Idag fick vi veta:*Att Val legat med sin dotters första pojkvän
*Victoria är rädd för vatten efter olyckan
*Att det troliga mordvapnet hittades på Kings soptipp
*Belle misslyckades på testet till privatskolan, fast hon var fint uppklädd till en rosa älva med lyckovingar ;)
*Marlon glömde deras bröllopsdag men Donna var ändå inte där
*Bob kom dock ihåg bröllopsdagen men Viv uppskattade inte att få ätbara trosor
*Daz vill att Billy stannar i byn
*Att polisen kan ringa på hos folk för att kolla på deras tv när polisen har en presskonferens
Tack Becca för uppdateringen om Kellys graviditet!
Jag känner igen vissa delar av historien så det var kanske när jag började kolla på HTG men inte kollade regelbundet...  =)
Biff kommer jag ihåg för han hade en historia ihop med Lady Tara, som bodde i Rosemary Kings förra hus. Lady Tara kom tillbaka senare och hade en historia ihop med Lens dotters man Sean.

"Happy wednesday"

Med buller och bång dök hon upp...  Sharon, Pauls syster och Vals dotter.
Första mötet i byn blev när hon träffade Marlon i de känsligare delarna när hon öppnade bildörren. Stackars Marlon! Hon ska gifta sig med en halvkänd fotbollsspelare och därför kan hon springa runt och leka diva.   Rätt mycket i hennes sätt påminde om Val.

Jamie hade på något sätt som jag inte riktigt hängt med i lämnat kameran till polisen som sett på bilderna och kommit fram till att det skulle vara dåligt bevismaterial för att tiden på kamerainställningen gick tio minuter fel.

Idag var det alla hjärtans dag och alla försökte fira på något sätt. Eric köpte choklad och en ros till Val men fick sitta själv på puben för Val skulle fjäska för sin dotter som gifter sig med en kändis... men Sharon vill inte träffa eller umgås med sin mamma.
Bob hade glömt vad det var för dag.. och trodde det var en vanlig onsdag, därav sa Viv "glad onsdag" =) men han åkte iväg och köpte en jättebukett med rosor. Shadrack duschade och klädde upp sig för att försöka få Belles rektor att gå på dejt men hon hade gått när han var klar. Zack gav en halvvissen ros (den som Eric köpt till Val men slängt på backen när hon bara pratade om Sharon och dessutom rökte igen) till Liza som hade färgat håret lite mera rött.
Andy flyttade tillbaka till gården med Sarah och Jo så Katie blev helt frustrerad. Så när hon beklaga sig för Chas på puben så hade hon en lösning på det hela. Jamie, Chas och Katie ramlar in på gården för att ha efterfest med massa hög musik precis i tid när Andy lagt Sarah och fick lite romantisk tid med Jo... så där blev det minsann ingen myskväll.


                                           ~*~*~*~*~*~*~*~


Så här hade ni röstat om vem Betty skulle få uppleva en romans med:

Alan Turner 41%
Len Reynolds 19%
Rodney Blackstock 17%
Någon annan 15%
Ashley Thomas 3 %
Jimmy King 2,5%
Valerie Lambert 1,5%
Jack Sugden 1%

totalt var det 212 röster =)

Lite kul att Val fick fler röster än Jack... men jag är lite nyfiken på vilka andra som folk tänkte på?"Leopardmönstrat passar inte till min prästkappa"

Åhh vad jag tycker det var roligt när Betty, Emily och Laurel provade gamla husmorsknep med vinäger, bikarbonat och citron som rengöringsmedel. De dansade och sjöng så hela köket skakade. Allt för att Laurel inte skulle få spykänslor som det visade sig att hon fick av de traditionella rengöringsmedlen.
Jag hade ju glömt att Laurel var gravid... så månne det vara hon som föder sin bebis på ett udda ställe, Cinnamon?

Debbie hade hittat Vals kamera men ville inte ge den till Jasmine för hon tyckte Jas varit taskig. Istället så skickade hon ett anonymt brev till Jamie där hon skrev att hon ville ha 500£. Han blev helt förstörd för han trodde att Jas hittat kameran och raderat bilden vilket hon sagt att hon gjort fast det inte var sant.
När de åkte till stället de skulle lämna pengarna så trädde Debbie fram, hon fick inga pengar men de fick ingen kamera heller.

Viv är helt slut efter att Heathcliff skrikit hela dagen medan Cathy varit lugn. Som tur var tog sänggrannen på bb hand om honom ett tag så Viv fick sova lite. Hon hade nog gärna stannat några nätter till på sjukhuset för att få vila upp sig. Kelly och Marlon har varit till stor hjälp med tvillingarna på sjukhuset.
Är det någon som kommer ihåg Kellys missfall? Hon nämnde det idag och att hennes barn skulle ha varit nio år idag.
När de kom hem till cafét så stod välkomstkommitén där, Emily, Kelly, Ashley, Laurel och Jamie... det var då Emily tyckte att Vivs mammakläder kunde ges till Laurel men Viv ville inte att någon mesig prästfru skulle ha de utan hon skulle sälja de på Internet.
Då sa Ashley att det var väl lika bra det för leopardmönstrat passar inte till min prästkappa.

Val går och tjatar om sin födelsedag som är snart.
Paul har fått en inbjudan till sin systers bröllop. Eftersom vi inte sett henne så mycket så lär hon väl dyka upp i byn snart.

Undrar varför Eli inte får träffa någon och vara lite förälskad?

Emma & Dale i Emmerdale

Idag fick Marlon roa Viv med att spela spel och massera hennes fötter. De verkar komma bra överrens trots vissa meningsskiljaktigheter. Han tyckte tvillingarna skulle heta Emma & Dale =)
Viv tyckte Jude eller Clive och Caprice eller Sienna men det gillade inte Bob.

Terry, Alan och Ashley sitter på puben och försöker komma på hur byns 500årsjubileum ska firas. Sandy och Val försöker ge goda råd men de är inte beredda på att hjälpa till så mycket så vi får väl se hur det slutar.

Debbie kom på att hon ska starta eget företag, en taxifirma med bara kvinnliga förare. Hon ska vara miljonär innan hon fyller 25.
Len tyckte det var en bra idé för det skulle ge verkstaden massa extra jobb med alla krockade bilar.

Jasmine hittade ett foto (i Vals kamera) med Jamie som visar att han var på Home Farm när Tom blev mördad och det gör att hon flirtar in sig hos Jamie för att försöka få veta mer. Jamie tror att det är en dejt men kommer på henne när hon bara ställer massa frågor angående mordet. Han blir förbannad och hon känner att han är lite hotfull så hon drar därifrån.
Naturligtvis så visar hon McNally bilden och han snor med sig kameran när Jasmine inte ser.

Donna tar sin examen som polis och den enda som är där för att se det är Kelly.
För när Marlon, Paddy, Viv och Bob är på väg dit så får de fel på bilen. De blir stående mitt ute på ett fält där det givetvis inte finns någon täckning för mobilen. Marlon beger sig ut och letar mottagning medan de andra tre tar skydd i ett skjul för Vivs värkar drar igång. Hon föder sina två små barn med hjälp av Bob och Paddy. Vad de ska heta vet vi dock inte än.

Lustigt att så många av byns nyfödda alltid kommer på udda ställen, finns det någon som är född på sjukhus utan att ha kommit förtidigt eller så?
Belle föddes ju i svinstian, Sarah i ett skjul i skogen, Dannys syster Latisha födde sin son vid vägkanten och nu Vivs tvillingar. Charitys Noah föddes förtidigt så där var det komplikationer.
Hur det var med Bernice när hon fick Gabby kommer jag inte ihåg så antagligen var det normal... eller?

Äpplet faller inte långt från päronträdet

Jasmine försöker hitta sitt scoop och pumpar Jamie på uppgifter angående vad som verkligen hände på bröllopet när Tom blev mördad. När hon är på cafét så kommer hon på att folk fotograferat på tillställningen så hon rusar till baren för att prata med Perdy om foton men Perdy blir misstänksam. Däremot blir Val glad när någon vill skriva ut hennes bilder. Jag tycker det verkar konstigt att inte polisen redan samlat in allas kameror.

Viv sitter på övervåningen i deras hus och driver Donna och Emily till vansinne genom att kräva massa uppmärksamhet. När sen Bob ska gå till jobbet i baren får Viv värkar och de åker in till bb. Inga bebisar dyker upp idag men det bestämdes de ska plockas ur en månad tidigare än beräknad födsel.

Debbie vill tjäna massor med pengar snabbt så hon lurar med Eli till ett casino. Där raggar hon upp ett lämpligt offer för att förföra. Hon följer med mannen upp på rummet och Eli blir förbannat och orolig. Han rusar upp för stoppa dem, precis i rättan tid. De får mannen att tro att Debbie är mindreårig och att han kan åka dit på det så han betalar 7000 £. Lättförtjänta pengar tycker Debbie och vill göra om det men det vill inte Eli. Debbie ger sig inte så Eli går med på det. Nästa offer blir tyvärr inte lika lättlurad och Eli blir lite sen när han ska rusa in på rummet för att "störa" dem men han hinner ändå innan det blev för olustigt för Debbie. Mannen är lite tuffare och vill ringa polisen men Elis hotelser om att han redan suttit i fängelse och vet hur man får tyst på folk gör att mannen betalar, nästan 11000 £. Nu har de väl fått nog av detta sätt att tjäna pengar? Fast Eli passar bra i kostym ;)


Katie beklagar sig för Donna om sitt utsatta läge och Donna tycker lite synd om henne även om hon i princip gjorde samma sak mot Andy när hon var otrogen med Robert.
Lustigt nog fick Katie stöd av Daz, han som inte gillade henne  förut.

Rodney sväljer stoltheten och träffar Georgina igen för att få tillbaka lite pengar för vindturbinerna. När de sitter där på puben kommer hennes man in och anklagar henne för att vara otrogen. Rodney finner sig snabbt och räddar situationen tillsammans med Paul så hon kan inte annat än betala tillbaka pengarna.


Len skulle på läkarbesök. Det gjordes ingen stor grej av det men han nämnde det och sa att han var kärnfrisk men att Pearl ville att han skulle göra besöket ändå. Jag antar att det är något på gång där, någon sjukdom  allvarlig eller mindre allvarlig... tyvärr =(

Catfight igen...

DET FUNGERAR!!!
Efter nästan en månad med noll Internet och grynig tv-bild så är jag tillbaka.
Jag kan inte uppdatera allt som hänt under denna tid så har ni missat massa får ni lösa på annat sätt. =(

Idag fick Katie veta om att Andy och Jo ville ha ett liv ihop och det blev en riktig catfight utanför veterinärkliniken.

Rodney försökte få lite trevlig närhet med Georgina som säljer solpaneler och vindturbiner men eftersom Rodders inte har något eget hem så fick han lite problem. Dumt nog bjöd han in henne i sitt gamla hus som Perdy och Grayson numer äger och givetvis kom de hem lite för tidigt.

Belle är överintelligent så nu ska hon välja skola bland privatskolorna, tyvärr så kunde hon inte välja Hogwarths =)

Eli försökte få Debbie att börja "ta hand" om stulna bilar för att sälja de vidare.


Det slutade med att Andy blev utkastad från gården för där ska Katie bo.


                                      ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


Tack för alla kommentarer under tiden jag inte kunnat blogga =)
Jag har aldrig blivit kallad ordblind men visst... jag kanske är det ;)
Att 4:an visar HTG på nätet för 49kr/mån är kanonbra, för de som vill/kan utnyttja det.


Gott nytt år!


Bob smet iväg till polisstationen och erkände mordet på Tom. Viv och Jamie visste ingenting om vart han tagit vägen. Carl var den som rusade hem till dem och berättade allt. Jamie blev helt förstörd och fattar inte varför han erkänt. Antagligen har Jamie dåligt samvete för att han velat driva den där vendettan så långt och tror att Bob dödat Tom p.g.a. det

Val ville att det skulle bli bra mellan David och Del så hon sa till David att "Del är en bra tjej, påminner om mig själv i den åldern... fast kortare... snällare ... och inte lika snygg" =)
Sen fick hon Del att prata med David och de bad båda om ursäkt för att de varit dumma.

Marlon och Donna får besök av "socialtjänstkvinnan" som skall utreda om de passar att ha barnen. Hon kommer fram till att de måste ha ett hus för att de ska få plats så så länge de bor som de gör så kommer de endast att få träffa barnen en gång i veckan. De blir jättebesvikna men beslutar ändå att det är bäst att Donna ska gå sin polisutbildning som hon först tackade nej till.

Paddy har insett att han vill gifta sig med Toni men Marlon försöker övertala honom till att låta bli eftersom det inte var tanken med ringen.

Kelly är inte avundsjuk på Toni så hon ber Toni om att nämna något spännande om Paddy men hon kan inte det. Kelly blir genast skadeglad och Toni börjar tvivla på om hon gör rätt. Men hon bestämmer sig för att hon vill ha Paddy för det är en bra kille som alltid varit snäll mot henne.

På puben firades det nyårsafton, Donnas 21 årsdag och Paddys och Tonis förlovning. Jimmy blir kanonfull och det såg lite kul ut när Diane ringde i en klocka för att börja skålandet och Jimmy tror att han skall börja boxas. Kelly får givetvis höra att Paddys ring inte var något frieri så hon passar på att fråga ut Toni  när de är på toaletten om hur allt gick till. När Toni fattar att Paddy inte egentligen friat springer hon ut därifrån och då råkar hon givetvis höra Marlon stå och bråka på Paddy som inte sagt något om misstaget. Toni springer ut från puben precis så hon missar att Paddy faktiskt gillar henne och vill gifta sig.

Utanför puben sitter Del och David och myser med varann. När Del går in för att hämta mer vin kommer Toni och beklagar sig för David. Kelly har också gått ut för att få luft så hon ser när Del kommer ut från puben precis i samma veva som Toni rycker tag i David och kysser honom. Del blir helt förtvivlad och rusar iväg.
Paddy och Toni pratar ut och inser att de inte kommer att passa ihop.

Ashley och Laurel berättar om att de skall ha barn. Först för Jasmine och sedan råkar det komma ut på festen.

När nyårsraketerna smäller som värst verkar de flesta vara rätt deppade av en eller annan orsak...


Fast visst var Val fin som god fe? =)


RSS 2.0