Dans och sång i bilen

Inskrivet kl 22:17
 
Dom upptäcker att Gemmas skolarbete på datorn är borta. Hon blir förtvivlad över att behöva göra allt igen. Dom hjälper henne genom att fråga folk i byn om de vill bli intervjudade om sin första kärlek. Han frågar Harriet som först säger nej men sedan ändrar sig. Hon berättar en sorglig historia om en soldat som blivit dödad i djungeln men är den sann...
 
Bob lycka övertala Brenda till att söka läkare för en ny datortomografi. Den visar inget nytt så hon kan inte skylla stölderna på en tumör. Brenda ber sedan Ruby om ursäkt men vill sen helst inte prata mer om det.
Kerry som fått reda på vem som är tjuven vill hjälpa Brenda med omvänd terapi. Hon tar med Brenda på en shoppingtur i stan trots att Bob och Dan inte tror på idéen. De går runt och tittar på kläder. När Kerry hamnar i bråk med en annan kvinna om ett linne så blir Brenda lite utanför. Kerry jagar iväg den andra kvinnan och återvänder till Brenda som vill gå därifrån. När de passerar utgången börjar larmet tjuta. Kerry säger åt Brenda att springa. De båda kvinnorna gömmer sig i en sopcontainer men vaktenn hittar dem ändå. De båda åker in på förhör hos polisen.
 
Jai blir irriterad över att privatdetektiven inte får något gjort så han avskedar honom. Istället anlitar han en webdesigner som ska hjälpa honom att efterlysa Archie på Internet.
 
Alicia och Chas fixar Vals fest. Alicia har ordnat med både tårta och ballonger. När Val och Eric kommer till puben så får Val panik när hon ser alla människor. Hon rusar ut och efter henne kommer Diane. Diane övertalar Val till att  åtminstone fira födelesedagen hemma med lite champagne. De båda kvinnorna sitter och dricker och pratar minnen varvat med prat om sjukdomen. När Diane nämner något om att Eric nästan klarat av allt utan problem börjar Val misstänka att något hänt. Diane börjar direkt att säga att inget hänt, Eric skulle aldrig vara otrogen. Val reagerar eftersom hon först trodde han haft problem med hjärtat men inser nu att han varit med någon annan. Precis då kommer Eric in och Val säger att han varit otrogen. Eric anklagar då Diane för att inte kunna hålla tyst. Val bryter ihop när hon förstår att Eric varit med hennes syster. (Hon borde inte vara så snabb att döma då hon själv varit ihop med Dianes man en gång i tiden, även fått en son med honom fast han fortfarande var gift) Val kastar ut Eric och han får endast återkomma för att hämta sina saker.
 
Bernice blir otålig när hon upptäcker att Anton inte nappar på Nicolas profil på dejtingsidan. Hon tycker de ska kolla på en speeddejtingträff. Nicola får klä ut sig och låtsas vara en kvinna som heter Bernice. Hon får reda på vem Anton är för han är givetvis på träffen. Nicola lägger all energi på att flirta in sig hos honom. Han reagerar på att hon har en vigselring på sig och han kollar in ringen när hon tar av den. De bestämmer sedan att de ska ses på lunch nästa dag. Jimmy som varit hemma med Angel ordnar Rodney som barnvakt så han själv kan överraska Nicola som han tror är på Vals överraskningsfest.
 
Nicola får erkänna vad de håller på med när Jimmy berättar att han upptäckt att hon inte var på festen. När han hör om fällan blir han orolig. Han påpekar att Anton inte är så snäll eftersom han bundit och rånat en ensam kvinna. Det gör att Nicola lovar honom att de avslutar hämndplanerna.
 
Bernice blir besviken när Nicola säger nej. Hon vill ju gottgöra Jimmy för att Anton tagit Carls manchettknappar. De åker sedan till lunchen i alla fall. Bernice sitter i bilen och väntar på att Nicola ska höra av sig. Nicola äter lunch med Anton som sedan vill följa med henne hem. Nicola får panik eftersom hon trodde de skulle hem till honom. Hon låser in sig på toaletten för att ringa Bernice som inte hör när mobilen ringer eftersom hon sitter och skrålar ikapp med musiken i bilen. Anton står utanför när Nicola öppnar toalettdörren så hon får panik igen och låser in sig. Anton står utanför och undrar om hon inte mår bra.
 

Han är positiv

Inskrivet kl 22:48
 
James kommer till Chas för att ställa in dejten de ska ha eftersom han måste arbeta. När Chas får reda på att han ska till Frankrike på arbete istället för Moira blir hon rasande för hon pratar med Moira om det och inser att Cain ligger bakom allt. Chas besöker Cain för att skälla ut honom och tala om att när James kommer tillbaka så kommer hon att ge honom en natt han aldrig glömmer.
 
Sam behöver ett jobb så han går till Declan och Charity för att fråga om han får tillbaka sitt gamla jobb. Charity säger att det är självklart och att han får högre lön dessutom. Declan kan inte annat än hålla med. När Megan får reda på det blir hon irriterad över att inte någon berättat det för henne utan att hon upptäckt det när hon gick i skogen och mötte Sam.
 
Bernice sitter och letar på dejtingsidor efter Anton. Det verkar lönlöst men tillslut hittar hon honom. Nicola pratar med polisen men de kan inget göra. Bernice bestämmer sig då för att göra en fälla för honom. Nicola får skapa sig en profil för att få Anton att kontakta henne.
 
Bob konfronterar Brenda angående stölderna och tillslut erkänner han att han haft dold kamera uppsatt. Brenda blir väldigt förnärmad och inte blir det bättre när hon får veta att Ruby vet om allt. Hon vill inte prata med Bob fast han försöker få henne att berätta vad som hänt. Han tar med sig Harriet för att erbjuda samtalshjälp men Brenda är helt emot det. Hon blir sur och tycker inte alls att det är samma sak att Bob förlorat Dawn för det var ju för länge sedan.
 
Val tar mod till sig och berättar tillslut för Eric om Ian och sjukdomen. Han blir förbannad för att hon inget sagt tidigare och för att hon tänkt lämna honom utan att säga något. Eric får reda på att både Victoria och Diane redan vet om det. Val vill att han följer med för att göra testet men Eric vet inte om han vill så han lämnar henne.
 
Diane mår allt sämre och sämre. Hon erbjuder sig dock att följa med Val till kliniken men Val vill endast ha Eric med sig.
 
Alicia vill glädja Val med en överraskningsfest på födelsedagen nästa dag. Diane säger att det inte är någon bra idé men Kerry övertalar Alicia till att inte lyssna på Diane.
 
Charity ordnar med ett kontrakt med ett byggföretag som är 10% billigare än det företaget Megan anlitat. Dessutom har hon sett till att det står i kontaktet att de lovar att vara klara i tid. Megan blir förbannad när hon får höra att Charity inte ens frågat dem innan hon tagit ett beslut, de har ju redan ett kontrakt med ett annat företag.
 
Bob letar efter stöldgods hemma i huset. Dan håller ögonen på gatan utanför för att se om Brenda kommer hem. Bob hittar lådan med alla saker. Han lämnar sedan tillbaka klockan till Georgia och kameran till Debbie utan att säga varifrån de kom. Återigen blir Brenda först sur på honom men hon förlåter honom och han lovar att finnas där för henne. Han påminner henne om att han tänker på Dawn varje dag men att det inte får hindra honom från att leva.
 
Val sitter på kliniken och väntar på sin tur. Eric kommer dit så småningom för att stödja henne. Det visar sig att hon är positiv men inte han. De åker hem och Eric börjar ta hand om henne och hon får till och med röka inomhus. Val är besviken över resutlatet för sin del och lättad över att han inte är smittad åtminstone men hon vill inte ha hans medlidande.
 

Halsband och en dyr tröja

Inskrivet söndag 29/3 kl 22:12
 
Bob har svårt att prata med Brenda om det som hänt. När Alicia saknar sitt halsband så frågar Bob Brenda om hon sett halsbandet. Givetvis nekar Brenda men hon har det i fickan. Det är alla hjärtansdag och Bob får en dyr stickad tröja. Han ifrågasätter om Brenda betalat för den och han blir övertygad om att hon stulit tröjan när hon säger att hon inte vet var kvittot är. Hon blir ledsen när han anklagar henne och hon talar om det för honom, sedan slänger hon ett kvitto på honom. (Han tittar inte ens på kvittot utan tar för givet att det är rätt)
 
Bernice anmäler stölden till polisen som förhör henne angående Anton och handbojorna. Polisen som vanligt ineffektiv... Bernice bestämmer sig för att ägna sig åt sin dotter(ehh hon har väl två?), sin syster och systerns man, hon behöver ingen egen man för att må bra hon kan vara minsann vara själv
 
Cain får veta att Chas ska träffa James och han varnar henne. Samma sak gör Dan när han får veta. Chas blir fundersam och frågar James rätt ut varför de varnat för honom. James erkänner att han varit olyckigt kär i någon men att det var länge sedan och att det är över nu.
 
Gemma ska iväg på en dejt men återkommer hem jätteledsen. Hon berättar för Dom att killen retat henne för aborten och sagt att ingen kommer att vilja ha henne efter den. Dom söker upp Belle för att fråga om hon spridit ryktet men Belle förnekar det. Sean om hör detta bekräftar att Belle är oskyldig. När Dom gått så tackar Belle Sean för att han backade upp henne. (Vet inte hela skolan om aborten redan, det var väl snack om det då?)
 
Moira får veta att de behöver åka till Frankrike på affärsresa. Hon tvekar men låter sedan James få åka. Cain ger henne en allahjärtansdagspresent men hon får inte berätta det för någon för då måste han döda henne ;)
 
Diane går över till Val och berättar att hon vet om Ian och vad som hänt. Först blir Val förbannad men lugnar ned sig men hon vägrar att göra ett test. Diane däremot letar på internet och upptäcker att man kan få medicin som kan göra att smittan inte rotar sig om man tar medicinen inom 72 timmar efter befarat smittotillfälle. Hon söker upp kliniken och får prata med läkaren.
 
Eric ändrar sig och skriver ett kort till Val. Han ger det til Diane som får lämna över det. Val smälter när hon läser att Eric skrivit under med "din för evigt/Eric" istället för med "kramar/Eric" som han alltid gjort tidigare. Hon lovar Diane att berätta sanningen för honom i morgon.
 
 
 

Chas är tillbaka

Inskrivet kl 21:54
 
Chas överraskar alla genom att komma hem igen. Det tar inte lång tid innan hon börjar flirta med James och hon får honom till att bjuda ut henne. När Moira får veta det tror hon att James bara utnyttjar Chas för att hon är Cains syster.
 
Betty försöker fortfarande få gratis bulle efter hårstråincidenten igår men Bob går inte med på det utan han skäller ut henne utan att säga att han sett vad hon gjort. Brenda och Ruby skickar hem Bob för de tror han behöver vila eftersom han är så konstig.
 
Ruby upptäcker den dolda kameran och hon blir rasande men säger inget till dem på kaféet. Hon går hem och gör upp planer. Det leder till att hon snor övervakningskameran när ingen ser. Väl hemma spelar de in en uppsägningsvideo med Amelia. Efter den inspelningen så ser de när Brenda snor en skarf ifrån en gäst. Ruby och Ali berättar allt för Bob och han får se filmen. Bob har svårt att tro att det är sant.
 
Eric ordnar med skilsmässan hos en advokat. Victoria försöker få Val till att ta reson men hon vägrar. Eric och Diane börjar supa ihop och de kommer mycket bra överens. Det slutar med att Diane leder upp Eric till sovrummet.
 
Dom tycker Gemma beter sig konstigt. Ruby är överygad om att Gemma är kär i någon kille.
 
Anton kommer till puben för att träffa Beverley. Han bjuder sedan ut henne men det slutar med att "Beverley" bjuder hem honom till sitt hus på lunch nästa dag. Jimmy blir irriterad när han hör det eftersom Bernice inte har ett eget hem. Dagen efter är Bernice på gott humör. Anton kommer dit och de börjar dricka champagne. Han vill inte alls laga mat eller äta utan hellre gå upp till sovrummet. Väl uppe börjar han förföra henne.
 
Jimmy och Nicola kommer hem några timmar senare. De hittar en lättklädd Bernice fastbunden i sängen med några handbojor. Tv, pengar, pass och smycken är borta. Bernice är besviken så klart men hon vill polisanmäla honom även om hon får skämmas för hon vill inte att han ska komma undan.
 
Eric smiter ut morgonen efter även om Diane vill bjuda honom på frukost. Han bestämmer sig för att flytta in på värdshuset istället och han undviker Diane så mycket det går. Hon haffar honom och säger att de kan glömma det som hänt. Eric blir lättad eftersom han känner att det är Val han vill ha.
 
Victoria besöker Val som håller på att packa. Val ska sticka till havet och lämna Eric eftersom hon älskar honom så mycket och hon är rädd att hon smittat honom. Victoria går till Diane och ber henne stoppa sin syster. Diane tror inte det är någon idé men när Victoria råkar försäga sig så får hon veta att Val kanske har hiv. När Victoria säger att även Eric kan vara smittad utan att veta det så blir Diane alldeles tyst.
 
 
Det är så skönt att ni hjälper varann och svarar på varandras frågor, ni är bara så underbara läsare  =)
 
 

En hårig muffins

Inskrivet kl 23:20
 
Bernice ska träffa Anton, internetdejten. Hon är överlycklig när hon kommer hem igen. Alllt har gått bra ooh de ska ses igen. De har en tät kontakt med sms och telefonsamtal. Nicola har svårt att tro att han är så bra som han verkar så hon tror att det är något med honom som inte stämmer, att han inte är så snygg som på bilden eller att han har något annat fel. Eftersom Nicola är på damrummet precis när Anton kommer för att träffa Beverley så missar hon honom. Både Marlon och JImmy intygar att Anton ser mycket bra ut.
 
Debbie kommer in på kaféet för att fråga efter sin förvunna kamera. Ingen vet var den är men Ruby känner att Bob tror att det är hon som tagit den. Bob förnekar att han haft den tanken. Han pratar sedan med Harriet som tycker att han ska installera en dold kamera. Hon råder honom att inte säga något om det till någon eftersom då kommer det att komma fram till tjuven ganska snabbt.
 
Finn är på väg att säga upp sig från värdshuset men Victoria stoppar honom. Han förstår inte varför eftersom både Eric och Val verkar ha gett upp.
 
Moira och James ska träffa Charlotte och hennes chef. Stämningen mellan dem är inte på topp och precis utanför mötessalen påpekar James detta. Moira är inte på humör för att prata om det men James forsätter att tjata om att det är något mellan dem för annars hade hon berättat allt för Cain. Moira ber honom sluta men han gör inte det. Då tappar hon humöret och går därifrån, hon säger åt honom att han får klara sig själv eftersom hon ångrat sig.
 
James går in på mötet men affärspartnern vill endast göra affär med både Moira och honom. Så tillslut inser James att han måste hämta Moira och få henne tillbaka till mötet. Han hittar henne och Cain nere i foajén, James ber henne ändra sig men Cain är rätt förbannad på honom. Moira frågar Cain hur hon ska göra men han svarar att hon ska göra precis det hon känner är rätt.
 
Moira ändrar sig och följer med James till chefen. Det går bra och de får kontraktet. Cain har bokat en ännu lyxigare rum åt dem på hotellet så de kan stanna en natt till för att fira. James får åka hem. Uppe på rummet är Moira på gott humör. Cain lovar att han gör allt för henne. Då passar hon på att fria till honom. Cain tystnar först men blir sedan arg. Han tror att hon frågar bara för att bevisa något för James. Moira blir ledsen och säger att hon borde ha förstått att han inte vill men att hon faktiskt älskar honom så det har inget med James att göra. Cain inser att hon menar allvar så han tackar ja.
 
Diane kommer hem från Spanien. Hon är besviken över att Val och Eric inte löst sina problem. Victoria ber henne att ta det lugnt med Val som behöver sin syster. Diane besöker Val i huset. Val är inte så sällskaplig utan sitter framför tv:n och röker mestadels men hon vill inte berätta vad som hänt. Diane ledsnar och återvänder till puben. Hon börjar prata med Eric som super sig full. De ska sedan gå till värdshuset för att fortsätta.
 
Leyla är orolig för Priya och vill att hon söker professionell hjälp men Priya säger att det enda hon behöver är en vän.
 
Betty sitter på kaféet. Hon klagar på att det är ett hårstrå i hennes muffins. Hon lyckas övertala Bob att ge henne pengarna tillbaka och en ny muffins. Bob har lite svårt för att släppa den dolda kameran med blicken och han poserar framför den varje gång han går förbi. Efter stängningsdags kommer Harriet med popcorn så de kan se på övervakningsfilmen. De hittar ingen tjuv men däremot ser de Betty lägga dit ett eget hårstrå på muffinsen.
 
Väl hemma så får Moira en ring av Cain. Zak och Adam kommer precis hem och ser den. Zak blir överlycklig medan Adam inget säger utan går undan. Sen kommer även James in, han gratulerar dem men ser inte så glad ut. Han går ut igen för att fortsätta arbetet ute på ängarna. Moira söker upp honom för att tala om att hon kommer inte vara trevlig om han förstör något för henne. James tycker att hon borde ha berättat för Cain om vad som hänt förut för länge sedan. Han hotar med att berätta det själv.
 
Moira och Cain med sällskap går till puben för att fira förlovningen. Zak håller ett kort men fint tal om att Cain hittat den perfekta kvinnan som hjälper honom hitta den finaste sidan inom sig. James kommer in på puben men vill inte delta i firandet tillsammans med de andra. När han ser att Cain är på toaletten så går han också dit. Han börjar prata om Moira men säger inget om deras förflutna ihop. Cain varnar honom för att utnyttja dem igen.
 
 

En minigris vid namn Kevin Bacon

Inskrivet kl 22:02
 
Leyla försvarar Priya inför hennes familj och hon tar på sig skulden med att säga att hon gått för långt. Priya går ut och Leyla följer efter. Utanför försöker Priya att avfärda allt och skälla på Leyla men hon står på sig och tillslut så kommer det fram att Priya känner sig oduglig och ful eftersom David ratat henne och att hon inte har kontroll på något förutom ätandet. Leyla berättar delar av detta för Alicia som inte alls tror att det är så illa.
 
Brenda stjäl Georgias klocka som hon fått av Nikhil.
 
Megan är rätt besviken på Declan som dragit in Charity i deras affärer. Declan är dock övertygad om att Charity kommer att hjäpa dem att tjäna massor med pengar. De delar sedan på Kings kontor och det gör Jimmy något irriterad. Han hotar med att kissa in sitt revir för att få ha sin plats ifred.
 
James ordnar ett möte med Charlotte och hennes chef. De ska först se på gården men sedan ska de in till stan för att avsluta affären på ett hotell. Adam ska få följa med dem för att lära sig hur det går till.
 
Bernice känner sig mer och mer ensam. Hon muttrar och surar. När hon sedan ser att Nicola. Marlon och Victoria sitter framför datorn så blir hon nyfiken. Nicola berättar om en man som visat intresse för "Beverleys" profil. Först blir Benice förbannad, sedan lite förnärmad men därefter kommer nyfikenheten fram. Hon kan inte låta bli att titta på mannens bild. Hon funderar på att tacka ja till en middag.
 
Jai och Priya ses hemma. Hon har precis försökt att få ner en matbit men har stora svårigheter med det. Sedan ska hon ut och springa men med Jais sällskap stannar hon hemma och de kan prata ut.
 
Paddy har också blivit förtjust i grisen. Dom försöker få ta hem den men Paddy vägrar släppa taget. Marlon som ser grisen blir också förtjust. Dom säger att Paddy kan ha grisn boende hos sig men att Gemma kan få tror att den är hennes. Paddy blir överlycklig och kallar den för Kevin Bacon. När han sedan kollar till Kevin i den lilla inhägnaden han byggt så ser han att fältet bakom huset är fullt av minigrisar.
 
Dan får höra om hotellvistelsen för James och Moira så han pratar med James och varnar honom för att göra något mot henne eftersom det kommer att reta Cain. James förnekar att han har känslor för Moira. Nar Dan får veta att Adam inte får följa med till affärsuppgörelsen på hotellet så pratar han med James igen. Denna gång så säger James åt Dan att inte lägga sig i för Moira är en vuxen kvinna och gör som hon vill, att hon ändå inte har så mycket känslor för Cain så Dan kan hålla sig utanför.
 
Cathy och Heath har sitt kalas på kaféet. Brenda går runt och förstör lite av feststämningen genom att påpeka saker om Gennie som inte får fylla år fler gånger. Cathy blir besviken för att mp3spelaren inte är rosa. Brenda städar undan massa presentpapper och samtidigt tar hon något som ligger på bordet (Jag vet inte vad det var)
 
Priya är på fabriken när hon får ont i magen. Precis då kommer Georgia in men Priya lyckas hålla sig så ingen märker något. När Georgia gått så sätter sig Priya för att hålla sig för magen. Rishi kommer in och skjutsar dottern till sjukhuset. David som får höra det på omvägar blir väldigt orolig. Priya kommer sedan tillbaka och talar om att det bara var kramp. Hon söker upp Leyla för att be henne inte lägga sig i men det slutar med att Priya erkänner för Leyla om sina problem med maten. Hon får Leyla att lova att inte berätta för någon.
 
David får syn på Priya och han frågar henne vad som hänt. När hon svarar att det bara var lite kramp blir han förbannad på Leyla som förstorat upp problemet så han blvit orolig. Leyla ber om ursäkt för att hon trodde fel. Priya säger inte så mycket...
 
James och Moira är på hotellet. De har kvällen för sig själva eftersom mötet med Charlottes chef ska ske nästa dag och hon är upptagen för tillfället. James försöker få Moira till att minnas det som hänt mellan dem för många år sedan. Han menar att det de hade var äkta, att det hon har med Cain inte alls är samma sak. Moira inser vad James är ute efter så hon blir besviken och talar om att hon skulle inte följt med om hon vetat det  Hon är besviken på att de inte kommer att kunna vara ensamma med varann längre. James svarar att om det inte betyder något för henne kan hon berätta allt för Cain.
 
Dan kan inte hålla tyst så han berättar för Cain om att James har känslor för Moira. Det gör att Cain dyker upp på hotellet. Moira blir lättad och säger att de precis blivit klara för dagen så de två kan gå upp till rummet. Kvar nere i restaurangen står James...
 

Känslor och pengar

Inskrivet kl 22:57
 
Nicola och Marlon skapar en profil för Bernice på en dajtingsida. De kallar henne för Beverly. Medan de sitter och planerar framför datorn kommer Jimmy hem och ser dem sitta i köket. Han blir förvånad och skrattar bara när Marlon säger att de har en affär. Nicola svarar att de byter recept med varann. Senare sitter de på puben med planeringen. Både Victoria och Alicia får reda på vad de sysslar med. Även denna gång kommer Jimmy in men nu blir han mer misstänksam. Nicola blir tvungen att berätta vad de gör.
 
James kommer hem på morgonen efter natten med Charlotte. Han beklagar sig igen över att Moira inte vill vara med i affärsuppgörelsen. Det gör att hon ändrar sig och tackar ja. Cain blir inte alls glad men Moira lyssnar inte på honom.
 
Priya ska ut och jogga och möter Leyla som vill följa med. Leyla orkar inte lika mycket som Priya men precis när Priya ska springa i förväg trampar hon snett och kan inte gå. Som tur är kommer David åkandes så han skjutsar hem tjejerna trots att Priya hellre hade sprungit vidare.
 
Leyla pratar med David om Priyas problem med maten. Han tycker inte det verkar vara något men han börjar tänka på saken och därmed oroa sig.
 
Charity möter Megan och Robbie ute på gatan. Hon får veta att de håller på att planera renoveringen av Home Farm och då inser hon att försäkringspengarna har kommit. Megan bekräftar det hon anar.
 
Declan kommer med blommor till Charity på Kings kontor. Han fortsätter att låtsas att pengarna inte kommit men Charity kan inte hålla tyst så hon berättar att Megan avslöjat honom redan. De börjar tjafsa om saken och Declan säger att han har ett förslag. Charity är inte intresserad men då svarar han att han har inga pengar kvar så hon kan inget få.
 
Dan träffar James på puben. De börjar prata om Charlotte men James säger att hon inte är någon han är riktigt intresserad av utan det finns en annan kvinna han vill ha. Dan råder honom att säga det till den kvinnan innan någon annan snor henne. Moira kommer in för att de ska fira den nya affärsuppgörelsen. Dan reagerar på något men han verkar själv inte förstå det. (Hoppas verkligen att inte Moira sabbar något mellan henne och Cain genom att falla för James)
 
Paddy jagar en liten minigris som är på rymmen. Grisen springer in på verkstaden men det ser inte Gemma som är där för att prata med sin far. När Paddy gått så upptäcker de grisen. Gemma vill behålla den men Dom går med grisen till Paddy.
 
Declan kommer över till Charity för att prata om sitt nya affärserbjudande med henne. Först är hon inte intresserad men när han erbjuder henne 30% av allt och hälften av aktierna så börjar hon ändra sig. Allt prat om pengar och vinster får dem att tända till och de har sex på soffan. Charity undrar efteråt vad som egentligen hände men det hindrar henne inte från att göra det igen strax efter. Morgonen efter så går Declan hem. Både Debbie och Sarah är förvånade. Charity vägrar att erkänna att hon har känslor för honom utan för henne är det bara något som gagnar henne i framtiden.
 
Dan pratar med Bob om att man kan känna på sig att något inte är rätt men att man inte har bevis för det. Bob känner att han inte är rätt person eftersom han anklagt Ruby för något hon inte gjort.
 
Charity söker upp Jai på hans kontor. Hon talar om för honom att hon spelat in hans erkännande och nu vill hon att han låter bli att leta efter Rachel för isåfall kommer hon låta alla får reda på vad han sagt om Sam och Rachel och det kommer inte Archie att gilla i framtiden.
 
Jai söker upp Sam för att försöka rädda förtroendet men det visar sig att Sam inte litar på Rachel längre utan han tror att hon är skyldig precis som alla andra tror. Han vill inte fortsätta att leta efter henne. Jai blir rasande och besviken. Sam säger sedan till Charity att hon är den enda han litar på...
 
Megan blir inte glad när hon får höra om att Declan lovat halva företaget till Charity.
 
Priya ska laga maten till ett mindre kalas de ska ha hemma. Brenda och Bob är bjudna för att titta på bilder på Molly från Georgias resa. Priya bjuder in Leyla för att visa att hon visst äter. Leyla kommer dit och hon håller ett öga på vännen. Hon märker att Priya går iväg för att kräkas. Leyla påpekar detta men Priya skyller på att hon ätit förmycket och att graviditeten gör att hon mår dåligt då.
Georgia är glad över Leylas och Priyas vänskap och det gör att hon pratar med Brenda om hur viktig kvinnlig vänskap är.
Leyla fortsätter att hålla ett öga på Priya och det gör henne nervös. Tillslut får hon ett utbrott och skäller ut Leyla och säger åt henne att sticka därifrån för där är hon inte välkommen längre.
 
 

Ostädat kafé när en plånbok dyker upp

Inskrivet söndag 22/3 kl 08:18
 
Sam kommer hem igen efter att ha varit borta och letat efter Rachel. Han behöver mer pengar så han söker upp Jai. Jai kommer sedan över till Dingles gård för att ge Sam pengarna men precis då kommer Charity in. Hon ser vad som händer och hon gör sedan allt för att få Sam att lyssna på henne. Jai har gått och Charity talar om för Sam att Jai bara utnyttjar honom för att få tillbaka Archie, att han inte alls bryr sig om Rachel. Sam vägrar att tro henne.
 
Charlotte, James vän, kommer till gården för att prata om kontraktet. James bjuder ut henne och Moira på lunch. Det visar sig att hon är mest intresserad av att bara göra affär med James så Moira går lättad därifrån. James blir rätt besviken men säger inget till Charlotte utan talar om för henne att Moira kommer att gå med på affären.
Väl hemma pratar han med Pete och berättar att de behöver Moiras hjälp för annars måste de börja om från början på en ny gård och det skulle kosta dem en massa pengar. De märker inte att Moira står en bit ifrån och hör allt.
(Jag uppfattade det som om om hon ändå hörde det)
 
Bob vägrar att be om ursäkt till Ruby. Ruby blir extra ledsen eftersom hon inte bara förlorat ett jobb utan även en vän. Brenda hör det så hon går hem och hämtar plånboken. Hon lägger den under kylen på kaféet och sedan när hon låtsas tappa några koppar så ber hon Bob att städa upp det åt henne. Han hittar givetvis plånboken och får be Ruby om ursäkt. Hon börjar jobba där igen trots att Bob misstrott henne. Han bjuder henne på frukost och även Dan som dyker upp på kaféet blir bjuden. Sandy som sitter vid samma bord försöker utnyttja situationen också men Bob säger nej. Sandy talar då om för Ruby att han känner en advokat om hon vill stämma dem, då ger Bob honom frukost också.
 
Moira pratar med James och hon talar om för honom att hon inte är intresserad av kontraktet med Charlotte. James försöker övertala henne med att hon skulle tjäna massor med pengar på det. Moira nämner det förflutna och det som hände då men James tycker att det inte kan stå ivägen för en bra affär. Moira vill fortfarande inte vara med. Hon pratar senare med Vanessa om att James varit kär i henne och att det kanske aldrig gått över.
 
Priya och Leyla fikar på kaféet men Priya äter inget utan skär bara sönder sin muffins i småbitar. Leyla påpekar det men Priya låtsas som om inget är fel. Leyla blir orolig och pratar med Katie som tror att det bara har med graviditetsillamåendet att göra.
 
Nicola är orolig för Bernice och vill att systern ska träffa någon snart innan hon blir allt för jobbig i humöret. Nicola kommer på att Bernice ska internetdejta så hon pratar med Marlon som får hjälpa henne. De skapar en profil i Bernices namn, utan att hon vet om det. Sedan får Marlon hålla koll på om det kommer in några svar. Bernice ser att Marlon är inne på en dejtingsida och hon blir nyfiken. Först tror hon att han är otrogen mot Laurel men får veta att det är för att hjälpa en vän. Bernice börjar givetvis att gissa vem denna vän är men kommer inte på det. Hon säger att internetdejting är bara till för förlorare.
 
Sean håller på att filma Belle och Gemma när de kommer in på kaféet. Det är inför ett skolarbete där de ska komma på ett tema för ett projekt. Sandy ser dem och han påpekar sedan för Sean att han måste anstränga sig lite mer om han vill få Belle intresserad igen. Sandy börjar sedan prata om en tidigare kärlek han hade i unga år och det ger Sean idén att temat ska vara "första kärleken"
 
James träffar Charlotte igen och han fortsätter att säga att Moira är intresserad. De ses på puben och när han ser att Bernice stirrar så flirtar han ännu mer med Charlotte. Det slutar med att Charlotte och James tar in på värdshuset över natten.
 
Charity besöker Jai på fabriken. Hon konfronterar honom om orsaken till att hitta Rachel. Jai nekar först till att det bara är för Archies skull men sedan erkänner han. Han kallar Sam och Rachel för diverse saker och att han ska göra allt för att få tillbaka sonen. Charity som spelat in allt Jai sagt spelar upp det för Sam som blir förtvivlad. Sedan inser Sam att han måste hitta Rachel för att kunna rymma med henne. Han säger åt Samson att de ska lämna byn men Samson vill inte sluta skolan och flytta ifrån släkt och vänner. Lisa och Zak försöker övertala Sam att stanna men han vill inte lyssna.
 
Declan pratar i telefon med Megan. Han berättar att försäkringspengarna har kommit in på kontot. Precis då kastar Sam in en sten genom fönstret. Declan rusar ut till en rasande Sam som fortsätter att anklaga Declan för allt som hänt. Lisa och Zak försöker lugna ner Sam. Charity som kommer förbi försöker också prata med honom.

Charity är hemma när Declan kommer dit. Hon är övertygad om att Sam lugnat ned sig och att ingen kommer att leta efter Rachel längre så nu är de klara med överenskommelsen, hon vill ha sina pengar. Declan svarar att de inte kommit ännu...

Dumpad av Stinky

Inskrivet lördag 21/3 kl 00:51
 
Pete erkänner att det är hans piller men först vill ingen tro honom utan de tror att han bara skyddar sin bror. Tillsist så inser alla att det är Petes droger. Moira blir besviken och talar om att han inte är välkommen i hennes hus längre Det visar sig att Andy inte heller vill att Pete flyttar in hos honom.
 
James ber Ross om ursäkt men Ross är besviken över faderns sätt. Han säger till sin far "om du rör mig igen kommer jag att döda dig". Ross försöker få bo hos Andy istället för Pete men får bara sova där en natt. Moira ber Andy att ändra sig men Andy vägrar. Ross städar och fixar i Andys hus, allt för att få chansen att bo kvar. Moira ber Andy en gång till och påminner honom om hur hon och John hjälpt honom när han inte hade någon som ställde upp. Det gör att Andy ändrar sig och Ross får bo med honom och Adam.
 
Victoria försöker få Val att prata med Eric men hon vågar inte. Istället säger hon bara att snart kan Eric flytta hem igen.
 
Bernices lilla ölfestival blir inte den succé hon förväntat sig. Endast Jimmy är där och smakar på all öl. Han blir bara fullare och fullare. James dyker inte upp och Bernice blir besviken. Tillslut börjar även hon att dricka. De två har väldigt roligt åt varann tills Nicola dyker upp och är arg som ett bi. Dagen efter vill Bernice att Jimmy lämnar tillbaka hennes klänning även om det finns en fläck på den.
 
Paddy är på gården och kollar upp korna. Moira blir irriterad eftersom hon inte ringt efter honom. Det är James som sett till att korna blir undersökta. Sedan ordnar han med ett kontrakt för en butik som vill ha deras kött.
 
Nicola får dåligt samvete för att hon fått systern att tro att James var intresserad av henne. Hon får Jimmy till att be en arbetskamrat om en dejt till Bernice. Tyvärr så blir det inte den snygga killen utan brodern istället. Denne bror lukar så illa att Bernice inte kan sitta kvar. När hon kommer tillbaka från toaletten så har killen gått för hon var inte hans stil. Bernice får veta det och deppar ihop över att ha blivit dumpad av en stinkbomb.
 
Kathy är besviken över färgen på mp3-spelaren. Brenda lovar Bob att byta ut den inne i stan. Damen som varit på kaféet kommer tillbaka när hon upptäcker att väskan är borta. Bob som hört att Ruby söker nytt jobb, för att hon behöver pengar, kopplar ihop hennes jobbsökande med lite tjuveri. Brenda talar om att Ruby är oskyldig men hon kan inte säga hur hon vet det. Hon åker in till stan och går in i teknikbutiken. Eftersom varorna är larmade så lägger Brenda ner en mp3spelare i en kunds väska så kunden åker dit för snatteri. Medan larmet ändå går så passar Brenda på att gå ut men en annan mp3-spelare. Hon tror att hon klarat sig men när hon pustar ut bakom husknuten kommer en vakt och säger åt henne. Brenda utnyttjar situatioen och börjar berätta om sin tumör och om att inte träffa sitt barnbarn eftersom dottern dött. Det hjälper inte utan polisen kommer dit och hon får följa med dem till stationen.
 
Bob frågar Ruby om hon stulit väskan men hon nekar. Det slutar med att hon blir så förbannad över anklagelsen så hon går därifrån. Bob är övertygad om att hon är skyldig även om Brenda tittar in och talar om att det inte stämmer. Bob vägrar att be om uräskt men Brenda försöker få honom att ändra sig.
 
 

368 korvar

Inskrivet torsdag 19/3 kl 07:22
 
Brenda möter Alicia ute på gatan. De pratar om barn och Brenda säger då att det enda som räknas är Jacobs kärlek, inte vem som fött honom.
 
Bernice flirtar med James så han lyckas få henne att köpa ännu mer korv än hon tänkt sig. Hon planerar ölfestivalen och har köpt tyskölfestivalklädsel till henne och Alicia. Till sig själv hade hon köpt en dirndl-klänning men för att inte Alicia ska överglänsa henne så fick hon lederhosen istället.
 
Victoria pratar med Eric och han berättar om Vals otrohet. Vic har svårt att tro det så hon söker upp Val för att prata. Då berättar Val hela historien om Ian och att hon har hiv. Victoria säger åt Val att testa sig på en gång men Val vägrar. Eric som kommer hem för att hämta saker säger att det är lönlöst att prata med Val. Victoria ber Val berätta sanningen men Val kan inte det och hon får Victoria till att svära på att inte berätta det för någon.
 
Eric flyttar in hos David och Alicia. Jacob undrar givetvis varför Eric får bo där när inte Leyla fick göra det.
 
Pete och Adam kommer överens med Andy om att flytta hem till honom. Moira blir lite deppig när hon får veta att yngste barnet flyttar ut. Cain säger att det vore bättre om de andra männen i huset kunde flytta istället.
 
Declan och Charity fortsätter att låtsas ha ett förhållande med varann så de måste visa lite ömhet när de är ute bland folk. Declan passar på att kyssa henne flera gånger. (Har han känslor för henne? Antagligen kommer hon att smälta så småningom så de blir ett riktigt par, tror jag) De kommer överens om att han ska sova över hos henne men att de inte ska dela säng. Debbie (som inte trott på deras förhållande) ser när han kommer hem till dem och han kan inte låta bli att kyssa Charity flera gånger, så Debbie går ut för att låta dem vara ifred.
 
Marlon blir vansinnig när han märker att Bernice beställt alldeles för mycket korv. Han har ingen lust att han korv i varje maträtt som han gör. Bernice har problem med att öppna öltunnorna hon fått billigt.
 
Brenda pratar med Molly och Georgia via datorn. Hon blir lite besviken över att Georiga är där men inte hon. Det påverkar givetvis hennes humör. När en gäst på kaféet går iväg på toaletten så passar Brenda på att ta hennes plånbok ur väskan som står kvar på sittplatsen.
 
Pete håller på att packa för att flytta. Ross fortsätter att hålla koll på honom så när Pete är uppe i rummet så kollar Ross i hans väska. Där hittar han en påse med massa piller. De börjar tjafsa med varann eftersom Pete skyller på att drogförsäljningen är på grund av att pappan gjort slut på alla pengar när han letade efter Ross.
 
James kommer in i rummet och blir vansinnig på Ross som håller i påsen med drogerna. Han kastar ut sin son och säger att han inte är välkommen där längre. Pete försöker säga något men James lyssnar inte.
 
 

I nöd och lust men mest nöd...

Inskrivet kl 22:45
 
Priya är hemma hos Katie och Leyla. De hjälps åt med Leylas inflyttning men Priya äter inget. Senare så ses tjejerna igen på puben och även då så låter Priya bli att äta. Leyla reagerar på det och påpekar det för Katie dagen efter. Katie tror att det är för att Priya mår rätt illa på grund av graviditeten.
 
Andy fyller år men jobbar på gården ändå. Han märker att Pete pratar om att flytta för att inte parasitera på Moira så han erbjuder Pete att flytta in hos honom istället. Pete tackar nej men Ross som hör det tackar senare ja till erbjudandet men Andy vill inte det.
 
Eric fortsätter att utnyttja sin "sjukdom" till att bli omhändertagen av Val. Hon är så orolig att hon ringer läkaren som kommer dit. Eric har bara en influensa så hon behöver inte vara orolig. Val frågar om inte läkaren kan ta ett blodprov också för säkerhets skull men läkaren svarar att det inte behövs.
 
Vals oro över att Eric kan vara dödssjuk gör att hon tillslut tappar behärskningen och gråter ut hos Marlon på puben. Hon bryter ihop och Marlon får till uppgift att trösta henne.
 
Marlon lyckas övertala Sam till att låta Samson gå i skolan. Sam går sedan till byn och råkar träffa Jai som vill ta en öl ihop. Sam vill först inte men går med på det sen. Jai lyckas få Sam till att gå med på att leta efter Rachel, Jai betalar alla utgifter. Jai berättar sedan för Rishi att han lovat Sam att betala den bästa advokaten som finns för att Rachel ska sllippa fängelse om hon kommer tillbaka, så berättar han även att han säger en sak till Sam men kanske gör något helt annat istället.
 
Charity och Declan kommer hem från Tyskland. De visar sin kärlek öppet men när ingen ser så håller de ett visst avstånd. Cain ser dem och han går hem till henne för att vänta på att hon ska komma in. Så fort hon kommer så vill han att hon ska erkänna det hon gjort. Han blir förbannad och  börjar trycka ner hennes huvud i den vattenfyllda diskhon. Charity vägrar att erkänna att hon gjort något dumt så som att bränna ner Declans hus för att sätta dit Rachel.
 
Val ringer upp Ian för att stämma träff med honom för hon behöver prata med honom. De ses i hans bil utanför byn. Hon erkänner att hon aldrig tagit testet. Ian berättar att hans fru lämnat honom trots allt.
Eric som går ut med hunden ser när Val kliver ur bilen. Han konfronterar henne när hon kommer till värdshuset men hon nekar först. Han ger henne chansen att säga sanningen men hon fortsätter att ljuga. Val säger att Ian vill ha henne igen men att hon tackat nej för att hon älskar sin man. Eric tror inte på henne mer så han säger åt henne att packa väskorna för att flytta, på obestämd tid.
 
Dan och Debbie kommer hem precis när Cain hotar Charity. När de får reda på vad som händer så säger Dan att det var Rachel som tände på för att hon är sådan som gillar bränder. Debbie och Cain tror honom inte men han står fast vid det att Charity är oskydig. Charity tittar på honom men förstår inte varför han försvarar henne.
 
När Charity sedan får tid söker hon upp Dan. Hon frågar honom om såren i ansiktet och varför han sagt som han gjort. Dan svarar att han vet precis lika mycket som hon om vad som hänt men att han vill inte att Declans män ska skada hans familj.
 
John tar en öl på puben. Bernice börjar flirta med honom. När han nämner att det finns för få ölsorter att välja på så vill hon anordna en ölfestival i byn. Så fort John gått så börjar hon planera för festivalen.
 
Declan kommer in på puben och sätter sig hos Charity. Hon berättar vad hon hört av Dan. Declan verkar förvånad över vad som hänt. (Kan det vara Megan som sänt männen?) Han vill bjuda Charity på middag och vin men hon spelar svårfångad. Hon säger dock att hon vill att han fortsätter för hon gillar män som får saker gjorda, samtidigt som hon smeker honom i midjan...
 
 
 

En son som betalar sin mammas hyra

Inskrivet kl 22:44
 
Pete kommer in i köket endast klädd i en handduk. Katie som står vid bordet har lite svårt att låta bli att titta på Petes bara överkropp. Precis då kommer Adam in och han blir inte glad. Han pratar sedan med Katie eftersom han känner sig osäker på deras förhållande.
 
David står på sig och säger åt Leyla att hon måste flytta inom en vecka. Hon blir ledsen och pratar med Priya som blir lite upprörd när hon hör att Leyla planerar att säga upp sig från jobbet i fabriken för att flytta till Leeds. När de går förbi Jacob ute på gatan så vill Leyla knappt prata med honom utan hon börjar nästan gråta när hon säger att hon måste flytta. Jacob blir ledsen och tror att hon är sur på honom.
 
Eric är sjuk och stannar hemma från jobbet.Val blir orolig men han lyckas få henne att åtminstone gå till värdshuset för att arbeta ett tag. När hon sedan kommer hem och upptäcker att Eric ligger orörlig på soffan får hon först panik. Val tror att Eric har dött men han vaknar och hon blir lättad.
 
Ali kan inte släppa tanken på att försöka rädda Rachels rykte. Hon får med sig Dan hem till Megan. Megan, som inte vill lyssna på hennes försök att återigen skylla på någon annan, är på väg ut men Ali kör in rullstolen för att få henne att lyssna. Megan blir förbannad och skäller ut Ali som skyller allt på Charity men även Declan. När Ali och Dan gått ringer Megan till Declan för att berätta vad som hänt.
 
Vanessa och Rhona ska till gaybaren men de blir inte ensamma utan Paddy, Marlon och Laurel följer med dem. Rhona försöker få Vanessa att flirta med en tjej. Hela gänget utmanar varann på vem som kan få flest telefonnummer med sig hem. Vanessa, som inte är intresserad av att flirta med en tjej, talar om för Rhona att hon blev inte kär i henne som kvinna utan för att hon är hon,
 
Ruby ska träffa läkaren för att se om hon kan bli gravid igen. Ali har inte tid att följa med henne till sjukhuset så Ruby blir besviken när Ali visar så lite intresse.
 
Katie bjuder hem Adam för att visa honom att hon gillar honom för den han är och för att han är raka motsatsen till Declan. Adam vill ta deras förhållande lite längre men hon när inte redo att binda sig så snart efter skilsmässan.
 
Dan och Ali ska ses ute på kvällen för att prata med Jai eftersom Megan inte velat lyssna på dem. Medan han väntar på Ali så kommer två okända män och hotar honom med att döda hans familj om de inte slutar sprida rykten om Declan. De båda männen misshandlar Dan innan de åker iväg. Ali kommer dit strax efter och bir förskräckt när hon ser Dan ligga blodig på marken. Han berättar vad som hänt och då inser Ali att hon inte kan ringa polisen.
 
Sam ger sig inte, han pratar med både Debbie och Cain om att följa efter Rachel när hon ringer. Han vill ha sina falska pass men Cain försöker övertala honom att stanna hemma. Sam blir rasande när ingen vill förstå honom att han bara vill vara med Rachel. När Lisa och Zak också försöker övertala honom att tänka på Samsons skolgång blir han ännu mer förbannad.
 
Leyla frågar Katie om hon får flytta in hos henne. Katie blir först glad men när hon hör att Leyla inte har pengar till hyran säger hon nej. Åtminstone tills Leyla fått ihop pengar till en månadshyra i förskott. När Leyla berättar det för Jacob så erbjuder han sig att hämta ut från sina egna sparpengar. Han tar bankkortet från Alicia och ger sedan Leyla pengarna när han hämtat ut dem.
David blir inte speciellt glad när han får höra att Leyla bara flyttat in i huset tvärs över gatan.
 
Harriet undviker Dom för att hon skäms. Ashley kan inte låta bli att reta henne. Hon möter dock Dom på puben och han vill att de förblir vänner.
 
Sam kommer in på puben och han får ett utbrott när han vill att Ali ställer upp för sin syster. Ali som är rädd för att hoten Dan fått ska drabba dem så hon säger åt Sam att låta allt vara för Rachel är skyldig och har bara lurat dem. Megan hör dem och hon känner en viss skadeglädje i att Ali gett med sig när hon erkänner att de hade fel och att Rachel är den skyldige. Sam blir så frustrerad att han går hem och packar för att flytta ut från Dingles gård. Hans flytt slutar hos Marlon.
 
Jai pratar med Rishi efter Sams utbrott på puben. Han inser att de måste rikta in sig på att samarbeta med Sam istället, för han kan leda dem till Rachel. Jai ska se till att om Sam får tag på Rachel så kommer de inte att kunna rymma med Archie i alla fall.
 

Falskpass. parfym och en tvättmaskin

Inskrivet söndag 15/3 kl 22:03
 
Sam tror inte Rachel lämnat honom utan att hon kommer att höra av sig. För att vara beredd så får Samson vara hemma från skolan så de kan sticka på en gång om så behövs. Sam frågar Cain om falska pass. Cain vill inte hjälpa honom med det men när Sam säger att han frågar någon annan så går Cain med på det. Mest för att hålla Sam lugn ett tag till.
 
Val och Diane fikar på kafeet när Ian kommer in. Val får bråttom därifrån. Utanför får hon gömma sig bakom en bil tillamman med honom eftersom Eric är utanför värdshuset. Ian frågar Val hur det gått med testsvaret men hon vägrar att svara. Hon tycker att det inte spelar någon roll för honom om huruvida hon är smittad eller inte.
 
Val som glömt väskan på kaféet kommer in lite senare för att hämta den. Brenda passar på att sno en parfym ur den innan hon lämnar tilbaka väskan.
Diane hotar Val med att skvallra om Ian för Eric om inte Val pratar med sin man.
 
Vanessa som numer är vän med Katie pratar med henne om Adam. När hon sedan är ensam med Adam så börjar hon sätta griller i huvudet på honom om att Katie kanske inte är så intresserad av honom för att han är rätt tråkig.
 
Dom behöver hjälp av någon med Gemmas läxor. Harriet erbjuder sig och tar det som en inviit så hon gör sig fin och tar med sig vin till läxläsningen. De sitter sedan och pratar lite och dricker av vinet. Dom märker att Harriet missuppfattat hans avsikter så han passar på att be Vanessa om hjälp när hon kommer hem. Harriet är på övervåningen med Gemma men på väg ner för trappan när hon hör att Dom ber Vanessa att låtsas vara ihop med honom för att Harriet inte ska tro något. Harriet talar om att hon hört allt sedan går hon därifrån innan det blir mer pinsamt för dem.
 
Adam, som inte kan släppa Vanessas ord om Katie, börjar försöka göra saker med henne. När hon ska ut med Vanessa erbjuder han sig att ta hand om en tvättmaskinsleverans som hon väntar på. När den sedan kommer så får han kämpa för att få in maskinen i huset.
 
Jai som ringer polisen angåene Rachels rymning med Archie får veta att han inte står som pappa så de kan inte göra något för att hjäpa honom. Han blir rasande och börjar hålla koll på Ali för att få reda på var Rachel kan vara. Han kollar Alis mobiltelefon på jobbet för att se om Rachel ringt. Ali som märker att hennes mobil inte ligger där hon lagt den och får sedan veta att Jai "hittat" den bllir rasande. Hon hittar honom hemma hos henne där han river runt för att hitta ledtrådar till var Rachel kan vara. När hon inte svarar på var Rachel är så ger han Ali sparken och hotar med att de måste flytta.
 
David blir mer och mer irriterad på Leyla. När hon är barnvakt så låter hon Jacob spela spel och titta på film eftersom han sagt att han inte har några läxor. David vill att Alicia ska säga åt sin syster att flytta men hon har svårt för det. Tillslut får hon chansen och de säger åt Leyla att leta annan bostad. Leyla blir ledsen så Alicia får dåligt samvete.
 
Val försöker att prata med Eric men eftersom hon inte kan säga som det är så sitter han och försöker gissa sig till vad som står på. Det går inte så bra men han blir lättad när han får höra att det inte är någon annan man hon är intresserad av för han vill leva med henne resten av livet.
 
Ali pratar med Rishi om att Jai sagt upp henne och bett dem flytta. Rishi pratar med Jai och talar om att han inte kan göra så. Rishi säger att Jai borde hålla Ali glad för annars får han aldrig veta var Rachel är för om Ali flyttar från byn så blir det svårare för honom att hitta Rachel.
 
Dan kommer hem till Ali och märker att något är fel. Han lyckas tillslut får ur henne hela historien för hon orkar inte hålla tyst när alla är övertygade om att Rachel är mordbrännare när hon bara skyddar Declan och Charity.
 
 

En flirt, en stöld och några som flyr

Inskrivet kl 22:01
 
Sam är förtvivlad över att Rachel inte hör av sig eller svarar när han ringer. Han är helt övertygad om att hon är oskyldig och att hon bara erkänt för att rädda honom. När polisen kommer hem till dem för att kolla upp Rachel, som nu är anmäld försvunnen av Jai, så berättar de att hon erkänt saker som bara den som anlade branden kan veta. Det gör Sam ännu mer övertygad om att Declan övertalat Rachel att säga det hon sagt. Ingen tror honom...
 
Brenda börjar visa sig i byn utan peruk, med sitt eget korta hår (blont) men när hon är i stan tar hon på sig peruken igen. Hon går in i en teknikaffär för att stjäla en musikspelare till Cathy. Precis när hon ska stoppa ned den i väskan kommer butiksbiträden och frågar om hon behöver hjälp. Hon låtsas att hon ångrar sitt köp så när han vänder sig om stoppar hon ipoden (?) i väskan. Sedan köper hon batterier för att inte gå på en gång. Väl hemma har hon tagit av sig peruken igen och hon säger till Bob att musikspelaren var på rea. Plötsligt ringer det på dörren och butiksbiträdet är där. Det visar sig att hon glömt plånbok/ipad/annat (jag såg inte vad det var) på butiksdisken och han sett hennes adress i den så han lämnar tillbaka den. När Bob nämner att Brenda köpt en ipod så får hon bråttom att få iväg biträdet.
 
Rhona ser när Vanessa flirtar med Dom och hon gillar inte det. Hon pratar med Paddy om att bjuda ut Vanessa på en krogrunda. Han blir inte speciellt glad men går med på det. Vanessa blir misstänksam när hon får förfrågan om de ska gå ut tillsammans men när hon hör att Rhona föreslår en gaybar blir hon förbannad över att vännen lägger sig i. Senare så hör Vanessa att Victoria och Finn ska gå till just den baren så hon säger till Rhona att de kan göra ett besök där trots allt.
 
Sam får ett utbrott på Declan när de ses på puben. Han anklagar Declan för att lura Rachel och för att ligga bakom hennes erkännande. Det gör att Charity och Declan bestämmer sig för att sticka iväg ett tag tills allt lugnat ned sig. De bestämmer sig för att åka till Tyskland på viktig "affärsresa". Debbie som ser Charitys packning börjar ana oråd. Hon inser att mamman vinner en hel del på att Rachel erkänner och därmed försvinner med Jai son. När Debbie sedan ser dem på puben så märker hon hur de tisslar och tasslar med varann. Hon frågar sedan Charity om hur det ligger till men då blir Charity på sin vakt och säger till Debbie att inte lägga sig i eftersom hon inte är rätt person att döma någon, hon som skyddat sin kusins mördare.
 
Leyla åker in till stan för att söka jobb men lyckas inte. Priya som träffat henne vid busshållplatsen pratar med sin far och övertalar honom att låta Leyla jobba på fabriken. Nicola får göra anställningsintervjun och när hon nämner att både Priya och Leyla gör saker för att reta David blir hon förbannad och går därifrån. Leyla skäller ut Priya för att ha utnyttjat henne för att jävlas med David. Det gör Priya ledsen så hon beklagar sig för Rishi att hennes enda vän är sur på henne. Han gör vad han kan och ger Leyla jobb på fabriken. När David får höra det blir inte han speciellt glad.
 
Val undviker Eric och vill inte ens prata med honom. När han vill att Diane ska prata med henne så hinner hon inte. Diane berättar att hon ska åka till Spanien för att hälsa på Annie så Eric måste lösa sina problem med Val själv.
 
De inledande förhören mot Rachel ska hållas men hon dyker givetvis inte upp. Jai blir rasande och tror att Ali skyddar sin syster. När polisen sedan kommer till kaféet för att prata med Ali så blir Jai hotfull så polisen måste säga till honom att lugna ned sig.
 
Sam tror att Rachel kommer att ringa honom snart för att be honom och Samson att komma till henne. Lisa och Zak tror inte hon kommer att höra av sig eftersom hon är skyldig till branden. De flesta i byn tror att det är sant eftersom hon erkänt.
 
Cain kommer hem till Debbie och märker att hon funderar på något. Han får reda på hennes misstankar och han blir förbannad. Cain säger att det blir synd om Charity om hon splittrar familjen på detta sätt...
 
 
 

Att göra vad som helst för att hämnas en otrogen man

Inskrivet kl 21:53
 
Ashley ändrar sig och frågar Harriet om hon vill ha honom som kyrkoadjunkt trots allt. Hon blir så glad att hon kramar honom.
 
Val får en present av Eric. Han har bokat in henne på lyxspa över en långweekend. Hon vet att det kostar massor så hon blir jätteglad tills hon får veta att han ska följa med. Då har hon ingen lust att åka längre. Eric frågar henne vad som är fel, om hon träffar en annan man. Val förnekar det men vill ändå inte säga vad som inte stämmer.
 
Jacob är återigen hemma från skolan. Han får hålla sig på sitt rum för Alicia litar inte på honom. Hon och David går sedan till puben där Leyla är och pratar med Priya. Leyla och Priya står vid bardisken och fnittrar ihop.
När Leyla ser Alicia så erbjuder hon sig att passa Jacob. Hon går hem till honom och han lyckas övertala henne till att hämta en pizza och sedan kan de se på film. Leyla märker att något inte stämmer och tillslut får hon veta att han är trött på allt bråk hemma, för de vuxna bråkar hela tiden. När Alicia och David kommer hem blir de givetvis förbannade över att Jakey är uppe men Leyla berättar vad han sagt. Alicia får lite dåligt samvete och blir besviken för hon känner att Jacob gillar Leyla mer än henne.
 
Bob börjar oroa sig för tvillingarnas födelsedag som är snart och de önskar sig dyra saker. Brenda talar om att hon gärna köper det de önskar för det är hennes första födelsedag där hon är deras styvmamma. Bob vill först inte det men ändrar sig dock.
 
Rachel träffar Charity och Declan för att lära sig vad hon ska säga om hur hon startade branden. Sedan ska de skjutsa henne till polisstationen.  Rachel hinner träffa Ali ute på gatan. Ali märker att något är på gång så hon försöker övertala sin syster att inte göra något dumt. Ruby som kommer förbi får inte veta vad som händer.
 
Polisen förhör Rachel men verkar inte tro henne när hon erkänner. Inte förrän hon berättar om Sams tröja som hon lagt under några brädor i kojan så arresterar de henne. Sam släpps utan att få reda på varför.
 
Lisa och Zak har hämtat Sam på stationen. Han frågar efter Rachel men ingen vet var hon är. De åker in till byn för att fira och för att leta efter henne.
 
Rachel släpps mot borgen. Charity tar hennes mobil och ger henne en ny istället. Hon svarar på Sams sms, där "Rachels" svar blir att hon ber om förlåtelse. Sedan ger Charity Rachel pengarna som lovats och Rachel sätter sig på en buss tillsammans med Archie och de åker därifrån.
 
Declan är lättad när han träffar Charity igen. Han berömmer henne och påpekar att hon är både snygg och smart. Charity suger i sig allt beröm men hon vill inte äta middag med honom på någon fin restaurang för hon vill till puben för att se Jais min när han får reda på vad Rachel gjort.
 
Charity är snabb att sprida ryktet om att Rachel åkt till polisen och erkänt mordbranden. Ingen vill riktigt tro henne. Hon njuter av att få berätta det för Jai som direkt frågar efter Archie. Charity talar om att hon inte bryr sig om hans snorunge.
 
Jai åker till Dingles för att få reda på var Rachel och Archie är. De vet inte mer än honom men han tror dem inte. Jai säger till Sam att om han är delaktig i Rachels försvinnande så kommer han att stämma honom för kidnappning av Archie.

Sno en palsternacka

Inskrivet kl 22:18
 
Declan blir rasande på Charity när han får höra att hon berättat allt för Rachel. Han tror att de kan åka dit för det de gjort för alla kommer att få reda på det. Charity säger att Rachel inte kommer att säga något.
 
Jacob säger att han mår dåligt men varken Alicia eller David tror på honom så han får åka till skolan i alla fall. Efter ett tag kommer Leyla hem med honom för att han mått dåligt i skolan så rektorn skickat hem honom. Alicia får dåligt samvete för att hon inte trott på honom.
 
Georgia är på kaféet och berättar att hon ska åka och hälsa på Molly i Kanada. Brenda blir rätt besviken över att inte kunna följa med. Georigia föreslår att Brenda följer med till stan för att köpa något till Molly. När de båda kvinnorna sedan kommer hem så har Brenda köpt en stor dyr handväska som hon ger till Kerry.
Senare när Georgia får se Kerry med väskan blir hon förvånad eftersom hon tror att Kerry köpt väskan men att det måste vara en kopia av en dyrare väska. Brenda säger bara att det är billigt krafs.
 
Rachel pratar med Ali om Charitys erkännande. Ali blir förbannad och rusar iväg till Kings kontor. Givetvis förnekar Charity allt och Rachel står och ser på när hon ljuger. Charity hotar med att stämma dem för förtal om de fortsätter att prata om det.
 
Charity söker sedan upp Jai för att tala om att Rachel säkert kommer att hitta en annan pappa till Archie om Sam hamnar i fängelse. Det gör att Jai talar om för Rachel att han tänker söka vårdnaden om sonen. Rachel blir förtvivlad eftersom hon känner att hon kan inte vinna mot varken Charity eller Jai.
 
Eric är orolig för att Val beter sig konstigt. Han pratar med Diane och ber henne prata med sin syster. Sedan bestämmer han sig för att ordna en middag för Val. Hon protesterar något men Eric ger sig inte.
 
Jakey får vara hemma eftersom han fortfarande känner sig dålig. Det blir Leyla som får passa honom medan David och Alicia jobbar. Hon håller inte riktig koll på honom så han smiter ut för att spela fotboll med Noah. Tillslut hittar Leyla honom och hon blir förbannad och säger åt honom. Precis då kommer Alicia och det biir givetvis tjafs mellan systrarna.
 
Cain anlitar en dyr advokat som ska hjälpa dem att rädda Sam ur fängelset. Tyvärr tror inte advokaten att de kommer att lyckas. Rachel blir rasande och ber honom att ta reda på sanningen för då kommer den fria Sam. Både Cain och Zak säger åt Rachel att ta det lite lugnt.
 
Brenda fortsätter att stjäla saker. Är det inte dyra handväskor så blir en en rotfrukt från Davids affär.
 
Jude ska avfiras med mindre kalas på puben. Harriet berättar då för Ashley att hon bett biskopen ordna att Ashley kan bli hennes kyrkoadjunkt. Ashley blir inte alls glad utan tycker det känns förnedrande att hon ska ta hjälp av honom för att hon inte klarar av jobbet själv.
 
Declan fortsätter att anklaga Sam så Megan oroas över om Sam kommer att släppas eftersom han nästan dödat dem. Sedan går Declan till Charity som bjuder på champagen eftersom Rachel förmodligen kommer att gå med på deras plan att erkänna själv för att sedan rymma.
 
Rachel pratar med Charity och hon inser att hon måste göra som Charity säger för att få Sam fri. Hon lämnar Archie hos Jai medan hon besöker Sam i fängelset. Sam som mår jättedåligt blir dock glad när hon kommer. Hon talar om att hon älskar honom och att han aldrig får glömma det, samtidigt lämnar hon ett kort på dem till honom. Rachel går därifrån och Sam står förvirrad kvar...
 
 

Fd flickvänner blir vänner

Inskrivet kl 22:50
 
Sam känner att Rachel och han borde åka iväg för att gifta sig, gärna långt bort som Las Vegas men Rachel tvekar eftersom planeringen är i full gång. När hon sedan träffar Charity som påpekar att de borde smita så inte Sam hamnar i fängelse så tänker Rachel om. Hon nämner det för Sam som har ångrat sig nu och vill inte alls åka.
 
Brenda missar att prata med Molly via Skype. Hon tar lite för lång tid på sig att göra sig fin så Nikhil hinner inte vänta. Det blev bara Georgia som hann prata med henne och det gör Brenda väldigt besviken. Harriet får höra det av Bob och hon berättar att det finns en sorgterapigrupp i kyrkan dit Brenda är välkommen. Bob svarar att Brenda kommer inte vara intresserad men Harriet säger att de båda kommer att må bra av att hon går så han bör försöka övertala henne. Brenda går dock på mötet och där träffar hon Ruby. Ruby känner att hennes sorg inte är som de andras då hon inte "lärt känna" sitt barn. Brenda berättar om hur jobbigt hon tycker att allas reaktion är.
 
David kan inte låta bli att pika Leyla för hennes yrkesval när de är i butiken. De börjar tjafsa med varann och Victoria som är inne för att handla hör allt. Leyla blir besvärad över att han pratar högt om vad hon gjort. När hon sedan kommer till puben så lovar Victoira att inget säga till någon. Priya som är där fattar att David gjort Leyla upprörd  Det slutar med att de två hittar varann och kan prata om David och hans förehavanden.
 
Robbie vill ta med Megan till stan men hon väljer att stanna hemma när Nicola dyker upp. De sitter och pratar när Jimmy kommer för att hämt Nicola. Megan gör allt för att de ska stanna för lunch men de vill inte störa. Nicola inser att Megan inte vill vara ensam hemma. Precis då kommer Declan hem så hon får sällskap.
 
Brenda ska handla i affären men när Jude börjar prata om sorgterapigruppen så blir hon stressad och går därifrån. Hon råkar ha med sig en vara ut och är på väg att gå tillbaka för att betala för den men sedan ångrar on sig. Brenda går tillbaka till kaféet med ett leende på läpparna. Hon talar om för Harriet att hon inte är intresserad av fortsätta i gruppen. Harriet tycker dock att hon borde görra ett försök till.
 
Sam och Rachel ses på kyrkogården för att diskutera framtiden men precis då kommer polisen åkandes. Rachel säger åt Sam att hålla sig undan tills hon fått iväg polisen men de hinner se honom så de går dit. Sam får panik och rusar iväg. Polisen följer efter men Sam halkar till och ramlar. Han tar tag i en stor gren och börjar vifta med den mot polisen men har ingen chans utan Sam blir arresterad. De åker till statioen och Rachel får skjuts av Charity. Sam blir förhörd men nekar givetvis. Han skyller allt på Declan som måste ha hällt bensin på tröjan för att sätta dit honom.
 
Rachel är upprörd och går runt och anklagar Declan för branden. Hon är övertygad om att det är han som ligger bakom allt och att Sam är oskyldig. Zak börjar tröttna på hennes anklagelser eftersom han tror att Charity aldrig skulle gå med på något sådant.
 
Sam får reda på att han inte kommer att släppas mot borgen och han får panik. Charity pratar med Decoan eftersom hon börjar få dåligt samvete över att Sam riskerar att åka i fängelse. Declan säger att han kan göra vad som helst för att hjälpa till förutom att erkänna.
 
Charity sitter på puben när Rachel kommer in och är på uruselt humör. Hon skäller ut Charity och Declan och sedan går hon därifrån. Charity springer efter henne. Utanför berättar hon att det finns en sak Rachel kan köra för att Sam ska bli fri. Charity erkänner att hon satt dit Sam och att Declan tänt på huset men hon kommer inte erkänna det för någon annan. Hon beerättar även om hatet mot Jai och Archie. Charity råder Rachel att erkänna att det var hon som tänt på och efter det ska hon ta med sig Archie och sticka långt långt bort. På det sättet kan Sam blli fri och om hon inte gör det så kommer det vara hennes fel att Sam sitter inne.

Ingen koll

 
 
Återigen hade jag ingen koll...
Återigen visar tv4 idrott istället för HTG... =(
 
Vi får väl vänta på måndagen istället.
 
Trevlig helg! =)

Utkastning och uppkastning

Inskrivet kl 21:30
 
Declan har kastat ut Dom och Gemma ur huset. Deras saker finns på ett lager. Dom är rasande och Gemma är förtvivlad. Declan förklarar att han har rätten att göra som han vill eftersom Dom hyrt ut till Alicia i andra hand. Han ger tillbaka en hyra plus en extra hyra till Dom. Vanessa tycker synd om dem och låter dem komma över till henne. Dom frågar om han och Gemma får bo där ett tag och Vanessa har inte hjärta att säga nej. Rhona tycker hon är galen tills hon märker att Dom hjälper Vanessa med saker i hemmet. Plötsligt ändrar hon sig och talar om för Vanessa att Dom är nog en bra karl att ha ett förhållande med. Vanessa muttrar och säger att hon är inte redo för något än.
 
Priya söker upp en läkare och hon får några tabletter mot illamåendet. Han är orolig för henne trots att barnet verkar må bra. Hon är inte intresserad av professionell hjälp.
David råkar nämna för Jai att Priya är hos doktorn så när Priya kommer hem så börjar Jai att fråga ut henne. Han är orolig eftersom systern haft ätstörningar i tonåren. Priya blir förbannad och talar om att det var när hon är ung, nu vet hon bättre Tyvärr visar det sig att när hon ska äta så får hon knappt i sig en bit mango (frukt iaf)
 
Rachel pratar om att någon försöker sätta dit Sam för branden när hon är på kaféet. Det leder till att Harriet ska hjälpa dem att se om de hittar bevis mot Declan.
Zak nämner det för Cain som genast hör av sig till Charity. Varken Zak eller Cain tror att hon vet något om det.
Sam berättar för henne om deras misstankar och hon blir irriterad och lyckas övertala honom om att det är omöjligt. Cain är sedan på henne om  samma sak. Även denna gång så måste hon neka.
 
Megan kommer hem till deras nya hem efter sjukhusvistelsen. När hon kommer in i huset och får reda på att sovrummet ligger en trappa upp får hon panik. Declan lovar att skydda henne och Robbie säger att han ordnat med brandvarnare. Megan lugnar ned sig något.
 
Lisa, Ruby och Ali börjar ordna med kläder och festen till Rachels bröllop. Ali letar fram deras mammas gamla brudklänning. Rachel som varit beredd att gifta sig i träningsoverall om det ens blir något bröllop blir jätteglad när hon ser klänningen. Rachel som varit ledsen för att de knappt haft några pengar blir genast mycket gladare och tacksam över dem som hjälper till.
 
Alicia är förbannad på Leyla och lyckas tillslut få ner henne från scenen. Hon följer med in i omklädningrummet och väntar där medan Leyla byter om. Hon ställer frågor för att få veta vad som hänt egentligen. Alicia får veta Leyla bor på klubben och är ihop med ägaren. Plötsligt kommer polisen instormande och griper alla för prostitution. Från polisstationen ringer Alicia David och säger att hon sover hos en kompis.
 
Morgonen efter gripandet blir de frisläppta. Alicia följer med Leyla till klubben för att hämta sina saker. Polisen har spärrat av området men de kommer in ändå. På väg ut ser de massa pengar ligga i ett av de inre rummen. Leyla börjar stoppa på sig sedlar men då kommer en av personalen, en kille som verkar jobba som vakt/personalansvarig. Leyla ger honom pengarna men sedan knäar Alicia honom och tjejerna rusar iväg.
 
Leyla får bo hos Alicia och David trots att han inte vill. Det gäller bara en dag eller två... Han litar inte alls på henne men Alicia säger att hon får stå ut med Priya och hans familj så nu får han acceptera att hennes familj behöver hjälp. David tar Leyla åt sidan för att tala om för henne att hon har vissa regler att följa. Hon får inte "köpa" Jacobs kärlek och om hon sårar Jacob eller Alicia så kommer hon aldrig att få träffa dem igen.
 

Fantastiska Alicia

Inkrivet kl 22:18
 
Alicia letar fram lappen med Leylas telefonnummer. David ser det och säger att det inte är någon nytta till att kontakta henne. Han tar lappen och kastar den i soporna. David tycker att Leyla inte visat något intresse för Jacob. Givetvis hör Jacob det och säger att han inte är intresserad av att träffa henne. Alicia har svårt att släppa tanken på att Jacob kommer att vilja träffa Leyla för att få svar på sina frågor så hon tar upp lappen ur soporna när ingen ser.
 
Val går runt och ser deprimerad ut. Hon ringer Paul för att hon saknar honom. Finn säger att han kan vara hennes gaysons stand-in så länge. Val börjar prata om att han måste vara försiktig för det finns så mycket sjukdomar så han borde testa sig. Finn får panik och rusar därifrån.
 
Dan berättar för barnen att Ruby förlorat babyn. Amelia förstår först inte men inser sedan att babyn är död. När de sedan ska äta middag hemma hos Dan och Kerry, tillsammans med Ruby och Ali, så ber hon bordsbön om att gud ska ta hand om babyn däruppe i himlen och att Ruby ska få en ny bebis...och att Kerry ska lära sig laga mat.
 
Victoria är trött på att Marlon motarbetar hennes förslag när hon vill förnya pubens kök. Hon är till och med beredd att byta jobb med Finn när han ber henne men så hör hon att Marlon frågar Sam om hjälp med trädgården och då inser hon att Marlon är mänsklig så hon kan jobba kvar.
 
Val och Eric undviker varann. Båda pratar med Diane men Val säger inte som det är. Hon skyller på att Ian är våldsamt kär i henne fortfarande. Eric ber sedan Val om ursäkt för han förstår att hon varit orolig sedan Amy stack. För att gottgöra henne lagar han en överraskningsmiddag med vin. Han vill att de lägger sig tidigt för att mysa. Val blir påmind om situationen och skyndar sig därifrån. Eric blir väldigt besviken.
 
Georgia får höra om vad som hänt med Ruby och det gör henne orolig för Priyas baby. Hon vill att Priya söker läkare för att kolla upp varför hon är illamående hela tiden. Priya vägrar, sedan sätter hon sig på fabrikens kontor för att "poodla" gravid+mat (eller googla...) Tillslut går Priya med på att besöka läkaren så Georiga talar om det för David Han vill ställa upp så han lovar att skjutsa henne till läkarbesöket. Tyvärr blir han tvungen att hämta Jacob innan besöket så Priya kommer att bli sen så hon är rasande.
 
Declan bestämmer sig för att flytta in i ett av husen i byn. Han vill vara redo när Megan kommer ut från sjukhuset.
 
Ruby pratar med Dan och de kommer överens om att försöka igen. De berättar det för Ali och Kerry lite senare.
 
Eric och Val fortsätter att bråka med varann och han märker att hon ljuger för honom. Han blir orolig och försöker återigen be om ursäkt. Val som denna gång låst in sig i badrummet kommer ut och talar om att hon har kvinnoproblem. Hon vill inte berätta detaljer för hon vet hur illa Eric mår av det.
 
Alicia ringer Leyla och de bestämmer plats för att ses. Leyla kommer med solglasögonen på och vill inte ta av dem. När Alicia tar tag i solglasögonen ser hon att systern sminkat över en blåtira. Leyla skyller på att hon ramlat i en trappa. Efter träffen så skjutsar Alicia hem Leyla. Hon får dock inte följa med in. Leyla går in i en port och strax efter tittar hon efter Alicias bil, sedan går hon ut ur porten ign. Alicia som ser det följer efter henne. Hon ser att Leyla går in på en nattklubb. Alicia går in efter systern och plötsligt får hon höra att den fantastiska Alicia ska upp på scenen för att dansa runt en stripstång. Hon blir rasande när hon märker att det är Leyla som kallar sig för Alicia.  Leyla börjar dansa men blir förskräckt när hon hänger uppochner på stången och samtidigt ser Alicia där.
Utanför finns polisen som väntar på att göra ett tillslag...
 
 
 

En liten semesterflirt = stora konsekvenser

Inskrivet kl 21:48
 
Polisen har hittat tröjan i skogsvaktarstugan. De besöker Sam för att fråga honom om han har sin tröja kvar eftersom de sett att han har den på sig på övervakningsfilmen. Rachel och Sam letar om galningar men givetvis hittar de inte hans tröja. När polisen gått och Lisa kommer hem undrar hon vad de gjorde där. Först försöker Sam lugna henne med att de bara ville ha ett dokument men senare så inser hon att det inte kan stämma. Sam berättar då om polisens fynd. Rachel börjar misstänka att Declan och även Charity kan ligga bakom allt för att sätta dit Sam men då blir Lisa förbannad på henne. Lisa kan inte tänka sig att Charity skulle göra så mot sin familj.
 
Finn låtsas få svindel när han står på en stege för att hjälpa Val vid värdshuset. Allt för att han försöker få sparken. När det inte lyckas frågar ha Val vad som skulle få honom sparkad. Val svarar att sexuella trakasserier skulle hon inte stå ut med. Det leder till att Finn börjar klä av sig tröjan. Val spelar med och låtsas bli helt till sig och efter en stund börjar hon klä av sig. Finn blir förskräckt och talar om att han är gay. Val viker sig av skratt eftersom hon redan visste om hans planer...
 
Kerry kan inte hålla tyst om Rubys graviditet när hon är på fabriken. Tillslut vet både Lisa och Laurel om det också. Ali blir irriterad eftersom de inte berättat för barnen än. När tillfället sedan kommer så berättar de för Sean och Amelia att Ruby är gravid. Sean flinar bara medan Amelia dansar av lycka.
 
Finn träffar en man ute på gatan. Mannen frågar efter det stora hotellet i byn. Finn inser att det är värdshuset som avses. När mannen frågar efter ägaren så talar Finn om att Val antagligen finns på puben.
 
Val ser att mannen kommer in på puben så hon gömmer sig i det bakre rummet men mannen lyckas hitta henne där efter att ha frågat ut Diane. Det visar sig att mannen heter Ian, även om han kallat sig för Marcus i Portugal när han och Val träffades. Ian talar om för Val att han är HIV-positiv. Först fattar inte hon vad han menar eftersom det bara är ungdomar och så han som drabbas av sånt, inte hon som kvinna.
 
Ruby får ont i magen när hon jobbar på kaféet. Hon viker sig dubbelt och plötsligt får hon bråttom till sjukhuset. Ali följer med henne. Det visar sig att hon fått ett utomkvedshavendeskap och att läkaren måste operera bort ena äggstocken. Nu kanske hon aldrig kan bli gravid igen.
 
Val börjar tänka på det Ian berättat för henne. Hon pratar med Finn om att han ska ta tillvara på ungdomen. Eric blir orolig när han märker att hon inte är sig lik men han får inget veta. Val träffar Ian igen som berättar mer om sin familj och hur de tog beskedet. Han lyckas övertala Val till att gå och testa sig direkt för har hon tur så har hon inte blivit smittad för Ians fru har klarat sig.
 
På kliniken som har kvällsöppet kommer Val in och registrerar sig som Angie Dickinson. När hon träffar läkaren och Eric precis ringer så blir det förmycket för henne så hon rusar ut. Utanför står Ian och väntar på henne. Han är glad över att hon vågade testa sig. Val talar inte om att hon aldrig genomförde testet.
 
 
 
Ledsen Viktoria men jag tog bort din kommentar, inga spoilers tack! =)

Phil jobbar på värdshuset

Inskrivet kl 22:55
 
Sam förhörs av polisen. Advokaten råder honom att inte säga så mycket men Sam vill berätta sanningen. Han erkänner att han varit på Home Farm och stulit julklapparna och att han sedan ångrat sig och lämnat tillbaka allt. Han berättar om frieriet till Rachel också.
Polisen kommer hem till Dingles för att söka igenom huset. Rachel erkänner för Lisa att julklapparna var Declans. Hon åker sedan till polisstationen för att ge sitt vittnesmål för att rädda Sam. Det visar sig att hon berättar om att Sam blivit sen till frieriet pga att han fått punktering på vägen. Polisen har svårt att tro henne eftersom Sam inte nämnt det. Det slutar dock med att Sam blir släppt mot borgen men misstanken kvarstår.
 
Declan börjar tvivla på om det är rätt det de gör men Charity övertalar honom till att det kommer att gå bra eftersom Sam kommer att slippa straff. När Declan sedan får veta att Sam blivit släppt blir han dock irriterad och orolig eftersom misstanken kan riktas mot honom.
 
Ruby är gravid och det glädjer både henne och Ali. De vill vänta med att berätta för folk men Dan borde få reda på det. Ruby har lite svårt att hålla tyst ändå så hon berättar nyheten för Rachel som blir överlycklig. Sedan när Ali och Ruby är på puben så överraskar de Dan med en öl. Han blir också glad när han får veta om graviditeten. Kerry kommer in och Dan berättar för henne hur det ligger till. Hon blir så glad att hon talar om det för Diane direkt. Ali och Ruby påpekar då att de vill vänta med att berätta för alla andra tills de pratat med barnen. Kerry muttrar och då talar Ali om att nu är det slut med förmånerna på jobbet för Kerry. Nu kan hon inte ta rast eller sms:a hur som helst under arbetstid.
 
Cain är orolig för Debbie. Hon berättar att Ross hade påmint henne om Cameron och därför hade hon flippat ur. Ross får behålla jobbet om han lovar att inte reta upp Debbie igen.
 
Pete säger till Finn att hjälpa till på gården nu när Moira är skadad men Finn ställer inte upp eftersom han har ett annat jobb. Han trivs inte speciellt bra på värdshuset för Eric kör med honom och håller stenhård koll. Han blir även kallad Phil av Eric. Victoria kommer över för att kolla hur det går för honom. De båda kommer ganska bra överens.
 
Declan hälsar på Megan på sjukhuset. Hon mår bättre och får troligen komma hem nästa vecka. Hon får veta allt som hänt och att Sam är misstänkt. Robbie kommer till sjukhuset och han blir inte glad när han hör att hon tänker flytta ihop med Declan igen. När han hör att Sam är misstänkt så åker han till Dingles och tar sönder däcken på Lisas van och han krossar vindrutan innan han smiter från platsen.
 
Charity kommer till Dingels och berättar för Lisa vad som hänt med hennes bil. När Lisa är ute och kollar till bilen passar Charity på att ta Sams tröja ur tvättkorgen. Hon ger den sedan till Declan som får i uppdrag att skvätta bensin på den och gömma den i skogsvaktarkojan i skogen.
 
Debbie kommer in på puben och ser Robbie där. Hon går fram till honom och frågar om bilen. Givetvis nekar Robbie. Hon blir förbannad och tar tag i honom och talar om att han kommer att få ett helvete om han skadar hennes familj. Zak som hör det berättar allt för Lisa. Han tror att Debbie kan ha rätt om att det är Robbie som kraschat bilen.
 
Charity börjar tvivla på att de gör rätt för Sam kan ju trots allt hamna i fängelse igen. Hon har sett hur ledsna familjemedlemmarna är, framför allt Samson.
Declan säger åt henne att skärpa sig, att hon kommer att bli gladare när de får försäkringspengarna. Han påpekar att de är ett väldigt bra team ihop och kan göra storverk tillsammans.

RSS 2.0