Nu är det klart: HTG-träff i södra Sverige


En av av alla HTG-fansen, Kristina, har tagit tag i att anordna en HTG-träff i Helsingborg. Jag tycker det var ett jättetrevligt initiativ och är lite avundsjuk på alla som kan delta i denna träff.


HTG-träff


Lördag 18 augusti kl 13.00
på Charles Dickens pub, Södergatan 43
(Träffen är redan kl 13 eftersom puben är en samlingplats för Helsingborgs IF:s fans som vill se bortamatchen på storbildsskärm kl 16.00)


Det går fortfarande att anmäla sig till mail-listan (i slutet av denna vecka kommer jag att sammanställa vilka som anmält sig)

Hoppas det blir riktigt många som ses och att vi som inte kan närvara får en trevlig sammanfattning.


HTG-träff


Eftersom flera är intresserade av en träff för att prata HTG så kan jag, om ni vill ha kontakt med varandra, förmedla era e-postadresser utan att ni behöver lägga ut något i kommentarerna.


Om ni vill vara med på en e-postlista över intresserade av en träff så skriv ett godkännande här i kommentarer om att jag kan lägga till er så skickar jag ut ett mejl med den e-postadressen som ni anger men inte publiceras när ni kommenterar.
(Så behöver inte era e-postadresser bli offentliga, skriv alltså inte adressen i själva kommentaren utan i rutan under ditt namn)
Är det en bra idé?
Har ni andra idéer?


Ha en fortsatt skön sommar!
RSS 2.0