie tackade ja till middag med Declan och hon valde att de åt den på B&B:t för att synas. Val var väldigt nyfiken på dem och höll sig mer än gärna i närheten av deras bord.
 
Ella sa till Mia att Declan har en affär med Katie och att han antagligen haft det länge. Mia blev väldigt besviken på sin far och sin vän.
 
Jimmy upptäckte att Scarlett sätter in egna sparpengar i företaget eftersom annars skulle hennes företag gå i konkurs.
 
Marlon kommer hem till Laurel och de bakar cupcakes till en fest Downskadadesförening skall anordna. De har väldigt roligt tillsammans och Gabby får hjälpa till.
 
Paddy åkte till Rhona och överraskade henne. Efter flera övertalningsförsök så fick han med sig henne och Leo hem. Rhona bestämde sen att hon ska börja jobba medan Paddy är pappaledig och att Marlon tar Leo en natt i veckan i utbyte mot att han inte kommer hem till dem så ofta på övrig tid.
 
Chas får veta att Carl använt pengarna till annat men det bekommer henne inte alls. Däremot är hon orolig för Hazel som får panikattacker när hon tänker på den kommande rättegången. Chas sätter ännu mer press på Hazel genom att säga att Aarons framtid står på spel och han är beroende av hennes vittnesmål.
 
Mia är arg på sin far och skäller ut honom för att ha bedragit Ella. Declan nekar givetvis men Mia lyssnar inte. Hon tänker följa med sin mamma till Singapore.
Declan säger att han gör vad som helst för henne, till och med dumpar Katie. Mia blir glad och berättar det för Ella.
 
När Declan ska säga till Katie att de inte kan ses så går inte det så lätt eftersom han vill träffa henne. Tillslut frågar han om de kan ses i smyg i alla fall men det går inte Katie med på.
 
 
Var det allt? Har jag glömt något?

RSS 2.0