Söta rara oroliga Betty

Dingles är hemma hos sig tillsammans med Chas och Gennie. De skrattar och har kul, berättar dråpliga historier som Shadrach varit inblandad i, helt ovetandes om vad som hänt.
Marlon går hem till sig med Rhona som stöd, han ska iväg sedan för att prata med resten av familjen men precis då kommer Laurel dit med ett kort till Shadrach. Hon märker att något hänt och Marlon berättar vad.

Doug frågar Rodney och Nicola om de hört något nytt från Diane och Val. Rodney säger att Doug haft rätt från början. Taxin med Diane och Val kommer in i byn och Rodney tar hand om dem. Doug håller sig på avstånd och även Nicola gör det.
Rodney följer med Diane hem när Val går hem till sig för att hjälpa Eric.
Diane säger att polisen kommer antingen att klassa brottet som bedrägeri eller stöld men hon erkänner att hon varit så lättlurad, Charlie behövde aldrig be om pengar för hon erbjöd honom det hela tiden.
Rodney försöker fråga henne om hur det blir med Nicola nu men Diane orkar inte tänka på det och samtidigt kommer hon på att hon måste berätta för Victoria.

Nathan har inte tid att spela tvspel med Maisie och Will. Han går ut i skogen med en spade.

Marlon kommer hem till Dingles och Zak frågar om Shadrach är för full för att följa med och att de kan fira en annan dag i stället. Marlon berättar då vad som hänt. Zak tar ut sin sorg i ilska och säger att Shadrach alltid varit i vägen och aldrig till någon nytta. Chas blir irriterad och säger åt honom att inte säga så och Lisa ber Zak att visa lite respekt. Zak säger då att Shadrach visade minsann aldrig någon respekt.

Marlon berättar om sjukdomen och att Shadrach inte ville att någon skulle få veta något. Det gör Zak ännu argare och han skäller på Marlon som borde ha berättat. Marlon tappar humöret och svarar att Zak skulle inte ha tagit hand om honom ändå även om han vetat. Han säger att han tog faktiskt hand om Shadrach innan de ens visste att han var sjuk och det var mer än vad Zak gjort, sedan går Marlon därifrån.

Rodney är hemma hos sig och pratar med Nicola. Han ber henne att vara lite förstående när det gäller Diane och puben just nu. Precis då kommer Diane dit och berättar att hon ska åka till Spanien för att berätta för Victoria och hon ber Nicola att vänta tills hon kommit hem. Hon måste ju antagligen ändå sälja puben för att få ihop till lånet.

Nathan är på puben och hör då när Faye berättar för Jai att Ryan kommer tillbaka i morgon. Det gör Nathan intresserad och han frågar henne om  det stämde det hon sa. Faye undrar givetvis varför Nathan frågar och han svarar att han inte litar på Cain och behöver någon som kollar till bilen. Nathan får sedan bråttom därifrån och Faye säger till Jai att hon inte riktigt litar på Nathan.

Zak har lugnat ned sig och han erkänner för familjen att Marlon haft rätt. Nu behöver han tid till att tänka så han tar med sig Alfie och går ut. Sam skyndar sig för att följa med. Gennie och Chas sitter med Lisa och Belle.  Chas har dåligt samvete för att inte tagit hand om sin far på bästa sätt och Gennie känner samma sak.
Zak och Sam sitter i skogen och Zak berättar gamla minnen han har om sin bror. Efter ett tag så känner han att han vill vara ensam med sina tankar så Sam tar med sig hunden och går. Alfie springer iväg och Sam får leta efter honom. Han hittar hunden som gräver ivrigt i marken. Sam kommer fram och känner att det luktar väldigt illa. Han ringer polisen direkt eftersom han hittat en nedgrävt lik.

Leyla beundrar sin skylt som sitter över ingången till hennes affär. Jackson retar henne för att hon tittar så länge på den. Aaron kommer och har klätt sig i skjorta för de ska träffa Jacksons mamma men Jackson säger åt honom att byta till t-shirt.

Rodney blir stoppad i byn av en man som visar sig vara den som hyrt ut en bil till Charlie. Det visar sig att bilen Rodney fått bara var en hyrbil och han måste lämna ifrån sig den. Han blir väldigt besviken eftersom han tänkt sälja bilen och ge Diane pengarna. (Han kan väl inte sälja bilen utan ägarbevis och det fick han väl aldrig av Charlie?)

Carl ringer Chas och hon ber honom hämta henne hos Dingles när han kommer hem. Han får då veta vad som hänt.  När Chas gått säger Zak till Gennie att han måste göra något för Shadrach nu för han gjorde inte tillräckligt medan han levde så nu ska han gottgöra sin bror.
Chas ringer sedan till Aaron, som precis kommit till puben efter mötet med Jacksons mamma, för att berätta vad som hänt.

Andy har kommit hem från Jersey och han träffar Adele på puben. Rodney kommer fram till honom och ber om ursäkt eftersom det är på grund av honom som Charlie kom till byn.

Sam rusar in på kontoret på Home Farm där Katie och Nathan finns. Han berättar att han ringt polisen för att han hittat ett lik. Nathan försöker då få tag på Natasha och hon får veta vad som hänt. Declan och Natasha får avbryta sin hotellweekend på en gång och kommer hem till Home Farm. Declan är lite misstänksam och frågar var exakt kroppen hittades men polisen säger att de lämnar fler uppgifter när de vet mer. Natasha säger åt Declan att hämta Will och Maisie innan allt kommit ut i byn. När Natasha blir ensam med Nathan så frågar hon honom om det verkligen är en tillfällighet att kroppen dyker upp nu när hon åkte iväg. Nathan säger att han inte har med det att göra men att hon inte behöver oroa sig. (Vad gjorde han egentligen i skogen med spaden när hon precis åkt?) 
Declan hämtar Maisie på puben och hon förstår inte varför det är så bråttom. Tillslut säger Declan att de hittat en död kropp på ägorna till Home Farm och då inser hon att hon ska skynda sig.

Betty (med ny fin frisyr, utan peruk antar jag :D ) hör det när hon sitter på puben och pratar med Alan. Hon får nästan panik och vill skynda sig hem. Alan blir orolig och undrar vad som står på och han följer med henne. Betty berättar för Alan att hon är rädd för att polisen hittat Seths kropp som hon begravt på Home Farm. Hon är inte orolig för vad som kommer att hända henne utan för att Seth inte ska få vila på den plats där han hör hemma.

Faye har också hört på puben om kroppen som hittats så hon skyndar sig till Home Farm. Natasha vill inte ha henne där men hon kliver in ändå.
När Natasha är i köket kommer polisen in och ber henne identifiera en klocka som hittats vid kroppen, sedan frågar de om Mark någonsin blivit opererad. Hon säger att Mark fått ett stift i knät efter en skidolycka. Polisen säger att det antagligen är Mark som hittats men att de måste göra en ordentlig undersökning för att fastställa identiteten.
Natasha går in i vardagsrummet och berättar för Will och Maisie att det är deras far de hittat. De blir förkrossade medan Nathan som sitter i närheten verkar knappt berörd.
(Det ser ut som om Declan studerar Nathans ansiktsuttryck)  


Trevlig helg och ha en skön valborg och 1:a maj!

Tänk på att HTG bara visas onsdag och torsdag nästa vecka.

Det är så kul att se att ni tar hand om varann här och alla är välkomna att kommentera, både nya och gamla, så länge man inte skvallrar om framtiden.
Mina barn (ungdomar) tittar också på HTG så visst finns det yngre som följer serien.


Varför var ölen så viktig?

Diane är orolig och undrar om inte Rodney tagit fel på namnet på läkaren men han hade frågat efter någon som heter Gibbs eller Gibbson eller liknande men det fanns ingen på sjukhuset.
Rodney har även kollat med taxibolaget som Charlie åkte med men inte lyckats få någon information och han har ringt polisen som inte kan göra mer än hålla ögonen öppna.

Charity kommer hem efter att ha lämnat den öppna spisen och hon nämner för Cain att hon ska till Dortmund snart på arbete.
Cain möter sedan Natasha utanför affären. Hon är inte intresserad av att lyssna på honom fast han säger att det kommer hon att få betala dyrt för.

Marlon släpar med sig Shadrach genom skogen hem till Chas. Shadrach försöker be henne om ursäkt och säger sedan att han slutat med spriten. Hon är ointresserad av det han säger men när han sedan berömmer henne för att vara en bra tjej trots hans gener och uppfostran så lyssnar hon. Det är hans födelsedag så han och Marlon fortsätter till puben.

Natasha är rasande när hon kommer hem och Nathan får veta vad Cain sagt och vad Declan sagt och att hon bett dem båda dra åt skogen. Nathan tycker hon borde åka med Declan eftersom hon snart är nära ett sammanbrott och hon behöver vila. Han kan ta hand om allt så länge de är borta.

Rodney möter Doug och talar om att Charlie är försvunnen. Han berättar att han ska prata med gamla vänner  och Doug frågar om de kollat upp Charlies kontor. Rodney säger att det var ett bra förslag och Doug erbjuder sig att följa med. När de kommer fram så ser de att kontoret är stängt och nedlagt. Doug går runt och frågar folk i området för att få veta mer. På vägen hem så tackar Rodney Doug för att han följt med. Doug säger att det viktiga nu är att Diane får stöd av sina vänner, han kan tyvärr inte vara det just nu för då skulle det bara verka som om han var skadeglad.

Shadrach kommter till puben och han bjuder Zak på något att dricka. Zak blir förvånad men accepterar ölen, sedan får han sätta sig hos Marlon och Rhona. Shadrach står kvar vid bardisken med sin juice. Zak kommer fram till honom efter ett tag och bjuder honom på en öl och de pratar lite. Shadrach säger att han saknat Zak. När Zak gått ger Shadrach den orörda ölen till Moira.

Advokaten ringer och vill prata med Diane angående försäljningen av puben men det är Val som svarar och Diane orkar inte prata om det. Val frågar henne om hon gett Charlie pengarna än och får veta att det är så.
Rodney kommer tillbaka och berättar att kontoret var stängt och inte varit i bruk det senaste året enligt några andra butiksinnehavare på gatan. Diane vill inte tro att det är något skumt utan tror att Charlie inte vill att hon ska se honom tyna bort och dö. Hon tror att han är i Frankriken så hon måste åka dit.

Charity ringer Declan och vill ha pengar för körningen hon gjort men hon får vänta tills han får tid. När han pratat klart med henne kommer Natasha in och försöker förklara att hon vill följa med till hotellet om han inte avbokat. Declan blir mycket förvånad över att Natasha ändrat sig.

Eve möter Charity på gatan och frågar varför hon inte lämnat lastbilen än. Charity är stressad och vill inte redovisa för Eve om vad som händer.
Senare på puben frågar Jimmy om det var ok med Charity efter den långa omvägen hon varit tvungen att göra. Hon förstår inte vad han menar men han säger att det var ju någon stolpe som rasat över vägen och att Eve berättat det för honom. Fast Jimmy tycker det hade varit bättre om hon väntat tills stolpen flyttats istället för det hade sparat lite på bränslet.
Charity tackar Eve som hjälpt henne men hon förstår inte varför. Eve säger att när de träffades tidigare så verkade hon så desperat.

Shadrach vill inte sitta kvar på puben och den "vilda" festen så han går därifrån. Han möter Cain i dörren. Cain ger honom en present från Sarah och sedan får han pengar till något att dricka. Shadrach tackar och fortsätter gå ut.
Marlon tycker att de ska annordna en överraskningsfest för Shadrach, en lugn och sansad där folk måste prata med varann. Dagen efter så förbereder Rhona och Marlon maten. Shadrach är hemma men vill gå ut på promenad för att kunna tänka. Allt är klart för festen och Dingles har kommit dit. De väntar bara på att Shadrach ska dyka upp men när det dröjer så får de börja äta och dricka.
Shadrach kommer hem och ser Dingles van utanför. Han hör att det är fullt hus så han kikar in genom fönstret och ser alla festa.

Doug pratar med Laurel om att han inte alls är glad över att ha haft rätt angående Charlie. De ser Shadrach sitta på en bänk i byn och dricka ur en flaska. Laurel frågar hur det är med honom och han frågar om han får följa med och hämta Arthur. Doug tycker inte det är lämpligt så Laurel stannar för att prata med Shadrach. Han berättar om festen och att han inte vågat gå in för att han var nykter och nu vågar han inte gå dit för att han är full och han har lovat Marlon att inte dricka. Laurel tycker att han borde ge familjen en chans i alla fall.

Eftersom det tagit så lång tid och Shadrach inte dykt upp så måste Zak, Lisa och Chas gå, endast Gennie är kvar. Shadrach dyker upp full och får en rejäl utskällning av Marlon. Shadrach orkar inte lyssna på honom så han tar sina ölburkar och går ut igen.

Natasha berättar för Will att hon och Declan är nästan ett par och att de ska åka iväg några dagar. Will verkar inte ha något emot det men undrar vad som händer när pappa kommer hem. Natasha säger att Mark kommer alltid att vara deras far oavsett vad som händer.
Hon åker sedan iväg med Declan och hon ber Nathan att ta det lugnt. Han lovar att allt redan är ordnat och hon behöver inte oroa sig.

Val har följt med Diane till Frankrike. De kommer till huset som Charlie äger och ringer på dörren. En kvinna öppnar och förklarar på dålig engelska att de bara hyr huset på deras semester och de har inte träffat ägaren. Val tycker det är konstigt eftersom Diane och Charlie skulle ha flyttat in igår.
De åker sedan vidare till huset som renoveras. Ingen av byggnadsarbetarna vet vem Charlie Haynes är och det kommer sedan fram en man som visar sig vara ägaren av huset sedan flera år. Val får sedan veta att Diane aldrig varit inne i det huset och då skäller hon ut sin syster för att hon inte vill inse sanningen om att Charlie tagit pengarna och stuckit. De ringer Rodney som ordnar med ett tidigare flyg hem. Medan de väntar på taxin sitter de och pratar. Diane undrar om allt varit en lögn, allt det här med väsktjuven, sjukdomen, alla planer och generösa presenter. Hon är helt förstörd för hon har inte älskat någon sedan Jack dog och nu har hon ingenting kvar...

Charlie kommer fram till en dam på en uteservering. Han har precis "hittat" hennes väska som en väsktjuv "tappat". Han skålar med henne för en affär har gått igenom och nu kan han renovera sitt hus i Italien och han vill ha henne som inredare.

Shadrach går med sina ölburkar, han stannar till på bron över ån för att det hugger till i magen. Då tappar han några burkar i vattnet. Han går ner för att hämta dem men det hugger till igen i magen och han tappar balansen så han ramlar i med ansiktet nedåt.
Marlon och Rhona är ute för att leta efter gubben. De ser att han ligger i vattnet och Marlon skyndar sig dit. Marlon får panik och vill inte inse att Shadrach inte lever längre. Rhona försöker prata med honom men han lyssnar inte, tårarna bara rinner...


(Igår var det glädjetårar när Maisie blev glad över att Nikhil berättade sanningen för henne och idag blev det tårar av sorg...
Det är sant det många av er säger, det är som en familj eller släkt som man känt väldigt länge och man blir berörd av det som händer)Ring inte dr Gibbs om du blir sjuk

Diane pratar med Charlie och hon frågar honom om han berättat för sin dotter än om hur sjuk han är. Han säger att han vill vänta med det tills de kommer till Frankrike.

Jai försöker be Nikhil om ursäkt för att han lagt sig i och fått Amber till att dyka upp. Nikhil surar och håller med och han hoppas att få bli lämnad i fred nu.
Nikhil söker upp Maisie på Home Farm för att prata med henne. Han får komma in och då berättar han om att Amber var hans första flickvän och de skulle gifta sig om hon inte varit otrogen.  Sedan säger han att det var Jai som fått henne att komma till byn. Maisie tror honom inte riktigt och verkar mest irriterad. Nikhil berättar sedan att han aldrig varit med någon och då lossnar det för Maisie som först blir överraskad men sedan rätt glad. Hon ger honom en andra chans och pussar sedan honom. Han säger att han inte är så bra på att ha bråttom och Maisie är beredd att hålla med.

Chas kommer med en karaokemaskin till puben för att ha den på festen. Marlon passar då på att berätta att Shadrach ändrat sitt liv men Chas tror inte det kommer att hålla så länge. Marlon ber henne stödja sin far i sitt beslut ändå.

Nicola och Scarlett sitter utanför puben, båda pratar med sina chefer i mobilen. Efteråt så är de irriterade på Carl och Natasha. Nicola drömmer om att bli pubägare för det skulle bli så bra. Tjejerna går sedan in för att ta långlunch. När Scarlett återkommer till Kings kontor är hon något onykter. Jimmy undrar vad hon gjort och hon berättar att hon varit moraliskt stöd för Nicola. Sedan säger hon att hon vill hjläpa dem med pengarna till puben.
Jimmy och Scarlett går till puben och där sitter Nicola och surar. När de berättat om pengarna blir Nicola överlycklig.

Jimmy och Nicola besöker Diane i rummet bakom puben. De berättar den goda nyheten och Val som är där blir jättesur. Nicola vill börja med en gång men Diane säger att det är Val som har ansvaret till köpet är klart.

Nikhil träffar Jai hemma och han är mycket gladare och det ser Jai. Nikhil berättar att det är bra mellan honom och Maisie.

Precis innan festen börjar så får Charlie veta att Diane satt in pengar på hans konto. Han säger att hon är det bästa som hänt honom. Sedan går de ut till alla andra för att festa. Det är fullt upp med vänner som äter och dricker och sjunger karaoke. Diane går runt och pratar med de flesta. När hon kommer fram till Laurel och Ashley så hälsar de från Doug. Diane tror att han är barnvakt men får veta att han inte är det. Hon ser rätt ledsen ut över att Doug inte vågar komma.
Charlie har lite dåligt samvete för sin dotter och Diane övertalar honom att åka till henne redan nu. Hon säger att de ses ju ändå i morgon bitti när de ska åka.

Shadrach sitter och gungar när Doug går förbi. Han sätter sig och de börjar prata med varann. Doug frågar Shadrach vad han ångrar i sitt liv men Shadrach har så mycket så han kan inte välja. Doug säger att han inte skulle ha antagit så mycket för det hade varit lättare.

Diane håller tal för alla på puben. Hon tackar alla och tycker att de gett henne så mycket under dessa tio år. Sedan ska hon presentera de nya ägarna Nicola och Jimmy. De flesta ser tvivlande ut och Val muttrar om att nu är stämningen förstörd.
Efter talet ska Charlie åka och Diane följer honom till taxin. Då kommer Doug och önskar dem lycka till.
Charlie åker iväg och Diane vinkar av honom.

Dagen efter har Nicola stora planer och hon drar med sig Jimmy till puben. När Diane säger att Nicola kan börja praktisera pubägande med att diska glas och ta hand om tomfaten så får Nicola plötsligt bråttom till jobbet på Home Farm.
Natasha blir inte glad över att Nicola är sen och inte blir hon gladare av att höra att Nicola slutar, redan efter lunch.

Diane försöker få tag på Charlie men han svarar inte så hon lämnar meddelande. Hon fortsätter att packa det sista som är kvar. Emellanåt så ringer hon Charlie men får fortfarande inte tag på honom. Hon tror att något kan ha hänt honom och Rodney erbjuder sig att ringa sjukhusen runt om för att kolla om han är där.

Chas och Charity träffas på gatan och pratar om hur mycket Chas saknar Carl som knappt hör av sig. De ser Jackson som försöker flytta på en öppenspis. Charity erbjuder hennes och Chas hjälp. Jackson tackar  och skrattar sedan åt att hans svärmor ska lyfta saker. Chas ber honom att inte kalla henne för det och Charity skrattar åt henne men blir själv kallad för mormor. Jackson säger att det är Declan som är hans chef och han bestämmer vad som ska göras. Tjejerna går till cafét och strax efter kommer Jackson och frågar om Charity kan köra den öppna spisen i en lastbil för den får inte plats i hans bil.  Charity ska få betalt men hon vill prata med Declan först och försöka få lite mer pengar för tjänsten.

Viv går runt och är trött för hon kan inte sova ordentligt när tvillngarna är med Bob. Brenda försöker få henne till att vila och vara lite ledig men Viv vill inte det. Tillslut får hon Viv att ta det lugnt. Viv går till puben för hon vill inte sitta hemma. Efter ett tag kommer Brenda och vill göra henne sällskap. Viv ser först sur ut men blir tacksam för sällskapet.

Declan försöker vinna tillbaka Natasha så han erbjuder henne en hotellövernattning. Hon tackar nej för hon kan inte åka innan hon ens vet när det är. Han säger att hon borde ta det lugnt för han ser att hon är nära ett nervsammanbrott och behöver vila. Kommer hon att följa med?

Maisie dyker upp på fabriken och Jai retar Nikhil för det. Nikhil bjuder ändå över Maisie på lunch hemma hos honom. Maisie kommer sedan till lunchen och det verkar gå bra. Efteråt är Nikhil lite lätt nervös och frågar om de ska ha musik och om han ska dra för gardinerna för det är så ljust ute. Precis då knackar Jai på fönstret. Han vill bara tala om att han ska till puben nu och sen gå på bio så de får vara ifred en längre stund.
Nikhil leder Maisie upp till sovrummet...

Nicola går runt på puben och vill se sig om för att se vilka förändringar hon ska göra. Hon har stora planer och  Jimmy tycker det verkar dyrt, han är nöjd med hur det ser ut nu.
Hon ser att Jackson har ena foten vilande på en soffa och hon frågar om han brukar göra så hemma också. Han svarar att "du kommer ändå be mig att ta ner foten så jag kommer inte att svara på din fråga, det förblir en hemlighet". Jimmy flinar åt hans kommentar och vill ha fler tips från honom.

Val och Diane letar igenom Charlies kläder som han lämnat på B&B:t. De försöker hitta ett telefonnummer till hans dotter för nu börjar Diane bli jätteorolig eftersom de skulle åkt tidigare under dagen.
Rodney kommer och hjälper dem. Han försöker komma ihåg vad läkaren hette som Charlie gick hos. När han kommit på namnet så går han iväg för att ringa sjukhuset.
Diane och Val kommer sedan ut till Rodney och ser på hans min att något hänt. Det visar sig att på det sjukhuset har det aldrig funnits någon doktor Gibbs.Att bli av med tanken på sitt ex

Nathan säger till Natasha att han bara ska lämna tillbaka Fayes jacka och gräva ner geväret så kommer de att få lugnt sedan. För att få bort Faye från sitt hem så bjuder Natasha henne på en drink på puben för att be om ursäkt för sitt beteende.
Natasha och Faye sitter på puben och delar en flaska vin. Faye är glad över att de kommer överens, hon är nöjd med livet just nu och hon tycker att hon gjort dem alla en tjänst genom att dyka upp i byn. Natasha sitter och säger inte så mycket. Hennes mobil ringer och hon låtsas att det är Will fast egentligen är det Nathan som säger att allt är ordnat och att hon kan säga hejdå till sin nya vän.
(Jag fattar inte vems hus han gömde jackan i garderoben, var det Fayes eller Ryans och vems jacka var det för han var ju aldrig inne i Fayes hus igår)

Val sitter och tittar på foton från Frankrike och hon drömmer om sina besök hon kommer att göra och om den franska trädgårdsmästaren som ska flirta med henne. Hon börjar sedan gråta för att Diane ska åka. När hon lugnat ner sig hjälper hon Diane att packa och samtidigt passar hon på att fråga Diane om hon tänkt på vad som händer med hennes pengar när Charllie dör, att det blir hans barn som ärver pengarna hon lagt ut. Diane säger att de ska prata med advokater så fort de kommer till Frankrike. Sedan undrar Val vart Diane ska ta vägen när Charlie dör och får till svar att hon kanske åker till Bernice i Brighton.

Marlon tar Shadrachs whiskyflaska och ställer in i skåpet innan han går till jobbet. När Shadrach nyktrat till och saknar flaskan så blir han galen och börjar leta, han frågar Lizzie om var den är och han börjar skrika på henne för att han är så otålig. Hon säger att han kan gå och handla kakor och köpa en halvflaska samtidigt sen ger hon honom pengar  till det.
Rhona och Lizzie kommer sedan till puben och berättar om Shadrach ilska. Lizzie säger att Shadrach inte ens minns att Marlon varit där tidigare på dagen. Marlon blir orolig, går hem och skäller ut Shadrach för att han skrämt en blind kvinna. Sedan säger han till Shadrach att inte dricka inne i hans hus. De två börjar prata och Shadrach säger att han inte gjort något gott för någon någonsinn. Han får Marlon till att försöka hitta någon men det blir svårt för Marlon. Efter en stund kommer Marlon ihåg att Shadrach suttit hela natten med Daisy när hunden var sjuk. Shadrach erkänner att han betalat Belle för att sitta där. Sedan säger Marlon att Shadrach fanns där för Daniel och sedan fanns han där för Laurel som en sann vän när hon hade sorg efter barnets död.
Det får Shadrach att tänka till och han ber Marlon att hjälpa honom.

Maisie sitter med Will på cafét när Nikhil och Jai kommer in. Viv säger att det är stängt så de får inte handla. Nikhil får bråttom därifrån.
Åter på kontoret så blir Jai förbannad på sin bror för att han undviker att prata med Maisie. Nikhil blir irriterad och går därifrån. Jai ser Nikhils mobil på skrivbordet så han ringer Amber (Nikhils förra fästmö).

Val är glad för att hon ska få ta över baren tills allt blir klart med försäljningen. Hon skojar med Edna om att hon sparkat Marlon och då säger Edna att det var på tiden. Val blir förvånad över Ednas kommentar och säger att hon faktiskt bara skojade. Edna tittar på Val och säger att det gjorde hon med, fast Diane hade förstått det...

Amber dyker upp på kontoret på fabriken. Jai försöker jaga bort henne men hon säger att hon kommer tillbaka i morgon när Nikhil är där. Hon går till puben för att fråga var man kan få en sängplats. Val säger att på B&B:t tvärs över gatan har lediga rum.
Jai är på väg till puben och möter Amber på väg till B&B, hon säger glatt att hon blir kvar för hon känner att hon är skyldig Nikhil en förklaring.

Nicola är på väg till jobbet och Rodney är barnvakt till Angel. De är ute och går när de möter Laurel och Doug. Han påminner dem om att det är Dianes avskedsfest i morgon. Precis då kommer Charlie gåendes och han säger till Rodney att ta väl hand om bilen för de behöver inte den i Frankrike. Rodney förstår först inte men han får veta att han får bilen av Charlie.

Marlon försöker be Lizzie om ursäkt för Shadrachs beteende dagen innan men Shadrach kommer ner till köket och ber om ursäkt själv. Han säger sedan att han slutat dricka men Lizzie tror inte det förrän hon ser det ;)
När alla gått försöker Shadrach hitta något drickbart under diskbänken bland rengöringsmedel men han ger upp. Han går till puben och där serverar Marlon honom ett glas juice. Shadrach ser ledsen och bedrövad ut men han säger att han har slutat dricka och verkar mena allvar.

Natasha är på dåligt humör och det går ut över Nicola bland annat. Declan märker att något stör Natasha så när han ser henne i köket försöker han prata med henne. Natasha börjar gråta och Declan tröstar henne och säger att vad det än är så borde det gå att lösa. Precis då kommer Nathan in och Natasha släpper Declan och går därifrån.
Nicola blir sur och när hon får tillfälle rusar hon in på Kings kontor. Hon är på uruselt humör och säger att det finns bara en sak att göra och det är att sluta på Home Farm, hon vill jobba hos Jimmy istället.
Edna säger till Jimmy att hon inte vill jobba med Nicola, hon slutar hellre.
Jimmy försöker sedan prata med Nicola om att hon borde kanske söka ett annat jobb än sekreterarjobb på Kings. Hon märker direkt att det är något annat och får Jimmy till att säga som det är, de har inte råd med fler anställda.

Declan är ensam med Natasha på kontoret och åter igen försöker han prata med henne. Hon säger att hon inte vill ha ett förhållande men han tror henne inte. Han säger sedan att han kommer att få reda på vad det är och han tänker inte ge upp.

Diane kommer in i rummet bakom puben. Charlie sitter där och gömmer något precis när hon kommer. Hon säger åt honom att inte ha hemligheter och får då veta att det är medicinen han tar som han gömt. Charlie säger att han vill bjuda på drickat i morgon på avskedsfesten. Diane protesterar men det hjälper inte. Hon börjar sedan inse att hon snart ska lämna allt, så hon är lite vemodig när hon fortsätter att jobba. Hon säger till Maisie att prata med Nikhil för att bli glad igen.

Jai ska precis erkänna för Nikhil att han ringt Amber när hon kliver in på kontoret. Nikhil blir förvånad men får sedan veta att brodern ringt henne och bett henne inte hålla kontakt med Nikhil.
Amber och Nikhil går hem till honom för att prata. Hon skyller på att hon var ung och gjorde ett misstag när hon bedrog honom förut. Nu vill hon ta igen förlorad tid och hon vill att de försöker igen. Han säger åt henne att gå men hon vill först låna toaletten.

Maisie som lyder Dianes råd ringer på dörren hos Nikhil. Han blir nervös när hon går in och vill att de pratar ut. Precis då kommer Amber ner från övervåningen och hon har klätt av sig en del av sina kläder och tagit på sig en av hans skjortor. Han försöker förklara för Maisie att det inte är som det ser ut men hon blir ledsen och rusar därifrån.
Nikhil blir förbannad och kastar ut Amber, han säger att hon inte betyder något för honom längre och att hon inte ska komma tillbaka.


Syskonkärlek= visa att man bryr sig...eller inte?

Nathan försöker övertyga Natasha om att det är bättre att någon annan får skulden för det som hänt Mark. Hon är inte helt säker på det utan vill gå in till polisen och erkänna. Nathan lyckas ändå få henne att inte göra det utan att tänka på saken ett tag. Han säger att de kan skylla på Sam eller till och med Cain. Natasha säger då att absolut inte Cain för det kommer bara att göra saken värre. Nathan nämner då Ryan som offer och att det vore troligt. Natasha blir lite förvånad över att inte finns några som helst broderskänslor hos Nathan men hon tycker inte Ryan är någon bra idé.

Marlon fortsätter att vara orolig för Shadrach och han försöker prata reson med gubben. Shadrach vill inte ha någon hjälp och han vägrar att sluta dricka. När Marlon inte är hemma så sitter han och dricker ihop med Lizzie som inte ser hur mycket han egentligen fyller upp i sitt glas.
Marlon pratar med Rhona som försöker att hjälpa honom prata med Shadrach men inte ens det hjälper. Hon säger sedan till Marlon att ingen kan tvinga Shadrach att sluta dricka.

Declan försöker prata med Natasha men hon vill inte säga vad som händer. Hon ber honom att inte vara så elak mot Nathan. Declan tror inte sina öron men hon säger åter igen att hon vill att han låter Nathan vara ifred. Declan blir irriterad och säger att han inte känner sig så behövd men skulle de behöva honom finns han på puben, sen går han därifrån.

Faye flirtar med Jai inne på kontoret och hon märker att han är rätt spänd. Jai är orolig för Nikhil men kan inte berätta för henne varför. Nikhil kommer in och märker att de pratat om honom och det gör honom lite sur.
Jai och Faye går sedan till puben och hon vågar nu sitta och pussas offentligt med honom.
Natasha kommer in och ser dem kyssas. Hon kan inte låta bli att kalla Faye för slampa. Natasha går och sätter sig hos Declan och ber om ursäkt för tidigare. Hon handlar dricka åt dem men när hon sätter sig får hon ingen ro, hon säger till Declan att hon måste iväg igen. Han sitter kvar och fattar ingenting.

Diane och Charlie ses hos henne. Hon berättar att banken gått med på låna pengar till henne så hon får in pengarna på kontot om några dagar. Val kommer in och undrar vad som står på. Hon får veta att de åker till Frankrike nästa vecka.

Natasha är på väg hem gåendes. Cain åker förbi och erbjuder henne skjuts men hon vill givetvis inte. Han säger då att han behöver mer pengar för Charitys vanor börjar bli lite dyra. Han säger att Natashas pengaproblem inte kommer att upphöra på ett bra tag. Natasha tittar bara på honom sedan går hon därifrån.

Adam försöker prata med Holly om vad hon gjort men John kommer precis hem och märker av spänningen mellan dem. Ingen av dem vill säga vad det handlar om men Adam påpekar att han är lite sur för Scarletts plånbok försvann. Holly säger då att hon hittat den och allt är bra. John märker att det är något annat mellan syskonen men Adam skyndar sig ut på gården i stället. John försöker prata med Holly men hon har inget att säga. John söker då upp Adam för att få veta om det var något speciellt med plånboken som försvann men Adam säger inget om det.

Adam går istället till Aaron för att prata med honom om Holly. Han är orolig för sin syster och för att få veta mer så får de Roz att komma till gården för att prata med grabbarna. Givetvis säger Roz inte hela sanningen utan låtsas som om allt är under kontroll och att hon aldrig skulle utsätta Holly för fara.
När Holly får veta att Adam pratat med Roz blir hon förbannad. Hon säger sedan att han borde lita på henne.

Natasha som stört sig på Faye går till Nathan och säger att hon går med på hans plan om de sätter dit henne för det är hon som orsakat alla problem sedan hon dök upp i byn. Nathan går med på det och han säger att han ska sköta "bevisfifflet". Natasha vet inte om han fixar det själv men han lovar att ta hand om saken.

Nathan ska hem till Faye för att plantera bevis där så Natasha måste hålla koll på henne så länge de är på puben. Natasha ska ringa Nathan när Faye är på väg hem så han ska hinna smita. Nu visar det sig att Pearl håller lite koll på grannhuset så hon ser när Nathan spanar in genom fönstret hos Faye. Nathan säger då att han bara sökt henne men han lämnar en lapp så Pearl behöver inte säga något.
När Nathan går därifrån så stoppar Rhona honom. Hon vill att han fixar elementen i huset de hyr för det är problem där, sedan ger hon honom sina nycklar. Nathan tar tillfället i akt och går in i deras hus istället, Ryan bor ju där men är på semester just nu.
Natasha försöker få tag på Nathan men han svarar inte. Faye och Jai är på väg hem från puben och Natasha stoppar dem på gatan för hon vill ha Declans mobilnummer som hon råkat radera. De hinner precis gå när Nathan kommer ut från Ryans hus. Han säger till sin mor att han ordnat allt nu.

Jai och Faye är hemma hos honom och lagar mat medan de diskuterar problemen med Nikhil. Faye vet fortfarande inte riktigt vad det handlar om men det vet inte Nikhil som kommer precis och märker återigen att de pratat om honom. Han blir sur och går ut och Jai följer efter honom. Jai försöker prata med sin bror och får då veta att han fortfarande har viss kontakt med fästmön som svikit honom.

Nathan behöver patroner från vapnet Mark sköts med och han går sedan ut i skogen. Natasha får inte följa med utan han vill att hon litar på honom. Natasha kan inte låta bli utan tar ficklampan och går efter Nathan. Hon hör ett skott och skyndar sig för att hitta sonen. Natasha möter Nathan och han säger att hon inte ska oroa sig, han har löst problemet nu...


Vem ska sättas dit?

Nikhil kommer sent till jobbet och Jai tror att han gjort det med flit för att undvika honom. Nikhil ber sin bror att låtsas som inget har hänt.
Inne på kontoret blir det spänd stämning när Faye får veta att Maisie dumpat Nikhil. Hon går iväg för att hämta kaffe och då passar Jai på att prata med Nikhil, han erbjuder sig att hjälpa sin bror. Nikhil vill inte han hans hjälp.  En stund senare ger han Nikhil en check med 7000£. Nikhil undrar varför och får då veta allt om hur Jai bett Cain att blanda sig i affären med gps:erna för att lära Nikhil en läxa. Nu skäms han så och känner att han måste få lätta sitt hjärta.
Nikhil blir ännu surare och ber sin bror att låta honom vara i fred.

Marlon försöker bjuda över Adam och Aaron på grillfest men de verkar inte så intresserade. Han har redan gjort en massa hamburgare, 300 st. Vad ska han göra med dem?

Natasha låter Will vara hemma från skolan för att kunna umgås med honom och familjen. När Will hämtar ett spel som de ska spela så ber Natasha Maisie att förlåta Nathan om inte annat för hennes skull.

Scarlett, Adele, Gennie och Holly ses på puben efter jobbet (?) och Scarlett står för första rundan. När det är Hollys tur att ta nästa får hon John till att betala eftersom de tagit hennes lön. Tjejerna sitter och pratar när Adele kommer på att de borde ha en inflyttningsfest. Genast börjar planeringen och Scarlett går iväg till toaletterna. Holly sätter sig så hon kan ta Scarletts plånbok ur väskan som hänger på stolen.

Nathan fortsätter att böna och be att Natasha ska ändra sig och inte erkänna. Hon säger att hon inte orkar gå runt och titta sig över axeln hela tiden och vara rädd för att bli avslöjad. Han säger att det blir han som får plocka upp spillrorna. Hon är väl medveten om det.
Sedan fortsätter leken och de har roligt utom Nathan som står och tittar på. Maisie går fram till honom för att prata och hon är beredd att förlåta honom.
Han säger att han kommer att finnas för dem oavsett vad som händer i framtiden. De blir sams och Nathan ger sig in i leken han också.

Rhona övertalar Marlon at ta med hamburgarna till inflyttningsfesten eftersom ingen kommer till grillfesten. Hon tror att det är en aning för mycket mat som han gjort men han tror att de kommer att gå åt. De slår vad om en utekväll.
Holly kastar sig över Roz när hon kommer för att fråga om hon har något med sig. Roz har inte det och Holly blir besviken.  Aaron håller ett öga på Holly hela tiden.
Andy kommer dit och blir förvånad över att det är fest. Adele säger att den bara råkade bli av, inget som de hade planerat riktigt. Hon ska sedan hämta en öl till honom men glömmer bort det så han står och väntar. När hon kommer tillbaka så ser han lite butter ut och vill hellre att de går hem till honom eftersom han åker till Sarah i morgon. Adele vill hellre vara kvar.

Holly och Roz har tråkigt så Holly säger att hon har pengar nu så de kan åka till stan i stället. De går iväg och Holly tar pengarna ur plånboken och kastar den sedan i buskarna. Aaron kommer efter henne och ser det. Han plockar upp plånboken och undrar vart tjejerna ska åka. Holly muttrar och Roz märker att det inte är läge att vara kvar så hon tar bilen och åker iväg. Holly och Aaron börjar tjafsa med varann och Adam kommer dit. Han undrar givetvis vad som står på och då visar Aaron plånboken. Aaron berättar för Adam om Holly och att hon varit drogad och sovit över hos honom häromdagen. Adam blir besviken på båda men mest på Aaron som ljugit för honom. Han vill inte att de är vänner längre.
 
Marlon lyckas bli av med alla hamburgarna och vinner vadet. Rhona tycker att han ska komma in och festa men han vill hem till Shadrach för att se till honom. Rhona förstår det och hjälper honom att städa undan efter grillningen.

Jai pratar med Nikhil och säger åt honom att han borde berätta för Maisie i alla fall. Nikhil vill inte det eftersom han tror han inte kommer att ha en chans för hon kommer att jämföra honom med tidigare pojkvänner. Jai säger då att det faktiskt inte är någon tävling.

Nathan möter Natasha i köket och undrar om det inte var idag hon skulle erkänna allt. Hon säger att hon behöver lite mer tid för att tänka och Nathan blir lättad.

Rodney möter Charlie ute på gatan och de börjar prata. Rodney säger att Charlie verkar rätt glad, mycket gladare än han själv är och då är han inte sjuk ens. Charlie säger att han accepterat sitt öde och han är glad över att veta att det finns vänner som kommer att ta hand om Diane när han själv är borta. 

Adam försöker nämna för Moira att Holly tagit Scarlett plånbok men Holly försöker hela tiden styra undan samtalet till annat. Det slutar med att Moira bara får veta att Scarletts plånbok är borta, inte vem som tagit den.

Declan upptäcker att det fattas pengar i kassaskåpet och genast ger han sig på Nathan. Nathan nerkar givetvis. Precis då kommer Natasha och erkänner att det var hon som tog pengarna, sedan ber hon Declan att ha en vänligare ton mot Nathan.

Diane pratar med Victoria i telefon men hon säger inget om Charlies sjukdom. Charlie hör det och säger att han tycker att de borde berätta det så fort som möjligt men Diane tycker att de bör vänta tills de kan säga det direkt till Victoria och inte per telefon.

Doug står och tittar när Aaron lagar Alans motorcykel.  De kommer bra överens och Aaron erjbjuder Doug att hjälpa honom. Holly dyker upp och är förbannad på Aaron som skvallrat för Adam så han är sur på henne. Aaron ger henne plånboken och säger att hon får lösa det hur hon vill.

Doug möter Diane och försöker prata med henne. Hon vill inte lyssna på honom efter det han sa senast. Då säger han att han bryr sig om henne och inte vill se henne sårad, han är orolig för att hon ändrar hela sitt liv för en man hon känt i bara några månader.
Diane säger att Doug haft rätt, att Charlie haft hemligheter som ingen visste om men nu vet hon om det. Sedan berättar hon med tårar i ögonen att Charlie har en tumör och är döendes.
När Charlie kommer tillbaka från en undersökning säger Diane att han borde åka i förväg till Frankrike för att vila upp sig så kommer hon efter när puben är såld. Hon kan ta ett lån så han kan betala renoveringen när han väl är där. Charlie säger att han inte vill åka utan henne men hon insisterar.

Adam kommer till verkstaden för att prata med Aaron. Han undrar varför Aaron ljugit och försvarat Holly, han borde ha berättat. Aaron säger att han trodde det bara var en engångsföreteelse men inser nu att så inte är fallet. De två killarna blir sams igen.

Scarlet kommer till gården medan Adam kör traktor. Hon väntar tills han blir klar. Holly dyker upp och ger Scarlett plånboken som hon säger sig ha hittat under bänken i busskuren. Scarlett blir glad för pengarna är kvar, tyvärr är kontokorten spärrade redan.

Adam blir förbannad på sin syster för nu kan han inte säga sanningen men han undrar fortfarande varför hon tog plånboken. Holly säger att det bara var för skojs skull. Moira kommer hem och får veta att plånboken kommit till rätta men hon får inte veta hur det egentligen låg till.

Natasha lägger tillbaka pengarna så Declan ser det. Han undrar vad som pågår eftersom alla andra verkar veta det. Som vanligt får han inget riktigt svar av Natasha, hon säger bara att det är något endast hon kan göra och hon ska iväg och göra det nu.
Nathan kommer till kontoret och frågar Declan var Natasha är. Han får veta att hon åkt iväg på ett ärende som endast hon kan uträtta och Nathan får bråttom. Han hinner in till polisen innan Natasha kommit dit. Nathan stoppar sin mamma och de går ut på parkeringen för att diskutera saken. De sätter sig i bilen och Nathan säger att ingen vet att det var Natasha som sköt Mark. De måste bara se till vem de vill få som skyldig till brottet. Om polisen hittar kroppen så får de en misstänkt mördare men vem kommer det att bli?


Trevlig helg allesammans!


Jag lyckades hinna med att göra en ny header innan bildredigeringsidan stängdes så nu har jag några nya bilder där både Edna och Rodney är med. Två andra har fått ge plats åt dem men vilka det är får ni se någon gång i framtiden.

Tack Colin för förklaringen om vem som är vem av de som inte är med i serien längre!

Ni gissade rätt angående Nikhil

Natasha berättar för Nathan om pengarna hon lovat Cain. Han tycker hon är galen som går med på det men hon vill hålla ihop familjen. När Nathan gått dyker Cain upp på Home Farm. Han litar inte på Natasha så han kom dit istället för till deras bestämda mötesplats. Hon säger att det bara blir en betalning och han måste låta familjen få lugn och ro. Cain säger att det är inte han som har hemligheter.

Chas kommer till Carl på kontoret. Hon vill att de äter middag ihop och att Aaron får komma också. Carl gillar inte det men vad kan han göra. Edna kommer in och vill börja arbeta igen. Eve och Carl förslker hindra henne men det är lönlöst. Eve inser då att hon är arbetslös och ber Carl om referenser. Carl tycker de kan dela på arbetet i början tills Edna blir helt återställd.
Eve visar Carl att han kan slippa middagen genom att ta en körning till Belgien och Tyskland och sedan vidare till Spanien. Hon erbjuder sig att följa med men han säger nej.

Maisie har hört att Nikil är hemma på förmiddagen så hon åker dit. Han blir väldigt förvånad och säger att han tyvärr måste iväg. Maisie blir besviken men de bestmmer sedan att träffas på en middag i kväll.

Jay och Faye ses på kontoret men hon är orolig för skvallret bland arbetarna så Jai drar för persiennerna och det sätter fart på snacket.

Aaron möter Holly utanför puben när hon håller på att städa på uteserveringen. Han försöker prata med henne och hon inser att han undrar om hon tar droger fortfarande. Han får inget riktigt svar av henne.
Senare så ser han när Roz kommer förbi och pratar med Holly. Han håller sig gömd och hör deras samtal och han förstår att Holly fått något av Roz. När Roz gått så kommer Aaron fram, Holly fortsätter att vara sarkastisk och säger att han är som Paddy fast utan glasögon.

Adele pratar med sina medarbetare om Nikhil och Maisie och de tror nästan att Nikhil kan vara gay eftersom han inte vill ha sex med Maisie. Nikhil kommer precis då och hör det och konfronterar Adele om hon har mer att berätta om hans kärleksliv. Hon skäms givetvis och ber om ursäkt.
När Maisie sedan kommer till fabriken efter arbetstid så säger Nikhil att han inte vill äta middag med henne längre. Hon får veta att han hört Adele skvallra om deras kärleksliv. Maisie blir så besviken att hon gör slut med honom eftersom han ändå inte verkar vilja ha henne.

Cain och Charity sitter på puben och firar hans  vinst. När Nathan kommer in så passar Cain på att gå fram till bardisken för att beställa pubens dyraste rödvin. Han är noga med att säga att de ska fira lite. Nathan blir irriterad och säger till att Cain ska passa på att fira nu för sedan kommer han att få betala tillbaka allt och det med ränta.
 Cain tål inte hotelser så han tar sitt tuggummi och trycker in det innanför Nathans skjorta sedan tar han Nathans hand och kramar om hårt, riktigt hårt så Nathan vrider sig i smärtor. Han säger till Nathan att inte hålla på med sina barnsligheter. Sedan går Cain och sätter sig för att skriva ett sms till Natasha för att tacka och skåla för vinet.
Natasha får sms:t och blir rasande så hon kastar mobilen i väggen.
Nathan kommer hem och undrar varför hon inte svarat och hon visar honom den trasiga mobilen. Hon säger sen att hon inte orkar med detta så hon kommer att erkänna allt.

Adele får nycklar av Gennie så hon kan flytta in i Leylas gamla rum. Arbetarna på fabriken är på vag att gå hem men då kommer Nikhil som är på dåligt humör för att de pratar en massa så han beordrar dem att arbeta tills ordern är klar. Jai kommer precis tillbaka då och hör det så han säger att personalen kan gå hem. Nikhil står på sig och säger åt dem att stanna för att arbeta men Jai säger igen att de ska gå hem. När personalen gått så blir Nikhil förbannad på sin bror som han tycker underminerar honom i besluten.

Eve som får jobba kvar på kontoret hör att Jimmy pratar med Carl i telefon. Hon viskar till Jimmy att hon också vill prata med Carl men det blir ingen tid för det. Chas kommer sedan in och frågar om Jimmy hört av Carl. När hon får veta det blir hon besviken över att han inte ringt till henne. Chas inser att hon kanske borde lägga ner mer tid på att tänka på Carl och vad han vill. Eve småler för sig själv när hon hör att Chas är orolig för förhållandet med Carl.

Nathan försöker få Natasha att ändra sitt beslut men hon är övertygad om att allt kommer att komma fram förr eller senare. Hon tror att det är bättre att Maisie och Will får höra det av henne direkt och att det är bäst så för alla. Nathan säger att han inte vill att hon erkänner för han och syskonen behöver henne hemma.

Holly ser att det finns pengar i kassan på puben. När Diane går iväg för att handla mjölk hos Viv så kan hon passa på. Hon ser att Aaron tittar åt hennes håll men han ser inte kassalådan. Diane kommer tillbaka och Holly får bråttom därifrån, hon ska träffa Roz. Tog hon pengar ur kassan?
Aaron berättar för Jackson att han är orolig för Hollys drogvanor men han vill ändå inte skvallra till Adam om saken.

Andy kommer in i butiken och ser Adele där. Han får veta att hon hyr rum hos Katie. Han ser rätt sur ut över beskedet så Brenda säger att det är nu han borde bli glad. Adele säger att hon ville överraska honom och därför inte sagt något.

Jai vill prata med sin bror om vad som är fel. Tillslut öppnar sig Nikhil och berättar om sina problem med tjejer. Allt grundar sig i att han en gång sparat sig till en flickvän i flera år för de skulle gifta sig men upptäckt henne i säng med en annan kille. Efter det hade han en mental blockering så han har inte haft sex med någon. Jai blir förvånad men sedan säger han att Nikhil ska prata med Maisie om det för hon kommer att förstå.
Nikhil säger att det funkar inte så och så åker han iväg och lämnar Jai hemma.
Jag har tyvärr gjort en miss upptäckte jag, jag har glömt Edna i headern och det sörjer jag jättemycket men nu kan jag inte göra en ny =(
Ny omröstning och header

Jag har ju bytt header igen som ni ser, det är för att prova mig fram till en jag tycker om. Det bildprogram som jag använder och som är gratis på nätet lägger ned idag så jag har gjort ca 50 st olika header-bilder med samma foton som grund för att kunna välja/ändra design i framtiden. (Jag har inget annat bra program att redigera bilder i på datorn). Detta innebär att samma personer kommer finnas med i headern en lång tid framöver och jag kommer inte kunna ändra efter önskemål. Vi får helt enkelt nöja oss med den blandningen av nya och gamla ansikten som nu är med. Det är två nya personer med i jämförelse med den förra bilden, Victoria och Donna.

Så nu byter jag omröstning.

I förra omröstningen om vem eller vilka som ska vara med i headern blev det så här:

Zak 23%
Holly 22%
Ashley 14%
Någon annan 12%
Viv 9%
Betty 8%
Jimmy 6%
Nuvarande duger bra 6%

Totala antalet röster var 216 st

Förlåt att jag missade att ni ville ha Holly med  =(I NÖD och lust, tills DÖDEN skiljer oss åt..

Rodney talar om för Diane att Charlie har en hjärntumör som inte går att operera bort. Hon undrar varför Charlie inte sagt något och Rodney säger att Charlie inte ville oroa henne och att han lovat att inget säga till henne fast han kunde inte låta Diane vara ovetandes.
Diane rusar till B&B:t för att prata med Charlie. Hon träffar Val där och frågar var han är. Val får veta att Charlie är dödligt sjuk precis när han kommer ner för trappan och hör det. Han blir besviken på att Rodney svikit förtroendet och berättat för Diane.
Diane och Charlie går hem till henne och han berättar allt om hur sjuk han är och att han inte vill gå med på någon behandling som kanske gör att han får två veckor till att leva. Han tycker att det räcker med det halvåret upp till två år som han kanske har kvar. Charlie lämnar sedan Diane ensam.

Cain säger till Natasha att han inte sett Will där på verkstaden men hon vet att han ljuger eftersom Nathan sagt att Will varit där och väskan var kvar. Hon vill inte blanda in barnen i deras gräl så Cain säger att Will är hos Dingles med Belle. Cain säger sedan att han fortfarande drömmer om Maisie men då får Natasha nog och går därifrån. Precis då kommer Nathan och han möter en rasande Natasha.

Aaron har ingen lust att gå på middag hos sin mamma men följer med Jackson ändå. Stämningen på middagen är något spänd, i alla fall mellan Carl och Aaron. Chas försöker få det lättsamt och Jackson är inte så svår att prata med. Chas frågar Aaron om hur det är mellan honom och Jackson och då frågar han om han ska berätta om deras sexliv. Carl säger direkt att då kan han ta och berätta vad Chas och han gjorde i går kväll. Det får Aaron att tystna en stund. När middagen nästan är över får Carl nog och blir irriterad på Chas som hela tiden försöker få det som att Aaron är en ängel och Carl bara gör fel så han går iväg till puben. Aaron och Jackson vill också gå dit för att träffa Ryan som ska till Magaluf i morgon.
Den första Carl ser på puben är givetvis Eve som ser till att bjuda honom på en öl.

Cain står vid bardisken och han säger till Nathan att han är intresserad av Maisie fortfarande. Nathan ser inte glad ut. Maisie står och pratar med Nikhil och de bestämmer att ta med hämtmat till Home Farm. Nikhil går iväg för att ringa och då passar Cain på att gå fram till Maisie. Hon är inte intresserad av honom men han ger sig inte, speciellt inte när han ser Nathans sura blickar. Nikhil kommer tillbaka och han och Maisie går därifrån.

Adele berättar för Katie att hon sett Jai och Faye kyssa varann ute på gatan. Ryan som sitter en bit ifrån råkar givetvis höra det. Han gillar inte det han hör men bryr sig inte så mycket eftersom han åker iväg på semester i morgon.

Diane går till Val för att prata ut. Hon vet inte hur hon ska göra för hon vet inte om hon orkar gå igenom allt  en gång till. Val säger då att systern faktiskt är fri till att gå, hon behöver inte stanna kvar hos Charlie.

Rodney ber Charlie om ursäkt för att han skvallrat för Diane men han säger att han skulle göra om det om det behövdes. Charlie skäms för att han inte vågat säga något själv och han tror att Diane inte älskar honom så mycket att hon går igenom detta med honom.
Charlie söker upp Diane för att han säger att han inte vill vara själv som han sagt, han behöver henne. Tillslut efter att ha pratat med varann ett tag så säger Diane att hon vill vara med honom trots att han är sjuk, hon stannar kvar i nöd och lust.

Nikhil och Maisie sitter i soffan på Home Farm. De plockar upp sin hämtmat och ska titta på tv. Maisie försöker få honom att förstå att hon hellre vill gå upp till sovrummet men han är så hungrig att han nobbar det erbjudandet.
När de ätit klart vill Maisie fylla på hans vinglas men han tackar nej eftersom han inte kan köra då. Hon vill då att han stannar kvar över natten men han skyller på att han måste upp tidigt för ett viktigt möte, så han reser sig upp och går därifrån. Maisie sitter kvar och är frustrerad, hon vet inte vad som är fel.
Hon försöker sedan prata med Declan om Nikhils tidigare förhållanden men Declan vill inget säga men han vet att Nikhil är galen i Maisie i alla fall.

Cain kommer till Home Farm på morgonen med ursäkten att han letar efter Sam. Natasha blir givetvis sur men Will ser glad ut och blir ännu gladare när Cain säger att han är välkommen tillbaka till verkstaden. Natasha säger då till sin son att hon inte vill att han hänger där med Cain.

Bob söker upp Viv för att prata med henne. Han vill ta med sig tvillingarna för att hälsa på Jamie. Viv vägrar givetvis men då säger han att hon lovat att inte stå i vägen för dem.
Brenda försöker sedan prata med Viv om att Bob faktiskt är barnens far och har rätt till att träffa dem.
Viv ger med sig och säger sedan till Bob att de får följa med honom till Jamie.

Val vill bjuda Diane på lunch men Charlie hann före. Diane får i alla fall Val att lova att inget säga till någon om Charlies sjukdom.

Jimmy kommer tillbaka till Nicola efter att ha varit på banken för att försöka få ett lån till att köpa puben. Tyvärr har det inte gått så bra för honom.
Nicola och Jimmy är sedan på puben när Diane kommer fram till dem och frågar hur det gått för dem. Hon är beredd att sänka priset bara för deras skull men Jimmy säger att det blir svårt ändå att få lån.

Belle och Will kommer hem från skolan och hon frågar om han vill till garaget. Han säger att han inte får gå dit men Belle lyckas övertala honom, Natasha behöver inte få veta något säger hon.
Cain ska iväg på ett ärende och Belle frågar om de får följa med. Först tvekar han men kommer sedan på att det är utmärkt. De åker iväg och han bjuder Belle och Will på mat.

Natasha letar efter Will och börjar bli orolig när han inte svarar i mobilen. Efter ett tag får hon ett sms från Cain som säger att Will är med honom. Hon fortsätter att ringa sin son som inte svarar.

Belle och Will är på en lekplats och leker när Cain säger att det är dags att åka hem. Sedan säger han att han inte fått tag på Natasha men att han sms:at henne så hon vet var han är. Belle säger åt Will att svara när hans mamma ringer igen. Natasha säger åt Will att komma hem nu och hon lovar att inte vara arg på honom.

Cain släpper av Will på Home Farm efter att de lämnat Belle. Natasha säger åt Cain att hålla sig borta från Will men då svarar han bara att man måste hålla ögonen på barn för annars vet man inte vart de tar vägen. Natasha säger åt Will att gå in i huset. När Will gått in så säger hon till Cain att han får sina pengar bara de får vara i fred sedan.
Kontorshångel, barnarbete och lögner

Paddy dansar och sjunger medan han lagar frukost. Holly kommer ner och ser det. Paddy tystnar när han ser henne. Aaron kommer in och ber om ursäkt för att inte sagt något om att Holly stannade men det hade blivit för sent på natten. Paddy får veta att Holly varit för full och att Bartons tror att hon sovit hos Roz. Han säger att han inte vill ljuga för hennes föräldrar så hon ber honom att inte säga något alls.

Charlie äter frukost hos Diane. Han måste iväg till jobbet. Diane blir givetvis besviken och hon ber honom ta det lite lugnt. Han säger att han kan ta det lugnt i Frankrike men tills dess så måste han jobba.
Charlie möter Rodney utanför som märker att vännen inte mår så bra. Han erbjuder sig att få skjutsa Charlie och de åker iväg.

Laurel säger åt Doug att sluta förfölja Charlie. Han sätter sig ändå i bilen och väntar på att Charlie ska åka någonstans. Laurel som glömt lunchen kommer hem för att hämta den ser då att Doug sitter i bilen. Hon blir rasande och säger åt honom att gå ut ur bilen. Doug ser då när Rodney och Charlie åker i väg.

Leyla ska välja färg för ommålning i deras bostad. David går iväg för att köpa frukost. Leyla råkar då tappa en färgburk över Davids portfölj. Hon börjar genast att försöka torka bort och lindra skadorna. Hon lyfter ur papper och mappar ur väskan när hon ser att en dvd fått färg på sig. Leyla blir nyfiken och tittar givetvis på vad det är för dvd som är omärkt och ligger i hans portfölj.

Rodney får släppa av Charlie utanför sjukhuset men har får inte veta vad som händer och varför de är där. Charlie försvinner ett tag medan Rodney väntar i bilen. Charlie återkommer med en liten påse med mediciner men vill inte tala om vad för slags medicin det är. Rodney får lova att inget säga till Diane.

Maisie är på Sharmas kontor och försöker flirta lite med Nikhil och få honom att bjuda hem henne. Han säger att han ska jobba med Jai och Faye så de kan inte ses.
Faye och Jai jobbar sedan hemma och kollar bokföringen medan de dricker lite vin. Nikhil kommer in och är lite besviken för att han nobbat Maisie för detta så han drar iväg till gymmet i stället.

Bob vill träffa tvillingarna men Viv är motsträvig, han måste hota med advokat innan hon låter honom få komma hem och träffa barnen senare på eftermiddagen.

David kommer hem med frukosten och upptäcker att Leyla inte är hemma. Han ser det tomma dvd-fodralet och det får honom att sätta på tv:n och dvd:n. Nu förstår han att Leyla sett allt och givetvis missförstått situationen. David skyndar sig till Gennies  och Katies hus för att prata med Leyla som han vet borde vara där. Leyla vill inte alls prata med honom utan ber honom att gå. Han säger att han blivit lurad och allt finns i en oredigerad sanning på minneskortet och att det är Nathan som ligger bakom allt men Leyla tror honom inte.

Adam träffar Aaron och frågar hur det egentligen var i går kväll och om Holly bara blivit full eller om det varit annat inblandat. Aaron ljuger och säger att det bara var alkohol.

Rodney och Charlie står vid bardisken på puben och pratar om vad de gjort under dagen, om att de åkt omkring och om besöket på Charlies kontor. Doug hör det och blir lite sarkastisk i tonen när han nämner kontoret, om de  verkligen var där idag för Charlie var ju inte det igår som han sagt. Diane hör det och undrar vad han pratar om. Doug erkänner att han följt efter Charlie igår som inte alls var på kontoret. Charlie förklarar då att klienten ringt och de flyttat mötet till ett hotell i stället. Diane blir så besviken på Doug att hon ber honom att gå därifrån, hon vill inte ha med honom att göra när han visat att han inte bryr sig om henne och hennes lycka.

När Doug gått försöker Charlie försvara honom med att han bara vill väl men Diane vill inte förlåta honom. Charlie går sedan iväg för att vila och Diane frågar Rodney vad det är de döljer, hon märker direkt att Rodney ljugit och hon vill veta om vad. Rodney säger att han inte vet vad hon pratar om...

Maisie möter Nikhil på gatan och hon frågar om de inte kan hitta på något i kväll. Han säger att de kan gå på bio eller något.

David kommer med blommor till Leyla men hon kastar buketten. Hon tror att detta är en hämnd efter det som hänt mellan henne och Nathan men David försöker förklara att så är det inte. David får henne till att titta vad som finns på minneskortet och hon börjar inse att han blivit lurad. Hon är lite ledsen för att han inte litat på henne så mycket att han berättade men då säger han att han skämdes så. De pratar ut och blir sedan sams, de bestämmer sig för att berätta om något sådant händer igen men David säger att det kommer det inte att göra.

Nikhil och Maisie träffas och han måste bara ordna något på fabriken som är stängd. När de kommer in på kontoret ser de en halvt avklädd Faye hålla på med Jai. De alla blir generade och Faye börjar klä på sig. Maisie fnittrar och tycker det var jättekul. Nikhil och Maisie går till puben och där säger hon att hon inte vill gå på bio utan de kan väl gå hem i stället. Eftersom det är troligt att Jai och Faye gått hem till Sharmas så säger Maisie att de kan gå hem till henne på Home Farm. (Nikhil ser lite tveksam ut tycker jag)

Chas ser Jackson på puben och frågar honom om hur det är med Aaron. Jackson vill inte svara utan ber henne ringa sonen i stället. När hon inser att hon inte kan få reda på något så bjuder hon dem på middag. Jackson blir förvånad men tackar ja. Väl hemma börjar hon planera och kolla vad hon kan bjuda dem på. Carl kommer ner efter att ha duschat och han har bara handuken på sig. Chas berättar att de får middagsgäster och vilka de är. Carl är inte alls glad men måste finna sig i det. Precis då kommer Eve med några papper som Carl måste skriva under. Hon ser nöjd ut när hon ser Carl i bara handduken.

Natasha tar emot en specialleverans och blir lite nervös. Nathan som kommer precis får öppna paketet och det visar sig vara något till Nicolas barnkalas. Natasha andas ut och inser att hon är oroad för vad Cain kommer att hitta på och framför allt när...

Will och Belle har kommit fram till att de behöver pengar så de söker jobb på verkstaden. Cain vill inte alls att de hänger där men Charity säger att visst kan de få tvätta bilar. Barnen får börja på en gång.
Cain ser att Nathan kommer och då ger han Will och Belle lite pengar i förskott. Nathan försöker få hem Will på en gång med Cain är på sitt trevliga humör och säger att de gärna får vara kvar. Will vill inte gå hem så Nathan åker därifrån.
Senare kommer Natasha till verkstaden för att hämta Will med det verkar tomt där. Hon går in och ser Wills väska. Cain kommer fram och stänger dörren bakom henne.

Diane träffar Rodney på cafét och vill veta vad som händer. Rodney säger att han inte kan bryta ett förtroende, bilen är som ett biktbås fast med vindruta. Rodney går sedan iväg för han ska skjutsa Charlie in till staden.
De måste sedan stanna vid vägkanten för Charlie mår dåligt och kräks. Då säger Rodney att Charlie måste berätta vad som händer och Charlie erkänner att han levt i en lögn men orkar inte mer.
Charlie berättar allt för Rodney och får då rådet att berätta det för Diane på en gång. Charlie vill inte det utan han vill hellre ljuga en gång till och dumpa henne för det tror han är barmhärtigast. Rodney håller inte med sin vän.
När de sedan kommer tillbaka till byn så söker Rodney upp Diane för att prata med henne på en gång. Hon blir orolig för att Doug haft rätt men Rodney säger att så är det inte. Han berättar sedan att han fått veta att Charlie är allvarligt sjuk och döendes...


Vem ska man tro på?

"Må tron vara med er" Doug föreslår att Ashley ska blanda in lite Obi Wan Kenobi vid gudstjänsten för att Ashley suttit uppe och tittat på Star Wars under natten. Diane kommer dit för att låna en resväska till Victoria som ska till Spanien (har det nämnt något om det tidigare?) Doug får höra att Andy ska skjutsa flickan till flyget och då undrar han genast varför Charlie inte gör det.
Diane kommer hem och Victoria är på väg när hon packat klart. Diane försöker få Charlie till att hitta på något men åter igen måste han till kontoret eftersom en klient ändrat tid på mötet.
Doug som sett att Charlie glömt bilnycklarna på bardisken följer efter honom. Han ser att Charlie sitter utanför och pratar i mobilen. Doug hör att Charlie "saknar" någon och påpekar sedan detta för honom. Charlie säger att han pratat med sin dotter som har problem med värmepannan men att han ska dit och hjälpa henne nu.

Marlon är orolig för Shadrach och visar att det finns en alkoholterapiklinik i närheten men Shadrach är inte intresserad. Marlon försöker prata med gubben men det hjälper inte.
Shadrach kommer senare in på puben när Marlon jobbar. Marlon vill inte servera öl till Shadrach och det gör Bob förvånad. "Om någon annan kommit in före lunch för en drink hade alla reagerat men inte när det gäller Shadrach" säger Marlon och rusar in i köket. Rhona som kommit in på puben går in till honom och försöker få reda på vad som händer. De går sedan ut och pratar och Marlon berättar lite om sin oro och att inte kunna hjälpa till. Han jämför med Aarons självmordsförsök när alla ställde upp men nu låter man Shadrach sakta ta livet av sig...
Marlon kommer in på puben och ser att Shadrach inte dricker något och han frågar varför. Shadrach svarar att han inte har någon lust sedan reser han sig och går därifrån.

Holly fortsätter att vara den goda dottern och för att visa det så vill hon ordna med frukost till Hannah.
Hon frågar sedan sina föräldrar om hon får följa med Aaron och Jackson ut på stan i kväll. John och Moira säger att det inte är ok men när Holly säger att Adam kanske också följer med så ändrar de sig.

Cain och Charity ska hitta på något för dagen och han föreslår en promenad på Home Farms ägor. Hon vill först inte följa med men blir övertalad när hon hör att Cain inte ger sig angående utpressningen mot Natasha.

Nicola och Jimmy äter lunch på puben tillsammans med Rodney. Hon säger att de måste passa på att luncha där innan puben säljs för sen vet man inte hur det blir. Nicola fortsätter att antyda om pubförsäljningen och tillslut förstår Jimmy att hon vill att de köper den men han säger att de inte har råd.

Larmet går på Home Farm och Natasha, Nathan och Maisie kommer precis hem. Maisie blir orolig för att det ska finnas tjuvar inne i huset men Natasha säger att de nog bara glömt att stänga ett fönster när de gick. Maisie är inte övertygad och väljer att stanna utanför när de andra går in. Natasha visar då ett fotografi på henne och Mark som är sönder rivet. De inser på en gång att det är Cain som är skyldig men de är förvånade att han gjort det mitt på dagen. Hon berättar då för Nathan att hon sett Cain hålla koll på huset tidigare.

Shadrach sitter utanför kyrkan när Laurel kommer. Hon slår sig ned hos honom och de pratar lite. Shadrach undrar om hon någonsin tänk på hur livet blivit och varför. Strax efter kommer Ashley och de ska till puben men Shadrach vill inte följa med dem. När de andra gått tar han fram en ölburk han gömt.

Doug pratar med Laurel om Charlies kontor. Hon säger att han får sluta att oroa sig för Diane och tro att Charlie är en bluff. Han säger då att Laurel om någon borde veta hur det är när man "vet" något men ingen lyssnar, precis som med henne och Sally.
När Doug sedan hör att Charlie ska iväg på kundbesök igen så skyndar han sig att låna Ashleys bil.
Laurel frågar sedan sin far vad han håller på med eftersom hon insett att han inte gjort det han sagt. Doug säger då att Charlie inte alls varit vid sitt kontor för han hade suttit utanför och väntat. Ashley flikar in att de kanske ändrade mötesplats men det vill inte Doug tro. Han är helt säker på att Charlie ljuger för Diane och att det finns en eller kanske flera fruar/damer i Charlies liv och det tänker han ta reda på.

Leyla lastar ut Vals skräp som lämnats i huset. Declan kommer förbi och erbjuder sin hjälp. Senare hjälper han Leyla inne i nya butiken när David kommer. De båda männen bär upp ett skrivbord till övervåningen. När de är klara säger Leyla att hon ska hämta en varsin öl åt dem. David passar då på att säga till Declan att sticka eftersom han inte vill ha honom där. David är fortfarande sur efter att ha blivit lurad av Nathan och han tror att Declan visste om det. Declan säger då att det inte är hans sätt att göra affärer och han hade aldrig gått med på det om han vetat men nu verkar ju ändå alla vara nöjda. David säger åt honom att gå innan Leyla kommer tillbaka men Declan väljer att stanna kvar.

Nicola ger sig inte utan försöker övertala Jimmy om hur bra det vore med att äga puben. Jimmy blir tillslut så irriterad att han faktisk höjer rösten och säger till henne att de inte har råd. Nicola blir sur och lämnar honom ensam hemma med Angel medan hon går till puben med sin far.
Väl på puben kan hon inte släppa tanken så hon pratar med Diane. Efteråt säger hon till Rodney att följa med hem igen för att prata med Jimmy.
Jimmy som har tänkt på saken medan de andra var borta säger på en gång att han ska fundera på saken men får då veta att Nicola redan pratat med Diane. Ska verkligen de ta över puben?

Adam ber Aaron att hålla ett öga på Holly när de går ut på kvällen eftersom han själv ska vara med Scarlett.
John och Moira får sedan veta det men känner att de inte kan ta tillbaka det de lovat Holly. Moira ger Holly lite pengar till några drinkar och till en taxi hem. John och Hannah ska iväg och bowla medan Moria ska till puben för att jobba men hon får sedan ledigt av Diane så hon skyndar sig till John och dottern för att göra dem sällskap.
Adam hör att det är föräldrafritt hemma skyndar sig hem med Scarlett. Tyvärr för deras del så kommer Bartons hem lite för tidigt och de får avbryta det de gjorde och Adam säger att han ska skjutsa hem Scarlett nu.
John och Moira diskuterar om de ska hämta Holly nu eller om det är för tidigt och de kommer fram till att det är för tidigt på kvällen, dessutom så är ju Holly med Roz så det borde vara lugnt. (Har de inte insett att det är Roz som är det dåliga sällskapet?)

Holly är ute med Jackson och Aaron. Roz har gjort henne sällskap. Tjejerna går till damrummet och Roz erbjuder sin vän lite kokain. Holly vill inte ta något utan hon vill hålla sig lugn. Aaron och Jackson verkar ha det trevligt ihop men de försöker att inte glömma att hålla ett öga på Holly. De ser hur hon flirtar med en kille men allt verkar lugnt. Efter ett tag kommer Roz fram till dem och säger att Holly spårat ur på toaletten. De skyndar sig dit och får sparka in dörren till båset där Holly sitter på golvet. Aaron och Jackson tar hem Holly till Paddy. Roz har åkt hem till sig. Jackson säger att han åker hem nu så får Aaron ta hand om Holly men att om något händer eller om han blir orolig så måste han väcka Paddy på en gång. Aaron säger att han ska bara sms:a från Hollys mobil till John och Moira om att hon "sover över hos Roz".
Kommer Shadrach sluta supa?

Nathan som blivit påkommen av Natasha när han skulle ta pengar ur kassaskåpet tvingas erkänna att Cain försöker pressa dem på pengar. Han tror att Cain vet allt. Natasha vill få reda på vad exakt Cain sagt och Nathan försöker komma ihåg det. När Nathan har berättat klart så säger hon att de inte ska betala något till Cain eftersom han antagligen bluffar och inte alls vet om något.

Marlon letar efter Shadrach för att han hör att gubben skrivit ut sig själv från sjukhuset. Tillslut får han höra att någon sett Shadrach på väg till Marlons hus och han skyndar sig hem. Marlon försöker prata med Shadrach men får inte något riktigt svar. Shadrach börjar istället tycka synd om sig själv för alla bara hatar honom, till och med hans bror hatar honom.

Moira uppmuntrar Holly till att söka jobb på puben. John tycker inte det är någon bra idé men Moira tycker det är utmärkt eftersom hon och Diane kan hålla ett öga på dottern.
Holly frågar Diane och får ett jobb som diskplockare och alltiallo. Hannah som känner sig lite utanför i familjen för föräldrarna inte bryr sig om henne försöker få deras uppmärksamhet. Tillslut säger hon till Adam att hon också kanske ska börja knarka och hålla på...

Leyla håller på att ordna med den nya butiken. Val ger henne massa namnförslag men inget verkar passa. Leyla ska ta ner Wyldes gamla skylt men har vissa problem. Declan erbjuder henne hjälp och hon vill genast att han hjälper henne med skylten. Under tiden diskuterar de tre nya namnförslag och Leyla kommer på att butiken ska nog bara heta "Leylas" . (Någon som fått en uppfattning om vad som ska säljas där?) Declan har inte tid att skruva loss skylten för det verkar dra ut på tiden men han säger till Leyla att hon ska be Jackson komma över och göra det, eftersom han ändå betalar Jacksons lön. Val ser lite bitter ut eftersom Leyla får använda Jackson men hon fick nobben i går.  När David sedan kommer och får veta att Declan erbjuder hjälp bara för att Leyla viftat med ögonfransarna lite (Vals ordval) så blir han irriterad. Han vill inte alls att de får hjälp av Declan eftersom det alltid finns en bakomliggande avsikt med sådan hjälp.
David är helt bestämd med att inte be Declan så han letar upp andra billiga hantverkare.

Declan kommer till Home Farm med en flaska champagne till Natasha. Hon är inte alls intresserad av honom så hon säger att de inte kan vara ihop längre. Han försöker övertala henne men hon ändrar sig inte. Declan inser att det är något hon inte berättar och att det inte är någon idé att stanna så han går därifrån.

Roz kommer till puben när Holly jobbar. Hon frågar sin vän om hon vill följa med ut i kväll men Holly har inga pengar. Holly frågar då Diane om hon kan få ett förskott på lönen och efter en viss tvekan går Diane med på det.
Efter arbetspasset så ger Diane Holly en summa pengar men Moira som står i närheten ser det och snappar åt sig allt utom 20£. Hon tycker att dottern måste lära sig att hushålla med sina pengar. Detta gör att när Roz återvänder så kan inte Holly följa med henne ut med vännerna.

Natasha åker till mötet med Cain och han blir lite förvånad över att se henne där. Hon säger direkt att han inte kommer att få några pengar eftersom han inte har något att hota dem med och håller han sig inte borta kommer hon att ringa polisen.
Cain träffar sedan Charity och han är på uruselt humör men han godtar inte ett nej så han har nya planer för Wyldes.

Marlon ska till jobbet men Shadrach vill bli omhändertagen. Marlon ordnar med en smörgås åt gubben. Lizzie som inte gillar att Shadrach bor där följer med Marlon till puben.
Marlon återvänder dock efter ett tag för att prata med Shadrach. Han säger till att  Shadrach måste lära sig lite om hygien och om hur man beter sig när man bor med andra men precis då ringer telefonen. Det visar sig att sjukhuset söker efter Shadrach och vill att han kommer dit på en gång.

Val styr och ställer med flytten. Hon får Rodney och Doug till att bära tillbaka ett bord som hon inte tycker passar på B&B:t. Leyla blir inte alls glad för hon vill inte ha deras gamla möbler, möjligtvis Erics skrivbord men inget annat. Val försöker då ge lite av möblerna till Diane som av förståeliga skäl tackar nej.

Rodney och Doug sitter sedan och tar en öl på puben. De muttrar om att de utnyttjas av andra bara för att de inte har något jobb. Rodney föreslår då att de kanske skulle bli manliga eskorter i stället.
När Doug hör att Charlie måste iväg till sitt kontor i Harrogate frågar han Rodney om han varit på Charlies kontor någon gång. När Rodney säger att han inte varit där och att han inte vet vad som händer med kontoret sedan när de flyttat så blir Doug lite mer misstänksam mot Charlie.

Charlie kommer tillbaka lite senare än beräknat och han orkar inte träffa Rodney som planerat, han vill hem och vila. (Är han sjuk och inte vill att andra får veta det?)

Idag är det Maisies födelsedag och hon har fått en del kort och även ett paket från Declan. Nathan försöker prata med henne men hon vill inte lyssna på honom. När Nathan sedan ska gå ut ligger det ett paket på yttertrappen. Han hinner precis ta upp det när Maisie kommer ut. Nathan tar kortet som fanns med och lägger det i fickan innan han ger henne paketet och säger att det är från honom, något han beställt från Internet.
Han läser sedan kortet och det står att det är till Maisie ifrån "pappa". Nathan blir orolig och går in och ska ta paketet innan hon hinner öppna det. Han hinner inte göra något och han står nervös bredvid. Maisie får en klocka och blir glad. Nathan är lättad.

Nathan möter sedan Cain inne i byn och blir retad för att "han gömt sig bakom mammas kjolar". Cain säger sedan att det kommer att bli väldigt otrevligt om han inte får några pengar...

Maisies födelsedagsfirande fortsätter. Ryan kommer över med en present och han blir kvar för att spela lite tv-spel med henne och Will.  Natasha går ut och tar lite luft medan hon dricker lite vin. Hon ser ganska snabbt att Cain hänger vid ett staket lite längre bort på deras ägor, han står bara där och stirrar på henne.

Marlon som tvingar Shadrach till sjukhuset får följa med in till doktorn. Där får de veta att Shadrach har magsår och leverskador så han måste sluta dricka alkohol med en gång och för alltid. Shadrach vägrar.  Marlon blir arg när Shadrach öppnar en öl på väg hem från sjukhuset.
Väl hemma försöker Marlon få Shadrach att inse att om han slutar dricka så kanske han kan bli bra och få en levertransplantation. Shadrach säger då att han gillar inte sig själv när han är nykter och när han är full behöver han inte tänka. Han vill hellre njuta den tiden han har kvar...

Trevlig helg allesammans!
Flyttande, casinorån och magsjuka

Val söker efter Jackson hos Declan. Hon hittar honom inte men Declan kommer och undrar vad hon vill. Det visar sig att hon vill låna Jackson som flytthjälp i en halvtimme runt lunchtid. Declan säger åt henne att han betalar Jacksons lön just nu för att han ska göra jobbet hos Declan och inte hos någon annan.

Will och Sam pratar och Natasha ser dem. Will säger då att han hoppas deras far kommer hem i morgon när Maisie fyller år.

Nicola ser när Maisie kommer hem och hon inser att Maisie sovit över hos Nikhil. Hon får då veta att det stämmer men att Maisie sovit i gästrummet.

Rhona hämtar Marlon för att åka till sjukhuset för att hälsa på Shadrach. Marlon vill inte åka men följer med ändå efter Rhonas övertalning.
Chas och Gennie är redan på sjukhuset. Marlon och Rhona har vindruvor med sig och Chas retar sin far för att han trots allt känner igen druvor som inte är i jäst form. Shadrach kan inte låta bli att pika Marlon för påkörningen. Han pikar även Chas för att han inte har någonstans att bo utan var tvungen att irra runt på gatan när Marlon kom körandes. När Shadrach får veta av doktorn att han får komma hem i morgon så muttrar han om att han inte har något hem längre. Sedan säger han att han vill bo hos Marlon, som gottgörelse.

Nathan berättar för Natasha om lappen på bilen och att han blivit lite förbannad på Ryan. Hon blir orolig för att Ryan vet något nu men Nathan säger att så är det inte.

Sam berättar för Cain att han pratat med Willl som saknar sin pappa. Han tycker att de kanske borde lämna tillbaka Marks plånbok för att underlätta letandet av Mark. Cain säger att han slängt den för länge sen men de kan inte säga något eftersom Sam "sålt" plånboken för 40 £.

Nathan hittar fotot på familjen i jackfickan (jag uppfattade inte hur han fått tag på det) och på baksidan stod det att han ska träffa någon på rastplatsen i Hotten kl 14. Han blir nervös men åker dit. Plötsligt knackar det på rutan och Cain visar sig.

Nicola vill umgås mer med Jimmy men han måste jobba och då blir hon sur. Hon beklagar sig sedan för Rodney om att de inte har något eget hem och kan vara mer som en familj på riktigt.

Bob pratar med Val som smitit från flyttningen. Hon tror att han vill hjälpa till men det visar sig att han vill ha ett jobb på B&B:t. Val är inte alls intresserad av det.

Victoria, Diane och Charlie äter hämtmat och Vic babblar om Frankrike och om spanska fotbollsspelare. Charlie är lite frånvarande och skyller sedan på att han fått ont i magen och ska hem för att vila.
Marlon och Rhona kommer in på puben och ser att Bob tagit han om allt medan Marlon varit ledig. När Marlon sedan hör att Charlie fått ont i magen på grund av något han ätit så tror Marlon att det är Bobs fel.
Rodney vill bjuda Charlie på en drink men han ska hem och vila.
När Rodney sen går ut för att röka en cigarr ser han att Charlie smiter iväg till kontoret.

Bartons kommer hem från semestern. Holly blir genast sur och grinig igen. Efter en dag på åkern så säger Moira att Holly kanske kan söka sig ett annat jobb eftersom de litar på henne. Holly lovar att hon ska sköta sig.
Adam pratar sedan med sin syster i enrum och hon lovar återigen att hon slutat med kokainet, hon kommer inte att göra om det.

Terry och Brenda kommer in på puben och de är glada över att försäljningen av B&B gått bra. Brenda skämtar att nu kan de se till att få mer pengar om de rånar casinot inne i staden medan Terry köper en flyktbil. Rodney och Doug konstaterar att de inte har så gott ställt längre och kanske borde göra som Brenda föreslår. Precis då kommer Eric, som smitit från flytten, in på puben och får höra att han får vara datasnillet i deras kupp. Han förstår givetvis inte alls vad de pratar om.

Cain visar Nathan plånboken. Nathan frågar då om han vet var deras pappa är men Cain ser hur nervös Nathan verkar. Nathan hotar med att ringa polisen och Cain säger att det bara är att göra så. Givetvis ringer inte Nathan och det gör att Cain inser att det ligger massa annat bakom. Han säger till Nathan att han vill ha 10 000£.

Jimmy och Eve spelar golf inne på kontoret när Charity kommer in för att få sin lön. Jimmy frågar henne om hon kan jobba i kväll men hon säger att det inte går. Precis då kommer Edna in för att se hur det går och hon tycker att det är rena kaoset där när hon ser Eve och golfklubban.

Doug ser när Val äntligen bär några flyttkartonger men han vill inte hjälpa till. Han börjar i stället ställa massa frågor om Charlie och han tycker det är konstigt att Charlie bott på B&B:t fast han har så mycket pengar. Val svarar på hans frågor men blir sedan irriterad och säger att hon vet inte vilket skonummer Charlie har ifall Doug undrar.

Charlie kommer hem igen från "kontoret". Han pratar med Diane men vill gå hem och vila igen. Hon blir mycket besviken.

Nicola och Jimmy sitter på puben. Hon är fortfarande lite besviken över att de inte har pengar och att Jimmy måste jobba så mycket. Hon muttrar över att de kommer att vara pensionärer när de kan köpa hus.

Cain berättar för Charity att han träffat på Nathan och att han hade hotat med att ringa polisen. Han säger sedan att det är något lurt på gång eftersom Nathan aldrig ringt men att nu skulle de i alla fall få lite pengar.

Maisie ser Declan på puben och försöker prata med honom om att inte bara ge upp i förhållandet med Natasha.
Declan går sedan till Natasha på kontoret och vill bjuda ut henne på middag. Hon är inte beredd på det utan vill hålla det på ett affärsmässigt plan. Sedan ber hon honom gå därifrån.

Maisie kommer in på kontoret och säger till sin mamma att inte förstöra det som finns mellan henne och Declan. Precis då kommer Declan in och Maisie går därifrån. Natasha säger då till Declan att de kan träffas för att prata men inte på en restaurang. Han böjer sig fram och pussar henne på munnen.

Nathan kommer in på kontoret på Home Farm och det är bara Nicola som jobbar för tillfället. Han sliter telefonluren ur hennes hand och säger åt henne att gå hem. Nicola vill inte det men Nathan skriker sedan åt henne att gå därifrån nu!
Han skyndar sig sedan att öppna kassaskåpet för att ta pengar men precis då kommer Natasha in och undrar vad han gör.Vad kul att ni gillar den nya headern. Det är inte lätt att leta bilder utan att få veta för mycket om framtiden. Jag sitter och klurar på lite förändringar men det tar sin lilla tid (jag är ju ingen hemsidesnickare egentligen)
Victoria skulle ha varit med men då hade alla bilder blivit mycket mindre i det bildprogrammet jag använt, så tyvärr fick jag sålla bort några. Jag undrar återigen om någon kan förklara lite lätt hur man ändrar i arkivet så att alla år blir lika stora ( inte att det minskar år för år som just nu)
Kostym på villovägar

Doug surar så mycket att Laurel måste prata med honom. Hon säger att han måste låta Diane välja själv och hon verkar ju vara lycklig nu. Doug muttrar och han tycker inte Diane känner Charlie ordentligt, dessutom att flytta till ett annat land med annat språk...

Noah ska till skolan och behöver pengar till en skolresa. Charity har inga pengar så hon kollar i Cains plånbok. Cain kommer precis ner när hon hittar Marks kreditkort. Hon blir eld och lågor för hon börjar tänka på allt hon kan handla men Cain stoppar hennes planer. Han berättar om att han använt kortet för att köpa blommor till Natasha för att sabba för Declan. Cain hinner inte berätta mer eftersom Noah ska till skolan och Charity följer med honom. När hon lämnat Noah så dyker hon upp på verkstaden för att Cain ska förklara vad han håller på med. Han säger att det är konstigt att Nathan tog på sig blomköpet, att det antagligen är någon form av försäkringbedrägeri och därför vill Wyldes att man tror att Mark har försvunnit. Charity vill ändå använda kortet men Cain säger att nu ska han ordna med del 2 i blomhistorien. Han ber sedan henne att hålla koll på vad som händer på Home Farm genom att prata med Declan.

Declan och Natasha går i skogen för han vill övertyga henne om att hans planer om teambuildingskurser skulle vara bra för Home Farm. Natasha vägrar givetvis men Declan ger sig inte. Nathan kommer gåendes eftersom han fått reda på att de är i skogen. Han håller med sin mor om att det inte är någon bra idé med aktiviteter i skogen. Declan blir frustrerad när han hör att Natasha håller med sin son.

Carl är sur på morgonen för att Shadrach snarkat så hela natten. Shadrach kommer ner och är pigg. Han ger Carl goda råd om hur man kan sova gott men Carl bara muttrar. Chas försöker försvara sin far men Carl är stressad och skyndar sig till jobbet.
Chas pratar med Laurel på jobbet om hur det är att komma överens när ens far/svärfar bor i samma hus som en själv. Laurel har inga problem med det och finner sig i att ha både Doug och Sandy i närheten.
Chas går sedan till Carl på jobbet för att be honom att vara lite trevligare mot hennes pappa precis som Laurel är mot Sandy. Mitt i deras diskussion så kommer Shadrach in och vill ha lite pengar. Han får inga av Chas, hon är rätt besviken på sin far som ställer till det så för dem.

Nathan och Natasha diskuterar om vem som kan ligga bakom blomskickningen. Nathan tror att det är Declan eller Ryan och Faye. Natasha tror inte det och de börjar höja rösterna. Maisie kommer in och hör deras bråk. Hon är besviken för att Natasha låter Nathan vara kvar efter det han gjort.

Declan försöker prata med Natasha om varför hon är så emot planerna fast hon vet att det skulle ge dem en bra inkomst. Han kan inte förstå varför hon tar Nathans parti men när hon inte kan svara märker han att hon döljer något. Declan säger till Natasha att så länge hon inte berättar sanningen kan det bli svårt för dem att hålla ihop.

Paddy och Rhona kommer in på puben. Hon flirtar lite med Marlon och han vill erbjuda henne mat. Rhona tänkte ta en fiskpaj men Marlon säger att hon kanske ska ta en sallad i stället. Hon tror då att han tycker hon är tjock men han säger att hon inte ska förstöra aptiten inför kvällen för han är ledig då. De bestämmer sig för att träffas senare.

Nikhil kommer till Home Farm för att hämta Maisie. Nathan försöker be henne om ursäkt men hon vill inte lyssna på honom. Han säger att han inte tänkte sig för, han ville inte alls såra henne. Precis då kommer Declan inrusande med en kostym i handen. Han har fått den levererad till sitt hus och det står Marks namn i den. Declan tror det är Nathans sattyg igen men han förnekar det. Natasha säger inte så mycket.
Declan är så arg på Natasha att han inte vill prata med henne förrän hon berättar vilken hållhake Nathan har på henne.
Nathan är besviken på sin mor som inte försvarade honom och hon erkänner att hon inte vet om han skickat blommorna eller kostymen.

Shadrach går förbi Declans hus och ser Aaron och Jackson sitta på trappen, han försöker få Aaron att bjuda på en öl. Aaron är fortfarande förbannad på sin morfar och har inte alls lust att ens prata med honom. Jackson säger till Aaron att lugna ner sig. Shadrach går hem i stället och hinner precis höra när Carl och Chas återigen bråkar om honom. Han bestämmer sig för att packa ihop och flytta, för allas bästa. (han såg verkligen ledsen ut när ingen verkar vilja ha honom i närheten)

Nikhil träffar Maisie på puben. Han bjuder hem henne till kvällen och lovar att inte laga maten själv.
Bob pratar sedan med Maisie och råder henne att köpa puben så som hon ville förut. Maisie säger att hon inte har några pengar längre. Bob går då till Diane för han är orolig för hur det blir med hans jobb vid en försäljning, Diane lugnar honom med att det inte är så bråttom och att de inte kommer acceptera vilket bud som helst utan vänta tills de får ett bra pris. Charlie säger då att de givetvis inte kan vänta förlänge med försäljningen.

Natasha ringer några samtal för att få reda på mer om hur kostymen kunde hamna hos Declan. Hon får då veta att den funnits några månader hos företaget och att någon ringt och bett dem lämna den på den adressen men de visste inte vem det var som ringt. Natasha säger till Nathan att hon är rädd för vad nästa steg kan vara...

Marlon och Rhona träffas för att åka och äta. De sitter i bilen och pratar, som vanligt så blir det mest trams, han måste förklara sig vad han menar eftersom han är lite otydlig i det han säger. Marlon ser tyvärr inte att Shadrach, som packat sin väska och fått tag på en whiskyflaska, dyker upp framför bilen. Shadrach blir påkörd och får åka till sjukhuset. Carl och Chas kommer dit och får veta att Shadrach mår bra, det är bara några brutna revben men han får ligga kvar för observation i alla fall.

Maisie ska strax sluta arbetet och Nikhil väntar på henne. Bob låter henne gå tidigare men precis då kommer Nathan in. Maisie blir rasande och kör ut honom. När Nathan kommer till sin bil ser han en lapp på vindrutan. På lappen står det "vad är det du döljer?". Nathan blir vansinnig och rusar till Ryan som inte fattar något. Cain lyckas komma emellan och avstyr bråket.

Charity ser Declan vid bardisken. Hon går fram till honom och försöker muntra upp honom. Han bjuder henne på shots och de sitter och pratar. Hon jämför Declan med sin förra man Chris, båda med väldigt dåligt humör när det inte går som de vill.
Hon kommer sedan hem till Cain och är rätt onykter. Hon kan berätta att Nathan gjort något igen och att Declan är skitsur på honom. Cain berättar då om lappen han skrivit och Nathan fått på bilen. Han säger att Nathan snart kommer att bryta ihop och det ska de utnyttja för att få pengar i massor.64 år... Nej 63!

Natasha och Nathan går runt i skogen där Marks kropp ligger begravd. Hon ser att allt verkar orörd och blir orolig för vad den som skickat blommorna kommer att göra nästa gång.

Edna säger till Eve att ta det lugnt på nya arbetet eftersom alla vet vad som hände på Bartons gård och Jimmy är lycklig med Nicola och Carl är lycklig med sin Chas. Eve lovar att uppföra sig väl.

Val försöker övertala Diane till att följa med Charlie. Hon säger att spriten är billigare där i Frankrike. Diane blir sur för att systern är så ytlig men då säger Val att Diane borde ta chansen eftersom det är svårt att få tag på en bra karl när man är i hennes ålder.
Diane träffar sedan Charlie och säger att hon kan följa med honom till Frankrike. Han säger då att han måste berätta något som kanske kan få henne att ångra sig men han vill inte säga det nu på en gång.

Cain säger till Ryan att prata lite med Maisie som verkar ledsen. Ryan går fram till henne och får veta att Mark skickat blommor till Natasha. Ryan går då genast och berättar det för Faye.

Marlon försöker få Lizzie att hitta på något med Lisa för att få hemmet för sig själv när Rhona kommer på middag.
När allt är ordnat hemma så vill Lizzie inte gå ut med Lisa men när hon erbjuds pengar så är det ok. Hon passar även på att sno lite mat från tallrikarna Marlon ordnat precis innan han öppnar dörren för Rhona.
Middagen går bra och de sätter sig i soffan efteråt. Paddy ringer Rhona men hon svarar inte. Marlon och Rhona ska precis kyssa varann när Paddy knackar på dörren. Det är visst nödläge på en gård och Rhona måste följa med honom.

Faye söker upp Natasha för att fråga vad som står på. Hon säger till Natasha att ringa polisen men får veta att de redan pratat med dem. Faye blir irriterad på att Natasha inte verkar ta det så allvarligt så hon säger att hon ska ta reda på sanningen i alla fall.

Charlie och Diane tar en promenad för att prata ut. Han berättar att han har problem med bygget och att det blir så mycket dyrare än han tänkt sig. Hon säger att hon menar allvar med deras förhållande och kan tänka sig att sälja puben så han får ihop till det som saknas. Charlie säger direkt att han kan inte ta hennes pengar. Hon säger att han borde svälja sin stolthet och låta henne hjälpa honom.

Maisie är hemma och hon är förvirrad och ledsen. Hon säger att hon tror att deras far vill be om ursäkt, det är enda möjligheten till varför han skickat blommor till mamma. Nathan blir riktigt förbannad och skriker till henne att sluta tro det för deras far kommer inte tillbaka. Maisie rusar därifrån, jätteledsen.
Natasha mår inte heller bra av att se dottern så där deprimerad. Hon säger att enda chansen till att få Maisie att sluta hoppas på att Mark kommer tillbaka är om någon erkänner att han skickat blommorna. Hon ber Nathan att ta på sig skulden för att "ha försökt sära på Declan och henne". Först vägrar Nathan det men när de sedan pratar med Maisie så lyckas Natasha styra samtale till Nathan som då erkänner att det var han som skickade blommorna. Maisie ger honom en örfil och kallar honom för sjuk sedan går hon därifrån.

Nicola och Jimmy kommer tillbaka från smekmånaden. Han går direkt till Kings kontor för att prata med Carl. När han ser Eve sitta där blir han rätt förvånad men får snabbt veta varför. Jimmy blir lite orolig för vad Nicola kommer att säga om saken. Carl säger att det är väl inte hennes problem men Jimmy säger att det är det, mer än man anar.
Väl hemma så säger Carl till Jimmy att han måste berätta vad som hänt på kontoret. Jimmy säger då att Eve jobbar där men Nicola tar det lugnt. Hon säger bara att om Jimmy flirtar med Eve så kommer hans liv inte bli värt att leva längre. Sedan vill hon visa honom broschyrer på hus hon vill att de ska kolla på. Jimmy suckar, de har ju fortfarande inga pengar till att köpa hus.

Maisie träffar Ryan på gatan och berättar att det var Nathan som skickade blommorna. Ryan blir fundersam och kan inte släppa tanken och Cain märker att något hänt. Ryan berättar då för Cain om att det var Nathan som låg bakom blomskickandet. (om det nu var Cain som skickade blommorna måste han bli misstänksam om varför Nathan tagit på sig det)

Diane fyller år och får frukost av Victoria. Doug kommer över med ett kort och vill att de är vänner igen men han stanar inte kvar. Hon möter sedan Charlie utanför puben men han har inte ändrat sig angående hennes pengar.

Marlon träffar Rhona dagen efter middagen men hon är stressad för det är mycket med arbetet. Han tar det som om att hon inte skulle vara så intresserad av honom. Han pratar sedan med Paddy som säger att Marlon nog tror fel.
Senare på puben så pratar Paddy med Rhona för hon är orolig för att Marlon är så konstig mot henne. Han råder henne att prata med Marlon rakt ut för annars förstår han inget. Rhona går fram till Marlon och säger att hon glömde något igår och seda kysser hon honom. Marlon går iväg till köket med ett stort leende på läpparna.

Maisie berättar för Declan om Nathans senaste påhitt och Declan blir vansinnig. Han säger till Nathan att om han gör om något sådant igen så kommer han att sparkas från kontoret. När Declan gått försöker Nathan prata med Maisie men hon tycker han borde packa och ge sig av i stället.

Charlie berättar för Rodney om vad Diane vill och att han tycker att det kan bli problem med att insvestera i utlandet, det är alltid en risk och det vill han inte utsätta någon han älskar för. Rodney inser att Charlie medgett att han älskar Diane och det har han aldrig hört kompisen säga förut om någon. Han tycker att Charlie ska ta chansen när han hittat någon som betyder något....

Diane ska firas på puben men Charlie kommer dit och vill prata ostört med henne först. Han säger att allt måste gå riktigt till så därför vill han att hon tar denna present. Charlie ger henne en ring och frågar sedan om hon vill gifta sig med honom. Diane tvekar med sitt svar för hon tänker på Jack. Charlie säger då att han förstår att Jack finns i hennes hjärta. Då undrar Diane hur det ska gå för Victoria men Charlie tycker att hon kan följa med dem till Frankrike. Då tackar hon ja till hans frieri och vill att han ska ta emot hennes erbjudande om pengar eftersom de ändå ska gifta sig. Charlie säger att som gifta så kan han dela allt med henne.
De går ut och berättar för Andy och Victoria som blir jätteglada och ännu gladare blir Victoria när hon hör att hon ska få följa med.

Val som ser att det är kramkalas hos Diane får veta av Rodney att Charlie har antagligen friat. Hon kan givetvis inte hålla det tyst så hon ringer i klockan och påkallar allas uppmärksamhet. Val grattar systern som fyller år och som nu blivit Charlies fästmö. Alla runtomkring vill givetvis gratulera Diane och Charlie.
Doug hör och ser det och han ser väldigt nedslagen ut.


Blommor från en död man

Jackson vaknar upp i Aarons säng. Aaron är lite spänd när han går ner till köket. Paddy kommer in sjungandes och ovetandes om att Jackson är där. De pratar lite men Aaron får inget tillfälle till att säga något och Paddy går iväg. Jackson kommer ner och frågar om han ska smita ut men Aaron säger att han ska ju vara mer öppen så det behöver inte smygas. Paddy kommer tillbaka in i köket och blir väldigt förvånad.

Andy kommer in i hos Diane för att hämta lite kläder som tvättats där. Han frågar Diane hur det går med Charlie och hon berättar att han ska åka iväg snart. Hon är mycket noga med att påpeka att ingen kan ersätta Jack men att hon är glad igen för första gången sen det hände. Andy tycker Charlie är en bra man för henne och så berättar han om pengarna han fått för att kunna träffa Sarah. Sedan råder han henne att följa med Charlie, hon har ju ändå anställda som kan ta hand om puben. Diane säger att hon ska tänka på saken.

Sam försöker prata med Cain men blir bortjagad från verkstaden.

Declan kommer över till Charity för att låna toaletten eftersom han inte fått ordning på rören i sitt hus. När han kommer ner igen så påpekar han att deras badkar är väldigt likt det han köpt men som försvunnit. Declan säger sedan att hon kan se det som en present.
Cain kommer hem och blir förbannad på Charity som låtit Declan se badkaret. Charity ber sedan Cain att vara snäll mot Declan och han svarar "det ska jag, oroa dig inte för det"

Paddy är lite chockad över förhållandet mellan Jackson och Aaron så han pratar med Pearl om saken och med Rhona som påminner honom om att det borde vara bra om det får Aaron att hålla sig lugn. Precis då kommer Marlon in med Daisy och säger att hon verkar vara lite vissen. Paddy skrattar och säger att hon ser alldeles frisk ut men överlåter det till Rhona.
Rhona undersöker Daisy och inser att det inte är något fel på hunden. Hon säger att det kan bli dyrt för honom om han försöker ragga på det sättet. Marlon håller med tills han inser vad hon sagt och då försöker han säga att det inte är så. Pearl pikar sedan Marlon om att han tar upp tid för djur som verkligen är sjuka men då säger Rhona att det visst var nödvändigt att undersöka Daisy. Marlon tackar henne för stödet.

Någon beställer blommor via en telefonkiosk och med Marks kreditkort men man får inte se vem.

Paddy pratar sedan med Aaron och säger att det är ok att han tar med sig sin pojkvän hem bara han berättar det först.
Chas söker upp Aaron på verkstaden för att fråga hur han mår. Ryan säger att det är svårt att få bort Aarons leende idag. Hon får veta att Jackson sovit över och hon blir rätt förvånad. Chas skyndar sig sedan till Jackson för att be honom vara försiktig med Aaron. Han förstår hennes oro som mamma men förklarar att "jag är rätt trevlig när man lär känna mig".

Diane frågar Charlie om pengarna till Andy och han tror genast att han gjort något dumt. Hon säger då att det var väldigt snällt av honom och ännu snällare att han inte skröt om det.

Natasha pratar i telefon på kontoret när det ringer på dörren så hon ber Maisie öppna. Det visar sig vara ett blombud som kommer med en jättebukett  med blommor. På kortet står det "saknar dig " och underskrivet av Mark.  Natahsa blir förvånad men Maisie tror att pappan vill ha kontakt igen. Natasha säger att det är omöjligt.
Declan kommer in och undrar vad som står på. Natasha förklarar, sedan tar hon blommorna och går ut.
Nathan som precis kommer hem hinner inte ens kliva ur bilen innan hon har kastat blombuketten på vindrutan. Hon anklagar honom för att vara helt sjuk och att det var det värsta han gjort men Nathan förnekar allt, han har inte köpt blommorna.

Maisie blir förvirrad och går till puben för att svepa ett glas vin. Nikhil vill göra henne sällskap men hon stannar inte kvar på puben. Han ser henne sedan utanför och frågar om han kan skjutsa henne någonstans. Nikhil får Maisie till att berätta om blommorna och att hon saknar sin pappa fast hon är arg på honom.

Paddy retar Marlon för att han tagit med sig ett friskt djur för att få träffa veterinären.  Strax efter kommer Rhona in på puben och Paddy går därifrån. Hon säger att Pearl nämnt att Marlon använt Daisy som svepskäl tidigare under dagen. Sedan ber hon till Marlon att bjuda ut henne direkt nu på en gång. Marlon svamlar lite men tillslut vågar han bjuda Rhona på middag.

Val vill ha betalt för rummet på B&B:t av Charlie och han säger att han betalar för veckan ut sedan måste han åka. Hon frågar om Diane vet att det är så snart men han har inte sagt något till henne.

Charlie berättar sedan för Diane under en middag att han tyvärr måste åka nästa vecka. Diane blir ledsen men vill inte visa det. 
Val frågar sedan Diane hur det går och hon erkänner att hon är lite ledsen över att Charlie inte frågat om hon vill följa med. Val säger att han kanske inte vågat fråga.

Diane stoppar Charlie på gatan utanför puben. Hon vill så gärna prata med honom och då säger hon att hon inte vill att han åker. Hur ska de göra nu?

Polisen kommer till Home Farm. De vill prata med Natasha om att Marks kontokort använts i en blomsteraffär. Hon säger att hon fått blommor och då frågar de varför hon inget sagt. Hon svarar att hon blev chockad.
Nathan kommer in och får höra vad poliserna säger. De ska fortsätta hålla kontokorten under bevakning för att se vad som händer. Nathan säger då "skönt att veta att han lever". Poliserna svarar inte på det utan de tittar bara på varann.

Natasha pratar sedan med Declan om saken och hon säger att hon vet att det inte var Mark som skickade blommorna. Han frågar henne vem det kan vara i så fall men hon hinner inte svara för Maisie kommer in.
Natasha konfronterar Nathan igen och han fortsätter förneka, han lovar och svär att han inte har skickat blommorna. Han skulle aldrig göra så mot Will och Maisie.

Sam tar med sig Cain till skogen för att visa var han hittat något. Cain ger honom lite pengar för att hålla tyst om fyndet men Sam tror att det kan bli problem och han vill inte åka dit för att ha stulit något ur Marks plånbok. Cain säger då att om han är tyst så får ingen veta något. Cain lovar att ta hand om fotografierna och kontokorten.
Glad Påsk allesammans, ha det så bra och njut av ledigheten.


Äntligen...för Aaron

Carl har fortfarande dåligt samvete och vill köpa choklad till Edna och när han pratar med Chas om saken så lyssnar hon inte för hon oroar sig för Aaron.
Han möter sedan Eve som säger att Edna inte behöver choklad utan mer hjälp med att städa och handla och så... (varför gör inte Eve det?) Carl kommer sedan till Edna och får då gå ut med Tootsie igen.

Charlie skojar med Diane och vill inte ge henne necessären. Han säger retsamt att hon försöker hitta en ersättare innan han ens åkt.
Val träffar sedan Charlie på puben och frågar om han sagt något till Diane. Hon blir förvånad över att Diane fortfarande verkar så glad. Val pratar sedan med Diane och säger åt henne att prata med Charlie och berätta vad hon känner. Diane tror inte det kommer att hålla ändå så det är lika bra att de skiljs som vänner.

Declan kommer till Home Farm och han haltar. Han säger att han nästan blivit påkörd när han var ute och joggade. Nathan svarar snabbt att det var inte han i alla fall.
Nathan är sur på Maisie för att hon inte sagt något om Natashas och Declans förhållande men Maisie försvarar sig med att mamma är ju lycklig så låt henne hållas. Hon säger sedan att hon inser att Nathans oro inte är över  att Natasha kan bli lurad utan för att han själv kanske inte får vara mannen i huset.

Aaron är på sin samhällstjänst och får måla en parkbänk. Wayne fortsätter att pika Aaron om att han är gay. Aaron får ta hand om en ny kille som också gör samhällstjänst. Det blir lite ordväxling mellan Aaron och Wayne för Wayne börjar reta den nya killen också men Aaron håller sig lugn . När Aaron sedan åker hem så kliver Wayne av i byn han med och söker upp Aaron på verkstaden. Ryan har precis gått till puben så Aaron är ensam där. Wayne fortsätter att vara lite kaxig och överlägsen, han trakasserar Aaron än mer. Aaron låter sig inte luras till att börja slåss utan han står bara och knyter näven. Jackson som går förbi märker hur det ligger till och precis när Wayne ska börja slåss så tar Jackson tag i honom. Jackson säger att han inte har något emot att slåss eftersom han har inte varit straffad tidigare och kommer att komma undan med en varning. De låter sedan Wayne gå därifrån och Aaron tackar Jackson för hjälpen.

Declan pratar med Natasha och han vill att de berättar för Will om förhållandet innan Nathan gör det. Sedan berättar han om dealen med Nathan som han inte höll och om att Nathan lurat David i fällan och utövar utpressning för att få som han vill. Natasha blir förbannad på Nathan och försöker få tag på honom men han ignorerar hennes samtal.

Edna vill till jobbet för hon känner att hon sviker Carl annars. Eve säger åt henne att inte tänka på saken för hon måste vara hemma och bli frisk.
Eve söker sedan upp Carl som är ensam hemma och erbjuder honom sina tjänster...på kontoret. Hon vill ersätta Edna så länge det behövs och Carl svarar att han har väl inget val. Eve går därifrån mycket nöjd.

Leyla har fått kontraktet på nya butiken så hon och David inviger den på bästa sätt, bara de två.
När de senare återvänder till butiken för att fira med att skåla i champagne så kommer Natasha med extranycklarna och erbjuder dem listor med de förra leverantörerna. David följer henne ut och säger till att de inte vill ha någon hjälp av familjen Wylde. Natasha säger då att hon hade ingen aning om vad Nathan gjort men när David fortfarande är sur så säger hon bara att han verkar ju ha vunnit något på det ändå.

Sam kommer med några nyfångade foreller och Nathan möter honom utanför Home Farm. Sam säger att fiskarna är till Natasha så han har inte tjuvfiskat. Declan kommer precis då och frågar Sam varför han inte röjt i skogen som han blivit tillsagd att göra. Sam säger då att Natasha bett honom att inte göra det men då säger Declan åt honom att han måste göra det ändå.

Chas frågar Paddy om hur det är mellan Aaron och Jackson för hon hade sett dem bära brädor tillsammans. Paddy svarar att han inte vet hur det ligger till men att han inte är speciellt orolig.

Aaron kommer till puben och bjuder Jackson på en öl som tack för hjälpen med Wayne. Jackson ber honom att sitta ner vid bordet och Aaron går med på det. De sitter sedan och pratar med varann och Jackson frågar ut om självmordsförsöket. Aaron säger sedan att han inte tänker göra det igen och då säger Jackson "bra!" och ser glad ut.
Paddy och Marlon tittar åt deras håll oroliga för att det kan bli bråk. Även Zak och sedan Chas blir förvånade när de ser Aaron och Jackson vid samma bord.

Sam kommer tillbaka till Home Farm efter att ha röjt i skogen och vill prata med Natasha. Declan säger att hon är upptagen och att Sam kan prata med henne en annan dag nu kan han gå hem. När Declan gått iväg så smyger Sam in i huset i alla fall. Nathan ser honom inne och frågar om han smyger på Natasha. Sam säger att han vill prata med henne men ännu en gång så blir han stoppad.
Sam går då till puben, mycket oroad över någonting. Till och med Cain märker att det är något som Sam grubblar på men får inte veta vad det är.

Jackson och Aaron fortsätter att prata med varann trots att de andra står och stirrar på dem. Jackson erkänner att han tycker om Aaron. När han sedan tar på Aarons arm så rycker Aaron till. Jackson säger då att de kan gå därifrån så de slipper alla blickar.
Chas är beredd att följa efter dem men Paddy stoppar henne och säger att det är bäst hon stannar kvar och låter sonen vara.

Jackson säger att han skulle träffa några vänner i stan men att han hellre stannar kvar i byn hos Aaron. Aaron tvekar och då känner Jackson att han tolkat honom fel men då frågar Aaron om han vill följa med hem och ta en öl. När de kommit in så sätter Aaron på lite musik, hämtar öl och sätter sig sedan i soffan bredvid Jackson. Jackson säger att de måste inte göra något och Aaron svarar att han inte gör något som han inte vill, sedan kysser de varann...


 


 

 Colin, VM (världsmästerskapen) means World Cup in Swedish.


Munnen säger nej men ögonen säger ja

Diane och Victoria följer med Charlie för att se hur det går med renoveringen av hans slott. De blir väldigt imponerade när de kommer till entrén men de får dock inte gå in eftersom Charlie säger att ett tak rasat och att det fortfarande finns rasrisk.

Declan letar efter Natasha men hittar bara Nathan. Han frågar Nathan hur det går med bygglovet och får till svar att det kommer att lösa sig.
Nathan möter sedan David på cafét och frågar honom hur det går med allt, han vill ju inte förstöra för dem.

Eve kommer in på Kings kontor när bara Carl är inne. Han är lite frustrerad för att han har problem med en cd-spelare(?) och att han har massor att göra men allt går emot honom just nu. Hon säger att hon kan hjälpa honom att slappna av. Carl säger att det inte är någon bra idé men då svarar Eve att de kan behålla kläderna på för det kommer ingen att straffa dem för. Carl säger att han faktiskt är lycklig med Chas. Eve säger att hon bara tänkt bjuda på en matbit men precis då ringer telefonen och hon går därifrån. Carl tittar efter henne med ett leende på läpparna.

Cain visar Ryan hur man "vattnar" bilen men riktar slangen mot Declans betongsäckar som ligger ute på gårdsplanen. Declan kommer och ser det och blir förbannad men kan inget göra. (vi fick även höra att Aaron kom tillbaka från sin samhällstjänst, så han håller på med den fortfarande)

David kommer till Nathan på kontoret. Han säger att allt är klart nu och att han vill ha minneskortet. Declan som precis kommer in undrar vad som står på. David går och Nathan talar om att bygglovet är fixat. Declan som sett Davids bistra min undrar givetvis vad som står på. Nathan säger då att det inte är hans fel att David inte kan behålla byxorna på. Då inser Declan att David blivit utpressad. Nathan säger att han bara gjort en god gärning eftersom om andra fått veta det så hade Davids karriär och kärleksliv varit förstört.

Eve kommer in på puben när Carl står där bredvid Rodney. Hon lyckas flirta till sig en drink av honom men går och sätter sig. När Carl ska gå så frågar hon om inte hon får bjuda tillbaka. Carl säger att han måste jobba och att det inte kan bli något mer mellan dem. Hon säger då att hon vill inte bråka men de kan väl vara vänner. Han går med på det.

Diane, Victoria och Charlie är tillbaka i byn. De är mycket lyckliga över resan och berättar det för alla. Doug kommer in och ser dem och han ser inte alls så glad ut. Han sätter sig sedan med Sandy vid ett bord men kan inte låta bli att titta åt Dianes håll. Sandy råder honom att inte titta om han känner sig sårad men Doug säger att allt är ok. Sandy säger då att man måste kämpa om man vill vinna och att Doug borde gå fram och prata med henne.
Precis när Doug reser sig upp kommer Val in och börjar prata med Diane. Han sätter sig igen men efter ett tag tar han ändå mod till sig och går fram. De börjar prata med varann men det går inte så bra och allt blir lite fel. Diane tror att han vill såra henne. Charlie kommer fram till dem och då säger Doug åt honom att han kommit till byn och förstör allt och alla. Det blir nästa bråk mellan dem men Charlie ber Doug att gå därifrån innan någon av dem säger något de kan ångra.
Doug går iväg och ut på promenad, han går till bron vid ån och står där och deppar.

Cain sitter med sina arbetare ute när Jackson går förbi, han frågar Jackson om de låst ordentligt inför natten och Jackson svarar att de har fönstrena öppna för att vädra. Cain måste då genast säga att de borde vara rädda om verktygen som kan ligga där. Aaron säger till Cain att låta dem vara i stället.

Aaron möter Jackson på cafét och de pratar med varann. Han beklagar sig över att ha problem med någon i sin närhet. Charity som ser dem säger sedan till Chas att hon tror att det är något på gång mellan Aaron och Jackson men Chas tror inte Aaron är redo för ett förhållande än.

Nathan kommer hem till David för att lämna minneskortet och säga att pengarna finns på kontot till kvällen. Han säger också att han inte vill förstöra glädjen för honom och att han inte vill besudla något som David älskar, innan han går därifrån.
David berättar sedan för Leyla och Eric att han fått ett kontrakt och att de kan betala handpenningen på huset. Leyla blir överlycklig.

Rodney står och pratar med Charlie i baren. Charlie säger att det är synd att de inte var 20 när detta hände men Rodney svarar då att de hade förstört allt ändå...för ungdomar inte förstår bättre. Charlie berättar att det är synd att det måste ta slut mellan honom och Diane eftersom de har olika liv i olika länder.
Val pratar under tiden med sin syster och upptäcker att Diane är väldigt väldigt lycklig med Charlie.

Natasha och Declan kommer till Home Farm och de är lite fnittriga och uppspelta och ska dricka lite vin ihop. Nathan som ligger på soffan hör dem och undrar vad som står på. Han antar att de ska fira för att bygglovet är klart och då får Natasha veta det. När hon hämtar vinet säger Nathan till Declan att sticka efter det första glaset vin.

Maisie fortsätter att hinta till sin mamma om att hon tycker att mamman ska satsa på Declan. När Maisie gått iväg så gör Declan och Natasha upp om att ses i hans hus senare, han har avbokat Natashas möte för dagen.
Nathan sitter på kontoret och får reda på att Natasha inte varit hos revisorn som hon sagt att hon skulle till. Han frågar då Maisie om hon vet var Declan är. Nathan inser att något är på gång så han skyndar sig till Declans hus i byn. Han kommer precis in när Declan och Natasha kommer ner från sovrummet. Han är mycket bitter över att hon ljugit för honom men nu när han ändå vet så vill han berätta för resten av familjen om att de fått en ny "pappa".

Val pratar med Charlie och inser att allt inte är som det ska. Hon får veta att han måste tillbaka till Frankrike långt tidigare än de trott och att han inte sagt något till Diane. Hon säger åt honom att berätta det senast idag för annars gör hon det.
Charlie stämmer träff med Diane och lovar att laga mat åt henne.  När de sedan ses så märker Diane att han är lite frånvarande och undrar givetvis varför. Han berättar som det är och hon vill att de försöker vara så lyckliga som de kan tills han måste åka.

Doug är sur och Laurel försöker prata med honom. Han tycker att Charlie är en uppblåst åsna och Diane beter sig som en skolflicka. Hon säger åt honom att han måste be Diane om ursäkt om han vill behålla hennes vänskap.
Doug går till puben och ber Diane om ursäkt för vad han sagt och han vill att de är vänner igen. Hon godtar det men sedan frågar han om han får jobba där i baren igen men hon är inte redo för det. Hon säger att hennes vänner vill att hon ska vara lycklig och hon är ju det med Charlie men önskar Doug detsamma?

Sam kommer in på kontoret på Home Farm, han berättar att han ska rensa upp i vegetationen i vissa delar av skogen för Declan bett honom göra det. Natasha som hör det blir orolig och säger åt honom att det inte alls behövs och att Sam ska göra som hon säger.

Carl är stressad på kontoret och behöver vissa papper som Edna hämtat på övervåningen. Han nästan sliter papprena ur handen på henne så hon vinglar till och gör sig illa i höften. Hon har jätteont men vill inte till sjukhuset. Eve får komma dit och hjälpa henne, Edna vägrar att åka till sjukhuset så de åker hem till henne.
Carl har dåligt samvete så han köper blommor till Edna och besöker henne i hemmet för att höra hur hon mår. Eve gillar att han är så nedstämd över situationen så hon utnyttjar honom till att han måste gå ut med Tootsie även om Edna säger att hon kan göra det själv.

Sam sitter på puben med Charity och Chas. Han frågar dem om de tror att homosexualitet går i släkten. De skrattar åt honom och säger att han ska fråga sin far om han är homosexuell. Sam säger då att förutom Aaron nu så har Debbie haft ihop det med Jasmine och Charity var ju ihop med Zoe. Tjejerna inser att han har ju en poäng men fortsätter sedan att reta honom och fråga om han varit kär i någon kille.

Nathan säger till Natasha att de måste bli av med Declan för han litar inte alls på honom. Natasha säger givetvis emot sin son.
Nathan söker upp Declan och frågar varför han gått emot deras deal om att Nathan skulle fixa bygglovet och Declan skulle låta bli Natasha. Declan ville givetvis inte låta Nathan styra och ställa. Då säger Nathan att Natasha kommer att få veta allt men Declan tror inte Nathan vågar berätta något för då kommer hon att hata sin son i stället. Nathan är självsäker och säger att inget han gör kommer att förvåna henne längre. Declan tror fortfarande att Nathan inte vågar säga något men får till svar att vi får väl se...


Angående rubriken så tycker jag Carls försök att mota bort Eve inte riktigt lyckas, han verkar ändå vilja ha henne.

(på bardisken så står det en burk med massa ägg i vatten, vad är det? En lek eller något ätbart?)
 
Det är så kul med era kommentarer, man lär sig ofta något. Jag höll på att bli nervös men så var det bara ett aprilskämt =) dessutom var det kul att få veta att det var VM precis när avsnitten sändes så man förstod varför det var massa Englandsflaggor upphängda. Idag såg man ju att de hade någon speciell VM-meny/drinkar på puben.

Nästan ett normalt bröllop

Nicola blir nervös inför rättegången och vill ringa hem en sista gång innan det är dags. Sedan får hon tillräckligt med mod så hon säger till rätten att skynda sig för hon har inte hela dagen på sig för hon har viktigare saker på gång. Åklagaren tycker att Nicola ska få ett hårt straff men försvarsadvokaten säger att Nicola inte varit straffad förut. Domaren verkar först tycka att Nicolas brott var lindrigt men sen låter det som om han tycker att hon borde få ett ganska hårt straff. Plötsligt kommer det ett brev till åklagaren och de tar upp det i rätten. Brevet är skrivet av Viv som berömmer Nicola som mor och att hon förstår hennes handling och att hon kan tänka sig att Nicola får passa tvillingarna i framtiden, inte förstahandsvalet men dock..
Domaren dömer Nicola till 18 månaders villkorligt och Jimmy jublar. Nu får de bråttom till bröllopet. Nicola och Paul går in på damrummet så hon får hjälp med att byta om. Rodney som precis kommit ska skjutsa dem tillbaka men när de går ut så har p-vakten låst framhjulen för att de stått parkerade på fel ställe. Nicola ger sig inte utan stoppar Viv och frågar om de får åka med henne och det är ok.

Marlon kommer med en tårta till Rhona för att fira hennes delägarskap med Paddy. Dörren till huset står öppen och inne är allt i en enda röra. Han tror att det varit inbrott och blir på sin vakt. Andy dyker upp och förstår ingenting. Marlon berättar om sin misstanke men Andy bara skrattar. Det visar sig att alla saker är Rhonas och hon här inte alls så bra ordning som de hoppats.

Natasha, Declan och Maisie är på Home Farm och fixar inför bröllopsmottagningen. Även Nikhil kommer dit. De åker sedan tillsammans till kyrkan.
David och Leyla är också på väg till kyrkan och hon är fortfarande deppig över att inte ha pengar. Hon funderar på att börja sy upp bröllopsklänningar på heltid. David antyder att snart kanske de slipper oroa sig och då blir hon genast nyfiken. Han berättar att han har ett stort kontrakt på gång så de kan köpa huset och butiken.

Alla bröllopsgäster sitter samlade i kyrkan men ingen vet hur det har gått i rättegången. Will sitter bakom Maisie och kastar blomblad på henne. Hon blir lite irriterad men Nikhil sitter och flinar. Sedan när Will lugnat sig så kastar Nikhil lite blomblad på henne och hon tror givetvis att det är Will och säger åt honom. Nikhil fnissar och blir avslöjad. Edna muttrar över att de leker i kyrkan.

Diane och Charlie har lugna dagar i Frankrike och Victoria verkar trivas, När de sedan sitter ute på ett café så kommer det en yngling som snor Dianes väska som ligger på bortet. Charlie springer efter tjuven och Diane blir lite rädd och när han kommer tillbaka med väskan som tjuven tappat så skäller hon på honom för att han följt efter.

Nicola och sällskapet kommer till kyrkan precis i sista minuten. Jimmy får skynda sig för att hinna byta om. Nicola blir lite chockad när han och Carl dyker upp i kilt =)
Vigseln går bra och alla är nöjda. Natsha tittar på sina egna ringar när Ashley pratar om brudparets ringar, hon tar sedan av sig sina.
Nicola och Jimmy får åka till mottagningen i en av åkeriets bilar.

Festen på Home Farm blir lyckad och Nicola är verkligen lycklig. Eve fortsätter att flirta med Carl och senare blir de ensamma i hallen. Eve ska precis böja sig fram och kyssa honom när någon ropar att taxin har kommit. Alla ska säga hej då till brudparet så de går dit. Carl ger Jimmy papper på hotellet men det är inte det de tänkt sig för Carl och Chas har bokat en vecka på Teneriffa åt dem i bröllopspresent.

RSS 2.0