Nytt jobb...eller inte

Inskrivet måndag 5/11 kl 16:45
 
Jag såg avsnitten i fredags så nu har jag glömt vad som hände, gjorde väl inget större intryck...
 
Priya har ingenstans att bo så David säger att hon kan bo hos dem. Jacob protesterar och säger att han bör prata med Tracy i alla fall men David vägrar så han får smyga med det istället.
 
Joe pikar Graham om hans dotter och då smäller Graham till Joe.
 
Liv fortsätter att dricka vodka i smyg när det blir jobbigt.
 
Arnold den lilla ökenråttan dör och Marlon får panik så Paddy får leta efter en likadan ersättare. Jessie kommer med tråkiga besked för Arnold har cancer och kommer inte att överleva så länge till. Paddy har precis köpt en ny för dyra pengar.
 
Priya pratar med Graham och får veta att det finns jobb att söka på Home Farm. Först vill hon inte bli personlig assistent men blir övertalad av Joe. Han vill även äta lunch med henne men precis då kommer Debbie så han avbokar Priya.  Det slutar med att Priya inte får jobbet eller lunchen och Debbie går därifrån (har jag för mig)
 
Jag har säkert glömt massa viktigt men då får det vara så....

Kommentarer
Postat av: Lucy

Där kom Priya undan med bara förskräckelsen! Tänk om Joe hade lyckats att snara in henne i hans sjuka värld!! Bra av Graham att ge pojkspolingen en smäll. Gillar honom!!

Stackars Liv!! Hon mår verkligen inte bra! Bra dock att Lisa och Chas har begravt stridsyxan! Det finns tillräckligt med konflikter i byn som det är!!

2018-11-02 @ 22:17:36
Postat av: Jennifer

Men herregud Debbie, säg inte att på allvar blir kär i Tom igen! Tycker också om Graham. Brenda ser ut att bryta ihop snart.

2018-11-04 @ 07:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0