En lämplig man till Alicia

Thomas ska åka men Nicola ändrar sig precis när de packar väskorna i bilen. Han får stanna om han håller sig undan Belle och gör som de säger.
 
Kerry ska passa Jack och Sarah men har svårt att leka med barnen. Hon tjatar till sig hjälp av Laurel en stund men sedan måste hon vara själv med dem. Vid tillfälle smyger hon ut och Sarah som hör Jack gråta ska värma mjölk åt honom på gasspisen. Som tur är kommer Kerry in igen och hinner förhindra en olycka. Hon säger till Sarah att det är deras hemlighet.
 
Declan köper hästen utan att Steve får reda på det. Katie blir glad när hon får den. Steve blir rasande när han får veta vad som hänt men sedan ändrar han sig och ber om ursäkt för sitt humör och han vill jobba kvar i stallet. Declan litar dock inte på honom.
 
Thomas tar Dans van och sticker till flygplatsen. Belle blir ledsen och besviken när hon inser att han stuckit utan att säga hedå. Marlon försöker trösta henne men hon är inte mottaglig, hon säger att så fort hon fyller 16 kommer hon att sticka.
 
Chas kommer hem från Frankrike. Cameron får samtal från sin exfru om att han måste åka till Jersey för att passa barnen medan hon opereras.
 
David lyckas skrämma bort Lee som vill träffa Alicia. Han säger att hon är lättfotad och svår. Hon blir rasande när hon hör det. Priya bestämmer sig för att para ihop Dom och Alicia genom att prata med var och en av dem och säga att de pratar om varann. Alicia genomskådar det och blir förbannad. Priya är ändå övertygad om att Dom är en perfekt man för Alicia.
 
 
Tyvärr orkar jag inte skriva så mycket mer, eftersom mitt minne sviker mig om vad som hänt... Ni får fylla i om jag missat något väsentligt.
 
 

Hästänkor

Lisa är utom sig av oro. Hon pratar med polisen men vill att de letar istället för vara där hos dem och ställa frågor.
Belle och Thomas åker in på en skogsväg och stannar bilen där. Thomas ska gå iväg för att handla något att äta eftersom de passerat en butik nyligen. Belle vill ringa hem till mamma så hon inte oroar sig men Thomas säger åt henne att polisen kan spåra samtalet så det är inte ok. Han går iväg och Belle stannar kvar.
 
Sean har fått en följeslagare, en hund som hänger efter honom mest hela tiden. När Sean ska kasta en pinne åt hunden träffar han Megan som råkar spilla ut sitt kaffe. Hon blir inte alls glad.
 
Dan kommer in på kaféet och talar om för Ali och Ruby om att hans bil blivit stulen. Sean som sitter där försöker att inte synas men ganska snabbt så inser de vuxna att han vet mer än han säger. Sean berättar att han bara gjorde en vän en tjänst när han gav Thomas bilnycklarna. Det slutar med att Sean får gå till Dingles och Kings för att be om ursäkt.
 
Cain kommer hem till Dingles och han följer med ut för att leta efter Belle. Han nämner sin oro när han hör att Thomas tagit bilen som hans far förgrep sig på Chas i. Lisa blir ännu mer orolig när hon hör detta och hon tror att den kanske är en slags hämnd från Thomas.
 
Gennie börjar planera för sitt bröllop och hon sitter och pratar med Alicia på kaféet. Hon säger högt och tydligt hur hon vill ha det, allt för att pika Brenda som står vid kassan.
 
Belle ringer Lisa medan Thomas är och handlar. Hon berättar att hon mår bra och att det inte är Thomas som tvingat henne. Givetvis tror Lisa att Belle inte kan prata fritt och hon antar att allt är värre än det Belle säger.
 
Priya blir rasande när hon hör att Gennie och Nikhil ska gifta sig snart, före deras bröllop. Hon tycker Gennie tar åt sig all glans men när hon nämner det för dem så inser hon att Gennie tänker på Brenda. Nikhil är orolig för att Gennie endast gifter sig för  Brendas skull.
 
Katie är eld och lågor över att de ska kolla på en trav/galopphäst. Declan är mer tveksam. När Bernice och Steve kommer till kontoret säger Megan att både Declan och Bernice kommer att bli hästänkor nu när Steve och Katie kommer att tillbringa mer tid ihop.
 
Ali blir pushad av personalen att gå in till Jai för att be om högre lön för dem. När hon gör det så inser Jai att Ali snokat bland deras pappar. Han frågar henne om hon sett alla andra kontrakt också, de som knappt ger någon vinst. Ali skäms för det hon gjort. Jai säger åt henne att hon måste säga till personalen att jobba över om ordern ska bli klar. När arbetarna är på väg att gå hem vid ordinarie tid så kommer Jai ut från kontoret. Ali skyndar sig att säga till personalen att de måste arbeta över. Givetvis blir det protester eftersom det är kort varsel. Ali försvarar Jai och säger att allt måste bli klart så företaget får sina pengar så de kan få sina löner så småningom. Jai som hör hennes försvar av honom blir glad och säger att hon kan berätta det andra också. Ali vet ju inte vad han menar så hon säger att han kan säga det. Jai säger att alla får en bonus på 200£, tack vare Ali, när arbetet är klart.
 
Pearl blev sur över Vanessas förolämpningar om att hon skulle vara gammal så hon är inte på kontoret. Paddy och Rhona försvarar Pearl och hennes insatser på arbetet. Det gör att Vanessa ber Pearl om ursäkt och hon lovordar henne... (jag undrar vad Vanessa är ute efter, hon verkar ändra sig hela tiden och blir rätt fjäskande så fort hon råkat göra eller säga något sårande till någon)
 
Thomas kör hem till Dingles medan Belle sover i bilen. Hon blir besviken när han väcker henne och hon ser var de är. Han säger att det är det enda rätta, att återvända men Belle tror att de aldrig kommer att få ses igen. Först blir Zak och Lisa arga men Belle försvarar Thomas och säger att det var han som valde komma hem, hon hade aldrig gjort det annars. Zak följer med Thomas hem till Jimmy och Nicola.
 
Declan bestämmer sig för att inte investera i hästen som Steve föreslagit. Katie blir väldigt besviken men Declan har något annat på gång...
 
Jimmy får veta att Colleen beställt nya biljetter till Thomas. Han erkänner för Nicola att han kommer att sakna grabben när han åker.
 
Lisa och Zak försöker prata med Belle. Belle är besviken på sina föräldrar och hon förklarar att hon älskar Thomas och att han betyder mest för henne i hela världen. Lisa blir ledsen över att inte längre vara den mest betydelsefulla personen i sin dotters liv, hon säger att allt är över att hon nu ger upp sin dotter...
 
 

På rymmen

Ali som råkat se en arbetsorder på kontoret på fabriken inser att Jai och Nikhil tjänar en hel del pengar på deras arbete. Hon nämner det för Ruby och att hon anser att de anställda borde få mer betalt. När hon kommer till jobbet pratar hon med Lisa och säger att hon är värd högre lön. Sedan nämner Ali att Sean vill be om ursäkt. Lisa tvekar men säger sedan att de kan komma över på lunchen.
 
Paddy går med på Vanessas förslag efter en viss övertalaning av Rhona. Vanessa blir överlycklig och börjar genast planera inför framtiden. När hon senare nämner vissa förändringar så blir Paddy förvånad. Vanessa säger att hon kan ta allt på nästa möte. Hon får då veta att Paddy och Rhona inte haft möten för att diskutera kliniken.
Pearl kommer hem och blir rätt förvånad när hon får veta att Vanessa är delägare i företagt. Hon blir inte speciellt glad när Vanessa kallar henne för gammal..
Lite roligt var det när Vanessa delar ut nya scheman och Paddy kollar sitt uppochner så Rhona får vända på det lite fint =)
 
Belle är ledsen för att hon inte får gå och säga adjö till Thomas som ska åka idag. Thomas packar och gör allt för att kunna komma iväg men inte till flyget... Han är på gång att ta Jimmys bilnycklar men blir avbruten när Jimmy kommer in i rummet.
 
Rodney har kommit hem efter att ha handlat. Han märker att Brenda verkar helt borta så han ringer till Bob. Bob skyndar sig över och strax efter så blir Brenda som vanligt men hon blir arg när de är oroliga för henne så hon får ett utbrott på dem. Lite kul att hon klagar på deras omtanke och Nikhils skjortor. Bob håller sig dock lugn och tröstar henne.
 
Nikhil är på Home Farms kontor och pratar med Katie och Alicia. Han vill överraska Gennie med en ny kappa eftersom hon behöver något för att bli glad. När Alicia pratar om bröllop så inser Nikhil vad han ska göra. Han går/springer hem och friar till Genne som blir rätt förvånad men sedan säger att hon inte kan gifta sig nu när hon inte kan visa lycka när mamman är sjuk.
 
Sean och Ali kommer till Dingles där han ber Lisa och Zak om ursäkt. Sean får även be Belle om ursäkt och hon skyndar sig att be honom lämna en lapp till Thomas. Hon kan inte sms:a honom eftersom föräldrarna tagit hennes mobil.
 
Nikhil lyckas övertala Gennie till att hon kan gifta sig även om Brenda är sjuk. Nu kan hon ändå få mamman med på bröllopet. Genne blir glad och tackar tillslut ja. Nikhil blir överlycklig.
 
Lisa pikar Ali som sagt att de är värda mer lön och att de varit över för att be om ursäkt. Ali blir irriterad och går in till Jai och Rishi. När hon börjar prata om mer pengar tror Jai att hon vill ha extra pengar för att ha ansvaret en stund medan de är på möte så han skickar ut henne till de andra igen.
 
När det är dags för Thomas att åka till flygplatsen så lyckas han smita ifrån Jimmy. Jimmy blir förbannad på sig själv men går till Dingles för att kolla om Tom är där. Han säger inget om att grabben stuckit. När Nicola får veta det blir hon rasande på sin man.
 
Thomas möter Sean och får honom att ta nycklarna till Dans buss. Thomas ska åka iväg när Belle dyker upp. Hon har lyckats smita från sina hårt bevakande föräldrar. Hon vill följa med honom men han tycker hon borde stanna hemma. Belle tjatar och när Paddy dyker upp så drar Thomas in Belle i bilen och sedan åker de iväg.
 
Katie blir av med kryckan och vill ha nya utmaningar. Steve erbjuder henne att satsa pengar i en travhäst. Katie tvekar men sedan går hon med på det och tycker det ska bli kul. Bernice är mindre road eftersom hon trodde att Steve slutat med travhästar.
 
Nikhil och Gennie har bjudit båda deras familjer på lunch på puben för att tillkänna ge att de ska gifta sig inom två veckor. Brenda blir förbannad eftersom hon känner att de skyndar på bröllopet för att hon ska dö snart. Hon rusar ut och Gennie, Bob och Nikhil följer efter henne. Gennie bönar och ber sin mamma att inte sura utan vara glad för hennes skull.
 
Zak och Lisa kommer hem till Kings för att se om Belle är där. När de får veta att Thomas också är på rymmen så går Jimmy och Zak ut för att leta efter dem. De återvänder utan att han hittat ungdomarna. Paddy kommer dit och berättar vad han sett, att Thomas dragit in Belle i bussen innan de åkte iväg.
Lisa blir orolig så hon ringer polisen eftersom Belle i princip har blivit kidnappad av Thomas. (De andra ville inte blanda in polisen men Lisa ringde ändå)

Polisen, smoothies och smärtstillande

Lisa och Zak ringer polisen för att försöka få bort bilden på Belle från Internet. Polisen frågar ut Belle och sedan söker de upp Thomas hemma hos Kings. Tillslut besöker de även Sean. Ali får veta att sonen kan åtalas för barnporrsbrott. Hon blir upprörd och Dan som kommit dit lovar att Sean aldrig kommer att göra om samma misstag.
 
Nikhil har kallat in Laurel på kontoret. Hon kommer in glad i hågen men Jai berättar att nästa gång så kanske hon får tjänsten men denna gång har den gått till Ali. Laurel blir givetvis förvånad och besviken. Nihil blir irriterad och får då höra att Jai ändrat sig.
 
Brenda har varit på babysim med Molly och Bob. Där har hon lärt känna en kvinna (som jag inte minns namnet på) som också varit väldigt sjuk men nu mår hon mycket bättre tack vare olika smoothies. Brenda besöker kvinnan för att köpa hem drycken och för att få annan form av terapi. Gennie är frustrerad eftersom hon vill att mamman söker riktig vård istället för massa hokuspokus.
 
Vanessa har fått ärva sin gamla moster/faster och hon erbjuder sig att köpa in sig i kliniken. Paddy stirrar på henne när hon nämner det men då säger hon att hon bara skojade. Rhona påpekar sedan för Paddy att det var säkert inget skämt. Rhona har ont i ryggen så hon söker upp dr Abbott och får massa starka tabletter utskrivet. Hon säger till Paddy att det kanske är bra om Vanessa tar del av företaget. Vanessa kommer in och märker att de pratar om henne. Hon säger att det är faktiskt bara fördelar för Paddy och Rhona om de delar ansvaret för hon kan jobba kvällar och helger eftersom hon inte har någon familj.
 
Jimmy blir rasande på Thomas som träffar Belle. Han är orolig eftersom Belle räknas som mindreåring. Jimmy säger till Thomas att de får inte ses något mer och att han får bara gå till jobbet annars ska han hålla sig hemma.
 
Thomas försöker ringa Belle men ingen svarar. Han blir orolig och söker upp henne hemma. Belle blir glad när hon inser att han inte alls tänker dumpa henne för bilderna. Precis då kommer Zak hem och han blir förbannad när han ser Thomas. Thomas kysser Belle framför ögonen på Zak, sedan går han därifrån. Zak ringer till Jimmy och skvallrar och det leder till att Jimmy bokar biljett till Thomas som måste åka hem till sin mamma i Saudiarabien.
 
Declan som pratat med Cameron säger åt Robbie att låta dem vara för annars skvallrar han för Megan om svartspriten som Robbie säljer. Robbie nämner för Megan att Declan pratat med honom men han säger inte vad som sagts. Megan blir sur och säger åt Declan att låta Robbie sköta sitt. Declan påminner henne om att hon bett om hans hjälp tidigare.
 
Gemma och hennes pappa kommer hem till Dingles för att hon ska be om ursäkt. Hon råkar även nämna att Thomas måste lämna byn. Belle blir jätteledsen och rusar därifrån. När Dom och Gemma gått så är Zak lättad över beskedet om Thomas. Lisa inser att det inte kommer att bli lättare, Belle är 14 och det har precis börjat...
 
Ali försöker ta jobbet som förman på största allvar. Det börjar med att hon kommer försent eftersom polisen varit hemma hos dem för att prata med Sean. Sedan blir hon osams med Lisa angående deras barns förehavande. Nästa problem är när hon spiller kaffe på Nikhils papper. Hon tar hem papprena i smyg för att försöka göra rent dem. När hon ska lägga tillbaka dem på kontoret kommer Jai in. Ali blir nervös men Jai går iväg så hon kan lägga in papprena i en annan bunt med papper.
 
Brenda är less på att både Gennie och Bob är emot hennes val och hon tror att de planerar hennes begravning. Hon kallar in dem och Nikhil till möte i kyrkan. Där ber hon dem lyssna på henne. Brenda berättar att hon hellre lever lycklig med sina nära och kära den tiden hon har kvar än att genomgå en massa medicinsk behandling som kanske är i onödan...
 
 
Jag saknar Moira och Cain!
 
 
Trevlig helg

Två galningar, eller fler...

Alicia ska på date och har klätt sig i en mycket tight kort vit klänning. David har svårt att slita blicken ifrån henne när han kommer dit för att vara barnvakt. Han opponerar sig lite emot att klänningen är lite väl kort men Jacob säger att hon ser strålande ut.
David blir något förvånad när Alicia kommer hem tidigt. Hon skyller på att hon börjar tidigt nästa dag.
 
Robbie inser att det kanske inte är så smart att tända eld på spriten när han står mitt i den. Han rusar istället iväg men Cameron springer i kapp honom strax utanför puben. Cameron tvingar in Robbie i skåpbilen där han binder honom och tejpar över munnen.
 
Chas fortsätter frågesporten. Hon har inte tid när Cameron tittar in för att prata med henne utan hon säger åt honom att lugna ner sig och låta henne vara. "Jais gelebönor" är damerna från fabriken och de är väldigt livliga. De drar in Nikhil till sitt lag när han dyker upp på puben. Kerry försöker övertala honom till att strippa lite för att laget ska få bonuspoäng. Nikhil vägrar men då går Kerry upp och börjar dansa som om hon ska strippa. Plötsligt drar hon upp en bh ur urringningen och hon kastar den på Adam som sitter vid ett bord lite längre bort.
 
Gemma är fortfarande besviken på Belle och inte blir det bättre när Belle dyker upp med Thomas. Thomas skryter om att de är inbjudna till en klubb. De är mycket tydliga om att det bara är två som får gå. Gemma försöker övertala Thomas att ta med henne men självklart vägrar han. Precis då kommer Lisa och undrar var Belle varit. Belle ger en bortförklaring och skyndar sig sedan att fråga om hon får sova hos Gemma på lördag. Det gör inte Gemma gladare av att bli utnyttjad av sin vän. När Lisa gått så säger Gemma att hon inte vill vara vän med Belle längre.
 
Rachel möter Jai och Charity på puben. Hon frågar dem om hon får börja städa hos dem igen eftersom hon vill börja jobba lite. Charity tvekar men Jai tycker det låter bra och han har inget emot att Archie är med. När Jai och Charity går ut så tackar han Rachel tyst.
 
Chas går ut och kastar sopor när hon hör några ljud från skåpbilen. Hon blir nyfiken och går dit. Chas blir rasande när hon ser Robbie som är bunden och Cameron som sitter bredvid. Hon säger åt Cameron att släppa Robbie. Det slutar med att Robbie skyller på att Cameron är helt psyksjuk och Cameron skyller på att Robbie tänkt elda upp puben. Debbie kommer dit eftersom hon letat efter Robbie som skulle ha gjort ett jobb för henne. Hon tror att det är Camerons sätt att hämnas på henne medan Cameron svarar att hon fortfarande måste vara kär i honom eftersom hon inte kan släppa taget...
När alla gått säger Chas till Cameron att han förstört alla möjligheter för henne att bli sams med sin familj. Nu vill hon åka iväg, ensam.
 
Belle är hemma och ledsen för att Gemma är elak för att hon är avundsjuk. Gemma får stöd av Sean när hon beklagar sig över Belles egoistiska sätt. Hon mms:ar utmanande bilder på Belle till Sean som blir helt chockad och söker upp Belle. Han säger inget om bilderna utan frågar bara om Thomas får henne att göra sådant hon inte vill. Belle tror han menar helt andra saker och blir sur på Gemma som snackar skit. Sean blir irriterad på Belle och går därifrån. För att ge igen så taggar han bilden på Internet.
 
Debbie är rasande på Robbie som förstör för dem. Tänk om Cameron kommer att polisanmäla honom. Därför tar hon över sprithanteringen istället för Robbie som hon känner att hon inte kan lita på.
 
Ali tvekar på om hon ska söka förmansjobbet på fabriken. Hon tror inte hon har en chans mot Laurel. Rachel hör det och när hon är hos Jai för att städa så passar hon på att be honom tänka på Ali när de tillsätter tjänsten, åtminstone om hon ska komma tillbaka och städa igen. Denna gång hinner hon inte städa eftersom andra i familjen kommer hem.
 
Megan ber Declan att hjälpa henne med bråket mellan Robbie och Cameron. Declan vägrar först men sedan övertalas han till att åtminstone prata med Cameron.
 
Thomas får se bilden som Sean taggat på nätet. Han blir rasande och rusar ut på gatan och ser att Sean är där. Som tur är lyckas Ali som går förbi att stoppa bråket. Zak som också är där blir givetvis chockad när han får veta vad som hänt. Ali är rasande på sin son och skäller ut honom.
 
Nikhil och Jai tar hand om rekryteringen. Kerry söker jobbet också och hon tror att intervjun gått bra även om hon råkat rapa. Lisa ska söka men när Ali kommer dit och berättar om bråket så drar sig Lisa ur och går hem istället. Ali svarar på Nikhils frågor så gott hon kan men Jai är väldigt snabb med att fylla i lämpliga svar åt henne.
 
Efter intervjuerna säger Nikhil att han vill att Laurel får jobbet. Jai håller med honom men sedan när han möter Rachel och Ali så säger han att Ali fått jobbet som förman.
 
Lisa och Zak pratar med varann. De är givetvis oroliga över Belle som nu mår dåligt över vad kompisarna i skolan ska säga om bilderna.Dessutom upptäcker de att Thomas ringer Belle flera gånger fast hon försöker att inte visa det. När Belle inte hör så beklagar sig Lisa och säger att det nog är deras fel att Belle blivit så annorlunda.
 
 
 

Sharmas charmörer

Noah sitter vid frukosten och är glad över att hans mamma och Jai inte bråkar längre. Han säger klart och tydligt att ha inte vill ha någon ny pappa igen.
 
David berättar för sin far om att kyssen med Alicia när de fotograferades såg lite för äkta ut för att kunna tryckas i broschyren. Priya skulle bli ledsen om hon såg bilden och nu har Alicia ordnat så bilderna inte kommer att användas. Eric som sett när David pratat med henne inser att känslor finns. David förnekar det givetvis.
 
Robbie går runt för att sälja sina spritflaskor han köpt svart. Eric köper lite men David vägrar. Han försöker sälja till Cameron på puben men han är inte intresserad.
 
Sam är orolig för att Archies pappa ogillar att han bor hos Rachel och babyn. Han söker upp Jai på fabriken för att erbjuda sig att betala en del av hyran för att pappan inte ska behöva betala och för att då kan han inte komma och ställa krav på att träffa barnet. Plötsligt måste Sam gå på toa så han lämnar över Archie till honom. Charity som precis kommit ser dem men hon kan inte förstå varför Sam erbjuder sig att betala frivilligt.
 
På fabriken diskuterar Ali och Laurel med Lisa om de ska ta och delta i frågesporten på puben. De vill kalla laget för Sharmas charmörer eller Jais gelebönor. Nikhil stör damerna med att fråga om någon vill jobba över och för att tala om att de söker en ny förman och att de vill rekrytera internt om det går.  Ali visar intresse men hon backar ur när hon märker att även Laurel är intresserad av tjänsten.
 
Belle ska gå på bio med Gemma men så möter de Thomas när de är på väg till bussen. Thomas vill träffa Belle eftersom han är ensam hemma och Belle följer med honom när Gemma säger att det är ok. Givetvis blir Gemma ändå besviken. Nästa gång de ska ses så är Belle återigen med Thomas. Sean som ser Gemma föreslår att de ska hitta på något tillsammans men hon vägrar.
 
Jai ger Noah ett tv-spel som tröst efter alla bråk som varit i familjen. Han förklarar att det händer ibland att man blir osams även om man älskar varann. Charity hör det och det slutar med att hon och Jai blir sams.
 
Cameron söker upp Robbie på verkstan och han slår sönder en av Robbies spritflaskor. Han ska precis ta tag i Robbie när Debbie dyker upp. Cameron fegar ur och ger Robbie en sedel för den trasiga flaskan.
Chas får sedan veta att Cameron och Robbie bråkar med varann och hon ber Cameron att låta Robbie vara för hon vill inte ha mer bråk.
Robbie njuter av att kunna reta upp Cameron så han bestämmer sig för att dyka upp på frågesportskvällen. Där häller han upp egen sprit och han förolämpar Chas riktigt ordentligt. Han "tappar" ett fat med snacks som Marlon gjort. Tillslut brister det för Chas så hon kastar ett glas vin i ansiktet på honom.
 
Alicia ska på date med Lee men hon tvekar. Både Megan och Katie försöker övertala henne till att gå. Alicia skyller på att hon inte har någon barnvakt. När hon sedan är i affären så påpekar Jacob för David att hon ska gå ut. Alicia skyller fortfarande på att hon inte har barnvakt och då ber Jacob David att ställa upp. David tvekar och Alicia säger nej men Jacob lyckas tillslut få David att ändra sig.
 
Jai föreslår för Rachel att hon ska städa hemma hos honom igen och att hon då kan ta med sig Archie för att han ska få träffa sin son. Rachel är inte speciellt glad över det men Jai hotar med att berätta sanningen för Sam och det vill hon inte.
 
Robbie är rasande efter att ha fått vinet kastat över sig och han beklagar sig för Megan som precis är på väg till puben. Megan går in och skäller ut Chas men Priya talar om att Robbie inte betett sig speciellt väl och var värd den behandlingen.
Sedan smyger Robbie ner i källaren på puben. Chas som hämtar mera vin märker inte honom utan går upp när hon hittat flaskorna. Robbie börjar kasta vodkaflaskor i golvet men plötsligt dyker Cameron upp bakom hans rygg. När Cameron tar upp en av de trasiga flaskorna och håller framför Robbie så tar Robbie fram en tändare och hotar med att tända eld på stället...
 

Ung kärlek och gammal kärlek

Charity är orolig eftersom Jai lovat att tänka på deras förhållande men sedan hållt sig borta. Det visar sig att han valt att sova i gästrummet. Han är fortfarande besviken på att hon antagligen inte tänkt berätta något om snedsteget om inte Cameron utpressat dem. Charity svarar att hon skulle ha sagt det ändå.
 
Rachel och Sam kommer hem efter deras lilla minisemester. Lisa bjuder dem på middag så de ska slippa handla och laga mat första dagen hemma. Charity kommer dit och Rachel får veta att det inte är så bra i deras äktenskap. Hon försöker muntra upp Charity med att säga att det kommer att bli bra eftersom de älskar varann.
 
Sandy retar Edna med att säga att han är hennes dröm eftersom hon då får en rejäl utmaning i att ändra på honom. Han har varit i stan och spelat på hästar och det gör Edna ledsen eftersom hon inte gillar när folk slösar pengar på spel. Sandy har dock haft tur och vunnit pengar så han betalar Edna för hyran.
 
Thomas och Belle sitter utanför puben. Han ska in för att arbeta och Belle ska till skolan men de verkar inte ha speciellt bråttom. Marlon kommer förbi och pikar Thomas om att han är rätt lik sin far. Thomas tar illa upp och rusar därifrån. Belle går efter honom och hon lyckas få honom på bättre humör genom att tänka på de goda minnena han har av Carl.
 
Cameron berättar för Chas om Charity och Declan. Chas blir rasande när hon inser att Cameron utpressat dem. Hon är rädd för att han förstört banden i familjen ännu mer så hon söker upp Charity på kontoret. Charity är dock inte intresserad av att bli vän med sin kusin igen.
 
Rishi får veta att Jai inte berättat om Archie för Charity. Han tycker det var ett bra beslut av Jai eftersom han inte tror att det löser deras problem.
 
Megan säger åt Alica att välja att skriva på kontraktet om att använda bilderna till broschyren eller att betala skadestånd. Alicia blir ledsen men senare lyckas hon ändå övertyga Megan att hon kommer att ordna en ny mycket bättre broschyr än tidigare.
 
Jai är rasande och söker upp Declan för att berätta allt för Katie. Declan ber honom att låta bli. Jai är så förbannad och tror att Declan bara ville ge igen efter händelsen med Ella. Plötsligt blir Jai så arg att han slår till Declan som får ett sår över läppen.
Katie kommer in och märker att något hänt och hon blir rätt besviken när de inte vill säga varför. När Jai gått säger Declan att det var på grund av en diskussion om Ella och Mia.
 
Katie som inte tror på Declan söker upp Chas. Hon frågar Chas och Cameron om de vet varför Jai och Declan är osams. De svarar att de inte vet... Då säger Katie att hon får väl fråga Jai istället.
 
Belle och Thomas går återigen till puben. Han ska in för att arbeta och när de träffar Marlon får de en ursäkt. Thomas vill först bara säga hejdå till sin flickvän som ska till skolan, sedan är han redo för arbetet och han lovar att ta igen det han missat genom att stanna längre under kvällen. Belle blir glad när hon hör att Thomas menat allvar när han sagt att hon är hans flickvän.
 
Jai möter Rachel och Sam på kaféet. De pratar lite men eftesom Jai inte kan säga det han vill så sms:ar han henne under dagen. Det gör Rachel irriterad för hon vill inte känna att han kontrollerar och bestämmer över henne. I sin irritation så frågar hon Sam om han vill flytta in. Han blir först glad men sedan tvekar han. Det visar sig att han tror att hon bara vill ge igen på barnets far. Tillslut så berättar han om sin osäkerhet och Rachel säger att det inte alls är därför. Sam blir överlycklig och svarar att han måste först fråga Samson om vad han tycker.
 
Katie söker upp Jai på kontoret för att be om ursäkt för att de pratat om IVF under middagen. Jai talar om för henne att det är inte därför det blivit osämja men Katie tror honom inte. Jai försöker få Katie att gå därifrån innan han säger något olämpligt. Katie tror att Jai har problem med att Charity inte vill ha barn och att allt handlar om det.
 
Eric anlitar Debbies budfirma för att köpa varor till Vals fest. Det visar sig att Val ska ha en specialkväll på värdshuset för att locka folk ifrån puben som har frågesportskväll. Debbie tackar givetvis ja, allt för att förstöra för Chas.
 
Declan och Katie åker sedan iväg till en klinik för att prata om IVF. När de kommer tillbaka är Katie besviken eftersom kliniken inte vill att de genomgår en behandling så snabbt efter olyckan. Det gör att hon tvekar på om de ska skaffa barn över huvud taget.
 
Jai söker upp Rachel hemma hos henne. Hon blir arg när hon får höra att han tänker berätta om dem för Charity. Han inser att hon är rädd för vad Sam ska säga när sanningen kommer fram. Mitt i bråket kommer Sam dit och de får avsluta diskussionen. De båda låtsas prata om hyran som Archies pappa ska betala och om en värmepanna. Sam erbjuder sig att betala hyran men Rachel säger att det ska inte behövas samtidigt som hon stirrar på Jai...
 

 
 
 
Tack, ni måste vara Sveriges, ja världens bästa, finaste bloggläsare <3
Ibland behöver man annat att tänka på och då är "bara" en tv-serie utmärkt..
 
 
 
 
 
 

Din hemlighet, min hemlighet eller allas hemlighet

Jai är rasande på Charity men hon försöker att be om ursäkt. De står utanför Home Farm och bråkar och tillslut går Jai in till Declan. Declan försöker få sin vän att lugna ner sig för att inte Katie ska höra dem. Charity försöker också få Jai att lugna ner sig men det är svårt. Både Jai och Charity går därifrån precis när Katie kommer ner och undrar vad som står på. Declan försöker undvika att svara men tillslut säger han att de var lite upprörda över kvällens samtalsämne, IVF, eftersom det är ett känsligt område för Jai som vill ha barn men inte Charity.
 
Alicia är på puben och flirtar lite med Lee som varit den som fotograferade bröllopsbilderna till broschyren de gör till Megans företag. Priya är på dåligt humör och skyller på att utslagen får henne att må dåligt så hon går hem. David försöker prata med Alicia om att det är jobbigt för Priya med bilderna på dem när det borde vara hon som är med. Senare så ber David Alicia att stoppa broschyren för Priyas skull. Alicia lovar att prata med Megan. När hon sedan påpekar det för Megan så får hon svaret att David och Priya har skrivit på kontraktet så de kan inte stoppa något.
 
Belle och Gemma har klätt sig i utmanande kläder och sminkat sig rätt mycket men precis då kommer Lisa och Dom hem till Dingles. De båda flickorna döljer sig med en filt i soffan och låtsas ha tittat på tv. Givetvis så avslöjas deras klädsel och de skyller på att de bara provat vad de ska ha på sig när de går på Sandys kalas på puben. Först säger Lisa nej, att de får inte gå men sedan ändrar hon sig och säger att det är okej eftersom hon tänker också gå. Dom säger att han också kommer.
 
Sandy och Edna sitter på puben. Han vill gärna ta ett glas till medan Edna tycker att de borde gå hem och lägga sig. Sandy lyckas övertala Edna om att han kan vara kvar ett litet tag till medan hon går hem. Han blir rätt onykter så när han kommer hem så är Edna rätt besviken på honom.
 
Charity försöker be Jai om ursäkt men han är väldigt besviken. (Han borde väl inse hur det kan vara eftersom han svikit Declan en gång i tiden med Ella och även sedan varit otrogen mot Charity. I båda fallen blev ett barn resultatet...) De bråkar rätt högljutt så Noah vaknar och undrar vad som står på. De svarar att de bara pratar men att Charity snubblat så det lät lite. Noah går upp och Charity följer med honom för att läsa en saga. Hon säger till Jai att hon älskar honom och hon bara vill ha total ärlighet mellan dem.
 
Jai vaknar upp på soffan efter kvällens bråk. Charity fortsätter att be om ursäkt och hon påpekar att det de har är speciellt och borde inte påverkas av ett simpelt misstag. Jai lovar henne att tänka på saken. Hon går till puben och där står Cameron och flinar. Charity berättar för honom att Jai redan vet om allt så han kan göra som han vill eftersom hon inte bryr sig. Cameron tror henne inte. Katie kommer in och hon sätter sig vid ett bord med Charity. Katie undrar varför Charity och Jai hade haft så bråttom iväg från middagen. Charity förnekar att det hade med samtalsämnet att göra utan att det var mer personliga saker. Cameron hör dem och inser snabbt att Katie inte vet även om Jai vet om affären. När Charity går säger han det till henne men Charity struntar i om han berättar för Katie.
 
David stoppar Alicia ute på gatan för att be henne få Megan att ändra sig. Alicia säger att hon inte kan lova att det fungerar. Senare när hon sitter med Megan på puben så säger hon att hon inte går med på att bilderna publiceras eftersom hon inte skrivit på något kontrakt. Megan blir besviken och går därifrån. Alica berättar för Priya och David att hon stoppat broschyrerna. David säger att hon borde vara rädd om sitt jobb men Alicia tror inte det blir några problem. Priya säger till David att Alicia är en otrolig kvinna och han kan bara hålla med.
 
Declan ser Cameron utanför puben. Han går fram till honom och erbjuder honom pengar för att hålla tyst om affären. Cameron svarar att han inte är ute efter hans pengar utan efter Charity. Det enda Cameron vill är att han och Chas får vara ifred utan alla dömande blickar och kommentarer.
 
Jai sitter ensam i fabriken och tänker. Rishi kommer dit och Jai berättar att han tänker tala om för Charity om Rachel och Archie för nu är enda tillfället att göra det eftersom de ska vara ärliga mot varann. Rishi varnar honom för att det kanske inte är så enkelt men Jai är övertygad om att det är rätt.
 
Sandy fyller 80 år och kalaset är på puben. Bernice har pikat både Marlon och Laurel om hur simpla och enkla de är som ordnat ett fjuttigt kalas utan stil och finess. Laurel är väldigt irriterad på henne men försöker att tänka på annat. Sandy är glad och när han pratar med Sean så säger han åt grabben att försöka prata med Belle om han är intresserad av henne. Sean går fram till Belle och Thomas som står och pratar men hinner inte säga så mycket. Belle håller ögonen på var Lisa är för att få chansen att smita ut med Thomas. Efter en stund lyckas de och de lämnar Sean som står kvar. Sean smyger då iväg och snor en flaska vodka. När han kommer ut ser han hur Belle och Thomas kysser varann. Precis då kommer Lisa och ropar på Belle som skyndar sig till sin mor. De åker hem och Thomas går iväg. Sean är så besviken att han krossar vodkaflaskan mot husväggen och sedan går han iväg. Gemma pikar honom för att vara en loser.
 
Declan kommer till fabriken för att be Jai om ursäkt. Rishi har gått så de är ensamma. Jai är inte intresserad av att lyssna på Declan men när han råkar höra att Cameron pressat dem på pengar blir han rasande. Han inser att Charity inte tänkt vara ärlig om det inte vore för att Cameron hotat med att avslöja dem...
 
 

 
 
Efter att ha haft en fruktansvärd sommar med flera personliga motgångar så är inte min ork eller humör på topp. Det kan innebära att bloggen blir lidande. Jag kommer att försöka skriva varje dag men eftersom det är svårt att samla tankarna ibland kan det hända att jag missar någon händelse eller att det inte blir så långa inlägg. Allt är beroende på dagsformen...
Colin, jag ber om ursäkt för att jag inte orkat ta reda på ditt mail =(
 
 

RSS 2.0