Historien upprepar sig

Inskrivet kl 21:41
 
Vanessa vill att Charity pratar med Tracy för att varna henne för Bail. Charity säger då att hon fick ett erbjudande på 20 000£ av honom för att hålla tyst. Vanessa blir besviken när hon inser att Charity funderar på att ta emot pengarna.
 
Dan lovar Sean att hjälpa till med begravningen. Daz håller sig undan Dans vrede och besvikelse så han super sig full. När han i ett svagt ögonblick träffar Kerry så erkänner han för henne att han kan vara Amelias pappa.
 
Joe fortsätter att köpa saker till Noah. Noah får tv-spel och även ett aktivitetsarmband som han inte vågar visa sin mamma.
 
Frank hjälper Rishi till att bjuda ut affärskvinnan Helen (som påminner om Rishis exfru Georgia). Rishi blir nervös när hon tackar ja så han övertalar Frank att hjälpa honom med småpratet via en hörsnäcka.
 
Charity får sina pengar och hon säger åt Bail att låta bli Tracy. Hon får då veta att han är lyckligt omgift, tack vare henne.
 
Megan har varit på Home Farm på möte med Graham. Hon tackar sedan nej till ett glas champagne för att träffa Frank. Megan kommer till fabriken och hör Frank prata i telefon med vad hon tror är en okänd kvinna. Megan smyger därifrån.
 
Daz packar sin väska för att smita och han gör slut med Bernice. Kerry upptäcker honom och säger att han inte få lämna dem förrän han gjort ett DNA-test.
 
Juluppehållet är vecka 52 och vecka 1.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0