Ett barn till...

Inskrivet kl 14:41
 
Noah avslöjar för Debbie att han såg hennes och Joes kyss. Han utnyttjar det till att pressa Debbie till att få träffa Joe så han inte berättar något för sin mamma.
 
Gubbarna i byn ordnar en svensexa för Bob och de klär ut sig till fantasidjur och sitter i piratskeppet och dricker alkohol. När de skålar för vänner som inte kan vara med blir Bob tankfull så när de andra männen går ut så sitter han kvar och ber Ashley om ursäkt.
 
Misty ordnar Brendas möhippa men när de håller på med massa reningsdrycker så ändrar sig Brenda och vill ha en traditionell möhippa på puben. De går dit och när Laurel kommer till puben får hon vara med. Laurel tycker det blir jobbigt när de visar ett videoklipp på Bob som bedyrar sin kärlek för Brenda. Hon går ut därifrån och Doug ser detta. Han följer efter och påpekar att hon måste inse att hon ska göra det hon kan för att bli lycklig.
 
Tracy har sin presskonferens med Bails och den andra kvinnan. Hon håller sitt tal. Charity har kommit dit och när Bails håller sitt tal om att försvara utsatta kvinnor så applåderar Chariity långt efteråt. Hon vräker sedan ur sig hela sanningen även om han försöker stoppa henne med att säga att hon ljuger och är sjuk. Charity slänger pengarna hon fått på honom. Polisen kommer och tar med henne till stationen och Bails blir avstängd under utredningen.
 
Charity blir släppt och återvänder till byn. Hon möter Harriet som får henne att berätta sin historia för en poliskvinna. Tyvärr finns inga bevis kvar efter alla dessa år. Harriet märker att Charity döljer något och tillslut får hon veta att Charity fött en son men som dog och nu är begraven. Bails kan vara pappan med det är inte säkert då han lät sina vänner våldta Charity när han behövde extrapengar. Nu vill Charity inte att de gräver upp liket för att få dna.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Spännande idag. Det att Charity haft en ytterligare son som dött som spädbarn och hon grävt ner liket efter var häpnadsväckande. Sen om det är den vidriga polisen som är pappan. Längtar efter att se fortsättningen kring det.

2018-11-30 @ 14:22:27
Postat av: jackson

Det är alltså förklaringen till att hon satt och grät över små barnprylar för några avsnitt sedan.

2018-11-30 @ 23:44:58
Postat av: ELIZA

Hade vi inte inte en liknande historia i Sverige...tragiskt...hoppas fanskapet får vad han förtjänar...

2018-12-01 @ 22:18:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0