Mera svek och lögner

Inskrivet kl 23:23
 
Daz försöker be Bernice om ursäkt men hon är trött på att bli bedragen. Kerry övertalar sedan Bernice till att lyssna på Daz men hon säger inte hela sanningen. Daz och Bernice  blir sams igen.
 
Livs lärare uppmuntrar henne till att fortsätta plugga på anstalten men han märker att hon blir kallad alkis. När han tar upp det med henne svarar hon undvikande. Det gör att läraren påpekar detta för Aaron och Robert när de har varit på besök. Aaron tror inte det är sant men när de kommer hem kollar de Livs skolväska och hittar vodka i en vattenflaska.
 
Joe och Noah fortsätter att umgås men Joe vill inte gå bakom ryggen på Charity. När han kommer till puben för att berätta detta blir hon rasande. Det gör att Joe och Noah fortsätter att träffas i smyg istället.
 
Megan hör när Frank pratar i mobilen i smyg och han ljuger om vart han ska.
 
Charity kan inte sluta på att tänka på att kommisarie Bails sagt att han lever ett lyckligt liv nu. Hon följer efter honom efter hans jobb och upptäcker att han har en fru och två små barn. Det gör henne ännu mer irriterad.
 
Dan och Amelia åker till Liverpool för att ordna med begravningen. Tyvärr kommer den att ske samma dag som Bob och Brenda gifter sig.
 
Megan klipper sönder alla Franks kläder och sedan går hon på möte på Home Farm med Graham. Efteråt berömmer han henne.
 
Frank kommer hem till Megan för att prata med henne. Hon får veta att han inte alls varit otrogen men att han ljugit för att hålla sitt frieri hemligt och att han köpt en ring. Hon säger att hon inte litar på honom längre eftersom han ljuger  så hon säger åt honom att gå.
 
När Frank gått kommer Graham ned från sovrummet. (Varför är alla så snabba på att hoppa i säng med någon annan så fort det blir lite svårt, eller när de tror att det är svårt i förhållandet)
 
Megan ångrar sig och blir sams med Frank. När ha blir så överlycklg och vill fira på puben så kan hon inte säga sanningen om vad hon gjort. Tracy lyckas ändå upptäcka att något hänt så hon får ur Megan sanningen om Graham. Tracy säger åt henne att berätta det för Frank men när Megan är på väg att göra det stoppar Tracy henne.
 
Efteråt säger Tracy att hon kommer aldrig att säga något om att Megan varit otrogen om det var sista gången hon träffade Graham men hon är noga med att påpeka att det för sin fars skull för han skulle bli förkrossad om han visste.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Dubbel skämskudde på Rishi...Vuxna karln...Och som vanligt med "missförstånd"--hopp i säng med någon annan...Och blev MÄKTA förvånad att inte Megans otrohet skreks ut på puben...Som brukligt är i Emmerdale...

2018-11-28 @ 07:29:50
Postat av: jackson

Ja, Rishi var verkligen urfjantig. Satt också som på nålar när jag väntade att Megans snedsprång skulle basuneras ut inför alla och envar. Tur att det inte skedde!

2018-11-28 @ 10:50:18
Postat av: Per Olsson

Man måste beundra skådespelarna som klarar att säga sina repliker utan att bryta ihop av skratt!

2018-11-28 @ 11:46:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0